Feministična klinika smrti

Tinkara Jecl (Foto: osebni arhiv)

Združene države Amerike je nedavno pretreslo grozljivo odkritje, ki ga je v javnost razširila organizacija Live Action. To je organizacija, ki jo je leta 2003 ustanovila takrat komaj 15-letna Lila Rose z namenom, da se bori za življenje in za najosnovnejše pravice najbolj nedolžnih bitij, ki se ne morejo braniti sama – nerojenih otrok, živečih v maternici. Organizacija je na laž in najbolj gnusno prevaro postavila kliniko, ki v ZDA opravi največ umetnih splavov otrok.

Tako so v Live Actionu pred leti začeli z dvema vzporednima preiskavama pod krinko v klinikah največje ameriške abortivne korporacije – Planned Parenthood. Kar so odkrili, je bilo šokantno. Izkazalo se je, da organizacija, ki naj bi po lastnih besedah v prvi vrsti zagotavljala spolno oziroma reproduktivno zdravstveno oskrbo žensk, sistematično omogoča in prikriva posilstva deklet, tudi komaj 11 in 12 let starih, kot tudi trgovino z ženskami in otroki za spolno suženjstvo, ter žrtve pošilja nazaj v roke zločincev, ki jih zlorabljajo.

Organizacija Live Action je razkrila, kako uslužbenci znotraj abortivnih klinik brez kančka pomislekov opravljajo splave mladoletnicam, pri tem pa ne prijavljajo niti domnevnih niti očitnih spolnih zlorab. Uslužbenci Planned Parenthooda so pripravljeni pomagati celo zvodniku in mu omogočiti množične splave deklet in žensk, ki jih zlorablja in izkorišča na najodvratnejši način.

Nosečnice, ki želijo otroke roditi, jih ne zanimajo
Tako so v javnost na podlagi nekaj – žal izjemno poznih – ovadb pricurljale zgodbe, kakršna je zgodba mladega dekleta, ki jo je posiljeval lastni oče in jo na kliniko Planned Parenthooda na splavitev otroka pripeljal kar trikrat – ko je bila stara 14, 16 in 17 let. Ker očitne zlorabe v Planned Parenthoodu niso prijavili, jo je posiljeval še nadaljnjih 7 let. Za mentalno-psihično-fizične travme in skrajno masakriranje mlade ženske ni besed.

Gre pa še nekaj več besed nameniti korporaciji Planned Parenthood, ki v prevodu kruto ironično pomeni “načrtovano starševstvo”. Organizacijo financirajo ameriški davkoplačevalci, deluje pa tudi globalno, celo v treh četrtinah evropskih držav. Čeprav naj bi skrbela za zdravstveno oskrbo žensk, število opravljenih zdravstvenih storitev v Planned Parenthoodu – celo najosnovnejših – vztrajno pada, število opravljenih splavov pa v zadnjih letih eksponentno narašča. Ne opravijo niti enega mamografa, nimajo kvot za prenatalno oskrbo ali posvojitve, imajo pa kvote za opravljene splave. Nosečnice, ki želijo svoje otroke roditi, jih ne zanimajo.

Zanimajo jih umori nerojenih otrok
Zanimajo jih nerojeni otroci in na kakšen način jih bodo umorili, da bodo lahko po splavu na njih eksperimentirali in da bodo lahko dele njihovih nebogljenih telesc, njihove organe in celice prodajali za različne groteskne namene različnih institucij in s tem mastno zaslužili. V Planned Parenthoodu zato vse nosečnice posebej nagovarjajo k splavitvi otroka, pri tem pa žensko informirajo z lažnimi, izmišljenimi in zavajajočimi podatki. Prav tako v zameno za denar poskrbijo za konkretne splavitve otrok na podlagi spola in rase – recimo deklice in črnskega otroka.

Ostanki splavljenega otroka (Vir: YouTube)

Ustanoviteljica te zločinske organizacije – takrat še z drugačnim imenom – je bila v začetku prejšnjega stoletja feministka Margaret Sanger, ki jo novodobni levičarji opevajo celo kot herojinjo v boju za “reproduktivne pravice” in kot žensko, ki je v sebi gojila izjemno sočutje do žensk in otrok. Sangerjeva se je zavzemala za uničujočo hormonsko kontracepcijo in je ustanovila prvo kontracepcijsko kliniko v Ameriki. Ker je bila prvakinja evgenike, je to delala z namenom “iztrebljenja neuporabnih in defektnih ljudi” – po besedah iz lastnih knjig in govorov. Predvsem je ciljala na revnejše soseske, kjer je bilo večinsko prebivalstvo črnsko.

To so temelji, na katerih stoji zločinski Planned Parenthood. In to zagovarjajo preštevilni ameriški levičarji, feministi, “borci za pravice žensk” … Mednje spada tudi feministka in samooklicana borka za pravice žensk Hillary Clinton, ki Planned Parenthood na vse pretege podpira. Medtem pa Donald Trump, ki dela prve korake v smeri rezanja finančnih sredstev Planned Parenthoodu z že uradno sproženim postopkom in preusmerja sredstva v dejanske zdravstvene centre, kot tudi v strožjo zakonodajo glede prijavljanja in preprečevanja spolnih zlorab, ostaja šovinist. Še en dokaz, da lahko levičarska agenda človeštvo pelje samo v pogubo.

Tinkara Jecl

 • Miro Jereb

  Tole je iz stališča nepoznavalca zelo težko komentirati. Veliko je razlogov za splav kot tudi proti. Plod naj bi bil posledica ljubezni…a oče ki posiljuje svojo hči to sigurno ni imel. Rekel bi pa…Tinkara je izredno mila in simpatična na pogled…in bi z njo imel 10 lepih otrok…tudi to na pogled. Lep pozdrav Tinkara.

  • večni srb

   To govoriš zato, ker nimaš z njo še nobenega, ko bi se jo po par mesecih že rahlo naveličal in bil na poti prvi, bi začel razmišljati drugače.

   • Zgornji

    Ne obsojaj tako na hitro in površno,( da ne rečem naivno ) ker sploh ne poznaš njene duše , in tudi Mirotove duše ne poznaš dovolj !!! ! !!!

 • D Zen

  to pa je lepa in naravna slovenska, pa še fotkat se zna. prav lepo sije v tem plevelu.

  • večni srb

   Lep obrazek, malo premočno brado ima, zdi se mi tudi, da je rahlo zgrbana, sicer je slika res lepa, primerna za ovitek osnovnošolskih zvezkov.
   Tako na pamet bi rekel tudi, njena konstitucija torza kaže na veliko rit in močna bedresa, kar se na sliki seveda ne vidi.

   • D Zen

    Vidim da tvojemu budnemu očesu ni nič ušlo, zato ji bom težko stopil v bran in demantiral tvoj inuendo. Jaz ji nekako vse to oprostim, tudi to, da ji laski štrlijo, kot da je strela udarila v lipo na drugi strani leče. Verjetno je tako tudi zaradi njene žlahtne in samozavestne drže. Verjetno nebi zlezla čez prvo rundo bikini natečaja, ampak je prava osvežitev v primerjavi s kakšno površno poblajhano turbo čečenko, ki vadi gimnastiko na haubi od spuščenega golfa pred blokom.

    Je pa res da se lahko tudi motim, občutek za nianse z leti plahni.

   • D Zen

    Vidim, da tvojemu budnemu očesu ni nič ušlo, zato ji bom težko stopil v bran in demantiral tvoj inuendo. Jaz ji nekako vse to oprostim, tudi to, da ji laski štrlijo, kot da je strela udarila v lipo na drugi strani leče. Verjetno je tako tudi zaradi njene žlahtne in samozavestne drže. Verjetno nebi zlezla skozi prvo rundo bikini natečaja, ampak je prava osvežitev v primerjavi s kakšno površno poblajhano turbo čečenko, ki vadi gimnastiko na haubi od spuščenega golfa pred blokom.

    • Zgornji

     AMENNN !!! ! !!!

    • večni srb

     Laski ji štrlijo zato, ker ima sveže umite lase in se hitro naelektrijo, lesk pa poudari tudi tiste rjavkaste pramene, ki so nastali po barvanju z neko poceni mažo. Na pamet bi rekel, da je v resnici črnolasa.

     • D Zen

      No v te laske sem se vpiknil, ker se radi poigrajo s svetlobo in merilni napravami aparata. pri teh hitrih široko odprtih lečah se vsak centimeter pozna in ostrina pol peša. Mislim da je nedotaknjena brunetka, ampak temnejša kot na sliki, ker je zgleda nekdo to lečo do kraja navil in zmuznil mal preveč svetlobe not, da bi dobu lepši boke in je pustu histogram trpet.

      po bitki ne bom general, kliku se ne gleda v zobe. me bol nervirajo tisti ki prvlečejo celo cizo opreme in nardijo pogreb iz poroke. To kar ti vidiš kot pramen se pa po angleško reče chromatic aberration po slovensko pa ne vem kako.

      https://en.wikipedia.org/wiki/Chromatic_aberration

   • Zgornji

    PREMOČNO BRADO ??? No, kdor išče nek “napake”, jih tudi najde , Zato pa : Kdor z “majhnim” ni zadovoljen, VELIKEGA TUDI VREDEN – NI !!! ! !!!
    Ja pa kaaaj se boš še spomnil, no !!! :-P

 • večni srb

  Nehajte že s tem, milost prosim, v ženski ni nobenih drugih ljudi, ker otrok ni nekaj v nečem ampak je žensko telo nedeljiva celota. Iz oplojenega ženskega organa lahko zraste novi človek, to je očitno res, ampak rojstvo ni enkraten, trenutni pojav, temveč je proces rasti, ki poteka po posameznih fazah in se postopoma oblikuje v novo zavest.
  Kateri so pa vaši prvi spomini, nihče se ne spomni ničesar pred približno 3.letom starosti, ker se ne more, ker takrat človeški dojenček še nima dovolj zraščenih možganov. Ni možganov, ni zavesti, ni človeka, je pa človeški potencial, ki lahko postane novi človek. To torej niso nobeni nerojeni otroci ampak so samo človeški biološki potencial, ki se lahko materializira ali ne, odvisno od številnih dejavnikov.
  Moški in ženske neprestano tvorijo semena in jajčeca, zakaj ni sleherni del razplodnega aparata enako pomemben? Saj se lahko začnete boriti za umetne maternice, ženskam se vsak mesec izloči jajčece, moški pa itak izločimo toliko semenčec, da ena runda zadostuje za sto žensk, za celo življenje, do menopavze. Pa štancajte otroke, najraje na nekem izoliranem, samotnem otoku, dokler ne bo več centimetra tal, kjer ne bi stal nek otrok. Kaj bi potem z njimi, pa ne vem, najbolje bi bilo cel otok potopit verjetno. Ker točno v to vodi prekomerno razmnoževanje ljudi, prej ali kasneje bo zmanjaklo rodovitne zemlje, ne bo dovolj hrane in pitne vode, ne bo dovolj zdravil in zdravnikov, takrat bo giga smrt, ki je nihče v tem vesolju ne bo mogel preprečiti.
  V vesolje itak ne bomo mogli več, ker bo celotno človeštvo zaposleno s pridelavo hrane in nujnimi sredstvi za preživetje, karkoli bi šlo za znanost, bi nekomu odžrlo kruh in bi lahko zato umrl, znanstveni dosežek pa verjetno ne bi rešil problema. To niso nobeni heci ampak gola realnost, tako bo, če se bo ideološka lobotomija še dolgo nadaljevala, ne more se končati drugače.

  Nerojeni otrok je oksimoronizem, otrok lahko seveda nastane šele, ko se rodi. Obstaja samo noseča oziroma oplojena ženska, in to so v tem primeru tudi edini ljudje, za katere se je vredno zavzemati in varovati njihove pravice. Borba za nerojene otroke je boj za oplojene ženske, ampak to se sliši pa že čisto drugače, bolj osebno, mar ne?

  • večni srb

   Uredništvo prosim, da mi ne pobrišete komentarjev. Zavedam se,da je to smrtno resna tema in pristopam do nje kar se da resno in trezno, prav zato delujejo taki elaborati nekoliko osorno, vendar menim, da je ob takih temah določena ostrina besed na mestu.
   Ne bi se matral, če bi bila kolumna brez veze, lepo zagovarjajmo vsak svoje znanje in poglejmo kaj sploh vemo o fenomenu življenja vsi skupaj.

   • D Zen

    jaz se s tabo nebi strinjal tudi če bi govorila o jajcu, ampak se mi ne ljubi znova in znova.

   • Zgornji

    O fenomenu Življenja ki je Energija pa ti očitno še neveš kaj dosti , ker bi sicer drugače govoril o Energiji Duše ki se Inkarnira že takoj ob Spočetju in Izgrajuje njeno materialno telo vse od Začetka naprej , tudi po rojstvu . Lp do naslednjič.

    • bednick

     Duša je izmišljotina prevarantov.

     • stane

      Dusa je energija,ki poganja telo i daje zivljenje.
      Ta energija se ob dolocenih pogojih spremeni.temu se rece inkernacija. Disa-energija je neunicljiva.

     • bednick

      ” Dusa je energija,ki poganja telo i daje zivljenje.”
      —————————
      Se pravi, kdor ima dušo mu ni treba jesti in piti al kwa?

     • Stane

      Kdo pa ustvarja energijo? Hrana , voda. Imamo vodo, ki se ji rece ziva voda.C L O V E KKKKK

     • večni srb

      Lahko tudi obrnemo hipotezo in rečemo, telo poganja živčevje, ki neprestano generira električne sile ter pretvarja njihove signale po organskem sistemu. Večina teh procesov teče nezavedno od nas, ki smo itak omejeni zgolj na lastna čutila in lahko z njimi zaznavamo komaj delček celotnega spektra fizikalne realnosti.
      Energija je neuničljiva zato, ker je zgolj razlika med dvema potencialoma, ki se skušata izravnati. Preberi si moj prepovedan komentar zgoraj, preden bo dokončno izbrisan, kvantni delci narave neprestano reagirajo z vsemi ostalimi delci v vesolju, kar pomeni, če bi enega vzeli ven iz stvarstva, bi se vsi atomi vesolja rahlo premaknili, da bi zapolnili vrzel.

      Karkoli vesolje je, razne forme zagotovo niso nekaj v nečemu ampak je vse prepleteno in povezana celota, kar vključuje tudi nepredstavljivo ogromen navidezno prazen prostor, izven katerega nič ne obstaja in zato tudi ne more imeti vpliva na vse kar je.

      Ali pa vendarle, zakon o ohranitvi energije pravi edino, da imajo vsi potenciali neko končno vrednost, zato se ne morejo pretakati neskončne količine energije ampak se bo prej ali kasneje vse umirilo in izginilo. Ni pa nujno, mogoče je narava zgrajena tako, da vedno tvori nove delitve in vesolje nikoli ne more izginiti, vsekakor ta vprašanja daleč presegajo obzorja znane eksperimentalne fizike.

     • Zgornji

      Ja, in domnevna prevara nekih omejenih z teorijami zarot ter nepoučenih o Duhovnih Energijah ,

     • večni srb

      Niti ne, je samo nerodna beseda za zelo kompliciran in skrajno subtilen pojav, ki ga bomo raziskovali še tisočletja.
      Že dejstvo, da obstaja več različnih konceptov duše nam pove, da te stvari niso jasne in eskluzivne za določeno strokovno ali versko skupino,debata o mejnih področjih znanosti je vedno dobrodošla, ker se za vsemi resničnimi fenomeni skrivajo popolnoma logični in pristni fizikalni pojavi, ki jih pač (še) nihče ne razume.

    • večni srb

     Lahko se menimo tudi o transcendentalnem, vendar menim, da so to skrajno osebne zadeve,kjer ni mogoče jasno sklepati kdo je iskren, kdo pa je sam sebi povzročil neke čutne senzacije, ki jih zmotno in zavržno razume kot paranormalne pojave ,pa gre v resnici zgolj za psihološke trike in duševne motnje.

     Druga stvar je fizikalna resničnost kot taka, zakaj bi se vesolje sploh trudilo z nekim redom, očitno “informacije” nikoli ne izginejo iz nočnega neba, torej je življenje fenomen, ki sega izven našega intimnega časa in prostora ter ima kozmične posledice.
     Prav zato sem predlagal iskreno in konkretizirano debato, ne razumem zakaj mi potem uredništvo briše komentarje, zgleda nočejo slišati za nobene alternative.

     • Zgornji

      Kvečjemu Zato, da ne delaš še večje Duhovne Zmede kot jo ta ubogi narod že Itak Ima preveč.
      Torej se Vesolje Nič ne trudi , temveč se Trudi Tisti ki je Vesolje Ustvaril , in tudi Skrbo Shranjuje vse Informacije o Dogajanjih v tem Zapletenem Veličastnem Sistemu katerega oskrbuje z Eneregijo , da lahko sploh funkcionira in se Vzdržuje .

   • Bozz

    Ja, če zavračaš Boga in njegov nauk, da se življenje začne ob spočetju, potem si lahko res zmisliš vse kar ti paše za opravičenje zla.

    • večni srb

     Ne zavračam ničesar, če se Bogu zdi nekaj pomembno, se bo že potrudil in nam vsem pokazal, da je tako, kot na primer nikoli ne popusti gravitacija ali ne moremo preživeti dolgo brez hrane.

  • Zgornji

   Ali Pozabljaš ali pa si Nepoučen o Bistvu , in to je Duša ki Izgrajuje materialno telo v maternici matere za svoje prihodnje poslanstvo.
   Torej je Duša Prisotna že Vse od Spočetja naprej !!! ! !!!
   Zato je teorija “splava” Žal samo hinavsko prikrit Umor !!! ! !!!
   That’s It !!! ! !!!

   • večni srb

    Kaj pa živali, imajo tudi te dušo?
    Največje morišče je domači travnik pred tvojim nosom, če bi lahko videl kaj počeno ti drobni organizmi, bi mislil, da si se znašel najmanj v peklu.
    Kaj pa ozaveščena duša, ko se človeško bitje zave samega sebe, nekateri ljudje se rodijo tako pohabljeni in bolani, da niti tega preprosto ne zmorejo in jih je glede na inteligenco nemogoče ločiti od živali oziroma so te neprimerno bolj pametne od njih.

    • Zgornji

     Da : Tudi Živali Imajo Dušo, pa Tudi rastline , Ampak Žal sorazmerno manj Razvite duše imajo .

     • večni srb

      Zakaj pa ne. Odgovori mi samo na eno vprašanje, ali lahko ima tudi svetloba svojo pamet? Ker vse kar vidimo okoli nas je samo slika, ki nastane v naši glavi, ostala bitja niso ločena od nas samo v prostoru temveč tudi v času, nismo v isti dimenziji, tako rekoč. Potem je logično, da se neprestano pogovarjamo edino z duhovi, ne razumem kako bi se drugače lahko, če pa nismo vsi zdaj in tukaj.

     • Zgornji

      Iz mrčesa so se razvili samo PredAdamiti . Naša – Človeška Rasa pa Nima Ničesar z njimi, Kajti naša Rasa je prišla na ta planet z Materializacijo prvega Človeškega para .
      Jaz vem , da ima svetloba duhov svojo inteligenco, in iz tega sklepam, da ima tudi navadna sončna svetloba določeno inteligenco . Nevem pa kako je z umetno svetlobo – koliko inteligence vsebuje . Verjetno je odvisno od vrste svetlobe , … no, skoraj zagotovo pa ima Vsaka svetloba vsaj nek določen nivo inteligence .
      Namreč, svetloba je Pol Materialna in Pol Duhovna energija – je nekako vez med Materialnim in Duhovnim svetom , ker je namreč sestavljena iz Obojega : Duhovnega + Materialnega .
      Lahko pa se o tem še posvetujem z ostalimi , če te že ravno zanima.
      Lp.

    • janko

     Ja, lepo povedano; sem gledal oddajo o svetu mrčesa. Kruto. Pa prizadeti ljudje; hudo, solzna dolina. In trpljenje vseh vrst ljudi po svetu…. Duša: tega je dovolj v verski literaturi. Smrt: ko umre človek, duša zapusti telo. Sorodnikom se potem oglasi pokojnik, tudi ateisti to povejo. Antimaterija je znanstveno dokazana, v Cernu jo že dolgo experimentirajo; pa kaj vse še odkrivajo, tako da izgleda, da še ne vemo skoraj nič.

     • Matt von Glanz

      Mrces nima svobodne volje. Brez moznosti izbire je divjaski eden do drugega.

     • večni srb

      Ampak iz mrčesa so se nekoč razvila vsa živa bitja, tudi človek.

     • Matt von Glanz

      Mu zato ti izkazujes posebno spostovanje, ker ima po tvoje potencial svob. volje?

     • večni srb

      Saj ni treba imeti take drage igračke, enostavno se ozri v nočno nebo, vse kar vidiš je natančen odsev preteklosti, vključno z tistim kar si ta hip mislijo neki nezemljani, ki jih že zdavnaj ni več. Vesolje ni nekaj v nečemu in tudi ni vse naenkrat tukaj in zdaj, to so zelo čudne stvari.

  • janko

   Tako je stališče ateistov. Nekoč sem bral literaturo na to temo. Grozljivo. Akter splava je deležen depresije, obrabe sklepov, prezgodnjega staranja in smrti. Ima sanje o otroku ipd, to ga spremlja vse življenje, baje z namenom, da se ne bi nikoli več ponovilo kaj takega.

   • večni srb

    Strah je znotraj votel, okoli ga pa nič ni, znano je, da so vraževerni ljudje praviloma velike reve.
    Vzroki za depresijo niso enkratni dogodki temveč dolgotrajno, leta trajajoče stanje, ki se ne sanira oziroma ne zdravi.
    Danes je splav za žensko popolnoma neboleč postopek, neprimerno manj škodljiv od poroda, kjer se ženskam popolnoma spremeni metabolizem, premakne se jim celo srce, ki se takoj po splavi ali po porodu vrne na staro mesto. Večina ženske je včasih umrla med porodom, predvsem zato, ker včasih še niso vedeli za bakterije in niso razumeli kako občutljiv proces je življenje, ki se razvije iz ene same, nepredstavljivo drobne celice.

    • janko

     Razumem te, to že drži. Moje mnenje o tem sedaj naj ne bo važno. Literatura je bila strogo znanstvena in ne nova. Veliko strokovnjakov gotovo ve povedati še več o tem. To zagotovo drži in je dokazljivo. Veliko žensk je do ne tako davno umrlo med porodom, do pred 70 let je bilo na pokopališčih veliko takih grobov. Kot pravite srbi: svet je takav, čupav i dlakav. Pa za jetiko in nič koliko preprostih bolezni je skoraj vsak umrl. Bil sem že menda 200 krat prehlajen in 10 krat imel jetiko.

  • Bozz

   Saj podobno so pametovali in opravičevali umore otrok že v Sparti, starem Rimskem imperiju, itd. Tam so otroke metali kar volkovom. Danes so to početje samo bolj sofisticirali in napredek v znanosti izkoristili za zlo. Tudi danes so že resne debate, da bi lahko umorili tudi že rojene otroke, torej ko že pride ven iz maternice. Tvoje pametovanje torej ni nič novega.

   • večni srb

    Rojeni otroci so že ljudje, saj so ločeni od popkovine in lahko preživijo v naravnem okolju.
    Kaj pomeni beseda “spočetje”, telo ženske večkrat tudi samo od sebe odplavi oplojeno jajčece, brez nekih vidnih razlogov.
    Po tvoji logiki, se človek rodi že takrat, ko nekomu vstane kurac.

   • VIKTORE

    Ali so umore otrok že tedaj narekovali komunisti, komunajzerji, rdečuhi in podobna “svojat”, kot označujejo, ve se katere stranke, vse drugače misleče, ki ne trobijo v njen rog. Poglejte se v zrcalo in premislite smisel svojih sovražnih komentarjev.

  • Matt von Glanz

   To je res primerna pridiga nasim demografom. Migranti se ne bodo borili za pravico do splava.

   • večni srb

    Zanimivo vprašanje,jaz pa pravim,da bi se in se itak bori sleherna pametna ženska. Vidijo, da drugim ni nič in ne boli preveč, zakaj bi se odrekle tej dobrini, po kateri slovi zahod. Ženske niso neumne, če jim družba ne omogoči kar rabijo, se pa same znajdejo, saj se pogovarjajo med sabo in se podpirajo kadar je treba, brez skrbi.

    • Matt von Glanz

     Strinjam se, da jim bo splav mamljiv, vsaj nekaterim. Ampak saj ves, za take stvari tece feministicna kri ene 100 let.

 • No ta organizacija bi pa le lahko prijavila ustreznim organom očeta, ki je svojo hčerko posiljeval. Dobiš občutek, da se je tej organizaciji le šlo za “trupelca”.

  • Zgornji

   Ja, pa za DENAR se jim je šlo, oziroma Samo Za Denar se jim še Gre !!! ! !!!

   • bednick

    Samo nesposobnim se ne gre za denar.

  • stane

   Mislis,da se bo posiljevalec sam javil,ali pa tisti,ki se s tem strinja?

 • večni srb

  Moram priznati, razen izhodišč, se s Tinkarinim komentarjem celo strinjam.

  Kaj se to pravi “načrtovano starševstvo”, če pa je klinika očitno specializirana izključno za splave in evgenične raziskave, nekaj se vsekakor načrtuje, ampak kaj. Starševstvo že ne, ker tega ni treba početi nobeni kliniki, saj znamo ljudje načrtovati kar sami, sploh ni tako težko in komplicirano, da kdo ne bi takoj obvladal. Pardon, vedno se najde kakšen psihopat, ki si je nekaj v življenju popolnoma narobe razložil in se je dresiral za izjemno okrutna dejanja, ne ozirajoč se na druge osebe okoli sebe. Od kod pride norcem na pamet ideja, da si lahko zaplodijo žensko, v katero se potem praznijo po lastni volji, že tu se vse neha. Sistem je zgleda odpovedal, v obvezni osnovni šoli zagotovo ne učijo nič takega. Na kmetijah je pa precej incesta, govedu je vseeno, naskoči pač prvo kravo v neposredni bližini, ki se goni. V to ga sili brezumna biološka narava, ki hoče goveda za vsako ceno ohraniti pri življenju, itak ne morejo narediti preveč škode, če pa noč in dan samo prežvekujejo travo. Goveda so koristna za nekaj drugega, mesojedim plenilcem omogočajo ogromen rezervoar kemične energije, nujne za obstoj njihove vrste oziroma kompliciranega ravnovesja v naravnem habitatu. Tako to deluje, ostala goveda se samo umaknejo malo stran, ko plenilec ubije nebogljenega mladička in ga požre pred kravjo družino, s kostmi vred, saj vedo, da jih siti ne bodo več napadali.
  Včasih so ljudje verjeli, da otrok zraste v grmovju. Ženske so rodile kar ob poti in odvrgle dojenčka v travo, drugi popotniki so potem slišali ječanje in mislili, da se je otrok rodil v grmu. Mati ne bi znala razložiti kaj se ji je zgodilo, takrat ljudje še niso znali govoriti, spuščali so le neke preproste glasove, ki so pomenili čisto osnovne stvari, v smislu, lačen, boli in podobno. Mati je dojila in skrbela za dojenčka dokler jo je zabaval, potem so ga zapustile in je zanj skrbelo celo pleme oziroma so sami tacali za starejšimi.

  Gravitacija deluje na telesa z nasprotno enako silo, odvisno od kvadrata razdalje med njimi, iz tega sledi, da vsak atom vesolja čuti maso vseh ostalih delcev, ki se odzivajo na maso vseh drugih delcev. Vse je celota, le da teh drobnih pojavov enostavno ne moremo zaznati, kajti narava najmanjših gradnikov stvarnosti je človeku nedoumljiva in izmuzljiva. Atomi našega telesa se odzivajo na različne fizikalne sile, ki delujejo močneje od gravitacije, ki nas drži na podlagi planeta, ta pa se navija v spirali okoli sonca, ki čuti gravitacijski privlak mase cele galaksije, vse skupaj se nekako neprestano premika in zgleda v najlepšem redu, sicer življenje ne bi moglo obstajati. Tudi sicer nismo sestavljeni iz nekih lastnih delcev, v kakšnem mesecu dni, se zamenja sleherni atom našega telesa. V telo pridejo kot zrak, voda, hrana, svetloba… en velik čudež je to, največji od vseh pa je zagotovo, da se tega zavedamo.

  Nerojeni otroci… najprej bi rad vedel koliko teh čudnih zasebnih korporacij sploh obstaja in od kod jim toliko izobraženih sodelavcev, ki se igrajo z živimi človeškimi celicami. Čemu sploh služijo te brezplodne raziskave, mogoče lahko res presadijo opicam glavo na drugo opičje telo, do danes pa ni še nihče iznašel učinkovitega zdravila za navadno astmo ali migrene. Učijo se škodovati drugim, tudi v glavah teh ljudi nekaj ni bilo nikoli rojeno, znajo ubijati, o življenju pa pojma nimajo.

  • D Zen

   ne vem če poznaš shrodingerjevo fabulo o mrtvi mački, težko je postavljat binarne meje v kakršnikoli resni analizi. kjer je dvom prisoten se k stvarem abstraktno ne pristopa in se jim pusti pri miru.

   • večni srb

    Schrodingerjev model ima vgrajeno usodno napako, če čakamo dovolj dolgo, je mačka v škatli zagotovo mrtva.

    Nedoločnost je fizikalna resničnost, ker v naravi ni nobenih delcev temveč moramo govoriti o različnih kvantih poljih, ki so ločena med sabo in lahko med seboj reagirajo. Elektrona ni nikjer, obstaja edino električno polje, v katerem se nastanejo razni signali, kjer se večina teh signalov prekriva rečemo, da je tam elektron, ki pred meritvami polja seveda še ni obstajal. Kje je bil pa tisti elektron pred tem, nikjer in povsod naenkrat, do kamor se pač seglo električno polje, ki ga opazujemo. Sicer je povsem mogoče tudi, da v vesolju obstaja en sam elektron, ki skače naprej in nazaj po čas prostoru, da zgleda kot bi jih bilo nepredstavljivo ogromno veliko. Vsi elektroni so popolnoma isti, lastnost kvantnih delcev je pač taka, da so določene fizikalne količine povsod po vesolju natančno iste, med elektronom na enem in na nasprotnem koncu vidnega vesolja ni niti najmanjše razlike. Vesolje je pa en ogromen šiš miš, lahko iščemo tudi večno, pa nikjer ne bomo našli dveh popolnoma istih predmetov, sploh pa ne dveh istih živih bitij, ker razlike nastanejo že med interakcijo dveh istih delcev, v telesu pa jih je nepredstavljivo ogromno. To je posledica v naravno strukturo vgrajenih neskončnosti in večnosti, prazen prostor lahko recimo vedno razdelimo na točno dva dela in nikoli ne pridemo do konca, te drobne neskončnosti potem generirajo vedno nove različice istega.

    Potem je tu še nekaj takega kot entropija delcev, ki neprestano razpadajo, pri čemer se sestavni delčki delcev končno razblinijo v nič in načelno ni znano, da bi kje nastajali novi. Preden snov popolnoma razpade, reagira z delci oziroma silami v okolju, kjer spontano nastajajo razne manifestacije sil in materije. Ker je skrajna praznina najbolj kaotična mešanica sil od vseh, prazen prostor pa loči en objekt od drugih,je enostavno nemogoče vedeti vnaprej kaj se bo nekje pojavilo in/ali izginilo, zato je tudi nemogoče napovedati kaj se bi zgodilo z ubogo mačko v škatli, odvisno od časovne bombe, ki bi jo prej ali kasneje sprožili ti popolnoma naključni dogodki.

    Pa še več je teh naravnih paradoksov, ki so kritično povezani z razumevanjem fenomena obstoja oziroma življenja, o katerih se ne pogovarjamo, še to bodo pobrisali.

    • KP

     Kaj si požrl?

     • večni srb

      Vidim, da se je večina na tem portalu učila še po newtonovih zakonih, jaz sem pa že iz 21.stoletja.

    • D Zen

     No vidiš s tem pogledom lažje shajam kot z renesančnim egoizmom in ibermenševskimi švabskimi kozlerijami. Ne vem zakaj je moral shroedinger bogega mačka ferderbat da bi demostriral svojo teorijo ampak ok, švabski inženirji in njihov dekadentni minimizem al kr neki.

     Se mi zdi da mi sploh ni treba zait v teološke vode da bi se strinjal s cerkvijo in s tabo. Če obstaja enoten naboj, gaja če hočeš, potem je tudi samo eno življenje in je s tega zornega kota v limiti življenje matere ravno toliko nepomembno kot potencial plodu nekje v času in prostoru. Dawkinsov nihilizem na stran, je tako razumno ohraniti oba, če se njun obstoj ne izključuje.

 • Marija

  To je podobno kot Primc in njegovi Za otroke gre. Kdaj so oni pomagali kakšnemu posiljenemu otroku. Oni se samu furajo na koroških dečkih in nič drugega.

  • alojz

   Pa na vsakem vogalu stojijo posiljeni otroci in prosijo Primca za pomoč. Neumen do skrajnosti je tvoj komentar, Marija.

  • Marija

   Take neumnosti pa ena normalna Marija ne bi pisala

  • KP

   Na čemu pa se ti furaš?

 • Franc Šink

  Za raziskave je potreben določen “materijal” Te pošasti ga pridobijajo na ta način.

 • Zgornji

  Hvala Tinkara . TO JE ZLORABA DENARJA IN MOČI DELOVNIH LJUDI !!! ! !!! Konec Pokvarjenega dela sveta se bliža, in se Bo zgodil v naslednjem Desetletju. Lp do tedaj .

  • bednick

   100% si pristaš teorije zarot.
   Vsi pristaši teorije zarot ste upileni!

  • bednick

   “Konec Pokvarjenega dela sveta se Zato vztrajno Bliža,
   in se Bo Žal zgodil v naslednjem Desetletju. ”
   ___________________

   A veš mogoče za točen datum, da začnem kopat rov?

   • Pesjan

    Ne ga fiksat z rovom ker te bodo levaki v njega pokopali so namreč špecialisti za rove in druge Hude jame!!!!

   • Zgornji

    Datuma v Njegovem Vesolju Ni Nobenega, Ker je Samo Vzročno Zaporedje / Sosledje , … bo pa približno okrog 2027,5 z toleranco +/- 5 let . Ampak – Žal ti tudi rov Nebo kaj dosti pomagal !!! ! !!! Namreč, … 5,5 let of the End Days pač žal Ni tako kratka doba !!! ! !!!

 • Olga2345

  Levičarji so zločinci, enaki nacistom! Tudi nacisti so hoteli opraviti s krščanstvom, saj jim deset božjih zapovedi drži ogledalo!

  • Cucurbita Pepo

   haha

 • bednick

  Članek za moraliste.

 • večni srb

  Nehajte mi brisat poljudno znanstvene komentarje, če sem slučajno zapisal kaj neresničnega, me prosim replicirajte in opozorite na nesmisel, da bom lahko podrobneje odgovoril ali popravil, sicer mi dovolite, da še naprej zagovarjam ZNANSTVENO tezo, ki drži povsod v znanem vesolju in se nikoli ne bo spremenila. Vam je lahko, ker vam ni treba nič vedeti, jaz pa te stvari bolj resno študiram že dlje časa in kar nekaj vem o tem, takšnih pri nas ni prav veliko.

  Rad bi izpostavil predvsem neumnost, ki je besedna zveza “nerojeni otrok”. Izraz zavaja in potem ljudje trpijo, ker ne razumejo osnovnih stvari oziroma izhajajo iz neresničnih idej.
  Otrok postane to šele z rojstvom, preden se rodi, je samo del,organ ženskega telesa. Mati je oplojena ženska, ki lahko rodi, si želi spočeti otroka ali enostavno nima vpliva na svojo nosečnost. Dokler ne rodi, ni mati ampak je samo še ena ženska, ne boste menda trdili, da obstajajo tudi neoplojene matere. Zakaj potem ločimo ženske od matere? Isto velja za plod, ki ni postal otrok, ker se ni rodil oziroma je bila njegova metamorfoza prekinjena v zgodnji rasti.
  V nobene od teh primerov ne govorimo o zločinu, navajam zgolj eksplicitna naravna dejstva. Malikovanje ljudi je prepovedano tudi z versko etiko, častimo človeka in človeštvo, nikakor vse kar je povezano s človekom, kot sta na primer drek ali tumor. Iztrebke vračamo v naravno okolje, bolezni pa skušamo pozdraviti, isto velja gledati na splave. Družba je dolžna varovati vse ROJENE ljudi, kar posebej velja za noseče ženske, saj so njihova telesa med nosečnostjo še posebej izpostavljena in občutljiva, za razliko od moških, ki se nas v organskem smislu, to nič ne tiče. Problem nerojenih otrok je torej v resnici problem oplojenih žensk, zadnja stvar, ki jo rabijo je policijski nadzor nad vsebino njenih teles in usodo lastnega ploda, ker so vse ženske ljudje, za vse ljudi pa veljajo enake človekove pravice in etična pravila obnašanja. Ko se plod rodi v otroka, smo dolžni varovati tudi njegove pravice, prej govorimo izključno samo o ženski in o morali v družbi na splošno. Pravice nerojenih otrok bi še lahko relativizirali in omejevali, ker niso nanašalne na nič konkretnega, pravice oplojenih žensk pa ne smemo, ker je vsak človek neponovljivo in samostojno , nenazadnje enakovredno bitje, zato je to nezdružljiv paradoks, ki izvira iz globokega nepoznavanja temeljnih lastnosti nedoumljivega naravnega ustroja.

  Rabimo boljšo kontracepcijo, in boljše pogoje za vse ljudi pri nas, to je pa res, naše zdravstvo se počasi vrača nazaj v srednji vek, akademska sfera pa je vse bolj ločena od mednarodne znanstvene skupnosti ter tone v okultni mistiki in ideologiji, ki jima v sodobnem strokovnem svetu ni več mesta. Pa tudi, lažje se je boriti za nekaj, kar objektivno ne obstaja in se nas pravzaprav ne tiče, verjetno bi radi s takimi agendami povedali nekaj drugega.

  Sicer pa ta kolumna sploh ne govori o splavu, Tinkara razlaga sodobno evgeniko, ki je najhujše zlo kar si ga je kdaj izmislil človek, predvsem pa nezaslišana neumnost in neverjetna hudobija, kar se začel razlagat v spornem komentarju spodaj.

 • KP

  In sedaj je večni Srbijanec postak ekspert še na zdravstvenem področju. Da ni mogoče minister za splave Republike Srbske.

  • večni srb

   Brez skrbi, ti kar poslušaj naše šamane, saj so takoj izbrisali nedvoumno in nesporno resnico, drug blok mojih komentarjev pa še brišejo.

  • Matt von Glanz

   Ni minister, samo stari kurbir, ki bi moral placevati prevec prezivnin, ce ne bi preprical svojih vecnih ljubic.

 • Matt von Glanz

  Kaj je splav, se zaves, ko si nekoc planiral splav, pa se premislil in zdaj gledas otroka, ki odrasca. Splav je umor clovecka, ki ima vse sanse, da se razvije.

  • večni srb

   Kaj je ženska, za katero si nekoč sanjal da bi jo položil, na stara leta si jo pa končno res, ko jo noben drug ni več maral.
   Po tvoji logiki, je nerojeni otrok že zdrava maternica sama po sebi, ženske so pa sebične, ker se nočejo pustiti oploditi vsak mesec, ko ležejo novo jajčece.
   Predstavljaj si, da si ženska in se v tvojem telesu nekaj dogaja,lahko vzameš tablete in je v par urah vsega konec,lahko pa potrpiš še 9 mesecev in si do konca zafuraš brezskrbno življenje. Kaj bi ti storil, komu si najprej dolžan pokazati spoštovanje, lastnemu telesu ali gnili, hinavski in zlagni družbi, kdo bo trpel in pozabil namesto tebe?

   • Matt von Glanz

    Razumem tocno, kaj pravis in se ne strinjam. Prvic. Ce sta seksala, to ni ne nagrada ne kazen ampak pac posledica. Zato pa so kondomi.
    Drugic. Imas svoje otroke? Ce jih imas, si zamisli, da si enega od njih splavil.
    In bos razumel, zakaj je bila tista stara koka kaj vredna, ko si jo koncno polozil – ker si jo imel rad.

    • večni srb

     Kakšna je potem razlika med kondomom in splavom, v prvem primeru prepreči oploditev gumijasta membrana, v drugem oplojeno jajčece uniči strup ali preprost medicinski poseg. Meni se ne zdi sporno, da je kontracepcija odvisna več kot od samo enega sredstva in faze razvoja jajčeca.
     Jaz ne morem ničesar splaviti, ker nimam maternice, svojih semenčec pa sem pognal po kanalizaciji več kot si lahko sploh zamislim, če si me že spomnil na to. Še več jih je snedlo moje telo ali so pocrkale same od sebe, banda nesposobna. Kaj naj pa naredim, če bi bila moja deklica noseča, saj ni z mano zato, da bi jaz upravljal z njenim telesom, še manj s pametjo, tisto v postelji je samo igra. Rojstvo je pa nekaj drugega, takrat govorimo tudi o mojem otroku, ki je očitno rojen in je moj, v smislu, da ni več del njenega telesa, sicer ima mati vedno prednost, ampak ga ni hudiča, ki bi me zaustavil, da ne bi mogel videti in prijeti svoje, kar sem sam spočel na ta svet. Za mene, je najbolj relevantna popkovina, dokler diha in se hrani iz matere, otrok ni rojen, ni še del tega sveta, ko pa se zgodi, je zame popolnoma enakovredno človeško bitje, če je moj, je enakovredno še toliko bolj kot vsi ostali ljudje na tem svetu in bom prvi branil vse njegove pravice.
     Ljubezen ne obstaja, je kompozitno čustvo, stkano iz različnih kemičnih in duševnih senzacij,stvari niso nekaj v nečemer, nobena forma ni dokončna in večna, če bi že položil staro babo, bi jo mogoče samo še iz principa.

     • Matt von Glanz

      Razlika med spermo v kondomu in spermo v noznici je enaka razliki med bencom na plocniku in bencom v uplinjacu.
      Kar se pa ljubezni tice, ce mislis, da je to samo eden od kemicnih koktajlov, je to za1x tvoja realnost in nimas druge. Jaz vem pac drugace.
      Zdaj, ko si pojasnil svoj nazor, me cudi, da tudi rojenemu cloveku pripises kaj vec kot samo to, da je nek organizem.

 • večni srb

  Nemogoče se je pogovarjati na tem portalu, ker je za vas vse preveč, celo gola znanost vam ne pride do živega, čeprav je menda jasno, da noben Vatikan in nihče na svetu ne bo nikoli spremenil nedvoumnih dejstev, ne glede na karkoli. Mislim, da si s tem ne delate nobene usluge, bralcem pa še manj, kar pa me najbolj boli, kolumna je dobra in se ji splača posvetiti nekaj več pozornosti.
  Saj ne piše proti splavu, tudi, ampak centralna tema je evgenika, ki ni nobena znanost in se tiče vseh.
  Zakaj se matram s kvantno mehaniko in relativnostjo, ki ju itak nihče ne razume, ker je treba najprej razložiti okvir, v katerem se pogovarjamo o smrtno resnih stvareh.
  Kako si uredništvo pravzaprav predstavlja življenje, kaj je za vas živa celica, če smo bolj natančni?
  Dejstva so taka kot sem opisoval, celica je zgrajena okoli dvojne vijačnice molekul, ki silijo celice, da se neprestano hranijo in delijo. Že celica je zelo, zelo majhna, DNK je pa še bistveno manjša forma, zgrajena dobesedno iz atomov, ki jih ne moremo na noben način videti in nihče blage veze nima kako bi naj sploh zgledalo kaj takega, razen približno. Tiste sličice v knjigah so samo risanke, več kot drobne pikice svetlobe nihče ni in tudi nikoli ne bo videl, ker atom nima nobene stvarne, za nas smiselne forme.
  Staramo se iz različnih vzrokov, najpomembnejši pa je prav dejstvo, da so ti atomi zelo občutljivi in jih lahko iz vijačnic izbije že sevanje raznih elektronskih naprav, sonce nam to dela neprestano. Celica nima pameti, če ustreznega delca na nekem mestu ni, ga pač ni, fizika strukturo nekako zaflika, vijačnica pa začne proizvajati celice z napako, zaradi katere nove celice potem ne delujejo več tako dobro in sčasoma povzročijo neko bolezen. Včasih res nastanejo škodljive mutacije, ki hitro ubijejo človeka, običajno se pojavijo samo razne variacije, ki nimajo takega vpliva na organizem kot celoto, ampak dejstvo je, da nihče ne razume kako točno deluje biološki mehanizem, ker je teh delčkov in kombinacij nepredstavljivo ogromno.
  Šele na tem mestu pridemo do evgenike, ki je samo drugo ime za umetno evolucijo, temelji pa na popolnoma zgrešeni domnevi, da je mogoče z manipulacijo DNK poljubno spreminjati zunanje in duševne lastnosti človeka, ker ni niti približno tako preprosto. Ampak za evgenike to ni ti ni bistveno, nič hudega, če ne vedo vsega naenkrat, za njih je pomembno in naravnost fascinantno, da lahko sploh vplivajo na kaj takega kot je srž živega. Ampak rekli smo, da vsaka malenkost vpliva, celostna teorija pa ne obstaja,edino kar lahko evgeniki storijo je, da eksperimentirajo ter beležijo katere možnosti se najbolje obnesejo za njihove cilje.

  Treba je ločiti zlo od znanosti, ki ni namenjena igranju z življenjem in zdravjem temveč pojasnjevanju naravnega ustroja. Eksperiment še ni znanost. Ni vsak dosežek tudi moralno opravičeno dejanje, sicer bi se vsi laboratoriji na svetu ukvarjali edino z načrtovanjem čim bolj nevarnega virusa. Neprimerno lažje je ubiti človeka in ga pohabiti kot pozdraviti in obdržati zdravega, vedno je tudi lažje razbiti kozarec kot izdelati novega. Evgenika ni znanost, predstavljajte si kaj se dogaja z našimi telesi na ravni atomov, pa je menda vsakomur takoj jasno, da še dolgo ne bomo razumeli ničesar, ker je življenje nekaj nedoumljivo zapletenega, kompleksnega, povezanega in se tudi spreminja iz trenutka v trenutek. Najbolj pomembno pa je, da se dajo vsi evgenični eksperimenti tudi najprej simulirati, kemija je relativno preprosta veda,kjer se dogajajo precej predvidljive stvari, ampak simulacije in meritve so tako komplicirane, da se nikomur od tistih bogatih, na smrt bolanih in prekomerno postaranih prdcev ne ljubi tako dolgo čakati, zato nečloveške eksperimente večkrat zapakirajo pod krinko neke čudne medicine ali nejasnega znanstvenega napredka, kar je neprimerno hujše in bolj nemoralno zlo od splava, saj se tiče nas vseh in lahko vpliva na usodo vsega živega, kar nam je znano. Ne more se vsakdo zajebavat z ljudmi po svoje, danes veliko vemo, na voljo so energija in številni tehnični pripomočki, to so smrtno resne stvari, ki kaj dobrega skoraj ne morejo narediti, lahko pa hitro pobegnejo iz kontrole, potem bomo soočeni s katastrofo, o kateri se danes nikomur še sanja ne, kot je bila nekoč ideja o človeških hibridih, ki so jih gojili nacisti kot gomolje.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!