Diktator Cerar: Reševanje vojaka Ahmada pred Hrvaško

Foto: Demokracija

“Nezaslišano!”, se je premier Miro Cerar v intervjuju za Dnevnik odzval na opozicijski predlog, da bi ga parlament pojutrišnjem obtožil pred ustavnim sodiščem, ker je ustavil deportacijo migranta Ahmada Shamieha na Hrvaško.

Nezaslišano ni. Ne bo pa uspelo. Opozicija nima dovolj glasov, da postopek sproži. Bo pa – čeprav ni nezaslišano in ne bo uspelo – zanimiv del spopada pred volitvami. V kratkem času se bo parlament z vprašanjem enega samega sirskega migranta na vso moč ukvarjal že drugič. V državi je Ahmad zaradi tega, ker je vlada pred leti opustila mejni nadzor, h kateremu se je zavezala na ravni Evrope, delo naše vlade pa so opravili Avstrijci, ki so sami vzpostavili nadzor proti nam in Ahmadu niso dovolili vstopa k njim. Od takrat ga naša vlada že skoraj dve leti neuspešno vrača Hrvaški. Razlogi, da poskušajo Ahmada zdaj nenadoma rešiti pred lastno politiko vračanja Hrvaški, niso tako tehtni, kot so bili v filmu o reševanju vojaka Ryana, da mama po treh sožalnih pismih za padle sinove za osvobajanje Evrope ne bi dobila pisma še za zadnjega in najmlajšega. Menda se je v času, odkar vlada menca z deportacijo, Ahmad že tako dobro vključil v skupnost, da je postal nepogrešljiv člen, ker dobro frizira.

ČLOVEKOLJUBNO ZVIJANJE ROK
Ahmada je šef odbora za pravosodje Jan Škoberne (SD), da bi svoji vladi onemogočili deportacijo, novembra celo pripeljal v parlament, v prostore svoje stranke, ki jo vodi kmetijski minister Dejan Židan. Dan prej so proti vračanju Ahmada Hrvaški nadvse ostro protestirali poslanci SMC Jasna Murgel, Desusa Peter Vilfan, SD Škoberne in Levice Miha Kordiš.  Iz vseh treh vladnih strank in ene opozicijske. Protestirali niso proti nezaslišanemu ravnanju SDS Janeza Janše, o katerem zadnje dni govori Cerar. Proti Cerarju so, ta pa nam je te dni pojasnil, da se je za ustavitev deportacije sredi protestov vladnih poslancev proti njemu odločil iz ”človekoljubnih” razlogov. V politiki to pomeni, da so ga ”partnerji” postavili pred zid in mu niso pustili nobene druge možnosti.

Ahmada poskuša deportirati notranje ministrstvo, ki ga vodi Vesna Györkös Žnidar. Ahmad se je proti tej nameri leto in pol boril na vseh mogočih sodiščih. In, seveda, izgubil. ”Pričakoval sem, da bo ta postopek pripeljal do rešitve, ki bo v dobro pravni ureditvi in gospoda Shamieha,” je premier o tem povedal v pogovoru za Dnevnik, v katerem se brani pred obtožbami iz SDS, in s tem razkril, da je upal, da bo njegovo vlado pri vračanju Ahmada odrešilo sodišče. Kar je precej zanimivo stališče šefa vlade. Na sodišču je vlado tožil Ahmad, šef vlade, ki je zelo znan pravni strokovnjak, pa nam je razkril, da je upal, da bodo izgubili. A vladi so sodniki namesto tega sporočili, da ima vso pravico Ahmada vrniti v povsem varno in civilizirano evropsko državo Hrvaško, ki mora odločiti, ali mu bo ponudila zaščito. Kar je logično sodno stališče.

Foto: STA

Seveda pa bi se lahko vlada, če bi to želela, že zdavnaj odrekla tem pravnim sporom, ki so šli vse do evropske ravni in za katere danes trdijo, da so bili skoraj zastonj, in bi številne Ahmade kar posvojila in prevzela odgovornost zanje. Za to bi bil dober razlog: sami so jim dovolili vstop v državo in s tem v območje nekoč Evrope brez meja, čeprav za to niso izpolnjevali pogojev. V vladnih medijih so jih takoj iz migrantov preimenovali v prebežnike. Ahmad je ostal pri nas, ker so mejni nadzor spet vzpostavili Avstrijci. To so storili zaradi ravnanja naše vlade, ki jim je ”humanitarno” prepošiljala slabega pol milijona migrantov.

AHMAD KOT SRBSKO KOSOVO POLJE
Avstrijski nadzor še obstaja in nas je izločil iz Evrope, v kateri ni mej. Postali smo ”tampon”. Za to ni kriv Ahmad. Vlada je, ki bi pa lahko reagirala tudi še slabše, če notranja ministrica Vesna Györkös Žnidar ne bi precej ”znorela”, ko je kazalo, da ”humanitarnost” ne bo več le prepošiljanje Ahmadov na sever in da bo država postala pravi tampon za množice tisočev, desetisočev ali še več jeznih migrantov, ki jih bomo spustili čez našo mejo, Avstrijci pa zavrnili. To se ni zgodilo. Če bi se, bi junija na parlamentarnih volitvah Janez Janša s SDS sam dobil dvotretjinsko večino ali pa bi se pojavil kak drug slovenski desni Sebastian Kurz. Če ne bi mečkal v levo, bi to lahko bil tudi Marjan Šarec.

V torek bo v parlamentu zanimiv politični spektakel, pred katerim Cerar na opozicijske očitke o zlorabi oblasti odgovarja, da poskuša SDS sprožiti ”strah pred tujci, strah pred vsem, da bi se vsi nečesa bali in bi lahko nekdo v takih razmerah diktatorsko vladal”. Dejansko pa poskuša opozicijska SDS sprožiti predvsem ”strah” pred vladanjem Mira Cerarja in njegove koalicije (SMC, DeSUS, SD): ravnanje do migrantov pa je le eno od polj spopadanja.

Od razpleta teh spopadov na različnih poljih, tudi migrantskem, bo odvisno, kdo bo čez pol leta dobil volitve. Na Ahmadovem polju, kamor je slovenska vlada s svojo konjenico prišla kot nekoč že Marko nekam pozno, nas je zaradi nove meje na severu tokratne koalicije in vlade res lahko nekoliko strah. A ne zaradi Cerarjevega diktatorstva v naslovu. Problem je neodločnost in nesposobnost hitrega dogovora in ukrepanja. In premier ima povsem prav: alternativa, če bo ponudila več od tega, bo zmagala na volitvah.

Peter Jančič, Spletni časopis

 • Valter BraniSlav

  Slovenci se bodo sprli in pogrizli med seboj zaradi nezakonitega migranta ki tako kot vsi drugi muslimani prezira kristjane in se bolj prezira ateiste.
  KAJ DRUGEGA PA BI SPLOH LAHKO PRICAKOVALI OD NARODA HLAPCEV?

  • Bozz

   Cerar oz. aktualna oblast ima nehvaležno nalogo kako spraviti Trojanskega krofa v Slovenijo.

 • samotoje

  Brezdelneži, ki danes kričijo:”No borders, no nations!” bodo skupaj z zavaljenim strahopetcem iz Sirije bistveno pripomogli k temu, da bo ta koalicija na volitvah pogrnila na celi črti. Slovenski volivci to blejanje še predobro razumejo in ga ne sprejemajo. In ne bodo požrli dejstva, da jim Arabec krade denar iz žepov. Tu se tudi za letargične “kavč” volivce hec neha.

  • Bozz

   No borders, no nations, …no people, no earth! Bi bilo logično nadaljevanje njihove parole, in tudi dejansko kaj se bo zgodilo z ljudmi (ne bo jih več, ker se bodo pobili med sabo) in z zemljo, če bi sledili tej njihovi fantastično poneumljeni paroli.

   Če imaš pred mejo na sto tisoče ali milijone mohamedancev, ki se trudijo uničiti tvojo kulturo in ti vsiliti svojo, ali pa te ubiti, je meja dobra ali slaba zadeva? Hmmmmmm…prask prask po glavi. Levičarji imajo očitno zelo zelo nizek IQ.

   • samotoje

    Res je, ti bebci sploh ne vedo, kaj vpijejo. Če jih malo povprašaš o resničnem pomenu idiotizma “no borders, no nations”, dobiš tako razlago, da je Sneguljčica čisti realizem proti njihovim blodnjam.

 • Pezde

  Ja, zanimiv del spopada pred volitvami bo, ko se bo potrebno vprašati, če smo pravna država ali ne in če za vse veljajo zakoni ali obstajajo kakšni posebneži, za katere ne veljajo? Ljudje bodo sami povedali ali bi radi še naprej imeli banana državo ali končno nek red.

 • Bozz

  Ahmad gor, Ahmad dol. A ni včeraj ali dva dni nazaj nekdo komentiral, kako se Cerar sedaj dogovarja še za 500 divjakov iz Afrike, ki čakajo v Italiji, itd., da jih uvozi v Slovenijo? Bo še kaj o tem zapisanega kje, da vemo kaj se dogaja?

  • mona lisa

   Cerar s svojo ekipo bo uničil slovenijo še bolj kot je že.

 • Darth Vader

  če bi cerar tole počel na poljskem, češkem ali slovaškem ali madžarskem, bi ga sredi ulice ubil neznani strelec……isto velja za škoberneta – strel iz daljave – luknja kjer je nekoč stala glava…..ista zgodba velja za Brgleza, Meseca, Erjavca, jankoviča, kordiša, vatovca (bojda bodo istrski hrvati, srbi in bosanci zažgal erjavcovo počitniško hišo v karigadorju)……tepolitične voditelje bi v resni in zavedni državi “pospravile” lastne pro-narodne sile…..kot opomin ostalim, da ne pozabijo da delajo za slovenski narod, ne za ahmedoviće ali pa palestino

 • Slo hunter

  Vojne je konec tam doli!!! Kaj nihče ne bo nagnal teh podgan nazaj domov???? Sedaj pa jih misli cerar pripeljati še več??? Kaj si boše izmislil??? Kako dolgo bomo še gledali to????

 • VERRZIFIKATOR

  PO VIDEZU

  Po videzu težko sem otipljiva,
  o meni se predvsem pripoveduje,
  veliko sproti vedno dopolnjuje,
  v besedah sem poskočna in igriva.

  Hitro namreč grem ljudem v ušesa,
  logična se zdim, čeprav je znano,
  pomagáti da ni moč si z mano,
  lahka sem, še lažja od peresa.

  Otipati je malo, kot rečeno,
  z očmi požreti da se me v trenutku,
  ravnati kajpak moraš po občutku,
  da vse obljubljeno je že storjeno.

  O meni za nazaj se ne sprašuje,
  tisto vse pribita je resnica,
  jo ponavljam kakor tropska ptica,
  naučena, da ponavlja tuje.

  Kadar pravim, pot da vodi v levo,
  kamor koli smerokaz postavim,
  ga na poti tisočkrat prestavim,
  na svoj mlin da speljem si zadevo.

  Za sedanjost jaz sem referenca,
  vsem prerokovalka za prihodnost,
  prva stvar mi lastna je ugodnost,
  za vse drugo poskrbi demenca.

  Da pozabijo se vse prognoze,
  ki na videz so bile napačne,
  zgolj nasitila besed sem lačne,
  potešila bolne njih nervoze.

  V pravem hipu k takim sem poslana,
  ker tako sem vendar ustrojena,
  zlahka vsakič sem izgovorjena,
  saj levičarska sem laž zlagana.

 • Oregon

  Cerar je blesav, to se ve, SAhmad pa. navadna rit, ki je ženo in otroke pustila v Siriji, spizdla iz države, zdaj pa so mu jo osvobodili drugi. Res kartakter in pol. Da bi bili Slovencvi takjo loji, bi še sedaj bili pod srbsko nadvlado, pojedli bi nas.

  • mona lisa

   Izdajalce bi trebalo nagnat iz politike.

 • tzt

  Danes bo nepismena opičja sodrga stranke Levica z njim sestrsko hrvaško stranko ovirala promet na mejnem prehodu Sečovlje. Drhal se bo drla za skupni Piranski zaliv. Ti kretenčki bi šenkali zemljo naših prednikov in nas Slovencev.

  O avtistu in sicer neetičnem in nemoralnem izprijencu Cerarju bodo volilci povedali svoje. Skupaj z brivcem ga bodo zbrcali. Enega iz Parlamenta, drugega čez mejo.

  • VERRZIFIKATOR

   ZNANO JE

   Znano je na splošno, da živali,
   se ne menijo za razne meje,
   skačejo preprosto z vej na veje,
   plazijo plazilci da se mali.

   Ni ne mej in ne pregrad za take,
   ki v živalskem svetu jim je mesto,
   kot za šalo ti zaprejo cesto,
   regule so takšnim tuje vsake.

   Po živalsko tečejo selitve,
   kot nagon jim njihov ukazuje,
   ni ločitve, kaj je tvoje, tuje,
   so neznane mejne jim meritve.

   Znano pa je tudi med živalmi,
   večja da žival pogoltne manjšo,
   debelejša da povalja tanjšo,
   takšna so pravila med drhalmi.

  • Morala

   Res so bolni na umu!!

 • Morala

  Kar naj rešujejo…kdo bo pa njih in njihove potomce, če pride do tega – spet napad z ročno bombo?…
  Včeraj v Stockholmu napad z ročno bombo. Umrl 60 letni upokojenec, žena hudo poškodovana. S kolesi sta se peljala v lokalno trgovino.
  Od 1. 1. 2014 do danes je to 76 napad z ročno bombo v “propadli državi” Švedski.

 • antimur

  Cerar je za Slovenijo apokalipsa, oziroma vsi levi fašisti, ki se še kar trudijo s svojimi kriminalnimi in zločinskimi dejanji proti teptani in okupirani Sloveniji. Je pa Slovenija v tej okupaciji unikum. Namreč sam zaveden narod je izvolil svoje okupatorje. Hvala bogu, zadeve se obračajo in kmalu bodo ti levi kriminalci in zločinci še samo boleč spomin.

 • tarantela

  A ni šel Janša k Plenkoviću v Zagreb na dogovor za zavlačevanje priznanja arbitražnega sporazuma, dokler ne bojo pri nas volitve. Bojda naj bi Janša na volitvah zmagal (!) in bi se potem dogovorili o meji. Samo slednji je pozabil, da Hrvati vsakega scat peljejo.

  • joza joza13

   A si spet nažgan?
   A moraš toliko žreti?

   • Edi Puc

    .. ta ni nažgan – bolan je

  • Asterix in Obelix

   Janša ne bo zmagal. Janez Podobnik pa bi in na mejo z NDH bi postavil en visok debel zid. Da bi ustaši in njihovi prijatelji Handžar ostali na Balkanu. Šarec bi pa umaknil ograjo in spustil Turke v Evropo. Kurz bo pa najel četnike in pozidal zid na svojo mejo.

   • Janka Kranjka

    Točno tako.

 • Franjo Trojner

  Levica in z njo Cerar je totalno zblaznela, ilegalni migranti so jim prioriteta, na varnost in blagostanje lastne države in ljudi pa se požvižgajo.
  Rad bi danes videl vse tiste, ki so Cerarju in stranki SMC na volitvah dali svoj glas. Na kaj, če sploh kaj, so te mislili volilci takrat? Je kar je, ogromna škoda je že storjena, samo upamo lahko, da se na bližnjih parlamentarnih volitvah volilcem ponovno čist ne ftrga.
  Cerarja in njegovo levo vlado, koalicijo bomo pomnili samo po aferah in totalni nesposobnosti. Mislim, da ne tvegam preveč, če zapišem, da slabše vlade volilci v naši državi nikoli več ne moremo izvoliti, pa, če tudi nam um čisto odpove in se nam ftrga na polno.

 • Boco

  Dobro bi bilo vedeti zvedet kaj je Ahmad pocel v Siriji. Ce je bil mogoce clan kaksne Al Kaide ali kaksne druge terorosticne organizacije bi bila zelo neprijetna novica. Ce bi se izkazalo, da predstavlja mozno teroristicno groznjo Sloveniji pa raje sploh ne omenjam.

  • Ksenofobija je normalen odziv

   Zasto se pa boji vrnitve v Asadovo z nafto bogato državo. Asad doboli božič, Asad ne dovoli klanja kristjanov in komunistov. Asad ne dovoli tega za kar se bori zmirna Sirska ISIL opozicija. Opozicija se bori za Allaha in za kalifat. Podpiral jih je pa tisti predsednik ZDA, ki je prisegel na Koran.

 • RATATA

  Od kdaj je ahmad človek?
  On ni človek najmanj od takrat, ko je zapustil svojo familijo.
  Če je prej bil ne vem, vem pa da zdaj ni!
  Torej to, da je samotitulirani ustavnopravni strokovnjak (ki je dolga leta skrbel, da bodo predpisi v Sloveniji karseda nepravni in nepravični, skratka skropucalo) dejal,
  da je ignoriral pravo zavoljo človekoljubja ne zdrži kritične in kakršnekoli presoje, saj tistega, ki ni človek ne more nihče ljubiti.
  S tem dejanjem in ignoranco so ponovno pokazali, da nihče od omenjenih ignorantov ni človek in to z ničemer ne morejo popraviti, čeprav bi si lahko našli en kup Slovencev doma, ki bi jih lahko ljubili in se zanje potegovali, saj je vsak od njih človek, čeprav je zelo ubog.
  Morda so pa ravno zato, ker so ti Slovenci revni in ubogi za te kvazi človekoljube premalo zanimivi, ker jim ne morejo prinesti koristi.

  • Franc Šink

   Zanimivo bi bilo videti njegovo policijsko kartoteko od države iz katere prihaja.

   • RATATA

    Morda je pa pulcajski brivec, buhvej(?)

    • Asterix in Obelix

     Mogoče je bril IS, da ne upa domov. Putin je zmagal!

     • RATATA

      A misliš na črnega papeža putina rasputina haha

     • Asterix in Obelix

      Ne na Srba Slobodana Penezića, ki je zlo fejst dec in me spominja na veleizdajalca, ki je priznal Kosovo.

    • Franc Šink

     Brivci in duhovniki vedo mnogo tega.

     • RATATA

      Ja, na brivski stol in v spovednice hodimo šimfat sami sebe hehe

 • mona lisa

  Ko bi se naša vlada toliko ukvarjala za dobrobit Slovencev. Tako pa se nadrkavajo za enega ušivega strahopetca ki je družino pustil doma sam pa šel na boljše. Te ki ščitijo tega musliča, ki bo kot vsi slej ko prej pokazal rogove pa je treba poklicat na odgovornost in izgnat iz politike. Slovenski narod bogato plačuje slovenske izdajalce in delamo za razne Ahmade. Sramota. Ogromno Slovencev dela za drobiž, da o upokojencih sploh ne govorim kako životarijo po 40 letih dela. Fuj sramota za tako bedno državo. Res.

  • Asterix in Obelix

   Tisti upokojenci so še najbolj ogroženi s strani potomcev od islamskih priseljencev.

 • Franc Šink

  Ali so levičarji res naučeni da drugi mislijo namesto njih. Na to me je opozarjal že pokojni oče

 • RATATA

  Cerar in ostala golazen svojega denarja nima nič.
  Bili bi pa humanitarci in človekoljubi.
  To me pa res razburi, da mi pridejo le grde besede na misel, ki pa jih bom šparal do konca tedna, saj je šele ponedeljek. Naj vas ne skrbi, da bi pozabil te grde besede hahaha

  • Asterix in Obelix

   Kolikor poznam Slovenske levičarje bi se, če bi Navalni zmagal, z noži in puškami zavzeli za migrante. Potem jih pa pospravili v Hudo jamo.

 • Ksenofobija je normalen odziv

  http://www.druzina.si/ICD/spletnastran.nsf/clanek/»l'osservatore«-podpira-novo-pobudo-za-pomoc-migrantom

  Pedofilska RKC, ki hoče nove bača dečke nam hoče vsiliti odslužene ISILovce.
  Samo ne mi reči, da vas nisem opozorila, ker več kot pride tujcev v državo in več bedarij, ko ti naredijo bolj se poveča ksenofobija. Ksenofobija (prihod Nemcev) je tako povečala priljubljenost komunistom, da so lahko pobili vse politične nasprotnike. Ksenofobne ženske na Hrvaškem, ki so sovražile SS enoto HANDŽAR, v kateri je sodeloval Alija Izetbegović so Jureta Francetića nasadile na vile, da ga še partizani niso mogli rešiti.
  Samo, da veste, narod vse oprosti, samo izdaje ne in potem se bodo pojavili novi desni Miški Kanjci, ki bodo pobijali župnike.

  • Asterix in Obelix

   Kaj? Ustaši podpirali SS Handžar? In verne krščanske ženske napadle z vilami Francetića? Kaj takega!

 • Ksenofobija je normalen odziv

  Pa saj tudi med drugo svetovno vojno je bila RKC na strani okupatorja.
  http://reporter.si/clanek/svet/karitas-bo-ilegalne-migrante-integriral-z-ucenjem-boksa-608790
  Enkrat izdajalec vedno izdajalec. Nastradajo pa potem tudi nedolžni.
  http://vfokusu.com/post/343429/kdo-je-bil-in-kako-je-umrl-danijel-halas
  V roku 50 let se bo rodil novi Miško Kranjec, ki bo zaradi sodelovanjem z muslimanskimi okupatorji pobijal župnike.

  • Asterix in Obelix

   Samo Soros mora umreti in ne bo več (denarne) podpore pa bodo komunisti obrnili ploščo, kot so jo glede Nemške delavske stranke. Prej prijatelji potem sovražniki in na koncu pokol. Obrnili se bodo od multikulturalizma in pobili svoje bivše prijatelje.

 • mapu

  Cerar, res si najslabši predsednik vlade, kar jih je bilo do sedaj.

 • ŠČŽČŠČŠŽČČŠŽČŽŽŠČŠČŠ

  Če bi se Cerar , Škorbne in Kordiš kdaj tako zavzeli za slovenijo kot so se za Ahmada potem bi zdaj bila Švica druga slovenija.

  • Asterix in Obelix

   Točno tako. Toda oni želijo drobtine iz Katarčeve mize.

 • ney

  Pravi begunci ne želijo ostati v tujini ampak bi se radi vrnili v svojo domovino, kjer imajo korenine…

 • garfi

  jeenkejeeejeeepikepikejeee jeenkejeeejeeepikepikejeee jeenkejeeejeeepikepikejeee jeenkejeeejeeepikepikejeee jeenkejeeejeeepikepikejeee jeenkejeeejeeepikepikejeee jeenkejeeejeeepikepikejeee jeenkejeeejeeepikepikejeee jeenkejeeejeeepikepikejeee jeenkejeeejeeepikepikejeee jeenkejeeejeeepikepikejeee jeenkejeeejeeepikepikejeee jeenkejeeejeeepikepikejeee jeenkejeeejeeepikepikejeee jeenkejeeejeeepikepikejeee

 • garfi

  Grims-SDS: beguncev je malo in še to so samo do prve varne države
  torej so vsi ilegalni kriminalci tako kot naša “levica”, ki jih uvaža za svoje koristi na škodo Slovencev in Slovenije

 • Olga_10

  Ahmad naj gre na Hrvaško! Cerar in Kučan pa na Dob!

 • cistajeba

  Sam vaš “vrhovni šef” papež poziva k sprejemanju Ahmadov za razliko od mene,ki take Ahmade ne potrebujem in jih zavračam. Da ne bo pomote,nisem ne levi ne desni
  samo skrbi me za vse nas.

 • Interkom

  ……. V vladnih medijih so jih takoj iz migrantov preimenovali v prebežnike …….

  In take vlade bojo potem po dokončni osvoboditvi Sirije od ISIS = Israeli Secret Intelligence Service islamistične kriminalne bande plačancev z zahoda, hoteli sodelovati pri obnovi Sirije, obenem pa ilegalne migrante preimenuje v prebežnike SSKJ : prebéžnik -a m (ẹ̑) knjiž. prebežnik iz boja dezerter, torej so pri nas politični migranti, ker gre za DEZERTERJE. In moške med 18 in 55 letom bi morali striktno vračati v Damask, da njihova legalna vlada ugotovi, zakaj so dezertirali in zapustili domovino, da bi jo okupatorji zasedli. levo usmerjena opcija pa bi jim celo podelila azil, čeprav o njih ne vemo nič. Mogoče je pa sodeloval v proti državnih enotah in pomagal pri klanju sodržavljanov, potem pa je zato, ker je sirska vojska z rusko pomočjo prevzelo iniciativo in napreduje do osvoboditve, pobegnil v Turčijo, ki je podpirala protisirske vojaške enote, saj s z Erdotovim sinom preprodajali ukradeno nafto. Kdo pa še vedno spodbuja vojno na BV? https://www.rt.com/usa/403433-pentagon-weapons-trafficking-syria/
  https://www.almasdarnews.com/article/us-made-missiles-seized-isis-syrian-army-deir-ezzor-video/
  Ravno tisti, ki hočejo UKRASTI še več zemlje tujih držav in njihovih naravnih bogastev. https://www.almasdarnews.com/article/pictures-syrian-army-confiscates-israeli-armaments-left-behind-rebels-homs/. https://www.almasdarnews.com/article/private-corporations-will-benefit-kurdish-independence/ Angleži pa to javno izjavljajo : https://www.almasdarnews.com/article/boris-johnson-support-war-not-peace-assad/ Kako lahko vodilna članica NATO pakta vodi svoje vojne operacije skupaj z kriminalnimi islamističnimi tolpami v Siriji. https://www.almasdarnews.com/article/breaking-satellite-images-reveal-us-forces-operating-freely-isis-areas/ Hrvati zato ne glasujejo proti priznanju Jeruzalema, ker delajo biznis z Ukrajinci torej posredno z ZDA
  https://www.express.hr/top-news/s-krka-polijecu-avioni-s-oruzjem-za-siriju-i-irak-12468
  https://www.rt.com/news/414249-ukraine-lethal-weapons-terrorists/
  Papež pa kar molči: https://www.almasdarnews.com/article/libyan-forces-reportedly-discover-mass-grave-coptic-christians-massacred-isis/ https://www.almasdarnews.com/article/mass-grave-yazidi-victims-isis-discovered bo zdaj še naprej morilcem umival noge? A ja, mogoče pa petrodolarji šumijo lepše od zvonov cerkve sv. Petra.

  • Janka Kranjka

   Bravo!

 • terenski monter

  Cakte malo kaj smo mi v sloveniji ali kje za boga,,,,,migranta posljite tja kot ga treba,,,tiste ki so ga skrivali po parlamentu pa na dob ali pa odpret posebno destinacijo zanje,,,GOLI OTOK!!!!

  prav lepo pa se tudi vidi da bi slovence utopili v pljunku,,,,,vse ostalo ko se pa ne buni glede sranja pri nas pa bi si navlekli,,,,

  skrajni cas je da po 14 dneh slovenije grem po hitrem postopku nazaj za nemcijo,,,tam ne cujes kolko so pokradli pri nas

 • Slovenec 33

  V okupirani državi okupatoeji in izdajalci slovenskega naroda ropajo in zatirajo slovenski narod.K nam vabijo nove okupatorje in jih protipravno, protizakonito, priviligirano prednostno zaposljujejo pred slovenskimi državljani.
  Cerar, LEVE stranke(SD; SMC; DESUS, Levica) ste podla golazen, ki uničije vse kar je slovenskega ob podpori sodne veje oblasti, MNZ in topoumnih produktov usmerjenega izobraževanja, ki ga vodi fdvizem.
  Veleizdajalski predsednik države pa jim daje tiho podporo, (ne ve zakaj gre).

 • tarantela

  Ja, potrebujemo uvoz dedcev. Slovenčev je vse majn, naši desci hodjo pred sodnijo, šklemfajo po portalih in sploh se grejo amatersko politiko, namesto, da bi doma seksal in otroke delal.

  • nevtrino

   Hohoho, no, če ja pa ta “dedec”, potem pa je res za vas prav …

  • Janka Kranjka

   Ta ni mimo d od dedca letel. Navaden posranec, izdal je družino, stisnil rep med noge. Sramota človeštva!

 • Janka Kranjka

  Nemudoma bi bilo potrebno tega Ahmada spraviti iz Slovenije ven, še najbolje v državo od koder je prišel. Naj vendar skrbi za svojo družino, rit zagamana, egoistična. Tu ne gre govoriti o osebku s človeškimi lastnostmi, človek ne zapusti družine. Itak pa več ni tam vojne, naj pojde vendar pomagat obnavljat dom, pomagat svojim prijateljem in sorodnikom. To je navaden izdajalec, dezerter!

 • Matija Gubler

  Predsednik vlade dela v nasprotju s pravnomočno odločbo ministrstva, katero je potrdilo tudi Ustavno sodišče RS. Need I say more? Še bolj žalostno pa je, da je predsednik vlade ustavni pravnik…..

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!