Največji turbokapitalisti so člani Foruma 21

Foto: Publishwall

Mladi kaviar socialistek in salonski levičar, predsednik Mladega foruma stranke SD, Andrej Omerzel, je v soboto na kongresu podmladka stranke SD izjavil: ˝Revolucija je vedno bila in vedno bo pravo zdravilo za bolezni,  ki udrihajo po nas mladih. Mladost nam nudi, da z razmišljanjem izven okvirjev, velikim pogumom in želji po spremembah zopet dosežemo svobodo, enakost, bratstvo. Na živi revolucija!˝

Ob tem je pozabil omeniti, da so rdeče revolucije po svetu terjala približno 100 milijonov žrtev. V stranki SD so baje tako navdušeni nad mladim možem, da si celo sama evropska poslanka SD, Tanja Fajon, želi sodelovanja s takim revolucionarjem. Zanimivo, ni kaj.

No, mladi gospod revolucionar je kasneje na svojem Twitter profilu zapisal, da je s to izjavo vrgel iz tira ˝desne turbokapitaliste˝ (ne vem sicer, kdo bi lahko bil desni turbokapitalist) in pri tem spet pozabil omeniti  svoje strankarske kolege, Jana Škoberneta (družinsko podjetje Škobernetovih, ESOTECH, je počrpalo za 58 milijonov sredstev v času levih vlad) ali npr. Matjaža Hana, premožnega poslanca stranke SD. Pozabil je seveda tudi omeniti, da so vsi največji turbokapitalisti v Sloveniji pravzaprav člani Kučanovega Foruma 21. Mimogrede, tudi stric Milan je sedel na kongresu Mladega foruma.

V Sloveniji se nam očitno res ni treba bati, da nam bo zmanjkalo revolucionarjev, s polnimi žepi evrov, ki tako omamno dišijo po…turbokapitalizmu. Tistem turbokapitalizmu, ki ga levi, vselej pripišejo desnim.

Več si oglejte na portalu utrip-ljubljane.si

 • Morala

  Turbokapitalisti na račun del. ljudstva – sužnjev, ki delajo za minimalno plačo! Ali bodo kdaj umaknili to minimalno plačo in ljudem dali takšen OD kot si ga zaslužijo!? Ne, samo svoje žepe polnijo in v davčne oaze skrivajo!! Žalostno!

 • Olga_10

  Tovarišijski turboprihvatizem! Laž, kraja, manipulacije, podtikanja, zločini!

 • slosin

  kreten zahojen! Spet podtikajo desnim, kar sami delajo…

 • antimur

  Ti levaški kreteni so zmešali vse, od najbolj ekstremnega socializma, do skrajno ekstremnega kapitalizma, dodali kriminal in mafijo in tako je nastal kučanizem, ki je najbolj pokvarjena “ideologija”, bolj pokvarjena in za slovenski narod bolj uničujoča kot vse tri zločinske ideologije skupaj, fašizem, nacizem, komunizem.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!