Napad Kučanove medijske in pravosodne tolpe na hišo Janševih je napad na naše otroke, plače, pokojnine, zdravje in varnost!

Milan Kučan (foto: STA).

“Napad Kučanove medijske in pravosodne tolpe na hišo Janševih je napad na naše otroke, plače, pokojnine, zdravje in varnost!” – s temi besedami je Aleš Primc na Twitterju še najbolj točno opisal nov medijsko-tožilski napad izrojene levice na voditelja opozicije in njegovo družino. Ob zadnjem velikem procesu proti Janši je še največjim dvomljivcem postalo jasno, da je “naključij” enostavno preveč, da se “pravna država” uporablja samo za nekatere in da se tranzicijska hobotnica brez vsake osnove, samo zaradi lastnega političnega preživetja vedno bolj brutalno izživlja nad Janšo in njegovo družino. Janševi imajo namreč premoženje povprečne slovenske družine.

Vzeti si je treba le pol ure časa in malce pobrskati po Janševem življenju in brez težav je mogoče izračunati, da je Janez Janša s plačami zaslužil približno milijon evrov, prodal več tisoč knjig, dobil svoj delež dediščine, za nakup stanovanja vzel kredit, česar pa mu preiskovalni “strokovnjaki” sploh ne priznajo. Nato se čudijo, od kod mu denar za hišo in stanovanje. Toliko premoženja kot Janševi ima namreč povprečno situirana slovenska družina.

Janša: Gre za zlorabo državnih in paradržavnih institucij za obračun z notranjim razrednim sovražnikom
Zgodba sesuvanja demokracije se je začela s KPK, vključitvijo medijev, sedaj Specializiranega državnega tožilstva. Podobno kot KPK tudi Specializirano državno tožilstvo ne vidi ali noče videti, da je le orodje umazanega boja izrojene levice za neomejeno oblast nad slovenskim narodom.

Zato predlagam, da se Specializirano državno tožilstvo za čas nezakonite preiskave Janševega premoženja in zaradi ogrožanja socialne varnosti Janševe družine preimenuje v “Spolitizirano državno tožilstvo.” Nato naj vrli tožilci v skladu z inkvizitornim pravnim načelom obrnjenega dokaznega bremena dokažejo ljudem, da moji očitki ne držijo.

Franci Donko (foto: osebni arhiv).

Sodniki – politiki …
Skupina specializiranih državnih tožilcev, ki ne spoštuje nikakršnih rokov, ki čaka na mnenje ustavnega sodišča v neki drugi zadevi, da bi nato vedela, kako ravnati v preiskavi Janševega premoženje, je milo rečeno skupina strokovno impotentnih tožilcev, ki bolj od preiskovalne stroke obvlada politiko. Ni mogoče spregledati očitnih in (zlo)namernih nedoslednosti in nespoštovanja zakonsko predpisanih postopkov in rokov, ki bi jih morali  v takšnem organu  še posebej spoštovati.

Spomnimo, da je bila finančna preiskava Janševega premoženja odrejena že septembra 2013, obstoječi zakon pa dopušča največ leto in pol dolgo preiskavo, sicer lahko pride do kršenja osnovnih človekovih pravic, med katere spada tudi pravica do zasebne lastnine. V skladu z zakonom bi morala biti tožba vložena najkasneje do sredine aprila 2015, torej pred več kot dvema letoma, ne pa šele zdaj, ko so zakonski roki zastarali.

Milan Kučan (foto: STA).

So volitve pred vrati?
Takšno tempiranje tožbe nakazuje možnost predčasnih volitev, in sicer že letos jeseni, v ozadju pa je, kakor smo se naučili iz Patrie, zdaj že povsem jasen namen vplivanja na javno mnenje. “Strici iz ozadja” so za svoje orodje tokrat izbrali specializirano državno tožilstvo. Spolitizirana ravnanja tistih, ki bi morali biti branik demokracije, so namreč v preiskavah, povezanih z Janšo, vsaj enkrat do sedaj že usodno preokrenila tok zgodovine in povzročila krivico celemu narodu, da ne omenjam osebne nesreče, ki jo ob tem povzročajo Janševi družini. Prav neverjetno je, da kriminalna ozadja vedno znova  uporabijo neko naivno vlado za osebno obračunavanje z njihovim najbolj nevarnim nasprotnikom, Janezom Janšo, ki bo tokrat že stotič moral dokazovati svoj prav. In Janša bo moral v boj z mlini na veter po natančno določenih procesnih pravilih in rokih, medtem ko so inkvizitorji že v samem začetku do konca neprofesionalno pohodili dneve, ure in minute.

Otroke pustite pri miru!
Izrojena levica je v času prejšnjih volitev nezakonito odvzela prostost Janši, ki ni le vodilen opozicijski politik in kot tak trn v peti tranzicijski levici, ampak je tudi družinski mož in oče mladoletnih otrok. Za šest mesecev so ga iztrgali iz družine, tokrat pa želijo v ponovno nečistem procesu otrokom vzeti streho nad glavo, kar je enako sprevrženo in obsodbe vredno dejanje.

Ob besnem zaganjanju slovenske izrojene levice v Janšo ljudem počasi popuščajo živci. Mirno lahko trdimo, da so šle stvari mnogo predaleč. Ljudje bi radi pošteno delali in od svojega dela z družinami mirno živeli. A postkomunistična izrojena levica nam tega nikakor ne pusti. Zato je Aleš Primc čutenje ljudi strnil v ugotovitev, da je napad Kučanove medijske in pravosodne tolpe na hišo Janševih v resnici napad na vse slovenske družine, na naše otroke, plače, pokojnine, zdravje in varnost.

Franci Donko

 • Anton

  Ne daj se Janez Janša!

 • Tetka iz ozadja

  Lepo in zmagovito je biti antijanšist

  • rubec

   Pojdi se raje malo pobrit majmun, da ne boš kosmat na traktorju. Ura procesije se hitro bliža.

  • šmentanamuha

   Ne bodi ponosna na to, da si budalo. Prav take zdresirane ovce ali bolje zdresirani psi, omogočate kontinuiteto komuno-socrealizma, ki zavita razvoj naše države. Prezrači si malo podstrešje.

  • traktor

   Lepo, res lepo, ni pa večno.

 • KIKI

  Umazana dela umazanih umazancev; sramota za državo,
  da dovoli tako umazano ozadje! stare, sprevržene politike,
  ki še kar ne morejo brez svojega gnusnega, hinavskega,
  zahrbtnega delovanja iz gnojne jame, ki nam jo kopljejo in
  bojo sami zgrmeli vanjo! Fuj Kučan s svojimi hlapci iz F21!

 • montyamp

  Srednjeveški lov na čarovnice .
  Peščica oblastiželjnih vajencev Stalinove glistavosti , ima na žalost v rokah zelo dobro in učinkovito orodje .
  Po Einsteinu , človekova norost nima meja .
  Zato rafalno uzurpiranje oblasti mladičem morilskih RDEČIH HLAPCEV , uspeva kot za šalo .
  Ne pozabite , žvepleni pritikavec je usedlina komunistične greznice , ki je priplavala na površino , ker pač narava mentalno prikrajšane v sistemih ki izvirajo iz
  AGITPROP NKVD-KOMINTERNOVSKE tovarne terorizma in bankrotov , nagradi s praznino v glavah , ki se pač dosti lažje dviga iz morja s propagando uničenega in zmanipuliranega javnega mnenja .
  .AGITPROP JE ČE ŽVEPLENEGA MURGLOSRBSKEGA HALBMADŽARA , ki je poln komunističnih podrepnikov imenovanih F21 .
  Seveda vse za pokraden denar .

  https://sl.wikipedia.org/wiki/Agitprop

 • Hanza Gorenjski

  Samo vprašanje časa je kdaj se bodo ponovno začele nočne, tajne likvidacije političnih konkurentov.

  • luckyss

   Dokler ne dobite orožja ali svoje vojske, ni panike…bergle pa niso tako zelo nevarne..

   • Hanza Gorenjski

    V slovenski zgodovini poznamo le nočne likvidacije, ki so jih izvajali komunisti. Ti pa imajo še danes orožje.

    • luckyss

     Ja, sedaj, ko so kao “komunisti” na oblasti, vsako noč kdo zmanjka…:))

     • Hanza Gorenjski

      Saj poznaš tole:

      “Najprej diskvalifikacija in potem likvidacija, če je potrebno tudi fizična.”

     • luckyss

      jasno je, kdo je bolj zmešan in agresiven…še ostarelih in zapitih invalidov ne pustite pri miru..

     • rrrrr

      Kako, da vas ne pustimo pri miru? Zakaj se potem oglašaš?
      Na tem portalu se raje kaj nauči, pa te bomo pustili pri miru. Enostavno kot jota!

     • Ne zmore. Je pretežko :)

     • rrrrr

      Ni, za ostarelega, zapitega invalida ni nič pretežko. Vsaj samokritičen je.

  • Mantadea

   Se huje je, imajo vsa pooblastila za likvidacije politicnih nasprotnikov z vsemi sredstvi, tudi podnevi. Izvensodni poboji politicnih nasprotnikov in tistih, ki so nas izkoristili za svoje podle nacrte, se dogajajo vsa leta, samo prikazujejo jih kot samomore in nesrece. Ce bi lahko napisala kaj vse so in se pocnejo meni, mi ne bi verjeli. Cakam samo se na likvidacijo.

 • montyamp

  JANŠA HEROJ — KUĆAN GNOJ

 • Slovenec 33

  Okupatorji slovenskih dežel in izdajalci slovenskega naroda ne morejo iz svoje kože.
  Obvladajo prevare, kraje rope, posilstva in umore.
  Veleizdajalci slovenskega naroda že predolgo živijo na njegov račun

  • luckyss

   Pretiravaš…nikjer nisem zasledil da bi bili za sedanjo črno kroniko krivi predvsem skrajni desničarji…

  • Hanza Gorenjski

   Jasno, komunisti se držijo svojih navad. Tradicija.

 • luckyss

  Le o čem boste pisali, ko bo EMŠO od Kučana zahteval svoj davek ?!
  No, v bistvu brezvezno in zgolj retorično vprašanje..saj vas še vedno navdihuje Josip Broz ;))

  • von Rhein

   Po tem,ko bo škrat plačal svoj davek bo aktualna tema…kje postaviti njegovo bronasto betico.

  • Nata

   Izgleda, da o njihovih vnukih! Ti se sedaj kalijo .

 • vsemojebabe

  Kateremu cepcu se je zapisalo, da ima povprečna slovenska družina v življenju več kot milijon prihodkov?
  Če povprečna mesena plača leta 2017 znaša 1.026,08 evro, pomeni, da bi v 60 letnem obdobju, ko človek v svojem življenju prejema dohodke, zaslužili lahko le približno tri četrt milijona in nikakor ne več. In še to ob pogoju, da ne bi za preživetje zapravili niti ficka. Malo objektivnosti novinarju ne bi škodilo.

  In zopet se izkaže, da eni žrejo meso, drugi zelje, v povprečju pa je to segedin golaž, čeprav reveži mesa še okusijo ne nikoli!

  • luckyss

   Večina jih ima le za preživetje…to pomeni da so “zaslužili” le tisti minus na računu…No, pa stanovanje ali hišo pod hipoteko ;)

  • tasilo

   To se je zapisalo cepcu, ki za povprečno slovensko družino jemlje dva za zmeraj zaposlena v javnem sektorju in skupnim dohodkom 8k neto na mesec. En od njiju je najbrž sodnik/-ca, ki služi še s podkupninami, od nekaj 10- do nekaj 100k. Ali pa je eden “večni” poslanec s cca. 5k neto/mes, drudi pa tudi v JS z 2k neto.

   A viš, pa se v 20 letih hitro nabere okoli 2 meljona. :)

 • učko

  Ja, režim krade vsem in terorizira vse, ki niso “pro-režimski”. Princip “razredne diskriminacije”, deli in vladaj. Privilegiraj in s privilegiranci vladaj diskriminirancem !!!! Samo zvana aristokracija proti plebejcem !!! Rdečkarska fašistokracija proti ostalim !!!

 • Jožef

  Bog živi poštene Slovence, med katere spada nedvomno tudi g. Janez. Vsi, ki vas bo to zmotilo se lahko vgriznete v posrane riti, če to zmorete.

  • luckyss

   Dosti je Janezov, Francelnov in Jožetov po Sloveniji, ki so pošteni…
   Je pa tudi precej lopovov, ki nosijo takšno ali drugačno ime ;))

   • učko

    Za lopove jih naredi režim, ker s tem brani svoje pozicije !!!!

 • Olga

  Slovenci, zbudite se! Zakaj komunisti napadajo z vsemi sredstvi Janšo in SDS? Ker sta branik svobode in demokracije!
  Poleg Kučana, ki že 25 let uničuje Janšo, je največja krivda na SODNIKIH, ki dovolijo ZLORABO PRAVA v POLITIČNE NAMENE! Vsi bi morali kazensko in materialno odgovarjati!
  Odgovorni so tudi: predsednik države, predsednik vlade, varuhinj pravic in vsi politikanti, ki so vpleteni v zlorabe in rušenje demokracije!!!

 • Shalalabayzer

  No, super…če so se spet na Janšo tako temeljito spravili…kdaj bodoskopiliJanukoviča?

  • Hanza Gorenjski

   Vsaka šiba svojo rit najde, bo tudi njegovo.

   • Capi

    Predolgo že to traja…….

    • Hanza Gorenjski

     …pospeši!

 • Juhica SDH

  To se zato vse dogaja, zato ker jim njihovi starši niso razvili vest. Ti ljudje so brez razvite vesti. Da lahko kradeš drugim sigurno nimaš vesti.

  • učko

   Če hočeš biti privilegiran, potem moraš krast. Malo zase, še več pa za strice, ki so te nastavili na tak položaj, da lahko in moraš krast. V nasprotnem primeru te bojo “odfukali” !!! Sploh pa moraš biti “kompromitirabilen”, da si lažje vodljiv. Taka je logika takih režimov in nič drugače.

 • MižekFiga

  Kaj pa mislite o alternativnem lovskem društvo, specializiranem za velike slovenske merjasce. Vsaj enkrat na leto bi morali organizirati njihovo veliko lovsko veselico s psi in z bio specialitetami na količku.

 • Antonius

  Saj ni težko priti do zaključka! Voliti je potrebno tistega, ki ga s preračunljivim namenom preganja z murgeljskim polikantstvom povezano krivosodje.
  Z Murglami povezani “novi stari obrazi”, banksterjev, forumskih kleptomanov, krivosodnih tožilcev in sodnikov ne preganjajo.
  Nasprotno! Z nastavljanjem koruptivnih tožilcev in sodnikov svoje kriminalno početje ščitijo.
  Slovenija ni v dreku zaradi izvoljenih raznovrstnih “cerarjev” v dreku je zato, ker brez tega dreka volivci ne znajo in zmorejo.

 • komentiram

  Ma,dajte nehat…pa koga briga ta sipac ! odpisan je !

  • rubec

   Pojdi ti raje golaž mešat majmun, ura procesije samo što nije.

  • Nata

   kdo te pa potem zanima v naši lepi državi ?
   Državljani, ki tu pri nas samo ” gostujejo “?

 • Goran Hvala

  Ja seveda…ker en napade jj je napadu tud mene kao..dej nehite nabijat…a to je tko kot smo vsi francija ko enga v franciji poknejo??.
  Dejte vsaj kaksno novico ovjavt ne da je 3/4 clankov anekdot iz zgodovine…ponavad so novice o tem kaj se dogaja danes ne kaj je blo v nekih preteklih rezimih..

  • rubec

   Namesto da kvasiš neumnosti po portalu raje preveri če traktorji vžgejo. Ura procesije se nezadržno bliža.

   • Goran Hvala

    Nism kmet…oziroma nism slovenski kmet…nimam vsake bilke na polju subvencionirane pa si traktorja ne morem privoscit…na slovenske povorke in praznike ne hodim ker me niti malo ne zanimajo..
    Drgac pa za desnake so vse neumnosti sam jj in leto 45 je vse kar premorete al kako?..

    • tohuvabohu

     Nehaj, kreten, s takimi pripombami. Ni samo leto 1945. Komunistično nasilje se je dogajalo 45 let in tudi še potem vse do dandanes. Montirani sodni procesi, aferaštvo, zaščita udbomafijskih tolovajev, oviranje demokratičnih procesov, zanemarjanje človekovih pravic in še mnogo podobnih pojavov karakterizira današnjo Slovenijo. Ti pa opaziš samo anekdote, hahahaha, kakašna budala.

     • Goran Hvala

      Pa kar si napisal se dogaja tud v svetilniku demokracije clovek…sej vem da sem budala ker pac ne mislim tako kot ti…pac eni smo budale drugi pa desnaki ki majo vse prav..sej ves, demokracija pa to…al te kaj moti?..ker razmisljam po svoje?..ni to demokracija?..al kaj vi desnaki sploh zagovarjate glede na to da mormo vsi mislt kot vi?..

     • Nata

      No, pri demokraciji si pa v zmoti. To besedo najbolj uporabljajo levaki, s svojim šefom na čelu.
      Pa ni tu govora o enakomislečih, pač pa o državotvornih državljanih, ki vidijo malo naprej. . . . . . . . ampak začetek vsega pa je leto 45!!

     • Goran Hvala

      Ahh to vase leto 45….ocitno boste v njem se nekaj let…vso sreco…

     • tohuvabohu

      Misli po svoje, kdo ti brani? Samo ne piši laži. Ja?

     • Goran Hvala

      Ce kdo pise lazi je potem to ta portal….jest ko vas prasam za razlago sem pa budala in vse po spisku pa govorim lazi?…

     • tohuvabohu

      Da se desnica ukvarja samo z letom 1945, je gnusna in prozorna laž. Naprej ne bom našteval, ker vsak bralec sam vidi.

     • Goran Hvala

      Ja..vsak sam vidi…tocno tako..

  • Nata

   Anekdota – smešnica, na račun zgodovine ?’ Ta je pa lepa, no ???
   Pretekli režim ? Kako pretekli ? Saj še kar traja, se nadaljuje in bo kmalu postal še bolj ortodoksen !!!

   • Goran Hvala

    Aja nism vedu da je slovenija komunisticna drzava…kaj vse zves na novi..;-)

    • asdfg

     Kakšna pa je po tvoje ???

    • Nata

     pa zdej veš. Nikol ni prepozn

     • Goran Hvala

      To morm objavt mal v sirni splet…kaj takega…nezaslisano…

     • Nata

      Le dej, le dej ! Čeprav bi verjetno širni splet Nam veliko povedal, ker malo vemo.Ali pa poiščemo in beremo samo tisto, kar nam odgovarja.
      V šrnem svetu pa niso neumni.Tam je veliko bolj normalno vedeti, videti. Kako se pa odločiš, oz. komu verjameš, pa je v veliki meri zadeva vsakega psameznika.
      Tam zaenkrat še ne producirajo sodnih procesov in nimajo toliko medijev v službi ene in skoraj edine opcije.

     • Goran Hvala

      Ja morm morm…ker se cel scet moti o nas…sej smo hujs kot s.koreja…

     • Nata

      Seveda

  • Dragan Krstič

   Goran Hvala a ti je že kdaj kdom povedal da si retard?

   • Goran Hvala

    Sam desnaki….ker se pac ne strinjam z vami…levak mi se ni reku retard pa mu povem isto kot desnaku…a ni to cudno…

 • antimur

  Vse moramo narediti, predvsem slovenski domoljubi, da prizemljimo to murgelsko zločinsko barabo in njegovo bando, v nasprotnem nas ne bo več, po Sloveniji bodo tavali še samo pedri, lezbijke, migranti, banda levaška, seveda samo tako dolgo, dokler jim ne bo zmanjkalo naših z žuljem pridobljenih dobrin, potem bodo pogagali od lakote in se zadušili v svoji lastni smrdljivosti.

 • Anton

  v času spoznanj sem prišel do ugotovitve, da v momentu ko človek spozna šibkost svoje argumentacije, se zateče k žaljivkam, poneverbam oz twisatenju besed. Za komunajre, poudarim komunajre, ker po zgodovinskih okoliščinah, mislim, ne mislim, temveč vem, da ti naši loleki nikoli nsi bili komunsiti, kot so radi opredeljevali, je značilno manipuliranje, tako z zgodovinskimi dejstvi, kot s samo okolico. Ke so vedeli da so v argumentaciji slabi, ker so, in še sedaj sem prepričan da so v bistvu komunajre inferiornega duha, skratka ker so prišli do zavedanja da ne morejo konkurirati po moči iq-ja, so se zatekli k lažjem in manipulacijam.Le zakaj bi med vojno in po vojni pobijali izobražence, vkolikor v njih ebi spoznali slabiča v samemu sebi, vkolikor nebi prišli do spoznanja kako inferiornega duha so. Da vzpostavim paralelo s tedanjim časom z aktualnim krivosodjem, ker niso zmožni političnega nasprotnika namočiti v drek s pravimi pravnimi argumentacijami, se zatečejo k nebulozam, kar navsezadnje na srednji in dolgi rok plača davkoplačevalec. do sedaj pa kot mi je jasno, ni prišlo izmed njihovih vrst še do nikakršne sankcije. tidi to pove marsikaj.

 • Olga

  Kako pa kaj novinarka, ki jo je Mafiozo iz Mugelj pošiljal pred kamerami, naj si najde raje moža in (gre za šporhert)??? Je kdaj tožila Plavega? Ni prizadeta novinarska svoboda?!

 • asdfg

  A pa ne bo še konc teh mučenj, trpinčenj in kraj naših podjetij, naših premoženj, zdravja naših družin, zdravja posameznikov, metanja starih in otrok na cesto……. ??????

  Do kdaj še ??? Ali niso že dovolj pokradli ??????????? Kaj še hočejo ????????

  Naj se zatakne vsakemu vsak grižljaj, ki ga je nekomu namensko in iz ZLOBE UKRADEL !!!!

  Vem, ni to lepo povedano, ampak po toliko letih, človeka popade sveta jeza, da teh
  HUDOBIJ NI IN NI ŠE KONEC !!!

  • Nata

   + + + + + + + +

 • Nata

  + + + + + + + + g. Donko ? Matematiko oni obvladajo veste ? In to tisto, iz Moskve, ko so se učili pri Kominterni.

 • Domoljub in gej

  Če bi bil Janez Janša pameten bi lahko ta napad tožilstva zelo dobro izkoristil sebi v prid. Ne razumem zakaj vedno igra nekega močnega in se zoperstavlja provokacijam, ki mu jih lansirajo pred volitvami. Jaz bi na njegovem bi se na njegovem mestu naredil ubogega in igral na čustva naroda, zjokaj bi se na televizijskih soočenjih, uspeli so me uničiti, mene in mojo družino, skrbi me za moje otroke, vse mi bodo vzeli, pomagajte… itd. Pa se bo zasmilil ljudem in bomo zmagali na volitvah… Če se bo pa odzival nazaj na njihove provokacije bo pa spet ista zgodba, kot na vseh prejšnjih volitvah…

  • tohuvabohu

   Se pravi, priporočaš gejevsko taktiko?

  • macon

   Janša ni mevžast potuhnjenec kot kak kučan in tega ne bo počel. Drži, da je pri slovenskih revčkih usmiljenje čustvo na katerega se da igrati.

   • Oh, ne verjemi !
    Čustva imajo pošteni in nedolžni ljudje, ki se držijo pravil in zakonov.
    Kdor vse življenje le ovinkari in uživa v trpljenju drugih nima čustev.

   • Domoljub in gej

    A bomo izgubili še ene volitve?

    • Andrej

     Kdaj pa ste geji kandidirali na volitvah , res pa je , da ste jih kar izdatno dobili po betici na referendumu legalizacije LGBT!

  • Olga

   A tako delate geji?

  • Dragan Krstič

   Ne ocenjuj Janševe pameti s tvojo kurjo pametjo.

  • Aresnica

   To tvoje mišljenje -je pa precej pokvarjeno (hinavsko)- ta sistem imajo rdeči nad SLOvenskim narodom.(Ta sistem ima LGTB nad geji in večina gejev NE VSI podpira globalno mafijsko organizacijo LGTB) –

   Dragan Kstič ti je povedal Absolutno resnico : Ne ocenjuj Janševe pameti s tvojo kurjo pametjo.
   ___________
   Lep pozdrav

 • Jurij Musar

  Hvala bogu za Primca, naslednika Janeza Janše, saj je ta še hujši zmazek od Janše. Pri takšnih voditeljih desnica še dolgo ne bo prišla na oblast. Pravzaprav je tam še najbolj normalna Ljudmila Novak.

  • Te je strah resnice, pravičnosti……… si pa res junak, da ti ni para.

   • Jurij Musar

    Strah? Česa le? Resnice? Čigave resnice? Pravičnosti? Katere? Morda Božje?

  • Olga

   Ker je najbolj Plavemu po volji..??

   • Jurij Musar

    Ne vem kdo je Plavi?

    • Olga

     Udbaško ime Milana Kučana, šefa partije in Udbe!

     • Jurij Musar

      To pa slišim prvič. Zakaj pa Plavi, sem mislil da je rdeč.

     • Ros

      Verjetno marsikaj slišiš prvič. To ni izgovor, da javno podpiraš morilca in njegove sluge. Kdor ni dovolj ali pravilno poslušen, ga pa umori. Ali bi javno podpirali tudi Breivika ali zloglasne teroriste, če bi bili predsedniki?

      Verjetno prvič slišiš tudi, da je Milan Kučan nor. Jaz to vem po pričanju številnih zaupnih in zanesljivih virov. In ker to dokazuje iz dneva v dan. Je sposoben in razgledan, a je žal sociopat. Zasluži si spoštovanje kot vsak bolnik in seveda primerno zdravstveno oskrbo.

     • Jurij Musar

      Torej misliš, da bi se ti moral pridružiti v Polju.

  • Janez

   Daj, daj !
   Ga. Lj. Novak – pa ? Normana !
   Seveda, doma za štedilnikom – je čisto ok, normalna!
   V politiki – pa ni čisto nič – normalna.
   Niti
   Tega ne zmore, kar je brez zadrege zmogla v ZDA, pred milioni ljudmi – Melanija Trump !

   18.2.2017 je MELANIJA TRUMP – ZMOLILA – OČENAŠ- LORD’S PRAYER !
   Javno, glasno !
   Na Floridi – po zmagi D. Trumpa – na ZDA volitvah !
   Gospe
   Ljudmile Novak še nikoli nisem slišal – javno, glasno moliti !
   Ne
   vidim v glavo ge. Novak ! Sploh ne daje vtisa verne osebe.

   Ne bom je volil, čeprav sem zelo veren.
   Ima dva zelo ok poslanca : go. Ivo Dimic in g. Horvata. To – se zdi – je pa vse ?! L.r. JANEZ KOMENDA

   • Jurij Musar

    Ja, za dobrega politika je najpomembneje da moli.

  • garfi

   kako prozorno
   tipičen levuhar

 • Olga

  Bravo Primc! Jasno in glasno je povedal to, kar Slovenci vemo že dolgo!

  • Jurij Musar

   Misliš, slovenceljni.

   • Olga

    Slovenclji ste vi! Zakrinkane šleve s katanami, ki provocirate ljudi in napadate starostnike!

    • Jurij Musar

     Res ne vem kaj so katane in pojma nimam o kakšnih starostnikih je govora. Janša in Primc še nista starostnika, saj sta mlajša od mene.

     • Nata

      Uh, potem je pa res žalostno, da ne veš, kaj so to katane, pa kje smo jih videli.

     • Jurij Musar

      Katane je japonski meč in ne vidim povezave s tem člankom in komentarji, ne vem pa kaj s katanami mislite OLGA in NATA in kje sta jih videli. Bom vesel, če mi to razložiš, da bom vedel kaj več.

     • Nata

      Ima jo oni tovariš z rdečo zvezdo, izgleda kot ninja . Je prav na vseh mogočih shodih. In izziva , Bom poiskala kakšen članek.

     • Jurij Musar

      In zaradi enega provokatorja z rdečo zvezdo in sabljo pljuješ po vsej levici. To je tako kot tisti, ki pišejo, da so vsi muslimani teroristi. Takšno posploševanje je najnevarnejše in ne pelje drugam kot v spopade.

     • Nata

      Oh, daj no! Ma, prosim te, no ?? Dala sem samo znanega mozakarja. Ampak takih je pri nas veliko. Z nevladnimi organizacijami na čelu.
      Saj kaj prebereš Demokracijo, Reporter. . . ,da ne naštevam. Veliko se je pisalo. Tudi Kucan in njegov vnuk sta bila zraven. Pocakaj še malo. Volitve se bližajo in takrat bo marsikdo pokazal svojo pravo barvo.
      Posplosevanje ni dobro. A , to velja tudi zate.

 • milanček

  Predragi moji zavedni Slovenci, večkrat sem že dejal, da moramo preiti od besed k dejanju! Lahko še toliko pišemo, govorimo, mirno protestiramo, a komunajzarsko golazen pod poveljstvom, madžarskosrbskega čefurja, kućana, podprto s strani jugo mafije, ne bomo uničili, odstranili z leposlovjem, edina prava reč je vsesplošni upor in dokončna akcija!

  • Jurij Musar

   Torej državni udar pod vodstvom Janeza Janše in polit komisarja Aleša Primca.

   • Olga

    Nismo vaše baže! Samo levaki pošiljate oborožene zakrinkane divjake in provocirate ljudi! Državni udar s kockami je bil tudi vaš! Politkomisarji so partijski ritolizniki vaše baže! Vaš zadnji zmazek z bergljo vam je tudi spodletel, na vašo žalost!

    • Jurij Musar

     Varčuj svoje živce, da se ti totalno ne zrola.

     • Olga

      Bojim se, da ste vi s svojimi komentarji z eno nogo že v neki ustanovi…

     • Jurij Musar

      Vaša skrb je popolnoma odveč.

   • if

    Državni udar je že izveden pod šefurstom Milana Kučana!

    • Jurij Musar

     Če zmagaš na volitvah ni državni udar.

     • Nata

      ? ? ? ? ? ? ? ? ? a da ni ?

     • Jurij Musar

      Državni udar je vojska, policija, pa zavzetje parlamenta, radia, televizije. Tako kot so poizkušali v Turčiji. Pa CIA je organizirala arabsko pomlad, Egipt, Alžirija, Tunizija. To je to, ne pa zmaga na volitvah. Sploh pa Kučan ni nikjer kandidiral zadnje čase.

     • Nata

      Imaš prav. To je uradno.
      Mi pa smatramo, da to onemogočanje Janše, ne moremo drugače imenovati, kot državni udar. Vedno malo pred volitvami privlečejo na dan kakšno nebulozo – meglico – ki Slovencem zopet malo zamegli pogled .In se o tem nekaj mesecev na veliko govori in piše.
      Pa o kučanu menda ne bova razpravljala, no ?

     • Jurij Musar

      Moje skromno mišljenje je, da z voditeljema kakršna sta Janša in Primc, desnica ne more na oblast. Kučan pa je penzionist z ogromno političnimi izkušnjami. Ne razumem pa, zakaj njemu zamerite da zagovarja svojo politično opcijo, ploskate pa vsakemu desničarju, ki se bori za svojo opcijo. Mene osebno Kučan ne zanima. Desnice pač ne morem podpirati, ker sem proti razprodaji našega premoženja, sem za ohranitev javnega zdravstva in šolstva. Sem striktno proti privatizaciji zdravstva in proti privatnemu šolstvu, katerega financira država. Kdor želi imeti privatno šolo naj jo v celoti sam financira. Seveda sem proti veronauku v šolah, saj smo vendar sekularna država v sekularni Evropi.

     • Nata

      Desnica razprodaja?? In kje je silna zdravstvena reforma ?pa sekularna država smo? Ne bo držalo! Na papirju !

     • Darth Vader

      zato ker pogledaš imena in priimke, kot so razni Škrabec, Golob, Anderlič, Mencinger, Jankovič in nakoncu prideš do ugotovitve, da so vsi člani Kučanovega društva forum21 in da imajo na vesti več kot 10miljard eur minusa za davkoplačevalce v zadnjih 4 letih in da so uničili pravzaprav vsako državno podjetje, katerega obvladujejo…….zato se nam “politično izkušen” Kučan ne dopade, tako kot se tebi de…

    • Nata

     + + + + + + + + + +

 • Olga

  Kdaj nam bo Kučan vrnil vse, kar je pokradel in plačal za vse zločine nad Janšo in slovenskim narodom?

 • Triple6

  Pa še druge stvari sem našel, ko sem brskal po spletu. Vpisana je tudi nepremičnina ID znak: 1727-1062-589 do celote (1/1), ki pa ni last IJJ. Še bo hec. A ja, a takrat niso raziskali, kako je IJJ prišel do tega stanovanja, saj je bil prej last rokometašice Krima Deje Doler in kolikor jaz vem, ta stanovanja ne bi smeli prodajati v tistem času. A je Zoki vse uredil? Stanovanje 1727-1062-335 ima hipoteko 125.000 €. hiša v Silovi k.o. Ložnica pa hipoteko 175.000,00€ Torej, že tu so vidi, od kod je 297.000€. Sporno je torej samo še 103.000,00€, ki pa ob njegovih prihodkih čez milijon 10% vseh prihodkov. In kdor ne uspe ob 2.500,00€ prišparat 10% mesečno, posebej, če še njegova soproga zasluži vsaj 2.000,00€ mesečno, mora razmisliti o bodočnosti.

 • Ros

  Ne razumem levice, zakaj se tako oklepa svojih privilegijev? Ker bi v normalni, pravni in pošteni državi, tudi oni živeli mnogo bolje.
  Za desetletja stare zgodbe jih ne bo nihče preganjal, za čudne posle v preteklosti, tudi ne. A le, če sedaj predlagajo pošten kompromis. Še pred poletjem, potem bo prepozno. Ta zgodba se bo končala. Lahko se sedaj, z veliko grenkobe, predvsem na desnici. A so tega navajeni. Ali pa čez nekaj let s totalno katastrofo, bankrotom, krvjo, popolno revščino, verjetno pravo vojno, predvsem na levici. Ker je desnica že vsega navajena, se bo nekako znašla.
  Če je levičarjem vsaj malo mar za ljudi in njihove interese, bodo sedaj naredili, kar je prav.

  • traktor

   Zaradi denarja?Oblasti se oklepajo samo zaradi razporejanja denarja,oziroma lažjega ropanja sodržavljanov.

  • Nata

   Tako bi moralo biti !!!

  • šmentanamuha

   “Ne razumem levice, zakaj se tako oklepa svojih privilegijev? ”
   Ker jih je komuno-socrealističen sistem uspaval do te mere, da niso razvili svojih potencialov, talentov, kompetenc, ker jim ni bilo treba, ali so nezavedno čutili, da je dvig iz poprečja NEVAREN. Tako so obtičali nekje na svoji razvojni poti in zdaj jih je strah, ker čutijo, da izgubljajo v boju s konkurenco, ki jo prinaša odprti trg. Zato ga tudi poskušajo na vsaj način regulirati (državne podpore, subvencije, priviligiranje, podmizno dogovarjanje, nelojalna konkurenca…). Če bodo izgubili oblast, bo slej ali prej tega konec in pristali bodo na realnih tleh. To niso nobeni borci za boljši jutri ali za delovnega človeka ali za človekove pravice, ampak izključno BORCI ZA SVOJE PRIVILEGIJE ali vsaj za drobtinice iz javnega kolača (beri denarja). Ali na kratko: STRAH JIH JE.

   • Nata

    Tooooooooooooo !! Dvig iz povprečja je bil nevaren in nezaželjen !!
    Borci za privilegije. . . .

 • Janez

  Pustimo !
  1. Maj !

  ŽIVELA MARIJA TEREZIJA, 1717-2017 ?
  Proslavimo 300 let dobre vladarice, matere 16 otrok !
  Za
  Slovenijo in nas Slovence je vzor Marija Terezija. Komunisti pa stranpot in zabloda.Janez KOMENDA

 • garfi

  stvari so šle predaleč že od prvega državnega udara rdečuhov – Depala Vas 1994
  https://www.youtube.com/watch?v=_f8zoBNbP4I

 • Aron

  Jajko je zasluzil vec kot miljoncek, pa se vedno mora za vsak nakup vzeti kredit. Je samo meni to cudno? Samo opranci verjamejo, da govorimo o postenem politiku…

  • zokispoki

   Trotelj, to je povsem normalno, da se nepremičnine financira preko hipotekarnih kreditov. Tudi če imaš dovolj denarja v nogavici . Zblojeni petokraki hlapec, ti pamet ne seže dovolj daleč, da
   bi ugotovil, da gre samo za še en neuspešen poiskus Murgejske kriminalne združbe, da diskreditira vodjo opozicije ?! Tako kot so popušili pri Patriji, bodo popušili tudi v tem primeru.
   Res pa je, da bi jih moralo nekaj zaradi takšnih svinjskih zlorab izgubiti službe, kolovodje teh pogromov, pa bi morali odgovarjati pred sodiščem !

  • učko

   Sej praviš, da jih je “zaslužu” !!! Kaj je tle spornega? Dolgoletna poslanska plača, knjige itd. Ima vse črno na belem !!! Kam so pa tvoji rdečkarski fašisti dali milijarde, ki so jih nakradli v bankah in JU? Te ne zanima, a?! Maš verjetno dobr plačano državno (režimsko) službo, kjer ti ni treba delat in za svojo nikakršno izobrazbo dobivaš lepo plačo !!!!!!

   • Aron

    Kdor je karkoli nakradel, naj dobi zasluzeno kazen. Do politikov ne gojim nobenih pretiranih simpatij, za nobenega se ne bi sel smesit na pasjo procesijo. Imam dobro placo v zasebnem sektorju, vsak evro krvavo zasluzim, seveda po slabih 20 letih izobrazbe. Ne jamraj.

    • Nata

     No, mislim, da se Vztrajniki ne smešijo. Samo za enega ?
     Kako se je začelo ?
     Za Janšo, Krkoviča, Crnkoviča. In sedaj se nadaljuje za nesrečnika, ki naj bi ubil Jamnika .
     Saj ne odobravaš postopke naših sodišč, ali ne ?

     • Aron

      Kdo ste vi, da se boste vrednostno opredeljevali do sodnih postopkov, medtem ko nimate pojma o pravu in sodno kazenskih postopkih?

     • Nata

      Vrednostno se opredeljujemo ? A res ?
      Ne!! Mi samo protestiramo, ker nam vse te velike napake sodstva niso všeč.

 • lauraas

  Počasi jim zmanjka fint in bo na vrsti atentat.

 • Janez

  Dajmo !
  Moji ljubi domoljubni verni Slovenci ! “300 let rojastva M A R I J E. T E R E Z I J E ”
  Organizirajmo
  spodobno obeležitev 300 obletnice rojstva velike, dobre, tudi naše vladarice MARIJE TEREZIJE !
  Pustimo te !
  ex KP, ZK in pokomunistične “praznike” kot so 27.. 4., pa današnji 1.5. – “fake” prazni -” prazniki ” – so !

  Z
  Eno lepo centralo prireditvijo, proslavo 300. obletnice rojstva dobre vladarice MARIJE TEREZIJE !
  Pokažimo
  nam Slovencem in celi Evropi in svetu – da smo del kulturnega jedra pozitivne evropske tradicije !
  Organizirajmo
  V Ljubljani in drugod KONCERTE GLASBE W.A. MOZARTA – Z NEKAJ GOVORI O MARIJI TEREZIJI !

  Marija Terezija je bila rojena 13.5.1717, Mozart pa ji je kot otrok v živo – igral. L.r. Janez KOMENDA

 • zokispoki

  Od kdaj imajo podgane plave oči???

  • cosmosjasnovidec

   Kolikor jaz vidim ima neke izbočeno zelenkaste kot krastača.

 • Iza Demos

  “…Vzeti si je treba le pol ure časa in malce pobrskati po Janševem življenju in brez težav je mogoče izračunati, da je Janez Janša s plačami zaslužil približno milijon evrov, prodal več tisoč knjig, dobil svoj delež dediščine, za nakup stanovanja vzel kredit, …….”
  Predlagam, da si g.Donko v imenu nove 24 tv vzame teh pol ure časa in to predstavi javnosti. Če je vse to od plač pa od dediščine pa od honorarjev pol ni problema. Naj gre (ali pa pooblasti vas) na FURS kjer bo dobil kopije svojih dohodninskih napovedi, če jih sam nima več, iz katerih je razviden njegov prihodek in plačilo davkov. Glede dedovanja pa ima sklep v katerem piše ali je zadeva obdavčena ali ne, odvisno od vezi s pokojnikom/pokojno. Za kredit pa posojilno pogodbo. Ne vem zakaj tega ne naredi sam, da bo že enkrat mir.
  Tisto gotovino, ki jo je dajal on oz. njegova žena vsak mesec bančni uslužbenki, da je v svojem imenu za njihov račun plačevala obveznosti družine Janša, pa naj mu pomaga spisat obrazložitev njegov odvetnik.

  “…Toliko premoženja kot Janševi ima namreč povprečno situirana slovenska družina…..” Gospod Primc ne se hecat! Pa če ji otrok zboli si lahko privošči plačat najem helikopterja za prevoz v SLO in ima na razpolago 15.000 EUR gotovine mesečno za poravnavo svojih obveznosti – pol smo se pa zbudil ali pa ima g. Primc kako novo formulo za izračun povprečja.

  • Anthon

   Itak, da boš ti s svojimi pajdaši lahko ob tem onanirala, kako močni da ste v posttotalitarni kvazi vladavini prava. Za takšno “javnost” noben Donko nima časa. Že iz principa ne. Obrni se raje na kakšno NSi, da ti bodo prikazali premoženjsko stanje svojih funkcionarjev, saj trenutno pretendirajo na oblast. Ali pa, kaj bi se skrivali, preprosto šepni Militu, odakle mu tolike pare.

   • Iza Demos

    Sem mislila, da je g.Donko raziskovalni novinar in. No če ni pa nič. Pa tako ali tako bi rabil veliko več časa kot pol ure,pol pa ne bi mogel več tako kvalitetno pisat za novo 24tv in bi bili vsi prikrajšani. To pa ne bi bilo fajn.

  • Nata

   S tvojim zadnjim odstavkom se pa strinjam.
   Povprečno situirana slov. družina ???????
   Pa ja de !!

 • Sredinec

  O kakšnem nečistem procesu pa govori Donko? Saj ne bo nihče nič dokazoval in mu zato tudi ne bo mogel nič podtaknit ali ga lažno obtožit. Povsem preprosto bo JJ moral sam razložit izvor premoženja. In to le za razliko med premoženjem, prijavljenim na začetku mandata in stanjem ob koncu mandata. Nobene potrebe torej za dokazovanje koliko je zaslužil pred 35 leti, koliko je imel položnic pred 20 leti in koliko je v celotni karieri prinesel njegov literarni opus. Samo razliko med začetnim in končnim poročilom je potrebno pojasnit. Simple. In če sodišče ne bo prepričal, bo imel vso pravico, da sam prepriča nas, javnost. In potem si bo vsak ustvaril mnenje sam. Vso nakladanje s težkimi denarji v 35 letni karieri je zamegljevanje. V resnici nikogar ne zanima kaj se je dogajalo izven obdobja poročanja. Če je takrat zaslužil za stanovanje – noben problem, saj ga je v začetnem poročilu prijavil. Če je takrat imel 55.000 eur pod posteljo v nogavici – noben problem, saj je gotovino prijavil v začetnem poročilu. Čisti računi, dobri prijatelji.

  • Nata

   Hm. . . . . saj vse drži. Ampak, pri nas je vedno en ampak ?
   Če sodišče ne bo prepričal – oz. bodo vlekli do nezavesti, ker, kot po navadi nimajo kaj pokazati – bo tudi velik del javnosti prepričana. Vemo kako !!
   Ljudi je strah. In to je tista barabija vladajočih. Zopet nas ustrahujejo.
   Zadnjič je g. Granda, na vprašanje zakaj se zgodovinarji več ne oglašajo dobro povedal. . . . . . . . .. ne dobiš projekta, ne dobiš točk, posledično pa manj denarja. Ko bi obstajala kakšna fondacija ( sindikat ) , ki bi pokončnim ljudem ob takih prilikah pomagal ” živeti “, bi jih morda bilo več,ki si upajo povedati, napisati.

 • Hribouc

  Tako je, Primc!

  Tako, kot je bila Patria zločinski pogon na Janeza Janšo, je bila demontaža Pravne države, je bila kriminalnost sama po sebi in njeni izvajalci od Kučana in Kosa navzol čisti kriminalci.

  Enako je sedanji kriminalni pogon na Janšo tudi pogon na njegovo družino z zlorabo državnih institucij še bolj neposredno kot pri Patriji, ker jim hočejo uničiti še hišo, torej dom!

  TO SE NE DOGAJA, ENAKO KOT PRI PATRIJI, LE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI, AMPAK SE DOGAJA NAM VSEM ČISTO VSAKEMU POSEBEJ !

  Ker Kučan in njegovi kriminalci ne razumejo kako daleč segajo, jim bo to potrebno pokazati v živo, zato, Kučan in tvoji valpeti, kriminalci , nehajte!

  KUČAN, PUSTI ŽE JKANEZA JANŠO PRI MIRU !

  BANDA, TACE PROČ OD URŠE BAČKOVNIK IN OD NJENIH OTROK !

  ZDAJ JE PA, KUČAN, DOST !
  ŠTEFKA IN TVOJI OTROCI – DRŽITE STAREGA NORCA NAZAJ !

 • Rotar Jakob

  kurćan še vedno igra na 70 letni udbomafijski zločin nad 1/3 poklanih slovencev z ustvarjenim zločinskim prastrahom da ne najdejo in lustrirajo komunstičih udboklavcev nad slovenci!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!