Takoj moramo zaustaviti širjenje džihada po Evropi!

Islamski migranti, ki množično silijo v Evropo, sami razglašajo, da hočejo z džihadom (sveto vojno) spremeniti karakter Evrope, da  bo tudi tukaj tako kot v deželah od koder prihajajo. Vzorci se že pojavljajo, najbolj v Švedski, pa tudi v Franciji in Nemčiji, kamor jih je povabila kanclerka Angela Merkel in kjer so se odzvali nepričakovano množično! Zato se povsod v teh deželah, kjer je prej veljal mir, že pojavljajo primeri nasilnega uveljavljanja šeriatskega prava, posiljevanja žensk, ki jih “izzivajo s svojimi neprimernimi oblačili”, da jih kot “manjvredne” množično posiljujejo, v šolah zahtevajo odstranitev krščanskih simbolov, ženskam vsiljujejo zakrivanje obraza, zahtevajo “halal” hrano, ker jim njihova vera prepoveduje jesti svinjsko meso in “nepravilno zaklanih” drugih živali. Nastajajo islamske enklave, kjer se dogajajo celo umori, kjer si policija ne upa več posredovati in vse kaže, da bo kmalu morala pomagati celo vojska. Nasploh se imajo islamski prišleki za večvredne od nas in ne upoštevajo, kako živ je še spomin, na čase “gospodujoče rase” ki se je širila po Evropi, vendar je po dvanajstih letih, klavrno in krvavo propadla s svojim Führerjem vred…

Da preprečimo  nadaljnje širjenje džihada, ki nam ga napovedujejo prihajajoči islamisti, je edina rešitev, da takoj in odločno zaustavimo pritok novih migrantov (po zgledu Madžarske). Tiste ki so že prišli, pa je treba dosledno izolirati, preseliti v odročne kraje ter jih primerno zastražiti, da ne bodo mogli delovati  v smeri islamizacije države gostiteljice, dokler jih ne vrnemo tja od koder so prišli. Poglejmo, kako so v precej podobnih razmerah ravnali v ZDA med drugo svetovno vojno:

Japonski napad na pristanišče Pearl Harbor, na Havajskem otoku Oahu, kjer je bila 7. decembra 1941 zbrana skoraj vsa tihomorska mornarica ZDA, je bil veliko presenečenje, saj je prišel natanko s severa, od koder jih niso pričakovali. Po drugi strani pa so med pripravo napada (to je bilo visoko na severu, na otoku Hitocapu) Japonci redno pošiljali svojo delegacijo v Washington, kjer so se pogajali o omilitvah trgovinskih sankcij proti “deželi vzhajajočega sonca”. Ta delegacija za pripravo napada sploh ni vedela. Nepričakovani dvojni letalski napad je popolnoma ohromil vso, na otoku zasidrano vojno ladjevje, potopil bojni ladji Arizona in Oklahoma ter povzročil 2.280 smrtnih žrtev, še več pa ranjencev. V načrtu je bil še tretji letalski napad, s katerim bi dokončno uničili vse, kar je še bilo vojaško pomembnega na Havajskih otokih. To pa je moralo odpasti, ker se je poslabšalo vreme, in ker vrhovni poveljnik ni vedel, kje so ameriške letalonosilke.

Kaj se lahko naučimo iz zgodovine?
Napad na Pearl Harbor je bil tako uspešen tudi zato, ker so s pomembnimi obveščevalnimi podatki sodelovali tudi nekateri otočani, japonskega rodu (t. i. Nisei), ki so jih že naslednji dan kar 5000 zaprli, čeprav so bili državljani ZDA. Ko se je v mesecu po napadu vojna razširila na ves Pacifik in je postala svetovna, je šlo v začetku Američanom bolj slabo. Začela so prihajati obvestila o padlih v bojih na otokih. Državljani japonskega videza so postajali vedno bolj nepriljubljeni, da ne govorimo o njihovih trgovinah ali podjetjih. To je veljalo predvsem za tiste, ki so bivali na zahodni obali ZDA, kjer jih je bilo največ. Nisei, ki so še naprej vohunili za Japonsko, pa tega niso imeli ravno napisanega na čelu. Zato se marsikatera ladja, ki je izplula, ni več vrnila, ker so jih kmalu po izplutju začele spremljati japonske podmornice, ter jo potopile. Zapleteno situacijo je rešil predsednik Roosevelt, ki je z dekretom 19. februarja, 1942 dal preseliti VSE prebivalce japonskega rodu v notranjost države. Tam so nastala dobro zastražena koncentracijska taborišča, ki pa niso bila takšna, kot npr. zloglasni Goli otok, Rab ali Auschwitz, Nisei pa so morali TAKOJ zapustili svoja bivališča, podjetja in trgovine. Vendar so bile v primeru z omenjenimi evropskimi taborišči ameriške razmere skoraj razkošne, družine so ostale skupaj in otroci so se šolali (dvojezično) tako kot prej. Razumljivo pa je, da so bila ta taborišča različnih kategorij. Tiste, ki so bili kaj več krivi, kot le tega, da so bili japonskega rodu ter bivali ob obali, so nastanili v slabših taboriščih. Če pa si je kdo drznil javno navijati za sovražnika – dovolimo si primerjavo – kar počne v Državnem zboru naš poslanec Luka Mesec*, je prišla zadeva pred vojno sodišče, z vsemi pripadajočimi posledicami.

So pa bili med “ameriškimi Japonci” tudi taki, ki so se v ZDA rodili in šolali. Ker dajo tam zelo močan poudarek domoljubju, so imeli ZDA za svojo domovino, za katero so se bili pripravljeni tudi bojevati. Te so sprejeli v vojsko ter jih pozneje, ko so se Američani začeli vojskovati v Afriki in Evropi, poslali tja. Povsod so se odlično izkazali, čeprav so ostale njihove družine v koncentracijskih taboriščih. Ko pa so se po končani vojni vrnili domov, kjer so jih čakale osvobojene družine, so veljali za častne veterane. Decembra 1944, ko so se boji že precej skrčili na bližino Japonske, so taborišča odpravili, že prej pa so razmere v njih postale sčasoma bolj “ohlapne”. Vendar so pribl. 160 tisoč neprostovoljnim internirancem izplačali odškodnino po 20 tisoč dolarjev na osebo šele leta 1988, ko je bil predsednik Ronald Reagan. (Danes bi bilo to vredno dvakrat toliko.)

Meje je potrebno vodotesno zapreti
Na srečo nas islamisti še niso tako množično in koncentrirano napadli kot so Japonci Pearl Harbor. Vendar nam pomladne otoplitve in naraščajoča zbiranja novih beguncev na južnih mejah balkanskih držav jasno kažejo, kaj vse nas še čaka. V Monfalcone (Tržič), blizu italijansko-slovenske meje je prišlo že toliko migrantov, da je vsak peti musliman, v Veliki Kladuši (Bosna) pa tudi ni nič boljše.  Dosedanja praksa je pokazala, da približno polovica tistih, ki pri nas prečkajo mejo in zaprosijo za azil, preprosto izgine. Kolikor je znano pa se noben od tistih, ki so sposobni za boj, še ni javil, da bi se šel vojskovat v Sirijo in tam pomagal normalizirati razmere ter se potem vrnil z vso svojo družino. Med prišleki je prav gotovo tudi nekaj takih, ki bi bili pripravljeni spreminjati ustaljeni red TUKAJ, tako kot to že počno v Nemčiji, Franciji in Švedski. Torej že imamo pripravljeno peto kolono in le vprašanje časa je, kdaj se bodo razmere tako zaostrile, da bomo morali ravnati podobno kot Američani po Pearl Harborju. Naj še omenimo, da je takratni ameriški predsednik izdal omenjeni dekret za celotne ZDA, ki so ga začeli tudi takoj izvajati. Podobno kot na pacifiški, so ravnali tudi na atlantski obali, kjer so bili ukrepi usmerjeni predvsem proti državljanom nemškega oziroma italijanskega rodu. Da so zmanjšali izgube v konvojih, ki so čez severno morje dovažali ameriško pomoč Rusom. Ukrepi  so postali sčasoma uspešni tudi zato, ker so bili v domoljubju vzgojeni Američani enotni.

Pri nas v EU pa ni potrebne enotnosti in domoljubne “EU-zavesti”. Razen tega poskušajo tukajšnji levičarji destabilizirati državo, kajti le tako vidijo možnost, da se obdržijo na oblasti oziroma, da si jo pridobijo. Namesto, da bi s policijo in vojsko vodotesno zaprli schengenske meje ter strogo izolirali vse islamiste, ki jim je že uspelo prečkati mejo, le ugotavljamo dejstva ter razpravljamo in trošimo davkoplačevalski denar za odvečno birokracijo. V tem pogledu imajo težave zlasti Nemci, ki so prišleke povabili – sedaj pa naj bi jih internirali?… Po drugi strani pa je spomin na nacistična uničevalna taborišča še vedno precej živ, čeprav ni zdajšnja nemška generacija za vse tisto nič kriva saj si že ves čas prizadeva grehe svojih prednikov kolikor mogoče popraviti.

 • Težko si predstavljamo, kaj bi storil Mesec, če bi se razmere, za kakršne si prizadeva celo v Državnem zboru, uresničile? Ker je še mlad, bi se morda moral dati obrezati in naučiti Kuran na pamet. Pri tem bi moral zlasti paziti na razliko med suniti in šiiti, da bi preživel, če bi se slučajno znašel v “napačni sekti”. Vse to je povezano še z učenjem arabskega jezika in pisave, kar pa – na srečo – ni tako težko kot učenje latinice, pa tudi arabska dvojina mu ne bi povzročala kaj več težav kot slovenska.

dr. Peter Starič

 • althar

  Saj ga zaustavlamo. Leve vlade padajo po Evropi kot muhe. Kar gledamo zdaj, ni zaton krščanske, pač pa v resnici zaton socialistične Evrope.

  Po 100+ letih že skrajni čas press

  • janko

   **********
   “Saj ga zaustavlamo. Leve vlade padajo po Evropi kot muhe. Kar gledamo zdaj, ni zaton krščanske, pač pa v resnici zaton socialistične Evrope.
   Po 100+ letih je že skrajni čas press.”
   Da bi le bilo tako!!

 • soc

  Ja, dr.Starič, všeč mi je ideja o obrezovanju islamoljuba Mesečnika. Morda kar z vrtnimi kleščami. Si ga kar predstavljam kot ljubljanskega pojočega dečka…

  • traktor

   Ta je že zdej pičkica, kuga češ pa pol obrezat?

 • Franc Šink

  Ha ha Luka Mesec in njegovo znanje Kurana na pamet.Obrezan tudi? Potem bo Efendija Hafizhadžimesec.

 • lokec

  To dogajanje je prožila Nemčija – Merkl, z namenom sprožitve vojne med krščanstvom in muslimanstvom v Evropi čez dobro desetletje, jaz mislim.

  • soc

   Zakaj naj bi imela interes sprožiti vojno v Evropi med vejami krščanstva in islamom? Vsaka politična odločitev temelji na materialnih osnovah. V tvoji zgodbi jih ni, če hočemo vojno, jo bomo imeli raje na njihovih tleh, ne na naših.

   Je pa res, da že slovenskim tovarnam (celo kaki Krki!) manjka delovne sile fizikalcev, saj nas je Gabrova šola od sredine devetdesetih dalje (kot interna partijska antiteza usmerjenemu izobraževanju Kornhauser & Poljanšek & Rojc doktrine v kardeljanskih sedemdesetih) privedla v položaj, ko se skoraj 80% osnovnošolske populacije vpiše na fakultete, kar je svetovni unicum. In seveda butlji, ki pred pol stoletja ne bi niti pod razno končali srednje šole, danes z diplomami družboslovnih fakultet čakajo na ustrezne službe v javnem sektorju. Valjda ne bodo fizično delali, to ostane Bosancem, šipcem in v perspektivi arabsko-afriško-srednjeazijski islamski imignatski golazni. V Nemčiji očitno žal ni nič drugače, le še neskončno več delovnih mest je v proizvodnji…

   Rešitev je seveda prenos nezahtevne fizične proizvodnje izven Evrope, organizacija in plačevanje kvalitetnega in obveznega izobraževanja v državah, od koder ta rulja prihaja.

  • Olga2345

   To je generiral nacist Soros s svojo skorumpirano svojatjo (po Trčku!), v kateri so udbomafijec in komunistični zločinec Kučan, Fajonka, Vajgl…

 • sprehajalec

  Tole je iz kapelice na Šmarni gori, na sliki.

  to so slovenski ultralevičarji, katerih osnovna naloga je provokacija. tako kot na shodu sovraštva z naslovom “proti sovraštvu” pred kratkim v ljubljani.

 • WISKY 1000

  Že prepozno,samo zaradi levakov,kordeškoviča,mesečnika,ciganke viole,makarovičke………

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Pa vse nagnat tja, od koder so.

 • Hribouc

  Ustaviti obrezane džihadiste takoj.

  Za tem ustaviti rdečečrne Kučanove džihadiste, ki jih je podprl z vsemi štirimi na Kotnikovi dve leti nazaj
  skupaj z Jankovićem in Fajonko in jih podpira kot dušno opcijo svojega zla.

 • Olga2345

  Islamizem in komunizem (premalan v levičarstvo) sta zločinski ideologiji, ki temeljita na zločinih, sovraštvu in izključevanju!

 • antimur

  Prej ko slej bomo pregnali te muslimanske okupatorje, o tem ni dvoma, toda pred tem moramo počistiti s kučanisti in vso levofašistično golaznijo, od medijev, sodstva, civilnih združenj in ostale antislovenske bande.

  • šmentanamuha

   Muslimani v tem primeru niso (še) okupatorji, ampak orožje v rokah evropskih politikov, ki so se prodali NWO. V večini prihajajo sem na socialni turizem, kolikor se bo dalo in dokler se bo dalo. Seveda pa imajo tisti, ki jih vabijo sem, z njimi drugačne načrte. Prava nevarnost prihaja s strani evropskih politikov, ki so prodali svoje države in avtohtone narode za obljubo elitnega življenja v Krasnem novem svetu NWO. Ti mladci po moje v večini niso vešči niti dela niti vojskovanja. Večina njih je zavedena z lažnimi obljubami. Manjši del pa kolaborira z nevladnimi openborder organizacijami in politiko. Največji problem so torej LEVIČARSKE VLADE IN POLITIKI in nihove nevladne pritikline, šele potem vsi ostali.

 • FUCK COMMUNISM

  Prihaja cas, ko bodo levuharji odgovarjali za veleizdajo naroda. Kaksna je kazen za to, se pa ve.

  • kalavnik

   Generacija Identitete

 • Pombar Pombar

  Katarsko sodišče je na eno leto pogojne zaporne kazni obsodilo 22-letno Nizozemko, ki je v Dohi prijavila posilstvo. Nizozemsko turistko bodo izgnali iz države.

 • Pombar Pombar

  Savdska Arabija že dolgo buri duhove zaradi bičanja blogerja Raifa Badavija. Pred dnevi pa je zaradi žaljenja Alaha in preroka Mohameda ter zagovarjanja ateizma obsodila na smrt pesnika Ašrafa Fajada.

 • Pombar Pombar

  poleg tega te v večini islamskih držav ubijejo če žališ alaha .. ko oni žalijo našega boga pa dobijo stanovanje pa €

  • Desno pravilo

   To pa zato, ker ne žalijo boga tistih, ki nam jih tu naseljujejo: Luciferja.

  • večni srb

   Pri nas je bilo isto, dokler ni Voltaire dokazal, da se Boga ne da užaliti, ker ima odličen smisel za humor, sploh pa Bog ne pobija in ne muči ljudi.

 • Pombar Pombar

  pa free tommy islam prišel tudi v EU tommy v zaporu ker je kritiziral islam .. ko so ga migranti napadali v pričo policajev ni bil aretiran niti 1 tommy samo ni bil tih in je dans v zaporu … to dokazuje da je anglija že islamska država

  • Pombar Pombar

   v angliji je bilo na protestih več kot 10 000 ljudi mediji v tem sploh ne poročajo policaji izivajo da bi prišlo do nasilja … anglija nemčija francija so propadle države pa švedska

 • Republic Commando

  https://www.youtube.com/watch?v=59lEtxjFK5A

  Zanimiv video. Končno tudi bogati progresivci dobivajo svoj delež multikultija :))

  P.S. na 0:13 lahko vidite tipično levuharko kako išče migrantskega tiča :))

 • bednick

  Google translate:
  samo še naprej sanjarite poroko pedofile zajebanega peska, ki ste ga že na koncu, pa tega ne poznate.

 • rubec

  Führer ni propadel ampak je v Argentini. Sem videl na svoji televiziji za tri čuke in pol. Za tako ceno si noben trgovec ne bi drznil lagat.

 • Joža

  Mislim da islam pretirava s svojo samozavestjo. Ne vedo, kakšni smo, ko se razjezimo, ko je kufer poln. Poleg tega je islam vojaško, kulturno in ekonomsko na psu. Uspeva lahko le s pomočjo levice in pred tem protestantov. Tu je torej glavni problem, razni “Polmeseci” pri nas, kot pravi Jelinčič.

  • samotoje

   Kot slovenski protestant augsburške veroizpovedi moram ostro protestirati, ker protestante tlačiš v popolnoma neustrezen kontekst.

   • Joža

    Žal je tako: “leve” sile, protipapeške, so že Lutra izkoristile. Na Švedskem je vso svobodo prinesel protestantizem, ki pa se vedno poveže s komunizmom oz. on z njimi, proti Cerkvi. In tako protestantizem počasi odleti, sledi levičarstvo, to pa k sebi povabi islam. In imamo slavni vražji trojček proti Cerkvi. Sprijazni se.

    • samotoje

     S takimi poenostavljenimi razlagami se mi pa res ni treba sprijazniti. Preveč let študija in preveč let nabiranja znanja iz mnogih različnih virov- levih, desnih, pikastih in kodrlajsastih, da bi kar takole, z levo roko, razlagali dogajanja v družbi. Seveda, ti pa imaš pravico, da si stvari razlagaš po svoje. In ko napišeš svoje videnje in ti ugovarjam, imam do tega vso pravico.

     • Joža

      Razlaga je poenostavljena zaradi oblike teh postov. Sicer pa se lahko res debele knjige napišejo o tem, od predojdipalnosti Lutra, upora avtoriteti, samovolji, pa tudi iskrenosti … Potem sledijo sile, ki so ga izkoristile, ki pa so protibožje … Samo zlizanost protestantske Cerkev z levico in post-komunizmom pri nas, se spomni. In protestantske parole o svobodi so postale leve parole. Saj npr. Levica, Cerar in Židan govorijo kot kak evangeličanski duhovniki kakšne od tisočih sekt. A kar povedo, je v glavnem laž.

      Študiraj precej globlje, le protestantski okvirji so premalo, ker so pomanjkljivi: upor avtoriteti (Očetu) zaradi osebnih stvari v otroštvu, oklicanje nove Cerkve, zavezništvo z brezbožnimi, in, končno: VABLJENJE MUSLIMANOV. Samo nekoč protestantsko Švedsko si poglej, kakšen patos je postala, začetek tega pa sem pojasnil. Lp

     • samotoje

      …evangeličanski duhovniki kakšne od tisočih sekt. Ježeš, tu midva nehava debatirati. Nima smisla.

     • Joža

      A to je vse, kar lahko poveš? Da si lingvistično našpičen? Visok? Klasična protestantska aroganca? Argumenti pa so ti le nekaj povedali, saj si inteligenten in šolan. No, pa bom po tvoje povedal: na svetu je okoli 40.000 PROTESTANTSKIH Cerkva oz. sekt. Med seboj so si v mnogih stvareh celo zelo kontradiktorne. Vse pa oznanjajo neko predojdipalno “svobodo” pred očetom, avtoriteto, Očetom … Študiraj Lutrovo mladost, njegove starše in jasneje ti bo, če povežeš z moralno nezrelostjo predojdipalnega dela naroda. Tudi Sveto pismo je skušal po svoje obrezati. To je pač svoboda, ki je všeč tudi levičarjem, brezbožnim. Oboji pa so proti katoliški Cerkvi, katere nauk je najbolj celoten in avtentičen, kar priznavajo mnogi protestanti raznih sekt in imen, ki se vračajo. In da končam: tretji, ki je proti neokrnjenemu nauku Cerkve, je islam. Ko pridejo skupaj, so nekak zavistni trojček in družba postane leva, mavrična, pedaraško-lezbična, teorija spola, pa te stvari. To je lažna svoboda demonskih združb. Začetek pa sem ti pojasnil: Luter, oziroma posledice, ki si jih celo on sam ni zamišljal. Bil je spregledan, zlorabljen, ubog v svoji teološki zmoti, a mnoge stvari je imel tudi prav, gledano z njegovega osebnega stališča, ki pa ni merodajno. Tudi vaša Cerkev je tradicionalno spojena s Kučanovo kliko, da je kontra katol. Cerkvi in da je lažje preživela. Levičarji pa izrabljajo njene parole v škodo naroda. To so dejstva.

 • mona lisa

  TO PISANJE SPODAJ VSE POVE V KAKŠNI NEVARNOSTI SMO EVROPEJCI ZARADI IZDAJALSKIH POLITIKOV.

  UROŠ PALHARTINGER ( šest let je živel na območju islama ) je napisal odprto pismo evropski poslanki ge. Tanji Fajon glede vdora islamističnih hord na ozemlje EU.

  Nekatera dejstva:
  Po Koranu se Svet deli na Svet islama (Dar ul-Islam) in Svet vojne (Dar ul-Harab). Svet Islama je tam, kjer je kadarkoli v zgodovini bilo vzpostavljeno šeriatsko pravo. Muslimani morajo svet Islama braniti, ali ga ponovno osvojiti, hkrati pa osvajati nova ozemlja, vse dokler ne zavladajo nad celotnim planetom …
  Vsak Musliman ima dolžnost širiti Islam, to širjenje se imenuje Džihad. Džihad ni le vojna, kot se v Evropi zmotno predstavlja in prikazuje, Džihad je vsako širjenje Islama. Za Džihad se šteje naseljevanje na neislamska ozemlja, poročanje z nemuslimankami. Džihad je zanje tudi številčno rojevanje otrok, seveda pa je Džihad tudi njihova sveta vojna …
  Muslimanski moški se lahko poroči z nemuslimanko, ona lahko ohrani svojo religijo do smrti, otroci pa morajo biti muslimani. Muslimanke pa se ne smejo poročati z nemuslimani …
  Izstop iz Islama ni mogoč, odpadnik je označen za Kuffirja, sledi fatva, kar pomeni da lahko odpadnika oz. Kuffirja kdorkoli nekaznovano ubije …
  Po Koranu so vsi nemuslimani sužnji Muslimanom. Musliman lahko zasužnji ali ubije kateregakoli nemuslimana.
  Islamisti ki vdirajo v Evropo, širijo Islam in ničesar drugega. Ne mislijo delati, takoj postavljajo pogoje, zahteve, od neislamskega prebivalstva zahtevajo usluge, torej se že v samem začetku vedejo kot gospodarji nad neislamskimi prebivalci Evrope …
  Šeriatsko pravo ni del pravnega reda članic EU. Kjerkoli Muslimani vzpostavijo svoj kalifat in vzpostavijo šeriatsko pravo, vzpostavijo deželo Islama, ki jim potem pripada na veke vekov. Prav tako gre za kršitev ustave članic EU, napad na ozemeljsko celovitost, nedotakljivost, suverenost držav, . Jasno je da te horde islamistov ne spoštujejo nobenega pravnega reda drugih držav, ne spoštujejo državnih meja, njihova identiteta ni znana, ni znana njihova preteklost, …
  Omenil bi, da nočete dvigniti življenjskega standarda lastnim ljudem, za islamistične horde pa velikodušno razvežete mošnje, tolerirate jim kršitve zakonodaje, tolerirate vdor na ozemlje brez vsakega preverjanja identitete, … Hkrati pa pričakujete, da bomo ljudje, davkoplačevalci financirali lastno okupacijo, sprejeli nasilje islamistov, sprejeli nov način življenja – ki bo seveda prilagojen Islamu …
  Bizantinski cesar Manuel II. je v 14. stoletju glede nasilne narave Islama dejal, leta 2006 pa ga je citiral papež Benedikt XVI: “Pokaži mi, kaj je novega prinesel Mohamed, in videl boš le slabo in nečloveško. Vero, ki jo narekuje, pa širi z mečem.”
  Dar-ul-Islam je tam, kjer stojijo mošeje, ki so ene od znakov Dar-ul-Islama oziroma znak, da to ozemlje pripada Islamu. Zato je tudi Saudska Arabija Nemčiji ponudila izgradnjo 200 mošej.

  (Vir: Odprto pismo je bilo posredovano na zasebno sporočilo)

  POŠlJI NAPREJ! IN NE RECI, DA TO NI TVOJA SKRB!
  TO JE PROBLEMATIKA VSEH NAS – SLOVENCEV!

  • Pombar Pombar

   problem cele evrope drugače pa res dobro napisano

  • dob

   Zame je pomembno samo to, da se Svet deli na Svet kjer humor nekaj velja, in na Svet brez humorja.
   “Ostalo su nevažne sitnice”, bi rekel Grunf iz Alana Forda.

   Islam je brez humorja. Rabiš še kakšen drugi razlog zakaj je treba te idiote napoditi od tu?!
   Levaki so tudi brez humorja.
   Sovražni govor… ma, ne me jebat! To sploh ni smešno.

 • Desno pravilo

  Tiste, ki nam lažejo, da se tokratni Islamisti v čemerkoli razlikujejo od tistih, ki so pobili in zasužnjili četrtino Slovenskega naroda v času Turških vpadov je treba postaviti pred sodišče in obtožiti za veleizdajo.

  http://sl.wikipedia.org/wiki/Turški_vpadi

  “Posledice turških vpadov na slovensko ozemlje so bile za prebivalstvo zelo hude. Po ocenah so Turki do leta 1508 ubili ali odpeljali okoli 200.000 ljudi. Turki so slovenske in druge ujetnike prodajali na trgih za sužnje.”

  • večni srb

   Neki drugi turki, ki so to naredili nekim drugim slovencem, če pa slučajno kdo še kuha kakšne od 200 do 700 let in več stare zamere, se lahko zmeni tudi osebno. Saj imamo neke mednarodne inštitute, ki skrbijo za poravnavo.

 • večni srb

  Ne, Goli otok res ni isto kot Auswitz, slednji je bil bolj podoben Jasenovcu in Rabu, vsaj kar se tiče slovencev, ki so jih tam mučili in pobili ustaši.

  Zanimivo pa je, da američani niso izolirali italijanov in nemcev, preden so se odpravili osvobajat staro mamico Evropo. Verjetno zato, ker so tudi sami potomci evropskih narodov, še bolj pomembno, prav ameriški italijani (mafija) so pomagali zanetiti v Italiji revolucijo, ki je odnesla Mussolinija, nemški američani pa so pojasnili ustroj nacistične države in izpostavili šibke točke, zavarovali pa so tudi napredne tehnologije in znanstvenike. Zakaj japonski američani niso znali ponuditi svoji domovini nič podobnega, to je zanimivo, zgleda so podzavestno želeli ostati zvesti cesarju do groba.

  • Republic Commando

   Večina belih američanov ima nemške korenine. dejstvo.

   • večni srb

    Ampak so jim vseeno nadevali po pički, isto kot angleži, ki so tudi germanskega porekla. Saj tako je prav, nacisti so bili sramota za vse severjake in normalno človeštvo, ki seveda ne izvira iz Atlantide.
    Nemcem se je pa lahko zmešalo šele potem, ko je Hitler odstranil vse čudake, elitne znanstvenike, filozofe in umetnike iz družbe, ko ni bilo več dobrih ljudi, so hlapčevske ovce sledile najmočnejšim in najbolje prilagojenim.

 • večni srb

  Če smo tako proti muslimanom, zakaj nihče ni opozarjal na albance, ki se že 30 let neovirano selijo v Slovenijo in so prav tako muslimani?
  Pardon, ne vsi, kosovski albanci so bili pretežno ateisti in krščani, vsaj po kulturnem izročilu, se niso ločili od ostalih jugoslovanov.

  • FUCK COMMUNISM

   Sej smo opozarjal ves cajt, pa smo za levuharje takoj nacionalisti, ksenofobi, rasisti, fasisti, nacisti in podobna sranja! Zdaj pa, ko je siptarjev polna drzava, pa debelo gledate!

 • Kapitalist

  Vojsko in policijo na meje takoj !

  • večni srb

   Ti jih plačuj, saj nimajo tam kaj delat, nikogar ni razen turistov in švercerjev ljudi.

   Razen, če si mislil na mejo s hrvaško, tja pa absolutno takoj, najprej naj zasedejo nuklearko in Jorasovo bajto spremenijo v bunker.

   • Kapitalist

    Na mejo z Hrvaško, Italijo in Madžarsko je potrebno postavit kontrolo.

    • večni srb

     Na Hrvaško mejo ne, ker to je zdaj njihova meja, čeprav se veliki slovenci, po rodu iz Hrvaške, tam še vedno počutijo kot doma.

   • Zgornji

    ZAKAJ PA NIMAJO TAM KAJ DELATI ??? A SMO MI ZA TO KRIVI , ALI SO SI SAMI ZA TO KRIVI ??? !!! ??? A SI ŽE KAJ RAZMIŠLJAL V TO SMER ? Hvala. Lp.

    • večni srb

     Raje ti najprej razmisli o malih tiskanih črkah, pa bo šlo še kaj v tvojo smer.

     • Zgornji

      Eni niti Velikih Črk ne slišijo , in še Manj Razumejo , … kaj šele majhnih črkic …

     • dob

      PUST ČLOVEKA PR MER!!!

   • KP

    pa še na mejo s Srbijo jih dat. da boste ostal doma. ker take brihte kot si ti ,so prav gotovo dobrodošle doma.

 • večni srb

  Pojma nimam kaj imajo ljudje v glavah, nič kaj, verjetno. Ljudje se najraje učimo, nič ne vemo, imamo pa možgane, ki si lahko marsikaj pridejo gor, kar nas nagradi z nekim iluzivnim občutkom, da obvladamo. In to ni kar tako, kdo smo, kaj smo, kaj je ta svet in čemu služi, kakšno je naše mesto v njemu, veliko lažje je živeti z vsemi temi vprašanji, če si prideš kaj gor.
  Zato ne vidim nobene posebne razlike med enima ali drugim zločinskim umom, enostavno ne ločim sadističnih psihopatov iz naše vojske, policije, pravosodja, birokratov in vseh ostalih od jihadistov, le da njihovih misli verjetno ne bi razumel, ker pišejo v tistih pravljičnih vijugah. Nori in pokvarjeni so lahko pa vsi enako, ne veš kdo je bolj bolan. Šele tu se lahko začnemo pogovarjati o prisotni in neizogibni nevarnosti, mogoče so jihadisti bolj brutalni, zagotovo pa nimajo tako izrojenih možganov kot naši evgeniki. Nimajo tehnike, nimajo znanstvenih inštitutov in tudi nimajo izkušenj s takimi genocidi, kot jih je ustvaril zahodni svet. Jihadisti so opice, pojma nimajo kaj je pravo zlo.

  Militarizacija Evrope ni nobeno naključje. Najprej so ustvarili razmere, ko so se ljudje sami začeli spraševati o globalni varnosti oziroma prepletenosti planeta, kamor lahko vsakdo leti v nekaj urah, kar je bilo še pred 100 leti čudež, rezerviran mogoče za vrh elite oziroma za nikogar, ker enostavno ni bilo tehnično mogoče. Danes te nizko cenovnik pelje na drugo stran planeta za 500 evrov ali še manj. Ne samo turiste, ZDA so prestavile celo armado v Irak zgolj v nekaj dneh, 100.000 vojakov je porazilo 20 milijonski narod, skoraj brez izgub. In to se je zgodilo v nekaj dneh, ne v mesecih ali letih. Saj zaradi takih ne more vsakdo na eksotične počitnice, ker požrejo toliko denarja in porabijo cela jezera goriva, vendar lahko po novem turisti normalno obiščejo tudi bližnji vzhod, ne da bi te skalpirali za vsakim vogalom. Ne smemo dovoliti, da svet zajame globalna paranoja, pa kaj, če se po evropi sprehajajo teroristi in jihadisti, kaj pa je to novega, naj gledajo ogromne, visoke stolpe, zgrajene iz železo betona in jeklene konstrukcije, ki lahko zdržijo tisočetja, naj občudujejo ogromne, masivne granitne kocke, ki prekrivajo tla na mestnih trgih, da se lahko po njih vozijo celo tanki in jih ne morejo poškodovati, naj gledajo sodobne evropejce, kako frčijo po zraku in se poganjajo s kolesi v gore,naj se nagledajo zahodne televizije, predvsem pa mladih, lepih osnovnošolk v kratkih hlačkah, in se malo zamislijo nad sabo.

 • večni srb

  Arabski svet ne rabi še več bomb in migrantov, rabijo Voltairja.

 • Bozz

  Ko si muslimani nalijejo čistega vina:
  https://www.youtube.com/watch?v=GvvvomANbRo

  Ta musliman je indirektno povedal, da je za njihovo nazadnjaštvo kriv Islam.

  In potem je rekel nekaj zelo zanimivega:
  “…but I still believe that the Anglo-Saxon culture is the source of modern culture.”

  “…toda še vedno verjamem, da je Aglo-Saksonska kultura vir moderne kulture.”

  V podrobnosti pa ni šel ker jih ne pozna ali pa jih ne upa priznati na glas. Ampak toliko mu je jasno, da se je nekaj moralo zgoditi z Anglo-Saksonci, da je zahod tako napredoval. In pazite ni rekel Francoska kultura (Francoska revolucija, “razsvetljenstvo” (zatemnjenstvo), itd.), ampak Anglo-Saksonska.

  Kaj se je pa v Anglo-Saksonski kulturi zgodilo kaj takega, da je ves zahod zaradi tega napredoval in je Anglija postala za nekaj časa svetovni imperij, Velika Britanija, dokler ni spet zašla na stara pota in zaradi tega začela propadati kot imperij?

  Zgodila se je Reformacija, ki je osvobodila ljudi, in med drugim dala ljudem svobodo vesti, svobodo govora, svobodo tiska, in seveda svobodo do izobrazbe, inovacij in izumov, znotraj moralnih okvirjev Kristusovega nauka. Leta 1648 se je uradno končal temni srednji vek. Leta 1642-1649 je bila v Angliji državljanska vojna, kjer so Puritanci s Cromwellom na čelu premagali Charlesa I., ki je po nareku iz katoliškega Rima kruto zatiral Puritance in dušil pravo krščanstvo. Cromwell je vojno dobil brez poraza, postavil prve BOGABOJEČE univerze, ki so dale ljudem izobrazbo. Cromwell je naredil Anglijo veliko. Cromwell je bil Bogaboječ človek, ki je dosledno upošteval Sveto pismo, in ravno v tem je bil vir njegove nepremagljivosti na bojnem polju.

  Angleži so vse od takrat dalje prosperirali zato ker so svojo kulturo gradili na protestantskih temeljih, na Svetem pismu in Jezus Kristus jih je zato blagoslovil. Čeprav so kasneje spet imeli hude težave (Charles II, James II.) so kasneje spet lažje zadihali (ko so brcnili iz Anglije Tirana Jamesa II., ki je spet v imenu Rima oz. Vatikana (kot Charles II.), hotel zasužnjiti Anglijo).V ZDA je zgodba podobna. Reformacija je tako ljudem dala srednji sloj, itd. s tem pa je prišlo zmanjšanja revščine in večja prosperita in razvoj. Moramo pa omeniti, da so tudi Judi pristavili svoj del k temu razvoju (imajo veliko Nobelovih nagrad za marsikaj). In zakaj? Zato, ker jih protestanti niso preganjali, ampak so v njihovih državah imeli zatočišče, za razliko od RKC držav.

  Večina ljudi se tega ne zaveda danes, da se za svoboščine, ki so nam danes tako samoumevne, moramo zahvaliti Puritancem v Angliji, protestantskim Škotom in ostalim Protestantom Severne Evrope (Martinu Lutru, Johnu Kalvinu, Williamu Tyndale-u, itd. ne Francoskim revolucionarjem, kajti Francoska revolucija je propadla in je eno tiranijo (RKC) samo zamenjala za drugo (ateistično). Vse kar je Francoska revolucija dala ljudem je svobodo do razvrata, to pa je tudi vse. Nebrzdan razvrat (ignoriranje Kristusovih moralnih zapovedi) pa vedno vodi države in imperije v propad. Videno povsod v zgodovini in tudi danes. Razno razne ostale stvari (svoboda govora) so pa razno razni Voltairi kopirali od Puritancev.

  In zato ker ljudje zgodovine ne poznate in je nočete poznati (ker sovražite krščanstvo ravno zaradi moralnih zapovedi in imate raje Francosko revolucionarni model – razvrat), ste obsojeni zgodovino ponoviti. Zato danes ponovno izgubljamo vse svoboščine pridobljene z Reformacijo in padamo nazaj pod absolutizem cesarja v Vatikanu.

  • samotoje

   Z večino zapisanega se kar strinjam. res je protestantska etika temeljito prezračila Evropo, a danes na severu Evrope postaja svoje nasprotje- ne zna ustaviti “osvobajanja” človeka. Na severu Evrope je človek tako svoboden, da postaja avtodestruktiven. Angleži pa ne znajo več skuhati dobrega čaja.

 • xtc

  Islamizem je nemogoče ustaviti brez vojne in vsem kar pride zraven,z njim pa mora v istem peklu izginiti še socializem njegov trenutni zaveznik.

  • Burek Burecki

   Tipicno crnosrajcnisko. Ko ne najdete resitve, vidite resitev samo v vojni in pobijanju….

 • Silka

  Ne ustaviti samo džihada ampak celoten islamizm.

 • Slovenec 33

  Džihad je islam.
  Islam pa je najbolj krvava, histerična, agresivna in pedofilska religija, ki vse, s katerimi pride v stik potiska v mračnjaštvo in fevdalizem.
  Proti onim, ki se ne uklonijo se gredo islamisti džihad.
  Ko bo Slovenija osvobojena okupacije, ki jo peljejo okupatorji in izdajalci slovenskega naroda v vladi, bodo upam sprejeti ukrepi, ki bodo onemogočali pojavljanje šem v javnosti, ker kvarijo kulturni profil slovenske krajine, ki so nam ga zapustili naši prednamci in smo ga dožni ohraniti zanamcem, da beseda Slovenija ne bo postala le geografski pojem.
  Vem, jasno mi je, da je to nedoumljivo topoumnim produktom usmerjenega izobraževanja pod vodstvom fdvizma, ki ne doumejo, kaj pojem patriotizem pomeni, vendar upam da nas je patriotov še vedno dovolj., da bomo dosegli zastavljeno.

  • samotoje

   Islam je zločinska ideologija. religija je le del sistema.

  • St

   Slabo kaze. Ce nas vlada policija vojska ne podpirajo in varujejo smo izgubljeni. Policijski sindikat pa vojska bi se morali dvigniti proti nesmiselnemu priseljevanju in unicevanju drzave,pa bi dobili podporo drzavljanov. Pokazati EU trdno stalisce,da se ne pustimo zasuznjiti. Naj zivi SLOVENIJA IN PATRIOTIZEM!!!!!!!!!!

 • Burek Burecki

  Ko dajete ameriski fasizem za vzgled mi je slabo…

  • KP

   no,kaj pa ja teb za vzgled,piki?

  • FUCK COMMUNISM

   Ameriski fasizem je posledica tega, da so Amerikanci popolnoma pod zidovsko kontrolo. Ameriski fasizem = zidovski fasizem! Zidje so pa rak clovestva, komunajzarija pa njihova ideja.

 • dob

  Jest mam bolš grafit: dildo – Partija, omladina – kastracija!

 • dob

  Ne morš primerjat ISIS z Japonci!
  ISIS ne bo nikoli izdeloval tranzistorjev in ojačevalcev za HiFi.

  • traktor

   Bo pa dobavljal rezervne dele. Jetra, ledvice, kakšen herc….

   • dob

    Toe, kar praviš, je blizu resnice in tudi zelo možno .

 • slosin

  No, zanimivo je tudi to, da je med ww2 ameriška vlada navezala stike z mafijo, ki je v pristaniščih potamanila vse špiclje, ki so Nemcem javljali, katera ladja je iz Amerike izplula proti Evropi..Nemške podmornice kar naenkrat niso bile več tako uspešne pri potaplanju le teh..

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!