Vrtec v Črnomlju: Otroci v kontejnerjih ob razpadajoči stavbi

(Foto: moja-dolenjska.si)

V Črnomlju so starši že dolgo zelo nezadovoljni s pogoji v tamkajšnjem otroškem vrtcu na Majerju. Vrtec je umeščen v kontejnerje, poleg razpadajoče stavbe, ki je bila včasih vojašnica, tudi ostala infrastruktura je katastrofalno slaba, kar je vidno tudi iz pričujoče fotografije. Zdaj je eden od staršev županji Mojci Čemas Stjepanovič napisal odprto javno pismo. Županja pa odgovarja v tretji osebi, in sicer: “Občan Darjan Grudnik je podal svoje mnenje o delu občine in vsako mnenje spoštujemo, čeprav ga ne delimo z njim.”

Tako je županja uvodoma zapisala v odgovoru, ko smo jo zaprosili za mnenje in komentar na zapisano v pismu, kjer vsebina sicer niti ni nova. Darjan Grudnik, eden od staršev tamkajšnjih otrok, ki ga županja po našem mnenju neprimerno poimenuje z “občan”, je to črnomaljsko sramoto, ki se ji reče “vrtec”, le ponovno odprl za javnost. Glede na županjin odgovor, kjer govori v množini in ne ednini, čeprav je javno pismo naslovljeno na njo osebno, kot županjo, smo za mnenje prosili še tri občinske svetnike, med drugim tudi predsednika odbora za družbene dejavnosti v sklopu občinskega sveta.

Uvodoma spomnil na lepe besede
Darjan Grudnik je v odprtem pismu županji uvodoma spomnil, da je županja v oddaji Dobro jutro na TV Slovenija govorila, da je “občina Črnomelj, mesto Črnomelj, mesto prihodnosti, ampak rabimo prometno povezavo, kakor hitro bo ta urejena, mladine bo več, nas bo več in seveda razvoj bo šel še hitreje naprej kot gre”. Nato je dejala, da si je Črnomelj vredno ogledati, da imajo veliko še za pokazati, veliko je potenciala in glede na vse aktivnosti, ki jih peljejo, “ta potencial izkoristiti v dobrobit vseh Črnomaljcev in Belokranjcev ter tudi v dobrobit celotne Slovenije”.

Več na moja-dolenjska.si

 • Zgornji

  HJA, SEVEDA , ČE PA GRE DENAR ZA MIGRANTIČE, PA OBUBOŽANEGA POHARJA, KI Z 3000 EVRI NA MESEC KOMAJ SHAJA , IN PODOBNE PARAZITE , … MEDTEM KO SE VEČINA SLOVENISTANA BORI Z 500 EVRI ALI PA ŠE VELIKO MANJ KAR OSTANE OD MINIMALNE PLAČE … !!! ! !!!
  BEDNIKI BEDNI POKVARJENI BOLANI VSI VLADAJOČI !!! ! !!!

 • Commie Disposer

  Privoščim : https://volitve.gov.si/lv2014/rezultati/obcina_crnomelj.html
  Bojo naselili z islamisti in zgradili džamijo z džamijsko ulico …………

 • Olga_10

  Slovenski otroci životarijo v kontejnerjih, nezakonitim migrantom vladajoci namenjajo 2000 evrov na mesec in jim dodeljujejo celo policijska službena stanovanja! 50.000 evrov so vložili v “perspektivnega” nezakonitega migranta, ki bi moral biti izročen Hrvaški! Dol z levičarji!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!