Ne vključujte naših otrok v vaš način življenja!

Foto: epa

Pod krinko strpnosti nas, predvsem pa naše otroke, neprestano posiljujejo s homoseksualnostjo. Tokrat nam je z reklamnim oglasom, ki promovira homoseksulanost, postregel PIL (Pionirski list), revija, ki je namenjena otrokom v začetku najstniškega obdobja. To je obdobje, ki je samo po sebi težko, otrok takrat išče svojo identiteto, tudi spolno, in sploh začne iz varne otroške naivnosti kukati v odrasli svet. Namesto, da bi mu ponudili varen in trden okvir vrednot, na katerega bi se lahko naslonil, ga še dodatno bremenimo z raznimi družbenimi odkloni.

Večina otrok pri 10., 12. letih je sramežljiva glede svoje spolnosti. Če imajo kakšno simpatijo, bodo to skrivali, fantje trdijo, da so punce dolgočasne, punce, da so fantje otročji. Vsak se še spomni zardevanja ob pogledu ali ob omembi simpatije… In v ta, včasih so jim rekli nerodna leta, sedaj revije, šole, televizija…prinašajo dodatno zmedo z raznimi teorijami spola, kjer na glavo in pod vprašaj postavijo še tako očitne in naravne stvari kot je ta, da če imaš lulčka si pač fantek.

LGTB aktivisti hodijo tudi v šole, celo v vrtce in otrokom razlagajo o dveh mamicah, da otroci zmedeni in prestrašeni doma sprašujejo, če sedaj očija ne bo več in bo prišla še ena mamica. O »mavričnih družinah« smo brali v Cicibanu, na TV Slo vrtijo slaboumne risanke, kjer neke čudne živali iščejo »mam-očija«… Kot da bi bilo edino pravilno, da postanemo vsi geji. Seveda otrokom ne povedo, da v naravi spolnost obstaja zato, da se vrsta lahko nadaljuje, da dva moška ali dve ženski ne moreta imeti otrok in da »mavrične družine« ne morejo nastati drugače, kot na nesreči nekoga – ali je predhodna družina moškega in ženske razpadla, ali je mama zapustila otroka in ga dala v posvojitev, ali pa, najbolj grozljiva od vseh variant, je bila za to izrabljena nadomestna mama.

Skratka, nič ni narobe, če se dva odrasla moška ali dve odrasli ženski odločita, da bosta živeli skupaj. Ampak ne vključujte naših otrok v vaš način življenja. Otrokom, ki še niso spolno dozoreli, je najmanj neokusno razlagati o različnih spolnih praksah, saj tega tako in tako še ne razumejo. Govoriti o tem, kako je fajn in moderno biti gej, odraščajočim otrokom, ki so se svoje spolnosti ravno začeli zavedati, je pa čista zloraba.

Več si lahko ogledate na portalu utrip-ljubljane.si.

 • Božobožo

  A to je spet Danko pisal. Ta homoseksualec je res omejen.

 • xtc

  Dejstvo je ,so mariginalci tukaj in dejstvo je da jih ne smemo preganjati in dejstvo je da sodijo na družbeni rob in niso merilo normalnosti.

  • freedomfighter

   Niso merilo normalnosti ne sodijo pa na druzbeni rob…na druzbeni rob sodijo neuspesni ljudje ne glede na njihovo spolno usmerjenost in le blaznez bi nekoga rinil na druzben rob zato ker je peder

 • FUCK COMMUNISM

  Prekleti pederuhi ogabni!!!

 • Grenze

  Pioniski list pederski list gospe in gospodje učitelji med vami je pa res veliko tovarišic in tovarišev ki so lezbijke in pedri to ni osnovna šola ampak kurbirska šola .

  • freedomfighter

   A peder nebi smel biti ucitelj

   • Grenze

    Lahko a ne bi smel učiti .

    • freedomfighter

     Temu se rece diskriminacija…potem tudi clovek ki verjame v boga nebi el uciti

 • Vera

  Zelo me moti, da včasih kdo napiše, da bo svoje starše tožil, ker so ga dali ” krstiti , k sv.objajilu in birmi ” , proti njegovi volji . To kar sedaj levaki počnejo je sprevrženo do konca, ter posiljevanje mladih.Tudi njih in tiste ” lezbače in pedre ” iz LGTB-ja bi treba tožiti , ker v vrtcih in šolah tako čtivo nima kaj iskati !Tovariše pa naj imajo toliko pameti,ter PIL odpovedo, dokler ne bo v njem samo “otroške vsebine ” .

  • Cucurbita Pepo

   Ravno v šole in vrtce spada to čtivo! Otroci se morajo učit ne glede na primitivnost staršev.

   • freedomfighter

    Primitivni starsi skoraj vedno vzgojijo primitivne otroke in nobena revija ne pomaga pri temu…kriticno razmisljanje pri vernih ljudeh pa ne pride v postev ker v boga ne smes dvomit

   • Vera

    Nas ni nihče učil, pa smo dobili partnerje , potem pa otroke . To ni nobena umetnost!

    Dne 13. februar 2018 15:15 je Disqus napisal/-a:

    • Miran

     In poglej kaj je nastalo iz tebe.
     Če bi imela dve mami bi bila mnogo boljša.

     • Vera

      Mož in žena sta prava starša ! Hvala Bogu, da izhajam iz prave družine . Lahko se še ne vem kako trudite, ne bo vam uspelo uničit tradcionalne družine !

      2018-02-13 16:45 GMT+01:00 Disqus :

   • sunday

    res škoda, da nisi imel dveh pedrov za fotra – te hvala bogu ne bi bilo !!!
    za vas lgbt in komije bi bila največja sreča, če bi vsi na svetu bili pedri ni lezbače in še to vsi člani partije !!!

    • Cucurbita Pepo

     Vi živite v alternativni realnosti.

 • Cucurbita Pepo

  Niti enkrat v članku ni argumentirano kaj je narobe z homosexualnostjo. A pol isto velja za dawnovce, avtiste, črnce in vse ostale genetske deformacije ??

  • Cucurbita Pepo

   In brez argumentacije bi človek sklepal da homosexualce sovražite saj so vas starši v mladosti indoktrinirali v islam ali krščansko vero. Torej vam niso dali možnosti za razvoj kritičnega mišljenja in vam je pol oproščeno. Poskusite biti boljši od svojih staršev, nikoli ni prepozno!

   • freedomfighter

    Ne ne ne razumes ti ce otroku speres glavo z bogom to ni indoktrinacija ce jim jo pa s cem drugim pa je…ne mores ti proti vernikom

  • Korenjak

   Torej je homoseksualnost ali biti črn genska deformacija, ki jo je treba zdraviti, kot avtizem ali downov sindrom?

   Uf… ti pa si nekaj močnega skadil.

 • freedomfighter

  Se strinjam ampak isto mora veljati za druge skupine da ne bom en dan slisal otroka govorit kako ga je nekdo prepriceval o obstoju boga ali pa kaksne druge zgodbice…vsak stars ima pravico vzgajati svojega otroka kakor hoce dokler se drzi zakonov nihce pa nima pravice vsiljevati svojih idej…no skratka pedri naj bodo tolerantni do vernikov in verniki do pedrov pa ne bo tezav mi normalni se pa tako ali tako ne ukvarjamo s tem ker nas ne briga

 • Svinsk zrezk

  Se ne sekiram ,
  več pedrov več punc za nas.

 • sunday

  najboljše z njimi (lgbt) je znal dolfek in baje v jugi titek tudi – danes pa vsi komunaciji želijo biti pedri in lezbače!!!

  • Cucurbita Pepo

   Homosexualnost ni izbira

 • sunday

  sicer pa bodo to lgbt zalego ta v kratke musliči očistili !!!

 • glenn hales

  Franci Danko je zopet imel mokre sanje z drugim moskim, zopet se pocuti krivega. In pise take bedarije.
  Prebudite se, srednjega veka je ze davno konec.

 • ponosen_Slovenec

  Vsiljevanje take miselnosti bi moralo biti kaznivo dejanje, predvsem v naši družbi, v katero so zakoreninjene krščanske vrednote. Ali si želimo “normalnih” družin, v kateri sta moški in ženska ter otroci ali pa si želimo družin v kateri sta očka in očka ali ženska in ženska ter odvzet posvojenec (ne mislim, da je posvojenec vreden manj kot lasten otrok, menim le, da tak način ni naraven). Razumem neplodne, da posvojijo otroke, nikoli pa ne bom podpiral modnih muh: “biti gej je kul”, “bodimo nekaj drugačnega, izstopajmo”, v tem primeru v družbi ni reda, vsak dela kar želi. Kam gre taka družba?
  Ne želim izvedeti.

 • glenn hales

  Zakaj Donald Trump nikoli ne govori o homoseksualcih?
  Ker ga zanimajo zenske.
  Zakaj Franci Danko kar naprej govori o homoseksualcih?
  Ker ga zanimajo moski.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!