Evropejci se ne bomo več opravičevali in umikali!

Foto: STA

Pred letom dni sem objavil govor finskega intelektualca Kaija Murrosa. Zaradi aktualnosti ga objavljam še enkrat:

“Črni oblaki se zgrinjajo nad Evropo. Elita je Evropo popolnoma izdala tujcem. Razsežnosti te zarote so brez primere v zgodovini človeštva. Vladajoča elita se je izkazala kot koruptiven lakaj globalnega kapitalizma. Ti visoko cenovni paraziti so Evropejcem ukradli preživetje, zemljo, prihodnost in samozavest. Ti prostituti korporacijskega sveta so Evropo izpostavili neskončnemu divjanju brutalnih beračev in Evropejcem odvzeli vsakršno možnost obrambe. Postali smo nemočni, izgubili smo nadzor nad svojimi življenji, odrekli so nam naše mesto v svetu in naš duh upada. Kar je bilo nekoč naše, nam je bilo odvzeto in dano pohlepnim tujcem, kar smo nekoč imeli za svetinjo, temu se arogantni vsiljivci posmehujejo, kar nam je bilo nekoč poznano, je zdaj degenerirano v nekaj neznanega in grozečega.

Desetletja so bile generacije Evropejcev vzgajane, naj sovražijo sami sebe, da čutijo uničujočo krivdo belega človeka. Evropejci so bili ves čas opominjani, da se lahko za grehe svoje civilizacije odkupijo s samouničevanjem. Smrt Evrope je postala dnevna moda, naš propad simbol napredka, razpad tradicionalne Evrope pot naprej, plenilska invazija proti Evropi so najnovejši trend, sovraštvo samega sebe je postalo gotov znak intelektualnega razmišljanja. Pozvani smo, da praznujemo fizičen, intelektualen, kulturen in duhoven kolaps naše civilizacije.

Pod krinko liberalizma storili etnični samomor
Oprali so nam možgane, da verjamemo, da je kolaps neizogiben in da je zakon narave, da izumremo in da barbarske horde pred našimi vrati zmagajo. Pod krinko liberalizma, humanizma in demokracije so Evropejce prepričali, naj storijo etnični samomor. Rasa, ki je dosegla tako veliko in preživela, je bila preslepljena, da sama pozdravlja svoj padec in da aktivno poseže po ukrepih, da bi postali tujci na svoji zemlji. Priča smo najbolj zlobni in kruti zaroti v zgodovini človeštva, zaroti zamenjave Evropejcev, sistematični kampanji izbrisa Evropejcev s socialnim degradiranjem ljudstva ter potem z mentalno in fizično retardacij paralizirati možnost ljudstva, da se upre. Priča smo zastrupljanju prav tistega biološkega porekla, kjer so rasla dobra dela preteklosti zato, da čredo kastrirancev na koncu lažje potolčejo do smrti. Nekoč je bila ponosna rasa bojevnikov, obrtnikov in raziskovalcev.

A vendar, kakor gre razkroj naprej, bo kruta realnost življenja Evropejce prisilila, da odprejo oči. Pokazali jim bomo, naj cel svet ve, da Evropejci zavračajo smrt. Naj bo jasno vsem, da se Evropejci ne bodo več opravičevali in da se ne bodo več umikali. Šli bomo dlje kot kadarkoli prej.”

Kavarna Hayek

 • Nata

  + + + + + + + + + Aktualno ?? Vedno bolj !
  Tole je pa bilo tako dobro napisano, da spada v zlat okvir. Obesiti bi ga bilo potrebno na najbolj vidno mesto v stanovanju .

  Ampak… kdaj je to ta gospod že napisal? Pred enim letom ! Prav nič se ni obrnilo na bolje .Prej obratno !
  In, kako je danes na Finskem ? Toliko dogodkov je po svetu in Evropi, da gre marsikaj mimo naših ušes in naših oči !
  Nekam čudno, vedno na slabše se pravzaprav obrača ta situacija z migranti.
  Poglejmo Avstralijo, Kanado, Ameriko ?
  Kako je pravzaprav v Italiji ? Hm……..manjka ena gospa Falcci, kaj ? Da bo rekla in napisala vsaj približno resnico ?
  Sramota za evro politike ! Pasejo se na naš račun. Zraven so pa pritaknili sto in sto tisoče tujcev, ki prav nič ne spadajo k nam. Mi jih ne potrebujemo !Torej, če jim gre res za življenje, naj se prilagodijo oni, nam!!

 • Zgornji

  Počasi nas uničujejo : Ubijajo na obroke . Tako počasi, da se večina tega Sploooh ne zaveda !!! Ampak ravno to pa je Največji Problem !!! No, saj, ko pa se bodo narodi zavedeli, … takrat pa BO Pokalo !!! ! !!!

  • Dragan Krstič

   Evropejce komunisti in liberalni levaki kuhajo kot žabo v loncu.

   • fmg9

    Ja, in to že kar nekaj časa.

  • razerznak

   So nas ze unicli, rak je ze notr, zdej al gremo na kemoterapijo ( krizarski pohodi) pa bo mal tekla krv ali pa recte adijo evropa

 • Zgornji

  Še nekaj vode bo preteklo, preden se bo naslov začel Uresničevati, … še nekaj let , … kakih dobrih 4 leta bo še počasnega trpljenja, … nato pa HUDEGA Trpljenja, ko Bo Žal mrtvih cca 55 % prebivalstva. Šele zatem Bo res Bolje , tako kot mora biti . prej pa Težkooo , težko .

  • Dragan Krstič

   Poulične borbe bodo in prev zato bo treba uvesti vsaj nekajmesečno usposabljanje vojaških veščin. Sofisticirano orožje ne bo dosti pomagalo. Dovolj bo uzi in bajonet na njem. Kako prav je imel Janša ko je predlagal ustanovitev prostovoljne nacionalne garde.

 • if

  Vsebina tega članka in stanje politične Slovenije sporočata isto.
  Slovenija je v strmoglavem padu, logično nadaljevanje časa totalitarizma, v katerem je bila UDBA sredstvo vzdrževanja totalitarizma. To sredstvo bo nocoj eksluzivno obravnavala NOVA 24TV. Hvala NOVA 24TV!
  Volivco, naslednje volitve bodo spopad za demokracijo!

  • ney

   Janković se že pripravlja s stranko- https://pbs.twimg.com/media/C5m5GfbXQAE_Hk0.jpg
   Računa na Ljubljančane…

   Hudo upam, da bodo volivci imeli ZDRAVO pamet na volitvah in izbrali PRAVO demokracijo…

   • Borut Stari

    Ta ista zdrava pamet je izbrala tiste, ki sedaj delajo od države greznico.

 • gorenc

  EU bo razpadla.Če hočemo gospodarsko biti naprej povezani z evropskimi državami,je potrebno obvezno odpraviti komuniste in postaviti demokratično vlado,takšno kot so jo imele bivše države EGS.Če takšne poteze ne bomo naredili,bomo ostali v totalitarni balkanski udbomafiji iz katere ne bo rešitve.

  • Dragan Krstič

   Da bo EU razpadla je nedvomno, samo vprašanje časa.
   Če zmagajo po državah EU skrajno desničarske stranke je to razpad EU.
   Če še naprej vladajo leve liberalne stranke, ki bodo še naprej dovoljevale vstop hordam iz jugovzhoda in Afrike je to razpad EU.

   • pajot

    Skrajneži povzročajo katastrofo. Pa naj si bodo desni ali levi.

 • Borut Stari

  Zgodovina nas nič ne nauči. Vse kar se danes dogaja na evropskih mejah ni nič novega. Veliki rimski imperij je končno propadel, ko ni mogel več obraniti svojih meja pred barbarskimi hordami. Napačno in prilno vsajeno sočutje bo pokopalo evropsko civilizacijo če ne bo resnega ukrepanja, Lahko je že prepozno.Zavojevalci so že v naši sredini. Neizogibna bo III ww, strahoten spopad civilizacij.

  • Dragan Krstič

   Tako je, tudi pred Huni. Enega rdečega huna imamo tudi med blogerji. Možno da je ta hun prav
   Attila osebno.

   • Borut Stari

    Apokalipsa bo z legalnim vstopom Turčije v EU. Nemčija dela vse da kastrira Evropo. Nemci v sebi nosijo nacistični pečat in na volitvah ne bo zmagala desnica. Na žalost je tako ker pritiska še na ostale stare članice povezave. Po Adenauerju je z Nemčijo na čelu začel pogreb Evrope. GB se je prav zaradi tega odločila za iztop,

    • pajot

     Angležem to ne bo kaj dosti pomagalo. Jih imajo preveč na svojem teritoriju. Borba bo in to zelo krvava.

     • Borut Stari

      Vsaj se jim ni treba podrejati pravnemu redu EU. Dovolj močni so, da jih pospravijo kar sedaj ne morejo.

 • šmentanamuha

  Brutalna resnica je edino, kar lahko pretrese človeka do te mere, da se prebudi. Kdor hoče slišati še več, naj pride v nedeljo, 18. marca poslušat Davida Ickea na Gospodarsko razstavišče. Velik mož današnjega časa. https://www.youtube.com/watch?v=UVIKsbwl1lg

  • Aktivist

   Ti je veliko do tega da ima bolnik reklamo? Saj vemo kateri govorijo o matricah in programih.

   • šmentanamuha

    Bolnik? Ti ali on? Lahko noč, aktivist. Želim ti pa tudi dobro jutro, upam, da bo dobro, ko se boš končno zbudil, če se boš.

    • Aktivist

     Sej poznaš tist balkanski pregovor, ki je zdaj tud že mal naš. Šta sve p… rodi. To velja tud za Davida Ickea.

    • Razocarana

     Aktivist je lep primer opranoglavca z glavo napolnjeno z libaralnimi levičarskimi neumnosti, ki jih sam goreče ponavlja, saj izgleda nima sposobnosti kritičnega razmišljanja. Cilj progressivnih globalistov je ustvariti čim več takih ljudi, ki bodo kot papige ponavljale kar jim je povedano in sledili vladnim navodilom in volili tako kot jim je rečeno.

  • šmentanamuha

   Še popravek, nedelja je 19.marec.

 • šmentanamuha

  tale govor si moram shraniti.

 • Aktivist

  Joj nehajte jamrat. Evropejci niso nobena rasa OK. Zarad kolonializma pa imajo res nek dolg do Afrike in ostalih.

  • pajot

   Ko si že tako pameten. Kakšen dolg imamo mi Slovenci do Afrike in ostalih?

  • dob

   Koliko od svoje penzije, ki znaša 366 evrov, bi po tvojem mnenju bil dolžan dati tistim, ki sem jih koloniziral?

   • Igor Kavalar

    1963e je trenutni strošek na ilegalca – 366e penzije = še vsak mesec boš dodatno mogu zaslužit 1597e, da bo aktivist SMCja zadovoljen z poplačilom tvoje kolonizacije Afrike in Arabije.

    • dob

     Z mojo trenutno penzijo ne morem ne živet ne umret!
     Si moram še kakih 200 evrov na mesec sposodit, da sploh lahko crknem od lakote.

     • Igor Kavalar

      Verjamem, in to je treba absolutno spremenit.

     • samsara

      Varianta je, da postaneš goreč musli.
      Pol bo vse lažje…
      Zdaj je to in, oni so v Evropi prvorazredni in jim zastonj pripada vse, prav vse, o čemer nekoč, doma, niso mogli realno niti sanjati. Nekakšen musli komunizem gledamo in ga plačujemo.

  • RATATA

   Dokaži, da si pravi aktivist in se razstreli. S tako velikim dolgom do Afrike resnično ne moreš živeti.

  • šmentanamuha

   Ti si torej eden tistih pacientov, ki je prevzel grehe kolonializma Angležev, Špancev, Portugalcev in jih pripisal beli evropski rasi in vsem njenim narodom povprek. Zaradi tvojih grehov ni treba uničevati svoje slovenske države in slovenskega naroda, ki ni nikoli nikogar napadal ali zavojeval. Obratno pa drži. Misliš, da boš zveličan, ker vzklikaš dobrodošlico šeriatarjem, bedak. Če že misliš, da si komu kaj dolžan, ti je RATATA dal odličen predlog. Odrešil bo sebe in še nas tebe. Zdaj šele vidim, kaki retardi ste levičarski aktivisti, res pravi pacienti.

   • Igor Kavalar

    On se ne predstavlja kot levičar, on je podpornik SMCja samooklicane sredine, moderne, napredne stranke, najvišjega intelektualnega potenciala v državi. Tako je sam govoru o Cerarju in SMC….

    • šmentanamuha

     V SMC majo neko enolončnico, mal teh pa mal onih, ker so hteli polovit volivce po sredini. Ta zgleda spada v brglezovo strujo.

  • tarantela

   Samo mi smo tako trapasti, da sedaj plačujemo za grehe teh imperialistov, pa še sami smo rinili v ta zos. EU je pa res razcvet goljufanja malih držav, predvsem vzhodnih in jugovzhodnih. Zahodni Evropi je padla sekirica v med, ko so si nas priključili. Joj, smo bedaki!

  • Dragan Krstič

   Resnično imamo Evropejci dolg do Afrike. Res je bila napaka da so kolonizatorji zapustili Afriko, kajti če bi ostali tam bi bile afriške države vsaj toliko razvite kot JAR. Tam vsaj ni lakote meč črnci.

  • Bozz

   Evropa nosi določeno odgovornost do Afrike, saj še danes iste vladajoče strukture kot takrat izkoriščajo Afriko. Na leto izčrpajo iz Afrike za 900 milijard dolarjev mineralnih bogastev, itd. potem pa v “človekoljubni pomoči” vložijo okoli 100 miljard nazaj, ampak če bi imel kaj soli v glavi, bi vedel tudi o Islamskem imperializmu in kolonializmu vse od 7. stoletja dalje. Kaj misliš, da oni pa niso imeli suženjstva? Ali pa pogani vseh ras pred tem? Čisto vsi izkoriščajo Afriko še danes, ne samo belci. In tudi ne sodelujemo vsi belci v tem, ne posplošuj.

   Če se pravilno spomnim od tistih, ki učijo zamolčano zgodovino, je Islam prodal v suženjstvo 18.000.000 črnskih Afričanov in belski Evropejci (protestantski kristjani v Angliji in drugje,…) so bili tisti, ki so končali suženjstvo in v to zaradi svoje moči in vpliva prisilili tudi Bližnje vzhodne muslimanske šejke in vladarje. Še danes ga slednji prakticirajo kjerkoli le lahko (Afrika, Bližnji vzhod,…). V t.i. Barbarskih vojnah na koncu 18. in začetku 19. stoletja, so islamski pirati v suženjstvo prodali okoli 1.000.000 zajetih belcev, ki so jih zajeli in ukradli na Evropskih mediteranskih obalah in v napadenih ladjah v lasti belskih trgovcev.

   Ti je ta zgodovina poznana? Boš tudi od njih zahteval dolg, ignorantnež?

   Da ne omenjam kako so se Afriška plemena, tako kot Južno Ameriška plemena in vsi Indijanci Amerike, bojevali med sabo, imeli grozovite poganske prakse in prodajali druge črcne v suženjstvo drugim plemenom ali pa določenim belim ljudem. Vsi beli ljudje niso podpirali suženjstva. Vsi beli ljudje niso imeli sužnjev in niso trgovali z njimi.

   Veš, da je v Severni Ameriki prvi sužnje lastnik bil svobodni črnec? Kako ironično, mar ne? Seveda si ti takšen aktivist, da teh zgodovinskih dejstev nisi izbrskal. Ko so pilgrimi in puritanci, prvi Evropejci, prišli v Ameriko in ustanovili kolonijo Jamestown, so imeli še neke rabote s katoliškimi Španci. Pozabil sem vse podrobnosti in bi moral ponovno preveriti, ampak šlo je nekako takole. Takratni Američani so premagali te Špance in zavzeli njihovo ladjo, na kateri so bili črnski sužnji, če se prav spomnim jih je bilo malo, sedem ali nekaj takega. No in Španci so jim po porazu predali tudi te sužnje kot njihov “bojni plen.” Eden od teh sužnjev je bil črnec Anthony Johnson. Z njimi so se domenili tako, da bodo odslužili sedem let dela, za katero če se prav spomnem so bili tudi plačani, in potem bodo svobodni. In ko je Anthony Johnson postal svoboden, je kupil zemljo in si pridobil tudi prve služabnike. Takrat so imeli tak sistem, da so vsi morali pogodbeno odslužiti sedem let dela in potem so bili svobodni. No, in Anthony je imel pogodbenega služabnika Johna Casorja, črnca, ki je zanj delal več kot sedem let in zato je John Casor šel na sodišče, da bi tožil Anthonya in ker se je Anthony bal kazni, je izpustil Johna Casorja. No, John pa ni imel kam iti in se je enostavno dal pogodbeno v last drugemu gospodarju, kar pa Anthonyu ni bilo všeč, saj je John dal vtis, da hoče biti svoboden in ne več pogodbeni služabnik. In zato je šel na sodišče, kjer je rekel, da to ni fer, da če hoče John Casor še vedno biti pogodbeni služabnik za sedem let in ne svoboden črnec, da naj bo njegov služabnik, ker je on prvi imel pogodbo z njim, itd. in je bil njegov služabnik in Anthony je na koncu dobil sodbo in pogodbeno 7-letno služabništvo se je ukinilo in od takrat naprej so začeli prakticirati suženjstvo. Ker če se Anthony Johnson ni držal dogovora, potem se tudi noben drug gospodar ni več hotel držati dogovora.

   Mimogrede, na takratnem jugu Severne Amerike, je imelo sužnje v lasti samo 3-5% prebivalstva, ker so ostali bili preveč revni, da bi si jih lahko privoščili. Imeti sužnja takrat je bilo drago kot danes ko kupiš avto recimo. Še posebej, če je bil tesar ali kovač, itd. torej če je znal razno razne obrtniške spretnosti. Pa tudi beli sužnji so obstajali.

   Da ne omenjam, da so Francozi zasužnjili Haiti in jim niso dovolili svobode tudi po tako opevani Francoski revoluciji in jih je Napoleon hotel zatreti dokler niso premagali Francoskih čet leta 1803 in postali prva črnska neodvisna republika 1804. Seveda so jih od takrat dalje zatirali oz. onemogočali na drugačne načine vse do danes…

   http://www.blackpast.org/aah/johnson-anthony-1670

   http://www.dictionary.com/browse/indentured-servant

   IRISH WHITE SLAVERY, THE FIRST SLAVES, THE SLAVERY STORY THEY DONT WANT YOU TO KNOW
   https://www.youtube.com/watch?v=P0Scqc7lLvM

   Forgotten White Slaves – Irish, Scots, poor Englishmen ended up as slaves in America
   https://www.youtube.com/watch?v=i66NApOZh3A

  • Bozz

   Razodetje 18
   11 Tudi trgovci zemlje jokajo in žalujejo za njim, ker nihče ne kupuje več njihovega blaga:
   12 blaga iz zlata, srebra, dragih kamnov,
   biserov, tančice, bagra, svile in škrlata; pa vsakovrstnega dišečega
   lesa, vsakovrstnega orodja iz slonovine, vsakovrstnega orodja iz
   najdražjega lesa, brona, železa in marmorja;
   13 pa cimeta in balzama, dišav, mire in kadila,
   vina in olja, najboljše moke in žita, goveda in ovc, konj in voz, SUŽNJEV in ČLOVEŠKIH ŽIVLJENJ.

   14 »Sadeži, ki jih je želela tvoja duša,so izginili,ves sijaj in ves bleskje odpadel od tebe

   in nikoli več ga ne bodo našli.«15 Trgovci, ki prekupčujejo s tem blagom in ki so
   obogateli od tega mesta, bodo iz strahu pred njegovimi mukami stali od
   daleč, jokali in žalovali

   16 ter govorili:»Gorje, gorje, véliko mesto,ki si bilo oblečeno v tančico, V BAGER IN ŠKRLAT,bleščeče okrašeno z zlatom,z dragimi kamni in biseri,

   17 zakaj v eni uri je bilo opustošeno tolikšno bogastvo.«

   bager in škrlat = rdeča in vijolična

   Kdo je to mesto Babilon, ki je danes skrivnost (za slepe) kakor pravi Jezus Kristus v knjigi Razodetja, ki ima vse vzvode oblasti sveta in ki se oblači danes v rdečo in vijolično in je okrašeno z dragimi kamni in različnimi bogastvi na katerih sedi? Tako očitno je, a slepi ne vidijo in nočejo videti.

   https://www.google.si/search?q=scarlet+and+purple&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiBnPOr7sbSAhUGIpoKHeGgD8IQ_AUICCgB#imgrc=_

  • Razocarana

   Še vedno ponavljaš iste oguljene fraze, ki v Sloveiji ki ni imela nikoli kolonije v Afriki ne pomeni čisto nič. Poleg tega pa če bi imperjalisti sploh kakšen dolg do Afrike so ga že zdavnaj odplačali z zgraditvijo infrastrukture v Afriki in miljardami denarja ki ga že dolga leta pošiljajo tja – ne da se tam vidi kakšen učinek, razen na TRRjih določenih diktatorjev.

  • novaknovak

   slovenija, madžarska, srbija, poljska, hrvatska, češka, slovaška, ..se mi ne da več naprej,..kakšen dolg imajo do afrike in ostalih katerih? kolonializma je bilo konec desetletja nazaj, postali so neuvrščeni, neodvisni, samostojni…in iz njih so izšli izumitelji, znanstveniki, ,,a ne da. države so jim zacvetele. le kje se je zalomilo, ko so odšli kolonizatorji? ki so jim pustil infrastrukturo, znanje….

 • Krtača17

  Ojej. Kje ste bili vsi ko je Nato bombokratiziral Libijo, ko je USA tolkla po Siriji, Afganistanu, Jemnu itd? Že Gadafi nas je opozoril kaj sledi če Libija pade – da sledi naval beguncev v EU. Torej EU si je sama ustvarila problem, za katerega bo sama ponudila tudi rešitev. Problem-reaction-solution. Največji problem pri tem pa je, da bomo sami ljudje zahtevali rešitev (zdaj smo pod točko reaction). Ta rešitev pa bo prinesla pobiranje pravic in svoboščin ter večji monopol držav nad posameznikom. Zato se portali ala nova tudi tako trudijo s podpihovanjem, napihovanjem in laganjem, ker so del te agende. Na nas pa je kako bomo skupaj odreagirali. Bolj ko bomo nasilno, prej bojo ti pajaci sedeli v vladi in zganjali teror in obratno. Zato pravim, po pameti in ne nasedat provokacijam.

  • Vstrajnik

   Krtača, tako hudo si prizadevaš mlatit slamo, da ti kocine izpadajo. Les je pa itak trd.

  • Franc Novak 1979

   Takrat, ko je Gadafi padel, Nove24TV še ni bilo, v ostala sredstva javnega obveščanja pa si lahko pisal v pisma bralcev. In moje pismo o kameltrajbarju Barbiki ni bilo nikoli objavljeno, saj je vsebovalo tudi citate iz spisov O. Fallaci, kaj se bo zgodilo, če Gadafi pade. Pa tudi pisanja o delovnih dovoljenjih s kar takojšnjim dovoljenjem za stalno prebivanje sem kritiziral, predvsem zaradi nezaposlenosti Slovencev (tudi mene), ko na Snagi nisem bil dovolj dober za voznika tovornjaka.

  • Vince Blake

   Ja, saj v tem je problem. Ravno proti tem evropskim globalističnim elitam, ki so zvesto sledili doktrini ZDA je uperjena ost tega finskega intelektualca.

   • novaknovak

    in očitn jim to paše, ker tako jokcajo za hilari in napadajo Donalda. sicer bomo videl kaj bo ta delal, pa mu ne puste niti tistih sto dni miru….

  • novaknovak

   in ker si napisal tri besede v angleščini, si izpadel kao pameten, učen, intelektualec?

 • Olga

  Zaradi zarote proti zahodni civilizaciji bo treba postaviti pred mednarodno sodišče Sorosa in skorumpirance od politikov, ter ostale financerje terorizma na vzhodu! Prišel je čas obračuna z zločinskim komunizmom in islamizmom! Tudi s Kučanom, ki ni kriv samo za udbaške zločine, ampak tudi za sodelovanje s Sorosom v zaroti proti lastni drzavi in zahodni civilizaciji!

 • dob

  >>Pozvani smo, da praznujemo fizičen, intelektualen, kulturen in duhoven kolaps naše civilizacije.<<

  Odlično povedano!

 • razerznak

  Nova japajade, sds ki hoce skupno eu armijo, torej bi dali suverenost slovenije pod eu komuniste, v bistvu enako kot da bi vstopli v eno novo yugo, edini ki se zavzema za vecjo suverenost, nacionalnost je cus ( ostanemo v nato+2%bdp za vojsko) ter sns, ki pa je celo za izhod iz nato, tako da nardite kaksen video intervju z janso in naj pove kaksne ima misli o tej eu armiji in eu komunistih

  • Caetano

   SDS je za ustanovitev nacionalne garde. Skupna vojska EU pomeni da bi imeli določene enote skupne.

   • razerznak

    nesmisel, kaj nam nac garda če še te vojske ne morjo vzdrevat, sj mamo prostovoljno pa ni nč iz tega, al se plače drastično zvišajo ali pa naborništvo ki potem iz tega ven vlečejo vojake zza poklicno vojsko, naborniška TO bi bila izrecno za delovanje samo v slovenskem ozemlju

  • tramal

   Slovenska vojska še za obujo ,strelivo in obleke nima,če pa slovenija gre na svoje bomo pa čez noč postali srbski cigani.

   • razerznak

    sej nas murica nato futra, eu armija pa bi bla pod komando junkerja, oz novega eu predsednika če že, sam a bi sploh imeli volitve za tega predsednika ? “seveda” kot imamo zdej volitve za junkerja in tuska in ostale eu komuniste

 • tarantela

  Japajade! Mi ubogamo EU z Merklovo na čelu in seveda Trumpa.

 • Hribouc

  Bravo, super besedilo, fenomenalno sporočilo, ki terja takojšen odgovor v našem, osebnem NE !
  NE bednim politikantom tipa Merkel, Juncker, ki jih je kot dreka v skretu!

  Ali se vam sploh sanja o mentaliteti, kulturi smrti, o veri smrti o trdosrčni ubijalskosti islamizma !?
  Skrajni čas za prelom!
  Takoj ustavite islamizacijo Evrope!

  Slovenske stranke – vsrtavite v svoje programe!
  Stop Jankovićem – propadlim srbijanskim janičarjem, ki se maščujejo civilizaciji ! KOZLANJE !

 • Franjo Trojner

  SLOVENSKI domoljubi bomo za vsako ceno VEDNO in do zadnje kaplje svoje srčne krvi branili svoj dom, našo domovino, svojo KRŠČANSKO vero, svojo SLOVENSKO kuturo in tradicijo!!

 • dob

  Odvratno je gledati tiste, ki množice otrok in odraslih učijo o Islamu, jim razlagajo Koran, potem pa zanikajo posledice tega svojega učenja. Čeprav jih je dovolj povsod okoli nas!

  Isto velja za Cerkev, za cerkveno Dogmo. In enako za komunizem in njihov komunistični Manifest.

  Jezus je jasno povedal:
  »»Kdor pohujša enega od teh malih, ki verujejo vame, bi bilo bolje zanj, da se mu obesi mlinski kamen na vrat in se potopi v globino morja.«

  Po navadi je rad govoril v prispodobah, tukaj pa ni nobene prispodobe, je povedal kar naravnost!

  • Steiermark

   No, pri cerkvenih dogmah si pa malo mimo vsekal……. Kdaj so še pa cerkvene oblasti ali kar dogme učile zaničevati in ubijati druge ljudi, ki niso pripadniki katoliške vere? Ko si to zapisal, si se izdal, da ne poznaš Katoliške vere in 10 zapovedi, med katerimi je ena izmed njih, ki pravi: ne ubijaj……Musliji pa imajo ravno obratno, oni v imenu svojega alaha lahko koljejo in so za to celo “nagrajeni” (z obljubami) z devicami, ki jih čakajo v “nebesih” (to pomeni, v peklu in da njihov bog ni nihče drug, kot satan, ki se veseli vsake hudobije in vsega slabega…..)

   • dob

    Imava drugačen pogled na Katolicizem, kot ti. Ta je prevladujoča vero na naših tleh, ki je zagotovo imela glavni vpliv na to, kakšna je naša kultura danes. Pa tudi na civilizacijo Zahoda nasploh! Ne bi se preveč hvalil z njo. Seveda, če se odločimo primerjati jo z nekom, ki je kanibal, potem lahko rečemo, da smo še kar dobri.
    O tem, da ga te vere ne poznam, si mislim, da strinjanje z nečim še ne pomeni poznavanje tega. Jaz se ne strinjam z religijami, ne z Vatikanom, ne z Islamom, ne s komunizmom, ne z nacizmom in ne s fašizmom. Z nobeno dogme v takšni ali drugačni obliki. Ne primerjam jih s kanibalizmom, ker potem v vsaki lahko najdem nekaj “dobrega” ali boljšega od žrtja lastnih otrok.
    Ni mi treba primerjati!
    Z nobeno religijo, ne z dobro ne s slabo, pa tudi ne z neko glih malo boljšo od tiste najslabše – ne s kanibalizmom. Nič od tega ne maram, ker nič od tega ni uporabno. Poznam druge poti, zanesljivejše.

 • Igor Kavalar

  Nekaj kratkih klipov ;=)

  Nemški predsednik Gauck(bivši luteranski pastor, podpora z strani SPD, Zeleni, kandidatura neuspešna nato pa mu je uspelo z prejšnima dvema + CDU, CSU, FDP) vs nemški narod.
  https://youtu.be/Gd5TPWXgOFQ

  Na njegov wiki page piše anti communist
  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Joachim_Gauck
  He has been described by Chancellor Angela Merkel as a “true teacher of democracy” and a “tireless advocate of freedom, democracy, and justice.”

  Prva stavek, ki ga pisne v videoklipu zgorej negira opis Merklove.

  Pravosodni minister Heiko Maas, social demokrati vs nemški narod
  https://youtu.be/J9rvjdB-VRc

  Merklova krščanski demokrati vs nemški narod
  https://youtu.be/_4mcQgttFfg

  Claudia Roth podpredsednica Bundestaga, zeleni vs nemški narod
  https://youtu.be/57GoA0Nqsvo

 • Diagnostik

  Lepo, jaz bi pa zaradi večjega efekta, v tekst namesto Evropejci in Evropa vstavil Slovenci in slovenija, mogoče bi komu odprlo oči.

 • D&G

  Cela Evropa je v istem , zato se moramo vsi tega zavedati.

 • Aresnica

  Odvratno je gledati tiste, ki množice otrok in odraslih
  učijo o Islamu, jim razlagajo Koran, potem pa zanikajo posledice tega svojega
  učenja. Čeprav jih je dovolj povsod okoli nas!……………….
  ———————————-
  Kadar bivaš v primerjavah, ti možgani delajo v primerjavah
  in razmišljajo samo v primerjavah. Ven iz tega sistema razmišljanja pa ne more.
  …………………………….

  Jezus je jasno povedal:

  »»Kdor pohujša enega od teh malih, ki verujejo vame, bi bilo bolje zanj, da se
  mu obesi mlinski kamen na vrat in se potopi v globino morja.«

  –………………………..

  Najdi mi človeka, ki ne misli: Eh, vsake tolk cajta bi
  morala bit ena vojna! Da se mal sčisti……..

  –……………………

  Toda meni ni treba primerjati slabega z najslabšim………………………………………….To
  bo v prihodnji zgodovini sveta znano pod imenom “histerično” obdobje
  človeštva,,,,,,,,,,,,,,, (___grozno bo-po tem obdobju bo prišla zlata doba.)

  –……………..

  Jaz nisem tukaj zato, da bi se s kom strinjal. To ni moja
  naloga. Tu sem zato, da povem, kar imam povedati, ker drugi ne bo.

  ———-
  Dob_kaj naj rečem –tako je- _-JAZ sem, ki sem Aresnica-Lep pozdrav

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!