Občina Grosuplje podpisala pogodbo za projektiranje širitve Osnovne šole Luisa Adamiča

V ponedeljek, 5. februarja 2018, sta župan Občine Grosuplje dr. Peter Verlič in direktor podjetja Esplanada, d. o. o., Rupert Gole podpisala pogodbo za projektiranje širitve matične Osnovne šole Louisa Adamiča Grosuplje in nove športne dvorane, pri kateri bodo upoštevana načela trajnostne gradnje.

Obstoječi objekt bo razširjen za najmanj 8 učilnic, s pripadajočimi pomožnimi prostori. Predvidena je tudi izgradnja nove športne dvorane, v kateri bodo zagotovljene tri vadbene površine z možnostjo organiziranja uradnih panožnih tekmovanj, kot so košarka, rokomet, odbojka in dvoranski nogomet. Zgradili bodo tudi potrebne pomožne prostore, tehnični prostor, prostor za športne pedagoge in druge potrebne spremljajoče prostore.

Rupert Gole in župan Peter Verlič.

Pogodbena vrednost del znaša okoli 68 tisoč evrov (z davkom na dodano vrednost), projekt pa v celoti financira Občina Grosuplje.

C. Š.

 

 • slaipowi

  Kako v Grosupljem vemo da se bližajo volitve? Verlič pompozno podpisuje pogodbe za nove projekte, ki si jih je izmišljal cel mandat. Včasih tudi kakšen dobitnik na lotu nenamerno pomaga, Verlič in njegovi pajdaši pa to znajo obrnit sebi v prid. Kako vemo da je ta novica nateg? V blokih ki so na sliki za šolo ni stanovanja (40 let starega) ki bi bilo vredno samo 68000 €. Mogoče pa je to cena za ureditev parkirišča, ki bo seveda plačljivo kot je že sedaj (ob šoli!!!), po tem ko je izgubil tožbo na sodišču zaradi tega ker je zaračunaval parkirnino na privatnem zemljišču. Zdaj pa je treba izpad prihodka notri prinest, a ne? In če bo objekt ter parkirišče tam kot je na sliki, bomo v Grosupljem izgubili eno redkih urejenih zelenic v centru. Koliko je tokrat pobasal Hočevar? 10, 15 ali morda že 30%? Banda samovšečna.

 • Primosio

  Pa glejte, da bo župnik prišel blagoslovit prizidek. In če bo prišel župnik, mora priti še imam oz. hodža, pa vse verske skupnosti na Slovenskem povabiti.

  • Milan Muhič

   tov. Primosio! Seveda vsi bodo prišli, so že meni obljubili, a so postavili le en samcat pogoj in ta pa je, da ti vzameš v roke vsaj tokrat v življenju, lopato in kramp in vsaj enkrat se dokažeš, da želiš tudi z delom in ne samo z neplodnim jezikanjem, vesoljni Sloveniji dokazati, da nisi le praznoveren gobezdavec, pač pa, da tudi znaš kaj postoriti tudi koristnega za našo naslednjo generacijo v Grosupljem, Mojem mesu! Kajti veva oba, da do sedaj si le mutil tutil in krivine fatal in z hudobnim jezikom podlost brusil!

   • Primosio

    A jaz naj bi lopato prijel za izgradnjo prizidka?! To pa ne, saj sem vendar kaviar komunist! Bodo raje najeli suženjske bosanske delavce, pa bodo zidali. Sicer pa, zakaj naj bi jaz prijel za lopato? Ali bodo prizidek gradili v komunistični maniri z delovnimi brigadami?

    • Milan Muhič

     Saj res, zakaj pa bi delal Primosio! Znanec iz naših krajev mi je pred časom ob kavi razlagal; “Veš, moj stari je vedel zakaj je bil partizan in vse do smrti v privilegiji. Meni res ni potrebno sploh kaj delati, v službo hodim le bolj za blef, saj mi je stari zapustil keša sigurno za celo življenje razkošnega razsipavanja…”! Taka je bila komunistična manira, a ne primosio?

 • slaipowi

  Larifari. Za 68000 še meni zgradite stanovanje v kvadraturi tega prizidka. Kupim takoj. Po podatkih gursa nobeno stanovanje v blokih (na sliki za solo – Kersnikova 1-11) ni tako malo vredno. Bodo pa nedvomno volitve saj Verlič pompozno podpisuje pogodbe in se zraven fotografira. To rad počne pred vsakimi volitvami. Cudi me le da ni zraven se obeh crnosrajcnikov, podzupana in gospoda 15% (direktorja obcinske uprave).

 • Burek Burecki

  Ma koga nategujete. Za 65 cukov niti gansonjere ne dobis kaj sele telovadnico z tremi vadbenimi povrsinami in 8 ucilnic. Lazete kot heidi jodla…

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!