Obraz upora: Ida-Marie Müller

Jože Biščak (Foto: osebni arhiv)

Ida-Marie Müller je nemška najstnica. Simpatična 14-letna svetlolaska je pred dnevi sodelovala na pesniškem večeru v Speyerju. V nasprotju z drugimi najstnicami, ki so v svojih pesmih z orgazmičnim navdušenjem opisovale srečanja z “begunci”, je Müllerjeva ostro kritizirala politiko odprtih vrat, kulturo, ki prihaja v Evropo, je opisala kot morilsko in posiljevalsko. Na presenečenje organizatorja, ki je njen nastop večkrat prekinil z izklopom ozvočenja, je požela največji aplavz in bi morala glede na pravila na tekmovanju zmagati. A ni. Organizatorji so jo diskvalificirali, njen nastop označili za nacistično propagando; še posebej zato, ker je njena mati političarka patriotske stranke Alternativa za Nemčijo. Pogrom nad domoljubno Ido-Marie je dobil mednarodne razsežnosti, Facebook je blokiral uporabnike, ki so delili video njenega nastopa, »neznanci« so družinsko hišo Müllerjevih popisali z grafiti.

Nekaj podobnega smo doživeli na reviji Demokracija in založbi Nova obzorja. Aktivisti, ki s svojimi reakcijami očitno bolehajo za levičarskim Tourettovim sindromom, so v javnem razpisu za izvirno slovensko domoljubno pravljico prepoznali rasizem, ksenofobijo, razpihovanje sovraštva. Da bi svoje trditve strokovno podkrepili, je medijski mainstream na pomoč poklical pisce otroških pravljic, zagovornike načela enakosti, psihologe, profesorje. Da jih je kar streslo, ko so prebrali razpis, so govorili; da se kaj takega ne bi smelo zgoditi, so opozarjali in učili o ljubezni do domovine.

Oglejte si še: Otroci revolucije

Si morete misliti, oni bi učili domoljubje: oni, ki nam odrekajo pravico do obnove izgubljene tradicije; oni, ki ne želijo, da dvomimo o dobronamernosti prihajajočih kultur; oni, ki kot stare opravljivke pripovedujejo grozljive zgodbe o tem, kaj se bo zgodilo, če bodo (pa čeprav samo za en dan) prevladali domoljubi; oni, ki Evropejcem prepovedujejo pravico do preživetja; oni, ki vabijo plenilske migrante, da jim zaslepljeni evropski narodi odstopijo svoj življenjski prostor.

Kaj nam je treba odstopati prostor tem invazivnim vrstam?
Nihče ne zanika, da so različne družbe različno multikulturne. Nihče ne zanika, da danes ne obstaja več monolitna družba. Nihče ne zanika, da globalna trgovina prinaša blaginjo. Razlika med nami in njimi je pogled na “božanstvo” kulturnega marksizma in progresivizma – multikulturalizem. Ta sodobna blagovna znamka levičarstva, ki temelji na kulturnem relativizmu, nas skuša prepričati, da ni objektivnega standarda za presojo zaslug različnih kultur in da so vse kulture enakovredne. Po njihovi logiki je kultura, kjer je zatiranje in posiljevanje žensk nekaj običajnega, enako dobra kot kultura, kjer imajo ženske vse pravice in svoboščine. Po njihovi logiki je kultura, kjer zaradi kaznivega dejanja do smrti kamenjajo ljudi, enako dobra kot kultura, kjer kazen odslužiš v zaporu. V nekaterih kulturah, ki zdaj naseljujejo Evropo, imajo detomor, pedofilijo in še kaj za nekaj običajnega. Kam je odstopanje prostora na stari celini tem invazivnim vrstam pripeljalo, lahko danes opazujemo po Evropi: šeriatska sodišča, cone no-go, dvojni standardi za kazniva dejanja. In vsi, ki opozarjamo, da zahodna civilizacija ne more preživeti, če se ne spoštujejo vrednote, ki so to civilizacijo naredile za najveličastnejšo v zgodovini človeštva, smo rasisti, ksenofobi, nacisti.

Ida-Marie Müller (Foto: Youtube)

V sebi nosimo tradicijo in željo po zavarovanju rodu
Toda ne bomo se več umikali, niti za milimeter ne bomo več odstopili. Lahko nas bodo ovadili, nas obtožili, nam sodili, nas obsodili in zaprli. Lahko nas bodo tudi ubili. Kriza vrednot, ki so jo progresivni povzročili, je v nas sprožila pradavne instinkte, zavedanje, da smo biološka bitja, da genskega zapisa pogumnih mož in žena, ki so se podajali v neznano ter odkrivali in osvajali svet, ne morejo izbrisati. Imamo voljo po preživetju, v sebi nosimo tradicijo, nesmrtno kraljestvo potreb in želja, da zavarujemo svoj rod, da ubranimo naše domačije nedotaknjene. Potisnili jih bomo nazaj čez črto, ki je nikoli ne bi smeli prestopiti.

Vsak dan nas je več. In več. In več. In vsak dan nas bo več. Že smo jim nastavili ure naših pradedov, ki so v starih časi šepetali o prihodnosti. Vrača se evropski superego. Odštevanje za dekadentno generacijo se je začelo. Tik. Tak.  In ko bo odbilo, se bodo naši ranjeni junaki ponosno in zasluženo umaknili v senco bogov. Prihodnost Evrope se bo znova začela.

Jože Biščak

 • Roman

  Ni kaj dodati!

 • merim

  Cimvec beguncev v slovenijo da opravijo s takimi neandertalci!

  • AlojzZ

   Ja, tako je! Pripeljimo Bejrut v Slovenijo, Evropo! Naj živi SLO smrt! Naj živi EU smrt!

  • Anton

   Najprej naj posilijo tebe in tvoje otroke. Nadaljevanje sledi.
   Začelo se je!

   • if

    Ne podpiram nasilja, upoštevam, da si ga nekateri želijo. Naj ga doživijo, ker si ga želijo.

   • merim

    Zacelo se je kaj?

 • VERRZIFIKATOR

  Adi Duisburg

  KDO TAM RAZGRAJA

  Kdo za vraga tukaj spet razgraja?
  V Nemčiji zapirajo se vrata,
  dviga roko brat, glej, zoper brata,
  kot da v mestu sam hudir razsaja.

  Prepoznavni so predobro krivci,
  a ravna se z njimi skrajno nežno,
  le popiše se jih, ampak bežno,
  češ saj vedno isti so storilci.

  Kdo, presneto, spet kali normalnost?
  Kot da druga tu je noč kristalna,
  podivjanost spremljevalka stalna
  z roko v roki spremlja zdaj brutalnost.

  Ni z zadevo se preveč igrati,
  če prevečkrat tole se ponavlja,
  nekaj znanega se s tem pripravlja,
  zgodovino treba je poznati.

  Nekajkrat ko sonce še zaide
  in se ponovijo barabije,
  rešenik iz sence se izvije,
  striček Adolf red uvesti pride.

 • VERRZIFIKATOR

  KAJ MERIM

  Jutranja meritev kaj pokaže?
  Merim, rečem, a je vrednost nična,
  mera v mozgu zopet je nestična,
  vzel tabletko bom zato blamaže.

  Naj se vidi, da sem ves brez mere,
  merim in premerjam večno v prazno,
  rezultat meritev zgolj porazno
  kaže stanje in, se ve, ovire.

  Saj v meritvah sem oviran večno,
  merim, pa se mera ne premakne,
  rad bi kaj izmeril, a zatakne
  merjenje se vsakič mi nesrečno.

  Merim, rad izmeril bi vsaj duplo,
  pomoči ni, merske so enote
  zdavnaj že presegle lastne kvote,
  kar izmerim, je le živo truplo.

  • terminalar

   haha

 • Anton

  To je govor! Ne bomo se več umikali! Naše krščanske Evrope ne damo!

  • merim

   Umikal se bos dokler bomo mi tako rekli. Jasno?

   • macon

    Jaz si upam govoriti enako kot tukaj pišem (s kakšno slabšalno oznako manj). A si ti upaš tole ponoviti med ljudmi?

    • merim

     A na shodu penzionerjev na presercu al kje?

    • Soave

     + + + + + +

 • Franc Šink

  Še ne dolgo nazaj so nacisti širili svoj Lebens Raum (življenski prostor) sedaj ga pa oddajajo z ogromnimi stroški vred. All inclusive. Narobe svet.

 • merim

  BEGUNCI DOBRODOSLI!

  • RATATA

   Ja, beguncem se pomaga, MIGRANTI PA PARKLE PROČ OD EVROPE!!

  • macon

   V islamskem navalu ni nobenih beguncev, temveč sami pritepenci, ki so prišli po zastonj socialo.

   Dajaj jim iz svojega, baraba.

   • merim

    Vsi bomo dali tudi ti

    • Republic Commando

     za tebe bo tvoja kurbirska mat itak vse pokrila. še vzela bo par mohamedov k sebi, ker tvojmu fotru pač orodje ne dela več

 • Borut Stari

  Invazivne vrste v rastlinskem in živalskem svetu so, to je ugotovljeno v znanstvenem svetu škodljive in zelo nevarne autohtonim rastlinam in živalim. No, če tvegam sovražni govor, so invazivne horde migrantov kulturno in drugače nekompatibilnim z domačini, domorodcem nevarne.

 • Soave

  + + + + + + + +

  Koment Romana pove vse.
  Bravissimo g. Biščak !! Res ni kja dodati.
  Samo v okvir spraviti in na steno obesitit !
  In na zidove hiš po mestu !

  • Nocoment20.04

   Na vrata mošej pribit?

   • Soave

    Tudi !

 • terminalar

  Iz tvojih ust v božja ušesa.

  • merim

   Kakega bog mate to rasisticnega nasilnega

 • dob

  LABODJI SPEV PREDATORSKE MISELNOSTI NA PLANETU
  Zagovarjanje islamskih migrantov iz afriških, azijskih, arabskih dežel – nepremišljeno sprejemanje njihovih navad, religije in obnašanja…. je krinka humanizma.

  S tem “humanizmom” tisti ki so sami prilezli v Slovenijo kot ekonomski in zadnjih 26 let še kot politični migranti-komunisti, ki so ostali brez Socialistične Jugoslavije (ki so si jo sami zapravili!), pravkar prevzemajo popolno oblast in izvajajo sovražni prevzem države.

  Poplavo drugih kultur, navad, razvad, nečlovečnosti in njihove nasilne religije ter ideologije pa zdaj ti, ki nam vladajo, prikazujejo za njihovo človeško pravico.

  Pravico, da lahko zdaj vse tisto, kar jih kot kulturo, ljudi in civilizacijo označuje, kar je uničilo civilizacijo tam, kjer je nastala in kjer so pred tem hirali, ponovijo tukaj – za naš denar! Na škodo naše kulture in civilizacije.

  Pri tem poudarjajo, da gre za “bogatenje naše kulture” in kvečjemu za mešanje različnih kultur, ne pa za degeneracijo, ker v bistvu je prv to!
  Degeneriranost v vseh smislih in pojavnih oblikah.

  Zato branijo migrante pred nezadovoljstvom prebivalcev, ki jih je upravičeno strah. Tudi mi branimo svoje navade.
  Hkrati oblast prikriva njihovo – v bistvu pa svojo – nasilnost.

  Manifestacija te nasilnosti je vse bolj očitna.

  Medtem ko nasilje nad nami zanikajo in ga priznavajo kvečjemu kot posledico našega nasilja, naše nasilnosti nad migranti (?!), trdijo, da so migracije posledica imperializma Zahodnega sveta. In pa zato, ker se migranti umikajo pred vojno.
  Trdijo tudi, da obstaja civilizacijska krivda zaradi imperializma evropskih dežel in svetovnega kapitala ter nasilja kraljevin in Cerkve v preteklosti. Zaradi evropskega ropanja arabskih, afriških in drugih dežel da so zdaj ti ljudje upravičeni do povračila in maščevanja.
  Da jih je zato treba razumeti.
  Kar je spet voda na mlin njihovi komunistični maščevalnosti! (feminizem in LGBT sta zdaj politično organizirana in glavna gonilna sila levih izrojenih idej, kajti iztrošeni komunizem potrebuje sveže sovraštvo, da lahko sploh še obstaja).

  V resnici je to povsem enako zlorabljen razlog ter izgovor za pogrom na Janšo, ki da je “uničil Jugoslavijo” (stavek v podtonu njihove zamere!), povzročil razpad “genijalne” ideje, kot je bila SFRJ! Ki so nam jo baje vsi zavidali. Jasno, ker so lahko riž kupovali kar doma!

  Ideološka norost potrebuje sovražnika. Če ga ni – si ga pa ustvari! Ampak imeti ga mora.

  Zato oni samo sebe branijo pred nami (ki jih ne napadamo) in so zato povsem upravičeni do svoje države in tudi do tega, da nam jo preprosto spodmaknejo spod nog, nam jo vzamejo, če jo mi imamo, oni pa ne!
  Da nam kradejo in si organizirajo državo po svoje, nato pa vodijo. In ko mi potem branimo to državo – branimo njihovo državo!
  Predator to ima za patriotizem.

  Za vse to seveda obstajajo “zgodovinski razlogi”, ki so pa povsem enaki, kot tisti zaradi katerih baje islamski migranti zdaj preplavljajo Evropo.
  Z jasnim namenom prevzemanja oblasti.

  Pravni sistem, ki je zdaj v Sloveniji, povejmo že to enkrat to jasno in glasno, je samo en usran komunajzarski šerijat kučanistično-bavconskega tipa! To nam sedanji “pravni sistem” dokazuje vsak dan.
  Po domače povedano, je tole absurdno skrivanje za “človekovimi pravicami” pri prevzemanju tuje dežele za svojo (čemur smo včasih rekli okupacija ali vojna) maska za ideološko okupacijo Slovenije s strani komunistov in za prevzem popolne oblasti v Sloveniji.

  Še krajše: gre za ukinitev DEMOKRACIJE.

  Za zlorabo inštituta človekovih pravic pa gre zato, ker nam te sile skušajo dopovedati, da je ukinitev demokracije že sama po sebi demokratično dejanje.

  In če se še tu na kratko in po domače izrazim: iz nas kratko malo delajo bedake.

  In zakaj takšen naslov, “Labodji spev”? Zato, ker so vse to znaki propadanja popolnoma neživljenjske filozofije, ki temelji na plenjenju, poniževanju človeka, ubijanju in maščevanju.

 • Olga2345

  Čestitke in globok poklon dekletu! Takšni mladi, intelegentni in zavedni, so upanje za staro celino!
  Komunizem=islamizem! Če nisi z nami, si avtomatsko proti nam! Obstaja samo ena resnica – “naša”!

 • Zora

  Pujsoglavi je res primerno ime zate Bišćak. Glede na izgled in na vsebino v njej.

 • sodnikisozločinci

  Prasica nemška naj gre med angele zla!

 • O’Brien
 • Get Smart

  Pomni, kaj ti je bilo položeno v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   Kaj smo torej rekli? Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE =
   sviranje
   kurtzu = prodajanje magle=
   skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …
   transićizem = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
   … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM …
   (
   SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.
   .
   Vsi -izmi so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

 • xtc

  Nič čudit,ko bo zalaufala raufnk industrija.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!