Najboljša ekipa Zorana Jankovića: Aleš Čerin

Zoran Janković (Foto: STA)

Podžupan Mestne občine Ljubljana in svetnik na listi Zorana Jankovića je zvesti spremljevalec ljubljanskega župana in nedvomno pripada t. i. najboljši ekipi.

A Aleš Čerin je bil tudi ovaden zaradi suma storitve kaznivega dejanja zlorabe položaja ali pravic v Mercatorju, ko je le-tega vodil Zoran Janković.

Več vsebina na utrip-ljubljane.si

Spomnimo: Župan Zoran Janković naj bi s fiktivnimi posli Mercatorjeve delnice prenesel na podjetje svojih sinov, s čimer se je izognil plačilu 103.000 evrom davka. Po ugotovitvah policije je Janković takrat vsem članom Mercatorjeve  uprave ponudil, da svoje delnice prenesejo pod okrilje Electa inženiring, ko je bila ta še v njegovi lasti. Ponudbo sta sprejela Marjan Sedej in Stanislav Brodnjak.  Jadranka Dakić in Aleš Čerin pa sta delnice, s pomočjo bank in ožjih družinskih članov, shranila drugje.

Več na utrip-ljubljane.si

 • ogledalo

  Zoki je car! Familija brezigar bi vse dala, da najdejo razlog za obtožbo jankoviča. Ta pa, pameten kot je, vozi na meji legalnega.

  • sprehajalec

   Vsak bi tako vozil, če bi s sodnico zadeve urejal po telefonu.

   Že Svetozar pribičević, vodja prečanskih (austro ogrskih) Srbov, je izrazil globoko razočaranje nad navadami Srbskega dvora, po združitvi. te navade so zašle tudi k nam.

  • piko8

   zorangutan je navaden srbki kriminalc pod pokrovitejem milanom kućanom!!!

  • mapu

   Lahko je car za tebe, za večino Slovencev je pa navadna fukfehtarska gnida.

 • hribovc

  mafijankovićeva najboljša ekipa… boljših kot so na krivosodju ne moreš najt’ !!

 • radames

  Tale primitivec je prava sramota za Republiko Slovenijo, za njene prebivalce pa huda žalitev.

 • učko

  Dokler bo Kučan živ in očitno do smrti na oblasti, bo tut Janković ta glavni šerif v Ljubljani. Tako kot je bil sin Miloševića, Marko Milošević največji podjetnik v času vladavine njegovega čaleta v Srbiji. Ko pa so Miloševića skrepelili, je tudi Marko moral pobegniti v Rusijo in za njim še njegova mama Mirjana, polna nakradenega denarja seveda !!!! Tut Janković in njegovi sinovi bojo enkrat spokal u Rusijo, Jankovića je Putin že odlikoval za njegove lopovske dosežke !!!!

 • mapu

  Res, le kako je lahko ta primitivec (fukfehtar) še vedno župan Ljubljane, ali je
  Ljubljančanom res vseeno kakšnega župana imajo.
  Tak človek ni primeren, da vodi Ljubljano, si pa ja zaslužimo kaj boljšega.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!