Pri Jankoviću prostih delovnih mest ne zmanjka

Zoran Janković (Foto: STA)

V Oddelku za zaščito, reševanje in civilno obrambo, ki deluje znotraj Mestne občine Ljubljana, je tokrat razpisano prosto delovno mesto za višjega svetovalca. Razmerje bo sklenjeno za nedoločen čas, s polnim delovnim časom in trimesečno poskusno dobo.

Celoten članek preberite na utrip-ljubljane.si

Delovno področje obsega: organiziranje medsebojnega sodelovanja in sodelovanje z drugimi organi, sodelovanje pri oblikovanju sistemskih rešitev in drugih najzahtevnejših gradiv s področja varstva pred naravnimi in drugimi nesrečami, samostojna priprava projektnih nalog, zahtevnih analiz, razvojnih projektov, informacij, poročil in drugih zahtevnejših gradiv na področju, samostojno opravljanje drugih zahtevnejših nalog na področju, opravljanje operativnih nalog zaščite, reševanja in pomoči.

Več na utrip-ljubljane.si

 • Antonius

  Zdaj, ko je v ljubljanskih apotekah zmanjkalo delovnih mest za zabavo njegovemu *tiču*, ljubljanski Penismanković išče nove prilike med nedefiniranimi svetovalci. Da bo jasno! Delovna mesta svetovalcev za seboj ne potegnejo nobenih odgovornosti. Svetujejo ali pa tudi ne in za dobro plačo na naš račun po Ljubljani sproščeni, *službeno špancirajo*.

  • babe se mu pa ponujajo, nobene ni posilil

   • Stajerka

    haha…..glede na prisluhe in strah pred njimi neizmeren, pa komu lažeš???…..posneto, dokazano fukfehtanje in izsiljevanje…..ZAKAJ ste uničili dokaze, če je čist kot solza???……KJE so vaša jajca, ko je potrebno odgovarjat za lastna dejanja???…..samo motene in nezrele osebnosti niso sposobne prevzet odgovornosti za lastna dejanja……

   • Soave

    No, no. . .. . ni posiljevanje, je pa prav gotovo izsiljevanje .

    • Steiermark

     Samo žalostni balkanski umazani primerki, ki so se dokopali do oblasti v Sloveniji, morajo fehtati in izsiljevati sex, ker drugače bi bili , zaradi svoje odvratnosti, vedno “lačni” – še tazadnja pocestna psica jih nebi poscala – pogledala!

     • Soave

      Ha !! Pa ne samo sex. Prav vsi posli teh tipov se odvijajo na isti način. Fehtajo in izsiljujejo. Od tega pa kar dobro živijo, barabe hudirjeve !!

 • piko8

  To srbsko sramoto ni treba kazati na tem portalu!

  • :-)

   rodila ga je slovenka, oženjen je s slovenko

   • Steiermark

    ali si tudi ti srbin, ko takšne ven mečeš……. samo pri vas, nekdo ki se oženi “z slovenko” (???) postane tudi slovenac – vendar se svoje balkanske nature kljubtemu ne reši – ostane to kar je – prevarantski srbin…..

  • :-)

   po materi je Slovenc

   • Steiermark

    Ali ni njegova mati kučkotova sestra? No, in kako je ta postala Slovenka, če pa vemo, da tudi kučko ni Slovenec, ampak sin srbske matere in očeta, ki sta ga dala “izgnani” familiji v posvojitev?

 • Stajerka

  a rabi kdo iz sodstva za svoje sorodstvo kakšno dobro službo??…..problem je, ker tisti, ki jim je takšno uslugo ponudil (Masleša) niso več na položajih……mogoče kakšna Žgajner, Klemenčič, kakšna sodnica ki zahteva uničenje dokazov……dajte Lublančani malo spremljat to gnojno brozgo, da ne špricne še kam drugam izven Lublane……

 • učko

  Dokler bo Janković odpiral nova delovna mesta pomeni samo to, da mu viagra še pomaga !

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!