Gianni Rijavec z godalnim kvartetom napoveduje koncert ob materinskem dnevu

Foto: osebni arhiv Giannija Rijavca

Desetega marca ob 20. uri se bosta Gianni Rijavec in godalni kvartet s koncertom predstavila v vipavskem kulturnem domu.

Po velikem uspešnem povratku na glasbeno sceno z novim glasbenim pop-simfo stilom “Gianni Rijavec in godalni kvartet”, s priredbami najlepših balad v omenjenem stilu, koncertom ob spomeniku Cerje, koncertom v Kobaridu ob 110. obletnici smrti Simona Gregorčiča, koncertom na dvorcu Zemono, pesmijo Ti si lepa kot pomlad, koncertom na grajskem dvorišču v Štanjelu, pesmijo in videospotom Ljubezen, koncertom v Vili Vipolže v Goriških Brdih, pred kratkim izdano novo pesmijo z naslovom Sanje, ki je prav tako narejena v “pop- simfo” stilu, s poudarjeno melodiko, dramaturškim lokom in spevnim refrenom, koncertom v dvorcu Štatenberg, bo Gianni Rijavec imel koncert v kulturnem domu v Vipavi. Poklanja ga dekletom, ženam in mamam za 8. marec in Materinski dan.

Foto: Arhiv Gianni Rijavec
Pri nastajanju novega pop-simfo stila poleg Giannija Rijavca – klavir, vokal – sodelujejo še mnogi prekaljeni glasbeniki. Med njimi mnogi akademiki: Patrik Greblo – priredbe za godalni kvartet, pri novi skladbi tudi Ernest Miklič; Matjaž Švagelj – bas, vokal in priredbe celotnih skladb; Mitja Tavčar – bobni, tolkala; Arian Krašna – kitara, vokal; godalni kvartet: Katja Pirjevec – 1. violina, Anja Istenič – 2. violina, Maja Hladnik – viola, Petra Tavčar – čelo.
Več si lahko ogledate na goriškem portalu go-portal.si.
 • lili pili

  Tale rilc pa koncentrira samo za sds in sfuzlano desnico, star odpisani muzikant, ki ga poznajo samo ob soci in brdih..

 • Soave

  https://www.youtube.com/watch?v=qSYnzs6bxUw
  Lepa. O neizpolnjenah željah.

  On jih je nekaj udejanil. . . . . .mi pa še čakamo, ali ne Slovenci in Slovenke ??

 • Vaški posebnež

  To ti pa je muzičar. V prvi vrsti 4 otroci stari 5 let, pa še šest tetk od tega dve čistilki da pobrišeta tla in zakleneta avlo.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!