Končno se je zgodilo: Jankovićevo vsiljevanje certifikatov “LGBT prijazno” preiskuje inšpekcija!

foto matic stojs

Pred dnevi smo poročali, da sta protidružinsko ministrstvo Anje Kopač Mrak in filozofska fakulteta prav v dneh pred božičem za vaš denar izvajali nasilno homoseksualno propagando z delitvijo letakov po gospodinjstvih.

Z izvirno stripovsko propagando homoseksualnega in lezbičnega načina življenja so posiljevali tudi tistih 400.000 mam, očetov in starih staršev, ki smo bili na družinskem referendumu decembra 2015 proti posvojitvam in izrojeni teoriji spola, s katero bi aktivisti poneumljali naše otroke v vrtcih in šolah.

Javni uslužbenci imajo zadosti! Zgodila se je prijava
Skupina zaposlenih iz ljubljanskega javnega zavoda je te dni sporočila, da so podali prijavo zoper nezakonito poseganje MOL v njihove pogodbe o zaposlitvi. Navedli so, da Jankovićeva mestna uprava od njih zahteva znanja, ki nikakor ne sodijo v njihov opis del in nalog.

Iz javnega zavoda namreč poročajo, da so za pridobitev certifikata dolžni izobraziti vodstvene kadre, ti pa morajo svoje “znanje” nato prenesti na sodelavce. Znanje jim podeljujejo, pozor(!), “trenerji človekovih pravic” iz društva Legebitra, in Društva študentski kulturni center. Takšno pranje možganov seveda ni zastonj, homoseksualni aktivisti s tem zvito poskrbijo, da plačujemo delovna mesta aktivistov, ki širijo svojo ideologijo, ki ni drugega kot “zabloda človeškega razuma”, kot je rekel papež Frančišek.

Nezakonita uporaba mehke prisile
Oddelek za zdravje in socialno varstvo MOL z navidez nedolžnim povabilom sili ravnatelje in ravnateljice ljubljanskih vrtcev, podjetij in drugih javnih zavodov k pridobitvi certifikata “lezbijkam, homoseksualcem, biseksualcem in transseksualcem (LGBT) prijazno.” Gre za t. i. “mehko prisilo”, saj v dopisu navajajo, da projekt podpira župan Janković osebno, hkrati pa trdijo, da so osebe LGBTQ še vedno diskriminirane. V referendumski kampanji leta 2015 se je pokazalo, da gre za izjemno močan in vpliven lobi, ki obvladuje vse največje medije, vlado, veliko večino v državnem zboru, ljubljansko občino in družboslovne fakultete ter razpolaga s praktično neomejenimi finančnimi sredstvi. Iz tega je povsem jasno, da homoseksualni lobi ni diskriminiran, temveč je finančno in politično privilegiran.

Franci Donko

Gre za nezakonito početje
Kljub temu, da ljudje nismo pristali na uničenje družine mame, očeta in otrok, nas homoaktivisti učijo, kako naj bomo manj “homofobni”, čeprav so prava karikatura strahu pred človekom ravno tisti, ki se bojijo celo nerojenih otrok.

Javno znano je, da jim prav homoseksualno-feministični in levičarski aktivisti najbolj glasno odrekajo pravico, da bi se rodili. Tisti, ki se rodijo, pa bi morali biti na voljo za posvojitev bogatim, sebičnim homoseksualcem in lezbijkam, ki bi svoj jalov odnos radi popestrili s kakšno živo igračo.

S takšnimi akcijami nam sporočajo, da hočejo po nekoliko drugačni poti doseči iste cilje, kot so jih imeli ves čas, to pa je, da bi homoseksualci, lezbijke in transseksualci prišli do otrok. Prek posvojitev, umetnih oploditev in trgovine z materinstvom. Hkrati pa bi radi naše otroke po svoje vzgajali že v vrtcih in šolah ter bili ob tem še bogato plačani od države, kar kaže primer Jankovićevega dodeljevanja certifikatov “LGBT prijazno” in tajne operacije homoseksualne indoktrinacije otrok po naših šolah.

Ministrstva in Janković financirajo lobi LGBTQ z našim denarjem!
Nekatera ministrstva in ljubljanski župan Janković prek svojih proračunov že več let izdatno financirajo homoseksualne aktiviste.

Za takšno početje seveda nimajo nikakršne pravne podlage. Zgolj sklep posameznega ministrstva ali mestnega sveta seveda ni dovolj za takšno zlorabo. Gre za popolno nespoštovanje volje ljudi, ki smo jo na družinskem referendumu decembra 2015 jasno izrazili.

V veliki večini smo se izrekli za spoštovanje materinstva in očetovstva. Žalostno dejstvo je, da izrojena levičarska elita, ki vodi državo in tudi  MOL, ne spoštuje volje ljudi. Še več. Ljudi na izpostavljenih položajih s prikrito grožnjo sili, da sledijo njihovi ideologiji, ali pa so kdaj v prihodnje lahko ogrožene njihove službe. Temu se je treba odločno upreti!

Javnim uslužbencem, ki so se s prijavo uprli Jankoviću, vse naše čestitke!

Franci Donko

 • Soave

  ” Znanje jim podeljujejo, pozor(!), “trenerji človekovih pravic” iz
  društva Legebitra, in Društva študentski kulturni center. Takšno pranje
  možganov seveda ni zastonj, homoseksualni aktivisti s tem zvito
  poskrbijo, da plačujemo delovna mesta aktivistov, ki širijo svojo. . . . . . .”

  Ho, ho, dragi moji ! Tole pa mene na nekaj spominja .Morda bodo uslužbencem razdelili tudi kakšne knjižice z navodili, tako, kot uslužbenkam v uradih v Nemčiji ( če se ne motim ), kjer imajo neposredni stik z migranti. Dobile so navodila o obnašanju, oblačenju. . . . . . . skratka, še malo, pa bodo morale obleči burko ??
  Sramota, kako šerif zapravlja denar vseh Ljubljančanov !!
  Uh, mimogrede. Je kdo od vas gledal tisto oddajo Svetlane Mlakar. Gostila je Jankovićevo ženo. Nisem vsega poslušala, saj mi je šla na živce osladna ustrežljivost voditeljice.

  Če bo jutri morda komu dolgčas, pa si poglejte ta cvetek od oddaje !!

  • totex39

   Ja, hvalila ga je na vse pretege, očitno ni nič drugačna kot on.

   • Aton

    Ona je naljvečja žrtev. Karkoli že reče!

   • Soave

    Prav gotovo ! Gliha vkup štriha. . . . . . . pa še nekaj takih dobrih pregovorov imamo Slovenci !!

  • Vera

   Gledala , ter ugotovila, da je bila Svetlanina oddaja ” plačana ” iz strani ” opankarja “, ki si vse dovoli . Kako to, da ni Mija spregovorila o snahah ? Ustvarila sem si pa lastno mišljenje , da ima Mija mnogo večji IQ od svojega moža . Mogoče bi bila tudi boljša županja, kot je Zoran ?

   • Soave

    Veste, nisem gledala cele oddaje .Ko sem iskala kakšno dobro kriminalko ( grozna sem ), mi je padlo v oči in ušesa. Iz tistega, kar sem slišala. . . . ja, lahko bi tako rekla, o njenem IQ.
    Strašno mi je šla na živce Svetlana. Ne prenesem takih ” uslužnostnih , hinavskih ” obrazov.

 • Miro Jereb

  Dragi Slovenci….priznam…rad imam ženske in otroke, družino z moškim in žensko. Oproščm se a dobil sem občutek da sem eden redkih in zato naprošam vse podobne da organiziramo parado sramu, Janukovič Zroki pa bi nategnil vse kar mu ne uide v vodo ali na drevo. Veliko jih je pred leti trdilo, da je AIDS Božja kazen. Verjetno je to bila Božja selekcija. Torej še naprej pazimo na svojo rit.

  • karlina

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • karlina

  GROZLJIVOOOOO

 • Slovenec34

  Donko daj si ze dildota v rit pa nehaj konstantno pisarit o homotih. So marginalna skupina in nas ne zanimajo tvoje teorije zarot. Tud ce homolobi obstaja ni nic v primerjavi s cerkveno pedofilskim

 • Vrhovni sodnik

  Da lahko LGBT financirajo, pa darkness krade otrokom, OD in štipendije so znižali za 25% in to zelo zvito, na levi strani so spremenili razrede, ki so v % PP, naprimer prej je bil najvišji OD do 30% PP, po novem je samo do 18% PP, ista finta je pri štipendijah, prej je bil razred do 45% PP višina štipendije 130 EUR, zdaj so razred dvignili do 54% PP, štipendijo pa znižali na 100 EUR.

 • Valter BraniSlav

  Franci in njegova Danka kar naprej sanjarita o homoseksu….
  Pazite, tecite, istospolni vdirajo v Francijeve mozgane in v njegovo danko… Franci je brez moci… kmalu ne bo mogel vec boriti se proti hoseksualnim pozelenjim ki se ustvarjajo v njem samem….
  ZAKAJ NEKATERI TAKO TEZKO PRENASAJO ISTOSPOLNE?
  https://www.youtube.com/watch?v=xP4zr0agHSM
  https://www.youtube.com/watch?v=yMsG9ScQP9I

 • VERRZIFIKATOR

  Janko Zorenčič

  ABECEDI PRIJAZNA ŠOLA

  Šola ta je pa zares prijazna, ne,
  rekel je župan in zraven smrknil,
  jezno nejeverneže ošvrknil,
  saj učilnica napol je prazna, be.

  Rekel nekaj je o abecedi, ne,
  da prijazna je in čisto kratka,
  hotel reči, da povsem ni gladka,
  ni podlaga tvorjeni besedi, de.

  Štiri črke ta samo obsega, ne,
  L in G in B in T zadošča,
  se ob črkah teh učenec sprošča,
  samoglasniki so le nadlega, be.

  Je dovolj te štiri zgolj poznati, ne,
  v njih zajeto bistvo je stvari,
  da otrok dileme se znebi,
  kdo je oče in pa kdo je mati, be.

  L in G in B in T ostane, ne,
  druge črke vse so prenevarne,
  da otrok te zblojene tovarne
  homo sapiens kdaj ne postane, be.

  Homo sapiens, ki sam razmišlja, ne,
  in ni črkam štirim zgolj prijazen,
  takšen za prihodnost je porazen,
  tak prav zlahka si preveč domišlja, de.

  Štiri črke so dovolj za šolo, ne,
  da prijazna bo za čisto vse,
  malo še, pa že po štirih gre,
  pleše v njej učenec monkey-kolo, le.

 • Darth Vader

  janković je LGTBQ sceni neprijazen :) on rad fuka mlade farmacevtke, žena mija ima pa tako ali tako že prah po pizdi in je bila samo za reprodukcijo mega genov janovića…..povila je dve opici – damijana in jurćeka, ki sta s svojim znanjem, kapitalom in ostalimi sposobnostmi obogatila genetski bazen v sloveniji….

  • luckyss

   Dobra +

 • Darth Vader

  drgač pa janković je eden od generalov pete kolone v sloveniji…..finančna sredstva prejema preko Sorosovih skladov, en del te LGTBQ propagande pa z veseljem operativno in finančno podpira tudi ameriško veleposlaništvo v ljubljani, saj je mnenje klovna veleposlanika hartleya, da smo slovenci premalo multi-kulturni in preveč homofobni…..torej nam je pod patronatom Sorosa nujno potrebno zgraditi đamijo v vsaki slovenski vasi, azilen dom v vsake malce večje mesto, otroke slovencev pa bomo uničili tako, da jih bomo indoktrinirali z miselnimi virusi levice…….tako bomo za vedno uničili narodno državo slovencev in slovenski narod…….Zoran Janković – srpsko saraoško govno pa bo lahko do konca življenja fukal farmacevtke in kradel proračun MOL-a……razen če….

  • Roman Eržen

   čez pol leta volite SDS, da naženejo pokvarjence iz družbenega življenja

 • AlojzZ

  Jankovićevo vsiljevanje certifikatov “LGBT prijazno” preiskuje inšpekcija, ki bo ugotovila, da je vse v redu in da Jankovič zasluži nagrado.

 • Franc Šink

  Na gredo ti perverzneži nazaj od koder so prišli Nas “homofobe” pa naj pustijo na miru.

 • zokispoki

  Kje je bil cigan , popolni mentalni peder , v casu osamosvojitve ? Kaj je pocel takrat ? Ali ima tudi drzavljanstvo svoje ljubljene otadzbine ? Vsa ta, in se mnoga ,mnoga druga vprasanja, bi zanimala javnost. Sicer pa nam lahko pomaga ze samo en lovec, ki se mu v grmovju po nesreci aktivira sprozilec.
  Res je tudi, da obstaja cela vrsta svinjarij, nevzdrznih in nemarnih kaznivih dejanj v tem dekadentnem Zorangutistanu. Pravzaprav je vprasanje, ce je sploh kaj normalnega pri njegovemu poslovanju. Ko razmisljam, kako bi se
  morala ta norost koncati, se nehote spomnim na konec Benita Mussolinija.

  • Soave

   +++++++ Pišuka, vidiš ! Tole mi pa še ni prišlo na misel !! Dobro si se spomnil.
   Nova naloga za Novo

  • Roman Eržen

   morali bi se od hrvatov sposoditi goli otok

 • učko

  Zoki, kralj čefurjev in glupavih Zlovenaca, ima pod svojo komando tud’ LGBT barabe pod geslom: “vsa golazen, združi se”!

  • Roman Eržen

   žalostno je da jim to celo uspeva

 • Jana učak

  Še enkratno si preberite svoje hujskaške , odvratne pisarije in naj vas bo sram!!!

  • zokispoki

   Ali si ti tudi dobila sluzbo za nedolocen cas?
   Morda tudi kaj drugega?
   Zal to niso nobene hujskaske, saj mentalni buzerant nikoli ne bi smel biti zupan ali politik. Takim pravijo drugje po svetu mafiozi, in prezivijo vecji del svojega zivljenja po arestih.
   Zgornji komentarji pa samo odrazajo prizadetost, jezo in razocaranje ljudi, ker nas organi pregona
   v konkretnem primeru ne zascitijo pred
   monstrumom, in ga odpeljejo tja kamor spada.

   • Mojca pokraculja

    Neka Jana Učak je bila šefica oddelka za gradbene zadeve na občini Bežigrad. Če si bil z njo “dober” si lohk dobil dovoljenje kjerkoli.Pa se marsikaj. Tko da nič bat.

    • zokispoki

     Ni dovolj, da ga fase, ce hoce sluzbo, za ustrezno napredovanje mora tetica, izgleda tudi pisariti in ga braniti na Nova forumu, de !

     • Mojca pokraculja

      Je že v penzionu tale tetica, ampak svojih pa ni zapustila.

  • Roman Eržen

   si med njimi

 • Kučko pod pručko

  Ali je tudi župan Jebanković nagnjen na drugo stran?

  Ob vsej propagandi in navijanju za enake pravice buzerantov, lezbijk, bi- in transseksualcev, ki ga vodi družin uničevalno ministrstvo srbijansko-slovenske babnice (?) Anje Kopač Mrak, me prav zanima spolna usmerjenost ljubljanskega župana. Zanima me tudi, ali njegov penis, ki ga je vtikal v služboiskočo farmacevtko, služi tudi za spolno izživljanje na drugi strani. Težko si namreč zamišljam spolno normalno usmerjenega moškega, da bi tako navijal za LGBT-jevce, kot prav opankarski Jebanković. Ta namreč daje mavrični zastavi na ljubljanskem gradu prednost pred slovensko, kar je največja sramota za slovensko prestolnico, še večja pa za Ljubljančane, ki takega Balkanca izvolijo za župana.

  Zanima me tudi, ali so žrtve njegovih uslug pri iskanju službe tudi moški? Ali je vtikal svojega tiča v kakega s.p.-jevskega zidarja, keramičarja ali parketarja, da je dobil delo pri obnovi občinskih stavb, kjer ima župan glavno besedo? Ali ga je morda kakšen od normanousmerjenih zidarjev že užgal s kelo po glavi? Pokvarjenec, ki ga žena Mija označuje za družinskega človeka, me ob zavzemanju za buzerante ne bi prav nič presenetil, če bi bil nagnjen tudi na drugo stran!!!

  • Donat Goricar

   Ta gad je tako pokvarjen, da bi za potencialne volivce naredil vse. V tem duhu se verjetno tudi buzerantstva ne brani.

 • luckyss

  Kje ste sedaj opozicija, mater vam jamrajočo….zakaj teh zadev ne izpostavite v parlamentu..golazen lena…

  • komar marko

   predno pljuvaš se izobrazi za začetek. Kot drugo ali je bila interpelacija zoper KOPAČKO in je padla in kdo jo je vložil. Vprašanje? Ste proti njim, ko se bližajo volitve jim ližete… Pač tipični rdečkoti!

   • luckyss

    Te brezvezne interpelacije ob katerih predstavniki SDS jamrajo običajne litanije nimajo smisla.
    Treba je v parlamentu izpostavit konkretno zadevo in tudi predlagati rešitev….Tako bi vas tudi volivci sčasoma začeli jemati resno…ampak ne, to je že prenaporno..

    • komar marko

     še enkrat , najprej se izobrazi. Koliko predlogov opozicije so vladajoći POVOZILI zaradi INTERESA. Vladajoče ne biriga ne morala, ne ustava kaj šele LJUDSTVO! Torej, zopet ti predlagam BUTN SKALA!

     • luckyss

      Če so predlogi pametni jih narod nagradi ob naslednjih volitvah, tudi če so od koalicije “povoženi”
      Tako pa celotno desnico na volitvah obrne nek “Serpentinšek”, ki se je poleg tega izrazito trudil, da ne bi postal predsednik, ampak je le nabiral točke za “ta resne” volitve ;))

 • Božobožo

  Donko je dal prijavo itak. Kolk tega človeka matra njegova homoseksualna usmerjenost. Naj si že najde tipa ne pa da se pred križem vsak dan biča zaradi svojih grehov.

 • učko

  Slovenija ne premore enega ala Boško Obradović ! Premore pa Jankoviće !

 • Mojca pokraculja

  Vsako leto MOL časti vse ljubljanske ravnatelje z ekskurzijo – turističnim tedenskim potovanjem na razne turistične destinacije po EU. Uradno gre za izobraževanje, izmenjavo izkušenj. No me zanima , ali jih kaj motijo privatne šole, ker javnih ni na pretek da bi si tam nabirali izkušnje.Torej tudi ta znanja sodijo v isti sklop .

 • Vera

  Zvezdana Mlakar pa naj v bodoče pazi koga povabi na pogovor v studio , ker sinoči njeni gostji Miji Janković, nisem verjela niti ene besede, razen tega, da ima rada vnuke ! Priznam pa, da ima ga. Mija veliko boljši IQ od svojega ” moža na papirju ” . Verjetno bi bila doma tepena, če ga ne tako hvalila ?

  • Roman Eržen

   glede vzgoje bi se vsak dan jokal če bi bili moji otroci tako vzgojeni kakor so njeni

 • Grenze

  Naj mi pride če si upa kdo od teh lezbač ali pederajsu gobezdati otem in onem ga pokončam kot muho ga ubijem kot podgano ga zakoljem da bo kri špricala na vse strani in ga obesim na obcestni kandelaber tako jaz mislim nima mi kdo vsiljevati in me posiljevati z svojim prepričanjem in obnašanjem sploh pa ne tak ki ni DOMORODEC ČE HOČETE KONKRETNO KI NI SLOVENEC KAJTI LEVAKI NISO SLOVENCI NIKDAR BILI IN NE MOREJO BITI AMPAK SO INTERNACIONALNE PIĆKE V SLABŠALNEM POMENU BESEDE. TAKO . ZDAJ PA VSEM LJUDEM KI SO POŠTENI BLAGOSLOVLJENE IN LEPE BOŽIČNE PRAZNIKE IN SREČNO NOVO LETO 2018 UPAJMO DA BO BOLJŠE IN BOLJ POŠTENO KOT TO KI SE IZTEKA .

  • luckyss

   No, ti pa si res eno psihopatsko govedo…Najprej narediš verbalni pokol in koline . potem pa voščiš blagoslovljene praznike ;)
   Res delaš uslugo SDS in tem stranem….pravkar si spreobrnil par tisoč volivcev..pa ne v desno smer ;))

   • Capi

    Čist vredu je napisal, a naj bo hinavc kot vi levaki???

    • luckyss

     Ne moreš hkrati pozivati h klanju in voščiti božičnih praznikov…saj nismo več leta 1943 ali pač ?!

    • Hun

     v redu za vas ne pa za miroljubne kristjane

     • Capi

      Plenico gor, če serješ…..

     • Hun

      a tko k ti na usta posrsna

  • Roman Eržen

   se strinjam s tabo

  • Donat Goricar

   Bravo! Delim tvoje mnenje.

 • Ana Job

  Raje naj raziščejo, kakšno provizijo dobiva Županković iz bunkerja L*GTB??!

  • dr Janez Sveti

   V naturalijah.
   DR Janez Sveti farmacevt

   • Interkom

    Zato je pa županković zahteval, da se izbrišejo dokazi, da je hotel imeti spolni odnos kot plačilo za zaposlitev farmacevtke, ker bi se LGBT lobiju zameril s takim seksualnim odnosom z drugim spolom.

 • dr Janez Sveti

  Razumem in sprejemam, da smo različni v ideoloških opredelitvah, kakor tudi spolnih. Ne bom pa nikoli pristal na to, da mi nekdo vsilljuje svoje prepričanje in pričakuje od mene, da ga bom iz tega vzroka celo spoštoval. Če mi ni všeč, mi ni všeč in konec debate.

  DR Janez Sveti Simplman

  • Cucurbita Pepo

   Upam da veste da resnica ni odvisna od tega kaj vam je všeč,…

   • dr Janez Sveti

    Resnica je vse, kar JAZ verjamem, da je res in za tebe je resnica vse kar TI verjameš, da je res. Sliši se nemogoče, vendar tako je.
    DR Janez SVeti Absolut

 • Domoljub in gej

  HAHA, še v predbožičnem duhu ne morete brez nas, smo vam popolnoma zmešali glave…Mnogi homofobi boste jutri ob pogledu na božično drevesce s svojo zaigrano družinico žalostno sanjarili, kako lepo bi bilo biti objet z pravo ljubeznijo istega spola, če bi le imeli dovolj poguma…

  • luckyss

   Lahko bi dojel, da hetero še ne pomeni homofobnosti…Le na živce nam greste z izpostavljanjem svoje deviacije…Malo se umirite in potihnite…zaradi mene pa lahko mirne duše natepavaš tudi poštni nabiralnik, če tako čutiš…

   • Domoljub in gej

    Za skrivače ni prijetno videti svoje ogledalo, zato si želite da potihnemo, se skrijemo, ampak mi ob nastavljanju ogledala homofobom neizmerno uživamo ;)

    • luckyss

     Raje sebi nastavite ogledalo…verjetno se vam gnusi kar vidite v njem, zato pa toliko težite naokrog..
     Pa kdo vam kaj hoče, samo mir nam dajte, no…
     Če bi mi nekje za šankom takole težil, bi ti že zdavnaj stisnil vzgojni “focn”, prav tako bilo kateremu od političnih težakov…
     Ampak le ti bi iz tega prepoznal kot novi “holokavst” nad istopspolnimi..
     Dajte nam mir in se porivajte v miru…

     • Domoljub in gej

      Jaz imam rad to kar vidim v ogledalu, drugače ne bi bil ponosen in tega upal izpostavljati… Tisti, ki želite da nekaj izgine, se skrije, se ne izpostavlja tisti imate problem s pogledom v ogledalo…

     • luckyss

      Verjemi , da smo tudi hetero ponosni na svoje poslanstvo in na svoje partnerke, ter lastne otroke…..
      Vendar nikomur ne pade na pamet, da bi zaradi tega norel po portalih in poveličeval svojo normalnost ….
      Ne vem kaj je z vami..mogoče boste pri Freudu našli boleč odgovor ?!

     • Domoljub in gej

      No potem pa podi opravljat svoje poslanstvo, kaj se obremenjuješ z istospolno usmerjenimi!?

     • luckyss

      Saj pravim…težite izključno istospolni in to brez vsakega razloga…saj vam nihče ne želi hudega..samo mir nam dajte…

     • Hun

      svojo poslanstvo opravljaj v normalni meri..ne pa z vsiljenimi novimi pravicami

     • črnogled

      Število novih diagnoz okužb s HIV se je v obdobju zadnjih petih let gibalo med 44 in 55, letos pa je bilo do konca septembra prijavljenih že 54 novih diagnoz, kar nakazuje, da bo letos prijavljenih več novih diagnoz kot kadarkoli prej. Delež novih diagnoz okužb s HIV je nesorazmerno visok med moškimi, ki imajo spolne odnose z moškimi.
      Torej toplovodarji,ki bi jih morali že samo zato kazensko preganjati.In tudi zato se moramo obremenjevati z vami,ker vam zdravljenje plačujemo vsi.Opice zagamane.

     • Hun

      tocn tko

     • Otto Lutar

      Hvalabogu, da se ne morete razmnoževati

     • Otto Lutar

      Mišljeno za pedre

     • Peter Tovornik

      Za šankom so tiho kot riti…..

     • luckyss

      Hja, ta pregovor v njihovem primeru ne velja najbolj…
      Njihove riti bi še kako imele kaj povedati ;)

    • Olga_10

     Delovanje LGBT kaže, kako zakompleksani ste in ne “ponosni”!
     Če ste ponosni nase, bodite! To še ne pomeni, da morajo ostali postati to, kar ste vi!
     Marsikateri “možakar” ga rad tanka in se valja po cesti! On je ponosen nase, nam pa ne vsiljuje pijače!

    • Hun

     kar delas doma ne rabs na glas razlagat drugim…ce si pedr ne rabs kricat n vs glas in provocirat potem pa jokcat k vs ostali ne razumejo

    • črnogled

     Domoljub in gej?OK, peder ja,domoljub pa bolj težko.Če bi bil domoljub,bi se že zdavnaj obeso na štrik,da ne bi sramotil lastnega naroda.

  • rubec

   Domoljub, jaz sem danes sam in če te ne moti slika janeza janše na vhodnih vratih toplo vabljen. Na ostale se požvižgaj, kaj oni vejo kaj je ljubezen. In dober fuk seveda tudi.

   • Domoljub in gej

    Bravo za pogum!

    • rubec

     Malenkost. Mi moramo skup držat če nas že obtožujejo nekih lobijev.

   • luckyss

    No, sedaj ste pa še Janeza vmešali med istospolne….ne vem. če bo ravno vesel tega, da tudi v SDS homoseksualnost očitno ni redka ;))

 • Aton

  Saj gre samo za denar.

 • luka globus

  Zoki je tud topel?
  :)

  • KIKI

   Ne, on je gnil v glavi in riti!

 • Viktorh

  Skrajni čas je, da ga tudi kazensko ovadijo, ministrici pa se bosta poslovili od resorja, ki jima omogoča te svinjarije.
  Ogabno.

 • mapu

  Ko zagledam tega fehtarja mi gre na bruhanje–

  • AIRWAYS

   Fukfehtarja. Žena mu ne da, ker preveč smrdi po pedrih.

 • Darth Vader

  LGTBQ skupnost je črna luknja, kjer za vedno izgine človekovo dostojanstvo, pozitivna samopodoba in po statistikah samomorov sodeč…..tudi predčasno za vedno izgine življenje, ki je izbralo to modno muho…

 • milanček

  Slovenci, če ne bomo ustavili, pa na kakršen koli način jankovića in še drugega ćefurja, kućana, se nam slabo piše!

 • soc

  Kot sem že zapisal, če uničiš družino, uničiš narod. Če uničiš narod, si naredil ključni korak k svetu neomarksistov. Svet brez meja, brez ras, brez posameznika… Seveda tudi brez vsakomur dostopnih pridobitev sodobne tehnologije.

  Svet brez tehnike, ki ga vodi umetna inteligenca pod kontrolo rdečih kvaziplatonskih modrecev in deli hrano in energijo vsakomur po potrebah. Kjer za otroke takoj po rojstvu poskrbi in jih vzgoji “država”. Preberite si Časovni stroj H.G.Wellsa ali si poskusite najti film z istim naslovom. V daljnji prihodnosti so na Zemlji čudovito lepi, naivno dobri ljudje, ki se v belih tunikah in v enem z naravo sprehajajo po zelenih jasah. Eloi, potomci volilnih ovac zahodne civilizacije? Druga evolutivna veja pošastno grdih, Morloki, živi z mogočnimi in strah vzbujajočimi stroji pod zemeljskim površjem. Potomci sorosevskih levakov? In ko zadoni sirena, gredo Eloi brez razmišlljanja v podzemlje, kjer jih Morloki v svojih strojih predelajo v hrano…

  Svet ljubeznivih opic zunaj ter svet pobesnelih in življenj drugih lačnih gospodarjev znotraj. Totalitarizem na podoben način,kot ga je videl Orwell. In kot ga volilne ofce niso sposobne dojeti.

  • šmentanamuha

   Odličen komentar.

 • šmentanamuha

  Tu zadaj se vrti Sorosev kapital. V to bi moralo poseči sodišče oziroma vlada, a kaj, če imamo ministrico, ki sama izdeluje LGBTQ letake. Homoseksualni lobi s kričanjem, da so diskriminirani in se jim godi krivica, dejansko prevzemajo oblast.

  • ahnenpass

   Jaz vidim enostavno rešitev, treba je vložiti interpelacijo proti ministrici, ki očitno širi okultno mistiko, brez podlage v resničnem svetu. Kako težko je sploh dokazovati očitno, naj razloži od kdaj obstajata na svetu več kot samo dva spola, pa je rešena, sicer rabimo bolj normalno osebo na čelu celega družbenega sektorja.
   Ne gre za nobeno diskriminacijo, vsi se zavedamo, da so določeni posamezniki zelo duševno in nekateri tudi telesno izmaličeni, ampak to enostavno ni in ne sme biti problem cele družbe, vlada se v intimo posameznikov enostavno nima nobene pravice mešati, razen če bi jih kdo neposredno ogrožal, ampak očitno jih ne. Zdravljenje homoseksualnosti je tudi neprimerno lažje kot odvajanje od cigaret, skoraj nič ne stane in zanesljivo deluje, kako prime, je pa odvisno od družbene etike.

 • Olga_10

  Janša je naredil prav, ko je, za časa svoje vlade, Jankoviću odrekel sredstva iz proračuna! Vidimo, da jih meče skozi okno in tlači v svoje žepe, na naš račun! Zato tudi tako sovraštvo levičarjev v obliki medijske in sodne gonje proti Janši!
  Še en dokaz, da sta Janez Janša in SDS edina sposobna narediti red v državi!

  • lokec

   Al kaj ko tvoje besede ne zaležejo.

  • ahnenpass

   Ne bi rekel, prav njegova nesposobnost nas je pripeljala do sem. Pa še kar dvakrat je poskušal, in dvakrat je bil tudi poražen, res ne bi šli še tretjič na led.

   • Darth Vader

    pomoje pa če dobro odpreš oči, boš videl, da je slovenija poražena, in mednarodno izolirana zaradi socialistov in komunistov v sloveniji, ki so tako primitivni, da ne znajo nič drugega, kot drkat na tuje sisteme in tuje voditelje :) torej levica v sloveniji je sluga globalistov, dobro, da jim bo amerika zmanjšala sredstva :)

  • Hun

   tebe kot “posteno” gospo sm enkrat vprasal da mi argumentiras tvojo laz da je Jansa dvignil penzije za vec kot 20% …odgovora se danes od nikoder

   • Olga_10

    Za 25! Vse se najde, če se želi! S temi provokacijami ste že dolgočasni…

 • ahnenpass

  Nekdo bi lahko narisal nadaljevanje stripa.
  kaj se zgodi potem, ko dva homoseksualna dečka najdeta tretjega, ki še nima nobenih konkretnih izkušenj z lastno spolnostjo, marsikdo bi prodal celo mater v suženjstvo, da bi se lahko podučil o pravilnem odnosu zdravega otroka do homoseksualnosti.

 • Sredina

  spet se latentni oglaša…

  • ahnenpass

   Zanimivo, za normalne ljudi je homoseksualnost zgolj nezdrav vzgib, ki ga je mogoče brez težav ignorirati ali odpraviti, za homoseksualce pa naj bi veljalo ravno obratno, v smislu, da smo vsi ljudje homoseksualci, vendar si zgolj določeni to upajo priznati, kar je seveda huda zabloda in kompletna neumnost.
   Zakaj pa človek ne bi bil kar dejansko je, a je kaj narobe, če imam kurca, a mogoče ni lep ali kaj naj bi bilo z mojim onetom narobe in moteče za druge?

 • ahnenpass

  Lahko bi uvedli nalepko “čudakom prijazno”.
  Osebno nisem nikoli razumel zakaj ne bi družba omogočala ljudem, da lahko postanejo čudaki, saj ni treba pomagat, samo dovoljeno mora biti. Življenje je nedoločno, polno raznih končnih neverjetnosti, z znanim izhodom, ki vedno znova generirajo neko posodobljeno verzijo drugačnosti. Čas pa ni univerzalen ampak je intimno omejen na življenjsko dobo posameznika, ne obstaja čas, ki je enak za vse, vsak človek in živo bitje ima svoj čas, ki mu je na voljo v tem univerzumu. Sicer drži, da čas si je treba vzet, ampak na tem svetu je pač vse relativno in dejansko ne moreš vedeti, če se ti zaradi nečesa čas krajša ali daljša, dokler ga ni dejansko konec, potem pa itak nima več smisla. Naš čas ima svoj začetek in konec, to se mi zdi bistveno spoznanje, na tem svetu moraš edino umreti. Drugi imajo pa svoj čas, zato ga ni vredno vsega porabiti za druge.
  Otroke v vrtcih je vredno vzgajati edino kot čudake, to so pač ene take jegulje, ki se jeguljijo v klobčiče in migotajo kamor se pač lahko zarinejo, pomagajmo jim, da razvijejo svoj lasten občutek za osebnost in biološki obstoj. Na tem bi se moralo več delati, otrok vendar čuti svojo biološko formo, dolžnost staršev in vrtca je, da jim pomagamo postati vse kar lahko postanejo, ko bodo sami začutili svojo željo, izhajajoč iz pristnega notranjega občutka čudne enotnosti duha in telesa, kot iluzivnega in materialnega bistva.

  • Olga_10

   Ste se vi razvili v tako jeguljo, ki ima samo podaljšano hrbtenico v glavi namesto možganov?

 • učko

  Janković grozi, kdor ni z nami je proti nam ! Kdor ne sprejema “mehkega povabila” je proti neo-komunistično-balkanističnemu režimu in naj se pazi, absolutno oblast ima režim, katerega del je tudi Janković !

 • xtc

  Kakšen certifikat LGTB prijaznosti?
  Kaj to pomeni?
  Do ostalih smo pa NEPRIJAZNI?
  Skratka že sama zadeva je neustavna saj perferira deviantno družbeno skupnost in jo postavlja v nadrejen položaj.
  Po domače,nič bolj ne smemo biti prijazni ,do tega ali onega-saj gre za diskriminacijo.
  Posiljevanje z LGTB certifikati je NEUSTAVNO-saj se neko mariginalno skupino superiorira-torej postavlja v vlogo “uber mensch”-taki certifukati so ustavno sporni saj delajo neenakopravno družbo-skratka “priviligirane s certifikatom” in one nepomembne.
  Skratka take certifikate in “ubermensch ” blodnje je treba prepovedati z ustavio-saj delajo družbo “prvorazredno certificiranih”(deviantnih) in drugorazredne normalne degradirane na nivo tretjerazrednih.

 • dež

  Ali lahko vsaj za božične praznike ta ksiht odstranite iz vašega portala, bi šlo ?

  • milanček

   se strinjam!!!!!!

 • mginko

  Po eni strani tako srbi pospravljajo slovence kakor po drugi strani muslimani. Slovenski narod – uživaj še naprej v komunistični kučanovi Sloveniji in ne jamrajte, dokler vas nebo več pod Alpami.

 • zokispoki

  Bi Zoklna, ko bo v arestu zaprl skupaj s kaksnim dvometerskim,150 kil tezkim crnim pedrom, tako za promocijo njegovega “LGBT prijazno”!

 • paracelsiuss

  …..Soroševe cekine v žepe debelo baše in boli ga kurac za pederčine…..

 • tramal

  Tega prasca in kučana naj zaprejo med te gnusobe in jih ne spustijo prej preden ne bosta nafilana z spermiji do dvesto kil teže.

 • radames

  Prastara komunistična “filmska” taktika. Namreč, ko je bil verouk v zgodnjih 50. letih lahko še v šolah (v Ljubljani), so se komunistični šolski aktivisti aktivirali in pred veroukom v določeno učilnico prinesli filmski projektor in oznanili, da bo v tej in tej učilnici čez eno uro ta in ta film. Seveda smo frišni osnovnošolčki kot veliko atrakcijo raje gledali film, katehet pa je bolj sameval ob nekaj starejših učencih.
  V današnjih časih pa bi morali tele pedre in lezbijke z dobrimi udarci v gobec spraviti iz šol pa naj te svoje filme drkajo po svojih domovih.
  Večina nas je heteroseksualcev in tem pokvarjenim pedrom in lezbijkam ni treba kvariti dijakov po šolah.

  PS
  Dobronamerni Ljubljančani pa bi se že lahko zbudili in sterali Jankovića (ZA VEDNO) iz Ljubljane. Ta primitivni balkanc nima pravice do Ljubljane.

  • RATATA

   Ma sterat ga je treba s tega sveta, ne le iz Lublane matr!

 • cosmosjasnovidec

  Pa kaj potem,če copatarsko čefutarsko svinjo preiskuje inšpekcija?
  Kolikokrat so ga že preiskovali mu dokazali kriminalna dejanja pa še do sedaj ni bilo ene edine obtožnice niti obravnavo zoper njega.
  Katera inšpekcija ga preiskuje?Seveda njegova.
  Taki članki so popolnoma nesmiselne objave,ker je vse tole čefutarjevo namerno norčevanje državljanom Slovenije.

 • Matt_von_Glanz

  Ta letak prikazuje stanja po bodoči “normalizaciji” LGBT scene. V stripu, recimo, dva zaljubljena homota meseca julija sadita krompir in starejša ženica opazi samo to, da ga sadita julija – in ne recimo tega, da sta parček. Torej je opazila to, kar je bolj čudno … torej njun homogardening. Na takšen način nas obdelajo še v drugih primerih, naj vendar spregledamo LGBT in raje opazimo druge stvari. Nabito s psihološkimi triki. Stvari iz EUja so pač tako manipulacijsko zamišljene. Oglejte si kdaj, kako so obnovljene ceste kakih naselij ali vasi – polno fake krožišč, zožitev, klopc, prehodov, stebričkov. Brez prepovedi, samo SUGESTIJE.

  • SF32

   Tako je. Popolnoma enak namen poeumljanja in “šamponianja” glav ima medijsko obstreljevanje žensk s pomembnostjo karierein poudarjanjem kako pomembno je, da postanejo egoistke. Pod pretvezo, da morajo same odločati o svojem življenju, jim v resnici vsiljujejo dvom o smiselnosti materinstva. Vsi ženski tabloidi naprej porivajo kariero in hedonizem iz enakega razloga, kot se napada klasično družino. Gre za genocid internacionalistov nad evropskimi ljudstvi.

 • Gery Novak

  Da pride kaj takšnega na moja vrata pozvonit in kaj takšnega ponujati, nakladati, bo to zadnje kar bo v svojem bednem življenju storil. Upam samo, da ima rezervirana zaključna dela v zdravstvu…

 • Gery Novak

  Poglejte si raje, kaj so te barabe delale in zmasakrirale domoljubne ljudi… Delite dalje. HUDA JAMA-STROGO ČUVANA TAJNA!!!
  https://www.facebook.com/newsontheplanet/videos/520061268350777/

 • Leša

  Ma, mene bolj moti da me po tv ministrstvo posiljujejo tudi z mojim denarjem plačanimi reklamami za kao zdrave mesne proizvode, kot pa to. Se vprašam kam je šlo več denarja. Sicer pa nimam problemov z ljudmi z nagnjeni do istega spola. Nihče od njih mi nič noče,nihče mi ni nič naredil, nekaj jih celo poznam, v bistvu se mi smilijo, ko so obkroženi z homofobičnimi ljudmi s primanjkljajem čustvene inteligence.

  • MEFISTO

   Če se srečuješ z buzeranti,potem si tudi sam peder.

   Nam, ki smo zapriseženi heteroeksualci, se kaj takega ne dogaja.

   Sicer pa bo kmalu znanjkalo denaraj za nas in za častite homoseksuallce ter za tiste nekje vmes in za pripadnike čertega spola.

  • Darth Vader

   stopnja samomorov pri homoseksualcih je kreprko preko 70%……zato to propagirajo……da bi se komu malce sfuzlal in bi fukal drugega fantka v rit :) potem pa bi v zgodnhih 30 letih, ko bi postal malce bolj resen v glavo, spoznal svojo seksualno zablodo in družbeno sramoto…..ter naredil samomor :) zato se gre zokiju tako za pranje možganov s spolnostjo otrokom…..ker on to ve :) so mu povedal, da je LGTBQ črna luknja za sinove in hčerkice slovenskega naroda…..

 • MEFISTO

  Odločno protestiram proti temu, da se na tem portalu oglašajo tudi latentni in aktivni homoseksualci.

  To je portal, ali vsaj naj bi bil, za normalne moške in ženske.

  Posebej jih ne bom našteva, saj ste ga lahko sami spoznali pod različnimi nicki.

  • Boštjan Biber

   Kaj bleketaš? Preberi vse moje komentarje in še enkrat presodi.

   Si samo se ena oseba, ki obsoja po svoji domisliji, ne na podlagi tega, kar sem dejansko napisal. Vsaj argumentiraj od kod ti ideje za to kar si navedel, ker mislim da nimajo nikakrsne podlage.

   Nimaš kaj protestirat, portal je javen in dostopen vsem, brez restrikcij – razen morda moderacije proti sovražnemu govoru in grožnjam.

   Malo se zamisli, preden nekoga oznacis za homoseksualca na podlagi enega komentarja, ki se sploh ne navezuje na tematiko, ampak na kvaliteto napisanega clanka.

   Za razliko od vas se ne skrivam pod nekimi namisljenimi vzdevki in skritimi profili.

 • Boštjan Biber

  Pa kje najdete tok butaste novinarje… slučajno sem kliknil na ta članek in tok primitivnega nakladanja že dolgo nisem bral. Brezvezni populistični medij.

  • Anthon

   A ti bi kao komentiral? Raje pojdi pomagat mami, da ti ne bo izklopila internet.

   • Boštjan Biber

    Komentatorji ste še boljše cvetke… Saj si tak primitivc, da ne veš niti kaj govoriš in ti s tem človek skoraj ne more zamerit.

    • Anthon

     Bejž no, spravi se raje pod Mladino. Takšni, ki svojo “komentatorsko” kariero začnejo z zmerjanjem, so tam posebno ljubljeni. Pred tem si pa oglej v arhivu Zvezdano, kjer je tvoj LGTBT favorit osvetljen še s posebnega nefarmacevtskega aspekta.

     S folkom z LGBT certifikati pa se mi v resnici ne za naprej ne za nazaj ne ljubi ukvarjati. In mislim, da tudi večini ljudi na teh forumih ne.

     • Boštjan Biber

      Če iz komentarja nisi uspel razbrat, sploh nisem komentiral tematike, temveč kvaliteto članka, ki ni prav nič boljša od srednješolskih prostih spisov. Nikakor si ne delam komentatorske kariere – imam primernejše cilje v življenju ;) Brez skrbi, primerne vsebine tudi pohvalim, ne samo kadar so napisane tako, kot bi meni odgovarjalo, ampak ker so napisane nepristransko in bralcu dopuščajo možnost lastne presoje. Verjem, tud meni ne… to je stvar posameznika in ne vtikam se v način življenja drugih, čeprav se sam s tem ne strinjam – to je njihova izbira in zaradi tega se ne počutim ogrožen.

     • Darth Vader

      primitivni so samo zato, ker se ne strinjajo s teboj, čar demokracije je, da spoštuješ nasprotna mnenja, še posebej, če prihajajo od absolutne večine volilnega telesa :) k morš vedt, da ta stališča niso zabetonirana samo v slovencih……nekaj stoletij že med več milijardami zemljanov velja, da če se hoče narod uspešno reproducirat, morajo fanti luleke vtikat v lulike, in ne plastične dildote v rito…….in iz tega je zrastel vrednostni sistem :) ….. to pa je nekaj kar pač ti nimaš in lahko bi vedel, da ne moreš po sebi soditi sveta, saj nisi ne v središču njega niti nisi na svetu zato, da se bo svet sukal okoli tvojih nebuloz :)

     • Boštjan Biber

      Tega nisem trdil in vas glavni problem je da ne vklopite razuma in kar bleketate neke trditve na podlagi nicesar, samo zato, ker se ne strinjate z mojim komentarjem.

      Jaz spostujem nasprotujoca mnenja, pricakujem pa vsaj kaksen objektiven argument na podlagi dejstev in ne vsiljevanje vasega mnenja – na meni je, da sprejmem ali zavrnem, ne zato, ker sem vas sledilec mnenj, ampak ker me prepricate s primernimi argumenti – temu se drugace rece debata.

      Popolnoma pravilno je, da se vsi ne strinjajo vsi z mano, ljudje imamo poglede iz razlicnih perspektiv, izhajamo iz razlicnih okolij, imamo razlicne nivoje razgledanosti, izobrazbe, itd. Temu primerno se odpre debato in uskladi mnenja, na posamezniku je odgovornost, da si izgradi lastno mnenje – in tocno me zmoti pri novicah Nove24 – to ni nivo, na katerem bi morali temeljit splošni mediji, ne glede na to ali se strinjam z besedilom ali ne.

      Sam si s svojim komentarjem absolutno kontradiktoren samemu sebi :)

      1.) Od kod si sploh to napletel, navedi del mojega komentarja, po katerem sklepaš neumnosyi, ki si jih naštel, ker to vsekakor ne opisuje mojih komentarjev, še manj pa mojih dejanskih stališč.

      Reprodukcija se zadeva vsazga posameznika in tega ne mores niti ne smeš vsiliti nikumur. Če se nekdo ne odloči imet otrok je to njegova lastna izbira, pa naj bo straight ali gay par, ali kdo ki ima druge razloge (genetske bolezni, zdravstvene težave, ni dovolj osebno razvit, da bi bil primeren za vzgojo otrok, nima financnih sposobnosti, da bi prezivljal druzino itd.). Namesto tega se vi obesite na LGBT, kot glavno zlo – v tem primeru so to morda ljudje, katerim zaradi raznorzznih razlogov ni do snovanja druzine, kar niti ni slabo, morda le v oceh ljudo s primitivnim nivojem razmisljanja.

      Otroka ni težko narest, težko mu je pa zagotoviti kvalitetno vzgojo in življenje. Če nekdo tega ni sposoben je boljše, da si ne ustvarja družine in novih socialnih problemov. Kakorkoli že, to se mora odločit posameznik, politična odgovornost pa je izobraževanje ljudi in ne streljanne neumnih in sovražnih komentarjev.

      Napačnega človeka si označil, da si misli da se svet vrti okoli njega – še enkrat premisli.

    • Darth Vader

     aveš tisto, ko ti en levičarski trol na nova 24tv razlaga, da si primitivc, ker otrok ne učiš seksualizacije že v vrtcu :)

     • Boštjan Biber

      Ce se spravim na vas nivo: levičarski trol ti je mama.

      Popravljam: premalo ga poznam da bi ga osebno oznacil za primitivca, njegov komentar je pa vsekakor primitiven.

      Primitiven je tudi tvoj komentar, ker je tvoj sklep osnovan popolnoma na podlagi tvoje domislije brez kakrsnihkoli dejstev. Nic od tega ni del mojih komentarjev. Ce podajaš neke nenavadne trditve jih vsaj utemelji z argumenti.

      Moje mnenje: kako vzgajas svoje otroke je popolnoma tvoja izbira in razen prepovedanega nasilja l, zagotavljanja primerne higiene in okolja za normalno odrascanje ter obveznega izobrazevanja, se v to ne bi smel vtikat nihce, razen v obliki svetovanja – ne verske institucije, ne politične smernice, itd.

  • Boštjan Biber

   Zalostno, da se je z vami razvila osebna debata polna blefiranja, namesto podajanje smiselnih argumentov z razlicnih pogledov na tematiko kvalitete člankov portala, ki bi morali težiti k izboljšavi kvalitete in izobraževanju ljudi, ne pa osebnim pogledom avtorjev. Ali pa vsaj debata o temi besedila, čeprav se tega v mojem prvem komentarju nisem dotaknil.

 • Roman Benedik

  Bolj butaste članke,kot jih piše Donko si je pa težko zamisliti.Odgovor bo dobil na volitvah v DZ

 • Božidar Rodica

  od kje se njegovi sinovi napajajo ….ati Janković

 • baubau

  tudi jaz jim čestitam .

 • Jožef

  Politično korektno ali spoštovani pedri, dvospolniki, lezbače, pasjeje…., pedofi…. itd.
  Koga med vami dragi komentatorji sem prizadel !
  Koga med vami dragi komentatorji sem razveselil.
  Jankovič za vse zgornje izdaja neke “certifikate”
  A je njegovo početje politično korektno ali inkorektno, to je vprašanje.
  Sedaj pa se stepite !

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!