Vso noč potekali prevozi migrantov z vlaki in avtobusi v sprejemne centre

Migranti v Rigoncah pri Dobovi (Foto:STA).

V nastanitvenih centrih v Sloveniji je bilo ob 6. uri nastanjenih 4100 beguncev, 10.585 pa jih je bilo v obravnavi v sprejemnih centrih. Skupaj je bilo tako v namestitvenih in sprejemnih centrih 14.686 migrantov.

Vso noč so potekali prevozi migrantov z vlaki in avtobusi iz Brežic in Dobove v sprejemne in nastanitvene centre v notranjosti države. V zadnjih desetih urah je bilo v organizaciji in spremstvu policistov z vlaki in avtobusi v sprejemne in nastanitvene centre v notranjost države prepeljanih več kot 4600 tujcev. Z organizacijo prevozov in spremljanjem migrantov policisti nadaljujejo tudi v jutranjih urah, poročajo iz PU Novo mesto.

Rigonce, 02.00

Po 2. uri ponoči so policisti v Rigoncah sprejeli še eno skupino migrantov, ki je prestopila zeleno mejo. Po podatkih hrvaških varnostnih organov je bilo v tej skupini 1400 migrantov.

06.00

Po 6. uri naj bi v spremstvu hrvaških policistov v bližino državne meje ponovno pripeljal vlak, na katerem naj bi bilo 1500 ljudi.

Brežice in Dobova

V sprejemnem centru Brežice je trenutno okoli 4500 migrantov, v začasnem centru Dobova okoli 1000, v novem sprejemnem centru v Dobovi pa 4500.

Iz Brežic je bilo v sprejemna centra v Petišovcih in Dolgi vasi, kjer poteka postopek njihovega evidentiranja, prepeljanih okrog 240 tujcev.

Murska Sobota in Lendava

V nastanitvenem centru v Gornji Radgoni je trenutno nastanjenih 966 migrantov, v nastanitvenem centru v Lendavi pa 462, poročajo s PU Murska Sobota.

Šentilj, 06.00

Ponoči do 6. ure so avstrijski varnostni organi v Šentilju sprejeli 4.800 tujcev. Ob treh zjutraj je z vlakom iz Dobove prispelo 1.100 tujcev, ki so trenutno nastanjeni v tamkajšnjem nastanitvenem centru.

Na poti iz Dobove sta še dva vlaka s skupno 1.250 tujci, ki bodo prav tako
nastanjeni v Šentilju.

Sprejemna centra Gruškovje in Središče ob Dravi sta bila ob 6. uri prazna, je povedal Bojan Kitel s PU Maribor.

V. V.

 

 • kresnik

  Žalostno je tako nemočno gledat kako propada Evropa.

  • Aton

   Že takrat, ko se je širila v Slovenijo, je bila narejena usodna napaka.

 • von Rhein

  Kaj je dosegel Cerar v Bruslju? Objem Junkerja,čeprav je ta Milanovića bolj prijateljsko objel,sliko poleg uničevalke Evrope,nekaj drobiža in par sto varnostnikov (policijske naloge omejene). Razpošiljanje pohodnikov v Evropo po raznih centrih v Sloveniji bo omogočilo tudi ostalim videti in doživeti to,kar doživljajo prebivalci Brežic. Kravale in svinjarijo.

  • neny

   evropskih davkoplačevalcev, ki morajo nositi vso finančno breme begunskih osvajalcev, pa ni nikjer omenil. Za izjavo o razpadu Evrope pa se je pred ogledalom CNN hinavsko izmaknil. puj! l

  • tečnež

   cmero je cmero,od tega mehkužca ni drugo za pričakovat.Zgleda kot,da ne ve sploh,kaj tam išče.

  • dob

   Kaj je dosegel Cerar v Bruslju?
   Da so mu postregli hladno pivo.

 • neny

  begunci ali okupator? Zmente se že.

  • Wild red duck

   Za plitike in levake begunci za normalne in trezne okupator.

   • Nino

    To kao ti si pameten? Loool

  • francelj3

   Okupator, komu to še ni jasno?

  • dob

   mešano: malo begupatorji, malo migranate

 • JohnSmith

  Najbolj od vsega mi gre na K**ac pof**an POP-TV! Kako nimajo nobene vesti? Kako lahko tako nategujejo in lažejo lastnemu ljudstvu? Kako si upajo iti po službi domov in vedeti, da so pravkar nategnili preko 2 milijona ljudi!?!?!?
  Še vedno trobijo kako je to dobro za nataliteto, pa kako je to dobro za gospodarstvo in podobna sranja!

  Nepopisno sem jezen!

  Potem se človek resnično lahko vpraša ali je res da nam že od druge svetovne vojne mediji perejo možgane!!!!?’??

  • neny

   Ta folk je neprestano na drogi, sicer več visijo v južnjaških lokalih, kot na POP-u, zato se ne čudi. Njihov glavni moto je: nikoli se smeš priznati, da si plačan za lažiranje folka.

  • francelj3

   Več kot 2 milijona minus eden. Nikoli ne gledam POP-Tv.

   • von Rhein

    Minus dva.

  • von Rhein

   Res je.Zakaj misliš,da je Dolanc zahteval ustanovitev pralnice za Bežigradom?

  • karlina

   Točno tako, za ta portal pa so začeli govoriti, da širi laži in hujska ljudi, če se edino tukaj lahko preberemo vse po resnici in kako stojijo stvari , nikjer drugje. Moram pa pohvaliti intervju gospoda Urbanija, našega odgovornega urednika tukaj z gospodom Požarjem in lahko samo rečem, pohvala in še enkrat pohvala, da ste imeli pogum, čeprav vem,da ne bo lahko v tej skorumpirani in lažnivi državi s strani gospodov iz Murgelj, res vsaka vam čast.

 • rubec

  Dovolite naj tukaj povem kdaj in zakaj se je vse skupaj začelo. Ko je Danski kralj
  Richard Levjesrčni na poti v Sveto deželo uvidel, da se bo pot pred vrata
  Jeruzalema zaradi napačno izbranih podkev za konje, podkovani so bili namreč z
  zimskim profilom, ki so v drobnem pesku jako spodrsavala, prilično zavlekla in
  da jim zaloge hrane hitro kopnijo ter da so kurbe, ki so jih vzeli s seboj tudi
  že prilično zmatrane in skoraj neuporabne, se je legendarni kralj odločil, da
  bo zavil v Damask, kjer bo svojo vojsko, ki je že naglas negodovala,
  oskrbel s svežimi dekleti in prepotrebno hrano. Bilo je že pozno jeseni, ravno
  pravi čas, da sircem zapleni v dotedaj znanem svetu sila priznane slastne
  sirske krvavice z zeljem.

  Ponoči so na zadnji dan oktobra vdrli skozi vzhodna mestna vrata saj je
  Richard prek svojih vohunov že vedel, da je tam pokvarjena ključavnica. Polovili so vsa dekleta od 13 do 14 leta starosti, njihove starše, ki so začeli proti križarjem nekaj jezikat pa pokončali z meči. Po enournem plenjenju in masakru damaskovske četrti
  Cipemlade, so krvavo prizorišče, kjer tudi kokošim pa najsi bo mladim ali
  starim ni bilo prizanešeno zapustili, in zunaj obzidja pričeli formirati kolono. Nesporni gospodar Damaska Al Ayyub Al Ayyub Al Ayyub Al Ayyub Al Ayyub Al Ayyub Al Ayyub Al Ayyub, sedaj vidno pretresen in v šoku, je z vrha obzidja začel vpiti in Richardu groziti, da se bo njegov narod, če ne prej pa čez tisoc let prišel v Evropo maščevati in to s toliko konji, da jih evropejci ne bodo zmogli vseh prešteti.
  Robati hospitalec, brat Gerard, je takoj zaprosil kralja, če se sme vrniti nazaj in temu cunjarju dati eno okrog ušes, a se je Richard grožnjam le nasmehnil ter nemudoma izdal povelje naj vojska krene proti Akri.

  Kako je Sirec vedel, da bo nekoč en sam Tamov avtobus recimo imel kar 260 konj zgodovinarji še danes ne znajo razložiti. Zagotovo vemo le to, da se Richardu takrat o
  avtobusih niti sanjalo ni. In če danes vidimo koliko avtobusov je ob zadnjih
  dogodkih prečkalo Slovenijo moramo priznati, kako daljnoviden je bil osemkratni
  Ayyub medtem ko je evropejec Richard izpadel totalna trobenta.

  • dob

   HAHAHAAHHAHAHAAHHAHAHA————!

  • neny

   kaj ima s to basnijo, ki je stara na tisoče let današnji Slovenec?

   • tečnež

    mal je res raztegnil.ha,ha

   • rubec

    Tamiče pri nas delamo, mar ne?

  • dob

   rubec, tle mi en za hrbtom govori, da je Richard Levosučni bil angleški kralj, ne danski. Kaj veš, a je kaj na tem, al’ me tip samo provokacira.

   • rubec

    dob, reci ti temu tipu naj odloži Kardeljeva zbrana dela in si prebere kakšno delo Šekspirja, norveškega mojstra pisane besede iz 8. stoletja. V njegovi komediji Romeo in Julian je jasno zapisal da je danski princ Hamlet imel brata dvojčka po imenu Richard. Zdaj naj ti pa ta tip objasni kako je možno da je bil eden rojen na danskem eden pa na angleškem???

    • dob

     Bravo rubec!!! Sem vedel, da je tip mona.
     Kralj Richard Levjesrčni Plantagenet je znan po tem, da je izumil roterdamski vložek. Da je pa Roterdam na Danskem je vsakemu jasno. Kako bi sicer vedeli, da je Roterdam nastal kot odlagališče roterdamskih vložkov, katerega vonj je privabljal mornarje z vsega sveta, da so okrog njega zgradili mesto in pristanišče. To je bilo še takrat, ko je pička moškim dišala, danes na žalost ni več tako. Danes gradimo otoke na morju na plastičnih vrečkah in plastenkah, jebemumater!

     • rubec

      Končno nekdo ki pozna pravo zgodovino. Ne bi verjel kakšne laži človek najde o Roterdamu ko lista naše učbenike. Bi bilo treba vse na novo napisat, je pa tega preveč celo za naju oba. Jaz imam poleg ostalega dela trenutno še dodatno obveznost. Soseda, ki je že v letih me je naprosila, če lahko čez noč vahtam kera pizda na njenem zelniku krade krompir.

     • dob

      Neizobraženost je ogromna.
      Si predstavljaš, dragi rubec, da nekateri še vedno mislijo, da je Sigmund Freud pravo ime. V resnici je pravo ime Sigmund Fjord, njegova mama je namreč bila Norvežanka.

     • pajot

      Vidim in berem,da vidva Dob in rubec, vesta pravzaprav vse,kar je vedeti možno. Ne vesta pa tega,kdo je bil pravzaprav enonogi? Kaj?

     • rubec

      vsega pa res ne morem vedeti. no kedo?

     • pajot

      Sin dvonogega,kajpak.

     • dob

      khm, khm, beseda zelnik bi znala zmotiti karlino, Daj izberi kako drugo, da ne popizdi.

     • karlina

      No, no , takšen besedni zaklad pa res ni primeren tukaj, se mi zdi, dajmo, bodimo vsaj na tem portalu kulturni , če že na drugih niso. Bi bilo res zaželeno.

     • rubec

      se kar strinjam s tabo karlina. pa še pravilno ga ne zapiše. jebemumater se piše ločeno in ne skupaj, vsaj tako so nas učili v osnovni šoli pri priznani tovarišici jeziko slovja Pepci Granderitonja.

     • dob

      Oprosti, ampak poznam samo en izraz za vložek, drugega ne poznam.

     • dob

      karlina, dolgujem Ti opravičilo. Ne zato, ker pri pisanju uporabljam
      besede, ki so zate nekaj drugega, kot zame, temveč zato, ker sem se naredil neumnega, ko si me na to opozorila.

      Mene so pretepali ljudje, ki so dobro poznali bonton. Od tam
      izvira moje nasprotovanje tistim, ki imajo besedni in s tem tudi miselni fetiš.
      To pomeni, da so “blazno pozitivni”, če se izrazim v današnjem jeziku
      in da “negativnosti” tlačijo dol. Ne preklinjajo, so prijazni (tako
      kot naši politiki), a hkrati njihovo izražanje nič ne pomeni. Kaj pomeni fraza “bomo preštudirali?” To je zame dosti huje, kot če napišem pička, pička je lepa.

      No, jaz svojih izrazov ne potlačim, jih pa izrazim. Že najdem način, da jih. Besede in misli so dober izraz, udarec in strel – slab.
      Politika pa zvit.

      Poleg tega, da strel sploh ni izraz, temveč prikrit izraz, ki pomeni še vse kaj drugega, kot pa samo sprožiti in ubiti. Ne pomeni samo tistega, kar ubijalec misli, da pomeni.

      Skratka (da ne bom predolg) ne verjamem ljudem, ki se ne
      razjezijo. Ti marsikaj skrivajo in so nevarni.

     • rubec

      Šele sedaj sem opazil da si dansko mesto Roterdam narobe zapisal. Pravilno je Rotterdam. Če si pa imel v mislih tistega na Nizozemskem se pa opravičujem.

     • dob

      Sem mislil na pravega. Le da mnogi ne vedo, da je od začetka bil Roterdam z enim t, drugega je dobil šele potem, ko so začeli delati Tampax.

    • dob

     Si mislil znanega zgodovinarja Šekspirjevca?

     • rubec

      Seveda a tu morava biti previdna. Saj ne bi rad fasal kakih šest mesecev predpogojne anede, kar se je pri nas žal že zgodilo. Lahko ti pa izdam najnovejše iz kuloarjev o temu tržačanu. Pravkar ima v tisku svoje zadnje delo z naslovom: “Stalin je bil Titov tretji nezakonski otrok. Resnica ali fikcija?”

  • Pia

   ˝Težava s citati na internetu je, da nikoli ne veš če so pristni.˝

   Primož Trubar

 • jelka

  Še nedolgo so naši vladniki govorili, da smo varna država. Smo še varna država?

 • tečnež

  Vsak dan jih bo več,vse jih k Angeli poslat,ona jih je vabila,naj pridejo,ker jih rabijo in so dobrodošli.Tudi rusi niso ustavili prebegov,sam še več jih je.Jao- nam !

 • epson mlacni

  To vse skupaj ni nič. Zares se bo začelo, ko se bodo zaprla vrata Nemčije. Takrat bodo popustile zavore, nasilje bo rodilo nasilje …

  • Duhec

   Ja…. nasilje bo rodilo nasilje…. sam nihče se ne zaveda, da so tile prebežniki več vredni kokr uni, ki se dol borijo…. in za te tle, bojo nardil vse, so prioriteta, edini, ki lohk dosežejo zastavljen cilj…. islamizacija Evrope… vse za Alaha. Zdej jih pa ustavi…. če bi naj IS bla najbogatejša teroristična skupina na svetu, kaj so pol tile begunci…. kdo jih financira???

 • Duhec

  Še več jih bo….iz dneva v dan… na reveže v Slo so pa vsi pozabli. Tle pa skačejo pred kamerami, ko delijo hrano, pijačo, streho nad glavo…. pa sploh ne vejo komu.

 • francelj3

  Nehajte že enkrat prevažati te ljudi okrog in jih vlačiti po njivah in nekakšnih begunskih centrih. To nas menda stane milijon evrov na dan ali nekaj podobnega. Registrirajte jih na vlaku, če jih že morate, in jih v plombiranih vagonih (saj se iz šnelkurza zgodovine VKPb še spomnite plombiranega vagona tovariša Lenina, kajne, tovariši?) pošiljajte naprej v Avstrijo. Vojsko na meji pa dostojno plačajte za 20-urni delavnik (in 4 ure spanja), ne pa, da ji rečete: “Saj imate plačo in to je to.”

  • hannibal

   V Makedoniji so max 3 – 4 ure, po izjavi Grueskega. Tam jih enostavno našibajo v vagone, kao nekaj popišejo (v resnici jih ne) in teraj dalje na severno mejo. Sam prevoz traja dve uri, torej se z njimi ne zadržijo več kot pol ure, uro.
   A naši, nee, morajo lepo v šotorčke, pa dekice, pa RioMare, mlekeca.. Vsakega fotografirati, izprašati za podatke (kjer vsi povejo enako, da so rojeni 1.1.1990 in da so iz Sirije), nato kompleten zdravstveni pregled.
   Sledi navažanje po celi državi, razkazovanje lepot, da bi se ja kakšen odločil ostati. In šele ko horde totalno znorijo, da hočejo samo v Žermani, takrat jih dostavijo gor v Šentij. Celotna procesija traja, namesto dve uri, tja do 24 ur. Ni čudno, da se potem kopičijo, do sedaj se jih je po raznih centrih nakopičilo 25 000 in ta številka se vsak dan veča.
   Sedaj bojo odprli nove centre in človek se vpraša, kaj se tu dogaja? Makedonija jih pretransportira enako število v dveh urah in brez problema, Slovenija pa si jih kopiči na zalogo.
   Mislim, da s takim ravnanjem namerno popolnjujejo kvote, ki so si jih snovalci invazije zamislili za vsako državo. Zato zadržujejo okupatorje, da bi imeli izgovor za odpiranje novih in novih centrov. Na koncu bomo imeli kakšnih 20 centrov za po 2000 okupatorjev po državi in ko bo sever zaprl, bodo ti centri polni.
   Takrat se bo pričelo “humano” prerazporejanje okupatorjev iz teh centrov po občinah.
   Tak je načrt.

   In ja. Ča je, da pričnemo “begunce” imenovati s pravim imenom. Okupatorji.

   • Wild red duck

    Pozdravljen Hanibal Lector Obrezani.

    • hannibal

     Ja pozdravljen Schlomo.

  • Nino

   Lenina ne pomnim, pomnim pa nacije in uboge Jude v teh vagonih. Samo zlo tvoji predniki.

   • hannibal

    Ti si pa kar v letih.

   • Wild red duck

    Tile pa niso Judje pa še bistveno manj kulturni in čisti,kaj šele miroljubni in ubogi.
    Po razdejanju,svinjariji ,ki ga za sabo pustijo so živinski vagoni za njih najbolj primerno prevozno sredstvo,kajti civilizirani ljudje tega ne počno.

   • francelj3

    Naj ti osvežim spomin. Med 1. svetovno vojno so Nemci, ki so bili z Rusijo v vojni, zaplombirali Lenina v železniški vagon in ga poslali v Rusijo, da bi jo uničil. In jo seveda je, po hitrem postopku. Jasno, komunisti uničijo vse, česar se dotaknejo.

  • karlina

   No, kdor je v petek in včeraj zvečer, ponovitev, poslušal na radiju Ognjišče oddajo predsodek manj, spoznanje več, pametnega profesorja in zgodovinarja, gospoda Petra Frfolja, potem ve, zakaj in čemu se nam to dogaja. Samo v vednost-krivca sta samo dva-Amerika in Rusija, vmes pa je še Nemčija. Te države na vzhodu imajo že stoletja med sabo vojne in napaka je ta, da se Amerika vedno vmešava tam, kjer se niti slučajno ne bi smela, nato nastopi pa še Rusija in imamo to, kar imamo.

 • Duhec

  Kučan&Co…. dobro jutro…. mlahavega Cerarja ste izbral za zadnji žebelj v krsto…. če sm učas pisala, da pride v poštev sam Haag…. zdej tud to odpade.

  • karlina

   Koga pa sploh v vrhu EU briga za ubogo majhno, nepomembno in na repu držav po vseh lestvicah, našo Slovenijo, v kateri še vedno vladajo komunisti, po moje prav zaradi tega nismo v EU pomembni. Včeraj sem poslušala,da so imeli na Poljskem volitve, zmagali so strogi nacionalisti, ne bodo vzeli niti enega begunca, Slovaki in Čehi prav tako ne. Zahodna Evropa pa se jih itak že od vsega začetka brani, in boji, kot hudič križa, tako,da bomo ostali samo SLOVENIJA, HRVAŠKA IN SRBIJA, vse je že odločeno, ampak je v strogi tajnosti menda, ušlo pa je nekaterim uradinikom iz vrha v Bruslju, to sem nekje prebrala.

 • Wild red duck

  Večja težava bo ,ko bo kolikor se od Avstrijcev neuradno sliši po prvem zaprla mejo in ko se bo te bande nabralo tukaj vsaj 300000 in ko bo začela divjat ,ko nebo mogla naprej in ko bo ,kradla,ropala,ustrahovala in posiljevala.

 • Borut Stari

  Če se bo to prekladanje in prevažanje iz enega centra v drugega in naprej v notranjost nadaljevalo bo treba razmisliti kam bomo odšli prebivalci, Od tistih 100 miljonov pomoči EU bo šla polovica za plače JS ostalo bo pa izginilo v žepe.
  Mafija press,

  • hannibal

   Morda ravno v tem denarju leži odgovor. Določene firme bodo lepo zaslužile.
   Recimo tole uvajanje privatnih varnostnih služb, ki je včeraj najavljeno. To bodo preko zvez in poznanstev dobili posel sami “naši”.
   Podobno v ostalih primerih. Teh 100 milijonov si bodo med seboj razdelili in verjetno je to razlog, zakaj morajo horde brez potrebe zadrževati v Sloveniji. Dobro si to vprašanje postavil.

   • karlina

    Vedno so se našli vojni dobičkarji in tudi v tem primeru je tako. Me pa skrbi dejstvo,da so se odločili,da bodo zaposlili ljudi, ki bodo delali z begunci, najmanj do konca decembra. Prav to nam pove, da vlada že sedaj dobro ve, koliko beguncev bo ostalo pri nas, pa nam ne upajo povedati, kot že itak skoraj vse stvari, ki bi jih državljani morali vedeti,

    • hannibal

     Da, to je res zelo zanimivo dejstvo. Dobro razmišljanje!

 • Al

  V boj za narod svoj. BOG, NAROD, DOMOVINA!!

 • Duhec

  Ceraju so ponudl…. popisovanje na vlaku in je zavrnu, Cerarju so ponudl direkt prevoz do Šentilja in je zavrnu…. kdo pol koga in zakaj???

  • hannibal

   Da. O tem je potrebno javno spregovoriti, to je poanta. V Makedoniji grejo preko petkrat več ozemlja v dveh urah. V Sloveniji se jih vlači po celi državi in polni nekakšne centre. Ob tem, da je ponujen prevoz direktno na Šentilj. Vlaka sploh zapuščati ni potrebe za tisto eno uro vožnje od Hrvaške do Avstrijske meje. Popisali bi jih lahko kar na vlaku, če že morajo.
   Ampak ne. Treba je horde vlačiti po celi Sloveniji in ustvarjati milijon evrov stroškov na dan.
   To se dela namerno.

   • Duhec

    Normalno, da se to dela namerno…. zdej lohk kradejo kt zmešani, ker je pozornost drgje.

   • centurion

    Kar se popisa tiče, prosim… Lahko jih kar midva popiševa od doma in pošljeva spisek slovenski policiji. Dava v klobuk listke z imen Aziz, Abdul, Samir, Mehmet,Halili, Hasiba,etc, datume rojstva od 1990-1995 in narodnost Sirijec ter izžrebava toliko kombinacij kot je modelov na vlaku. Resničnost podatkov je v obeh primerih enaka. Uboga Slovenija!

    • hannibal

     Vsi so rojeni 1.1.1990. Sedaj se jim ne ljubi niti letnice več spreminjat. Taka navodila pač imajo. Ničesar se sami niso spomnili, brez skrbi. Naša peta kolona skrbi in načrtuje vse.

   • karlina

    Točno tako, da bodo imeli izgovor, ko bodo ukinili socialne transferje in uvedli davek za begunce o čemer je že bilo slišati, ni izmišljeno.

  • karlina

   Ta teden pa itak ne bo nihče nič urgiral ali sprejel kakšno pametno odločitev, od politikov, kajti so skoraj vsi na zasluženih krompirjevih počitnicah, se jih ne sme motit. Sem pa danes slišala od ministra Koprivnika,da bodo lahko in celo zaželeni bodo delavci javne uprave pri pomoči beguncem, pa še plačani bodo dobro. No, ja njih pa res nobeden ne pogrešal, itak v svojih udobnih foteljih in novih računalnikih nimajo prav veliko dela in se jih ne bo prav nič pogrešalo.

 • MrT

  Berem na popu da je Erjavec izjavil, če bo treba, bodo postavili ogrado, tudi žičnato. A dej dej? Pa menda se niso odločali med papirnato in leseno?! Dobrodošli v Butnglavc land.

  • dob

   :)))))))))))))))))))))

 • Peter

  So že odprli kakšno novo, čudovito restavracijo v Ljubljani?

  • francelj3

   Še ne, ampak navade, ki se jim čudimo, so pa že prinesli:) Mislim, da bodo tudi v par mesecih prepovedali kurentovanje. To namreč ni muslimanski običaj.

 • Duhec

  Izdajalski Cerar je dobr, sposobn lopov…. (če ste že izbirali in mate fetiš na lopove, bi moral izbrat nesposobnega, Cerar to ni…. zato je izbran s strani Kučana&Co)…. serje o uničenju Evrope, vse pa dela v tej smeri…. ko pa bo pršlo to uničenje, bo pa gospod reku, sej sm vedu, sej sm opozarju…. bedni udbovski štosi…. v vsaki njihovi potezi, izjavi…. se opaz ta njihova rdeča nit.

  • karlina

   Ko se bo ladja začela potapljati, bodo podgane zbežale, tako , kot vedno.

 • Borut Stari

  Slovenci, se bomo kmalu zavedli kako enostavno neoborožena armada zaradi nesposobnega vodenja države zasede in okupira njeno ozemlje. Ker se bodo zaradi zime in snega zasidrali pred Alpami in Karavankami in ker za njih ne bo več hrane in zavetja se bo ta sedanji kaos sprevrgel v apokalipso.

  • karlina

   Tega se je res za bati, sploh, ker nočejo na Švedsko, zaradi mraza, Nemčija pa jih ne bo več sprejemala. Po moje bodo ostali samo nam, Hrvatom, Srbom, pa konec.

   • Borut Stari

    Ne se bat. Na koncu bodo ugotovili, da bi bilo najbolje ko bi ostali doma. Se že vračajo. Ni več vzklikov žermani žermani. Razočaranje pa tako. Iz dežja pod kap. V Sloveniji pa v konc. taborišča imenovana nastanitveni centri. Humanizem in hinavščina prve klase.

 • Duhec

  Pa mal se zamislte…. kdaj se je Janković odloču za gradnjo džamije…. a so lopovski levaki vedl kaj sledi??? Večinsko ste izbral…. največje lopove in izdajalce….

  • jankoslav

   V Londonu so hoteli zgraditi džamijo, ki bi bila 3X večja kot je katedrala sv. Pavla, pa jim britanske oblasti NISO dovolile. V Franciji, kjer je največ muslimanov, večna džamij ne sme imeti visokih minaretov (ali pa jih sploh nimajo). Največja džamija v Parizu (zgrajen pred skoraj 100 leti) ima najvišji minaret v FR visok 33 m, pri nas pa bo kar 40 m, kar bo eden najvišjih v EU. To je potrebno preprečiti.

   • Duhec

    To se z lahkoto na fin način prepreči….

  • francelj3

   Tako je!!!!!!!

 • Duhec

  Velik sm pisala o Kučanu&Co…. ko so se začel protesti, je blo jasno, da so izdaja…. državni udar izpeljan na fin način…. kokr pač znajo levaki. JJ ni brez madeža (obsojam ga, ker drži jezik za zobmi) in vseen si tega ni zaslužu…. če sm, sm komentirala na 24kur, ker nism mogla razumet, da je to možno, da majo obraz pisat take laži…. pa sm bla banana, brisana, sm dobla mail njihovega odvetnika, da jih blatim, sm bla deležna groženj, diskreditacije na osnovi laži, ki so jih pisali na javnem portalu…. in sm vztrajala, nikol se skrivala…. ker je to zame, za nas nedopustno…. epiloga nikoli nikjer ni blo (pa so se vsi posti kopirali)… eno je lajat, drugo je nardit…. mi smo navajeni delat. Drži pa, da so ble potrebne prilagoditve zarad neusmiljenih levakov…. prilagoditve, ki jih JJ ni bil sposobn nardit.

  • hannibal

   Mail kučanovega odvetnika si dobila? Brez heca? :D

   • Duhec

    Glede resnih stvari se nikol ne zafrkavam…. normalno, da sm…. sam to name ne vpliva. Tolk daleč je pršlo, da sm dobla kontakt od Lauderja…. pol jih je pa minil. Pol sm pa začela pisat…. kje so mel zabave, kaj so delal, kaj so pil, kaj so konzumiral…. itd.

    • hannibal

     Mislim. Na ime Duhec, ..pa to? :D

     • Duhec

      Po potrebi….

     • hannibal

      Oj vej. Potem jaz lahko pričakujem kaj od Bibija.

     • Duhec

      Eh…. to sam lajajo…. jst sm jim napisala, da lohk gremo skup na sestanek v tujino. Če verjameš al pa ne, še Kučan je bil povabljen….. vem, da so do njega pršli vsi posti…. in nič.

    • karlina

     Skoraj ne verjamem, to so delali še pred osamosvojitvijo, ko so zastraševali ljudi, no sedaj vidimo, kam vse to pelje, do propada države.

 • Duhec

  Mlahavi Cerar se pa druži z največjim kriminalcem na Balkanu…. z Djukanovićem…. tud Bratuškova je bla z njim na tekmi, še Tošić je bil z njimi…. a pričakujejo, da jim bojo Črnogorci pomagal??? O teh Črnogorcih ve skorumpirana policija vse in nič ne nardijo…. ker je preveč nevarno…. tud to je laž…. interesa ni…. ampak kaj, ko učas ne dovoliš, da izbira obstaja.

  • hondica

   Vse pa povezujejo določene Luksemburške firme…

   • Duhec

    Aha…. vem za bančnika, banka Celje…. Janković (Vesna bi nardila)…. in štos je, ker bi se moral dobit…. sam stari men se to vse skup ne lub…. ni več ekipe…. skorumpirani policajčki, tožilci, sodniki….

  • Aton

   Saj so Rusi začeli urejati razmere v Črni gori.

 • Duhec

  Izdajalskih neusmiljenih levakov ne prenesem…. JJ je mel možnost za zmago…. resnica je temelj vsega…. ampak, ni ne…. in iz dneva v dan sm bol prepričana, da mu grozijo…. da ne more, ne sme. Največji štos pa je, ker mu lohk sam bv pajaci…. sej drugih sploh ni.

  • hannibal

   Bistven faktor pri JJ je sedaj družina in prav ima. Saj je svoje naredil. Naj sedaj sprejme dobro plačano službico v Bruslju, da vrne pufe in to je to. In piše knjige.
   Vodstvo desnice naj že enkrat prepusti naslednji generaciji. Z njim na čelu desnica ne dobi več kot 30%, žal. To je realnost.
   Sedaj dela konkretno škodo. Vse oči so uprte v njega, vsi pričakujejo vodenje ven iz krize, on pa premore nekaj načelnih, naj “se problem rešuje na Grško-Turški meji”. Fak. Vsi to vemo. Ograjo je treba postavljat, kot Orban, ne pa floskule trosit.
   Zraven tega je on in ekipa za kvote, ki so narodov samomor. Tele horde pridejo in grejo, kvote so pa dejanski samomor naroda.
   Ti povem, v tem trenutku, če bi sveža kri ustanovila novo stranko na desni, bi se tja nagnilo do 60% ljudi. Zaradi krize.
   Janša je v tej situaciji cokla. Žal.

 • Vera

  ” Šlatava Cmerajeva vlada ” pa kar čaka , da bo minilo samo od sebe ali kako ?

 • von Rhein

  Iz današnjega časopisa Handelsblatt.
  V članku z naslovom Na nemško avstrijski meji se lomi je opisano kaotično stanje na meji,ki zna kmalu prinesti odločitev o zapori in posebnem režimu za vstop v Nemčijo. (opomba: takih časopisov pri nas zadolženi,niti SOVA,po mojem mnenju ne berejo,bolj jih zanimajo posamezni komentarji na spletnih straneh).
  Zanimivo je tole.Begunci izrekajo samo pohvalne besede o Avstriji.Pravijo:tukaj smo prvič obravnavani kot ljudje.V Turčiji,Grčiji,Makedoniji,Srbiji so nas obravnavali kot živali. 28-letni Ahmid iz Sirije pravi:tri dni zaradi strahu za moja mala otroka nisem spal.V Astriji je družina prvič dobila streho nad glavo in se je lahko odpočila.In drugi,(Burhan).Na begu preko morja je družina izgubila vso obleko.Sedaj ima dve polni vreči oblačil in tudi otroci imajo igrače.Vse so dobili podarjeno v Avstriji.
  ———-
  Kaj lahko rečemo o lažnivih Arabcih.Nič,taki so.Edino,če so po prihodu iz Hrvaške mislili,da so že v Avstriji.Ne bi me presenetilo,če hrvaška policija kaže smer in pravi ,quick,quick Austrija.

 • Feriss.H

  Problem naše sedanjosti je “progresivna” liberalna miselnost kjer prednjačijo ženske. Brez liberalno “omamljenih” žensk Leve stranke ne bi nikoli prišle na oblast in bi danes bili “prikrajšani” za tale “begunski” cirkus.

  Čeprav so organizatorji tega navala znani, se pravi Washingtonska in Westminstrska Plutokracija, pod taktirko Finančnih Mega Korporacij v rokah tako imenovane Khazarske (Ashkenazi) Mafije, jim načrti vseeno ne bi tekli tako gladko če ne bi bilo usodne podpore Levih “idealističnih” ovc, predvsem “idealističnih” kur. Zahvaljujoč prav tej številni perutnini je gazdam v dobri stari Ameriki uspelo podtakniti lutko Husseina za predsednika.

  Ista multikulturalna politika ki jo “samostojni” Hussein “vodi” v ZDA se po “blagem prepričevanju” Bruxelleskih “genijev” izvaja tudi v “neodvisni” EU. Ameriški “melting-pot”, malce tam in malce tu, pa bodo ostanki naših potomcev prej ali slej v Sharia-Eurabiji, s kakšno milijardo “zmernih” Musličev na tleh Evrope.

  Če bi Merkelco res skrbela samo nataliteta in sveža delovna sila za Nemčijo, bi lahko samo iz Ukrajine dobila najmanj deset milijonov Evropskih migrantov, bolj primernih od teh ki nas preplavljajo v zadnjem času. In glej vraga, Ukrajinci na primer ne dobijo vize niti za vstop v Nemčijo. Je pa Nemčija sodelovala pri spodbujanju kaosa tam, zdaj se pa dela humano v napačni zadevi.

  Liberalne ovce in perutnina so zdaj glasni v podporo sprejemanja “beguncev” v EU, bili pa so tiho ko so se rušili stabilni režimi v Libiji in Siriji. Tako intenzivno so “angažirani” da vsi po vrsti “pozabijo” osebno sprejeti na stanovanje svoje ljubljene “begunce”. Polni so jeze če ostali ne delimo njihovega “razumevanja” situacije.

  Posledice so vedno, pri čemer je vseeno ali so nastale zaradi zmote, naivnosti ali pa golega idiotizma.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!