Lezbična učiteljica: Kako prepričati otroke, da sprejmejo homoseksualnost?

Slika je simbolična (foto: iStock).

Po poročanju LifeSiteNewsa je neka lezbična osnovnošolska učiteljica iz Kanade na konferenci homoseksualnih aktivistov na delavnici za učitelje kolegice in kolege učila, kako uporablja svojo učilnico za homoseksualno vzgojo otrok.

Začela je v vrtcu. Odličen kraj za začetek!?
Osnovnošolska učiteljica Pam Strong s homoseksualno teorijo spola otroke poneumlja že vrsto let. Udeležencem je pripovedovala, da je začela v vrtcih, ki so po njenem mnenju odličen kraj za začetek. Z najmlajšimi otroki ji je bilo najbolj prijetno, je razlagala na konferenci. Konferenca, ki jo je organizirala organizacija Jeremy’s Vision, ki se po novem imenuje Kanadski center za enakost spolov, je bila osredotočena na izvedbo homoseksualne propagande v šolah na podlagi zakona, ki so ga kritiki imenovali “zakon o promociji homoseksualnosti”. Zakon je bil sprejet junija 2012 in omogoča, da se v šolah, vključno s katoliškimi, oblikujejo ”progej” klubi z imenom Gay-Straight Alliance (GSA). Pam Strong, ki je v lezbičnem odnosu z drugo žensko, se je kot lezbična aktivistka odločila, da bo zakon izkoristila za samopromocijo in v šoli otrokom govorila o tem, kaj pomeni biti gej, kaj pomeni LGBTQ, kaj pomeni lezbijka.

Homoseksualnim aktivistom, ki so bili udeleženci na njeni delavnici, je povedala, da je v otroški svet najlažje vstopiti prek zgodb. Otrokom je prebirala homoseksualno predelano otroško literaturo, med drugim pravljico Kralj in kralj (ki je dostopna tudi v slovenščini), s katero je začela razbijati ”otroške stereotipe”, kot je opisala otroški čut za normalno, ki ga je želela uničiti s pranjem možganov nedolžnih otrok. Ob teh zgodbah je otroke zlorabila s pripovedovanjem o svojem zasebnem življenju, ki ga živi s svojo lezbično tovarišico.

Šlo naj bi za ”težke teme”, toda težki pogovori so del tistega, kar naj bi  po njenem mnenju delali učitelji.

Razbijanje družbenih stereotipov ali upravičevanje svojega življenja pred otroki?
Lezbična učiteljica zase trdi, da pri delu skupaj z otroki razbijajo družbene stereotipe in razmišljajo o predsodkih, pravicah, spolu, spolnosti in ljubezni. Toda njeno vsiljevanje lastnega neurejenega načina življenja otrokom prek homoseksualnih pravljic je le slab nadomestek za samospraševanje in željo po potrjevanju, ki bi jo morala raziskovati pri psihiatru ali psihoterapevtu, če bi bila vsaj malo poštena do otrok in sebe. Tega seveda ne zmore, zato s svojo razcepljenostjo in težavami trpinči otroke, s svojimi  lezbičnimi aktivističnimi delavnicami pa želi okužiti tudi čim več odraslih. Kanada z metroseksualcem Justinom Trudeaujem na čelu izgublja korenine in tradicionalno vrednostno orientacijo, kar sem osebno spoznal na srečanjih s psihoterapevti iz te države. Vendar Kanada še zdaleč ni osamljen primer. Žrtve homoseksualnega lobija so tudi Amerika, skandinavske države, vse bolj pa tudi Slovenija.

Zloraba pouka za vsiljevanje homoseksualne ideologije tudi pri nas!
V okviru delavnic o “motnjah hranjenja” so pred časom homoseksualni aktivisti na eni izmed naših osnovnih šol protizakonito prisilili učiteljico, da je zapustila razred in učence za tri ure prepustila ljudem, za katere starši še danes ne vedo njihovih imen. Po odhodu učiteljice iz razreda je namesto pogovora o motnjah hranjenja sledila prava indoktrinacija iz teorije spola v obliki prikazovanja “lezbičnega poljuba”, normalizacije tveganih homoseksualnih spolnih odnosov in ogleda pornografskega materiala.

Na koncu ”delavnice” so homoseksualni aktivisti  zagrozili šokiranim otrokom, da o vsebini delavnice “motnje hranjenja” ne smejo nikomur nič povedati – še posebej pa ne staršem. Otroci so na srečo bolj zaupali staršem kot pa homoseksualnim aktivistom in so doma vse povedali.

Na zahtevo staršev je vodstvo Društva ženska svetovalnica posredovalo program delavnice, ki pa ni ustrezal dejanski izvedbi in temu, kar so povedali otroci, zato je bila podana prijava na šolsko inšpekcijo, ki je tovrstne delavnice prepovedala. Toda homo-lezbični-bi-trans-interseksualni lobi ne miruje. Iščejo nove poti, kako priti do vaših otrok in jih preparirati v svoji bolni ideologiji. Ljubljanski župan Janković jim s certifikati »LGBT prijazno« na široko odpira vrata do vaših otrok.

Tukaj se postavlja več vprašanj, ki so za starše pomembna: kdo zbira osebne podatke o vaših otrocih ter njihovem odnosu do lastnega telesa prek psiholoških iger, kdo daje homoseksualnim aktivistom pravico, da v imenu države psihološko testirajo otroke brez soglasja staršev in  kdo dovoljuje Zoranu Jankoviću, da poleg odraslih zlorablja tudi vaše otroke?

Franci Donko

 • Commie Disposer

  TURD-O jim (kanadčanom) bo že pokazal hudiča, če ne bojo spoštovali islamizma in teroristov

 • Franc Šink

  Naj bo vsakemu jasno. SOVRAŽIM vse pripadnike in simpatizante LGTB.Samo prosim, da pustite naše otroke naravnemu razvoju.Šele potem bodo ti perverzneži imeli mir pred menoj !!!

  • Ivan Serpentinšek

   To se ne bo resilo z prosim ker otroke v ucilnicah ugrabljajo mimo starsev ravnatelji pa seveda samo da stolcek ohranijo…
   Rak rana…

  • Valter BraniSlav

   LGBT sovrazijo oni ki so sami homoseksualni pa se zaradi tega pocutijo krive.
   Nas heterosov to ne moti niti nas ne zanima.

   • T-Rex

    a lahko še bolj debilen komentar napišeš?

    • Valter BraniSlav

     Google
     ARE HOMOPHOBES GAY?

   • T-Rex

    sovražimo jih zato, ker nam vsiljujejo njihovo agendo na vsakem koraku! nam in našim otrokom! ti pa drugi retardirani levaki pa spizdite že enkrat nazaj na mmc , ker si tukaj samo sramoto delate z telimi vašimi retardiranimi komentarji!

    • Valter BraniSlav

     Kva je to mmc?

   • Karmen

    Ti pojma nimaš, kaj je to teorija LGBT. Pri LGTB ne gre za to ali si homoseksualec ali ne,ampak za veliko več. Me prav zanima, kako boš reagiral, ko bodo enkrat v prihodnosti učili tvoje vnuke, DA SPOLA – NARAVNEGA SPLOH NI. DA LAHKO TVOJI VNUKI PRAKTICIRAJO IN DELAJO KAR SE JIM ZAŽELI, KO PA BODO UGOTOVILI KAJ SO, SE NAJ PA ODLOČIJO IN, ČE JE POTREBNO Z OPERACIJO UREDIJO SPOL. Problem pri homoseksualcih je tudi, da bi radi imeli otroke. KAKO, ČE JIM GA NARAVA NE DA. SAM VEČ, DA ZA OTROKA STA POTREBNA MOŠKI IN ŽENSKA. In tako pridemo do kraje otrok, sicer pa si vešč interneta, poišči pisma, ki so jih pisali otroci, ki so rasli v “družinah” homoseksualcev. OTROCI RABIJO OČETA IN MATER JE NJIHOVO SPOROČILO. In vsa ta zblojenost je prišla iz ZDA.
    Priporočam ti pa tudi knjigo Luca di Tolve – BIL SEM GEJ. Zelo enkratno opisuje sprijenost in pokvarjenost homoseksualcev.
    Donko nima nič proti homoseksualcem, Donko samo želi, da LGTB pusti naše otroke naravnemu razvoju.

    • Valter BraniSlav

     A ti Govoris o teoriji spola?
     Spol je delno prirojen, delno naucen. To je dejstvo, ne teorija. Ce se o tem informira otroke to ni nic slabega.
     Luca ni bil gej, on je se vedno gej. S tem da je bil gej se seveda ni nikoli sprijaznil. Ta njegov odpor to tega kar on je se je v njegovi mladosti kazal v promiskuiteti. Ker je imel slabo mnenje o samem sebi si je dovolil le sex z moskim, ne pa ljubezni. Kasneje se je ta odpor to tega kar je, pokazal do odklanjanja vsega, tudi seksa z moskimi. On je homoseksualnost odklanjal od vsega zacetka. Na zacetku je bil njegov odpor podzavesten ( promiskuiteta), kasneje pa zavesten (popolna askeza, obtozevanje “zlobnega” gejevskega lobija in podobno).
     Ce beres sveto pismo bos nasla vzporednico v svetem Pavlu ki je bil sprva promuskuiteten kasneje pa se je seksu odpovedal.
     Verjemi mi, ce bi se jaz sramoval da imam rad svojo zeno bi jo prav tako varal.

     • Valter BraniSlav

      Pa se to, moji otroci so odrasli vecinoma v ZDA in UK pa jih v soli ni nihce informira o teoriji spola. Vi iz muhe delate slona.
      Zanima me ce tudi za teorijo spola v zda stoji zlobni zvepleni 171cm?

 • tarantela

  Živi po svoje in pusti tudi drugim tako!

  • Franc Šink

   Pusti pa otroke na miru.Ti se pa porivaj liži kakor hočeš !

   • Svele

    Pusti otroke cerkvenim jansevikom pedohlapcem amen zaščiti otroško ritko.mi mamo radi odrasle

  • Rožle

   No, potem pa le delajte tako …

  • goldhorn

   To povej tem aktivistom!

  • Valter BraniSlav

   Pa ne more Franci Danko ziveti po svoje, saj so ga v cerkvi naucili da je biti homo greh.

 • Artur

  Ljudje ne dajte se zavesti od sodomitov obsedenih z demoni še manj pa od tistih demoniziranih, ki ta protinarodna komunjarska posla podlo dopuščajo in propagirajo zaradi svojih parcialnih interesov v škodo naroda nikakor pa tudi ne dovolite ,da imajo vsi ti degenerirani obsedenci kakršenkoli stik z otroki od vrtca naprej. Satan ima tisoč obrazov vsakemu normalnemu, poštenemu, ozaveščenemu človeku jih ni težko prepoznati in se jim izogniti, če ne že onemogočiti.
  Pod nobenim pogojem ne dovolite, da retardirane spake iz naših logov pokvarijo nedolžne otroške duše tudi pri nas.
  https://www.google.si/search?q=&tbm=isch&tbs=rimg:CZVAoVDb4VV0Ijjo6BM_1vYXgF_1xey4Da0eWuWdNAKHKJFYuLGZkaisGJu-v240Wxcw3k9bWDHr6vvY7fHq6f8RGICCoSCejoEz-9heAXEUPJn42C3NOxKhIJ_1F7LgNrR5a4R3q9TcGEJUioqEglZ00AocokVixGGvbMGhPLGJSoSCYsZmRqKwYm7ERfdEF3UfghyKhIJ6_1bjRbFzDeQRzhThTnDnEIMqEgn1tYMevq-9jhFNfoA7GsF9xCoSCd8erp_1xEYgIEfox4N3Ko2d4&tbo=u&sa=X&ved=0ahUKEwiMvI248bvYAhVN_qQKHVyhAx4Q9C8IHg&biw=1527&bih=835&dpr=1.1#imgrc=LB8B4fjsqK18vM:

  Kamlu še bolj retardirano izrojeno in perverzno kot je to kmalu tudi pri nas če bomo to dovolili :
  https://www.google.si/search?q=gay+parade+peversion&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwi74Kbl8rvYAhXB2qQKHVDBBwYQsAQIKA&biw=1527&bih=835
  http://www.projectrepublictoday.com/2017/10/16/drag-queen-satanic-garb-horns-reads-little-kids-michelle-obama-public-library-long-beach/

 • Tone

  Za tiste, ki ste morda spregledali: slika na začetku je ponaredek, montaža (pa še amaterska), takih prizorov ni v nobenem razredu na svetu. To je lahko le plod sovraštva in bolne domišljije. Tudi članek je slab ponaredek. Pozoren bralec bo opazil, da je nekonsistenten: dogodek se enkrat dogaja na neki LGBT konferenci, drugič v razredu. Pisec podcenjuje bralca, saj računa, da je bebav in ne bo opazil neumnosti, ki jih piše. Ali pa je slab prevajalec, saj je tekst sigurno prevod ali priredba kakega anti LGBT propagandnega materiala.

  • goldhorn

   Nabavi si očala……

   • Tone

    Hvaležen bi ti bil. če bi ni povedal, česa ne vidim.

  • Artur

   Tudi, če je in kaj je narobe z LGBT anti propagandnim materialom ?
   V “demokraciji” je dovoljeno tako pro kot anti .

   • Tone

    Propagandno gradivo ne more biti material za verodostojen novinarski članek.

    • Artur

     Kakršnokoli propagandno gradivo proti agendi teh retardiranih perverznih spak je pri normalnih dobrodošlo ne vem zakaj bi kar se tega tiče iskali dlake v jajcu.

     • Tone

      Zato, ker reklame lažejo ali vsaj pretiravajo. V tem članku je zaznati oboje.

     • Artur

      Dokaži, da lažejo . Pretiravanje ,ali renica, ki preveč boli ?

     • Tone

      Dobro, zato pa reklame delujejo, ker nekateri tega ne vedo in jim verjamejo.

     • Artur

      Zamenjuješ reklame za resna opozorila homofilčič.

     • Tone

      Nisem noben homofilčič, ljubim resnico in poštenje.

     • Artur

      Resnica in poštenje ? Zelo relativna pojma za nekatere zdaj ko se gre za biti ali ne biti pa reci še kaj v zagovor kot si do zdaj našim in tujim promotorjem tega manifesta.
      https://croative.net/gay-manifest-obiteljsku-zajednicu-cemo-ukinuti-sodomizirat-cemo-vasu-djecu/

     • Tone

      Če se napajaš iz take literature, ni čudno, da imaš zmešane pojme. Na nobenem pravem gay portalu ali literaturi ne boš našel takih neumnosti.
      Vas pa razumem, če mislite, da je poštenje relativen pojem. Relativni poštenjak, mislim, da si nimava več kaj povedati.

     • Artur

      Na nobenem pravem gay portalu ali literaturi ne boš našel takih neumnosti ??!!
      Seveda ne, svojo agendo uresničujejo v dejanjih , njihov manifest uporabljajo kot navodilo ne zdi se jim potrebno da ga obešajo na veliki zvon.
      Pošllji jim kakšen blagoslov, če že ne moreš v Kanado pa našim, ki so tudi že v polni formi in v zagonu kako prepričati otroke, da sprejmejo homoseksualnost in s tem perverznost in indoktrinacijo o teoriji spola kot si ga oni predstavljajo in institucionalno uzurpatorsko vsiljujejp v vse pore družbenega življenja proti volji večine kamlu tudi pod prisilo kazenskih sankcij ?
      No poštenjak ali imaš pred blagoslovom še kakšen nagovor za njih tu na tem portalu?
      https://www.lifesitenews.com/news/lesbian-teacher-how-i-convince-kids-to-accept-gay-marriage-starting-at-4-ye

     • Artur
     • Tone

      Nič nima kratke noge. To je pač originalen članek, na katerega se referira Donko. Portal pa je enake baže kot Nova24urtv le da brez beguncev in komunajzerjev. Če kdo kaj sovraži, bo tudi našel dokaze za to, pravzaprav je vse lahko dokaz, če malo sfriziraš. Verodostojen novinar ne bi imel potrebe falzificirati fotografije za to, da bi izpadel bolj prepričljiv. Za resnico se ni mogoče boriti z lažmi.

     • Artur

      Da Donko se referira na ta članek in kaj je narobe s tem ? Važen je namen a ne, namen, da tako ali drugače opozori na to zlo katerega imaš ti predvidevam za “božji dar” Portal kot portal kot vsak portal en vleče na levo drugi na desno na tem se tudi marsikaj najde tudi kar kdo najde pa to ne mara oziroma po tvoji interpretaciji sovraži . Pa on ni novinar pa je pač to tako objavil kakor je objavil.
      Resnic je več imaš leve resnice imaš desne resnice, LGBTjevske resnice imaš resnice, ki niso v prid LGBTjevskim resnicam ipd, z lažmi pa je tako stokrat ponavljana laž postane resnica za norce in proti takim je borba za zdravorazumsko resnico s strani normalnih jalovo početje. Če je LGBT agenda zate božji dar je to tvoja resnica za večino so to satanska posla.

  • Korenjak

   Oprosti, lepo piše pod sliko, vir: shutterstock.com. Če že misliš, da gre za ponaredek, se prosim obrni na shutterstock.com. Tole sliko je opremljevalec nova24tv preprosto kupil za par centov in to je vse.

   Enako velja za nekonsistence, ki jih sicer omenjaš, vendar nobene ne razkriješ.

   Žalostno pa je, da nisi sposoben niti z besedo replicirati na vsebino članka, ampak se raje zaletavaš v kupljene slike kot ponaredek in bi rad s tem diskretitiral pisca.

   Ampak tiste, ki vemo, kaj portal shutterstock.com je in kdo ga uporablja, pa boš težko prepričal s teorijo o ponaredku.

   • Tone

    Kupili so sliko razreda, potem pa čez nalimali (prav amatersko) plakate in flajerje kot da so resnično nalepljeni v razredu in stojijo na klopeh. Kdor to lahko vidi kot verodostojno fotografijo, v resnici hrepeni po tem, da bi bilo to res.

    Ves članek je tendenciozen, tisti dogodek na slovenski šoli pa izmišljen, sicer pi petkrat napisali na kateri šoli se je to dogajalo, pa niso, ker vedo, da bi spet morali opravičevati, če ne še kaj hujšega.

    • Korenjak

     Nihče razen tebe tega ne vidi kot verodostojno fotografijo iz kraja dogodka. Vsi vidimo le, kar PIŠE POD SLIKO in sicer: slika je simbolična. Kako si ti lahko iz tako jasnih navedb (slika je simbollična, vir shutterstock.com) dobil ponarejanje, je najbrž jasno samo tebi.

     Daj malo poglej ostale medije, ki prav tako na enak način grafično opremljajo članke, potem pa ponovno razmisli o obtožbah ponarejanja.

     Namreč: nekomu očitaš kaznivo dejanje brez da bi imel podlago v realnosti. In to zgolj in samo zato, ker ti avtor ni všeč. Nobenega jasnega argumenta namreč nisi podal, le pavšalno si ocenil tako sliko kot članek za “ponaredek”.

     • Tone

      Take vrste simboličnih fotografij so bile značilne za stalinizem.

     • Valter BraniSlav

      Stalin je govoril takole:
      SPLOSNO ZNANO JE…
      DOBRO VEMO DA….
      DOKAZANO JE DA….
      VSI VEMO DA….
      SAMO LAZNJIVCI SO PROTI NAM…
      VSAK POSTEN CLOVEK VE DA…

     • Valter BraniSlav

      Nova je pred kratkim objavila foto Che Guevara na kateri strelja zenske.
      Ce si z desno misko sel na SEARCH GOOGLE FOR IMAGE si videl da je bila slika posnete vsaj 13 let po Chejevi smrti.
      Nova nas ima ” v sluzbi resnice ” za idiote.

     • Tone

      Podobno Italijanski fašisti radi uporabijo neko fotografijo streljanja slovenskih talcev s podpisom da partizani streljajo italijanske domoljube.

 • Valter BraniSlav

  Franci Danko ima zopet slabo vest ker se mu v sanjah prikazujejo goli moski.
  Nihce nima toliko proti istospolnim kot prav ljudje s potlacenimi homo nagnenji.
  Gospod Danko, nas heterosov vase fantazije ne zanimajo. Najdite si psihologa ki vam bo pomagal da se sprijaznite z vaso lastno homoseksualnostjo. Nas haterosov to res ne zanima. Ne gnjavite nas z vaso lastno homoseksualnostjo, nas resnicno ne zanima.

  • Artur

   Najdite si psihologa ki vam bo pomagal da se sprijaznite z vaso lastno homoseksualnostjo ???!!! Bimbo kakšne ima to veze, če en normalni heteroseksualni državljan opozarja na to zlo? Opozarjanje na to zlo so zate fantazije ?

   • Valter BraniSlav

    Gospod Danko Franci ni hetero. Znanstveno dokazano je da so preganjalci homoseksualcev sami homoseksualni.
    Google:
    ARE HOMOPHOBES GAY?
    Raziskave iz treh elitnih US/UK univerz so odgovorile pritrdilno.

    • Artur

     Gospod Danko Franci ni hetero ?! Dokaži !
     Zanstveno dokazano je da so preganjalci homoseksualcev sami homoseksualni ?? Jebeš takšno znanost,ki kontradiktorno trdi da so magarci preganjalcii magarcev samo zato ker so magarci hahahaha ta pa je bolana .

     • Valter BraniSlav

      Google ARE HOMOPHOBES GAY

    • Korenjak

     Valter, tipično iz udbaške greznice: iz glavnega problema (posiljevanje otrok z ideologijo) greš ti seveda na argumente “ad hominem” in je zate glavni problem, ali je g. Donko gej ali ne… :-)

     In v isti sapi bi nam rad prodal bučke, da si s tako kratko pametjo neznosno uspel v tujini kot finančni strokovnjak? :-)

     Res, leftardi bi bili smešni, če nas na žalost ne bi s tem čudaškim “humorjem” posiljevali proti naši volji.

     • Valter BraniSlav

      Na financnih trgih se da uspeti ce se zavedas da se trga na dolgi rok ne da nadmudriti in ce kasiras samo to kar ti da trg.
      Jasno?

     • Korenjak

      Daj ne klati bedarij, pijanček jugoslovanski. Ti finančnih trgov še povohal nisi in iskreno verjamem v to, da ti je konec meseca težko zbrati za en pelinkovec, medtem ko čakaš na miloščino, imenovano pokojnina.

     • Valter BraniSlav

      Problem Slovencev ki zivite me v SLO je v tem da imaste manjvrednostni kompleks. Vloge hlapckov in dekel nocete zamenjal za kaj vecjega in boljsega. Vloga poniznega hlapcica vam sicer preseda vendar ste je vajeni in navada je zelezna srajca ki je vi nocete sleci.
      Zato vas mi uspesni Slovenci motimo. Mi smo antiteza vsega v kar vi verjamete: da je SLOVENEC obsojen na vecno hlapcevanje in da nikoli ne more biti gospodar.
      MI ki smo uspeli smo ziv dokaz za to da vas luzerje ne ovira ne Kucan, ne Tito, ne moja mrtva stricka Edo in Ivan, ne teoretiki spola niti zelo zelo zelo mocan gejevski lobi.
      MI ki smo uspeli smo dokaz da ste vi luzerji za vse vase neuspehe krivi izkljucno sami.

     • Artur

      Lastna hvala se po prahu vala.

     • Valter BraniSlav

      Dobro blago se samo hvali

     • Artur

      Pohvala za res dobro blago pride od drugih.

     • Valter BraniSlav

      Od moje zene!!!

     • Artur

      “Vsak cigo svojega konja hvali”

     • Karmen

      Dobra.

    • Metod

     Splošno znano je, da si tudi ti buzerant.

     • Valter BraniSlav

      Ti si pa buzi

  • Karmen

   Praviš, da imaš 12 vnukov in da živiš v ZDA. Ne bo dolgo trajalo, da boš dejal. da ima gos. Donko prav.

   • Valter BraniSlav

    Meni ni treba nicesar dokazovati Ali deklarirati.
    Jaz zivim v skladu s svojo naravo.
    Danko Franci zivi v samozatajevanju.

  • šmentanamuha

   Tebi pa se v sanjah prikazuje gol Franci Donko. Ti si hetero ravno tolko, kot je Franci Donko gej.

 • Rožle

  Pri nas gre LGBT še dlje … in nam otroke celo ugrabljajo ..

 • Branko

  Danko pejt se ti mal zdravit s svojo fobijo pred homoseksualnimi. Kot je večina udeležencev ža omenila si sigurno pederčina, ker ti gre samo to po glavi. Si kar si. Pajt s svojim fantom na parado ponosa in se bolš sigurno bolje počutil.

  • Korenjak

   Medtem, ko se za Parado ponosa (kakšnega ponosa neki???) razsipniško porabi več kot 100.000 EUR davkoplačevalskega denarja, se pred Rdečim križem pretepajo za socialni paket hrane… več kot 60.000 slovenskih šoloobveznih otrok živi pod pragom revčine…

   … lahko bi ti naševal še naprej, kje ta denar koristneje uporabiti. Ampak se bojim, da je tako tebi, kot drugim nedoraslim leftardom resnična skrb za ljudi v resnični stiski španska vas.

   Vas “homofilov” ne zanima revščina kot problematika, na prvo mesto postavljate zdrave odrasle ljudi, ki imajo sicer dve zdravi roki za delo… zakaj? Samo zaradi vam zabavne spolne prakse, ki jo prakticirajo?

   Meni se to pač preprosto ne zdi v redu, ni pravično in ni prav. Kaj kdo počne v spalnici me ne zanima, me pa zelo zanima, ko nekdo v imenu svoje spalnice posega v moj žep!

   Nihče ne preganja gejev in lezbijk, niso prikrajšani – v resnici so pozitivno diskriminirani. Kar naenkrat so nekaj posebnega, za kar smo dolžni vsi skrbeti. Ponavljam: pa ne gre za revne otroke, ki si dejansko ne morejo pomagati sami, gre za zdrave, odrasle ljudi, ki imajo dve roki za delo, pa vendar raje vlečejo gore davkoplačevalskega denarja za namišljeno homofobijo.

   Zakaj namišljeno? Ker vsako upravičeno kritiko leftardi takoj označite za homofobijo in sovražni govor. Da pa se morda g. Donko bori za pravičnejšo razporeditev denarja ali konkretno za to, da njegovim otrokom nihče nima pravice vsiljevati (posiljevati!) ne svetovnih nazorov in ne spolnih praks, pa nasploh leftardi spregledate.

   Četudi bi bil g. Donko res gej, pa vsaj ni retardirana pederčina brez socialnega čuta, kar leftardi nedvomno ste.

  • Karmen

   Oglej si, zelo zanimivo, gos. Donko in jaz se pa popolnoma strinjava. Upam, da pride v parlament, da bo še tam lahko kaj povedal na to temo.

   http://www.priznajem.hr/novosti/svijet/svi-pricaju-ovom-videu-pogledajte-zasto-govor-srbijanskog-zastupnika-lgbt-lobijima-dva-dana-pogledalo-gotovo-2-milijuna-ljudi/

  • Valter BraniSlav

   LACNI O kruhu govori
   Danko pa o kurcu

 • Ivan Friderik Novak

  Pedri in lezbijke niso primerni za poučevanje, posebej ne v osnovnih šolah.
  Butasti Gaber . . .

 • Metod

  Le kaj še čakajo slovenski politiki???

 • xtc

  Dejstvo je ,da je treba homoseksualnim iztirjenim aktivistom prepovedati vstop v vrtce,šole in srednje šole
  Ta zadeva nima v šolah kaj izkati.
  Učiteljica,ki je dovolila zlorabo otrok pod neko lažno pretvezo bi morala iz šole in dobiti trajno prepoved poučevanja,aktivisti pa bi morali bito obsojeni zaradi nezakonitega vstopanja,nadlegovanja in zlorabe otrok na po deset let kazni.,kot tudi učiteljica,ki je tlorabila zaupanje otrok in staršev.
  Prav tako pa bi moral odleteti tudi ravnatelj.
  Da razčistimo nerkaj,homoseksualec ina vso pravico biti kar je-NIMA PA NOBENE_POVSEM NOBENE pravice svojo bolno ideologijo vsiljevati drugim-ker s tem krši njihove pravice,kot ima on biti pravico homoseksualec.

  • Franjo Trojner

   Tudi ministra za šolstvo bi morali nujno zamenjati, mar ne? Kar pri nas v Sloveniji je potrebno pričeti in po spisku navzdol!

  • Korenjak

   1. Vsem aktivistom (ne samo gejevskim) prepoved agitiranja v vrtcih ali šolah. Ideologija nima pri vzgoji kaj iskati. Kdor želi gejevski/socialistični vrtec ali šolo, naj ga ustanovi zase in svoje somišljenike tako, kot se je morala ustanoviti naprimer Škofijska gimnazija. In naj tudi poskrbi za financiranje sam, ne na stroške sodržavljanov.
   2. Strinjam se: posiljevanje mladoletnih oseb s kakršnokoli ideologijo bi moralo biti sankcionirano s KZ.
   3. Globoko pa se ne strinjam s trditvijo, da je homoseksualnost bolezen. Je zgolj spolna praksa in to čisto vsakdanja, nič ni izrojenega v tem. Trditve, da je homoseksualnost bolezen, lahko najdeš samo še v najbolj retro, od zgodovine in stroke pozabljenih člankih, ki pa jih nihče več resno ne jemlje.

   Definicija duševne bolezni je namreč precej jasna in nedvoumna in spolnih praks ne zaobjema. Prosim poglej DSM 5 od APA ali EU verzijo (pogooglaj)… no, če torej v mednarodno dogovorjeni “enciklopediji duševnega zdravja” tega ni (mislim, da vsaj že 30 let ne!), bi lahko bilo to zate in ostale, ki vztrajate v teoriji o homoseksialnsti kot duševni bolezni, odlično začetno čtivo za izobraževanje.

   Tisto, kar je res “bolno” in vredno zgražanja, ni spolna praksa posameznikov, ampak lobby raznoraznih parazitskih združenj, ki si je na homofobiji dobro finančno postlal in potrebuje homofobijo za nadaljni momentum svojega obstoja, pa četudi si jo pri tem namisli.

   Dobro izhodišče za opravičevanje homofobije in s tem obstoja vseh teh nevladnih parazitov pa so ravno neumne izjave, kot so “homoseksualnost je bolezen”. S tem temu lobbyu samo daješ gorivo za nadaljni polet.

 • Artur
 • Anton

  čedalje več informacij/dogodkov, potrjuje tisto kar jaz in nekateri ostali brez raznih “raziskav”, ki se vbodoče izkažejo kot nebodigatreba oz so plačane iz interesnih skupin, govorim, in namreč da so istospolni usmerjeni osebki, duševno moteni, kateri potrebujejo intezivno zdravstveno oskrbo, in temu primeren kraj. Tudi kak “Goli otok” v Kvarnerju, bi v tem primeru prišel v poštev. Več o dogajanju na Golem otoku je govoril že dvakratni taboriščnik Andrej Aplenc

  sarkazem press

  • Valter BraniSlav

   Google ARE HOMOPHOBES GAY .?

   • Nejc Ornik

    A ti si ta znani Valter PedroSlav?

    • Metod

     Cela žlahta so toplovodarji…

     • Valter BraniSlav

      Metodic je buzi

 • Artur

  DEMONS OF SEXUAL PERVERSION LBGT Agenda Exposed Truth Shock TV
  https://www.youtube.com/watch?v=Axz8cwkgmAo

 • Olga_10

  Volitve! Nagnati je treba levičarje, ki uničujejo Slovenijo!

  • Valter BraniSlav

   Olgisti ste se kdaj vprasali zakaj zgubljate volitve?

 • Mihec

  Napišete da se to dogaja tudi pri nas: Kaj se ne ve na kateri osnovni šoli je to bilo ali se bojite napisat, da se slučajno ne opečete, kot ste se pri OŠ Ribnica?

 • tarantela

  Zunaj je mraz in jaz, bable, nimam kaj pametnega početi. Gledam Discovery SHOWC in se čudim, da trdijo, da je zemlja okrogla in sploh, ko so pa na novega leta dan imeli v naši deželici svojo seanso člani za ploščato Zemljo. Kakšen napredek! Kakšno znanje! Jaz, butelj pa verjamem, da je Zemlja okrogla in, da kroži okoli sonca. Se bo treba prosvetlit, sem si rekla in gledala še oddajo o Sokratu. Mislim, da nuca, kajti mi je prišlo na misel, ne prišlo, naravnost zableščalo se mi je kar nekaj stosvečnih žarnic nad betico in sem se spomnila: v slovenskih katoliških škofijah imajo zaposlenih kar nekaj exsorcistov, ki izganjajo zle duhove in hudiče in kar je še takih škodljivih stvorov, iz ljudi. Mogoče bi kazalo zaposliti te izganjalce hudega še v politiki? Bi izganjali vse komunistične in sploh drugače usmerjene prikazni iz naših državljanov, da bi šli na volitve prečiščenih in pravilno usmerjenih duš. Verjetno pa bi bilo exsorcistov za 80% odstotkov državljanov, ki nočejo voliti prave stranke, premalo, zato svetujem, da prosite te strokovnjake, da vam organizirajo šnelkurse za tozadevno prepotrebno delo. Kandidatov bi bilo po moji presoji dovolj, če prebiram nekatera komentarje tu gori. Pa pohitite, volitve se bližajo. Da se ne boste potem spet jezili na volivce, pomujajte se in jih spreobrnite!

 • Artur

  Vrhovni norci manipulirajo z navadnimi norci na račun normalnih.
  Illuminati transgender- gay agenda exposed, creepy stuff.
  https://www.youtube.com/watch?v=jU4Iz1Eqq3g

 • Artur

  GAY MANIFEST: Obiteljsku zajednicu ćemo ukinuti, sodomizirat ćemo vašu djecu
  https://croative.net/gay-manifest-obiteljsku-zajednicu-cemo-ukinuti-sodomizirat-cemo-vasu-djecu/

 • Brutus

  Moja terapija za te mentalno zblojene feministične osebke bi bila sestavljena iz obveznega eno mesečnega dela v migrantskem centru, kjer so nastanjeni intelektualci iz avganistana, sudana, nigerije , tunisa, jemna….
  In še nekaj, kar sicer ni zraslo na mojem zelniku se pa človek res vplaša kaj ti muslimanski zblojenci hočejo? Meni je sicer že dolgo jasno da so to sodobni roparski pohodi….

  MUSLIMANI…

  Oni niso srečni v Gazi 
Oni niso srečni v Libiji 
Oni niso srečni v Maroku 
Oni niso srečni v Tunisu 
Oni niso srečni v Jemnu 
Oni niso srečni v Iraku 
Oni niso srečni v Iranu 
Oni niso srečni v Pakistanu 
Oni niso srečni v Afganistanu 
Oni niso srečni v Siriji 
Oni niso srečni v Libanonu 
Oni niso srečni v Bahreinu…

  Torej, kje so srečni ?

  Srečni so v Nemčiji 
Srečni so v Franciji 
Srečni so v Angliji 
Srečni so v Izraelu 
Srečni so v Nizozemski 
Srečni so v Belgiji 
Srečni so v Španiji 
Srečni so v Italiji 
Srečni so v Avstraliji 
Srečni so v ZDA 
Srečni so v Kanadi 
Srečni so v Švedski 
Srečni so v Norveški 
Srečni so v Avstriji 
Srečni so v Švici 
Srečni so celo v Sloveniji …

  Na kratko, oni so srečni v vseh državah, 
ki niso muslimanske. 
In koga krivijo za svojo nesrečo?

  Ne krivijo Islam. 
Ne krivijo njihovo vodstvo. 
Ne krivijo sami sebe.

  Oni krivijo države v katerih so srečni! 
In želijo jih spremeniti, 
da bi bile kot države iz katerih so prišli, 
ker v njih niso bili srečni !!!

 • Valter BraniSlav

  Tito vrni se!!!

 • Valter BraniSlav

  Vrni Tito se nazaj
  Povrni nam izgubljeni raj

  • Bozz

   Tito, ja očem ovaj Yugo 45 i Zastavu 101, ma to je bio pravi raj!

   Ko že jamraš o Titu in njegovem raju. Spomnim se ene smešne zgodbe, ki mi jo je oče povedal, ko je en njegov kolega kupil stoenko, pa poskuša okno s tisto ročko dol spustit, pa se ročka suče v prazno, steklo pa se noče dol spustit. Nekaj časa se trudi, potem se pa odločijo s kolegi in razmontirajo vrata, da bi pogledali kaj je narobe. In ko odprejo stranico vrat so odkrili, da je steklo v vratih stoenke bilo podprto z navadno leseno palico, zraven pa priložen listek z napisom: KAKVA PLATA, TAKVA VRATA!

   HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, vsi so pocrkali od smeha!

   To je bil pravi raj ja.

   • Valter BraniSlav

    Ta les je podtaknil zlobni zvepleni 171cm

   • Artur

    Hahahahahahahahaha .

   • Tone

    Kakšno 101 pa še danes lahko vidiš voziti okoli. To ni bil najboljši avto na svetu, je bil pa soliden avto. To ti bo povedal vsak, ki ga je vozil.

    • pajot

     soliden…daj ne smeši se…

     • Tone

      Sam ga nisem vozil, poznam pa ljudi, ki so bili zadovoljni z njim. Vprašaj kakega od njih.

     • Anton

      Katere jaz poznam jih je sram da njso imeli druge izbire kot 101.
      Tito se je pa vozu s mercedesom. Kaj je blu fajn.

     • Tone

      Kar izmišljuj si.

  • Rožle

   A boš ti skos sam cmeru …?!

   • Valter BraniSlav

    Ne bom. Bom kr jest pustou vs nou Tito:
    Valter BraniSlav TitoSlav velicastni.

 • Valter BraniSlav

  Kolca se mi po Titu

 • šmentanamuha

  Čas je, da Jankoviča namesto farmacevtka, napiči en par hard gejev. To si zasluži – za nagrado.

  • Artur

   Brez Vazelinija.

  • Egon83

   Verjamem, da ne bi več imel tega butastega ”banana” nasmeška.

 • Valter BraniSlav

  Kako naj lezbicna uciteljica preprica Francija in njegovo Danko da ni treba da se Franci sramuje ocitne istospolne usmerjenosti?

 • Jure kavčičeu

  Tale “indoktrinacija” je povsem dobrodošla. Homoseksualci obstajajo, če se s tem sprijaznete ali ne. So del naše družbe, so ljudje, tako kot jaz in ti, so ravno tako fajn, prijazni, kaj delajo med rjuhami doma vas ne sme brigati in je čisto vseeno. Tudi znanost je že davno spoznala, da je to povsem naravno, pojavlja se tudi pri živalih. Rečemo lahko, da nima kakšne posebno pomembne evolucijske vloge, nekateri bi celo trdili, da deluje protievolucijsko, pa vendar je. Če otroci spoznajo, da ni v tem nič izkrivljenega, nič nenaravnega in grešnega, potem morda ne bodo odrasli v take fanatične in nerazgledane homofobe, kot ste tu. Če tega ne želite, potem vpišite otroke v katoliške šole in pa faaajn plačujte, da jim prodajajo tisto vašo dva tisoč let staro “resnico” o svetu in stvarjenju itd.

  • Interkom

   A smo kdaj napisali, da na s zanima, kako med rjuham drek mešajo? poleg tega, da je dolgočasno, najbrž še smrdi. Naj nas prenehajo posiljevati z njihovo ideologijo, ali pa bo treba narediti parado fukačev in fukar, kar je isto kot parada ponosa. Je pa res, da bi jih moderna medicina sigurno znala ozdraviti, mogoče obstaja celo cepivo, s katerim bi cepili otroke, da ne bi zboleli za istospolnostjo.

 • Jeffrey

  Če otrokom poveste da v Afriki živijo črnci, še ne pomeni da jih prevzgajate v črnce !

 • Valter BraniSlav

  Franci Danko je buzi.
  O nicemer drugem ne razmisljam.
  LACNI O kruhu govori

 • Interkom

  LGBT = L = Liquer G = Guns B = Bacon T = Tits, boste ja pustili otroke, da jih poučim v tej smeri ??? Za tiste, ki ne razumejo angleško ŠPSJ = Š = Šnops, P = Pištole in Puške S = Svinjina J = Joške, smer kamor se pravi moški nagibajo.

 • Valter BraniSlav

  Franci Danko, pomiri se z dejstvom da si buzi in nas nehaj gnjaviti s tvojimi homo fantazijami. Nas heterose to ne zanima. Nas heterose istospolni tudi ne ogrozajo.
  Pomiri se Franci. Nebo se ne bo zrusilo ce bos javno priznal da ti in tvoja Danka hrepenita po kurcih. Samo nam daj ze mir s tem.
  Ce te daje obcutek krivde si najdi psiholosko pomoc ne pa da nas gnjavis s tvojimi lastnimi problemi.

 • ahnenpass

  Če bi jaz v vrtcu zagledal golo tovarišico, kako se jegulji na tleh z drugo golo tovarišico, bi me tudi že od mladih nog naprej navduševale lezbijke. Če bi bil punčka, potem pa ne vem, verjetno bi jokala in klicala atija.

 • Slo hunter

  Za te sexualne psihične bolnike je narava vzpostavila obrambne mehanizme, ne morejo se namreč razmnoževati in prav je tako!! Na 24 kur so me takoj v minuti brisali, ko sem to napisal!

  • Božobožo

   Itak zakaj pa so potem med nami že tisočletja.

   • Slo hunter

    Zato ker jim normalni delajo otroke in jih lahko posvajajo, drugače bi že izginili iz obličja zemlje

   • tramal

    Tudi takšni norci kot si ti obstajajo že tisočletja.Za take pa imamo umobolnice in bolnice za psihične bolnike.

 • Janez

  Evo Donkova zgodba
  http://www.moskisvet.com/clanek/novice/da-bi-me-ozdravili-homoseksualnosti-so-me-mucili-z-elektrosoki.html

  Donko sedaj vem zakaj tako skrivaš svoja homoseksualna nagnenja.

 • tramal

  Zaradi takih gnusob izumirajo evropejci in zato vabijo sem muslime.in črnce.

 • Jožef

  Politično nekorektno ali kako Walter trpi v okovih demokracije.
  G. Donko se javno pojavlja v različnih medijih od takrat naprej, ko so se njegovi sodelavci spravili nanj zaradi njegovega osebnega mnenja, ki je takrat izstopalo iz vsesplošno zaukazanega mnenja. Ker tega neki Branko-Slavko ne razume, se mora pač vedno praskati po tuji riti. Nekoga danes, ko je baje biti “kul”, če si gej, pač ni po mainstreamovsko žaljivo, če se nekoga naziva s “pedrom” G. Magnifiko celo o sebi prepeva v tem smislu.. Za poštenega, omikanega človeka je zmerjanka “peder” lahko zelo žaljiva, G. Donko oznanja resnico na pošten način in potem je jasno, da se tisti, ki jih resnica prizadene oglasijo (začno se praskati po tuji riti). Kakšna osebna nagnjenja ima, pa je njegova stvar in ne sme in ne more mnotiti nikogar, dokler on sam tega ne vsiljuje drugim, tako ko to počno aktivisti LGBTQ itd.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!