Velik del ljubljanske kulturne srenje stopil v podporo Anžeta Logarja za župana Ljubljane!

Foto: STA/Facebook

Glede na to, da kultura predstavlja enega izmed osnovnih temeljev nacionalne zavesti, je nujno, da ji država, kot tudi občina omogočata rast in razvoj, predvsem pa ustvarita pogoje, v katerih lahko v polni meri zaživi. V luči približevanja lokalnih volitvam so številni ugledni ljubljanski kulturniki izrazili podporo dr. Anžetu Logarju za župana Ljubljane. Med njimi so: Lovrenc Arnič, Ivo Ban, Tone Kuntner, Jurij Souček, Elda Viler, Marko Fink, Milena Morača, Marjan Zgonc, Matjaž Štine, Jože Snoj, Marta Jakopič Kunaver in doc. dr. Brane Senegačnik. Omenjeni spadajo med 63 znanih Ljubljančanov, ki so v pismu podpore zapisali, da je način dela aktualnega župana Zorana Jankovića nesprejemljiv za njihov vrednostni sistem in obstaja alternativa, ki jo predstavlja prav Logar.

Doc. dr. Brane Senegačnik je slovenski pesnik, prevajalec in esejist, ki je leta 1994 diplomiral iz klasične filologije na Filozofski fakulteti v Ljubljani. Leta 1995 se je zaposlil na isti fakulteti, prevedel Sofoklejevo dramo Trahinke in objavil več esejev. Njegova poezija velja za sintezo bivanjske izpovedi, verzne melodike in pretanjene estetičnosti. Do sedaj je objavil že kar šest pesniških zbirk, pri čemer pa je potrebno omeniti, da je bil tudi zadnji urednik Nove revije. (Foto: STA)

Lovrenc Arnič je priznani slovenski dirigent in nekdanji vodja Državne opere in baleta v Ankari. Na Akademiji za glasbo je pričel s študijem glasbe, po končanem izobraževanju pa je prejel tudi študentsko Prešernovo nagrado. Nato je na leningrajskem Glasbenem konservatoriju “Nikolaj Rimski Korsakov” nadaljeval s študijem dirigiranja in se s pomočjo štipendije fundacije IREX izpopolnjeval v Združenih državah Amerike. S svojo dirigentsko kariero je pričel z ansamblom Opere in baleta SNG Ljubljana, kjer je bil dolgoletni dirigent in umetniški direktor. Prav tako je oblikoval Ljubljanski mladinski simfonični orkester, kjer je bil dirigent in umetniški vodja. Z njim je na 8. svetovnem tekmovanju v Kerkradeu osvojil zlato medaljo s posebno pohvalo žirije, postal pa je tudi zmagovalec na 8. tekmovanju mladih glasbenih umetnikov Jugoslavije v Zagrebu na področju dirigiranja. Kot nosilec Gallusove bronaste plakete je poučeval kot izredni profesor na ljubljanski akademiji za glasbo in bil od leta 2005 dalje pomočnik kulturnega ministra Vaska Simonitija. Arnič je sodeloval s številnimi simfoničnimi orkestri in opernimi hišami na Balkanu, v bivši Sovjetski zvezi, Italiji, Franciji, Avstriji, Nemčiji, ZDA  in na Češkoslovaškem, kot dirigent pa je bil gost številnih festivalov doma in na tujem. Vseskozi se posveča glasbeni zapuščini svojega očeta, slovenskega skladatelja Blaža Arniča. (Foto: Nova24TV)

Ivo Ban je slovenski gledališki in filmski igralec, ki je po končanem študiju na AGRFT postal član Slovenskega ljudskega gledališča Celje. Leta 1975 je postal član Slovenskega narodnega gledališča Drama Ljubljana, v svoji karieri pa je nastopal tudi v filmih in na televiziji (Rdeči boogie, Dih, Naš človek, Moj ata, socialistični kulak, Odpadnik). Ban je prejemnik nagrade Prešernovega sklada, leta 1996 pa je prejel Borštnikov prstan, ki predstavlja najbolj prestižno slovensko nagrado za igralske dosežke. (Foto: STA)

Tone Kuntner je gledališki igralec in pesnik, ki je leta 1968 diplomiral na AGRFT, leto pozneje pa postal član Mestnega gledališča ljubljanskega. V svoji karieri je odigral vrsto osrednjih likov v repertoarju MGL in se pojavil v televizijskih igrah in filmih. Svojo prvo pesniško zbirko Vsakdanji kruh je izdal leta 1966, njegovo pesniško ustvarjanje je polno protislovij, prizadevanja po sožitju z naravo, posebnosti življenja na vasi, ustvarja pa tudi ljubezensko liriko in pesmi z družbeno kritično vsebino. Obsežen pesniški opus in s tem doprinos k slovenski literaturi in kulturi mu je leta 2014 prinesel nagrado zlatnik poezije. (Foto: Robert Fojkar)

Jurij Souček je slovenski dramski igralec, ki je diplomiral tako na trgovski akademiji kot tudi na Akademiji za igralsko umetnost v Ljubljani. Vse do svoje upokojitve je deloval kot igralec, občasno pa kot režiser. Kot igralec je leta 1954 nastopil v groteskni komediji Petra Ustinova Trobi, kakor hočeš in v vlogi vohuna Calettija nase usmeril pozornost kritikov in občinstva. Najbolj znan je kot pripovednik otroških del, posodil je namreč glas likom Miškolin, malemu in velikemu pujsu Pipiju in Melkijadu ter Maksipesu Fiku, Kot igralec pa se je preizkusil v filmih, kot sta Ne čakaj na maj in Čisto pravi gusar. Souček je dobitnik Sterijeve nagrade, Borštnikovega prstana, viktorja za življenjsko delo in Ježkove nagrade za življenjsko delo. (Foto: STA)

Elda Viler je slovenska pevka zabavne glasbe, ki je  največjo priljubljenost dosegla v 60. in 70. letih, v času razcveta slovenske popevke. Med pisci njenih pesmi so bili najbolj priznani slovenski skladatelji, kot so Mojmir Sepe, Ati Soss in Jure Robežnik. Večina si je Vilerjevo zapomnila po uspešnicah Ti si moja ljubezen, Lastovka, Nora misel in Zlati prah imaš v očeh. Po tem, ko ji je po osamosvojitvi kulturno ministrstvo odvzelo status svobodnega umetnika, se je iz razočaranja odločila za umik iz glasbe. Na ministrstvu so namreč navedli, da naj ne bi ustvarjala sodobne glasbe. Šele leta 1997 se je po dolgotrajnem pregovarjanju odločila, da nastopi na koncertu vikrške policije, leta 2009 pa je ob 50-letnici svojega prvega glasbenega nastopa priredila odmeven koncert v Križankah. Vilerjeva, ki velja za legendo slovenske glasbe, je prejela posebno priznanje Založbe kaset in plošč RTV Slovenija. (Foto: STA)

Marko Fink je znani slovenski pevec resne glasbe, ki je bil rojen v izseljeniški družini v Argentini. Bil je član več argentinskih vokalnih skupin, s solistično kariero pa pričel leta 1985. Izpopolnjeval se je pri številnih evropskih pevskih pedagogih, leta 1988 pa je na podlagi pevskih uspehov prejel štipendijo in odšel na izpopolnjevanje v London. Leta 1990 je debitiral na salzburškem opernem odru in od tedaj nastopil na številnih drugih odrih po Evropi. (Foto: STA)

Milena Morača je slovenska sopranistka, ki je v Banjaluki obiskovala srednjo glasbeno šolo na oddelku za teoretske predmete in solopetje. Profesorica Julija Pejnović je pri njenem petju zaznala izjemne višine in prirojeno gibkost glasu ter jo zato usmerila v petje najvišjih sopranskih vlog. Vpisala se je na akademijo za glasbo v Zagrebu, a tam študija ni zaključila in ga je nadaljevala v Ljubljani, kjer je leta 1980 diplomirala na akademiji, leta 2004 pa pridobila še magisterij. (Foto: STA)

Marjan Zgonc je slovenski pevec zabavne glasbe, ki je s prepevanjem pričel že v rani mladosti. S svojim petjem je pritegnil operno pevko Ondine Otto, a ker ni imel možnosti, da bi pri njej študiral solopetje, je petje opustil. Šele potem, ko je bil po dobrodelnem koncertu za bolnike, obolele za rakom v Domu španskih borcev deležen pozitivnega odziva občinstva, se je odločil za nadaljevanje glasbene kariere. Prirejati je pričel napolitanske skladbe in posnel pesmi, kot so “O Sole Mio”, “Santa Lucia”, “Serenada”, “Core N’Grato”, posnel pa je tudi duete in tercete z drugimi slovenskimi glasbeniki, med katerimi so Jožica Svete, Simona Weiss in Werner. (Foto: Facebook)

Matjaž Štine je kipar in registrirani samostojni kulturni ustvarjalec. Kot absolventa Višje šole za strojništvo ga je pot zanesla v svet kiparstva, v katerem se je povsem našel. Kot njegovo posebnost štejejo dvajset let razvijanja bronastih replik, med drugim pa je ustvaril več prepoznavnih del, kot so portret Jožeta Pučnika, portret generala Maistra in štiri skulpture mastodontov v Velenju. Do sedaj je bil prisoten na nekaj skupinskih in samostojnih razstavah, za svojo skulptura Vzvišenost II  je v okviru razstave Sublimno prejel celo odkupno nagrado. (Foto: Facebook)

Jože Snoj je pisatelj, pesnik in esejist, ki je po končani gimnaziji v Ljubljani nadaljeval študij slavistike in primerjalne književnosti na Filozofski fakulteti v Ljubljani. V letih 1961-1971 je deloval kot novinar in lektor v kulturni redakciji Dela, v letih 1971-1993 pa kot urednik pri Državni založbi Slovenije. Sprva je ustvarjal za odrasle kot pesnik, nato kot pripovednik, po letu 1970 pa se je usmeril na mladino. Ustvarja pesmi, pripovedno prozo, eseje, kritike in članke ter posega v mladinsko književnost. Zelo pomemben je bil čas njegovega delovanja za Novo revijo, saj je bil nekaj časa celo njen glavni urednik ter soavtor znane številke 57. Je prejemnik številnih nagrad, med katerimi so Tomšičeva nagrada za novinarsko delo, Levstikova nagrade za mladinsko literaturo, nagrada Prešernovega sklada za roman Negativ Gojka Mrča, Jenkova nagrada za pesniško zbirko Poslikava notranjščine in Prešernova nagrada za življenjsko delo. (Foto: STA)

Marta Jakopič Kunaver velja za vsestransko angažirano umetnico, saj je aktivna na področju solopetja, prav tako pa je pesnica, slikarka, esejistka in arhitektka. Po deset let trajajočem delu v vlogi svobodne arhitektke je pričela ustvarjati na področju slikarstva in se usmerila v študij specialke na Akademiji za likovno umetnost v Ljubljani. S svojim ustvarjanjem je prispevala k razvoju cerkvene umetnosti na Slovenskem, pri čemer še posebno izstopajo barvni vitraji. Do sedaj je imela že več kot 200 skupinskih in samostojnih razstav doma in v tujini, objavila pa je številne članke s področja umetnosti, poleg pa ustvarjala prozo in poezijo. (Foto: Facebook)

H. M.

 • Beli Sneg

  So še slovenski umetniki in kulturniki s hrbtenico. Bravo. Škoda ker je preveč tistih z ukrivljeno hrbtenico, prisesanih na državne jasli.

  • O’Brien

   Ni res. Večina je tiho in dela, na volitve pa bodo šli. Tudi družinski referendum smo zmagali.

  • Friderik Peršič

   Ti uporabljaš preveč snega …kaj pa so konkretnega zgoraj omenjeni v zadnjih letih , da ne rečem desetletjih , naredili …?

 • Občasni Komentator

  ZJ ima dobro popotnico v tem, da je imel srečo, da so pred njim bili resnično povsem nesposobni župani oz. zlasti županje. Ta naša zakonska ureditev, ki omogoča kandidiranje do nezavesti (županove ali vseh meščanov) je temeljni problem. Itak, da se v dveh mandatih moč pretirano skoncentrira, in je potrebno tovrstne zadeve s smotrno zakonodajo preprečit. Tudi, če povezave ne nanstanejo kot del nekih načrtovanih goljufij pa se je nepravilnostim, nepotizmu in klientelizmu praktično ni več mogoče ogniti po dveh mandatih. Iz teg razlogov bi ZJ moral odditi. Po drugi strani me pa Logar nekako ni prepričal s tem programom. Problem zdravstva, ki mu je osrednji del je problem države v največji meri, in težko kateremukoli mestu očitaš čakalne dobe v prvi vrsti, ker so ravni zaščite povezane med seboj. V drugi točki poudarja promet, ki pa vendarle ni tako grozovito slab. Je pa zanimivo, da se nihče ne ozre na občuten padec kakovosti zraka v Lj, kar kot nekdo, ki iz Trsta pogosto prihaja v prestolnico opazim ob prvem izstopu iz avtomobila. Tega nekoč ni bilo. O tem pa nobeden nič. A sta potem res onadva največ kar nam LJ trenutno ponuja?

  • rabbit

   Pa kdo je volil ti dve nesposobni županji Danico in Viko ravno ti, ki podpirajo Jankovića. Ravno ti so jo izvolili in bi jih še enkrat samo zato, ker se bojijo, da bodo ostali brez korita, če bi izvolili desnega župana, to mi je včeraj tudi en tak potrdil. Rekel je dobesedno samo, da niso ta beli na oblasti.

   • Občasni Komentator

    Delno imajo prav, ker so nekateri beli vzeli desnico za svojo talko. Jaz tudi ne bi rad imel belih na oblasti. Od rdečih sem že moral prebegniti v Trst in postati zamejec. Bi pa volil normalnega demokrščana, ki ni obremnjen z WWII, kot so pri nas in eni in drugi. Neverjetno je okrog česa se v Sloveniji še vedno kregamo.

    • Steiermark

     ….od rdeih si “pobegnil” v Trst in se pridružil “rdečim”…… Poznam vas, ki se delate žrtve komunizma, v resnici pa ste njihovi zaščitniki in sodelavci! Povsod po svetu, tudi v Nemčiji, so bili ljudje, ki so “pobegnili” pred komunizmom (nihče jim ni mogel pobegniti, oni so jim samo omogočili odhod v tujino, kjer so njihove “žrtve” delale za njih) , v resnici so pa bili udbovski soddelavci, mogoče tudi z zastraševanjem oz. prisilo. Vendar bili so, kot marsikdo od udbovcev, ki je lagodno živel v tujini in ovajal svoje bližnje, prijatelje, sorodnike, ter se predstavljal za žrtev udbe oz. komunizma!

 • Beličič

  Prvi krog smo z malim!Da se nasmejimo!

 • Ne pomaga, premalo.

  • O’Brien

   Kolikokrat boš še isto napisal in dokazal svojo intelektualno inferiornost?

   • Kataklizma

    dokler ne boste razumeli!

    • O’Brien

     A sta dva?

     • Friderik Peršič

      Trije , trikotnik ima tri stranice …

     • O’Brien

      Ménage à trois.

 • Grog

  Pa da vidimo kok LJ spostuje vse te ljudi , ki stojijo za Logarjem ;)

  • Steiermark

   Ja tukaj se bo pa res pokazalo, koliko Ljudi, poštenih in sloveniji zavezanih, živi in voli v Lublani ali pa je pretežno jugokomunistični ološ!

   • Friderik Peršič

    Jugokomunistični ološ , hahaha …pravi nekdo , ki sploh ni iz Ljubljane in se mu v sanjah prikazuje Adolf …

    • SIMON ROZIC

     Tudi za te velja, črkuj: I D I O T

     • Friderik Peršič

      Opa , naučil si se novo besedo …a si dobil liziko za nagrado …?

    • Steiermark

     če se tebi , tudi ponoči prikazuje JJ in si zato podnevi tudi zmeden, da neveš kaj čvekaš, pusti mene pri miru z Adolfom, za katerega pa lahko trdim, da je bil zločinec manjšega formata, kot tito, ki je poleg klavca bil tudi pedofil in je poklal, več kot 200.000 poštenih in zavednih Sloencev ter njihovih potomcev, majhnih otrok. Sramuj se ološ!

   • Sani Rijavec

    Ti si sramota za Slovenijo.

    • Friderik Peršič

     Hlapci , kaj češ …

 • oto

  Souček, Morača, Elda, Ban…zelo ste me razočarali……..

  • Steiermark

   Ja, takšne pritepene antislovence, katerim spadaš, vedno, pravi in zavedni Slovenci “razočarajo”, ker pač ne prenesejo vaše subkolture in divjaštva!

   • Miro

    pa ti si res nepismen, ali se delaš

    • Steiermark

     Ne skrbi za mojo “pismenost”, raje poskrbi za svoje “očlovečenje in poštenost”!

     • Kataklizma

      Kaj je očlovečenje??

     • SIMON ROZIC

      Kaj je očlovečenje?…postati človek iz ničesar ali v tvojem primeru
      iz – dreka!

     • Kataklizma

      Beseda je izmišljena, vsaj ne v tvoji “materinščini”

 • APMMB

  ZJ je tipičen partijski aparatčik. Partija ga pošlje na partijski “zadatak”, mu sporoči nalogo, ki j mora izvršiti in ga opremi z denarjem. Njegova naloga je izvršiti zadatak. Ne gede na to, koliko stane in koliko žrtev je za to potrebnih. Aparatčik, kakršen je, to v zadovoljstvo partije izvršuje.
  Partija, ki jaha državo izdaja povelja, država pa mora naročeno plačevati.
  Partija na ta način dosega uspehe, nihče pa se ne sme vprašati, koliko ti uspehi stanejo.
  Najbolj bleščeči uspeh, ne sicer naše slovenske partije, ampak partije na sploh, je bila izgradnja Murmanske železnice v deželi proletariata, Sovjetski zvezi, ko je za vsak šverler (železniški prag), umrl eden sovjetski delavec.
  ZJ se poslužuje podobnih metod, le človeških žrtev je manj. Po partijski logiki pa je mogoče in celo zaželjeno uporabljati jezuitsko pravilo, da namen posvečuje sredstvo, zato je Zokiju dovoljeno praktično vse.
  Na voljo ima dovolj denarja, mnogo več od kateregakoli slovenskega župana in je imun pred sodišči.
  S tem je fenmen nauspešnejšega župana, čutečega socialista in velikega gospodarstvenijk pojasnen.
  Pojasnjeno pa je tudi, da partija in CK še vedno obstojata v Sloveniji.

 • Mare

  Zastonj cvilite. Volilci izbiramo in raje imamo Zokija kot Logarja.

  • Steiermark

   Nihče vam ne brani “radi imet zokija”, vendar, za Božjo voljo, peljite si jih , k sebi domov, ne pa da se množite pri nas, v Sloveniji, kot podgane in nam vsiljujete svojo vrsto za vladarje….

   • Miro

    za edino podgano vem da je na Trstenjakovi

    • Steiermark

     Izgleda, da je od vas pobegnila…… vendar na Trstenjakovi nima dolgega življenja, ker tam redno izvajajo deratizacijo, ki so jo pa pri vas prepovedali, ker bi potem bilo konec podganjega in protičloveškega sistema – režima, pri nas!

     • Miro

      ja ampak ta se je prebarvala in jo”deratizacija” ni uničila

     • Steiermark

      Vaše prebarvane podgane, so že zdavnaj svojo prebarvanost izgubile – zblajhale, pa tudi korajžne ste bolj, ne skrivate se več po luknjah in rovih ampak kar direktno napadate Ljudi, ker vam očitno deratizacija ni prišla do živega – odporne ste na vsaki strup. Pa počakajmo, kaj se bo zgodilo z vami, ko vas bodo musliji, po šeriatsko obdelali, ko jih tako na veliko vlačite k nam, z namenom, da si pridobite volilce in tiste, ki bodo namesto vas “opravili” z nami Ljudmi….. Mislim pa, da bodo z vami opravili najprej, ker oni take kot ste vi “ponucajo” od zadaj, če jim kamel in otrok zmanjka ter vas začeli z vašim podganjim vladdarjem vred, metati z lublanskega nebotičnika!

     • Kataklizma

      Beseda dneva: DERATIZACIJA.

      Katero besedo se boš do jutri naučil(a)?? Probaj z DEFENSTRACIJO.

 • Pika

  Ljubljana je svobodno in odprto mesto in zato ne mara skrajne desnice.

  • Steiermark

   ….zato pa “marate” ultralevico, ki je v Sloveniji odgovorna za več kot 200.000 smrti, poštenih in zavednih, ter tisoče njihovih otrok, ki so jih poklali po nalogu komunistične drhali, pokole pa so izvajali turški hlapci – srbi! Sedaj bi nam pa radi, popolnoma zavladali, ne samo v Lublani – srbski ološ, potomci ali pa kar sami (podporniki le teh), morilci!

   • Miro

    juto v letu 2018 ….

    • Steiermark

     Kdaj se boš naučil slovenščine, da neboš svojih nerazumljiih jugošifer, mazal na tem portalu?

     • Miro

      hahaha bebo : ne boš in ne neboš…..nepismenec

     • Steiermark

      ha ha ha , podgana, neboš in neboš postal ne pismen, niti se učlovečil, podgana pač ostane podgana, lahko edino “deratizirana – crknjena”!

     • Miro

      hahahah….. priporočam terapijo

     • Steiermark

      Zrihtaj si jo, morda ti bo kaj pomagala proti deratizaciji!

     • Miro

      če jajotu ni, tudi meni ne bo bebo

     • Steiermark

      ja, tistim zapriseženim jugobebcem res nemore škoditi nič, tudi deratizacija ne, preživite, ker si z vsakokratno deratizacijo ojačate vaš “obrambni mehanizem” in obstoj, ko se zažirate v človeško tkivo in moralo!

     • Kataklizma

      Waaaw, evo napredka … blizu, bliiizuuuu :D

     • Vera

      Pri vaših komentarjih sem žal tudi našla napake .Ne pišem zaradi sebe , temveč zato, da boste pisal pravilno . Npr. nemore , ni prav , temveč ” ne more ” .Drugi vaš primer = neboš , pravilno je : ” ne boš ” .Oprostite, da sem vam to napisala , ker prvo moramo odpraviti svoje napake, potem jih očitati drugim, ki se nočejo popraviti pri pisanju komentarjev .

     • Steiermark

      Ali ste “lektorka” na tem portalu?

     • Kataklizma

      Terapija je namenjena zdravljenju stanja, kar deratizacija ni (je zgolj proces, ki pripelje do stanja smrti) … tako da, ponovno, kako lahko terapija pomaga proti deratizaciji?!?! Sploh pomisliš, preden kaj napišeš?

     • Kataklizma

      Nihče ne “deratizira” sam od sebe … deratizacijo naredi človek, podgana sama nad sabo zelo težko … začnimo pri osnovah raje, deratizacija je prezahteven pojem zate.

     • Sani Rijavec

      IQ okrog 69. Podn si, in podn boš kasiral.

     • Steiermark

      Nisem vedela, da imaš IQ celo 69, mislila sem, da je okrog 20, sodeč po tvoji agresivni in prostaški drži, ki se je nemoreš rešiti, kajšele, da bi se lahko v Sloveniji asimiliral – kultiviral….. Seveda glede pameti ti nemorem sponašati, saj si je nisi sam izbiral , dali so ti ga tvoji starši (!), ki še ga zase niso imeli dovolj… Tudi ti boš ga kasiral….tvoja zloba in grožnje te nebodo obvarovale pred samim seboj! Grozi, grozi, drugega itak ne znaš!

     • Občasni Komentator

      ko boš ti neboš napisal pravilno :)

     • Steiermark

      jugopriseljenci me nerabite poučevati o pravilnem pisanju slovenščine, raje se je sami naučite….

     • Občasni Komentator

      nerabite….a ne?

     • Friderik Peršič

      Vidite , tako je , ko naciju popustijo živci …v trenutku pozabi slovnico …

     • Steiermark

      jugofašist, jaz lahko pozabim slovnico (ali pa se mi je za vas , ne zdi vredno uporabljati) m tu kot jugos v Sloveniji, se je pa moraš najprej naučiti…… Bo šlo? Dvomim, ker za to ni dovolj IQ 70!

     • Steiermark

      ne, nerabiteeee

     • Sani Rijavec

      Kreten….spelji se, ker škoduješ Logarju.

     • Steiermark

      Žalitev ali tudi grožnja, kot običajno? Zakaj vedno ponavljaš svoje ime, meni je dovolj, da si se že enkrat predstavil s kretenom, sem si zapomnila, pa tudi kopirala!

  • boogin1

   Ja vem, da mesarsko klavski komunajzli podpirate kriminal, seveda z obilno podporo komunajzarske vlade, ki se trudi uvesti komunistično diktaturo, odganja uspešne podjetnike, nesposobne župane pa nagrajuje država in volivci.
   Takoimenovano svobodno mesto se spreminja v komunajzarsko greznico, postavljajo se stolpi v z rdečimi zvezdami, da ima prišlek občutek, kot da se je znašel v nekem preteklem totalitarnem obdobju, rdečih zvezd še v Rusiji in Kitajski več ne popajo.

   Najbolje mu gredo od rok akcije z roko v tujih/naših žepih, seks in druge afere, dokaze pa mu krivosodje pod taktirko komunajzelske vlade pridno briše.
   Ko mine doba kumunajzlov, za vami ostane obubožano, bankrotirano ljudstvo in gore trupel.
   Takole je sposoben vaš tovariš ZJ, da o 200 milijonskem dolgu, ki ga odplačujemo vsi državljani najboljšemu moneydžeru ne govorim:
   https://skandal24.si/…/jankovicev-stecaj-dolguje-vec…/
   SPLOH PA TOLE JE SRAMOTA:
   http://www.bizi.si/…/podjetje-druzine-jankovic-se-je…
   Samo na žalost, ko bo prišla nova kriza in ura streznitve, bomo vsi državljani to drago plačali
   Kaj koristnega ni beton. Mostove in zgradbe lahko zgradiš in porušiš, kulture in identitete, ki se je gradila skozi storltja in tisočletja, pa ko jo enkrat izgubiš ne dobiš več nazaj, zato je lahko župan Ljubljane samo nekdo, ki pozna in ne sovraži slovenske kulture. Menim pa da je na žalost z Ljubljano konec, nikoli ne bo več taka kot bi jo želeli imeti, krivi za to pa so volivci, ki takega župana podpirajo, ki razen betona ne prinaša nič dobrega našemu ukradenemu mestu Ljubljana. Krivi so volivci, ki sploh dopuščajo, da ZJ, Tanja F.,,,, in ostala komunajzarska fašistična zalega, v središču LJ vabi nezakonite migrante in njihove družine.

   • SIMON ROZIC

    PRAV IMAŠ V VSEH POGLEDIH! Tudi Tito je imel rad polpismene revčke,
    ki jih je uničeval in ohlapčeval na svoj diktatorski način: “tebi drobtinico, meni
    limuzinico ; tebi barako, meni palačo !” Še pomnite tovariši ?

  • Steiermark

   si mislila, da je Lublana postala “balkansko in fašistično rdeče mesto”?

 • Miro

  premalo…..hahahaha. Čudno, vsi podpirajo tega siromaka Anžeta, pa ne bo dosegel več kot 17%… bogi Anže da se je pustil takole ponižat

 • Slehernik

  Žal ne bodo pomagali glasovi teh nekaj kulturnikov. V močvirju odločajo glasovi pritepencev iz Balkana in ti so na strani čefurja

  • mona lisa

   je teh si je privlekel iz Srbije dosti in lepo poskrbel za njih. potem so še tu muslimani, topli in seveda komunisti na čelu z Kučkotom.

   • Kataklizma

    pa ne pozabi vseh, ki volijo Jankovića samo, da jo SDSu zagodejo!!!

  • Friderik Peršič

   Res je , v Ljubljani živi cca 300 tisoč čifurjev …sem jih preštel , ni pa daleč tudi dan , ko bomo zavzeli vso Slovenijo – in jo preimenovali v Zokislavijo …

   • Steiermark

    sanjaj ubogi srbin o svoji zokilandiji, ki jo boste imeli v Tivoliju, v kletki zraven opic….

  • VERRZIFIKATOR

   Spet oglasil se je komentator,
   velik bil podpornik je maršala,
   toda to nikakor ni več šala,
   oče bil je nemški okupator.

   Isti se je spet legitimiral,
   pravo stvar o njem le vzemi v roke
   in potem povej mu na obroke,
   da docela se je profaniral.

   Kakor Jajce isto rojstno leto,
   šifra šestdeset pa tisočakov,
   koliko kot udbovček korakov
   je naredil, saj je vse posneto.

   Da prav rad je udbovček ovajal,
   vedeli povedati so mnogi,
   znašel se je v marsikakšni vlogi,
   ko se za denar je pač prodajal.

   Zglede takšne je imel v bližini,
   dobro vedel, kdo se še prodaja,
   v pravem smislu, ne da le izdaja,
   ta, ki poštenjaka danes hlini.

   • Friderik Peršič

    Ponavljaš se , stihoklepec …pa rahlo mimo …

  • Vera

   Ne vsi,ker so ga spregledali .

   • Slehernik

    Spregledali kaj? Konkretno prosim. Povej samo eno packo v njegovi dosedanji karieri

 • Slovenec sem

  Janković je župan v odhajanju, četudi se vsi Titovi komunisti podelajo v edine gate, ki jih imajo na sebi.

  • Miro

   ja odhaja v nov mandat…

   • Friderik Peršič

    Hahahaha …in po tem še naslednji …

  • mona lisa

   Upam da imaš prav.

 • Vladimir

  Logar nima šanse,žal.Ta smrduh iććć ima za sabo srbe,musliće,pedere in komunarje Te gamadi je polna LJubljana BOG pomagaj Sloveniji

  • mona lisa

   Ja to je problem.

 • BlackOpsSystem

  in kako lahko pop24kur poroča, jankovič 56%, logar 18%….javnomnenjske raziskave??? Kakšna bo to pizdarija k se jim bodo te številke v ksihte skorumpirane zaletele!!! Logar za župana Slovenije!!!!

 • Ryuk

  Zgleda, da janović ni nič naredil na področju kulture. Samo en “koncert” (sicer pa politično-propagandni shod za promocijo totalitarnega socializma) kvazikulturnice makarovićke.

  • Steiermark

   Saj je pa vendar vsesplošno znano, da takšni neočlovečeni izmečki, ne potrbujejo kulture, ker je le ta moteča zanje, oni imajo in širijo svojo subkulturo oz. divjaštvo, ko “kulturno uprizarjajo” jahačice psov oz. podložnice psom, v “kulturne namene , z raztrgano zastavo na vampu ter vmpirke z rdečo zvezdo ter promoviranjem komunističnih zločincev!

   • Sani Rijavec

    Ja tvoj način komuniciranja je res na nivoju. Kaj naj ti rečem, aspekt in ocena kot jo ti rad daješ ostalim; komuniciraš na nivoju gnojnice.
    V dobro Logarja, nas, ki živimo v Ljubljani… te prosim, da se odstraniš in zadržiš komentiranja pod županskimi volitvami. Spokaj se in komentiraj štajerske volitve. Najbolje pa, da se odstraniš kompletno. Uporabi na sebi kako tebi tako ljubo in milo nacistično metodo, saj ti je to blizu kajne.
    Stuširaj se mogoče.

    • Jovo Jamnica

     Tip je moten. Ignoriraj ga.

     • Friderik Peršič

      A ni baba …?

     • Jovo Jamnica

      Ne vem… Po nicku spola ni mogoče določit. Baba lahko piše kot det in obratno.

     • Steiermark

      joviću, glede na tvojo vsestransko prizadetost , tudi umsko, razumem, da zaradi nizkega IQ ki je na višini IQ podsaharskih opic,ti pač določene zadeve ne pridejo do živega in jih enostavno nemoreš razumeti, ne razumem pa , zakaj moraš biti zraven vse prizadetosti, še zloben . Takšna kombinacija je pa uničevalska – zate in tvojo okolico…..Nehaj že enkrat s svojo zamerljivostrjo in zlobo, saj vendar veš, da ti nisem jaz kriva za tvoje razočaranje in trpljenje, ki sta ti ga povzročila tvoja topla bratca, marko in uroš. Vsakemu buziju pač nisi interesanten, sprejmi to in se druži samo z onimi, ki ti “prikimavajo”, tako kot tisti moteni tukaj na spletu….. Tako se pač godi tistim, ki se grejo čudne igrice in niso ne moški ne ženske ampak tako duhovno , kot telesno “s posebnimi potrebami”!

    • rrrrr

     Sani, oprosti, ampak dvomim, da si Steiermark dobro razumel. Kritizira namreč ,,kulturnike”, ki so v multi-kulti-peder agendi. In te finacira ljubljanski cigo!.

  • Nata

   Hm. . . na ono Hrvatico si pa pozabil ?

   • rabbit

    Si opazila, da že dolgo ne poje več očitno se ji je hotel vsiliti kot farmacevtki pa je rekla J… se.

 • Novakec1

  Na volitvah pride do izraza čredni nagon ne pa kvazi alfa samci in samice. Kakšna čreda je v lublani bulani se pa ve, na žalost pa se to širi tudi po ostalem delu slolandije.

 • VERRZIFIKATOR

  Anton Tomaž Župančič

  ŽUPANOVA MICKA NA ODER POSTAVLJENA

  Linhart ga na deske je postavil,
  prvo v zgodovini dramsko delo,
  ki je v gledališču zaslovelo,
  toka ni nihče več zaustavil.

  Da kultura reši le rojake,
  vedel Linhart je, napol Slovenec,
  češki sin, ki dal nam je prvenec,
  in pokazal pot rešitve vsake.

  Micka je županova lik glavni,
  delo kar po njej se imenuje,
  ki ji varanje je najprej tuje,
  ki naseda opici brezsramni.

  Ta jo vsa zvijačna zapeljuje,
  kaj vse ji v oblakih ne obeta,
  Micka z njo je sprva že objeta,
  saj tako lepo ji natolcuje.

  A potem razumnost vendar zmaga,
  da je prevarant njen zapeljivec
  se izkaže, velik primitivec,
  le kultura Micki v tem pomaga.

  In ko pride odločitve ura,
  Micka odločitev vsem predoči,
  da njen ženin bo Anže, odloči,
  končno zmagala da je kultura.

 • luka globus

  Jankoviću vse vzet, zapret za 10 let pol pa izgnat!

  • VERRZIFIKATOR

   Zoran Levičnik

   LEVIČARJEV KONEC

   »Keša nimam, tudi nimam čekov,«
   v strahu se levičar izgovarja,
   zlog posebej vsak tako poudarja,
   da opran v nebesih bil bi grehov.

   »Verjemite mi, sem brez denarja,«
   prepričuje roparja prestrašen,
   včeraj aroganten, samopašen
   zdaj zaman kot revež se pretvarja.

   »Daj denar, sicér boš ob življenje,«
   sliši zadnje roparja svarilo,
   sliši, dal mu je zagotovilo,
   da prikrajšal ga bo za trpljenje.

   Ne, levičar se je brž odločil,
   žrtvoval se bo, naj ga ubije,
   črna zemlja naj telo prekrije,
   čaka, kdaj ga tolovaj bo počil.

   Dal življenje svoje bo poceni,
   dal ga bo, četudi bo za vedno,
   saj brez keša je povsem brezvredno,
   saj denar mu vendar vse pomeni.

  • Steiermark

   ……skupaj z musliji….

 • mona lisa

  Če tokrat zmaga mafijozo Jankovič potem so ljubljančani čisto usekani. isto tako če v Mariboru zmaga Arsenovič. Mar res nimamo dovolj svojih poštenih ljudi da bi krojili usodo občanov mafijozarski Srbi?

  • Borut Stari

   Vprašljiva je moralna struktura-etos večine volivcev.

 • Olga2345

  Vsem podpornikom g. Logarja je skupno, da so uspeli sami, s svojo sposobnostjo in delom, so pokončni, zavedni in imajo visoko moralno integriteto! Lahko so nam v ponos! Velik poklon!

 • Poserjemsenavse

  Zakaj ga šparaš Logar,zakaj?

 • karpelec

  Kako je lahko to mogoče, da se bela Ljubljana zadovolji z županom, ki se iz vsake slike prazno reži celi Sloveniji v brk in pooseblja vse čudne rabote ameriškega divjega zahoda.

 • Sem ljubljanska smrdljiva golazen , ki se pise na ić ;) In ker me redno zalite , je Logar izgubil moj glas!

  • montyamp

   Tvoj j glas je bil že izgubljen ko si se rodil .
   Pametni volijo pametne in država stoji .
   Tvoja sorta živi od pufov .

   • Zanimivo samo potrdil si moj zapis , hvala ;)

  • Anton

   te je morda Logar žalil?

   sarkazem press

   • Z odvzemo denarja LJ , me je uzalil ( ker zgleda , da kaznuje ljudi , ki volijo napacno ). Predvsem me pa moti, da nic ne rece glede tega obnasanja. Torej ga del volilcev sploh ne zanima in na tak nacin ne zmagas v LJ :p

    • rabbit

     Anže Logar je samo glasoval zato proti, ker so denar namenili samo Ljubljani, zakaj bi ti imel denar nekdo na Goričkem pa mu ne privoščiš vodovoda in kanalizacije. To Ljubljančani že imamo tam pa še leta 2018 nimajo.

    • Steiermark

     Da vam je pa zoki vzel 160 milionov denarja, ki je izpuhtel neznano kam, to te pa ne moti? Seveda ne, balkanska nadmudrovalska miselnost! Takšni kot si ti, je tudi bolje, da ne date svojega glasu g. dr. Logarju, ker bi se vas on sam odpovedal!

 • Desnaki skos pozabljate , da zupana izvolijo navadni ljudje , po katerih veselo pljuvate in tako Logarju odganjate volilce!

  Ampak za vas je to zf ;)

 • montyamp

  KOMUNISTE NA ODPAD .
  POLJSKA , MADŽARSKA , ČEŠKA , SLOVAŠKA , VSI SO SE REŠILI PRIMITIVIZMA .
  KAJ ČAKA SLOVENIJA ????????????????????
  LOGARJA ZA ŽUPANA ….

 • Domus Lubus

  Če izvzamemo
  vse lažnive pisatelje, spolno izprijene igralce, novinarje, kateri so kučanovi
  podložni psi in glasbenike kateri v besedilih svojih pesmi ne izražajo
  nestrpnosti do drugačnih in ne poveličujejo skrajno desnih vrednot stranke SDS,
  nam ostane ta šopek cvetov slovenske kulture.

  Slovenija gre
  naprej, pod praporom stranke SDS. Naj Ljubljana postane lepo mesto, polno
  nestrpnosti do drugačnih, naj se izžene homoseksualce, južnjake,
  muslimane, črnce, novinarje, igralce, feministke in levičarje nasploh.

  Živela SDS!

  Živel Janez Janša naš heroj!

  Živel Logar, nov ljubljanski župan!

  • Vojteh Dovč

   spet zmaga ,kot na prejšnih volitvah…in potem??

   • Steiermark

    Po vaših izračunih je 25 % manj kot 13% – in tako nam komandirajo gnide, ki niso in še vedno nimajo pravice do vladanja!

  • Grog

   ” naj se izžene ” ojojoj . Ti pa si se zmer nacist zgleda ;)

  • tohuvabohu

   Jašafobija je huda in neozdravljiva bolezen, ki udari na možgane.

   • Steiermark

    Ampak za te amebe se ve, da nimajo možganov, morda imajo male možgane, da se lahko gibajo in koordinirajo svoje gibe – dvignejo roko, ko jim to zaukaže njihov orangutan!

 • luckyss

  Glej no glej…imate celo nekaj pismenih podpornikov, ostali večinoma le nekaj prepevajo ali bluzijo nekaj po svoje…;))
  Zakaj vam torej nihče ne razloži kako in v kolikšnem znesku in od koga lahko stranka najame posojilo…pa tudi pri tukajšnjih “člankih” bi bil lektor dobrodošel…..ipd..
  Ali pa so to le “podporniki na papirju”..

  • montyamp

   Spet uničuješ povprečje na portalu ???

   • luckyss

    Ja in to z veseljem,ker gre za povprečje norosti..;)

   • Svele

    A sta se črt in Jakob pedofilna slovenska prostituta ubila zaradi zlorabe v cerkvi amen

 • M

  Moje mnenje je, da Ko se kulturnik začne obračat v politiko je to izguba- samo povem. Pa naj gre za ameriko ali pa slovenijo. Ker to pomeni, da s svojim delom ne moreš več služit, hop političarje prosit za drobtinice :) In Dokler tudi na področju kulture v slo ne bo narejena neka konkretna čistka ne verjamem nikomur več . Da ima nek sazas ne vem kakšne mahinacije finančne (seveda z davkoplačevalskim denarjem) je nesprejemljivo. Kulturo privatizirat, pika. Pa naj se zastave trgajo, da vidimo kdo bo to gledal, bral, poslušal in na koncu kupoval. Pa naj se na trgu milijoni obračajo (česar pa ne verjamem da je kdo izmed slovenskih “kulturnikov” sposoben sploh…brez javnih injekcij) Lp :)

  • Nata

   Seveda ?? Ko boš ti tata – mata v naši politiki, bomo pa umetniki lahko živeli od svojega dela, ali ne ??Dej no, dej !!

   • M

    Jaz nisem nič v politiki :) Lahko pa povem svoje mnenje, ne? No..Ne razumem ravno tvojega argumenta… V Sloveniji bo umetnik težko od svojega dela živel. Premajhen trg…Kar je pa javno…je pa preveč korupcije. In politike vmešane. :) …poleg tega slovenski kulturniki niso za biznis :) kultura pa ni nič drugega kot to. ;) lp

    • Nata

     seveda. Povedal si svoje mnenje. Jaz pa sem se malo pohecala.

  • luckyss

   Delno financiranje kulturnikov se mi zdi pozitivno, ker drugače se umetniki v boju za golo preživetje preveč skomercializirajo…narod pa je že itak preveč poneumljen z govejo muziko, reality showi in podobno pamet ubijajočo navlako..

   • M

    Delno se strinjam,ampak… Je razlika med biti komercialen ali butast in celo vulgaren. In še eno vprašanje…Rality šove ti umeščaš pod kulturo?? ;)…

    • luckyss

     Ljudje se zatekajo k takšnim zadevam, če nimajo dovolj kakovostne ponudbe s področja kulture..in potem tam tudi ostanejo…

 • Foglof Tunek

  Tudi na POPTV so sinoči rekli, da gre za več ali manj za 63 desničarskih podpornikof. Govoriti o kulturni srenji pa je zelo za lase privlečeno…prava kulturna srenja je na levici. Bobu bob !!!

  • luckyss

   Žal mi je Sučka…potem pa sem se spomnil , da je najbolje upodobil ona dva prasca Pipija in Melkijada ;)
   In SDS je odpujsal domov ;)

  • tohuvabohu

   Prava kulturna srenja je tam, kjer se deli denar. Vsi vemo, kje je to.

  • Andrej

   Levo kulturo si lahko ogledaš na Metelkovi. Kar imaj jo.

   • Steiermark

    “levo kulturo” si lahko vsi, vsak dan , ogledujemo na vladi, kjer se prašiči koljejo za boljše mesto pri koritu….

 • Nata

  Ja bravo no !! Kaj bravo – bravissimo !
  Tudi kulturniki kdaj pa kdaj prav pridejo ?

 • Slovenec sem

  Prava kultura se neguje v Rogu in na Metelkovi.

  Tudi Ahmad Shani je začel tam in glejte, koliko je dosegel!

  Danes se že vozi z motornim kolesom.

  In sploh mu ne treba nazaj k ljubljeni družini.

  Najbrž se je že spečal s kako retardirano ljubljančanko.

  • Svele

   Ajde Mars pedofil v cerkev na maso zlorabljati črta in Jakoba .govna hlapcevska pedofilno slovenska .Bog pobij prosim vse Janševe črta in Jakoba amen

  • Tomi

   Hvala za komentar.

 • bednick

  Taprav umetnik se ne bo udinjal politiki!
  Nikoli!
  Je pa res, da bo zato več ali manj životaril.

  • M

   Taprav umetnik je – podjetnik. :) Časi so taki. Kdor ne zna prodat svojega dela, naj ne pričakuje, da bo to zanj delala država. :) Lp

   • luckyss

    Umetnost, ki se množično prodaja pač ni umetnost ampak običajni kič za “širše množice”…
    “50 odtenkov sive” po umetniškem doprinosu ne bo nikoli dosegel najslabšega dela Tolstoja ali npr. Dickensa…po komercialnem uspehu pač…ali pa Dan Brown nikoli ne bo ujel Umberta Eca razen v zaslužku…itd…
    Kaj je torej primarni cilj umetnosti …doprinos človeški notranji obogatitvi in razmišljanju ali zgolj profit na osnovi plitke zadovoljitve človeških primarnih želja..?!

    • M

     Osebno nisem prebrala 50 odtenkov ker me ne zanima sploh ta zvrst. Ne razumem pa, kaj želiš povedati. Ali misliš, da Dan Brown pa ni nič “notranje bogat” ker pač piše za množice in se vrhunsko prodaja? :) …Dejstvo je, da je šlo v Sloveniji to vse predaleč. Preveč denarja gre za umetnike, ki so čist mimo. Oprosti, da nekdo trga zastavo pač ni neka umetnost – denar za to sva pa dala in jaz in ti. Neprostovoljno. Kupila sem pa sama Dana Browna – prostovoljno. :) Lp

     • M

      Vsa dobra dela slej kot prej postanejo komercialna :) Tudi Dostojevski je komerciala :D Pa Eco tudi – prodali so pravice filmski industrij če ne drugega.. Ker so dobra (pusti zdaj 50 odtenkov ampak hec – tudi to je balzam za razočarane gospodinje:)) Tako da vsi ti slovenski umetniki naj malo ustavijo konje. No, tudi nihče ni kot Dostojevski in nikoli ne bo. Mogoče najbližji je po mojem mnenju F.S. Finžgar z delom Pod svobodnim soncem, ki je res lepa zgodba ampak žal velikokrat spregledana. V Ameriki bi bil tole film kot Troja najmanj Petra Jacksona bi pričakovala za producenta. :) Tako da Tudi dela, ki so visoko komercialna je umetnost napisat. In kar je huje – ljudi prepričat, da dajoprostovoljno denar za to (ker denar pač ne gre rad od ljudi) :D …No, slovenska kultura…To ti je pa tragedija! :D Pa lep dan želim.

     • luckyss

      Vsekakor so Iztok, Svarun, Irena, ljubinica, Epafrodit, Radovan ….vredni epopeje v stilu in financah neke “Sutjeske” ali “Neretve”…
      Vrhunski in berljiv roman vsaj na nivoju in celo v stilu Sienkiewicza…
      Žal nikoli več ne bomo tako močni, da bi lahko to posneli…

     • Steiermark

      Saj lahko greš “snemat” domov, v beograd, tam pa ste tako “močni ” (pri jeziku, sedaj, ko ni več slovenskega denarja)

    • Steiermark

     za “pravo umetnost” vam zmanjkuje slovenskih zastav, morda boste pa privlekli jugosrbske z rdečo zvezdo , ki jo boste izrezovali, da boste lahko svoje debele vampe skozi kazali, zraven pa še cucke pripeljali, da vas bodo “zadovoljili” v “performansu”

  • Duhec

   Če je dober, bo preživel. To sponzoriranje vsega in vseh je že smešno.

   • M

    Se povsem strinjam s tabo. Za kulturo (ki je mimo grede čist na dnu) gre v Sloveniji preveč javnega denarja.

 • milanček

  tudi jankovića ne bodo volili vsi južnjaki, tudi med njimi je veliko izobraženih, intelektualcev in vidijo, kako janković krade za megalomanski proračun njegove familije, je pa nerazumevajoče, da je cel kup slovenceljnov možgansko degeneriranih in bodo volili tega kriminalca! žalostno, uboga Ljubljana-Slovenija

  • kraljica vesolja

   Pametni sploh ne gredo volt, sam beboti hodjo na volitve, ker mislijo, da bodo kao neki spremenil. Hahaha. Naivi pa glupi.

  • Svele

   Spet boste nafilali jame domosralci Janševi.smrt fašizmu smrt jansevim Bog ubij Janšo črta in Jakoba pedofile v hozentregerjih

   • boogin1

    Svele
    Verjemi, da bo enkrat prišel čas, ko jo boste ti in tvoji komunajzli dobili po pički in boste odgovarjali za vsa svoja kriminalna dejanja. Upam, da vas od spoštovanih gospodov na primer Janez Janša in ostali uspejo tožiti in istožiti za obrekovanje, da vam nikoli bo več prišlo na misel nekoga klevetati, pobijati nedolžne ljudi in metati v jame, kar bi verjamem klavsko mesarski komunajzli ponovno radi počeli. Ampak sodili vam ne bomo “klerofašisti”, kot nas radi imenujete, čeprav mi takoimenovani klerofašisti sploh ne vemo kaj to pomeni, temveč od izropanega in ogoljufanega ljudstva, ki vas bo linčalo.
    Mi “klerofašisti” bomo situacijo samo opzavovali kot v nekem primeru, ko so se zgarbali cigani i ko je prišla policija, se je eden od ciganov ves krvav po obrazu hitro vsedel na bližnjo klopico in policajem dejal “jest sm sam tudi sedu pa se rezu”.

  • lili pili

   Imas prav siptarji bodo volili za jajotovega kandidata

  • rabbit

   Poznam kar veliko ljudi, ki prihajajo z območja bivše Jugoslavije pa so bolj proti Jankoviću kot kakšen rdeč Slovenjcelj.

 • Vera

  Vsak pošten domoljub bo podprl dr.Anžeta Logarja , ki je res človek dejanj , ne samo praznega govoričenja . Vsem ,ki ste ga že podprli , ste svoje že izpolnili , drugi pa naj še ta dva dni dobro premislijo, preden dajo glas komu drugemu, kot Anžetu, ki nam bo naše slovensko glavno mesto naredil spet ” slovensko ” . Državljani se naj ne bojijo, da za njih v odročnih krajih izven prestolnice ne bo poskrbel, saj ima to v programu, ker center Ljubljane ni vse . Žalostno je , da dosedanji župan v 12 tih letih ni poskrbel tudi za okoličane, saj od urejenega srediišča oni nimajo nič, če so še vedno brez zdrave pitne vode, ki je življenskega pomena .

  • kraljica vesolja

   DOmoljubi niso fašisti, Vera. TI mešaš, in nisi edina, fašiste in domoljube, dečva.Ker jst sem velik domoljub pa kva sem tlele za vas, fašiste, a.

   • Imperial Commando

    TI SI FAŠIST

  • Grog

   Logar je res clovek dejanj, ker smo Ljubljancani volili napacnega , je dal glas za oduzem denarja LJ ;)

   • MižekFiga

    Glasoval je za “pravično delitev denarja”! Bravo mu!
    Ne bo več dolgo, da bo stalno tako, PRAVIČNOI!

   • rabbit

    A ja jebeš ljudi na Goričkem glavno da svinje v Ljubljani dobro živijo to pravi Janković on ena med glavnih svinj iz davkoplačevalskega korita.

    • Tomi

     Ne žali svinj prosim.

  • lili pili

   Rodoljubi pa bomo glasovali za zzookkiijjaaaa

   • MižekFiga

    Ne ga srat, za fukfehtarja srpijanca iz beograjskega pašaluka, hahahahahaah, FUJ!
    S Slovenci srpski rodoljubi veze nimate!

    • lili pili

     Ti imas vezo z belckiii

 • kraljica vesolja

  Beje je Logar nek naslednik Janezka bil. Zato ga je pa naštimu, naj gre kandidirat. Da, k bo spušil, in tud bo na polno, ga bo folk pozabil. Samo eden je lahko vodja, kajne.

  • milanček

   ti si že eden od množice bolnikov, ki volijo lopova, edino vprašanje je, ali si iz jugovine ali slovencelj-bolnik

   • kraljica vesolja

    Jst ne volim, ja samo volim do bola.

    • lili pili

     Jaz pa imam rad pecenega volaaaa

   • Svele

    Odjebi Janšev pedofil pejt v cerkev fukat otroke desnih govna Janševa črt in jakob

    • boogin1

     Svele
     Usekani, umazani komunajzli spet svojo izrojenost obešate na desne stranke. Levajzli ste pedofili tako ali tako po “difoltu”, saj podpirate uvoz kamelojebcev, ki se poročajo s 6 letnimi punčkami, ki jih starci posiljujejo do smrti.

     • Steiermark

      To še imajo po titu, pedofilu in kot njegove žrtve, kot titovi pionirčki

   • rabbit

    slovenjcelj bolnik.

   • Steiermark

    Ali ni več kot očitno, da takšna spaka nemore biti Slovenec – ka, lahko je le jugosrbsko spakedralo, ki pljuva po tistih, ki jo hranimo in vzdržujemo, njo in celo njeno rodbino, ki se je priklatila v Slovenijo!

  • Andrej

   Poudarek je na BAJE. Ti, bajeslovno bitje, a si pogledal vse filme od ALFa?

  • lili pili

   Ja pre pa zver, pa ona z izbuljenimi ocmi, sedaj pa logar…

  • Tomi

   Glej, priporočam ti, da zajebeš JJ in daš glas za Logar ja. Ubiješ dve muhi na en mah.

 • garfi

  DOL Z UDBOPARTIJCEM JANKOVIČĆEM V NEDELJO !!!
  DOVOLJ KREDITOV V NAŠEM IMENU IN KRIMINALA !!!
  VSI NA VOLITVE BREZ IZGOVOROV !!!
  neveljavne glasovnice so enako neumne kot neudeležba
  mafija se boji 18. novembra

  • lili pili

   Kaj pizdis ja na volitve pa za zzookkiijjaa

   • garfi

    ti spizdi
    zoki pa spoki

    • lili pili

     Zoki je car in bo spet zmagalllll huraaaaa

     • garfi

      car podzemlja
      ti še to nisi

     • lili pili

      Res je nisem car, jajo pa je kralj noriskega kraljestva, z noro tv naprej..

 • Borut Stari

  Balkanski način dela aktualnega župana Zorana Jankovića je nesprejemljiv. Je hudo ponižanje človeškega etosa in za moj vrednostni pogled popolnoma nesprejemljiv.. Moj glas bo šel , v nedeljo, alternativi dr. A. Logarju.

  • lili pili

   Jaz bi za zokijaaa

   • Borut Stari

    Dam si ga vzemi in se zabavajta svoji naravi primerno.

    • lili pili

     Ti pa anzata pa se jajota dej, ursko bom oa jaz..

     • Borut Stari

      Ponudba ni v moji domeni. Nisem pederćina, kot si to ti.

     • lili pili

      Ohoooo

   • Tomi

    Te čisto razumem. Ti je dal službo in zdaj mu ga za protiuslugo redno vlečeš, ko moraš govoriti, se pa obrneš, da ti ga po balkansko uturi.

    • lili pili

     Bebcek bogi, nikoli nisem zivel in delal v lj., pedro pa imate veliko med svojimi, pa res a je anza porocen ali je bolj mosko usmerjen

     • Tomi

      Kako pa pišeš, a ne maraš pedrov? Pa ti si homofob. To pa ni OK.
      Hmm, samo malo, podpiraš Jankovića in ostale lefukarje, ki imajo najraje parade ponosa, izobešajo pederajzarske zastave namesto slovenskih in istočasno čez pedre tolčeš. Zdaj pa razumi, če moreš.

     • lili pili

      Cez skrite pedre, ki so v politiki, teh pa je prevec tako na levi pa tudi na desni, drugace pa nimam nic proti njim ce se drzijo za sebe

 • Amerikanc

  Vedno je bilo tako, da poznamo umetnike z dušo, za dušo in telo in težko zaposljive umetnike, ki se prodajajo in klanjajo pred Magistratom. Tem drugim je zadnje čase kar malo mučno, ker bi tudi oni zavrgli Zokita, a kaj ko so “odvisni” !

  • M

   Točno tako.

 • boogin1

  Vem, da ste komunajzli kratke pameti in da vam matematika povzroča težave, enako so pokazale tudi zadnje parlamentarne volitve. V vladi sedijo in zasedajo ministrske položaje in odločajo o usodi države osebe, ki na parlamentarnih volitvah sploh niso bile izvoljene. Motene osebe-skorajda še otroci v parlamentu bi uvedli nacionalizacijo in komunistično diktaturo. Najboljšemu menedžerju in županu Lj. Se enkrat odpiše 16 milijonov, drugič 5. Brišejo se dokazi, medtem sinovi na parkiriščih pobirajo po 200000 EUR. Policaji se grejo zastonj TAXI službo za nezakonite migrante, ki jih vozijo do prvega centra, kjer jih že čaka najmanj 1200 EUR.
  Še malce matematike in logike, ki jo komunajzarji nikoli ne boste obvladali:

  LOKALNE VOLITVE 2014

  VIR: https://volitve.gov.si/lv2014/rezultati/obcina_ljubljana.html
  5.10.2014-prvi krog-MESTNA OBČINA LJUBLJANA:

  Število volilnih upravičencev: 228.635
  Skupaj glasovalo po imeniku: 82.131
  Število oodanih glasov (za župane) 82.054
  Število neveljavnih glasov za župane: 1.797
  Glasovalo s potrdilom (za župane): 2
  Volilna udeležba (skupaj) 35,92%
  Kandidat: Zoran Jankovič
  Predlagatelj: JOŽE MERMAL IN SKUPINA VOLIVCEV
  Število glasov: 46173
  Odstotek glasov: 57,53

  Odstotek glasov: 57,53% pomeni odstotek od številka volivcev: 82131, ki so se volitev udeležili.
  Kar pomeni, da Zoran jankovič ni dobil podpore 57,53%, ker je 50% od 228.635 volilnih upravičencev: 114317,5 volivca.
  Še križni izračun % volivcev, ki so glasovali za ZJ:
  228.635 volilnih upravičencev =100%
  46173 glasov za ZJ = x %

  Izračun:
  64173 x 100 = 6417300 / 228635 = 28%
  Zoran-a Jankovič-a je za župana Ljubljane volilo 28% volilnih upravičencev in je na podlagi 28% glasov od vseh volilnih upravičencev postal župan mesta Ljubljane.
  Sprašujem se, koga je izbralo oziroma koga bi izbralo ostalih 72% volilnih upravičencev.

  • Grog

   Zanimivo , da tega neznas zracunat za drzavne volitve , kjer je za SDS volilo manj kot 25% ljudi ;p

   • rabbit

    Za drugo LMŠ pa manj kot 13%.

  • janez cepec

   kratke pamet si ti, u stvari, ti sploh nimaš pamet, matematka vas pa tud jebe. prav’te, de je 25 posto večina, ovce meketajo, de ste absolutni zmagovavci volitev, pa zakva koji kurac poj vaš vel’ki luzer ni predsednik vlade? jebem ti tako pamet, pa tako matematko

   • Janez

    Dober dan
    vsem skupaj !
    Še posebej pa Tebi “janez cepec”!
    Jaz zdaj samo kdaj malo pogledam na ta ok portal od Nove24tv,
    da vidim kaj je kaj novega in kaj tu počnete.
    Pred časom sem precej pisal kot Janez K. Komenda, zdaj pa imam svoj zasebni podjetniško-medijski portal
    “SLOVENIANA” – pa ne čutim več potrebe – po prepiranju – tukaj.
    No,
    Ti “janez cepec” prav prden človek, najbrž “orodje-človek” nedvomno si.
    Pravi
    “maratonec”
    v pisanju takih tekstnih produktov – kot jih pač zmoreš pisati!
    Ali
    SI ŽE POGLEDAL V TISTO T.I. GUINNESSOVO KNJIGO REKORDOV”?!
    Ne verjamem, da
    Te kdo prekaša v količini – napisanega!
    Pozanimaj se – a ne – če že ne bo denarja zate – bo pa vsaj “slava” !?
    Lepe
    pozdrave Tebi in vsem Janez K. Komenda

   • boogin1

    Janez Cepec
    Resnica boli-VEM, ta je vam komunajzlom trn v očeh.
    Ponovno dokazuješ, da ste komunajzli ubogi na duši in da vam matematika ne gre. Ni komunajzarskih strank 75%, pozabil si še: SNS 4,20 %, NSI 7,13 %, problem je ponovno nizka udeležba volivcev, ki najbrž niso samo izrojeni levaki.

    • luckyss

     Volilne srenje SDSovc je okrog 13%, (polovična udeležba ostalih) ker itak morate vsi volit, ker se v nasprotnem primeru ovajate med seboj..torej vas je Titovih desnakov dejansko blizu 25 %, kar še ni alarmantno, je pa dokaj žalostno…

   • Steiermark

    balkanski tepec, ti jebi samega sebe, dokler ti ne pridejo na pomoč kameltereiberji, s pravimi merami, ki bodo zadovoljili tvoje potrebe….

 • bubamara

  Jurij Souček od danes ne bo več imel vstopa v RTV SLO.

 • Janez

  Ja !
  Ampak ta “žal” MOL župan Z.J.
  te pa Tebe “janez cepec” -vtis imam tak – Te – prekaša po pisanju “praznih puhlic”
  Ljubljana
  bo brez, upajmo brez
  županovanja Z.J. za-gotovo “lepše” mesto, mar ne ? L.r. Janez K. Komenda

 • Mara

  Zoran čez tri dni boš spet ustoličen. Anže pa v jok in na drevo.

  • Janez

   Ja !
   Naj kar bo “ustoličen” !
   Bo vsaj povedal
   npr.
   ČEMU SLUŽI TISTA VEČ KM DOLGA OOBCESTNA OGRAJA NA IŽANSKI CESTI:
   na desni strani Ižanke mđna odseku od. ČRNE VASI-Barje do odcepa za kraj Matena.
   “Mara” pojdj si ogledati to ograjo: nam običajnim ljuuudem se zdi “nepotrebna”
   Pešcev tam praktično – ni !
   Lepe pozdrave Janeuz . Komenda

  • rabbit

   Ti pa v jok ko boš dobila položnice z nov ceno komunalnih odpadkov, vode, energetike, ker vse te Jankovićeve firme so globoko v rdečih številkah samo Žale so v plusu. toplarna ljubljana je vsako leto izplačevala božičnico od kar je Janković župan nikoli več.

  • Steiermark

   Na drevesa se boste vrnili vi, z zokijem vred, nekateri pa kar v kletke v živalskem vrtu….

 • Kerlc

  Kaksnega mlajsega od 70 let niste nasli?

 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   = babilon egipt perzija bizanc rim jugoslavija …
   =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =

   transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
   kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s hormoni nasprotnega spola,
   ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
   sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
   poznate PODTIKANJA o fovšiji =
   fejk ženske = kastrirani fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti
   ženskih bolečin in užitkov,
   fejk moški = transićirane deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških”

   pedrizem / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
   kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
   kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” =
   ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
   ki so za SERBUSE tekovina revolucije rojeni;
   potem pa je pedrizem/lezbizem sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
   ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
   kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
   samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske,

   in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
   =
   enako velja za ostale -izme =
   = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
   … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
   (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
   =
   “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

   1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
   2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
   psi čuvaji tekovina revolucije
   3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
   oz.
   z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

   Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
   seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
   .
   Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
   so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

 • lili pili

  Kulturnega sranja ste mislili napisat…..eni so ze tako bebavi da sploh ne vedo kdo je zoki kdo pa oni drugi..

 • Janez

  “Janez Capec, lili pili itd.”
  Kdo
  in kaj je Z.J. vemo vsi – vsaj v osnovi: več bodo čez čas povedala sodišča in
  “doslej tihi – dobro informirani”
  Ali Ti veš, kdo so bili Orli dr. J.E.Kreka ?
  Danes je bolj hladno.
  A Ti to piješ “po en štamperle ta kratkega” -preden napišeš en “post” ?
  Brez
  zamere – tak vtis imam ob Tvojih “postih” L.r. Janez K. Komenda

 • luckyss

  Na teh straneh še vedno ne razumete, da bo Jankovič z lahkoto pometel z vašim kandidatom…
  In ravno to dejstvo je za vas sramota…morda bi se morali vprašati kaj počnete narobe in ne kot sedaj ko trdite, da je 85% Slovencev “fuknjenih”, ker vas “ne jebejo pet posto”…
  Res ste butasti do amena ;)

  • MižekFiga

   Kako Janković pometa, če še pralnega stroja ne zna vklopiti! Hahahahahaha!!!

   • luckyss

    No, jaz npr. pometam s sirkovo metlo …..brez štroma ;)
    Če ti za pometanje uporabljaš pralni stroj moraš biti zelo močan ali pa butast…verjetno kar oboje..;)

 • Foglof Tunek

  Tudi na POPTV in KANALU A so sinoči rekli, da gre za več ali manj za 63 desničarskih podpornikof. Govoriti o kulturni srenji pa je zelo za lase privlečeno…prava kulturna srenja je na levici. Bobu bob !!!

  • MižekFiga

   in se nekulturno ponaša s tremi JJ. Revščina pa taka !!!

   • Foglof Tunek

    Po anketi lahko zmaga Jankovič v prvem krogu… vi sektaši se pa duvate z Logarjem na čelu, ve se pa, da fse niti v ozadju vleče bifši komunist Jovan. Jao sektaši , želim vam bližnje srečanje s pametjo…mater ste fukjeni !!!

    • MižekFiga

     Anketo ste naredili z naročniki “Mladine”. FUJ smrdljivci!

     • Foglof Tunek

      Mladina je najbolj verodostojna revija in portal fSloveniji… Kapish?

     • MižekFiga

      Zato verodostojnost je vsak mesec naklada za jurja manjša !!!

     • Steiermark

      Ampak denar še jim pa vedno curlja na njihov raču, verjetno je speljan od udbe, ki ga krade nam in ga daje tistim, ki za njih delajo!

  • Steiermark

   tunek, ne sekiraj se toliko glede izvolitve g. dr. Logarja, na mesto župana, naše Lublane, kdorkoli bo izvoljen, še ti bo vedno privoščil liter šmarnce na dan in kozo juliko…… drugih “kulturnih potreb” pa itak nimaš – svoje potrebe boš lahkko opravljal kar v kotu v štali, zraven julike – to je tvoj kulturni nivo….

 • Krtača 20

  Desni se spet neki napenjate kot un z drisko k je že vse podrisku, pa bi še mal… Skratka nobenga učinka….

 • Foglof Tunek

  Čujte voluharji desničarski, Logar je stemi idejami lahko edino župan Noriškega kraljestva :)

  • MižekFiga

   Ljubljana je SLOVENSKA PRESTOLNICA. Fužine Van samo začasno šenkamno!

  • Janez

   Ja ?
   Tunek ?
   A si bil že za časa t.i. noriškega kraljestva – Ti – živ?

   A
   si Ti prrekopal
   vse tiste bohinjske in bovške hribe – saj veš – Rudno polje itd. ?
   LeTi bi zmogel
   na drobno prekopati ročno toliko hribov, kii so vsi nad 1000 m.
   ALI?
   Pa vsaj veš – kdo in zakaj je toliko kopal
   po tistem visokem hribovju ?
   Saj ne upam na Tvoj smiselen odgovor.
   Zdi se mi, da se je zate zgodovina začela ?
   – z rojstvom J.V. Stalina, morda J. B. Tita ?
   A Ti tudi poješ Hej brigade ? Lepe pozdrave Janez K. Komenda

   • Foglof Tunek

    Ja Janez K. Komenda…kak si kaj? Si še vedno na desnici…si še vedno zaslepljen? :)

  • Tomi

   Kaj pa ti o noriškem kraljestvu veš…. Iz dneva v dan nabijaš v prazno in se zdiš sam sebi jako duhovit. Verjetno se tvojim šalam smeješ samo ti in nekaj bebcev. Seveda pa to kaže na to, da imaš v prihodnosti velike možnosti postati predsednik vlade. Ko že človek misli, da ne more priti na to mesto bolj zabit in pokvarjen “komedijant”, se pojavi nov tunek.

 • Foglof Tunek

  Čujte, samo še eno skromno fprašanje: Zakaj niso “spoštovanega” desnosučnega Logarja fprašali, kako bi on skrajšal čakalne vrste v zdravstvu ??? Kajti to je bil njegov slogan, na začetku.

  • MižekFiga

   Saj se ve. V vse čakalnice po nekaj izvodov “OMladine”, pa bi od smeha vsi ozdraveli!!! FUJ in hahahaha.

   • Foglof Tunek

    To je fse ka fkup spraviš? Ubogi po umu ježek :)

  • Janez

   Zato !
   Ker pri Matildi,
   ki je najboljša “zdravnica” – ni čakalne vrste.
   Pride kamorkoli,
   Kadarkoli. Vsakogar mara.
   A se je kaj bojiš? L.r. Janez K. Komenda

   • Foglof Tunek

    Čuj Janez K. Komenda…tebe že Matilda nekaj časa gleda iza vogala. FHaloze si Matilda ne upa…se boji šmarnice :)

    • Janez

     No,
     vidiš !
     Da se Matilde – bojiš !
     Jo s š marnico itd. odganjaš !?
     Jaz sem bolj Prešernove vrste, pa se je ne bojim:
     “Prijazmna smrt – predolgo se ne mudi ” – saj veš !
     Tvojemu
     J.B. Titu so kar “dohtarji” 1980. izklopili elektriko.
     Zdajpa imamo, kar imamo. Tebe in
     ostale čudne pokomuniste.
     Bog naj -nas – Vas – obvarje ! L.r. Janez K. Komenda

     • Foglof Tunek

      Mi fHalozah smo nekoč Matildo zaprli v vejki sod šmarnice. Baba se je tako napila, da je ostala za večno pijana in začela kositi fse po vrsti…ne samo ta starih. Od takrat je fHaloze več ni :)

    • Tomi

     Haloze so lepe, ampak nerazvite zaradi tvoje sorte lju… No takim težko rečeš ljudje….

  • bednick

   Čakalne vrste se skrajšajo tako, da se toliko podaljšajo, da jih večina umre.

 • M

  Sem še enkrat prebrala članek. Naslov bi lahko napisali tudi takole: Poglejte kdo vse bo v prihodnje trošil vaš denar. Oprostite ampak ta seznam podpornikov mi res ne gre iz glave. Naj mi kdo pojasni, Kaj želijo sedaj ti kulturniki povedati? Da že čakajo v vrsti za davkoplačevalski denar v primeru izvolitve Logarja ali kaj? :) Saj vemo, da slovenski umetniki niso privatniki (tudi ne verjamem da so časa takega sposobni) no v čem je torej point? :) Prosim, ne mi trobentat, da gre za dobro slovenije, ker bi se vsi prodal za pol kozarca tople vode!. Ko bo nekdo sam nekaj naredil brez da troši denar davkoplačevalcev no, potem bom pa verjela, da je res nekaj na tem. :)Zanimivo, da se kulturniki vedno takole izpostavljajo, kot kleni Slovenci (tako levi kot desni) ko je treba pa denar za posebne zasluge (beri razne priviligirane pokojnine) pa nihče ne reče o Slovenec sem, ne bom vzel ker večina živi na pragu revščine. Jako Zanimivi so ti slovenski kulturniki! No zdaj sem pa povedala vse kar mislim za danes in v prihodnje. P.S. osebno navijam za privatizacijo skoraj vsega kar vidite. Kulturo – ki je sama sebi namen v Sloveniji – pa sploh. :D Pa naj mi nihče ne soli pameti, ker vem kako težko se je na trgu izkazat sam..Pa Lep dan vsem skupaj.

  • bednick

   Ti pa nisi od včeraj.

   • Steiermark

    Ne tale je tako , kot ti, od predvčerajšnjim, zato pa imata oba plesnie možgane…….

  • Vera

   Če tega ne razumete, potem vem, da boste volila Srba Jankovića rojenega v Saraorcih pri Smederevu . Kaj je narobe s tem, da pravi kulturniki podpirajo poštenjaka in izobraženega Anžeta Logarja ?

   • M

    Uh, težka bo, ker že precej let nisem šla na volitve. Volila sem samo enkrat v 10 letih ( torej odkar imam volilno pravico). Svojega kandidata nimam. Je prav za Logarja, nimam nobene pripombe in se strinjam, da je čas za nekoga drugega v Ljubljani. Ampak moje osebne izkušnje so žal take, da so vsi po spisku isti (vem da boste trdili drugače) ampak Dokler jaz in moja družina ne bo doživela opravičila za škodo, ki smo jo doživeli na račun politike ne verjamem nikomur več nič. Verjemite, da ne pišem kar v tri dni nekaj. Politika je priskledništvo (s kulturniki vred na račun davkoplačevalcev) in vsi tisti ki trdijo drugače se žal slepijo. Pa lep večer vam želim.

    • Steiermark

     Potem bo pa zate in tvojo družino najboljše, da vrnete državljanstvo in materialne koristi, ki ste jih po krivici dobili , pa seveda tudi volilno pravico in se odpravite nazaj, v svojo domovino, kjer pa gotovo imate kaknega politika, poštenjaka in volite njega, vam in pri vas doma!

   • Steiermark

    Za takšne bebce je narobe, da poštenjaka Logarja, volijo poštenjaki Slovenci, ker oni sami (bebci)že dolgo sanjajo o Ljuubljjjjani, kot glavnem mestu Ćefuristana ćefurjev!

    • M

     Verjamem, da ste nekdo izmed zgoraj omenjenih? :) Da se spuscate na precej osebni nivo. Zelo kulturno! Kaj vas je pa tako uzalilo, da bi vas privatizirala pa se zraven vse kar vidite? :D …Ne veste kdo sem :))) tako da vase pisanje dojemam kot neargumentirano in povsem neutemeljeno. Ce ne razumete da je v slo prevec javnih prisklednikov potem ni pomoci. Glede drzavljanstva pa takole – sem vecja slovenka kot boste vi kdajkoli. :) lp

     • Steiermark

      Vidim, da si “večja Slovenka” od mene, vendar če si, si samo v centimetrih…….(črnogorka?)…….Kar se državljanstva tiče, pa te naj takoj potolažim, da jaz imam slovensko državljanstvo in zanj nisem morala zaprositi, kot takšni kot si ti, čeprav sem čistokrvna Štajerka! Pa nehaj opletat in grozit, na udbovski način, preveč prozorna si!

     • Steiermark

      Kdo pa tebi kaj hoče? Ne vtikaj se v komentarje, ki se te ne tičejo. In ti “prihvatiziraj” sebe in svoje, dovolj nam je “prihvatizacije” oz. ropanja nas in našega, s strani levih jugosov, ki še vedno živijo z ideologijo smrdljivega pedofila in množičnega morilca, da je potrebno narodu vse “prihvatizirati” – pobrati, da se bo potem obrnil na njih, “dobrotnike”, de nje nje, de……. Če si “večja” Slovenka, kot jaz, to dopuščam samo v centimetrih……sicer pa sem jaz, prava , avtohtona Štajerka in slovenska državljanka! S tabo nebi tekmovala v ničemer, ker imaš v sebi mržnjo do vseh in vsega, kar ne smrdi po jugovini in pedofilskem diktatorju titu…..

 • Foglof Tunek

  Sektaški nastop Logarja je pogorel v hipu…kot kapljica bencina… še celo hitreje in bravo Jankovič… daleč najboljši župan Lublane. Menim, da če bi bil on na vladi bi Slovenija napredovala tako kot Lublana!!! Bobu bob !!!

  • MižekFiga

   Bobu bob, Jankoviću pa Fukfehtar. Tuneku pa mastno štipendijo za njegove potomce.

   • Foglof Tunek

    Res je…fsi trije moji otroci so imeli lepe štipendije v srednji šoli in na faksu…kljub temu, da sma z Juliko imela kar lepe plače. Veze pač :)

 • Janez

  Ja !
  Tole o krajšanju čakalnih vrst – pa verjamem, da te skrbi.
  Stvar je – kočljiva: NEKJE BO DENAR TREBA VZETI, A NE ?
  BOGVE KJE ?
  Zdaj kar nelepo pustijo, da precej ljudi v čakalni vrsti – kar Matilda “pozdravi”
  A
  imaš Ti kakšno konstruktivno idejo.

  Kako skrajšati te ” GROZNE ČAKALNE VRSTE”?! L R. Janez K..KOMENDA

  • Foglof Tunek

   Šmarnica pozdravi fse bolezni!!! To je moja konstruktivna ideja.

   PS: Po šmarnici tudi picek fejst stoji :

 • Foglof Tunek

  Po totem soočenju na Prešernovem trgu bi bilo čudno, če že ne neverjetno, da bi prišlo do drugega kroga. Stari lisjak Zoki je obrnil dr. družbenih ved kot šolarčka ! Za Logarja je to mora, ker bi moral premagati Jankoviča po navodilih Princa Teme… ki je Logarja žrtvoval ker mu je nevaren v SDS-u !!!… A ste zdaj desnosučni spoznali kakšen bandit je vaš plešasti Firer???

  • Foglof Tunek

   Janša hoče Logarja z volitvami v Lublani ponižati, saj mu je že preveč zrasel v stranki SDS !!!

   • nevtrino

    Vam tudi Šmarnica ne pomaga več, ne ?

 • Jann SI

  Logar je ok, a večina Ljubljačanov s katerimi sem govoril, jih moti, da je pač zadaj ob njemu znak SDS. In to je za marsikoga preveč. Teorije zarot in politika sovraštva v Ljubljani ne obradi sadov. Komu se pa leta 2018 ljubi še preganjat UDBO, Kučane ipd.

  • Foglof Tunek

   Če bi Logar bil OK…ne bi bil v SDS stranki.

   • Jann SI

    Ma glej, ni napačn, razmišlja dobro, zdi se mi pošten, edino malce ta njegov način “gledanja z viška” ga mal nese. Pri Zokiju pač veš da je ena barabca, da pač vse malce bolj balkansko on ureja…

    • Foglof Tunek

     Zoki je pač lublanski balkanski šerif in lublančani ga majo radi. Jebiga :)

     • nevtrino

      Lepo, da kar priznate kriminal, ne ?

  • nevtrino

   Torej UDBA, VOS, OZNA, komunistični teror,… je v redu, oziroma pustimo to na miru, a ?
   SDS in podobno pa s patriotizmom in zagovarjanjem pravne države predstavlja “politiko sovraštva” in “teorije zarot”, kajne ?

 • maxbernie

  Res je SĐS je stranka, ki po mentaliteti spada tja, odkoder si denar sposoja – v Srbsko krajino. Cile mile, čevapi in pranje orožarskih šoldov.

  • nevtrino

   Malo se zbrihtaje, no, ste se izgubli, a, na primer kam sega KPL ?

   Direktorja:

   Marko Miletić in Radenko Ćubić ?

 • Foglof Tunek

  Eni desnosučni pravite, da je Zoki lopof in spada v zapor???.Tu je zelo podoben Janezu Janši… z eno razliko; Jankoviču niso ničesar dokazali… Janšo pa ustavno sodišče rešuje z zastaranji !!!

  • nevtrino

   Vi ste še kar na domači drogi ?

 • Novakec1

  Sloovce gotovi smo, za €U smo prebutast, balkanci nas pa hebejo na vsakem koraku

  • večni srb

   Ti si pa dobro zaslužil, ker jebeš na suho.

   • nevtrino

    To pa je možno samo v Srbiji, ne ?

 • Korl

  Zokija podpirajo vse verske skupnosti.

  • samotoje

   A ga Čezvesoljska Zombi Cerkev blaženega zvonjenja tudi podpira?

 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   = babilon egipt perzija bizanc rim jugoslavija …
   =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =

   transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
   kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s hormoni nasprotnega spola,
   ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
   sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
   poznate PODTIKANJA o fovšiji =
   fejk ženske = kastrirani fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti
   ženskih bolečin in užitkov,
   fejk moški = transićirane deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških”

   pedrizem / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
   kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
   kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” =
   ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
   ki so za SERBUSE tekovina revolucije rojeni;
   potem pa je pedrizem/lezbizem sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
   ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
   kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
   samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske,

   in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
   =
   enako velja za ostale -izme =
   = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
   … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
   (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
   =
   “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

   1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
   2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
   psi čuvaji tekovina revolucije
   3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
   oz.
   z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

   Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
   seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
   .
   Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
   so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

 • Jan Novak

  Gre za 1% manj znanih Ljubljanskih kulturnikov. Torej gre za zanemarljiv del kulturne srenje v Ljubljani. Spet lažne novice.

  • samotoje

   Saj res- Drage Potočnjak ni zraven. Pa Vojnovića tudi ne. Ceca pride po volitvah.

   • Ivan Friderik Novak

    Potočnjakova je normalna ženska.
    Nikoli ne bi volila sluzonje.

 • Get Smart

  V trditvi “Velik del ljubljanske kulturne srenje stopil v podporo Anžeta Logarja za župana Ljubljane!”
  seveda ni kake laži, kot LAŽNIVO podtika transić Novak =
  MURGLSRBSKA pudlica, iz katere so naredili mekano curico in zdaj tu serje po portalu, namesto da bi zapustila garažo
  .
  Lublana je vsaj urad in seveda zgodovinsko SLOVENSKO mesto,
  tako da pojem lublanski lahko zgovinsko gledano enačimo le z slovensko kulturo =
  KULTURO ŽIVLJENJA.
  Ker se je oglasil velik del pripadnikov KULTURE ŽIVLJENJA, pač lahko rečemo,

  da se je oglasil velik del KULTURE ŽIVLJENJA.
  .
  Res pa je, da je MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA uvozila na tone in tone JUGOKOMUNISTIČKIH LUMPENPROLETERA = zločincev = transićev = iz področja celotne KOMUNISTIČKE vukojebine JUGOSLAVIJE
  in jih uvaža še vedno in še tudi sama vzreja svoje satanistične pankrte

  in res je, da te svoje pse kao promovira kot kulturnike nje, toda to ne pomeni, da so kar neki kulturniki, ampak pomeni, da so (tako kot njihov glasnik transić Novak nje)

  samo in le kulturniki KULTURE SMRTI.

  KULTURA je vse, kar ni naravno, vse, kar je nekogaršnje delo.
  Na svetu sta 2 kulturi:

  = SLOVENSKA = KULTURA ŽIVLJENJA
  in
  = kaviaržido KOMINTERNISTIČNA = transićevska = MURGL JUGOKOMUNISTIČNA=
  = kultura SMRTI.

 • lili pili

  Ja kadar kak.., kako pa ti

 • večni srb

  Strinjam se edino, da so šalabajzerji plačani kot profesionalci.
  Kaj pa delajo tako kulturnega in intelektualnega, mogoče s prsti štrikajo in zvonijo s prazno roko.

 • garfi

  ZOKI SPOKI !!!

 • Mare

  Komaj čakam na nedeljo ko bomo proslavili nov mandat Zokija. Jajo pa bo načevljal Logija.

  • nevtrino

   Bomo videli, bomo videli !

 • nevtrino

  Kdor je za spremembe, kdor je za spremembe na boljše, bo zagotovo podprl in volil Anžeta Logarja.

 • Ivan Friderik Novak

  Ankete kažejo drugače.
  Avtist, ki mu mama nadomešča partnerko, nima možnosti.
  Zmagal bo, tako je tudi prav, Janković.

 • Get Smart

  Samo v primeru v STOŽIC nje, kamor so že v prvem ruku IZROPALI
  220 MILIJONOV € za projekt,
  ki v NEMČIJI, ki ima 2x dražjo delovno silo, za 4x večji projekt porabijo
  40 milijonov €

  in pozor, BOSANCOV, ki so gradil Stošče nje,
  MURGL JUGOKOMUNISTIČNI lopov = najboljš đupljan nje NI PLAČAL
  ampak jih
  je nagnal domov BREZ PLAČILA.

  Torej, za koga dela sereorsko lopovsko lažnivo MURGL JUGOKOMUNISTIČKO govno?
  Kaj odmeva v Stoščah?

  – ZA koga? Za JOSEPHA BROZIćA TITA
  – ZA koga? Za PARTIJU?
  –ZA koga? Za JUGOSLAVIJU.
  – “Druže tito, mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo!”
  – “Druže tito, mi ti se kunemo, pobedit ćemo!”
  – “Evviva communismo!”
  – “Bandiera rossa la triumfera!”

  Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste RESNICO in RESNICA vas bo osvobodila.

 • FRANC3

  Skrajni čas, da odstranimo šerifa, ki je zapufal Ljubljano za vsaj 2 generaciji.
  Še nikoli se ni zgodilo, da bi toliko pomembnih ljudi podprlo protikandidata Šerifu. Čestitam.

 • opazovalec

  Veliki kulturnik Ivo Ban je predvsem osebni bankrotiranec zaradi igralskih strasti. Znan je tudi po ehementnem zastopanju piramidne sheme, ko je matematike učil (ne)verjetnostnega računa. Posldica: osebni bankrot in za nagrado so ga za kratek čas ustoličili za direktorja Drame, pa se nekako ni obneslo…….

 • Lea Pralines

  UBOGI LOGAR ČE IMAŠ TAKE PRIJATELJE…SAJ SO TRIKRAT STAREJŠI VSI OD TEBE,PA JIH SPLOH POZNAŠ ALI JE ISTA ZGODBA KOT JO JE ORGANIZIRAL JANŠA PRED SODIŠČEM…ONI SO ŠLI V POKOJ TAKRAT KO SI SE TI ŠELE RODIL…pa to ni res kako se norčujejo iz tebe…!!!

 • Ivan Friderik Novak

  Lep rezultat . . .
  Ho, ho, ho, ho, ho, . . .

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!