Levica podpira Palestino. Škoda, da ni tako podprla neodvisne Slovenije.

Vir: STA

V stranki Levica se zavzemajo za priznanje Palestine kot suverene in neodvisne države. Pri tem podpirajo tudi teroristični organizaciji kot sta Hamas in Fatah. Naj spomnimo, da je Hamas svoje muslimanske brate uporabljal kot živi ščit ob izraelskih napadih na vojaške cilje te organizacije in zaradi tega ima na vesti več tisoč civilnih žrtev!

Stranke, kot so Levica in njej podobne, se nikoli niso tako zavzele za samostojno in neodvisno Slovenijo! Še več, prav do zadnjega dne, 25. junija 1991, so vsi politični akterji na levici odločno nasprotovali samostojni in neodvisni Sloveniji! To ne bo šlo v pozabo. Nikoli!

“Samostojna Slovenija bi bila najbolj črnogleda varianta …vendar moramo narediti vse, da Jugoslavija bo.”  (Milan Kučan, 26. 10. 1988)

Več si lahko ogledate na portalu utrip-ljubljane.si

 • Hribouc

  Rdeči anarho pizduni.
  ——————–
  Še dobro, da ni treba na radiju več venomer in skozi vse božje dni poslušati :” Jasser arafat je vstal in zajtrkuje. Jasser Arafat je rignil. Jasser Arafat ima sestanek a Hamasom. Jasser Arafat ima kosilo in popoldanski počitek. Jasser Arafat se sprdnil. Jasser Arafat bo kmalu sprejel dragega Josipa Broza.
  Jasser Arafat odhaja k zalužnemu počitku. Jasserja Arafata so zastrupili. Kdo je zastrupil Jasserja Arafata…??? In potem vse tiho je bilo.Njegovi.
  V tistem času sta Kacin in Kučan veselo že nakupovala izraelske havbice in smrtno nevarno municijo!
  Politika je kurba. Rdeča politika je svinjska kurba na kubik!

 • sprehajalec

  Gre za staro navezo levičarjev socialistov s subverzivnimi skupinami iz Bližnjega vzhoda. Oboji imajo cilj, uničenje zahodne krščanske civilizacije, druži pa jih sovraštvo do Judov ter Izraela. Tako je naprimer logistiko za napad na Izraelske športnike na Olimpijskih igrah leta 1972 delala Rdeča Armada, stranka ideološko enaka naprimer današnji Združeni levici. Zahodne ultralevičarske stranke so tudi pošiljale svoje teroriste Palestincem na pomoč pri ugrabljanju letal in ubijanju potnikov.

  https://grillratte.de/wp-content/uploads/2009/04/spielfilmszenemogadischu.jpg

  • xtc

   Treba je vedeti ,da je Yuga urila palestinske in druge teroriste ter jih oskrbovala z orožjem,denarjem in potnimi listi.

   • sprehajalec

    Nekje sem bral, da je bil leta 1984 na Olimpijadi v Sarajevu sodelavec varnostne službe Ilič Ramirez Sanchez Carlos – Šakal. verjetno, da bi bil mir tam pred ekstremnimi levičarji.

 • Commie Disposer

  Pošljimo pedre v Palestino ASAP

 • Naj živi Izrael

  Tudi vodja nemške delavske stranke Adolf Hitler je sovražil Jude. Tako, da to ni nič novega. Pobil jih je pa predvsem zato, ker je bil njihovim bankirjem dolžan ogromno denarja. Muslimani so se še kar dobro razumeli s Hitlerjem. Naši komunisti pa želijo krvav naftni denar na svojih računih in željo, da jim ga da tisti, m ki financira Al Džaziro, IS, Al Kaido, in Osamo bin Ladna, ki je skupaj z Alijo Izetbegovićem nekaj žural po Bosni. Kako pa drugače?

 • xtc

  Tele teroriste polovit in odvreč v Gazi ,Judom pa poslat njihove slike,bodo že vedeli kaj narediti z njimi.

 • črnaovca

  Nehajte že enkrat trobiti neumnosti o levici ki je bila proti osamosvojitvi, kaj mislite kako bi uspel plebiscit če bi bila levica proti, pol če ne več oficirjev TO je bilo članov ZK kajti to je bil pogoj da si lahko bil v štabu TO, tisto Krkovičevo narodno zaščito bi polovili na roke in vsi ti so bili na referendumu ZA in so prijeli za orožje ko je bilo treba. Narod ni neumen kot si mislite in ravno za to ne morete nikamor naprej

  • etrusk

   če ne pozn aš resnice , potem si res cepec

   • črnaovca

    Morda si ti še večji cepec ker govoriš o nečem kjer te ni bilo zraven, nekateri smo pač takrat izpolnili svojo dolžnost do Slovenije in prijeli za orožje ter se nismo skrivali po zakloniščih in bili heroji v gostilni. Verjeli smo v boljši jutri in lepšo prihodnost, morda smo bili naivni ali pa nalagani. kakor koli že se pač sedaj ne pustimo flancati kričačem in skorumpiranim politikom ene in druge barve

  • xtc

   Definitivno je tako in nič drugače,Kučan je bil vseskozi proti in tudi deloval je proti,Kučan še danes dela vse ,da bi prišli nazaj v Yugo(hvala bogu nikoli več),Kučana Titov sindrom muči še huje kot je Tuđmana,Kučanove življenske sanje so se podrle z sesipom Yuge že se je videl v vlogi Tita. in te mokre samje še kar sanja a ga je realnost zj****** zato je le še star osiveli žlehtni zafrustriran komunist,ki bi naredil vse ,da uniči Slovenijo in naredi novo Yugo,k sreči ga dohiteva tako Matilda in čas kot politična realnost.

   • škale

    seveda, Janša je vodil slovenske borce, Kučan pa JLA, ali kako naj to razumemo

    • xtc

     Baje je Repovž ugotiovil ,da so čakalne vrste v zdravstvu stanje odličnosti.
     Mislim ,da čakaš na psihiatriji.

 • Sadako

  https://en.wikipedia.org/wiki/Women_in_the_Israel_Defense_Forces
  Vsi radi mečejo kocke v neoborožene ljudi. Pred temi punčkami bi pa umrli od strahu.

 • Ana Job

  Škoda, da se degenerirana levica, ne zavzame proti davku na nepremičnine! Itak se levica zavzema samo za ropanje. Prej je šlo za ropanje družbenega premoženja, zdaj se bodo lotili z davkom na nepremičnine še ropanja zasebnega premoženja!

 • resnicaboli

  Pa kaj jim delate reklamo? nič me ne zanima kaj ti idioti delajo.

 • karpelec

  Naši rdeči mladini gre predobro in bi se rada šla revolucijo, a se ne zavedajo, da morajo z revolucijo opravit pri sebi in se naravnat na realna tla.

 • šmentanamuha

  mamin sine, ki ga nosi luna, bi rad rekel, da je dec, ker se gre revolucionarja iz varnega zapečka. Zgubljena generacija brez identitete…zato pa so enkrat za Che-ja, drugič za Hamas, tretjič za lenina, še mal pa bojo Titovo sliko okli nosli.
  Dokler jim denar še pada z neba (beri: iz poslanske plače), se bodo glumili gljive. Če z volitvami ne bomo naredili temu konec, ne vem kaj bo. Ti osebki so preprosto popolnoma nezreli in ne razumejo besede odgovornost.

 • Brutus

  Eh, kaj čemo! ŽE einstein je povedal, da je na svetu količina pameti omejena. Količina neumnosti pa je neskončna….! To dnevno dokazujejo SLO levaki in njihov podmladek…!

 • Sašo

  Kako to da levičarji tako sovražijo Žide ? Hitler jim je očitno kar blizu, po razmišljanju .

  • sprehajalec

   Hitler je bil socialist, kar ti samo ime pove. Delavski socialist, vegetarijanec, ni pil, asket pri prehrani, preprosto oblečen. Strasten govornik, fanatik, sovražil je ženske, imel rad pse. Preziral je kapitaliste in sovražil Jude. Frazo “Tudi jaz sem delavec, kot vi” je uporabil v svojih govorih.

   Čisti levičar, strasten revolucionar.

  • Lustrator

   Mene sploh ne čudi – komi ne bi bil komi, če si ne bi bil kontradiktoren prav v vsakem “stališču”, ki ga ima. Pa ne pišem to kot posmeh, ampak skrajno resno.

 • dare326

  Jordanija je bila ustanovljena kot država Palestincev in kot protiutež Izraelu. Torej Palestinci imajo svojo državo in ne potrebujejo še ene.

 • Burek Burecki

  Raje recite da zidovske podgane bombardirajo civiliste ne pa da jih hamas uporablja za zivi zid….

 • Grenze

  Šleve rdeće zadrogirane

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!