Kdo straši po slovenskih gozdovih?

Na fotografijah si lahko ogledate paravojaške enote skrajne levice, ki, čeprav nismo več v letu ’45, še vedno strašijo po slovenskih gozdovih. Turnškova zveza norcev.

Vir: Socialna omrežja

Zlikane vojaške uniforme, orožje, strelivo, grozeči pogledi. Živimo v letu 2018, a ne morem se znebiti občutka, da bi nas, demokrate, najraje zmetali v jame in žive zakopali. Pripadniki sektaške Levice nam pravijo, da smo naciji in fašisti. Kar poglejte na profil samozvanega revolucionarčka Kordiša in si preberite komentarje njegovih privržencev. Verjemite, tudi vi se boste vprašali, v katerem letu živite.

Vir: Socialna omrežja

Predsednik Pahor je zgrožen zaradi Šiška in njegove ˝garde˝, Cerar prav tako. Gospoda, kje sta pa vidva bila, ko je paravojaška formacija Levice stala na protestu, na Kotnikovi, februarja 2016, v bran ilegalnim migrantom? Sta obsodila njihove maskirne uniforme in hladno orožje, ki so ga imeli v rokah? Nista!

Več si lahko preberete na portalu utrip-ljubljane.

 • šmentanamuha

  Tile zgoraj na sloki bijejo bitke iz leta 1945, Šiško pa je vsaj v koraku s časom in je ponudil s svojo Štajersko vardo pomoč policiji in vojski pri obrambi domovine pred invazijo vahabitskih ilegalcev, ki se dogaja danes v letu 2018.

 • Tone

  Tile zgoraj na sliki se tako zgodovinsko oblečejo ob raznih proslavah, objavijo, kje jih lahko vidimo in povabijo novinarje. Ne prisegajo, ampak pojejo.

  • xtc

   Takole oblečeni skačejo le še po norišnicah,zato sodijo ti primerki,kot ti tja.

   • Tone

    Ne v norišnicah, ampak na proslavah pa v filmih in gledališčih.

  • šmentanamuha

   Smo slišali Laro Jankovič kako poje v Dražgošah, ja.

   • Tone

    A je pri Šiškovih videti kako harmoniko?

  • ZatonMesecnikov

   Prisegli so pa velikemu Stalinu nekoč. Pa obeležja tuje vojske nosijo, pa četni ustroj imajo s politkomisarji. Pa čepice tuje vojske model M-35.

   • Tone

    Lani je na Kongresnem trgu imela postroj in orožne vaje stotnija starorimskih legionarjev iz Italije. V uniformah in z zastavami tuje države. Ste jih prijavili, ali ste jim samo ploskali?

    • ZatonMesecnikov

     Rimske legije niso s seboj prinašale totalitarističnih simbolov in likvidacij. Njih so zanimali samo davki.

     ja pa sodile so za domnevne prekrške in zločine, že 2000 let nazaj. kot nas uči Sveto pismo.

     • Jovo Jamnica

      Ja, so sodile… se sponim, vsem Etruščanom…

     • ZatonMesecnikov

      Etruščani so se vključili v rimsko družbo med Itale. Skupaj z njimi so postala najmočnejša in najnaprednejša sila sveta. kako pa je to potekalo, ti pa pove legenda o Sabinkah. pa jo preuči. na ta način je potekalo vse europsko mešanje populacij.

     • Tone

      No prav, potem pa bo treba prepovedati razne srednjeveške turnirje. Ti so pa res tlačili Slovenski narod v tujih uniformah in pod tujo zastavi.

      PS – Sveto pismo pa ni zgodovinski vir.

     • pupa

      Ti kar imej svoj koran za zgodovinski vir jaz sem zadovoljna s svetim pismom.

     • Tone

      Jaz nimam nobenega korana, pa tudi Koran ni zgodovinski vir. Svete knjige so vir verovanja.
      Ti si lahko osebno zadovoljna s čemerkoli, jaz samo pravim, da Sveto pismo zgodovinarji nimajo za vir podatkov.

     • ZatonMesecnikov

      #PS – Sveto pismo pa ni zgodovinski vir.#

      Za komunista pač ne. Šteje samo komunistični manifest kot primarni vir. o Ponciju Pilatu pa poročajo tudi rimski viri.

      #Ti so pa res tlačili Slovenski narod v tujih uniformah in pod tujo zastavi.#

      kaj pa definira tujo zastavo? Pa tuje uniforme? jezik? Potem imajo avstrijci še danes velik problem, ko jih tlačijo tuji nemški gospodarji. pa Štajerci tudi, ker jih tlačijo Kranjci.

     • Tone

      1. Seveda, biblijske zgodbe so umeščene v zgodovinski okvir, vendar jih zgodovinarji nimajo za vir podatkov. Tudi ti se sklicuješ na prave zgodovinske vire, ki potrjujejo, da je Poncij Pilat res živel. Če bi bil omenjen samo v Svetem pismu, ga zgodovina ne bi poznala.

      2. Komunistični manifest ni zgodovinski vir, ker je samo politični manifest.

      3. V tem smislu kot praviš, tudi partizanske zastave in uniforme niso tuje.

     • ZatonMesecnikov

      Zakaj bi si nekdo izmislil v Bibliji sojenje, če ga pa naj ne bi bilo. lažje bi bilo napisati, da je poncij kristusa z dekretom dal usmrtiti, ne da se je ubadal z njegovo krivdo. Tako kot so komunisti počeli leta 1945.

      Če bi bile partizanske uniforme avtohtone, ne bi imele vojaškega znaka in uniform ter pokrival Sovjetske zveze. pa združevali bi se spontano in ne šele na klic kominterne.

     • Tone

      “Zakaj bi si nekdo izmislil v Bibliji sojenje” – ker so Rimljani imeli pravno državo, saj je rimsko pravo še danes osnova prava.
      Pilat je Jezusa obsodil na željo Judov in si umil roke. Ko so pisali evangelije so se kristjani že ločili od judovstva in je bilo treba jude očrniti. Poleg tega je vsa Jezusova zgodba napisana tako, da izpolnjuje prerokbo iz stare zaveze.

      Po tvoje ni na tem svetu nič avtohtonega, ker ima vse svoj vzor in izvor nekje drugje. Partizani so v začetku imeli na kapah triglavkah slovensko trobojnico, ki je posneta po francoski in ruski. Francozi so bili zgled za prebujanje narodov, rusi pa za panslovanstvo.

     • ZatonMesecnikov

      Velik del Judov je Jezusa smatral za lažnega mesijo, enega od kar nekaj njih, ki so živeli v tistem času. Najresnejša konkurenca Jezusu je bil Simon Mag. Zato je njihova jeza razumljiva. O tem ni dvoma, zato jih evangelij nič ne očrnjuje, ampak piše bolj ali manj kako je bilo. Tudi v samem sojenju ni nič spornega ampak je zelo logično. Poudarek je torej, da je sojenje bilo. Pilat pa ni našel krivde, ampak je pač ustregel množici.

      #Po tvoje ni na tem svetu nič avtohtonega, ker ima vse svoj vzor in izvor
      nekje drugje. Partizani so v začetku imeli na kapah triglavkah
      slovensko trobojnico, ki je posneta po francoski in ruski. Francozi so
      bili zgled za prebujanje narodov, rusi pa za panslovanstvo.#

      Avtohtono je morda v Ameriki, kjer nastajajo nove stvari. Kapa triglavka je bila poimenovana triglavka kasneje, slovenski partizani so jih povzeli od hrvaških, ki so jih uvedli. Razloga hrvaški niso imeli, da se poimenuje po triglavu. Ker gre v resnici za špansko policijsko čepico, ki je bila priljubljena med državljansko vojno. Komunisti pa so jo zanesli sem, tako kot mnoge vzorce iz španske vojne. Španska vojna je mati in vzorec za NOB. Slovenska trobojnica ima slovanske barve, eno od kombinacij. Izumljene v začetku 19 stoletja po francoskih in vzete za slovanske.

     • Tone

      No pa se končno strinjava, da je neumnost govoriti o izvirni avtohtonosti. Na sliki so pač pristaši partizanstva, ki se ob raznih proslavah oblečejo v zgodovinske kostume, tako kot se drugi v srednjeveške ali rimske.

      Sojenje Jezusu je omenjeno samo v evangelijih, ki pa jih zgodovinarji nimajo za zgodovinski vir.
      Na podlagi zgodbe v evangelijih, so bili Judje do nedavnega obtoževani kot krivci za Jezusovo smrt. Antisemitizem se je napajal tudi iz tega vira.

     • ZatonMesecnikov

      #Na sliki so pač pristaši partizanstva, ki se ob raznih proslavah
      oblečejo v zgodovinske kostume, tako kot se drugi v srednjeveške ali
      rimske.#

      Moje mnenje je, da zaradi pietete do 15 tisoč po končani državljanski vojni likvidiranih, ki so jih oni pobili pod temi simboli, ne bi smeli danes paradirati naokoli. Morda na kakšnih reenactment srečanjih, ne pa na uradnih državnih proslavah. Ker s tem dajo vedeti, da nočejo sprave in enotnosti slovenskega naroda. Ker sprava pod njihovim diktatom in prisilo pač ni sprava. Na način, da se še kar naprej napajajo s finančnimi transferji iz proračuna. Ob že tako obubožani državi. Kot da bi danes naprimer Rdeči kmeri sodelovali na Državnih proslavah Kambodže.

      #Na podlagi zgodbe v evangelijih, so bili Judje do nedavnega obtoževani
      kot krivci za Jezusovo smrt. Antisemitizem se je napajal tudi iz tega
      vira.#

      To je pač samo ena od razlag. Ki pozablja, da je bil tudi Jezus Jud. Sveto pismo je drugače zgodovinski vir, vsaj v delih, kjer se pokriva z babilonskimi in egiptovskimi zapisi. In ker ni drugega.

     • Tone

      “Ker s tem dajo vedeti, da nočejo sprave in enotnosti slovenskega naroda.”
      Naštej en narod, za katerega bi lahko rekli, da je enoten. Pa ne samo en dogodek, kot je bil naš referendum o osamosvojitvi.

      Jezus je bil seveda Jud, ampak so kristjani na to hitro pozabili in ga začeli slikati kot tipičnega Arijca. Enako tudi Marijo in apostole.
      Stara zaveza je v velikem delu pisana kot zgodovina judovstva, a izraelski zgodovinarji in arheologi odkrivajo, da je daleč od materialne resnice. V svetih knjigah so duhovna sporočila.

     • ZatonMesecnikov

      #Naštej en narod, za katerega bi lahko rekli, da je enoten.#

      redkokateri narod pa še danes slavi likvidacijo dela svojega naroda. Pravzaprav noben narod ne počne tega, ampak takšna dejanja smatra kot tragedijo. In o tem govori, ne pa da vodja uraden veteransko-politične organizacij grozi, če kdo govori o tem.

      #Jezus je bil seveda Jud, ampak so kristjani na to hitro pozabili in ga
      začeli slikati kot tipičnega Arijca. Enako tudi Marijo in apostole.#

      Pravzaprav je bil Druz, pripadnik etnične skupine, ki še danes živi v Izraelu. Po veri pa je bil Jud, vsaj na začetku. Da ga je Janez krstnik krstil nakazuje, da je na neki točki prešel med sekto esenov.

      Krščanstvo je postala uradna vera Rimskega imperija in je njegova zapuščina. Risali in slikali so po svoji podobi, ne vem zakaj bi slikali Jude. Saj je bila vera namenjena njim in ne Judom.

      Tudi partizanske slike in zgodbe so zelo idealizirane in daleč od tega, da odgovarjajo resnici.

      #Stara zaveza je v velikem delu pisana kot zgodovina judovstva, a
      izraelski zgodovinarji in arheologi odkrivajo, da je daleč od materialne
      resnice.#

      Stvari ki so v Stari zavezi imajo zgodovinsko podlago, ne vem v čem je smisel, da bi si nekdo izmišljeval izgon v Babilon pa beg iz Egipta. ostalo so pa poučne zgodbe z naukom.

 • xtc

  Tem zgoraj pobrat orožje nekaj pred sodišče nekaj na psihiatrijo,kolovodje in še živeče zločionce pa v zapor.

 • Tomi

  Razen, da pišete, ste storili še kaj glede levakarske bande iz zgornjih fotografij? Ste podali prijavo na policijo in spremljali kaj se s prijavo dogaja?

  • ZatonMesecnikov

   To je isto, kot tista prijava za majorja Mitjo, ki je romala v koš na sodišču. Pa prijave kristjanom sovražnih napisov na Hoferju pa Stolnici v Ljubljani pa Kapelici na Šmarni gori. Pa ko so izmed 400 vardovcev potegnili ven enega SDS pa ga prijavili, ostalih 399 levičarskih in članov ZZB pa ni prijave.

   To je Slovenija prvorazrednih in drugorazrednih.

   • Tone

    Majorja Mitjo je neki idiot na pobudo Avstrijcev obtožil za genocid nad Nemci!!!
    Tisti en vardovec je snemal in urejal spletno stran, niso ga potegnili iz množice. In SDS sega je takoj odrekla.

    • ZatonMesecnikov

     mialim da je bilo v zvezi z Majorjem Mitjo najden zaznamek in podpis na spisku likvidiranih oseb. Odobritev.

     #Majorja Mitjo je neki idiot na pobudo Avstrijcev obtožil za genocid nad Nemci!!!#

     Nemškemu uradu za varstvo grobov še vedno manjka usoda razlike od ocenjeno 175-200 tisoč predanih ob koncu vojne Jugoslovanski armadi in 95.000 čez leta vrnjenih. Torej usoda teh vojnih ujetnikov. Verjetno je imel tudi Major Mitja kaj zraven….

     #Tisti en vardovec je snemal in urejal spletno stran, niso ga potegnili iz množice.#

     Izdajalec torej. Ki je za denar sodeloval z vardovci. Ali pa pač iz prepričanja. levičarji seveda to pograbite kot vse z odprtimi rokami. Češ, poglejte Ivan janez. V vaši državljanski vojni z SDS.

     • Tone

      Tudi, če je tisto z nemškimi ujetniki res, se temu ne reče genocid.

      A “vi” pa take prilike ne bi pograbili z odprtimi rokami, če bi lahko kompromitirali Kučana ali kakega drugega komunajzerja?

     • ZatonMesecnikov

      Seveda je res. Reče pa se vojni zločin. Huda zadrega bo nekega dne, ko se bo zahtevalo ureditev grobov za njih. ker sedaj ležijo po breznih in fojbah…

      Boj ni pravičen. kučan ima na voljo vse državne režimske medije, ki o takšnih stvareh poročajo. Ivan janez ima samo Novo.

     • Tone

      Občutek imam, da se te “zadrege” veseliš. Pa je po 70-ih letih ne bo, Nemci se zavedajo svojega statusa poražencev. Kolikor mi je znano, še niso postavili vprašanja Anglo-Američanom glede tisočev izstradanih vojakov pri Sinzigu. Dogodke je treba gledati v kontekstu časa. Ne zadostuje sovraštvo so komunistov. Priporočam v branje knjigo Podivjana celina angleškega zgodovinarja Keitha Lowea.

      Vse, kar blekne JJ, državni režimski mediji objavijo. To, kar objavlja Nova, pa lahko prebavijo samo njegovi verniki, pri vseh ostalih pa se JJ samo še dodatno kompromitira.

     • ZatonMesecnikov

      Lepo bi bilo, da kosti najdejo večni mir, takšne ali drugačne. pa naj bodo okupatorske ali pa domobranske. Selektivno pokopavanje ni znak nekega civilizacijskega nivoja.

      tako, da je glede na obsega NOB zelo malo urejenih pokopališč.

      https://www.volksbund.de/kriegsgraeberstaetten.html

      Veliko ljudi se spominja hvaležnosti in ganjenosti nemškega Kanclerja Schröderja, ko se je našel v Romuniji grob njegovega očeta obergefreiterja Friza. In kako je lokalni pop skrbel za ta in še nekaj ostalih grobov vsa ta leta. Nek drugačen civilizacijski odnos?

      #To, kar objavlja Nova, pa lahko prebavijo samo njegovi verniki, pri vseh ostalih pa se JJ samo še dodatno kompromitira.#

      ja, ljudi bivšega režima je še ogromno.

     • Tone

      “ja, ljudi bivšega režima je še ogromno.”
      Kaj pa, če so samo normalni in ne prenašajo hujskanja in izmišljenih novic?

      “Nek drugačen civilizacijski odnos?”
      Si pozabil, da je bila Romunija v 2ww fašistična država in članica sil osi, ter izvajala holokavst? Tisti pop je bil morda samo nostalgičen.

      “Lepo bi bilo, da kosti najdejo večni mir”
      Kosti ne potrebujejo nobenega miru. Mi potrebujemo urejene grobove, eni iz civilizacijske pietete, drugi v politikantske namene.

     • ZatonMesecnikov

      #Si pozabil, da je bila Romunija v 2ww fašistična država in članica sil
      osi, ter izvajala holokavst? Tisti pop je bil morda samo nostalgičen.#

      Praviš primerna civilizacijska navada je pljuniti na grob soseda, ki ga nisi maral, če greš mimo….

      #Kaj pa, če so samo normalni in ne prenašajo hujskanja in izmišljenih novic?#

      70 let indoktrinacije in šopanja v glavo po šolah in proslavah ne more ustvariti normalnih ljudi. So mi pravili nemci, da imajo enak problem z vzhodnimi nemci tam po letu 50 starosti naprej. Zdrkani v glavo. vendar tam vsaj šolstvo deluje normalno in neindoktrinacijsko z levičarstvom.

      #Kosti ne potrebujejo nobenega miru. Mi potrebujemo urejene grobove, eni iz civilizacijske pietete, drugi v politikantske namene.#

      Mnoge svetovne religije pravijo drugače. Seveda si ti “razčistil” z religijo, kot je dejal že Kardelj.

     • Tone

      “Praviš primerna civilizacijska navada je pljuniti na grob soseda, ki ga nisi maral, če greš mimo….#
      To je tvoja ideja!

      “So mi pravili nemci, da imajo enak problem z vzhodnimi nemci”
      Znano je, da na vzhodu Nemčije nimajo težav z neokomunisti, ampak z neonacisti.

      “Mnoge svetovne religije pravijo drugače”
      V sodobnem svetu je javna diskusija ločena od religije.

     • ZatonMesecnikov

      #To je tvoja ideja!#

      Kultura grobišč je znana od pradavnine. Komunisti ste jo gojili, vendar z njihovim polnjenjem.

      #Znano je, da na vzhodu Nemčije nimajo težav z neokomunisti, ampak z neonacisti.#

      Ti so mlajši, govorim o generaciji 50+ ki je prepričana, da je nekdo dolžan skrbeti zanjo, pa da bi njihove probleme moral urejati nekdo drug.

      #V sodobnem svetu je javna diskusija ločena od religije.#

      Potem naj bo ločena tudi od levičarskih ideologij, ki imajo naravo religije…

     • Tone

      #To je tvoja ideja!#
      Tisto o pljuvanju na grob meni ne bi prišlo na misel.
      Sicer pa komunisti niso kaj prida izvirni. Katoliki so prekopavali grobove protestantov in jih metali čez ograje pokopališč. Franko je postavljal grandiozne grobnice za svoje padle junake, nasprotnike pa v neoznačene skupne grobove (zelo podobno z našo situacijo), argentinski generali, ki so imeli podporo RKC, so pobili na stotine levičarjev, matere pa še sedaj iščejo njihove grobove, itd. Tako, da bi bil jaz na tvojem mestu malo manj vehementen v obtoževanju.

      Tisto o generaciji 50+ pa je čisto navadna floskula.

     • ZatonMesecnikov

      #Tisto o generaciji 50+ pa je čisto navadna floskula#

      Tako pravijo nekateri nemci. jaz jim verjamem, saj zelo ustreza opisu naših samoupravljalcev.

      Franco ni imel nikakršnih možnosti identifikacije, dog tagov niso nosili republikanci, brigadisti pa še manj. Spiskov ni bilo, evidence ni bilo, statistike ni bilo. Bila pa je očitno želja to poglavje zaključiti. V najbolj znani grobnici počivajo oboji.

      Še vseeno je argentinskih nekaj sto precej manj, kot levičarska smrtna bera. Ker Levičar vedno najde opravičilo v gradnji boljše družbe, za svoje početje.

     • Tone

      Ko boš z enako vnemo iskal olajševalne okoliščine tudi pri levičarjih enako kot pri desničarjih, bo tvoje mnenje kredibilno.

     • ZatonMesecnikov

      Pri levičarjih se jih je 70 let iskalo. Še danes je Luka Polmesec pripravljen opravičevati vsako nedelo levičarja z borbo za “civilizacijski napredek”. Ravno v tem je vsa zabloda levičarstva.

     • Tone

      Zato pa nisi kredibilen, ker tako razmišljaš.

     • ZatonMesecnikov

      Če bi pa razmišljal kot Polmesec, bi bil pa kredibilen ali kaj?

     • Tone

      Bolj kot ti gotovo, on se vsaj drži teme debate.
      Če je nekdo kredibilen, še ne pomeni, da ima tudi prav.
      Tvoja nekredibilnost se kaže že v tem, da ga imenuješ Polmesec. To kaže na tvoj čustven, politikantski in pristranski odnos.

     • ZatonMesecnikov

      Celo življenje so mi šli levičarji na đokota, ne pričakuj od mene, da jih bom vzljubil. preveč hudega so naredili na svetu.

     • Tone

      Ni jih treba ljubiti, lahko pa se potrudiš kritizirati bolj objektivno. Razen, če misliš, da je tvoj đoko pametnejši od tebe.

     • ZatonMesecnikov

      Ja, pa tisto o izstradanju je mit, levičarski, plasiran v zadnjem času. Bili so logistični problemi z oskrbo nekaj milijonske množice predanih vojakov, poleg oskrbe svojih milijonov vojakov. Nihče, pa nas so to tudi Američani, ne bi s tem imel preglavic. Statistika umrlih vojakov v ujetnitvu te demantira. 0,15% nemških vojakov je umrlo v ujetništvu Američanov. V ujetništvu jugoslovanov pa blizu 50%.

      Kot je opisal ameriški oficir za zveze v Beogradu poleti 1945: Bolj strašnega prizora nisem v življenju videl. Kolona izmučenih in krvavih nemških ter hrvaških ujetnikov se je premikala skozi mesto, izpostavljena zmerjanju in udarcem zbrane množice. tako imenovani križev pot.

 • j52

  Ali 2.svetovna vojna v Sloveniji še kar traja?Kolikor vem se je končala leta 45.

  • ZatonMesecnikov

   Ni se, v Sloveniji ne. Kosti kličejo iz brezen pa rudniških jaškov.

  • Marsikje po svetu imajo uprizarjanje bitk par stoletij nazaj. Tudi oni živijo v 17. stoletju?

  • Franc Šink

   Saj se še prva ni končala.

 • tasilo

  Unle na desni, ki kleči, je men spizdu bremzo ma manevrce za MG-42, mater mu … ko ga dobim v roke!

  • Soave

   Poišči ga in ga stresi iz hlač.
   Saj je ena suha grinta. . . . . .s puško ??
   Uh, sorry. . . . . zamenjala sem levo in desno.

 • Soave

  Hja ?? Dobro vprašanje !
  Medvedje, volkovi, risi, sovice. . . . . . pa en Türk, Turnšek, Šarec, ministri in ministrice,

  sedaj pa še en čuk od onega Hervardija ?
  Le kaj mu je tega treba ?? Ali pa je morda le pokazal pravo barvo.

 • RATATA

  Bežanje je treba zlo natrenirat.

 • pijsek pujsek

  Ali je policija preverila, da je vojaško orožje leve paravojaške skupine trajno onesposobljeno za uporabo.

 • Gr Enze

  KO BODO SPOZNALI KAKO SO BILI IZKORIŠČENI JIH BO SRAM , DA SE BODO POBESILI !

 • Novakec1

  Kjer se prepirata dva (levaki VS desnaki) tretji dobiček ima; musliči in pritepenci vseh vrst ki preko nevladnih organizacij in domačih izdajalcev krojijo usodo zagovednih sloovc.

  • Goran Hvala

   krojijo usodo… :-).. doza smeha ze na vse zgodej…:-)

   • Novakec1

    Pazi da se zraven še ne userješ v gate.

 • vaviva91

  LOOL T︁h︁a︁n︁k︁s︁ ︁B︁r︁o︁t︁h︁a︁!︁! I︁’︁ve f︁oun︁d t︁h︁e︁r︁e︁e︁ m︁︁y T︁︁e︁a︁che︁r N︁ak︁e︁d ! m︁︁w︁a︁h︁a︁h︁

  • hanisaroff

   ︁H︁a︁h︁aa︁h l︁︁u︁c︁k︁y d︁u︁d︁e

 • Olga2345

  Pahor in Cerar Antifa nista videla, pa tudi norci so nevidni.. Šlemarca se pa tako bori za islamiste, tudi za ceno kršenja ustave, zakonov in AZILNE zakonodaje! Cerar je veleizdajalsko podpisal marakeski sporazum, da bodo tovariši kriti za invazijo tujcev na Slovenijo in ropanje davkoplačevalcev!

 • KP

  Pa so tolovaje na teh slikah že pozaprli? Nasilno in z orožjem so spremenili družbeno ureditev!

  • Tone

   Si že katerega prijavil?

   Od teh na sliki se takrat nobeden še rodil ni.

  • Lea Pralines

   ja beledomobrančke ganjajo v argentino..ha ha ha

 • Miha

  V zadnjem času po gozdovih v glavnem strašijo SDSovci. Kakšna goveda.

  • Iva

   Ko govoriš, morajo biti tvoje besede boljše od molka.

  • maksimalno

   Miha , od katere pasme goveda teliček si pa ti

   • Slovenec 33

    Ni teliček, to je ovca, kaj ne vidiš kako bleja.
    Tako blejanje je značilno oglašenje ali topoumnega produkta usmerjenega izobraževanja pod vodstvom fdvizma ali pa genetsko deformiranega potomca rdečih verskih blaznežev, ki so izvajali genocid nad slovenskimi rodoljubi, ki še vedno ležijo po več kot 600 MORIŠČIH po slovenski zemlji.

 • Lea Pralines

  v kaj se spotikate bele riti,da vas n i sram…

 • Goran Hvala

  kako primerjavo navrzete. .. hahaha.. eni se semijo ob nekih praznikih ta drugi bi se semil pa vsak dan pa se sli neke rambote. . tipi z prevec prostega casa… pa vmes se enpar babur. vsaj po zamascenih guzah iz posnetka sklepam….a ni mal drgac ko se edn oblaci v neke uniforme zaradi praznika al pa nekdo s pirom v roki katerega motijo vsi ki niso na njegovi frekvenci.. :-)

 • Borut Stari

  Travo, ki je dobro pognojena zrasla, z lahkoto pokosiš. Hervardi? Umetno ustvarjene enote, da represivni aparat kosi po državi z zlorabo ustave pod pretvezo preprečitve prevzema oblasti. Tovarišija si je pridobila bianko dovolilnico za izvajanje represije.Hostarji z rdečo zvezdo na zastavi in kapah so stalnica za zavajanje zbeganih.

 • Slovenec 33

  Kar poglejte si te fotografije, na njih nastopajo člani društva za prikrivanje genocida nad slovenskimi rodoljubi, ki so ga izvajali njihovi predhodniki. Slovenski rodoljubi še vedno ležijo po več kot 600 moriščih, tile pa dobivajo rento za prikrivanje tega zločina, ki ne zastara.
  Kdor prikriva zločin je ravno tako zločinec, kot tisti, ki je moril.

  • Tone

   Bodi malo bolj natančen: kdo kaj prikriva in pred kom.

   • Slovenec 33

    Če se nebi oglasil, svet ne bi vedel, da si topoumni produkt usmerjnega izobraževanja pod vodsrtvom fdvizma, s pikami na nivoju številke čevljev in nimaš velike noge.

    • Tone

     Ajaa, ti to kar tako na splošno, kot so te naučili, dejansko pa ne veš, kdo kaj prikriva in pred kom.

     • Slovenec 33

      Ja imaš prav bolj na splošno, vendar je le bistvo važno, kar boš lahko iz naslednjih vrstic razbral, če si kaj več kot sem že ugotovil

      (okupacija in izdaje – en drugačen pogled, ker sem že dovolj star, da ne
      nasedam besedam ampak vidim dejanja in njihove posledice)

      Leta 1918 prvega decembra so bile slovenske dežele okupirane od Srbije
      (uradno je šlo za združitev SHS in Srbije, ki pa ni bila združitev, za kar je
      dokaz protestiranje enega od podpisnikov te združitvene listine, dr. Korošca,
      ki je bil zaradi protestov, da ni bilo tako dogovorjeno, kot se je dogajalo,
      interniran najprej v Bosni in nato na otoku Hvaru). In po slovenski zemlji so
      hodili tuji vojaki z orožjem in govorili tuji jezik (definicija okupacije).

      Potem je ta okupacija trajala in v tem času je nekaj izdajalcev slovenskega
      naroda zaradi svojih koristi začelo sodelovati z okupatorjem I.

      Prišla je druga svetovna vojna in v slovenske dežele sta prišla še dva
      okupatorja, ki sta si tudi pridobila nekaj izdajalcev slovenskega naroda na
      svojo stran. In vsi trije so se s svojimi pomagači stepli za to ubogo slovensko
      zemljo. Zaradi preigravanj med njimi so umirali Slovenci, ker pravih spopadov
      med njimi pa le ni bilo. Edino TIGR se je res boril za svobodo slovenskega
      naroda brez fige v žepu in brez sodelovanja z okupatorjem. En izdajalec slovenskega naroda in
      sodelavec prvega okupatorja je izdal, kje je vodstvo TIGR-a drugemu okupatorju, da so jih ti potolkli in
      za nagrado je dobil komandaturo enote prvega okupatorja (Ribniška četa).

      Pri kapitulaciji enega okupatorja je ta predal orožje prvemu okupatorju, da je
      lahko napadel turjaški grad. Ni ga predal izdajalcem slovenskega naroda, ki so
      se mu priključili in bili takrat v gradu (zanimivo kajne).

      Drugi okupator je pri preigravanju s prvim okupatorjem posluževal podobne
      taktike.

      Ko je prvi okupator z izdajalci slovenskega naroda prišel v slovensko vas je
      nekajkrat ustrelil proti drugemu okupatorju in nato junaško pobegnil v zavetje
      slovenskih gozdov. Seveda je drugi okupator pribesnel v vas, jo požgal, nekaj
      domačinov postrelil, ostale pa odvedel v internacijo – koncentracijska
      taborišča.

      Ko je kapituliral še drugi okupator je prvi okupator z izdajalci slovenskega
      naroda počistil one druge izdajalce in z njimi še veliko zavednih Slovencev ter
      tistih, ki so kaj imeli in so pomenili moralne avtoritete v slovenskem in
      lokalnem okolju med njimi tudi veliko žensk in otrok in jih zmetal v brezna ter
      zazidal v rudniške jaške.

      Zadnjič sem prebral, da je bilo srečanje preživelih ob obletnici osvoboditve
      nemškega koncentracijskega taborišča.

      Srečanja preživelih iz Teharij ni – ni nihče preživel in enako velja tudi za
      one iz Hude jame pa one Cigane (Rome in Sinte njih nekaj sto), ki so jih 42
      leta okrog Kanižarice namesto drugega okupatorja, možno po nijhovem nalogu
      , potolkli pripadniki prvega okupatorja
      s pripadajočimi izdajalci slovenskega naroda.

      Divjanje nad svojim narodom brez kančka vesti in trohice viteštva je
      značilno za izdajalce slovenskega naroda, ki so se izživljali nad Slovenci ob
      pomoči prvega okupatorja Iz tega lahko ugotovimo, da je bila izdaja uspešna.

      Potem se je okupacija slovenskih dežel nadaljevala in še vedno so po naših
      deželah hodili vojaki, ki so govorili tuj jezik in nosili orožje.

      To je trajalo do osamosvojitve, ko je bila okupacijska vojska izgnana iz
      slovenskih dežel, pravi osvoboditelji pa so bili ob tem zaznamovani.

      Ker je bila Slovenija osamosvojena in ni bila ob tem tudi osvobojena (vsi
      vzvodi oblasti so ostali v istih rokah), se nam dogaja, da osamosvojitelje
      zapirajo in šikanirajo, tiste, ki so pa so po Sloveniji streljali in delali
      škodo pa so sodišča oprostila.

      Prav tako ta sodišča oprostijo tiste, ki so pokradli težke milijone, zaradi
      procesnih napak in pomanjkanja dokazov in tudi za narkokartel velja podobno.

      Ravno tako se je v tem času zgodilo slovenskemu odposlancu v mestnem
      parlamentu, da je bil z ukazi v tujem jeziku na ukaz župana odstranjen iz
      parlamenta.

      In ko se pripelješ v Ljubljano po južni vpadnici z Barja, te na levi strani z
      objekta ob cesti še vedno pozdravi okupatorska rdeča zvezda.

      Zato lahko le ugotovim, da nikjer na svetu okupatorji in domači izdajalci ne
      spoštujejo osnovnih etičnih in moralnih norm in tudi v Sloveniji ni nič
      drugače.

      To so po mojem mnenju glavni razlogi katastrofalne situacije pri nas, ki so
      posledica opisane okupacije in zaradi katere imamo veliko množico nezaposlenih,
      že skoraj četrt milijona revnih, ki potrebujejo pomoč, da preživijo,
      doplačevati moramo zdravila, ukinjajo ambulante javnega zdravstva, intenzivno
      poneumljajo mlade generacije z usmerjenim izobraževanjem, ki ga vodi fdvizem.

      Iz povedanega lahko sklepam, da je cilj te okupacije osiromašenje in poneumljanje in s tem izničenje slovenskega naroda.

      Za povrh pa še zvemo, da nam vlada krade iz naših (državnih) rezerv in daje novim okupatorjem, da se bodo lažje znašli.

      Šele ko bomo utišali te potomce okupatorjev in
      domačih izdajalcev bo omogočen civilizacijski napredek in razvoj v tudi slovenskih deželah.

     • Slovenec 33

      Natančen odgovor se v tem mediju cenzurira, zato boš ostal neveden idiot, ker informacije ne krožijo.
      Še en topoumni produkt usmerjenega izobraževanja pod vodstvom fdvizma ima nalogo, da blokira RESNICO. Takle mamo.

     • Tone

      Ne bom ostal neveden idiot, ker sem tvoj odgovor dobil na mejl še preden je bil izbrisan.

     • Slovenec 33

      Če si prebral, ti bom hvaležen, če napišeš kaj v sestavku ne drži.
      Vnaprej hvala.

     • Tone

      Vidim, da znaš biti tudi prijazen, ne skrivaj tega.

      Nisem zgodovinar, ne pravi, ne amaterski, zato nisem kvalificiran ocenjevati, kaj v tvojem sestavku ne drži. Ne razumem pa, zakaj to sploh pišeš. Jaz sem želel samo, da poveš naravnost, kdo kaj prikriva in pred kom, kot trdiš zgoraj. Samo to, naveličal sem se splošnih natolcevanj.

      Sicer pa sem tvoj sestavek prebral z veliko muko in le na tvojo prošnjo. Za moj okus se malo preveč poetično izražaš in tako, da te razumejo le somišljeniki. Jaz sem se čisto izgubil med številnimi okupatorji. Za te okupatorje pa že lahko rečem, da gre za tvojo interpretacijo, ki pa ne drži (ampak ne bi želel razpravljati o tem).

      Moram reči, da ne razumem zakaj so ti to izbrisali, saj gre le za osebno interpretacijo znanih dejstev. Zgodovina je znanost zato, ker ne išče dokazov za svoje teorije, ampak postavlja teorije na podlagi odkritih in preverjenih dejstev. upošteva razloge za in proti. Ti pa upoštevaš smo tiste dogodke, ki dokazujejo tvojo teorijo o okupatorjih.

      Na primer: Korošec je pozneje zelo tesno sodeloval s Srbi pri utrjevanju unitarne Jugoslavije, kar nam Hrvati še danes upravičeno zamerijo.

      To, da so Italijani po kapitulaciji izročili orožje partizanom, ni nič nenavadnega, saj so bili partizani zmagovalci. Treba pa je tudi vedeti, da je bilo v Italiji močno komunistično gibanje in mnogi navadni vojaki, ki niso bili fašisti so s partizani simpatizirali. Da so pomagali partizanom in ne svojim dotedanjim sodelavcem, je tudi razumljivo: nihče ne ceni izdajalcev, tudi tisti, ki jih potrebujejo ne.

      Nekateri so nemška taborišča preživeli zato, ker jih je zavezniška vojska osvobodila. Nemčija je bila premagana, preden je delo dokončala. Zmagovalci pa so lahko v miru dokončali, kar so se namenili. Sicer pa je tudi iz Teharij nekaj preživelih pričevalcev.

      No sedaj pa še ti preprosto naštej
      kdo prikriva:
      kaj prikriva:
      pred kom prikriva:

  • merim

   Zgleda da so bolj povrsno opravl delo. Al si ti potomec onih ko so spizdli u argentino

  • Hribouc

   Je natanko tako, še malo bolj veliko je!

  • Wizeman

   Kdor opravičuje zločinca je pravtako zločinec. Ni ga večjega zločina kot izdajstvo lastnega naroda in sodelovanje z okupatorjem. Enostavno ga ni.

 • VanTeg

  Die rote komunische schwien, raus aus Slowenien!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!