Tudi droge so vse večkrat razlog za izločitev iz prometa

Slika je simbolična. (Foto: iStock)

Voznik zaradi svojega stanja ni bil zmožen umakniti vozila s ceste. Kot so sporočili s PU Kranj, so gorenjski policisti včeraj zaradi prepovedanih drog obravnavali tri osebe.

V enem od primerov so v Šenčurju na javnem kraju policisti zasegli manjšo količino prepovedane droge konoplja, v Radovljici so jo policisti zasegli vozniku.

Opoldan so obravnavali prijavo osebe o zelo nezanesljivi in nevarni vožnji voznika osebnega avtomobila. O njegovi vožnji je bilo sporočeno, da vozi zelo hitro in nevarno, da vijuga po cesti in da ni upošteval rdeče luči na semaforju na Polici.

Voznika so ustavili na območju Kranja, preizkus alkoholiziranosti je pri njem pokazal negativen rezultat, odklonil pa je hitri test na prepovedane droge in strokovni pregled zaradi suma vožnje pod vplivom drog.

Več na gorenjski-utrip.si …

 • Get Smart

  Odkar obstaja statistika o nesrečah itd., je stanje takorekoč vseskozi enako:
  manj kot 30 % je posledica alkohola ipd.
  Kaj to pomeni?
  Pomeni, da +++ 70 % nesreč povzročijo “pijani od MURGL SRBO JUGOKOMUNIZMA”,
  torej tatini sinćeti, ki se poseru na predpise o varnosti,
  saj imajo tate svoje MURGL JUGOKOMUNISTIČKO sodstvo pod totalno kontrolo nje.

  Pamet v glavo.

 • ahnenpass

  Kakšne drohe neki, mi smo vojaško policijska džamaherija, če se zamerite lokslnim šerifom, je lahko razlog za odvhem vozniške in avtomobila dobesedno karkoli.

  Ni treba nobenih dokazov, skorumpirane policisti ni liti lagati strah na našem krivosodju, naravnost povejo sodniku, da voznik sicer ni naredil niti najmanjšega prekrška in so bili vsi papirji v redu, vendar jim komandir pred nastopom službe ukaže, naj tretjerazrednemu državljsnu pač vse pobere, potem si skupaj izmislijo nek razlog na postaji in dodajo kar pač sodišče rabi za sodbo. Obupajte, dokler ste ponižni in tiho, je še vse v redu, marsikdo ke lahko pri nas samo vesel, da so mu državni teroristi pustili vsaj avto. Cela država je za v Hag, z vojsko, policijo, sodišči in parlamentom na čelu.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!