Politični slovarček neke kratice: SMC = Sabotinsko, Mavrično, Cagavo

Slika je simbolična. (Foto: iStock)

Danes v Sloveniji ni niti enega človeka več, ki ne bi vedel, da Stranko moralnega centra sestavljajo privilegirani dvoličneži iz javnega sektorja, ki nimajo nobenih načel, nobene morale in nikakršne etike. O tem sem se nič kolikokrat prepričal na lastne oči. Posebej še v času največjega dosežka družinske politike Cerarjeve vlade – razvpite ugrabitve koroških dečkov, ko Cerarjevi pacienti niso premogli niti trohice spoštovanja do 3000 krajanov Pameč pri Slovenj Gradcu, da bi se udeležili katere izmed sej Komisije za peticije in človekove pravice pri Evi Irgl.

Sabotinsko in sabotersko
Goriški Sabotin so nekakšne simbolne primorske Dražgoše. Tudi tam se poveličuje ime iz devetega kroga Dantejevega pekla: Josipa Broza Tita. SMC za totalitarno dediščino komunistične partije skrbi na mnogotere načine: udeležuje se orgij komunističnega kulta, kakršen je bil nedavno v Dražgošah, podpira medijsko enoumje, zanemarja pravni vidik soočenja s polpreteklo zgodovino, izdatno financira organizacije, ki jahajo na sovraštvu do narodnih vrednot in domoljubja.

Sabotersko je sprejemati zakone za preplačane in/ali škodljive projekte v korist elite, ki jih bomo plačali davkoplačevalci. Spomnimo samo na podarjanje in trajno uničenje hektarjev najboljših kmetijskih zemljišč na vodovarstvenem območju Maribora za Magnin kemični obrat v Hočah. Do neba smrdi tudi 2. tir, s katerim si koalicija otroških tatov rešuje zapravljeni ugled, ponovno s seganjem v naše denarnice.

Višek njihovega sabotiranja Slovenije pa je podarjanje slovenskega morja in zemlje. Tudi v tem primeru so ‘cerarjanci’ skregani z resnico. Kajti resnica ni to, kar nam prodajajo Pahor, Cerar in Erjavec, ampak je za narod precej bolj neugodna. Saboterska levičarska politika nam je s Pahorjevim soliranjem zaigrala asa, ki bi ga morali izkoristiti pred vstopom Hrvaške v Evropsko unijo. A izdajalski Pahor je po odličnem izhodišču, ki ga je prejel od Janševe vlade in po prvi odločni izjavi nenadoma začel klecati pred Hrvaško in se poigravati z vitalnimi slovenskimi interesi. Hrvaški je omogočil vstop v EU, ne da bi pregovorno zvita soseda kakorkoli zagotovila, da bo spoštovala slovensko pravico do ozemeljskega stika z odprtim morjem. Račun za to neumnost je v obliki arbitražne sodbe prišel lani in namesto tehtnega premisleka o načinu uveljavitve vitalnih interesov Slovenije levičarji vztrajajo pri uveljavitvi škodljive razsodbe. Edina dota, ki jo je po zaslugi izdajalske levice prineslo arbitražno sodišče Sloveniji, je tako rekoč novi spor s Hrvaško. In pa “zmaga” mednarodnega prava, ki pa je hkrati poraz pravične rešitve, kar je Brglez “pozabil” omeniti.

Mavrično
Mavrično delovanje SMC, ki promovira homoseksualno ideologijo in vsiljevanje teorije spola, se je razkrilo, ko je Cerar družinsko politiko prepustil skrajnežem iz (Z)Levice, SD in protidružinskim nevladnim organizacijam. S tem so se pridružili skrajnim aktivistom svetovne levice, ki jo obvladuje homoseksualni lobi, ki nam predpisuje, kaj bomo mislili, jedli in sovražili.

Zahteve homoseksualnega lobija po radikalnih družbenih spremembah v svetu in Sloveniji so vse glasnejše. Fašistoidno vsiljevanje skrajno levičarskega razumevanja družine in odnosov med ljudmi izvajajo univerze, ministrstva in “nevladne” organizacije. S sprejetjem novega družinskega zakonika, ki problematizira družino mame, očeta in otrok, se tudi Sloveniji obetajo časi, kakršne v svoji viziji družbe Krasnega novega sveta napoveduje Aldous Huxley. Z nedemokratičnim prihodom Cerarja na oblast se je pospešilo izseljevanje mladih, dotok nezakonitih migrantov, s postavitvijo homoseksualnega aktivista Mihe Lobnika na čelo ideološke policije pa se je pričel tudi uspešen pohod homoseksualnega lobija v vlado, na sodišča in medije, s čimer se pogoji za globoke družbene konflikte pospešeno vzpostavljajo tudi v Sloveniji.

Foto: STA

Cerarjevi se razglašajo za snovalce nove družbe multikulturnosti in so Stranka modernega centra, kakor se trenutno popularno imenujejo. Njihova značilnost je, da družino sovražijo, ker pomeni prostor identitete in opredelitve, iz katere zrastejo trdni ljudje, s katerimi je težko manipulirati. Spolna, verska, narodna in politična opredelitev je za večino ljudi še vedno temelj osebne svobode, ki totalitaristom ni po volji. Sodobni revolucionarji, kakršni so ‘cerarjanci’, zato podirajo meje etično in zdravorazumsko sprejemljivega. Trdijo, da ni razlik med spoloma, spodbujajo nezakonite migracije, ki pospešujejo terorizem, ženskam so podtaknili detomor kot pravico odločanja o svojem telesu, ločitve propagirajo kot sodoben način življenja, iz javnega prostora pa izganjajo vero in Boga.

Cagavo
“Za mene, za vlado, pravijo, da smo prepočasni, da smo cagavi,” je Cerar leta 2015 za Siol.net povzel znani očitek javnosti. Branil se je z besedami, da so kot nova stranka potrebovali nekoliko več časa in da se je treba seznaniti z razmerami v institucijah države. Prav te razmere pa so bile v nekaterih primerih zelo slabe. “Ko to vidiš, ti postane hudo za to družbo,” so Cerarja povzeli na Siolu.

O cagavem Cerarju in njegovem preglasovalnem aparatu je bilo veliko povedanega. Na tem mestu se za hip zazrimo v negotovo prihodnost, ki nas že počasi lovi za rep. Temačni prihodnosti se v tem trenutku še lahko izognemo, zato že danes začnimo razglašati, da bodo naslednje volitve prelomne, saj bodo referendum o normalni, svobodni Sloveniji in nadaljevanje osamosvojitvene bitke za Slovenijo, osvobojene komunistične diktature. Naslednje parlamentarne volitve bodo ponovno naplavile »nove obraze«. Šarec je že napovedan. Ob njih se bodo tudi odsluženi obrazi Erjavca, Židana, Kopač Mrakove in  Cerarja brez sramu silili na oblast.

Po njih delih jih boste spoznali, je zapisano v Svetem pismu. Takšni so narodu sposobni prinesti le še en neusmiljeni komunistični napad na ljudi, zavezane veri, spoštovanju družine in naroda, poštenju, podeželju, trdemu delu. Kultura smrti, ki poganja slovenske levičarje, bo še bolj brezobzirno napadla zdrave slovenske družine, ki jih je še vedno veliko, a so zapostavljene in se jih ne omenja, čeprav držijo naš narod pokonci. V osladno govorico zamaskirani politični propagandisti SMC, (Z)L, DeSUS, SD, ZaAB, PS bodo kot sile zla prilezli na jumbo plakate, v ulične reklame, radijske in TV oddaje, v vaše dnevne sobe. Nadvse osladno bodo govorili o tem, naj pozabimo na preteklost in se ozremo v svetlo prihodnost multikulturne družbe brez rase, spola in identitete, kjer bomo imeli vsi vse in hkrati nič.

Vsi tisti, ki držimo slovenstvo in narod pokonci, se jim bomo uprli z vsemi močmi!

Franci Donko

 • Vojteh Dovč

  BLA BLA BLA

 • Cucurbita Pepo

  Po njih delih jih boste spoznali, je zapisano v Svetem pismu… tako kot je zapisano da so ženske nastale iz moškega rebra

  • sodnikisozločinci

   No, tukaj so se malce zmotili, ženske so prišle iz moškega kurca.

 • Domoljub in gej
 • Krtača 20

  Donkotu zgleda trga danko. Ej danko danko, res naslov na nivoju nove, poden. 12 letni mulci ne pišejo takih bedarij….

 • Claudio Moro

  Prekleti komunisti.Sami kriminalci,pedri in pedofili!!!!!!! SDS NA OBLAST IN ZACET CISTIT!

  • Krtača 20

   Se že čisti. Janšev peklenski notar ima že čevelj v danki. Načevljen je bil.

   • Olga_10

    Kučan jih bo imel po volitvah v riti toliko kot Imelda Markos! Ga bomo načevljali vsi Slovenci na poti v Nemčijo!

    • ogledalo

     Kot takrat, ko ste v Murglah poskušali knjigo zažgati?! Riti uboge!

  • sodnikisozločinci

   Za čistit potrebujemo mlade in zagnane ljudi, teh je pa največ v Združeni levici. Mescu, Kordišu in Tomićki je treba dat metle v roke in veselo na delo!

   • Roman Eržen

    te mularija ni niti enega eur zaslužila z rokami in mislim da jim tudi šola ni šla oreveč od rok sedaj pa mularija klamfa kako naj jaz živim kam!!!!!!!!!!!!!!!! bedno

  • Roman Eržen

   nabralo se je toliko dreka da tudi s tremi mandati ne bo naredil udbomafiji konec

 • ŠČŽČŠČŠŽČČŠŽČŽŽŠČŠČŠ

  Nova 24 Tv je zakon.

 • Andrej

  “Danes v Sloveniji ni niti enega človeka več, ki ne bi vedel…” Ma daj, Franci pojdi na kakšno bolj specialno zdravljenje, če ne znaš napisati več niti stavka, ki bi dajal vtis treznosti in koherence. Za kakšne kadre to Madžari zapravljajo denar na NOVA24TV?

  • ekspêrt

   Daj napiši ti en prispevek, da ga bomo veselo komentirali in nič godrnjali !

   • komar marko

    pa saj samo pod dvemi besedama je toliko norosti, da jih lahko prebavijo le politkomisarji iz KUMFROVCA!

  • komar marko

   če primerjš nekega SREDINEGA kolumnista na osrednjem SLO dnevniku, ki je redno pisal norosti od PATRIJE, akkak ŠTIRI leta in usmerjal OVCE.Svoje članke je REDNO komentiral in spodbujal ovce k PLJUVANJU.Danes je predaval o FAKE NEWS na neki šoli. Kaj poreće na ta nivo, ko ugotoviš kako ste nisko greste še nižje.In potem je osrednji dogodek za SLo medije in pse RESNICE maškarada v Lažgošah! Saj ne veš,a bi se vrinil v leto 46??

 • Duhec

  S temi lasuljami ste Novo vsaj obarvali, popestrili… bravo.

  • ekspêrt

   Je glih tolk kuštrava, kot tvoj avatar. he, he

 • Claudio Moro

  Zaradi Janeza janše imamo zdaj svojo državo in ne živimo več pod
  tiranijo Jugoslavije. Janez Janša je strateško končal vojno v samo 10
  dneh in nam prisvojil osamosvojitev Janez janša je srce Slovenije In
  srce je treba negovati Kaj ti če srce propade propade tudi država Janez
  janša ni samo politik on je narodni ponos Janez Janša ni samo navaden
  človek on je državni zaklad Brez janeza janše Slovenija propade
  Levičarji so že čisto uničili Slovenijo zdaj hičejo pa še zamenjati
  avtohtono prebivalstvo z artabci in afričani Janez janša 2018 kar pomeni
  močna slovenija Če janez janša po nekakšnem čudežu ne zmaga leta 2018
  potem je z Slovenijo konec izgubili bomo jezik narodno zavest in
  dediščino Če bodo državo vodili kot so Cerar, Murgelsi lord teme in
  kavboj Zoki, ki za Katarce zida sredi Ljubljane mošejo potem je z
  Slovenijo konec. Eden in edini, ki lahko Slovenijo popelje v vso njejo
  slavo je Janez Janša in njegova stranka SDS, ki vedno dela samo v korist
  Slovenije in tam notri so najboljši politiki v Slovenskem prostoru.
  Janez Janša je heroj in srce Slovenije Janez janša je Slovenija!

  • Roman Eržen

   se strinjam

 • Olga_10

  Tudi v naši stranki SDS je cel kup pedrov in pedofilov. Ampak važno je, da so naši!

  • ekspêrt

   Tebe TROLa v SDS nikoli niti sprejeli ne bi.

  • Sadako

   Se nisi zatipkal in napisal en S preveč?

   • Olga_10

    Ima en podčrtaj preveč, zato piše tudi en S preveč! Pač lažnivec in tat!

  • Olga_10

   Spet Antifa terorist, ki blati druge ljudi z ukradenim Nickom (dvojni podčrtaj)! Očitno so komunisti sami fašisti, pedri, pedofili in to v stilu komunističnih navodil pripisujejo drugim!

 • Sadako

  Tako kot je pri tovrstnih prerokbah že običajno, tudi Marianina prerokba ne obeta nič dobrega, a je redovnica napovedala tudi, da bo na koncu vse dobro. Mariana se je rodila v Ekvadorju in je prva ženska iz te države, ki je bila kanonizirana. Rojena je bila v plemiški družini, njena starša sta umrla, ko je bila še otrok, in zanjo je skrbela njena sestra. Že od malega je raje živela v osami in v odrasli dobi je bila puščavnica. Imela naj bi moč, da je zdravila ljudi in napovedovala prihodnost. In v svojih prerokbah naj bi predvsem omenjala 20. in 21. stoletje.

  Leto 1610

  Tega leta je Mariana prejela sporočilo od božje matere. Ta ji je dejala, da je treba zgraditi kip Gospe po njenem videnju. Kip so res zgradili in večkrat so poročali, da se ob njem dogajajo razni mistični dogodki. Mariana je v tem času zapisala več prerokb. Tako je za 20. in 21. stoletje dejala, da bo to izjemno turbulentno obdobje. Satan bo povzročil veliko preganjanje Cerkve, ljudje pa se bodo od nje obrnili. Dogajala se bodo velika krivoverstva, a naj bi tisti, ki bodo zdržali, nato živeli v božji milosti, odpuščeni pa jim bodo vsi grehi. Povedala je, da bodo svet vodili satanovi podaniki in da bo zato prišlo do velikega odmika od Katoliške cerkve. »Veliko dušam bo preprečen dostop do milosti in utehe, vzeta jim bo moč in njihova pot do večnosti bo zelo težka,« je zapisala Mariana.

  Prostozidarji

  Torresova je prerokovala, da bodo svetu vladali prostozidarji, ki predstavljajo zlo in bodo postavljali zakone, ki bodo uničili svete skrivnosti. »Krščanski duh bo izginil, kar bo povzročilo padec morale.« Zapisala je tudi, da bodo Cerkev prevzeli skorumpirani svečeniki, ki bodo povzročali škandale, širili sovraštvo in tako naprej. »To bo zmagoslavje Satana, ki bo prineslo ogromno trpljenja. Cerkev bo skrenila s poti, duhovniki in svečeniki bodo zaslepljeni z bogastvom.« Mariana je zapisala, da bo to obdobje velikega trpljenja, a hkrati pokazatelj, da se bliža drugi prihod božjega sina. Če njene prerokbe res govorijo o 20. in 21. stoletju, naj bi torej Jezus kmalu ponovno prišel na Zemljo in takrat bo Satan poražen. To se bo zgodilo, ker ljudje, ki trenutno nadzirajo svet, ne bodo pozorni in bodo spregledali signale, ki jih na Zemljo pošilja božji sin. »Nebo se bo zmračilo in takrat se bo na Zemljo spustil oblak svetega božjega sina,« je razkrila Mariana.

  Kritike

  Tudi tisti, ki verjamejo v prerokbe, si niso enotni, na kateri vek se njene besede nanašajo. Seveda jih lahko brez težav povežemo s trenutnim stanjem v svetu, a tudi v preteklosti stvari niso bile ravno drugačne. Korupcija v Cerkvi in vladah ni nekaj novega, saj lahko vse elemente najdemo v državnih in cerkvenih ureditvah, ki vodijo tudi v čase pred krščanstvom. Vsekakor Marianine prerokbe odsevajo trenutne politične in verske razmere na Zemlji. A so hkrati lahko odraz časa, v katerem je živela duhovnica. V tistem času je bila namreč v Nemčiji reformacija, ki jo je začel Martin Luther s 95 tezami leta 1517, končala pa se je s tridesetletno vojno leta 1648. Razcep v katoliški veri bi vsekakor lahko vplival na zgoraj omenjene prerokbe.

  Pet znamenj, da prihaja božji sin

  Mariana naj bi od božje matere prejela sporočilo o petih znamenjih, ki napovedujejo prihod Jezusa na Zemljo. »Na koncu 19. stoletja bo nastala svobodna republika, ki bo širila krivoverstva. Zaradi moralne korupcije bo svetloba vere ugasnila v srcih ljudi. Tisti, ki bodo obdržali vero, bodo grozljivo trpeli. Ampak to bo samo začetek popolne obnove.« Drugi znak je opisala takole: »V Marijin samostan bo vdrla krivica pod masko lažne milosti. Moji hrami (hrami božje matere) bodo zapuščeni. Veliko gorja bo.« Tretje znamenje: »V zraku bodo nečistosti, ki bodo preplavile ulice. Razuzdanost bo tako velika, da na svetu ne bo več deviških duš. Nekaj dobrih duš bo ostalo v samostanih, kjer bo nežni cvet deviškosti odbil božji gnev.« Četrto znamenje: »Prostozidarji bodo poskušali prodreti v srca otrok in povzročiti gnitje v njih. Otroška nedolžnost bo izginila. To bo prava katastrofa.« Vendar je zapisala tudi, da bo v tem času obstajala skupina cerkvenih voditeljev, ki bodo rešili naše duše. Proti njim se bo vodila velika vojna, a bodo ostali čvrsti. »Republika bo trpela kuge, lakoto, vojne, izdajstvo in izgubo neskončnega števila duš. Da bi premagali temne oblake, bo prišlo do grozljive vojne, v kateri bodo umirali tako verniki kot duhovniki. Nato pa bo nastopil moj čas. Na čudežni način bom uničila oholost in osvobodila Cerkev njegove okrutne tiranije.« Peto znamenje: »Ljudje, ki imajo ogromno bogastva, bodo ravnodušno opazovali pregon Cerkve in zmago zla. S svojim bogastvom ne bodo pomagali nikomur in se proti zlu ne bodo borili. Veliko ljudi bo končalo v peklu.«

  • bednick

   Kratek povzetek:
   Sadako, ti si bulan.

  • dr Janez Sveti

   Cerkev, cerkev, cerkev, nedolžnost, božji sin..blablabla.
   Ljudje (homo sapiens) smo vesoljci, ki smo umetno ustvarjeni. Pisanje o veri je sad bolnih umov, ki trdijo, da je edino njihova vera prava. NI. Obstaja samo EN zakon in to je ZAKON VESOLJA. Cerkev je vso zgodovino samo ubijala, izkoriščala in mučila ljudi in njihove duše.
   Sramota !
   Te raznorazne “prerokbe” so izumišljotine.

   DR Janez SVeti vesoljc

   • tohuvabohu

    In kaj pravi ta tvoj zakon vesolja?

    • dr Janez Sveti

     Preberi 10 božjih zapovedi :) Cerkev ni nikjer omenjena.
     DR Janez SVeti

     • tohuvabohu

      Tudi v jugoslovanski ustavi partija ni bila omenjena.

     • dr Janez Sveti

      Ne vem.
      DR Janez Sveti CK KPJ

  • Bog je velik
   • DJURO SUMAR

    Tale Mariana je očitno zelo dobro napovedala vzpon muslimanov, saj katolicizem izgublja na vsej črti, muslimani pa preplavljajo zahodni svet.

 • Roman Benedik

  Spet bla,bla donkarije.Boste videli junija

  • Grenze

   Buksl

 • Aichmbsi

  Res da je Tito v 9.krogu. To ni niti tako slabo kot pa domači izdajalci ki so/ste v PRVEM.

 • Olga_10

  Kaj pa znajo Kučanove marionete? Če sodimo po Cerarju in njegovem “poznavanju” ustavnega prava, NIČ! Še roke znajo dvigati samo, če jih kdo vodi….

 • Olga_10

  Vsi na volitve! SDS je edina stranka, ki je nepodkupljiva in glas zanjo ne bo izgubljen! Sposobna je Slovenijo popeljati med razvite in demokratične narode! Sloveniji bo vrnila ugled, blaginjo in varnost!

  • ogledalo

   Muahahahaha…

   • tohuvabohu

    Ja, saj vemo, da se boste komunajzarji upirali z vsemi štirimi. Vas prekleto dobro poznamo, sektaši.

  • Božobožo

   Potem pa zavije svizec čokolado v…

 • Slovenka

  Glas za NSi je glas za levico, zato, ljudje, volite z glavo, če hočete dobiti zdravo državo.

 • ogledalo

  slovenska državna sramota

 • Bog je velik

  https://youtu.be/wdk37T8TltM
  Tudi matematično dokazano da moški in ženske nismo enaki .

  • Tone

   Zakaj pa za to rabiš matematiko. Jaz razliko vidim na prvi pogled.

 • RATATA

  Mi je ob novem letu ponujal kolega s katerim že leta dobro sodelujemo med drugim ponudil marelo mavričnih barv.
  Prijazno sem jo odklonil in mu takole razložil: “stari, veš da se te marele mavričnih barv ne upam dotakniti, saj sem slišal, da se lahko okužim z virusom hiv.”
  Ni bil jezen, bilo mu je pa malo nerodno. Veliko jih je še imel za raztalat.

 • Smrt Janšizmu in Janšistom

  Še ena beseda za tače slovarček SDS=Skorupirano, Dikataturno, Sranje

  • sprehajalec

   Sds čitaj kot Skupnost Domoljubnih Slovencev.

   • Janez

    Vaš šef vam kuha pasulj na letnem pranju možganov, hodi na koncerte ustaškega kvazipevca, najema kredit pri islamistih in pleše kolo z Urško.
    Kaj je tukaj domoljubnega?

    • sprehajalec

     Vaš pa tlači Ceci Eure za modrc, pa razbija čaše.

     Avsenike poskuša nadomestiti s tem melosom…

 • šmentanamuha

  A kdo ve, kako se je danese odvijala “politička nastava” na FDV-ju?

 • sprehajalec

  Danes v Sloveniji ni niti enega človeka več, ki ne bi vedel, da
  Stranko moralnega centra sestavljajo privilegirani dvoličneži iz javnega
  sektorja, ki nimajo nobenih načel, nobene morale in nikakršne etike.

  Meni je bilo to jasno že prvi dan. Moralnega je nastavila javna uprava za interese javne uprave.

  Sedaj bo pa štafeto prevzel Serpentinšek…

 • Božobožo

  Kaj je Danko a te je fant pustil pa si jezen na ves svet.

 • DJURO SUMAR

  SMC ni moja stranka, ker je premalo leva, vendar je do danes sestavila najboljšo vlado po osamosvojitvi. Najslabše so bile desničarske vlade Peterleta, Bajuka in Janše. Upam, da bo po naslednjih volitvah dobila možnost sestave vlade, stranka SD.

  • Roman Eržen

   kje si se ti vzel pojdi od koder si prilezel

   • DJURO SUMAR

    To je moj priljubljen portal. Vsak dan pogledam, kakšne oslarije pišejo desničarji v svoji nemoči.

 • Ana Job

  SMC (stranka motenih cepcev) s svojo ideologijo pohablja Slovence.

 • sunday

  SMC – smrdljive, mirove, crkotine!!!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!