Aktivisti LGBTQ kot teroristi

Foto: Nova24TV

Večkrat sem pisal o svobodi govora kot tisti vrednoti, za katero se je vredno boriti, a žal gre vse v smeri, da jo ne samo v Sloveniji, ampak tudi na ravni Evropske unije v imenu nekih lažnih »novodobnih« vrednot popolnoma zatrejo. Opisal bom primer iz Španije, kjer organizacija Hazte Oir, članica skupine organizacij CitizenGO, prosi za pomoč pred nasiljem aktivistov tamkajšnje LGBTQ-skupnosti, ki so oprali možgane celotni politični eliti in tudi policiji. Člani organizacije, ki se borijo za ohranitev in zaščito življenja, družine in človekovih pravic, so namreč v zadnjih dneh izpostavljeni ne samo verbalnemu in psihičnemu, ampak tudi fizičnemu nasilju.

Zgodbo je objavila hrvaška sestrska organizacija CitizenGO, gre pa takole. V Španiji obstajajo občinski zakoni, ki šolam (tudi v nižjih razredih osnovne šole in vrtcih) nalagajo obvezno poučevanje teorije spola (gender theory). Ti zakoni omogočajo raznim LGBTQ-skupinam, da prihajajo na šole, predavajo in tudi praktično prikazujejo seksualnost in različne spolne identitete. Grozljivo je, da starši otrok tega ne morejo preprečiti, saj so lahko kaznovani.

V takih okoliščinah je ena od skupin, ki propagira transeksualnost, izvedla medijsko kampanjo, ki na javnih krajih prikazuje otroke, ki se držijo za roke. To ne bi bilo nič spornega, če ne bi bili prikazani tudi dečki z vaginami in deklice s penisi. Slogan akcije je bil: “Obstajajo deklice s penisi in dečki z vaginami. Preprosto, tako je.”

Trajalo je samo nekaj ur, da so levičarji in LGBTQ razbesneli
Čez nekaj tednov je organizacija Hatze Oir oblasti zaprosila za kampanjo, ki je bila nasprotje prejšnji. Na javnih mestih so objavili plakate s sloganom: “Dečki imajo penise. Deklice imajo vagine. Ne pustite se zavesti! Če si rojen kot moški, si moški. Če si rojena kot ženska, boš tudi v prihodnje ženska.” Podjetje, ki se ukvarja z oglaševanjem, je zavrnilo, da bi plakate nalepili na njihova plakatna mesta, zato je Hatze Oir s svojim sloganom polepila avtobus, ki je vozil po Madridu. Trajalo je samo nekaj ur, da so se skrajni levičarji in aktivisti LGBTQ razbesneli.

Takoj so se organizirali, začeli žaliti po dolgem in počez, po družbenih omrežjih so grozili (v Španiji LGBTQ-osebki izgledajo takole, takole in takole). Politiki in mediji so se odzvali neverjetno hitro ter organizacijo Hatze Oir obtožili transfobije, homofobije, razpihovanja nestrpnosti, nasilja in sovražnega govora. Člani skupnosti, ki se borijo za družino in svobodo govora, so bili deležni vseh vrst groženj, tudi s fizičnim nasiljem. LGBTQ-teroristi so objavili fotomontažo, kako bodo zažgali avtobus, kar nekaj mestnih svetov je napovedalo ostre kazni za organizatorje, če bo avtobus začel voziti tudi po njihovih občinah.

LGBTQ-hekerji so napadli strežnik CitizenGO, najhujše pa je bilo, ko so posebne enote policije v Madridu po posebnem ukazu župana (in komunista) Manuela Carmena obkolile avtobus in ga za 24 ur zaplenile, hkrati pa so dopustili, da so se LGBTQ-teroristi znesli nad avtobusom in ga popisali. Nalog sodišča za zaplembo je prišel šele naslednji dan, okrožni tožilec pa je zahteval, da mora Ignacio Arsuaga, predsednik CitizenGO, za štiri leta v zapor zaradi razpihovanja sovraštva. Organizacija CitizenGO je bila prisiljena, da spremeni napis na avtobusu. Del napisa so prekrili z napisom “cenzurirano”, avtobus so preimenovali v #FreeSpeechBus, svoj kombi pa opremili s sloganom: “Ali imajo dečki penise?

Kljub grožnjam s smrtjo ne bodo odnehali
Policija je ustavila tako avtobus kot kombi in kaznovala voznika, toda kljub temu so še naprej vozili po Madridu in celo organizirali zborovanje za svobodo govora. O avtobusu je tvitnila celo Chelsea Clinton, hčerka nekdanjega predsednika Billa Clintona in poraženke na ameriških volitvah Hillary Clinton. Zapisala je: “Prosim, ne pripeljite te avtobuse v ZDA (ali kamorkoli drugam).”

V CitizenGO so zapisali, da so razkrili namene LGBTQ-skupnosti in dokazali, da se proti njihovi škodljivi ideologiji lahko borijo. Pravijo, da kljub grožnjam s smrtjo ne bodo odnehali. Pozivajo različna mesta po Evropi, naj jih povabijo in jih bodo s svojimi avtobusi obiskali – v imenu svobode govora in normalnosti.

Kavarna Hayek

 • Caetano

  Transfobija??! Pa kaj vse ne preberes ze navsezgodaj zjutraj od tega norega marksista Zizka da nas bo vodila kmalu umetna inteligenca do novih izpadov militantnih zagovornikov LGBT age

  • soc

   Slednji so že umetna inteligenca, naravna gotovo ne.

 • učko

  Komunizem, balkanizem, kretenizem, pederizem, idiotizem, kučanizem, je kombinacija zločinskih aktivnosti, ki jih pri nas izvaja levuharski režim !!!!!

 • učko

  Pedri so čedalje bolj agresivni !!! Vodstvo nemških SA enot tik pred 2. svetovno vojno z Ernestom Roehmom na čelu je bilo 100% pedersko (homoseksualno) !!! SA je požigala sinagoge, trgovine, lokale itd. in izvajala teror nad določenim prebivalstvom takrat v Nemčiji. SA je bila predhodnica SS !!! Vse piše na netu !!!!!

  • Gru

   Ves kok je sele skode naredila vera? Ti pedofilski duhovniki itd..

 • centurion

  LGBT želja je:
  Vazelin gratis v vsako evropsko družino.
  Za tem že bulmastifa.

 • luckyss

  Predvsem je treba paziti, da se istospolni preveč ne razpasejo po šolah in vrtcih..
  Tu bi morali biti desnaki bolj aktivni, ne pa da samo nekaj jamrate po forumih…
  Tukaj gre v resnici za otroke…

  • Artur

   Problem je, da pri nas ni skupnega imenovalca za rešitev takšnih ali drugačnih problemov edini , ki še kaj dajo na odpor proti režimskemu zlu so par sto protestnikov do zdaj . Od desnih cincarjev pa takitak ni kaj za pričakovati imajo že neke svoje kalkulacije .

 • Anton

  mene sam neki zanima, koliko keša so dobil da so se šli afne guncat , al pa recimo kaj so jim obljubil, mogoče kako službico , kak stanovanje, sej država ima polno praznih stanovanj,al pa kaj podobnega. če si NAŠ in delaš za NAŠE dobro in kvalitetno si temu primerno v znak hvaležnosti in zvestobe tudi dobro nagrajen

  udba press

 • xtc

  Veliko lahko naredijo starši;ki naj otroke podučijo;da naj se ob takih maškaradah enostavno družno odstanijo iz nje n term maškaram povedo ;daso fantki pač fantki punče pač punčke:

 • Aron

  Proti nestrpnosti se je potrebno boriti, ce ne gre drugace, tudi z radikalnejsim aktivizmom. Pravice se pribori.

  • Gru

   No dj nestrpnez postani radikalen ;)

 • Artur

  Liberal sodoma – nevarna vrsta kuge na telesu človeštva : splošno stanje že v epidemični fazi. Klinično stanje telesa : imunski sistem odpoveduje……. http://www.dnevno.hr/planet-x/oprez-stvaraju-novu-rasu-ljudi-u-vasem-neznanju-drzava-placa-djeci-da-promjene-spol-bez-znanja-roditelja-1013300/

 • Goran Hvala

  Svet kot zarota….;-)

 • Domoljub in gej

  Sebe poglejte strejt aktivisti, ste totalni vatikanski šeriatarji, samo še pravo ukinete pa ste popolnoma na nivoju muslijov.

  • učko

   Tele tvoje pederske teorije in primerjave bi držale samo v primeru, da sebe primerjaš z musliji !!!!

   • Domoljub in gej

    Lej ne kaži s prstom na druge, tisti bližje desnici ste popolnoma isto skrajni kot muslimani, samo vam vaša dejanja zaenkrat preprečujejo zakoni in pravo. Ne predstavljam si, kaj bi se zgodilo, če ne bi bilo prava. Takšni, ki se imate za poštene ljudi ste najhujšji moralni sprijenci

  • mojadezela

   Kakšni aktivisti??? Ne more manjšina tukaj diktirat večini. Če se večina odloči, da pedrov noče v svoji sredini, potem jih pač ne bo in jaz se s tem zelo strinjam. Jaz bi naprimer takoj prepovedal vsakršni pederski aktivizem, sploh pa v šolah in vrtcih. Še tega se nam manjka tule….

   • Domoljub in gej

    Ne more večina diktirat manjšini in obratno pika. Vsem iste pravice.

    • Franc Novak 1979

     D&G, “Poletet češ ko soko”, ko bojo muslimani, katerih uvoz podpira tudi LGBT združba, pa se boš razletel kot drek po pločniku pod nebotičnikom.

     • Domoljub in gej

      Wow in kristjani boste brez glav LOL

     • Franc Novak 1979

      D&G, a nisi razbral, da nisem pripadnik nobene religije? Zato ne bom ostal brez glave, razen post mortem, kot je navada pri zblojenih radikalnih muslimanih, kar je za mrliča nepomembno.Projekt samozaščite je v polni fazi, mi že zdaj rečejo jagermajster, pa sploh ne pijem alkohola.

  • mojadezela

   Pa sploh se ne gre ne za vatikan ne za kako drugo obliko kake lažne religije.

  • xtc

   nIVO PODIVJANIH lgtb AKTIVISTOV JE NIVO MUSLIJ LE NA DRUG NAČIN TUDI MEDNJIMI JE VEČJI DEL ZLORABLJALCEV OTROK:Kot sem ti že velikokrat povedal narava je naredila moški in ženski spol ter jima jasno namenila vlogi;če bi bi se istosoplni evolucijsko izkazali za uspešnejše(žal so slepa ulica);bi narava samaposkrbela za izginutje dvo spolnikov ;ker očitno temu ni tako jepač obdržala normalnejšo in uspešnejšo sorto neuspešna je pač ostala;kot neuspešen eksperiment oz: napaka:
   Glede tega še nekaj;vsi ki mislijo;da lahko spreminjajo naravne zakonitosti na silo so v hudi zmoti;narava vedno udari nazaj in anomalijo tako ali drugače omeji na zdravo razumno mejo:

   • Domoljub in gej

    Narava vedno udari nazaj ja, homofobom se rodijo istospolno usmerjeni otroci ;) Čez boga ne moreš, če se je odločil bog ustvariti istospolno usmerjene pomeni, da smo del narave.

    • xtc

     Ravno taki podivjani bedaki poskrbijo ;da narava udari nazaj in pošlje take kot so Adi in še kateri iz zgodovine ;ki stvari nato uredijo:Podivjana anomalnost;rodi anti gibanje;ki nato prevlada in stvai se pomaknejo v drugo smer nato pa normalizirajo:Glede rojevanja istospolnih pa takole samo dva do tri procente se dejansko rodi istospolnih:
     Narava vedno odpravlja amomalije tako ali drugače;kajti cela stvar sloni na ravnotežju;ki mora biti;ko je nečesa preveč pride nekaj kar zadevo zmanjša_vojna;bolezni;katastrofe;lakota;suša:

     • Domoljub in gej

      Imaš prav, vedno bolj razumem komuniste oz partizane zakaj so storili to kar so… Če je bila bila predvojna elita na takšnem nivoju kot ste komentatorji na tem portalu res ni bilo velike škode za Slovenijo.

     • xtc

      Definiivno jih razumeš če si njihov;pa tudi tvoj odgovor me ne preseneča in kaže na zelo nerazgledanega človeka;ki slabo pozna zgodovino:
      Najprej da ti razložim zakaj sem ti to zapisal:
      Že stari Egipt je polek seše uničilo ravno podobna anomalija saj so se sinovi in hčerke faraonov ali ožje sorodstvo poročali med sabo;kar je povzročalo degeneracijo in deformiranost;podobno je bilo med ljudstvom tudi še med evropskim plemstvom je v zgodnji dobi veljalo to ;da so se poročali ožji sorodniki;kar je povzročalo degeneracijo;šele cerkev je nato s “krvoskrunstvom” kot smrtnim grehom to omejila in dokaj uspešno izkoreninila:
      Nadalje že v antični Grčiji in Rimu so se take anomalne prakse razlezle po celotni družbi;ki so nato zelo pripomogle k družbenemu razvratu in propadu obeh civilizacij;ki so jih nato izbrisali barbarski narodi;ki so izbrisali v veliki meri tudi anomalne prakse in jih zopet omejili na nek “normalen” nivo;seveda ti razlagam to zato ;da boš razumel;da ko se nekaj preveč razleze narava poskrbi za proti utež in tako je že vso zgodovino in vsi tisti;ki bi radi iznašli nekaj novega ali spremenili te zakonitosti ste v hudi zmoti narava udari nazaj in zadeve postavi na svoja mesta:
      Tokaj ne gre za nikakršno sovraštvo ali kaj ampak zgolj za naravne zakonitosti;ki jih pač nekateri skušate spremeniti;kot mnogi v zgodovini a narava vedno zmaga tako ali drugače_četudi za ceno izbrisa nekega naroda ali civilizacije;da anomalije izginejo oz:se vrnejo na mesto v naravi ;ki jim pripada:

     • Domoljub in gej

      Ne zanimajo me pravljice. Človek ti si v taki negativi, da ti sam bog ne more pomagat. Zaključujem debato s teboj, ker se ne mislim spuščat še dalje na tvoj nivo lp.

     • xtc

      Seveda ne moreš debatirati ;če si bedak;ki hoče izsiliti nekaj kar mu ne pripada in taki nato prikličete tisto kar nato zadeve uredi_žal pa taki bedaki povzročite mnogo gorja tudi nič krivim na obeh straneh;ki želijo samo mir nastradajo pa zaradi takih :

     • Domoljub in gej

      negativec, lp

     • xtc

      Hja ;ko ni treznih argumentov pa blebetanje:

     • Domoljub in gej

      Negativec

     • xtc

      Ko ne gre več pa blefiranje:

     • Domoljub in gej

      Negativec

     • xtc

      Glej ubogi blefer;naj ti razložim;vse tvoje vsiljive teorije in neumnosti bom podprl pa še opravičil;ko boš svojemu fantu po naravni poti naredil otroka;potem todi proti posvajanju nebom imel nič:Dotlej pa samo dokazuješ primitivizem in idiotizem in nepoznavanje zgodovine in naravnih(ne božjih) zakonitosti:
      Vse doklej boš svoje trdil brez jasnih dokazov boš le ubogi blefer;ki skuša na silo prikazati nekaj kar ne obstaja;da obstaja:

     • Domoljub in gej

      Negativec

     • xtc

      Samo blefiranje;a si zmožen kaj več;a bo šlo z dokazi ne z blefom?

     • Domoljub in gej

      Negativec na najnižji možni stopnji negative(klet)

     • xtc

      Človek se takim;primerkom ekstrema lahko zgolj privoščljivo reži;kako hudo jih je kaznovala narava:
      Seveda se vedno skušajo predstaviti;kot napadene;čeprav od nji nekdo pričakuje samo realne dokaze o teh njihovih trditvahin sposobnostih; in nadrpavicah;ki bi jih radi pridobili;ker ni realnih dokazov;ali dokazov potebe za tem prično z zmerjanjem in blefiranjem;češ ;da so žrtve;v resnici pa “ideološki” posiljevalci” najslabše vrste;brez konkretnih dokazov;ki skušajo naravne zakone nasilno spremeniti _mislim ;da so v svoji norosti pripravljeni iti celo tako daleč ;da bodo nekega dne trdili ;da letni časi sploh n obstojajo in dda je vse isto;seveda papir take stvari prenese narava in njeni zakoni pač ne in vztraja pri svojem;pa kričanje gor ali dol:
      Sreča je le to;da človek naravnih zakonitosti NE more spreminjaTI_ČE PA JIH ŽE POIZKUŠA;PA SO KAZNI HUDE_IN RAVNO TO JE SREČA:

     • Domoljub in gej

      Sploh ne preberem kar si napisal. Negativec.

     • xtc

      sEVEDA NE;KER JE TREBA KAJ RAZUMETI IN KAJ TRDNO DOKAZATI IN KER NI ARGUMENTOV SE PAČ BLEFIRA:

     • Domoljub in gej

      Negativec

     • xtc

      HE;HE A BO ŠLO BREZ TROLANJA?
      DOKAZE NO;SAJ NISEM NIČ ZAHTEVEN IN NEREALEN_RAJE KOT BLEFIRAŠ RAJE PRISKRBI REALNE DOKAZE;NO KAJ ČAKAŠ BLEFER?

     • Domoljub in gej

      Negativec

     • xtc

      Ob leferja pač ne moreš pričakovati druga kot blefiranje:

     • Karmen

      Kar ti je povedal xtc, niso pravljice, temveč čista resnica. Si zelo slabo naučen in zelo malo razgledan.

    • Franc Novak 1979

     Domoljub, ti bi moral vedeti da Boga NI !!! Nobenih dokazov ni o obstoju kakršnega koli Boga, za tiste njegove “sinove” kot sta v zadnjih 2000 letih Jezus in Alah sicer ni pisnih dokazov, da sta res obstajala, samo ustne, tako, da so pametni vladarji samo širili to legendo in s tem poneumljali ljudi, da so verjeli v nekaj, dejanski problemi pa so ostali. Če pa imaš rajši istospolne, potem je to tvoj osebni problem, pa ga ne razširjaj med ljudi. Saj veš, pri pedrih je novo rojstvo vedno drek. Torej je tvoj “bog” predvidel, da iz istospolnih nastane vedno drek.

     • Domoljub in gej

      Je je, samo do boga ne prideš, če hodiš k maši. Moraš malo globje vase.

     • xtc

      Ti bi se takoj “poglobil” v Franca;samo njega poglabljanje ne tanima:

     • Domoljub in gej

      Sem ti že spodaj napisal, da ne debatiram z negativci…

     • Franc Novak 1979

      D&G. BOGA NI, torej ga tudi v sebi ne boš našel. Razen, kadar kaj zaćutiš v sevi, najbrž zastokaš, joj, moj bog, kako lepo! In čutiš boga v sebi. Najbrž še rečeš bogu, da mora malo globlje.

     • Domoljub in gej

      Čisto tvoje prepričanje, jaz imam povsem drugačne izkušnje.

     • Franc Novak 1979

      No lepo, jaz sploh nimam nobenih takih izkušenj, samo povezujem tvoje izvajanje na tem spletu.

     • Domoljub in gej

      No, jaz jih pa ima tovrstne izkušnje, zato ostro nasprotujem tvojim trditvam, da bog ne obstaja.

     • Franc Novak 1979

      Pol sem prej uganil, da čutiš “boga” v sebi. Ampak tistega Boga, ki naj bi bil v nebesih pa ni, ga nikoli ni bilo in ga tudi ne bo. Pa še vesel moraš biti, kajti če bi bil, bi obstajal tudi njegov antipod hudič, h kateremu bi moral tudi ti. BOGA NI, konec !!!!!

     • Domoljub in gej

      V sebi se povežeš z njim in potem se ti začnejo dogajati čudeži tudi navzven… Ma glej nehaj mi vsiljevati tvoje mnenje, ker me res ne zanima hvala, ne boš mi zasejal dvomov, ker je moja vez in ljubezen do boga prevelika.

     • Franc Novak 1979

      BOGA NI !!!!! In to velja za vse bogove, ki so si jih izmislili pametni svečeniki, da so prevarali naiven narod. Že samo to, da je vsemogočen, ne drži vode. ker če bi bil vsemogočen, ali bi lahko naredil tako veliko skalo, da je ne bi mogel premakniti?

    • Karmen

     Res ste del narave. Tudi med živalmi obstajajo istospolno usmerjeni. Vse je z razlogom. Izločeni ste oz. so iz reprodukcije. S tem je zagotovljeno, da se slabi geni ne prenašajo naprej. Bog je za vse poskrbel, človek pa uničil.

  • Steiermark

   gejić,, s svojo pametjo si ostal tam, kjer so te pustili povojni pedofili, kot je tito, ki je pa poleg tega, da je spadal k neljudem, bil gej, pedofil, buzerant itd. deloval po šeriatskem “pravu” – posiljeval in klal je vse, ki niso bili po njegovi satanistični podobi!

 • Artur

  Pozivajo različna mesta po Evropi, naj jih povabijo in jih bodo s svojimi avtobusi obiskali – v imenu svobode govora in normalnosti.!!?? V Bulmastif -Butalah takšnim avtobusom vstop prepovedan .

 • sprehajalec

  Pa saj Španci so do leta 1939 popucali s svojimi levičarji. Po celem svetu so se razbežali, ponekod jih še danes slavijo, na levičarje mislim. Kaj bodo Španci šli skozi vso kalvarijo, na način kot gremo mi?

 • FreedomAndDemocracyNOT

  un na sred je theon grejoy

 • Caetano

  Ales Primc jih mora obvezno povabiti v Slovenijo. Nova24 pa posneti intervju z njimi. Ne gre vec drugace. Ce smo pasivni militantni LGTB aktivisti rovarijo potihem kot voluharji med otroki itd.

 • Caesar

  Tukaj se je treba pa že vprašati, koliko imajo te LGBT organizacije dejansko skupnega s pravimi geji, lezbikami in transeksualci. Ti ljudje so obstajali skozi celotno zgodovino človeštva, vendar vedno v tako majhnem številu, da niso predstavljali nobene moči in niso nikoli imeli nobenega vpliva na družbena razmerja v državah. Kateri politik bi se zavzel recimo za tako marginalno skupino, kot so transeksualci, ki jih je zelo malo, pa še ti se vse življenje ukvarjajo s svojo lastno identiteto in vso svojo energijo in denar usmerjajo v to? Pri njih ne bi dobili ne denarja ne nekega pomembnega števila glasov. LGBT indoktrinacijo in visoko politiko vodijo nevidne elite, ki s pravimi istospolnimi osebami nimajo nobene zveze in tudi dvomim, da tem pravim osebam dajejo kakršnokoli pomoč ali podporo. Jih zgolj izkoriščajo v svojih socialnih eksperimentih. Ne gre pozabiti, da so te iste elite z nekimi drugimi norimi eksperimenti v Aziji povzročili orjaški manjko žensk v zadnji generaciji in da te elite sedaj z epičnim eksodusom selijo viške mladih moških v Evropo, kjer bojo manjko žensk reševali z LGBT indoktrinacijo.

  • xtc

   Realno se istospolnih rodi tja do max tri %;kar je nekako malce smešno zelo podobno kot v industriji;kje je pač določen% robe neustrezen oz: fail;kar je sicer realnost ;ki jo je treba sprejeti a jo nekateri preprosto nočejo oz;hočejo to zakonitost narave podreti z nekim umetnim prikazom a realnost je pač taka:

   • Caesar

    Drži, vendar se moramo vprašati, kdo so ti, ki hočejo naravno zakonitost podreti. Če spet uporabim za primer transeksualce, recimo, koliko jih je v Sloveniji? Vem za Pio in Salome, morda jih je še nekaj, vendar zanje ni nikjer nič slišati. Ali imajo kakšen finančni vpliv? Jih je dovolj, da bi predstavljali neko volilno bazo? Ali so kje vidni v politiki in podobnih organizacijah? Kolikor mi je znano, ti ljudje želijo urediti svojo “osebno identiteto”, da bi zaživeli kot normalni ljudje, ne pa da bi normalni ljudje postali transeksualci. Dvomim, da je ideja teorije spolov zrasla na njihovem zeljniku, ker to sami živijo in želijo to nekako presekati, pa tudi ni opaziti, da bi oni to propagirali. Ti skrajni LGBT aktivisti so najverjetneje plačanci liberalnih elit, ki za vsem skupaj stojijo in niso nujno dejansko istospolni. Nenazadnje so tudi LGBT ljudje Evropejci in bi morali sedaj v času muslimanske invazije in prisilne islamizacije Evrope stopiti skupaj za obrambo avtohtone Evrope, ne pa da nas tako razbijajo in delajo šibkejše pred sovražnikom. Elite nam prikazujejo sovražnike tam, kjer jih ni, da jih ne vidimo tam, kjer dejansko so.

    • airways

     Vi mislite, da se bodo brezjajčni upirali in branili?! Zdi se mi, da na napačne računate. Kje najdete načelne, pokončne ljudi in predvsem pogumne z pametjo ter ljubeznijo do lastne nacije, države?

  • šmentanamuha

   Zelo dobro razmišljaš, Ceasar.

 • dvanajstzvezdic

  Ta teorija spolnosti ni nobena znanstvena teorija, ni podprta z nobenimi relevantnimi znanstvenimi izsledki. Za po…..t. Tej teoriji spolnosti ni mesta v šoli pika amen.

 • Artur

  Psihopatska leva agenda :zatupi zaglupi, zmanipuliraj in vladaj proti uporu s strani normalnosti dovoljena vsa sankcijska sredstva , zaželjena galofak populacija sedaj in v prihodnosti : https://www.youtube.com/watch?v=eaFIEaqSwUg

  • airways

   Še nekaterim gejem se gabi. Po komentarjih sodeč.

 • xtc

  Nekateri komentatorji skušajo na vse načine izsiliti ;da so njihova podivjana stališča vesoljni zakon:Žal zgodovina razgalja ;da temu ni tako;dokazuje;da so nekater civilizacije;ko so dosegle višek in razcvet imele zelo podobne težave z anomalnimi vedenji in praksami;kar je vodilo v družbeni razvrat;kolaps;moralno degradiranost in nato sesutje civilizacije ali držav:
  Anomalne prakse se vedno pojavijo v zlatih časih ržbe oz civilizacije_dobesedno zacvetijo:
  Zakaj?
  Ljudje iz ugodja in dolgčasa preprosto ne vedo;kaj bi še počeli ;da bi bili “in” in opaženi ali inovativni(žal v negativnem smislu) in tako se prične tekmovanje v tem kdo bo izmislil ali naredil večjo norost;kar palje v razpad družbe ali civilizacije ali pa naplavi drugo skrajnos h kateri se ljudje zatečejo;ker so siti prve od tu pa do katastrofe pač ni daleč:
  In če omenimo ;da je istospolništvo v Rimu na višku dobesedno cvetelo cele orgije so nato barbari;ki so Rim osvojili to stvar izbrisali na rob za parstoletij:
  Skratka ;ko se anomalije prerazlezejo narava poskrbi sama za uravnovešenje;pa če se še nekateri tako trudijo dokazati;da temu ni tako;žal pa zgodovina na njihovo žalost govori drugače:

  • Karmen

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Demokrat
 • centurion

  Ko bo znanost potrdila, da je maternica pri moškem v
  debelem črevesu bom glasoval za to, da imajo lahko
  geji svoje otroke…..

  • Gru

   Haha sj ves da smo letis imeli prvega nosecega moskega? ;)

 • Artur

  +https://www.youtube.com/watch?v=JgcPbOpWKwg

  • airways

   Geji in vsa mašinerija za tem so vojaki teme, ki so s Cerkvijo v vojni že kar dolgo!

 • Domoljub in gej

  Dajte nehat šteti kosti pred hudo jamo in moralizira in igrati na vest ljudem, ko pa ste sami v svojem bistvu popolnoma enako gnili. Čedalje bolj razumem komuniste. Najhujše moralne pošasti ste tisti ljudje, ki ste sveto prepričani kako ste pošteni, demokratični, v resnici pa ste pa ste v svojem bistvu popolnoma isti kot komunisti. Nobene normalnosti in optimizma ni več na desnici, sama negativa, izlivanje frustracij, če ne bi bilo zakonov, bi storili podoben zločin kot tisti pred 70 leti.

  • Domobranec

   Pomoje bi naredili se hujsi zlocin, ce bi dobili priloznost.

  • šmentanamuha

   Slab twist, D&G.

   • Gru

    A te je resnica zabolela ? Bogi mali ;)

  • xtc

   Preden z jezikom brezvezno opletaš semter tja raje priskrbi trdne dokaze osvojih trditvah in o tem ;da ste zmožni delati otroke drug drugemu po naravni poti in tukaj ni nobenega sovraštva;le dokazi in zadeva je rešena v trenutku in tudi zmoto bom priznal;pa še opravičil ampak dokaze bo pa treba:
   Če jih nimaš pa ne opletaj z jezikom in ne kakaj po portalu in ne mešaj Hude jame s vojimi norostni:Glede na tvojo ekstremnost bi verjetno bila Huda jama mala malica_če bi se ti osebno uspelo znesti nad neisto spolnimi in istospolnimi;ki ne delijo tvojih ekstremističnih pogledov:

   • Gru

    Ne bodi tako extremisticen ;) sj ves da je lani rodil prvi moski na svetu?

    • xtc

     Ato Terminator?

     • Gru

      Mozno ;) ne sam res je lani rodil prvi moski v zgodovini ;)

 • Sv. Desnakar

  Kaj je verni desnicarji a vas boli? Celo zgodovino ste zanicevali,ubijal ,ponizevali itd… homoseksualne ljudi. Enkrat je vsega konec. Zdaj se vam vraca. Sm proti nasilju ampak tako ste jim pokazal da se dela. Ucili so se 2000let od vernih kako se zatira manjsine. Tko to je zdj pa pojest juho k ste jo skuhal. ;)

  • xtc

   Seveda bo treba juho pojest;samo ta juha prinaša vse že znano iz zgodovine ;ki v takih primerih prinese Adije ipd z njihovimi rekviziti;ki nato harajo;težava je ravnov tem;dazaradi vašin norosti naj:::: še ostali nič krivi:

   • Sv. Desnakar

    Ves kok je ljudi naj…. zaradi vasih norosti? Uffff prevec

    • centurion

     Poslušte buzeranti.
     Prihaja kazen božja za vas v naše kraje.
     Musliči vam bodo izbili iz riti podle misli, hehehe.

     • Sv. Desnakar

      Hehe oo poba a hoces bit pameten haha , muslici bojo pogoreli saj se neverni borimo z kristjani ze 2000let in nismo po zupci pripraval kako z vami vernimi. Boste pa se vi najbrz zdruzili z muslici v boju proti ateistom ;) sj ste isti ;p

     • centurion

      Nekaj rjavega in smrdljivega maš na ustncah….
      A je bila sila ?

     • Sv. Desnakar

      Oo a spet o sexu razmisljas oooo perverznes bolan ;)

     • centurion

      Bog ne daj, da je to, kar misliš ti- sex…
      O dreku sem ti govoril..

     • Sv. Desnakar

      Haha in kako pride drek v usta v vasih pokvarjenih perverznih desnakarskih glavah , pod clankom o gayih?

     • airways

      Ne sprenevedaj se…

  • Domoljub in gej

   Karma nikoli ne pozabi na nikogar

  • samotoje

   Tole pa so že take težave, da bolj sodijo k psihiatru. Travm nima smisla trositi okrog v obliki komentarjev. Dva razloga sta za to:
   1. Nič ne pomaga.
   2. Osebne frustracije niso za javne debate.
   Se mi pa smiliš-ti in še ostali s podobnimi težavami.

  • airways

   Daj ne seri. Razvrat je že bil omogočen iz strani oblasti in države. In kaj se je zgodilo? Grška civilizacija oz. družba je razpadla… Obsojeni ste na propad in to vas boli. Zdravite svoje frustracije v bolnišnici z antipsihotiki… To, da so aktivisti v 60-stih letih prejšnjega stoletja dosegli izbris vašega psihičnega stanja iz liste psihičnih bolezni še ne pomeni, da ste zdravi! Nedopustno pa je, da posiljujete otroke, da si naj spol izbirajo sami, ki jim je bil določen že ob spočetju! Tu, pa ste šli predaleč!! Glede pravic…. Sporna spolna praksa ni človekova pravica. LGBTQ posiljuje obče človeške norme. Saj bo prišel čas, ko boste pričakovali iskreno besedo pa je ne boste dobili! Homoseksualna spolna praksa je skoraj enaka kot nekrofilija. Obema je skupna spornost! Da ne omenjam zoofilije…. Skratka človek je najbolj pokvarjeno bitje, izrojeva in posiljuje vse kar se da… Je pa res, da so LGBT aktivisti doktorirali o ustvarjanju svojih sovražnikov. Čeprav se veliki večini gejem to paradiranje upira. Ja, “vse za dober biznis, vse za dober denar”… Kar pljuvajte na karbid…

 • Olga

  1% ljudi, ki ne vedo, kaj bi s sabo, izvaja nasilje nad večino! Moj otrok bi ob takšnem “izobraževanju” ostal DOMA!

  • DOMA

   Jupiii kr pust ga doma, bo vsaj posmeh vrstnikov ratu ;) tok se boji gayev da ni upal iz bajte haha

   • Olga

    Haha ! NI problem v gay-ih, problem je v kršenju pravic ostalih ljudi!

    • DOMA

     Haha! A ko so pa krsene pravice gay-ov pa te nc nemoti? Al pa ko jih verni fizicno tepejo?

     Tvoj otrok bo pa se zmer posmeh med vrstniki dozivel ;p

     • Caetano

      Dajte se raje zanimat za obrambo homoseksualcev pred šeriatarji. To je res aktualno in se res kruto pobija tudi homoseksualce, ne pa da nadlegujete tuje otroke s svojo ideologijo in nekimi posvojitvami.

     • Gru

      A to pa k vi nadlegujete otroke , da so pohabljeni psihicno, ker nimajo prave druzine, pa je ok?

     • Caetano

      Ne vem sploh o čem točno govoriš. Če so biološki starši izrazito slabi ima država dolžnost, da jim priskrbi nadomestne starše, vendar takšne, kot so jih že imeli očeta in mamo torej. Isto velja za sirote. Vi hočete to povsem pravilno ureditev spremeniti. Ko odloča država je odgovornost še toliko večja. Staršev, če niso ljubeči se ne da ravno tožiti, državo pa vsekakor, če ne sprejme optimalnih rešitev.

     • Gru

      Kaj pa otroci z enim starsem? Ki jih tudi veselo zanicujete. A naj jih drzava vzame starsu, ker niso v pravi druzini!

     • Caetano

      To če živijo z enim staršem ni prav nič sporno, če je drugi umrl, država pač ne diktira ali se bo vdova/vdovec morala znova poročiti. Sicer pa tudi, če sta starša ločena določene pravice in odgovornosti do otrok ostanejo.

      Še enkrat nekaj drugega je, če odloča država o tujih otrocih ali če so starši premalo ljubeči. Starše se zaradi tega ne da tožiti, državo pa če ne sprejema optimalnih rešitev.

     • Gru

      Uf sam da ni tko k pravis, veliko tipov pobegne in noce placevat prezivnino. Pol pa verni in desni zanicujejo in zalijo otroka, ker nima obeh starsev. Zalostno kok ste zlobni. Ampak kako ze, za otroke gre, ampak sam za dolocene ;)

      Ps; a ves kok imamo v Slo. enostarsevskih druzin?

     • tohuvabohu

      Kreten. Žališ ti. Nihče ne žali otrok, prav nihče!

     • tohuvabohu

      Kreten. Vsak otrok ima oba starša (razen, če eden umre). Kdo koga zaničuje???

   • Artur

    Ja bo kmalu prišel čas, ko bomo morali normalni nositi gate z železno oplato odzadaj po možnosti pod ključem, da se bomo upali stopiti ven , ritopiki postajajo vse bolj predrzni .

    • DOMA

     Haha in pol znacilno pretiravanje. Ce bi vi zmagal na volitvah mnozicno , bi pa prsu cas javnih umorov tistih , ki niso po vasem okusu. Sj vas vemo ;)

     • Artur

      Jaz ne grem tako daleč, celo do umora , živi in pusti živeti pač ampak zna se pa zgoditi, da se lahko znajde kateri od tvojih homi varovancev v bolnici z razbito glavo, če poskuša v moji bližini ali nad menoj na silo poseči s svojo smrdljivo izrojeno prakso.

     • Gru

      Haha prvo reces da nisi nasilen, pol bi mu pa glavo razbil. Dvilicnes, upam da ti kdo glavo razbijr, ker se nebo z tabo strinjal ;)

     • Artur

      Kaj a ti se mu bi pa prepustil , celo nastavil bi mu pa še aboniral bi se pri njemu v slučaju neizmernrga zadovoljstva hahahaha . Gliha vkup štriha .

     • Gru

      Haha in tko k pravi verni desnicar razmislja ;) ce je gay zraven pol se ziher sexa haha pokvarjene perverzne barabe ste ;p

     • Artur

      Kot prvo nisem de desničar še manj pa levičar kot drugo pa sem napisal : če poskuša v moji bližini ali nad menoj na silo poseči s svojo smrdljivo izrojeno prakso.!!! Torej kaj je to drugega kot nasilna namera nekoga(ritopika) nad drugim kar za njega ni sprejemljivo.

     • Gru

      Ti si desnicar, in praksa ki jo uvajajo v solah in tko ni fizicno nasilje. Seveda pa bos ti takoj presel na fizicno nasilje nad tvojimi ljubljenimi ritopiki , saj si jim dal ljubkovalno ime haha Nasilnez beden ;p

     • Artur

      Ma daj zaleti se nekam debilčina jedna , ma mi dol visi kaj sem zate desničar ali levičar , zahajaš v protislovja kar je značilno za zblojence s katerimi je tehtno argumentirano debatiranje jalov posel. THE END.

     • Gru

      Haha budala trda a si prizadet, ker se je ugotovilo da mas ritopike zelo rad ? Haha Matr si pohabljen v razmisljanju da kr boli ;)

     • Artur

      Debilčina zahajaš v protislovaja !!!

     • Gru

      Ej trdojan mal se vsaj potrudi , ko zalis ;) nebodi tok bogi v duhu haha

   • soc

    Neprijavljeni aktivistični bebček spet pri delu. Kratka pamet, kratki teksti, malo denarja za nagrado, pa je treba za kompenzacijo napisati veliko tekstov z vekiko nicki. Za pir pa šnicl gotovo bo.

    • Gru

     Oo placanc si me hotu uzalit, o kok si bogi v duhu ;)

     • soc

      Tebe sploh ni moč užaliti. Kar je res poden. Pa saj ne boš dojel oksimorona.

     • Gru

      Dojel bom ;) se bos pa ti raspocu zaradi jeze, ker ne padam na zalitve ;)

  • Domoljub in gej

   Bo nas kar okoli 20%

   • Caetano

    Rožnata očala te delajo norega. Heteroseksualne ljudi očitno vidiš kot homoseksualce, kar je lahko že nevarno.

    • Domoljub in gej

     Ali pa ti obratno

     • Caetano

      Saj ne vidim v lezbijkah hetero žensk???!!!

     • Gru

      Vidis pa v hetero zenskah homoseksualne zenske!!!

     • Caetano

      ?????

   • macon

    Polno je zmedencev, ki ne vedo, kaj bi sploh radi, niso pa istospolno usmerjeni. Par odstotkov vas gotovo je, pa kaj? Zmeraj ste bili, zmeraj boste, počnite kar hočete ob sporazumnem dogovoru med odraslimi ljudmi, ne motite me.

    Moti me nasilna LGBT propaganda s samo enim namenom; poseben sistemski denar za najbolj glasne, to pa ni boj za pravice temveč parazitiranje družbe.

    • Nata

     + + + + + + + + + + + + +
     Zanimivo, ali ne ? Večina nas že vseskozi tako govori.
     Ampak kar eno svojo ” tiščijo ” ? Potem se pa čudijo ?

 • šmentanamuha

  Primerjava s Sodomo in Gomoro je kar na mestu. Piroklastični tok se je začel valiti, torej bo treba razmisliti o tem, kako preživeti apokalipso. Tem degenerirancem itak ni pomoči, Njihove kinetične energije ni možno ustaviti, ampak je treba počakati, da izniči samo sebe. Džizs, kam pripeljejo frustracije.

 • SloBoySMC

  Mal brez veze se tok prepirate. Nasa vlada ima modrost glede tega. V svetih sol starsi z vecino glasov odlocijo ali se bo poucevalo dolocene LGBT vsebine o katerih so mnenja zelo deljena ali pa ne. Je bil clanek o tem pred casom na RTV mmc.

  Cerarju bi lohk priznal da je kot kralj Salomon iz une zgodbe o modrosti.

  • dvanajstzvezdic

   Ker je ministrstvo nesposobno samo ocenit neprimernost te blesave ideologije. In Smc bi izgubil svoje aktiviste, res”modra” odločitev

   • SloBoySMC

    Ej mi smo demokrati in liberalci.

    • dvanajstzvezdic

     1. april je bil včeraj

     • SloBoySMC

      Kaj a misliš da 2. aprila smo pa nehal bit liberalci ha ha

     • GrdaResnica_LepaLaz

      bolje kamen okoli vrata kot pa liberalec….poguba, propad, nazadovanja v srednji vek, proti naravno, rušenje ravnovesja, nezdravi način življenje, psihotični, paranoični in nesrečni narodi ter vojne, kratenje svobode govore in same svobode (če ni tvoja svoboda in dejanja takšna kot ti liberalci rečejo da je prav pol ti nasprotujejo, demonizirajo in ovirajo)….to je to kar prinašajo liberalci.

     • SloBoySMC

      Lol. Prav liberalci smo najbolj zasluzni da smo prisli iz srednjega veka

     • tramal

      Liberalizem je čista anarhija in nič drugega.

     • GrdaResnica_LepaLaz

      ja ja družboslovci bleferji edina znanost ki ste jo vi pogruntali je večspolnost, srednji spol, istospolno usmerjeni, seks z živalijo in trupli, etiketa rasizem, belci smo vsega krivi, biti normaln je kaznivo, in ve ostale “znanstveno” družbene teorija in seveda kradenje davkoplačevalskega denarja oz parazitstvo.

      kje ste pa kaj dali v tehnološki razvoj, zdravje, boljši življenski standrad in infrastrukturo ??? nikjer nič !

     • SloBoySMC

      Dej ne govor o zoolifili a mam jest sovo v avatarju al ti?

     • GrdaResnica_LepaLaz

      a zdaj se boš še rajcal na moj avatar ?? kaj si ti zmešan al kaj ?
      Samo toliko za vednost ti pametnjakovič, Sova predstavlja simbol modrosti in ne tiste svinjarije, ki jih imaš ti v glavi.

     • MladiLiberalec

      Vem kaj predstavlja owl. A te zato tolk bolj rajca zgleda ha ha Kot lisico kislo grozdje

     • GrdaResnica_LepaLaz

      Take kot si ti gleda jezno in z začudenjem. Že ve zakaj, z razlogom.

     • MladiLiberalec

      Sove ponavad ne vedo kaj dosti tko da sta si res podobna

     • GrdaResnica_LepaLaz

      Je rekel nekdo ki je družboslovni ekspert pod imenom MladLiberalec. Lej kdo se oglaša haha xD

 • tralala

  madridska županja se sicer imenuje manuela carmena.

 • dvanajstzvezdic

  Po tej teoriji moraš bit res blesav da ne veš kaj si, moški ali ženska namreč

 • dvanajstzvezdic

  Pri LGTBG ne gre za nobeno znanstveno teorijo niti ni to neka humanistična organizacija, tu gre enostavno za navadno perverzno ideologijo sponzorirano od perverznežev z ogromnim kapitalskim vplivom.

 • airways

  LGBTQ mafija v vsem svojem “sijaju”! Lezbače so princi teme in pedri neveste teme… Ta vojska hoče svoj kanon futer pridobivati s pranjem možgan in indoktrinacijo!

 • Vrhovni sodnik

  Jih bodo Muhamedanci hiter zrihtal.

 • Minovak

  TO SO TERORISTI, pri nas tudi rdeča kokainska mafija in ti so na sliki. Bil sem takrat tam in VEM, ker sem videl v živo! Samo na drugi strani!

 • Adolf Hitler

  trebu bi se ves pametn folk zbrat in nato prefukat do bando kumunaisersko do amena tko da im nebi take pizdarie več nikol več padle na pamet za slovendske dežele zmerai pripravleni!Heil euch meine kameraden!

 • Janez

  Ah !
  Kaj jaz vem za – kaj pravzaprav gre pri teh ?
  Ali
  so brezposelni, “ne-delni” itd.
  Pri teh !
  Napol protestniki, napol “teror” tipi oz. Vsaj z ex KP, ZK terorjem grozeči.
  Upam,
  da jih imajo naši organi MNZ popisane. In pod nadzorom.
  Ali so plačani? Od koga pa? Te ljudi – pod urgentno obravnavo v Parlamentu. JANEZ KOMENDA

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!