Preberite, koliko migrantov so ujeli v samo enem dnevu! Dva sta se skrivala kar v podvozju lokomotive!

Foto: metkovic-news

Policisti PU Novo mesto so v sredo, 6. marca 2019, prijeli osem migrantov, ki so nezakonito prestopili državno mesto. Šest od teh so prijeli pri Preloki, dva na podvozju lokomotive v Dobovi in osem na območju Ilirske Bistrice.

Črnomaljski policisti so državljana Sirije, ki je zaprosil za mednarodno zaščito, odpeljali v azilni dom, tri državljane Jemna, državljana Sudana in državljana Maroka pa so po zaključenih policijskih postopkih predali hrvaškim varnostnim organom.

Policisti PMP Dobova pa so v sredo na železniški postaji na podvozju lokomotive izsledili državljana Sirije in državljana Alžirije, ki sta nezakonito prestopila državno mejo. Tujca so predali hrvaškim varnostnim organom, so sporočili s PU Novo mesto.

S PU Koper poročajo, da so v sredo na območju Ilirske Bistrice prijeli 8 ilegalnih migrantov (7 Alžircev in Afganistanca), ki so jih vrnili na hrvaško stran.

Moja-dolenjska.si

 • sodnikisozločinci

  Letos ne grem nikamor na dopust, tujce bom lahko gledal kar doma.

 • Franjo Trojner

  V dobro prve samostojne države vseh SLOVENCEV, v dobro demokracije in pravne države, mora iz oblasti odfrčati na parlamentarnih volitvah močno PORAŽENI Šarec/LMŠ in nato z političnimi igricami, z volilno prevaro, mimo volje volilcev postavljeni predsednik leve vlade.
  Njegova leva vlada, njegovo ministrstvo ne dovoli referenduma?
  Če je temu res tako, znova živimo v totalitarni Šarčevi levičarski državi!
  Referendum (latinsko ad referendum = v odgovor na zahtevo) je demokratičen postopek, v katerem lahko sodelujejo vsi državljani z volilno pravico in podajo svoj glas o referendumskem vprašanju. Predstavlja enega od temeljev neposredne demokracije!
  Šarčeva nedemokratično postavljena, izključujoča leva vlada svojim kritikom, drugače/mislečim državljanom grozi z sprejemom zakonodaje, ki bo drastično omejevala svobodo govora. Takšna oblast, ki omejuje svobodo govora je NEDEMOKRATIČNA, JE TOTALITARNA!
  Svoboda govora je ena najbolj elementarnih človekovih pravic, ena na kateri temelji demokratični svet in brez katere sploh o demokraciji ne moremo govoriti. Je pravica, ki ščiti posameznika pred državo in je sine qua non demokratske državne ureditve.
  Šarčeva leva vlada preprečuje izvedbo referenduma prebivalcem Ilirske Bistrice, hkrati pa od nastopa vladanja z vsemi silami preprečuje svobodo govora v svojih samo levim vladam servilnih, dominatnih medijih. Da je predsedniku vlade Šarcu demokracija tuja je že nakazal z svojim javnim pozivom k neoglaševanju v vseh medijih, ki kritizirajo delo vlade in njega samega.
  Leva Šarčeva vlada zavestno krši USTAVO ( financiranje zasebnih šol, fiskalno pravilo, prepoved referenduma, omejevanje svobode govora, nezakonito financiranje volilne kampanije, neizvajanje suverenosti nad celotnim ozemljem republike Slovenije, neizvajanje zakona o državnih mejah, izigravanje pravila SCHENGEN itd. ), hkrati pa g.Šišku poveljniku ŠTAJERSKIH VARD očita rušenje USTAVE, ustavnega reda in mu grozi z osmimi leti aresta!
  Kdo je zdaj tu nor?? Ta Šarčeva oblast z demokracijo nima nič skupnega! Ta Šarčeva oblast je TOTALITARNA! Parlament v Ljubljani ni več hram demokracije, ker v njem ni slišana, upoštevana opozicija in z njo več, kot
  polovica naroda! ZL je v vladi in hkrati v opoziciji, kar je še en vidik rušenja parlamentarne demokracije s strani vedno bolj totalitarne leve oblasti!
  Za takšno totalitarno državo, kot Slovenija danes pod Šarčevo levo vlado je, se domoljubi leta 1991 nismo borili! Žal je naša država Slovenija vsak dan bolj podobna ex totalitarni, komunistični Jugoslaviji! To moramo nujno spremeniti, našo prvo samostojno SLOVENSKO državo moramo znova narediti demokratično in pravno, tako nam Bog pomagaj

 • janezxy

  Kam so namenjeni ti Švedi.Mogoče ima zločinska levica dan odprtih vrat.

 • Iztok Pušnik

  Dans ste nastlali že 18. člankov… Kaj se nič pomembnega ne dogaja???

 • črnaovca

  ( migrantov od grimsovih 50.000 res ni veliko.

 • FRANC3

  Vsi migranti imajo listek z naslovom: TANJA FAJON.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!