Evropa se utaplja v terorizmu, komisiji pa je očitno dolgčas: uslužbencem pere možgane s homoseksualno ideologijo!

Foto: YouTube

Medtem, ko se prebivalci večjih mest Evrope praktično nikjer več ne počutijo varne in so lahko kjerkoli tarča bestialnih islamskih teroristov, se Evropska komisija ukvarja z vprašanji “nezavedne pristranskosti” svojih uslužbencev do homoseksualnih oseb. Gre za prisilni program homoseksualnega pranja možganov 32.500 uslužbencem v evropskih institucijah, ki bi lahko po mnenju Evropske komisije zagrešili hud zločin nenamerne pristranskosti do homoseksualcev in lezbijk.

Po eni strani se Evropa utaplja v resničnih problemih mednarodnega islamskega terorizma, po drugi pa se komisija igra homoerotične igrice z LGBTQ-lobijem. Resničnih težav ima Evropa več kot dovolj: ilegalne migracije, problem vračanja nezakonitih migrantov, iskanje islamskih in antifa teroristov, a za to policija nima dovolj ljudi in denarja. Po drugi strani pa vodstvo komisije denar za propagando homoseksualnega pranja možganov vedno najde. Jemlje ga evropskim davkoplačevalcem in ga prek takšnih programov dobesedno meče skozi okno. Jasno je treba povedati, da v Evropi homoseksualna elita postaja vedno bolj vplivna, privilegirana in nasilna.

Strategija “socialne vključenosti” kot vstopna točka za homoseksualne aktiviste
Z “Odlokom o različnosti in vključenosti”, s katerim komisija nalaga obvezne programe homo-lezbičnega-bi-trans-inter-seksualnega treninga, komisija prestopa mejo zakonitosti, svobode vesti in svobode veroizpovedi. Takšno pranje možganov svojim uslužbencem je dvakrat nesprejemljivo. Prvič, ker velika večina zaposlenih ne podpira nasilnega homoseksualnega aktivizma, drugič pa zato, ker bomo takšno vsiljevanje homoseksualne ideologije morali prek davkov plačati evropski državljani.

Svoboda mišljenja in vesti evropskih uslužbencev je na preizkušnji zaradi peščice tistih, ki so izbrali LGBTQ-življenjski stil. Tudi tukaj, podobno kot pri vprašanju ilegalnih migrantov, komisija ubira napačno pot in želi zaradi peščice homoseksualno usmerjenih zagreniti in omejiti svobodo mišljenja in verovanja vsem ostalim. Še to: nobena druga skupina od 32.500 zaposlenih v službah EU (npr. invalidi, ženske, starejši …) nima svojega programa, ki bi ga vsiljevali tudi vsem ostalim uslužbencem.

Če je v evropski birokraciji zaposlen kdo, ki ni sposoben najti lepe besede za vsakogar, s katerim pride v stik, spoštljive obravnave in poklicne vljudnosti, ga je treba vsekakor opozoriti, vendar v tem primeru ne govorimo o obveznem usposabljanju, ampak o bontonu in vljudnosti. Mogoče birokratom res ne bi škodilo malce več bontona in vljudnosti, Evropski komisiji pa bi prav prišlo malo zdrave pameti, za začetek tudi manj poseganja v osebno svobodo ljudi, več spoštovanja lastne zakonodaje in konec vtikanja v notranje zadeve članic, kjer to ni potrebno!

Franci Donko

 • RATATA

  Vse iz komisije naterat gradit drugi tir proge Brćko Banovići

  • stajerc5

   Ti pa res vedno mislis na naso “bracu”! Mat kurja, a ne bi bilo bolje od mocvirja do morja!?

   • RATATA

    Komisarji in priskledniki mi tako zelo delujejo kot tisti prekleti zsms jevski omladinci, da sem kar to zapisal.
    Saj veš… tito partija omladina akcija

    • stajerc5

     Moja mama je bila. Zenski del taborisca je strazila vecja Armada kot sloserja v Drvarski luknji!!!

     • RATATA

      Mi smo šli u Belgrad nastopat za dan mladosti konec 1.letnika sš pa smo imeli še avtobuse ločene muško-žensko, da sami vosovci in kosovci zraven. Spal smo pa u kasarn.

 • rubec

  Besede mojega partnerja so zazvenele očitajoče. Da ne maram njegovega muca Eltona in da se do njegovega kužija Johna obnašam hladno. Pobral je oba in se preselil v Bruselj. Že takrat sem vedel da je razlog denar. Preklet peder.

 • Aron

  Blefer Donko, samooklicani borec proti pravicam drugačnih, spet bruha gnoj. In spet na tapeti istospolni. Blefer in demagog.

  • rubec

   Aron, ni politika zate, agility pa še manj pravijo tisti ki so te trenirali. Za nas bi bilo najbolje da greš čuvat dvorišče Fdv. Prejšnjega so fentali že po enem tednu.

   • Aron

    Kaj desnica res nima boljsih agitatorjev? Je rubec vse kar premorete? Zalostno.

    • rubec

     Da ne omenjam levice. Z njo mi še nikoli ni prišlo.

     • RATATA

      Nobenga ritma haha

     • traktor

      Ah jebi ga. Probi enkrat s fremtno. Naša je za en kurac.

     • RATATA

      Prasc

     • traktor

      Kuga pa druzga. Še nism bil pud tušam, mam še kr svinske tace. Pa mehk srce tud. Ku ud krave drek. He,he.

     • RATATA

      A jezik maš pa govej? Prekajen? Haha

     • traktor

      In to, u riti. Ampak sam za kake zimske praznike.

     • RATATA

      No, važn je, da ga u rit spravš skoz gobec. Če ne, je neki narobe s tabo hahaha

     • traktor

      Če bi blo kej narobe, ga ne bi namaku u hren, predn ga dam u gobc, a ne?

     • RATATA

      Ja, sej če bi blo kej narobe s tabo se midva ne bi puguvarjala ;)

     • traktor

      Sej praum mi Zasauci smo Kurbe. Sploh tak, k smo mi trije z Ančko. Redk, ku kučanu zobi.

     • RATATA

      Veš, kot Trboucu mi je kar žal, da smo se včasih z Zagurjani kr naprej neki toukl.
      No sej ni blo nč resnga. Ampak ko smo šli pa s cugam u Cjale alpa u Lublano smo pa skupi držal!!!

     • traktor

      Lejga, da neb ti mene mel za ajmohterja?

     • RATATA

      Ah dejganofukatmalmej no!!

     • traktor

      Lejga, sfukan sm ku Perkmandlc. Tuš, pa spat. Ub 5 tih je treba u nizek štart. Lahku nuč.

     • RATATA

      Odklop pa u meževo deželo. Ahti n sjabe!!!

   • bednick

    hahahahaha

  • FUCK COMMUNISM

   Kva se ti tepec tolk potegujes za pedre?! A si sam eden od njih?!? Kozjejebci nas pobijajo po Evropi, ti pa kvakas o neumnostih! Pa dobr, se se nikol nis nic pametnga sproduciral…

 • stajerc5

  Pocakajte, to se ni vse! Mislim, da pravkar pripravljajo zakon za brezspolneze, amebe itd. V Murglah so takoj vprasali: Koliko jih imamo pri “nasih”!??? Jih je dosti za eno stranko!???

  • rubec

   Hehe

  • valentin

   Amebe in paramecije imamo že sedaj na zavodih za zaposlovanje, na pokojninskem invalidskem zavodu, na občinah in vseh javnih državnih institucijah ……vključno z parlamentom in predsedniki
   dz, pr, pv.

 • garfi

  reševali se bomo iz €U
  samo čudež nas lahko reši pred še večjim uničenjem

  • valentin

   Kam garfi, k Alici v čudežno deželo ? Čez planke z Mojco Mavec ? Naj izvedemo smrtni skok preko kahle in se bojujemo z podivjano glisto ? S.O.S. ( save our souls )

   • garfi

    če ne bo reforme v zavezništvo z normalnimi državami, kot je Poljska, Madžarska, Slovaška, Češka, Trumpove ZDA

 • Olga

  Evropska komisija s svojimi skorumpiranci zganja nasilje nad večino!

 • VRHOVNI SODNIK

  Zato pa smo v božji materi, ko nam pedri vladajo.

  • Rdeče zvezdaš Zoran

   ITAQ

  • Goran Hvala

   Ja pol si cist nesposoben da te pedri vodijo…ce bi bil bi jih vodil ti…tak pa sam nakladas pa se jezis ker nisi zraven…

 • valentin

  Potem,ko so v neodvisnem Ameriškem laboratoriju opravili analizo težkih kovinin ostalih sestavinah na več kot 1000 primerkih hrane, super živil, pijač in vitaminov, je povsem jasno, da je hrana postala eno najhujših orožij za zahtevano zmanjšanje človeškega življa. Rezultati so tako grozljivi, da ni več vprašanje depopulacija ampak obstoj celotnega človeštva. Rezultati so nazorno prikazali namerno ustvarjanje zelo škodljive hrane, ki povzroča možgansko uničenje, neplodnost, preprečuje zdravo razmišljanje, debelost in možnost odločanja z lastno glavo. Vse to je točno to, kar si je NWO zamislila za svojo prednostno nalogo že pred desetletji, Papež pa jim odločno pomaga. Težkih kovin je v hrani preko vseh razumnih meja, nikjer pa niso označene. Seveda je množicam nerazumljivo, zakaj so tudi mediji bolni, zakaj množice počenjajo neumnosti, zakaj je vedno več kriminala, zakaj množice volijo brez pameti in odpovedovanje ledvic presega tudi najhujša predvidevanja. Hrana, ki jo kupujemo kot že narejeno v trgovinah ali pa noro kupujemo vrestavracijah s hitro prehrano, kot v McDonaldu tudi pri nas, vsebuje tudi namerno dodan azodicarbonamid, komaj znan ljudem, ki je vstavljen, da povzroča raka. Pa ta dodatek ni zaradi boljšega okusa ali daljše trajnosti izdelkov, zgolj zaradi raka. Vitaminom je dodano toliko bakra,brez logične razlage, da je uničenje možganov neizogibno. Reklame za vitamine in lažno koristnost so množične, proizvajajo pa jih iste korporacije, ki imajo v lasti tudi farmacijo. In največ zelo strupenih vitaminov je tistih, ki so namenjeni otrokom. Mnogo zelišč in začimb, ki prihajajo iz Kitajske vsebujejo nenormalne količine svinca. Ob tem je povsem logično, da ima tudi pridelana sveža hrana preveč aluminija, saj preko chemtrailsov največ izpuščajo prav to izjemno škodljivo težko kovino. Zato je zelo veliko tveganje tudi pri naravni hrani, pridelani na prostem, saj pridelovalci niti ne vedo, da je zasuta z aluminijem in morajo zato biti izjemno previdni in razgledani. Ne pozabimo tudi na GSOkoruzo, ki ima ustvarjen smrtonosni strup v vsakem zrnu.Če je IG Farben, današnji zločinski Bayer, snoval strupe za 2. svetovno vojno, potem nam mora biti jasno, da 3. svetovna vojna že poteka. Le zakaj bi množično metali bombe po Zahodni civilizaciji, ko pa imajo hrano. Med 2. svetovno vojno so ujetnikom pred usmrtitvijo odstranili zlate zobe, danes kradejo ljudem domove in zemljo, potem pa začnejo z zločini. Seveda je danes edina rešitev pridelava lastne hrane, a kot že rečeno je treba narediti dobro zaščito. Pri nas so vam lagali, da ni nizozemskih pesticidnih jajc, zdaj že nežno navajajo prevaranti, ki skrbijo za zdravo hrano, da so na tržišču izdelki iz teh jajc. Dovolj je že kupiti Ameriške ali korporacijske izdelke in zapeljani ste na pot bolezni in prehitre smrti. Zavest ob uživanju hrane in pijače, tudi in predvsem vode, je izjemno pomembna za naše preživetje. Lahko pa nasedete, kot pri nas Židanu in se preusmerite na Kitajsko zelo strupeno hrano! Imate dve možnosti – z zdravo domačo hrano živeti dlje in brez farmacevtov ali pa ob industrijski hrani preživeti ostanek življenja na kemičnih farmacevtskih zvarkih./virHumansAreFree/

  • soc

   “neodvisnem Ameriškem laboratoriju” ?

   Sorry, ker o farmacevtiki in vnosu eksogenih substanc ter njegovih posledicah veliko vem, mi je lahko le žal, da se najdejo tudi pametni ljudje, ki verjamejo v svizce ki zavijajo čokolado in v marsovce v Rockwellu. Pa v vsako leto nove čudežne zdravilne, čistilne in shujševalne diete. Pa v globalno ortožidovsko zaroto, medtem ko nam islam in neokomunajzarji sesuvajo civilizacijo.

   Pamet in dokazano v roke, ne butastih člankov in portalov kategorije http://doubtfulnews.com/ (ali pak http://www.rtvslo.si/, ni velike razlike v pranju možganov).

 • soc

  Višegrad = 4B: Brez Bruslja, Berlina, Balkana

  Brez “beguncev”, brez Legebitre, brez rdeče aristokracije !

 • Megatron Arrows

  Ajde bruseljski pederi, odjebite!!

 • xtc

  Očitno res ni drugega izhoda kot muslije,da jih dajo v red.

 • bednick

  Bom kratek.
  A boste razumeli, ne vem, mislim pa da ne.
  Ker ste butli. Butli na kubik.
  Tudi homoseksualni so ljudje.
  Lezbijke?
  Prav tako.

  Kakšno vprašanje? Nimam veliko časa.

  • antimur

   Pa komunisti tudi, pa zločinci, pa toreristi prav tako, pa drogeraši in ves svetovni gnoj, prav imaš, vsi so ljudje, toda takšne vrste, da bi bilo bolje, da jih ne bi bilo.

  • Slovenec 33

   Bom še krajši
   Gayi, lezbijke in ostali LGBTQ izrodki spadajo med ljudi, kot islamisti, komunisti, sorošisti in druga sodrga, ampak nobeden od njih ni ČLOVEK.
   Seveda ti tega ne dojameš, ker si topoumni produkt usmerjenega izobraževanja pod vodstvom fdvizma.

   • bednick

    Ti ne boš nikoli 34.

   • totex39

    Vsi te se po novem beležijo pod X, ker niso ne moški in ne ženska. Res groza kam drvimo.

    • bednick

     Ti ne boš nikoli 40.

     • RATATA

      Se spomniš dneva, ko si šel na prvi šiht? Dan, datum.

     • stajerc5

      Kako se lahko nekdo v naprej spomni!?
      A ni bil en film na to temo…

     • RATATA

      Saj bo povedal svojo prihodnost, bodiva strpna do bednika.

     • mannuro

      ja bodimo, ker ga fejst dajejo hormoni.. posledično tudi logika

     • RATATA

      Slaba logika in slab spomin izdata lažnjivca. No tudi slabo naučeno pesmico težko začneš nekje na sredini.

     • mannuro

      on še nima spomina, je premlad.. Včeraj je priznal, da ne pozna lopate in da se hodi “rajsat” na počivališče Lopata. Se dečko uči, študira grško “filozofijo” na FDV.. bo z njega še veliko… take takoj zaposlijo na Mirovnem inštitutu – dokler bo še obstajal, seveda.

     • RATATA

      Verjetno bo iz njega nadtal Aristotel Onmasise

     • mannuro

      Nevem no.. Jaz sem imel v mislih Salome.. al pa tisto “babo” z brado, ki je bla tukaj na Eurosongu – po slovensko Conchita Klobasa – ko izgleda genau kot Kristus.. v njegovih boljših letih. Sam Kristus se ni obnašal tak fukjeno.

     • RATATA

      Je zdej povedu dan prvega šihta.

     • mannuro

      res? Je to včeraj, ob tem cajtu?

     • RATATA

      Ne pred dvaintridesetimi leti.

     • stajerc5

      Cetrtek, en dan pred praznikom Preserna..!?

     • RATATA

      Poznam enga, ki je na tapru šiht štrajku hehe

     • mannuro

      čuj.. te pa je moral delat res v hudih pogojih. Te pani čudno, da je nivo filozofije nekje v riti.

     • RATATA

      Veze je imel, zdaj mora pa usluge vračat tako da bo dosmrtno komunajzrje podpiral in zagovarjal. Tega jaz ne morem dojet.

     • mannuro

      Ja, tak je to.. Ko sem sam leto svojega živlenja spufal v “ustanovi”, tudi sam nisem mogel nič dojemat. Vse kar so ustvarli je bilo čohanje po riti, samo včasih je bil kaki tepen pa zanešen v bunker. Vse so bile strašne spletke. Vse se je samo šepetalo. Pa vse so bile same laži. Pa samo kimat moraš in nič spraševat. Če vzamem, da bi 32 let tako delal, te bi me že tak za jajca stiskal, da ne bi kaj zinil, da bi verjetno smo še njim tenko hvalnice piskal! Jaz ga razumem, reveža!

      Za boljšo predstavo.Če rečeš, da boš naredil beton, pa v mešalec vsiplješ samo vrečo cementa in na prazno obrneš, se ven tudi samo pokadi. Lahko obračaš kolko časa češ, se bo ven samo kadilo, pa na konci, ko ven fsipaš, niti ne bo dosti ven priletelo, vsekakor pa ne beton. Še bosanci te čudno gledajo. S temi po vezah, pa je isto. 32 let se vrti po rdečem mešalcu, proizvaja samo meglo, se ponaša z izobrazbo, gobca traparije, ko ga ven vsipajo, se je pa megle že toliko nažrl, da vsakokrat, ko odpre šnable, se ven samo kadi in zaudarja po postanem rdečem, pa tudi nima nič za pokazat.

     • RATATA

      Veš, tole o mojem nedojemanju…. jebemti, če si imel “srečo” ali pa možnost priti in biti na položaju, lenariti in dobivati plačo, ne delati skoraj nič ali pa garati kot norc še za druge, …. pač povej! Takole je bilo. Ne reče se kar tako “roko na srce”.
      Tega ne razumem, kako so lahko takšni. Jaz tudi kdaj kaj na hitro naredim in za dobro ceno, kar je super, včasih je plačilo le normalno, včasih zelo zanič, se pa vse prevečkrat zgodi, da plačila sploh ni!
      Povprečje je zelo dobro, saj na vložen trud človek hitro pozabi, razen, ko o tem globlje razmišlja.
      Torej tisto zadnje, ko za delo in trud plačila ni me moti, ker to država dopušča in od izstavljenega računa zahteva %, čeprav nisi niti feninga dobil in kasneje se izkaže, da ga tudi ne boš, saj so te nategnili, ker … spet država to dopušča nategunom, ker niso nikdar kaznovani. Ker je država nategun, ki ustanavlja hitra “sodišča” – za izvršbo na podlagi verodostojne listine, ki čez tri leta pošlje obvestilo, da dolžnik na nobenem bančnem računu nima denarja! Qurc pa kisu zelje.

     • mannuro

      Pri meni se je tistemu reklo “vojska” samo, da so eni po tistem dobili možnot tam ostati in se zaposliti.. jaz pa sem vedel, da naj letim od tam, kak me noge nesejo. Ja saj imaš prav! Jaz tega tudi ne razumem in nekak nimam ravno potrplenja s takim. Tudi pri meni je isto, borba za vsaki cent. Nič ni danes samo po sebi umevno..
      No plačilna disciplina v Sloveniji pa tako kot igre brez meja. Vsak lahko počne kar hoče, pa vsakokrat so pravila drugačna. Vsaka leva vlada je nekaj telovadla, češ da bo nekaj uredila, odpravila.. samo, to bi pomenilo konec Jankovićev, pa podobnih lumpov. To pač v miselnosti rdečuhov ne gre.
      Pri meni je to tako lepo zgledno urejeno, je red in res si ne privošči, da bi zamujal, kaj šele neplačeval. Te slečejo, celo v čuzi lahko končaš, če recimo ne bi plačal prispevkov za delavce. Ni mislosti. Nekateri vem, da hvatajo krivine, samo to je precejšni riziko in te navadno precej hitro dobijo.

     • RATATA

      Urejenosti si jaz želim. Primerjal bi poslovanje s športom in ferplejem. Pri boksu pač ne smeš z nogo. Več kot četrt stoletja je predolga doba, ki se vleče s tako pokvarjeno prakso.
      Zanimivo pa je, da mi tanavadni vse vemo kaj je narobe in kako je prav, kaj je treba spremeniti in to že dolgo nazaj. Pa nič, ker nekomu to paše.

     • mannuro

      Sedaj čisto resno, čeprav je vse skupaj že preveč noro, ampak sem prepričan, če postaviš samohranilko s tremi otroci, ki čara, da iz meseca v mesec preživi otroke in PLAČA položnice postaviš namesto Cmerota in vseh ministrov skupaj, bi bil v državi red. Verjetno bi ji ostalo več prostega časa kot sedaj, pa zagotovo bi se konkretno držala za glavo, ko bi prevzela posle. Pa ne zato, kako bo shajala, ampak ko bo uvidela, kakšne budale upravlajo državo.

      Rekel bom pa tudi to. Kdor koli od “desnih”, ki bi MORDA prevzel krmilo države v svoje roke in mu ne bo NAJVEČJA PRIORITETA ureditev razmer v sodstvu in organih pregona, bo srečal svoj konec prej kot si misli! Ne v letu ali dveh, kot so to dosedaj vsi popularno trdili. Z jasnim programom na vlado in največ dva meseca! Toliko nekje traja v Sloveniji, da odpustiš uradnega picajzla z vsemi pritožbami vred. Seveda, če razpolagaš z vsaj 10 kvalitetnimi sodniki. Obstaja tudi drugi način, da jim dokažeš krivdo, jih suspendiraš in kasneje pobereš licence. Tisti, ki trdi, da to ne gre, se moti in nima pojma v kaj se spušča. Pa da vidimo tudi na desni strani, kolliko politikov ima toliko jajc, da bo ugriznilo v taj gnili jabček!

     • RATATA

      Iskrena želja hoteti nekaj storiti mora prevladati v človeku. Se strinjam, da bi lahko, bi se dalo, toda ne brez krčevitega upora tistih prikoritarjev.
      To so pa lastniki kapitala in naročevalci “novinarjem” kaj, o kom in kako naj napišejo.
      Elegantno in po mirni poti rešiti zavoženost Slovenije je zamujeno. Z odlašanjem se bo pa stopnjevala tudi potrebna surovost dejanj. Za spremembe niso javni uslužbenci, uprava, učitelji… kup preužitkarjev vezanih na posle z državo… ogromno jih je za ohranitev stanja. Preveč. In ti se bojijo da bi bilo slabše in si mislijo, saj je uredu.

     • mannuro

      Jaz nisem tega mnenja. Tole napihovanje lewakov in kazanje mišic je bolj mešanje zraka. Če pride do neredov in proti tistim nekaj razgrajačem postopi policija, tako kot je zato izurjena, se razbežijo, kot zajci. Eno se je delati heroja iza tipkovnice, drugo pa je realiteta. Današnja mladina, to je tista najbolj lahko vodljiva in primerna za špičenje oslarij, ti je po 100 metrih blagega teka tako zadihana, da hoče izdihniti. In takšni bi se boril? Na partizane lahko danes pozabiš. Po prvi koprivi, postane to bolj klaverna vojska. Ni to World of Tanks, ipd. 90% ljudi bi verjetno hotelo umret, če za 14 dni zmanjka elektrike. Si znaš predstavljat 14 dni brez elektrike?!? Ni tople vode, nema kebaba, ni kafe avtomatov, ni kruha,… Mobilci ne delajo!!! Bankomat ne da denarja. Do štacune je treba peš, ker ni bencina, ker črpalke gredo samo na štrom… Nasploh konec civilizacije, Ljubljana pa izravbana celo betona :) Kdo bi se šel rad vojno, sem prvi prostovoljec, ki potegne glavno stikalo na OFF.. da se možgani malce shladijo.

      Bolj logično gre po tej poti, da urediš sodstvo in se znajdejo osebki, kot so Janković, Kućan,.. torej VSI, ki imajo prste v denarni marmeladi in so glavni manipulatorji naroda, na zatožni klopi. Ostali se bodo takoj potuhnili in samo gledali, kako lahko pobegnejo iz države. Niso tako pogumni, kot si misliš. Poglej samo primer Draga Kosa. Kje je ta človek? Poglej primer zaslišanja “mogočnega” Andreja Plausteinerja. Nevem, ampak meni je deloval precej pomilovanja vredno. Prej, kot se to uredi, bolje bo. Ampak zaenkrat sem prepričan, da še nismo na točki brez povratka. Takoj, ko spraviš nekaj glavnih lumpov za zapahe in tistih nekaj njim podvrženih razgrajačev, se bodo stvari pričele umirjati in bo pot za dialog vzpostavljena prej, kot si misliš. Raja je utrujena razprtij. Samo držati je potrebno pošteno linijo. Res sodišča bodo prekleto obremenjena. Mislim, da je v Sloveniji precej pravnikov, ki bodo za dostojno plačilo kvalitetno delali.. In v to ima smisel vlagati. Poglej samo kako je izvrstno g. Logar opravil svoje delo. Poglej primer Pezdirja, ki nas je zadnjič na nacionalki tako lepo presenetil s podatki. Pa kar je najvažnejše, vsi so ga okarakterizirali za lewaka. Verjamem, da celo drži, da je bolj levo usmerjen, ampak zame vsak, ki zna razsodno razmišljat v tej norišnici vreden vsega spoštovanja.

      Kar se javne uprave tiče. Mene resno ne zanima, kaj se bo z zgodilo z viškom delavcev v državnih službah. Gasilce, zdravnike, medicinske sestre,.. vse kar je v službi ljudi, kar je potrebno za delovanje države, ustrezno nagraditi in opremiti, ostalo, nepotrebne priveske sitema, agencije, ki so namen same sebi ukinit in odstraniti. Ja, saj se bodo šli kvazi kulturniki, kitrenutno dobro živijo na račun države, neke brezsmiselne inštlacije.. samo ni drugega. Ker smo finančno v globokem minusu. Pika! Delavca ni enostavno odpustiti, samo če stvar ni rentabilna, je to nujni in takojšni ukrep. Sindikate bi jaz v Sloveniji ukinil in uvedel avstrijski sistem delovne zakonodaje in varovanja zaposlenih, z malenkostnimi spremembami. Ni tu kaj za komplicirati. Ni briljanten, pa še vseeno 100x bojši kot tisto, kar pozna danes Slovenija. Presežek državnih delavcev pa prešolat. Če pri nas ni smrtni greh, da presežek dohtarjev prekvalificirajo v kovinarje, ne razumem zakaj je to problem v Sloveniji? Predvsem pa bi bilo potrebno zreducirati in omejiti vpise v razne fakultete, ki producirajo samo neuporabne kadre z papirji, ki ne bodo nobenemu v korist. Poglej letno poročilo Ekonomske Fakultete UL za leto 2016 – 4720 vpisanih v različnih študijskih programih. Oprosti, katastrofa! Kateri norec – res se ne morem drugače izraziti – vodi šolstvo? Varilcev pa masovno primankuje. Ta raja je že vnaprej obsojena na brezposelnost in morda samo 15% jih bo dejansko uporabljalo to izobrazbo. Pa še tukaj sem prepričan, da sem v hudi zmoti.

      Upam si trditi, da čaka Slovenijo OGROMNO delo v bližnji prihodnosti in tudi ENORMNE spremembe. Bodisi bo do to tega pripeljala pamet, po elegantni poti, ali nespamet po malo bolj “živahni”. Predvsem slednja bo pomenila hitro in boljšo streznitev. Saj veš rajanje norcev traja toliko časa, dokler je dovolj kruha, ko ga ni, prične želodec opozarjati na nespamet in se vse čudežno hitro spremeni. ;)

     • RATATA

      To tvoje, je govor poštenega, s pravimi vrednotami prepojenega realista, ki ga goreča želja žene proti idealu. Zalomi se že takrat, ko bi ugotovil, da policija proti nasilnim levakom ne bo ukrepala tako kot bi morala, zato bi se jezen vprašal, kdo vodi policijo?
      Prepričan sem in trdim, da je prejšnji sistem ljudi polenil(!) in ker se sistem v drz.upravi in javnem sektorju ter na področju socialnih prejemkov tistih, ki si te pravice ne bi smeli pridobiti, kot tudi pri delu upokojencev z nerealno visokimi pokojninami v praksi bistveno ni menjal, preveč ljudi ne bi storilo ničesar.
      Pravniki in pravosodni sistem ima težavo v napisanih, veljavnih predpisih, ki so nerazumno formulirani in sami s seboj ter z drugimi v neskladju in ne omogočijo ekzaktnega zaključka. Pravniška sekta je okužena z lastnimi nečednostmi in medsebojno odvisna, zato se ščiti. Sistem deluje na relaciji policija-tožilstvo-sodstvo in če le eden sabotira ugotovitev resnice s preprečevanjem procesiranja je fertik in se zaradi DEMOKRACIJE zadeva nepovratno ustavi!!
      Res je za stanje KRIVA DEMOKRACIJA, ki bo takšno stanje ohranjala, da se bo izrodilo do te mere, ko si bomo želeli ENEGA DIKTATORJA, pri katerem boš vsaj točno vedel da te bo fukal, če ne boš priden in ubogljiv.
      Zanimivo, kako se midva poglabljava v možnosti rešitev in izboljšanja stanja, čeprav nama, dokler delujeva in vestno delava ne manjka materialnih dobrin. ;-)

     • mannuro

      Saj počasi si na pravi poti in ugotavljaš prvilno. Samo veš policija so tudi samo ljudje, s svojo vestjo, čustvi in razmišlanjem. In kot si sam pravilno ugotovil, sem prepričan, da bi se sistem sesul po dveh dneh, v kolikor bi sedanji kozli na oblasti poskušail silo proti ljudstvu. Poglej pred vojno za osamosvojitev primer Krkoviča. Najbolj “rdečo” elitno enoto je uspel pridobiti za pravo stvar. In ljudje so mu sledili. Enako je tudi z policijo. Reši jo smeti v vodstvu in ti sledijo. Torej policijo bo vodil en tak klen dečko!

      Jaz vedno najprej iščem v ljudeh najpraj dobro plat. Zelo neprijeten postanem samo takrat, ko ugotovim, da nekdo poskuša manipulirat z mano ali nima dobrih namenov. Na prvo oko izgleda malo naivno, malce preveč idealistično, vendar navadno ti ravno tisti, ki slabo mislijo, tako prej padejo na limance. Tako je tudi s poslom… in politiko. Dober politik/poslovnež bo vedno iskal tako pot, ker povezuje, ker ne zapira vrat in s tem ne umejuje maneverskega prostora. Vendar s previdnostjo :)

      Zato pa, ne si želet diktature. Res, da je na prvi uč videti rešitev, samo dobrih “diktatorejev” ni, ker potem to niso diktatorji. Pri diktatorju je vedno hudič, da vsak, ki razmišlja, se vedno znajde na strani zatiranih in navadno podležeš. Raje zaupam demokraciji. Res, nered v katerem živimo danes vsi EU državljani, to ni! Potrbno bo ENORMNO napora, da to spet vzpostavimo. Vsekakor sami tega ne bomo več dočakali, niti naši potomci ne in njih otroci. Zapraviti vrednote, je zelo preprosto, da jih vspostaviš pa je potrebno precej napora. In tudi dober “ravs” petelinov tega ne bo pospešil, prej obratno. Res glave se navadno prej strezenejo, pride pa potem dodoločenega občutka sramu in obžalovanja na strani tistih, ki dobro mislijo, kar pa ni pozitivno. Poglej Nemčijo. Merklova špila na noto odgovornosti, ki jo je povzročil nacizem in s tem opravičuje, da vlači najslabšo drhal v svojo deželo in ljudje ji nasedajo. Enako se je dogajalo po drugi sv. vojni v Sloveniji. Tisto je bil sicer strah, ki se ga nekateri še vedno nagonsko ne znebijo. Zato pa rabimo opevanje revolucije, da se to ne pozabi in se ta zmeda ohranja na oblasti.

      Še enkrat, sem prepričan, da se ta nori sistem sesuje sam vase takoj, ko odstraniš vrh te piramide – mislim jih pošlješ tja, kakor spadajo. In ne podcenjuj ljudi! Ker boš drugače presenečen, koliko jih pozitivno razmišlja. Vsako presenečenje pa s stališča posla ni pozitivno, ker pomeni, da nisi pravilno ocenil situacije. Smo to že vsi dali skozi :)

      Pa lep dan!

     • RATATA

      Ne skrivam, da sem ti fouš optimizma, katerega meni primanjkuje, ko želim lep dan tudi tebi! ;-)

     • stajerc5

      A ni una bababuba? riknala, da bi mu povedala?

     • RATATA

      Komiji niso nikdar šlogarc upošteval.

     • stajerc5

      A ni imel slosar nekaj taksnega? Nisem bil zraven, slisal pa sem.

     • RATATA

      Saj šlosar ni bil pravi komi. On je to ideologijo fural, da je lahko vladal, saj je v njih prepoznal vojščake, ki mu bodo to nesebično omogočili.

     • bednick

      Zakaj tako zgodaj v penzijo?
      Poznam vodjo oddelka na SPIZU. Sošolka.
      p.s.:
      dobri joški, ejga.

     • traktor

      Stari, dobri joški so bli pred, tam ene 20 letam. Kdaj s pa to nazadne meu u rokah?

     • bednick

      Zdajle jih držim.
      Res! Ona piše, ne jaz.

     • traktor

      Bemti, iz 1. roke? nemara je še vedno res?

     • bednick

      Ej ti, mene drži za joške!
      Kva bi rad?
      Da bi se krvav useknu?

     • traktor

      Opa, sorry. Na lajtng si mi.

     • RATATA

      Lej, ne bom vate tišu na osebnem nivoju.

     • bednick

      Sem napredoval potem še velikokrat.
      Mojih sošolcev v gimnaziji je bilo 24 .

     • RATATA

      Tega pa ne zmorem povezat v zgodbo.

     • bednick

      Kaj pa če rečem, da je bilo sošolcev samo 20?

     • bednick

      7.2.1985
      Komunala Kranj
      Voznik viličarja.
      Poznal direktorja. Sošolec.

     • RATATA

      Pa 720 penziona?

     • bednick

      Po enem mesecu napredoval.
      Zrihtal že zgoraj omenjeni sošolec.
      Šef deponije Tenetiše.

     • RATATA

      No, zdaj mi pa prosim nekaj razloži. Zakaj podpiraš zdajšnje kaviar socialiste, naslednike prejšnjih komunistov, sovražnike Slovenije in Slovencev, ki so uzurpirali vse državno in družbeno olastninili? To su ne znam pojasniti.

     • bednick

      760

     • RATATA

      Ja ja točno.
      V bistvu super.

     • bednick

      Sem skromen.

  • tarantela

   Ne moreš srednjeveško miselnost nekaterih nadomestiti kar čez noč s sedanjim stanjem; svet gre za večino naprej, drugi so še nekje , ma kdo ve kje.

   • stajerc5

    Ubogo mozgansko truplo, ne oglasaj se vec…

    • bednick

     Ne diraj mi tarantele.
     Ona nikoli ne žali, svoje mnenje( ki je še kako na mestu) pa ja lahko pove.

  • stajerc5

   Zaradi mene so lahko, samo goflo naj drzijo in se ne delajo nekaj posebnega. Ce bi bili “normalna” drzava, se nihce nebi pogovarjal o religiji, druzini,nacionaliteti in placi. V tako zazeljeni Svici letis iz devetega stoka, ce se dotaknes ene od teh tem! Vprasaj, ce ne verjames! Da je tako, obstoja pa prej eno cisto fino sito! Si ostal notri, OK, drugace pa pici kuci! Ampak, pri prvem vecjem “sranju”, se ti zgodi enako!

 • antimur

  Čimprej daleč stran od Merkelce, Macrona, Junckerja in ostalih multi kulti Sorosovih govnačev, daleč stran od te pokvarjene evropske skupnosti. Edina formula za preživetje naroda, kot je slovenski. Potem pa lepo prositi višegrajsko skupino, če nas sprejmejo, v kolikor jo kučanisti niso preveč deformirali, lahko tudi v skupnost držav, kot je bila rajnka Avstroogrska.

  • stajerc5

   Visegrajci rabijo vsaj deset let PRAVE vlade, da nam bodo spet verjeli. Avstroogrska so pa samo sanje…

 • Goran Hvala

  Resnicni problemi ki jih je vec kot dovolj…polj pa nastejete sam teroriste in to trikrat….aja prej je blo pa vse kul pa vsi polnih zepov z finimi sluzbami..pa nobenih klosarjev…zdrastvo in solstvo top….dej dej…vi pac vidte sam migrante…vse ostalo vas ne zanima ker imate glih tolk prste vmes kot vsi ostali….le zakaj se tko oklepate stolckov na polozajckih ce pa je vse v politiki pokvarjeno…razen vi ste cisti kot solze…;-)

 • The Man Who Saw Tomorrow

  Zanima me, kdaj bo Franci »Danka« Donko priznal, daj je homoseksualec.
  Takšna obsedenost s pedri, kot jo kaže on, je namreč tipična za latentne geje.
  Pridi iz omare, Danka, vse bo ok…

  • stajerc5

   Tebi je pa orng zrasto, ko si clanek cito! Mas pa kr debelga, no ja, prjatu ti je ze pomagu, a ne!? Ne se sramovat, kr prznaj…

  • slosin

   …predvidevam, dab ga rad nabrisu…priznaj si že…

   • stajerc5

    Decu, jejejej, ne decu, oneemu je cist zaspilal!

 • ostrovrhar

  Kulturni marksisti so, za razliko od pravih marksistov, ki so imeli za fetiš zatirani lumpenproletariat, tega zamenjali z zatiranimi manjšinami. LGBTQ so zatirani ker so manjšina napram heteroseksualcem, torej zatiralcem. Črnci v ZDA so zatirani, ker so v manjšini napram belim zatiralcem. Musliči v Evropi so zatirani, ker so manjšina napram ostalim zatiralcem. In tako naprej, in tako naprej. Zatiranih manjšin je torej toliko, kolikor si jih srce sploh lahko zaželi. In še več.

  Vse do levakov naprimer, ki so, kot evidentna manjšina, zatirani s strani večinskih zatiralcev na tem portalu! :)))))

  • sunday

   tudi mi SLOVENCI smo zatirani v lastni domovini in to, kot slovenci in zato, ker smo slovenci in tudi mi smo že MANJŠINA!!!

 • Ana Job

  Komisija se raje ukvarja s tretjerazrednimi temami, kot so homoseksualci, namesto da bi resno razmišljala o obrambi. Katastrofa!

  • stajerc5

   Mogoce pa gradijo taktiko na sistemu nagih riti? Vsi pedri na fronto, hlace dol, na levo krug in bojni krik: Na juris, mi vas cakamo!

  • sunday

   ali so že roke dvignili od evrope, ali je to njihova strategija za čimprejšnje uničenje le te !!!

  • šmentanamuha

   Jaz razmišljam drugače. Te zrežirane migracije so samo kulisa za tisto, kar se resnično dogaja v ozadju, socialni inženiring LGBTQ agende. Svetovna elita je med moralno in seksualno najbolj izprijenimi, zato nam zdaj poskušajo to vsiliti kot sprejemanje drugačnosti. Včerajšnji članek o Kanadski zakonodaji, ki uvaja še spol X in lahko odvzame staršem otroka, če mu ne dovolijo, da se bo sam odločil, katerega spola je, že nakazuje obrise resničnega satanskega načrta, ki je v ozadju. Medtem ko se mi ukvarjamo z migranti in njihovim nasiljem, družbo prevzemajo homo-LGBTqjevci. Z migranti nam samo preusmerjajo pozornost.

   • Ana Job

    Grozljivo, prav imaš. Sprevržena elita je zavladala svetu in vsiljuje moralno, oporečne zakone, normalnim ljudem.

 • ostrovrhar

  Mislim, da lahko z gotovostjo trdim, da velika večina teh t.i. LGBTQ modelov niti ni opazila, niti nikogar niso brigali, niti jim ni nihče nič hotel, dokler niso začeli z agresivno samopropagando, bazirano na bolani teoriji kulturnega marksizma o zatiranih manjšinah. S tem so dosegli ravno obraten efekt od zaželjenega.

  P.S.: Naj povem lepo in vljudno. Vsem nam greste že na kurac!

  • sunday

   +++in tudi vredni so enako kot hudičevi alahovi iztrebki, se pravi rjavega šusa!!!

  • slosin

   …na qurac moškim, kam pa ženskam..?

 • bednick

  Resnica:
  večina homoseksualcev in lezbijk (90%) teh birokratskih tvorb, komisij, gibanj…. sploh ne pozna.
  Paraziti na račun homoseksualcev in lezbijk lepo vlečejo denar, to je vse.

 • totex39

  Ni dosti, da nas po Evropi teroristi uničujejo so se jim pridružili še levičarski pezdeti in razne organizacije, ki mislijo, če jim bodo pomagali, da jih bodo islamisti pustili pri življenju, ampak se hudičevo motijo.

  • Nata

   Eh veš, saj vemo, zakaj trobijo v isti rog. Jih je že toliko , da samo še slina ven teče. . . .

 • RealRevolution

  Ti so ze tako pahnjeni,da bodo zaceli graditi bunker v sili samo za homoseksualce,ostalim pa bo vstop prepovedan.Evropa je potisnjena v hudo katastrofo…
  EVROPO NAZAJ V ROKE LJUDSTVU!!

 • RealRevolution

  Komentator sunday je povedal nekaj kar lahko opazimo v SLO,sramota!
  Citiram: >> tudi mi SLOVENCI smo zatirani v lastni domovini in to, kot slovenci in zato, ker smo slovenci in tudi mi smo že MANJŠINA!!!<<
  Zalostno za Slovence!

  • stajerc5

   Ja klinc, moramo se organizirati in se uradno prijaviti kot manjsina!
   Verjemi, da bi imeli vec pravic kot sedaj!!!!!!!

   • RATATA

    Uradno bi se morali prijavit, da smo bivši Austrijci, kot so bili oni Slovenci, ki so pred ww1 iz Trsta z ladjami odhajal v NY .

 • Franjo Trojner

  EU se pred našimi očmi prav na vseh
  področjih razkraja, največja tragika je, da nihče tega procesa z ničemer ne zaustavlja, še huje je spoznanje, da vsi to vidimo in čutimo le priznati si ne upamo! Angleži so pred referendumom o iztopu iz EU poizkusili države skupnosti EU in megalomansko samo sebi namenjeno togo in od ljudi in držav EU odtujeno zvezno administracijo v Bruslju opozoriti, da se EU vse bolj odmika od ustanovne temeljne listine in duha tvorcev EU, pa so doživeli grajo in posmeh, zato so odšli, točneje nepriklicno odhajajo. V čem je haklc? EU lahko obstane samo, kot zveza enakopravnih držav, kot je bilo ob ustanovitvi tudi mišljeno, ob vstopu so se države obvezale spoštovati pogodbo/zakonodajo, ki znotraj EU ureja pogodbena/dogovorjena razmerja in obveznosti. Ta razmerja in obveznosti je z svojim vsiljenim soliranjem tako pri krizi v Grčiji in nato še v grozeči migrantski krizi prva podrla Nemčija z Merklovo in Francija z Sarkozijem, danes se popolnoma ista zgodba nadaljuje in tudi Merklova ostaja stalnica, le francoski predsedniki vlad se menjujejo. Dejstvo je, da takšna EU, kot si jo želi Merklova in danes Macron nima prihodnosti in se bo pri suočenju z naslednjim velikim problemom, ki bo zagotovo prišel razletela, kot hišica iz kart. Podobno se dogaja v Sloveniji, leta 1991 smo si izborili naše sto letne sanje, postavili smo si prvo samostojno demokratično državo vsega SLOVENSKEGA RODA in v USTAVO zapisali kako, pod katerimi pogoji bomo, kot narod skupaj srečno živeli, kar sedaj tudi danes tranzicijska levica na vse mogoče načine postavlja na glavo. Tako, kot to danes ni tista EU katero smo referendumu leta 2003 množično podprli in dejansko 1. maja 2004 vstopili, tudi država Slovenija danes ni tisto za kar smo se z orožjem v roki borili in nato ob nastanku v našo USTAVO zapisali. Da tudi takšna skregana, razklana, nepravna skorumpirana, nemoralna, neetična, ekcentrična, centralistično vodena z vsiljenim radikalnim diktatom politične levice in vseh njenih levih civilnih gibanj vodena Slovenija nima prav nobene prihodnosti, je upam danes, ko je padla pravna država in z njo tranzicija že vsakemu jasno. Država za nemoten razvoj, delovanje potrebuje vse državljane in dokler se ti delijo na zmagovalce in poražence, na prvo in drugorazredne ta država nima prihodnosti! Sam rešitev vidim v decentralizaciji, v uzakonjenju deželnih vlad in poslancev, kar je prvi pogoj, za izvajanje neposredne demokracije, pa tudi, da se v politiki, parlamentu končno razbijejo stara omrežja in prične stvaren diaolog o enakopravnem in enakomernem regionalnem razvoju naše države.

  • stajerc5

   Eh, Franjo, kaj naj recem? Dobro si to napisal, dobro. Resitev? Verjetno je samo ena, ampak pri nas imaginarna. Staro ustavo z velikim pompom ukuniti, zazgati, prepovedati itd., in si vzeti v roke eno (ala CH, A, N), pametno in mogoce z samo majhnimi popravki prilagoditi nasim pogojem.
   Sele, ko je fondament zdrav, se da naprej graditi, vse ostalo vodi pa v staro stanje.

   • Franjo Trojner

    Res je ustave Švice, Avstrije in Nemčije imajo rep in glavo in kar mene v teh državah tudi najbolj pritegne je, da v teh državah kot dobro namazan stroj deluje pravna država, kar je pri nas bolj izjema, kot pravilo. Pri nas v Sloveniji je problem, da je premalo kritične javnosti, ki si želi sprememb na bolje, za kar so v veliki meri krivi mediji, ki non stop farbajo javnost.

  • Morala

   Razočarani smo nad takšno EU in Slovenijo!

 • šmentanamuha

  Dejmo si neki razjasnt: Evropska komisija, ki je od nikogar izvoljen nedotakljiv nedemokratičen organ, je med glavnimi režiserji migrantske invazije v Evropi in to, kar se dogaja, je vse po planu, zato se s problematiko terorizma in posilstev ne ukvarja. Glavni načrt je izpeljati homo.trans-quer agendo, zato njihovi aktivisti že lazijo po šolah in vrtcih. Medtem jim pride prav, da afro-arabski migranti delajo zmedo, kaos in nemir med prebivalci, tako ne vedo, od kod jim resnično preti nevarnost. Če bo (ko bo) prišel ukaz, da je treba narediti čistko, se bo to zgodilo hitro in učinkovito.

  Scenaristi in režiserji zelo dobro vedo, da ti nepismeni in polpismeni osebki nimajo nobenih šans, da se resno vključijo v evropsko družbo. namen je destabilizirat evropske prebivalce, jih prestrašit, ponižat, paralizirat. Kdor še vedno naivno verjame, da je EU ena velika družina, kjer se bomo imeli radi radi radi, mu ni pomoči. Gre za razgradnjo evropskih pa tudi drugih narodov in za vsiljenje homo-trans-quer agende, lagalizacijo pedofilije, incesta in vseh vrst raznih izprijenosti kot družbeno sprejemljivih spolnih praks v krasnem novem svetu, ki ga pravkar preoblikujejo s socialnim inženiringom.

  Za to delo so aktivirali anarho levičarje, ki so dovolj vsekani, da ne vidijo, da so samo orodje v rokah židovskih satanistov (Feriss pravi ashkenazijev). Za njih niso vredni več kot kladivo, s katerim tolčeš po železu. Na vodilna mesta pa postavljajo ljudi z židovskim pedigrejem, tako kot je pri nas na Mirovnem inštitutu Kogovšek Šalamun, ki je pravkar pozvala prebivalstvo, naj se ovajajo med sabo (prava stalinistična metoda).

  Da lahko neka oseba v nevladni organizaciji, ki jo financira država, torej mi, javno izda takšen poziv, pomeni, da ima precejšnjo moč (zaledje), ki ga mi seveda ne poznamo. Ti ljudje so operativci višjega ranga NWO (dejansko ne vem, kako visoko je postavljena piramida). Ta ženski osebek (ne vem, kakšnega spola je v resnici) deluje protiustavno, poziva k nasilju in maščevanju (ovajanje je najbolj zavrženo dejanje in vemo, kaj so Nemci naredili z izdajalci) in s svojimi sodelavci deluje proti naši državi. Njen priimek je zelo pomenljiv. Na njene besede se ne zgane niti ustavni pravnik Cerar, ki bi v vlogi predsednika vlade moral takšen poziv takoj zaznati kot skrajno problematičen, niti ne reče nobene Pahor, ki ima preveč dela s svojo frizuro in mišičnim tonusom. Se bo zganila kakšna politična stranka? Bomo videli. O tožilstvu niti ne razmišljam, ker je samo podaljšana roka stare partije, ki je še vedno na oblasti.

  Zato ne neki flancat, kako Evropska komisija ne vidi, kaj se dogaja. Dogaja se točno to, kar oni hočejo. Problem je, da nihče ne problematizira obstoja te komisije, ki je diktatorski organ in njegove politike, in ne vemo, komu dejansko služijo oni (si pa mislimo). Naši levičarski novinarji problematizirajo Orbana, ki ga zmerjajo z diktatorjem, čeprav je bil demokratično izvoljen v svoji državi, ne upajo pa dvignit glasu proti resnični diktaturi v EU, ki jo izvaja Evropska komisija. Raje se pretvarjajo, da je to demokratičen organ, katerega smo dolžni ubogat brez pomisleka. Tako se obnašajo tudi naši politiki.

  Matr, tole je pa ratal kr dolgi spis. Končam.

 • ljubinica

  Mene zanima, kaj pocnejo slovenski predstavniki v EU. Cigave interese zastopajo?
  Sicer si pocetja EK ne znam razlsgati drugace, kot da je bruseljska birokratska elita prezeta z vseh vrst perverzijami. Zdaj pa hocejo, da svojega razvrata ne bi vec skrivali.
  Saj tudi v starem Rimu niso ….

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!