Slovenija danes: Živimo v totalitarnem režimu komunistov in homoseksualnih aktivistov

Franci Donko

Pred skorajšnjim referendumom o drugem tiru in bližajočih se predsedniških in parlamentarnih volitvah smo Slovenke in Slovenci na nekakšnem popravnem izpitu iz predmeta “naša prihodnost”. Gre za usodne odločitve, ki bodo vplivale tudi na življenja naših otrok in vnukov, zato moramo resno premisliti o tem, kdo, kam in kako naj nas vodi, da bomo končno vsi skupaj bolje živeli. Družinski referendumi, arbitražna zgodba, finančni kriminal mednarodnih razsežnosti ter milijarde evrov izgubljenega denarja v bankah in TEŠ 6 nam jasno pričajo, da to ne more biti SD in nobena izmed naslednic komunistične partije, tudi ne kakšen njen klon (SMC, DeSUS ali ZL).

Za vse tipe levičarskih oblastnikov predstavljajo posamezniki, stranke in skupine, ki si upajo javno zagovarjati resnico, grožnjo njihovemu interesu po oblasti in napajanju iz denarja davkoplačevalcev.

Predsedniške volitve
V posmeh demokraciji in sramoto narodu je bil prvi predsednik nove države zadnji vodja zločinske KPS Milan Kučan, ki je prišel do predsedniškega položaja s pomočjo zvijač in prevare. Čeprav je izdajalski Kučan sedel v predsedniški palači in še danes na ta račun zajeda proračun, je bil in ostaja resnični predsednik slovenskih ljudi dr. Jože Pučnik. Neutrudni borec za pravice malega človeka,  iskalec resnice in pravice, ki sta temelj obstoja vsake družbe, je s svojim svetovljanstvom, humanizmom in širino nedosegljiv vzor vseh lev(ičarsk)ih predsednikov Republike Slovenije, ki do zdaj ni premogla toliko širine, da bi predsedniško mesto zasedla izpričana moralna avtoriteta, ki jo v trenutni izbiri, za razliko od moških kandidatov, lahko prej pričakujemo med ženskami.

Referendum 2. tir
Miro Cerar, ki se ga senca korupcije drži celo, ko gre k zdravniku, v referendumski kampanji za drugi tir na naše stroške razlaga neumnosti, kako bo njegova predolga, preplačana in prepozna železnica rešila Luko Koper in naše gospodarstvo.

Žalostna resnica je, da bodo CerarŽidanErjavčevi izbranci v svoje žepe pobasali denar naših otrok in vnukov, če jih na referendumu ne bomo ustavili
Sporna vladna trasa drugega tira je namreč po mnenju strokovnjakov neekonomična in močno precenjena, z nepotrebnim ovinkom proti Trstu, njena izvedba pa prepočasna. Obstajajo realne ocene, da bomo plačali celo milijardo evrov preveč, vlada pa še vedno prodaja svoje pravljice za naivne volivce. Resnica je ravno obratna: če Cerarju uspe vsiliti svoj projekt, bomo to občutili vsi: delavci pri višjih davkih, upokojenci pri manjših pokojninah, dolgove pa bodo plačevali še naši otroci in vnuki. Zato je treba levičarsko izčrpavanje Slovenije nujno ustaviti, a ne več na referendumih, treba je priti v parlament in začeti s politiko, ki bo najprej poskrbela za malega človeka, delavce in kmete, ne pa z našim denarjem napajala družini in otrokom sovražnih homoseksualnih aktivistov in dedičev zločinskega režima.

Parlamentarne volitve
Vsi poznamo zgodbo z goljufijo dobljenih zadnjih parlamentarnih volitev, praktično vsak dan pa vidimo in občutimo posledice te volilne prevare, s katero nas SMC, SD, DeSUS, (Z)L in podobni totalitarni dediči pehajo v duhovno in finančno krizo ter vedno večje omejevanje ustavno zagotovljene svobode govora in delovanja.

Kdor zagovarja resnico, je za levičarje nevaren in ga tako ali drugače demonizirajo in odstranijo iz javnega življenja. V času družinskega referenduma so se spravili na Pavleta Ravnohriba in name zaradi javno izraženega stališča ter aktivnega udejstvovanja v referendumski kampanji proti posvojitvam in kupovanju otrok za bogate homoseksualce in lezbijke.

Ravnohriba so umaknili iz tv-oddaje Male sive celice, mene so odžagali v interventni skupini, nato je sledila še izguba službe na CSD. Novejša primera šikaniranih borcev za človekove pravice šibkejših sta tudi Angelca Likovič, ki so ji odrekli nastopanje v medijih zaradi zagovarjanja spoštovanja življenja od spočetja do naravne smrti v tv-oddaji Tarča, in Boštjan M. Zupančič, ki so mu po javno objavljenem mnenju na Facebook profilu, da je splav zanj umor, odrekli podporo h kandidaturi za člana Odbora OZN za človekove pravice.

Med velike in trajne madeže slovenske levice spada tudi ugrabitev koroških dečkov, ki še vedno trpita stran od ljubečih starih staršev. Kletka je za ujetega ptička še vedno ujetništvo, četudi je zlata, kot opravičuje nasilno krajo vnučkov Gabi Čačinovič Vogrinčič. Napačna dejanja je treba obžalovati in popraviti, če se da. Podobno velja tudi za novejšo zgodovino.

Komunisti bodo trajno zapisani v slovensko zgodovino zaradi zločinskega obračuna s slovenskimi katoličani, kmeti in meščanstvom med in po vojni.

Njihovi ideološki nasledniki trpinčenje naroda nadaljujejo. Takšnega napada na družine in reveže v slovenski zgodovini, kot ga je izvedla vladajoča levičarska politika, doslej nisem še videl in ga tudi ni bilo. Slovenska levica pod vodstvom SMC, SD, DeSUS, (Z)L so ustvarjalci nove revščine v Sloveniji in njeni neusmiljeni pospeševalci. Tudi kraja vnučkov starima staršema je samo prikaz, kako Cerar–Židan–Erjavčeva vlada razume družino.

Zato so prihajajoči referendum in dvojne volitve čas za zdravo pamet in popravni izpit za našo prihodnost. V nasprotnem primeru nam niti Bog ne bo mogel pomagati.

Franci Donko

 • Valter BraniSlav

  Franci Donko zopet razmislja s svojo Danko namesto s svojo glavo in povsod vidi tisto o cemur po tihem in naskrivaj sanjari : HOMOSEKSUALNE MOSKE…

  • AlojzZ

   Admin! UKREPAJ!

  • steiermark

   Pa si res dolgočasen bedak in zahojeni trans komunist! Sedaj imaš London poln takšnih, ki jih iščeš in ni hudič, da te kakšen večkrat zapečen nebo zadovoljil oz. uslišal tvojih gorečih želja…..

 • Valter BraniSlav

  Slovenci nimate prihodnosti ker vas ogrozajo mrtvi Josip Broz, mrtvi Boris Kidric, mrtvi Edvard Kardelj, upokojeni Milan Kucan in zelo zelo zelo zelo zelo mocan gejevski lobi ki bo vse moske spremenil v homote… tega se strasno boji Franci z Danko…

  • AlojzZ

   Admin! UKREPAJ NA KVADRAT!

 • Slovenc

  Pa spet Donko in njegovi geji ;)

  • dob

   Niso njegovi, temveč tvoji, če jih hočeš ali nočeš..

 • Metka

  Lažnjivi kljukec Donko. Pučnik je nastopil proti Kučanu na volitvah in zgubil. Kučan je dobil enkrat več glasov kot Pučnik. Pučnik je nato ugotovil da ga Slovenci ne marajo in se umaknil. Nato ga je še zamenjal Janša.

 • Marko

  Pa kva je s tem Donkotom in njegovimi pedri. Donči stopi iz omare in priznaj svoja nagnjenja pa ti bo lažje.

 • AlojzZ

  “Žalostna resnica je, da bodo Cerar–Židan–Erjavčevi izbranci v svoje žepe pobasali denar naših otrok in vnukov, če jih na referendumu ne bomo ustavili”

  Pobasali ga bodo v enem in drugem primeru. Če bomo samo enkrat rekli ne, bodo pa našli nekaj drzgega. Stalno moramo govoriti: “Ne!”

 • Božo

  Pa kdo je bil ta Pučnik. Je kdaj zmagal za predsednika države ali vlade. Ne nikoli. Bil je samo vodja sekte SDS dokler ga ni Ivan odstranil in prevzel njegovo mesto. Kot tak nikoli nikoli ne more biti oče naroda. To mesto lahko pripada samo Milanu Kučanu pa če se gej Donko razpoči zaradi tega.

  • sprehajalec

   Tudi tu si se zmotil, Murgl’c ne more biti oče naroda. Pravi očetje so Ivan Maček Matija, Edo Kardelj Sperans, Boris Kidrič. Oni so postavili Murgl’ca.

   Samo veliko narodove krvi na rokah te naredi za očeta naroda…

 • totex39

  To je čista resnica, že sam naslov nam pove, da res živimo v totalitarnem režimu komunizma in homuseksualnih aktivistov, ki so vedno bolj glasni in upajo spreminjati naš način življenja.

 • janez zorman

  Kučan ni nikoli zmagal. Kučan je deponiral svojo knjižico, ko je videl, da gre na tesno. Zmagala je udbopartija,z svojo medijsko mašinerijo, ki ga je porinila naprej. Kučan je navaden lolek v rokah udbopartije. Njega imajo samo zato, da so ga stare mamce volile na “lepe plave oči”. Kučana imajo zato, da bojo mirno priveslali do svoje zadnje “ukradene” penzije, do extra dodatkov k extra penzijam in da slučajno kvazi akademikom ne uide bajni mesečni dodatek – SAZU – privilegij udbopartije. Sramota. On je oče, ja, oče udbopartijski deci; Cirilu, Grgorju, Borisu,…

 • indijanka

  A Donko je izgubil službo na CSD ju? Grozljivo. Ali moraš biti siva birokratska miš brez lastnega mnenja in pogleda, da si lahko zaposlen tam? Ja..to ni res. V Butalah je svoboda res samo beseda.

  • vita

   Zanimivo.
   Kaj pa so mu navedli, kot razlog ?
   Torej je še vedno prisotno, kot smo bili temu priča v totalitarizmu, da nekdo
   “nima moralno političnih kvalitet” ???
   Pa sem mislila, da smo to res preživeli :(

   SRAMOTA…… Cerar, kje si ???

  • anzek

   +++++,
   Tudi jaz nisem vedel, da so ga odpustili. To dejanje ima dva učinka: najprej so odstranili moteči element od informacij znotraj CSD-jev in drugič, pokazali vsem ostalim, ki bi bili solidarni z njim in so enakega mnenja kot Donko, kaj bi se njim zgodilo, če bodo neposlušni.

   Čisti sistem zastraševanja, kot v rajnki jugi!! Žalostno!!

 • janez zorman

  Kučan nima niti toliko vesti, da bi stopil pred narod in priznal : “nategovali smo vas 72 let, knjižico sem deponiral samo zaradi tega, ker nisem pravi komunist ampak orodje v rokah udbopartije” – prodana murgelska duša, ki sem preko trupel prišel na oblast ! “

  • Kučko pod pručko

   Janez, ne zameri, če te bom malo popravil. Kučan ni orodje udbomafije, ampak njen vrhovni šef. Je capo di banda murgelskega podzemlja, pravi don Murgleone. On je največji škodljivec in uničevalec Slovenije!!!

   • dob

    Enkrat so kučana vprašali, če verjame v NLP.
    Odgovoril jim je, da bolj kot v NLP verjame v NLB! Je pa anketa pokazala, da več Slovencev verjame v NLP kot NLB.

 • Miha

  Donko itak da so te odpustili. Človek pride po pomoč na CSD ti mu pa začneš težiti z svojimi homoseksualnimi gey fantazijami. Potem pa v trenutku prešaltaš na komuniste in pizdiš čez njih. Isto je bilo z sodelavci. Valjda da so se ljudje pritoževali in šef je moral ukrepati.

  • steiermark

   Zanimiva trditev, tale tvoja. Če bi cenjeni g. Donko bil to, kar ti pi……iš, potem bi bil že zdavnaj predsednik republike……… tam nucajo take, kot ti praviš…… Sicer pa, plašnice z oči in se malo ozri okrog sebe, da boš videl, kdo te obdaja, kdo ti vlada – isto kot je bilo v komunističnih šolah, za časa komunizma, ko so bile šole prenatrpane z pederajzlastimi (titu podobnimi) učitelji, pedofili, ki so posiljevali in zlorabljali majhne otroke, tako fantke, kot punčke! Vsi so videli in nihče ni ničesar ukrenil! Zakaj že ne? Ker je bil njihov idol tito največji pedofil in zblojeni pederajzl……….danes pa še vas je veliko takih, titovih častilcev in posnemalcev!

 • Anton

  Prasice komunistične!

 • dr Janez Sveti

  Dokler bomo dovoljevali, da nam razne “agencije”, “zavodi”, “inštituti” ki so ustanovljeni samo zato, da črpajo finance iz proračuna v privatne žepe, ustvarjajo javno mnenje in zakone, se nam zelo slabo piše!
  Poglejte, kako se pojavljajo v medijih in razlagajo,kako smo vsi sovražni, nestrpni, primitivni, nazadnjaški, ker ne želimo živeti po moralnih vrednotah. Želijo nas celo kaznovati, če želimo ostro nasprotovati.
  A bomo dovolili? Od nas je odvisno.
  DR Janez Sveti Sovražni

  • Štalmajster

   Če bi le bilo od nas odvisno. ;- Bolj od tistih stričekov s klobučki in kitkami, ki posojajo denar državi in ji najbrž postavljajo pogoje, komu vse je treba dati, kaj pisat po cajtngah, koga bremzat,…….
   (zadeve so si zelo podobne v EU in Ameriki)
   Ko že misliš, da je ta pravi prišel gor, spoznaš da so mediji namerno negativno pisali o njem, ker so vedeli da jim folk ne zaupa in bo volil nasprotno opcijo.
   https://www.youtube.com/watch?v=U2G9MR1n7Es

   • dr Janez Sveti

    Ljudje so zelo predvidljivi. Poglej najbolj popularne nanizanke , serije in razne zabavne oddaje na tv in ti bo jasno s kakšnimi bedaki imajo mojstri opravka. Toliko za danes, ker grem k Dr Guberju na pregled oči.
    DR Janez Sveti Kmetija

  • tarantela

   Se strinjam, vendar eno je nasprotovanje, drugo je žaljenje.
   P.s.:
   TAROK turnir posameznikov v tri, 22.8. ob 18 uri v gostilni Bajc, Vrhnika

 • Goran Hvala

  Sam se v slo desnaki sanjajo o komunizmu…sploh ne zasledim drzave v eu pa na balkanu da bi tolk klobasala o komunizmu kot slovenija..oziroma slovenski desnaki…pa kje ste udej ravnohriba najdl…pa sej tip je bil ue za v penzijo…men je bil legenda sam ko sem ga nazadnje videl v odaji male sive celice se mi je zdel vsaj na videz tik pred tem da ga zvrne…no sej tud vemo kolk ga je ta decko popil…ob 10h zjutraj za malico 1l vina…to lahk vsi potrdijo…od natakarjev dalje…tak da ni cudno da je bil ze cist na koncu…no sej ce mu pase pa naj…sam ga je mal skoda deca…

  • Capi

   Seveda, v SLO “sanjamo” o komunizmu, ker je edina država ki še ni opravila s komunisti(bivšo vladajočo garnituro), ki nam uničujejo državo in posledično življenje naših potomcev

   • Goran Hvala

    Ja in vi bi radi komuniste zamenjali z bivsimi komunisti…pri komunistih vsaj ves kje si…pri spreobrnjencih pa kamor zapiha…vas clovk res ne zastop…

    • Capi

     Ljudje tvojega kova itak nikoli ničesar ne boste zastopili………
     Sploh veš kaj pomeni beseda “spreobrniti se”?(poglej malo SSKJ)
     Po tem, kakor “veter zapiha”, se ravnajo tvoji idoli…..

     • Goran Hvala

      Le tolaz se…

 • učko

  Zanimivo, levuharji v svojih ideologijah vedno furajo neke totalno odštekane teorije, kradejo, svoje privilegirajo, druge diskriminirajo, delajo totalne pizdarije, pa so skoz in skoz na oblasti in pri koritu z davkoplačevalskim denarjem.

 • moat

  Slovenija danes: “Živimo v totalitarnem režimu komunistov in homoseksualnih aktivistov.” Bolj butaste izjave pa že dolgo ne. Demokratična Evropa pa je to mirno gledala (in gleda), ko nas je sprejela v svojo druščino? Franci, Franci ti ga pa biksaš, res. OK, ok, torej, vzemimo, da živimo v totalitarizmu. V kakšnem totalitarizmu pa bomo živeli, ko bo (če bo) na oblast prišel Janša?

 • Aron

  Ob takem demagogu kot je Donko, ima levica zmago zagotovljeno se za nadaljnjih 20 let.

 • Štalmajster

  “dolgove pa bodo plačevali še naši otroci in vnuki”
  Zanima me, če take štorije pišejo tudi po drugih državah ??
  http://www.nationaldebtclocks.org/

 • Kučko pod pručko

  Načrtno pohabljanje Slovencev

  Pohabljenost Slovencev je rezultat revolucije, ki so jo pod krinko druge svetovne vojne izvedli komunisti. nadaljevali pa z organi pregona in hitrimi sodišči, da so utišati vse tiste glave, ki niso nasedle njihovi propagandi. Mnogo naših rojakov se je raje izognilo diktaturi in so domovino zapustili za vedno. Tisti pa, ki so ostali doma, so se vdali v usodo in iz leta v leto postajali bolj apatični. Rezultat dolgega procesa je na dlani, kar lahko vsakodnevno občutimo povsod okrog nas.

  Čudi me, kako malo so mladi zainteresirani za vse, kar se je v preteklosti dogajalo in za odkrivanje resnice. Večkrat lahko slišimo, da jih ne zanima preteklost, ne kdo je bil za partizane ali domobrance, da jih ne brigajo kosti, da pa jih briga samo prihodnost. Toda ti mladi se ne zavedajo, da si prihodnost, kakršno bodo že imeli, ustvarjajao sami. Lepšo prihodnost si zapravljajo sami, ko s svojo apatijo in pohabljenostjo pomagajo uničevalcem Slovenije, da nadaljujejo svoje uničevalske namene. Zato naj čez leta, ko bodo imeli svoje družine, ne pričakujejo, da bodo
  živeli na nivoju razvitih evropskih držav, če za to ne bodo naredili
  nič.

  Sedaj je pravi čas, da rečejo komunistom STOP, dosti vas imamo. Dosti imamo vaših kraj in izčrpavanja denarja nas vseh, dosti imamo vašega terorja. Prvo priložnost bodo ti ljudje imeli, ko bo prišel na vrsto referendum o drugem tiru. Če boto obkrožili PROTI, bodo naredili šele prvi, a zelo pomemben korak do prepotrebnih sprememb!!!

  • Božo

   Točno to proti bivšim komunistom ki jih je največ v SDS. Proti Janševim krajam in pranju denarja.

   • realnost

    Božo ti kar lepo voli Janšo in SDS in boš videl da se bo stanje 100% izboljšalo glede na sedanje stanje pod sedanjo roparsko komunistično vlado. Božo še je čas da spregledaš kam nas peljejo in da je potreben popoln preobrat na oblasti. Verjamem da boš dobro razmislil s svojo glavo.

   • dob

    A ni čudno, da pri nas vedno krade opozicija. Po moje jo je treba prepovedat.

 • Coeus

  Volitve so ocitno res blizu in Jansi, aka SDS, glede na hisne rezimske medije in kampanjo, ki je ze v polnem razmahu, ocitno tece voda posteno v grlo.

  Resnicno me zanima, koliko glasov bo ta zdruzba nesposobnih, zamerljivih in mascevalnih komunistov, uspela dobiti iz bazena neopredeljenih… s to svojo taktiko pljuvanja, zaljenja in etiketiranja vseh, ki se ne strinjajo popolnoma z nebulozami Janse?

  • Aron

   Ljudje niso neumni. Jansa je zmagal, ko je deloval povezovalno, ob takem zasuku v smer izrojene alt-desnice bo poraz bridek.

   • Coeus

    Pa se nekaj ne smemo pozabiti… v tistem casu je vecina imela poln k**** Ropove vlade in je bil Jansa edina alternativa. Tako, kot so sedaj vsi Kljukci, ki jih nastavijo 5 min pred volitvami :)

    • zokispoki

     Majmun zblojeni, a Cerarjeve vlada pa ljudje nimajo pun K….?

     • Coeus

      Seveda jo imajo/mo.

      Drugace pa ne rabis v vsaki repliki kazat svoje primitivne gostilniske narave. Ze to, da si zaslepljen Jansev vernik, pove dovolj ;)

     • zokispoki

      Ne maram bedakov, ki leporecijo, se delajo pametne,v glavi pa imajo vakum !

     • Coeus

      Sedaj si se pa lepo opisal ;)

     • zokispoki

      Kreten !

     • vita

      Čigav vernik pa si ti ? Si upaš iskreno odgovorit ?

     • Coeus

      Nisem vernik… po definiciji sem agnostik ;)

     • beno

      Eh, Jovo Jovice bolje, da greš kokoške futrat in ne, da se tule prepiraš, ko dobro veš, da nimaš prav. je pa to donosen posel/dodatek za poleg penzije, kaj ?

     • Coeus

      Dobro si tole nagruntal… vsaka cast. A mi lahko zaupas miselni proces in na podlagi katerih znakov, dejstev, namigov,… si prisel do tega neumnega zakljucka? :D

     • beno

      Neumnega, kajne ?
      O, vem, vem, da ti to ne ustreza najbolj, ampak resnica je pač takšna…… ne moreš ji uteči. Vsak je sam, svoje sreče kovač.
      Lepo uživaj….. življenje je lepo, če ga pošteno živiš. !

     • Coeus

      Zanimivo pri tebi in tebi podobnih, je to, da nesedete vsaki “nasi” neumnosti, prihajate do nadvse neumnih idej, zakljuckov,… mislite pa, da imate prav in da vse veste. Ignorance is bliss… dobesedno :)

      Se pa strinjam s tabo, da je zivljenje lepo… pri nas, se posebej za tiste, ki ne zivijo posteno, se bolj… tudi s tvojo podporo. Daj jim se kak € nakazi na zgornji TRR ;)

     • steiermark

      jih je bolj navajen krast, kot futrat….

    • Aron

     Res je.

    • vita

     Če te Duhec podpira, si že pravi, he, he…

     • Coeus

      A znas tudi kak argument napisat ali samo nakladanje in mlatenje prazne slame?

   • zokispoki

    Bi rekel, da se prej napoveduje klavern konec levajzarske Cerarjeve ” vlade razpada sistema.”

    • Aron

     Zakaj klavrn? Klima v državu je dobra, gospodarska rast je, brezposelnost pada, turizem je na vrhuncu. Politično gledano ni razloga za razpad sistema :)

     • zokispoki

      Vprasajmo se, kam dajejo , na primer nas denar , ki ga vplacujemo za zdravstveno in pokojninsko zavarovanje. Dobrsen del tega porabijo za vse drugo.

     • steiermark

      Raje nam v številkah razloži, kako “zaposelnost raste”, razen v Avstriji, kamor se seli večina mladih in tako pripomore k “padcu brezposelnosti” v Sloveniji! Bebec!

     • Aron

      Ja, ker se Ljubljančani in Koprčani strumamo po novem vozijo na delo v Avstrijo, hehehe :)))

    • vita

     Vse tako kaže zato pa je takšen tek na vse strani, kot miši, kadar opazijo, da jim začne lastnik nastavljat pasti.

  • indijanka

   Upam, da si prebral članek. Donko je izgubil službo na CSD ju. Da ne omenjam oddaje Male sive celice. To je zate svoboda? M. Zupančič bi bil boljši predsednik kot je obstoječi. Problem naše družbe in države niso besede desnice, kadar le te niso pesniške. Problem naše države je politična mafija, ki državo ropa namesto, da bi jo razvijala.

   • Coeus

    Sem prebral clanek… In ta zamerljivost in uzaljenost se cuti v vsaki njegovi kolumni. Zaradi tega pa seveda tudi pristransko, manipulativno, demagosko,… pisanje.
    Nasa druzba ima ogromno tezav tudi te, ki jih omenjas… problem je, ker je tudi “desnica” del problema in ne resitve

    • indijanka

     Kdo pa ne bi bil prizadet ob izgubi zaposlitve? Prav je, da je iskren. Ker sem Indijanka, se moja prepričanja razlikujejo od njegovih. Vseeno pa ga spoštujem, ker svoje poslanstvo opravlja s celo bitjo. Problem te družbe so tisti, ki so neiskreni in brez vsebine. Ki govorijo eno, delajo pa popolnoma drugo. To ni desnica. Če prebiraš komentarje potem zaznaš širino desnice. Zakaj jo tudi ti potiskaš v skrajni kot?

     • Coeus

      Desnica se sama potiska v skrajni kot. Ze samo bezen pregled naslovov in branje komentarjev, ti to jasno da vedeti.

      Razen tega je tudi Jansa in posledicno SDS popolnoma brez vsebine… samo mlatenje prazne slame in nakladanje. Vse, da se prebijejo nazaj k boljsi poziciji pri koritu… ker tam so ze itak ampak ne dobijo toliko, kot mislijo, da si zasluzijo in kot bi radi.

      Jaz osebno bi bil ponosen, ce bi izgubil sluzbo zaradi svojih prepricanj. In ne razumem ljudi, ki se imajo za sposobne in potem tarnajo, ko izgubijo sluzbo. Ce si sposoben bos delo dobil zlahka tudi v realnem sektorju… Donko in njemu podobni, ki niso sposobni nic drugega, kot da se napajajo iz proracunskega denarja, pa ne spadajo v to kategorijo

     • antimur

      Zdaj pa nehaj trositi tvoje komunajzerske pizdarije, kreten. Se čudiš, zakaj takšno obkladanje, z izrazi, ki resnično niso za kulturni dialog, toda to velja v normalnem času, v miru, mi smo pa v vojni, zaenkrat še hladni, toda po vseh nerazumljivih napadih levakov, je ta neizbežna. Sicer je pa nekaj kletvic in žaljen takšnih kot si ti kaplja v morje proti vašim sovražnim izjavam, sploh pa dejanjem. Za začetek si preberi tvoje kolhozniške komentarje, pa razmisli.

     • Coeus

      Tipicno “desnicarsko”… primitivna replika, polna zaljenj, kletvic in nebuloz… nobene vsebine, se manj pa argumentov… Ti in tebi podobni bi se lahko malo organizirali in staknili glave, da bi morda spacali skupaj kak na pol berljiv in vsaj malenkost smiseln komentar.

      In potem se cudite, da ste tam kjer ste?!?

     • Nata

      Sej se ne čudimo !! Mi smo jezni. Tudi na take – ne tičke, ne miške – ki kar čakajo, da bo kdo drugi kaj naredil namesto njih .

     • Coeus

      Jaz nic ne cakam, da bo kdo drug naredil kaj namesto mene. Zase in za svojo druzino sem poskrbel… skrbim pa tudi, da gre cim manj mojega zasluzka in denarja v drzavno malho, da priskledniki ne morajo ziveti na moj racun… to je vse kar lahko naredim sam ;)

     • Nata

      Jaz tudi ne, In nisem govorila o družini. Sem član stranke, nisem pa SDS. čE ME RAZUMEŠ.
      Saj ne bova prišla nikamor.
      Lep večer ti želim

     • zokispoki

      Undercover, zabit komunajzar si !

     • Coeus

      Tole ti ne gre dobro od rok, vidim :D

     • vita

      Res imaš problem prepoznati resnico.Ej, kako je lahko nekdo, ki se ima za “pametnega” tako ozkogleden, da ne rečen s plašnicami, kot konj, ki je pokoren gospodarju.
      Odstrani si plašnice in skušaj pogledati resnici v oči in boš osvobojen vse teh neumnosti, ki jih tule trosiš !

     • Coeus

      Tole velja predvsem zate. Kar je objavljeno v rezimskih medijih Janse, je zate sveta resnica. Toliko o pameti in ozkoglednosti.

      Kdo tocno bi naj bil moj gospodar? Resnicno me zanima.

      No, pa mi ti povej, kaksna je resnica, po tvoje… pa bova potem nadaljevala od tam… ampak argumentirano, ce si tega sploh sposoben.

     • vita

      Si se prišel sem prepirat in prepričevat prepričane, ampak ti ne bo uspelo.
      Če ne razumeš slovensko, pojdi tja nazaj od koder si prišel.

     • Coeus

      Toliko o argumentih in resnici :D

      Bi bil presenecen, ce bi bilo drugace :)

     • steiermark

      Prekleto res je!

  • zokispoki

   Jansi zelo dobro kaze. Zaradi tega ste pa levajzarji tako v paniki, skoraj bi rekel, da delujete kot
   razjarjeni, stekli psi. Je pa res, da bi se zaradi obilice skandalov, in obupnih poizkusov vse pomesti pod tepih, lahko preimenovali kar v Skandalos. Morda pa vendarle potrka na vrata celo Hollywood ?!

   • Coeus

    Kaksni “levajzarji”? Ocitno se en “desnicar” v stilu mojega originalnega komentarja… ce nisi za Janso si takoj levajzar… kako pricakovano in prozorno.

    In mimogrede… 15% NI znak, da ti dobro kaze ;)

    • zokispoki

     Vsak Slovenec, ki zna 6 in 5 sestevat je za Janso. Kdo drugi, v mini desnih strankah pa je v stanju narediti preobrat, ki ga tako potrebujemo ? Luda Mila ? Lepo te prosim !

     • Coeus

      Ne samo, da si zaslepljen… ocitno imas tudi Slovence za neumne… Jansa je sposoben narediti samo preobrat za svoj zep, kar je ze dokazal in dokazuje vsaki dan znova.

      Ocitno ti razum seze samo do sestevanja 5 in 6… zal

     • zokispoki

      Ce si proti Jansi, to pomeni, da si za to, da levicarji ostanejo na oblasti.

     • Coeus

      Pravzaprav je Jansa tudi levicar in komunist… ne glede na to za kaj se razglasa, tako da, kar se tega tice, tako ali tako ne bi blo razlike.

      Osebno sem za tretjo opcijo, ki je pa zal se ni… to pomeni, da se je, zal, potrebno odlocati za manjse zlo ;)

     • zokispoki

      Ce si za tretjo opcijo, ali to morda pomeni, da si peder? Samo vprasam.

     • Coeus

      Zanimivo, kaj ti najprej pade na pamet :D

     • steiermark

      res vas ni težko spregledati….

     • beno

      Seveda, da je. Babe ga sploh ne zanimajo. Tak je moj zaključek.

     • steiermark

      …..po njih delih jih boste spoznali! Po vaših, smo vas že in to tudi občutimo na lastnih žepih…..

     • vita

      Očitno mu ta vlada zelo odgovarja, ja, ja, ……….oblast je slast……..

     • Coeus

      Opazam, da ti je funkcionalna pismenost, tudi neznan koncept ;)

     • steiermark

      Ja, kako pa bodo takšni levajzarji kradli naprej, če bi prišel na oblast JJ, potrebno je napeti vse sile in pripraviti kakšen “veliki prdec”, z kratkonogim prdecem v sodelovanju, ki jim bo, če drugače ne, kot s tem, da vtaknejo JJ v zapor, da fizično nebo več ovira za njihovo prisvojeno – vkradeno zmago – strah je velik in norci imajo v afektu veliko moč – tudi koljejo (to vemo iz izkušenj, 40 leta ali pa ko so počili Krambergerja……)

     • antimur

      Še enkrat ti povem, jasno in glasno, da si kreten na kvadrat. Ko že toliko opletaš z argumenti, daj samo en samcat dokaz o Janševih krajah in protisovenskem delovanju, razen tistih insceniranih od Kučana, njegove bande, NSi in podobnih Sorosovih podrepnikov. Ko bo enkrat na detaljnem pregledu Kučan in njegova zločinska banda, ne imej odvečnih utvar, da se boste takšni kot si ti, temu izognili.

     • Coeus

      Uuuuuuu… a sem ti na zulj stopil… ocitno se en zaslepljen, primitiven gostilniski komentator.

      Ti kar verjemi Jansevim pravljicam o tem, da ne ve od kje mu denar, da ne ve koliko je dal za avto, da mu zenina sestricna iz dobrega srca placuje poloznice, da ni pripravil terena za krajo stoletja s TES 6, da ni popolnoma nic kriv za divje podeljevanje kreditov za casa njegove vlade,…

      Daj pa ti en samcat dokaz za Kucanove zlocine, ko ze toliko opletate s tem? A bo slo? ;)

     • Nata

      No ja, zanimivo !! Kdo je že bil – in je še vedno – Kučan ???
      Janši boste očitali do smrti, da je bil v Partiji in, da je še vedno zadrt komunist. A tvojemu špicparkeljcu, šefu Partije in Udbe v Jugi, pa ne boš nič pomolil pod nos njegovo zamrznjeno rdečo knjižico.Kakšen hinavec. . . . . zamrznil jo je, da je bil lahko prvi predsednik nove države Slovenije!!!!!!!

     • Coeus

      A sem kje zagovarjal Kucana? Isti patron je kot Jansa (beri komunist)… samo malo bolj inteligenten je in pelje Janso scat redno vedno in povsod.

      Ste pa tudi vi “kao desnicarji” totalno nesposobni, da mu kljub vsemu ne morete dokazati nic ;)

     • Nata

      Jojmene, če je pa to inteligenca, da zaradi politične moči, ki jo ima, lahko vsakega lulat pelje. . . . . . . ?? In ti ?? Lahko pa ti kaj narediš, no ?

     • Coeus

      Tudi Jansa ima politicno moc… mu pa manjka inteligence, da bi bila enaka Kucanovi, politicna moc namrec.

      Pa dajmo predpostavimo, da vse nebuloze, ki jih tukaj pisejo o Kucanu, drzijo… ocitno je dovolj pameten, da ve, da se mu ne splaca izpostavljat in vlece niti iz ozadja, da stvari tecejo, kot si zeli… kot kaze tudi zelo uspesno.

      Jansa po drugi strani ve oz. bi moral vedeti (ce je vsaj malo inteligenten), da ga velika vecina ne mara (to “levica” dobro ve in zna izkoriscat)… je pa tako zagledan vase, da misli, da mu bo uspel velik met kljub svoji razdiralni politiki brez idej in smernic… v smislu, kdor ni z nami (in to dobesedno) je proti nam… in z vsemi sredstvi tolce po njih. Lahko bi podobno deloval kot Kucan… iz ozadja… je pa problem, ker je SDS – stranka kulta Janse… in brez Janse stranka nima nic… se najmanj pa kaksnega na pol sposobnega politika, ki bi lahko zamenjal Janso… za to je poskrbel kar Jansa sam in njegovi slepi verniki. Vsak ki se z Janso ne strinja popolnoma ali pa ga ogroza znotraj stranke mora iz stranke… in potem vsi takoj na polno udarijo po njem.

      Jansa in SDS so edini, ki imajo do popolnosti razvit rezimski medijski aparat za promocijo lika Janse in stranke SDS, ter za obracunavanje z vsemi drugace mislecimi in sirjenje strahu in nestrpnosti do drugih.

      V bistvu je SDS stranka kimavckov brez hrbtenice in razuma.

     • steiermark

      Si pa res eno navadno usrane, revež!

     • vita

      To govoriš o Janši, kajne ?

     • steiermark

      “ura teče nič ne reče”……….tik tak tik tak…..

     • steiermark

      Bo šlo, ko bomo v Sloveniji, končno in dokončno počistili z rdečo mafijsko zalego, ki upravlja vse vzvode oblasti……

     • Nata

      Oh, a res ?? Dokazal je ?? Kje pa so tisti, ki bi mu ta ” samo za svoj žep ” morali dokazati ??

     • Coeus

      Skupaj pijejo in se zabavajo s tistimi, ki dokazujejo Jankovicu in podobnim njihove grehe.

      Po tvoji logiki je tudi Janskovic nedolzen, ker mu se nic niso dokazali… ampak po clankih na tem portalu je Jankovic kriv Jansa pa nedolzen… zakaj ze?

     • Nata

      Lepo te prosim. . . . . kje in kdaj je pa bil šerif že pred sodnikom ??
      Pa , ti mene mal hecaš Coeus ?Zanimiv nadimek imaš. Si eden od Titanov ??

     • Coeus

      Za serifa ne vem kdaj in kje je bil pred sodnikom… bil je pred preiskovalno komisijo… podobno kot Jansa… je pa za vas tukaj kriv, Jansa pa nedolzen… pa me zanima zakaj?

     • steiermark

      No koliko si pa ti “funkcionalno pismen” – 0 – pa dokazuješ kar naprej, posebaj z zadnjim komentarjem! Če je JJ sedel zaradi zarote in bil politični zapornik, z fantazijskimi obtožbami, v pravljičnem stilu, komunajzlarjev, da je neznanega dne, na neznanem kraju, od neznane osebe sprejel obljubo, da bo za tretjo osebo prejel podkupnino…..kako se naj potem reče za opankarja, kateremu so pa prizanesljivo, z dokazi, brez fantaziranja, dokazali, samo, 2.000.000 premoženja, ki ga nemore opravičiti! Res zanimivo, da so pa to zadevo pustili zastarati, sedaj mu delajo reklamo, kot “dobremu balkanskemu kljusetu”, za seksualne usluge, ki ji prodaja v zameno za delovno mesto, medtem, ko ga že veliko časa imenujejo Mr. 10 %…..kot mafijaša…… Res samo osel ali totalni bebec se lahko postavlja v bran mafiji in ostalim rdečim barabam, ki uničujejo Slovenijo, kradejo, ropajo in so nam vkradli tudi državo!

     • Coeus

      Tule moram nekaj dodat, ker si funkcionalno nepismen… pa ne sekiraj se… pomena tega tako ali tako ne bos nikoli razumel.
      Kdo se postavlja v bran mafiji?

      Ti, ki tako gorece zagovarjas Janso, branis levo komunisticno mafijo (sicer samo ekstremno desno krilo (namesto desno lahko vstavis katerikoli pridevnik zelis, ker ne spremeni dejstva) leve komunisticne rdece mafije… ampak kot sva ze ugotovila, si prevec neumen, da bi tudi to razumel ;)

    • Nata

     No vidiš!! Torej nisi ne tiček, ne mišek !! Ne vem, zakaj se stalno zaletavaš v to, da nas je malo.
     Slovenceljne ja lahko sram, da se niti poizkusiti en uoajo, zopet podpreti stranko, ki je vlado 4 leta dobro vodila.
     Le kaj so 4 leta proti 21- tim ?

  • vita

   Komu , kaj teče ?
   Tebi teče, že po kolenih – nekaj toplega………… ej, si slika.

   • Coeus

    A je to vse kar premores? :D

    • vita

     Premorem še kaj več. Kaj pa ti ?

     • Coeus

      glede na tvoje replike ni videt. Je pa pricakovano ;)

    • steiermark

     Ne, to je vse, kar ti premoreš in tebi podobni partizanski pleničarji!

     • Coeus

      Se en desnicarski mozganski trust :). Sem videl, da si precej neumnih replik dajal spodaj, ki naj bi dokazovale tvojo pamet…
      Saj dejansko jo… pomanjkanje oz. kompletno odsotnost le te. Ti ne bom pod vsako nebulozo repliciral…. tisti, ki niso totalno zaslepljeni in neumni, tako vedo… za taksne kot si ti pa se niti ne splaca razlagat, ker tako ali tako ne razumente nic… Trobite samo to kar vam SDS in Jansa pozegnata… ceprav tudi tega ne razumete ;)

    • Nata

     No, pa odgovori. Ponovno vprašanje, ni odgovor.

     • Coeus

      in kaj naj odgovorim na to neumno repliko? Odgovor na vprasanje vite je v originalnem komnetarju ampak ocitno vi tega ne razumete (vi, kot desnicarji)

     • Nata

      Oh, jaz oa sem že mislila, da me Vikaš- – – – – –

  • Nata

   Nasvet. . . . . . ne skrbi za nas !! Vsaj vemo, kaj smo. Ti pa nisi ne tič, ne miš? Samo čakaš ?

   • Coeus

    No, to me pa res zanima, kaj vi mislite, da ste? A mi bos razlozila, da bom se jaz vedel? :D

    • Nata

     Kaj mislim, da sem ? Nič ne ” mislim”, ampak vem kaj sem !!Ti si pa dober , no ?
     Ja, a sedaj naj pa vse še enkrat pišem. Sem član SDS, sem zelo desno usmerjena, sem verna, pa babica in me skrbi za vnuke. Sem upokojena , s silno umetniško pokojnino in sem neskončno jezna zaradi situacije pri nas .
     Zase boš pa ti napisal, saj jaz ne morem vedeti. . . . .. samo glede na tvoja mnenja napišem, kar napišem.

     • Coeus

      Ni me zanimalo in me niti ne zanima, kaj si ti osebno.
      Jaz govorim o Jansi in SDS in tudi ti govoris o “Vsaj vemo, kaj smo”. pa me se vedno zanima… kaj mislite da ste SDS-ovci?

      Pa bova potem nadaljevala od tam dalje ;)

     • Nata

      Tebi človek ne pride do konca. Vedno pe kaj dodaš. Sva kot jara kača. Enkrat eden , potem pa drugi.
      Danes se mi ne da več.

     • Nata

      Mislimo in želimo, da smo na pravi strani. Stranka je v parlamentu že veliko dokazala s svojim delom. In to NAM je všeč.Zato jo podpiramo.
      Tole tvoje razpredanje ti kopiram, da me ne boš kar naprej za jezik vlekel!

      ” Volitve so ocitno res blizu in Jansi, aka SDS, glede na hisne rezimske medije in kampanjo, ki je ze v polnem razmahu, ocitno tece voda posteno v grlo.
      Resnicnome zanima, koliko glasov bo ta zdruzba nesposobnih, zamerljivih in
      mascevalnih komunistov, uspela dobiti iz bazena neopredeljenih… s to
      svojo taktiko pljuvanja, zaljenja in etiketiranja vseh, ki se ne
      strinjajo popolnoma z nebulozami Janse? ”

      Še kaj? Tebi človek ne pride do konca. . . . . . zato sem napisala, da ne skrbi za nas. VEMO kAJ SMO

     • Coeus

      Mislite, da ste na pravi strani… In kaj je stranka dokazala v parlamentu?
      Samo interpelira vse po vrsti, ko je ze v naprej jasno, da iz tega ne bo nic (zapravlja cas in denar)
      Za vsako figo so za referendume (glej zgoraj)
      V stirih letih vladanja je pripravila teren za rop stoletja pri TES6
      Dovolila je divje kreditiranje v obdobju istega mandata, ki je bilo veje kot celoten dolg vseh vlad do takrat skupaj.

      Pa se bi lahko nasteval pa se mi ne da. Ce te pa kaj bolj podrobnega pri posameznih tockah zanima pa poglej malo po starih temah in mojih starih komentarjih, ker se mi ne da 100x pisat iste stvari ;)

     • Nata

      No, jaz že mislim. Drugače ne bi vztrajala toliko let.
      Kaj pa predlogi , ki jih je dajala. Tudi o tehle zgagah, ki sedaj packarijo po EU ?Že pred dobrim letom ?
      Meni so pa interpelacije všeč. Marsikaj se sliši in predvsem zopet nas spomnijo na nepravilnosti. Mislim, da je to glavni namen SDS !! Saj vidiš, da so mediji po naročilu tiho.Da se čim manj govori in piše.

    • vita

     Firbčen pa si.
     Si še ledih ?
     Koliko si star ?
     Hodiš v disko
     Imaš jahto in denar naložen zunaj in (če) koliko?
     Koliko nezakonskih otrok imaš ?
     Imaš več žensk ?
     Ali ponoči smrčiš ?
     Ti smrdijo noge ?
     ……………..

    • steiermark

     nebi razumel, zato je škoda vsakega napora, ker nekateri (za razliko od Krambergerja, ki so ga levaki usmrtili), lahko dobite tudi šus v glavo, pa neboste umrli – se ve zakaj ne – ista zadeva, kot s policaji, ki nemorejo umreti od možganske kapi!

 • Duhec

  Donko spet sanja lulčke… verjetn tud, ko je na ženi.

  • vita

   Menda ti bolj sanjaš o lulčkih, ki jih ni kolikor bi si želela …….. tvoja sezona le teh je
   zmer slabša, kaj ?

 • Valter BraniSlav

  Franci Donko zopet razmislja s svojo Danko namesto s svojo glavo in povsod vidi tisto o cemur po tihem in naskrivaj sanjari : HOMOSEKSUALNE MOSKE… Se malo pa bo sam pristal med njimi, zato mora kar naprej rohneti proti namisljeni nevarnosti ki nas heteroseksualce ne ogroza, je pa zelo nevarna prikritim pedrom kot je Franci z Danko… Pomiri se Franci, vse bo v redu ce javno priznas da si pederajs… Nebo ne bo padlo na zemljo in zveplo se ne bo usulo po Ljubjani… Kar korajzno si priznaj da pljuvas po tistem po cemure hrepeni tvoja DANKA…Mi ze to dobro vemo, kdaj se bo pa posvetilo tebi?

  • MEFISTO

   Pozabil si ga potolažiti s tem, da tudi ti s to homo nadlogo še kar dobro živiš.

   • Valter BraniSlav

    to mu kar ti pojev Mefisto. Jaz zivim zelo dobro ravno tak kot sem in me instospolni ne ogrozajo.

    • steiermark

     Ne ogrožajo te, ker si ti in tvoja familija “del njih”!

 • tarantela

  Ja, Donko, maš prav! Mene usak dan pretepajo in sploh delajo grdo z mano.

 • antimur

  Tako kot je ta zločinska drhal uničila in zasvinjala Slovenijo, je že neverjetno. Sploh pa dejstvo, da mirno pustimo tej komunistično pederski ter kriminalni svojati, da mesari Slovenijo in Slovence. V kolikor se jih ne bomo znebili po demokratični poti (kajti zločinska kučanistična drhal demokracije ne pozna, samo na veliko gobca o njej), jih moramo sesuti v prah, ter za večno pregnati. Mi je vseeno, če dam za svobodo Slovenije življenje, kajti to, kar moramo prenašati zdaj, je hujše kot smrt. Vsi domoljubi, stopimo končno v bran naši domovini, to je naša dolžnost, ter za vedno preženimo prasce kot je zamrznjeni Kučan in njegova zločinska golazen.

  • Gru

   In kdajjih bos zacel sesuvat v prah???

   • Nata

    Če boš tudi ti in mnogi drugi, ki se sedaj umikajo, pomagal, , , , , , ,

   • dob

    Ni nobene potrebe, ker se že sami dovolj hitro sesuvajo v prah.

 • MEFISTO

  Pričakovano, da tudi na NOVI napadajo Donka samo toplovodarji.

  Celo tarantela si je nadela žensko ime, da bi preprečila vsak dvom o njeni vlogi pri homoseksu.

 • Franjo Trojner

  Donko razmišlja pravilno! Zakaj? Ker je RES
  in NI mogoče IZPODBITI, da nam vse LEVIČARSKE VLADE v vsej tej več, kot dve desetletji dolgi vladavini niso bile SPOSOBNE ponuditi absolutno NIČ drugega, kot neskončno dolg spisek raznoraznih AFER in aferic, pa tudi škandalov mednarodnih razsežnosti. Ni tudi mogoče izpodbiti dejstva, da je politična levica zapravila ugled pravni državi in s tem znatno vplivala, da je tranzicija klavrno končala. Ni mogoče izpodbiti dejstva, da nam politična levica vedno znova nabija vedno višje in nove davke. Ni mogoče izpodbiti dejstva, da nas je politična levica prekomerno zadolžila. Ni mogoče izpidbiti dejstva, da je politična levica povzročila gromozansko bančno luknjo. Ni mogoče izpodbiti dejstva, da je politična levica zafurala zdravstvo in šolstvo. Ni mogoče izpodbiti dejstva, da politična levica ni sposobna izpeljati niti ene samcate nujno potrebne teforme in jih zato tudi ni. Ni mogoče izpidbiti dejstva, da politična levica in njena ministrca na vse možne načine oža pravice tradicionalni družini. Ni mogoče izpodbiti dejstva, da politična levica ni sposobna zagotoviti pogojev za dobro plačana delovna mesta in zato 80% vseh zaposlenih prejema za svoje opravljeno delo plačo pod Slovenskim povprečjem in od tega 50 000 delabcev samo minimalno plačo. Ni mogoče izpodbiti dejstva, da politična levica ni sposobna poskrbeti za pokojnine penzionistov, ki so v 90% tako mizerne, da se norčujejo iz njihovega dostojanstva. Ni mogoče prezreti in izpodbiti dejstva, da se zaradi zelo neprijazne politike politične levice do mladih izobraženih ti sedaj že lep čas pospešeno izseljujejo iz države. Ni mogoče prezreti dejstva, da z slabim vzgledom in svojim nemoralnim in neetičnim delovanjem ta leva vlada daje slab vzgled vsem državljanom. Ni mogoče prezreti dejstva, da niti ozemljske celivitosti in s tem suverenosti ni sposobna zagotavljati. In res je tudi, da moramo dvigniti okrnjen ugled naše države , demokracije in s tem parlamenta. Današnja stranka Socialnih demokratov se tako imenuje od leta 1995. Židanova SD ima svoje začetke v nekdanji Zvezi komunistov Slovenije (ZKS), kasneje ZKS-SDP (Zveza komunistov Slovenije – Stranka demokratične prenove). Stranka ZKS-SDP se je maja 1993 skupaj z Delavsko stranko, Socialdemokratsko unijo (SDU) in dvema močnima skupinama iz tedanje Socialistične stranke in Demokratične stranke upokojencev (DESUS) na združitvenem kongresu združila v Združeno listo socialnih demokratov (ZLSD). ZAME je ta Židanova stranka ZKS=SDP= SD kateri se korenine vlečejo globoko v totalitarni kumunizem najbolj odgovorna da so totalitarni kumunistični simboli in ideologija še danes vseprisotni, in tudi najbolj odgovorna, da pravna država do dandanes ni obsodila niti enega samcatega povojnega klavca, so tudi glavni zaviralci spošnega napredka države in glavni zaviralci preimenovanja ulic, mostov, javnih ustanov, ki se še danes imeujejo po vidnih predstavnikih komunističnega totalitarnega režima in se na vse načine trudijo, da kipi vidnih predstavnikov komunističnega totalitarnega režima postavljeni na najbolj reprezativna mesta naših trgov še vedno strašijo narod. Po zaslugi SD je naš narod ideoliško enako razklan, kot leta 1941. Stranka SD, ki pravi, da je demokratična bi morala prva razčistiti z svojo preteklostjo in v skladu demokratičnih standardov prva obsoditi zločinski totalitarni komunističen režim in si sama najbolj prizadevati, da se preimenujejo ulice, mostovi in celo javne ustanove, ki še danes nosijo imena vodilnih predstavnikov zločinskega totalitarnega komunističnega režima in odstranijo kipi vseh tistih, zaradi katerih je naš narod v času totalitarnega komunizma neizmerno trplel. PA TEMU NI TAKO! Ker po letu 1991 ni bilo izvedene lustracije so se vsi kadri totalitarnega komunističnega režima zažrli v vse pore naše mlade države, družbe in s položajo moči še naprej obvladujejo našo državo in s tem naš vsakdan. In ravno ti nelustriranci ne dovolijo, da bi nova država, družba razščistila z preteklostjo na način, kot je stroka zgodovinarjev že storila. Dejstvo je, da v Sloveniji samo še nelustriranci vzdržujejo kult totalitarnega kumunističnega režima in to zaradi lastnih interesov, ker jim stare povezave z politiki in njihovimi nelegalnimi tajnimi službami bivšega režima še naprej omogočajo vladanje in s tem plenjenje kapitala. Kar potrjujeje dejstvo, da so pri nas v Sloveniji, kot po celotni ex Jugoslaviji komunisti iz oblasti sestopili kontrolirano, načrtovano z idenim ciljem, da tudi v navidezni demokraciji zadržijo oblast in s tem kapital v svojih rokah. Vsem novonastalim državam iz ex Jugoslavije je tudi skupno, da niso kaznovale storjenih zločinov totalitarne komunistične oblasti, pa tudi da so v demokraciji vse vidne vloge v politiki, gospodarstvu, bančništvu, kulturi in medijih pa tudi civilni družbi zadržali zase vidni prestavniki bivšega totalitarnega kominističnega režima. Vse kar sem zapisal potrjuje dejstvo, da je v samostojni demokratični državi Sloveniji klavrno končala pravna država in s tem tranzucija, kar pa je nekoč že napovedal med predsedniško kampanijo umorjen ljudski tribun in velik kritik komunizma in komunistov gospod Ivan Kramberger iz Negove. Če bo v naši državi kdaj prevladal interes ljudstva zares postati napredna, pravna , demokratična, zahodno usmerjena družba, bomo morali začeti znova na damem začetku, se vrniti v leto 1991 in uresničiti vse tisto, kar je DEMOS hotel pa mu niso dopustili, za začetek je potrebno spremeniti tudi zastavo in himno, mar ne? V čem torej se g. Donko moti?

  • Gru

   ” za začetek je potrebno spremeniti tudi zastavo in himno,”

   ????

   • Franjo Trojner

    Važni so temelji in nam jih leta 1991 ni bilo dovoljeno iz granita zgraditi. Zastava? Zastav je takrat bilo predlagano več, želja komunistov v novi državi baje socialistov je bila ta sedanja verzija, ki je zelo podona zastavi Rusije in se pogosto zamenjuje z Slovaško in celo državni organi jo pigosti zamenjujejo z Srbsko, kot smo bili ob polaganjih žalnih vencev in državni promociji Židanovega ministrstva v zadnjih časih priča. Ne samo iz ideoliških in čisto zgodovinskih, tudi zaradi čisto praktičnih ptrebujejemo zastavo za katero bo vsakemu takoj jasmo da je naša SLOVENSKA, zato je črni panter na beli, srebrno/zeleni , rumeni, modri prava izbira. Črni panter, najstarejši slovenski grb, ČRNI PANTER izhaja še iz časov rimskega Norika, rimske province na ozemlju Vzhodnih Alp, po propadu katere, se je na identičnem ozemlju pojavila KARANTANIJA – PRVA SLOVENSKA DRŽAVA. Panter je ohranjen na več kamnitih spomenikih iz tiste dobe. Eden od teh kamnov iz. 2. stoletja je še danes vzidan nad glavnim vhodom v stolnico pri Gospe Sveti na Koroškem, v bližini griča kjer je nekoč stal Knežji kamen in Gosposvetskega polja kjer še danes stoji Vojvodski stol – zgodovinska spomenika slovenske državnosti in karantanskega prava! Njegov bajeslovni pomen izhaja še iz časov davno pred krščanstvom. Fiziolog iz Aleksandrije navaja, da je panter prijatelj vseh živali razen zmaja ( podobe hudiča). Z našo nacionalno himno je pa tako, da nazdravlja, slavi tuje narode in ne svojega, kar je bila takrat ob predlogu Prešernove Zdravice želja takratnih kumunistov, ki so zamerili pesniku dr. Francetu Prešernu, da si je v mogočni pesnitvi dovolil zapisati besedo Bog in je zato iz himne izpadla kitica, ki dejansko slavi naš rod:
    “Narpred veselo
    zdravljico, bratje! čmo zapét’!
    Bog našo nam deželo,
    Bog živi ves slovenski svet,
    brate vse,
    kar nas je
    sinov sloveče matere!

    V sovražnike ‘z oblakov
    rodú naj naš’ga treši gróm;
    prost, ko je bil očakov,
    naprej naj bo Slovencov dom;
    naj zdrobé
    njih roké
    si spone, ki jih še težé! sem!”.Druga žal zavržena možnost je ponarodela, ki prav tako slavi naš SLOVENSKI ROD.
    To jasna pamet v glavi,
    To v srcu blagi čut mi pravi;
    S ponosom reči smem:
    Slovenec sem!

    Slovenec sem!
    Jaz ljubim očetnjavo
    Gorim za njeno čast in slavo;
    Kar čutim, to povem:
    Slovenec sem!

    Slovenec sem!
    Od zibeli do groba
    Ne gane moja se zvestoba,
    Da vsikdar reči smem:
    Slovenec sem.” VSAKA NACIONALNA HIMNA MORA SLAVITI SVOJ ROD IN SLAVITI NJEGA ČAST IN SLAVO, HIMNA MORA VZPODBUJATI NACIONALNO ZAVEST IN ČUSTVA, MAR NE?

 • karlina

  Prekleti, nisem vedela, da je gospod Donko tudi izgubil sluzbo, tisočkrat prekleti

  • beno

   karlina kletev ne pomaga Donku, škodi pa tebi…..

 • Johan

  Franci prav imaš, gnide bo potrebno iztrebit !

 • Domoljub in gej
  • beno

   ha, ha, . mi se imamo radi.

 • garfi

  že 72 let
  ker se ignorantom ne ljubi na volitve

 • sprehajalec

  Objekt zanimanja slovenskega komunista ni več proletarec ampak homoseksualec.

  • Olga

   Komunajzli vedno “podpirajo” (z našim denarjem) manjšine, na račun in v škodo večine!

 • if

  Če usmeritve, ki jih poudarja ta članek na referendumu in na volitvah ne bodo dobile podpore, je s samostojno demokatično lovenijo konec!

  Menim, da nas ločijo le še trije tedni od morebitnega takega scenarija. Namreč, če bo referendum dobila levica, bo dobila tudi volitve. Namreč, referendum bo pokazal kako in koliko slovnesko volilno telo razume zadevo 2. tir, ki odlično razkriva stanje mafijsko oblasti.

 • Metka

  Še vedno velja. povej mi o čem pišeš in povem ti kdo si.

 • tarantela

  Rok trajanja FEMINIZMA je do prvega pravega moškega.
  Rok trajanja MARKSIZMA je do prvega osebnega kapitala.
  Rok trajanja ATEIZMA je do prve turbulence v letalu.

  • Gru

   Pobozna zelja vernih ;)

  • if

   Končno soglasna!

  • Franjo Trojner

   Tokrat dobiš +.

 • Bozz

  Moje razmišljanje, ki se mi je porodilo v luči tega članka in povezavi včerajšnjega filma, ki sem ga slučajno ujel na sporedu in gledal:

  Komunizem, predvsem ekonomsko gledano, je RKC verzija ekonomije za naivne ateiste, ki so večinoma levo usmerjeni – torej socialistično/komunistično.

  Včeraj je bil film na CineStar TV, Alatriste, postavljen v 17. stoletje Španske inkvizicije z Vigom Mortensenom v glavni vlogi. Kar je bilo dobro razvidno iz filma, ki je pokazal takratno obdobje, je revščina ljudi (srednji sloj ni obstajal v katoliških državah) in korupcijo RKC kraljev in plemičev, ki so grabili denar zase in ljudje so bili nezadovoljni. Inkvizicija jih je zapirala in mučila in ubila za vsako malenkost. To je bilo obdobje prve 30. letne vojne (1618-1648), ko se je RKC trudila uničiti Reformacijo po vsej Evropi. V filmu je tako bil prikazan tudi krvavi boj RKC Špancev proti “zlobnim krivovercem”, Nizozemskim protestantom-Kalvinistom, ki so se drznili upirati takratnemu RKC imperiju, Španiji, in so v svoji državi v njihov jezik
  prevedli in uvedli Sveto pismo, po katerem so osvobodili svoje ljudi Španske RKC nadvlade in posledičen sadež tega je bila svoboda, nastal je srednji sloj, ki je dal moč ljudem in zmanjšal revščino.

  Torej, kakor pod komunizmom tako tudi pod RKC oblastjo ni bilo srednjega sloja
  in posledično ni bilo razvoja in prosperitete. V RKC je bilo vse centralizirano, v komunizmu je vse cetralizirano. Potem pa ljudi farbajo s parolami kot so delavcu čast in oblast, smeh, medtem ko oni vse držijo v svojih rokah in davki skrbijo, da delavec v resnici nima ničesar v lasti, niti svoje hiše, niti svoje zemlje. Svoboda, ki je res zagotovila “delavcu čast in oblast” je prišla z Reformacijo/protestantizmom. Krščansko protestantske države so postale najbolj razvite, prosperitetne države tega sveta in daleč presegle katoliške (in ateistične in poganske) in so vplivale tudi na katoliške dele znotraj svojih držav oz. na ostale katoliške države in na ves svet. Tega dejstva in resnice se tako katoliki kot ateisti mrzlično otepajo.

  Tudi pod komunizmom ni srednjega sloja. Zakaj imajo komunisti isti cilj kot RKC, uničevati in uničiti srednji sloj? Srednji sloj je motor prosperitete in zmanjšanja revščine. Mogoče zato, ker je komunizem bil izumljen s strani Jezuitov kot del protireformacije, ki ima namen uničiti protestantizem in s tem srednji sloj, ki je dal ljudem moč? Ja dragi moji naivni ateisti na levi, komunizem je bil v resnici postavljens strani Katoliške cerkve za vaš nadzor, za nadzor leve ateistične množice.

  To se vidi v tem, da komunizem/socializem prav tako uničuje srednji sloj, produkt Reformacije, kar je tudi v interesu RKC. Sedaj vam tega ne bodo odkrito povedali. Ampak potrebno je pogledati samo zgodovino in njihove skupne točke, da se to ugotovi.

  Komunizem je samo RKC verzija za ateiste. Inkvizicijo je zamenjala udba. Torej
  komunizem je samo sistem kako voditi in nadzirati obe strani, v tem primeru, levo, ateistično stran.

  Dokaz, da je RKC ustvarila komunizem:
  http://nccg.org/ning/forum/the-roots-of-communism-the.htm

  In seveda bodo s to popularizacijo sodomije z leve strani, homoseksualstva in nazadnje tudi pedofilije, tudi RKC duhovniki nehali bili preganjani za svoje nečednosti. RKC je tako ali tako homoseksualce že javno sprejela v svoje skupnosti in veliko homoseksualnih RKC duhovnikov prihaja “iz omar.” V tem pogledu je levica in desnica (RKC) z roko v roki, še nekaj kar imate skupnega. Tudi veliko protestantskih cerkva je v tem pogledu odpadlo od resnice, in so se vrnili nazaj pod okrilje RKC in popularizirajo homoseksualstvo znotraj svojih skupnosti in v svojih vrstah.

  Vse to pa dovoljujete ljudje, ki ne dojamete te velike Satanove mojstrske prevare kontroliranja obeh strani, tako vas desnih-katolikov kot ateistov-levičarjev, vsake toliko časa vas pa še uspešno skregajo med sabo, da se pobijate med sabo. Deli in vladaj.

  • Gru

   Lepi napisano, sam si pozabil da obsttajajo tudi desni ateisti in levi katoliki ;)

   • Bozz

    Ja, res je, moja žlahta (dve sestrični, ki delata v šoli in vrtcu) sta celo branili transvestite v nekem pogovoru, za vikend gresta pa v katoliško cerkev k maši. Katoliki danes (kakor tudi protestanti, ki to niso več, ker so odpadli od resnice) sprejemajo sodomijo v svoje vrste. Zakaj? Ker ne berejo Svetega pisma in v resnici ne verujejo Božji besedi in ker se bojijo za svoje službe, bojijo se biti preganjani in trpeti za resnico, torej služijo mamonu (denarju). Denar je (tega) sveta vladar. Jezus Kristus pa je rekel, ali boste enega prezirali, drugega pa ljubili, ne morete služiti Bogu in mamonu. Dokaz, da ko bo prišel pritisk, bosta otroke lepo učili sodomijo oz. bosta šli ven iz razrede, ko jim bodo homo aktivisti to ukazali pod pretvezo učenja otrok “zdrave prehrane.”

    Ta primer bi navedel kot levi katolicizem.

    • Gru

     Zanimivo, da reces za katolika , ki ima drugacno mnenje, da nebere svetega pisma in da neverujejo v boga ;)

     Podlo Bozz podlo ;)

   • Bozz

    Desni ateisti kakor tudi desni katoliki pa brez Svetega pisma vedno končajo v ……fašizmu, ki je pa tako ali tako isti šmorn kot socializem/komunizem – diktatura, torej spet isti deli in vladaj sistem. Vsi ti sistemi so produkt RKC. Kdo je dal Vatikanu oblast nazaj, potem ko mu je le-ta bila odvzeta v Italijanski revoluciji 1870, leta 1929? Socialist Musollini.

  • Nata

   Dragi Bozz, nasvet imam zate. . . . . . . . napiši še kaj o minusih reformacije.
   Kar naprej se zaletavaš v homoseksualnost v Cerkvi, pa Inkvizicijo prikažeš tudi samo z ene strani ??

   • vita

    Ker ne ve, da so bili tudi protestanti inkvizitorji. Je še mlad protestant, ker misli, da je Luter pa ni. Luter je bil samo eden. Tudi Primož ne moreš biti. Ti moraš biti nekaj drugega.

    • steiermark

     “odvisno od počutja”, menjava pripadnost spolu…..

  • RealRevolution

   PREBERI .si in napni um,da ti malo razsirim obzorje nad tem,ce ces.Tvoje je…
   Pa lep vecer :)

   Vem kaj mislis ampak to je bolj prepuscanje politicne korektnosti oz sistemi so taksni,da “prisilijo” politicare bolj kot ne,21 stoletje…
   No,ni sedaj cisto vse slabo sedaj,so pozitivne stvari.
   Navsezadnje pa enim pase tako enim drugace.Da bi vsem ustregel se ne,da.Zato pa prihaja do konfliktov,je prihajal.
   Lazni mir bi pasal marsikateremu ampak bi bil najbolj nestrpen ravno do Krscanstva.Resitev bi bila,sicer relativna,ker enkrat mora biti konec,da bi cim vec Kristjanov slo na funkcionarska mesta.
   In to ne ti politiki,ki so kot hobotnica povezani z lovkami in jim to samo pomeni kot kratica za vstop v karijero ampak taksni,ki bi zagovarjali in stali trdno za Krscanskimi vrednotami.

   Sicer je pa lahko tudi neumno razmisljanje “deli in vladaj”.Marsikatere zarote so lazne,ker si jih izmislijo ali pa dodajajo zraven.Ops gibanje je protestiralo na vse Slovenski vstaji,sumljivo?So se ostale reci,ki so tako tako ampak je spodbudno gibanje za drzavo.
   Je pa res to,da marsikdo ve kako pa se tega ne more lotit zaradi raznih razlogov.Je pa res,da mora biti tudi cas pravi in narod pripravljen.
   V Sloveniji,ce se ne bi vsaj malo preprecil komunizem bi zavladal se naprej(bolj).Ne bi ga delili saj se ljudje sploh ne bi uprli 91,po tavecem gledano ni tu tega,edino posamezni pohlepnezi,ki poslujejo med sabo.Tako kot sirom po svetu.
   Zakaj Ops ne naredi stranke in gre porihtati stvari?Morda iz iatih razlogov ne,kot nekateri posamezniki tako v manj rangiranih krogih kot visji funkcionarji.Kakorkoli ze:

   Dobro je,da se opozarja ampak potem treba to prezveciti in videti kaj drzi in kaj ne,velja za maraikaj.
   Tudi polno je npr zarotnikov,ki ne verjamejo nobenem,tudi Krscanstvu ne in ga povezujejo z podobnostmi s starim Egiptom,Mitro in Babilonom.
   V resnici pa,ce to pogledas jasno z razumom vidis,da ni nic podobnega kot Krscanstvo,ki se ga prostozidarji bojijo.Oni nocejo takratnega srednjega veka ampak stari Egipt.
   Verjamejo tistim starim spiskam,ki so jih judje napisali v stoletjah,da bi ucrnili Krscanstvo.Tisto zna zasejati dvome,sploh iz tega je prisla “Davincijeva sifra”(prostozidar Da Vinci) in ostale potegavscine.
   Nic ni podobnega kot v Svetem Pismu,eni spet pravijo o Q-source ampak to so imeli oni med sabo,da se je uporabilo in zato stavcne podobnosti v 3 evangelijah,ne v vseh stavkih nekaj pa.Eni pa govorijo,da obstaja knjiga,ki je skrita v Vatikanu in je bila prepisana.Laz,nobeni peganisti niso delovali kot Jezus,ker niso mogli in tudi ni niti preblizn podobno.Samo zato trditi,da je Mitra in podobni Egipcanski bogovi podobni Jezusu zaradi imen in nekaj dobrih lastnosti je cisto neumno.Mitra je veljal za odresenika v poganstvu(kot marsikdo v Egiptu itd…) in so ga Rimljani spakirali iz Irana.Zrtvoval je bike in bil bog sonca,mislim,da 25 decembra rojen.Potem se kaksen zavihani kriz,ki ni Krscanski in zarota je tu pri cepcih.Sicer je pri nekaterih simbolih tako,da ce so toliko tolko vsakem lahko drugace pomeni.O tem je pisan tudi v Bibliji.

   Protestanti se niso vrnili pod RKC,ker so ze od nekdaj tam in niso nehali biti protestanti ampak so zmeraj bolj,hcere od vlacuge.Protestanti so podobn smorn,edino kaksni neodvisni baptisti,ki pa se tako nimajo za protestante in ne radi cujejo.No vsaj polovico baptistov,ki niso neodvisni bi bilo istega mnenja kot oni verjetno.Se kaksna presbyterian,tudi Trump je v njej tako za info.Ampak to se sedaj vse drobi in deli in je polno z istim imenom,ki pa spadajo za sebe.

   Martin Luter je bil heretik,hotel pa je samo reformirati RKC in se ne odcepiti(ni zaradi tega bil heretik ampak ostalih reci).Papezi so imeli konec srednjega veka in v zacetku novega veka popolno oblast oz so jo grdo izrabljali in pobijali nedolzne,ki so hoteli Sveto Pismo v svojem jeziku.Sicer pa tipicni protestanti vidite samo papeza,ki je samo ena figura.
   Stojijo se drugi odzadaj njega,tale jezuit pa kot sam ves igra na lazen mir,lazno poniznost.
   Verjetno igra taksnega “striceka” saj marsikdo pade na to sedaj ko je polno vojn in je narod kar ze spran,so iluminati za to dobro poskrbeli.Niso samo sedaj taksni papezi,so bili ze prej.Je pa sedaj jezuit…
   So pa bili vsi papezi slabi?Verjetno ne,ziher ne,ce stejes tudi tiste zraven,ki so bili preden je katoliska cerkev proti koncu 5.stol prevzela oblast nad Cerkvenim ocetam,ki so to vse skupaj “organizirali” kako in kaj mora biti cerkev in doktrine ter se borili proti heretikom,veliko so zazgali poganskega gradiva takrat….

   Jezuitski papez…
   Fatima in tisto cascenje je nenormalno nevarno.Zelo zelo..
   To se sploh zraven ne rabi in ne sme biti,so zmesani s tem.In se polno njihovih pravil je ampak na koncu se bodo dokoncno prodali,zver pa jim bo odsekala glavo,ko jih ne bodo vec rabili.

   Druga zadeva je to o “modernem”.
   A ti hoces imeti cyborge in cipe ali kaj?!Vse kar je moderno v resnici skoraj nic ne rabis.
   Sedaj ja v 21 stol nekaj od “izumov” in ostalega seveda ampak to niso bistva.Moderno je pa na nek nacin relativno.
   Ljudje so znali brez avtov in elektronike ziveti.In prisel bo cas ko bodo morali ponovno ampak sedaj jih polovica nezmoznih tega.Se pa,da navaditi.So dobri znanstveniki in “nori znanstveniki”,ki klonirajo zivali.
   Bebci hocejo iti tudi na Mars in devajo povod,da se Zemlja lahko unici oz strosi do konca..

   Komunizem so ustvarili prostozidarji,jezuiti pa so pomagali in nocejo imeti srednjega veka ampak stari Egipt.Srednji vek je bil Krscanski.Naj ti za razumevanje povem,da je vcasih marsikaj moralo biti tako,da se je razsirilo in upostevalo(s tem mislim na razsiritev z vojsko in ne druge grdobije od jezuitov,ki so bile kasneje).Jezuiti so kasneje prisli oz se prelevili iz prejsnih heretikov in isprijencev,ki so gledali samo na svojo rit 100%.V novem veku,ce si preberes Trubarja vidis kako je se je v tistih casih razsirilo cascenje svetnikov,kipov,ki naj bi po njihovem mnenju predstavljalo Marijo in avtoriteta papeza in njih,itd…

   V srednjem veku se sploh niso pogovarjal o religijah,ena cerkva.Je pa moralo pozneje pridit do reformacije in tudi je.
   Zastopis,da tudi pred 2 ali 3 tisoc leti so poznavali svete besede ampak kaj mislis,da je vsak bral na polno?Povedali so jim in to so upostevali(kdo je..) ter si zapolnili, “preucevanje” pa so imeli pismouki in duhovniki.
   V srednjem veku so bili duhovniki,ki so naucili ljudi pismenosti in so jim lahko ljudje zaupali,ko so jim prebirali besedila iz Svetega Pisma,ker veliko jih ni znalo in so bili oni za to.Bil je tudi zakon,strog zakon kraljevin… Inkvizicija pa ni usmrcevala,ce ljudje niso bili “njihovi”,preberi si.Tudi ni bilo vse tako enosmerno,Galilejo-prostozidar je dobil polno sans.
   Katarje in razlicne heretike so morali pucati,to niso samo oni,vecinoma vojska razlicnih kraljevin ali pa razlicni viteski redi…
   Pa ne samo te,tako je moralo bit saj tako se je razsirilo.Druga je ko so svoje necednosti in ne moralnosti devali na Boga in si izmisljevali svoja pravila.
   Sami so se odlocli za packarijo,ce so jo naredili.
   Aja so pa v tistih stoletjah 11,12,13 in se nekako 14 marsikdo okusil preboj iz npr obrtnika v vescega vojaka in kasneje tudi v veleposestnika v Jeruzalemu in okoli njega, tudi v Evropi ampak tam so samo bolj templjarji,mnogi od njih so potihem razvijali predstavo o vsem kar je danes,s pomocjo prostozidarjev.Zato pa so si bili Krizarji in Templarji navskriz.
   Ta prvi so se hoteli bojevat in zasedit Jeruzalem ter so bili naravnani Kristjani oz so dali Krscanstvo na prvo mesto(ne samo v vojnah),Templarji pa so hoteli imeti mir((in to je prevladal,ker ce ne bi bilo korupcije in hinavsne takrat bi bilo vse takrat pod Kristjani,da se ne pogovarjamo o Konstantinoplu)) oz so brskali po preteklosti in iskali relikvije in ostalo,ker so bili odposlani od vodilnih iz RKC-ja.”Odkrili” so Kabbalo,stare spiske in preko Judov,se povezali in obrnili hrbet Rkc-ju.
   Povezali so se tudi z Assasini in islamom,imeli so svoje cilje in poglede “na boljsi svet”.
   Ozji krog Templarjev je osnoval in razsiril na hitro svojo moc s pomocjo Judov in skrivnostnih knjig o prevarah cloveka in magije,21 stoletje je tisto kar so v 18 upali iluminati,da postane svet taksen.
   Sedaj posamezniki so razlicni tako kot marsikje ampak na splosno o tem/nakratko…
   Tudi tisti,ki niso imeli velikih ozemelj takrat ali pa sploh ne so bili fajn placani.Seveda pa tudi obrtniki in ostali trgovci,delavci,ki so jih zalagali,tam je sploh slo vse po tekocem traku promet…
   V srednjem veku pa nek dolocen cas sploh niso imeli suznjev,je bilo prepovedano v Evropi.

   V novem veku pa krvavo klanje med sabo so tudi na drugi strani zagresili zlocine,ker so nekatere ubili samo zato,ker so bili po religiji katoliki in obratno.
   Marsikaj kar ucijo v srednjem veku v solah je to zato tako,ker ga prostozidarji nimajo radi.So velikokrat “odnesli” z odbito glavo,petek 13 itd…

   Komunizem in inkvizicija je narazan za eno celo drzavo.
   Je pa res,da so kasneje bili se samo zato,da so zatirali ostale,ki se niso strinjal z RKC-jem in njihovo avtoriteto.
   Bili so zmeraj slabsi,bilo je tudi odvisno kako so bili napumpani in ce so preganjal pravicne,so s tem postali krivicniki.V poznejsem novem veku pa niso imeli moci,da bi ucinkovito zaustavljali ideje proti cerkvam,s tem mislim na levicarske ideologije.

   Marsikaj sedaj osibi ljudi zaradi materialnih dobrin in ostalega kar jim dopusca srednji sloj.Ampak srednji sloj mora biti v tem casu nujno ja!Toliko kot je sedaj zla,ga ni bilo nikoli.
   In potem bi samo se bili bogatasi in suznji,ce ne bi bilo sedaj srednjega sloja.
   No, izobcenci se…

   Razvitost je relativen pojem,to bo enkat mimo ko bo cas.Sedaj sem zelo za razvitost saj je standard drzave konkurencen in boljsi.Nasprotno pa bi bilo zatiranje,kot Maduro itd…

   Sredina in zgodnji sr.vek je bil zlata sredina Krscanstva na splosno,dejstvo.
   Pustimo sedaj posamezne “komplikacije” saj je zmeraj bilo tako in bo zmeraj vec.Ne moras prisiliti vseh k cednim dejanjem.To je razumevanje kako in zakaj je tako…Za vse je vmes poskrbljeno bilo in bo.
   Posijalo je sonce za nekaj casa tudi v Ameriki takrat in se se rahlo ampak trdo drzi marsikje”dobis toliko kot si si zasluzil”.Sedaj v 21.stol moramo gledati in paziti,da to obstane ja.Je pa bilo tesko in prisle so drugacne vrste pasti nad njih,ceprav je bilo Sveto Pismo osvobojeno od RKC in religij za kratek cas.No,kmalu so to svobodo iskoristili iluminati in ustanovili “svojo” drzavo,vsedli so se na njo.Ceprav bi lahko rekli,da so tudi Ameriko predvidevali saj so imeli taksne cilje in so bili ze tam nekateri 300 let pred od Kolumba.Zacelo se je mesanje ras,ceprav je sedaj preteklo ze kar nekaj casa pa je vseeno se tako,da vseeno je veliko prejsnjih nemcov “zasebe”,Ircev,Italijanov,Nizozemcev,Africanov itd…
   Lahko dajo skupaj ampak ne morajo pa vsega zmesat.

   Satanovo kontroliranje je veliko vecje kot to,ki si ga ti napisal.
   To ni nic,saj avtomatsko nekaterim tako pase in kot ves ni posreceno biti nadut do drugih,se huje je,ce si v sebi.
   Marsikater katolik bere Sveto Pismo in mu je jasno,veliko jih gre potem ven iz njih.Veliko se jih drzi tistega osnovnega o Krscanski veri in ne hodi v cerkev.Marsikdo ima tisto pravo in mocno vero in bo odresen.Bog pozna kdo ima pravo vero v sebi in on bo sodil.Je pa malo tega ,ce pogledamo,da jih je cez miljardo trenutno.Hocem povedati,da enaciti milijardo ljudi,ki ima vseeno na razpolago Sveto Pismo in doktrino o Sveti Trojici ni cedno vse vrziti v isti kos oz ne bodo vsi sli v en kos kar je jasno.Je poskrbljeno za ljudi,da kljub pastmi,ki predstavljajo napacni/njihovi zakoni najdejo bistvo.S svojimi avtoritetami nad Svetim Pismom(tudi protestanti ze od zacetka isto pravoslovci) in svojimi doktrinami za odresitev so hereticni.Pa tudi ostalim opravljanjem,svojih pravil nad zakoni…Ali pa cascenje svetnikov in Marije,ki se jih pa prime posebej tiste,ki so “pri koritu” redno ponavad,so pristni katoliki,ki jih pa ni malo saj nekateri so tudi pristni pa ne hodijo,nekateri gredo vcasih in nic ne vpliva na njih.Saj pravim,na sreco je to tako,da posameznik lahko avtomatsko odbije bistva in sprejema pravilnost,odvisno.Je pa vse skupaj zelo otezeno,so pa taksne religije tud nove,kjer ne upostevajo Svete Trojice(tista temeljna doktrina,kar dela Krscanstvo) ali pa recejo,da so samo z njihovim krstom odreseni.Satanska laz!
   Sploh pa ni odresitev v dobesednem krstu nobenem,vodica in to ampak imeti pravo vero v njega, Jezusa Kristusa,kar je zagotovo odresitev.

   Tudi taksne religije so,ki si zmisljujejo svoja pravila o stari zavezi in ne jemljejo vsega zares oz imajo za mite in samo napisane zgodbice,ker jim to tako pravi religija.Isto pravijo za novo zavezo,to je cisto mim hereticno in pravzaprav brezverno,ce ti pravi Sveto Pismo npr,kaksne cudeze je delal nas odresenik,oni pa potem recejo,da je to samo napisano zaradi nas.Zlobna laz,zelo nevarno…Eni samo novo zavezo ucijo brez stare,kar ne more iti skozi,da bi prav razumel.Mislim,to je zelo zelo hudo dejanje,ker odzamejo proc skoraj celo Biblijo dobesedno.O tem se sploh ne splaca pogovarjat,saj je popolnoma zgreseno.

   Je pa zmeraj slabse globalno,ce se spet ustavim pri RKC-ju zaradi heretikov iz Vatikana in slabih duhovnikov,satanistov v njej,potem pa na drugi strani isto je polno teh novih satanskih religij pri protestantih,tam radi posamezni lazni preroki vstajajo,pravoslovci pa so podobni RKC,ceprav nimajo papeza imajo pa patriarhi svojo avtoriteto in svoje zakone,imajo tudi nekako obvezno kusvanje slik…

   Sploh v teh casih se zelo priporoca brati Sveto Pismo,saj se lahko vidi resnico,nasploh ze vcasih je bilo priporocljivo ampak sedaj ko je toliko tega je ze skoraj nujno,da poznas kaj je prav…No pa tudi ostale stvari,modrosti,znanja itd ter lahko gres tudi “100” mimo pa bos enkrat drugic spoznal kaj tisto pomeni,sploh ce je bolj kaksna misterija in je se povezano z vecim besedilam oz ti skupaj tvorijo spoznanje misterije.

   “Zanimivo” je tudi to,da kako lahko potem 34% evangelicanov v Ameriki podbira homosekcualce.
   CELOTNO Sveto Pismo je Sveto Pismo…
   Pa se ostale stvari so,ki jih tudi namensko spregledajo ali pa si recejo,da je to tako napisano ali pa da to vec ne velja,cisto mim in je Bogokletno kot je naprimer zadeva o homoseksualnosti itd.

   Vcasih so se ljudje zapolnili,delali se poveselili,ucitelji Krscanske vere pa so imeli odgovornost v sr veku.Sicer pa v filmih marsikje naredijo tako,ker nekateri tako hocejo in dajejo prednost za tist kar se zavzemajo.Sedaj v sedanjih casih in ze mnogo prej pa mora biti Sveto Pismo dosegljivo vsakemu,ki ga bo hotel prebirati!Vse se drobi in vse gre na svoje ze z reformacijo in zato je to nujno,polno laznih prerokov je na pohodu.Religije uporabljajo te “zivine”,ki vladajo samo zaradi lepsega.Religije so religeje,Krscanstvo je bistvo,vera.V Svetem Pismu so doktrine in tisti glavni temelji,vrednote, Sveta postava Krscanstva,zapisano v njem.

   Tudi baptisti ze v veliki meri niso neodvisni,tu je pa tisti problem,ki ga RKC ni nikoli imela.Zato ko bodo enkrat satanisti prevladal cisto, bodo lahko pobrisal ali pa vbrisal svoje zlobne namene skoraj v vse cerkve.
   Kristjane pa preganjal,kot jih sicer ze sedaj ampak z drasticnimi satanski zakoni v zelo veliki meri,da cim vec ljudi pade not to pocnejo postopoma.Ko pa bo velika vecina isprijenih dokonca pa bodo lazje sprejemal zakone med isprijencemi,logicno.
   Imas pa redke neodvisne baptisticne cerkve in tudi kar nekaj je baptisticnih,ki delujejo enako,sicer.Ampak se je to stevilo kar zmanjsalo,je pa tudi ze vec kot 33% pastorjev prostozidarjev med baptisti.

   Ene nove religije pa so cisto drugacne od Krscanstva,ze tisti pristop in “duhovnost” v njihovi je fanaticna(bendi v njih in nimajo straha do Boga).Nekateri sploh ne upostevajo (trinity) oz Sveto Trojico,doktrino,ki je glavna za Krscanstvo.Tudi jehovci ne,zato pa so jehovci,ki so jih prostozidarji v Ameriki ustanovili kot mormone.
   Imeti zensko za redovnico je zlo.Tega imajo tudi ze kar veliko po protenstantskih cerkvah,ce pogledamo sedaj in malo za nazaj razliko.

   Judje in Muslimani “pricakujejo” laznega mesijata,zraven pa se bo nasedlo najvec katolikov in ostalih.Po mojem so tudi vse te slikce,ki so vtrjene v spomin niso slucajno,nekaksna podobnost z laznim Mesijom bo.Sploh tista slika “Marije” ali pa Jezusa iz srca pa svetloba v ovliki piramide.Nekaj bo verjetno v tej smeri,morda kaksna tehnologija.

   Da ne omenjam podrobnosti o tem ,da judje niso judje ampak imajo samo religijo judovsko.
   To so se ze zdavnaj pomesali med ostale vere kot so Kristjani in Muslimani.No,samo nekaj % jih je ampak zato ni nujno,da so boljsi.Saj so ze poceli strasne stvari ze pred 2000 leti,sedaj pa so se 100 krat slabsi.Verjamem pa,da so zelo zelo redki posamezniki taksni,tudi tisti,ki so pod njihovo religijo(Judje),da verujejo v Jezusa.Sicer so Judje tisti,ki so najbolj nastrojeni proti Krscanstvu.

   Jaa,sedaj ni dobro,da bi ko imel absolutno oblast v teh casih,ker smo v teh casih.Polno krvosesov,pohlepnezov,”carovnikov”,prevarantov,morilcev,zatiralcev,unicevalcev,hinavcev je itd.
   Seznam bi lahko bil dolg za celo eno stran in vec.Saj je to narmalno v svetu,da je to tako.
   Ampak zmeraj slabse je ogromno vec je tega in taksni vladajo z zahrbtnostjo.Zdaj se more vse to delit v sorazmerju,ni vec Krscanskih kraljev,generalov,visjih plemstev ,ki so se borili v vojnah in tudi padli v njih,sedaj pa imamo pohlepne voditelje.Kasneje pa so bili(ze tudi prej seveda) pohlepni plemici,ki so se imeli za visje.Sploh v novem veku,samo to ne mislim,da je bil vsak tak ampak se je stevilo povecalo,ker so samo dedovali in niso “borbe zivljenja okusili”.

   Zato pa so potem bili tisti vsrani zvisanci,nenormalno pohlepni in ponizevalni do ostalih.Redki so bili tisti,ki so lahko postali plemici iz nic,zelo redki…

   Skratka malo na kratko,sicer se pa tudi volki med sabo pogrizejo in raztrzejo.

  • Bozz, ali sta si z RealRevolution kaj “v žlahti”, ker oba tako strašansko sovražita RKC in njene vernike ?
   No, saj nocoj je RealRevolution zbrisal tule svojo ponovno sovražno nastrojeno “pridigo”, ki jo je že tolikokrat kopipastal, da glava boli.

   Protestanti mislite, da ste edini in pravi verniki, ker berete Sveto pismo, ampak ga beremo tudi mi, seveda poleg vsega ostalega, na kar se vi enostavno “požvižgate”. Obžalovanja vredno je, ker si Sveto pismo razlagate vsak po svoje in mislite, da je to dovolj, ker polovičarsko verujete, da ste že po Jezusovi žrtvi na križu odrešeni in ga zdaj lahko biksate vsak po svoje …..
   oh, NE, kje pa.
   Po krstu smo odrešeni samo izvirnega greha, ne pa tudi vseh ostalih lumparij, ki jih človek kasneje v življenju počne.
   Ne živite po evangeliju in vaša cerkev je raztreščena na daleč preko 100 destinacij. To prav zagotovo ni po božji volji ……pa ni samo to.
   Še huje je, sovražiti svojega brata, kar vi najraje počnete. Po krstu smo z vami bratje v Kristusu vi pa nas Katoličane pa tudi Pravoslavne sovražite.

   Tako radi berete Sveto pismo pa ne razumete, ali pa še niste prišli do tam, ko nam govori Jezus:

   1 Jn 2,9-11 Kdor pravi, da je v luči, pa svojega brata sovraži, je še zdaj v temi.
   10 Kdor svojega brata ljubi, ostaja v luči in v njem ni pohujšanja.
   11 Kdor pa svojega brata sovraži, je v temi in hodi v temi in ne ve, kam gre, ker mu je tema zaslepila oči.

   1 Jn 3,14-18 Mi vemo, da smo prešli iz smrti v življenje, ker brate ljubimo. Kdor ne ljubi, ostaja v smrti.
   15 Kdor sovraži svojega brata, je ubijalec. Vi pa veste, da noben ubijalec nima večnega življenja, ki bi ostalo v njem.
   16 Ljubezen spoznavamo po tem, da je On dal življenje za nas. In takó smo tudi mi dolžni dati življenje za brate.
   17 Kako more Božja ljubezen ostati v človeku, ki ima premoženje tega sveta in vidi, da je brat v pomanjkanju, pa zapira svoje srce pred njim?
   18 Otroci, ne ljubimo z besedo, tudi ne z jezikom, ampak v dejanju in resnici.

   Naj bo za danes dovolj.
   Mir s teboj !

 • Mojca

  Zakaj ta Donko vedno omenja homoseksualce a mu gre samo to po glavi. A je on poročen al gej ti tukaj izživlje fetiše. A ni že dovolj da imate v svojih vrstah že porno igralko.

  • Nata

   Fetiše ? Ja kaj pa je – fetiš – predmet, ki naj bi imel nadnaravne moči, ali natančneje, predmet človeške izdelave,ki naj bi imel moč nad ljudmi !!

   In zakaj to tebe tako prizadene, da moraš vtakniti zraven g. Marjanco ?? Porno igralko ? Kolikor jaz vem , piše porno romane.

 • Nata

  Dobro napisano !! Le omenjajte vedno znova in znova zadeve, ki so, kot izgleda, v neposredni zvezi s tema fantičema. Kar potihnilo je vse ??Po čigavem nalogu ?

  Pripenjam vam pa še vpogled na portal, katerega naloga je pljuvanje po desnici.

  .https://www.had.si/blog/2017/07/01/kako-desnicarji-lazejo-darko-bulat-in-klemen-traven/
  Nadvse zanimivo branje.Pred kratkim je komentator Anzek pripel blog Darka Bulata o domnevnem umoru slov. političarke, sestre znanega Mačka. Ker je portal Bulata nekako končal leta 2015, sem njegovo ime zasledila pri tisti kolobociji ob slavnem koncertu Makarovičeve. . . . . . .
  Neverjetni so tile komunjari. Koliko vseh vrst medijev imajo na svoji strani!!
  In, kdo je ta bloger Kordiš. . . . . . http://pag.si/intervju-roni-kordis-had/ ??

  Me zanima, kako ti ljudje pridejo do take možnosti ?? In, seveda, samo eni- levosučni ? Desnaki imajo vedno hude težave. Pa še mi sami jih pljuvamo, če se le da !!
  Torej, g. Donko, le pišite ! Znova in znova !!

  • vita

   Donko lahko piše, ker nobenemu nič ne dolguje.

   • Nata

    Vendar eden!! Malo jih je !!

 • Valter BraniSlav

  Franci ne more iz svoje koze, pardon iz svoje Danke… Kar naprej rohni nad homoseksualcih po katerih ocitno zelo hrepeni…

  • vita

   Videti je, da se ti kar dobro spoznaš na danke. Kako pa je kaj v danki ?

   • Valter BraniSlav

    Jaz se zelo dobro spoznam samo na muco svoje zene.
    Kako je v danki vprasaj Francija … Franci Danko ve vse o Danki…

    • xtc

     Kalo transseksualec ,ki ga imaš doma ni ravno vzor žensker.

     • Valter BraniSlav

      Transeksualec ki je rodil stiri otroke???
      In koliko jih imas ti? Sploh kaksnega otroka?

     • xtc

      He,he,he sosedovi niso tvoji.Sicer pa moji so blizu 25.

   • steiermark

    On bolj pozna tisto, “kako je kaj ko ga ima v danki”, še iz časov, ko je bil titov pionirček in so ga zlorabljali titovi tovariši in tudi sam tovariš tito ga je “počastil” s svojim vsranim, medtem, ko mu je šepetal: ljubičice bijelo…….

  • Hribouc

   Seronja.

 • Hribouc

  g. DONKO V PARLAMENT.

  SUBITO.

  RAZGONIT BANDO KRVOSESOV, PODGAN IN ZASLUGARJEV.

 • Homolobi

  No jaz sem gej, pa vam povem da “svoje” takoj navohamo. Za Donkota vam garantiram da je nas. Izda ga govor, mimika, kretnje in hoja. Prav zabavno ga je gledat ko se trudi izpast mozat haha

 • Božo

  Medtem ko čakamo da Danko končno prizna pa na 24ur.

  Igralec Neil Patrick Harris se je ob tretji obletnici poroke z ganljivim sporočilom poklonil svojemu možu Davidu Burtki. “Hvala, da si z mano ustvaril družino,” je med drugim zapisal.

 • dob

  Včasih je otrokom iz nosa šmrkel molel, danes pa obročki.

 • goran

  KUČAN FOR LIFE!!!!

 • dob
 • Jožef

  Gospod Donko, hvala za dober članek. Ste na dobri poti, da naredite kaj za ubobožano Slovenijo. Vzamite si Janšo za primer. Če boste hoteli ostati pri današnjih svojih odločitvah, vas čaka težka prihodnost. G. Janša je moral dvakrat v zapor, pa še vedno vztraja pri svijem cilju Svobodna in Samostojna Slovenija. Ni mu lahko in tudi vam ne bo. Poglejte samo te komnentarje pod mojim in videli boste, da ste stopili v areno, v kateri je nešteto različno mislečih osebkov, ki komaj čakajo, koga bodo popluvali ali še kaj hujšega.

 • Valter BraniSlav

  Gospoda Danka pravi takole: “Slovenija danes: Živimo v totalitarnem režimu komunistov in homoseksualnih aktivistov”
  Ocitno se Franci Danko pocuti ogrozenega ker ni siguren v svojo lastno heteroskesualnost,

 • Valter BraniSlav

  Medtem ko se dogaja tole:
  http://www.efficientfrontier.com/t4poi/1-1.gif
  Slovenceljni kot gospod z Danko zgubljajo cas z Ticem, Titom, Kardeljem, Mackom Matijo, zelo zelo zelo mocnih gejevskim lobijem in ostalimi neumnostmi.
  Zato Slovencelj ostaja Slovencelj. Na zeleno vejo nikoli ne pride kar ga tole ne zanima:
  http://www.efficientfrontier.com/t4poi/1-1.gif

 • karlina

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!