Gospod Židan, ponovno si oglejte, za kakšno politiko je glasovala Slovenija

Dejan Židan (Foto: STA)

Minuli teden so se v Ljubljani sestali predstavniki strank Socialnih demokratov in Levice. Kot so zapisali na spletni strani Socialnih demokratov, je Židan dejal, “da je za SD pomembno, da v Sloveniji ne pride do vlade, ki bi bila vlada radikalne desnice. Če bi takšna vlada štiri leta Slovenijo spreminjala po svojih načelih, bi jo dejansko spremenila nepovratno, česar si pa državljanke in državljani ne zaslužimo“.

Spoštovani g. Židan, kaj si državljanke in državljani zaslužimo in za kaj smo glasovali na predčasnih volitvah, si, lepo prosim, poglejte na spodnjih slikah, če vam je morda ušlo iz spomina. Državljanke in državljani smo glasovali za spremembo politike, ki ste jo vi in vaši politični partnerji peljali zadnjih nekaj let.

Tako smo glasovali, ker želimo Sloveniji le najbolje, ker nam je dovolj vaših mafijskih poslov, ker nam je dovolj, da je zdravstvo na psu, vojska v razsulu in ker je državna meja preluknjana kot švicarski sir, skozi katerega dnevno prihaja v našo domovino na stotine ilegalnih migrantov.

Izvolite si pogledati, za kakšno politiko je glasovala Slovenija in ne samo nekaj tisoč privilegirancev z borčevskimi pokojninami.

utrip-ljubljane.si

 

 • Krtača 20

  Desničarskim skrajnežem v sds dopovedat da 12% ni večina in da to ni nobena zmaga…..

  • Imersion

   Olimpijski prvak ni tisti, ki je doma ostal, čeprav bi lahko mogoče bil najboljši… Lahko je samo tisti, ki je bil na OI in zmagal na OI. Vem ne štekaš… Globoko v sebi veš, samo tvoj naložen software tega ne podpira

  • david23

   Katerih 12 % ti misliš? A si ti povsem prepričan, da bi tistih 49 % volilcev, ki niso šli na volitve dne 3. 6. 2018 glasovalo za druge stranke in ne SDS? Potem za ostale stranke lahko rečemo, da so skrajneži v drugih strankah prejeli le 6 % ali manj in da to ni večina ter da to ni nobena zmaga! Smešna takšna logika! Aja, pa volivci SDS so skrajneži? Ti pa imaš čudne pojme o skrajnežih!

  • mona lisa

   In ljudem dopovedat da ti nisi nič drugega kot WC krtača ki se spozna samo na drek.

 • FORT WORTH

  Sarec-LMŠ in Cerar-SMC sta dosegla skupaj manj glasov, kot pa zmagovalni Jansa-SDS.
  Slovenija je glasovala proti tem dvem falotom.
  Zidan-SD je pa bil na 4 mestu.
  Zidan zdaj se pa lahko ze zbudis.
  Hehehe

 • Krtača 20

  Več kot pokazat vam ne morem kaj vam ponuja janša s svojim klerofašizmom: https://www.youtube.com/watch?v=8OlRuWPRikU

  • FORT WORTH
  • Imersion

   Sešetevate se v neke številke kao, da vas je 75%… Tako samo poraženci obračajo številke in statistiko sebi v prid… Edino kar vas teh 75% veže skupaj je sovraštvo in nič drugega. V nobeni drugi stvari nimate nič skupnega. Samo sovraštvo vas povezuje… Ne rabiš nič komentirat nazaj, ker normalnega odgovora nisi sposoben spravit skupaj. Ego ti ne prenese, da bi kaj pametnega povedal

   • Republic Commando

    Tako je. Vsi levajzli nabijajo o nekih 75 %, a žrejo se med sabo :))

  • Gr Enze

   Ti pa si osel neumni slepi

  • Dostmamrecesijeinpičkarije

   Pa kwa je s tabo Krastača, ki se neprestano narobe obrača. Leva, leva, leva, to je, če si šleva.

   • tohuvabohu

    Ta krota je intelektualni vrh levice, zato ga pošiljajo sem.

  • mona lisa

   Ti si prava krtača za WC.

 • Morala

  Haha kdo se oglaša, je kar pozabil na svojo nesposobnost kmetijskega ministra! Vsi so glasni, vendar se ne zavedajo, da je krepko zmagala na volitvah le SDS kot posamezna stranka…in še SNS je dobila kar dobro podporo…

  • WISKY 1000

   A ta klopotec na sliki?

 • Franjo Trojner

  Ma saj ni mogoče, da Židan res verjame, da je zmagal na volitvah? No glede njegove čudne kmetijske in gozdarske politike in odnosa do samooskrbe, žleda in Lubadarja in še posebej v duhu njegove rešitve kraje imena vina TERAN s strani Hrvatov je pri njem res vse mogoče. Mogoče mu pa Han in Fajonka prikrivata prave volilne rezultate in Židan res misli, da je na volitvah presegel 30%.

  • dež

   So mu izidi glasovanja kar dobro poznani, sploh tisti po volilnih enotah, ker je paradni konj ministrstva katerega vodi, osmerozobi smrekov lubadar (Ips typographus Linnaeus), po nemško se mu reče “AjanfichtenBorkenkaefer”. Tudi ta je z naskokom zmagal v vseh VE.
   Je pa Dejan malo tenak pri logiki in matematiki in tabele ne razume povsem, zato je tudi čisto upravičeno kandidat za gospodarskega ministra v bodoči Serpentiškovi vladi.

   • Franjo Trojner

    Večkrat Židan na TV javno pove, da je zmago na volitvah, bolj verjame svojim besedam in par cepcev mu celo verjame.
    Sem danes tako mimogrede vprašal nekaj ljudi za katere vem, da še danes govorijo in mislijo, da ima Janša kliniko v Avstraliji, kskšen rezultat je dosegla Židanova SD na volitvah, pa so vsi odgovorili zelo dobrega, ker bo SD znova v vladi in Židan znova dober kmetijski minister. E, ko ima kmetijo in je bil blizu je skoro crkno od smeha. Najina skupna ugotovitev je bila, da bi marsikomu morali odvzeti volilno pravico, vsi takšni bi morali na nek tečaj, da bi jih naučili kako prepiznati levičarsko lažnivo propagando in bi se čez čas na volitvah nalce bolje znašli, odločali.

   • mona lisa

    Zjebal je kmetijstvo a zdaj bi še gospodarstvo.

 • Olga2345

  Bravo SDS! Bravo Slovenci! Naredimo tudi parlament rumen! Janša ravna pametno! Tudi če ustanovi Šarec Kućanovo mizarsko delavnico, bodo volitve kmalu, saj kikiriki koalicija ne bo dolgo, tudi z NSI ne! NSI bo tako lepo, skupaj z SLS, izven parlamenta!
  Problem bodo serpentinškovi imeli že s kahlovimi kantami, da o milojkinem pogrebnem zavodu ne govorim….. hahahahahahahahaha

  • WISKY 1000

   Te rdeče komunajzarske vsiljene vlade ne priznavamo

 • piko8

  Kikiriki vlada luzerjev, vsi skupaj nimajo za BUREK vladali pa bi, e jebitese!!
  Murgleone mafija kompanjone ne deluje več!!

 • Franc Šink

  Ne dovolim da me nekdo imenuje ” skrajni” desničar.Res sem pa simpatizer desnice,seveda normalne kot je SDS. Ne zavedajte se da se komunizem potaplja in to povsod po svetu. Mrš.

 • Bemu

  Ljudje ki izključujejo drugega niso za politiko, ker PRAVI POLITIK MORA BITI ENAKO ODPRT ZA VSE DRŽAVLJANE.
  Se nam obeta vlada IZKLJUČUJOČIH POLITIKOV ???

  Bratuškova se je celo izrazila, da naj Pahor kar imenuje Janšo za mandatarja, ampak ONI BODO PODPRLI Šarca.

  Ste prepričani, da so vaši volivci zadovoljni z vašim ravnanjem ???

 • Krtača 20

  Se prav janšu od kikiriki koalicije pustimo sam kikiriki? Ah, ta neofašist si tud tega ne zasluž….

  • WISKY 1000

   Pozabi rdečko,Borut bo podelil mandat našemu Janezu,razžrlo te bo komunajzar.

  • mona lisa

   A si levak? Ti je Kučan stisnil kakega jurčka?

 • hribovc

  židan je Butl.

 • janko

  Vlada radikalne desnice? To pa ni več samo tipično levičarsko pretiravanje in zavajanje, je še več in tudi to je klasično zanje.
  Poglejte si levajzarji vaše rezultate vladanja zadnjega četrt stoletja! Povsod same negativnosti in KATASTROFE!
  Edino TO je “radikalizem”, ki ga vi sami s svojim početjem vzbujate v nas Slovencih, ne v nelevih politikih, ampak v SRCIH DELAVCEV, ki si za minimalno plačo uničujemo zdravje, vse življenje izgorevamo za družine in za svojo hišo. Vi pa ves naš denar sproti zapravite, ni razvoja, ovirate delo, pa še naše otroke zadolžujete.
  V samostojni Sloveniji ste VI EDINI BIČ stoletja tlačenega, pokradenega Slovenca in nihče drug!
  Res, ste pravi bič in likvidator dežele in naroda!

 • mona lisa

  Žal imamo take nesposobne kot so Židan, Cerar, Bratovškova, Mesec, Šarec, Pahor ki se rinejo v politiko pa nimajo pojma o ničemur drugem kakor kako cuzat od naroda denar. Slovenska ladja pa tone in tone.Zadaj pa se smeji Kučko.

  • janko

   Zadaj je Udba, levi politiki so njeno orodje, nujno za njen obstoj. V kolikšni meri se levuharji to zavedajo, je pa druga. Vsekakor so zelo zagnani za prevzem vlade – vsi ISTI stari luzerji; če bi bili iskreni do svojega nenehnega škodovanja, bi izginili iz politike za vedno!

 • janko

  O “radikalizmu” že dolgo bluzi Židan. To je NAMERNO!
  Ker so svojemu podmladku naložili digitalno UKINJANJE svobode govora. To je projekt Udbe, ki jo eksistenčno nujno rabi! To je to, boste videli!

 • lili pili

  A mislte, da ce ste dobili 12% glasov od vseh slo volilinih upravicencev, da imate pravico vladat sloveniji…

  se veliko vam manjka, vi bi kar po bliznici, v parlamentu potrebujete 46 glasov, ki pa jih ne morete dobiti brez tistih, ki jih tukaj zasramujete in se iz njih delate norcev.

  Kaj ce bi se najprej opravicili vsem za klevete, zasramovanje…. ne to niste sposobni, zato tudi z vlado tudi tokrst ne bo nic… adijo se vidimo na naslednjih volitvah

  Pa se to, letos bo veliki vodja dopolnil 60 let, lepo praznovanje, se boste malo zamotiliiii

  • janko

   Kupi si BILOBIL!

   • lili pili

    Ne rabim ti si kupi ocale in slusni aparat…

 • Roman

  Židan že dolgo ne ve kaj govori!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!