Povejte, v čigavem imenu dodeljujete vrtcem nalepke ˝LGBT-prijazno˝

Zoran Janković (Foto: STA).

Znani LGBT-aktivist Mitja Blažič je prejšnji torek na svojem Twitter profilu objavil sliko, pod katero je zapisal: ˝Prejemnice-ki certifikatov LGBT-prijazno: FMF, IBM, Javni zavod Mladi zmaji, Viški vrtci, Vrtec Galjevica, Vrtec Kolezija, Vrtec Mladi rod.˝

Na fotografiji, ki jo je prav tako objavil, se na široko smeji človek, ki spolno izkorišča ženske v stiski. Ja, uganili ste, certifikate jim je podelil ljubljanski šerif Janković. Več kot očitno je, da prejemnikov to ne moti ali se celo strinjajo z njegovim početjem. Pa pustimo to. Zanima me, zakaj mora vrtec prejeti nalepko ˝LGBT-prijazno˝. V čigavem imenu jo dodeljuje ljubljanski župan?

Celoten članek lahko preberete na utrip-ljubljane.si.

Če je vrtec do zdaj obiskoval npr. posvojeni otrok homoseksualnega para in vrtec do njega ni bil prijazen ali kako?! Prav tako me zanima, kje je nalepka, ki označuje ˝prijaznost˝ otrokom heteroseksualnih parov. In zakaj je treba označevati vrtce na tak način? Vrtce!

Več na utrip-ljubljane.si

 • Matt_von_Glanz

  Več krščanstva med ljudi, ekumenska poslovna konferenca:
  http://www.uspesnoposlovnozivljenje.com/

 • Borut Stari

  Mogoče je po svoje gay. Po mole je huda pederčina in izprijenec.

  • Soave

   Edino to zadnje je verjetno !!

   • Borut Stari

    Pederčina je na balkanu, najbolj v Bosni izraz za brezsrčnega zajebanega jebivetra, ki je sposoben hoditi po truplih. Ne opisuje seksistične nagnjenosti.

 • antimur

  Jankovića, Blažiča in podobno smrdljivščino je pa res zadnji čas, da ohladimo, in to pod nujno.

 • samotoje

  Če to drži, potem bi morali starši otrok v navedenih vrtcih, Primčeva stranka, krščanska združenja že protestirati, zahtevati odstranitev nalepk (te spadajo le na Mirovni inštitut in na vrata Mafijankovićeve pisarne) itd., itd. Zaradi pasivnosti ljudi in neukrepanja so se že in se še bodo dogajale hude reči. Zakaj NOVA ne naredi oddaje o tem? In na koncu- župan Ljubljane res ni nikakršna moralna avtoriteta, ki bi lahko podeljeval priznanja, medalje, certifikate. Moralni poden.

 • domovina mili dom

  Vrtec pa prijazen do LGTB. A tako, otroci obožujejo pedre. Zgleda, da so naši otroci vesoljci, ki pri 12 mesecih ločijo devianta od normalnega človeka.
  Morda pa zaposlujejo pedre, ki vzgajajo in duševno (ups morda še kaj hujšega) pohabljajo naše malčke.
  Starši na ulice in izgnati tega balkanskega uničevalca Slovencev.

 • Soave

  I, zakaj neki !! Zgodaj je potrebno začeti !!
  Pujsi nemarni !Le kako tem malim pikcem razložijo , kaj ta LGBT nalepka pomeni ? Me prav zanima ! Saj so otroci radovedni. Prav vse želijo vedeti !!

  • Pesjan

   Vzgojiteljica je v enem izmed teh vrtcev razložila starejši skupini otrok da to pomeniLjublljanska Gangsterska Bratovščina Tepcev…..

   • Soave

    Take potrebujemo !!!

 • rubec

  Dvomim da je farmatevtka edina ki jo je solatar spolno izkoristil. Je sploh mogoče da je če ga primerjamo z Weinsteinom tako pozno začel?

  • Soave

   Hi. . . . hi. . . . . . ko bodo začeli okostnjaki padati iz omar. . . . . . Kaj misliš, bom dočakala ?Rubec, kaj pravi pa tvoja nona ?

   • rubec

    Seveda boš dočakala če se le držala boš moje none svetov. Po kosilu en deci terana. Alpa dva ampak tole je samo med nama.

    • Soave

     Sej bom res začela ” popivat ” . Za zdravje in dobro voljo !

 • Bozz

  Kristjani v Sloveniji bi morali biti kar se šolstva in še katerih drugih stvari tiče, popolnoma ločeni podobno kot Amiši v Ameriki. Ker tega ni, in ker je pravih kristjanov samo za vzorec, katoliki pa itak ne berete Svetega pisma in ga ne jemljete resno, se po komunistično svem vsiljuje enoumje.

  Moja nečakinja je začela hoditi v šolo. Neverjetno kako jim vsiljujejo material, ki se tiče čarovništva. Pesem o čarovnici, pa izdelujejo čarovnice z metlami, pa pobarvanke s čarovnicami, pa labirinit po katerem morajo narisati črto, da pripeljejo čarovnico do njene čarobne paličice in še in še.

  In potem naivni ljudje mislijo, da je to samo zabava in da je to vse nedolžno. Zakaj jih ateistični šolski sistem, ki ne veruje v Boga, potem uči o čarovnicah? Mi lahko kdo razloži od kod ta njihova debilnost? Ravnatelji, učitelji in učiteljice, upam da kdo od vas to bere. Od kje vam takšen debilen učni načrt? Če ste sekularni ateisti, zakaj vpeljujete otroke v poganstvo? Mogoče zato, ker niste ateisti, ampak v resnici pogani? Zakaj takšno enormno vsiljevanje čarovniške tematike otrokom, če ste kakor ateisti? To so zelo resne zadeve, ne zavedate se kaj počnete.

  Vam bom povedal zakaj to zavedno ali nezavedno počnete:

  Devteronomij 18
  10 Naj se ne najde pri tebi nihče, ki bi sina ali hčer žrtvoval v ognju, ki bi opravljal vedeževanje, zarotoval, razlagal znamenja ali ČARAL
  11 ali IZGOVARJAL UROKE ali klical duhove umrlih in druge duhove ali povpraševal umrle za svet.
  12 Kajti GOSPODU je gnusoba, kdor koli dela te reči, in zaradi teh gnusob jih bo GOSPOD, tvoj Bog, pregnal pred teboj.

  Torej dragi neumni ateisti, če je Sveto pismo samo pravljica po vaše, zakaj potem počnete to kar Sveto pismo razkriva in prepoveduje?

  Samo ne se potem čuditi, ko se bodo po vaših hišah začele dogajat takšne stvari, ker odpirate vrata hudiču:

  “GHOST” TERRIFIES Little Girl by Moving Objectshttps://www.youtube.com/watch?v=yHIgsBYARhs

  In še veliko veliko hujše dokumentirane stvari se dogajajo, samo se boste fsrali, če vam pokažem. Počasi, počasi rinete nazaj v poganstvo. Mislite, da je poganstvo nekaj romantičnega? Arheologi in zgodovinarji odkrivajo stara množična grobišča po Evropi iz časov poganskih kultur. Vedno so se spraševali, zakaj populacija v času starih kultur, ko ni bilo kug, itd. ni narasla tako kot danes, saj so vse družine imele po 8 otrok. Sedaj so odkrili vzrok. Žrtvovanje živih ljudi, od otrok do starejših, je bilo tako obsežno v starem Rimu in Grčiji, itd. da se populacija zato ni povečevala. Počasi, počasi, rinete nazaj tja in indoktrinirate otroke, nove generacije, preko stvari za katere mislite, da so nedolžna igra. Ves svet gre (spet) k hudiču. Kot je prerokovano.

  Bla

  • ahnenpass

   Pozabil si 13.zapoved, nihče ne sme prestopiti meja sanj.
   Narava je to kar je, nič več in nič manj. Vendar obstajata dve formi,ena je materializirana in osmišljena, druga je nezaveden kaos, samo neznan in mogoče celo neomejen potencial, ki ga s pridom izkorišča naša inteligentna zavest.
   To pa je že čarovnija,mislim prava, znanstvena čarovnija oziroma nekaj,kar je tako naprednega in zapletenega, pa znanstveni misli popolnoma tujega, da fenomena ne moremo ločiti od tradicionalnega čarovništva.
   Ampak, na srečo, danes vsi sanjamo v iste,univerzalne simbole. Še v sanjah govorimo, redko kdo se znajde v diliriju, ko ideologija za hip popusti ravno dovolj, da se mu blede in halucinira, takrat lahko uzremo preblisk resnične narave univezuma. Zato sicer lahko sanjamo kar hočemo, ne smemo pa nič prinesti s sabo, v resnični svet, ko se zbudimo. Predstavljaj si kaj bi se zgodilo, če bi vsi uresničili svoje najhujše nočne more,kakšne deviacije in pošastnosti, neosmišljena groza in agonija, monstrumi in duhovi bi iznakazili naš svet, če ne kar celo vesolje.
   Zato imajo male princeze v vrtcih svoje čarobne palčke, s katerimi si lahko pričarajo celo paleto ustreznih urokov. Zamahnejo v dlani in palčka se spremeni v kuhlo,s katero si kuhajo namišljeno župco, Iztegne roko naravnost in že se palčka spremeni v iglo, ki s katero zašije namišljeno srajčko. Podrsa čez ustnice levo in desno, palčka se spremeni v šmikno, ki za samo pušča namišljeno sled zrelih češenj. Prepogne roko v komolcu in dlan prisloni k ušeskom, palčka se spremeni v pocukran mobitel, s katerim čeblja s Siri in sprašuje robota neumnosti.

   Očitno ne razumeš, da so otroci nedolžni, zato sanjajo nedolžne, čiste sanje, predvsem pa se nikdar ne naveličajo biti otroci.

   • Bozz

    Ne govorim o otroških sanjah. In sploh kateri otrok sanja o čarovnicah, če mu ni ta tematika najprej predstavljena nekje, oh kaj pa vem, recimo v šoli?

    Govorim o šolskem sistemu, ki otrokom vsiljuje demonsko čarovniško tematiko. Seveda, začne se kot igra, kaj pa ve nedolžen otrok, kaj zloveščega se v resnici skriva za tem. Satan je prebrisan. Že Hitler, njegov učenec je rekel za otroke, da jih je potrebno indoktrinirati že od malega. In prav to počne Satan, ko preko navidez nedolžne zabave počasi nove generacije ponovno vodi k sebi. Ravnatelji po teh šolah se ne zavedajo kaj počnejo, tudi oni so vodeni od duha princa moči zraka. Tega se zavedamo samo kristjani.

    Kakšno 13. zapoved? od kje tebi ta 13. zapoved? Ti si en navaden gnostik se meni zdi.

    “Predstavljaj si kaj bi se zgodilo, če bi vsi uresničili svoje najhujše
    nočne more,kakšne deviacije in pošastnosti, neosmišljena groza in
    agonija, monstrumi in duhovi bi iznakazili naš svet, če ne kar celo
    vesolje.”

    Geneza 11
    6 In GOSPOD je
    rekel: »Glej, eno ljudstvo so in vsi imajo en jezik, in to je šele
    začetek njihovega dela. Zdaj jih ne bo nič več zadržalo; kar koli si bodo zamislili, bodo naredili.

    So tole nočne more, deviacije in pošastnosti, neosmišljena groza in agonija, monstrumi, ki so del tvojih misli? No, če še nisi vedel o tem, sedaj bodo.

    150 human animal hybrids grown in UK labs: Embryos have been produced secretively for the past three yearshttp://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2017818/Embryos-involving-genes-animals-mixed-humans-produced-secretively-past-years.html

    ‘Frankenstein’: UK scientists warn about secret human-animal hybrid research
    https://www.lifesitenews.com/news/frankenstein-uk-scientists-warn-about-secret-human-animal-hybrid-research

    V skrivnih laboratorijih po svetu že kdo ve kako dolgo delajo chimere. Te chimere bodo pošastne, nočne more, agonija, monstrumi, ki bodo iznakazili naš svet, ko jih bodo spustili v naslednji veliki vojni kot bojno orožje med ljudi. To je prerokovano v Svetem pismu. To so počeli tudi v antedeluvijskem svetu (kar je kasneje, ker je preteklo toliko časa, prešlo v Grške mite) in Jezus je rekel, da bo v poslednjih dneh, ki so sedaj, isto. Če ne verjameš klikni zgornja linka. Uradno pravijo oz. zavajajo, da to počnejo zaradi tega, ker “iščejo zdravilo proti raku” itd., v resnici pa so razlogi zlovešči.

 • ahnenpass

  Ne bo prej mir, dokler se ljudje ne bomo popolnoma ločili od narave.
  Moški se bomo klonirali, in sicer v žensko verzijo, nato bomo imeli s samim seboj otroka, ki se bo potem skloniral naprej. Isto mater bomo uporabljali dokler se ne iztroši, potem se bo najmlajši spet skloniral v žensko verzijo samega sebe, ker kopija itak služi samo zaradi maternice.
  Ženske bo osemenila umetna inteligenca, v laboratorijih si bodo lahko same zložile svojo verzijo moškega dela DNK,ki jim jo bodo roboti vsadili v jajčeca in bodo rodile samo ženske.
  Na ta način,a bomo postali vsi enaki in vsi enakopravni, ker nihče ne bo več rabil nikogar, vsi pa bomo odvisni od neke državne infrastrukture in tehnologije.

  Tehnologiji prijazno!

  • Bozz

   Ta čas popolnega izmaličenja Božjega biološkega stvastva ne bo nikoli prišel. Nekaj časa bo Bog še to dopustil, potem pa se bo zgodil ‘Knowing’ scenarij. Film ‘Knowing’ je seveda demonsko zavajanje z nekimi nezemljani, ki v resnici ne obstajajo in so samo plod Hollywoodske demonske indoktrinacije. A na koncu filma vam demoni iz Hoollywooda pokažejo kaj se bo zgodilo. V filmu je seveda vse obrnjeno na glavo, kot se za demone, ki zavajo narode stran od Boga, spodobi. Recimo: v Svetem pismu piše, da bo Bog vsakemu izbranemu dal bel kamenček (kaj to pomeni tule ni važno), v filmu pa nezemljani (ki v resnici predstavljajo demone, padle angele) dajo otrokoma črne kamenčke. Itd. In mase ljudi, ki gledajo ta film ne vedo kaj v resnici gledajo, ker ne poznajo Svetega pisma.

   • ahnenpass

    Hmm, po moje, ja za nek holističen vpogled najbolje uporabiti Kafko. Predstavljaj si, da to niso otroci ampak ene take jegulje.
    Danes težko zmoremo biološko zavest,ker je vse okoli nas čedalje bolj sintetično in hierarhično strukturirano, kultivizirano, pozabljamo pa, da je ta cela kulisa produkt naših tehnoloških konstruktov, ki si jih narava kot taka nikoli ne bi sama izmislila. To je v celoti naš svet, vendar otroci tega še ne dojamejo. To so bolj ene take jegulje, nekateri celo električne jegulje.

    • Bozz

     Zato pa je starševa odgovornost, da uči otroka resnico. Samo večina ljudi ne ve kaj je resnica, kot je odgovoril Pilat Jezusu. Danes pa jo vsi zavračajo. Starši in šolski sistem danes otroke vzgajajo tako kot hudič hoče. In tako bodo poželi kar sejejo.

 • antimur

  Janković je na fotografiji izbuljil oči, kot da mu ga je Blažič zakajlal v smrdečo srbijansko in kriminalno zadnjico. Erčeljeva ima prav, Janković ima res nekaj, če ne drugega slab karakter in temu primerno faco, iz katere je takoj razbrati, da je kriminalec.

 • Zima prihaja
 • ljubinica

  OGABNO.

 • Peter

  kje se dobi nalepka?
  na svinjaku skoz eno lukno mal piiha, pa bi mi zlo prou pršla, da se mi svinje ne prehladijo, no…

 • Slovenka

  Zoki se lahko blaženo smehlja, kdo se ne bi na njegovem mestu, krivi pa so si Ljubljančani sami, zakaj ga pa volijo. V Zokijevem primeru vse teče po načelu: kakor si boš postlal, tako boš spal. In Ljubljančani so si pač postlali, kot so si postlali, in zdaj naj veselo spančkajo.

  • Borut Stari

   Volila ga je predvsem ultra leva srenja in horde priseljencev. Taki kot je tudi sam. Obe skupini povezuje skupni vzorec. Nekako tako: “Vse kar je tvoje je tudi moje, kar pa je moje je samo moje”. Volte mene, jst vas mam rad. Nje.

  • mapu

   Slovenka nehaj s tem Zoki, on je navaden fukvehtar…

  • Matt_von_Glanz

   spali in spali in spali

 • Pesjan

  Zadnjič je bil Jankovič pri dohtarju ker ima probleme z sranjem,dohtarju je potožil da ga peče vhod v danko,dohtar mu je z muko razložil da to ni vhod ampak izhod……..

 • Soave

  No, Ljubljančani ga že ne volimo. V Ljubljani je ogromno ljudi iz vseh vetrov. Briga njih Ljubljana !! Tako kot tegale šerifa !! Samo denar zanj in njegove dvorne arhitekte in umetnike ga zanima.
  Mislim , da sem tale dober članek enega Ljubljančana , ki so ga objavili na Časnik.si, že pripela. A odmevov ni bilo kaj veliko. Torej, komentatorji, ne berete ??

  http://www.casnik.si/index.php/2017/11/07/ursulinke-od-schellenburga-do-jankovica/

  Saj tudi peticijo za odstavitev župana ob njegovi aferi, niste podpisali. Oz., v zelo majhnem številu.No, sedaj je prepozno. . . . . saj so vse izbrisali.

 • mapu

  Je vreden, da bi ga pes p……?

 • Mislim da je trebo nalepko z Nitro dol očistit.

 • piko8

  Pogled na tega zoragutana je pogled na tipičnega balkanskega kriminalca!!

 • AlternativaZaSlovenijo

  ljubljana je bulana

  • !

   RES JE!!!!!!

 • Jana Novak

  Zadaj se pa pedofili skrivajo. Kdor hoče dobro svojemu otroku, ga ne bo vpisal v naštete vrtce.

 • kresnik

  Pa sej niste normalni vi Lublanci, ki dopuščate tole. Imate župana, katerega bi v vsakem drugem mestu že zdavnaj odstavili.

 • dr Janez Sveti

  Menim, da označevanje vrtcev s kakršnokoli spolno-seksualno vsebino ni primerno.
  DR Janez Sveti zgrožen

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!