Kaj boste posiljenemu otroku odgovorili, ko vas bo nekoč vprašal: Mami, ati, koga sta volila 3. junija 2018?

Jože Biščak (Foto: osebni arhiv)

Poznate Ghofrane Haddaoui? Ne? Pa bi jo morali. O njej bi morali pripovedovati svojim otrokom, vaše otroke bi morali o njej učiti v šolah. Bilo je leta 2004, ko je lepa 23-letna Tunizijka postala prva uradna žrtev muslimanskega kamenjanja v Evropski uniji. Našli so jo ob smetišču na obrobju Marseilla, kjer deluje eden največjih muslimanskih centrov v Evropi s svojim (skritimi) šeriatskimi sodišči. Njeno truplo je bilo povsem izmaličeno. Preiskovalci so ugotovili, da jo je trojica mladih muslimanov (enega od njih je nesrečnica zavrnila) najprej zverinsko mučila, odrezali so ji ušesa in jo nato kamenjali. Kar 30 zadetkov s kamni točno v glavo so našteli forenziki. V lobanji so bile luknje, zobje povsem izbiti. Storilce so sicer prijeli in jih kaznovali, toda šele potem, ko je spregovorila njena mati, saj mlade Tunizijke njen oče ni želel pokopati na tradicionalen način, češ da je umazana in nečista. Takih pa domnevno Alah ne mara. Večina je umor označila za osamljen primer fundamentalistov, toda v resnici že je šlo za spopad civilizacij med Evropo in tujimi kulturami.

Multikulturalizem je na Švedskem začel ubijati prej. Ta skandinavska država je dolgo veljala za eno najvarnejših držav na svetu. Najprej so na sever Evrope v 70. in 80. letih prejšnjega stoletja prihajali predvsem Balkanci in pregovorno delovnim Švedom, ki so izraziti individualisti, prinesli kulturo nedela. Najprej so delodajalci ugotovili nenadno rast bolniških odsotnosti. Ko so raziskovali, so odkrili, da prišleki sploh niso zboleli, ampak so odšli v svoje domovine, kjer so pomagali delati na poljih. Še izrazitejši primer izkoriščanja dobrote gostiteljev se je pokazal pri pomoči, ki jo je švedska policija nudila voznikom. Ko je komu na avtocesti zmanjkalo bencina, je takoj prišla policija in mu dotočila gorivo. Ja, uganili ste – kar naenkrat je vsem Balkancem na Švedskem na avtocestah začelo zmanjkovati bencina.

A Švedi so vseeno nadaljevali z gradnjo multikulturne družbe in zatirali vsakega, ki bi temu nasprotoval. To se je pokazalo leta 2000, ko je multikulturna tolpa, v kateri je bilo 15 priseljencev in vsaj en švedski ljubitelj “drugačnosti”, napadla in umorila takrat 17-letnega Daniela Wretströma. Starša sta Daniela medijem opisala kot mirnega in dobrega fanta, ki je veliko časa preživel na ribolovu, igral bobne in bil tudi hudomušen. Tistega usodnega dne, 9. decembra, je Daniel čakal na avtobusni postaji Säbytorgsvägen v Salemu na Švedskem, kraju jugozahodno od Stockholma. Vračal se je z zabave, ko se je nenadoma prikazala podivjana priseljenska tolpa in na Daniela kričala, da je rasist. Očitno so bili spodbujeni z govorom takratnega švedskega premierja Görana Perssona, švedskega levičarja in velikega zagovornika multikulturnosti, ki je le nekaj dni pred napadom dejal, da je treba “rasizem zdrobiti”. Zločinska banda priseljencev je to očitno vzela dobesedno. Mediji napada niso obsodili, so pa pogreb, na katerem se je zbralo več sto ljudi, označili za shod rasistov.

Pokvarjenost levičarskih aktivistov
A miniti je moralo še 10 let, da so se Skandonavci zbudili. 26. septembra 2010 se je zgodil eden najbolj nagnusnih in brutalnih zločinov v zgodovini sodobne Švedske. Tisto nedeljo se je 27-letna Elin Krantz, modrooka in svetlolasa Švedinja iz Göteborga, v zgodnjih jutranjih urah s prijatelji vozila s tramvajem. Iz nočnega kluba Valand se je vračala proti domu. Po postajališču Hjalmar Brantingsplatsen je ostala sama, izstopila je na postajališču v bližini svojega doma v Hisingenu. Običajno to nikoli ni bila težava, saj je Švedska še vedno veljala za varno državo. Toda na tramvaju je bil tudi 23-letni Ephrem Tadele Yohannes, črnec iz Etiopije, ki je nekaj časa živel v Združenih državah Amerike. Voznik tramvaja je kasneje povedal, da je Ephrem vidno nadlegoval Elin, videlo se je, da ji je nelagodno, in da je po izstopu iz tramvaja šel za njo.

Slika je simbolična. (Vir: Twitter)

Elin se ni vrnila domov, našli so jo na gozdnatem območju nedaleč od postaje tramvaja. Policisti in forenziki so se ob pogledu na izmaličeno truplo zgrozili. Rekonstrukcija zločina je pokazala, da je bila Elin brutalno posiljena, pretepena. Najprej je pretrpela udarec v glavo, medtem ko jo je posiljeval, jo je davil. Po posilstvu jo je vlekel po gozdnih tleh, jo pustil ležati z razkrečenimi nogami, na njeno glavo in prsni koš je zvalil 85 kilogramov težko skalo. Ironija usode je, da je Elin sama sebe označevala za multikulturno, bila je članica skupine “Radi imamo raznolikost”, zavzemala se je za migrante.

A kar je sledilo zločinu, kaže na vso pokvarjenost levičarskih aktivistov. Pri poročanju o umoru so politično korektni mediji, da ne bi vznemirjali javnosti, na slikah prekrili oči morilca, objavili niso niti polnega imena, samo starost. Prav tako multikulturni medijski mainstream sprva ni želel objaviti fotografij s prizorišča zločina, večina je ignorirala tudi protest domoljubnih Švedov, dno pa so dosegli s tem, da so potvarjali dejstva, da bi omilili težo zločina. Začeli so namreč razširjati govorice, da je imela Elin Krantz rada “črne konje”, zmontirali so celo posnetek, češ da je nesrečna svetlolaska partnerica črncem v filmih za odrasle. Na srečo so bili na Švedskem tudi neodvisni mediji, ki so vse objavili in javnosti pokazali vso strahoto tega ogabnega zločina.

Če ste za levico, ste za kulturo zavojevalcev
Švedska zgodba je pomembna zato, ker kaže, kaj se zgodi z državo, ki nenadzorovano odpre vrata kulturam, ki niso združljive s civiliziranim in naprednim svetom. Podobno se je zgodilo v Franciji, Veliki Britaniji, Nemčiji, na Nizozemskem in drugje. Vse države se spreminjajo v bojišča dveh kultur, dveh svetov, po številu posilstev na 100.000 prebivalcev počasi prehitevajo afriške in srednjeameriške države. Zdi se, da se arabski in afriški priseljenci prihajajo na staro celino izživljat nad staroselci, predvsem ženskami. Ali veste, kaj je Nigerijec Oseghale, posiljevalec in morilec 19-letne Pamele Mastropietro v Macerati v Italiji, rekel svojemu prijatelju, ko ga je poklical? “Za posiliti imam belko!”

Gre za radikalno agresijo Evropejcem tujih civilizacij, pred katero medijski mainstream ne samo zatiska oči, ampak manipulira z informacijami in skuša omiliti prav vsako dejanje afriških in arabskih barbarov. Danes se temu upirajo le države Višegrajske skupine, ki danes veljajo za varne države, Slovenija pa gre po poti zahodne Evrope, čeprav vlada v odhajanju pravi, da je dežela na sončni strani Alp varna država. Ja, tudi zahodnoevropske države so bile nekdaj varne, ko pa so odprle vrata zavojevalcem, ki so zanesli na staro celino kulturo posilstev, umorov, šeriatskih sodišč, so postale bojišče spopada povsem različnih kultur. A ko kdo to omeni, ga politični in nevladni aktivisti, ki gravitirajo na Socialne demokrate, DeSUS, Levico, SMC in tudi Listo Marjana Šarca, takoj označijo za fašista, nacista, rasista in ksenofoba. Pravijo, da se s tako razlago dogodkov po Evropi širi nestrpnost in sovražnost, hkrati pa “ne vidijo”, da policija na južni meji vsak dan polovi na desetine ilegalnih migrantov, ki vdirajo v naš prostor. Namesto, da bi jih takoj izgnali, vse tiste, ki prosijo za azil, odpeljejo v notranjost države, kjer se potem za večino izgubi vsaka sled. A Slovenke in Slovenci imamo čez nekaj dni možnost, da tako neodgovorno ravnanje s slovensko državo z gnusom zavržemo. Še je čas, šlo bo za pomembno odločitev cele generacije. Kajti, kaj boste hčeri, ki jo je onečastil ilegalni migrant, odgovorili, ko vas bo nekoč vprašala: “Ati, mami, koga sta volila 3. junija 2018?”

Jože Biščak

 • AlojzZ

  “Ati, mami, koga sta volila 3. junija 2018?”

  Mislim, da imamo že tako sprane možgane, ki bodo tistega dne obkrožili podpornike zavojevalcev Slovenije. Resnično se bojim, da bomo tistega dne podprli SLO samomor.

  • večni srb

   Saj smo volili že za vse stranke in politične legende, pa ni nič pomagalo. Saj vidimo kaj so naredili z ljudmi, eni in drugi, življenje je šlo, mladosti in zdravja se ne da več vrniti nazaj. Domobranci in komunisti so najmanjši problem, kar se je zgodilo v zadnjih 20 letih, pa ne bo mogoče nikoli izbrisati. Kdo je kriv… parlament zagotovo, vsi javni uslužbenci tudi, celo s prstom bi se dalo jasno pokazati, ampak ni interesa. Ni države za nas, ni nas na volitve, tako preprosto je to.
   Ljudje nočejo ponavljati napak, splača se voliti samo tistim, ki imajo od politike ali stranke neke koristi, torej predvsem članom, sodelavcem in ovaduhom. To pomeni, da bo volilna udeležba tam nekje pod 40%.

   • Zgornji

    eee, … verjetno si mislu napisat : ljudje hočejo ponavljati napake, … če jih pa že nočejo, potem imajo pa izredno slab spomin, ki je na nivoju zlate ribice, ali pa so tako naivni, da so še v butalah manj lahkomiselni !!! ! !!!

 • večni srb

  Zanimivo je tudi, da se zaradi migracij statistika domače kriminalitete po EU članicah ni zmanjšala, ampak se je celo povečala. Isto kot pri nas med invazijo hrvatov, bosancev in albancev, čeprav se jih je v 2 milijonsko deželo preteplo več sto tisoč, so bili naši kriminalci še vedno daleč najbolj nevarni in eskremistični. Saj veste kaj mislim, udba, pa to. Ampak situacija se je odtlej precej popravila in nekdanji migranti se uspešno borijo tudi za najvišja mesta v mafijski hierarhiji. So what, država je še vedno daleč najhujši terorist, vsi ostali so vse navadni amaterji, zaposleni v sivih conah ekonomije, ki jih država še ni zakonsko uredila. Ko bo red, bodo tudi tam vse prevzeli udbaši, ki bodo rekrutirali tudi številne migrante in povsod bo zavladal nov svetovni red, vladavina bontona in vljudne ignorance.

  Zakaj smo sploh vabili anti srbske jugoslovane k nam, ko smo se pravkar komaj znebili Jugoslavije? Nekdo je hotel imeti pri nas vojsko načelnih zaveznikov,ki jih je druga polovica državljanov razumela kot načelne sovražnike in narod se je začel razslojevati, po nacionalnem ključu. Slovenije ni več, zdaj gre za slehernega Slovenca,narod smo samo še v okviru zakonov, ki jih pač vsi spoštujemo enako, ampak narod nismo več.To pa še ne pomeni, da smo zaradi umetnega prirastka pred državljansko vojno, sploh ne, samo družimo se ne več in ne hodimo na volitve. Nacionalnih strank ni, drugje je pa malo mešano, ponekod je v strankah več potomcev hrvatov, drugje potomcev srbov, povsod pa je polno bosancev in albancev. Če bi ustanovili vsaj hrvaško in srbsko slovensko stranko, bi šli pa skoraj vsi na volitve. NImaš kaj več izgubiti, svoje je pa treba podpirat, ker večni sovražnik te zagotovo ne bo.
  isto se danes dogaja na Švedskem in v Nemčiji, kamor se je zateklo največ novih migrantov. V resnici,jih je v Italiji in Franciji, tudi v Britaniji neprimerno več, ampak tam so migracije postala neka konstanta in se asimilacije skoraj ne opazi. Pazijo, da se ljudje selijo v nekem številu, ki je usklajeno po vseh pokrajinah in predvsem v njihovih kolonijah, glas se začne že v domovinah priseljencev, ki jim vaške udbe raje odsvetujejo migracije, če so dobili informacije, da trenutno ne sprejemajo novih tujcev. Slovenija pa seveda nima nobenih kolonij, razen mogoče zdomcev, ki so bežali v tujino po 2.sv, ampak to so bili itak v glavnem sami ustaši in belčki. Le zakaj so se vrnili nazaj, če pa so komunisti ostali na oblasti, večina jih nikoli prej ni videla Slovenije in tudi njihovi predniki niso bili rojeni pri nas. Zgleda, so pri nas še najbolj doma, še tujina jih ni marala, pa očitno vzamejo vse.

  • AlojzZ

   Mislim, da migracijo iz Bosne, Srbije in Hrvaške ne moreš primerjati z migracijo iz afriških držav. Prvo omenjeni so doktorji znanosti in marljivi delavci, če jih primerjamo z drugo omenjenimi.

   • Zgornji

    AMENNN !!! ! !!! TOOOČNO TKOOO !!! ! !!!

 • večni srb

  Kdor se je iz Afrike odpravil posiljevat vikinginje, je verjetno zdelal edino posebno šolo in ni v življenju prebral niti ene knjige. Ker eno je lahka in spretna ljudožerska opica, drugo je pa čez dva metra veliko in zelo težko govedo. Azijci in polinezijci so bolj majhni, pa tista pigmejska plemena v Afriki, ampak to so že vse muslimanske dežele. Edino za eskime ne vem, tam je doma božiček, verjetno so krščani.
  Za začetek pohoda, bi lahko najprej poskusiti posiljevati in kamenjati mongolke, ker so ravno nekje na sredini po rasti,madžarke so že malo višje, tam proti rusiji in germanske severu so pa dežele samih velikanov, s katerimi niti cela horda krvoločnih in potrebnih jihadistov ne more češenj zobati.
  Situacija je zelo čudna, domači državljani očitno niso pričakovali takih posledic vojaških misij na bližnjem vzhodu in težke industrije, ki je izdelovala orožje, pravzaprav sploh niso pričakovali nobenih posledic, ker že med Irakom in Afganistanom ni bilo rek beguncev, posledice vojne v jugoslaviji pa smo blažili predvsem mi in Makedonci. Čudno, migranti se ponavadi pojavijo v Evropi šele, če so vmešani rusi.

  Vse te zgodbe o migrantski kriminaliteti so zelo čudne, kriminal se je dogajal že prej, ampak zdaj so se zanesle v EU še nove stare oblike. Na tem mestu bi nehal kritizirati črno kroniko in se bom raje vprašal nekaj drugega. Zakaj so evropejci tako presenečeni?
  Najprej mora biti popolnoma jasno, da se teh potencialnih jihadistov nihče v EU ne boji. Evropa je polna jezikov, religij in kultur, zato se nam tudi ne zdijo ravno posebno čudaški, nisem impresioniran niti z modo,itak se vsi oblačijo kot ljubitelji anglosaksonske kulture v bolywoodskih filmih, v smislu kavbojk, ki niso mišljene za majhne in debele noge ter majic z butastim logotipom, ki izstopi na debelih vampih. Ne znajo se obriti, postriči brade in brčice, dlake jim rastejo pa hitreje kot temnopoltim raperjem. Nočejo hujšat, od malega jih učijo, da so vsi grdi zato, ker so čokate postave, kar je navadna oslarija. Grdi so zaradi čokate in zanemarjene postaave, ker ne poznajo nobene prave rekreacije in stretchinga. Za njih je šport fuzbal, v smislu, da se zakadijo proti žogi in gledajo pod noge, pri čemer takoj zgrmijo po tleh, čim treščijo v soigralca in poskusijo ob enem še brcniti nekaj. Nimajo občutka za šport,pri njih te igre pomenijo obliko dvobojevanja, izpiljene finese in vztrajno natrenirane tehnike jih sploh ne zanimajo. Ženske so pa še slabše,medtem ko švedinje pošiljajo punčke na balet, se migrantke doma učijo trebušni ples, kar pred očetom in brati. Kaj lahk opotem zrasete iz take punce kot debela rit oziroma postava kot novoletna jekla, ki se komaj premika od stranišča do kuhinje ter umivat noge možu. Ne hodijo na jogo, ne vozijo se z bicikli, razen izjem, ne znajo plesati v diskotekah, nimajo nobenega posluha za glasbo in občutka za estetiko, ne zanima jih zgodovina, ne marajo filozofije, sploh pa ne hodijo v opero. Kaj je to?
  Evropejce je najbolj šokirala primitivnost, pričakovali so primitivne, skromne in ponižne sužnje, dobili so podivjane, arogantne in zarukane barabe, šele tako so se zavedli prepada med civilizacijami, ki se bo samo še povečeval. Ne veš kje bi začel, v tem je problem, do migrantov bi bilo še najbolje pristopiti isto kot do malih otročičkov v vrtcih. Za začetek, bi jim jaz predpisal pol ure razgibavanja zjutraj, sprehod v naravi popoldne in mogoče kratek joging zvečer, z bluetooth slušalko v ušesu,čez cel dan pa morajo spiti dovolj izotoniočnih in beljakovinskih napitkov ter pojesti čim več sadja in umetnih vitaminov. Posebej bi predpisal še jod, ker baje pomaga pri debilnosti, če je za zaupat Dr.Alex Jonesu.

 • VERRZIFIKATOR

  Enver Abdul Svensson

  ŠE POMNITE ŠVEDE?

  Nekoč, ni toliko še let,
  imeli tudi mi smo Švede,
  ni bil to izraz za zglede,
  bil drugačen je še svet.

  V slengu je imelo švedsko
  prav specifičen pomen,
  bil besede čuden zven
  za razmerje je sosedsko.

  Da so Švedi iz importa,
  je takoj postalo vidno,
  rabljen bil izraz solidno,
  švedska dobro znana sorta.

  Kot politično korekten
  danes ni izraz občuten,
  zdel celo bi se priskuten,
  češ da ni povsem perfekten.

  Naj ne rabi se direktno,
  kmalu bodo nas svarili,
  ker posledice čutili
  bomo vsi prav nekorektno.

  Švedstvo ker problem postaja,
  treba strogo bo paziti,
  koga s Švedom nasloviti,
  sicer kje izbruhne vstaja.

  Naj za Švede skandinavske
  se beseda uporablja
  takšna, ki se ne zlorablja,
  misli pravijo hinavske.

  Se po novem ne več smelo
  Švedov bo imenovati,
  novo jim ime skovati
  dušnih bo skrbnikov delo.

  Samo tisti bodo Švedi,
  ki prišli so od drugod,
  skandinavski stari rod
  pa bo životaril v bedi.

  Vendar bo s strani večine
  vsaj usmiljenja deležen,
  bo v ustavi zabeležen,
  v členu: Narodne manjšine.

 • Franjo Trojner

  Jaz sem zaradi bolane levičarske politike odprtih vrat, za vsak slučaj, da zaščitim družino motiko že nabruso, vi pa kakor želite. Šlo bi tudi brez motike, na bližnjih parlamentarnih volitvah oddajte svoj glas ZA domoljubne desne stranke, pa bomo imeli v Sloveniji red, varnost in mir!

 • Franc Šink

  Blaginja in kriminal sta sestra in brat. Kjer ni nič še hudič nima kaj iskati.Mogoče je to nova varianta komunizma.

  • Zgornji

   TOOOOOOOČNO TKOOOOOOO !!! ! !!! OD VIŠINE SE ZVRTI , OZIROMA : OD PREDOBREGA SE ZBOLI , ZIROMA : OD PREPOLNIH RITI PRIDE POKVARJENOST . AMPAK, KAAAAAJ, KO PA BO ČLOVEŠTVO TO SPOZNALO ŠELE PO KONCU SVETA V NASLEDNJEM DESETLETJU …

   • bolimeđoko

    Kdaj bo to.?

    • Zgornji

     A nisem dovolj točno napisal ? Okej, potem pa dodajam : V Drugi Polovici naslednjega desetletja. A bo dost točno ?

     • bolimeđoko

      Eh, to mi nič ne pove.

     • Zgornji

      Hja, in, kaj to bo pomagalo, če ti napišem letnico 2027,5 , ko pa je toleranca +/- cca 5+let ?? Namreč, Noben dogodek v Vesolju Ni Časovno natančno določen , temveč Samo Zaporedno !!! ! !!! A Žal Tako Mora biti in tako tudi je. Lahko bi bilo sicer tudi drugače, ampak potem bi bilo že slabše.

     • bolimeđoko

      Ma to jaz težko verjamem. To mi ne gre v mojo bučo.

     • Zgornji

      Kako to misliš ? Prekmalu, prepozno, preozko, preširoko , pretočno, premalo točno, … kaj ?

     • bolimeđoko

      Vse od tega, kar si naštel tule.

     • Zgornji

      Hja, saj, tudi jaz sem se težko strinjal, … ampak, po večih letih sem se nekako sprijaznil z usodo, … saj, če ti povem, kaj vse se bo še pred tem zgodilo, bi se zgrozil, … zato je marsikdaj Bolje če ne vemo vsega , … Razen če nismo Duhovno Povsem prerojeni v Stvarnikovem Duhu, zato da to Zmoremo sploh sprejemati. Drugače pa do takrat Prihodnosti za nas pravzaprav sploh – Ni .

     • bolimeđoko

      Ah, to je lari fari. Tebe je nekdo nategnil. Jaz ne vidim logike v tem.

     • Zgornji

      Ja, ti bom še tu napisal kar sem ti zdaj vmes že zgoraj : Naša , človeška logika je napačna, ker je Zmotna. Zato se Moramo odvaditi razmišljati po človeško, ter navaditi razmišljati po Božje. Zato ti sedaj tvoja logika še ne štima. Tudi meni ni , in sem rabil kar nekaj let, da sem to dojel. Ampak, potem sem spoznal svoje zmote, ko sem prepoznal Resnico , No, lep pozdrav do takrat .

 • Zgornji

  Uboga švedska revica je dobila kar je iskala … multikulti umorček z posilstvom za posladek migrantičku . No, sedaj pa ima plačilo, … njena zlobna duša sedaj premišljuje o tem v večnem svetu , … ampak, vprašanje je, če se je sploh zavedela svoje zlobe in zlobnih namenov za katere je že plačala precej davka …

  • bolimeđoko

   Kje je večno mesto.?

   • Zgornji

    V Duhovnem-Večnem Svetu , in sicer v predelu Višjih Energijskih sfer, oziroma Nebes.

    • bolimeđoko

     A gre kar direkt v nebesa. A vice pa, kar preskoči ?

     • Zgornji

      Saj ta pokvarjena zlobna bejba nebo še kar nekaj časa zavila na pot proti Nebesom, … tko, da … vmesni prostor so Vatikanci poimenovali vice . Ampak, to so mišljene nižje duhovne sfere vsakega planeta, ali pa še bolje : sfere realnosti znotraj duše same , ker za Pravo Realnost še Ni pripravljena . Žal. Torej, … vsakega Še čakajo Šole – na onem svetu . Če bomo tukaj naredili več, potem imamo tam Manj za naresti , in obratno : če bomo tukaj naredili manj, bomo morali tam toliko Več narediti . Vsak pa mora tuakj pretrpeti toliko + toliko udarcev usode. Žal. Amennn.

     • bolimeđoko

      Pa dobro, pa to so vice, no. Tako reci, da ne razlagaš na dolgo in široko!

     • Zgornji

      Hja, no, pa saj je dobro tudi vedeti kaj naj bi bile tako imenovane vice, … ker, tega vmesnega prostora dejansko ni . To je bolj neko vmesno pripravljalno obdobje …

     • Zgornji

      Težko pa je višje duhovne stvari opisovati z materialnimi besedami , … ja, to pa . Žal. Do nekem mere sicer gre, a potem se tudi to ustavi, ker potem so samo še dejanja + dogodki ki pokažejo .

     • bolimeđoko

      Pa dobro, no. Pa to se mora nekje nekaj dogajat. Ne more, kar tam “nekje ” na neznanem kraju, neznanem času, ……….., kot pravi Ferlinc, no.

     • Zgornji

      Ja, seveda imaš prav, ampak, v Duhovnem Svetu se Vic Ne omenja, ker dejansko Niso Nikjer Določene, ker je vse E-noten prostor, kot je že Albert Einstein razlagal … so pa omenjena + namenjena Nebesa kot Pravi Dom Pravih Božjih Otrok.

     • Zgornji

      To so Najvišje Energijske Sfere E-notnega Prostora , ki so pač Najbolj Duhovne.

     • bolimeđoko

      Einstein je bil lažnivec in prevarant. Je izkoristil znanje svoje žene, potem ko je bil na njen račun slaven pa jo je zapustil. Lopov, kot naši lewakarji.

     • Zgornji

      Možno tudi . Ampak, jaz ga itak ne upoštevam toliko, temveč samo kdaj pa kdaj spotoma omenim. Kajti : Vse človeško razmišljanje in razglabljanje ter poglabljanje je Žal Zmotno !!! ! !!! Samo Bog je Nezmotljiv. Zato se Moramo Odvaditi razmišljati po človeško , in se naučiti Razmišljati po Božje !!! ! !!! Zato se jaz izogibam človeških teorij in človeških ugibanj, ker le redko niso zmotna !!! Žal.

     • bolimeđoko

      Mah, menda bo kar držalo, da je na zemlji samo papež nezmotljiv, drugače pa, kot ti praviš, ima samo Bog vse niti v rokah in z njimi premika figure.

     • Zgornji

      PAPEŽ JE EN TEEEŽEK ZLOBEN ZABIT HINAVSKI POKVARJEN SATANSKI HUDIČEVSKI PEKLENSKI BEDAK !!! ! !!! A ŽAL BO ČLOVEŠTVO TO SPOZNALO BOLJ POZNO. No, ali pa bodo že prej, ampak, oni, ta Naivni verniki bodo pa to spoznali šele bolj proti Koncu Sveta .

     • bolimeđoko

      Zdej pa si napisal tako zelo grdo in grozno o posvečenem človeku, da se bojim zate. Pa še nobenih dokazov. nimaš za to.
      Lep pozdrav!

     • Zgornji

      Ja, Vem kaj sem napisal. Bolj Problem je, če boš ti to zmožen prebaviti čez nekaj časa. No, itak se pa bo Kmalu Razkrila Vsa Hudobija teh Vatikanskih Hijen . Amennn . Lp do tedaj.

     • Zgornji
     • Cucurbita Pepo

      Razmišljanje vam gre res slabo od rok. Prihajate do popolnoma napačnih ugotovitev.

     • Zgornji

      Ja, saj Točn oTo je naš problem , da Zelo težko dojamemo, da je v E-notnem Prostoru na Energijskem Nivoju vse Tako povezano, da je “tukaj lahko hkrati tudi tam” , in dejansko Časa Ni , temveč je Večno Brezčasje ki je Realno samo v Sedanjosti . Čas je samo neko obdobje, za uresničitev / dosego nekega dela . Drugače ga pa takega ni. Mi, ustvarjena in omejena bitja pa to seveda drugače razumevamo … omejeno , napačno in zmotno. Žal. Zato pa smo v tej Šoli za Življenje na temu “vrtcu” z imenom Zemlja.

   • Zgornji

    Zdaj vidim, da si malo narobe prebral , … ker, sem napisal večni svet, ne pa večno mesto. Ampak, preden sem spoznal tvojo napako, je šla debata že svojo pot ;-) Žal :-/

 • Mitja Mazini

  Preden volim, za avtorja eno zmolim.

  • stajerc5

   Ampak ne smes goljufati! Pravi muslic nima korana zraven tepiha, ampak ga zna na pamet!!!

 • ljubinica

  Glede na to, da Slovenijo obvladujejo levaki, levaki, ki jim Slovenija ni “intimna opcija”, bo cudez, ce bo obstala kot drzava slovenskega naroda.
  Evropske narode danes unicujejo nacrtno.
  Npr. Irska..
  Tamkajsnji RK pritiska na ljudi, da oddajo proste postelje , proste sobe, prazna stanovanja, pocitniske hisice …. migrantom.
  V vasi naseljujejo (v hotele) mnozice migrantov. Odpor prebivalcev oblasti ne zanima. Kdor protestira, je oznacen za rasista ….
  V Kanadi univerzitetni profesorji proglasajo svobodo govora za “white supremacy”.

  • plamen100

   Odkrito povedano, nimam cisto nic proti, da ae ob razpadu Evrope prikljucimo Avstriji, ker to bo tudi edino edino zagotovilo, da se resimo udbaskega komunizma, skritega pod 1001 nov obraz. Ker tako ali tako je vprasanje obstoja te nase stajkunizirane drzavice v primeru nasilnega razpada Evrope ce upostevamo, da so v zgodovini samostojne Slovenije liberalci v narodu popolnoma unicili obcutek domoljublja, narodne zavesti in stvari pripeljali tako dalec da ze danes tretino prebivalcev slovenskega ozemlja prezivlja Avstrija. Levi fasizem se nekaj hvali o povecani zaposlenosti v bistvu pa so korosci, stajerci, prekmurci pa tudi del gorenjcev zaposleni v Avstriji, torej se gre Avstriji za zahvaliti za to povecano zaposlenost saj ocigledno slovenska drzava ni v stanju prezivljati svojih ljudi. Nasprotno, se te ki delajo zunaj levi fasizem odira in jih krade, zato se ljudje masovno raje izseljujejo iz te post komunisticne tvorbe, kot da bi se pustili izkoriscati komunistom.

  • KAPIBARA

   Irci to delajo..
   Res so rdečalasi pa pivo pivci, kako jim to dopuščajo.. ?

 • xtc

  Verjetno bo preje vojna,kot bodo tile zmagali,bodo pa zopet veselo gnale nekatere arhitekturne gradnje znane iz zgodovine.

 • Cucurbita Pepo

  Demagogia je za demokracijo velik problem

  • bolimeđoko

   Lepo si se okarakteriziral.
   Le kje si ti zrasel ?
   Med bučami ? Jej, jej,…..

 • Goran Hvala

  ja posiljen otrok bo spraseval glede volitev.. dej ne serji jozek….prtiravat navsakem vogalu pa res obvladate.

  • FUCK COMMUNISM

   Ko ti bodo posilili hcerko ali ubili sina, se pa spomni na Jozkovo kolumno. Ampak takrat ne pretiravej z jamranjem!

   • stajerc5

    Cak mal! A je ze sprejet zakon, da lahko pedri posvajajo otroke!???

    • FUCK COMMUNISM

     Ne vem, upam, da ne in da nikoli ne bo. Ce se v riti ne da narest otroka, ga tut posvajat ne bi smeli. Ubogi otrok, ki v postli vidi dva dedca! Fuj!!!

    • KAPIBARA

     To pa Mark Žitnik-a vpraši..

   • Goran Hvala

    kaj spet mene napadas… tak je napisal.. jaz pa sprasujem… se nism slisal za primer v zgodovini daje posiljeni froc spraseval starse koga so volili…

    • FUCK COMMUNISM

     Ja, kot levicar razumem, da ti prispodobe ne gredo prav dobro od rok. Vi vzamete vedno vse tako kot je napisano…

     • Goran Hvala

      tak kot je napisano.. seveda… vi pa polni prispodob in kontekstov… se znate fino izvijat da ste drugace zastopl… vsak svojo storijo… :-)

   • primsek

    kot nas z antikomunizmom posiljujejo bivši boljševiki, tako nas musliči ne bodo nikoli. in klerikov ne bodo zlepa dosegli in tretjerazrednega butastega nivoja Nove tudi še lep čas ne. rekli bomo otrokom : za vaše dobro smo volili proti Janši in SDS

 • piko8

  SDS in g. Janez Jannša sta garant za boljši jutri za nas in naše vnuke!!!!
  Samo tako se bomo znebili in izsušili močvirje, ki ga je naredila rdeča golazen pod vodstvom krvavorokca milana kučana!!!
  VSI NA VOLITVE IN VOLIT SDS IN g. JANEZA JANŠO ZA BOLJŠI JUTRI SLOVENK IN SLOVENCEV!!!!

  • Cucurbita Pepo

   Ljubljansko barje smo skoraj popolnoma izsušili in uničili v zadnjih 200 letih. Izobrazba in kritično razmišljanje sta garant za boljši jutri za nas in naše vnuke.

 • PIA PlA

  Pa poglejmo na zadevo malo z druge strani:

  Mali migrant pita tatu:

  – Tato, sta je to demokratija?

  A cale odgovara: -Demokratija je da svi beli rade,
  a mi da samo sedimo i dobijamo pomoc na lepe oci….

  – Ali, zar ih to ne nervira?

  – Nervira ih, ali to je vec rasizam…

  • stajerc5

   Dober, samo iz cirilice bi ga lahko prevedla…

   • PIA PlA

    Občudujem tvojo inteligenco, da si znal štos prebrati v cirilici, genialno.

    • stajerc5

     Nekaj ne stima z tvojimi zivci, tam od prepira z Ano Job naprej…

     • PIA PlA

      Saj sem te pohvalila, zakaj si zdaj živčen?

 • Franjo Trojner

  Vsi ti levi politiki, levici vdani državni uzlužbenci in visoki uradniki, vse veje oblasti in pripadniki levih civilnih gibanj, ki v Sloveniji iz položaja moči, preko njim vdanim medijv namensko širijo fake novice, laži, izmišljene afere ali samo namensko prikrivajo resnico, v bistvu ne premorejo nobene morale in etike, zato tudi vesti nimajo!
  Od takšnih lahko samo pričakujemo, da se bodo svojemu otroku na zastavljeno vprašanje v obraz zlagali, tako, kot vse skozi lažejo nam vsem..
  Odgovor na zastavljeno vprašanje v naslovu tega prispevka je: SVOJEMU OTROKU SE BODO V OBRAZ ZLAGALI!

 • Jure kavčičeu

  A ni zanimivo kako je moja kolegica živela na Švedskem več kot leto dni pa je ni nihče spolno zlorabil? Pa tudi getov in no-go območij v mestih ni opazila… Obstajajo ulice kjer so naseljeni večinoma migranti, ampak to ne pomeni da policija ne upa tja hodit. Najlažje je seveda prodajat laži ljudstvu, ki se nikdar ne premakne iz mej svoje domače vasi. Najlažje je kopirat članke iz drugih desničarskih medijev po Evropi, ki imajo enake namene in targetirajo enak del prebivalstva. Ne bit tako zelo naivni ljudje. Kar vidite v desničarskih ali pa levičarskih medijih je treba vse z rezervo vzet, sploh če je medij v lasti ene dočno določene stranke, ki si seveda želi zmagat na volitvah. Tak medij je pa samo nova24 pri nas, tudi če so še kakšni drugi pristranski.

  • stajerc5

   Kolegica, zenski spol? Hej, tudi migrantno dvakratzgani niso tako blesavi, da nebi spoznali spreoblecenega pedra!!!

  • Burek Burecki

   Kaj ti naj recem. Nova24tv je google press brez lastnih clankov. Morda tu pa tam kaksen clanek o svetemu janezu in pol ducat clankov “krvolocnih” partizanov…

  • KAPIBARA

   Že to da je tvoja kolegica, vse pove,da ji ni za verjet
   Če pa se o nečem na piše, pa ne pomeni, da tega ni- ne obstaja..

 • Cucurbita Pepo

  Koliko otrok je bilo v Sloveniji zlorabljeni s strani muslimanov in koliko s strani Slovencev?

  • stajerc5

   Pedercina, tvoj sigurno ni med njimi!!!

   • Cucurbita Pepo

    Samo mirno. Če bi ga imel bi bila večja verjetnost, da ga posili Slovenec.

   • ljubinica

    Cucurbita Pepo?
    Se en nick enega od levakov, ki non stop trolajo na Nova24.
    Blokirati!

 • ljubinica

  Ko se bodo priseljenci cutili dovolj mocne, bodo zahtevali vec “pravic”.
  Crtanje iz Ustave navedbe, da je Slovenija drzava slovenskega naroda …
  (to je ze pisala antropologinja Irena Sumi, sicer pa zanjo (Judinjo?) Slovenci itak nismo narod).
  Naslednja stopnja je razglasitev slovenske
  literature za nacionalisticno, ksenofobno, fasisticno, rasisticno …
  Berite Preserna …. cisti fasist!

  • RATATA

   To, slovenski narod črtati iz ustave poskuša sin mitje c.ribičič že od 1992.

 • Olga2345

  Dol z levičarskimi lažnivci, tatovi in zločinci! Volimo desnico! SDS je garancija za varnost in blaginjo v državi!

  • Burek Burecki

   Posebej tistega ki baranta z otrosko pornografijo….

  • caci

   in pedofile

 • g l

  enakivatli: Kaj pa vi, Jože Biščak, odgovarjate otrokom, ki so ji in jih še posiljujejo župniki? (čeprav, statistično gledano se največ posilstev otrok zgodi v družini. No, kajpa rečete takim otrokom?)

  • Matt von Glanz

   župniki vejo, da bodo za take stvari končali v peklu, če se ne bodo spokorili in da Jezus tega nikoli ni delal. Tvoji posiljevalci pa mislijo, da je to njihova sveta pravica, del džihada in da za to pridejo v svoja posiljevalska nebesa z večnimi devicami, karkoli jim že to pomeni. Tepec.

   • g l

    Aham torej se je treba samo spokoriti, odžebrati dvatri očenaše, pa bo vse v redu. Super! Potem pa ni panike, če jih posiljujejo…
    Drugače pa, zgornji posiljevalci niso moji. Vsakega bi bilo potebno obsodit! In ne zagovarjam, da eno posilstvo opravičuje drugega, ampak v tem primeru, ko se eno posilstvo uporablja kot marketinški program, pa mislim, da je ta primerjava lahko na mestu. V Sloveniji so župniki posilili neskončnokrat več otrok, kot migranti, pa avtor nikjer ne širi strahu pred rkc….

    • Matt von Glanz

     Stojiš si na lajtungi ali si morda res zabit? Razlika je, če je nekaj definirano kot greh ali če je nekaj priporočeno s strani džihadističnega komisijskega organa, samega velikega zadnjega preroka in še nagrajeno v nebesih.
     Ja, vsakega posiljevalca za rešetke. Saj to si hotel reči, kajne?

     • g l

      Tako je, ja. Vsakega posiljavalca za rešetke! (in ne graditi politične kariere na strašenju) … Mimogrede, po mojem je otroku (ali odraslemu) čisto vseeno s kakšnim razlogom (in kdo mu bo oprostil) je bil/a posiljen/a.

     • Matt von Glanz

      morda, če je to edini primer. Potem pa povežeš stvari in razviješ določeno antipatijo. Poznam človeka, ki ga je zlorabljal nek dolenjski župnik – nikoli si ni čisto opomogel, pa je že proti 50-im.
      Kaj šele, če opaziš, da to masovno počne točno določena skupina ljudi. Kaj postaneš? Batman, ja.

   • Neseri Peri

    Juhej … ropaj, posiljuj, pretepaj,… samo ne pozabi na koncu zmoliti en očenaš in se pokoriti pred figurico na nočni omarici. Vse bo ok.

    • Matt von Glanz

     Ne serji, Peri! Če bi se ti kaj sanjalo o duhovnem življenju bi vedel, da je človek z vsako tako stvarjo dalje od spokorjenja. Figurica pa ne bo odpustila ničesar, tudi en posili očenaš ne.

 • primsek

  odgovorili mu bomo kot vedno : pofukal vas je župnik, ker je bil takrat knezoškof pedrajsek, enako kot oba vinka piškotka, Gorenak in Vasle

 • Neseri Peri

  Odgovoril bom, da jo je posilil božji sin. Sin tistega boga, ki je pred 6000 leti ustvaril svet na katerem je iz kosti moškega naredil žensko. In ta moški je potem tej ženski naredil otroke, ki so se potem med seboj družinsko in skupinsko flodrali, da so lahko incestoidno nadaljevali svojo retardirano rodbino. S koliko svojih hčera je moral seksati Adam, da je ustvaril nove rodove? Koliko sinov je Eva misijonarsko sprejela vase, da je povila svoje nove sinove oz. istočasno tudi vnuke?
  Ker če verjamete v te svoje zgodbe, zakaj potem zapirate meje pred drugimi (pra…)sinovi Adama in Eve? Saj to so ja vaši sorodniki, produkt iste incestoidne družine, ki se je prva naselila na tem božjem svetu.

  • Matt von Glanz

   “Koliko sinov je Eva misijonarsko sprejela vase, da je povila svoje nove sinove oz. istočasno tudi vnuke?”
   V tvoji perverzni pornhubovski milfovski fantaziji.

 • Janez

  A ni SDS za poslanca kandidirala tudi pedofila. Kaj želite da pedofilski privrženci SDS posiljujejo vaše otroke. Recite ne in volite levico.

  • plamen100

   No to pa razjasni pojem “izrojena levica”. Ker med njimi in dzihadom ni nobene razlike, nasprotno ISIS je proti sprevrzeni slovenski levici pravi dobrotnik glede na to koliko ideologi in simpatizerju levega fasizma pobili otrok in zensk.

   • Burek Burecki

    Po vsaki vojni se pobije izdajalce in njihove krvonaslednike, da se izdajalstvo ne ponovi…

    • plamen100

     Se strinjam, tudi mascevanje gre na krvonaslednike rdecih morilcev, in ta racun bo slej ko prej poplacan, samo da ob razpadu te umetne evropske tvorbe, nastane primeren trenutek, brez skrbi!

  • KAPIBARA

   Kdo je ta ?
   Povej !

 • Miran

  Ko župnik posili otroka se Biščak obrne stran in reče taka je pač božja volja. Hvala lepa za take politike.

  • plamen100

   Kaj mislis kolko komunisticnih veljakov je posiljevalo otroke??

   • Burek Burecki

    Dosti manj kot cerkveni. Ze samo tle smo koncali…

    • plamen100

     Aja, da je prav statisticni pregled oz razvid o tem voden?? Bolano, res dobesedno bolano, ni cudno da gre vse v 3 PM!! In prav je tako, naj cimprej vse skupaj vrag pobere!

     • freedomfighter

      Vidva se kregata cigavi so posili vec ljudi…in komunisti in cerkveni veljaki so jih ogromno kdo jih je vec sploh ni vazno vazno je pa to da.vidva bedaka obadva zagovarjata svoje posiljevalce…ce bi mojega otroka zlorabil komunist ali pa zupnik ubijem oba…zupnika se bolj zveseljem ker komunistu nebi nikoli zaupal zupniku pabi in bi se pocutil bolj izdanega…za ubit je pa vsak pedofil

     • plamen100

      Kje pa sem zagovarjal “svoje” posiljevalce oz pedofile? Iz katerega stavka je to razvidno? Glede ubijanja pedofilov pa se ne strinjam, ker to je trenutno in in nu poplacila za gorja ki jih je povzrocil zato je edina primerna kazen, da se ga dobesedno nabije na kol neglede na njegovo politicno opredeljenost, in da pocasi do 10 dni crkuje na kolu. Btw ne spadam niti med rdece niti med crkvenjake, sem pa apsolutno mnenja, da bi morali katoliskim duhovnikom dovoliti porocanje ker do leta 1100 so se lahko porocali potem pa je neki blazni papez prepovedal poroke. In ce je papez prepovedap potem lahko drugi papez to preklice, da se duhovnikom ne kisajo mozgani, da pocno taksne svinjarije po celem svetu, ker taksnih bolanih ogabnosti ne pozna niti pravoslavna niti muslimanska vera oz cerkev, torej je celibat sigurno nekako povezan s tem svinjarijam, pac se jim obrne (to moras biti psihicno prizadet da lahko kaj taksnega naredis) da so v stanju kaj taksnega narediti!

    • KAPIBARA

     Od kje ti ta trditev ?

 • plamen100

  Vceraj so iz Bihaca porocali, da jih vsak dan toliko pride v Bihac in prav toliko izgine cez mejo proti sloveniji. Nasi pa jih na meju polovijo najcec 30 na dan, ce jih. In seveds vsa ta porocils spremlja tudi ambasada Avstrije v Ljubljani in o razpadu slovenskega Schengenskega varovanja juzne meje obvesca avstrijsko vlado. Tako da bo Avstrija se bolj okrepila varovanje svoje juzne meje hkrati pa pospesila vracanje migrantov nazaj v Slovenijo in tja od koder so prisli. Mi pa se bomo pocasi spremenili v emigrantski zep briselj pa bo rdeci slovenski vladi primaknil kaksen evro da bo lazje futrala na tisoce migrantov ki se bodo klatili po Sloveniji!

 • Avon

  Biscak kaj si ti rekel materi, ko te je onecastil cerkveni hipokrit organizacije, ki je Sloveniji povzrocila pol miljardno bancno luknjo? Jansev cucek.

 • Avon

  Ja posiljen otrok bo sigurno spraseval koga si volil na volitvah. Hahaha to je ze norcevanje iz ljudi. Biscak ce imas ti iq zimske temperature ne pomeni da jo imajo vsi.

 • Johan

  Strank, ki se promovirajo na ta način, prav gotovo ne.

  Sramota Jože in Nova24TV.

 • Burek Burecki

  Taksne clanke z taksnim naslovom lahko objavi samo retardiran clovek. Aja btw rekel bi, da sem volil petra klepca ali se bolje martina krpana…

 • DJURO SUMAR

  Butasto vprašanje, vredno ultra desničarja.

 • plamen100

  Haha…po zadnjih anketah bosta sarcev “novi obraz” in klasicni levi fasizem (SD) skupaj nabrala toliko glasov, kot jih ima trenutno SDS. Torej ljudje le pocasi spoznavajo, kam izrojena slovenska dzihad levica moli parkelj!

 • freedomfighter

  Spet bolan naslov…kje najdete domislijo bolniki novinarski…vsakic ko se mi zdi stranka sds preberem tak clanek pa me vse mine

  • Frank Novak

   Ja SDS ne zna uspesno lagati…

  • KAPIBARA

   Potem pa beri zgodbe bratov Grim..
   So izmišljene in imajo srečen konec..

   • freedomfighter

    Zgodbic je ze na novi 24 dovolj zato ne rabim ostalega domislijskega branja

  • Jeffrey

   Kaj pa če tebe najeda kakšna bolezen, ker se ti stranka sds tolikokrat “zdi”…?^^

 • lumpi ževe

  pomoje levičarji nimajo prav veliko otrok za katere bi jih skrbelo

  • Frank Novak

   Levi imajo malo ali nic otrok. Se za svoj narascaj ne morejo skrbeti ker ga povecini nimajo.
   ZATO TAKO BLUZIJO V SVETU IDEJ KI SE SESEDE V STIKU Z REALNIM SVETOM…

 • Frank Novak

  Kdo je v Evropi posilil vec otrok: MUSLIMANI ALI KATOLISKI DUHOVNIKI?
  Imamo ze kaksno statistiko?
  1) Koliko otrok so zadnjih 5 let posilili muslimani koliko katoliski duhovniki?
  2) Na koliko muslimanov oz katoliskih duhovnikov en posiljevalec?
  3) Kateri posiljevalec iz obeh skupin je posilil vec otrok v 5 letih
  4) Katerega spola so bili posiljevalci (verjetno v veliki vecini moski) in katerega spola posiljeni otroci?

  • Frank Novak

   No jaz sem prav zaradi tega volil SDS, vseeno pa me zanima ce obstajajo kaksni statisticni podatki.

 • Jeffrey

  “….Kajti, kaj boste hčeri, ki jo je onečastil ilegalni migrant, odgovorili…..”

  Kaj pa ji boste odgovorili, če jo bo onečastil kak pijan “domoljub” ali pa kar vaš priljubljeni vaški župnik?

  • bolimeđoko

   Ali tudi župniki onečaščajo ? Tole pa je za mene nekaj novega. Si pa res bogi, no.

   • Jeffrey

    Če je to zate nekaj novega potem je jasno da si bogi predvsem ti…in to zelo bogi..^^

 • Get Smart

  Ko MURGL srbo rvacke kaviaržido JUGOKOMUNISTIČNE kreature tipa Ðefri
  drkajo o kao župnikih,
  vedno, še enkrat, vedno, še enkrat: VEDNO turijo ljudem svoja, torej
  MURGL SRBO RVACKO KAVIARŽIDO KOMINTERNISTIČNA skratka
  JUGOKOMUNISTIČNA zločinska dela.
  Vedno.
  .
  Tako kot so te kreature poturjene (poturice nje) v vse pore življenja =
  od tod TOTALITARIZEM nje =
  so poturjene tudi med župnike, in tako ste lahko videli in slišali FEJKžupnike
  tipa KNAUSSE & tovariše, katerih temeljna naloga je BLATITI ČLOVEKA.
  .
  Svoje pionirčke je POSILJEVAL predvsem prvi med enakimi, torej
  JOSEPH BROZ TITO
  in pa seveda vse ostale MURGL JUGOKOMUNISTIČNE kretaure,
  nakar pa vam MURGL JUGOKOMI agitpropaganda turi in poturi,
  da so pionirčke posiljevali župniki, kar je seveda LAŽ.
  .
  Vedno so in bodo otroke posiljevale MURGL JUGOKOMUNISTIČNE oz.
  KOMINTERNISTIČNE kreature. Vedno in povsod.
  In vedno in povsod bodo ta svoja ZLOČINSKA dela PODTIKALI ljudem.
  Vedno in povsod.

  Pamet v glavo.

  • Get Smart

   JOSEPH BROZ TITO =
   “ljubičice bijela”= kot radodajka = kot nastavljać dupeta = je bil tovariš JOSEPH BROZ TITO znan pod vzdevkom “bela vijolica”, kot lahko
   vidite) –
   “Tito (“ljubičice bijela”) se punio u dupe na najjače (na veliko ga je sprejemal v tazadno), volio se oblačiti u žensku odjeću, posebice u Jovankine kombineže, gaće i grudnjake i takav ugošćavati svoje suradnike koji su, da ne bi pali u nemilost i završili na Golom otoku, prihvaćali njegove perverzne igrice. Film mi je pukao kada je Tito, nakon branja mandarina na Brionima, iz grupe bijelovarskih pijonira odabrao četvoricu dječaka i odveo ih brodom na Vangu. Pozvali su i mene. Nisam mogao odbiti jer bih završio tko zna kako …
   No kada su dječake skinuli do golog ostavivši im samo crvene marame i plave kapice sa zvjezdama te ih krenuli sodomizirati,
   u meni se prelomilo. Druže Tito, ja to nemogu – rekao sam. Ništa,
   ništa Džemale, sjedni ti u avion pa se vrati u Sarajevo – rekao mi je…” (Džemal Bijedić).

 • Get Smart

  Pomni, kaj ti je bilo položeno v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  — poštenost,
  — pravičnost,
  — resnicoljubnost,
  — prijateljstvo do ljudi,
  — domoljubnost,
  — rodoljubnost,
  — svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili svetu..
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   Kaj smo torej rekli? Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo pedrstvo pedofilstvo
   detomorilstvo uničevanje UMOR ropanje LAŽ blatenje ljudi NORČEVANJE
   sviranje kurtzu, prodajanje magle
   skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …

   feminizem kretinizem drkalizem pasjejebizem vegizem socializem itd. = KOMUNIZEM
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM
   globalno pa kaviržido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM …
   (
   SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)

   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!