Podpis pogodbe za gradnjo nadvoza čez železniško progo v Sončne dvore

Foto: Občina Grosuplje

V ponedeljek, 23. oktobra 2017, so župan občine Grosuplje dr. Peter Verlič, direktor Direkcije Republike Slovenije za infrastrukturo Damir Topolko in predsednik uprave CGP Martin Gosenca podpisali pogodbo za gradnjo nadvoza čez železniško progo v Sončne dvore.

Res eden pomembnejših dni za Občino Grosuplje in pa tudi za izboljšanje prometne pretočnosti v naši občini,” je ob podpisu pogodbe dejal župan dr. Peter Verlič. Direktor Direkcije RS za infrastrukturo Damir Topolko pa je povedal, da verjame, da bodo novi nadvoz slovesno predali v uporabo že konec naslednjega leta.

Foto: Občina Grosuplje

Pogodbena vrednost gradbenih del znaša 3,154.121,79 evra. Občina Grosuplje bo zagotovila 397.776,46 evra, Direkcija RS za infrastrukturo pa 2,756,345,33 evra.

Foto: Občina Grosuplje

Nadvoz bo zgrajen iz smeri krožišča med trgovskima centroma Hofer in Spar v Grosupljem čez železniško progo proti Sončnim dvorom in bo tako to naselje in Brezje pri Grosupljem skupaj z novo cesto lepo povezal z Adamičevo cesto v Grosupljem.

Jure Ferjan

 • tarantela

  Frdamani komunajzarji si nabirajo točke pred skorajšnjimi volitvami. Naj jim ps crkne, he-he…

  • Olga_10

   Z dveh procentov bo SMC težko kam prilezla..

   • Milan Muhič

    Žalostno in skrbvzbujajoče pa je, če človek res še danes ne zna ločiti zrnja od plev. Po mojih informacijah, kar je znano vsakemu občanu Grosupljega. Zato vodstvu grosupeljske občinske uprave res ni potrebno nabirati komunajzerskih volilnih točk, kjer so le oni, hvala Bogu, pristaši in zagovorniki civiliziranih demokratičnih pravnih norm, kar pa komunajzerji nikoli niso bili, zato, tarantata, tudi tebi ne bi škodovalo vsaj malo spoštovanja in resnice.

  • cosmosjasnovidec

   Kaj ima pa z tem opraviti pes.?

 • mapu

  Kakor jaz vem, je on bil vedno bolj za desno opcijo….

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!