Zdravniki, inženirji, znanstveniki … večinoma zgolj socialci ali kriminalci

Foto: Primorska24

Kljub skrivanju dnevnih številk nelegalnih prestopov naše meje nas vodilni mediji še vedno prepričujejo, da so ti migranti nujno potrebni za ekonomski razcvet in ekonomsko stabilnost tako Slovenije kot EU. Temu seveda vse bolj nasprotujejo tako uradne številke, kot tudi raziskave za ekonomski položaj EU v prihodnje. Tudi nedavna raziskava Banke Italije o vplivu ekonomskih migrantov na populacijske trende odkriva črno sliko za prihodnost, tako za socialno stabilnost prebivalcev kot za ekonomske napovedi.

Nemčija, ki je v največjem migrantskem napadu na EU sprejela prek 1,3 milijona migrantov, danes po treh letih zaposluje zgolj nekaj sto migrantov, ki so se uspešno integrirali v delovno okolje. Glede vključevanja preostalega migrantskega vala pa je komisarka berlinske vlade za migracijska vprašanja in pripadnica socialdemokratske stranke Aydan Özoguz že v lanskem letu povedala, da “bo potrebnih med pet do deset let priprav za njihov vstop na trg dela”.

Banka Italije, ki velja za eno izmed najmanj politiziranih finančnih ustanov, je pripravila poročilo: Raziskava 431: Prispevek demografije k ekonomski rasti: Dvesto let italijanske zgodovine, v katerem so prišli do zaključka, da uvažanje ekonomskih migrantov, tudi če se ti asimilirajo v delovno okolje po generaciji ali dveh, dolgoročno ne prinaša rešitve za nestabilnost javnih financ in pokojninske blagajne.

Poročilo, ki je prvi tak primer znotraj EU, otresen politične korektnosti in wilkommen politike levičarjev, upošteva zgolj trende in realne številke, iz katerih je razvidno, da “bodo pričakovani migracijski tokovi sicer omilili obseg negativnega prispevka demografije k vzdržnosti državnih proračunov in socialnih sistemov”, vendar “ne bodo vplivali na dolgoročne spremembe”. Analize so namreč pokazale, da se druge in tretje generacije priseljencev načeloma prilagodijo okolju, v katerem živijo, vendar kot ostali avtohtoni prebivalci kmalu zapadejo v enako demografsko depresijo, kot jo opažamo v trendu staranja evropskega prebivalstva. Na podlagi tega trenda so strokovnjaki zagovarjali uvoz 5 milijonov novih ekonomskih migrantov, ki naj bi stabilizirali socialne in pokojninske blagajne stare celine. Kljub temu pa je prihod migrantov zaradi kulturnih razlik in nekompatibilnih etičnih vrednot prišlekov do sedaj zgolj povzročal težave, pod težkimi preizkušnjami pa je bila celotna Evropska unija.

Analize so tudi pokazale, da bo odstotek delovno aktivnega prebivalstva dosegel najnižjo raven v letu 2031 (pod 59 odstotkov italijanskega prebivalstva) in ga bodo posledično leta 2061 četrtinsko sestavljali ekonomski migranti.

Kljub temu, da se poročilo nanaša zgolj na Italijo in njene trende, pa velja za prvo znanstveno delo brez političnih pritiskov, ki razkriva, da brezglavo uvažanje migrantov ne prinaša nič drugega, kot zgolj dodatno zapravljanje denarja za njihovo integracijo. Dodatno porast kriminala, kot to lahko sedaj spremljamo v Nemčiji, in dodatne spremembe v civilnem življenju, kot jih lahko opazujemo v obliki do zob oboroženih in zamaskiranih policistov na ulicah zahodne Evrope.

Primorska24.si

 • Olga2345

  Parazitov smo siti! Izsesavajo nas že 73 let! Dovolj je!

  • Old Coyote

   Takoj vse politike v arest!

   • Steiermark

    ja, vse tiste, ki nam šopajo to nesnago, ti se pravi, levake! Oni so izurjeni za klanje in ropanje avtohtonih in civiliziranih v Sloveniji……po titovo!

 • KAPIBARA

  Od migranta imaš samo enkrat korist.. to, da se vrne domov..

  • mona lisa

   Ta drhal se noče vrnit.

 • Zgornji

  ZASLEPLJENIM IN ZLOBNIM LJUDEM SPLOH ŠE NI JASNO KAAAKA ZLODEJSTVA BODO V PPRIHODNOSTI PRIŠLA OD TEH MOHAMEDANSKIH POKVARJENIH ZVERI UVOŽENIH ZARADI ZLOBE NAŠIH POKVARJENIH POLITIKOV !!! ! !!! KMALU .

 • mona lisa

  UROŠ PALHARTINGER ( šest let je živel na območju islama ) je napisal odprto pismo evropski poslanki ge. Tanji Fajon glede vdora islamističnih hord na ozemlje EU.

  Nekatera dejstva:
  Po Koranu se Svet deli na Svet islama (Dar ul-Islam) in Svet vojne (Dar ul-Harab). Svet Islama je tam, kjer je kadarkoli v zgodovini bilo vzpostavljeno šeriatsko pravo. Muslimani morajo svet Islama braniti, ali ga ponovno osvojiti, hkrati pa osvajati nova ozemlja, vse dokler ne zavladajo nad celotnim planetom …
  Vsak Musliman ima dolžnost širiti Islam, to širjenje se imenuje Džihad. Džihad ni le vojna, kot se v Evropi zmotno predstavlja in prikazuje, Džihad je vsako širjenje Islama. Za Džihad se šteje naseljevanje na neislamska ozemlja, poročanje z nemuslimankami. Džihad je zanje tudi številčno rojevanje otrok, seveda pa je Džihad tudi njihova sveta vojna …
  Muslimanski moški se lahko poroči z nemuslimanko, ona lahko ohrani svojo religijo do smrti, otroci pa morajo biti muslimani. Muslimanke pa se ne smejo poročati z nemuslimani …
  Izstop iz Islama ni mogoč, odpadnik je označen za Kuffirja, sledi fatva, kar pomeni da lahko odpadnika oz. Kuffirja kdorkoli nekaznovano ubije …
  Po Koranu so vsi nemuslimani sužnji Muslimanom. Musliman lahko zasužnji ali ubije kateregakoli nemuslimana.
  Islamisti ki vdirajo v Evropo, širijo Islam in ničesar drugega. Ne mislijo delati, takoj postavljajo pogoje, zahteve, od neislamskega prebivalstva zahtevajo usluge, torej se že v samem začetku vedejo kot gospodarji nad neislamskimi prebivalci Evrope …
  Šeriatsko pravo ni del pravnega reda članic EU. Kjerkoli Muslimani vzpostavijo svoj kalifat in vzpostavijo šeriatsko pravo, vzpostavijo deželo Islama, ki jim potem pripada na veke vekov. Prav tako gre za kršitev ustave članic EU, napad na ozemeljsko celovitost, nedotakljivost, suverenost držav, . Jasno je da te horde islamistov ne spoštujejo nobenega pravnega reda drugih držav, ne spoštujejo državnih meja, njihova identiteta ni znana, ni znana njihova preteklost, …
  Omenil bi, da nočete dvigniti življenjskega standarda lastnim ljudem, za islamistične horde pa velikodušno razvežete mošnje, tolerirate jim kršitve zakonodaje, tolerirate vdor na ozemlje brez vsakega preverjanja identitete, … Hkrati pa pričakujete, da bomo ljudje, davkoplačevalci financirali lastno okupacijo, sprejeli nasilje islamistov, sprejeli nov način življenja – ki bo seveda prilagojen Islamu …
  Bizantinski cesar Manuel II. je v 14. stoletju glede nasilne narave Islama dejal, leta 2006 pa ga je citiral papež Benedikt XVI: “Pokaži mi, kaj je novega prinesel Mohamed, in videl boš le slabo in nečloveško. Vero, ki jo narekuje, pa širi z mečem.”
  Dar-ul-Islam je tam, kjer stojijo mošeje, ki so ene od znakov Dar-ul-Islama oziroma znak, da to ozemlje pripada Islamu. Zato je tudi Saudska Arabija Nemčiji ponudila izgradnjo 200 mošej.

  (Vir: Odprto pismo je bilo posredovano na zasebno sporočilo)

  POŠlJI NAPREJ! IN NE RECI, DA TO NI TVOJA SKRB!
  TO JE PROBLEMATIKA VSEH NAS – SLOVENCEV!

 • tasilo

  Ah, ne razumete … to niso zdravniki, inženirji, znanstveniki …

  To so navadni turisti, ki si le želijo ogledati Bled in Postonjsko, pojesti kremšnito, guštirati nekaj fet pršuta in spiti dva deci terana, potem gredo pa nazaj domov. Vi pa tkole grdo o njih ….

 • sevenx

  Praznijo zapore…

 • Franjo Trojner

  Socialni in zdravstveni turisti!

 • pajot

  Malce si osvežimo spomin:

  Učimo se torej o Siriji in Afganistanu, Eritreji in Iraku … Od tam prihajajo naši bodoči prijatelji, sošolci naših otrok, žene in možje, svaki in zeti, prva generacija bo še močno zaznamovana, druga pa bo predvsem skrbela, da čim manj »njihovega« utone v pozabo. Prihaja raznolikost, prihaja učenje za nas in zanje, skupni prazniki, enkrat njihovi, enkrat naši. A vseeno. Prihajajo nova hrana in čudovite restavracije pa literatura, glasba in seveda kakšna navada, ki se ji bomo čudili – oni naši, mi pa njihovi. Kar predstavljajte si, kako bodo debelo pogledali, ko bodo prvič videli na primer kurente.

  (Grega Repovž,Mladina)
  No,a jim je že kdo pokazal kurente,porkafiks? rad bi jih videl kako debelo gledajo,madona….

  • Soave

   + + + + + + +

  • šmentanamuha

   Ja, tole je spisal Repovž v nekem uvodniku Mladine. Takrat sem jo še brala, potem pa nič več. Pedrom njihova spolna orientiranost nekako udari na možgane.

 • Artur

  “Zdravniki, inženirji, znanstveniki”… večinoma zgolj parazitski kameltrajbarski zapečeni socialci ali kriminalci me po mentaliteti vse bolj spominjajo na komunajzle “gliha vkup štriha” .

 • Franc Šink

  Nič. Sem že zapisal nekje da se bo treba oborožiti, kajti slovenski varnostni organi niso dorasli temu problemu.Že sedaj nam lažejo o njihovi “učinkovitosti” !

  • FORT WORTH

   Lazejo, ker imajo interes…
   Ce levaki ne bi imeli interesa jih ne uvazali.

 • plamen100

  Saj je ba spletu analiza nemskega statisticnega zavoda, od 1.1 miliona migrantov je zaposlenih 7000 (sedem tisoc). Pa kje bodo ti leni kamelarji delali toliko kot evropejci? Sicer bodimo posteni in realni, Turki in Bosanci pravzaprav vsi bivsi Yugosi vkljicno z kosovarji, so izredno delovni, kar tudi Nemci pa tudi nasi delodajalci vsi po vrsti priznajo in seveda to ni arabski svet. Prav ti arapci pa so za celotno Evropo ziva izguba. Glede integracije pa ni vredno izgubljati besed, če pogledamo Francijo, Belgijo je najvec teroristov iz 3., 4. generacije Tunizijcev in Alzircev rojenih v teh drzavah, so pa bolj sovrazni do belih sodrzavljanov kot njihovi orginali v drzavah od kod izhajajo njihovi starsi. In prav ti izmecki so pobili vec francozov kot pa teroristi pomesani med migranti kar je najslabse, kar se je lahko zgodilo, ker lahko od vsakega skodranega malce prepecenega s kravato pricakujes, da bo potegnil handzar ali se petardiral oz razstrelil, da cimprej pride do 72 devic!

 • rubec

  RTV ima v svojih vrstah rasista da ga ni para. V neki oddaji se je voditelj Marcel Štefanec the Čupa zaskrbljeno spraševal ali naša vlada sploh vpraša te zdravnike, inženirje in znanstvenike kaj znajo. On bi jih kljub dolgoletnemu študiju in nazivom še dodatno preverjal in spraševal. Morda zato ker so črne polti?

  • Gr Enze

   ZNAJO LAGATI

 • Artur

  Understanding UN Population Migration Agenda
  https://www.youtube.com/watch?v=EaoXB3a3f1o

 • Dillinger

  Ahmad je brivec in mehanik,ne vem kakšna smer šolanja je to,
  tile so pa najbrž pek in programer/astrofizik.

 • soc

  Klavrna zgodba prejšnjega Reporterja in Biserke Cerjak, reportaža z lica mesta o imigrantskem taboru v Veliki Kladuši, kjer vsak dan poskušajo z invazijo preko Hrvaške v Slovenijo (in nekateri dalje). In vsak dan jih večino vrnejo nazaj. Tisti, ki so znali angleško, so ji povedali, da so bodisi študentje medicine, inženirji, doktrorji znanosti ali otroci le-takih. Seveda jim gre verjeti na lepe oči, če tako pravijo. Tako nastane v Reporterju (!!!) srce parajoča zgodba – nekaj jih je resda morebitnih kriminalcev, a ostali so – čudovit plus za novo Evropo…

  Zanimivo, kam vedno bolj rine Reporter po spremembi lastnika. Škoda.

  • stajerc5

   Eh, moj soc, spomni se Mladine, nekdaj in nikoli vec…

 • Zuki Budak

  Sami top znanstveniki z sumljivimi diplomami… Jasno je da gre za v glavnem za socialne migrante in seveda tudu potencialne teroriste noben se ne bo integriral in njihovi otroci bodo še bolj radikalizirani ne glejte RTV glejte raje DW ali TvFrance…

  • totex39

   Tudi komunistični podmladki so pri nas z sumljivimi diplomami, zato pa gredo skupaj.

 • Gr Enze

  ZNANSTVENIKI ZA POSILJEVANJE IN JAHANJE KAMEL LE KAJ SO ŽE IZUMILI TI MUSLITI ? NIČ OD NAPREDNE TEHNOLOGIJE !!!!! ČE NISMO SPOSOBNI SAMI PREŽIVETI V EVROPI SMO PA RES EN VELIK GNOJ VENDAR MISLIM , DA SMO SPOSOBNI PREŽIVETI . KORDIŠI LUNATIKI IN FAJONKE PA TUDI RAZNE VIOLETE PA NAJ NJIHOVO MIGRANTSKO SODRGO KAR SAMI ŽIVIJO ! BANDA KOMUNISTIČNA SRAM NAJ JIH BO TO NISO SLOVENCI IN NE BODO NIKDAR SLOVENCI KOMUNISTI SPLOH NIMAJO DRŽAVE KER SO SVETOVNE BARABE.

 • Artur

  Fake Nasa religijsko indoktrinatorsko prevarantski znanstveniki ali zapečeni Kameltrajbarski ” znanstveniki” isti ku.ac drugo pakovanje.
  https://www.youtube.com/watch?v=Vw6qNaJ73Ng&t=67s
  https://www.youtube.com/watch?v=OOX4g94B-eA
  https://www.youtube.com/watch?v=rLbmzsd8Lfc

 • Bozz

  “Zdravniki, inženirji, znanstveniki …”

  Nigga please.

  https://www.youtube.com/watch?v=MYpnINrZM_M

 • Goran Hvala

  kje na kaksnem drugem mediju pa je sploh kdaj pisalo da se gre za same doktorje in inzinirje? to edino vi pisete kot da to drugi govorijo… se zdej nism nikjer opazu naslova “priblizujejo se nam migranti, gre se za same doktorje in izumitelje”…sploh prvic sem slisal to burlesko od izjave prav na novi.. tak da jest ne vem kaj gonite to s temi doktorji.. al ste to sam vasim v glavo utumbali da je tako.?. al od kje sploh ta s temi doktorji?

  • mona lisa

   Merklova je trobila da rabi izobražence zdaj pa jih ima in še nam jih vsiljuje.

 • pajot

  Pred Sisek je hasan paša Predojević (Turek,ka-li?) pripeljal tudi nekaj tisoč znanstvenikov in srčnih kirurgov. Pa so jih naši pradedje pod poveljstvom Adama Ravbarja in Andreja Turjaškega nagnali v Kolpo,kjer se je utopil cvet turške znanosti. To se nam še zdaj maščuje. samo pomislite,kako bi zaživela srčna kirurgija na UKC-ju,če bi jih takrat spustili v Ljubljano.

 • zoro

  če komentiram naslov – za leviste so tudi ti kriminalci in socialci znanstveniki, zdravniki…., ker so enaki lopovski podganji iztrebki

 • Jure kavčičeu

  Okej dajmo nekaj razčistit… o izobraženih ljudeh se je govorilo tarkat, ko je prihajal v Evropo največji naval ljudi iz Sirije. Razlog za beg je bil seveda vojna in ta je iz domovine pregnala ljudi vseh razredov, tudi iz srednjega in višjega, tja pa sodijo tudi univerzitetno izobraženi ljudje. Sirija je država, ki se je po standrardu življenja lahko primerjala s Turčijo, v začetku tisočletja je po BDPju na prebivalca prekašala na primer Bolgarijo. Neumno je misliti, da so bili sirski begunci neki neizobraženi divjaki brez vsakršnih kompetenc, uporabnih tudi za evropski prostor… pri migrantih, ki vstopajo v Evropo danes, je slika druga. Večina jih v domovini niti nima dostopa do šolanja, ali pa nimajo denarja za to. Seveda ne morejo biti raketni znanstveniki in kirurgi, to bodo lahko njihovi otroci, če jim tega ne bodo odrekli desničarji, ki jih bodo s svojimi diskriminatornimi politikami potisnili v gete in na sam rob družbe in potem to povrh vsega še razglasili kot dokaz o njihovi neciviliziranosti. Torej kar ste sedaj naredili je to, da ste najprej ustvarili neko tezo, baje iz ust levičarjev in potem ste to ovrgli kot laž. Bravo, zelo spretno.

  • Vin Dizl

   Jure zelo je lepo, da si poln empatije, ampak na žalost nimaš stika z realnostjo, kot še mnogi drugi ne. Sirski primer ti lahko ponudim kar v centru Ljubljane, sprehodi se čez tale park, ki je čez cesto od glavnega sodišča pri Miklošičevi. Tam se dnevno zadržuje gruča teh Sircev (na klopcah visijo po cele dneve) – že ko boš šel samo mimo, te bojo gledali zelo grdo in sovražno. Že na videz je jasno, da so to navadni kriminalci. Če še tega ne boš opazil, potem si slep. Sanjati, da so pa oni sem prišli se šolat in živeti evropski življenje, je še za predšolskega otroka smešno.
   Tanker ima prekate, da se nafta ne razliva po ladji in je ne prevrne, ko jo valovi zibajo na morju. Evropa je s sprejetjem milijone in milijone migrantov te prekate izgubila, ekonomsko ravnovesje tega ne bo zdržalo. Ja, pred par desetletji so evropejci masovno drli v Ameriko, ampak to so bili ljudje evropske kulture in so šli tja dejansko prvi dan delat, takoj so sprejeli njihove navade, oni so zdaj Američani. Tretji svet pa, oprosti, takih manir v osnovi nima tam. Nima. Za zvrhano mero si pa mogoče kdaj preberi Koran. Potem absolutno ne boš več pomislil, da je Musliman iz takšnega okolja čez noč podložen evropskim običajem.

   • Jure kavčičeu

    Sam gledam na to takole. Ni problem samo dejstvo, da so tukaj in da še hodijo sem. Kar se dogaja po tem, ko pridejo, je lahko problematično. Vsak človek na svetu si zasluži Evropskega življenja in če smo že zgradili svoje bogastvo s surovinami in suženjskim delom Afričanov, je neprimerno, da se sedaj zapremo in jih pustimo gniti v nehumanem okolju. Če želijo sem, jim tega ne smemo preprečevati. Seveda imamo pravico migracije nadzirati, ne pa na nečloveški način ustavljati in puščati ladje polne ljudi na sredi morja. In pa poskrbeti moramo za asimilacijo. To se da in je nujno. Kar opisuješ je morda res, morda le ti tako dojemaš. Definitivno pa je naše delo, da jih opremimo z vsem kar potrebujejo, da lahko normalno zaživijo pri nas. Če jih v štartu sodiš po tem, kako te gledajo in jih označiš za kriminalce, potem je to ravno obratno od tega, kar bi bilo treba storiti. To privede do tega, da jih povsot gledajo po strani, nikjer ne dobijo službe, nihče se noče z njimi ukvarjat, zaprejo se v gete, ukvarjajo se s kriminalom itd. Za tako ravnanje si moramo tudi sami pripisati del odgovornosti in o tem ne debatiram!

    • Novakec1

     A si ti od zokita Jure? Bluziš na njegovem nivoju.

     • moon

      Predolge povedi… tole taprav Jurcek..

    • mona lisa

     Ojej bog nas ubrani takih kot mislijo kot ti.

    • šmentanamuha

     Patološki altruizem je znak psihične motnje, večnega občutka krivde. To lahko rešiš samo s psihologom ali psihiatrom. Lahko pa svoje muke rešiš tudi kako drugače…

    • spet-sam-jest

     Ti pa si usekan!

  • mona lisa

   JURE BERI:

   UROŠ PALHARTINGER ( šest let je živel na območju islama ) je napisal odprto pismo evropski poslanki ge. Tanji Fajon glede vdora islamističnih hord na ozemlje EU.

   Nekatera dejstva:
   Po Koranu se Svet deli na Svet islama (Dar ul-Islam) in Svet vojne (Dar ul-Harab). Svet Islama je tam, kjer je kadarkoli v zgodovini bilo vzpostavljeno šeriatsko pravo. Muslimani morajo svet Islama braniti, ali ga ponovno osvojiti, hkrati pa osvajati nova ozemlja, vse dokler ne zavladajo nad celotnim planetom …
   Vsak Musliman ima dolžnost širiti Islam, to širjenje se imenuje Džihad. Džihad ni le vojna, kot se v Evropi zmotno predstavlja in prikazuje, Džihad je vsako širjenje Islama. Za Džihad se šteje naseljevanje na neislamska ozemlja, poročanje z nemuslimankami. Džihad je zanje tudi številčno rojevanje otrok, seveda pa je Džihad tudi njihova sveta vojna …
   Muslimanski moški se lahko poroči z nemuslimanko, ona lahko ohrani svojo religijo do smrti, otroci pa morajo biti muslimani. Muslimanke pa se ne smejo poročati z nemuslimani …
   Izstop iz Islama ni mogoč, odpadnik je označen za Kuffirja, sledi fatva, kar pomeni da lahko odpadnika oz. Kuffirja kdorkoli nekaznovano ubije …
   Po Koranu so vsi nemuslimani sužnji Muslimanom. Musliman lahko zasužnji ali ubije kateregakoli nemuslimana.
   Islamisti ki vdirajo v Evropo, širijo Islam in ničesar drugega. Ne mislijo delati, takoj postavljajo pogoje, zahteve, od neislamskega prebivalstva zahtevajo usluge, torej se že v samem začetku vedejo kot gospodarji nad neislamskimi prebivalci Evrope …
   Šeriatsko pravo ni del pravnega reda članic EU. Kjerkoli Muslimani vzpostavijo svoj kalifat in vzpostavijo šeriatsko pravo, vzpostavijo deželo Islama, ki jim potem pripada na veke vekov. Prav tako gre za kršitev ustave članic EU, napad na ozemeljsko celovitost, nedotakljivost, suverenost držav, . Jasno je da te horde islamistov ne spoštujejo nobenega pravnega reda drugih držav, ne spoštujejo državnih meja, njihova identiteta ni znana, ni znana njihova preteklost, …
   Omenil bi, da nočete dvigniti življenjskega standarda lastnim ljudem, za islamistične horde pa velikodušno razvežete mošnje, tolerirate jim kršitve zakonodaje, tolerirate vdor na ozemlje brez vsakega preverjanja identitete, … Hkrati pa pričakujete, da bomo ljudje, davkoplačevalci financirali lastno okupacijo, sprejeli nasilje islamistov, sprejeli nov način življenja – ki bo seveda prilagojen Islamu …
   Bizantinski cesar Manuel II. je v 14. stoletju glede nasilne narave Islama dejal, leta 2006 pa ga je citiral papež Benedikt XVI: “Pokaži mi, kaj je novega prinesel Mohamed, in videl boš le slabo in nečloveško. Vero, ki jo narekuje, pa širi z mečem.”
   Dar-ul-Islam je tam, kjer stojijo mošeje, ki so ene od znakov Dar-ul-Islama oziroma znak, da to ozemlje pripada Islamu. Zato je tudi Saudska Arabija Nemčiji ponudila izgradnjo 200 mošej.

   (Vir: Odprto pismo je bilo posredovano na zasebno sporočilo)

   POŠlJI NAPREJ! IN NE RECI, DA TO NI TVOJA SKRB!
   TO JE PROBLEMATIKA VSEH NAS – SLOVENCEV!

  • Clemen J.

   In sirija je bila uničena ko so vladali levičarji, tako pri nas kot v Ameriki, sedaj pa te isti levičarji poizkušajo uničiti še države kjer kradejo denar! najboljše za svet je da vsi levičarji naredijo skupinski samomor.

 • Bonifacij

  ”če smo že zgradili svoje bogastvo s surovinami in suženjskim delom Afričanov,”

  Jure, a so ti na FDVju prali možgane? Vzemi kakšno zgodovinsko knjigo v roko, ne samo levićarsko propagando. Se ne boš več blamiral s takimi izjavami.

  S svojimi blodnjami samo dokazuješ. da imaš poškodovane možgane. Vzemi par teh migrantov domov, pa boš hitro videl kaj si oni mislijo o tvojih blodnjah.

 • Cucurbita Pepo

  Precej zavajujoč naslov. Sprva sem mislil, da je govora o Janezovih podpornikih,…

  • spet-sam-jest

   Ma ne, govora je o intelektualcih, k jih ti in tvoji hočte čim več sm prpelat, de boste dvignl intelektualn pouprečje Slovencou in ekonomsko blagostanje! Zihr si en od wilkomerjou, pa si jih ene par kr domou pel in uživej u sobivanju z njimi!

   • Cucurbita Pepo

    Ne podpiram komunizma in migracij islamskih skrajnežev v Evropo. Izgleda, da so moje korenine bolj slovenske od tvojih.

 • Clemen J.

  Me pa zanima zakaj komunisti oz. levičarji niso za Mrtvo stražo kot v časih njihovega ljubljenega vodje ruskega plačanca TIta?!?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!