Zakaj birokrati OZN vedno bolj previdno opletajo z jeziki, ko govorijo o Trumpu?

Foto: EPA

Za Walterja iz Belizeja večina še ni slišala. Mogoče tisti, ki redno spremljate publikacije Organizacije združenih narodov (OZN), predvsem Unicefa. Ta deček, star 12 let, je bil pred leti žrtev indoktrinacije ekoteroristov. Za priročnik Unicefa je dejal: “Jaz sem sedanjost in prihodnost – žrtev podnebnih sprememb. Živim v regiji, ki je ves čas pod vplivom katastrof. Orkani in poplave so moja realnost. Moje življenje je resnično in jaz tudi.”

To je agenda Unicefa. Walterjev je še več. Stari so različno: od 6 do 16 let. In vsi, večinoma nepismeni, čustveno in poglobljeno govorijo o podnebnih spremembah v pesniškem jeziku. Čeprav v resnici ne vedo, kaj so povedali, ker so jim recitirano napisali odrasli (ekofašisti), vplivajo na otroke vsega sveta. In jih indoktrinirajo. Pripravljajo jih na globalno vlado, ki bo vodila svet in rešila vse težave s prerazporejanjem bogastva. Stephanie Hodge, specializirana za izobraževalni program Unicefa, je za Climate Change TV (televizija, ki jo financira OZN in je namenjena izključno propagandi o globalnem segrevanju in rešitvam, ki jih, kakopak, lahko izpeljejo samo z globalnimi akcijami pod vodstvom OZN) celo govorila o “globalnem državljanstvu”.

Ekoteriristom se je zgodil Donald Trump
A zdaj se jim je zgodil Donald Trump, predsednik najmočnejše države na svetu, ki je jasno povedal, da so zanj podnebne spremembe larifari. In da si ne bo pustil ukazovati, niti s strani OZN, saj je zanj Amerika na prvem mestu. Seveda je v palači na vzhodni strani Manhattna, ob reki East River, zavladal preplah. Ne zato, ker bi bilo uslužbencem kaj mar za svet, ampak zato, ker utegnejo izgubiti dobro plačane službe in vrsto privilegijev (tudi mednarodno imuniteto). To se utegne zgoditi, če bo Trump privil pipico, s katero ZDA financirajo OZN. Meni namreč, da je OZN preveč birokratska in da je delež, ki ga ZDA namenijo OZN, prevelik. Zato tudi taka previdnost v izjavah visokih predstavnikov OZN, ko gre za komentiranje Trumpovih ukrepov.

Oglejmo si, koliko OZN bremeni ameriške davkoplačevalce. Dvoletni uradni proračun OZN (2016–2017) znaša 5,4 milijarde dolarjev, skupaj z donacijami (zbirajo se na posameznih konferencah) in posebnimi sredstvi za mirovne operacije preseže 10 milijard dolarjev. Kot so poročali ameriški mediji, so ZDA leta 2015 (za minulo leto izračuna še ni) od tega prispevale 3,024 milijarde dolarjev (za uradni proračun 0,6219 milijarde, za posebni del 2,402 milijarde). Mogoče se bo zdelo komu to malo, a če pogledamo primerjavo z drugimi državami, imajo tisti, ki pravijo, da ZDA prispevajo preveč, prav (po analizi Bretta Schaeferja):

  • za redni proračun ZDA prispevajo 621,9 milijona dolarjev, 35 držav prispeva vsaka samo 28.269 dolarjev;

  • za posebni del ZDA prispevajo 2,4 milijarde dolarjev, 20 držav vsaka samo 8.470 dolarjev;

  • za redni del proračuna ZDA prispevajo 621,9 milijona dolarjev, kar je več kot 176 držav, članic OZN, skupaj;

  • za posebni del ZDA prispevajo 2,4 milijarde dolarjev, kar je več kot 185 držav, članic OZN, skupaj;

  • več kot polovica članic OZN prispeva manj kot milijon evrov, ZDA same prek tri milijarde;

  • 119 držav Gibanja neuvrščenih v proračun OZN prispeva samo 490 milijonov dolarjev, kar je več kot 2,5 milijarde manj kot ZDA same;

  • 56 držav Organizacije islamskega sodelovanja (OIC), med katerimi je 10 od 20 največjih proizvajalk nafte in ki imajo svojo deklaracijo o človekovih pravicah (utemeljeno na šariji), skupaj prispeva samo 360 milijonov dolarjev, medtem ko ZDA same prek tri milijarde dolarjev;

  • štiri članice Varnostnega sveta OZN (Rusija, Kitajska, Velika Britanija in Francija) prispevajo 2,52 milijarde dolarjev, kar je pol milijarde manj, kot samo ZDA.

  Zdaj si pa predstavljate, da se Donald Trump odloči, da bodo ZDA prispevale samo polovico ali četrtino tega zneska. Usoda OZN in tamkajšnjih birokratov (beri: parazitov) bi bila zapečatena v nekaj urah. Zato bo zanimivo gledati, ali bodo v UNCHR še vrteli svoje ‘gobce’, ko gre za Trumpove ukrepe proti ilegalnim migrantom in zapiranju meja za (samoklicane) begunce, ali bodo še brusili jezike, ko bo dvomil v podnebne spremembe.

Previdnejši so že. Joel Millman, ki skrbi za odnose z javnostmi pri IOM (International Organization for Migration), je za Reuters že dejal, da morajo biti migracije zakonite in da se morajo migranti zakonito naseliti v ciljnih državah, za Trumpove ukrepe pa upa, da so začasni. Kakšen obrat. Še pred nekaj dnevi so opletali s pravicami, ki so jih poimenovali za človekove pravice, čeprav to niso.

Kavarna Hayek

 • Unikatna

  Edino, če jim pripre pipico, bo pomagalo! Lahko je opletati z jezikom, če te nekdo financira!!

 • Franc Šink

  In ravno tisti ki plačajo najmanj, opletajo z gobci.

  • Olga

   Tako kot vedno!

 • tarantela

  Naj nehajo proizvajati in prodajati orožje, pa ne bo treba prispevati toliko za mirovne operacije, ali pa naj prispeva tisti, ki ima od tega največ koristi.

  • janez zorman

   Si to kaj omenila Clintonki, ki je bila dežurna kurjačica v Arabiji !?

   • tarantela

    Že odkar se zavedam, da živim, sem proti proizvodnji in prodaji orožja, ne glede na to, iz katere države gre to.

    • Vince Blake

     Že, že. Ampak zorman je dobro zadel. Osam….ops Obama je na Arabce zmetal skoraj toliko bomb kot Bush. S tem, da je Bush samega sabe vpletel v veliko vojaško operacijo odstavljanja Huseina, Obama je pa bombardiral “v miru”.

     Pa takrat nobeden od vas čudakov ni protestiral. Mater, kakšni hinavci.

    • RealRevolution

     Brez orozja v 21 stoletju in se prej si totalen suzenj.Dobeseden .
     Kmecki upori… lej s cim so se branili proti vojski.S cim bi se pa branili .Z golimi rokami,kuhinjskimi nozi?ok ampak ce bi to veljalo za obe smeri.

  • FORT WORTH

   Pa kako ti to razumes ?
   Kaj pa je narobe s proizvodnjo orozja ?
   Ce ne bi kupili orozja v USA bi ga pac,kje drugje. V Rusiji naprimer ali v Indiji,Kitajski…

   Problem so drzave,ki ga kupujejo in za orozje namenjajo vse vec denarja.
   Praviloma,vse revnejsa je drzava vse vec orozja kupuje.

 • tarantela
 • rrrrr

  Nič ni to nekaj nenavadnega,če so sedaj neuvrščeni zgubidani v OZN veliko spravljivejši z D. Trumpom. Dobro vedo, da tega krdela odpadlih, propadlih in popolnoma nekoristnih politikov, združenih ve eno najdražjih in obenem najmanj vplivnih svetovnih organizacij, ameriški predsednik pačne bo več brezpogojno napajal.
  Prav jim je, zakaj pa na mesto generalnega sekretarja OZN niso izvolili slovenskega D. Turka!. Ob podpori Kučanovega F21, dominantne ekonomske moči slovenske vlade in intelektualnemu pritisku naših režimskih medijev, bi se še kdo drug podelal v hlače in ne le neki provincialec Trump iz nepomembne banana republike Amerike.

  • KIKI

   Odlično! Škoda, da ni ostal Danilek v ZDA ( za kakšno ritolizno tajnico)! Sedaj se bo plazil
   po vseh forumih in s svojo pohlepnostjo in parazitstvom unićeval našo Slovenijo!

 • RealRevolution

  So neke podnebne spremembe(klimatske) ampak ko cujes “globalno segrevanje” ves da je false song kot pravi Trump.
  In kitajci naj bi dal najvec na to pa vemo kak zrak imajo v mestih…

  • tarantela

   Koliko je zrak boljši, če nekdo več plača za to, da lahko več nesnage spušča v zrak. To je napačna politika!!! Kdor več plača, lahko bolj svinja, to je pa res vrhunska brihta politikov!

   • RealRevolution

    Ja saj…
    Oni onesnazijo za nekaj rusov in amerikancev skupi .In njih se noben ne vtika ,ker najvec placujejo.In najbolj se tudi obogatujejo prav kitajci.Zmeraj bolj in zmeraj vec.In seveda ni nakljucno saj taksni kot so Soros ,ki posejejo se na tisoce takih kot so oni,so naredili Kitajsko velesilo.

 • Olga

  Bravo Trump! Parazite je treba odstaviti od korita in pipico zapreti! Aparatčiki so sami sebi namen, zato se pa tresejo za svoje riti! Vsa leta sem se spraševala, zakaj je OZN tako neučinkovit! Vlada jim Soros, ki bi rad imel “svetovno vlado” in sužnje! V zapor z njim!

 • tarantela

  Tudi na Titov pogreb je prišlo veliko državnikov… Kaže, da imajo ljudje diktatorje radi.

  • rrrrr

   S tem se strinjam. Gliha vkup štriha. Če v trgovini s smrtjo umre veliki kupec in posrednik orožja neuvrščenim , se spodobi, da na njegov pogreb pridejo tudi prodajalci. Poslovna etika pač. Tak občutek za spodobnost premore celo sicilijanska mafija.

 • Aron

  Amerika pod Trumpom drvi v eko propad. Absurdno je, da popolnoma ignorira znanost in odkritja ameriških in svetovnih znanstvenikov glede klimatskih sprememb in globalnega ogrevanja, ki mu botruje človeška aktivnost. Zakaj ne morejo politiki imeti svojih prepričanj zase, pa čeprav ne temeljijo na znanstvenih dejstvih in dognanjih, politike pa sprejmejo na podlagi strokovnih priporočil?

  • Franc Novak 1979

   Res je, global warming je hudič. letos so računi za ogrevanje in elektriko kar za 40% višji, kot takrat, ko še ni bilo global warminga. Ekologi so kot politiki, sami lažnivci, zbrani na kupu, ki dolično prodajajo svoje laži naivnim zemljanom. Od danes dalje ne sortiram več smeti.

   • Aron

    Vidš, če bi se pozanimal, kaj globalno segrevanje pomeni za mikroklime, bi vedel tudi to, da bodo mrzlejše zime postala stalnica.

    • Franc Novak 1979

     No ja, a govorimo o global warmingu, ali mrzlejšem letnem času. Če bi se Zemlja globalno ogrevala, nobena mikroklima ne bi bila bolj mrzla. Razen, v mojem zmrzovalniku, če ga dam na -16, namesto -12. Tam je bolj mrzla mikro klima

  • Capi

   Hehe, še eden izmed mnogih ki verjamejo birokratskim floskulam……..v tako kratkem roku, kot je človek na zemlji, ni nikjer dokazano, da bi imeli vpliv na globalno segrevanje!! Pazi, govorim o globalnem segrevanju(če veš kaj je globalno)….to vse so naročene študije, katere se potem uporablja za dvigovanje davkov in raznoraznih tax za pobiranje denarja.
   Zemlja je v svojem obstoju imela že veliko teh nihanj v pozitivo in negativo, znotraj teh krivulj so še enkrat nihanja v + in -.Kot bi gledal sinusno krivuljo, sama krivulja pa je na svoji poti še enkrat nazobčana……
   Če pa se ravno govori o segrevanju, je to ena sam laž! Naš planet je že kar nekaj časa v tendenci ohlajanja, če gledamo stvari iz globalnega vidika…to je to!! Zdaj se pa zakoplji v neodvisne znanstvene prispevke, le tam boš našel resnico!!

   • Aron

    Over the past 50 years, the average global temperature has increased at the fastest rate in recorded history. And experts see the trend is accelerating: All but one of the 16 hottest years in NASA’s 134-year record have occurred since 2000.
    Climate change deniers have argued that there has been a “pause” or a “slowdown” in rising global temperatures, but several recent studies, including a 2015 paper published in the journal Science, have disproved this claim. And scientists say that unless we curb global-warming emissions, average U.S. temperatures could increase by up to 10 degrees Fahrenheit over the next century.

    ampak kot že rečeno, zakaj bi poslušali znanstvenike in se poglobili v problem, če pa imamo trumpa, capija in njima podobne, ki kot popolni analfabeti vztrajajo v svojem prepričanju.

    • rrrrr

     Aron, nisi na Metelkovi..

   • KIKI

    Vse ostalo je “biznis” !…
    V tem globalnem segrevanju me zebe kot psa, ker
    zaradi uspešne slovenske politike in njihove “ljudomrznosti”
    nimam za kurjavo!

 • tarantela

  Trump je odpravil prepoved gradnje naftovoda preko ozemelj, kjer je velika možnost onesnaženja pitne, ki jo uživajo Indijanci. Ta naftovod bo speljan iz Kanade, kjer so posekali ogromne površine gozdov, da lahko kopljejo iz globin 30 m pesek prepojen z nafto. Nafto pridobivajo z izpiranjem peska v vroči vodi, katero potem spuščajo v umetna jezera. Teh je že za 390.000 olimpijskih bazenov (vir Delo). Vsako leto v tej vodi pogine na tisoče gosi. Pridobivanje nafte iz peska je ekološko najbolj sporen projekt, ki bo imel posledice za ves planet, hkrati pa tudi najbolj donosen. No pri tem naftovodu bo imel Trump svoj profit, saj je tudi on lastnik delnic. Zato pravi, da je trditev o onesnaževanju planeta neumnost.

  • FORT WORTH

   Pomesala si jabolka in hruske.

   • rrrrr

    Niti ne, saj je citirala, Bog mi oprosti kletvico, Delo. V tem kolhozu iz jabolk naredijo drek in iz dreka jabolko, pa imajo kljub temu še nekaj zvestih kupcev kot je naša Tarantela

  • Aron

   Trump ima poslovni interes, da prepreči nadaljnje raziskovanje in ukrepanje proti pretečim klimatskim spremembam. No, zgleda, da imamo tudi pri nas nekaj takih, ki so na plačilni listi naftnih korporacij, drugače si take ignorance ne znam predstavljati.

   • rrrrr

    Trump ima res poslovni interes za hladno stiskanje levičarskih tepcev, ki se nikoli ne branijo uporabljati proizvodov velikih naftnih korporacij.
    Za grozeče klimatske spremebe v svetu pa je itak odgovorna Janševa vlada 2004-2008.
    (Tunek, Jovo, Tarantela, prosim, da me nagradite z velikim plusom)

  • tramal

   Ali ti veš kje je amerika in kje slovenija.Cela slovenija je zasvinjana z cinkom ,uranom svincem in še ogromno tega ,tebe pa skrbi amerika ki je na drugem koncu zemlje.Nehaj se že enkrat sprenevedat.

   • Opazovalec

    @Cela slovenija je zasvinjana z cinkom ,uranom svincem in še ogromno tega

    cela Slovenija že ni zasvinjana s cinkom, samo okolica stare Cinkarne in kjer so odlagali njene odpadke, pa to ne koncentracijah, kakršne so navajali celjski civilno-iniciativni ekologi. Podobno je s svincem prekomerno kontaminirana okolica rudnika/topilnice v Črni, Žerjavu. Posledica nekaj 100 letnega rudarjenja.
    Uran se naravno nahaja v kameninah, v nekaterih več, v nekaterih manj in to nima zveze z onesnaževanjem. Torej vzami tramal in se pomiri, če ti še prime.

    • tramal

     Pozabil sem našteti živo srebro in bedake kot si ti.Taki kot si ti najbolj onesnažujejo slovenijo

     • pajot

      Ha,ha,ha,ha….!!!!

 • Antonius

  Podobne voluharje, kot jih ZDA plačujejo v OZN, Slovenci plačujemo po prek 250 brezveznih agencijah napolnjenih z odsluženimi zaslužniki Murgljam podrejene provenience. Zraven prištejmo še številne izbrance iz vrst kulturnikov, LGBT modele, mirovniške esesovce, zzzb in njene nesmrtne dodatkarje, človekoljubce, ki nam vsiljujejo šerijatarski multikulti, pa se nabere evrov, da bi bila primerno plačana slovenska vojska s policijo vred med najbolj izvežbanimi in najbolje opremljenimi silami v Evropi.
  SDS bo potrebno večinsko izvoliti, da se Slovenci enkrat končno odpravimo na pot čistih računov iz tega finančnega dreka

 • Iva

  Ko trošijo denar drugih imajo polna usta človekovih pravic, ko pa morajo financirati iz svojega žepa se strinjajo, da se morajo migranti zakonito naseliti v ciljnih državah …

  No, tudi SLO levičarji, socialisti&Co. nočejo razmisliti, da bi azilante sprejeli v svoje domove, čeprav se medijsko kažejo kot največji človekoljubi!

  • Aron

   Koliko slovenskih ljudi brez strehe nad glavo živi pri tebi?

   • Iva

    Slovenci, lačni in brez strehe so bili samo za časa vlade JJ, zato pa ste lumpenproletarci rohneli po ulicah in trgih!

 • Fogglof Tunnek

  Čujte desnosučni… princ Charles in Donald Dump mata popolnoma različne poglede na podnebne spremembe… Zato so že zbrali milijon podpisof proti Dumpovemu obisku Velike Britanije.

  V peticiji piše: “Donald Trump lahko pride na obisk v Veliko Britanijo kot ameriški predsednik, vendar ni nujno, da gre za državniški obisk, ker bi bilo to sramotno za kraljico.”

  • Fogglof Tunnek

   Kakorkoli…vedno bo dobrodošel pri Duterteju, Putinu, Dodiku, Orbanu, Le Peni in Janši…in seveda v Sevnici…

   • quetal

    Ti, pa ja ne stejes sedaj Putina med zlobneze ala Trump?

    • Fogglof Tunnek

     Ne Putin ni zlobnež ala Trump, bo pa se z njim sestajal.

  • FORT WORTH

   A ti pa primerjas lahkozivca Charlesa s Trumpom ?
   Charles se zenske ne bi nikoli videl,ce ga ne bi Kamila naskocila.

  • tramal

   Ubogi angleži.Evropa jih je po hitrem postopku odpisala sedaj jih bo še amerika.Kar so iskali to so dobili

   • Vera

    Kraljica Elzabeta je povabila Trumpa na obisk, zato drugim državljanom nič ne pomagajo protesti !

 • samsara

  Denar sveta vladar.

 • črnaovca

  Se azvedajo da je Trump pripravljen prenehati plačevati prispevek, saj je že pokazal da za njega nekdaj sklenjeni dogovori ne veljajo po maniri kot jo poznajo samo taki, morda bi celo zagrozil z izstopom

 • Fogglof Tunnek

  ZADNJE NOVICE:

  – Proti Trumpu protestira pol Anglije

  -Trumpa tožijo štiri ameriške zvezne države

  – Novi nacionalistični svetovni red (Donald Trump)

  PS: – Nekdanji poslanec SDS-a Zvonko Lah je prestopil v NSi

  • Fogglof Tunnek

   Desnosučni, nič vam ne gre na roko, haa?

   • nevtrino

    Kakorkoli že gre “desnosučnim”, vam se pa očitno dogajajo blodnje, ki vam jih vsaj na tem mestu nihče ne odstrani … Pa prav dobro propagando za Trumpa delate.

    • Fogglof Tunnek

     In zakaj bi moral biti odstranjen? Zato ker pišem resnico? Čuj, ti pa maš svoje poglede na demokracijo…isto kot IJJ !!!

  • črnaovca

   Lah, edini pametni

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, Washington, Massachusetts, Virginija in New York so kot prve ameriške zvezne države vložile tožbo proti vladi precednika Donalda Dumpa. Ta se nanaša na začasno prepoved fstopa muslimanom in beguncem v ZDA… Voluhar oranžni se je znašel pod plazom tožb ameriških zveznih držaf…in praf je tako !!!

  • nevtrino

   Lahko navedete vsaj en razumen razlog, zakaj bi pa po vašem USA morale dovoliti vstop muslimanom in migrantom (vsekakor to niso “begunci” ) ?

  • Fogglof Tunnek

   Čujte, pripravljajo se tudi tožbe zaradi ukrepof glede zaščite okolja, zdravstva in številnih drugih fprašanj. To je skrajno desničarski zabiti voluhar, ki ne spoštuje vladavine prava, ki ne spoštuje svoje žene, ki ne spoštuje olike in spoštovanje sočloveka!!! Newyorški pravosodni minister Eric Schneiderman, je pa že itak Trumpa uspešno tožil zaradi njegove tako imenovane nepremičninske univerze.

   • nevtrino

    Res, prav dobro propagando za Trumpa delate … V jugobutalah je pa itak vse rajsko, ne ?

    • Fogglof Tunnek

     Amerika in svet po meri Donalda Trumpa? in konfederacije oligarhof?… Jebbitte se… Kapish???

 • Jovo Jamnica

  Če so Ameri toti OZN ustanovili, naj ga tut plačujejo, al pa raspustijo, če jim več nea paše. Kaj mene briga, kaj si neki frajmaureri tam na Manhatanu delajo fešte…

  • RealRevolution

   AMERICA!
   Najbolj moralna in najboljsa vojska na svetu.

   • Jovo Jamnica

    Najbol moralni pa najbolši so oni švicarski soldati z helebardami v Vatikani…. Dobenemi še niso nič hudega nardili, pa doben jih še ni premago…

    • RealRevolution

     Najboljsi ?…
     Sploh niso vojaki ampak straza.
     Se pa del moralnosti potem pokaze ko imas talce.In so cisto nemocni.
     Poznamo zgodovino ne?.

     • Jovo Jamnica

      Ko sn jas v JLA stražo držo… te nisn biu vojak??? Zemi v ozir, da je met soldatom in vojakom… razlika!

     • RealRevolution

      Vojak ja.
      Ampak razlika …

     • Jovo Jamnica

      Daj, prosim te lepo, nea govori v rebusih. nea se mi da globoko razmišlat…

 • RealRevolution

  Ok ,
  Ve se kaj so metastaze…
  In tudi se ve da uspesno je iskanje vzrokov in ne zatiranje siptomov.Ce se vzrok zatre je uspesno in ni siptoma in ne metastaz.

  Ti posamezni obrazi kucan ,soros …
  Pridejo in grejo in nastanejo novi ,ker so sejani.
  Taksni imajo zmeraj vecje ribe nad sabo.In za vecje ribe so dobri “veliki” izkuseni ribici.
  Morda bo Trump tega spravil za zapahe ce ne bodo njegovi nadrejeni poklicali krokodila in ribic je v pasti.Tist je pa ze znano(Lincoln,J.F.K,King,Ivek) in se…
  Pri Reaganu je spodletelo.
  In sledi kontra napad ,kdo ni sam navajen bit v kravati ampak se zna vsaj mal vojskovat.

  Vglavnem obrazi ki usmerjajo politiko so doma.Usmerjajo ,vse tud ne gre po njihovih zeljah.Ta hip so najbolj popularni-Putin-Trump-Orban.Ki se vsaj sukat ne pustijo.Tud ce jih kdo ne podpira ali ne delajo vse tak kot je potrebno je vazn da so oni soferji…

  Ja in bancnistvo je plod Templarjev spajdaseno z Zidi.
  Krizarji druga zgodba(vojaki).
  Ampak tak gre vse “nekam” dobesedno.
  Niso samo oni.Pognalo se je do sem kjer smo.Ampak tako je saj obstajajo ptilagoditve …
  Se je pa sproti tudi kaj pridobilo v stoletjih,ker je na triljone stvari bilo prepletenih da je tako.
  Ce se pogleda okvirje.
  Unicenje monarhije(zlo za ljudstvo).Vspostavitev novega reda in novo zlo .Zraven tudi veliko dobrega(moznosti …) ampak ne od njih.To je samo da se svet pripravi na nov svetovni red.Prototip je nazi Germany kak bi deloval ampak seveda 1000 slabse …Zaradi Globalne oblasti.
  Ampak zmeraj bojo naleteli na odpor.

  Bistvo vsega tega je da niso samo Kucan in Soros.
  Na posameznika se je lahko spravit tud ce je politicno vmazano mocn.Dolgi sloj familij in ljudje ,ki cejo bit kot vragi in delajo sebe podobne pa ne gre.Saj tudi tega se blati,odkriva, polno teoreticnih dokazov ki gredo skupaj.Ampak ni jih materijalnih da bi sel za zapahe.In legalne lukne v sistemu in sprotno brisanje dokazov za sabo.Ceprav enkrat to vse pride za clovekom in njegova prava podoba se razkrije.
  Se razgali grdobija !
  Hecno je zakaj se ne najdejo atentatorji za taksne…
  Ali specializirani napadalci.Kaksna skrita mreza.
  Rabimo in bi prislo prav cimvec Robin Hood misljenikov ,ki ne bi samo mislili ampak udejanjili.

  • Fogglof Tunnek

   “Hecno je zakaj se ne najdejo atentatorji za taksne…”… Za koga? Za Trumpa? Za Krambergerja?… Samo fprašam.

   • stajerc5

    Poglej cez okno, pa bos videl, da imas rdeco piko na celu…

    • Jovo Jamnica

     Ti še za plavi laser nisi ču???

     • stajerc5

      Tistega cuvamo za Modr(e)ce- modrostnike, ce mogoce se ves kdo so to!?

     • Jovo Jamnica

      Opa bato. Morm ti poveat, da ko f slengi lapam, te rečem plavi, ker smo tak pubeci na cesti lapali…

     • stajerc5

      No ja, ampak dons pa ze ves, da je plava pa modra tam-tam blizu, nje?

     • Jovo Jamnica

      Jas še dobenemi pametnemi nisn reko, da je plavi…

     • stajerc5

      Ka zej! Trump ima plavu kosu, jel plavi il nije?

     • Fogglof Tunnek

      Čujta vidva…Jovo in stajerc…ka nete oba plava v ksiht ko vaju bom šmarnice napil… Kapish??? AUFBIKS !!!

     • stajerc5

      Te je spet vekerca iz kome zbudila?

     • Fogglof Tunnek

      Juhuhu…gnes sn že tresno pol litra šmarnice…zvečer še tresnem Juliko…in to je to… juhuhu… Na zdravje !!!

     • stajerc5

      Pa kr u stali ostan, ker te zuni caka rdeca pika…

     • Fogglof Tunnek

      Mene ne… fHalozah smo mi gospodarji…HALOŽANI…ne pa pigzibneri ala Jovo. A je Jovo sploh avtohtono slovensko ime? Dvovim, zelo diši po jugi !!!

     • stajerc5

      Jovo je Jovo, vsseno ce je na drugi strani. Ampak, pazi se ga, ker je zate vsaj Einstein! Pa komu to pisem, ce nisi prisel dlje od stale in Julke!

     • Fogglof Tunnek

      Ti si pa sramota za štajerce…bodi rajši @voluhar5…

     • stajerc5

      Vsi niki pod voluhar so ze od prvega dne interneta rezervirani za “nase” taleve! Ostalih ti ne bom nasteval, ker jih sam dosti dobro poznas!!!
      Sicer je pa dosti, vzami tiste tri Viagre in se spravi na Julko, pa smarnice ne pozabi, da te ne bo sloser srecal!

     • Jovo Jamnica

      Kaj boš te ti… pikzibner. Samo za autmigeca te lahko ponucam…

     • Fogglof Tunnek

      Čuj Jovo ka te jebbe… Donald Trump?

     • Jovo Jamnica

      Niti ne. Malo se edino za njegovo zdravje bojim. nič drugega…

     • Fogglof Tunnek

      Boj se ti za njegovo varnost…kurbo oranžno bojo itak prej ali slej fstrelili…

     • Jovo Jamnica

      Ko si hin, ti doben dohtar več nea nuca… če še nisi vedo…

     • Fogglof Tunnek

      Čuj sinjebradec…a boš ti kmalu hin? Ka že težko dihaš? Samo fprašam.

     • Jovo Jamnica

      To pa nea vem. Nea teško diham. Sem rešen???

     • Fogglof Tunnek

      Jas težko diham ko sn na Juliki…samo te mi je lepo…pa to…

     • Jovo Jamnica

      Fprašaj Julčko, če jo gdaj kaj skrbi za tebe. Če bo rekla… ne, te veš, da se ni zlagala

     • stajerc5

      Dober je tudi prenos plav(moder) v nemscino. Ce reces, da je nekdo “blau”, pomeni, da je v stanju tuneka z smarnico, hehe..

     • Jovo Jamnica

      Glej, pojma nimam, keri si je pr nas zmislo, da je modra farba ime za plavo farbo. Okej, mi Slovenci rečemo “modri” barvi, da je sinja. Zato je tut nebo sinje, pa sinjebradec ni isto ko plavuša… štekaš?

     • stajerc5

      Tunek pravi, da je v Julkini riti tema in nima pojma, kje bi luc vzgal da bi za plavo farbo povedal.

     • RealRevolution

      Sam poznate rdece-modro.
      Vsiljeno…
      Zeleni laser ?

     • stajerc5

      Cuj, ne me strasiti, ker si ne bom vec upal v Disco!

     • Jovo Jamnica

      Nena ti meni o laserih. Ko sem se hodo namakat v Loret de Mar, tam leta 1982, so v diskačih že poznali laser šou. Zelenega je blo največ…

     • stajerc5

      Jest mam najraj tistega(vseen kire farbe), ki muslicim jajce reze!

     • Jovo Jamnica

      To je predragi šport. Oni zamorci v Etiopiji so meli take male srpe, ko so Lahom jajce bek rezali…

     • Fogglof Tunnek

      V diskaču si ti zeleno vido…ker si bil nonstop vrezan…kapish?

     • Jovo Jamnica

      Kaj se boš te ti burek meno o laserah. Ti povem, da sn čist trezn gledo koncert Pink Floyd na Dunaji, leta 1995. To pa je laser šou…. kerega ti niti sajnat nemreš. Jas pa!

     • stajerc5

      Jezus, si optimist! In ti mislis, da ta prizadeti ve, kdo so Pink Floyd???

     • Jovo Jamnica

      Brez skrbi. Gre izključno za zabavo…

     • Jovo Jamnica
 • Mihilus

  Ko sem sam raziskoval resnico je bila ena prvih stvari, ki sem jo odkril, da je OZN zločinska organizacija. Za podnebne spremembe sem že večrat povedal, da jih ne razumem dovolj dobro, da bi jih komentiral, vem pa rešitve, ki jih predlaga OZN ne rešujejo ničesar ampak samo redijo njihove skorumpirane riti.
  Znanost o podnebnih spremembah nima nobenih empirčnih dokazov ampak je takoimenovana “znanost konsenza”. To pomeni, da se večina strokovnjakov iz tega področja strinja z ortodoksijo podnebnih sprememb in kdor se ne strinja je izobčen. Normalna znanost deluje tako, da ko znanstveniki nekaj odkrijejo se podatke in izvedbo jasno napiše, da se da zadevo neodvisno ponoviti oz. preveriti. Pri podnedni znanosti pa se skriva podatke, da recenzenti nebi odkrili kakšne napake. Dokazano je že bilo, da je NASA v podatkovnih bazah spreminjala podatke iz zgodovine, da so ustrezali željenim rezultatom. Najdena so bila sistematična odstopanja temperatur, ki so bile natisnjene v časopisih in tistimi, ki so shranjene v podatkovnih bazah. Celotna zadeva smrdi do neba in upam, da bo Trump počistil tudi to močvirje.

  • stajerc5

   Zelo dobro napisano. Kdor se lahko, se naj spomne samo norenja zaradi “kislega dezja”!!!
   To je pa dandanes DOKAZANO, da je bila popolna izmislica!!

   • Fogglof Tunnek

    Čuj, ko je kisli dež padal je moja Julika lavor solate samo čez okno potisnila in je že bla kisana…samo bučno olje še je gor vlila…fse ostalo je zgodovina…

    • Jovo Jamnica

     Prava duša, tota tvoja Julčka. Če bi na šalato še sou ruknla, bi fsi puži not pocrkali. Tak pa ti je kuj sveže privošla…

     • Fogglof Tunnek

      Meso je sitostno…

     • tarantela

      Ti so bili nadomestek za ocvirke.

    • Novakec1

     Pa še mal radioaktivnosti iz Ukrajine zraven, se ti fejst pozna, mozeg naluknan da glava peče.

  • Novakec1

   OZN je Slovenija na veliko, en sam bla bla bla…

 • Hun

  vec zdrah naredijo ZDA po svetu vec denarja placajo OZN za njihov molk

  • stajerc5

   Hehehe, pomeni, da jim samo vrnejo denar, nje?

 • piko8

  g.Donald Trump bo tem kvazi borcem za človekove pravice hitro potavil na realna tla tudi slovenske!!!!!!!!!!!

  • janez cepec

   kar se tiče OZN-a pa njih birokratov, al pa plavih čelad, te tle podprem, to so, uglavnem priviligirana kasta, ki za silne dnarje hodjo po svet, pa kao pomagajo rešvat svet, al pa premagovat lakoto, pa take stvari. umes se jim zgodi kešna Srebrenica, al pa Ruanda, pa kešno domorodkpo mau posiljo. sam, de bi jim pa Trump kej pokazu, al pa de bi jih pr kešni stvar zabremzu, s ga pa majhn ukamejnu, fant. taglavno štango OZN držijo Amerji, pr kešnih kukr tok pametnih resolucijah, ki jih OZN sproducira, so pa u glavnem z vetom – proti

 • Prihajam Slovenija

  Pipce smo že priprli, bo še smeha, ko bodo tisti, ki so podpirali demonstracije proti meni, zdaj v mojo podporo protestirali, samo, da službo dobijo nazaj, dvoličneži.

 • Nata

  Jej…..jej……….previdnost je mati modrosti. Sploh, kar se denarja tiče !!

 • Nata

  Jej…..jej……….previdnost je mati modrosti. Sploh, kar se denarja tiče !!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!