Nove oddaje, sveži obrazi in že znane voditeljice in voditelji: Nova24TV začenja z novo programsko shemo

Po nekaj več kot letu dni oddajanja smo na Nova24TV pripravili nove programske vsebine, ki bodo gledalcem ponudile več raznovrstnih in zanimivih oddaj. Začnemo že jutri, v torek, 9. 5. 2017.

Vodene novice s komentatorji
Voditelja Aleksandra Jug in Jure Ferjan bosta za vas, vsak dan od ponedeljka do petka pripravljala aktualne novice iz Slovenije in sveta.

Voditeljica Aleksandra Jug (foto: Anja Geč).

Ob 9.55, 14.55 in 16.55 bo na sporedu kratek pregled aktualnih novic, medtem ko bomo  ob 12.55 za vas pripravili prvi daljši pregled dogajanja z javljanji s terena ter gostom v studiu.

Voditelj Jure Ferjan (foto: Anja Geč).

Osrednja informativna oddaja bo v podobnem formatu po novem ob 19.30. To je čas, v katerem ste bili do sedaj navajeni na večerno pogovorno oddajo. Večerne novice bodo trajale 25 minut.

Večerna pogovorna oddaja vsak dan ob 19.55
V ponedeljek bo oddaja Zamolčano z voditeljem Aleksandrom Rantom, v kateri bomo razkrivali vsebine iz naše polpretekle zgodovine s poudarkom na slovenski osamosvojitvi.

Aleksander Rant, urednik in voditelj oddaje Zamolčano (foto: Anja Geč).

V torek bo oddaja Soočenje kjer  bomo soočali delo vlade s predlogi opozicije.

Voditelj Boris Tomašič (foto: Anja Geč)

V sredo ostaja najbolj priljubljena oddaja Hobotnica z Borisom Tomašičem, v kateri razkrivamo kraje in manipulacije ljudi iz ozadja, ki vodijo državo in gospodarstvo.

Voditelj oddaje Hobotnica Boris Tomašič (foto: Anja Geč).

V četrtek uvajamo novo oddajo v kateri bomo obdelovali zunanjepolitične teme. Nov obraz na naši televiziji je Matevž Malčič.

V petek nadaljujemo z že uveljavljeno oddajo Objektiv, v kateri Jure Ferjan z gosti, kritično in analitično, komentira dogodke, ki so najbolj zaznamovali pretekli teden.

Voditelj oddaje Objektiv Jure Ferjan (foto: Anja Geč).

V soboto je na sporedu najbolj eksplozivna oddaja z voditeljem Dejanom Kalohom, ki razburja javnost s svojimi eksplozivnimi gosti in provokativnimi vprašanji.

Voditelj Dejan Kaloh (foto: Nova24TV)

V nedeljo si lahko ogledate oddajo Iz oči v oči z Marjanco Scheicher, ki razkriva in predstavlja zanimive in uspešne Slovenke in Slovence.

Voditeljica Marjanca Scheicher (foto: Anja Geč).

Tema dneva
Vsak dan od ponedeljka do petka bo na sporedu nova oddaja Tema dneva z novo simpatično voditeljico Evo Centrih. Eva bo vsak delavnik ob 20.55 V ŽIVO gostila gosta v studiu, s katerim bosta komentirala najbolj aktualen dogodek dneva. V oddaji boste lahko sodelovali tudi gledalci, saj bomo odprli telefonske linije in prisluhnili vašim mnenjem in komentarjem.

Časovni stroj
Vsak dan bomo za vas pripravili pregled dogodkov, ki so se zgodili na današnji dan.

Novost. Dokumentarni filmi.
Od torka 9. 5. 2017 naprej bo vsak večer ob 21.30 na sporedu dokumentarni film iz različnih področij, od zgodovine do svetovnih znamenitosti.

Beremo
Vsako nedeljo po oddaji Iz oči v oči bo na programu nova oddaja Beremo, v kateri bomo predstavljali knjige in gostili avtorje. Oddajo bosta izmenično vodila Metod Berlec in Miro Petek.

Vsak dan ob 23.00 uri bomo predvajali posnetek dnevnega dogodka. To bodo posnetki sej iz Državnega zbora RS, različnih okroglih miz, simpozijev, koncertov, festivalov in drugih zanimivih dogodkov.

Uredništvo Nova24TV – Prvi v službi resnice