Zakaj slovenska Antifa širi sovraštvo do Thompsona?

Foto: Fb

Še dober teden dni nas loči do prvega koncerta hrvaškega glasbenika Marka Perkovića Thompsona v “totem Maribori”. Ozračje na skrajno levi pa se vedno bolj ogreva. Večer: “Komu je nastop glasbenika, ki je znan po spodbujanju političnega ekstremizma, nacionalnega šovinizma in mednacionalne mržnje, v Mariboru sploh namenjen?”

Večer si podobnega vprašanje ob Cecinih koncertih seveda nikoli ni zastavil. Pa bi si moral. Žena udbovskega likvidatorja in mafijca Arkana jih očitno niti najmanj ne moti, hrvaškega domoljuba pa ne marajo. Zato so po novici o koncertu prevzeli vlogo paradnega konja pri pljuvanju in pozivanju k aktivnemu(!) bojkotu Thompsonovega koncerta v Mariboru, ker so zato kot štajerski režimski “cajtng” očitno najbolj poklicani.

Napovedani koncert jih je tako prestrašil, da so vključili vse dežurne zaščitnike Slovenije, celo policijo in Barbaro Rajgelj. Človek bi ob njihovi “galami” pomislil, da namerava Marko Perković zavzeti Maribor. In to sam, z mikrofonom v rokah.

Barbare Rajgelj in slovenske Antife seveda ni strah Thompsona, njihove bojazni gredo mnogo globlje, saj vedo, da Maribor ni izbran naključno. Vetrinjsko polje, predvsem pa tezenski tankovski jarek sta blizu. Predstavljata namreč tista simbola, ki družita slovenske in hrvaške domoljube in ju morata slovenski in hrvaški narod izgovoriti na glas. Pri Thompsonu se bomo namreč lahko učili tega, za kar Slovenci zaenkrat nimamo poguma. Vsaj jaz še nisem slišal za slovenskega pevca, pevko, ki bi tako kot Thompson opeval ljubezen, pripadnost, domoljubje in izrazil upor proti totalitarizmu, kar tepta plemenite simbole narodnega ponosa. Thompson je tako dobrodošla vzpodbuda kakšnemu slovenskemu pevcu, pevki, da v imenu vseh nas izkriči vse tisto, kar slovenski narod šepeta. Zato je prav, da se od Hrvatov tega naučimo, saj smo narod, ki si ne upa na glas izkričati svoje stiske, razen morda v žalostinkah.

Thompsonove pesmi niso sporne zato, ker bi opevale hrvaško domoljubje. Za Antifo je nesprejemljiva domoljubna pesem kot takšna, kajti ljubezen do domovine, pripadnost družini in narodu ter domoljubje so pojmi, ob katerih skrajni levičarji dobijo ošpice, saj sovražijo vse, kar diši po patriotizmu. Sovražijo celo pesmi, ki opevajo žrtvovanje in boj za svojo državo ali narod. Problem slovenske Antife je identičen problemu njihovih predhodnikov, Komunistične partije: oboji so namreč globalistični levičarji, ki bi radi v Sloveniji vsaj 200.000 migrantov, bojijo pa se Slovencev, ki bi tako kot Thompson razmišljali o domoljubju, svobodi in narodu.

“Večerovci, sram vas bilo!”
Za njih je zato heroj tisti, ki izda svoj narod. Kako naj si drugače razlagamo njihovo poveličevanje Milana Kučana, ki je kot šef partije z nekdanjo komunistično vlado na prelomu osemdesetih let v devetdeseta leta razoroževal Teritorialno obrambo in se lahko le prisebnosti Janeza Janše in ostalih domoljubov zahvalimo, da je prvi korak osvoboditve za nami? Domoljubna in državotvorna nacija bi takšne, kot je Kučan, že zdavnaj obtožila veleizdaje. Ovadba VSO, čeprav zavržena, je korak v pravo smer.

Thompson je v pesmi z naslovom Naj se nihče ne dotika mojega dela vesolja preroško zapisal verz: “Domoljubje imenujejo fašizem, tako branijo svoj komunizem. Prozorna demagogija.” Večerovci, tak po štajersko bom povedo, kaj si mislim o vas: “Sram vas bilo!”

Franci Donko

 • Slovenec

  Tale je ustaš, ne pa pevec. Vi pa niste domoljubi, če tako radi poslušate balkansko glasbo.

  • kokobily

   poglej proti severni meji (žica,ograja,uniformirani pazniki), pa ti bo mogoče jasno, kje začenja “balkan”.

   • Krtača17

    Tud za žico ste desni navijal. Zdaj ko je pa gužva zaradi kontrole ko hočte dam na burek ste pa vsi naspidiran pa tečni.

    • karlina

     Ni res, da je guzva na meji, to nima povezave z zico, pač pa z nesposobnostjo predsednika Cmerkota, ki je leta 2015 dovolil in pustil v našo drzavo horde-stotisoče migrantov. Edino to in predvsem to , je zamera vseh drzav v EU, predvsem naših sosedov, veš.

   • Steiermark

    kokobily, mi nismo “balkan” ampak imamo balkan in balkance na svojem dvorišču – celo na vladi! Zato žična ograja na Avstrijski meji!

    • karlina

     TOČNOOOO in kar je najbolj grozljivo in nedopustno, v našem glavnem mestu, Ljubljani, ki ni samo za juznjake, je zupan-Srb, zato pa vse to sovraštvo do vsega, kar ni srbsko, itak.

   • karlina

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • Steiermark

   Slovenac, ti si pravi balkanec in sto izgleda, da srbski! Če te ne moti ostala in prava balkanska muzika, ki jo na veliko uvažajo v Slovenijo, pa ne Slovenci ampak čefurji, ki nam jo vsiljujejo, potem to pomeni, ali si predstavnik srbskih potomcev, ki se v Sloveniji še vedno oz. vedno znova počutijo doma in gospodarji ali pa si navaden bedak in rasist! Izgleda pa, da bomo si morali tudi Slovenci ogledati nastop Thompsona, ter sami ugotoviti, zakaj se ta jugosrbska klika toliko oglaša proti njegovim nastopom, sami pa promovirajo srbsko pevalko, ženo velikega komunistično srbskega likvidatorja.

   • karlina

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ moj VELIK PODPIS !!!!!!

  • karlina

   Opa, to ni balkanska glasba, balkanska glasba je tista, ki jo poje Ceca in vsi iz Srbije, oprosti. No, potem je zate tudi dalmatinska glasba -balkanska, pa jo vsi v Sloveniji radi poslušajo-mo, seveda, razen Srbov.

   • Slovenec

    Saj pravim, da poslušate balkansko glasbo. Dalmacija je na Balkanu, ne v Švici.

   • Slovenec

    Samo slovenske ovce poslušate hrvaško glasbo, medtem ko Avstrijci , Nemci in Švicarji poslušajo slovensko. Da vas sram ni, izdajalci.

 • pajot

  Ne hodim na koncerte,tokrat pa bom šel. Zna pa se zgoditi,da bom mimogrede oplazil kakšnega antifajevca.

  • Slovenec

   Prav takšne ovce lovi organizator (mi je osebno zaupal).

  • Anton

   pa še kako “na gobec” mu “pršponi” namesto mene

  • karlina

   Če ne bi bila doma daleč stran od Maribora, bi tudi šla na koncert, res bi šla.

 • soc

  Poln kufer imam bebavih in agresivnih levaških aktivistov. Vedno večkrat me prime, da bi šel v LJ pred sodišče na kak četrtkov shod Odbora in kakega od provokatorčkov na drugi strani ceste najprej izzval, potem pa upravičeno temeljito užgal na gobec. Pri moji ogromnosti bi si dotični zadevo zanesljivo zapomnil do konca dni.

  Potem se pa zamislim, kot intelektualec zgrožen sam nad seboj. Kam smo prišli? Koliko je sovraštva v zraku! Islamska invazija kot razlog enim, Trump nasprotnim, Janša doma spet prvim, Kučan, Janković in Brglez drugim… Ljudje Božji, ali je še kje izhod iz te spirale sovraštva, ki kliče po nasilju, k vojni? Kjerkoli? Kdo to kuri globalno, lokalno? Soros in njegovi prijatelji ali še kdo?

  Pa tako dobro še se spominim optimizma in pozitivne energije v zraku, ko sta odhajala komunizem po svetu in Juga v moji domovini. Berlinski zid in Metelkova…

  • Aron

   Po mojem mnenju pri nas na organizirano nasilje s svojimi paravojaškimi enotami, sestavljeno iz osebami polnimi sovraštva in ideloške zaslepljenosti, hujska edino desnica. Nikakor tega ne gre enačiti z levičarskim aktivizmom, čeprav se določeni mediji nadvse trudijo narisati tako sliko.

   • tohuvabohu

    A se tebi blede? Kje si videl kakšno paravojaško enoto? Nasprotno pa smo vsi videli na delu levi fašizem v Mariboru. Toliko sovraštva in ideološke zaslepljenosti ne vidiš nikjer.

    • Aron

     Poglej si kakšno zborovanje VSOjevcev, kdo je vse prisoten zadaj v vojaškijh uniformah, pa ti bo vse jasno.

     • tohuvabohu

      Ne vem in ne gledam, kdo je zadaj. Pridi ven s konkretnimi podatki, katere so te enote, kaj počnejo in kdo so člani. Si pa tudi malo hecen. Zate je vojaška uniforma dokaz, da gre za PARAvojaško enoto? LOL.

     • Steiermark

      Mislim, da ta tip ni niti zaslepljen, niti hecen ampak se ga je potrebno bati, ker v njegovih možganih ni prostora za resnico in pravico ampak so prepojeni z rdečim pedofilsko titovskim klavskim sovražtvom, do vseh, posebaj pošteenih in tistih, ki ne toleriramo rdečega (nobenega) nasilja, ki je njim dovoljeno in celo zaželjeno, saj tako podpirajo še naprej jugosrbsko udbovsko zagovedno kliko, ki nam vlada…..

     • karlina

      TOČNOOOOO !!!!!

     • Capi

      Kaj pa so potem vsi tisti v vojaških uniformah ki maširajo v Lažgoše?

     • karlina

      MAŠKARADE !!!!!!!

    • karlina

     Pa leta 2015 na Kotnikovi tudi, nisem še pozabila ter tudi ne bom, teh grozljivih ljudi, ki so preko ust prekriti.

   • soc

    OK, ko mi nekdo zapiše o “ideološko zaslepljenih in sovraštva polnih paravojaških enotah desnice” po dobro dokumentiranem državnem udaru levih jurišnikov v Mariboru in Ljubljani 2013, po prikazu organiziranosti in nasilja istih “borcev za tolerantnost” pod pokroviteljstvom in z udeležbo murgelskega megašefa (in njegovega svizca) na Kotnikovi v LJ lani, lahko rečem zgolj – fuck off, for good.

    Mirno opravljaj svoje poslanstvo še vnaprej, upam, da se ti splača. Počasi te ne bo niče več bral, ti nihče repliciral, kakšna bo potem direktiva nadrejenih? Nov nick, drug forum…

    Seveda predlagam tudi drugim, da divertzantu onemogočijo delo tako, da ga dajo na ignore listo. Naj se preseli.

    • Aron

     Torej, ko Janša poziva na ulice in revolucijo je to demokracija, ko protestira množica, ki se ne strinja z desnim plenjenjem in korupcijo, te proteste pa s falseflag nasiljem zamegli militantni del skrajnodesničarskih organizacij, pa je to državni udar? Prosim, no… Dejstva govorijo zase, če imaš ti težave z dejstvi argumentirano debato, pa to ni moj problem.

     • karlina

      No, sedaj ti bom pa odgovorila, razlika med protesti med vami levičarji je ta, da desničarji v miru protestiramo, med tem, ko vi, levičarji vpijete, grozite in tudi pretepate drugače misleče, dovolj, ali ti še ni vedno jasno

     • Aron

      Izvoli mirne desnicarske protestnike: https://dnevnik.si/1042565937

   • karlina

    O, ljubi Jezus, tebi pa res ni rešitve, prav smiliš se mi, resnično.

  • karlina

   podpišem +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Anton

  tu je stvar enostavna, komur omenjeni glasbenik oz glasba ni po všeči pač naj ne gre na omenjeni koncert in to je to.

 • Aron

  Je pa vseeno razlika med Thompsonom, ki je lastnoročno pobijal Srbe, in Ceco, ki je vdova nekoga, ki je pobijal Hrvate. Čudi me Donkovo vsegliharstvo. Absolutno proti koncertu.

  • soc

   Hitler ni lastnoročno pobil nikogar. Julij Cezar jih je precej.

   Zato je tvoj kratki Mladinin pamflet kot ponavadi precej aboten. Da se v budalosti o patrih, ki so v “domovinskom ratu” klali po Jasenovcu in v Gradiški sploh ne spuščam. Počasi mi zmanjkuje tolerance do tvojega profesionalnega aktivizma, priznam.

   • Aron

    Kdo govori o domovinskem ratu? Nazaj v šolo.

   • karlina

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • Olga

   Pobijal Srbe????!!! Torej se narod nima pravice braniti pred agresijo? Imate vse pike v glavi?

   • Aron

    Je domoljubno terorizirati in pobijati nedolžne civile? Samo zato, ker so druge narodnosti?

    • Olga

     Tompson ni pobijal civilov! Spet komunistične floskule in laži, seveda prosrbske!! Kdo pa je začel z Balvan revolucijo? Kdo je moril po Balkanu? Veste, da so Srbi obstreljevali Zagreb s kasetni bombami (prepovedanimi) namenjenimi pobijanju čimveč civilov! Kdo so bili ostrostrelci v Sarajevu?!!
     Vse so naredili Srbi! Srbi so krivi, da smo izgubili velik del slovenskega etničnega ozemlja!
     Sicer pa, komunisti so tisti, ki jim ni mar za družino, narod in preganjajo vse drugačemisleče, tudi vero!

     • karlina

      TOČNOOOOO +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    • Capi

     Kdo je že pobijal med in po vojni nedolžne civile? Sedaj nas pa še terorizirajo/te….

     • Aron

      Kdo te terorizira? Kako?

     • karlina

      Ja, res , kajne, tega pa Aron in njegovi pajdaši ne vedo, oz. nočejo vedeti.

   • Steiermark

    Ne Olga, po načinu slaboumnega jugosrbskega in udbovsko kretenskega sloja bebcev, bi se morali vsi, tako Slovenci, kot Hrvati, pustiti klati turško srbski golazni, ki je na Hrvaškem začela svoj vdor s klanjem otrok, starcev, mladih in starih žensk in moških, s posiljevanje, s prebadanjem telesc dojenčkov, z bajoneti , da ne omenjam 90-letne starke, ki je bila ob vdoru teh jugoturških srbskih hlapcev v bližiniž katoliške cerkve, nekje v Slavoniji in so jo te zveri, živo križale – pribile na cerkvena vrata! In to naj toleriramo pošteni in pravice željni ljudje!

    Da pa razni kužki, ki jih gospodar bogato nagrajuje, lajajo po želji gospodarja, je pa tako jasno, bolj hudo bo za njih, ko jih bodo njihovi gospodarji seksualno zlorabljali, kot njihov vzornik tito!

    • karlina

     PODPIŠEM !!!!!!!!!

   • karlina

    NIMAJO !!!!!!!

  • Capi

   Matr si zabit, ne vem, ne najdem besede, za tvojo debilnost…ahaaa, debil…točno, to si!

   • karlina

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Olga

  Bravo Tompson! Komunisti vedno oblatijo vse, ki so pošteni in domoljubni! Komunizem je tudi okoli nadškofa Stepinca napletel ogabne laži! Vsi dokumenti pa kažejo na to, da je bil domoljub, da je rešil ogromno pravoslavcev, Židov, duhovnikov….
  Deset komunističnih navodil! Nikoli ne smemo pozabiti prevajati! Vse kar oblatijo, je vredno vsega spoštovanja in podpore! Zato Tompson, dobrodošel!

  • Aron

   Pa vseeno mu ni bilo mar, da njegovi duhovniki in patri koljejo po Jesenovcu in Gradiški?

   • Olga

    Oprostite, Tompson je rojen po moriji! Bil je osamosvojitelj, je domoljub, veren in pokončen človek!
    Glede klanja pa… Hrvaška cerkev je reševala ljudi in ni pobijala! Raziskavo je delala Židinja, ameriškega porekla in je bila zelo presenečena, koliko laži so komunisti napletel okoli Jasenovca in tudi Stepinca!
    Koliko pa je mar Cevi, da je bil njen mož udbaš in četniški klavec po Balkanu? Tudi vas vidim, da nič ne moti?!

    • Aron

     Stepinac je vedel za Jesenovac in ostale genocidne institucije. Vse ostalo je zamegljevanje.

     • Olga

      Po vaše bi moral Stepinca jurišati na Jasenovac?!! Kaj lahko naredi duhovnik? Žide in židovske duhovnike je skrival pred ustaši! Reševal je Srbe! To ni dovolj?
      Tudi vi veste za izvensodne poboje, pa jih še vedno opravičujete?

     • Aron

      Bil je nadškof, z največjo moralno in politično avtoriteto v tistem času in tistem okolju. Z eno potezo bi lahko preprečil grozodejstva, pa jih ni.

     • karlina

      Takoj, ko začnete zagovarjati povojne in med vojne pomore komunistov, se spravite na zupnike, itak.

     • Aron

      Kje zagovarjam poboje? Tocen citat prosim.

     • karlina

      +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

     • Capi

      Pa koji kurac si ti, da nam boš zdaj tukaj bral litanije…….kdo je delal genocid nad domoljubi v sloveniji?????? Kdo zamegljuje????

     • Aron

      Genocida v Sloveniji ni bilo, to je žalitev za vse žrtve genocidov.

     • karlina

      A bejz no, da ga ni bilo, tega pa res nisem vedela, vem samo, da je v Sloveniji najmanj 600 morišč, oz. je cela Slovenija zgrajena na kosteh zrtev komunizma, kajne.

     • Capi

      Rukn se u svojo zblojeno prazno bučo….

    • karlina

     TOČNOOOO ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   • MižekFiga

    Prešaltaj na kure, zahce, goveda in pišcance …. pa na prave zgodovinske dogodke ne partijske?

   • Steiermark

    tvgoj tovariš tito se je preoblačil v jovankino šotor-kombinežo in njene gače (to je bil njegov fetiš), potem pa skupaj s revolucionarnimi funkcionarji posiljeval pionirčke – to je bilo edino preoblačenje, katerega pa so , tako kot klanje, zelo dobro obvladovali pedofilski tovariši, danes njihovi zlorabljenci in ostali oboževalci tita , počenjajo te stvari s psi…… Nehaj nakladat, kaj so delali duhovniki in patri, raje se zamisli nad resnico, da so Jesenovač prevzeli titovi revolucionarji in tam klali poštene Hrvate, njihove družine in to vse tiste, ki so bili “krivi”, ker so se bali in branili komunizma in komunističnih zveri!

    • karlina

     +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ podpis !!!!!!

  • karlina

   MOJ VELIK PODPIS !!!!!!! Sicer pa vemo, kdo je v antifi-lenobe, barabe, pridaniči, ki se jim ne ljubi niti študirati, kaj šele delati. Ti izmečki zivijo na račun Zveze Borcev, ta pa na račun drzave, oz. levakov in komunistov, ki jo podpirajo in plačujejo. SRAMOTA, da DOMOLJUBNI SLOVENCI to dovolimo, resnično !!!!!

 • tasilo

  ” Večerovci, tak po štajersko bom povedo, kaj si mislim o vas: “Sram vas bilo!”

  Po čifursko “sram bilo tebe”, Franci Donko. Po slovensko pa “Sram te bodi!”.

  • goldhorn

   Saj je napisal, da bo povedal po štajersko…….

   • tasilo

    Če boš v Ljubljani (in radiju 100km) rekel “sram te bilo”, te nihče ne bo imel za Štajerca, ampak za čefurja ..

   • Steiermark

    Ne zna, ker on govori, kvečjemu, srbsko štajerščino , dalj še ni prišel!

 • MižekFiga

  “Veseli Domobranci”, kje ste? Kdaj bo muzika?
  Tovariš Satanovnik je še živ, prav tako tov. ddr. Milan Pekinezar.

 • Demonkrat

  Po štajersko je ;daj spizdi

 • Demonkrat

  Pa kdo se te sploh čita toti Vecer?

 • Krtača17

  Čudni ste vi desni, zagovarjate balkanca in četnika po vrhu, zapiral bi rtv. Vi niste desni vi ste po balkansko povedan ena zdraharska sprdačina.

  • karlina

   Govori v svojem imenu

 • Adolf Hitler

  zato k se boio resnice dovol povedano!!

 • Boco

  19. 5. Riblja Čorba v Mariboru, nastop organizira dom starostnikov Danice Vogrinec. Vstopnine ni.
  25. 5. v LJ v Križankah nastopa Đorđe Balašević

  Pri Riblji Čorbi je pomembno izpostaviti, da njegov nastop verjetno plačamo slovenski davkoplačevalci. Saj vstopnine ni. Poleg tega pa ima tudi kar pestro zgodovino kjer se mora izpostavit podpora srbskim nacionalistom med vojno na tleh bivse Juge in seveda zaljenje slovencev z “beckimi konjusari”
  Pri Balasevicu gre pa kar za odkrito nostalgijo generacije “Racunajte na nas” po bivsem sistemu in Titu.

  Seveda mediji teh dveh koncertov ne izpostavljajo.

  • janez.pokoncni

   “… zaljenje slovencev z “beckimi konjusari” …”

   O tem ali je to žalitev, bi se dalo razpravljati. Namreč. Mi smo danes daleč od kakršnekoli štale ampak nas jugoslovanske pijavke na tleh naših prednikov ne tretirajo kot “kočijaže” ampak kar kot mešanico med hlapcem in sužnjem.

   • karlina

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • Steiermark

   No, ja, saj je tudi pravilno, da riblja čorba ne pobira vstopnine, od svojih sovrstnikov, v domu onemoglih…. Upam, da “starostnikov” ne vozijo na “koncert” , na silo…. No, če je tako, se bo pa tudi izkazalo, koliko je Slovencev in domoljubov, od prisotnih, na “koncertu” smrdljivih rib…..

 • MižekFiga

  Citiram: “Prozorna demagogija.” Večerovci, tak po štajersko bom povedo, kaj si mislim o vas: “Sram vas bilo!”.
  Komentiram: “Na Večeru so v večini Štojerci !!!”.

 • janez.pokoncni

  Zakaj slovenska Antifa širi sovraštvo do Thompsona?

  Zato, ker kritizira kaviar socializem.

  • Aron

   Kaj ima pa Antifa s kaviar socializmom? Hruške in jabolka.

   • MižekFiga

    Včeraj si bil Argentinec, ali isto sranje, samo drugo pakovanje.

   • Artur

    Gliha vkup štriha .

   • Capi

    Oboje je sadje ki bo kmalu zgnilo…….

    • rrrrr

     Izjava dneva!

  • primsek

   Ni problem slovenska ANTIFA. Thompsona so prepovedali v Švici in v Avstrij, poveličevanje Jasenovca in ustaštva ni zadeva levice, ampak zadeva pravnega reda. Česar pa klerodrajsne piškice kvizlinške ne morejo razumeti in med zanikovalci holokavsta pač tega ni pričakovati, tos o bolj kavarniški pijančki in ljudje nizke izobrazbe

   • janez.pokoncni

    Komentarjev riti, ki se ne zmorejo niti prijaviti ne berem.

  • karlina

   TOČNOOOOO

 • Rožle

  Ne vem, a se tale naša antifa res ne zaveda, da so sami v bistvu FAŠISTI ..

  • primsek

   Ne, ker se tudi desnica z Janšo na čelu ne zaveda, da so fašisti. Pa v resnici so, ne pa nek teoretski konstrukt, ki se je iz strahu porodil v času, ko si ni upal pojaviti na mitingu v Ljubljani, šiptarju iz grosupljega, ki so mu obrezali ob kožici še del možganov, na kar spominja njegova krepka in bogata pleša: izraz levi fašizem lahko uporabi samo nekdo, ki je bil prej ortokomunist in kandidat za predsednika ZSMS in vidni funkcionar, potem pa je ukradel Pučniku stranko in postal desničar. Zdaj ga jaha shizofrenija in noro združuje pojme levica in fašizem

  • karlina

   Itak, da ne, niso pametni , da bi se tega zavedali, sicer pa je pri njih vazen samo denar in nič drugega, za njihovo sovrazno hujskanje proti vsem tistim, ki drugače mislimo, se pravi-DOMOLJUBOM !!!!!

 • Rožle

  Skratka.. Slovenija tudi potrebuje takega domoljuba ….

  • Aron

   Ja kaj je pa Alfi Nipič?

   • Artur

    Nisem ga še videl na protestih nas domoljubov proti migrantski drhali, da bi kaj zapel od Janše pa niti J.

    • primsek

     Najti je treba človeka, ki bo uglasbil nacionalni ep Noriško kraljestvo, prevsem drugi del, kii govori o blodnjah zvodnika, ko se obrača na svoje prostitutke in žali novinarje nasprotne strani. To bi lahko pel tudi Fredi Miler, če bo Alfi zaseden

     • Artur

      Kaj čmo domoljubi protestiramo on se gre lepo na toplem pisnje o nekih noriških kraljestvih medtem ko nam na vrata trka šerijatarsko kraljestvo ; moral bi na Poljsko , Mađarsko itd. iti na učne ure k njihovim opozicijskim liderjem o tem kako se zbobna na tisoče protestnikov proti pri nas tukaj grožečemu komunajzarsko – Sloislamskem kraljestvu.

     • Krtača17

      Sam da pa tako epsko delo lahko en skup sprav, bi moral pa desni mal črtice v kombinaciji z LSD in tabletam prispevat. Pa kakšen liter šnopsa čez, pol bi bil pa približn že na njihovmo nivoju hehehe

     • alojz

      A tko delate? Potem pa halucinirate ko obtožnice pišete.

  • karlina

   TOČNOOOO !!!!!!

 • Artur

  Licemerje, oportunizem, lopovščina, laž, narodno izdajalski aktivizem komunističnih podgan nekoč in danes https://www.youtube.com/watch?v=1iTmXeG65Ig&t=1s

 • Vladimir

  Perković v Mariboru,a isti dan Akanova Ceca u Ljubljani ha ha ha

 • goldhorn

  Poglejte si intervju s Perkovićem v včerajšnjem tedniku. Nobenega poveličevanja ustaštva kot mu pripisujejo naši levičarji. Čisto navaden domoljub, ki se distancira od vsega kar se je dogajalo med drugo vojno. Je pa jasno izrazil svoj negativni odnos do komunizma, kar moti njegove nasprotnike.

  • MladiLiberalec

   Domoljub ja. Zakaj je pa potem pel Jasenovas i Gradiska stara to je kuca Maksovih mesara.

   • Olga

    Mar ne imenujejo okrutne zločince “mesarji”? Komunisti so mesarili med povojnimi poboji! Nek zapornik, ki je preživel, je pričal, kako so klali ljudi!?

    • MladiLiberalec

     V superlativnem pomenu

    • karlina

     +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Brane Pomahaj

  Predvidevam, da bodo Antifajevci prišli oboroženi in najmanj pretepali udeležence koncerta. Seveda pa bo naša policija popisovala in aretirala udeležence. Antifajevci imajo zaščito in so plačani s strani te banditske novodobno/a še vedno iste UDBE.

  • karlina

   Veš kaj si ti, eh , ne bom rajši napisala, škoda besed zate !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! S tem si vse povedal, kaj meniš in kaj bi naredil z domoljubnimi SLOVENCI, kot so počeli tvoji predniki, kajne, fuj.

 • MladiLiberalec

  Jaz sem ze povedal. Ce bo do koncerta prislo bo liberalna Slovenija gledala nanj s prezirom.

  • Olga

   So what? Tudi mi gledamo na vašo “liberalnost” drugače kot vi! Pa kaj?

   • MladiLiberalec

    Vsekakor vsaka zdrava družba potrebuje kar dobro mero liberalnosti.

    • Olga

     Zazrte v preteklost?

     • MladiLiberalec

      ??

     • karlina

      Itak, po njihovo, kakopak drugače.

   • karlina

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • sprehajalec

   Liberalna Slovenija ima izkrivljeno sliko o hrvaški preteklosti pa sedanjosti. Pa o raznoraznih skupinah po Zahodu. Liberalna Slovenija gleda na te stvari z očmi ZZB NOVJ, ki so stare in slabo vidijo, pa še mrena jih najeda.

   Liberalna Slovenija se mora otresti železne kugle na svoji nogi, z napisom ZZB NOVJ. Potem pa morda kaj bo iz nje nekoč.

   • MladiLiberalec

    Ne gleda z očmi ZZB liberalni pogled pa ima vsekakor.

    • novaknovak

     ki se sklada z zzb, kajne..

     • MladiLiberalec

      delno sam. ZZb je bolj na liniji ZL in SD

     • sprehajalec

      In kje prihaja do razlik med liberalci in ZZB? Pri katerih vprašanjih? Ajde, da slišimo…

     • MladiLiberalec

      Liberalci smo jasno proti vsem diktaturam tudi partijski ZZb danes pa to še vedno mal šminkira. Pa ne verjamemo tud v kake demokratične socializme da smo vsi kao ena družina in take. Ni to zame oz za nas.

   • karlina

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • novaknovak

   Tovariš Stalin, hura ! In lep pozdrav.
   Odkod ? S slovenskih gmajn, vasi, iz host.
   Saj jih poznaš. Saj hodiš dobri gost,
   vsak dan med nas, iz Ruskih step daljav ….

   Razpnite čez ves svet vešala !
   Vaš boj so : rop, požig , umor !
   Divjajte ! Kri je zakričala !
   Glavo je dvignil v nas upor !

   Hura ! Rdeči pionirji !
   V temelje, oboke –
   bombe, ekrazit !

   liberalna slovenija gleda s ponosom na takele pesmi, kajne “liberalček” ? menda veš, čigava je ta…

   • karlina

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Morala

  Sem že napisala, da pač mu prepovedo tisti 2 sporni pesmi in je problem rešen!

  • Olga

   Zakaj?

   • Morala

    Če jim tista pesem gre v nos!

    • Olga

     Zakaj?

  • Rožle

   ” Tko pjeva zlo ne misli ” …. pa to

   • Morala

    Hrvati so veliki domoljubi in Slovencem bi lahko bili vzgled!

    • Rožle

     Tako je …

    • karlina

     PODPIŠEM !!!!!!!!!!! Itak pa Hrvaška sploh ni več komunistična, kot je Slovenija še vedno in vedno bolj, to pa je VELIKA RAZLIKA, med nami in njimi !!!!!!

 • sprehajalec

  Gonja je pač začeta s strani ZZB NOVJ in strank njenih sledilcev, ki še vedno gledajo na svet bipolarno, na enak način kot leta 1970. V zadnjih letih pridobiva na vplivu, vendar so to zelo verjetno zadnje brce, saj članstvo pač že zelo diši po zemlji.

  V svetu je veliko takšnih in drugačnih glasbenih skupin. Ko Ceca poje v Ljubljani ali pa v Nemčiji, nihče nič ne protestira. Ko ima Šerif Konjević koncert, so tudi vsi tiho.

  Skočijo na Thomsona, iz dveh razlogov. Ker je Hrvat in in ker pooseblja Hrvaško domoljubno poezijo. To pa je moteče.

  • MladiLiberalec

   Srbi so bili v istem taboru z Zidi med drugo svetovno vojno. Vsaj večina Hrvati pa večinoma ne.

   • sprehajalec

    Tako so te naučili liberalec, pa tako so učili generacije. Pa še kar vas s tem obremenjujejo. Danes je zgodovinska znanost v Srbiji na precej višjem nivoju, kot v Sloveniji, ki je razvojno ostala v 70tih letih preteklega stoletja. Takole pravijo,

    Židove u Srbiji nisu hvatali i ubijali samo Nijemci, nego i srpska policija, Nedićevi dobrovoljci i četnici.

    Od 35.000 Judov v predvojni Srbiji, jih je umrlo 85%.

    Dragomir Jovanović je bil Beograjski župan, pod načelovanjem katerega je bil beograd ponosno avgusta 1942 razglašen za prvo “Judenfrei” mesto na svetu.

    • MladiLiberalec

     Ja to je res. Za Nedičevo policijo sem vedel. A tud Dražini četniki so jih preganjali al kaki drugi?

     • sprehajalec

      Vsi so jih, antisemitizem ima v Srbiji globoke korenine, pod Obrenovići ali pa Karađorđevići je bila celo kvota za vpis judovskih učencev in študentov na univerzi in v šolah. Ki ni smela biti presežena.

      Tudi streljanje v Kragujevcu ima svojo, drugo zgodbo. Učili so o ustreljenih celih razredih učencev. (Streljanje samo je bilo maščevanje za ubite nemce, po principu za Srbijo 1 : 100) 20 nemcev, 2000 ustreljenih. Po tem streljanju je Draža prenehal z akcijami. partizani so pa morali iti v Bosno, do jeseni 1944.

      Najprej so Nemci pobrali po cestah Kragujevca Jude, Cigane, iz zaporov so pripeljali politične. Ko jim je zmanjkalo še nekaj do kvote, so šli v razred, ki je imel takrat popoldanski pouk in odpeljali razred.

      pri zbiranju ljudi so izdatno pomagali srbski orožniki.

     • MladiLiberalec

      Ja najprej so streljali Žide in Cigane ter politične zapornike pol še ostale true. Klemen Jelinčič pravi da položaj Židov v SHS ni bil posebej slab.

     • sprehajalec

      Aha, poznaš zgodbo. Pohvalno. SHS je bila LE DO 1929, ko je bila proglašena Kraljevina Jugoslavija. Judom pač ni bilo posebej slabo oziroma slabo povsod (delili so tegobe vsakdanjega življenja, kjerkoli so pač bili) po Europi. V Nemčiji so že postavili nemštvo pred judovstvo. Dokler ni prišel Hitler na oblast.

      Po neki teoriji, ki sem jo nekoč slišal, pa je bil izbran Kragujevac zaradi maščevanja iz prve svetovne vojne. Tam naj bi bilo ujetniško taborišče za avstrijske vojne ujetnike. Ob zlomu Srbije in umiku na krf 1915, naj bi te ujetnike poklali. Potrditve nisem našel nikjer, to pa je res.

     • MladiLiberalec

      Očitno je tud Mihajlović verjel v neko židovsko komunistično zaroto. Sem pa tud nekje prebral da je bilo nekaj deset Židov tudi obsojenih po vojni ker so sodelovali s četniki. Izpustili so jih ob ustanovitvi Izraela da so se izselili tja. Ob tem si se moral odpovedati dedovanju v Jugoslaviji kot sem bral.

      Četnički vođa general Mihailović svojim depešama za partizane kaže: “To su najveći zlotvori koje vodi jevrejština.”[28] On u obraćanju potčinjenima u decembru 1942. godine takođe koristi prisustvo Jevreja i drugih naroda kao argument protiv partizana:
      Wikiquote „”Partizanske jedinice su pune razbojnika svih vrsta, kao što su ustaše – najgori kasapi srpskog naroda – Jevreji, Hrvati, Dalmatinci, Bugari, Turci, Mađari i svih drugih naroda sveta.”[29]“

     • sprehajalec

      Biti antisemit je bilo v časih pred 1939 nekaj povsem normalnega. Govoriti čez Jude, se delati iz njih norca, je bilo povsem normalno. V časopisih so bile karikature na njihov račun otroci so jih zasmehovali v šolah, vsake toliko časa pa se je rulja spravila nanje v Vzhodni europi. Takšno obnašanje ima 2000 letne korenine. zato pismo Draže nikakor ne preseneča in je povsem normalno pismo. Konec koncev tudi danes udrihajo levičarji po judovskih bankirjih in kapitalistih.

      Šele Holokaust je odnos do njih spremenil, predvsem zato, ker jih praktično ni več. Bilo pa je tudi dosti tega, kot je Göring nekoč izjavil, “Jaz odločam kdo je Jud in kdo ni.

      Iz povijesti saznajemo da su brojni židovi doprinijeli pravaškoj
      ideologiji (Frank), a u NDH imali su, očito, izvanrednih zasluga za
      stvaranje te države te su od 132 generala NDH čak 28 bili židovi, kako
      saznajemo iz pisanih izvora (npr. kod Vjenceslava Topalovića), a jedan
      hrvatski general koji je pregledao dokumente NDH rekao mi je da su se
      vojsci NDH do kraja rata borilo 2.500 židova. Dido Kvaternik, čija je
      majka bila Židovka, osnovao je Crnu Legiju zajedno sa svojim ocem
      Eugenom, što pak saznajemo iz njegovih memoara.

      http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/ndh-je-imala-132-generala-a-cak-28-su-bili-zidovi-106419/

     • MladiLiberalec

      Ja mislim da v NDH so jih preganjali na rasni in ne verski osnovi

     • sprehajalec

      Kako pa so ugotovili raso? Osnovni pokazatelj Judovstva je judaizem. Nemci so šli v merjenje nosov, pa prednike. Tudi na Štajerskem in Gorenjskem je moral vsak javni uslužbenec dokazati nejudovstvo do treh kolen nazaj.

      V veliki meri je NDH preganjala Jude, da bi ugajala Nemcem. Enako kot Mussolini.

     • MladiLiberalec

      Ja če so bile katoliške vere so bili spared drugače ne.

  • karlina

   podpis +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Mate

  Če vi niste bolani pol res ne vem… Js nočem tle niti cece še manj pa gnilga fanatičnega thompsona! Kaj pa nas druži z hrvati? Ideologija katera nas je označevala za ne – narod? Po ideologiji ustašev smo bili mi pod alpski hrvati! Druženje s katero koli obliko nacističnega gibanja je za slo narod izdajalsko?

  1. Z italjani ker je primorski narod pre dolgo trpel pod fašističnim režimom

  2. Po naci Ideologiji smo bili slovani v 2 planu končne rešitve (izkoristiti delovno vnemo neke skupine in postopno uničenje le te).

  3. Vse to z ndh in o tem da ko bi premagal komunizem bi se pa obrnili proti hitlerju je prazno govoričenje vas praznoglavcev! Cel svet družno je komaj premagal nacizem, po njihovo bi ga pa oni sami lahko?

  Ne mi razlagat o tem kako so komunisti paktirali z naciti ker niso! To je bil del taktike, ker med paktom o nenapadanju in dejansko prisego hitlerju (ki je USE slovane hotel zbrisati iz sveta) je velika razlika!

  Tuhtajte malo z glavo in poglejte da so bile vse obljube hitlerja prazne od njegove zadnje zemeljske zahteve do oblub da so nekateri slovani sprejemlivi.

  Kakršnokoli opravičevanje naci fašizma in čaščenje njihovih simbolov je za slovane pogubno!

  NE vem kdaj vam bodo zgodovinska dejstva kapnila v te vaše sprane prazne desne glave!
  Najlažje je uzet en dokument ki vam izdajalcem paše in ga obesit na velik zvon ostale dokumente pa pospravit v predal!

  Če hočete prebrat kjigo morate poznat celo abecedo isto je pri zgodovini!

  Na usake laži in butaste pripombe ne odgovarjam! Sram vas je lahko hlapci!

  SMRT FAŠIZMU SVOBODA NARODU!!!!!!

  • goldhorn

   Poglej si včerajšnji Tednik. Thompson se je jasno in glasno distanciral od ustaštva!

   • Mate

    Js sm bogat in sem poročen z sofijo vergaro! Sem najbogatejši slovenec ampak usi slo mediji tega ne objavijo ker imajo nekaj proti meni!

    NE verjet vsemu kar prebereš sploh pa na nova24 80% daj stran in razmišlaj logično!

    • radames

     Zlasti pa ne smeš verjet slovenskemu in jugoslovanskemu komunističnemu zgodovinopisju!

  • sprehajalec

   Hrvati so tako kot del slovencev dobri kristjani. To nas druži. Tudi mate je Hrvaška verzija oblike Mateus.

   • karlina

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • if

   Mate: “2. Po naci Ideologiji smo bili slovani v 2 planu končne rešitve (izkoristiti delovno vnemo neke skupine in postopno uničenje le te)”

   Po Marxovi ideologiji, to je bil vir komunističnemu/socialističnemu marksizmu, so bili na genocidno odstranitev narodov določeni Srbi, Bretonci, Baski … Slovane …
   https://www.youtube.com/watch?v=40GT0AuGHEI

   Torej, socilaisti so pravir načrtnega genocidnega odstanjevanja narodov kot “odpadnih narodov”.

  • if

   Z nacifašisti je paktiral Stalin, šef Kominterne. Tito in Kardelj sta bila Kominternovca, zato tudi nacifašistična kolabornta.
   1. maj 1941 so v premogovnih revirjih skupaj praznovali slovenski komunisti in nacisti.

   Enako je bilo 1. maja 1941 v Moskvi.
   https://www.youtube.com/watch?v=jAfSrBMuXI8&feature=youtu.be

   • karlina

    TOČNOOOOO !!!!!!

  • radames

   “2. Po naci Ideologiji smo bili slovani v 2 planu končne rešitve
   (izkoristiti delovno vnemo neke skupine in postopno uničenje le te).”

   Ne samo po naci ideologiji. Tudi Marx je učil, da bodo manj vredni narodi morali izginiti (Slovani).
   ________________________

   “Ne mi razlagat o tem kako so komunisti paktirali z naciti ker niso!”

   .” Tito je predlagal sovragu da bi skupaj napadli Anglo-ameriške zaveznike, če bi se izkrcali v Dalmaciji.”
   ” Odkrito smo izjavili , da bi napadli Angleže , če bi se izkrcali…”
   – Milovan Djilas, Partizanska vojna ( Spomini 1941-45) , 1978, : 326
   __________________

   “Kakršnokoli opravičevanje naci fašizma in čaščenje njihovih simbolov je za slovane pogubno!”

   Glede na Marxovo mnenje je pogubno tudi opravičevanje komunizma.
   Komunisti so pobili 1,5% slovenskega naroda in skoraj polovico slovenske ciganske populacije. Zagovarjanje komunistov in komunizma je zločinsko dejanje. Tako, kakor zagovarjanje nacizma.

   PS
   Očitno ti nisi prebral svetovne zgodovine komunizma in zgodovino vsake komunistične države posebej. Najvažnejše pa je, DOBRO poznati zgodovino Sovjetske zveze.

   • Nata

    + + + + + + + + + +

   • karlina

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Aton

  Večerovci z granitnimi kockami. Potencialni morilci.

  • karlina

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • bozo

  Jao pa vam se je čisto sfrkljalo, poveličujete ustaše. To je res pravo domoljublje.

  • sprehajalec

   In kako prepoznaš ustaša Bozzo? Ima kakšno telesno znamenje ali kako? Kolikor vem od leta 1945 ni več ustašev.

   • Olga

    Pa še za prej je vprašljivo, koliko jih je bilo! Komunisti so vse izvensodno pomorjene avtomatsko razglasili za domobrance in ustaše!!

    • karlina

     TOČNOOOOO, med tem, ko so sami na začetku vojne sodelovali s Hitlerjem in tudi kasneje, znani so zapisi in dejstva, da je Tito sodeloval z Nemci .

   • MladiLiberalec
    • sprehajalec

     Druga je čisti reenactment, še avto so našli v stilu.

     https://www.youtube.com/watch?v=pgsxJpy-SxU

     Niederlande kampfgruppe.

     Prva bi pa dobil podobno sliko, če bi šel Brkota Stanovnika intervjuvat v Dražgoše.

   • karlina

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • goldhorn

   Pa kje to vidiš? Poglej si včerajšnji Tednik. Thompson se je jasno in glasno distanciral od ustaštva!

   • Olga

    Nacizem in ustaštvo je večna mantra komunistov, da zakrijejo svoje zločine! “Napad je najboljša obramba” je njihovo vodilo!

    • karlina

     ITAK !!!!!!

  • Olga

   ????

  • radames

   Tipično levakarsko podtikanje. Izredno prepoznavno in izredno tipično.
   Edit
   Poglej si malo novejša odkritja zgodovinarjev. Partizani so zelo aktivno sodelovali z ustaši.

   • karlina

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   • soc

    Poglej, kdo piše (neprijavljeni heker primsek z enim od stotih nickov) in (predlagam) hladno ignroriraj, danes in vedno. Ko bo psihopatek dojel, da mu nihče ne odgovarja, bo izginil v noč. Lahko na štrik, kar se mene tiče.

 • Osti jarej

  ..a proti nastopu mafijske in morilčeve žene ceculje, pa ni nobenih peticij ?…samo vprašam…če lahkota,mafijska nevesta nastopa v ljubljani,lahko thompson nastopi v mariboru…kene?!

  • karlina

   TOČNOOOO !!!!!!

 • sale

  Ne vem zaka to moti nemce švicarje nizozemce zdaj pa še Slovence halo

 • PikaPolonica

  Mi ni všeč njegova glasba.

  • MladiLiberalec

   He is a fucking ustasa. XD

  • karlina

   To je tvoj problem, ne naš.

 • Demonkrat

  Se že organizira fejstbuk ?

 • radames

  Treba bo ponavljati in ponavljati: najhujša slovenska lastnost, ki je ni videl niti raziskovalec slovenskega narodnega značaja duhovnik dr. Anton Trstenjak, slovenski filozof, antropolog in psiholog, je: SLOVENCI SMO BOLJ PAPEŠKI OD PAPEŽA! Ta odurna lastnost nas tepe skozi vso zgodovino, zlasti pa v zadnjem času. V Jugoslaviji je bila Slovenija najbolj stalinistična republika, ki je zvesto izpolnjevala vsa partijska navodila, ki je zvesto izpolnjevala vse nore ukrepe jugo vlad (par, nepar), jugovići so se nam pa režali. Psihično motena ZZB je, denimo, v Jugi planila nad Lada Leskovarja, ker je posnel Hej brigade v rock izvedbi. In še nešteto drugih “bolj papeških od papeža”. Še danes zabita levica zvesto izpolnjuje vsa rasistična in izključevalna partijska navodila.
  LEVAKARJI, VI STE TAKO PRTEGNJENI, DA JE POTREBNO PLJUNITI V VAS! TI KRETENI SE NITI NE ZAVEDAJO, KAKŠEN POSMEH VZBUJAJO!

  • Demonkrat

   Pa da bi hudič pahjeni vsaj kaj imel od tega.

  • Nata

   + + + + + + + +

  • karlina

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Steiermark

  Ali se v večeru nič ne vprašajo, komu pa je nastop srbijanke cece, vdove hudega komunistično srbskega zločinca , likvidatorja po naročilu srbske komunistične partije in udbe, namenjen?

  • Jovo Jamnica

   Ceca je pač vredi baba.

   • karlina

    Ja, če ne bi vedeli, s kom je bila poročena , kajne. Itak se še vedno govori, da je Arkan še kako zelo ziv, nekje skrit.

    • Jovo Jamnica

     ma kaj me briga! Ko nebi nju, ja bih njega… :-)

  • Franc Šink

   On paše v njihov okvir!

   • karlina

    ITAK !!!!!

  • karlina

   Svoji k svojim, mislim, da edino in samo, ter predvsem SRBOM, z Jankovićem na čelu.Da ne govorim, za kakšno plačilo.

 • Janez

  Dogajanja !

  V času 2. vojne v ex YU so bila pa res tragična.
  Pisal sem v zapisu Prazne ulice ,
  v komentarju k zapisu Prazne ulice- novinarja Nove24tv g. Mira Petka.
  PRAZNE ULICE ZAGREBA POLETI 1946 !

  Zagreba poleti 1946 –
  na fotografiji-razglednici, ki jo imam v moji privat zbirki razglednic, fotografij
  – je mesto Zagreb, center mesta – čisto prazen ljudi..
  – Poleti 1946 je bil center Zagreba ? Mesto, prazno mesto duhov.
  Na moji razglednici centra Zagreba v poletju 1946 – so le trije pešci, na široki cesti v centru Zagreba.
  – večina prebivalstva Zagreba je emigrirala po vsem svetu,
  – desetine tisočev ustašev pa so bile nesodno KPJ polit pomorjene – na Maclju pri Krapini, v Rogu, v
  Hudi jami in drugod.
  KPJ STALINIZEM-KOMUNIZEM JE PO VSEJ EX YU, na Hrvaškem, v Sloveniji – povzročil ?
  Strahotne ?
  Žrtve, destine tisočev KP STALINSKO POLIT POMORJENIH LJUDI TER POLIT IZSELJENCEV.

  Šele v 1960. letih – se je v HR aktiviral
  sijajni pevec Vice VUKOV IN ZAPEL LEPO HR DOMOLJUBNO PESEM : ” T V O J A. Z E M L J A”
  Spomnim se dobro !
  Okrog pesmi TVOJA ZEMLJA, okrog lepe pesmi TVOJA ZEMLJA !
  Je bil v 1970. letih ?
  VELIK “PREPLAH, VZNEMIRJENJE, NAVDUŠENJE – A TUDI – STRAH !
  Vice Vukov ?
  Je moral pobegniti iz ex YU !
  Mi pa smo ? Bili veseli.
  Prelepa pesem TVOJA ZEMLJA – JE BILA NAPOVED? Konca komunizma !
  Slovenija ?
  Duhovne osvoboditve od ex KPS, KPJ, ZKS, ZKJ KOMUNIZMA ?
  ŽAL – ŠE NI DOŽIVELA !
  Vendar –

  SLOVENIJA BO DOŽIVELA DUHOVNO OSVOBODITEV. Kmalu ! Bog daj L.r. Janez KOMENDA

 • dr Janez Sveti

  KDO VIDI KAJ USTAŠKEGA V TEJ PESMI?

  https://www.youtube.com/watch?v=XjmP-3Vhqko

  dr Janez Sveti Genij

  • Jovo Jamnica

   Dobra tota. Bomo Štajerci kolo plesali. Isto ko pr Ceci, ko se ga vlijemo…

   • dr Janez Sveti

    Štajerci so večinoma Uskoki.
    DR Janez Sveti Croato

    • Jovo Jamnica

     To pa je res. Mamo tut vas Skoke. Edino…, pr nas uskoki nimajo nekega fpliva, tako v Lublani pa na Dolenskem. Mi domorotci jih vredi bremzamo, čeprau nas je malo. Smo pa zato tapravi. Spomni se naših brambofcof! Niti Napoleon jih ni mogo prestrašit. Gromozanski francoski vojski so osle kazali dol iz trdnave Schlosberg v Grazi. Morali so iz Dunaja urgirat, da so se pol predali. Befel je befel. Štajerc špoštuje red.

  • Franc Šink

   Nobeden razen skrivajočih zločincev.

  • sprehajalec

   Uvod je AC/DC, pa balkanski melos stlačen v heavy metal. Vsi ki sedaj kričijo čez Thomsona v življenju niso slišali njegove pesmi niti njega niso videli.

   • karlina

    ITAK !!!!!!

  • karlina

   Komunisti in levičarji, vidijo v domoljubnih pesmih vse sovrazno, itak smo domoljubi in verniki razredni sovraznik št. 1 v drzavi, kakor vidiš. Muslimane vabijo, Putina vabijo, ki je pravoslavec, kristjane pa zatirajo, čudno, mar ne.

   • dr Janez Sveti

    To je dober znak, da so zmedeni.
    DR janez Sveti odločen

 • ptr

  Prav všeč mi je ta čudovita levičarska “doslednost”. Toliko gnojnice zlivajo po Thompsonu, nihče pa si ne upa zabrusiti Zokiju, da je njegova hišna pjevačica Danijela – bivša žena tega istega “ustaša” Thompsona.

  • Franc Šink

   Tudi “zoki” bo odletel. Ob priliki.

   • karlina

    IZ TVOJIH UST V BOZJA UŠESA, NAJ SE TI POZLATIJO BESEDE !!!!!!

  • karlina

   Ha, ha ,ha, ha, ha, tega pa nisem vedela, dobro ,da si povedal, da ne govorim o Ceci, ki je redni gost v Ljubljani, s kom je bila poročena.

 • sprehajalec

  Zakaj slovenska Antifa širi sovraštvo do Thompsona?

  Odgovor je čisto preprost, Antifa je samo podmladek ZZB NOVJ, opus dei-a in zaščitnika pravoverne misli te družbe in sodnika, kaj je res in kaj ni.

  • karlina

   TOČNO !!!!!

 • Jovo Jamnica

  Edino nekaj nea zastopim. Zakaj koncert v Maribori, če pa ma Lublana Štožiče dvorano. Tam bi lahko Tomsona poslušali fsi f Sloveniji, keri majo krobocke korenine. Tolk placa je tam, ne pa f toti Festivalni lentofski čumnati. Je pa res, da do cufa lahko edino v Maribori pride. Pje, to bo ziher atrakcija… Drava je blizi!

  • sprehajalec

   Ljubljana je Srbska enklava. Ne bi bilo dobro za obisk.

   Thomson se tradicionalno bolje razume s Štajerci.

   • Jovo Jamnica

    Kaj te vem? Jas Krobotof glih nea lajdam.

    • sprehajalec

     Skupaj ste se tolkli v Šleziji pod Marijo Terezijo proti pruskemu Wilhelmu nekoč.

     Bratje v orožju pač.

     • Jovo Jamnica

      Saj nič nea rečem. Anpak Krobot je Krobot in fertik. Mene je foter tak naučo.

  • novaknovak

   v ljubljano pride četnik, ki je slovence žalil s konjušari..to jim je ok

   • Jovo Jamnica

    Kaj ti meni nekaj četnike naprej mečeš??? Leon Štukl pa Alfons Šarh sta bla četnika. Pa Truman je posthumno, leta 1948 odlikovau Mihajloviča. Samo dva mesca, predno je Štalin štarto z Informbiro…

    • novaknovak

     tud domobranci so bili že davno pred letom 1943, sam ti to težko kapiraš. jaz ne govorim o četnikih pred letom 1991, ker tiste so komunisti v sodelovanju z nacisti potamanil. ..pa teb razlagat..in visok slovenski politik, vsaj dva, sta bila hitlerjungend..

     • Jovo Jamnica

      Ma nemoj. Kaj ti nea veš, da sn jas Štajerc??? Rupnikovi domobranci so za mene balkanski kolaboranti. Pr nas jih ni blo, četniki pa so bli. Bli pa so zato, ker se je enim pač stara kralevina dopadla. Kaj te mene briga, keri “naš” politik je biu Hitlerjunge. Te je že odgovarjo ariskim štandardom… Švabi so fse premerli. 50% Slovencof je blo po štandardu. Ko so merli Polake, pa so namerli sam 5%. No, Krobotof menda niso merli, ker bi itak blo brez veze. Njih so rabli za zgago na Balkani delat…

    • Hun

     eni še danes ne razumejo da so bili četniki kraljevi vojaki in prva legitimna vojska proti komunistični nadvladi

 • Goran Hvala

  Ahhh ste pa mojstri obracanja besed..kar tako naprej….;-)

 • ogledalo

  Ustaši in domosranci združeni upate, da bo zgodovina drugačna. Ne bo!

  • soc

   Plačani in/ali bebavi aktivisti rdeče aristokracije verjamete Goebbelsu, da dovoljkrat ponovljena laž postane resnica. Ne bo!

   • ogledalo

    Seveda ne bo. Ne vem o čem razmišljate taki ali drugačni bebci, me tudi ne zanima, laži in potvarjanja pa so domena sektašev. Od spričeval. dokumentov, do poskusov spreminjanja zgodovine. Domosranec ostane domosranec/izdajalec za vedno.

    • soc

     Izjave rdečih vampirjev so vedno copy-paste šefov. Kolega, nimaš lastne pameti? Genetika ni našla poti ven?

     • ogledalo

      Edini rdeči vampir, ki pije Sloveniji kri je edini komunajzar, ki vodi stranko v Sloveniji. Katera neki bi to bila?!

     • soc

      Še enkrat pazljivo preberi, kar sem ti napisal – aron, ogledalo, kakorkoli si že porečeš v službi zdravih sil, rdečih baronov. Naj ponovim – upam, da se ti pretvarjanje maloumja splača. Ciao.

     • novaknovak

      tisti, ki je dal zamrznit partijsko knjižico, pa mu samostojna slovenija nikol ni bila intimna želja?

     • ogledalo

      Dol mi visi tako za malega kot za plešastega!

     • Nata

      Uau ?? Edini ? Potem pa nisi iz naše slovenske dežele!

     • ogledalo

      Pije jih več, komunajzar pa je edini.

     • Nata

      Preveri malo svoje ogledalo. Nekaj je hudo narobe , saj niti sebe ne vidiš v njem. Samo J. J.

     • ogledalo

      On je edini komunajzar. 1. 4ever!

     • ogledalo

      Hvala bogu, nisem.

     • karlina

      ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

     • ogledalo

      Očitno je genetika domosranskega sektaša omejena na analno okolje.

     • soc

      Ogledalo alias Stane alias (…), če bi imel IQ nad 80 bi verjetno razumel, da istemu človeku ne moreš replicirati v dveh dneh z enakim (sila skromnim) besednim zakladom. Žal ga nimaš…

      Seveda greš tudi s tem nickom na ignore, pa (seveda) vem, da boš drekal po forumu še z marsikaterim. Bebci tvoje kategorije izkoriščajo forumske aktiviste SDS, ki se vam čutijo dolžni replicirati in v tem najdete zadoščenje (in nekateri finančno nagrado). Racionalisti po svojih močeh hladno ubijamo vašo delovno vnemo, in tako bo kot kaže tudi v bodoče, ker moderatorjev, ki bi drek pucali s foruma, od odhoda Urbanije tu ni več.

     • ogledalo

      Ti racia še od daleč nisi videl.

  • Nata

   Zgodovina ne more biti drugačna. Je ena sama. Zamolčana v tisočih grobovih pokopana.

   • ogledalo

    Tako je. V grobovih nedolžnih žrtev-žrtev okupatorja, domačih izdajalcev in povojnih pobojev.

    • Nata

     Zopet si mimo udaril !!Te žrtve, ki jih ti omejaš, niso bile zamolčane. Niti pokopane tako hinavsko globoko v brezna in jaške ! Te žrtve se je slavilo in se jih še slavi.
     Pa, da ne bo pomote, ker ti prav rad obrneš na glavo vse, kar človek napiše. Veliko zavednih Slovencev-enk je odšlo v partizane za svojo in svobodo domovine. Niso šli ” delat ” revolucijo,

 • antimur

  Razlog za takšen napad levakov na Thompsona je predvsem ljubosumje, kajti primerjava s Kombinatkami je ogromna. Seveda v korist Thompsona.

 • Primoz Papez

  Thomson je en usran ustaš kaj so ustaši delal med vojno v Gospiču..
  Ni noben domoljub kakor ga imenujete vi je isti k….. kot domobranci ..
  To niso nobeni heroji in domoljubi…

  • karlina

   Se pravi, da so tudi naše domoljubne pesmi zate sramota, kajne.

  • novaknovak

   da ti nis mal zgodovine sfalil? a si že kupil karto četnika, ki te je imenoval bećki konjušar, ki bo nastopal v stožicah? aja, on je ljudi skup spravljal..budalo

  • Nata

   počasi , pa vztrajno pa prihajajo tudi na Hrvaškem na dan hudi zločini druge strani, ali ne ? In tudi tu se človek lahko upravičeno vpraša. . . . .vzrok – posledica ?

 • kokobily

  Predsednik Državnega zbora, kar je ena od navišjih funkcij v
  državi javno LAŽE , ali je popolni cepec !

  Prenašam iz Večera:

  “Potem ko je naša vprašanja prejel tudi Brglez, je s
  svojim izčrpnim odgovorom pohitel in ga že ob koncu prejšnjega tedna objavil na
  svojem facebook profilu. Zanj osebno in v funkcijah, ki ju v politiki
  predstavlja, je nastop pevca Thompsona “absolutno neprimeren in nesprejemljiv, ker v
  svojih pesmih poveličuje ustaški režim in ker njegove pesmi v veliki meri
  spodbujajo nestrpnost do ne-Hrvatov”, pri čemer je izpostavil
  pesem Anica Kninska kraljica.”
  Pa sem šel malo pogledati, kaj ga ta Thompson fiksa, da je naš veleučeni Predsednik
  Državnega zbora v imenu svoje demokratične funkcije (pomeni v državni službeni drži) tako freh .

  Glej ga zlomka, “nestrpnost” do ne-Hrvatov je
  izražena samo v verzih :–“zapalit ču 2-3 srbska ŠTABA, da nisam dolaziodžabe..” (zastonj-bi mi povedali).
  A Predsednik Državnega zbora R.Slovenije v izraženemu Thompsonovemu namenu, da se v vojni agresiji na njegovo domovino odzove z uničenjem nekeod komand agresorja vidi obsodbe vredno “nestrpnost done-Hrvatov”..
  Reč ni tako nedolžna, ker Brglez ni žvrgolel v neki zidanci, ampak po lastnih besedah
  nastopa v imenu ene od najodgovornejših funkcij naše države.

  Javno ga sprašujem, ali bo enako tako obsojal vse nas. ki smo v osamosvojitveni vojni z
  orožjem (pa za nameček polnim ta prave, ubijalske municije) izražali “nestrpnost do ne-Slovencev” v JLA tankih, uniformah..?
  Brglez, te Vaše besede niso neki lari-fariji, so zaradi funkcije, ki jo obnašate zelo.zelo težke.
  Po mojem,dolžni ste se opravičitv kakor vsem državljanom R.Slovenije, tako pa posebej državljnom
  R.Hrvaške. Kakorkoli se razumeli ali ne z njimi, dejstvo je, da se je tam v krvavi vojni branila tudi Slovenija. Ali ste mogoče tako naivni pa verjamete,če bi slučajno “padla” Hrvaška, da bi se raznorazni Adžići,Broveti,Kadijevići, Mladići in ostala bizantinska družčina ustavila na Kolpi???

  Oh ne, če rečem, da bi jim podžgal pod repom, to je – nestrpnost, do ne-Slovencev ??
  Naj ga srat duša zblojena..

  • karlina

   podpis ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • ogledalo

  Slovenija je bolj demokratična država kot Avstrija ali Švica. Tam so mu prepovedali vse poskuse “koncentriranja”! Verjetno so krivi, za tamkajšnjo prepoved, Antifa in Kučan.

  • Nata

   Moramo se zavedati, da bo razpadu Juge, ti dve države nista več to , kar sta bili. Ti begunci iz Juge so do dobra spremenili njihov urejeni svet.
   Marsikaj smo že prebrali. V tem letu in pol pa so te spremembe še večje, saj ti zadnji priseljenci še manj pašejo v Evropo.

   • ogledalo

    Švica, konservativna država je liberalna in demokratična. Slovenija je še vedno na “balkanu”, miselnem. In bo tu ostala še dolgo!

   • ogledalo

    Ja, begunci iz juge so se infiltrirali v vladajoče sloje.

    • Nata

     Ne norčuj se, ko dobro veš , kaj sem mislila.
     V Švico si pred razpadaom Juge težko prišel delati, brez zagotovljene službe in urejenega bivalšča in znanja jezika.
     In, ja !! Ti ljudje z Juga so popolnoma drugačni, kot mi.
     Poglej si pri nas. . . . . . kje jih pa ni ?? So v parlamentu, na sodiščih, v šolah. . . . . . . še manjšina bodo nazadnje postali !
     In, moj komentar v zvezi s Thompsonom, je meril ravno na to. Prav povsodi so in veliko jih je.
     Pri nas sem prepričana, da so ravno Srbi imeli prste zraven.

 • soc

  Ogledalo, aron, duhec, tarantela – meni kot kritičnemu in strankarsko neopredeljenemu individuumu (konzervativnemu intelektualcu) na kraj pameti ne pade, da bi se šel na Mladinin forum bost s tamkajšnjimi fanatičnimi džihadisti in jim očitat transparentno bebavost, ki je v stoletju ne zmorejo dojeti. Kaj niste torej po subjektivni analogiji v svojem vztrajnem in pogosto res abotnem aktivizmu na tujih, vam nasprotnih tleh preveč prozorni, če se že res imate za izobražence? Dajte, posvetujte se s šefom.

  Kolikorkoli vas je že v resnici, seveda. Šef je vsekakor eden.

 • sprehajalec

  Slovenija se je spet razdelila, ne vem kako to uspe Levičarjem vedno skregati narod. Eni so sedaj za Thomsona, drugi pa za Kombinatke.

  • karlina

   Očitno mi, v Sloveniji res ne potrebujemo zunanjega sovraznika, saj si komunisti močno prizadevajo med seboj skregati narod in to jim, na zalost še kako zelo, zelo uspeva.

  • sodnikisozločinci

   A je Thompson že poslal brezplačne karte z vabilom na Ustavno sodišče? Saj, če so šli poslušat Kombinatke…

 • karlina
  • sprehajalec

   Seveda, to je ZZB NOVJ s svojim podmladkom Antifo, ki obvladuje vrh policije. Ista ideološka zibelka, ki vleče začetke do Lenina in boljševikov.

   Kaj bo sedaj država Slovenija ponudila namesto dobrega koncerta? Partizanski pevski zbor?

   • Jovo Jamnica

    Si vido zdaj? Jas sn doli napiso, da bo v Maribori cuf, ker mi nismo šajsari. Naj preselijo Tomsona v Lublano.

    • sprehajalec

     Maribor je pač rdeč. Ljubljana pa srbska. Nič ne bo izgleda.

     • Jovo Jamnica

      Morš pa priznat, da so se policaji dobro spomnali, kak si operejo roke, če bojo mogli kerega krivega al pa ne… nalomit.

     • sprehajalec

      Po starem komunističnem zakonu še vedno v veljavi, le da se to bolj malo ve, mora biti vsaka javna prireditev prijavljena na Upravni enoti, pa Policija mora dati svoje soglasje. Velja tako za zbiratelje polžev, kot Thomsona. Javna prireditev se šteje, če je več kot 5 ljudi.

      To je Zakon, ki je nekoč ščitil staro/novi režim pred štrajki in demonstracijami. Za od CIE financirano Zimsko vstajo proti Ministrskemu predsedniku, je takrat policija dala soglasje in Upravna enota potrdila shod. Torej karkoli storiš na ulici, kar ni oblasti všeč, je protizakonito.

      Zato verjetno sedaj Upravna enota ne bo potrdila javnega shoda, ker nima pozitivnega soglasja Policije. Čeprav mislim, da se mora prireditev prijaviti 14 dni prej. In takrat je očitno bilo soglasje.

      Tole nesoglasje je očitno posledica klica nekoga po telefonu. Kakšnega Old Boysa, človeka neke mračne preteklosti. .

     • Jovo Jamnica

      Je možno, da je keri Srp iz Hrvatije poklico??? Sem pa fčera gledo na W faktor, kak so jodlarski žandari spakali starega ustašo v marico. Nič ni naredo, sam obleko se je v uniformo

     • sprehajalec

      Ali pa Hrvat iz Hrvaške. Tudi oni so deca komunista pa deca ustaša.

      Dvomim v našem primeru, jih je dovolj klicalo iz lokalnih levičarskih celic. pa tudi komandirju samemu prireditev verjetno ni všeč.

      Tistega včeraj iz Pliberka, so pa hrvaški komunisti prijavili avstrijcem, 100%. Avstrijci še vedeli ne bi zakaj se gre. Poleg tega ni imel na sebi hakenkrojcev. Vsaj ni imel razloga, da bi jih imel. Pod Tuđmanom se je ta shod uradno slavilo, sedaj so pa borci dvignili glave. Tudi tam sem čital gre veliko denarja za penzije partizanom, tako kot pri nas.

     • Jovo Jamnica

      Ja. Finta je f tem, da so si premoženje po WWII pobitih ustašof, prigrabli eni drugi Kroboti. In toto premoženje nečejo dat nazaj. Si gdaj pomislo na to???

     • sprehajalec

      Slovenija in Hrvaška imata identičen zgodovinski razvoj.

     • Jovo Jamnica

      Različnega pa Slovenci in Kroboti.

     • sprehajalec

      Prav da si popravil. Slovenci in Horvatje imajo 1000 let skupnega zgodovinska razvoja. od skoraj 1000 let so razen 25 let vedno živeli v istih državah.

     • Jovo Jamnica
     • sprehajalec

      Je bilo še prej, precej precej prej. Vindišmarka je področje okoli Zagreba zgodovinsko imenovano. Avstrijci so jih v nekem trenutku celo ločili jezikovno (današnje Hrvate) na Sloweno-Kroaten in Serbo-Kroaten.

     • Jovo Jamnica

      Veš kaj, tu mijadva neboma fkup prišla. Kroboti so za mene balkanski pritepenci in z nami Slovenci, nimajo nič. Ajde, kaj majo Kroboti z Karantanijo?????

   • Olga

    Zločinsko ZZB je treba prepovedati!

   • tohuvabohu

    Kombinatorke, najbrž.

    • Nata

     + + + , ki so takrat odkrile revolucionarno pesem !! Pa, kje so te ženščine prej hodile ?

  • novaknovak

   pa kera golazen..miličniki pa še vedno miličniki? kar jim reče zzb, jim je sveto..ajej, kam smo pršli..

 • Nada

  “Hrvaška osamosvojitvena vojna (tudi Domovinska vojna – hrvaško Domovinski rat) je bila
  osamosvojitvena vojna, s katero se je Hrvaška odcepila od Socialistične federativne republike Jugoslavije. Trajala je od leta 1991 do 1995, ko je bil podpisan daytonski sporazum. Vojna se je začela kot spopad med hrvaškimi obrambnimi silami in JLA,”

  Thompson je domoljub iz te vojne in pravice Hrvaškega naroda, da so se osvobodili in osamosvojili, kar se je na njihovem teritorijo odvijalo zelo krvavo in z ogromno človeškimi žrtvami. Naš Prešeren je večkrat zapisal: “Pusti pevcu (slavcu ptiču) peti kot mu Bog dal je grlo”

  Strah me je teh antifa vampirsko črnordeče krvoločnih, ki danes po naši domovini Sloveniji preganjajo in želijo uničiti vse, kot piše g. Donko: “Za Antifo je nesprejemljiva domoljubna pesem kot takšna, kajti ljubezen do domovine, pripadnost družini in narodu ter domoljubje so pojmi, ob katerih skrajni levičarji dobijo ošpice,”

  • karlina

   Strah me je teh antifa vampirsko črnordeče krvoločnih, ki danes po naši domovini Sloveniji preganjajo in želijo uničiti vse, kot piše g. Donko: “Za Antifo je nesprejemljiva domoljubna pesem kot takšna, kajti ljubezen do domovine, pripadnost družini in narodu ter domoljubje so pojmi, ob katerih skrajni levičarji dobijo ošpice,” Hvala enako, se sprašujem, katera bo naslednja SLOVENSKA GLASBENA SKUPINA, ki ji bodo prepovedali nastop-mogoče Čuki, ki so zame ze.lo, zelo domoljubna SLOVENSKA SKUPINA .

  • novaknovak

   škoda k ne dobejo infarkta..

 • Aron

  PU Maribor je v ponedeljek na Upravno enoto Maribor podala predlog za prepoved prijavljene javne prireditve koncerta glasbenika Marka Perkoviča Thompsona. Na podlagi na novo pridobljenih informacij ocenjujejo, da bo koncert izrabljen za izvrševanje kaznivih ravnanj.

  https://dnevnik.si/1042772126/slovenija/mariborski-policisti-za-prepoved-thompsonovega-koncerta

  • novaknovak

   bojijo se?! majke mi kere bolne…a ko bo fuzbal al pa košarka med srbi pa Albanci v slo jih bodo tud prepovedal? bat bi se moral provokacij vseh “humanitarcev , strpnih levuharjev”, ker edino ti predstavljajo problem in nevarnost za izgrede…tist dnevnik pa večer, pa sta itak eno samo trobilo..prej k ugasneta boljš bo..folk bi moral bojkotirat njih prodajo, pa bi pršli na realna tla..

   • Aron

    Pomoje so bolj misljena kazniva dejanja na samem koncertu: pozivanje k sovrastvu, pobijanju tujcev, ustaski in domobranski pozdravi, tudi Naci simbolika ipd…

    • moon

     Vazno, da je rdeca petokraka kul.

 • Olga

  Antifa, rdeči fasisti delajo vse, da bi skrili komunistične zločine in zločince! Ne pozabimo fašizem=komunizem=nacizem!

  • Slovenec 33

   Imam pripombo, kar dobro si začela, nisi pa vsega povedala.
   Takole bo bolj prav in celovito.
   fašizem=komunizem=nacizem= islamizem= moderno levuharstvo !

   • Olga

    Skratka, terorizem!

 • Aichmbsi

  očitno nekdo dobro ve kje naredit takšen koncert in kakšne parole izobesit.
  kdaj v sodobni zgodovini je policija rekla da se nekaj ne bi organiziralo???. totalno nabijanje.
  čeprav se koncerta ne bom udeležil, ker bo pizdarja, ga pa pozdravljam.

 • bbb

  HA,HA,HA, PA SO VAM GA PREPOVEDALI!

 • Hun

  če že jokcate glede Cece in je to vaša edina replika na prepoved Thomsona ste res patetični v totalnost…
  če bi že na silo moral it na koncert ..bi izbral Cecinega samo zarad ženske publike, ker na Thomsonu bo samo moška publika zapitih slovenskih desničarskih klošarjev

 • MladiLiberalec

  Ustaše preziram. XD

 • radames

  Torej so Thomsonov nastop v Mariboru prepovedali. Baje zato, ker je “ustaš”.
  Takole, komunisti: med revolucijo ste zgledno sodelovali z ustaši. Danes prepovedujete najmanjše omenjanje ustašev. Vas peče vest?
  Med revolucijo ste v Sloveniji pobili polovico slovenske populacije Ciganov. Danes jih zagovarjate in jim dajete preveč ugodnosti. Vas peče vest? Tigrovci so bili na slovenskem ozemlju prvi uporniki proti fašizmu. Med revolucijo je nekaj Tigrovcev Italijanom izdal komunist. Italijani so jih v bitki na Mali gori pobili. Komunist je za to podlo dejanje napredoval v komandanta. Še danes ne marate Tigrovcev, ker vas žene bolesten ego, da morate biti prvi.
  DOL Z ZVEZO “BORCEV” NOV! DOL S TURNŠKOM! NAJBOLJ DOL S TITOM!

 • Aton

  Ne samo do Thompsona. Načrtno se goji sovraštvo do vseh Hrvatov! In tu ni “desnica” nič boljša! Toda to je le nostalgija za Jugo, ki je ni več! Predvsem zaradi Hrvatov, ki so žrtvovali največ!

  • Slovenec

   A si ti mogoče hrvat?

 • Aton

  Komunistična (in fašistična) ideologija cveti samo na sovraštvu!

 • Občasni Komentator

  Prepoved koncerta je žalostna. Praktično edini sporen komad je “Jasenovac i Gradiška stara” pa še za tega pevec zatrjuje, da ni njegov in da je montiran. Komad, ki najbolj moti “naše” brate Srbe, ki imajo tako močan lobi v SLO pa je nastal med hrvaško osamosvojitveno vojno in je plod takratnih dogodkov. Vsi komadi nastali po vojni pa se obračajo k Bogu, veri, družini in domovini in so v nekaterih primerih precej politični oz. nesporno antikomunistični, kjer pa sam ne vidim prav nič spornega. Pevec je zanimiv za Hrvate, ne vidim kdo pa bi mu bil v Mariboru tarčna publika. Sama glasba bolj na hard rock vleče in mi je všečna. Skratka nisem bil za prepoved, ne bi pa šel na njegov koncert, kar sta dve povsem ločeni zadevi.

 • ljubinica

  Idiot brglez je izjavil da nasprotuje vsaki nestrpnosti zato se zavzema prepoved koncerta thompsona ….
  Tipicen komunist …

 • Franjo Trojner

  Od tega trenutka dalje v Mariboru ne more biti več nobene javne prireditve, kajti na prav vseh obstaja varnostno tveganje! Ta prepoved koncerta zagotovo ni strokovna odločitev, po mojem je policija pri tej odločitvi podlegla pritiskom levičarske oblasti, koliko so pa na oblast vplivali srbski lobiji je pa druga tema, ki bi nas morala, če je tehtna zelo skrbeti. Kajti postavlja se vprašanje ali smo Slovenci še samostojni pri svojih odločitvah na svojem ozemlju ali pa nam politiko ponovno kreira Beograd??? Malo me firbec mantra, ali bo sedaj policija prepovedala tudi vse nogometne tekme v Mariboru??? Bo prepovedan tudi festival Lent zaradi kopice srbskih izvajalcev in kulinarike ??? Še eno slabo odločitev in sramoto več, si je privoščila naša uradna oblast. Ali ta prepoved koncerta hrvaškega pevca pomeni, da bodo v bodoče Sloveniji prepovedani tudi vsi koncerti srbskih skupin in posameznikov??? Če je temu tako bom sam vesel, jaz itak poslušam samo naše Modrijane.

 • Vojteh Dovč

  Sajnires Paje · University of Ljubljana
  Thompson bo preko svoje vlade zahteval pojasnilo naše vlade….. A je hrvaška vlada zahtevala pojasnila tudi od Švice, (ta mu je celo za 3 leta prepovedala vstop) Avstrije, Nemčije, Koroške, Nizozemske, navsezadnje tudi na hrvaškem. Koga so takrat vprašali?

  • primsek

   Samo dokaz več, kako dolga je Kučanova in partijska roka, seže tudi v Evropo, kot je tisti proces proti podkupovanju v Patrii skuhal vse do Finske in so bili ljudje v Avstriji obsojeni in na Hrvaškem tudi, vsaj Walter Wolf, velika žrtev komunizma po svetu, član Janševe kriminalne iznoriške združbe

 • Vlado Lorbek

  Pa saj ni fora v Ceci, Thompsonu, ali ostalih jodlarjih. Fora je v kvazi ustaših ki bojo prišli na koncert in naredili sranje…Kdo bo pa potem škodo plačal..Fora je v obiskovalcih ne pa v enem hrvaškem Dudeku..

  • Olga

   Bla…bila..bila… Komunisti so realni problem! Ustašev, domobrancev ni! So jih vse pobili v genocidu skupaj s tisočimi nedolžnimi ljudmi, brez sodišč in brez dokazov! Enako so danes določili, da je hrvaški domoljub ustaš! Enako delajo vsakemu zavednemu Slovencu! Vsak, ki misli z zdravo pametjo, je domobranec! Gre za kršenje človekovih pravic s strani dejanskih zločincev ZZB in komunistične kamarile! Vse za oblast! Sramota!

   • VlaKo
    • primsek

     Komunisti so! recimo vjajcehodni iznoriški, on je imel visoke funkcije v partiji, pisal je pisma za službe in poudarjal svojo moralno politčno neoporečnost, slinil se je, kaj vse mu pomeni, da brigado Ive Lole Ribara pelje v Jajce. takšni so se zdaj zaredili v SDS, potem ko so jo prevzeli Pučniku, da je umrl v tujini in strtega srca. Ustašev pa seveda ni, nirti jih ni bilo, bili so samo domoljubi, ljubi domobrancem in podobnih kolaborantov, ki so delali iz kože tobrice in iz las krtače. Takok tudi razumemo, da je v Hudi jami polno ženskih las, pa eno samo žensko truplo (po dosedaj opravljenih forenzičnih raziskavah : tipčki iz Jasenovaca in Stare gradiške so pač vzeli s sabo tisto, s čimer so se ves čas važili – lase Judinj in Srbkinj

     • VlaKo

      Domnevam, da očitate Janši, da je bil komunist. Kopiram dober odgovor, će objavljen na tem portalu: Še tebi, najbrž že dvajsetič. Svetovno znana sovjetska oporečnika in Nobelovca, jedrski fizik Saharov in pisatelj Solženicin sta tudi bila v sovjetski partiji (VKP(b)).
      Si kdaj slišal za osebnostno rast? Za premišljevanje? Za sposobnost, da nekaj uvidiš? Za sposobnost spoznanja, da si pravzaprav član zločinske organizacije?
      Kučan je po duši še vedno komunist in intimni nasprotnik slovenske osamosvojitve. In s takimi lastnostmi je bil celo predsednik povsem nove države, Repubike Slovenije.
      Si naslovil na Kučana protestno pismo? TO BI BILA TVOJA DOLŽNOST!!!!! Posebno še zato, ker nikoli ni obžaloval, da je bil VISOK komunistični funkcionar. In tudi zato, ker Janši in Gorenaku očitaš “članstvo”.

 • kren

  …Non olet princip. Kapitalizem kot tak, če se da prodati, naj se proda. Mar ne?

 • Aton

  Lahko pa nastopi v Severni Koreji, Tako kot nekateri drugi!

 • VlaKo
 • Nata

  Dragi komentatorji. Pripenjam članek novinarja g. Jančiča z njegove internetne strani. Zabavala sem se ob čivkanju tov. Jurija na FB. Le prčitajte.

  https://spletnicasopis.eu/2017/05/19/se-s-thompsonom-vraca-jugoslavija/

 • Nata

  Draga Nova.Pripenjam tale članek z dobrimi nameni. Upam, da ga boste objavili.

  http://www.topnews.si/2017/05/19/marko-perkovic-thompson-bi-v-mariboru-pel-po-kongresu-sds-udelezbo-na-koncertu-napovedal-tudi-janez-jansa-z-druzino/

  Zelo me je zmotil ta članek Voduška, na njegovem portalu. Kaj več veste o tem ?Zelo dvomim, da bi g. Janša z družino šel na koncert.
  Pa nisem nasprotnik takih zadev. Saj je le koncert. Navkljub vsem mogočim mahinacijam, ki so si jih levaki privoščili.
  Bilo bi pa dobro, da morda kaj napišete. Saj se bodo ljudje itak razpisali, kot na tale Jurijev čivk na FB spodaj

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!