10 najbolj pogostih bolezni levičarjev v letu 2017

Foto: STA/Twitter

Socialisti v iskanju utopičnih idej, ki sicer presegajo meje objektivne resnice, bolehajo za vrsto bolezni, ki se kažejo v populariziranju destruktivnih kolektivističnih ideologij in dekadenci civilizirane družbe. Nekateri se zavedajo, da so bolni in se skušajo zdraviti, drugi vztrajajo, da so zdravi in povzročajo škodo. Spodaj je (malo za šalo, malo za res) naštetih deset najbolj značilnih bolezni, za katerimi so levičarji obolevali v iztekajočem se letu 2017.

BEOGRAJSKA REDUPLIKATIVNA PARAMNEZIJA
Beograjska reduplikativna paramnezija je bolezenska motnja levičarjev, ki je povezana z nekdanjo socialistično Jugoslavijo. Ljudje s to boleznijo mislijo, da so kraji podvojeni, da obstaja več istih krajev istočasno ali pa da so kraji v času in prostoru “premaknjeni” drugam. Tako menijo, da je Slovenija v resnici Jugoslavija, Ljubljana pa Beograd. Za beograjsko reduplikativno paramnezijo zelo obolevajo Ljubljančani, ki so za svojega župana izvolili Srba, saj jih spominja na nekdanjo Jugoslavijo. Bolezen sicer strokovnjaki povezujejo z možganskimi poškodbami in nizkim inteligenčnim kvocientom, čeprav gre večkrat le histerični odziv na domotožje po nekdanji državi, ki mu drugače rečemo jugonostalgija. Sodobne teorije govorijo o okvari delov možganov, ki se ukvarjajo s spominom in asociacijami.

Terapija: perfexam večkrat na dan.

Alternativno zdravljenje: ogled filma Dosje JLA Valentina Areha. Priporočljivo trikrat na mesec.

Bolj ali manj znani bolniki: Zoran JankovićBojan KontičVioleta Tomić.

CHEJEV SINDROM
Chejev sindrom ali sindrom po revolucionarju Ernestu “Che” Guevari je kromosomska motnja. Ljudje s tem sindromom imajo v svojih celicah namesto dveh še tretjo kopijo kromosoma – kopijo Ernesta Che Guevare. Bolezensko stanje upočasnjuje predvsem duševni razvoj, ljudje so nagnjeni k nasilju. Tipičen primer bolnika je venezuelski diktator Nicolas Maduro, ki je rekel, da če ne bodo zmagali na volitvah, bodo z orožjem; v Sloveniji pa je to Miha Kordiš (Levica), ki je pred meseci izjavil, da je treba kapitalizmu nasprotovati z revolucionarnim nasiljem.

Terapija: zaprti oddelek psihiatrične klinike.

Alternativno zdravljenje: ruska ruleta.

Bolj ali manj znani bolniki: Miha KordišNicolas MaduroBoris Vasev.

HAYEKOV EFEKT
Hayekov efekt ali efekt po Friedrichu A. Hayeku je med levičarji zelo razširjen, tako da lahko govorimo že o pandemiji. Gre za emocionalni efekt, kjer zaradi dolgotrajne in kontinuirane izpostavljenosti marksističnim avtorjem leva in desna polovica možganske hemisfere ne delujeta več usklajeno. Bolniki so obsedeni z državnim upravljanjem posameznikovega življenja, v vsakem trenutku in povsod vidijo zaroto prostega trga. Če na primer človek, ki boleha za Hayekovim efektom, vidi dva osnovnošolca, kako si prosto izmenjavata sličice nogometašev, meni, da je to nedopustno in da potrebujeta nadzor.

Terapija: zdravljenje pri psihiatru ali psihologu, ki ima izkušnje z zdravljenjem anksioznih motenj.

Alternativno zdravljenje: branje Hayekove knjige Ustava za svobodo in večkratno obredno sežiganje Marxovega Kapitala.

Bolj ali manj znani bolniki: Jernej ŠtromajerLuka Mesec.

JANŠEVA DELUZIJA
Janševa deluzija je znana tudi kot sindrom obsedenosti z Janezom Janšo. Gre za sindrom, pri katerem se bolniku povsod in vedno prikazuje vodja opozicije Janez Janša. Pri najhujših pojavnih oblikah Janševe deluzije je bolnik prepričan, da je oseba, ki mu je blizu, zamenjana z dvojnikom – predsednikom SDS. Bolniki so tako prepričani, da je njihovega partnerja ali partnerko, otroka, starša, drugega bližnjega, sodelavca v službi ali strankarskega kolega zamenjal Janez Janša z identičnim zunanjim videzom. Sindrom se najpogosteje pojavlja pri bolnikih s paranoidno shizofrenijo, manj pogosto pri bolnikih z demenco ali možgansko poškodbo. Dokler bolezen ostane za štirimi zidovi, je še dobro, toda ko začno za Janševo deluzijo zbolevati tožilci in sodniki, postane nevarno, kar smo lahko opazovali v zadevi Patria. Virus Janševe deluzije se je prenesel iz prejšnjega komunističnega sistema. Virus sicer prizadene možganski center, bolezen pa se običajno pojavlja skupaj s Hayekovim efektom.

Terapija: antipsihotiki.

Alternativno zdravljenje: branje knjig Premiki, Okopi, Druga republika, Noriško kraljestvo.

Bolj ali manj znani bolniki: Milan Kučan, Dimitrij Rupel, Spomenka Hribar, Mojca Pašek Šetinc, Gregor Golobič, Janez Pogorelec, Zoran Potič in številni drugi.

FRIEDMANOFOBNOST
Friedmanofobnost je motnja, ki se imenuje po Miltonu Friedmanu, raziskovalcu in zagovorniku kapitalizma. Gre za bolezen, pri kateri levičar doživlja pretiran in neracionalen strah pred teorijami Friedmana, saj ga to ovira ali onemogoča pri njegovem normalnem delovanju pri vsakodnevnih dejavnostih. Njegove vsakodnevne dejavnosti pa so – parazitiranje neto davkoplačevalcev. Strah nastopi, kadar se levičar sreča s fobičnim dražljajem, včasih (v najhujših primerih) je že zgolj pričakovanje tovrstnega dražljaja dovolj za izbruh bolezni. Tak primer je denimo napoved znižanja davkov ali zmanjšanje proračuna za nevladne organizacije. Tesnoba se lahko stopnjuje vse do paničnega napada, kot je bil na primer napad panike ustvarjalcev Aksiome, ko je nekdanji minister za kulturo Žiga Turk postavil pod vprašaj nekatere čudne pogodbe s kulturniki. Bolezen je po strukturi precej podobna shizoidni osebnostni motnji, kjer bolnik sveta ne doživlja kot privlačnega, ampak prej kot ogrožajočega.

Terapija: psihoterapevtsko zdravljenje in antidepresivi.

Alternativno zdravljenje: prodajanje predstav in drugih umetniških del na trgu.

Bolj ali manj znani bolniki: Vuk Ćosić3 x Janez Janša.

KVOTNA SLEPOTA
Kvotna slepota je bolezen feministk in moških, ki zase pravijo, da so feministi. Gre za obsedenost z ženskimi kvotami vedno in povsod. Njihovo življenjsko poslanstvo je odštevanje in seštevanje žensk in moških v različnih poklicih. Če ugotovijo, da je nekje premalo žensk, začno histerično kričati in bruhati svojo jezo v izbranih medijih. Najhujša oblika kvotne slepote je hkratno bolehanje za Hayekovim efektom: tovrstnim dvojnim bolnikom ni dovolj zagovarjati uvedbe kvot ali pravno določati druge privilegije, ampak brezkompromisno podpirajo ukinitev zasebne lastnine, propad kapitalističnega načina proizvodnje in vrnitev k modelu marksističnega socializma.

Terapija: psihiatrično zdravljenje po navodilih Janeza Ruglja ali zdravljenje pri Romanu Vodebu.

Alternativno zdravljenje: ženske delovne brigade.

Bolj ali manj znani bolniki: Barbara RajgeljMirjana UleTanja Rener.

ORBANOV SINDROM
Orbanov sindrom je prehodna duševna motnja, ki jo doživijo obiskovalci prestolnic držav Višegrajske skupine, po Viktorju Orbanu pa se imenuje zato, ker je najbolj priljubljena tarča levičarjev. Pri obiskovalcih se pojavi skupek simptomov, kot so blodnje, halucinacije, derealizacija, depersonalizacija, anksioznost in psihosomatske manifestacije (vrtoglavica, tahikardija, povečano znojenje). Še posebej ogrožena skupina so volivci, ki se na ravni Evropske unije prepoznajo v poslanski skupini S & D (Zavezništvo socialistov in demokratov). Sprožilni dejavnik sindroma je nesorazmerje med v domovini prikazovano (totalitarno) in resnično (svobodno) podobo prestolnic. Bolnik se le težko sprijazni z ogromno vrzeljo, ki ločuje obe podobi.

Terapija: antidepresivi.

Alternativno zdravljenje: slika Viktorja Orbana v pisarni.

Bolj ali manj znani bolniki: Tanja FajonIvo VajglFranc Bogovič.

SELININA MOTNJA
Selinina motnja je bolezen, ki se imenuje po Selini Goren in se je razširila z množičnimi migracijami. Za njo bolehajo mlade levičarske aktivistke, “žrtve” posilstva migrantov. Če se razve, da je bila spolno napadena, zaradi občutka krivde laže, da bi ji migranti storili silo. Če slučajno zanosi, trenutnemu partnerju razloži, da je »njun« otrok bolj temen zato, ker sta se preveč sončila in je to vplivalo na dogajanje v njeni maternici. Če partner boleha za katerokoli boleznijo levičarjev, ji bo verjel na besedo.

Terapija: nošenje kondomov velikosti XXXL v torbici.

Alternativno zdravljenje: enoletno bivanje na otoku, kjer bo oseba obkrožena z najmanj sto migranti iz Bližnjega vzhoda in Afrike.

Bolj ali manj znani bolniki: Selin Goren.

TOKSIČNA NARCISOIDNOST
Toksična narcisoidnost je zadnji stadij klasične narcisoidnosti oziroma osebnostne motnje. Narcizem je lahko sicer povsem nedolžen, lahko pa je resen psihološki problem, ki onemogoča normalne odnose. Gre za bolezensko stanje, kjer je bolnik (narcis) »obdarjen« z napihnjenim in povsem nerazumljivim občutkom lastnega jaza, prezira tiste, ki se z njim ne strinjajo, predstavlja se kot vsestranski strokovnjak za vse. Toksični narcis verjame, da ve, kaj je najboljše za vse, ne glede na demokratično (ne)strinjanje drugih (večine). Vsi, ki se z njim ne strinjajo, so fašisti, nacisti, skrajneži. Toda za to masko velikega samozaupanja se skriva krhka samopodoba, občutljiva na vsako najmanjšo kritiko, kar pomeni, da je toksičen narcis razcepljen v samopodobi.

Terapija: elektrošoki trikrat na dan.

Alternativno zdravljenje: polletno bivanje v celici v živalskem vrtu.

Bolj ali manj znani bolniki: Borut Pahor.

TRUMPOTROPIJA
Trumpotropija je med levičarji zelo razširjeno duševno stanje, ime izhaja iz besed “trump” (Donald Trump) in “anthropos” (človek). Za bolezen je značilno, da imajo bolniki podzavestno željo biti ameriški predsednik Donald Trump. Ko spoznajo, da je to nemogoče oziroma da to ne bodo nikoli postali, začno z bolestno in nepovezano kritiko Trumpa. Za trumpotropijo je značilno izrazito obdobje abnormalnega in trajno povišanega ekspanzivnega ali razdražljivega razpoloženja, ki lahko traja tudi več dni. Simptomi se kažejo v pretirani uporabi besede “trumpist”, s katerim zmerjajo podpornike ameriškega predsednika, ter v neurejenosti misli in blodnjah (na primer preganjalne oziroma paranoidne blodnje), prisluhih, spolni nepotešenosti in v povsem otopelih čustvih. Mir začasno najdejo v antičnih piscih. Gre za hudo duševno motnjo, za katero je značilen popoln razpad miselnih procesov. Pri ženskah se bolezen kaže tudi v želji, da bi se jih Trump dotaknil, zato o njem pogosto pišejo ali sanjarijo. Za to boleznijo niso imuni niti desničarji.

Terapija: antipsihotiki.

Alternativno zdravljenje: v posteljo naj bolnik poleg sebe položi napihljivo lutko Trumpa.

Bolj ali manj znani bolniki: veliko jih je med nami, samo ozrite se naokoli. Preberite kakšen časopis ali si oglejte poročanje slovenskih medijev iz ZDA. Bolnike za trumpotropijo boste takoj prepoznali.

Kavarna Hayek

 • Kučko pod pručko

  10 murgelskih zapovedi in posledično kroničnih bolezni

  1. Bodi kleptoman, da ti bo dobro na tem svetu.
  2. Kradi vse od drobnih stvari pa vse do tovarn.
  3. Ropaj predvsem banke in družbeno premoženje.
  4. Ponarejaj dokumente, da bo vedno v tvojo korist.
  5. Laži, kot pes teče.
  6. Bodi nedemokrat in uničuj svoje nasprotnike.
  7. Goljufaj, kolikor moreš. Najbolj na volitvah.
  8. Aretiraj vsakogar, ki ni naš in ga strpaj v zapor.
  9. Obsodi nasprotnike in oprosti svoje.
  10. Če ni dovolj diskreditacija, fizićno likvidiraj nasprotnika.

  Te zapovedi so tardečim tako zlezle pod kožo, da so dobili 10 kroničnih boležni:

  1. kleptomanitis, 2. kradljivitis, 3. ropanjitis, 4. laganjitis, 5. ponareditis, 6. nedemokratitis, 7. goljufanjitis, 8. arestitis, 9. krivosoditis, 10. likvidaritis

  • Zapovedi za okvir.

   • Borut Stari

    To niso zapovedi ampak pljunki za v pljuvalnik, Osebno sem desničar vendar nisem v psihi bolan.

  • Borut Stari

   Da ne boš doktoriral.

   • Kučko pod pručko

    (odgovor na tvoj spodnji komentar)

    Borut, spoštujem mnenja drugih in tako tudi tvojega. Pač gledaš na naše rdeče oblastnike drugače kot jaz, kar je tvoja pravica. Vseeno pa te prosim, da našteješ vse zgoraj napisane zapovedi, ki ne držijo. Vse tiste, ki se ti zdijo, da so pljunki za v pljuvalnik.

    To zanima predvsem mene, verjetno pa tudi ostale komentatorje Nove!!!

    • Borut Stari

     Zapovedi? Dost jih imam. Že 60 let mi jih nabijajo na steno. Vse tvoje napisane zapovedi so kršenje zakonov in so poziv k kršenju etično moralnih norm. Lahko bi upoštevali sledečo zapoved: “Poziv vsem, ki se boste udeležili naslednjih volitev. Pamet v glavo in na volitvah 2018 vržimo z oblasti postsocializem in prekinimo, za vedno, vladavino roparske kaviar tovarišije”.
     Lp.
     Borut Stari

   • sumljivislon

    a te ponoč drži per pokonc – ko stoje spiš.. ?

    • Borut Stari

     Ne pijem pira in ne spim stoje, Neobremenjen z bedarijami spim dobro brez pripomočkov.

 • VERRZIFIKATOR

  Angel Božičnik

  LEVI PANTEON

  Panteon je vseh bogov svetišče,
  ni samo iznajdba starih Grkov,
  in še manj je kraj vesoljskih trkov,
  tudi ateistov je igrišče.

  Levi Panteon se imenuje,
  stroga vlada v njem hierarhija,
  ni zgrajen kot kakšna harmonija,
  Ego bog vrhovni v njem kraljuje.

  Ego je najvišji med bogovi,
  stvarnik ni, ker je preveč sebičen,
  do ostalih vseh bogov krivičen,
  Egoisti njega so sinovi.

  Mati jim Materija boginja,
  z Egom in sinovi Egoisti
  vse zažira čisto do obisti,
  vsaki snovi mati se udinja.

  Se udinja, saj materialno
  nje edina vselej je substanca,
  z Egom kajpak sta prastara znanca,
  veže vse ju eksistencialno.

  Tretji je po činu levi bog
  Nepos, kot se bitje imenuje,
  druge vse bogove podkupuje,
  nepotizem mu je znani slog.

  Sprti med seboj in prepirljivi,
  a delujejo kot bitje eno,
  v panteonu levem izgubljeno,
  kot trojica so nerazdružljivi.

  Druži vse jih, kar jih razdružuje,
  ne prenese materializem,
  da bi vladal levi egoizem,
  nepotizem pa je tu iz nuje.

  Za bogove skorajda ni druge
  v levem panteonu več prostora,
  zanj vsak bog se bojevati mora,
  prvim trem so ti bogovi sluge.

  Ta trojica prej imenovana,
  vzročno je povezana kot ena,
  in v materiji preurejena,
  z Egom glavnim vsa zaznamovana.

  Troedinost njena je sakralna,
  stran le ena, kot rečeno, leva,
  teološkost v njej kar pregoreva,
  je v celoti dvodimenzionalna.

  Prva dimenzija v levo vodi,
  druga pa je togo nepokretna,
  v egoizmu vsa na moč prevzetna,
  z roko v roki večno s prvo blodi.

  Glavna te strukture je težava,
  sama vase da sploh ne verjame,
  čudno ni, da zlahka vrag jo vzame,
  saj zlagana je, nikakor prava.

  Bog, ki nima vere niti vase,
  pa četudi naj bi bil vrhovni,
  pade na nalogi že osnovni,
  leva ne obstane, vdre se zase.

  • Kučko pod pručko

   Kaj bogovi naši bi na grškem panteonu,
   ko pa svojega imamo sredi nam Ljubljane,
   čuvajo ga plavi angeli in božje mu podgane,
   da trdno v rokah žezlo ima, sedi na tronu.

 • domovina mili dom

  Ker je vzorec obnašanja levičarjev po celem svetu enak, indikativno pomeni, da virus ne mutira. Torej bi bilo cepivo uspešno.

  • Borut Stari

   Enako velja za nasprotno stran.

   • domovina mili dom

    Zato se zdravniki preventivno cepijo.

    • Borut Stari

     Misliš na psihijatre?

 • Borut Stari

  Tudi članek je napisala bolj ali manj bolana oseba.Struktura članka je brez uvoda in zaključka. Vmes je pa prazen nič.Le pljuvanje na živeče okoli sebe.Bolano. Pisun dela prav tisto, kar ne bi želel,da delajo njemu.

 • Zima prihaja

  Sigmund Freud would say “No one who, like me, conjures up the most evil of those half-tamed demons that inhabit the human breast, and seeks to wrestle with them, can expect to come through the struggle unscathed[3].” Freud’s view of man is an evil one. All men are innately evil and aggression lies within the human as part of his nature. Our inclination to aggression is apparent in one’s relation with his neighbor, and is apparent in everyday casual behavior. Freud also states that as a civilized society we use violence only on criminals, and that the law is not able to prosecute those who hide their inner evil. In the case of the “ordinary” men, the reason that was given to them for the useless murdering of women and children was that women and children in Germany were getting bombed and dying as well. The Battalion pushed the guilt of the innocent German wives and children on to the already starving and oppressed Jews. It was clear that they were not behind the bombings, but that did not prevent the Jewish community from having to pay for it. We use violence only on criminals, although a majority of the time the one doing the punishing is the one who deserves it.

 • Franc Šink

  Vsi politiki tega sveta bolehajo za vsemi temi boleznimi.Samo cerar misli da je zdrav.

 • ŠČŽČŠČŠŽČČŠŽČŽŽŠČŠČŠ

  Hhahahahaha zelo dober in resničen članek :)

 • Artur

  Standardna doživljenjska terapija za vse te levosučne kreature elektrošoki na psihiatrični kliniki v zaprtem oddelku , priporočljiva dodatna terapija vsako jutro za zajtrk par krepkih s kolom po grbi.

 • Oregon

  hahaha, kar dobro. Čeprav niti ni tako smešno kot se zdi prvi trenutek, ker je večinoma res.

 • antimur

  Da so vsi levaki mentalni kronični bolniki je jasno, če ne, ne bi podpirali utopičnih idej in vsega, kar razgrajuje standardno družbo, posledica tega je zanesljiv tragičen konec vsega. Skupna rdeča nit teh kretenov je nerazgledanost, akutna zabitost, podvrženost kriminalu in lažem pedrstvu in lezbaštvu, klientielizmu,spletkarstvu, predvsem pa popolna odsotnost patriotizma do svojega naroda in domovine. Torej, v kolikor želimo preživeti, nam je jasno, kdo je sovražnik, ki nam to onemogoča, zato ga je potrebno uničiti.

 • PLavi-mil

  Najbolj pogosta bolezen levičarjev je laž, pa še enkrat laž, do št 10, pa še naprej.

 • rrrrr

  Levičarji so ena sam bolezen, zato ne morejo zboleti. Bolezni ne zbolijo,tako kot driska ne more več zboleti za drisko.

 • učko

  Predvsem nehajte novinarji nove24 zamenjevati levuharje z levičarji ! Za začetek sam to, prosim !

 • Božobožo

  Sorry ampak vi desničarji ste res bolniki.

  • sprehajalec

   BožoBožo, stvari povemo in vidimo kakršne so. ne more nek bedak biti “in” če občuduje 30 let po propadu komunizma v večjem delu sveta (ne v Sloveniji) terorista in morilca Cheja….

   • Karmen

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • UnFlâneur

   Odpri Mladino, pa se ti bodo odprle oči, kdo so pravi bolniki.

  • xtc

   To nam zaupaš iz umobolnice mar ne?

  • tohuvabohu

   Kdor brez škode prenese 75 let rdeče udbotiranije, ni zdrav ali pa jim je enak.

 • Šobar Davorin

  Je gospa Spomenka Hribar spisala poučno knjigo z naslovom Svet kot zarota. Je v njej jako natančno in prijazno popisala sindrom, ki se sicer imenuje kognitivna disonanca. Tako je zadevo poimenoval Leon Festinger. Slovenski izraz je nekoliko bolj grob in ga raje ne zapišem. Je pa zanimivo, da se stvar po njenem opisu sodeč, manifestira, če lahko tako zapišem, malo bolj na desnem polu naše, če jo smem tako imenovati, politike. Čeprav mislim, da se bo tudi na drugi strani našel podoben kandidat. Za topogledno infekcijo.

 • janez cepec

  fajn je, ker desnakarsim debilom, to namreč Nova 24 je, ni treba rziskovat pr’ levičarjeh njih bolezni, Janšo uprašajo, kva mu fali, pa majo več kot deset komunajzarskih trum na kup.

  • xtc

   Glej bebo ti imaš kar nekaj opisanih tukaj.

   • janez cepec

    bebo ti je FOTR

 • Andrej

  Tipičen bolezenski sindrom desnice: zaripnejo, začnejo se potiti in nemočno zvijati ob soočenju z vprašanjem “Zakaj točno je Janković Srb, Dragič in Dončić pa sta Slovenca?”

 • Matija

  Po takih idiotskih člankih se vidi mentalni domet in namen tega esdeesovskega demagoškega trobila.

  • slosin

   no, naj malce ublažim tvojo bolečino: na začetku piše, da je tole tud malce za šalo…pa tud za vsako od teh bolezni je navodilo za zdravljenje…

 • UnFlâneur

  Levičarstvo je že samo po sebi bolezen.

 • xtc

  Večina levih komentatojev tokaj ima kar kombinacijo vseh skupaj.

  • tohuvabohu

   Seveda, to so vse simptomi ene in iste bolezni, se pravi rdečk.

 • Gašper

  Bravo, ta članek bo dobil Pulitzerjevo nagrado pa še kakšno medicinsko za odkritje toliko novih bolezni.. Malo za šalo, malo zares.

 • žogica

  Desničarji, vi imate eno samo bolezen, okuženi ste z JJ, ta okužba se vam širi v možgane, možgani počasi odpovedujejo………….. in to je to ! Vsak dan znova to dokazujete !

  • slosin

   vzam žogico, pa se pejt žogat…mogoče boš vsaj malo pozabila na Janšo….

 • Morala

  Ampak to so res hude bolezni :)

 • jaz kot levičar tudi boleham za eno bolezen, ki pa na žalost ni diagnosticirana v zgornjem članku

  ORTODOKSOFILIJA
  Za te bolnike je najbolj značilno, da si center svoje vere predstavljajo v Rusiji oziroma Bizancu, namesto v Vatikanu, kot se za našo državo spodobi. V družbi so znani kot rusofili, ki podpirajo Putina, ker v njem vidijo zavednega pravoslavca in predsednik največje pravoslavne države. So tudi naklonjeni Srbom, Grkom in podobnim, čeprav imajo slovanski narodi načeloma prednost. Proti muslimanom so bolj ali manj negativno nastrojeni, predvsem sunitom. Nasploh niso zmožni med pravoslavjem in komunizmom, to dojemajo kot isto stvar. Zato imajo strokovnjaki velike težave pravilno diagnosticirati to bolezen.

  Terapija: enotedensko zdravljenje v Vatikanu vsaj dvakrat na leto

  Alternativno zdravljenje: prostovoljsko delo na Prištinski univerzi

  Bolj ali manj znani bolniki: jaz

 • Slovenec 33

  Bi rekel, da ste pozabili omeniti eno od osnovnih bolezni levičarjev in to je FDVIZEM.
  Levaki ne poznajo zaščite pred to boleznijo in ji podlegajo vsak trenutek znova.
  Končni produkt te bolezni je popolni IDIOT, kar je stopnja inteligence izražena v pikah manjša od številke čevljev.
  Za nastajanje idiotov po slovenskih deželah je zadolženo usmerjeno izobraževanje pod vodstvom fdvizma. ki onemogoča razvoj patriotizma.
  Vladajoče strukture načrtno skrbijo za nadaljevanje okupacije slovenskih dežel, z vabljenjem novih okupatorjev, ki nezakonito in protipravno prihajajo v slovenske dežele in imajo prednost pri zaposlitvi pred slovesnkimi državljani.
  Parlament, vlada, sodstvo z okupatorskimi in veleizdajalskimi dejanji onemogočajo nastanek pravne države, kar ima za posledico nadaljevanje okupacije slpovesnkih dežel.

  Kaj pomeni IDIOT nasproti PATRIOTU so že stari Grki razčistili in tu ni nič novega.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!