Besni režimski psi z vajo na SDS dokazali, da imajo vse resurse za preiskavo levičarskih terorističnih iranskih poslov Miki Miške, Racmana Jake in Supermana

NLB (Foto: STA)

V skladu s sloganom “24 ur” smo Slovenci praktično v enem dnevu v “fake news” o 32-letni državljanki Republike srbske izvedeli več, kot o sebi ve sama. V novinarskem “blitzkriegu”, ki se ga ne bi sramovala niti Udba, pa izstopa trditev, da ta revica niti približno ne premore dovolj denarja, da bi ga posodila za volilno kampanjo SDS. V pičlih treh dneh tako zvemo vse o neki Dijani Đuđić iz Prijedora, o Irancu Iraju Farrokhzadehu, ki je v Sloveniji opral za milijardo evrov terorističnega denarja, zaradi katerega umirajo ljudje po Evropi in svetu, pa ne vemo nič. Se vam ne zdi to nenavadno? Medijska mašinerija je dokazala, da bi podobno uspešno lahko raziskala tudi pranje terorističnega denarja v naši največji banki, NLB. Toda, zakaj tega ne stori?

Zdaj že slavna kreditna zgodba SDS se je v mainstream medijih odvila kakor v kakšni kriminalki: najprej je Večer objavil zgodbo o kreditu in omenil fizično osebo z imenom in priimkom, ki je SDS posodila denar po sumljivo nizki obrestni meri. Samo nekaj ur po tem so na  Siolu že objavili, koliko denarja ima in komu vse ga je v Sloveniji posojala. Še bolj se je “izkazala” POP TV, ki je nedolgo zatem imela domači naslov Dijane Đuđić ter celo vedela, kam in kdaj potuje, celo do ure natančno so vedeli, katere meje prestopa in s kom.

“Napeta zgodba” kulminira z informacijami o njenih starših, službenih povezavah, izobrazbi, premoženju, stanju njenega bančnega računa z višino transakcij, video posnetki in slikami z zabav. Silna preiskovalna sla je na koncu »raziskovalne» novinarje stala celo nekajurnega policijskega pridržanja v Bosni, ko je televizijska ekipa nič kaj obzirno stikala okrog njenega stanovanja v Prijedoru.

Hiter in usklajen odziv novinarjev in tistih, ki jih za denar zalagajo z informacijami iz udbovskega podzemlja na preprostega državljana, ki se ukvarja z vsakdanjimi skrbmi, zagotovo naredi močan vtis. Iz zadnjega medijskega desanta na posojilno pogodbo SDS  vidimo več stvari, najprej to, da se volitve bližajo z vrtoglavo politično hitrostjo. Vsem tistim, ki so pozabili na silovit napad medijske mašinerije na stranko SDS ob aferi Patria, je ideološka četa 571 besnih režimskih psov, kakor bi jih poimenoval Trump, dokazala, da če ima interes, potem zna in zmore v najkrajšem možnem času s pomočjo tajnih služb do kosti raztrgati še tako skrivnostno ozadje ali osebo.

Ddvvoojjnnaa mmeerriillaa
Vse velike afere, med katerimi najbolj izstopa okoriščanje slovenskih levičarjev pri pranju iranskega terorističnega denarja, so mainstream mediji v javnost spuščali po kapljicah in strogo pazili, da niso preveč načele javne podobe “etične” vlade Mira Cerarja in botrov globoke države. Interesa za kakšno resno preiskavo, kakršnega so pokazali ob javno objavljeni kreditni pogodbi SDS, seveda ni bilo.

In kaj nam to pove? Da gre spet za umazana dvojna merila, od katerih bolijo oči, ušesa, trpi pa občutek za enake vatle pri obravnavi političnih strank s strani režimskih medijev. Financiranje političnih strank je seveda zelo hvaležna tema, ki je javnosti na očeh posebej v obdobjih pred in po volitvah. Ker je medijskim varuhom revolucije v kibernetski vojni proti SDS že zmanjkovalo municije, jim je kreditna zgodba v tem trenutku prišla kot naročena. Zgodba najbrž za nikogar ne bi bila zanimiva, če ne bi šlo za tujo državljanko, ki posluje v Sloveniji, a prihaja iz območja, s katerim je dovoljeno poslovati samo slovenski izrojeni levici. Bog ne daj, da bi si kdo drznil poslovati na teritoriju, ki je rezerviran zanje, pa čeprav posel javno objavijo in se trudijo zadostiti strogim zakonskim okvirom.

Bilo kuda, Udba svuda!
O kreditnem poslu SDS so novinarji Večera, POP TV in ostalih mainstream medijskih hiš v neverjetno kratkem času izvrtali takšne podrobnosti, da jim lahko kot novinar samo čestitam pri njihovi “uspešnosti”. Slednje seveda ne bi bilo brez velikega interesa na novo umazati javno podobo SDS, kar se pogosto zgodi ob izdatni pomoči slovenskih in tujih tajnih služb. Trditev o vpletenosti tajnih služb ni nikakršna domneva. Kako si lahko drugače razlagamo krajevno in do minute natančno lociranje oseb, ki so s tem poslom (domnevno) povezane? V vseh mainstream medijih se zgodba vrti s podobno intenzivnostjo, kot Patria pred prejšnjimi volitvami. Z njo si lahko docela osvežimo spomin na afero Patria.

Za globoko državo ni pomembno, da se je Patria na sodišču izkazala kot zrežirana in podtaknjena zgodba, s katero skušajo uničiti opozicijo. Podobno, le v manjši mero, poskušajo tudi s kreditnim poslom, če ne drugega, računajo na negativni politični učinek, ki ga takšna blatenja potegnejo za seboj.

Delovanje, ki je vredno pozornosti – ali režimske medije z informacijami zalaga Udba?
Režimski mediji, ki jim služi ideološka četica 571, so zmožni izjemne medijske učinkovitosti, vendar le takrat, kadar imajo za to interes (beri: ko jim je tako ukazano). Spomnimo se zgodb o vsakršnih podtikanjih zoper največjo opozicijsko stranko, ki se ob raznih priložnostih, zgoščeno pa v volilnem času, vrtijo v velikih medijskih hišah, vse tja do najbolj pogrošnih rumenih revij. Uporabljajo vsa orodja kibernetske vojne. Od norčevanja v “rolanju po sceni” iz rumene Mladine do poskusa popolne medijske likvidacije, kakršna se je zgodila z afero Patria.

Ob tem se postavlja še nadvse zanimivo vprašanje: od kod sposobnost novinarjem “fake news” medijev s svetlobno hitrostjo izvrtati izredno podrobne, tudi najbolj osebne podatke o osebi, ki se ukvarja s posojanjem denarja?

Epilog
Problematiziranje kreditne pogodbe SDS je še en poskus ustvarjanja afere iz nič. SDS lahko očitamo, da je to spoznala nekoliko pozno, vendar je z včerajšnjo objavo na Twitterju in sporočilom, da odpoveduje kreditno pogodbo ter vrača denar, režimskim medijem vsaj malo pokvarila umazano propagandno igro. Ni mi jasno, zakaj se naši slavni novinarji, ki so se izkazali z »razkrivanjem« kreditne zgodbe SDS, ne lotijo raziskovanja izvora in cilja milijarde evrov, ki jih je Miki Miški, Jaki Racmanu in Supermanu iz NLB nakazal iranski kriminalec Farokhzadeh? Od kod nekemu Irancu milijarda dolarjev ali evrov? O njem smo izvedeli samo to, da je bival v hotelu Slon, da ima dvojno državljanstvo in stanovanje v Londonu. Nikoli pa ne bomo izvedeli, ali kredit, ki smo ga nekateri najeli pri NLB, morda ne izvira iz provizije od umazanega terorističnega denarja.

Vsekakor se iz medijskega pogroma (ne)navadne posojilne pogodbe SDS lahko naučimo naslednje: demokratična stran naj se zaveda, da so “kamere povsod”, da si enostavno ne moremo privoščiti nobene, še tako dobronamerne naivnosti, saj nimamo medijskega »kredita« niti  pravice do najmanjše napake.

Časopis Večer pa naj po zgodbi o kreditu SDS povsem resno nadaljuje s preiskavo pranja terorističnega iranskega denarja v NLB. Z objavo informacije, da so se s Farokhzadehom v Švici predhodno sestali visoki predstavniki NLB in nekdanje Udbe in se dogovorili o pranju terorističnega denarja, so prišli najdlje, za kar jim lahko samo čestitamo. Če je(bo) dobila epilog zgodba o kreditu SDS, ga mora tudi zgodba o terorističnih poslih Irana in slovenske izrojene levice.

Franci Donko

 • ekspêrt

  Oooo, to si slabo….

  • Nejc Ornik

   ????

 • Primoz Papez

  Na kater racun so pa vrnili denar ce v slo g. Nima bancnega racuna ..verjetno v kufru tako kot so ga dobili..

  • Viktorh

   Bebček, kaj te mući?
   Preberi si,, če pa ti kaj ni jasno poglej na portal 24ur, govedo, zahojeno.

   http://www.24ur.com/novice/slovenija/nenavadno-posojilo-stranke-sds-od-32-letnice-iz-bih-najeli-kar-450-000-evrov-kredita.html

   • Primoz Papez

    Bebček ima blokirane račune v slo.

    • Viktorh

     Žal, če se ne spoznaš na področje kreditiranja, financ, bančništva in …, je bolje, da ne debatirava…

   • Primoz Papez

    Mislim da ste se ovce preimovale v goveda ..
    Bo malo vec mesa

    • Viktorh

     ..kretenček…

  • dare326

   Slabo si spremljal “afero”. Denar je bil nakazan iz slovenske banke in s slovenskega računa.

   • Primoz Papez

    Iz katerega gospa ima blokirane racune..

 • mapu

  Vsi režimski novinarji so danes dobili za malico …banane…

  • Janez

   V bodoče jim jih bomo pa še popoprali.

 • karlina

  http://www.24ur.com/novice/slovenija/bi-se-lahko-izognili-placilu-20-milijonov-evrov-odskodnine-ki-jo-terja-ljubljanska-nadskofija.html

  Tudi to jih zelo, zelo moti, koliko denarja, ki so ga POKRADLI LEVIČARJI , iz našega-davkoplačevalskega denarja pa ne-ZOPET IN VEDNO, DVOJNA MERILA !!!!!!

 • Nagnita breskev

  Mehka varijanta “demokracije” po rusko.Tako kot smo imeli mehki social komunizem v yugovini.

 • luckyss

  Tipično, sedaj so spet drugi krivi, ko sami počnete neumnosti in zganjate lopovščino…
  Banda pokvarjena primitivna…še pes vas ne bo več poscal na vokitvah..;))

  • tohuvabohu

   Ne joči, fifi.

  • Janez

   Bi stavil,ti Kučanova trobenta,da bo SDS zmagala na naslednjih volitvah?

 • Grenze

  TOKRAT SO BILE VSE PODGANE SIVE IN ČRNE ODLIĆNO NATEGNJENE TAKO REKOĆ NA SUHO HAHAHAHA NEKATERI NISO MOGLI SPATI NEKATERI PA ŠE MOKRO SANJAJO 571 NATEGNJENIH ALI VAS JE KAJ SRAM PIS (ZD)UNĆKI NATEGNJENI ZANALAŠĆ SEM UPORABI MEHKI Ć , DA BO MANJ BOLELO . ZDAJ PA POKAŽITE SVOJO ITELIGENCO IN NAM RAZKRIJTE KAKO SE FINANCIRAJO LEVIĆARKI MOGOTCI Z MURGELJANKOVIĆEVO MEHKOKURĆNO JARO GOSPODO.
  HAJDE NA POSAO DREKAĆI MARŠ

 • soc

  Quod licet Iovi non licet bovi.

  Naj bo vsakomur jasno, kdo je pri nas na oblasti. Bil, je in bo. Jupiter danes živi v Murglah.

  • Vera

   Moči pojenjajo , kot vsakemu, ki se bliža 80 tim letom starosti .

   • soc

    Tudi prvemu Jupitru Kardelju so. Pa je prej izbral Dolanca in Popita, da se pomerita. Zmagoviti drugi Jupiter Dolanc je generacijo kasneje z enako nalogo soočil svojega favorita Kučana in Popitovega Štefana Korošca. Rezultata poznamo. Še generacijo kasneje tretji Jupiter Kučan sooča Golobiča in favorita srbske “enklave” Jankovića.

    Kardelja ni več. Dolanca ni več, Kaj misliš, da bo v zelo, zelo urejenem sistemu teh rdečih barab kaj vsebinsko in sistemsko drugače, ko Kučana ne bo več? Kaos sistema, ki ga nekateri (recimo mi tule) dojemajo, je le navidezen. EU pa to razume, jemlje na znanje in gladko tolerira. Da ima urejen mir.

    Razen če ZDA resno posežejo vmes, kar je bila neizživeta želja krasnega človeka Josepha Mussomelija. A če še v nekoč njihovi Venezueli ne uredijo stvari, zakaj bi se ukvarjali z neko geostrateško povsem irelevantno vukojebino? Kjer volkovi jebejo glupe ofce?

    • Slovenka

     Sami smo in sami si bomo morali pomagati. In ko bomo dokazali, da znamo sami urejati zadeve, bo tudi zaveznikov dovolj.

   • totex39

    Poglej samo Zemljarića vedno hujši postaja…..

  • Stajerka

   res je, je pa ena nevarnost…….medtem ko skozi teleskop opazuješ največjo nevarnost, ti za hrbtom grozi uničenje trenutno majhnega meteorja…….barabe se slej ko prej spotaknejo ob lasten kupček in tudi tokrat ne bo drugače……

 • delaware

  zdej bo za 3 mesece vse utihnilo, potem pa maja in junija pred volitvami spet paljba z vsemi medijskimi topovi..

 • tarantela

  A zdej so pa vsi drugi krivi za najem posojila, ki je izključno Janšev posel, za katerega še večina ožjega kroga SDS ni vedela. Preberite si še današnje Delo poleg tretje strani še na strani pet prispevek Zorana Potiča “Taktičen umik”, v katerem so te zadeve natančno popisane, tudi tesne povezave JJ na Dobu z “dr.” davčnih utaj Rokom Snežićem, ki je tudi takrat “služil” svoj rok aresta.

  • Stajerka

   kolkokrat si nastavila Jankoviću??……daj, obelodani poštenost Jankovića in pošten odpis 16 milijonov eur pufa, kar pa tudi ni vse kar ima na puklu in v denarnici…….vso, od stečajev, do provizij, od sex potrebe do korupcije, klientelizem pa ga tako ali tako drži na vodo……in verjamem, da je Jurček v Srbiji zato, da si je našel pošteno službo za 300 eur mesečno……..o Delu škoda besed….a ti res misliš, da kdo tukaj večino prisotnih, prebira Delo???
   kak pa kaj Mladina…..so kaj čivknili……so že spravili pod streho likvidacijo svoje uspešne firme z zajtenim kupom kreditov……

   • tarantela

    To je prispevek o kreditu, ki ga je najel Janša. Saj niso drugi krivi, če je to naredil on sam!!!

    • Stajerka

     aha…..pod prejšnji prispevek o Jankovićem financiranju si tudi srala o Janši…..a tam tvoja lastna pravila NE veljajo??
     in tako odkrito prikazuješ svojo dvoličnost, ki jo krepko črpaš iz “slovenskega” medijskega prostora……

     • tarantela

      O Jankoviću nisem nič komentirala, imaš privide? Tudi pod prispevkom o njem ne.

     • Stajerka

      seveda da nisi…….zakaj pa bi??…..saj tudi mediji NE poročajo in to pomeni, da so takšni kot si ti brez informacij, ker lastne pameti ne premorejo……..
      ti si konkretna slika slovenskega medijskega prostora – kar ni v medijih pač NE obstaja, še več, to pomeni, da problema sploh ni……

      če bi vedeli kaj je sram, bi se pogreznili od sramote……mediji, ti in vsi tebi podobni!!!

    • ekspêrt

     kaj pa je narobe, če najemeš kredit ? Imaš ti toliko denarja, da ne rabiš nikoli najeti kredita ? Potem si že pravi.

   • ekspêrt

    tarantela posluša samo radio Ognjišče in nič drugega.

    • tohuvabohu

     Vendar sirota še vedno ne razume, kaj je brezmadežno spočetje.

  • Nejc Ornik

   Članek Zorana Potića, ha ha! to je pa krededibilen novinar, ja!

   • tarantela

    Bolj kot tale zgoraj!

    • Nejc Ornik

     Zoran Potić=jugooficirsko dete, ki pljuva po osamosvojiteljih in Sloveniji!

     • tarantela

      Osamosvojitelji smo vsi, ki smo glasovali za samostojno Slovenijo!

     • Nejc Ornik

      Če si, super! Potić ziher ni!

  • Nejc Ornik

   Tarantela= Maja Sunčič?

   • tarantela

    Jejhatana! A tud te se že bojite? Ne vidite pa, da vam vaš vožd stranko ruši s svojimi posli!!!

    • ekspêrt

     Zato, ker rabi kredit ? je najemanje kredita kaznivo dejanje ?
     Pa saj si smešen, no.

  • Stajerka

   3 ure nazaj……

   tarantela
   tarantela 3 ure nazaj
   Tole je stara zadeva in ves čas je bilo mogoče videti, od kod in kam je šel ta denar, bil je takoj prerazporejen za humanitarne namene, torej ni SMC nič skrivala. Je pa zanimivo to, da si je SDS sposodila denar od ženske, ki nima računa v banki, ampak denar posoja kar v kovčku. Že to me spominja na neke druge kovčke.

   LAŽEŠ…..URADNO je dokazano, da je SMC reagirala na revizijsko poročilo računskega sodišča…..in to o humanitarnih namenih velja v DELEŽU od dotacije – a ti res verjameš, da je SMC 3 mio eur nakazala v dobrodelne namene…..
   kere gobe ješ…..da ne boli – tako mentalno kot fizično mora bit zelo lepo……

   • tarantela

    A to je bil moj komentar pod prispevkom o Jankoviću? Ne da bi vedela, se mi zdi, da danes ni bilo nobenega članka o Jankoviću na tem portalu.
    Sicer pa sama nisem odvisna ne od enega, ne od drugega, vi pa ne vidite, da vam JJ stranko ruši in reagirate tako, da zmerjate tiste, ki vam kažejo na Janševe posle, njemu pa ne upate nič reči. Malora, a je SDS stranka enega, a ste dedci a ste šleve. A res ne morete vzet stranke v svoje roke, saj imate dovolj dobrih ljudi!!!

    • Stajerka

     daj…..povej še kakšen prasec je Trump…..ker nadleguje ženske, pač ni sposoben, da bi dokazano katero spolno zlorabil za kakšno funkcijo….ampak je pa prasec na kubik…..a nje, da je tak…….

    • Stajerka

     ti NISI NORMALNA……preberi kako v članku o SMC tolčeš po SDS in Janši……iz sekunde v sekundo demantiraš sama sebe……ti ziher vsake 3 leta voliš nov obraz – napizdi te lahko vsak ki ma 5 minut cajta……žal vas je preveč!!!

  • sumljivislon

   @ Vsa tvoja kritika …….je volilni listič..!..sicer utihni in pojdi !! ok?

  • Nejc Ornik

   Nabijanje jugo omladinca Potića je “natančen popis”?

  • ekspêrt

   Ko kazen prestaneš, se vse izbriše. Kaj ti ni jasno lepi gospod ?

 • Aron

  Donko strokovnjakk za vse, torej strokovnjak za nič. Vedno znova ponavlja iste laži, isto narativo, ki nima veze z realnostjo. Teroristični denar? Dej ne smeši se, ali pa na plano z dokazi!

  • tohuvabohu

   Zakaj je pa potem Mudendolfe ustanovil komisijo?

   • Aron

    Tudi mene zanima.

    • Nejc Ornik

     A zdej se bomo pa nore delal?

    • tohuvabohu

     Odgovor je pravzaprav banalen. Zato, ker so rdečkarji hoteli Logarju ukrasti “slavo” in uspešno raziskavo.

  • Janez

   Tudi ti boš moral še kaj dokazati

 • Aron

  In še to, vsak moralni zahodni politik bi po takem debaklu in mafijskih poslih, sodelovanju z davčnim utajevalcem in pranju denarja, kot si ga je privoščil Janša, že odstopil in se osramočen umaknil iz politike. Ampak ne on, vsaj ne, dokler ima toliko vernikov za sabo. Oni so problem. Velik.

  • šmentanamuha

   Če Cerar s svojim nezakonitim ravnanjem in prekoračenjem pooblastil noče odstopiti, zakaj bi moral Janša, ki ni storil nič takega. Ampak finta je prav v tem, a ne, radi bi se znebili edinega resnega političnega konkurenta.

 • Slovenka

  Samo na kratko. SDS naj se zaveda, da v volilnem boju na Slovenskem ne gre za tekmovanje tekmecev v enakopravnih in poštenih pogojih, temveč da ima privilegirana stran podporo prav vseh dejavnikov, medtem ko se pri SDS preverja vsak prašek. Dogodek, do katerega je prišlo, mi niti najmanj ne ugaja, na srečo pa je bila leva stran to pot prehitra. SDS ima dobre štiri mesece, ki naj jih pametno izkoristi. Naj pa pazi na stranko, ki je očitno prestreljena s krti in podganami, in naj se potrudi in nagovori Slovence.
  Kakšen dober, prepričljiv in čustven govor ne bo odveč.

  Po drugi strani pa naj se SDS zaveda adutov, ki jih premore. Vodstvo, ki ve, kaj hoče, predana volilna baza, sposobnost ponuditi rešitve, spoznanje, da je levica vedno bolj živčna, ker ji gre vse narobe. Tudi pobesnelost, s katero obravnava to posojilo, je še en dokaz, da gre za globinske težave komunističnega sistema. SDS naj dokaže, da je kos igri živcev. Istočasno pa naj se zaveda, da levica nikakor še ni rekla zadnje besede in da lahko SDS v preostalih štirih mesecih računa še na udarec pod pasom ali dva. Naj bo pripravljena.

  In kaj je naloga nas, zavednih Slovencev? Da 3. junija podpremo SDS. Tudi ta ‘afera’ dokazuje, da je zmaga SDS na junijskih volitvah nujna za preživetje slovenstva. Če še enkrat zmaga levica, je slovenstvo obsojeno na smrt.

  • tarantela

   Slovenci bomo brez Janševe SDS čisto lahko preživeli.

   • Nejc Ornik

    Mogoče ti, ki se šlepaš pri krvavem koritu!

    • tarantela

     Ti že veš, ko kradeš revežem!

     • ekspêrt

      Kako pa veš, da krade ?

     • Janez

      Tarantela ve vse in to vedno.

   • Stajerka

    lej……v Slo imamo 90% režimskih medijev……zakaj se mučiš???…..sicer ni zlonamerno, ampak iz svojega stališča te ta trenutek blokiram, pa ne zaradi tebe ampak sebe……škoda mojca cajta…….

   • lojze

    Hotel si reči, da če ne bi bilo Janševe SDS bi ti lažje živel. Kot je rekel Marx: vera je opij za ljudstvo! In je ustvaril vero. Tarantela še vedno, kot globoko religiozen antijanšist verjame, da mu bo boljše!!!

    • tohuvabohu

     Na stara leta gre marsikomu na otročje …

   • Slovenka

    Ti mogoče, Slovencem kot narodu in tudi kot posameznikom pa se huda piše, če leva stran še enkrat dobi volitve.

   • baubau

    samo ta strupeni

   • Janez

    A ti se imaš za Slovenca?

  • Nejc Ornik

   Lepo povedano Slovenka, naše krvi dekle!

   • Slovenka

    Hvala. Samo vprašanje. Izviraš morda iz Slovenskih goric, tam je to znan priimek?

  • Aron

   Kako moraš kot Slovenec še vedno podpirati mafijsko navezo, ki je SDS? Da te ni sram, da se imenuješ domoljuba, medtem ko navdušeno voliš stranko, ki se peča z balkanskimi kriminalci.

   • tohuvabohu

    Mafija ima sedež v Murglah. SDS je pa legalna politična stranka. A je rdeči pritlikavec že vrnil provizijo od oprane iranske milijarde?

    • Aron

     Kar posreduj dokaze o provizijah, hehe. Pa prosim, ne se smešit z nekimi ocenami ‘strokovnjakov’ o višini provizije. Torej, kdo, kje, koliko.

     • tohuvabohu

      Samo vprašam, hehe.
      Z jezika si mi vzel. Vsi strokovnjaki z Dobovškom na čelu so povedali, da so provizije pri takih poslih najmanj 30%, sežejo pa tudi do 60%, odvisno od pomembnosti posla. In če so provizije bile, je neumno domnevati, da Kućan ni nič potegnil.

     • Aron

      Haha, pravi strokovnjaki :)))) Dobovšek je politik, ne pa strokovnjak. Torej, kdo, kje, koliko.

     • ekspêrt

      Kaj pa si ti ? Si pa smetalo.

     • tohuvabohu

      Ignorant. Dobovšek je profesor (v pravem smislu, za tebe pa tudi v prenesenem). Korupcijo in podobne lumparije pozna do obisti.

     • Janko Gedlička

      Takole kot ti delujejo “pravičniški” udbovci.

    • Janko Gedlička

     Lahko bi npr. tudi doplačal kupnino za svojo hišo do realne cene v času nakupa, revalorizirane na današnji čas.

   • montyamp

    Hahaha , žvepleni pa hodi v Rusijo dnar štet , tvoj , kastriranec blesavi .
    Kako to da paradajzarski mladiči žrete samo ostanke svojih zločinskih mentorjev , zazidarski morilci 90+ vam pa iz plenic šefujejo .
    Hahaha , brezjajčniki …………..

    • Aron

     Kdo je žvepleni?

     • Janez

      Zelo je tebi podoben in tudi podobno omejen.

     • Janko Gedlička

      Ko bi le bilo to res.

   • Slovenka

    Tudi meni ni prav, da so iskali posojilo na Balkanu, imam pa občutek, da jim je to organiziral kdo v stranki. Še en dokaz več, da z Balkanom SDS ne sme imeti nič in če so pametni, bo to njihov zadnji posel s tem delom naše soseščine.

   • Janez

    Balkanski kriminalec si ti ,če imenuješ poštenjake SDS-a za kriminalce.Oglej in izberi si primeren kandelaber,pa se obesi.Štrik častim jaz.

   • šmentanamuha

    Uuuuuuu, iranski kriminalci, ki skupaj s slovenskimi kriminalci perejo milijarde seveda niso problem, saj so tvoji gospodarji. Lepo. Sedi. K nogi.

   • Janko Gedlička

    Tale tvoj komentarpo ovinku dokazuje, da je bila poteza s kreditno pogodbo nasvetovana od krta.

 • Stajerka

  ta komentar iz MMC je pa objektiven, da bolj ne more bit…..

  O Dijani Duduć smo v 3 dneh izvedeli vse, medtem o Irancu v NLB, ne vemo nič? Hm…

  • tohuvabohu

   Jah, smo mislili da Sova štrajka, v resnici pa operira po Bosni. Dobra finta …

   • baubau

    to je res- a mi za razliko pd tebe nismo mislili,da so odnehali.

  • Gavnar

   Kdo ti je kriv, če te informira dildo Marjanca ?

   • Stajerka

    boljše dildo kot lewak…….ziher več koristi od prvega, ne samo koristi, tudi škode ne dela…..

 • Slovenka

  Ta dogodek nas opozarja, da gre levici za nohte in da bo posledično krvoločno zasledovala SDS in vsak njen spodrsljaj stokratno povečala. Zapomnite si, to so volitve, na katerih bomo Slovenci odločali o prihodnosti Slovenije in slovenstva. Vsaja levičarska predvolilna podlost, naj vas še dodatno vzpodbudi, da boste šli na volitve in volili SDS.

  • Stajerka

   jp…..panika……tokrat bo borba na nož – upam in želim, da jih preseneti nekdo tretji, ki bo sposoben z SDS sestavit koalicijo……

   • Nejc Ornik

    Imaš prav! tako naj bo!

  • Nejc Ornik

   Amen!

  • tohuvabohu

   Butasta levica ne ve, da jih bo novi favorit Šarec nategnil kot bike. Ko bo prišel na oblast, se bo strgal s ketne in jim dal piti tinte.

   • ekspêrt

    Pa to klovni znajo. To je njihov posel.

   • Slovenka

    Bojim se, da mu bodo strici že pokazali, če ne bo plesal, kot bodo oni žvižgali.

   • šmentanamuha

    To sploh ne bi bilo slabo, če že mora tako biti.

 • Miha

  SDS je dala kost za glodanje vsej politični konkurenci.
  Namesto, da bi govorili in primerjali politične programi v javnosti in medijih.
  Le zakaj ? Čemu? S kakšnim namenom ? Kaj je končni cilj ? Razumno ?

  • Slovenka

   Ve se, čemu. Gre za preusmerjanje pozornosti od propadanja Slovenije pod levico k stranki, ki je na desnici edina sposobna tekmovati z vladajočo levico.

 • montyamp

  VSI NA VOLITVE , DA NE BODO SPET HLAPCI NA OBLASTI

 • ekspêrt

  ja, kje pa je tarantela. Jo je spet spodneslo ? Čuvaj se stara ! Nisi več mlada.

 • milanček

  Zavedni Slovenci čim hitreje in čim bolj se oborožite! Za Slovenijo gre in naše bodoče rodove!

  • primsek

   Janša naj vam da orožje, če mu ga je kaj ostalo, če ni vsega pobraneg JLA prodal v Bosno in na Hrvaško
   če boste imeli doma orožje, je velika verjetnost, da se bo ustrelil vaš sin in to je res lepa perspektiva za prihodnost. Za dom spremni in oboroženi!!!

   • milanček

    tebi ni treba razmišljati kaj in kako, ti nisi poklican, da razmišljaš o tej zadevi!

   • Marjan Gavez

    Glede na to kako hitro so novinarji prišli do info o kreditu. Bi z lahkoto prišli do dokazov, da je Janša prodajal orožje. Pa tega v 20 letih niso uspeli. Kako je to mogoče?

   • Capi

    Primšek, zate je dovolj ena trda pest direktno na usran gobec……

  • Novakec1

   Slovenije ni več.

 • EOL

  Janša je z SDS na ta način le na hitro preveril bojno sposobnost levičarjev in udbe.

  Ugotovitev glede na burni enostranski odziv sužnjev udbe je samo ena in ta je, da so levičarji v totalnem strahu, v krizi kot utopljenec v vodi…., pa da jih slučajno ne bi kakšen šel reševat… ga vlečem za ušesa od Triglava do Vardarja in tam pustim…

  • ekspêrt

   he, he

  • Aron

   V kakšnem strahu le? Zmaga jim je že zdavnaj zagotovljena, še pred tem bosanskim fiaskom :)))))

 • antimur

  Zopet se je pokazala vsa nizkotnost in zahrbtnost levice in njihovih lajerkaslov. Vidi se, da gre zares, kot je nekdo napisal, da gre levici za nohte, bi sam dodal, da bolj za glave, kajti toliko masla kot imajo ti kriminalci in zločinci na svojih ostudnih glavah, noben vrat ne zdrži, prej ko slej se zlomi pod zločinsko težo.

  • Hribouc

   A zato Kučanov fante sploh nima več vratu?
   Betica se je čisto nabila med lopatice, da prenese več krvavega betona. Gola satanska fizika drobnih komunističnih delcev

 • Bald Eagle

  Tisto kar mene pri stranki SDS najbolj moti je, da jim že 30 let komunajzerska banda podtika nekaj, kar nikoli ne zmorejo dokazati. In ta ista rdeča banda čaka na vsak najmanjši spodrsljaj SDS in iz tega skušajo ustvariti afero neslutenih razsežnosti.
  V vsem tem času bi pričakoval, da se je SDS iz tovrstnih izkušenj tudi nekaj naučila. Kot pa kaže, ne dovolj in ponavljajo spodrsljaje in na tak način dajejo levuharski bandi toliko materiala, da le ta iz tega ustvari afero in vodi zoper SDS negativno propagando. Dovolj za zabito volilno telo, ki kupi vse, kar jim servirajo režimski mediji in partijski lažnivci. Stranki SDS bi moralo biti to jasno in si nikakor nebi smela privoščiti tovrstnih spodrsljajev.
  Naše volilno telo je pa tako oprano in zabito, da ni sposobno ločit med nekim za neko politično stranko niti omembe vrednim kreditom, kar se vsote kredita tiče in pranjem miliarde €, ki so ga sponzorirale stranke levega bloka in je bil namenjen finaciranju terorizma. To pa je res zaskrbljujoče dejstvo in pomeni stagnacijo in nazadovanje Slovenije na vseh področjih. Slovensko volilno telo je politično neozaveščeno in demokratično nepismeno, zato pa ima oblast v Sloveniji vseskozi leva politična opcija, ki je kontinuiteta KP. Tega dejstva pa se levuharska banda še kako zaveda in posledično uspešno prodaja pravljice zabitemu ljudstvu, ki kupi vse, kar jim ta banda rdeča servira, ker niso sposobni samostojnega in kritičnega razmišljanja z lastnimi glavami.
  Stara praksa in dobra taktika levuharjev, ki vedno znova vžge pri zabitem volilnem telesu je, da vedno znova tik pred volivami nastavi stranko z “novimi”obrazi, ki počne vse mogoče lumparije, ker vedo, da ima taka stranka rok trajanja samo en mandat. Potem vajo ponovijo in začaran krog je sklenjen.
  Ja dragi moji sonarodnjaki, to je realnost v naši bolni družbi in državi. Dokler večini ljudi ne bo uspel miselni preskok, toliko časa se bo tovrstna tragedija v naši Sloveniji vlekla iz leta v leto do bridkega konca.

  • šmentanamuha

   Dobro si povedal.

  • Hribouc

   Kaj praviš, zakaj je Bog Slovenijo tako hudo kaznoval s tako tumpasto prfuknjenim narodom?

   Kdo je bolj kriv pri vzgoji nacije v preteklost, RKC ali Tardeče kurbe ?

   • Bald Eagle

    Jaz v vsej tej kolobociji, ki se dogaja v Sloveniji niti ne vidim neke Božje kazni, temveč priložnost, da se narod skozi izkušnje nekaj nauči. Trenutno z učenjem slabo kaže.

    • Hribouc

     Ja , to, ja, z drugimi , razširjenimi besedami je to to, gre pa v Maloro.

    • ahnenpass

     Pri nas ne bo več nikoli bolje.

     • Bald Eagle

      Jaz sem prepričan v nasprotno. Le dobro očiščevalno akcijo potrebujemo v Sloveniji. Smeti je potrebno pomest v smetnjake, kamor spadajo. Plevel je potrebno odstranit, da lahko zdrava semena normalno vzklijejo.

     • ahnenpass

      Ko bo konec banditizma, se bo tudi denar takoj razbežal, ostalo nam bo državljansko sovraštvo, kup nerazščiščenih usodnih problemov in pa seveda pritiski ustašev, ki se jim znajo pridružiti še ostali nekdanji okupatorji.

     • Bald Eagle

      Bomo pač Slovenijo zaščitili in jo zopet obranili pred vdorom plevela vanjo, kot smo to storili leta 91.

     • ahnenpass

      Pozabljaš, da smo bili takrat Slovenci enoten narod, danes se delimo na tri razrede državljanov, pa še na potomce hrvatov in srbov. Osamosvojitvena čistka vendar ni bila kar brez veze in zastonj.
      Sicer pa sam poglej kaj se dogaja, ozemlje so nam okupirali, mi se pa kregamo okoli nekih neumnosti, nihče ne poziva na nacionalno enotnost in boj proti okupatorju. Verjetno zato, ker ni tako hudo, hrvati so vendar njihovi ljudje.

  • Aron

   Ponavljate se kot strgana plahta, kot da bi bili usklajeni? :))) Ne morete oprati svojih rabot, češ levica je prala iranski denar. Ljubček, ne bo šlo, ker ni povezave. Pa saj večina naroda vas je že spregledala, nekaj vernikov pa vedno ostane.

   Desnica je oblast že imela, Kako se je končalo, vemo. Pet miljard bančne luknje, klicanje trojke, uničujoča finančna kriza, protesti. Narod tega noče več.

   • Bald Eagle

    Kaj takega lahko spesni le zabit komunajzerski drekač brez kančka lastne pameti, ki se utaplja v svoji zadrekanosti.

   • šmentanamuha

    Seveda, dragi, lumpenproletarska levica si želi še naslednjih vsaj 50 izsesavati državni proračun in kri Slovenstva, zato so si umislili 2Tir s kreditom na 50 let. Da si res lahko taki butec…človek bi se smejal, če ne bi bilo tako žalostno.

   • Capi

    A Arona niso usmrtil, ko je pobralo Drnovška? Še kr laja naučeno?
    Boš moral k veterinarju po injekcijo usmiljenja…..
    Bedak zahojeni hostarski….

   • von Rhein

    Kar je v tem, in temu podobnih komentarjih ,vredno je prikaz kakšni bebci so ali ste nekateri.Neutrudno trdite nekaj kar nima ne smisla in vsebine.Ponavljanje nečesa,ne da bi vedeli karkoli kar ima povezavo z resnico.

  • von Rhein

   Kadar berem podobna mnenja vedno izbije na vrh moj dodatek o državljanih za 600 sit,ki so zaradi lastnih interesov močna podpora in orožje banditov. Z opravičilom tisti manjšini,ki ne spada zraven.

   • Bald Eagle

    Ja, celo zgodbe o kg krompirja sem slišal, ki je zadostovalo za pridobitev najbolj svete stvari, Slovenskega državljanstva. Rdeči banditi pa so to Svetost razvrednotili.

    • ahnenpass

     Zaradi takih migracij, smo danes ostali brez zaselkov ob celi mejo s Hrvaško. Raje so plačali tisti drobiž in si prihranili stroške z municijo.

  • Janko Gedlička

   Bridek konec utegne biti rojstvo novega boljšega (po vrednotah, po standardu pa bomo takrat na psu).

 • Slovenka

  Te volitve ne bodo običajne volitve. To bo trk dveh Slovenij.

  Na eni strani komunistične, ki počiva na 600 še nepriznanih grobiščih, na kraji, na uničenih življenjih, na krvi nedolžnih Slovencev, ki so jo prelili tisti Slovenci, ki so prodali dušo komunizmu, nesposobnosti, uravnilovki, na sramotnem pajdašenju z najslabšo verzijo Balkana, zaradi katere smo l. 1991 Jugoslaviji zaželeli srečo in se odcepili, na odlivu domačega, avtohtonega prebivalstva in na prilivu bistveno manj kvalitetnih nadomestkov z Balkana in Tretjega sveta, na korupciji, pravni zmešnjavi, na ribarjenju v kalnem.

  Druga Slovenija, po kateri hrepenimo zavedni Slovenci, pa temelji na srednjevropskosti in evropskosti, na tržnem gospodarstvu, inovativnosti, pravnem redu, meritokraciji, na spoznanju, da Slovenci nismo pritepenci iz Zakarpatja, ampak da smo bili tukaj že od nekdaj, na slovenstvu in krščanski tradiciji, ki vemo, da Slovenci v zgodovini nismo bili nobeni hlapci, ampak da so nam to vbijali v glavo sovražniki slovenstva, ki so nas s tovrstnim poniževanjem lažje držali na kratko.

  Kateri Sloveniji je bližja levica in kateri SDS?

  Slovenci, 3. junija boste slovenstvo ali zavarovali ali pogubili. Niti na referendumu in v vojni za Slovenijo niso bile stave tako visoke.

  • marker

   Jaz našim volitvam ne verjamem več. Levi politiki so in ga še vedno s tem nenehnim zadolževanjem dobesedno okradli slovensko ljudstvo, zato ne dvomim, da ne bi ukradli tudi volitev. Vsaka stavka JS povzroči najemanje novih kreditov. Levica je za svoje volitve prejemala nepovratna sredstva iz bank, ki smo jih vedno dolžni dokapitalizirati, nismo pa nikoli smeli izvedeti, kdo so dolžniki. Zasebni banki Faktor Banko in Probanko smo tudi morali poplačati, ker so bili v njej dolžniki iz levice. Samo politična lustracija bo ozdravila to državo.

   • Bald Eagle

    Zato se je pa potrebno množično udeležiti prihajajočih volitev in večinsko podpreti desnico, da enkrat za vselej počistimo ta levuharski drek v greznice, kamor tudi spada in se rešimo komunajzerskega smradu, ki osmraja celotno Slovenijo.

  • Gavnar

   Zmagal bo pa kamniški klovn.
   Bo eden redkih mandatarjev, ki ni komunist, zato je SĐS tako nervozna.

   • Bald Eagle

    Najbolj nevarni za družbo so tiste vrste komunisti, ki imajo partijske knjižice v svojih glavah.
    Kamniški klovn spada med te vrste komunistov.

    • ahnenpass

     Kdo so pa potem dvojni agenti, ki se javno predstavljajo kot pripadniki demokratičnih strank, dejansko so pa še vedno komunisti, ampak tega nikjer ne piše.

     • Bald Eagle

      Koga konkretno imaš v mislih?

     • ahnenpass

      Nobenega posebej, samo sprašujem se kako naše politike vidita EU in svet.

     • Bald Eagle

      Problemi z implementacijo AS, povedo vse.

   • Slovenka

    Kandidat, ki ga sponzorirajo komunisti. Pač spet eden njihovih novih obrazov.

    • Kosobrin

     So stari obrazi boljši? Vsi so bili enkrat novi obrazi ….

     • ahnenpass

      To že, niso se pa vsi zavihteli v politiko kot župani in predsedniki vlade, običajno jim dajo najprej za počistiti kakšne zaprašene arhive, šele potem lahko napredujejo v pomembnejše kadre stranke, ko so preverjeni.

     • Slovenka

      Če bi bili stari obrazi na levici boljši, novih ne bi ustvarjali.

     • Gavnar

      Nimaš prav.
      Mesec pred vsakimi volitvami, ustvarijo novega, kateri gladko zmaga.
      S tem samo še bolj prikažejo vašo bedo.
      Vašo nesposobnost uspeha na volitvah,

     • Slovenka

      Saj to je to, stari obrazi očitno niso več to, kar so bili, drugače si ne bi omišljali novih. Zakaj Plavookec ne kandidra?

    • Gavnar

     Vaš pa je komunist, sponzoriran pa od komunistov od tam dol.

     • Slovenka

      ??????????????

 • totex39

  To, da režimske medije zalaga Udba in policija mora biti resnično, kajti kako pa bi drugače prišli do takih podatkov.

  • karpelec

   Piškotki imajo magično moč.

 • baubau

  Sami ste si krivi,če berete in gledate lažnive medije.Mene ne more nihče naplahtati.Vsak se lahko nauči razločevati resnico od laži,če to le resnično hoče.

  • Bald Eagle

   Vse kar si napisal drži. Vendar pa je za kaj takega potrebno tudi nekaj zdrave pameti. Kot pa verjetno tudi sam veš, te v Sloveniji kronično primanjkuje. Zato pa je tako, kot pač je.

  • domovina mili dom

   Ti mediji so namenjeni za jebivetre, ki ne vedo kaj bi s sabo. Delajo pa škodo. Kučan to zelo dobro ve.

 • Hribouc

  Bravo, Donko, zatetek Bingoooo!

  Rdečeudbovski kučanov multimedijski pasji imperij zapitih pisunov fukačev F571, psov čuvajev kriminala rdečih ovratnikov Slovenistana.
  Gnoj , loj in beda Rdečega kupleraja, ki mu (še)uspeva satansko poslanstvo.
  PLAČANCI.
  HLAPCI.
  PIZDUNI PREPRODANI!
  SUŽNJI – jim je v ksiht povedal dr.Gorenak!

  Psi čuvaji Rdečega multikriminala Kučanove svinjske farme 1991 zamrznjene Rdeče fuknjene knjižice 17 letnega Milančeta iz Goričkoga!

  • Gavnar

   Vinko enim v ksiht,
   Vam pa kar direkno u,….

   Prvi se smejali slednji pa uživali.

  • Valter BraniSlav

   Takele clanke pise Franci Dano ze leta, pa se ni nic spremenilo… edino kar je to je da vemo do Franci zelo sanjari o homoseksu…

   • Hribouc

    Malora, saj ne pisari dougo cajta, usaj tule na Nova24 Tv, kjer sem jast močan delničar,
    dragi Valter! U redu, saj ni važno, Vi Amerikanarji že vejste.
    Jast s’m pa slišou runo obrnjeno in sicer , da je Donko tak babjek, de babe okrog njega
    hodijo mencaje in vse čisto mokre dol do gležnjev.
    Sicer, Valter, važno je de smo srečni in de nas ma Kućko rad kot vse svoje pujse na svoji slovenistanski kurčevi svinjski farmi, pardon, kolhozu Slovenistan, jebiga!

 • Marica

  Janša si je sposojal denar pri bosanski narko mafiji povezani z islamisti. Pika.

  • Brane Novak

   a s’ bla zraven? tako dobro informiran je lahko le sostorilec! te bo že našla rdeča falanga, pika!

  • smiljan bertolin

   koza

   • domovina mili dom

    Saj ne ve , da njen šef stalno potuje v to državo.

  • domovina mili dom

   Dobro, da si me spomnila zakaj sta/so kučan, jankovič….Tolikokrat na obisku v tej državi. Zelo dobra iztočnica. Bravo. Res škoda, da ni šel g. Janša kar direkt v murgle.

  • šmentanamuha

   Ma ne, tvoji so oprali eno milijardo (1.000.000.000) islamističnega terorističnega denarja in poslovali z Miki Miško in Jako Racmanom. Vidim, da je bil u špilu še Supermen. Daj, spelji butara z gnilimi možgani.

  • Slovenka

   Republika Srbska: Srbi niso muslimani. Reci to kakšnemu Srbu, če si upaš, njegov odziv pa raje spremljaj z varne razdalje.

 • VERRZIFIKATOR

  Peter Komitent

  V BANKI NOVI

  V banki novi se mi je zgodilo,
  oni dan pomešam se med stranke,
  dvignil skromne svoje bi prihranke,
  da poplačam bratu posojilo.

  Se iztekla namreč je vezava,
  dvignil rad denar bi v gotovini,
  da izognem s tem se pristojbini,
  ker dogovor z bratom tak imava.

  V banki novi gledajo postrani,
  le zakaj dvigujem gotovino,
  pa čeprav za majhno gre višino,
  da jim prav ni, to je kot na dlani.

  Zdaj sledi vprašanje silno čudno,
  moral da izvor bi pojasniti,
  vir prihrankov svojih določiti,
  me na okencu motrijo budno.

  Ne verjel očem bi svojim lastnim,
  kaj se v banki novi mi dogaja.
  So od plač prihranki kakšna kraja,
  kaj le mar bankirjem so oblastnim?

  Se potem zavedel sem razlike,
  ki ustvarja se med komitenti,
  nismo vsi enaki si klienti,
  kot enake niso naše slike.

  Ne bi gledali tako me zviška,
  ne bi po izvoru spraševali,
  zlahka bi mi gotovino dali,
  če bi bil Iranec Miki Miška.

 • smiljan bertolin

  DONIRAJTE. Še nikoli nisem nobeni stranki dal fičenka. Časi so se spremenili. Vinko Vasle, ki ga sicer ne obožujem, mi je dal idejo. Pomagajmo SDS z donacijami. Moja današnja ni zadnja

  • Kosobrin

   Zopet za sodne stroške?

 • domovina mili dom

  Donirajte:
  Donacije nakažite na:
  Si56 0510 0801 2542 286
  SI00 7653-01
  OTHR https://twitter.com/vinkovasle1/status/951788706989568001
  0 replies . 3 retweets 2 likes

  • šmentanamuha

   Hvala.

 • Gavnar

  Ne vem zakaj panika v SĐS-u.
  Vam bodo že prijatelji komunajzerji zrihtali, da bo vse zastaralo.
  Tako kot vedno.

 • Gavnar

  Sedaj mi je pa jasno zakaj ste na letnem zboru SĐS kuhali pasulj.
  Najverjetneje ste na mladi opankarici želeli narediti dober vtis.

 • VERRZIFIKATOR

  Mirko Levec

  SUM ZADOŠČA

  Vidi iz daljave se v ozadje,
  že na daleč enim je sumljivo
  in po sebi samem že kaznivo,
  saj v deželi vlada pač brezvladje.

  Je na drugi strani sum dokazan,
  ni ga treba več dokazovati,
  sklenjeno tako je zdaj med brati,
  da je oni drugi že umazan.

  So merila vsa kristalno jasna,
  jasna, da se skoznja vidi dvojno,
  že na daleč vidi se prosojno,
  ne le jasna, so merila glasna.

  Za obsodbo treba ni indicev,
  niti sumov utemeljevati,
  le obtožni predlog dalje dati
  spisan po merilih znanih stricev.

  Energija zdaj se silna sprošča,
  revizija je le del postopka,
  padla zdavnaj prva je zaklopka,
  stvar je jasna: tu že sum zadošča.

 • ahnenpass

  Zanimiva razkritja,zgleda nas arbitražna afera še ni streznila. Vsi se spomnijo samo naivnega Sekolca, čeprav do danes ni jasno kdo je sploh prisluškoval našim arbitrom.
  Najprej bi se morali vprašati, koliko ljudi je povezanih v vohunske mreže in kdo jih plačuje. Pa kakšni ljudje so to, ki se raje ukvarjajo z drugimi kot s seboj. Ni pa čudno, da sledijo SDS, če se že več kot deset let vlačijo po sodiščih. Saj ni važno zakaj, v postopkih so, drugega razloga za sledenje in prisluhe niti ne rabijo. Morda ima pa Janša prav in je vse res, napada vodjo fašističnih komunistov, mogoče je zato opozoril nase gestapo.

 • Gavnar

  Janša ne zna plačati položnice,
  Denar za SĐS si sposoja pri mladih opankaricah,…

  Ni čudno, da je pred petimi leti samega sebe postavil za finančnega ministra.

  • Olga_10

   Kučanu dajejo denar kar na roko! “Položnice” mu plačuje kar UDBA!

   • Gavnar

    Tvoje blodnje.
    Ljubljeni vodja pa dokazano operira samo z gotovino.
    Žal pa mu prijatelji komunajzerji pri krivosodju vedno poskrbijo, da vse zastara.

 • Vrhovni sodnik

  Obelodanite ime, kdo je dal idejo za najem tega kredita, tisti je izdajalec iz vrst SDS. Ni pa opravičila, da so to izvedli, saj je jasno, da z RS posluje mafijanković. Počistiti je treba znotraj stranke, ker ste s tem dejanjem razvrednotili naše delo na vseh portalih in če uporabim Srbski pregovor, ko če koga, nego svoj svoga.

  • Dr. Ustavnega prava

   Bravo, ++++++++++++++++++++++++++++++++++ čista +10.

  • ahnenpass

   Meni je najbolj sumljiv kondukter na vlaku. Kako ve komu ni treba preščipniti vozovnice?

  • Bald Eagle

   To tudi mene zanima. Tisti, ki se je to spomnil, bi moral nemudoma letet iz stranke.
   Stranka ima dober program, dobro vizijo za prihodnost Slovenije in tudi dovolj sposobnega kadra, ki je vse to sposoben izpeljat. Zato je pa potrebno stranko prečistit in vse tiste, ki so postali njen mlinski kamen odstranit iz vseh vodilnih funkcij. Jaz si želim takšen kader v stranki, ki bo sposoben stranko pripeljat na tron.

   • ahnenpass

    Serpentinšek baje deli novim članom serpetninšek koine, če imaš kaj izkušenj v politiki, bi ti mogoče dali celo srebrnega.

    • Bald Eagle

     Toliko ponosa pa premorem, da od pleveli, kakršen je serpentinšek, nebi hotel vzeti ničesar.

     • ahnenpass

      Take imajo vse naše stranke najraje, za dve tesli, dobijo enega serpentiška.

  • črnaovca

   Kaj bi vi predsednika menjali, kdo drug pa še odloča

  • domovina mili dom

   To ni bilo iz stranke. To je bila nastavljena past, ki so jo hoteli sprožiti tek pred volitvami.
   Je pa za zameriti vodstvu, da je padla zopet na kučanovo finto.

   • Vodja je povedal da so to osebo predlagali v založbi katere solastnik so al’ nekaj takšnega

   • Primoz Papez

    Milan Kučan se je preoblekel v Dijano pa sta z Janezom podpisala pogodbo potem je pa Milan dal to v javnost …
    Pa to je jasno kot beli dan…

    • domovina mili dom

     Dost, da je prenesla pozdrave od Dodika v Murgle. Res neumno, da ni Janša šel po denar direktno v Murgle.

     • Primoz Papez

      Jansa ni tako pameten…

     • domovina mili dom

      Da znova in znova pada na iste kučanove finte, se bo še jaz začel spraševati.

     • če verjameš da mu je to Kučan podtaknil, si naiven

     • Primoz Papez

      Kaj pa slika na istagramu…
      Dijano naj bi spoznal pri podpisu pogodbe na sliki sta pa slucajno skupaj
      Pa toliko o kredibilnosti Janše..

     • domovina mili dom

      Me je zelo razočaral, ko se je rokoval s kučanom. Res, pod od podna.

     • Primoz Papez

      Na sliki je jajao pa diana in tisti davčni doktor …

     • domovina mili dom
  • von Rhein

   Tokrat je treba biti kritičen tudi do Janše. Vsaka pogodba mora biti popolnoma jasna kdo je pogodbena stranka,sploh,če gre za denar.Kdo je POSOJILODAJALEC (vsi kriteriji,reference) in kaj lahko vohljači sestavijo v zgodbo,pametnih protiargumentov pa ni.Tudi notar mora biti čist. Kar je znanega do sedaj kaže na veliko šlamparijo.

   • Vrhovni sodnik

    Se strinjam in če je on tvorec vsega tega, mora odstopiti, da ima stranka šanso, da zmaga.

    • von Rhein

     Drži.

     • ahnenpass

      Saj, če Janša ne bo sam odstopil, ga bo odnesla naravna entropija,vsaka diktatura, ki vzdržuje kult osebnosti, se mora zavedati svojih bioloških omejitev.

     • antimur

      Kaj misliš ti pametnjakovič, da Kučan je pa trajni artikel, tako kot zločinec Broz. Speljite se vsi v tri PM, pa s takšnim nestrokovnim nakladanjem. Najbolj pa zamerim podpornikom SDS, ki nakladajo kar počes, kako bi bilo bolje. Lahko bi se zavedali, da smo z levimifašisti v totalni vojni, ne pa za šankom s flašo piva v rokah.

    • Vera

     Zakaj ste zdaj obrnili ploščo ?

   • Bald Eagle

    Se povsem strinjam. Nekaj časa je mogoče tolerirat določene napake. Ko pa se te vedno znova ponavljajo in stranka izgublja svoje volilce, mora postati toleranca ničelna. Če neko vodstvo ni več sposobno pritegniti večjega števila volilcev, predvsem pa če to iz leta v leto upada, je čas, da se tako vodstvo poslovi in omogoči vodenje stranke drugim ljudem. Če se spomniš, je ravno to storil dr. Jože Pučnik, ko je uvidel, da mu pač voliolno telo ne zaupa več, je nemudoma nepreklicno odstopil kot predsednik stranke in vodenje stranke takrat prepustil mlademu in ambicioznemu Janezu Janši. Danes pa se po mojem trdnem prepričanju Janša nahaja v podobni poziciji, kot takrat dr.Pučnik. Mogoče je nastopil čas, da prepusti vodenje stranke svojemu mlajšemu kolegu dr. Anžetu Logarju. Dr. Pučnik je bil demokrat v pravem pomenu besede.

    • ahnenpass

     Vprašanje kaj bi se zgodilo brez Janše, kaj bi sploh še družilo te ljudi?

     • Bald Eagle

      Domoljubje in cilj za boljšo prihodnost Slovenije.

     • ahnenpass

      Pop zvezde so za založbe več vredni mrtvi kot živi.
      Najlažje je ustvariti mitologijo okoli nečesa, kar v fizičnem smislu ne obstaja več, ideje ni mogoče materialno uničiti.

     • Slovenka

      Brez sposobnega vodje nikoli ne bo šlo.

     • Bald Eagle

      Bom odkrit. V dr. Anžetu Logarju vidim odličnega bodočega predsednika stranke SDS in odličnega bodočega PM.

     • Janko Gedlička

      Kdorkoli in kadar bo za Janšem prevzel krmilo, ga čaka enaka trnjeva pot kot Janšo. Levi mu ne bodo nosili potice. Vsekakor pa sta velika moža oba, Janša in dr. Logar.

     • Slovenka

      Se strinjam, s poudarkom na bodoči, še prej pa bo moral Janša marsikaj postoriti. Želim, da ko se umakne, da se umakne z dvignjeno glavo in s spoznanjem, da je v slovenski zgodovini zapustil trajno sled.

     • von Rhein

      Če ljudje zaradi Janše osebno (odmislimo čas,ko je jugosom dal lekcijo) vedrijo v stranki ,je slejkoprej na vidu polom. Boriti se je treba PROTI banditizmu in ne ZA leaderja. To so ljudem vrinili v nekem sivomaslinastem času.

     • Bald Eagle

      Tako je! Ideja ostaja, leaderji se menjajo!

    • Slovenka

     Delno se strinjam, samo jaz Janše sedaj še ne bi pošiljala v ozadje, prav je, da dobi še eno priložnost glede na vse, kar je storil za stranko, in glede na to, kaj vse je za to stranko tudi pretrpel. V zameno za podporo, ki mu jo volivci dajemo, pa imamo pravico zahtevati, da je stranka previdna in da temeljito preveri vse, ki se vrtijo okoli te stranke, in da ima v primeru udarcev pod pas zadnji trenutek pripravljene scenarije, kako ravnati v takem primeru.
     Takega volilnega telesa, kot ga ima ta stranka, nima nobena druga stranka na Slovenskem, zato od SDS z vso pravico zahtevamo, da nas spoštuje in da se ne spušča v posle s sumljivimi tipi. Obstaja dovolj kvalitetnih posameznikov, društev in ustanov, s katerimi bi bilo potrebno stopiti v stik, balkanske bagre pa naj se izogibajo v velikem loku.

     • Bald Eagle

      Ne me narobe razumet. Jaz Janeza Janšo globoko spoštujem in cenim. Iz srca sem mu hvaležen, za vse dobro, kar je storil za Slovenijo in tega ni malo. Podpiram vse, za kar si on prizadeva in bori v tej greznici, ki se imenuje Slovenija. Tudi sam se je že večkrat žrtvoval za dobrobit Slovenije.
      Vendar enkrat pride čas, ko je potrebno vodstvo stranke prepustit mlajšemu in sposobnemu kolegu. Ta čas nastopi takrat, ko začne stranka pod vodstvom nekega leaderja izgubljat zaupanje volilnega telesa. In ravno to se ta čas dogaja. Jaz si močno želim, da stranka SDS, po volitvah sestavi vladajočo koalicijo in uspešno vlada Sloveniji. Potrebno se je kritično zazret vase in se vprašat ali je to mogoče pod vodstvom JJ. Je JJ še sposoben pridobit tolikšno število volilcev, da lahko stranko popelje na tron? Če ne ,potem je čas ,da se poslovi s položaja predsednika stranke in le tega prepusti nekomu drugemu in stranka z njim poskuša zmagat volitve.
      Če levici uspe pridobit še en mandat vladanja Sloveniji, bodo za Slovenijo nastopili zelo hudi in težki časi. Tega si pa verjetno nihče ne želi.
      To je čisto moje osebno razmišljanje in ne trdim, da se v ničemer ne motim.

     • Slovenka

      Jaz pravim samo, sedaj je Janša vodja, samo naj bo bolj previden. Opraviti ima s silami zla.

     • Bald Eagle

      Se strinjava. Sile zla vladajo Sloveniji, zato je potrebna velika previdnost in dobra strategija, da se jih zlomi.

     • Slovenka

      Potreben bo um, iznajdljivost in podpora zavednih Slovencev. In čudno, občutek imam, da bo ta dogodek bolj škodil levici kot desnici. SDS ima dobre štiri mesece in pol, da se izkaže. Držim pesti za to stranko.

     • Janko Gedlička

      Meni deluje tvoje razlogovanje modro.

     • Slovenka

      Hvala.

    • šmentanamuha

     Logar bi lahko bil dobra izbira. Janša pa bi lahko morda več naredil, če bi bil v ozadju kot npr. častni član. O tem mora sam razmisliti. Če bi ga hoteli na silo menjavati, to ne bi bilo dobro. Imel bi mir in več časa za družino. Pa še nekaj živcev bi si prihranil.

   • Janko Gedlička

    Janšev cimer na Dobu mi je tudi sumljiv s svojimi nasveti.

  • šmentanamuha

   Hm, res ja.

  • soc

   Kratko in jedrnato, 5*. Nekaj mesecev pred volitvami pride na plano popolnoma nelogična in imidžu škodljiva poteza stranke. Ne glede na to, kaj o samem dejstvu misli večina od nas tule na forumu, je to natanko enaka blamaža kot Patria 2012. Popolnoma predvidljivo jo razkrijejo sistemski mediji. Imaš prav – notranja sabotaža.

   SDS je Janša. SDS se financira iz čudnih balkanskih virov. SDS posledično smrdi in dobi novo brco od ovac. Janša nima alternative in po izgubljenih volitvah odide. SDS brez brezkompromisnega Janše je natanko tako nevarna Murglam kot NSI brez Bajuka. Prihodnost “naših” je rešena, s tem pa tudi kraje in pridobitve preteklosti. Rdeča aristokracija zmaga.

   Vprašanje za nas vse je – kako iz tega začaranega kroga murgelskih spletk brez resnega kapitala, ki bi preko medijev (konkretno preko Proplusa s povsem drugimi ljudmi in usmeritvijo) nevtraliziral to gangstersko bando? Ko je bil tu Petraeus, sem misli, da je rešitev pred vrati. Ko zdaj berem Kosove izjave, sem le obupan. Nič novega.

  • Janko Gedlička

   Kaj pa Snežič – z Janšem sta se kot kaže spoprijateljila. Pa da ne bi izpadlo, da Snežiča ne spoštujem – borec je na svoj način, pri vsem tem pa tudi znanstvenik. Naše udbomafije, ki ga je spravila v arest, prav nič ne rešpektira.

 • domovina mili dom

  Zakaj se zaganjajo v demokrate, ker se bojijo prevetritve represivnih organov: tako dela leva slovenska mafija:
  http://www.demokracija.si/fokus/dosje-balkanski-bojevnik-na-institutih-so-prisiljeni-delati-beton.html

  • ahnenpass

   V vojaško policijski džamaheriji, se temu reče reklama.
   Saj to niso samo profesionalni agenti, za delovno mesto dobijo posebej plačano, za dodatke za za delovno uspešnost se morajo pa še posebej potruditi.

 • Vrhovni sodnik

  Ob tako visokem članstvu čez 30.000 jih je, pa bi ja vsak posodil stranki po 150 EUR, pa bi bila koza cela in volk sit.

  • ahnenpass

   Ampak potem bi se morali vprašati, če res rabijo tako razkošne in velike prostore.

  • Gavnar

   150€ za SĐS ?
   Si nor, toliko v SĐS ne vloži niti mama stranke. Tista mama, ki vam je že ušla.

  • totex39

   Dovolj bi bilo že 25 Eur in škoda, da se tega niso prej spomnili preden so šli v ta kredit.

   • KIKI

    Janša si nikoli ne bi dovolil ropati revežev, saj ima slabe izkušnje,
    ker ga ropajo že celo življenje, tudi dostojanstva…Ampak ima svoj jaz in naš glas, vedno ! Takih pokončnih ljudi pa je pri nas malo, premalo!

  • KIKI

   Tako sem tudi sam računal in izračunal vsaj 3 mio. eur: samo kaj,
   ko so komunjari oropali državljane ravno v ta namen! Komunjarji
   ti vzamejo kar direktno iz žepa in jih ni potrebno še posebej sponzorirat !
   Upam, da Slovenci to razumete?

 • črnaovca

  Škoda besed namen je dosežen eni so zaslužili drugi se pa derejo in denar je opran. Zgodba bo enaka kot ona z NLB in Iranom, tresla se gora, rodila se miš

 • Interkom

  Brez “zmerne opozicije” Slovenija nikoli ne bo prava država. Naprej v boj za narod svoj !!!

 • domovina mili dom

  Ni bilo pa takšnega odziva komunjar, ko bi lilo vprašanje ali je turčin pokazal račune od kreditov od opranega denarja probanke.

 • Valter BraniSlav

  Zakaj desnicarji (zal) zgubljate:
  PREVEC SE FOKUSIRATE NA ONO KAR VAM NI VSEC. NIMASTE NOBENE VIZIJE, KAR NAPREJ SAMO AD NAUSEAM PONAVLJATE KAKO SLABI SO LEVI, ISTOSPOLNI, NE BELCI ipd…
  RAJE OBRNITE PLOSCO. NAMESTO DA RAZLAGATE KAKO HUDOBNI SO TILE ZGORAJ, POVEJTE SLOVENCEM KAKO KRASEN JE VAS EKONOMSKI PROGRAM IN KAKO BODO – CE PRIDETE NA OBLAST – SLOVENCI BOLJE ZIVELI.

  S takim vecnim nerganjem in pljuvanjem po drugih pri nas v ZDA ne bi nikoli zmagal noben kandidat.

  LJUDJE SLEDIJO MOCNIM LJUDEM KI DAJEJO UPANJE, NE KALIMEROM. Tako je vedno bilo in vedno bo… Vprasajte se kaj bi se zgodilo z SFRJ ce bi se za casa informbiroja Josip Broz takole cmeril kot se vi? Okupirali bi nas Sovjeti in jebali bi jeza 40 let, tako kot vsi drugi slovanski narodi kjer je vladal Stalin.

  • ahnenpass

   Bolje, da so tiho, če omenijo kakšno točko programa, takoj vse dol potolčejo.

   • Valter BraniSlav

    Desni Slovenije me spominjajo na mojega stricka, “znanstvenika” in velikega “ekonomista” Edvarda Kardelja. Tudi stricek Edo je kar naprej nekaj filozofiral, udarjal po “razrednih sovraznikih” in se sel vecnega revolucionarja.
    Edo ni maral matematike. Edo je bil ideolog. Edo je bil zelo podoben Franciju in njegovi Danki, Mesecu in Kordisu.

    Danes je v SLO se najbolj normalna ROMANA TOMC. Zenska ima izobrazbo in izgleda dokaj razumna. Vsi drugi so da te kap. NAJVECJI DREK SO PA ZDRUZENI LEVICARJI. Slednji so izdajalci Evrope in Slovenije. Gamad, katero bi Josip Broz strpal na Goli Otok in prav bi imel.

    • KIKI

     Takole smo se drli otroci: “bil je bil do popka gnil,
     od popka dalje pa kosmat, to je bil Kardeljev brat!
     ali: Titov brat, ali Dolančev brat….”

  • von Rhein

   Šele sedaj na primeru Višegrada vidimo,da to niti ni bilo tako slabo. Tam je ljudem ostala pamet kljub diktaturi,pri nas so uničili vse že v kindergartnu.

   • Valter BraniSlav

    Ce SDS obljubi da se bo SLO prikljucila Visegrajcem dobijo moj glas.

    • KIKI

     Je to poklon ali grožnja, tovariš Branislav?

     • Valter BraniSlav

      Ne eno ne drugo, pac pa PRAGMATICNOST.

 • Prihajam Slovenija

  Letošnji slogan volitev naj bo, samo, da niso lewaki!

  • Nejc Ornik

   Samo da niso levaki – komunisti!

  • Valter BraniSlav

   Se kar strinjam .

  • Gavnar

   Predlagam:
   Joj ti Lewaki, spet nas bodo nažgali !

   • KIKI

    Predstavljamo si groznega, dolgočasnega rdečega Vrtovca,
    za predsednika , Kordiša za zunanjo trgovino, Mesca za
    notranjega m., Tomičko za vojaške parade in sex na ex,
    pa Modendorferja za zdravstvenega m.?
    Propademo preden so izvoljeni!

 • Krtača 20

  Poznam eno stranko, ki pere denar pri srbsko-bosansko-šiptarski mafiji – ZATE

  • Bald Eagle

   Jaz jih poznam več, ki perejo denar v naši največji banki s ciljem financiranja terorizma.

   • Krtača 20

    Fant dokazat bo treba. Slab vam kaže. En let pa 0 dokazov. Cel narod vid da sam drekate.

    • Bald Eagle

     Kaj ste vi do sedaj dokazali, razen navadnega blebetanja?

     • Krtača 20

      Mi smo dokazali SDS-u dvoličnost in nesposobnost ter moralni poden.

     • Bald Eagle

      Vi niste dokazali ničesar. Dokazali ste le svojo nesposobnost na vseh področjih. Glede na čas vašega vladanja, ki se vleče že več kot 70 let, je potrebno primerjat življenjski standard ljudi v Sloveniji in sosednji Avstriji. Če bi bili sposobni, bi bila danes Slovenija po vseh parametrih primerljiva država s sosednjo Avstijo, ne pa da caplja za njo svetlobna leta daleč. To so rezultati vaše blodne in nesposobne vladavine.

     • Krtača 20

      Podpora DSD-ju je obratno sorazmerna neumnostim njihovega voditelja in podpornih opranih ovc -ZATE

     • Bald Eagle

      Ne zmoreš demantirat mojih trditev zato samo drekaš na tem portalu, drekač zabit zadrekan.

     • Krtača 20

      Lahko sam se.mi ne da. Itak nis vreden.

     • Karmen

      +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

     • Gavnar

      Edino kar ste vi dokazali vi je vaša nemoč.
      Kljub 30% volilni udeležbi vas na volitvah nažge še Murko, če bo le rekel kako proti vašemu ljubljenemu vodji.

     • Bald Eagle

      Leta 2008 so ankete kazale SDS na močno zmago in še drugi mandat vodenja vlade. Toda partijska nomenklatura je izkoristila vse svoje instrumente, predvsem sodstvo in inscenirala “afero” Patrija ,ki se je vlekla skoraj do današnjega dne. Medijska trobila pa širila antipropagando zoper JJ in SDS in poročala o domnevni strahotni goljufiji JJ in SDS pri “aferi” Patrija. Pa še 571 levakarskih pisunov je naredilo svoje, ko so pred domačo in tujo javnostjo blatili JJ in SDS. Rad bi videl junaka, ki bi uspel dobiti volitve v taki poziciji, ko ima nasprotnik v svojih rokah takrekoč vse instrumente in institucije, preko katerih bi zlomil in v javnosti umazal dobro ime tudi samega Jezusa Kristusa. To so neizpodbitna in lahko preverljiva dejstva. In če še pogledamo poročanje vseh režimskih medijev, koliko gnojnice so zlili in jo še kar naprej zlivajo na JJ in SDS, je že velik uspeh za stranko, da je sploh prestopila parlamentarni prag, kaj šele, da je druga najmočnejša parlamentarna stranka. Pod enakimi pogoji predvolilne kampanje in objektivnem medijskem poročanju garantiram, da bi SDS z lahkoto dobila že kar nekaj volitev. To upam stavit za $100.000.

     • Gavnar

      Leta 2008 je Janšo iz oblasti vrgla – Barbika !
      Vsak z minimalno dostojanstva bi se pogreznil od sramote. Janša ne.
      Je fant vztrajal, opankarju nato ukradel volitve in ga je po letu dni iz oblasti vrgla še kura Bratuška. Lahko doživiš še večjo sramoto? Kdo bo naslednji Murko ?

      Noben ni insceniral “Afero Partija”, če so se nekateri ujeli na marmeladi ?
      Denar je šel iz Patrije, dokazano preko Austrije, pri nas pa so nekateri kar naenkrat imeli precej gotovine, ki so jo zelo prefrigano skrivali in jo pred pristojnimi organi ne znali pojasniti.
      Res 2004 je SDS dobila priložnost, da tudi udejani svoj program reform.
      Dobili smo financirane tajkune, Bavčiju in Šrotkotu podarili Mercator, napovedanih reform v zdravstvo ni bilo je pa tam haral čudežni deček SĐS – Zavrl.
      So postavili Janševe direktorje in je najprej zginilo premoženje podjetij nato so še njih iskali z mednarodnimi tiralicami,…
      Folk ga ne mara, to kristalno jasno 85 % Slovencem !.
      Še pri 30% volilni udeležbi ni zmožen priti na oblast.

     • Valter BraniSlav

      to cajpljanje je del nase psihe. Saj ves da Slovenci v Sloveniji razmisljajo drugace kot Slovenci izven Slovenije se bolj pa razmisljajo drugace od Americanov.
      Amerosi vedno vidijo sami sebe kot vec vredne, Slovenci iz Slo pa kot manj vredne. Oboje je sicer deformacija, ampak Slovencem iz SLO ta deformacija bolj skodi kot Americanom.

     • Bald Eagle

      Tovrstno deformacijo slovenskega uma, pa je povzročila dolgoletna vladavina enopartijskega totalitarnega režima, ki mu je vladala KP s pokvarjenim enonogim kumrovškim šlosarjem na čelu, ki kotira kot deseti najhujši zločinec vseh časov obstoja tega planeta.

     • Valter BraniSlav

      Beri malo knjige iz avstroogrske in kraljevine Jugoslavije. Slovenski um je bil deformiran ze mnogo prej. Zivljenje v komunizmu je seveda to deformacijo poglobilo, ni pa je povzrocilo.

      Slovenci smo bili od nekdaj hlapci… hlapci Avstrijcem, potem Karadrordjevicem, nato komunizmu in danes Angeli Merkel. Ko bo nemska psica Geli odletela bomo Slovenci ponovno odkrili “resitelja” v nekom drugem. In zopet mu bomo padli v objem, zopet bomo strahovito razocarani, in zopet bomo strastno zasovraziji onega ki smo ga nekoc imeli za odresitelja. Isto se je dogajalo s Titom, Karadjordjevici in presvitlimi cesarji na Dunaju…

      Takole nas je opisal Cankar leta 1910 v drami Hlapci… To je bilo se za casa Avstrijskega cesarstva, dalec pred izbruhom komunizma… In isto velja danes in bo veljalo se dolgo casa…

      “Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!”.

     • Slovenec 33

      Kaj res tudi 25 črk in številk ne poznaš ali pa imaš manj pik kot številko čevljev.
      Kaj niso še dali novega stavka za trobezljat in starega kar naprej ponavljaš?

     • Gavnar

      Dokazali, obsodili in ga poslali v zapor.
      Potem pa so mu komunajzerji iz krivosodstva uredili zastaranje.

     • Gavnar

      Zbrali dokaze.
      Sestavili pravnomočne obtožnice, ga celo obsodili, poslali v zapor,….
      Potem so mu pa prijatelji komunajzerji iz krivosodstva uredili zastaranje.

     • Bald Eagle

      Ne laži lažnivec! US je razveljavilo sodbo in jo vrnilo nazaj na nižjo instanco. Ker pa je krivosodje dobro vedelo, da se človeka ne more obsoditi na osnovi tako pomanjkljive obtožnice ,so pustili zadevo zastarat. Še en trik rdečega krivosodja ,ki mu zblaznela in zabita drhal verjame.

     • Karmen

      ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

     • Gavnar

      Ustavno sodišče, bi ga lahko oprostilo pa ga ni.
      Najverjetneje ker bi za kaj takega moral biti nedolžen ?

     • von Rhein

      Si pa res kreten,blamiraš se z vsako črko,ki jo natipkaš posebej.ZAPOMNI si tole.Ustavno sodišče odloča o skladnosti z ustavo in zakoni.Ne obsoja in ne pomilosti. Če akt ni skladen s predpisom je vrnjen ali ugotovljeno ničen.

     • Bald Eagle

      To je bila zelo dobro premišljena strategija rdečih banditov. Že na začetku so vedeli, da na osnovi take obtožnice, ne morejo obsoditi nikogar. To so povdali vsi pravni veljaki v Sloveniji in obtožnico dobesedno raztrgali. Cilj je bil samo diskreditacija političnega nasprotnika in ga onemogočiti, da enakopravno sodeluje na volitvah. To se je tudi zgodilo. Postopek pa so namerno pustili zastarat, kajti v primeru ponovne obsodilne sodbe, bi zadeva romala na ESČP, kjer bi po besedah takratnega sodnika na tem sodišču BMZ zagotovo padla in bi se Slovenija močno blamirala pred mednarodno skupnostjo.

   • Valter BraniSlav

    Si uredil vse v zvezi z dvojno obdavcitvijo? Ce imas v SLO stalno prebivalisce te bo ujel FURS. Social security bo ostal nedotaknjen, obdavcili pa ti bodo mandatory distributions of your 401K, 403B, 457 or any other qualified plan.

    • Bald Eagle

     Moja zasebnost tebe ne zanima. Jaz imam stvari vzorno urejene.

     • Valter BraniSlav

      Moja poklicna deformacija. Jaz povsod vidim denar, s tem se ukvarjam skoraj pol stoletja.

     • Bald Eagle

      Jaz sem to fazo v življenju že zdavnaj prerasel.

     • Nejc Ornik

      Deformiran si ti u glavi, komunjara!

     • Valter BraniSlav

      Jaz sem komunjara z denarjem. To ni nic slabega.

 • Krtača 20

  Poznam eno stranko ki ima dosmrtnega predsednika – ZATE

 • totex39

  Moje razmišljanje o stranki SDS je bolj globoko, kajti veliko članov, ki je v tej stranki je prišlo samo zaradi tega, da so se lahko ustoličili na raznih občinskih in državnih stolčkih pol pa je postajalo jasno kmalu iz njihove strani, da njihova pripadnost ni taka do stranke kot bi morala biti.

  • von Rhein

   Točno to je res.

 • Krtača 20

  Poznam eno stranko, ki bo prva v zgodovini namesto vodje menjala narod. Zamenjala ga bo s srbsko-šiptarsko-bosansko mafijo – ZATE

 • Krtača 20

  Dijana Đurđić – ZATE

  • smiljan bertolin

   krtača, raje krtači in ne smeti

  • smiljan bertolin

   zate nič, si nesrečna?

 • Slovenec 33

  Neverjetno je, kako so se topoumni produkti usmerjenega izobraževanja razpisali v obrambo levega kriminala, ki spregledajo 1 milijardo ilegalnega terorističnega denarja in besno glodajo javno najetje nekaj tisoč kredita, kje bi našli kakšno senco

  Ne zanimajo jih provizije iz nakupa vozil za vojsko in ne iz nakupa terencev.
  Kaj takega so sposobni samo fdvizirani idioti, ki nočejo vedeti nič o patriotizmu.

 • Krtača 20

  Poznam enega voditelja ki ne ve in se ne pozanima kaj podpisuje -ZATE

  • Nejc Ornik

   Poznam levičarsko hordo, ki izkorišča celo Slovenijo- ZASE

 • Andrej

  Kkkeerrr vvvvviiii imatttee pa enooojjjna.

 • Krtača 20

  Bodi dovolj. Zdaj grem pa na per – ZASE

  • komar marko

   Jap imaš prav ZARES od Lopovskih Dečkov Slovwnije!

 • Vrhovni sodnik

  Tukaj je slika današnjega dne na kurah na to temo http://www.24ur.com/novice/slovenija/kdo-vse-bo-pod-drobnogled-vzel-sporno-posojilo-ki-ga-je-sds-sicer-ze-vrnil.html , v glavnem sami lewaki, poštenim komentatorjem nam je nerodno pisat in zagovarjat, nekaj kar ni prav, če ne, smo isto kakor lewaki.

  • jaz bi te predlagal na kakšno funkcijo v stranki, danes pozitivno presenečaš.

  • komar marko

   jap KOSMATI in mačkon so res sirote na četrto dimenzijo!

 • Jan Kovalski

  Za komuniste in njihove naslednike, ki so večino časa na oblasti, so in so bili “notranji sovražniki” vedno prva prioriteta za zatiranje.
  Politično opcijo, ki je prišla na oblast z množičnim pobijanjem, krajami in zatiranjem političnih nasprotnikov in sploh vseh za katere so smatrali, da jih lahko ogrožajo, se ne da odstraniti na demokratičen način.

 • smiljan bertolin

  zajeb..mo jih, donirajmo kolikor moremo.

  • Lahko bi tudi vsi člani in simpatizeri recimo najeli kredite, in potem denar donirali stranki. To bi dali zaušnico levakom!

 • Silka

  Pravkar sem doniral, zato ker imam rad svojo domovino.

  • antimur

   Tudi jaz, predvsem zaradi tega, da bodo otroci živeli v normalnem okolju, ne pa da bo zjutraj šel v šolo kot fantič, vrnil pa kot deklica, pa da se punčke ne bodo morale omotavati v odvratne muslimanske cunje, da jim ne bo kriminal in zločin nekaj normalnega, pa da se bodo zavedali, da je takoj za družino domovina, jezik in običaji. Vse to pa podpirajo levaki, zato jih moramo na vsak način odjebati.

 • komar marko

  čudno EDINo šerif tam okoli leta 2012 lahko dela kar HOČE, KER JE NAŠ! In rdečuhi zopet zagovarjajo PRAVNO DRŽAVO, NA MISEL JIM PA NE PRIDE, DA BI ZAHTEVALI vladavino prava!

 • Rotar Jakob

  kurćanova udbomafija s prstom kaže na nlb-gate-obratno in vpije primite tatu da skrije kzslovenistan kurćanizem!

 • Kučko pod pručko

  Tardeči so prezabiti za Janšo

  SDS je šla v najem kredita, ki morda ni bil čisto po pravilih, potem pa so ga vrnili z obrestmi do zadnjega ficka. Počakajo naj še na kazen in ko jo bo SDS plačala, naj udarijo po tardečih z vso močjo. Finančna strokovnjaka dr. Anže Logar in mag. Andrej Šircelj naj pripravita natančne analize vseh sumljivih kreditov, ki so jih zadnjih deset letih najeli tardeči. Seznam naj vsebuje tudi vse, kar so pokradli, od denarja pa vse do nepremičnin. Potem pa bodo morali to plasirati med ljudi. To bo verjetno najtežji del naloge, ker so praktično vsi pomembni mediji v rokah največjega kriminalca.

  Ne vem, ali so v Murglah res tako zapiti, da niso spoznali pasti, ki jim
  jo je nastavil Janša. Tardeči bodo rabili še kakšen teden, da bodo
  dojeli, kako jih je nategnil!!!

  • komar marko

   kako naj pripravijo seznam, če pa SODNICA trdi, da so kreditojemalci TAJNE OSEBE in se jih ne sme objaviti!

  • antimur

   Točno tako, sicer pa kdaj je še kdo videl normalnega in razgledanega levičarja. Menim pa, da bo še kakšen murglaški prdec pred volitvami, toda vse to je kot od mrtveca vetrovi, sicer smrdijo, nimajo pa nobenega efekta.

  • Stajerka

   že prijemlje počasi……po malem, ampak tisto ziher……svoje dodajajo sindikati JU/JS in Cerarjeva sposobnost, podkrepljena z neverjetno inteligenco….

 • Slovenka

  Dragi moji, zakaj pa ne bi še mi na NOVI24TV, ki podpiramo SDS, sodelovali v predvolilni kampanji? NOVA naj nam odstopi posebno rubriko, v kateri bi obiskovalci portala objavljali predvolilne slogane, ki so si jih sami izmislili, na koncu pa bralci izberemo najboljšega.
  Če ima kdo smisel za dobre posnetke in tudi kratke filmčke, naj jih deli z nami, seveda pa mora biti tema PREDVOLIVNI BOJ. Če bomo stvar dobro pripravili, bi lahko NOVA postala magnet za bralce. Zanesljivo naš portal obiskujejo tudi tisti, ki SDS niso naklonjeni, so pa radovedni in se po tihem sramujejo bedastoč, s katerimi bralce zasipavajo Hanzi in kure. Lepa priložnost, da zavedni Slovenci nekaj storimo v predvolilnem času.

  Seveda bi se v tem primeru pojavljalo tudi smetje, te pač ukinemo, da ne bodo preusmerjali pozornosti.

  • Kučko pod pručko

   Še nekaj je. Na Facebooku ljudje vsak dan objavljajo članke z Nove24TV in Reporterja, ki jih bere vedno več fejsbukovcev. Tisti, ki odprejo naše članke in berejo komentarje, vidijo, kaj si mislimo o uničevalcih Slovenije in lopovih prez primere!!!

   • Naja Vanko

    da ne boš mislil, da je vse OK. Udbaši so na delu in recimo meni ogromno komentarjev s pripetimi linki od Nova24ur označijo kot “spam” in jih potem nihče ne vidi, pa četudi ga ponovno kopiram, je naslednjič spet označen za spam. Ni mi jasno kako jim to uspeva. Novinarji na Novi raziščite ta problem.

   • Slovenka

    Očitno se premika. Končno.

 • tarantela

  Jest se vam čudim! Janša ga je polomil, vi se pa na levičarje jezite.

  • To mu je Kučan podtaknil.

   • Stajerka

    ne, motiš se…..tokrat je Janša podtaknil Kučanu…..ta se je ujel na limance, še bo veselo……še

    • Res? zanimivo.. Torej to, da posluješ z sumljivimi ljudmi, kršiš zakon, itd., je to da si ti namočil drugega

     • Stajerka

      nikoli ne reci nikoli……VEDNO je vsako slabo za nekaj dobro……na tem ogledalu si bodo lewaki razbili frise tako daleč, da bodo sami sebi neprepoznavni…..to je začetek – do konca je še dolga pot……

     • Stajerka

      ne, nisi namočil drugega, ti je pa tisti drugi dal priložnost, da spomniš kolikokrat je kršil zakon tisti lopov, ki se dere ujemite tatu…….

     • Ta zadeva zelo odmeva med ljudmi, negativno, včasih je dobro stvari postavit na tehtnico

     • Stajerka

      a res…..nimam tega občutka……malo so pričeli tudi pri ljudeh delat klikeri……odzivi so iz dneva v dan bolj mračni oz. negativno nastrojeni proti novinarjem, člankom……vračilo kredita je dobilo, za vas žal, povsem drugačno noto in sporočilo…..

     • verjamem da ga nimaš, povem pač kar opažam..

     • Stajerka

      no, ti svoja opažanja vzameš de facto…….jaz imam v opažanjih občutke, ki me redko kdaj pustijo na cedilu, ampak še vedno dopuščam možnost da ti občutki pač niso 100%

      ti pa kot se za diktaturo spodobi: tak smo rekli, tak je in tak bo tudi ostalo…..
      in če ti opaziš, da nimam občutka, pol ga pač nimam…..

      pa lp…..škoda cajta…..ko vam zmanjka argumentov, vam zmanjka besednega zaklada, vam zmanjka poštenosti in predvsem, kar je najbolj pomembno, vam zmanjka samokritike……

      …….je pa res, da je lažje pljuvat po drugih kot priznat lastne napake!!!

     • …sama si napisala da ga nimaš, preberi višje.

     • Stajerka

      vem…….dobro vem kaj pišem……

      Avatar
      三角形 • 21 minut nazaj
      Ta zadeva zelo odmeva med ljudmi, negativno, včasih je dobro stvari postavit na tehtnico

      nimam občutka, da tvoja teza drži………bo šlo???

     • jeap, in jaz odpišem, da verjamem da ga nimaš, in to je to.

 • Burek Burecki

  Vazno je da humpty dumpty ne zna vzeti posojila na legalen nacin…

  • Stajerka

   hahaha……dobra ugotovitev……vsi ostali znajo, zato pa državljani vsakih 5 let saniramo banke……zadnji je bil vreden 5 MILIJARD KREDITOV na 1 MILIJARDO OPRANEGA……

   čestitke, sedi 5…..sicer nehote, ampak ti je pa uspelo v 0

   • Burek Burecki

    Vsi posranci in osebki, ki delajo v parlamentu niti ne vejo kaj je biti posten….

    • Stajerka

     kaj pa ma parlament pri tem……večina teh mlati “drobiž” za usluge – glavni akterji so v F21, F571, v Murglah (ups…a ni tudi Cerar od tam), na MOL….pa še kje……pa DARS, Telekom, Zavarovalnica Triglav…..NLB je pa tak gnojnica na kubik…..
     glavni krivci tragikomedije na sončni strani Alp pa so MEDIJI, POLICIJA, TOŽILSTVO, SODSTVO!!!

     • Burek Burecki

      Vse to se gre za polozaje v tem gnilem poslopju. Ko bodo vsi ti udbomafijci sli v pemzijo (pod ruso) sele takrat bo kaj prida iz nase politike…

  • xtc

   Cepec a razumeš ti sploh nekaj?
   Kredit ni nezakonit in nelegalen,le presega z zakonom dovoljen cenzus torej gre za preršek in ne zločin ne naprezaj se.
   Tudi ,ko se ti pelješ(če di sploh zmožen tega) prehitro je to prekršek ,ki je oglobljiv,ni v dkladu z omejitvijo ,ki je zapisana,ni pa to zločin ali kriminal zastonj tumbaš.

   • Burek Burecki

    Lool a ti spolh ves kaj govoris? Vse kar je v nasprotju z zakonom je nelegalno. Tudi prehod cez cesto kjer ni oznaceno je prekrsek in v zakoniku pise da je prepovedano oz ni legalno… ti mesas pojme ali pa se delas neumnega oz. kot humpty dumpty hoces sedeti na treh stolih…

    • xtc

     Cepec zabit a ti ločiš prekršek od zločina?
     Mešaš ti pojme ,saj ne ločiš kaj je prekršek in kaj kriminalno dejanje-najetje kredita,ki ni v skladu z predpisano zakonsko višino ni krminal ampak finančni prekršek,saj ni šlo za rop,goljufijo ipd.Sklicevanje,kaj počne kreditodajalka v svojih drugih poslih sploh ni pomembno.
     Zanimivo pa je nekaj ,da je davčna dolžnica že kar nekaj časa,pa se je država(pardon) novinarji spomnili še le po dolgem času.

 • smiljan bertolin

  zajeb..mo jih. Donirajmo kolikor moremo. Saj se bodo požrli od zavisti.

 • Valter BraniSlav

  Zakaj desnicarji (zal) kar naprej zgubljate:
  PREVEC SE FOKUSIRATE NA ONO KAR VAM NI VSEC. NIMASTE NOBENE VIZIJE, KAR NAPREJ SAMO AD NAUSEAM PONAVLJATE KAKO SLABI SO LEVI, NOB, ISTOSPOLNI, NE BELCI ipd…

  RAJE OBRNITE PLOSCO. NAMESTO DA RAZLAGATE KAKO HUDOBNI SO TILE ZGORAJ, POVEJTE SLOVENCEM KAKO KRASEN JE VAS EKONOMSKI PROGRAM IN KAKO BODO – CE PRIDETE NA OBLAST – SLOVENCI BOLJE ZIVELI.

  S takim vecnim nerganjem in pljuvanjem po drugih pri nas v ZDA ne bi nikoli zmagal noben kandidat.

  LJUDJE SLEDIJO MOCNIM LJUDEM KI DAJEJO UPANJE, NE KALIMEROM. Tako je vedno bilo in vedno bo… Vprasajte se kaj bi se zgodilo z SFRJ ce bi se za casa informbiroja Josip Broz takole cmeril kot se vi? Okupirali bi nas Sovjeti in jebali bi jeza 40 let, tako kot vsi drugi slovanski narodi kjer je vladal Stalin.

  • antimur

   Ti pa še kar nabijaš svoje bedarije, deluješ mi kot nori Möderndorfer.

  • PičkinPolda

   Ne morejo.
   a. takšen program ne obstaja.
   b. prepir jim je delo – vir prihodkov

   • Valter BraniSlav

    Zal Slovenci ostajamo narod hlapcev, ki se med seboj prepira v nedogled. Slovenec namrec ne spostjuje drugega Slovenca…

    Beri malo knjige iz avstroogrske in kraljevine Jugoslavije. Slovenski um je bil deformiran ze mnogo prej. Zivljenje v komunizmu je seveda to deformacijo poglobilo, ni pa je povzrocilo.
    Slovenci smo bili od nekdaj hlapci… hlapci Avstrijcem, potem Karadrordjevicem, nato komunizmu in danes Angeli Merkel. Ko bo nemska psica Geli odletela bomo Slovenci ponovno odkrili “resitelja” v nekom drugem. In zopet mu bomo padli v objem, zopet bomo strahovito razocarani, in zopet bomo strastno zasovraziji onega ki smo ga nekoc imeli za odresitelja. Isto se je dogajalo s Titom, Karadjordjevici in presvitlimi cesarji na Dunaju…
    Takole nas je opisal Cankar leta 1910 v drami Hlapci… To je bilo se za casa Avstrijskega cesarstva, dalec pred izbruhom komunizma… In isto velja danes in bo veljalo se dolgo casa…
    “Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!”.

    • PičkinPolda

     +++++++++++++++++++++++
     Ja bravo! Končno eden!
     To že dolg razumem. Bol točno nisi mogel napisat. Ravno zato mi gre na kozlanje, to sprenevedanje, da se ni nič zgodilo. Naj se kar slepijo. Očitn jim bo lepš, ko jim bo nekdo rezal jermene iz hrbtov. Komplex Slovencev je večno hrepenenje svobodi, po samostojnosti. Ko pa dočakajo, se pogrizejo. Res zmagovalna pot!

    • tohuvabohu

     To so pravljice, s katerimi so te nafopali strici.

     • Valter BraniSlav

      Ivan Cankar moj stric?

  • tohuvabohu

   Haaaahahaha, a ti misliš, da je JBT Ruse samo grdo pogledal, pa so obrnili? To je bila igra, bedak.

 • šmentanamuha

  Strinjam se z Donkovim zapisom in predlagam, da se v SDS začnejo bolj zabavati. Janši res ni treba kazati užaljenega obraza ob tem, ko pojasnjuje, kaj se je zgodilo. Svoj zagrenjeni cinizem naj spremeni v črni humor in začne v duhu odrske prezence nagovarjati Miki Miško, Jaka Racmana in Supermena. Dovolj bi bilo, če bi rekel, da bi sicer z veseljem posloval s katerim od njih, ampak potem bi mu očitali, da ni resen, ker se peča s pravljičnimi junaki. Da je ta peskovnik rezerviran za levo koalicijo, potem pa bili še bolj jezni nanj.

  • Nejc Ornik

   Ja, mogoče naj Janša res začne malo bolj na všečni medijski podobi delat!!!! In humor uporabljat! Šment, draga muha, kako si brihtna :)! Imaš moj +!

   • šmentanamuha

    :) Bodi dobro.

   • šmentanamuha

    Treba je vrniti učinkovit udarec. Ples v maskah in rokavicah se je končal.

 • xtc

  Zanimivo bo videti ,če bo prišlo na dan kdo je tisti ,ki je avtor zlorab tajnih služb za nazor opozicijskih strank in izdajanje obveščevalskih podatkov v javnost ne pa organom,ki so zadolženi za to.

 • smiljan bertolin

  zdaj jih bo grizla vsota donacij

  • totex39

   Res je, vsul se bo plaz raznih špekulacij od kot posamezniku denar. Spet bodo zanimive njihove provokacije.

 • Stajerka

  lejte…..nč panike…..SDS predlagam, da si naredi spisek “zakonitih” dejanj lewakov v telegrafskem stilu…..predvolilna borba bo kruta…..
  sicer pa MOLK vseh ostalih strank v tej zadevi pove ogromno…..VSI po vrsti vedo, da imajo vsak svoj greh na duši…….in na SDS je, da karte položi na mizo – čimprej tem bolje……imate že javno objavljeno SMC, PS, SD, LDS….nardit analizo za vse te primere – pogodbe? zneski? vračila? izvor? zavarovanje? poraba? preiskave? sankcije?…in ovadba odgovornih organov pregona, ki niso opravili svojega dela!!!

  če je poštenje je poštenje za VSE…..kar bi bilo edino pravilno, pošteno in pravno korektno……

  • borko

   rabimo še poštene pulicaje in pošteno sodstvo,to nam manka

 • Minovak

  Če te levak udari z levico, mu brez kompromisno vrni z desnico v smislu razgaljenja NLB pranja denarja in, ker vemo, da so pralci pokasirali 40-50%, kakor je navada pri pranju. Ker je milijarda hudo več kot 450 javno prikazanih jurjev, hočemo odgovore in imena…v imenu ljudstva, ki je opeharjeno, kriva pa je, nedvomno “oblast”.

  • borko

   levica z Pahorjem na čelu

 • Kučko pod pručko

  Ena s Facebooka:

  “Ampak, tale Janša mora biti pravi kerlc, da pri 32-letnici dobi kredit po 2% obrestni meri!”

  • Veliko šal kroži na račun te zadeve te dni : )

 • opazovalec

  V novinarskem “blitzkriegu”, ki se ga ne bi sramovala niti Udba,
  pa izstopa trditev, da ta revica niti približno ne premore dovolj
  denarja, da bi ga posodila za volilno kampanjo SDS. V
  pičlih treh dneh tako zvemo vse o neki Dijani Đuđić iz Prijedora, o
  Irancu Iraju Farrokhzadehu, ki je v Sloveniji opral za milijardo evrov
  terorističnega denarja, zaradi katerega umirajo ljudje po Evropi in
  svetu, pa ne vemo nič.
  ______________________
  Tujci stranki ne smejo donirat. Ops, ona je imela slovenske firme, ki jih je zaprla, ne da bi poravnala davčne dolgove, samo v eni od 3 je zna podatek 305.000€ utaje DDV. Ker ona torej ni tujka, se postavlja vprašanje, zakaj se tega Farrokhzadha štejete za Iranca, če je nastopal s Francoskim potnim listom, torej je zelo verjetno francoski državljan. Res so bile vpletene iranske banke, ampak od kdaj je Iran teroristična država, kdo ve našteti teroristične akte Irana v zadnjih 10 letih. Po 11.9. je to nekako rezervirano za sunite, oziroma SA vahabite.

  • Tudi meni ni jasno to o Iranu kot teroristični državi.

  • centurion

   Blesko, blesavi.
   Opazuj Mirkota malo. Pa pol resetiraj, kar si zgoraj flozal.

   http://nova24tv.si/panorama/skandal-hrvaski-miljarder-financiral-cerarjevo-stranko-smc/

  • xtc

   Malce preberi kdaj je bil umaknjen s seznama fržav podpornic islamskega terorizma.

   • opazovalec

    mene ne zanima neki ameriški spisek, mene zanimajo kdo je v zadnjih 20 letih izvedel teroristične akcije. in pri tm prednjači SA in njihovoi vahabiti, ki se širijo po muslimanskem svetu. Ker si pa silno moder mož veš, da so bili Al kaidini napadalci 11.9. tako rekoč iz rodovine družinskih prijateljev predsednika ZDA. Torej je teroroistična država SA in Iran. Amerikanci Iran označujejo zaradi prastarih grehov zajetja talcev in poloma njihove osvoboditve. Vso sovraštvo pa sega vse do 2. svetovne vojne in okupacije Irana po SZ in VB, kasnejšem puču in strmoglavljnju demokratično izvoljenega Mosadeka leta 1953 s podporo ZDA etc. in postavitvijo ZDA poslušnega šaha Reze Pahlavija, ki ga je nagnala iranska revolucija 19979……..

 • Stajerka

  FOTO in VIDEO: “Kako je mogoče, da še vedno ne vemo, zakaj je moral umreti naš prijatelj?”
  12.01.2018 ob 15:26
  12.01.2018 ob 16:23
  Pred mariborsko tržnico in nato še pred stavbo Policijske uprave Maribor na Maistrovi ulici so se danes zbrali prijatelji pokojnega Maria K

  https://maribor24.si/kronika/foto-kako-je-mogoce-da-se-vedno-ne-vemo-zakaj-je-moral-umreti-nas-prijatelj/

  gnojnica se je pričela zlivat po MB policistih……

 • centurion

  http://www.slobodanpraljak….

  beri od strani 195 dalje VI.del
  VII. del od strani 215 dalje je priprava na Golgoto g.Janši in posledično Slovencem
  To je kopija ORIGINAL zapisnika zaslišanja obveščevalca Radenka Radonjića v Zagrebu.
  V Ljubljani je deloval od 18. avgusta 1993 do 15. marca 1994.(20.marca-Depala vas)
  Na podlagi teh načrtovanj po naročilu Kučanaje prišlo 20.marca 1994 farse v Depali vasi.

  Primerjajte zapisnik vs dogodki….

  Delite naprej

 • centurion

  Tako funkcionira udbolevica:
  Poglej to, intervju zg.Kekićem na rtvslo

  http://4d.rtvslo.si/arhiv/n
  glej vse pozor pa na od 25 minute dalje.
  Narod naš dokaze hrani.
  Deli naprej.

 • odzunaj

  Čestitke Janši in SDS !
  Slovenski politični mafiji ste pokazali, kaj je zakonitost in poštenost ! Kredit po črki veljavnega zakona NI bil sporen. A če pristojna Agencija meni, da je sporen, ste ga kot poštena stranka vrnili.

  Na potezi so dnevno nepoštene vladne stranke, ki s svojim delovanjem vsem na očeh kršijo zakon, ustavo, etiko in moralo in kradejo naš davkoplačevalski denar !
  A oni NE.! Ravno obratno, dnevno potrjujejo svoje protizakonito delovanje !
  Kje ste novinarji in pristojne inštitucije ? Vsem na očeh in na vseh TV ekranih ste se ponovno razkrinkali , uničevalci Slovenskega naroda in Slovenske države, lakaji morilske mafije !!!

 • Valter BraniSlav

  Zakaj desnicarji (zal) kar naprej zgubljate:
  PREVEC SE FOKUSIRATE NA ONO KAR VAM NI VSEC. NIMASTE NOBENE VIZIJE, KAR NAPREJ SAMO AD NAUSEAM PONAVLJATE KAKO SLABI SO LEVI, NOB, ISTOSPOLNI, NE BELCI ipd…

  RAJE OBRNITE PLOSCO. NAMESTO DA RAZLAGATE KAKO HUDOBNI SO TILE ZGORAJ, POVEJTE SLOVENCEM KAKO KRASEN JE VAS EKONOMSKI PROGRAM IN KAKO BODO – CE PRIDETE NA OBLAST – SLOVENCI BOLJE ZIVELI.

  S takim vecnim nerganjem in pljuvanjem po drugih pri nas v ZDA ne bi nikoli zmagal noben kandidat.

  LJUDJE SLEDIJO MOCNIM LJUDEM KI DAJEJO UPANJE, NE KALIMEROM. Tako je vedno bilo in vedno bo… Vprasajte se kaj bi se zgodilo z SFRJ ce bi se za casa informbiroja Josip Broz takole cmeril kot se vi? Okupirali bi nas Sovjeti in jebali bi jeza 40 let, tako kot vsi drugi slovanski narodi kjer je vladal Stalin…

  • tohuvabohu

   NOB da je slab? Kdo pa je to rekel? NOB sploh ne obstaja, to je največji nateg v zgodovini slovenskega naroda. Bila je REVOLUCIJA, ki je napadla narod v trenutku, ko je bil ogrožen že zaradi okupacije. To je bila strahotna izdaja, ki je Slovenci ne bomo pozabili še tisoče let.

   • ahnenpass

    Ampak kako bi brez NOB Slovenija sploh lahko obsztahala, če je pa ni bilo več?

 • Hun

  SDS pere mafijski denar srbskih kriminalcev…posteni domoljubi, kerga vi farbate

  • xtc

   Nekam hitro vam vodeni zadeva-živci?

  • soc

   Govno, si se spet prijavil, stotič? Hitro na drek listo, tam že hudičevo zaudarja od tvojega vsakokratnega smradu.

   Pa od smradu lenobe upravljalcev foruma, da ti omogočajo igrice kar pod istim nickom.

   • Hun

    srbski simpatizer ne se zivcirat

    • xtc

     No toste levaki BTW.

     • Hun

      se en takih k menas politicne strani in barve k cipa tange

     • xtc

      Glej bebo vsi bivši udbaši imajo firme v R Srbski tudi tisti ,ki pumpajo denar iz SLO zdravstva.

     • Hun

      edin ti pljugas srbski kurac za đabe

  • borko

   pere ali sposoja

   • Hun

    za revcke kot si ti si sposoja..za tiste k nekaj vedo o poslih jim je jasno da ni bedaka ki ti posodi 2%obresti brez kritja

 • xtc

  Težave ,ki leve vse bolj tarejo je tudi Drugi tir saj utegne zadeva pasti pred US a še med sabo so vse bolj skregani,ker ni denarja,še hujše pa je ker ni uspeha pri Hrčkih in Plenkovič utegne povoziti SLO levake,zagotovo pa zadeva ne bo rešena pred volitvami in najhuje kar vsi skrivajo je Gorenje ,ki se vse bolj majeskratka tale dimna bomba za zakrivanje pozornosti pred vse bližjimi polomijami.

  • borko

   ampak to na hanzi Tv nič ne poročajo o tem kako to?

   • xtc

    Seveda so tiho gre za tempirane bombe,ki se ji pridružuje nova -Cerar skriva novo zakonodajo o Sovi,po kateri bi lahko le ta kar po domače vlamljala v hiše in tam premetavala,nameščala prisluškovalne naprave,kradla,nadzirala in zasledovala za vse to pa nebi rabila odobritve sodišč,ampak verjetno bi bil ukaz Kučana dovolj.
    Skratka proti komu je zadeva naperjena ni dvoma, ne levi opoziciji,saj je verjetno naslednji korak zapiranje le teh,ki so jim takole nelegalno namestili zadeve.
    Seveda je začuda ob tem se oglasila AI,ki je zahtevala vpogled v to in seznanitev EU z idejami in skom SLO VS imajo in kake dogovore o sodelovanju.
    Verjetno tidi kaj v zadevi s R Srbsko,Cerar je panično zavrnil zahtevo in začel zadevo sodno braniti,kar meče precej čudno luč na zadevo,očitno je Kučan Cerarju naročil pripravo zakonodaje za obračun z “nenašimi” pa se je nekaj zalomilo.

    • totex39

     Očitno prihajamo v čas, ko bomo morali utihniti, da nas sosed ne sliši in ne ovadi.
     Take države res ne rabimo!

     • xtc

      Kučanova intimna opcija je taka država.

     • totex39

      Seveda, to se je tudi javno izrazil. Mogoče pa se le najde kak pijani lovec.

     • centurion

      Bo tak sosed, ko bo uho prislonil k mojim vratom dobil
      zrnce 9mm namest piercinga.
      GRATIS.
      Tudi dva.

     • samotoje

      Ni treba. Beri Sveto pismo na glas. Moj sosed že nekaj časa nosi čepe v ušesih.

 • dr Janez Sveti

  “V pičlih treh dneh tako zvemo vse o neki Dijani Đuđić iz Prijedora, o Irancu Iraju Farrokhzadehu, ki je v Sloveniji opral za milijardo evrov terorističnega denarja, zaradi katerega umirajo ljudje po Evropi in svetu, pa ne vemo nič. Se vam ne zdi to nenavadno?”

  No nevadno ampak sramotno, ker kaže, da imamo v sloveniji plačance in ne novinarje!

  To seveda ne opravičuje katastrofalno neumno napako SDS-a!
  DR Janez SVeti genij

  • xtc

   Janez ne tumbaj,ti bebčki še dr********* v lastni kahli nebi našli-preprosto nekdo od OS je zadevo predal novinarjem(kar je sporno) preden je obvestil uradne organe in Sova je polna bivših SDV jevcev in OVS isto.

  • Terorističnega denarja zaradi katerega umirajo ljudje po Evropi? Če s tem misliš Iran, bi me res razveselilo da poveš več, od kdaj in kako je Iran teroristična država, in kje v Evropi umirajo ljudje zaradi Irana?

   • xtc

    Hesbo9lah,Hamas,PLO,Fatah vso to druščino in njihove skupine izpostave po EU je financiral Iran-tarče?
    Judje,Judovska lastnina,Sinagoge, itd.

    • tebe ne jemljem resno

     • xtc

      Nehaj nabijati,kdo misliš ,da je poleg Yuge in komunističnih držav še financiral Hamas,Hesbolah,Druze,PLO ,Fatak in še nekaj terorističnih skupin ,ki so jih Judj iztrebili-IRAN.

     • Peter

      …njega ne jemlješ resno?
      OK, tvoj problem.
      Še vedno pa ostanejo proxy vojske, ki jih je naštel ta, ki ga ne jemlješ resno in ki za Iran izvajajo umazane rabote…da lahko potem mantrate o najbolj pošteni državi na svetu, no.

    • BananaNjam

     To so osvobodilne organizacije, ki se borijo proti okupaciji Palestine s strani Izraela. Kako nerazgledan butelj…

     • xtc

      No saj zato se jih morajo Judje “osvoboditi” da bodo svobodni.

     • xtc

      No potem je že res čas ,da Judje osvobodijo Palestino teh “osvoboditeljev” dokončno.
      BTW Palestinskega naroda ni ,ker ga nikoli ni bilo le gruča z vseh vetrov nabirmanih Arabcev,ki bi se šlepali na žuljih in delu Izraelcev.

   • dr Janez Sveti

    Žal ne spremljaš mojih komentarjev ker potem nebi postavil tega vprašanja.
    Bodi pozoren! Tudi v tem primeru sem kopiral zapis iz Nove24tv, inkakor vidiš sem ga opremil z narekovaji.
    Lep večer tudi tebi.
    DR Janez SVeti genij

    • ok, pardon, ja nisem veliko tu.. me pa presenti s kakšno lahkoto tukaj neko državo označijo za teroristično

     • ahnenpass

      Še lažje, kot v bosni novinarje 24udb.

     • dr Janez Sveti

      Preveč zaupajo ameriški-judovski propagandi.

      DR Janez SVeti Persil

  • Olga_10

   Sploh ni “katastrofalno neumna napaka SDS! Še vedno trdim, da je zadeva zakonita! Mislim, da je gospa Lucija Ušaj lepo razložila! Eno so donacije stranki, drugo pa so krediti!

   • in to je bil kredit, prevelik.

    • xtc

     In kaj je sedaj tukaj problem?
     Finančni prekršek,globa in konec ,kaj bi radi iznašli zelen pulfer.
     Zakon je jasen,če je zakon kršen se zoper prekrškarja odredi ukrep tj. predvidena kazen-oz. globa od višine te do te in?

     • totex39

      Zadeva se konča in gremo naprej do zmage na volitvah.

    • Olga_10

     Na leto naj bi bil znesek 175.00 evrov, SDS pa je vzel kredit v višini 150.000 evrov na leto!

     • 16.000, …zato so prekinili ko so jih spregledali

   • dr Janez Sveti

    Dobro, da si ne sposodijo od Eskobarja ali pa od Zete iz Mehike. To bi bila veselica. Sicer bi pa ti verjetno komentirala, da je to denar od Kučana a ne?
    Dr Janez SVeti genij

    • Olga_10

     Oni bi si denar samo sposodili in vrnili, levičarji pa z “Eskobarji” sodelujejo in služijo! Kemijski inštitut s Kidričevo izdeluje “beton” za Udbo in “eskobarje”, NLB pa pere teroristični denar za islamske “eskobarje”!

     • dr Janez Sveti

      Upam, da boš tale “beton” razložila. Pa ne mi prilepit zapisa iz Nove24tv ampak za kaj v resnici se imenuje beton in iz česa je. O pranju denarja vem samo toliko, da je dejansko do njega s tiho porivolitvijo državnih institucij prišlo. Prosim, da začneš malo razmišljat s svojo glavo in ga nehaš srat s tem terorizmom, ker pojma nimaš kaj pišeš.

      DR Janez SVeti KGB

   • Primoz Papez

    Lucija reče tisto kar ji jajo naroči..

    • Olga_10

     Zanimivo…kako pa sodijo v krivosodju? Po čigavem naročilu? Kako pa se razlagajo zakoni? Jankoviću so odpisali 16 MILJONOV dolga, so izbrisali dokaze v primeru posilstva matere samohranilke v stiski….! Janši preprečujejo, da bi vzel KREDIT za 450.000 evrov!
     Gospa Lucija ima svojo pamet in zna brati zakone! Zakoni pa so pisani tako, da jih levičarji lahko izigravajo, kadar gre za ” naše” in onemogočajo ne-naše!

  • Peter

   Kar seveda ne opravičuje katastrofalno neumne napake SDS-a, mar ne, DR Janez Sveti Jezikoslovec, no….

   • komar marko

    le kje lahko POŠTENI SLOVENCI po tvoje najemajo PUFE!

    • Peter

     Kjer hočejo, moj komentar se nanaša na slovnično napako, ki si je DR ne bi smel privoščiti, no…

     • komar marko

      vsi dohtarji imajo zavarovano dejavnost, torej toži zavarovalnico, nas pa ne utrujaj s takimi!

   • dr Janez Sveti

    Veš, da mi se nič ne smiliš? Rojen si za to, da se sikiraš.
    DR Janez SVeti genij

    • Peter

     Domoljub, ki ne pozna svojega jezika, se tudi meni ne smili, pa če se še tako sikira, no.
     Je pa to zasluga tečne profesorice, zaradi katere se mi dvignejo dlake na vratu, ko zagledam tako nespoštovanje sklanjatev…

     • komar marko

      no malo manj se SIKIRAJTA, ker drugače bom jaz vaju oba OPIKAL ker sem KOMAR, in se bosta SEKIRALA!

     • Peter

      Ne, jaz ponavadi uporabljam žago, torej se bom žagiral, no.

     • komar marko

      z žago boš ti meni drvra žagal. Jutri ob 8 se javi z nabušeno žago in poln dobre volje. Ših pri meni ob sobotah traja do 4 ure popoldan!

     • Peter

      OK. Samo ne začnem brez šilca domačega šnopčka, pa tudi potem je treba dobro mazati, če ne ketna zariba. Da o malici sploh ne govorim, no.

     • komar marko

      nu, viljamovka je zagotovljena. Suha klobasa, FRIŠNA tudi. Kosilo žganci, krvaviva, ocvirki in zelje. Potem pa za povrhu cviček ali TERAN. No ja. Boš zadovoljen?

     • Peter

      Madona, kdo bo pa žagal, če bomo samo jedli in pili?

     • dr Janez Sveti

      Razumem, da si imel in imaš težko življenje, ker vem, da sam s sabo težko živiš.
      DR Janez SVeti jebemise

     • Peter

      Od nekega DR ja bi pričakoval, da prizna napako in v bodoče pazi na sklone.
      In ne napadov na osebo, ki ti jo je predstavila.
      Žal, tudi DRji niso več, kar so bili, no.

     • dr Janez Sveti

      Breje golobe in dlake v jajcu so vaša omiljena tema, ali je to samo zabava v petek zvečer?
      DR Janez SVeti jebiveter

     • Peter

      A je že petek?
      Madona, kako čas leti…
      Kar se težkega življenja tiče…polnjenih golobov ne maram, dlake v jajcu še nisem videl…

     • ahnenpass

      Ob petkih pa res, traja vse do ponedeljka.

     • Hun

      kvazi vodja kvazi domoljubov si sposoja umazan denar…neprecenljivo

 • Božobožo

  SDS si je sposodila denar za volilno kampanijo pri islamski mafiji povezani z mednarodnim terorizmom. Janša super delaš.

  • komar marko

   a st ti BUTN SKALO: če nisi moraš takoj na terapijo. Tvoj DOHTAR!

  • Peter

   Pri čemer še zdaj ne vemo, kje si je denar sposodila tov Bratušek.
   Nekoliko čudno, glede na to, kako sposobne sove imamo v deželi, no…

   • komar marko

    pa tudi tega ne vemo, kdo jim je naročil da POKRIJEJ plagiat magisterija?

    • Peter

     Če ima ona magisterij ali magistrat ali maggi župo mene boli. Če smo v Dolini tako občutljivi na dejstvo, od kje prihaja denar za eno stranko, zakaj nismo občutljivi tudi tukaj?
     Ja vem, vprašanje je zgolj retorično, no.

     • komar marko

      kje? FAKTIČNO! Torej?

  • tramal

   Ti si pa res zabit.Sem ti že napisal da je ona srbkinja in ne muslimanka.Zmuslimi trgujete samo vi komunajzerji.

 • totex39

  Tudi država naj navede točno imensko od kod dobiva milijarde kreditov.

 • Miro Jereb

  Če jutri objavijo v delu, večeru, mladini da Janez Janša spoh ni Janez Janša se ne bom čudil. Kaj se ga bojijo kot hudič križa. Poglejte samo kaj ta rdeča udbomafija hara po finančnem svetu. Bojim se, da bo to nekaterim prekipelo in bo nekdo uporabil svojega petelina in stvar rešil v sekundi. A oni ne razumejo da je dost, dovolj, basta, finita….Ljudje božji pojdimo VSI na volitve in jih zgazimo kot ščurke. Tudi meni so zjebali mladost a me hudiči rdeči niso zlomili in me nikdar ne bodo. Imajo 165 000 zaposlenih v državni upravi in verjetno je to njihov glasovalni stroj, ker se bodo vsi bali za kurčeve službice. Ta državni aparat je samo pesek v ležaju napredka in blaginje slo. naroda. Vse bi pognal v njihov raj….Venezuelo pa naj tam uživajo svoj nemirni mir.

  • komar marko

   saj v tem je težava, ko je JAJO kihnil so vsi zboleli za GRIPO in so morali izvestio INTERVENCIJSKE ukrepe za zavarovanje pridobljenih TEKOVIN in SPOMENIC!

  • Hun

   vse si lepo napisal…sam da bo pa Jajo pa SĐS resil problem z DU ki je sam del nje si se pa zajebal

 • xtc

  He,he,he baje je na levici panika na dveh sraneh enkrat so v paniki levaki sami,ker naj Drugi Tir naj nebi šel čez Ustavo,na drugi strani pa je panika na levem polu US,saj se nekateri sodniki bojijo zameriti Kučanu s padcem Tira in bi se radi umaknili iz godlje,po drugi strani pa si ne upajo povoziti ustavo,saj bi verjetno izbruhnil ogomen mednarodni škandal-ustavni sodniki povozili ustavo.
  Je pa že več poznavalcev zadeve opozorilo da Drugi tit ne bo šel skozi.
  Se še pa kotali nov kamen,ki ga bo sprožil Todorič pred EU sodiščem zaradi Lex Agrokor-ki naj bi bil grobo v nasprotju z EU zakonodajo,kar pomeni,da z njim pade tudi Lex Mercator kot ničen panika pri levakih.

 • komar marko

  Prepričan sem, da bodo CMERKOTU v Lažgošah podelili spomenico za uspešno obranjeno ustavno obtožbo. Namreč poleg naziva profesore, sedaj dobiva tudi naziv VELIKI LAŽOV ZA LAŽGOŠE!

 • ahnenpass

  Seveda nihče ne preganja Miki miške, Racmana Jake in Supermana, vsi vedo, da so to zgolj namišljeni junaki, ki otrokom pomagajo osmisliti realni svet okoli sebe.

  • komar marko

   no pa saj naši HLAPCI so glede podstrehe na ravni otrok v vrtcih. Tem pa se še pripoveduje pravljice. Torej kaj hočeš?

   • Peter

    Ti ga še nimaš blokiranega?
    Potrpežljiv komar si, no.

    • ahnenpass

     Zgleda je spet v maniji, v deliriju se ne zaveda niti, da replicira na moj komentar, ki ga itak ne vidi.

     • komar marko

      Ne sekiraj se, jaz sem progasti komar, učinke že doživljaš!

     • ahnenpass

      Zgleda sta simbiota, če prav razumem.

   • ahnenpass

    Dejansko bi nam Kekec bolje vladal.
    Poglej si Ameriko, ljudje tam neposredno volijo posameznike, s katerimi se nekako najlažje identificirajo. Poglej si Reaganove kavbojke, taka so bile pod njegovim predsedovanjem tudi ZDA, ponekod so izvolili pa Umazanega Harrya in Konana, ki sta ga igrala Clint Eastwood in Arnold Schwatzeneger. Odkar je Trump, se Amerika spreminja v reality show, za trend je zaneslo tudi k nam.

  • Krtača 20

   Enga realnega Racmana mormo še obdelat. Unga k mota filme u Lublan. To še čaka. Unga se nej desne komisije primejo.

 • Primoz Papez

  Jajo že išče vzroke za poraz na volitvah…

  • komar marko

   A si pozabil an terapijo BUTN SKALA. Tvoj dobri dohtar ti svetuje!

   • Peter

    Ti tega butla še nimaš blokiranega?
    Potrpežljiv komar si, no.

    • ahnenpass

     Ne stari, nič se ne blokira, samo ti si…

   • xtc

    A si že slišal za pregovor :”Pametnejši popusti” v tem primeru skala.

  • ekspêrt

   Primož, kdaj boš postal papež ?

   • xtc

    To je drugi allias SV tega ,ko popustijo tablete v kleti levo spodaj.

 • Jožef

  Vsi na volitve, vsi na volitve, vsi na volitve !
  Hočemo enakovrednost med Slovenci
  Hočemo resnico
  Hočemo živeti v demokraciji
  Hočemo večje pokojnine
  Ne potrebujemo več zlaganih borcev
  Nočemo več komunizma
  Dovolj nam je večnih levih vlad
  Nočemo migrantov
  Hočemo, da se spoštuje Slovenijo
  Hočemo, da se spoštuje Slovence
  Ne želimo več rdeče zvezde
  Nočemo več Jugoslavije
  Zato
  Gremo na volitve kot leta 1990 z 90% udeležbe.
  Naj živi Slovenija, bog pomagaj Slovecem !

  • ahnenpass

   Jaz sem te že pri drugem stavku izgubil.
   Hočemo presico, le kaj si s tem misli.

  • Hun

   z Jugoslovanskim denarjem vm je skor ratal

 • Jan Kovalski

  Glavna naloga dominantnih medijev v vsaki državi je da gleda oblasti pod prste.
  Pri nas dominantni mediji tega ne uspejo ampak nadzorujejo v glavnem samo stranko SDS.
  Torej je jasno, da je stranka SDS najbolj primerna za vladanje v tej državi, potem bomo imeli resnično oblast pod kontrolo medijev.

  • Nejc Ornik

   Bravo Jan Kovalski! To si pa odlilčno povedal!

 • Hun

  Franci Đonko

 • Grenze

  Ali bo MODODORFER ( beri JAJCAR ) USTANOVU KOMISIJO ZA RAZISKAVO PUFA ??????????

 • Peter

  Besni režimski psi z vajo na SDS dokazali, da imajo vse resurse za preiskavo levičarskih terorističnih iranskih poslov Miki Miške, Racmana Jake in Supermana

  Na žalost pa večini Dolinčkov kaj tako globokega ne bo prišlo na misel…je treba malo pomisliti in ne samo požirati, kar vate vlivajo “osrednji” mediji…to je pa nougou, no.

  • Nejc Ornik

   Pa jim MI povejmo!!

   • Peter

    Komu?
    Tistim, ki spremljajo “osrednje” medije in jim verjamejo? Si že kdaj skušal komu kaj povedati?
    Takoj si janšist in nesposoben razmišljati s svojo glavo. Ker so jih “osrednji” mediji tako podučili…

 • Jan Kovalski

  Režimski mediji so upravičeno besni. Stranka SDS je posegla v njihov mafijski rajon, Srbsko krajino. Tam ima slovenska režimska mafija svoje podružnice NLB:

  • Krtača 20

   Čist možn. Sam pol je Rok Snežič dvojn agent?

   • Nejc Ornik

    Mogoče je pa res…

  • sprehajalec

   Zokistan, Fužine, Planina Kranj, pa republika Srbska.

   Sijače sunce srpskome rodu,
   Zokistan, donosi slobodu….

  • Hun

   stranka SĐS ve kaj dela in njen vođa…samo zaplankanim sektasem kot si ti ni nc jasn

   • sprehajalec

    kaj pa je delal cerar, ko si je sposojal denar na hrvaškem?

    • Hun

     res si bogi šetać

     • sprehajalec

      Če imaš kaj pametnega napisati napiši, če ne pa pač prošetaj. 4 dni poslušam o tem posojilu v vseh naslovnicah 3 dnevnikov 3x na dan. Niso do sedaj o nobenem posojilu pisali, ne o Zokijevih, Jurčkovih, pa naših levičarskih. sedaj se pa že cel teden govori o posojilu. Kot prej o patriji, o starem volvotu, o sestrični, vikendu o trenti.

      poslušaj, sedaj je vsakemu bedaku jasno, zakaj se gre. pač v tistega, ki se nomenklatura na oblasti zaganja, tisti je moj prijatelj….

     • Hun

      dj spel se jokat Jajotu

     • sprehajalec

      Ga niti ne poznam, niti ga v življenju nisem srečal. sem samo njegov podpornik. in to zaradi vas levičarjev.

     • Hun

      ti ga sam podpiraj jst ti ne branm…nevem kaj si tok custveno przadet zadne case..a zato k Jajo spet roma na balkan

     • Hun

      ce bi si sposodil pr Orbanu, Kurzu, Trumpu ne recm…ne pa da si sposoja mafijski denar…nc bols ni SĐS k vse leve stranke

     • tramal

      Čudno ,še do pred kratkim so bili srbi in muslimi vaši idoli in zavezniki,čez noč pa ste spremenili mišljenje ,ko so vam potisnili prst v rit.

     • Hun

      musliman ne more bit srbu nikol idol….ti me mas za srbijanca..kaj te mede.. vem da si ranjen ne morm ti pomagat…itak ti zivlenje da lekcijo po pički…zdj se bos krstil sa tri prsta

     • sprehajalec

      Levičarji imajo pač dostop do mednarodnega denarja v imenu slovenije, ki jo zadolžijo. Ivan janez tega dostopa nima….

     • Hun

      pa ravno Jajo si sposoja denar na balkanu…to mi je smesn..kaj teb ni jasn

    • Hun

     a on pa lahko mi pa ne…tipcn ovaduharsko izdajalski karakter mas šetać

     • sprehajalec

      Kaj se je pa Cerarju zgodilo, v vezi tistega kredita? ga je vsaj vrnil?

     • Hun

      pateticna poteza blatenja Cerarja…kaj naj ti recm …tipicna politicna nemoralna poteza Jajota

   • Olga_10

    Stranka SĐ?

 • Kosobrin

  Res krasen naslov! Vreden “novinarjev” Nore TV, ki to niso.

  • Nejc Ornik

   Ne brini, kosa!

   • Hun

    sam se s cilirico zacnete pisat sektasi SĐS pa bos pravi Srbine

 • Krtača 20

  Sam tale jajo res….že 27 let frderbuje Slovenijo pa še zdej ni crknla. Zgleda je bla juga fajn trpežna….

  • sprehajalec

   Ivan janez, partijski disident, v katerega se partijski mladiči 27 let zaganjajo, pa mu nič ne morejo dokazati.

   v ozadju tega zaganjnja je seveda nedokončana državljanska vojna med komunisti in antikomunisti, 1942 -1947.

   • Krtača 20

    Iz dneva v dan si slabš….a boš do volitev zdržal?

    • sprehajalec

     Iz dneva v dan mi je situacija bolj razumljiva….

     • Krtača 20

      Ohoho dobr dobr. Kr tko naprej. Antikomunisti pa fašisti itd….

     • sprehajalec

      poskusil ti bom odpreti oči. Levičarji = komunisti, Antikomunisti = desnica.

     • Krtača 20

      Kokrkol hočeš. Sam ne ven zakaj mam občutek zakaj se bo spet kak “antikomunist” mogu mal usest na hladno? Kaj praviš?

     • sprehajalec

      ker imajo pač komunisti oblast….zanje so pa značilni politični zaporniki. Komunizem brez političnih zapornikov je kakor puščava brez peska…

     • Krtača 20

      A bejž no? A ne zato ker je kradu pa goljufal?

     • sprehajalec

      Kar predloži dokaze? Pa ne tako, kot leta 1945….

     • Hun

      pojmovanje desnice je ze antikomunizm…relnost SĐS politicne interesne stranke je pa dalec od tega

     • sprehajalec

      Seveda je antikomunizem v naših razmerah. Ker dekomunizacije pač ni bilo…

     • Hun

      ocitno SĐS-u se najbl pase da ni do te stopnje prslo

     • sprehajalec

      Ko so poskusili zaposliti ene dva uradnika za časa svoje vladavine, je bilo kričanja in cviljenja levičarjev do nebes….

   • Nejc Ornik

    Čas je, da jo z zmago demokracije zaključimo!

    • sprehajalec

     Bojim se, da bo samo bankrot države streznil glave. Sedaj pa verjamem da Ivan janez noče 200.000 + našuntanih javnih na ulici, ki želijo dodatno milijardo za plače.

  • Jan Kovalski

   Imaš izkrivljen pogled na realnost. Janša je pomagal pri razpadanju Jugoslavije, to mu zameriš, in je najbolj zaslužen za državo Slovenijo, ne uničuje Slovenije, to jo tvoji levičkarji. Mu noben politik v Sloveniji ne seže do gležnjev, Krtača lahko kvečjemu puca njegove čevlje.

   • Hun

    ti pa lizes rit

   • Krtača 20

    Bom še stotič povedal. You can’t make shit shine!

    • Jan Kovalski

     Seveda ne, ker si slaba krtača.

 • Valter BraniSlav

  Le kaj se dogaja z godpodom Francijem in njegovo Danko? Kako to da danes ne pise nic o homoseksu? Mu danes homoseksualci ne disijo?
  MOGOCE JE DEPRESIVEN?

 • Krtača 20

  Včas je blo jj, zdej je pa đej đej + đu đu…..

 • Boris_j

  Kakršenkoli sum pranja denarja je treba resno raziskati. Kajpak tudi v NLB.

  SDS ponavadi strelja na (medijske) poštarje. Zdaj strelja tudi na notarje. Oni so krivi, da se za isto mizo dobiva z eksperti za bosanski davčni kaos in čudežno bogatimi gospodičnami iz geodetskih uprav.

  Je ni države na svetu, ki bi zlahka jemala tuji denar v političnih kampanjah. Pogostokrat je to tudi povsem prepovedano. Kar preverite. Kaj šele, če je ta denar sumljiv.

 • tramal

  Tile komunistični mediji so se spustili raziskovat v bosno in kaj mislite da jih čaka tam.?Vrnitev v krsti .

  • Krtača 20

   Berem da bosta mogla Snežić pa džudžu marsikaj pojasnit tud Bosni pa Interpolu, Sloveniji. Eh ja, mal bo trajal….

   • tramal

    Glej tupak .Če je pranje denarja 450 tisoč ,kar je vredno eni malo boljši hiši ali pa dvema avtomobiloma potem mi povej kaj je z miljardo oprano iz NLB ja

    • Krtača 20

     Kuga jest morm če ste desni nesposobn. En let že šraufate pa 0 rezultatov. Pol Bruslja prejokal, sam po ram so vas potrepljal pa dam poslal. Mislm dejte se mal u roke vzet.

    • Hun

     sposod si 450.000€ po 2% obrestni meri brez kritja…da vidm ker tupak bo posodu teb šupku….ovca pjt rintat naprej 8ur za 700€. pa pust finance sposobnim

     • tramal

      Če bi bil pismen ,bi prebral da so zastavili svoje imetje.DREKONJA.

     • Hun

      direktor tega imetja nc ne ve o tem…srbine

     • xtc

      Ravno zato je malce sumljiv.

     • xtc

      Da si bumbar ni dvoma 2 % je pealna obrestna mera.Brez kritja?
      Koliko je že vredna vila ,ki vam gre na živce in je v lasti SDS?
      Zastavili so pač firmo a to ne počno levi vsak dan-no največkrat zastavite še tako ,ki niti vaša ni.

   • Olga_10

    Kdaj bo Kučan doplačal Murglsko bivališče v višini 400.000 evrov? Bo treba marsikaj raziskati! Kdaj bo plačal ukradeno orožje teritorialni obrambi Slovenije? Kdaj bo plačal izobraževanje svoje hčerke v Ameriki? Kdaj bo vrnil 400.000 DEM od Elana?

    • ahnenpass

     Hrvati?

  • Hun

   kje si srbijanc

   • Olga_10

    Govori Antifa terorist….

    • Hun

     Volga rusko-mađarska cipa

  • Hun

   prodo si se za srbske pare

   • tramal

    Malo vas jezi ker so se še muslimi in sebi obrnili proti vam komunističnim bedakom.

    • Hun

     a zdj me ne zmerjas s srbijancem pa balkancem…od zdj naprej ga dudlas Srbinu

     • tramal

      Spoznal sem da si opica.Sem se pač zmotu.

     • Hun

      pr opicah si sposojas denar

     • xtc

      Ti kar pridno časti tvog Opankara.

   • Olga_10

    So boljše od ISIS?

    • Hun

     SĐS se za interes stranke ne brani satanovega denarja

  • Peter

   Najbrž nimajo dost keša da bi šli raziskovat v Iran, no.

 • Hun

  naj raj vidm kako se karma poigrava….
  vsak se zarecenga kruha nazre prej al slej…nerazviti balkanci sposojajo denar sektasem, ki majo tok za povedat cez balkanska mutna posla

 • Stajerka

  Gorenak: Ali je policija preverjala navedbe medijev o nezakonitem nakazilu Branka Rogliča stranki Mira Cerarja?
  12/01/2018 – 18:24 Napisal SDS, K. K.
  http://www.demokracija.si/slovenija/gorenak-ali-je-policija-preverjala-navedbe-medijev-o-nezakonitem-nakazilu-branka-roglica-stranki-mira-cerarja.html#

  pravilno….tega je še več…..preverit slabe kredite, zapadle terjatve, neplačane bančne provizije za politične stranke ……..

  • Hun

   pateticno zjebana stajerska kuzla

 • Jan Kovalski
 • Hun

  zdj pa SĐS sektaski penzionerji donirajte del mizerne penzije da bo vođa sekte in njegov ozji krog imel lepo placane sluzbe doma in v Bruslju..v nedeljo pa se mal fajmustru neste pa bo mogoce prihodnost lepsa.. upanje umira zadnje

  • centurion

   A si spet psa uspešno nategnu, da tako orgazmiraš?
   No ja, normalno za levaka.

   • xtc

    Jep!
    Karmed spanjem ga je “sparkiral” v garaži.

 • sprehajalec

  Spet orgijanje na Odmevih, top novica, režimski novinarji skačejo po Banja Luki.

  Pokazala se je pač priložnost, da se komunisti v sloveniji rešijo opozicije….

  • Nejc Ornik

   Sem videl! Čist so znoreli, kot stekli psi ali hijene, ko zavohajo kri…

   • domovina mili dom

    Edina rešitev je, da gremo množično na volitve in volimo za SDS. Samo tako se bomo rešili komunistične golazni.

    • ahnenpass

     Ne bi nič pomagalo, zatrt narod bi se kmalu zatekel po pomoč nazaj k komunistom, tudi če bi prav oni sabotirali alternativno oblast.

     • domovina mili dom

      Dobro, da so spoznali trenutno teroriziranje komunistov.

     • ahnenpass

      Saj v stranki verjetno tudi obstaja kakšna diktatura, ko so volitve, naenkrat nihče nima več nobene pametne ideje.

     • domovina mili dom

      No, če smo iskreni, meni dol visi, če kučan izvaja partijsko disciplino v svojih strankah. Tako se nimajo partijci zakaj sekirati o organizaciji v demokratičnih strankah.

     • Tone

      Kdo trenutno terorizira komuniste?

     • domovina mili dom
     • Tone

      Ne se sprenevedat! Na tem linku komunisti terorizirajo druge.
      Domovina mili dom je napisala: Dobro, da so spoznali trenutno teroriziranje komunistov, kar v slovenščini pomeni, da nekdo terorizira komuniste. Da nisi morda naturalizirana in integrirana, multi-kulti, da tako slabo obvladaš Slovenščino.

     • Tone

      Ne bo druge, treba bo zamenjat narod!!

  • xtc

   Kučanov plan je prepoved SDS,ker ne more JJ-u nič hoče prepovedat stranko-Kučan je povsem podoben vsem socialistom,Adolfu,Leninu,Stalinu,Mau,Maduru,Castru ipd demokratom.

   • domovina mili dom

    Zrolal se jim je do konca.

   • sprehajalec

    osebno menim, da se sicer Kučan še rad kaže, vendar pa so ga njegovi mladiči iz razmoraznih lobijev že prerastli. Lobizem in združevanje v lobistične skupine z mreženjem, na osnovi pripadnosti “našemu”, uničuje Slovenijo.

 • xtc

  Če pade Lex Agrokor na EU sodišču me pobere od smeha,kajti pade tudi Lex Mercator,če je Todorič pameten,bo levakom spumpal Mercator ,do kosti in prezadolženosti in rešil svoj del,levaki pa naj se j***** tako kot so njemu prodali ruševino.

  • ahnenpass

   Merkator ni vreden nič, saj ni konkurenčen niti Tušu, hrvati so zelo poceni spet dobili zajetne kose Slovenskih zemljišč v svojo last. Boš videl,kmalu se bodo za svojo novo zemljo borili še bolj krčevito kot za Piran, le da se Merkatorjeve nepremičnine nahajajo povsod po državi, celo v njenem srcu.

 • domovina mili dom

  Temu lahko rečemo po razkritju udbo kriminalcev v NLB:
  “imperij vrača udarec.”

 • Olga_10

  “Veleumni” levičarji “ugotavljajo” , da je najetje kredita in zastavitev premoženja enaka “pranju denarja”?!!! Očitno bodo veleumi zaprli vse Slovence, ki imajo najete kredite, zaradi pranja denarja….Zato pa levičarji ne najemajo kreditov, oni se kar dogovorijo osebno (nikoli po telefonu, je rekel hrvaski lutkar in udbaš Mesić – Kućanov prijatelj) in vzamejo keš (seveda nepovratno, saj jim “pripada”) kar roko (tako kot Milan v Elanu)! Tako dokazov ni! Če pa dokazi so, se “založijo”, izbrišejo, zakurijo…!

  • ahnenpass

   Ni nujno, da vedno kaj izgine, stvari lahko tudi nastanejo, na podoben način kot si pravkar opisala.

 • šmentanamuha

  Uf, Kučanovi novinarski bulmasitfi in udbovsko podzemlje vrtajo luknje v makarone. Angažirali so Interpol in stalno dežurno službo v BiH, dokler ne ugotovijo, kdaj je imela ĐĐ zadnjo menstruacijo. Za 450.000 ojrov so skočili na glavo v samo kanalizacijo, in za tolikšno vnemo jih moramo seveda pohvaliti. Istočasno v studiu RTV SLo že stojijo “strokovnjaki”, ki komentirajo razvoj dogodkov.

  Preseneča samo, da v levo nagnjene režimske “intelektualce” 450.000 ojrov zanima bolj kot ena milijarda (1.000.000.000), kar je precej nenavadno, saj za leve parazite, ki so kot klopi vsesani v državni proračun ne bi mogli trditi, da jih denar ne zanima. Morda samo ne znajo šteti do ene milijarde. V Bruslu so jeli razlagati, ena milijarda iranske žehte pač ni nekaj, o čemer bi bilo vredno razpravljati. Naše gorenje namreč proizvaja izredno kvalitetne pralne stroje, ki zelo dobro operejo perilo.

  • ahnenpass

   Kakšna milijarda neki, goro denarja se razdeli na manjše zneske, tudi pol milijona je lahko zelo veliko, če je takih paketov par tisoč.

 • šmentanamuha

  Če slovenskim volilcem ne bo potegnilo, koliko je ura, jim bo pač odklenkalo. Zadnji naj ugasne luč.

 • if

  Povprečni slovenski državljan je mona, sicer ne bi podpiral politiko, ki slabi njegovo blaginjo.
  Očitno so Karavanke previsoka ovira za omenjene povprečneže, zato se ne zavedajo, da nekaj kilometrov severneje vse prav gre, ker ni bilo in ni rdečih krvosesov.

  RS je v stanju latentnih rdečk. Na oni strnai Karavank je ta družbena bolezen trajno ob življeenjski prostor. Žal je ta bolzen močno v porastu na južni strani Karavank, ker je narod od rdečih krvosesov pohabljen v dno duše.

 • šmentanamuha

  Da, dragi, tvoji so povedali, da so uporabili Gorenjev najboljši pralni stroj in da je perilo zdaj belo in čisto ko suza iz oka tvoga.

 • šmentanamuha

  Miki Miška, Jaka Racman in Supermen so Jokerji, ki jih ima v rokavu SDS. Uporabite jih!

 • Beli Sneg

  Na twiterju je sprožena akcija zbiranja donacij za SDS. Komur je mar za Slovenijo naj nakaže po svojih zmožnostih na račun: SI56 0510 0801 2542 286, referenca: SI 00 7652-01, BIC banke: ABANSI2X, naslov: Slovenski demokrati, Trstenjakova ul. 8, Ljubljana.
  Najboljša kajla rdečkarjem. Več bomo zbrali bolj bodo režimski psi in njihovi strici nesrečni in njihova akcija bo v tem primeru imela pravi kontra učinek.

  • centurion

   Že opravil.
   Rdeča banda nam ropa iz žepov, SDS-u pa sem rade volje nakazal donacijo.

 • Tone

  Zakaj je Janša vrnil posojilo, če je bilo vse OK? Neumno, tako je ostal brez ugleda in brez denarja. Pameten človek bi obdržal vsaj denar,

  • xtc

   Če bi bil tako pameten kot ti.
   S posojilom je bilo OK,sporno pa je bilo to ta je bilo previsoko na to kako je Vesel tolmačil zakon.
   BTW kredit ni najemal JJ pač pa stranka,torej bebo,če bi si denar prilastil je to kraja to pa je zločin.

   • Tone

    Zanimivo! Vse je bilo OK, samo previsoko in v neskladju z zakonom.
    P.S. kraja ni zločin, ampak samo kaznivo dejanje.

    • xtc

     No vidiš tudi ,kaznivega dejanja noče storiti.

    • Mojca pokraculja

     Kaj hočeš povedati, da so bile vse kreditne pogodbe, ki so jih kreditojemalci sklenili v NLBmalofane po telefonu, in nikoli odplacane, nezakonite? Ja to pa res ne ,zakonitost jim daje to, da smo jih mi odplačali.Krasna logika.

  • Beli Sneg

   Takim kot si ti, ki želijo o zadevi debatirati, o njej pa se niti ne informirajo je nesmiselno odgovarjati. Prav zaradi takih nerazgledancev (lepo povedano) v Sloveniji smo kjer smo. Še naprej volite levico, ki je garant da se bo še naprej kradlo in lagalo.

   • Letanca

    Aja a pri SDS u pa je vse legalno pa to. Hahaha nehaj, me že boli trebuh od smejanja.

   • Tone

    Ne izmotavaj se tako nerodno. Govor je o posojilu SDS pri opankarki.

  • tohuvabohu

   Zdaj bi pa že lahko vedel, bedak. Zato, da meša rdečkarje.

   • Tone

    Ops! Sedaj, ko si ga izdal, pa ne bo več delovalo. Ob ugled, brez denarja in še rdečkarje ne bo mešal! Ni kaj, vrhunsko.

    • Beli Sneg

     Dva rdeča bedaka se med sabo pogovarjata. Eden večji od drugega.

    • tohuvabohu

     Že deluje, heehehe. Pošteni Slovenci se vam pa smejejo, bedakom. Rdečkar je dresiran pes. Ko te zagrabi, ne popusti, tudi če ga kresneš po puklu ali betici.

     • xtc

      saj nič ne pomaga je odporen na vse kot bolezen.

    • xtc

     Za izgubo ugleda pred rdečimi se nebi niti sekiral,to če nimaš ugleda pred drhaljo je lahko samo +.

 • Miccy

  K vsemu skupaj je potrebno dodati, da so celotno zgodbo zakuhali HETEROSEKSUALCI!!!! Žal, toda ko preberem, da je avtor teksta g. Franci Donko, zgolj čakam, kdaj bo iz teksta skočil gay ali več njih. Tokrat nič!

  Vprašanja so zanimiva. Morda bi jih moral postaviti kdo drug, kakšen resnejši novinar?

  • Nejc Ornik

   Iz prahu si in v prah se povrneš.

   • Miccy

    To s prahom je HETEROSEKSUALNI loby razglašal stoletja dolgo. Potem se je pojavil g. Donko in nam pričel razkrivati zarote s strani homoseksualcev. Nakar presedla na povsem heteroseksualno zgodbo. Moški, ženska, politična stranka in kredit…

 • garfi

  Ddvvoojjnnaa mmeerriillaa zzaa rraazzrreeddnnee ssoovvrraažžnniikkee

 • Slovenka

  SDS je s tem samo dokazal širni Sloveniji, do kolk lahko dosežejo mainstreim mediji če je to v njihovem interesu. Podatke o prestopih meja, celo bosanskih posredujejo policija ai tajne službe, za SLO se ve, da je to K0S, ki ženi preda podatke, katera je zaposlena na kurah in pol se policija čudi kdo izdaja podatke, pred očmi ga imate @policija

  • garfi

   kkaakkššnnaa mmaaččkkaa

   • Prihajam Slovenija

    Prste stran !

    • garfi

     ookk

   • Slovenka

    + 10

 • Prihajam Slovenija

  Novinarji na kurah, dokazal ste, da ste v navezi s policijo in tajnimi službami, pol nam podatke iz NLB kreditov z imeni in priimki posredujte, seveda točne.

 • garfi

  lleevvĆĆaarrjjii kkddaajj bboossttee ppoossllaallii vvoojjsskkoo nnaa TTrrsstteennjjaakkoovvoo ??

  • tohuvabohu

   A bodo najeli Tromblona?

 • radames

  Mislim, da je že zdavnaj prepozno. Pravi trenutek je zamudila že Kraljevina Jugoslavija. Ta država je imela večino glavnih komunistov v arestih. Takrat bi jih morali pobesit.
  Najbolj oduren in morilski od vseh totalitarizmov, ki je pri nas in v svetu naredil največ škode – komunizem – ima pri nas toliko militantnih zagovornikov, da bodo kmalu začeli s terorističnimi akcijami. Liberalna akademija s Štrajnom na čelu je proti RTVS izvedla tako podlo akcijo z zamenjavo urednice, da si v RTVS niti pisniti ne upajo. Vsaj javno objaviti zamenjavo urednikov. Ne! Bojijo se!
  Našo predniki so zamudili. Pobesit komuniste s titom na čelu!

  • Letanca

   A se sploh zavedaš človek kaj pišeš. Če sploh si človek, glede na napisano. A se zavedaš, da pišeš o pobijanju ljudi? Se hočeš poistovetiti z nacisti? Kaj osebno je kdorkoli tebi takega naredil, da si tako jezen?

   Ali je to pri vas praksa, da bi kar vse pobijali kdo vam ni všeč?

   Žal je vse preveč takšnih človeških izmečkov v Sloveniji s takšnim razmišljanjem, ko pa pride do kakšnega umora, pa so itak levaki krivi.

   Sramota, da lahko vsak retardiranec napiše kar želi in hujska druge k stvarem , za katere sam nima jajc.

   Mimogrede nisem levak, še manj pa sdsovec.

   • ahnenpass

    Ja, res, le od kod mu take ideje, hmm…

   • Soave

    Torej bom ponovila, kar sem že velikokrat napisala. . . . . nisi ne tiček, ne mišek !!
    Ampak eden od čakajočih. Potem se boš pa pridružili onim, ki bodo bolj uspešni.
    Pa zelo lahkotno primerjaš kriminal s politiko. Ja, imamo kriminalno politiko, ampak, ne v takem pomenu, kot si ti napisal.
    Pa niso pobijali samo nacisti .

   • Janez

    Se pravi,da nisi ne tič,ne miš ,NIČ.

 • sunday

  kdo danes podpira levakarje – najbolj pokvarjeni kapitalisti kot so soros in ostali izmečki – in od takšnih kapital izmečkov levakarji jemljejo denar, no in kaj so potem levakarji!!?

  • Boris_j

   Vsakič, ko slišim ‘Soros trapanje’, komentatorje opomnim (ker pozabljajo), da je solastnik Nove, vam ljubljeni Viktor O, Sorosov bivši štipendist.

   Ste na Sorosovem mediju. Ker le kaj bi bil Viktor O. danes, če ga dobri stari Georgie ne bi financiral na Oxfordu? Najbrž kak nemarni huligan, baza Fidesza. Stranko bi pa vodil nekdo drug.

   • šmentanamuha

    Kako teslo si ti, res. Pravzaprav si dober primer, ki ponazarja,kako deluje indoktriniran socialističen produkt.

 • Boris_j

  Sicer se pa ne sekirajte preveč, dragi strankarski lojalisti. SDS bo zbirala donacije. Dajte enkrat za spremembo svoj denar tja kjer so vam usta.

  Če boste dali veliko, dobite ena na ena srečanje s Prvakom v kaki kafani.

  • Soave

   Tvoji pa vzamejo kar iz državne blagajne !!! Zato prav nič ne kikirikaj !!

   • Mojca pokraculja

    Pozabil je povedat , da se v slaštičarni Zvezda vaučerji dobijo, don presidente jih tala.

   • Boris_j

    Za 2018, za razliko od nekaterih, sploh še nisem odločen koga bom volil. Vem le koga ne bom. Toliko o “mojih”.

    • Soave

     Potem pa bolj jasno napiši. Ker veš koga ne boš, je pravzaprav jasno čigav si .
     .

  • herman

   Pa Sabina in Dijana bosta zraven, da boste na pare.

 • Ku ku

  Careers with highest proportion of psychopaths Edit

  According to Dutton, the ten careers that have the highest proportion of psychopaths are:[14]

  CEO
  Lawyer
  Media (TV/radio)
  Salesperson
  Surgeon
  Journalist
  Police officer
  Clergy
  Chef
  Civil servant
  Behavioural patterns Edit

  The face of suspected psychopath Robert Maxwell.[15] The media proprietor was described by criminal psychologist Robert D. Hare as a man who “sure had psychopathic tendencies”.[16]
  The workplace psychopath may show a high number of the following behavioural patterns. The individual behaviours themselves are not exclusive to the workplace psychopath; though the higher number of patterns exhibited the more likely he or she will conform to the psychopath’s characteristic profile:[17]

  Public humiliation of others (high propensity of having temper tantrums or ridiculing work performance)
  Malicious spreading of lies (intentionally deceitful)
  Remorseless, or devoid of guilt
  Frequently lies to push his/her point
  Produces exaggerated bodily expressions (yawning, sneezing, etc.) as a means of gaining attention
  Rapidly shifts between emotions – used to manipulate people or cause high anxiety
  Intentionally isolates persons from organizational resources
  Quick to blame others for mistakes or for incomplete work even though he/she is guilty
  Encourages co-workers to torment, alienate, harass and/or humiliate other peers
  Takes credit for other people’s accomplishments
  Steals and/or sabotages other persons’ works
  Refuses to take responsibility for misjudgements and/or errors
  Responds inappropriately to stimuli, such as with a high-pitched and forced laugh
  Threatens any perceived enemy with discipline and/or job loss in order to taint employee file
  Sets unrealistic and unachievable job expectations to set employees up for failure
  Refuses or is reluctant to attend meetings with more than one person
  Refuses to provide adequate training and/or instructions to singled out victim
  Invades personal privacy of others
  Has multiple sexual encounters with other employees
  Develops new ideas without real follow through
  Very self-centered and extremely egotistical (often conversation revolves around them – great deal of self-importance)
  Often “borrows” money and/or other material objects without any intentions of giving it back
  Will do whatever it takes to close the deal (no regard for ethics or legality).

  • Tone

   Tukaj govorimo slovensko!

  • Mojca pokraculja

   Ma kaj to lepiš, napiši jasno, komunisti so psihopati in si sposojajo denar pri kapitalistih. Takrat se cedita med in mleko iz njihovih ust, ko je treba vrniti pa jih zmerjajo kakšni izkoriščevalci so. Zdaj smo v fazi pred zmerjanjem, ker še uspemo dobiti kredite za poplačilo obresti od obresti od obresti. Glavnice pa komunisti itak nikoli ne nameravajo plačati.

 • Soave

  Ker nisem zdrava, če ne čivkam. . . . .. . .No, malo sem najbrže tudi
  naivna. To mi večkrat očitajo. Pa nisem !! Le v prvi vrsti, poizkušam
  misliti dobro. . . . .
  Priznam, da vse šlamastike, ki jo je skuhala
  sds, namerno, ali ne, ne razumem.Če je bilo namerno, so to naredili ob
  nepravem času !!
  Mislila sem, da so toliko pametni in da se resnično
  zavedajo, da bomo, oz. bodo uspeli le s skupnimi močmi. Z vsemi desnaki,
  ki se jih da prepričati v skupno dobro. S pogovori, ki jih moja
  stranka tako zagovarja, a izgleda, jih tudi sama ne upopšteva. To bi
  moralo biti res odkrito pogovarjanje. V pravem smislu pogovora. Brez
  žaljivih twittov z vseh strani.
  Ne tako, kot si levica predstavlja. Da bodo oni komandirali, desni pa samo kimali.
  Ni potrebno, da prav vsa nesoglasja obesijo na velik zvon. Ampak, obveščati nas, bi pa moralo biti prvo pravilo.
  In mi, ki podobno mislimo, bi s pravimi argumenti lahko prepričevali neprepričane, katerih je veliko.
  Jugo sistem ” rekla – kazala ” je najslabša izbira.
  Hja. . . . . premetavanje besed ? Kr neki ?Ne bo šlo !!

  • Mojca pokraculja

   Se strinjam s tvojim zaključkom. Vse bolj se kaže in tega niti več ne skrivajo, da želijo ustvariti “ein folk”! Od tu naprej ne gre več s premetavanjem besed. Stvari so jasne.

   • Soave

    Ja !! Mejdun, tudi slepemu, gluhemu in hromemu !!!

    • RATATA

     Samo fukjenemu ne.

     • Soave

      Viš. . … . . na te sem pa pozabila ! Drži, kot pribito.

  • anzek

   Pa ja de !! Zmenijo naj se že enkrat, pa bo ……………. s kom naj se zmenijo?? Z udbomafijo, ki bi nas drugorazredne radi zopet strpali v rudniške jaške??

   Z NSI, ki je prestopila v komunistični tabor?? Samo poglejte si glasovanje ob ustavni obtožbi.

   Vse ostale stranke so Kučanove. Naj se SDS pogovarja z njimi??

   V vsaki mišji luknji ima udbomafija svojega človeka. Kako se naj SDS priklopi na “skupno blagajno”??
   Kot vidite, imam več vprašanj kot odgovorov. SDS je še zadnja stranka, katera ni pod vplivom murgelskega škrata in denarja, ki ga udbomafiji ne manjka. Nisem član SDS pa vendar sem danes nakazal 50 € kot prostovoljno donacijo. Vse to jemljem kot strateško naložbo.

   Nekaj je potrebno tudi storiti in ne samo javkati.

   • Soave

    S kom neki ?? Z desnaki !! Nekaj jih pa menda še je !!
    Kaj pa natančno vemo o glasovanuju ? Ali se Nsi ni vzdržala ?
    Moltite se anzek. . . . . .to doniranje ni nobena strateška naložba ! Kje pa vidite strategijo ? Kje je potem še kdo , ki bi bil za kakršnokoli strategijo ? Sami pravite, da jih ni ! Sami smo, prav preklemano sami. In jaz imam poln kufer tega.
    No, eni pač javkamo. Izgleda, da bomo javkali še naprej, če nam bodo dovolili !! Javkam pa menda ja še lahko. Zaenkrat.

    • anzek

     Desnake so s strani “zdravih sil” izrinili od vsek kolikor toliko pomembnih mest. Kje jih Vi vidite? Če niso v parlamentu jih NI!!
     Doniranje…..za razliko od Vas, sam menim, da se brez denarja ne da izpeljati obveščanja ljudi za kar naj bi se v resnici porabil.
     Obveščanje ljudi ni strategija??
     Če se v tako važnem vprašanju stranka (NSI) vzdrži, je enako kot da glasuje proti!! V tem vprašanju mora stranka jasno zavzeti stališče, ne pa, da spodvije rep!!

     • Soave

      Potem ga je pa SDS tudi že spodvila.
      Kakšno obveščanje, anžek ? O čem ? O zgrešenem kreditu. Če ni bil zgrešen, ga ne bi sedaj vrnili. Zakaj so ga ?
      Poglejte, po navadi zelo podobno misliva. Ne strinjava se edino v stalnem obsojanju in blatenju Nsi.
      Zato se z vami ne bom pričkala.

     • Soave

      Še pripis. . . . . pa menda ja ne mislite, da so edino v SDS desnaki ??
      Veliko jih je v Sloveniji, veste anzek. Pa so tiho. Glede na to, kar se dogaja. Jaz se jim ne čudim več. Dobro vidim v domači družini, kako neumen je položaj v naši državi.

 • Mojca pokraculja

  “Prikrita sredstva” s katerimi upravljajo “prikrite združbe” in se prikrito posredujejo novinarjem, da neprikrito delujejo v korist politične diktature, bi v demokratični državi bila afera nad vsemi aferami.
  A pri nas se nič ne zgodi. Udba kot udba. V diktaturi je vse dovoljeno, saj bi sicer propadla. Najbrž spremljajo tudi krvni pritisk JJ, da vsak trenutek vedo kako diha ! Ja “sovražnika” je treba imet na oku in ni vprašanje kako ga nadzirat.
  Tako pristajamo na to, da nas lahko kdorkoli in kjerkoli zasleduje, prisluškuja, zbira naše podatke skratka vohuni kakor mu paše, mimo vseh deklariranih zakonov o varstvu osebnih podatkov. Kdo bo ustavil te “prikrite” vohune je zdaj prvo vprašanje !
  Aja pozabila sem odgovorit tistim, ki že vnaprej vpijejo o paranoji. Ja tudi to je modus operandi.

 • Občasni Komentator

  Spet iskanje izgovorov. Mar se vam ne zdi logično, da je lažje preveriti nekaj v 200 km oddaljenem Prijedoru kot pa v klinčevem TEheranu, ki je glavno mesto islamske republike Iran? Tam ne poznaš jezika, ljudi… Prijedoru za 500 EUR kupiš vse to? Kaj točno je bilo FAKE v poročanju medijev? Vas moti, da niso poročali o Iranu – tudi mene, ampak ne nakladajte o FAKE news, ker v poročanju ni bilo nič FAKE, saj je tudi SDS po poročanju prekinil kreditno pogodbo. Ne imejte nobenega za norca….res.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!