Milan Kučan, Marjan Šarec in Jaka Racman – kako boter iz ozadja, mediji in finančno mafijsko podzemlje iščejo nove kandidate!

Ne pozabite izkušnje iz leta 2014. Nekaj mesecev pred evropskimi volitvami je Igor Šoltes ustanovil stranko ali gibanje Verjamem, z njo je kandidiral na volitvah v evropski parlament, takoj po volitvah, ko je bil izvoljen, pa je stranko ali gibanje razpustil. Čisti nateg volivcev torej. Še boljši primer pa so seveda na hitro ustanovljene stranke, kot so Golobičeva Zares, pa Jankovićeva Pozitivna Slovenija, pa Virantova Državljanska lista in Cerarjeva SMC. Vse so bile ustanovljene v nekaj mesecih, pobrale so veliko glasov ali celo zmagale na volitvah brez vsakršnega programa in pred novimi volitvami seveda propadle. No, Cerarjeva SMC šele bo propadla. Vse je seveda že v začetku tako ali drugače podprl Milan Kučan.

Ta prispevek začenjam pisati 12. novembra 2017 ob 18. uri. Torej celo uro pred tem, ko bodo objavili prve rezultate drugega kroga volitev za predsednika RS. Verjetno ga bom končal okoli 21. ure ali kasneje, ko bo ime novega ali starega predsednika RS že znano. Nenavadna odločitev torej. Toda okoliščine, točneje zapisano, slovenska realnost mi to preprosto narekuje.

“Volivci imajo vedno prav.” Ta stavek ste zagotovo slišali že neštetokrat. Ta stavek je verjetno največkrat izgovorjen stavek vseh politikov modernih demokracij zahodnega tipa. Zgodovina mojih izjav bi zagotovo pokazala, da sem ta stavek izrekel tudi sam. Res pa je tudi to, da ni politika, ki bi želel še kdaj kandidirati na volitvah in bi si upal izreči karkoli drugega. No, jaz na volitvah ne bom več kandidiral in morda bom tudi zato zapisal naslednje. Stavek “volivci imajo vedno prav” bi v slovenskih razmerah lahko zapisali tudi takole: “Milan Kučan, dominantni mediji in finančno mafijsko podzemlje v Sloveniji volivce lahko “nategnejo” (se opravičujem izrazu) do te mere, da lahko kamorkoli izvolijo kogarkoli, ki ga oni določijo.” To je lahko tudi priljubljeni lik iz risank Jaka Racman.

No, če bi kdo želel mojo izjavo interpretirati v smeri podcenjevanja volivcev, naj mu že vnaprej povem, da temu ni tako. Tudi drugod v Evropi je natanko tako in nič drugače (Španija, Velika Britanija, Češka …).

Še več, zadnji volilni rezultati kažejo na zmago Boruta Pahorja (12. 11. 2017 ob 20.15). Toda to me niti ne zanima, čeprav sem Boruta Pahorja javno podprl že takoj po prvem krogu volitev. Nekateri so špekulirali, ali moja podpora  Borutu Pahorju predstavlja “upor” ali “igro”. Nič od tega, sem jim odgovoril. Le glas bom zanj oddal na volitvah kot mi to narekujeta državljanska dolžnost in moja vest.

Pa se vrnimo k Milanu Kučanu, Marjanu Šarcu in Jaki Racmanu. Maja 2017, torej le nekaj mesecev pred današnjimi volitvami, se je Milan Kučan slikal z Marjanom Šarcem. Stric iz ozadja bi zapisali nekateri. Toda ne vem, če je to tako enostavno. Niti nisem več prepričan, da Milan Kučan le s slikanjem z nekom lahko doseže to kar si želi. Gre za veliko več. Neformalna poteza Milana Kučana (fotografiranje), kar je še huje ali bolj strašljivo, za dominantne medije pomeni neke vrste »obvezno navodilo«, kako naj ravnajo in kako naj poročajo in kako naj predstavljajo po njihovo “neodvisna merjenja javnega mnenja”. Hkrati takšna poteza Milana Kučana pomeni tudi jasen signal finančno mafijskemu podzemlju, kaj jim je storiti.

Milan Kučan (Foto: STA)

Pa prestavimo to v drugi krog predsedniških volitev. Zakaj je Marjan Šarec dosegel tako visok rezultat? Odgovor je v rokah Milana Kučana, dominantnih medijev in finančnih mafijskih omrežij iz ozadja. V sedanjih razmerah v Sloveniji odloča Milan Kučan v sodelovanju z dominantnimi mediji in finančno mafijskimi omrežji, ki mu večina volivcev žal nasede. V tem kontekstu preseljevanja volivcev je precej mogoče razumeti tudi bodoča ravnanja “nategnjenih” (se še enkrat opravičujem za izraz) volivcev.

Šarca na kamniški občini kličejo kar “psiho”
Kako si drugače razlagati vso navijaštvo dominantnih medijev, kako si drugače razlagati pismo kvazi intelektualcev, ki so napadli Boruta Pahorja, kako si drugače razlagati komentiranje ostarelega nekdanjega jugo ustavnega sodnika in predsednika Državnega sveta RS Ivana Kristana, ki je na javni TV vedel le to, da “ne kaže voliti Boruta Pahorja, ampak onega drugega, kako se že piše Šarec ali nekaj takega”, kot je dejal. Kako si drugače razlagati dejstvo, da je večini državljanov Slovenije znani koprski župan Boris Popovič, ki ima kaj pokazati, kaj je naredil, na volitvah v prvem krogu dobil le dober odstotek glasov, večini državljanov Slovenije neznani kamniški župan Marjan Šarec, ki nima kaj pokazati, kaj je naredil in ga na kamniški občini zaposleni menda kličejo “psiho”, pa je v drugem krogu skoraj premagal Boruta Pahorja, ki se lahko pohvali s funkcijami predsednika parlamenta, vlade in države?

Pa se vrnimo k Milanu Kučanu. Seveda bo kdo rekel, da pretiravam, da Milan Kučan nima take moči, da Milan Kučan sploh ni javno, jasno in glasno podprl Marjana Šarca in še kaj. Vse to je res. Res pa je tudi to, da v naših razmerah zadostuje njegovo slikanje z izbranim kandidatom, dve, tri kritične besede na račun protikandidata in to je vse. To dominantni mediji in mafijsko finančno podzemlje razumejo kot obvezno navodilo in stvari stečejo kot po maslu.

Če ne bi bilo Šarca bi Kučan, mediji in finančno mafijsko podzemlje našli novega kandidata
Končni rezultat letošnjih predsedniških volitev Milan Kučan, dominantni mediji in finančno mafijsko podzemlje morda niti niso dosegli, saj njihov izbrani kandidat Marjan Šarec ni bil izvoljen. Morda to le kaže na slabitev njihove moči. Morda pa to sploh ni bil njihov končni cilj. Morda je njihov končni cilj njegova izvolitev za predsednika vlade čez slabega pol leta. Toda mislim, da nimajo prav tisti, ki mislijo, da bi izvolitev Marjana Šarca na mesto predsednika države pomenila manj konkurence na državnozborskih volitvah prihodnje leto. Milan Kučan, dominantni mediji in finančno mafijsko podzemlje bi zagotovo našli nekoga, ki bi ga “prodali” naivnim volivcem. Konec koncev, v naših razmerah bi to lahko bil tudi priljubljeni lik iz risank, Jaka Racman. Vsekakor bi bil novi obraz.

Ne pozabite izkušnje iz leta 2014. Nekaj mesecev pred evropskimi volitvami je Igor Šoltes ustanovil stranko ali gibanje Verjamem, z njo je kandidiral na volitvah v evropski parlament, takoj po volitvah, ko je bil izvoljen, pa je stranko ali gibanje razpustil. Čisti nateg volivcev torej. Še boljši primer pa so seveda na hitro ustanovljene stranke, kot so Golobičeva Zares, pa Jankovičeva Pozitivna Slovenija, pa Virantova Državljanska lista in Cerarjeva SMC. Vse so bile ustanovljene v nekaj mesecih, pobrale so veliko glasov ali celo zmagale na volitvah brez vsakega programa in pred novimi volitvami seveda propadle. No, Cerarjeva SMC šele bo propadla. Vse je seveda že v začetku tako ali drugače podprl Milan Kučan.

Seveda obstaja velika verjetnost, da bo novi nateg naivnih volivcev prihodnje leto predstavljal prav Marjan Šarec s svojo listo ali stranko novih obrazov, ki jo bo Milan Kučan le z namigom podprl in vse bo steklo kot po maslu. Če pa bi bil Marjan Šarec izvoljen za predsednika države, bi pač prihodnji nateg volivcev Milan Kučan izvedel s pomočjo Jake Racmana ali koga drugega. No, pa naj imajo “volivci vedno prav”.

Vinko Gorenak

 • Gavnar

  Kučan naroči Jaki Racmanu mesec dni pred volitvami naj ustanovi stranko in kandidira.
  Na volitvah Jaka Racman gladko zmaga, saj dobi 40% glasov, več kot katera koli “uveljavljena” stranka kadarkoli.
  Primc sledi istemu scenariju. Nalogo pa zaupa Angelci.
  Ampak Angelca na volitvah lahko dobi maksimalno 0.70% glasov ?

  • freedomfighter

   Hahaha realno

 • dule5

  Ja. Šarca je podprl Kučan, Stric iz ozadja in Janša stric iz ospredja . Razumi kdor more tudi Gorenakov zapis.

  • herman

   Klinc pa taka strica, ki ju ljudstvo ne uboga in izvoli Pahorja. Bo treba zamenjat ljudstvo.

 • Vera

  Stric in Erjavec že sestavljata nove obraze za državnozborske volitve, saj se je Erjavcu sinoči zareklo : ” Če Šarec ni zmagal, pa ga bomo uporabli pri volitvah drugo leto ” . Očitno je , da Kučan spet vleče niti in že sestavlja bodočo koalicijo iz strank : SMŠ, ( stranka Marjana Šarca ) , SD, NSI in DESUSA .:(

  • antimur

   Ta pošvedrani in butasti rusofil Erjavec, pa res ne zna držati gobca.

   • On rad pove vnaprej ja, ker ve, da lahko.
    On je njihovo trobilo in tako se tudi zgodi.

   • Borut Stari

    Jebeš državo katere usoda je odvisna od stranke upokojencev.

  • Borut Stari

   Izjava S.Dolanca pove vse: “Zdaj smo na oblasti mi, in če nebi bili mi, bi bil kdo drug. Tega pa ne bomo nikoli dovolili”.

 • antimur

  Slovenski mediji se prav norčujejo in podcenjujejo državljane, ker so redki mediji, ki javno razskrivajo slovenskega zločinca št.1, to je Kučana in njegovo roparsko bando, čeprav vsi, tudi levaki vedo, da Kučan s svojo golaznijo cefra in uničuje Slovenijo in da je on tisti stric, bolj primerno bi se izrazil zločinec, nad slovenstvom in Slovenci iz ozadja.

 • Poštenje velja

  Dokler bodo v slovenji živeli osebki z mozgom Paya Patka bodo volili Jaka Racmana.
  Torej : Rešitve ni, pametni odhajajo , Paja patki in šiptarji pa ostajajo.

 • karpelec

  Bonsai ima vse na šahovnici, po mili volji premika figure in vzvode, pa če se racmani tega otepajo ali ne, odvisno je samo od niti , kako so dolge in od nas, kako se mu pustimo.

 • Luiggi

  Naj rdecuhi recejo karkoli o izbeglem rdecuhu,v clanku je napisano vse kar je resnica!

 • dob

  The WIZARD OF BROZ

 • Viktorh

  Rdeče podzemlje postaja nervozno.

  • herman

   Od kdaj pa je Gorenak član rdečega podzemlja?

   • Ali mogoče nista vidva skupaj v isti stranki ?

    • herman

     Nak! Do leta 1989 je bil Gorenak član ZK, jaz pa ne. Zdaj je on član SDS, jaz pa član nobene.

   • Borut Stari

    Takrat, ko je Gorenak deloval v policiji (milici) nisi mogel biti “znamka” brez članstva v ZK.

 • tomven

  Samo danas u vašem gradu Cirkus Slovenikus!
  “Šareni” klovni so se preoblekli iz delovnih pajacev v obleko, zadrgnili kravato okoli vratu, ovce pa veselo ploskajo in blejajoooo. Palček nasmejanih ust “ščipa” karte. Trave je še za nekaj dni… Nič ne de, kmalu bo prišel nov cirkus, ki bo pripeljal s seboj med in mleko in spet bo na zemlji raj, rdečkastih nians seveda… Ovce pa vidno shirane. Beda

 • Krtača 20

  Če bo imel jaka racman dober program, ki ga bo tudi izvrševal kot obljubljeno, ga bom volil. Nasprotno ne bom glasoval za nevem kakšno velecenjeno ime pa če ima zlato ta zadnjo če vem da se mu gre samo za oblast. Za narod se mu pa fučka.

  • Capi

   Tako kot si volil Cmerarja in njegove obljube, ki jih je požru, programa pa itak ne more izvajat, ko ga sploh ni mel……

 • hle

  Kaj jamrate formula vam je poznana samo uporabiti jo ne znate pravzaprav nočete katerega mladega politika z svojimi novimi idejami ste pa že podprli od kar je prestol na desnici zavzel veliki vodja no da vas slišim za vzgled bi morali vzeti Avstrijsko ljudsko stranko in njihov nedavni uspeh na volitvah z novim mladim predsednikom na čelu

 • AlternativaZaSlovenijo

  In kaj dela SDS in ostala desnica (če jo je sploh še kaj ostalo)? Spi…

  • Da, da, goflja !

   • AlternativaZaSlovenijo

    seveda in goflja, to je pa tudi vse kar zna….goflja in tuhta opravičila za svoj polom.

    • Le, kje vidiš ti polom. Joj, si naiven.

     • AlternativaZaSlovenijo

      Pa ja ne jemljete kašnih halucinatov?

     • rabbit

      Jugoslavija je toliko časa životarila dokler je tujina dajala kredit potem je pa crknila in s Slovenijo se bo zgodilo isto.

     • Hun

      ZDA ma najvecji notranji dolg pa ne crkne…

     • rabbit

      Mi imamo pa zunanji dolg ne notranji. Ves denar nam posodijo TUJCI.

     • Hun

      dolg je dolg…je kazatelj, da nekaj ne stima…da se vec trosi kot zasluzi..nc drujga

     • FORT WORTH

      A si ti cist butast ??
      Ti primerjas Yugovino z ZDA ???
      Za kaj takega moras biti popolnoma nor !

     • Hun

      tko k nekateri sanjate, da bi Slovenija bila Svica, ce bi vladala desnica…

     • FORT WORTH

      V Svici je na oblasti desnica.
      V Venezueli in S.Koreji pa levica.

     • Hun

      pojma nimas da take trosš

  • freedomfighter

   Slo desnica sploh ne obstaja in nikoli ni

 • Hun

  se mi je zdel, da je strah SDS nove Sarceve stranke

  • Zakaj pa bi jo bilo strah ?
   Sploh veš, kaj pomeni strah ?

   • Hun

    povj kaj pomeni strah?

    • Da je znotraj votel, okoli pa ga ni nič. :)

     • Hun

      je pa najvecji clovelov sovraznik..le zakaj?

  • AlternativaZaSlovenijo

   Kot hudič križa!

   • Cirkuškega komedijanta ? ha, ha, ….
    Le koga bi lahko bilo strah. On je malo zaigral in rdeče ljudstvo je zaplesalo, ha, ha, … dobro vas je nategnil….. ni prvič… vprašaj Serpentinška, on vse ve. :)

    • AlternativaZaSlovenijo

     Ko boste nehali lagati sami sebi in trmasto vztrajati v neki iluziji, takrat imate možnost za uspeh in verjemi, da vam iz vsega srca to privoščim.

     • rabbit

      Ja korito je ostalo nedotaknjeno se lahko veseliš samo se nekaj vprašaj kaj bo takrat ko bo zmanjkalo tistih, ki v ta korito dajejo .

     • AlternativaZaSlovenijo

      Jaz dajem v to korito. Ko bo mene zmanjkalo, bo dajal nekdo drug. V tem ni poante.

     • tomven

      Če staviš na klovna serpentinška v novi preobleki, potem si v iluziji ti. Mi si želimo samo normalne vlade, ki bo končno delala za ljudi in ne samo zase. To je to.

     • AlternativaZaSlovenijo

      Pahor in Šarec sta realnost. Politika je pa predvsem pragmatična. Da pa bo nepragmatična SDS vodila vlado po naslednjih volitvah je pa utopija.

    • freedomfighter

     Ja slovenci smo pac rdece ljudsto sprjaznte se

 • Artur

  In blesavi Slovenclji bodo spet nasedli na njegov nateg , kreteni imajo vedno prav.

 • FORT WORTH

  Zelo na kratko :
  Kjer je Kucan tam so mahinacije, kraje, lazi, montirani procesi, pranje denarja…
  Lahko mu razni Repeti, spisejo se 5 knjig in prilagodijo zgodovino.
  Sranje je sranje in bo vedno samo sranje.

  • Janko Gedlička

   Zelo dobro. Kratko in jasno – definicija.

 • janez55

  Temu Vinkotu pa že res pošteno seka, da take piše. Ni čudno, da ga stranka na naslednjih volitvah ne bo več kandidirala, ker ji dela samo še škodo. V njegovem okraju Šmarje pri Jelšah je kandidatka SDS Romana Tomc v prvem krogu dobila manjši odstotek glasov kot na državni ravni. Ampak za to je bil seveda kriv vsemogočni Kučan in ne strankin agitator in poslanec Gorenak.

  • freedomfighter

   Ja seveda vedno je najlazje kriviti druge za svojo nesposobnost

 • AlojzZ

  Zelo na kratko:
  Gospod Predsednik Bout Pahor je dvakrat premagal Kučana. Ubogi Janez! Zbuja se v nočni mori: “Serpentinšek bo ustanovil stranko in bo zbral več volivcev kot SDS!”

  G R O Z A !

  • Capi

   Šarcu sploh ne bo treba ustanavljat in zbirat članov stranke, ta je že ustanovljena(3leta), povečala pa se mu bo kar sama, ker se bojo uturili rdeči ritolizci iz bivših instant propadlih strank…….

 • črnaovca

  Kadart je ljidstvo mislilo ali samo pokazalo da bi mislilo drugačew kot po željah velikega vodje so komunisti zaganli bik in krik ter začeli na veliko iskati načine prevzgoje nevednih ljudi. Prva faza prevzgoje se je zgodil aže takoj po vojni in njen rezultat na deset tisoče mrtvih pač po po nauku da pri vsakme pletju njive populiš tudi katero koristno rastlino. Manire prevzgajanja so ostale v glavah čeprav se telo prodaja za nekaj drugega, kao demokratičnega in bati se je teh nekdanjih prevzgojiteljev z malim n ačelu da bi prišli na oblast. Tud še nisem videl nobenega če tako krutega diktatorja ki ne bi razlagal kako je njegov režim demokratičen

 • Božobožo

  Matr boli če si kao največja stranka tvoj kandidat pa se v 10 letih ni nikoli uvrstil v finale.

  • rabbit

   Bolj je vprašanje koliko več imaš ti v denarnici zaradi tega, ker si najbrž pri koritu ti tak razplet godi nam ki ta zapitek plačujemo pa nam ni prav nič všeč.

 • freedomfighter

  Ves kaj vinko ti si en bedak slovenci imajo pac rajse kucana kot vse clane stranke sds skupaj veliko tudi po vasi zaslugi saj ga tako radi omenjate a se niste nic naucili iz ameriskih volitev…slabe reklame ni in bolj ko omenjate kucana raje ga imajo ljudje razen vase baze ki jo potrebujete da lahko mirno sedite na svojih stolckih v parlamentu

  • janez zorman

   Zakaj pa je popušil z Šarcem ?

   • freedomfighter

    Haha kaj a pahor je zate kandidat desnice…s sarcem pa ni popusil saj bo najbes naslednji premier samo bebci mislijo da je kucan hotel sarca za predsednika

 • Janez

  Ja!
  Ampak !?
  Saj to je prav simbolično,
  DA
  TO EX KP, ZK – NEKOČ STRAHOVLADNO “PARTIJO”
  – ZDAJ
  VODI EN – VETERINAR=DOKTOR ZA PUJSE=”PICEKE” ITD. Simbolično? Ni kaj ?! L.r. J. KOMENDA

 • milanček

  Bog daj, moja Slovenija! Prosim te moj Bog, reši slovenski narod kuge, lakote in kućana ter njegove go-la-zni!

  • freedomfighter

   Zivel kucan

   • janez zorman

    Na škodo Slovencev.

 • rubec

  Zdaj si pa zamislite prvo damo od šarca. Da crkneš od smeha. Me spomni na otroške dni ko sem gledal staro mamo ki je čez mizo raztegovala in rezala odvečno testo za nudlce. Nekako bolje požrem pahorja ki ima vsaj prvega moža.

  • neny

   .Čis dobra. Ima pravico uporabljat svoje možgane. Napredek, se ti ne zdi?

   • tomven

    Svoje možgane? Saj je učiteljica, od kdaj pa lahko uporablja svoje možgane?

    • neny

     v javnosti sme, za katedrom, kot vsi notri. :) dober učitelj zna tud gledat navzkriž.

    • rubec

     Kaj ta neny zase trdi da ima možgane? Imam jo namreč na luser blokt.

 • Poštenje velja

  Cigan mali in palcrk bosts krojila usodo
  Ovac.

 • tarantela

  A zdej se pa že Serpentinška bojite? Ma kr naprej je en drug kriv za vse, kar ste si sami zakuhali. Sploh pa je SDS najbolj srečna stranka, kadar ji kdo kao nagaja in je lahko potem srečna, ko je nesrečna. Čisti mazohizem, ki ga nežno ajčkate in zalivate s svojimi grenkimi solzicami. Vam paše takole, če ne, bi kaj ukrenili in v svojih vrstah poskrbeli za rošado. Takole vam pa Šarec kar mimogrede z levo roko pobere glasove. Ja, hec je več vreden, kot premetavanje kosti

  • Janez

   “ŠALA”
   A si ti član “SD” stranke, ki jo vodi – tisti “dohtar za pujse” iz Prekmurja ? A res? L.r. J. KOMENDA
   P.S.
   KAJ PA ” CVILITE IN KRULITE” NA VAŠIH SESTANKIH?

   • tarantela

    Ti glista pa itak nisi za nič, še za pujsa ne.

    • Janez

     HA, ha !
     Si že zacvilil.
     No – saj tej potomki nesodno morilske in tiranske KOMUNISTIČNE PARTIJE ?
     Že
     POHAJA SAPA. Sem vas videl na shodu ” PAHOR-SKUPAJ” Večina preko 60.Koliko članov imate pa v DOMOVIH ZA STARE?
     Kaj pa ?
     A?
     MRLIČE IMATE TUDI VČLANJENE ?
     Koliko praavih članov pa SD pravzaprav – sploh ima? L.r. Janez K. KOMENDA

 • Janez

  “ŠALA ”
  Pa?
  Kako je zdaj v SD?
  Ko imajo enga “dohtarja za pujse= veterinarja” za šefa?
  A?
  Zdaj tudi “pujse” včlanjujejo v SD ? Kako pa to zgleda?! L.r. Janez KOMENDA

 • Hribouc

  Satan se je nasilno vselil v slovensko deželo leta 1941 s krvavo boljševiško morilsko revolucijo in iz nje naredil največjo rdečo vukojebino Evrope.
  Satan ima , seveda, svoje mlade in je zdaj, po več kot 70 letih še veliko slabše kot je bilo na začetku.
  Zlo, strah, rdeča sodomija zmešana z črnomašništvom ter moralna in frinančna multikorupcija je pripravila
  ljudstvo na veliko očiščevanje, ki bo zadelo vse, dobre inu slabe.
  To ne bo Katarza slovenskega ljudstva, ker je zmanjkalo časa, očiščenje pa bo strašno in kruto do vseh, do pametnih, šibkih, prodanih in do blesavih koristoljubcev!

  • tarantela

   Satanova številka je 6. Kaj potem pomeni 666?

   • tohuvabohu

    Pomeni, da si malo blesava.

  • Matija

   Če bi vi kaj naredil za slovenskega človeka, delovca,….. do revolucij sploh prišlo ne bi. Brezmejno izkoriščanje človeka po človeku pa pripelje do tega in prav je tako.

   • tohuvabohu

    Bedak, revolucija je bila uvožena od drugod.

    • Matija

     Povsod tam so imeli revolucijo, kjer je bil prej mali človek, delavček,.. potlačen v drek, brez pravic, izkoriščen,… Bedaka pa kar zase mej.

 • tarantela

  Pocrkal boste od foušije!

 • totex39

  Ta stric iz ozadja pa me na tej sliki zelo spominja na Soroso!

  • samsara

   “Gliha vkup štriha.”

 • samsara

  “Šarca na kamniški občini kličejo kar “psiho””

  “Gliha vkup štriha.”

 • upornik22

  kaj vinko gorenjak je prej kaj skadil da je pisal take nebuloze

 • upornik22

  saj je vseeno kdo je predsednik države …itak ga vodijo strici iz ozadja………..to je omenil tud pahor…….se pravi da ga kučan ukaže kaj sme počet

  • Matija

   a kučko je stric?

   • tohuvabohu

    Bolj natančno se temu strokovno reče mafijski boter. “Strici” so Pahorjeva pogruntavščina.

 • montyamp

  Vinko , nisi volil Romane ???
  Fuj te bodi .
  Žveplenega halbmadžara na kandelaber .

 • Coeus

  Tale Gorenak s svojo neumnostjo sploh ne preseneca vec… je pa ironija, da dejanskega vzroka, kot ponavadi, ne zmore in noce videti ter navesti.

  Dejstvo je, da je najvecji “podpornik” in zagotovilo za uspeh vseh na novo nastalih strank in obrazov v Slo. Jansa in SDS.
  Dokler bo tako lahko tudi Jaka Racman nastavi in podpre nov obraz pa bo vseeno zmagal na novih volitvah.

  Andrej Sisko je brez stranke in mocne medijske podpore zbral 1/6 glasov Romane Tomc za katero stoji parlamentarna stranka z domnevno “najvecjo” podporo med ljudmi in celotnim SDSovskim rezimskim medijskim aparatom, ki ga ne premore nobena druga stranka.
  Kucan je “desnici” oz. Jansi samo prirocen izgovor, ker niti toliko niso sposobni, da bi nasli kaksnega drugega krivca.

  Res me zanima kdo bo kriv, ko Kucana ne bo vec, stanje bo pa se vedno enako?? :D

  • Matija

   Sej Kučkota krvav rabjo, da lahko za vse svoje neuspehe in grozne samopodobe krivijo njega

   • komar marko

    če je neuspeh naše sodstvo in organi pregona, potem se strinjam!

    • Matija

     ja in še marsikaj druzga

     • komar marko

      in ZASLUŽNI, ki jih imamo 24.000- A se že pripravljaš na LAŽGOŠE?

     • Matija

      kaj pa je to?

  • garfi

   kje si bil in kaj si počel 25 let
   to je samo finale

 • komar marko

  Včeraj je lepo povedal LUKAŠENKO kako je neka študentka prijokala k nejmu, ko je na nekem dnevnem časopiu delala in je na mizi dobila dopis, KAKO NAJ PIŠE O POSAMEZNEM POLITIKU. In LUKAŠENKO je to priznal, lahko si ogledate na TV 3 VV fAKTOR, KO JE KOMENTIRAL VOLITV.E

 • garfi

  pravkar prvi radio rtvzlo – presstutke bluzijo, da bi danes na parlamentarnih volitvah
  zmagal SerpentinšĆek
  in tudi najbrž bo
  obkrožil sem ga tudi za to, da bi se temu izognili
  desnaki so očitno s podporo Boratu sesuli možnosti SDS

  • komar marko

   no ja, če pogledaš LAŽNJIVEC je takoj za BORČIJEV, čeprav nisem prepričan da kaj ve. O konkretnih zadevah ni govoril. kako bo šele izvolil ministre, ko že CMERARJEVI so bili ali lopovi ali LAŽNJIVCI ali Plagiatorji. Po 7 krogu je uspel dobiti ljudi. In to so ljudje iz LOPOVSLE DRUŠČINE SLOVENIJE, ki se sedaj selijo k SERPENTINŠKU, naše feministrek pa spe NIČ!

   • garfi

    mislim, da smo si kar sami krivi in to že 25 let

    • komar marko

     jaz ne kradem. Imam žuljave roke in utrujeno glavo. Veliko se jih šlepa na moj račun!

     • garfi

      “desnake” mislim še posebno z udeležbami na volitvah in referendumih

     • komar marko

      jaz sem desno usmerjen, socialen, pošten, ne kradem in resnicoljuben. Delal sem to državo, sedaj sem razočaran, preveč barab!

     • garfi

      premalo za zmago in Slovenijo

 • komar marko

  če bi bil kdo od desnih na SERPENTINŠKOVEM mestu, bi naše presistutke sigurno ven vrgle resnico o BABAH. In pri njem so bile tiho! Kaj so že cekinčki kapljali?

 • Matija

  Jah no, po šimpanzjih ksihtih bi bil Jaka pravi balzam za oči

 • komar marko

  Malo iz SERPENTINŠKOVEGA arzenala!
  – Baba je k sadje. Komaj postanejo zrele, je že črv v njih.

  – Baba je k alkohol. Najprej te opije, nato pa ti gre na jetra.

  – Baba toj tko k ploščice,če boš dobr položu bo za 30 let dobr.

  – Baba j k mobitel jo daš na potih pa še kr trese.

  – Kdaj maš kot ribič najraje ženo? Kadar ma gliste.

  – Baba je k žoga – ko je enkrat preluknjana, jo je treba kar naprej pumpat

  • Matija

   Hehehe, prov fletne ma, za nasmejat

   • komar marko

    tudi črv, ko vrta je fleten, tam se ne smejiš ampak stokaš!

    • Matija

     jest nimam črvov, nisem gnil

     • komar marko

      ja v hlačah imaš črva. Bljak!

     • Matija

      pa kaj te briga kaj imam jest v hlačah. a si peder al kaj?

     • komar marko

      očitno si ti, ki se skrivaš za ŽENO! Da te ni sram!

     • Matija

      skrivam za ženo? od kje ti pa to?

     • komar marko

      tako mi je izpisal moj PC, ki ima poseben program za prepoznavanje IDIOTOV!

     • Matija

      Verjetno si ga narobe nastavil pa ti je izpisalo tvoj profil.

     • komar marko

      Vprašaj sineka, on je baje strokovnjak za te zadeve in pozna program!

     • Matija

      Dej, ne klamfaj neumnosti na otroškem nivoju.

     • komar marko

      ha, ha, ha. Vidiš, si tipičen rdečko ki se sramuješ svojih otrok, pač niso krivi, če se jim OČA skriva pod maminim krilom! Pač je copata!i!

     • Matija

      Težko je resno debatirati z idiotom, ki kar na slepo strelja neumnosti in bedarije, brez neki utemeljenih argumentov. Res se mi ne da na tem nivoju bebavosti. ajd, mej se

 • garfi

  Borata in KurĆana so izvolile “ženske” ker imata Plave oĆi
  rkc z ovcami so pa itak v pm
  k maši in potem KurĆana volit, župnik je šarcu delal ogromno reklamo in s tem mafiji

  • komar marko

   No ja tudi jaz sem ga volil. Samo zato ker je poštenjak, je pa naiven. Ne sodi v tisto stranko, čeprav so se prilepili nanj ,

   • garfi

    Borat je poštenjak, kva pa ti ješ
    on je med najbolj zaslužnimi za škodo in mafijo in ugrabljeno državo
    med drugim je vzel 9 milijard kreditov

    • komar marko

     je, poštenjak. Samo NAIVEN!Drugi so ga opetnajstili, ne on. Žal je bilo preveč hijen in golobčkov, ki so srali okoli njega!

     • garfi

      naiven psihopat je

     • komar marko

      Njet.

     • garfi

      seveda ja
      noben rdeĆko ni normalen, enako pedri in mnogo rkc ovc

     • Matija

      točn tko

     • komar marko

      hja,O OVCAH iz RKC ne bi pisal, ker jih imamo leta 2017 še 24.000 posvečenih, ki so biriči in nam PIJEJO kri, poleg tega imajo nekateri še spomenike za zasluge za rove in jih častijo po božje! To so OVCE!

 • Janez

  Pa?
  PREKINIMO KONTINUITETO S KOMUNIZMOM !

  SRBIJA !
  Nas prehiteva ! Izvedli so že leta 20015. leta !

  RURADNO, SODNO
  R. E. H. A. B. I. L. I. T. A. C. I. J. O – Draže Mihajlovića.

  Vrnili so mu
  – državljanske pravice,
  pravico do groba, realnega javnega spomina itd.

  IZVEDIMO
  TUDI V R. SLOVENIJI !

  R. E. H. A. B. I. L. I. T. A. C I. J. O !
  – VSEH
  NESODNO POMORJENIH ŽRTEV “TITO-STALIN KOMUNIZMA ” Čimprej ! L.r. Janez K. KOMENDA

  • DJURO SUMAR

   In koga bi ti bedak rehabilitiral v Sloveniji? Morda kar Hitlerja, kateremu ste prisegli zvestobo.

 • DJURO SUMAR

  Pod takle slavospev Milanu Kučanu bi Katanec dejal: KAPO DOL. Saj ni čudno da levica venomer zmaguje, če zanje dela reklamo tudi Vinko Gorenak. Kaj čmo, imamo pač popolnoma nesposobno desnico, ki niti svojih zapšriseženih volilcev ne pripravi do tega, da bi šli na volitve. Namesto, da iščete napake nasprotnika, poiščite svoje.

  • garfi

   ja bi bilo potrebno pogledati vaše volilne goljufije, ki jih kar mrgoli

   • DJURO SUMAR

    Kako veš, da jih kar mrgoli, če jih niste pogledali.

  • tohuvabohu

   Dajte se rdečkarji enkrat zmeniti, kaj boste nakladali. Dosedaj ste vedno jokali, da ima SDS zveste volilce, ki nikoli ne ostanejo doma.

   • DJURO SUMAR

    Saj ste zvesti, le premalo vas je.

    • tohuvabohu

     Zakaj pa potem jamrate?

     • DJURO SUMAR

      Dokler vas bo vodil JJ ne bomo nič jamrali, saj nam je uspeh zagotovljen.

 • xtc

  Slovenci so narod idiotov.

  • DJURO SUMAR

   In ti si prvi med njimi.,

  • hle

   No končno si se le izdal da nisi Slovenec mene je že skrbelo od kod taki raje ne bom napisal v našem narodu

 • Olga_10

  Ne verjamem volilni komisiji! Ne verjamem “anketam” na Hanzi…. Sama laž in manipulacija po navodilu Murgel!
  Pred volitvami zahtevati nadzor nad republiško volilno “komisijo” in poklicati tuje opazovalce!
  Vsi na volitve! Razni Kardeljevi vnuki ne sodijo v EU! Lustracija na vseh področjih!

  • Valter BraniSlav

   MURGLE TUDI VODIJO FEDERAL RESERVE, DOLOCAJO STOPNJO OBRESTNIH MER V ZDA, TER VPLIVAJO NA TO KOLIKOKRAT NA DAN GRE OLGA SRAT…. ZA VSEM TEM, TUDI ZA NJENIM KAKANJEM, STOJI ZLOBNI KUCAN KI JE ITAK KRIV PRAV ZA VSE.

   • JohnDoe

    Da ne govorim o tem, da so krivi za včerajšnji sneg in današnjo odsotnost le tega :).

  • JohnDoe

   Saj ne da te provociram ali kaj, samo Šoltes ima verjeno svojih grehov dovolj, da mu ni treba pripisati še krivde, da se je rodil iz spermija sina od zločinca Kardelja. Tega pa res ni sam kriv.

 • garfi

  SerpentinšĆek je iz zelo čudne zgodbe in družine in ravno takšne mafija ustvarja in najbolj izkoristi
  tu so seveda še pedri in islamisti z istimi cilji ustvarjanja zmedencev in psihopatov
  tip je v najboljšem primeru popolna zmeda, hkrati v obeh cerkvah, ki se očitno zbližujeta

  • Valter BraniSlav

   JA EDINO TI SI NORMALEN, SEVEDA… IN ZA VSE TVOJE SRANJE SO KRIVI DRUGI… TIPICNO SLOVENSKO, TIPICNI IZGOVORI SLABICEV KI IZ SEBE NISO NAREDILI NIC….

   • garfi

    ti titoist si iz sebe naredil drek

    • Valter BraniSlav

     Jaz Titoist sem iz hrane napravil drek ki sem ga izvrgel v straniscno skolko. Drek se imenuje garfi… na zunaj malo podoben oranznemu mucu, na vznoter pa kup nesrece, ne kup dreka…

     • garfi

      tito=zločinec
      titoist=tito

     • Valter BraniSlav

      ti imas rad poenostavitve, tako kot Steiermark.
      Blagor ubogim na duhu kajti v njih je bozji drek…

     • garfi

      tito=psihopat=valter branislav

   • karlina

    Utihni

   • Korenjak

    Veš, kaj je največja parodija, “Valter”? Preko interneta lahko zavonjamo tvojo pijansko sapo, ti bi se nam pa rad prodajal kot uspešen finančnik v tujini. Če pa nimaš dveh možganskih vijug, dragi moj pijanček v jugodeliriju.

 • Olga_10

  S kakšno pravico komunist Kučan in nacist Soros, oba že z eno nogo v grobu, krojita usodo mladih ljudi?! Oba je treba zaradi islamisticnih in komunističnih zločinov nad nedolžnimi ljudmi zapreti do smrti!

  • AlternativaZaSlovenijo

   Ker jih mladi očitno raje poslušajo. Zakaj pa je tako, pa se vprašajte starejši?

   • garfi

    opranoglavec

    • AlternativaZaSlovenijo

     Včeraj sem si opral glavo. Problem pri vas, ki si očitno nikolo ne perete glavo je ta, da si nikoli ne vprašate zakaj vas srbi glava? Nikoli ne raziskujete vzroka za neuspeh, ampak posledice sojih lastnih neopranih glav prikazujete kot krivico, ki so vam jo povzročili drugi.

     • Valter BraniSlav
     • Valter BraniSlav

      Ja seveda komunisti so krivi za vse, zlasti mrtvi. Krivi so celo da so pisci teh vrstic impotentni, da imajo slabo prebavo, da ponoci tezko spijo in da nimajo denarja… Pa se za kaj so krivi Tito in Kardelj… Ja pa zelo zelo zelo mocan gejevski lobi jim tudi krade denar in zdravje… pa Pepca Kardelj iz inostranstva tudi… KRIVI SO DRUGI DRUGI DRUGI, JAZ SEM ZRTEV.

     • AlternativaZaSlovenijo

      Pa saj imaš delno prav. Krivi so tisti, množica tistih, ki so tem bolnim modelom sledili in delali zlo namesto njih, ker sami modeli so bili strahopetci na kvadrat. Lepo Đilas opisuje Tita, kako se je ves posran skrival, ko so Nemci napadli Drvar.

     • Novakec1

      Med osamosvojitvijo je fejst zaudarjalo po posranih….

     • karlina

      Kot vsi partizani

     • učko

      Kurc, če so pokradli milijarde iz bank in JU in nabili kretensko visoke davke folku, ki mora zdej to plač’vat, pol ni tako brez veze. Sej u prejšnji Jugi je cela propadajoča 80′ leta dobr’r živela samo režimska golazen, ostali pa tolkli revščino !

     • Novakec1

      Zdej se pa cedita med in mleko režimski golazni in prisklednikom, JS, JU….raja pa korenince….

     • Valter BraniSlav

      pa bi sli na zahod tako kot sem sel jaz.

     • Novakec1

      In kaj zdej tuki drekec mešaš, tam bi ostal.

     • Valter BraniSlav

      Kje naj bi ostal, v SLO ali USA/UK?

     • karlina

      No, potem se pa tudi ne vtikaj v naša posla in bodi tiho, kot si pobegnil, lahko je tebi biti pameten, ker ne živiš v Sloveniji, ne veš, kako in kaj, misliš, da je vse res, kar vidiš in prebereš v levih medijih, da lahko potem pluvaš na tem našem domoljubnem portalu, samo pšššššššš

     • Valter BraniSlav

      Jaz nisem od nikoder pobegnil. Jaz sem odsel ker sem hotel nekaj vec kot hoce poprecen Slovenec. Lahko bi sla takrat z menoj, pa si ostala doma… sedaj pa se pritozujes…
      Sicer pa berem vse medije, tudi Novo, Reporter in Demokracijo…

     • Korenjak

      Najbrž misliš “zahod” v srbo/hrvaščini? Čućalica ali engleski zahod?

     • karlina

      TOČNO-SAMO KOMUNISTI !!!!!!

     • garfi

      že 70 let vem
      ti se raje popraskaj in ne bluzi neumnosti

   • Olga_10

    Moji otroci do vzgojeni in poslušajo očeta in mater!

  • garfi

   pripravljajo VOLI-lno pravico za otroke že s 16. leti

   • Olga_10

    Tudi to jim ne bo pomagalo…

   • karlina

    In to bodo tudi dosegli, verjemi

  • karlina

   Če SOROS ne bi financiral Kučana, se ne bi mogli iti teh levih kuharij, verjemi, samo denar, denar je -sveta vladar in stranki, za katero stojita Kučan in Soros

 • radames

  Že zjutraj sem za nek forum napisal tole:
  Prosto po nekem twitu: “Šarčevo listo se že omenja kot
  ZMAGOVALKO na prihodnjih parlamentarnih volitvah!!!!”

  Rdeče ozadje je že začelo s sugestijami. Tako kot z
  “najverjetnejšim mandatarjem” Jankovićem, tako kot s Cerarjevo
  “stranko” SMC in Cerarjem kot “najverjetnejšim mandatarjem”.

  Glede na ti dve izkušnji, je vsak tisti, ki bo volil Šarčevo listo
  – KRONAN VOSU!!!!

  • Novakec1

   Ne, izdajalec slovenstva.

  • karlina

   TOČNOOOO, danes sem na nekem portalu, ki ni ravno desni, prebrala, komentar, da je Šarec podoben Cmerkotu, le , da je veliko bolj nevaren, se mu vidi !!!!!

 • Olga_10

  Stranka prihodnjih volitev po Kučanu – LMŠ – LEVI Marjan Šarec!

  • Novakec1

   Stranka KŠZ (kučko, šarac, zoki)

   • Olga_10

    Kriminalec-psiho-posiljevalec…

 • Valter BraniSlav

  Slovencem iz te stranice vladajo mrlici ali upokojenci.
  NIMATE JAJC DA BI SAMI KARKOLI USTVARILI IN ZA SVOJE NEUSPEHE KRIVITE DRUGE….

  • učko

   Kwa ma to veze s Šarcem ?!

   • Janez

    Pusti ga.
    PIJAN JE
    VERJETNO KOT KRAVA. Brezveznnik in trobezljaač je cca 80 let. L.r. Janez KOMENDA

  • Janez

   Ja?
   A še nisi spil tistega
   LITVINENKO ČAJA? Zakaj pa čakaš? Saj je dober ruski čaj. L.r. L.r. J. KOMENDA
   P.S.
   KOMUNISTIČNE MORILCE NA SODIŠČA

   http://www.demokracija.si/slovenija/brecelj-v-svoji-novi-knjigi-razkriva-politicno-ozadje-trojnega-umora-leta-1944-v-trstu.html

   ZAGOVORNIKE KOMUNISTIČNIH MORILCEV
   PA VEN IZ POLITIKE.

  • Janez

   Pojma nimaš. Trobezljač brezvezni. L.r. J. KOMENDA

  • AlternativaZaSlovenijo

   A ni tko, da zdalje v ZDA delate, ne pa se za…te na nekem slo portalu???

   • Valter BraniSlav

    Delam v svetu financ ze 40 let. Imam svoje kliente, vsem urejam portfelje. Vse sem naredil ze tisockrat… Imam dovolj casa. Otroci so zapustili dom… Zeno imam sicer zelo rad, a vcasih sem malo navelican vsega pa grem na net… poslusat svoje so Slovence kako jamrajo in jamrajo in jamrajo… in vidijo strahove vsepovsod… ter si predstavljajo kako zelo bi oni bili srecni in uspesni ce se ne bi rodili v tej komunisticni Sloveniji ampak nekje na zahodu….

    Poskusam jim odpreti oci… poskusam jih prepricati da oni niso zrtve…. ampak si to vlogo zgolj domisljajo…

    Slovenskemu narodu je samo pomilovanje (bogi jaz) kot religija ki se je nocejo odpovedati… Mogoce ves zakaj je temu tako?

    • AlternativaZaSlovenijo

     Jamrajo na portalih. Jaz nimam časa da jamram, pač pa moram vsakodnevno zaslužit svoj kruh. Ne mislim pa zbežat, ker imamo danes tu v Sloveniji, ki je integrirana v Evropo dosti več možnosti za prodor in uspeh kot je bilo v prejšnji jugovini. Evropa je pač velika. Jamrači me ne ganejo, celo smilijo se mi. Pač, potrebna bo še kakšna menjava generacij, da se stvari normalizirajo.

    • Korenjak

     “Delam v svetu financ ze 40 let.”

     V katerem bifeju pa?

  • karlina

   Zakaj pa si ti potem pobegnil v tujino, samo vprašam

   • Valter BraniSlav

    Pobegnil pred kom? Odsel sem v sirni svet ker sem hotel od zivljenja vec kot poprecen Slovenec. Pred nikomer nisem bezal, saj ni bilo potrebe. Stricek Edo, ki sicer ni maral realne ekonomije, mi je celo placal prvo karto, povratna karta je takrat stala 200 dolarjev, 5 krat manj kot danes. Na nek nacin je bil celo ponosen da sem sel v sirni svet. Ne, nikoli me ni oviral pri tem da bi si nabral znanje tudi v svetu proti katerem se je on formalno boril. Stric Ivan Macek, pa sploh nikoli ni bil kompliciran clovek. Tito je imel raje Ivana, Edo mu je sel velikokrat na zivce ker je prevec teoretiziral, z Ivanom pa sta se namesto o samoupravljanju lahko pogovarjala o lovu na divje zivali in o lovu na zenske…. Oba sta bila izkusena lovca, vendar sta tako stric Edo kot Ivan bila zvesta svojima zenama. Bila sta stara generacija in bila privrzenca monogamije. Tito pa je bil veliki zenskar. Ljubil je zenske. Na nek nacin je preziral Eda, in celo ni podpisal zadnje ustave SFRJ na kateri je stricek Edo tako dolgo delal.

    Ko sem bil v NYC sem veliko razmisljal kaksno bi bilo moje zivljenje ce bi se rodil par sto let prej, predno je NYC postal sredisce sveta. Najverjetneje bil se preselil ali na Dunaj ali v Benetke.

    Ko sem bil se otrok smo stanovali ob progi Ljubljana – Kamnik. Kot otrok sem fantaziral da sem usel od doma, se usedel v vlak in se odpeljal v Pariz kjer sem zacel novo zivljenje umetnika… Pred nikomer nisem bezal, se zlasti ne pred obema strickoma ali pred UDBO.

    Karlina, si se kdaj vprasala zakaj taki kot vi vidite sebe vedno kot zrtev? Se ti ne zdi da bi prisla v zivljenje dalj ce bi se videla drugace, npr kot zmagovalko?

    90% vas na tem portalu pa skrbno negujete vlogo zrtve in drug drugega prepricujete kaj naj bi vam zlobni komunisti naredili… Je res tako udobno ziveti v samopomilovanju?

 • mona lisa

  Kučana na odpad.

 • Zgornji

  Ja, v glavnem pa so to sami Brezvezniki – ITAAAK !!! ! !!! Amennn !!! ! !!!

  • Novakec1

   In taki krojijo usodo slolandije ki gre u maloro.

   • Zgornji

    Ja, Zato ker smo kot Celoten narod tako Pokvarjeni, Ravno Zato dobivamo Takšne Pokvarjence na vlado !!! ! !!!

 • učko

  Udbo-mafija je angažirala enga povprečenga glumca za ta glavnega na prihodnjih državnozborskih volitvah. Pravilno ! Preslab ali predober glumac bi bil več kot očitna nategvačina, ta pa bo ravno pravšnja nategvačina !!!

  • karlina

   Udbo-LGBT MAFIJA !!!!!

 • TistoPravo

  Šarec je samo figura, ki onemogoča vse ostale možne kandidate…ni zastonj biu del radia Ga-Ga..pri Sašotu se ne družijo naključno, in ne imitirajo naključne..resnica je kruta, ampak desnica je medijsko umetno zasenčena….sedaj, ko so ugotovili…da te tud negativne novice utrjujejo in omogočijo golasove na volitvah….enostavno več ne pišejo in medijsko izspostavljajo opcije, ki jim niso v interesu…tko so naredil z Zmagotom, to sedaj počnejo z Janezom….za Ivana pa ni blo druge opcije več, kot bam…ko enkrat država doživi tako stanje tudi v politiki, si lahko vsak misli kakšna je prihodnost v naši sicer prelepi deželici…je ni! Zato vsi mladi in pametni, najdite so lepši predvsem bolj pošten prostor pod soncem na tem planetu…škoda vas je za to enoumje in politično zatiranje…predvsem pa zatiranje vaše prihodnosti v poštenem, gospodarnem in z veliko rojenimi zvezdavimi in sitimi otroci našega domačega naroda in kulture..potomci, katerim boste v ponosom …kjer ste jim omogočili začetek življenja, in za svet ki ste ga ustvarili za njih. To situacijo pa jim bo spet zelo zelo težko razložiti, in vam kot staršem spet ne bodo verjeli in vas sodili…in to povsem upravičeno, sploh z pametjo in dostopnostjo informacij v tem času. Za usodo svojih otrok ste neposredno odgovorni, zato imate noge roke ušesa usta in možgane…da se umaknete v boljši svet, tukaj pa naj ostanejo tisti ki to nepravičje in zlagan sistem demokracije omogočajo, ter nasproti tisti ki se v utapljajo v miselnosti “nič se ne da narediti”. Ko se nič ne da narediti, se pokaže hrbet…dovolj je, Slovenija! Adijo domač narod

  • Janez

   Daj, daj !
   KOMUNISTIČNE NESODNE MORILCE?
   SPRAVILI JIH BOMO NA SODIŠČA ! Domača in EU. Na sodišča. L.r. Janez K. KOMENDA
   P.S.
   KPS MORILCE
   TEH TREH NEDOLŽNIH
   LJUDI NA SODIŠČE.
   http://www.demokracija.si/slovenija/brecelj-v-svoji-novi-knjigi-razkriva-politicno-ozadje-trojnega-umora-leta-1944-v-trstu.html

  • karlina

   TOČNO, v Sloveniji bomo ostali samo še starci, kar se tiče-pravih, krščanskih SLOVENCEV, čez nekaj let pa se več ne bo slišala na ulicah SLOVENSKA GOVORICA, oz. tisti, ki bo koga srečal, bo dejal, o, hvala Bogu, še govoriš slovensko, to ni GROZLJIVKA, to bo RESNIČnOST in zato se jim gre-komunistom,

 • Janez

  STALIN KOMUNISTIČNI NESODNI MORILCI
  ZNANI POIMENSKO
  ČAS
  JE
  ZA URADNO, SODNO OBRAVNAVO KOMUNISTIČNIH NESODNIH KRVNIKOV ! L.r. Janez K. KOMENDA
  P.S.
  POIMENSKO ZNANI
  KPS
  STALIN KOMUNISTIČNI MORILCI
  TREH MLADIH NEDOLŽNIH SLOVENCEV, TRST 1944
  http://www.demokracija.si/slovenija/brecelj-v-svoji-novi-knjigi-razkriva-politicno-ozadje-trojnega-umora-leta-1944-v-trstu.html

 • tetka z ozadja

  Janšisteki, ali še sploh kaj ostane za vas? Sprijaznit se boste morali, da vas mi Slovenci ne maramo, predvsem samo zaradi JJ. In vi ste popolnoma nesposobni karkoli ukreniti.

  • Janez

   Ti!
   NISI SLOVENEC. Nisi etičen, dober Slovenec.
   Ti si en nizkoten plačanec. Ti nisi – etično dober Slovenec.
   Na Dobu so tudi Slovenci.
   Morda prideš tja. In spadaš med tiste Slovence na Dobu? Ti že veš. L.r. J. KOMENDA

   • tetka z ozadja

    Jaz tam še nisem bil janšek pa že.

    • Olga_10

     Vidite gospoda Janši se v sanjah? Res je odličen! Drugo leto bo še predsednik vlade, da naredi red v Butalah!

    • karlina

     No, če ti praviš, da je bil, potem si tudi ti bil, drugače tega ne bi vedel, kajne

   • Aresnica

    Janez – pozabil si napisat, da ta niče iz ozadja vsak dan gospoda Janeza Janšo sanja_ upam , da ne bo pristal v umo bolnici.
    __________
    Lep pozdrav

  • Janez

   Nekdo!
   TE JE POPLJUVAL. Poglej se v ogledalo. L.r. J. KOMENDA

  • AlternativaZaSlovenijo

   Komuništek, zakaj pa se imaš ti za sposobnega?

  • Janez

   Tudi Silvo Plut
   In Metod Trobec sta bila Slovenca. A si bolj njune sorte.? L.r. J. KOMENDA

  • montyamp

   Hahaha , nažrl si se germanskih pomij , zaj boš pa pametoval , mister bankrot .

  • Olga_10

   Murgleone ni uspel, tetka…Titanik vam tone….tika taka, Deutschland čaka…

  • Janez

   Saj !
   TI TU NIKOGAR NE ZANIMAŠ.
   Najbrž si. en hlapček iz SD stranke, ki jo vodi
   nek veterinar, kar pomeni “DOHTAR ZA PUJSE” . Kako simbolično. A ne? L..r. J. KOMENDA

  • karlina

   Verjemi, tudi naš čas bo še prišel, enkrat že, pa čeprav ti in jaz tega ne bova dočakala, kajti -vrč hodi toliko časa po vodo, da se ne razbije. Slovenski vrč pa je že dolgo , dolgo časa tako okrušen, samo še malo, pa se bo čisto raztreščil

 • macon

  DL je imela liberalen program in več uglednih liberalcev, Previrant pa je to izpridil in slehernikom zagabil liberalno ekonomsko opcijo za več mandatov vnaprej. Sigurno po nareku in za nagrado udbomafije.

  • JohnDoe

   Jp, DL je imela spodoben ekonomski program, škoda ker je Virant s svojo preračunljivostjo v prvi 3 mesecih odgnal večino ustanoviteljev in po hitrem postopku pokopal stranko. Tule zunanji akterji niso imeli nič, samo notranji boji so bili. Če bi takrat dali Šušteršiču vodit stranko, bi pomoje še danes bila visoko pozicionirana stranka, s katero bi šel marsikdo v koalicijo (konec koncev, je vedno dobro imeti urejene finance, da se potem zaj**vaš z ostalimi političnimi irgricami).

 • Janez

  R E H A B I L I T A C I J A! !
  URADNA
  SODNA
  TEGA
  OD
  “TITO STALIN KOMUNISTIČNE OZNE NESODNO UMORJENEGA 17 LETNEGA DEKLETA !

  AGELCE MEH IZ SAVINJSKE DOLINE . Čimprejj. Preko EU SODIŠČ. L.r. Janez KOMENDA
  P.S.
  REHABILITACIJA
  OBSODBA NESODNIH KP MORILCEV.

  http://reporter.si/clanek/slovenija/zverinsko-umorjena-angela-meh-pociva-na-pokopaliscu-v-smartnem-ob-paki-472687

 • montyamp

  Šarec ma frizuro , kot bi pravkar prilezel iz halbmadžarske riti .
  In takšna sorta stalinistične glistavosti ubija KRAMBERGERJE .

  • Poštenje velja

   Rom pač po domače ci…

 • Janez

  Ali?
  KDO KAJ VEČ VE ?
  O
  SD KUMRA – VODJE PAHORJEVEGA VOL. ŠTABA. Jaz ga ne poznam. L.r. J. KOMENDA

 • Franjo Trojner

  Naivni smo ljudje, zelo naivni! Iz propadle zgodbe novih obrazov se nismo ničesar naučili in kot osli vedno znova hodimo na tanek led. Sedaj res verjamem, da je neumnost ljudi res brezmejna. Na TV ekrane nam zainteresirani strici, tete in en zagrenjen palček zalepijo novo vedno smejočo se faco, ki obljublja boljše živlenje, večje plače in penzije, nove zaposlitve, manj davkov , skratka rešitev vseh naših problemov zdaj in takoj, kot nekakšno čudežno vodico, ki nas hipoma ozdravi vseh bolezni in tegob, mi pa vsi veseli na prvo brez razmisleka in spomina tak nateg masovno podpremo. Le kam se je izgubila vsa kritična javnost? Kam naš razum in kmečka logika, ki je vedno krasila slovenski rod? Sam imam raje, da me sovražite, kot bi me imeli radi zaradi nečesar kar nisem in ja, raje sem ovca, kot osl, ki vedno znova hodi na tanek led in pol hop v mrzlo vodo.

  • montyamp

   Sva že dva .

   • karlina

    Hvala enako, ampak, kot sem že zgoraj napisala, težko bo, kajti , ko kaj takšnega govorim starejšim, ki nimajo ali pa imajo samo 500 evrov pokojnine, pravijo ,ah teh nekaj let bomo pa še zdržali, sicer pa sem danes čisto po slučajnosti, gledala na History-o Karlu Marxu-ni kaj naši komunisti se ravnajo točno po njegovih načelih, še posebej ZL

  • karlina

   Dragi Franjo-72 let totalitarnega komunizma in vsega, kar je povezano z njim, predvsem grožnje, je v ljudeh naredilo svoje, skratka, KOMUNISTOM je res uspelo do konca uničiti PRAVI, KRŠČANSKI SLOVENSKI NAROD, mislim, da nas je takšnih v Sloveniji mogoče samo še 1/3.

 • Sloustava

  Kucan dela to, kar zna in zato, ker mu narod to dovoli. Ne pomaga jamranje po forumih, treba je nekaj narediti. Hoditi od hise do hise in prepricevati ljudi, mamce iz Za. Kaslja, ki so zadovoljne, da lahko poleg kruha kupijo tudi salamo in jim dokazovati, da nas ta politika, ta Kucan, ta Cerar, ta Vlada, ti mediji, peljejo v “zakol”. Ce hocete iti prostovoljno, je to vas problem! Moj namen je ozavescati ljudi. Sedaj nam bildajo Sarca, Serpentinska, da se nam tujina krohota na vsa usta. Psiho je pravi material za Kucana in strasno nor za Slovenijo.

  • karlina

   VELIK PODPIS

 • Mike Zulu

  Evo zakaj kot desničar nikoli nebom volil SDS …citiram del članka: “Kako si drugače razlagati dejstvo, da je večini državljanov Slovenije znani koprski župan Boris Popovič, ki ima kaj pokazati, kaj je naredil, na volitvah v prvem krogu dobil le dober odstotek glasov…” Nemorem verjet da stojite za znanim kriminalcem Popovićem.. “ki ima kaj pokazati” ???? Ja mogoče pokazati to kako se krade..

  • Janez

   Prav !
   Še zbriši, kar si napisal.
   ZAKAJ NE BOM VOLIL – SD, SMC, DESUSA, ZL, NE ŠARCA ?
   ZATO,
   KER SO ENI BREEZVEZNI POKONMUNISTI, KI

   -NITI ZGODOVINE NE POZNAJO,
   – NESODNO MORILSKE PRDHODNIKE IMAJO,
   NE ZNAJO PORIHTATI PRAVA, SODIŠČ,
   – VSE SO ZAFURALI,
   NIMAJO NOBENIH KVALITETNIH PROGRAMOV. Brez veze so. L.r. Janez K. KOMENDA

  • Lustrator

   Ne razumeš poante. Popovič tu ni naveden kot nekakšna moralna avtoriteta, ampak le kot paralela so-županu Šarcu, ki pa ima za razliko od Popoviča popolnoma prazen dosje, nekako tako kot Jaka Racman.

 • Vrhovni sodnik

  Če desne stranke ne boste aktivirale bistveno več volivcev, so sanje o desni vladi brezpredmetne ali pa spremeniti volilni sistem v večinskega.

 • Janez

  Ah !
  “ŽAL” PREDS. PAHOR JE !
  Komunistek rdeč kot rdeča pesa. RDEČ KOT RDEČA PESA.
  NA
  PRREDVOLILNEM SHODU ” PAHOR – SKUPAJ” 18.10. 2017 V KINU BEŽIGRAD !
  JE
  TA “VSESLOVENSKI PAHOR” NAGOVARJAL TAM ZBRANE EX KP, ZK SENIORJE
  S
  “TOVARIŠI IN TOVARIŠICE” IN SE JIM ” LIZAL” KAR SE JE LE DALO. L.r. Janez K. KOMENDA

 • samotoje

  LMŠ (Lista Marjana Šarca) se bo za parlamentarne potrebe verjetno preimenovala v stilu SMC. Tako se to dela. Seznam enako ali podobno (ne)mislečih in hop- nova stranka v parlamentu. V tem primeru bo med njimi tudi Nina Irt, potomka razvpite kamniške komunistične družine, ki je pri ponovljenem glasovanju o preimenovanju kamniške knjižnice v knjižnico Franceta Balantiča, svoj glas proti preimenovanju v prisotnosti Tilke Balantič Jesenik, Balantiče sestre, obrazložila z besedami, da se pač ve, iz kakšne družine izhaja, in da upa, da bo gospa Jesenik, sicer učiteljica Nine Irt v osnovni šoli, to razumela. Posnetek te sramotne seje hranim, bo še prav prišel. Torej, te sorte tiči se pripravljajo na naskok na parlament. Z Mescem, Kordišem in podobnimi se bodo odlično ujeli. Ne verjamem, namreč, da bi Slovenci v enem letu spregledali.

  • radames

   Če niso spregledali v tričetrt stoletja, tudi v enem letiu ne bodo.

   • samotoje

    Torej se strinjava. Ostane samo glas proti na volitvah oz. glas za stranko s pravim programom.

  • Janez

   Hvala ! Za objavo ! L.r. Janez K. KOMENDA

  • karlina

   TOČNO, VSE JE RES, NA NAŠO VELIKO ŽALOST !!!!

  • Lustrator

   Imaš slučajno link do te seje? O mesariji, ki so jo partizanski klavci izvedli v Grahovem, sem že kar nekaj prebral in prav zanima me s kakšnimi besedami njihovi sodobniki branijo revolucionarne zločine sredi evrope v 21. stoletju.

 • ljubinica

  Odlicen clanek.
  Do popolnoma enakega spoznanja sem prisla tudi sama.
  ——-
  Spet so aktivirali Golobica. Na Hanziju je komentiral volitve.
  Twitnil je, da ima Sarec sanse na parlamentarnih volitvah, ce bodo mediji benevolentni do njega …

  Vemo pa, kdo odloca, do koga so “mediji benevolentni” ….

 • Janez

  KOMUNISTIČNO NESODNO NASILJE, “ZAVAJANJA IN LAŽI” ŠT. 3.

  OBJAVITI
  DOKAZANO VERODOSTOJNE PODATKE O KPS KOMUNISTIH STALINISTIH
  IZ
  OBMOČJA SEVERNO OD LJUBLJANE : Tacen, Domžale, Kamnik z okolico.
  Z
  DOKAZI O IZRAZITI VKP B STALINISTIČNI USMERJENOSTI TEH LJUDI.
  IN
  Z DOKAZI O NJIH USMERJENOSTI V STALIN KOMUNISTIČNO NASILJE.. L.R. Janez K. KOMENDA

 • Janez

  ZAHTEVAMO !

  URADNO,
  SODNO
  – R. E. H. A. B. I. L. I. T. A. C. I. J. O !
  VSEH
  NESODNO UMORJENIH ŽRTEV KPS , KPJ STALIN KOMUNISTIČNEGA TERORJA !

  ZAHTEVAMO !

  URADNO,
  SODNO O B S O D B O – VSEH DOKAZANIH !
  KP STALIN KOMUNISTIČNIH – KRVNIKOV , UKAZOVALCEV ITD. NESODNEGA MORJENJA !

  Navajam
  PRIMER URADNE, SODNE R E H A B I L I T A C I J E !
  Ki se od 2015. leta dalje izvaja v državi SRBIJI !

  – REHABILITACIJA DRAŽE MIHAJLOVIĆA

  http://www.blic.rs/vesti/drustvo/rehabilitovan-draza-mihailovic/hl3x4ex

  – REHABILITACIJA OČETA ZNANE PRAVNICE GE. VERE MEJAK
  V SRBIJI: NESODNO UMORJEN JE BIL S TRANI “TITO KOMUNISTOV”

 • karlina

  “Milan Kučan, dominantni mediji in finančno mafijsko podzemlje v Sloveniji volivce lahko “nategnejo” (se opravičujem izrazu) do te mere, da lahko kamorkoli izvolijo kogarkoli, ki ga oni določijo.” To je lahko tudi priljubljeni lik iz risank Jaka Racman.

  VELIK PODPIS, enega racmana jaka že imamo-cmeravega cmerarja !!!!!!

  • Olga_10

   Mislim, da Cerarju bolj ustreza Disneyev Goofy!

 • Jana učak

  VG spet en zmazek! Grozljivo, dominantni mediji (le kje je žolti Reporter?), mafijsko podzemlje ,kvazi intelektualci…. To je vse skupaj zmetal vrli VG(za to je treba kakšen kumrovski doktorat po pošti). Neverjetno!!!!

  • učko

   Kwa ti ni jasno? Vse je lepo ekzaktno napisano. Dominantni mediji pa so v bistvu “režimski mediji” !!!!

  • Lustrator

   Zmazek? Če bi bil res, bi zdajle brali na desetine alinej v katerih bi s protiargumenti replicirala zapisanemu, tako pa beremo samo lajanje. Je pa zabavno kako se komiji norčuijete iz Kumrovca, potem pa sami tja romate – a ne v 80ih, ko je bilo to takorekoč zapovedano za državne uslužbence, ampak leta 2017!

  • samotoje

   Pričakovati je, da bodo tvoji komentarji o zdaj naprej na nivoju tvojega doktorata. Ali pa so morebiti že zdaj? Še to-kumrovški se reče.

 • učko

  Glumi glumac glumu! To je Šar’c !

 • tarantela

  In zakaj bi moral Marjan Šarec ostati nekje v ozadju; zakaj ne bi smel kandidirati; zakaj vam gre v nos morebitna njegova Delavska stranka? Menda ste demokrati, al kwa? A so demokrati samo tisti, ki vašemu vodji podplate ližejo, vsak drug pa je lewakar, komunist, kučanist, zagovornik pobojev in tako sranje? A nima kdorkoli pravice drugače misliti in delovati, še posebno, če mu ne morete naprtiti nobenih grehov, samo nevaren vam je, ker ga veliko ljudi podpira!?
  Ste pa demokrati! Za crknt!

  • učko

   Jah, za njim več kot očitno “stoji” šef vseh šefov Udbo-mafije, Milan Kučan. Tle ni dvoma. In od kdaj je bil Kučan za delavca? Njegov režim nabija kazni (beri: idiotsko visoke davke) na plače, da njegovi korporativistični managerji izžemajo delovno rajo kot v komunizmu in da se plačujejo s strani režima nakraden milijarde v bankah in JU. In sedaj je Šar’c šef “Delavske stranke”? Še v javni upravi imajo eni manjše plače od minimalca in to tisti, ki so tam za to, da delajo in garajo in strežejo preplačanim režimskim birokratskim privilegirancem ! Šar’c je več kot očitno “glumac” in še eden režimski prevarant v politiki !!!!!

  • Pesjan

   Ne nima pravice,nihče ki se brati z barabo Kučanom nima pravice vzdigovati glas še manj pa da bi barabe vlladale,star pregovor pravi povej mi z kom de družiš pa ti povem kdo si!!!!!!!!!!

 • luckyss

  Hja, Vinko…ste pač tisti v parlamentu premalo aktivni ali pa kako drugače nezanimivi, da vaših kandidatov še pes ne povoha….Bo torej treba manj lajat, pa več delat…

  • MižekFiga

   Manjka VEČ (najmanj še dve) neodvisni TV postaji in ukinitev ali temeljita preobrazba Dolančeve FDV.
   Italijani imajo podoben dolgoleten mafisjki sindrom, zato nas čaka še obvezna odklopitev od srbijansko turškega vpliva, ki so nam ga umetno nadeli kriminalci komunisti!

 • Zima prihaja

  Koliko država plača na leto za obresti za najete kredite in koliko ustvari ?

  • učko

   Anuiteta je več kot milijardo eurov !!!!

 • Janez

  R E H A B I L I T A C IJ A
  URADNA, SODNA NESODNIH – ŽRTEV SLO ZLOČINSKEGA KPS STALIN KOMUNIZMA
  IN
  URADNA, SODNA – R.SLO

  O B S O D B A NESODNIH STALIN KOMUNISTIČNIH ” KRVNIKOV”.

  Zaradi očitnih
  in dokazljivih odporov s strani R. SLO POKOMUNISTIČNIH STRANK ” SD”, ITD. – proti za pripravo in izvedbo
  obeh
  nujnih
  CIVILIZACIJSKO- PRAVNIH OPRAVKOV
  predlagamo
  IZVAJANJE PRIPRAV
  NA ( skrajšano)
  1. REHABILITACIJO NESODNIH ŽRTEV STALINIZMA in na
  2. R.SLO URADNO SODNO
  O B S O D B O DOKAZANIH KPS, KPJ STALIN KOMUNISTIČNIH ZLOČINCEV

  PO
  VZORU IZVAJANJA TEH POSTOPKOV

  – V DRŽAVI SRBIJI !

  V Srbiji so prvi uradno- sodni primeri izvedbe

  1. URADNIH SODNIH REHABILITACIJ BILI OPRAVLJENI LETA 2015.
  glej : rehabilitacija Draže Mihajlovića na sodišču v Beogradu.

  Da so bile sodne rehabilitacije

  – sploh možne za izvedbo – so v Srbiji predhodno izvedli
  – strankarsko parlamentarno razpravo in
  – sprejeli ZAKONE za osnovo uzvajanjja REHABILITACIJ .
  – HKRATNO DODATNO IZOBRAŽEVANJE SODNIKOV – ZA DELO PO TEH ZAKONIH
  IN PROCESUIRANJE IN IZVAJANJE VSEH SODNIH KORAKOV DO ZADNJEGA
  – IZDAJE SODNEGA
  ODLOKA O URADNI SODNI
  R E H A B I L I T A C I J I KONKRETNE ” OSEBE-ŽRTVE TITO- KOMUNIZMA”

  UVELJAVLJENE PRAVNIKE IN ZGODOVINARJE
  NAJ
  V
  PREDPARLAMENTARNI POSTOPEK PRITEGNEJO R.SLO STRANKE.
  KER
  SE ZLASTI ZARADI NAD 70 LET
  TRAJAJOČIH

  ODPOROV

  DO IZVEDBE
  OBEH CIVILIZACIJSKO PRAVNIH OPRAVIL
  – IZVEDBA OBEH POSTOPKOV NE BO ZGODILA SAMA OD SEBE
  PREDLAGAMO
  USTANOVITEV USTREZNIH INCIATIVNIH SKUPIN !
  V
  katere se pritegne kvalificirane in že doslej aktivne ljudi
  Z ŽE DOSEŽENIMI POZITIVNIMI PRISPEVKI V TEJ PROBBLEMTIKI. Hvala za branje. L.r. J. KOMENDA

 • Janez

  Kamniški župan
  M. ŠAREC
  NAJ SEVEDA KAR BO AKTIVEN
  A
  NA
  KONSTRUKTIVEN IN POZITIVEN NAČIN !
  Pretirano povezovanje s starimi ex KP, ZK akterji mu odsvetujem-o
  SAJ
  GA BODO TI EX KP, ZK AKTERJI Z ROBA LJ-BARJA IN IZ T.I. “GLOBOKE DRŽAVE”
  LE
  IZRABILI – ZA PRIKRIVANJE IN NESANKCIONIRANJE NJIH UMZANIJ,
  KI JIH SO JIH POLNI NAHRBTNIKI
  TEH
  S PREDVOJNIM, Z MEDVOJNIM ZLOČINSKIM KPS STALIN KOMUNIZMOM
  – POVEZANIMI EX KP, ZK LJUDMI.
  TUDI NAHRBTNIKI IZ ČASA
  – “TITO-KOMUNIZMA” IN IZ
  – 25 LETNE – “SD ETAPE ” EX KP,ZK LJUDI V OSAMOSVOJENI R.SLO
  SE ZDIJO
  NJI EX KP, ZKK, SD ITD. NAHRBTNIKI – NAMREČ – SE ZDIJO ? Polni ” SD” UMAZANIJE” !!?

  KDOR SE DOTIKA – B L A T A ? Se umaže.

  KDOR SE DOTIKA – EX KP, ZK, SD ITD. ” B L A T A ” – SE UMAŽE.? Zelo umaže.
  Zato

  ZAENKRAT ŠE POZITUVNEMU ŽUPANU KAMNIKA – M. ŠARCU – SVETUJEM-O !
  Čim
  manj stika, dotikanja
  KDOR. SE DOTIKA – B L A T A. – SE UMAŽE ! Nedvomnno.
  ČIM MAANJ STIKA, DOTIKANJA
  – z ex KP, ZK, SD ITD. ” BLATOM” .TO BLATO NI LE UMAZANO, TUDI “KRVAVO” JE..
  S
  PREVEČ
  STIKA Z EX KP, ZK, SD ITD. “UMAZANIMI, BLATNIMI ” LJUDMI ?
  Bo
  KAMNIK ŽUPAN – ZAENKRAT ŠE POZITIVNI M.. ŠAREC – LE ” UMAZAL” TUUDI SEBE !
  In
  Izgubil podporo pozitivno oporo pozitivnih ljudi Kamnika.
  BREZ TE PODPORE – POZITIVNIH LJUDI – BO OSTAL? Brez vsega.
  PODPORA
  EX KP, ZK, SD ITD. UMAZANIH LJUDI ” NE POMENI IN NE PRINESE – NIČ DOBREGA !
  Le?
  Kaj “umazanega” denarja, kak vprašljiv položaj.. Postaneš? Politično truplo. L.r. Janez K. KOMENDA
  P.S.
  POSTANEŠ?
  POLITIČNO TRUPLO : IMEN ŠTEVILNIH EX KP, ZK, SD POLITIČNIH TRUPEL — NE BI NAŠTEVAL.

 • učko

  Kurac Palac Šarac !

 • dob

  Ko je bil Gadafi še živ, so po puščavi krožile govorice, da mu je žal, ker Pahorjevih kamel ni dal raje Berlusconiju, saj pri njem obstaja precej manjša verjetnost, da jih bo kdo pofukal.

  • MižekFiga

   Hodulje za višji doseg česarkoli imamo dobro izmišljene in sprobane. Manj se pa ve za “kamelji golaž” (Pahor molči) predstavljen v rubriki “Travel Chanel – Bizzare Foood”.

 • Wizeman

  Ma, res ste zblojeni, neverjetno koliko pokvarjencev na kupu.

 • Marija

  Čestitke g. Gorenak. Vse to sama govorim že 25 let.No s predsednikom države smo za 5 let zapečateni. Se bomo pustili zapečatiti z Šarcem še za 4 leta vlade,da bodo imeli volivci prav? Ali bo po teh 4 letih še kaj Slovenije oz. Slovencev?malo me je strah.Bomo res pustili pol Srbom,da uničijo Slovenski narod?

  • MižekFiga

   Hvala za tvojo iskrenost. Le zakaj moji dragi Slovenci nočejo na volitve? Ne verjamem, da hočemo v sredi Evrope Severno Korejo ali rusko diktaturo! Kaj se dogaja, menda ne ponovitev dogodkov 2.WW?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!