Mesto žensk in oktobrska revolucija – mati skrajne levice, homoseksualnega in feminističnega lobija

Slika je simbolična. (Foto: iStock)

Mednarodni festival “sodobnih umetnosti” – Mesto žensk se je odvijal od 6. do 14. oktobra v Ljubljani, osrednja tema festivala so bile “Družine drugače”. Po pričakovanjih so  izpostavljali družine z istospolnimi starši, pa tudi poliamorne družine. O “umetniški” vrednosti festivala pa zgovorno pričajo njihovi “umetniški projekti”: Družinski red, spolna demokracija in človeška ekologija , kurbazaspermo, o splavu …

Oktobrska revolucija – mati skrajne levice, homoseksualnega in feminističnega lobija
O svojih ideoloških koreninah so organizatorji Mesta žensk takole zapisali: 23. Mednarodni festival sodobnih umetnosti – Mesto žensk se odvija v času, ko se spominjamo 100. obletnice oktobrske revolucije, katere začetek je tesno povezan z bojem za enakopravnost žensk v družbi. Tako je zaznamovan s pretresanjem norm in nepristajanjem na ideje, ki jih konservativne in nacionalistične ideologije ponovno propagirajo kot nekaj naravnega. Zato letošnji festival Mesta žensk s sloganom nacija_natura_norma odpira prostor odličnim, provokativnim in angažiranim umetniškim predlogom. Umetnice_ki bodo spregovorile_i o splavu, o legalno nepriznanih in ne-normativnih družinah, o biologiji in feminizmu ter o taktikah uprizarjanja spola. Poleg razstav in predstav bodo v programu tudi delavnice, pogovori in konferenca, druženje pa se bo zaokrožilo ob glasbenih večerih ter ob enkratnih filmskih projekcijah, ki bodo dale misliti tudi mlajši publiki.”

Feministični in homoseksualni lobi pripravlja nov lov na otroke
“Javne razprave o tem, kaj je družina in kdo sme biti starš, v Sloveniji danes narekuje konservativizem,” se je slišalo na festivalu. Feministične aktivistke iz Mesta žensk še vedno niso prebolele družinskih referendumov, na katerih je slovenski narod zaščitil družino mame, očeta in otrok. V tej smeri gre njihovo žolčno razpravljanje na festivalnem pogovoru Družine drugače: “Javne razprave o tem, kaj je družina in kdo sme biti starš, v Sloveniji danes narekuje konservativizem. Pri tem je tako uspešen, da se je usidral v zakone, ki jih najbolj boleče izkušajo samske ženske ter lezbični in gejevski pari, ki si želijo otrok. Liberalna stališča so blažja, a zamejena s predstavo o družini kot skupnosti dveh odraslih, po možnosti zakoncev, ki svoji karieri uspešno združujeta z vzgojo največ dveh otrok.”

Iz tega izhaja, da se homoseksualni in lezbični lobi nikakor ni odpovedal svojim željam po posvajanju (tujih) otrok. Njihovih apetitov po posvajanju in kupovanju otrok s tem še zdaleč ni konec. Njihova vizija gre še veliko dlje, vse do poliamornih zvez in vzgoje otrok v “samoorganiziranih skupnostih političnih tovarišic”: “Nič ne pomaga, da temu ne ustreza niti statistika. Ta od leta 1981 v Sloveniji kot družino obravnava tudi zunajzakonsko skupnost in neporočene matere – in leta 2015 se je v takih družinah rodilo skoraj 60 % vseh otrok, pri čemer je bila četrtina vseh družin enostarševska. Od leta 2015 med družine končno umešča tudi istospolne partnerske skupnosti z otroki. Toda obstajajo še druge oblike družin, ki niso zajete v statistike in zakone. Na primer, starševsko vlogo lahko privzame več ljudi: v razširjenih večgeneracijskih družinah so to krvne_i sorodnice_ki, v samoorganiziranih skupnostih političnih sorodnic_kov so to prijateljice_i in tovarišice_i, v poliamoričnih zvezah pa več partnerjev ali partnerk.”

Vas to kaj spominja na socialistične ali nacistične poskuse z otroki “arijske rase”?

Slika je simbolična. (Foto: iStock)

S predsodki, stereotipi, mračnjaštvom nad verujoče za nadaljevanje spreminjanja družinske zakonodaje
V pogovoru z naslovom Nove oblike družin so se organizatorji festivala spraševali, kako nevtralizirati odpor vere do teorije spola: „da bi razumeli te politične in geopolitične debate okoli spola, seksualnosti in družine, še posebej reakcijo religij proti (domnevni) “teoriji družbenega spola”.“

Nevtralizacija vere z izrinjanjem iz javnega prostora in demoniziranjem katoličanov je za skrajno levico, feministične in homoseksualne aktiviste eden izmed nujnih korakov za popolno prevlado v družbi z uničenjem družine mame, očeta in otrok. Drugi korak je nadaljevanje spreminjanja zakonodaje.

O svojih načrtih takole zapišejo:

“Na javnem pogovoru bomo izhajali iz pravne definicije družine in se vprašali, ali Ustava RS v 53. členu res varuje tudi lezbične in gejevske družine ter ustvarja “za to varstvo potrebne razmere”. Vprašali se bomo, ali je odločanje o rojstvih otrok svobodno, če država celi vrsti žensk prepoveduje zanositev s postopkom umetne oploditve, in kaj to pomeni za ženske, ki v teh razmerah kljub vsemu postajajo matere.

Kako se soočiti s silnim idealiziranjem in esencializiranjem materinstva? V kakšnih oblikah družin živimo in kakšnih družin bi si želele_i? In kako podružbiti starševstvo onkraj vrtcev in šol na načine, ki bodo vzgojno, skrbstveno in gospodinjsko delo iz zasebne sfere premestili tja, kjer vedno tudi že obstaja: v družbo?”

Franci Donko

Kdo se skriva za “Mestom žensk”?
Po navedbah spletnega portala 24KUL spada  Društvo za promocijo žensk v kulturi – Mesto žensk na seznam članov abortivnega lobija, ki nasprotuje pravici do življenja nerojenih punčk in fantkov.

Feministke iz Mesta žensk, ki na svojih festivalih razpravljajo o enakopravnosti vseh družin, v resnici sovražijo družino. Po razkritju medijev so med podpisniki Javna pobuda: Zaščitimo ustavne pravice žensk, ki je bila 16. 2. 2016 objavljena v Mladini, s katero podpisniki zahtevajo, da vlada zaščiti postopke za ubijanje nerojenih otrok.

Februarja 2016 so radikalni aktivisti, med katerimi je tudi Mesto žensk, na vlado naslovili poseben poziv, v katerem zahtevajo, da mora zaščititi pravico žensk do splava. Gre za sporno pravico, ki ni zapisana v slovenski ustavi, temveč si jo je izmislilo ustavo sodišče v devetdesetih letih. Žalostno je, da se radikalne aktivistke iz Mesta žensk zavzemajo za brezplačne kirurške splave nerojenih deklic ter za izumiranje slovenskega naroda in kulture. Mesto žensk spada med zagovornike kulture odmetavanja, kot pravi papež Frančišek, katere značilnost je, da tudi nerojenega otroka iz materinega telesa odvrže kot odpadek.

Kultura smrti je uničujoča tako za nerojene otroke, ki so ubiti na operacijskih mizah, matere in očete, ki trpijo zaradi postabortivnega sindroma, ter slovensko družbo, ki ima eno od najnižjih rodnosti v svetu, hkrati pa najvišjo stopnjo samomorilnosti in depresivnosti.

Franci Donko

 • AlojzZ

  Ja, skrajni čas je že, da muslimani naredijo red v teh krajih.

  • Krtača 20

   Katolibani al pa muslimani, isti pofl

   • Joza Z Vasi

    Soros ali Krtača, isti kretenizem…

   • AlojzZ

    Ni čisti isti pofl. Katolibane ste podjarmili, muslimani pa vi rdečkarji ne boste. Alah Akbar!

   • karlina

    TI SI PA EN VELIK NIČE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • šmentanamuha

   Groza res, ne veš, kaj je hujše.

 • Darth Vader

  morte vedt, da bo 99% ljudi, ki bodo parodirali kot slovenski umetniki in slovenske istospolne družine, plačanih igralcev in profesionalnih demonstrantov, sploh ne bodo slovenci……popolnoma isti princip, kot smo ga videli pri zdaj spodleteli antifa revoluciji v ZDA…….to kar boste mel pa v Lj bo pa takoimenovani George Soros Freakshow

  • šmentanamuha

   Drži, to so za potrebe LGBT agende uvoženi spaki, po vsej verjetnosti večinoma iz Berlina.

   • karlina

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • karlina

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • lauraas

  Bolniki.

 • antimur

  Ker očitno ta popolnoma deformirana in divjaška oblast ne bo naredila nič proti takšnim skupinam, bomo morali sami. V vsakem primeru jih moramo razgnati in uničiti, v kolikor želimo preživeti. Za uničenje takšne golazni, ni nobena žrtev previsoka, hvaležna nam bo domovina in zanamci.

  • ljubinica

   Oblast jih financira z davkoplacevalskim denarjem.
   (Glej njihove sponzorje).

   • karlina

    točno

  • karlina

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • tarantela

  A to mislite Vatikan in precejšen del Cerkve?

 • luckyss

  Zaenkrat se po naravni poti ne moreta oploditi dve ženski ali dva moška med seboj..
  Torej je nenaravno, da imajo takšni pari otroke…in ni pravica dveh homoseksualcev, da imata otroka, ampak pravica otroka, da ima starše…(jaz bi dejal čimbolj normalno naravne ;)
  Sicer pa se bo itak počasi vse obrnilo in človeštvo bo izumrlo, ker se obrača stran od narave..

  • karlina

   VELIK PODPIS, sicer pa, če se gredo določeni ljudje Boga, to še nikoli in nikdar ni prineslo nič dobrega, nasprotno-KATASTROFO

  • Cucurbita Pepo

   Doktor biologije xD

 • Joza Z Vasi

  Bosko Obradovic- Nece nam lezbejke i pederi vaspitavati decu!!!

  https://youtu.be/R7FvwrLjh-8

  • luckyss

   Brez dlake na jeziku, jasno in glasno….popolnoma enaka zadeva se dogaja pri nas…
   Dajte, počnite v vaših spalnicah kar hočete, vendar pustite naše otroke na miru…konec koncev glede na moj avatar, tudi pse…

   • karlina

    podpis

  • Artur

   Tako Bosko Obradovic v njihovem parlamentu kako pa Jajo kot vodja največje opozicijske stranke rezonira v zvezi s tem LGBT sranjem v hramu demokracije ? Nikakor ali je odsoten ali pa dopust koristi za pisanje Noriških pravljic, da o ne-prisotnosti na protestih po ulicah, trgih proti invaziji zapečenih arabskih parazitov niti ne govorim , rad pa proslavlja in naklada na njihovih piknikih v varnem družabnem vzdušju .

   • Joza Z Vasi

    Ti Artur obema še za čevlje zglancat nisi uporaben, ker lahko tvoj vazelin uniči plemenito usnje na njunih čevljih in jim doda neokusen in smrdljiv rjav odtenek.

    • Artur

     Wouuuu kakšen retardiran odgovor , vprašujem pa se le ali se samo delaš retardiranega ali pa si res retardiran ker , če je tadrugo potem ti res ni pomoči ali pa vendar. Kaj ima vazelin opraviti z menoj in mojim komentarjem daj raloži mi , potrudi se stopi vsaj za trenutek iz svoje retardiranosti da slišim.

     • Joza Z Vasi

      A takole nabiraš oglede na Youtube? Čestitam, pravkar sem ti omogočil jubilejni 250 ogled.

      Boško jih ima za tisto kar si tako pametnjakarsko popljuval 127.246.

      Aja. Na tvoj mega super zapper si pozabil dodat frekvenco 6.66, ta je najbolj usklajena s tabo. A ta jajca prodajaš po otroških vrtcih, a kakim New Age feministkam namesto dildota?

     • Artur

      Ne razumem kaj naj bi popljuval pri Boškotu a sam sem njegovo odločnost, korajžo in domoljubje že prej na tem portalu večkrat izpostavil in mu izrazil priznanje . A se tebi že blede ?
      A ja to tvojo čestitko si gladko pa še s pomočjo tvojega priljubljenega vazelina nekam vtakni in pa raje se loti svoje primitivnosti, da ne bo tako izstopala .
      666 znamenje zveri ? Pa kakor si lahko razbral , če nisi čorav so naštimane štiri frekvance, ki ne sovpadajo s tem znamenjem . Ni naprodaj za lastno uporabo pa še par prijateljev in moji bližnji ga uporabljajo z odličnimi rezultati kar pa za tvoja jajca, če jih sploh imaš ne morem trditi . Otroški vrtci ? Zakaj pa ne dobra ideja !

     • Joza Z Vasi

      Ena taka jajca, mogoče celo tvoja sem enkrat imel v rokah. Od tistega, kar ste na najbolj beden način ukradli (ok, bom napisal po tvoje: “skopirali”) Huldi Clark in Becku je to poden od podna….in to je zate uspeh? Ne me basat…takega nivoja igrače je moj kolega delal pred 30 leti v 6.razredu osnovne šole…

     • Artur

      Ne lastim si zasluge za to koristno pogrunavščino a la Raymond Rife in poznejših bolj izpopolnjenih izvedb od drugih a kar je od teh drugih ponujeno preko spleta v smislu kako to lahko sam narediš s pomočjo sheme sem pač to skopiral, ker kar je ponujeno in to od drugega v prid širši dobrobiti sem pač to tudi uporabil za izdelavo svojega, oprosti ampak jaz temu ne morem reči kraja . Uspeh je, da sem se lotil tega tudi po zaslugi tistega ki je to shemo ponudil pa ni bila niti od Hulde Clark niti od Becka in, da imajo od tega tudi drugi koristi v smislu pomoči pri zdravljenju, če je to za tebe poden od podna je pač to tvoje stališče za katero mi mirne duše “dol visi”.

     • Joza Z Vasi

      In kaj si s temi svojimi jajci pozdravil? Ko boš pri sebi pozdravil tisto, zaradi česar so ti prav tisti o katerih razglašaš tu na portalu, kako se proti njim “boriš” lahko prodali kolikor so hoteli lažnih informacij in izkrivljenih slik o osebah, ki jih tu pljuvaš se pa spet oglasi. Do takrat pa si suženj točno tistih, za katere klobasaš, da si proti njim…NWO, globalisti, komunisti, ANTIFAšisti, Sorosovi podrepniki in drugi debil-isti….SVI STE ISTI.

     • Artur

      Kar nekaj,poleg tega , da sem v zadnjih 8 letih že pozabil kaj je gripa, imunski sistem deluje kot švicarska ura.
      Pa že razglašanje oziroma opozarjanje in rezoniranje nad
      NWO, globalisti, komunisti, ANTIFAšisti, Sorosevimi podrepniki in drugimi debil-isti…. ki so vsi ISTI je že neka vrsta borbe v smislu ozaveščanja ne vem zakaj bi se moral pozdraviti od tega to ni bolezen to je poslanstvo ki pa ga pri tebi ni zaznati .
      Kako pa Jajo kot vodja največje opozicijske stranke rezonira v zvezi s tem LGBT sranjem v hramu demokracije ? Nikakor ali je odsoten ali pa dopust koristi za pisanje Noriških pravljic, da o ne-prisotnosti na protestih po ulicah, trgih proti invaziji zapečenih arabskih parazitov niti ne govorim , rad pa proslavlja in naklada na njihovih piknikih v varnem družabnem vzdušju ,na protestnih shodih proti zapečeni drhali sem ga trikrat čakal, da reče kakšno udarno a o njemu ne duha ne sluha je bila pa prpa z njegove strani.

      Če je “pljuvanje” zate to kar se nanaša na zgoraj napisano potem si pomešal ta pojem z dejanskim stanjem in ugotovitvami .
      Do takrat pa si suženj točno tistih, za katere klobasaš da si proti njim…NWO, globalisti, komunisti, ANTIFAšisti, Sorosovi podrepniki in drugi debil-isti….SVI STE ISTI.
      Zahajaš v protislovja !
      Kaj a Jajo z njegovimi migrantskimi kvotami iz l 2015 in njegova CETA ,TTIP korporacijsko navdahnjena junk food Gmo, Monsanto kompanija so pa terna za narod ali kaj ? Bolje biti suženj svojih prepričanj brez levega ali desnega črednega nagona kot politikantski narodno izdajalski podrepnik prav teh OZN- NWO, globalistov oziroma nove fevdalistično komunistične raznarodovalne diktature.

     • Joza Z Vasi

      Dezinformator Artur, saj vemo čigav si in kaj počneš tukaj ter kdo te plačuje. Bomo videli koliko boš še prodajal lažnega pozitivca po portalih, ko stričku Sorosu, njegovim mecenom in njihovim lokalnim operativcem zmanjka keša, s katerim plačujejo tebe in druge lažne pozitivce na tem portalu…
      S tvojim k…..im zapperjem ali brez.

     • Artur

      Hahahahahaha imaš smisel za humor , malo še naredi kaj na sebi kar se tiče zazanvanja realnega stanja in na jačanju logičnega razmišljanja pa bo morda še kaj od tebe,

     • Joza Z Vasi

      Sem že, ravnokar. Vsakič, ko razkrinkam kakega levičarskega sužnja, ki se tu prodaja za nevtralnega modreca z obsežnim poznavanjem svetovnih zarot sem naredil tudi nekaj na sebi. To, da tega niti v sanjah nisi sposoben razumeti si pa itak že dokazal…tudi s tem, da pljuvaš po nekom, ki je soustvaril ta portal na katerem se zelo pogosto pojavlja ime tistega svetovnega prevaranta, katerega ime je skupaj s celotnim zapisom pred tem iz čisto vseh komentarjev v ostalih Slovenskih medijih izginilo v roku 15 minut. Po tem se pa točno vidi, da si lahko samo plačan lažnivec.

     • Artur

      Razkrinkal si ti svoj ku.ac , sanjaj še naprej morda se boš kdaj le zbudil in ugotovil da je še kaj drugega kot kar si ne-sposoben razkrinkati. Kdor ni z nami je proti nam , značilen način diskreditiranja tako pri levih kot tzv desnih idiotih za katere velja samo njihova resnica, vsi drugi zven njihovega konteksta razumevanja sveta niso sposobni ničesar razumeti in vse kar jaz in nekateri nepristranski izven njihove črede objavimo je prevara pa še plačanci smo povrhu hahahaha kakšen kretenizem tudi zaradi takšnih kot vi je svet v malori za vas je “pljuvanje” to kar se ugotavlja kot dejansko stanje in nepristranske ugotovitve, tipično nekritično pristransko blejanje v prid in zaščito vaših “neoporečnih” velikih vodij ki razmišljajo namesto vas . Kdo je že izjavil ? “Najprej diskreditacija sledi diskvalifikacija in potem likvidacija, če je potrebno tudi fizična.” Levi- desni čredni zombiji iste metode ista indoktriniranost oziroma isti ku.ac drugo pakovanje.

     • Joza Z Vasi

      Si končal, zombi?

     • Artur

      Hahahahahahaha !!!

     • Joza Z Vasi

      Kot vidim imaš zelo odporen imunski sistem…hermetično zaprt do tega, kaj se v resnici dogaja. Važno, da znaš popljuvat tiste, ki so omogočili, da sploh lahko pišeš svoje velike modrosti svojih vrhunskih spoznanj in znanja na kakem slovenskem portalu. Bravo.

     • Artur

      Drugačne resnice bolijo a ne ? Lol !

     • Joza Z Vasi

      Si končno odpovedal? No, vidiš. Vsak prevarant se na koncu razkrije…tudi ti.

     • Artur

      LOL !

 • ljubinica

  Festival so omogocili – seveda z denarjem davkoplacevalcev – Ministrstvo za kulturo in Zoki ( ljubitelj zensk) t.j. njegova MOL.

  • karlina

   TOČNO

 • Slovenec 33

  Ko pogledate fotografije vidite LGBTQ izrodke v pravem pomenu te slovenske besede.
  Njihov obstoj je slepo črevo človeške vrste. Za nimi bo ostal samo kup dreka.
  Da bi bil ta kup dreka čim večji, jih podpirajo okupatorji in izdajalci slovenskega naroda, ki so jih ustvarili, usmerjeno izobraževanje pod vodstvom fdvizma, sorošisti in pedofili, ki jim je tak “kulturni” dogodek vrhunec.

  • karlina

   VELIK PODPIS

 • Blizzard Man

  mene to sploh ne moti da se oni 1 2 krat na leto zberejo in propagirajo svoje ideje, itak sem z štajerske ne hodim v lublano, moti me da se to dela na naš davkoplačevalski denar, naj se financirajo iz privatnega fonda, proti temu itak ne moreš nič, razen da greš na referendum če je seveda dovoljen, to pa da jih financira soroš in organizacije iz tujine tu nimam ne vem kolko proti, vsak ima lahko financerja iz tujine, kolko dnarja se je porablo na dveh referendumih za brezveze, ker je pač v njihovih glavah problem, pa za 2 tir, sem bil proti, pa sem točno vedel da bo referendum propal, spet stroški, slovenija to je otroški vrtec od države ali razvalina, vsaka beseda je odveč, na volitve, druge ni.

  • karlina

   TOČNOOOO, FINANCIRAJO SE Z NAŠIM DENARJEM, ZATO SO TAKO GLASNE IN LGBT ISTO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • soc

  Takole se sprašujem, ko spremljam agendo vsega naveličanih razvajenih osebkov, ki hočejo biti za vsako ceno drugačni in opaženi, a jih je narava obdarila le s sivo poprečnostjo: ali ni konec koncev bolje, da nas islam vrne v 15. stoletje kot ti napredni (…) degeni obeh “spolov” nazaj v opičja krdela in na drevesa? Prekleto tragično in brezupno se mi zdi tole.

  Kajne, tarantele, huni, krtače in podobni cvetober slovenske levice?

  • luckyss

   Voz v Evropi je že zapeljal po klančini navzdol, ki so jo zgradili evropski politiki pod okriljem NWO..
   Zgodovina se ponavlja, le da tokrat skrajni desničarji ne bodo kurili židov ampak islamiste..
   Kakšen instant Hitler pa se lahko hitro najde.

  • Hun

   Hun ti pofuka mamico, sestro, teto,….tebe pa v usta pokvarjena smrdljiva

  • karlina

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • dob

  S spolno nedefioniranimi ljudmi je lažje manipuliorati, zato jih gtisti, ki z družbo maN

  • karlina

   VELIK PODPIS

 • Get Smart

  KOMUNIZEM = KOMINTERNACIONALIZEM = pedrizem = pedofilizem = lezbizem =
  MUSLIćKULTIZEM = LIBERALIZEM = SOCIALIZEM …
  ni kaka vaša LEVA ROČICA, ampak je KOMUNISTIČNI -izem = dinamika
  KAVIARŽIDOVSKE KOMINTERNE za stvarjenje “NOVEGA SVETOVNEGA REDA”,
  kjer, kot lahko že vidite,
  ZLOČINCI PROTI ČLOVEŠTVU zasužnjujejo ljudi, morijo ljudi po mili volji, ropajo …
  Vse to je staro, je znano, saj ta vojna med LJUDMI in samoimenovanimi SMRTNIMI
  NEPRIJATELJI LJUDi poteka od pamtiveka, le plašnice si mota sneti in razumeti,
  za kaj gre.
  Še enkrat: kako si predstavlajte, da bi kdorkoli navijal za nek klub le zato,
  ker je klub kakor desnići in se s tem pač razlikuje od tistega drugega,
  ki je kakor levići?
  Je Mesi levica ŠPANIJE? Je Mesi ŠPANSKA levica? Igra Mesi za Španijo?
  Za koga igrajo MURGL JUGOKOMUNISTIČNI igraći v Stošcah nje:
  “Za koga? — Za Tita!” (KAVIAR ŽID JOSEPH BROZ nje)
  “ZA koga? — Za Partiju!”
  “ZA koga? — Za JUGOSLAVIJU!”
  Tako odmeva v MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH Stošcah nje.

  • Get Smart

   KOMUNIZEM je KAVIAR ŽIDOVSKI projekt USMERJEN PROTI ČLOVEŠTVU, kar pomeni, da na tem svetu ni nekakšnih skrajnih desnićijev, ki naj bi kurili uboge žide, kot je nasral tu spodaj en onaniralći,
   pač pa “ubogi” KAVIAR ŽIDI s 95 % zasedajio vse lokalne CENTRALNE KOMITEJE KOMINTERNE po SVETU, takorekoč vse banke, vse medije, vse fejk organizacije varuhov svetega KAVIAR ŽIDOVSKEGA NOVEGA REDA,

   reda SOVJETOV, MUSLIćKULTIJEV, PEDERASTOV, posiljevalcev pionirjev in kužkov …
   Da pa je ŽIDOVSKA KOMINTERNA za propagando ŽRTVOVALA svoje kakor rojake, je tudi znano dejstvo: “Ko će koga, ako neće svoj svoga”
   oz., kot KAVIAR ŽIDOVSKI ZLOČINCI sami pravijo:
   “REVOLUCIJA pač žre svoje otroke”.

   Pamet v glavo, ljudje.

   • luckyss

    Janez..si to ti..ali pa sta oba z istega oddelka…;))

    • Joza Z Vasi

     “luckyss”, narobe si vnesel svoj naziv v sistem, v vašem LGBT žargonu bi bilo pravilno LuckyAss.

     • luckyss

      Ej stari ušivi Joža..kje si hodil tolko let….so že izpustil ?!!

 • Joza Z Vasi

  Bosko Obradovic rasturio Brnabickin ekspoze- Dobili smo HRVATSKU LEZBEJKU za premijera!!!

  https://youtu.be/nBEsVloKVa0

 • ahnenpass

  A zdaj ste objavili novico in program, ko je že konec?
  Saj prav, mene ne zanimajo te stvari in se tudi ne čudim, da se nekaterim meša, take hedonistične dneve in akcije se bo organiziralo tako dolgo, dokler ne bo nedvoumno jasno, da so vsi ljudje lahko samo moški, ženska ali suženj.

 • ahnenpass

  Vere se seveda ne da nevtralizirati z drugo vero, tako se jo lahko samo spremeni v drugo obliko neumnosti in praznoverja.
  Vero moraš najprej imeti, šele potem se jo da spreminjati.
  Teorija spola je hipoteza, isto velja za družbeni aspekt, ki je zgrajen na biološki podlagi, ta pa se ne more spremeniti. V teoretični del spada samo človekova pravica do svobodne izbire spolnih praks in ostale socialne pravice, ki v ničemer ne ločijo homoseksualce od ostalih ekscesov in hedonizma.
  Hipoteza spola je torej nekaj, kar je strukturirano v neko zaokroženo formo, ne obstaja pa znanstveni model, s katerim bi jo lahko preizkušali. Eksperimenti nimajo vrednosti, če se ne da meriti nobenih takih praks oziroma je eksperiment, z referendumom potrdil teorijo biološkega spola, ki je dobro razumljena in nesporna praksa. Drugih modelov niso predlagali, lahko torej zgolj nabijamo o njihovih idejah. Posebnost je edino zakon, ki homoseksualce enači z normalnim človekom, kjer je že izpostavljena izjema (samo homoseksualci?) dejstvo, da tak zakon v praksi ni mogoče izvajati, če pa ni jasno določenih pravil in omejitev, ki bi jih lahko država spremljala. je pa jasno, da se vsi ljudje lahko rodimo edino kot moški ali ženska, vse ostalo so bolniki in psihološke posebnosti,zakon je torej eskluziven in v nasprotju z golo realnostjo subjekta, ki ga uzakonjuje. Iz tega pa sledi, da zakon anomalije lahko edino sam proizvaja, narava jih ne more ustvariti.

  No, tako se nevtralizira vera, z razumom in empatijo, v tem primeru skušam nevtralizirati pač LGTB sekto.

 • ahnenpass

  Hitro ste mi izbrisali mojo resnico, zelo hitro za medij, ki resnico promovira kot svoj brand.

 • Joza Z Vasi

  Bosko Obradovic: Šta je sledeće? Pedofili, nekrofili, pa da kazemo da su i to manjinska prava?

  https://youtu.be/Nxs3uHvMCKA

 • ahnenpass

  Iz nekih bioloških razlogov, smo sesalci, pravzaprav večina živali, ločeni na dva spola. Nihče ne ve točno zakaj, verjetno je to posledica delitve molekule DNK, v smislu, da je delitev kot taka povzročila polarizacijo, ampak to je zgolj moje ugibanje, pojma nimam zakaj je tako. Mogoče zaradi socializacije,čeprav se mi zdi čudno,da bi narava najprej ustvarila socialne občutke, potem pa bi popravljala lastnosti obeh spolov, pa tudi meni ni znana nobena tri ali več spolna oblika življenja, en sam spol ali največ in točno dva je torej nek standard, ki prej izvira iz fizike kot iz živčevja.
  Ni tako važno, pomembna se mi zdi ideja sama, da danes delitev na spola ni več nujna, ker naj bi bila namišljena oziroma privzgojena socialna identiteta bolj pristen, neposreden dejavnik medčloveških odnosov, glede na to, da v moderni družbi, tip in oblika spolovila nima neke pomembne vloge, razen seveda za posameznika. Nam se zdi to kritično pomembno in usodno, za družbo kot celoto, sta pa obe vrsti spolovila zgolj statistika, kaj ima kdo med nogami, se države ne tiče.
  Kaj to pomeni, v evolucijskem smislu,smo prišli do neke čudne točke razvoja, ko se lahko prvič resno vprašamo, če spolov mogoče ni premalo ampak je točno eden odveč. Redko kdo je namreč pomislil, da žensko telo že vsebuje vse kvalitete nasprotnega spola, z eno samo bistveno razliko, ženske imajo maternico, moški pa ne in je tudi ne moremo imeti, ker so vse celice telesa ravno toliko drugačne,da se taki hormoni v našem telesu enostavno ne morejo razviti, tudi če bi znašli način kako si vsaditi umetne maternice. Povrh tega, tudi ne bi bilo praktično, lažje je popravljati model, ki ima sposobnost samodelitve že z rojstvom pridobljeno.
  Kaj sploh manjka ženskemu telesu, razen polovice genske kode, ki dopolni ženski DNK, ta proces pa ob enem požene rast novega človeka. Moško seme sploh ni pomembno, DNK znamo že dolgo časa sekvencionirati in dopolnjevati molekulo za molekulo,verjetno bi lahko danes umetno že izdelali samo tisti del kode,ki ženskam manjka, ne da bi pri tem uporabili dele moškega darovalca. To bi pomenilo, da smo postali moški odveč, vse kar rabijo ženske je dovolj zmogljiv računalnik in genski laboratorij, pa lahko postanejo edina inteligentna oblika življenja na tem planetu in v znanem vesolju.

  • karlina

   O, ljubi Jezus

 • herman

  Donko, ti si tudi en duhovni odpadek, ki mu je rok trajanja potekel že v srednjem veku.

  • Olga_10

   Mislite Kučana?

 • Jebem jim mater vse po spisku

  Migrante med tremi lezbogibanja bojo vse oplojene se vidi kdo je na oblasti od tega se muslimanom kar smeji

 • Sašo

  Zblojene nesrečne ženske, ki niso sposobne uživati v spolnosti in se zaradi tega zatekajo k ekstremom . Skupni imenovalec pa jim je – iskanje pozornosti, ki je pač niso deležne v zasebnem življenju .

 • Sašo

  Otroke izkoriščajo da bi sami pred seboj izgledali bolj normalni. heteroseksualni. Še stokrat bom ponovil, homoseksualci so sami sebi največji problem, ker se ne sprejemajo takšne kot so, če bi se, potem avtomatsko ne bi imeli teženj po otrocih .

 • Darko Bukovec

  Istospolniki ki s izsiljevanjem okoli posvajaneja otrok, kažejo kako egoistične jim ni mar za otrokove pravice.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!