Andrej Šiško razkriva, kako ga je POP TV šikaniral v predvolilnih soočenjih: “Njihov izvršni producent se je norčeval iz mene in me ni želel spustiti v dvorano!”

Predsednik Zedinjene Slovenije Andrej Šiško.

Predsedniškemu kandidatu Andreju Šišku so javnomnenjske raziskave, ki so jih v tednih pred volitvami objavljali največji slovenski mediji, predvsem nacionalna televizija in obe veliki komercialni televiziji, POP TV in Planet TV, kazale izjemno slab rezultat, če ne kar najslabšega. Na koncu je Šiško zasedel peto mesto, za obema kandidatoma levice in kandidatkama tako imenovane desnice. Z drugimi besedami, dosegel je petkrat boljši rezultat, kot so mu ga napovedovali mediji, čeprav je v času predsedniške tekme lahko sodeloval le v redkih televizijskih soočenjih. Eno takšnih je bilo na Novi24TV. Ostali so ga namreč preprosto izločili. Šiška smo v ponedeljek obiskali na njegovem domu v Mariboru, kjer je za našo televizijo prvič razkril, kako grdo so ga diskriminirali na POP TV, kjer ga izvršni producent ni želel spustiti v dvorano v Stegnah – iz njega se je celo norčeval. Šiško nam je tudi razkril, kakšni so njegovi nadaljnji načrti in zakaj verjame, da bo na državnozborskih volitvah uspel prestopiti parlamentarni prag. Prispevek je bil objavljen v torkovi oddaji Drugorazredni.

Naj spomnimo. Andrej Šiško je sodeloval zgolj v dveh televizijskih soočenjih na Televiziji Slovenija, ki jo obvezuje zakon, da na soočenje povabi vse kandidate (v tem primeru jih je bilo devet), in na televiziji Nova24TV, kjer je v razpravi sodelovalo osem kandidatov, saj je Maja Makovec Brenčič tik pred zdajci sodelovanje odpovedala zaradi seje vlade. Šiško pa je bil lahko izjemno razočaran tudi nad lokalno podporo, saj ga na soočenje ni povabil niti mariborski časnik Večer, kjer je sodelovalo zgolj šest kandidatov.

Predsednik Zedinjene Slovenije trdi, da ni mogel enakovredno sodelovati v predsedniški tekmi, kar je ne nazadnje vplivalo tudi na končni rezultat. Prepričan je celo, da je PRO Plus odkrito navijal za aktualnega slovenskega predsednika. Zmotil ga je predvsem letošnji logotip volilnih soočenj na največji komercialni televiziji. “To si lahko pogleda vsak, saj je logotip še vedno dostopen na njihovi spletni strani. V rdeče je obarvana črka i, zraven nje pa še rdeča sedmica, ki naj bi predstavljala T,” opozarja Šiško, ki meni, da pri črki i manjka kljun, da bi lahko verjeli, da gre za enico. “Tako pa je izpadlo dobesedno tako, kot da POP TV sporoča volivcem, naj volijo 7, torej Boruta Pahorja!”

Njegovi volivci so želeli, da se vseeno udeleži soočenja na POP TV
Našega sogovornika, ki smo ga obiskali na njegovem domu, je težko zgrešiti. Že zunaj njegove hiše visijo slovenske zastave, njegova dnevna soba je opremljena z domoljubnimi simboli, na vsakem koraku človek lahko vidi karantanskega panterja. Zagotovo so ga vsi dobro poznali, ko je zadnji petek pred volitvami prišel pred dvorano v Stegnah, kjer je svoje zadnje predvolilno soočenje pripravil PRO Plus.

Foto: Nova24TV. Ekipa Drugorazredni na obisku pri predsedniškem kandidatu Andreju Šišku.

Čeprav je istega dne v oddaji Svet na Kanalu A napovedal, da bo v razpravi sodelovalo vseh devet kandidatov, je bila to laž, saj POP TV na soočenje Šiška in kandidatke SLS Suzane Lare Krause ni povabil. Šiško je vseeno prišel, saj so to od njega želeli njegovi volivci, a ga visok moški ni spustil v dvorano in se je iz njega celo norčeval, češ, za koga med sedmimi kandidati bo volil. “Jaz tega nisem vedel, šele pozneje, ker smo zadevo posneli, smo ugotovili, da je šlo v bistvu za njihovega izvršnega producenta, Dragana Kneževiča!”

Pahorju ni želel seči v roko, saj je narodni izdajalec in bi moral biti v zaporu
Predsednik Zedinjene Slovenije meni, da so volitve neligitimne, saj je POP TV ne spremljal, temveč vodil letošnjo volilno kampanjo. “Drugega kroga zato sploh ne bi smelo biti,” pravi Šiško, ki na nobenem od soočenj, ko se je srečal z Borutom Pahorjem, aktualnemu predsedniku ni želel seči v roko. “In sem mu tudi povedal zakaj. Ker bi moral biti v zaporu. On je z arbitražnim sporazumom izdal slovenski narod,” je še povedal Andrej Šiško.

Foto: Nova24TV. Izvršni direktor Nova24TV Boris Tomašič trdi, da si nihče ne sme vzeti pravice, da bi delal razliko med kandidati.

Šiška na soočenje niso povabili niti na Planet TV, kjer so pozneje razložili, da je bila dvorana v Cankarjevem domu premajhna za vseh devet kandidatov. A takšen izgovor ne pije vode, saj je v precej manjši dvorani kot POP TV in Planet TV, na sedežu VSO, svoje soočenje pripravila tudi Nova24TV. Izvršni direktor Boris Tomašič pravi, da je bilo vabilo za vseh devet kandidatov edina logična poteza. “Mi si nismo želeli vzeti pravice, da bi nekoga izločili, saj bi tako neenakopravno obravnavali vse kandidate in smo povabili vse. Na koncu se je to izkazalo za pravilno odločitev, kajti če si pogledamo primer Andreja Šiška, druge komercialne televizije ga niso vabile na soočenja, pa je bil vseeno peti,” je povedal Tomašič.

Tomšič: Mediji so se obnašali enako kot zadnjih nekaj volitev v Sloveniji
Za političnega analitika in profesorja Matevža Tomšiča takšno obnašanje komercialnih medijev ni nobeno presenečenje. “Nikoli nimajo vsi predsedniški kandidati enakih možnosti. Vedno je aktualni predsednik v prednosti, saj se lahko promovira zaradi svoje funkcije tudi mimo teh tako imenovanih predvolilnih soočenj. Prav tako so v prednosti kandidati, za katerimi stojijo močne in uveljavljene stranke,” je povedal Tomšič. Največji slovenski mediji so tisti, ki ustvarjajo javno mnenje, prikimava: “Dejstvo je, da ti največji mediji ne samo, da spremljajo volitve, temveč ustvarjajo mnenje. To ni nič posebnega. V tej predvolilni kampanji se mediji niso obnašali nič drugače kot ob zadnjih nekaj volitvah v Sloveniji!”

Foto: Nova24TV. Za Matevža Tomšiča obnašanje medijev v letošnji predsedniški tekmi ni bilo nobeno presenečenje.

Za pojasnilo, zakaj so si drznili Andreja Šiška samovoljno izločiti iz predvolilnega soočenja, smo pobarali PRO Plus, pa so nam odgovorili, da so se tako bojda odločili na podlagi anket. Namreč, da je Šišku kazalo preslabo. A Šiško trdi, da so te ankete tako ali tako naročene in so ustvarjale javno mnenje, saj so spletne raziskave kazale povsem drugačno podobo. “V eni izmed spletnih anket sem dolgo časa celo vodil,” opozarja šef Zedinjene Slovenije, ki gre zdaj na parlamentarne volitve, prepričan, da bo prestopil parlamentarni prag. Pa četudi se zaveda, da bo tudi na naslednjih predvolilnih soočenjih diskriminiran, drugorazreden. Tolaži se vsaj s tem, da ga bo zagotovo povabila Nova24TV, ki ne izloča kandidatov in priložnost daje vsem. “In zato bi se rad vaši televiziji še enkrat iskreno zahvalil. Tu ste se v tej predsedniški tekmi razlikovali od vseh ostalih medijev. Vsem kandidatom ste dali enake možnosti!”

Povezava do videoprispevka:

Psi lajajo, karavana gre dalje. V drugem krogu za predsednika se bosta pomerila Borut Pahor in Marjan Šarec. Pa čeprav bi bilo, glede na izbiro, ki je na voljo, tako meni šef opozicije Janez Janša, bolje, da ga sploh ne bi bilo.

Luka Svetina [povzeto po oddaji Drugorazredni]

 • resnicaboli

  Janša naj se ugrizne v jezik tudi on je omogočil takšen rezultat.

 • rubec

  V sds je polovica njih ki bi morali dobiti gojzar v dupe. Na golaž pridejo ja, da bi šli volit romano tomc pa niti slučajno Mogoče bodo pa naslednjič. Če bo golaž.

  • janez zorman

   Tako je. Če bi v prvem krogu samo SDS člani volili Romano, bi bil malo drugačen drugi krog.

  • RATATA

   Kaj pa ti dupetaš matr? Pokaž mi enega v sds, ki ima dupe.
   Tista polovica, ki jo omenjaš imajo čisto navadno rit za nabrcat.
   Pa še to, gojzar sploh ni pomemben, lahko je tudi zaščitni delovni čevelj z jekleno kapico.

   • karpelec

    Ja, če pa šef ni posebej naročil, z ritko se pa ne da razmišljat.

    • RATATA

     Kaj pa ti blebečeš(?), da se z ritko ne da razmišljat, kaj pa tisti, ki so kompletne riti?

     • karpelec

      Tisti jo samodejno prestavljajo tja, kjer jim je lepše, brez razmišljanja.

     • RATATA

      To je grda lastnost.

     • karpelec

      Ja pa takih je dosti. Jaz sem take pošiljala kar drugam, ker si z njimi nisem mogla spomagat.

   • Ana Job

    Šiško jim bo vsem še fajn dal po pi*ki!!! Bil je edini pošten predsedniški kandidat v Sloveniji! Zagotovo bo prišel v parlament in začel pometati z ljudmi, ki so nam ukradli državo! Ker ima vse možnosti pri ljudstvu, ga vseskozi cenzurirajo!

    ŽIVEL ANDREJ ŠIŠKO!!!

    P. S. Prvi štirje kandidati, na lestvici so strahopetni podrepniki, ki se zavzemajo za naseljevanje migrantov in delajo proti slovenskemu narodu! Navadni banditi!!!

    • RATATA

     Nič kaj diplomatsko nisi povedala, kot ponavadi, direktno, kot se za knape spodobi.

     • Ana Job

      Diplomacija nas je pripeljala tja kjer smo, v eno VELIKO RIT! Nehajmo zganjat hinavščino,pa bo. Dejstvo je, da je Romana glasovala proti Višjegrajski skupini. To meni veliko pove o njej! Izdajalcev slovenskega naroda ne podpiram!!!

      ŽIVEL ANDREJ ŠIŠKO!

     • RATATA

      Ja to je pa res res. Eno samo lepobesedičenje, zavajanje, laganje …. in sovražni molk! Andrej ravno zato izstopa, folku se pa to čudno zdi. Kolk bi se jim čudno zdelo, če bi zraven še klel kot jaz hahaha

     • Ana Job

      Krasno je povedal v sklepnem govoru v CD. ŠE NAPREJ OSTANITE KOMUNISTIČNI SUŽNJI!!!

     • Ana Job

      Slovenija ima največ leto in pol, da jo sreča pamet, potem bomo končali na Balkanu.

     • RATATA

      Balkan so nam navlekli sem. Še malo, pa bo v Ljubljani spet veljalo, kot tedaj, kar je Ivan Cankar dejal:
      “Imenuj se dandanes v Ljubljani Slovenca, pa boš tepen, ne od nemških, temveč od ilirskih šovinistov… Najbolj gnusni, res gnusni pa se mi zde tisti ljudje, ki čisto brez vzroka in brez povoda spravljajo v zvezo s političnim jugoslovanskim vprašanjem še slovenski jezik.” (Ivan Cankar)

      https://sl.wikiquote.org/wiki/Ivan_Cankar#cite_note-2

     • soc

      Zategadelj so ga v veži na Kongresnem trgu Srbi pretepli do smrti. Še vedno v uradni slovenski zgodovini o tem ne pišejo. V bolnici naj bi umrl “zaradi alkoholizma”. Vse za novo Jugo pod ruskim patronatom.

     • RATATA

      Če so bili Srbi ne vem, vem pa, da niso bili Slovenci. Danes bi pa kaj takega storili tudi slovenci, če bi jim bil na poti do privilegijev, zaslužka ali političnega rejtinga.

     • Janko Gedlička

      Novinar Petek je komaj ostal živ.

     • soc

      “Naši od omedlevice navdušeni Ilirci pa niso pozabili samo na slovensko kulturo (slovenskega jezika itak nikoli niso znali), ne samo na Trubarja, Prešerna in Levstika, temveč pozabili so navsezadnje kar sami nase, na svoje ime in na svojo domovino. Pravega Ilirca je sram, da stanuje v Ljubljani, ne pa v Šabcu ali vsaj v Varaždinu … Ljudje so zdaj med nami – saj jih lahko vsaki dan slišite – ki bi nas najrajši prodali – kaj prodali – kar dali vbogajme.”

      Tudi tale Cankarjeva na konvenciji socialnih demokratov odpira oči glede naše murgelske aristokracije, od Kučana preko Jankovića in Golobiča do Mesca. In podaja razlog za njegov umor.

     • RATATA

      Tudi jaz tako to opazim in me prav žre, da je tako! Še bolj je pa zanimiva agresivnost v odobravanju vsega slabega o čemer odločijo in zagovarjajo. Argumentov proti nočejo niti poslušati, sami imajo pa le lasten skriti argument pozicije in vezanih poslov.
      O kako krasen je izraz želje storiti nekaj “Za Narodov Blagor”!!!

     • Ana Job

      TOLE BI MORAL PREBRATI VSAK ZAVEDEN SLOVENEC TRIKRAT :https://www.portalplus.si/mobile/1503/ivan-cankar

     • Janko Gedlička

      Da je bil Cankar domoljub sem vedel, da pa je bil za svoj narod tudi tako karizmatičen in vspodbujajoč govornik, pa nisem vedel. Njega so ovirali in napadli Srbi, mi pa tudi imamo nekaj karizmatičnih govornikov sedaj, pa jih ovira kar naša udbokamarila, da ne pridejo preko Hanzi TV – ja. Če bi vendarle kaj preveč prišli do možnosti neposredno in nemoteno govoriti, bi tudi lahko nekako padli in se poškodovali ter umrli kakor Cankar. Sicer pa je iskrivega govornika z ljudstvu bližnim izražanjem po ovinku zadela krogla iz lovske puške na smrt pijanega lovca.

     • Ana Job

      Banda komunistična po šolah nas je kontra učila, ker so bili Hrvati in Srbi vedno njihovi ljubljenci, saj vidiš, da se še na tem portalu leze ustašem v rit! Veliki Cankar pa je bil velik DOMOLJUB in je umrl od morilske roke HRVATA.

     • Ana Job

      Tole, kar si povedal sem že dvakrat prilepila na Novo.

     • Ana Job

      Pred časom je LDS iskal računalniškega tehnika, kontaktna oseba je bila njihova predstavnica Gordana. Na telefon se je oglaševala z “Molim?” in s kandidati za službo govorila v srbo-hrvaškem jeziku. Omenjena gospa Gordana je zaposlena v javni upravi na MINISTRSTVU.

      Tudi Erjavec je s Hrvaško vladno predstavnico na slovenskih tleh govoril v hrvaškem jeziku. In to z nasprotnikom. Isto počne Pahorjatski. Ali je to nacionalna zavednost???? To so IZDAJALCI SLOVENSKEGA NARODA v najbolj čisti obliki. Smrad in gnoj!

     • RATATA

      Vse za male privilegije ali pa pod hudo komando.
      Odločevalci niso pravi, ker so se sami zagrebli na odločevalske položaje in postali izdajalci. Morda se tega niti niso zavedali najprej, toda zdaj je razpredeno povsod.

     • Janko Gedlička

      V Avstiji menijo, da se Balkan začne južno od Karavank.

     • Ana Job

      Avstrija je napredna in k temu paše tudi omejevanje migrantov, medtem, ko naj bi naša policija iz prehodnega doma, že vseskozi vozila migrante do avstrijske meje in jih tam izpuščala. Naši policiji Avstrija zaupa toliko, kot se mački zaupa miš. Avstrija ima izjemno podporo v močnih državah. Moti me edino ideja nekaterih za izstopitev iz NATA. Razglasiti nevtralnost??? Kdo bo pa hotel biti Sloveniji garant, nevtralnosti? Avstrija je nevtralna. Ampak so garant, Američani in Rusi.

     • rrrrr

      A. Šiško ni nikakršen domoljub, morda novi obraz iz nabora JelinčičeveSNS, torej spet prevara. Ker tebe in Ano cenim kot sicer dobra komentatorja, svoj dvom v Šiška utemeljujem z naslednjim, ne glede, kako bo sprejet:
      1 A. Š izjavlja, da je vse protiustavno….ne zveni to nekam domače?
      2 A.Š. trdi, da so vsi politiki enako skorumpirani….ne zveni to nekam domače?
      3 A. Š. označi pokop povojnih žrtev komunist. nasilja v Mariboru kot novo ustaško svetišče….ne zveni to nekam domače?
      4 A. Š. v kampaniji finančno pomagajo borci ….ne zveni to nekam sumljivo
      5 Domoljuba Andreja Šiška nisem nikoli doslej videl na proslavah slovenske vojske, obletnicah PRAVEGA Tigra, protestih proti ugrabitvi koroških dečkov, v Odboru 2014 pred sodiščem v Ljubljani…ni to malo ignorantsko?

      Danes je Jurij Kavčičeu, sicer izpričan socialist pa še z blesavim znakom prekrižanega križa, napisal zelo dober komentar. Boljši, kot bi ga zmoglii napisati mi sami, ki smo uvrščeni domoljubno in desno. Kot demokrat mu to vsekakor priznavam!

     • RATATA

      Da je ničkaj plemeniti neplemenita prevara vem že mnogo let.
      1. vse res ni protiustavno, je vsegliharstvo in to bo moral spremeniti in izpostaviti bistvene primere.
      2. tudi to je vsegliharstvo … in me moti.
      3. jaz ustašem ne bi pustil nikjer v Sloveniji imeti svetišče. Tu nimajo kaj iskati. Zgrozil sem se v Železni Kapli na pokopališču, ko imajo en del svojih obeležij. Avstrija jih je unkernala, ko so hoteli afne guncat v tistih uniformah in nekaj obhajat banda genocidna! Tudi tompsona ne pustim v Slovenijo!
      4. O teh borcih, ki naj bi mu pomagali v kampanji pa res ne vem nič! Kateri borci prosim? Me res zanima. Tudi vir me zanima, ki bi ga rad ocenil. Prosim, če me lahko seznaniš s tem.
      5. Sem bil letos pred Maistrom v Kamniku s Slovensko Vojsko in katička(!) kozlaš, mi je jasno zakaj ga ni tam! Tudi kak Janez je manjkal, kot na “uradnih” proslavah.
      Pravi TIGR (če je res pravi) bi bil edini PRAVI, vendar ob upoštevanju razmer tistega časa. V zvezi s koroškima dečkoma so se nekaj izjasnjevali, res pa niso pretiravali. Na Odboru 2014 pred sodiščem mi je jasno, da ni nikogar od njih, saj so tiste aktivnosti v očeh vseh podpora JJ. Pri tem petem (5) poglavju meni ni nič spornega.
      Mnogi ne povemo vsega o vsem…!
      Le točka 4 me matra in mi je neznanka, ki bi jo želel izračunat.

     • rrrrr

      Račun se ti bo hitro izšel. Ampak, sam si ustvari svoje mnenje.
      https://www.youtube.com/watch?v=42oeKiHteno

     • RATATA

      Hvala lepa!! Enačba ni tako enostavna ;) bom malo logaritmiral. Imam žilico in vse delam “per partes”. Na vrsti je Vilko Brus.
      Z. za vrednote nob, je 3 leta nazaj podelilo priznanje Zvezi društev Rudolfa Maistra!!! Ta pa jo je sprejela!!! Vsi za enega – eden za nobenega.

     • Ana Job

      eNO*B borci so razdeljeni, to je dejstvo, enkrat ena. In temu smo priča že nekaj časa.

     • rrrrr

      Ana ??

     • rrrrr

      To ni posebno presenečenje, prej pravilo levice: vsa domoljubna društva (in stranke) je treba sovražno prevzeti: Priviligirana združba NOB je že zdavnaj prevzel ne samo društvo R. Majstra ampak tudi Primorski TIGR (dr. Jogan)…Danes je edino neodvisno društvo: Domoljubni TIGR -13 maj (V. Kovačič) – letos septembra je bila tam proslava ob 90 letnici ustanovitve TIGRA. Smo se tam, tudi z Ano, morda srečali?

      https://tatrenutek.si/slovenija/v-soboto-9-septembra-na-nanosu-proslava-ob-90-obletnici-organizacije-tigr

     • RATATA

      O tigrovcih mi šola v 70. in 80. ni povedala nič!
      Stari starši so mi jih vedeli le omeniti. Jobova tam verjetno takrat ni bila, vemo pa da so pravi!

     • rrrrr

      Tudi sam o Tigrovcih v tistih časih nisem nič vedel. Samo to, da so bili terorist, so nas fopali….. A za teroriste so jih zmerjali tako fašisti (do sept. 1943) , kot kasneje komunisti . Ker niso hoteli revolucije ampak le osvoboditev in samostojno Slovenijo. To je na kratko vse.
      Paše nekaj, Ratata. Prav je, da si tudi med sabo kakšno krepko in po moško povemo. Pa ni pomembno kdo ima prav. Več mnenj dobronamernih in domoljubnih ljudi, tudi na tem portalu, daje objektiven in izostren pogled na ta trenutek še ugrabljeno Slovenijo. In to je temelj prihajajoče spremembe na bolje.
      Še veliko dobrih ( in duhovitih ) komentarjev pričakujem od tebe..

     • RATATA

      To je moja naloga hehe

     • RATATA

      Neumnost Šiška ocenjujem tole. Mislim, da je bil zraven tudi Poljšak.
      Viktor Brus je nastopal v svojem imenu kot “borec za vrednote nob” in nobenih drugih (borcev” ni bilo.
      Šiško je verjetno bil v želji po nastopu nepremišljeno dopustil, da ga napove ta Viktor in mu preda govorniški oder kot gostitelj, ki je omogočil predvolilni govor . Seveda je to sramota in nateg.

     • Janko Gedlička

      Gospod rrrrr, vi znate človeka prepričati. Ne gledam televizije in sem precej odvisen od tega portala. Ob dejstvih, ki ste jih nanizali, imam možnost prevetriti svoje dosedanje mnjenje. Dobro je, da se o pomembnih vprašanjih nekoliko razpišete. Hvala.

     • rrrrr

      Janko, zelo mi je všeč vaša trditev, da se je treba o pomembnih stvareh razpisati, oziroma predstaviti svoje poglede in mišljenja. Pa najsi bodo še tako nasprotujoči. Vaš komentar je danes ena najlepših iztočnic na tem portalu, vredna kritičnega, a kulturnega dialoga, česitam.
      Ne drži pa, da bi sam hotel kogarkoli o čemerkoli v svojih komentarjih preprićevati. Samo izražam svoje mnenje in mi je popolnoma vseeno, ali ga bodo bralci hvaležno sprejeli, ali z gnusom zavrnili..Tudi vam hvala.

     • Janko Gedlička

      Saj nisem pomislil na vaše hotenje prepričevati, pač pa na argumente v vašem komentarju, ki zarad njihove tehtnosti delujejo prepričljivo.

     • Ana Job

      Če znajo, Čehi, Poljaki, Madžari se usesti in razmisliti o programu – se združiti v Višjegrajsko skupino, ker se zavedajo, da odhod ni opcija, potem bi bil čas, da se tudi Slovenci usedejo in začnejo pravilno razmišljat… pa ne! Imamo EUR. Šisko jasno piše, da bi euro odpravil in uvedel svojo valuto. Ok, če reče to Avstrija, ki si lahko to privošči, bi še rekla razumem. Slovenija si tega TRENUTNO ne more privoščiti. Euro ni krivec za nastalo situacijo. Vse ostalo je problem. Ljudje se zavedajo kaj bi to pomenilo – še večjo krajo in inflacijo in tega ne bodo podprli… Žal, bo moral Šiško program nekoliko spremeniti, ampak saj ga itak vse stranke prilagajajo sproti. Do sedaj obljub itak ni nihče držal. Obiskovanje prireditev ni bistvenega pomena. Kar se pa ustaških ostankov iz Hude jame tiče, naj gredo na Hrvaško ne v Maribor.

      Tudi sama te cenim, kot komentatorja in te rada preberem. Hvala.

     • Steiermark

      Povedal si čisto resnico in navedel prave argumente, zakaj je tale tip zelo sumljiv in nezaupanja vreden! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

     • rrrrr

      Če me že preseneča, da so skoraj vsi najini sicer razumni komentatorji tako zlahhka pogoltnili novo levičarsko vabo za odtegovanje glasov SDS-u v pojavni obliki ,dobrega, ljudskega, domoljubnega etc, etc.” človeka, nekakšno mešanico Krambergerja in Jelinčiča, me vsaj ti dragi (ali draga) Steiermark, nisi razočaral. Trojanski konj, ki nam ga ponujajo, je tako prekleto prozoren in ni prav nič podoben konju, prej ofucani partizanski muli, na katero so svoje simbole ovesili dražgoški praporščaki ( in centrala v Murglah). Ampak kaj hočeš, vsak naj si o tem ustvari svoje mnenje.
      Bolj kot pohvale sem vesel tega, da nas vsaj nekaj ni znova, znova in še enkrat znova nasedlo na novo ,,instalacijo Šiško” . Bodi fajn!

     • Janko Gedlička

      Se ga bomo že navadili. Bomo zdržali, tudi če ne preklinja.

    • rrrrr

     A. Šiško je politik prihodnosti. V sebi združuje najvišje demokratične veščine, povezane z domoljubjem:
     – Jelinčičevo nacional/ komunistično duhovno veščino – udbovsko domoljubje
     – borčevsko finančno veščino – plakatno domoljubje
     – Trampovo zmagovalno veščino – rdeče šildkapno domoljubje
     – Moedendorferjevo govorniško veščino – akademsko domoljubje

     Zato si v drugem krogu Andrej Šiško vsekakor zasluži glas vsakega razumnega volilca. Pa to ne glede, iz katere telesne odprtine se bo oglasil!

     • Ana Job

      Ostani suženj, pa bo!

    • Janko Gedlička

     Ana Job pa odpira oči, hvala bogu.

    • Občasni Komentator

     Ana G. Šiško je kot pošten kandidat bil obsojen poskusa umora. Čestitke in živel morilski predsednik. Kaj si ti malo nora…si predstavljaš to blamažo z njim kot predsednikom. ….prvoklasni serator tudi v zvezi s Hrvaško….vsi oni bi to ali ono dokler niso v palači, potem bodo tvojega sina pošiljal nekam , da se bori. Kakšno rešitev je pa ponujal? Vojno….my ass….same besede so ga, ker dejanj ni zmožen. Edina resna protikandidatka, ki smo jo v prazno zapravili je bila Tomčeva, ker v tej Sloveniji še ni bila zrela za zmago. Osebno bi z njo počakal do naslednjih volitev. Tko pa….

     • Ana Job

      Malo nor si ti, ki podpiraš umazan, likvidatorski razred in še kandidatko, ki je glasovala proti Višjegrajski skupini, takšni ljudje so zame NAVADNI IZDAJALCI SLOVENSKEGA NARODA. Tomčeva in Ljudmila podpirajo uničevalno politiko Angele Merkel. Občudujem avstrijske narodnjake v boju proti migrantom in imam z njimi neposredne stike, prepričana sem, da je za majhen narod, kot je Slovenija nacionalna zaščita ključnega pomena.

      Šiško pa se mi zdi bolj pokončen Slovenec, kot ves parlament skupaj zato bom rekla : “ŽIVELA ZEDINJENA SLOVENIJA!”

     • Občasni Komentator

      V vrsto se postavi deklica….ta je za Šiškom. Kdo se prilizuje Hrvatom? S čim? S tem, da ti povem, da menim, da te Šiško nateguje…NIČ NE BI BILO DRUGAČE z njim. Tomčeva je odlična kandidatka in ne v nobeni državi ne bi smela oseba obtožena umora in obsojena za umor kandidirati za karkoli. Zedini se s seboj dekle raje.

     • Ana Job

      Pripoveduj, komu drugemu pravljice za lahko noč. Tvoja stranka premalo krepi nacionalno zavest, na tem portalu se je pa nedolgo tega forsiralo ustaše (Thompson) . Naklonjenost Hrvatarjem je več, kot očitna in to uničuje image domoljubne stranke in velik trud poslancev eSDS. Tomc pa je najslabša možna izbira za kandidatko, zanjo je bilo od vsega začetka jasno, da nima šans. Nikar si ne mečimo peska v oči. Brez zamere občasni komentator in lahko noč.

     • Občasni Komentator

      Vsak izmed nas ima pravico do mnenja. Tvoje prepričanje spoštujem, ne zdi se mi pa realno. Žalostna je država, kjer stranke morajo buditi občutek nacionalne pripadnosti.

     • Ana Job

      Hvala ti, tudi jaz te spoštujem. Država Slovenija je res zelo žalostna država, postajamo druga Albanija. Pa lep pozdrav in brez zamere.

     • Občasni Komentator

      Če bi le znali ceniti državo kot jo Albanci znajo.

     • Ana Job

      Za vse južnjake, čeprav so med seboj na smrt sovražni smo pravi sovražniki mi. Oni so si med seboj sovražni v Bosni in Srbiji, tu so pa najhujši zavezniki, saj se od Slovencev čutijo ogrožene!

     • Občasni Komentator

      Ti si Albance zamešala s slovanskimi plemeni. Dejstvo je, da so na področju današnje Albanije in tudi Kosova oni bili prej kot mi. Mi smo se priselili iz p.m. ne oni. O tem ti dobro priča tudi drevo jezikov, kjer lahko vidiš, da je albanščina povsem svoj jezik in nima nič skupnega z drugimi. V tem kontekstu Albanci nas ne vidijo kot sovražnikov, temveč kot stranke – uporabnike njihovih storitev. Med seboj so družinsko povezani, in boš redko slišala medsebojne spopade (če ne govorimo res o mafiji seveda). Nikjer se po mojem ne čutijo ogrožene, ker svojo državo in svoje korenine izrazito spoštujejo. Zato pravim, da niso takšni naivci kot mi. Imajo več narodne zavednosti.

     • Ana Job

      Nisem nič zmešala, v mislih sem imela južnjake na naših, slovenskih tleh. Sem ti pa vseeno hvaležna za informacije o Albancih. ;-)

    • janko

     Pravkar sem tole prebral. Že, nadalje pa bi Šiško izstopil iz EU in NATA. Dva milijonski mini narod – nekaj bi nam pobrali Italijani, ostalo hrvatarji; pa nas ne bi bilo več!

     • Ana Job

      Iz NATA se ne sme izstopiti, ker nismo Avstrija, ki ima zadaj Ameriko in Rusijo. To bo razmišljanje bo moral opustiti, premajhni smo.

  • Mannuro

   Morda pa nad izbiro Romane niso bili ravno pretirano navdušeni. Si že na to pomislil? Jaz sem za SDS volil še vse dosedanje volitve. V nedeljo pa ne več. Poznam člane SDS ki so volili celo Pahorja.

 • Doskriminiral so ga. Zakona o varstvu pred diskriminacijo (ZVarD): 6. člen, (1) Neposredna diskriminacija obstaja, če je oseba ali skupina oseb zaradi določene osebne okoliščine bila, je ali bi lahko bila v enakih ali podobnih situacijah obravnavana manj ugodno, kot se obravnava, se je obravnavala ali bi se obravnavala druga oseba ali skupina oseb.

 • resita

  Nova24TV – nič več ne bom komentirala, ker ste mi tule zbrisali komentar.

  Pišite si kar sami, saj tudi na POP TV – (24ur.com) si jih novinarji pišejo sami. !
  Lp

  • von Rhein

   Dvomim,da je bil komentar izbrisan.Verjetno je napaka drugje. Tako sklepam zaradi mnogih komentarjev,ki bralca postavijo na mejo praznjenja želodca,pa jih ne izbrišejo.

  • janez zorman

   Tudi jaz dvomim, da si bila izbrisana.

  • RATATA

   Ostani z nami Resita, vsaj do jutra, vsaj do belega dne.
   Ne odhajaj Resita!

 • von Rhein

  Ob gledanju posnetka,ko je Šiško želel vstopiti v avlo popcev sem bil prepričan,da mu vstopa ne dovoli nek varnostnik s diplomo četrtega razreda osemletke. Sedaj berem,da je bil to dragan knežević,izvršni producent.Sicer ne vem kaj ta “produktcent” dela,vsekakor nekaj na nivoju njegove diplome. Sicer pa…vse kaže,da se je poptv dobro založila z uvoženimi strokovnjaki.

  • Kakšen interes ima pri tem POP TV, da počne neumnosti, saj je vendar lastnik POP Tv tujec. ?

   • von Rhein

    Tujca briga le finančni rezultat.Internim razprtijam ne posveča pozornosti.Da je pop (+a) uspešen pa verjetno veš zakaj.Malo karikirano….leta nazaj sem gledal neko mehiško nadaljevanko.Glavni junak je bil v komi 7 let (ne spomnim se zakaj).Ko se je prebudil je skočil iz postelje,napravil sedem počepov in pretekel pol cityja,da je prišel do svoje drage. To je pop,gledanost in finančni učinek.

    • Jaz ga že nekaj let ne gledam in niti ne berem. Sinoči sem napravila izjemo, ker je dal Janez link na soočenje. Mislim, da ga še dolgo spet ne bom več.
     lp

   • Steiermark

    Marta, izgleda, da še vedno nisi seznanjena z realnostjo……tako pop tv, kot tudi a kanalizacija “počnejo neumnosti” ter izvajajo teror po navodilih murgel! Sama sem imela, pred nekaj leti, izkušnjo, ko sem komentirala na njihovem portalu in so moje komentarje brisali, ter mi je njihov admin grozil s policijo “pred vrati”, če bom se še pritoževala ter da oni objavljajo samo to, kar jim je naročil lastnik!

 • janez zorman

  POP TV se tudi iz Pahorja norčuje. Ker so dobili naročilo, da morajo podpreti protikandidata, so izbrali nekaj komentarjev, ki žalijo Pahorja in zaklenili razpravo ter pustili, da ljudje pritiskajo pluse in minuse na nekaj postov. Bolano. To je taktika najnižje možne demokracije.
  Tokrat bom prvič v življenju volil komunista (Pahorja), ker je za razliko od “pobesnelega Kučanovega vojščaka” precej spravljivejši in ne grozi z vmešavanjem v dnevno politiko. Tako politiko smo dobro poznali v času Kučanove vladavine, ko je nekoč v Gorici že naprej napovedal “VELIKI POK” – s katerim so v desetih letih popolnoma eliminirali IJJ. Če Janša in ostala levosredinska opcija, tokrat ne mislijo podpreti Pahorja, so veliki preračunljivci, ki se bojijo, da bi komedjiant postal prihodnji mandatar.

  • Sašo

   Kaj pa če bi levica ravno to rada, z diskriminiranjem Pahorja bi radi dosegli da bi ga še desni volili ?

   • janez zorman

    Ne ga lomit. Odkar je Kućan odrezal Pahorja in hotel nastaviti Jankovića za PM, Pahor ni več njihov – udbopartijski. Dajte si že to zapomnit. Pahorja so izobčili in poskušajo z novim kljukcem.

    • Torej misliš, da Sarac to ve in zato tako napada Pahorja. Ja, to bi bilo res možno. O ti presneta politika.

 • sloustava

  Tomsic, tiho bodi. Na TV si bil, ko si komentiral Volitve, dobesedno zamrznjen. Nic od tebe! Si berljiv, nisi gledljiv! Zal. Zakaj jasno ne poves to, kar napises: Slovenija in njen narod je se tako indoktriniran, da je potrebno izkoristiti vsako dano sekundo in to povedati v video mediju. Dokler bo ljudem dobro, saj zaradi visoke nagrade za lenobo, ki jo Kopac Mrakova imenuje socialna pomoc, nihce ne bo hodil delat za manj ( delavec namrec za mesecno delo dobi manj denarja kot dobi lenuh socialne pomoc) . Dokler bodo javne usluzbenke sredi dopoldneva ali na trgu ali pri frizerju ali na kavici, placane pa bolje od garacev delavcev, bomo imeli kucanizem! In volivce zagarantirane. Narod, kaj ti je? Res zelis, da tvoj otrok zre travo, bedni jankovici, golobici, kucani, miklavcici, ..pa zro pljucne pecenke in kaviar! Daj, zbudi se, za tvojo prihodnost gre.

  • Občasni Komentator

   dejansko ga precej nakladaš o tem kako si vsi na trgu ali pri frizerju. Če je včasih javna uprava res bila slabo nadzirana, tega sedaj preprosto ne moreš več trditi, ker gre za čisto laž. Vsi se štempljajo, vsi rabijo potrjevat izhode, in nihče ni plačan več kot za tisti čas, ki ga mora oddelat – torej 8. ur. Zato menim, da je treba biti objektiven, in povedati, da jih je dejansko preveč v upravi, ne pa to, da so kar nekje. To ni resnica, in tudi ni spoštljivo do večine teh delavcev, ki so tako kot pošteni in korektni pri opravljanju svojega dela.

   • von Rhein

    “kar nekje ” so tisti,ki se ne štempljajo in so nad tistimi,ki delajo.

    • moon

     Tudi stempljace stempljajo drugi…. znana bolezen ..

   • Steiermark

    Ali si tudi ti del JU?

    • Občasni Komentator

     Ne. Sem pa bil večkrat v zadnjem času na upravnih enotah, ter bil deležen strokovne, spoštljive in korektne obravnave. Na spletui imaš praktično vse, potrebuješ elektronski podpis in večino stvari opraviš brez težav. Zadnji obisk je bil, ko sem podpisoval pobudo za referendum o 2. tiru, in je bila obravnava takšna kot sem zapisal. Imaš listič in čakaš, delajo vsa okenca, tisti, ki delajo vedo kaj govorijo in tudi to o čem govorim sam. A si ti del JU?

   • domovina mili dom

    Do pred 10 let je še nekako šlo z JU/JS. Zdaj pojdi in “zrihtaj” neko dokumentacijo. Približno smo zopet v letu 80. Zopet papirji ležijo v predalih, češ naj ima folk občutek, da smo obloženi z delom. Če si eden izmed njih, udari v svojem okolju po mizi.
    Ko bo v JU/JS tako, kot v realnem sektorju, če se kaj upiraš, te povabijo v kadrovsko, delo za določen čas, prekarno delo, takrat ne bo štruklja in ostalih politkomunističnih slamuhov.
    Slovenija se bo osvobodila velikega bremz koluta.

    • Občasni Komentator

     Še enkrat…nakladaš. Nisem del JU, preberi moje komentarje in razlage drugim. Znajdi se tudi sam malo in se prilagodi razmeram. Na netu ti visi pol stvari, slediš lahko vsem postopkom v realnem času, vendar je res, da ti na pladnju ne prinesejo teh reči, temveč se moraš sam organizirat in zmigat. To ti niso krivi Kučkoti in sindikalisti, ampak si si kriv izključno sam.

     • domovina mili dom

      S tem si potrdil, da je potrebno razpihati 50% zajedavcev mojega, tvojega in ostalih, denarja. Zakaj je pa ta zajedavski sektor tako velik, da kljub :
      “Znajdi se tudi sam malo in se prilagodi razmeram. Na netu ti visi pol
      stvari, slediš lahko vsem postopkom v realnem času, vendar je res, da ti
      na pladnju ne prinesejo teh reči, temveč se moraš sam organizirat in
      zmigat.”
      “To ti niso krivi Kučkoti in sindikalisti, ampak si si kriv izključno sam.”
      To so volivci teh, ki si jih naštel.

  • Steiermark

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • domovina mili dom

   Konkretno si zaokrožil dejstva. Upam, da so te razumeli tudi rogovci. Bravo.

 • Človek, ki je komedijant in igralec in je v svojih šovih vedno “napadal” ženske, ne more biti predsednik države.
  Predsednika države si predstavljam človeka, ki želi biti predsednik vseh, ne glede na spol, ali politično prepričanje.

  • von Rhein

   Če bo izvoljen bo komedijant samo prenosnik signalov “večnega predsednika” in njegovih opcij. Nagrada….gratis tortice v znani slaščičarni.

 • von Rhein

  >>
  V volilnem štabu Marjana Šarca so pojasnili, da je željo po sestanku izrazil Cerar. Kot je razumeti informacije, se je premier pozanimal o programu Marjana Šarca, ker mu je program Boruta Pahorja že znan. Te informacije so nam potrdili tudi v SMC, drugih podrobnosti pa nobena stran ne razkriva. <<( co iz dela online).

  Je še tistim,ki jim do sedaj ni bilo kaj bolj jasno??
  Tudi cerarjeve podgane rabijo novo zatočišče.

 • Anton

  tudi zaradi tega sem svoj glas namenil njemu

  • Sašo

   Enako jaz in tudi na parlamentarnih volitvah bom enako storil.

   • Artur

    Klin se s klinom zbija, ne z demagogijo , tudi moj glas je dobil na predsedniških volitvah enako ga bo dobil tudi na parlamentarnih.

    • RATATA

     Sem vedel!

  • RATATA

   To sem pa vedel !

 • janez zorman

  Večjega natega s strani stricev, ki zagovarjajo nacionalni interes, ni bilo niti pred šestimi leti pred Magistratom. IJJ zbudi se, človek !!!!!!!!!

 • Sašo

  Saj pa to je politika Pop tv – ja, lapajo o diskriminacijah, smai pa jih izvajajo . Oni vabijo zgolj tiste ki jim ugajajo, kaj boš kmetavzarska tv samooklicanih liberalnih kvazi intelektualcev, beri kot..ovce z ameriške liberalne farme ;) .

 • Stajerka

  že nekaj časa me v oči bode drugo dejstvo…..ZAKAJ pri vragu je 90% levaške politike zaskrbljene in v luftu zaradi prodaje PROplusa (POP in Akanal), je seveda retorično vprašanje……. Dobro, da se s tem ukvarja varuh konkurence, ki je tam, ker je pač nekdo rabil službo, deluje pa tako ali tako po politični liniji, je še razumljivo…….., da pa se s tem ukvarjajo na vseh mogočih ministrstvih je pa že preveč očitno!! ,,…….
  Očitno vedno bolj tonemo v fucking stare cajte, cajte planskega gospodarstva, državnega lastništva in upoštevanja človekovih pravic po vzoru S. Koreje…….
  kar se tiče Šiška…..levaki in izdajalci Slovenstva v Sloveniji se bodo vedno bolj čutili ogrožene, upam, da ima zaščiten hrbet……enako velja za Janšo……

  • tarantela

   Zato, ker ga kupuje eden višjih ameriške CIE. Tam pa je zaposleno kup pohlepnih lažnivih ljudi , ki so s svojimi lažmi sprožili tudi vojno v Iranu, ker so “izšpijonirali”, da Iran izdeluje jedrsko bombo, kar se je po več letih preiskav izkazalo za laž, se pravi, da je agent CIE to enostavno izmisli. Pa nihče ne odgovarja za škodo, ko jo je Nato povzročil Iranu. Menim, da ne potrebujemo agenta CIE kot lastnika neke TV hiše v Sloveniji.

   • FORT WORTH

    Kupuje ga eden visjih ameriske CIE…???
    Koga PRO plus ??? (:-DDDD
    Si ti sploh normalna ?
    Pa koga zanima tisto rezimsko sranje ?
    Se dobr, de nisi napisala, da ga kupuje dezurna medicinska sestra v Avstralski kliniki.

    • domovina mili dom

     Ne problematizirajo če je Rus, Srbin, Soroš. Je pa logično , iranci so totalitarci, da jih podpirajo slovenski totalitarci.
     Slovenski komunisteki se bojijo CIA- je kot hudiš Križa. Že vedo zakaj.

   • Od kje ti je ta informacija ?

  • domovina mili dom

   Ker se glavni urednik boji, da bi ga zbrcali na ulico in to pred parlamentarnimi volitvami. Tako bo kučan do volitev zavlačeval s proceduralnimi postopki, da do prodaje ne pride. Ker te volitve v parlament so za njega pomembne , da ne pride do sesutja NLB, 2.tir, kraja v zdravstvu……

   • karpelec

    …in da omogoči zlitje Šarčeve in Jankovičeve liste.

 • soc

  Ne vem, zakaj je ta Šiško pomemben – predestavlja eno od stranpoti demokracije, kjer se lahko vsak pikzigmar gre politiko. Kot Angelca Likovič. Sem mu predvidel tri tisoč glasov, dobil jih je reci in piši preko deset tisoč. Noro! Proletarska rusofilna desnica, tipična izpostava nacionalsocializma.

  • Stajerka

   kaj te muči……nore gobe al slaba noč……

   • soc

    Ne, draga, kruti realizem in cinična distanca intelektualca.

  • if

   Šiško pouadrja desjtva, ki jih levičarska oblast ne, ker jo razgaljajo. V tem oziru ima Šiško prav! Drugo ni pomembno.

  • Sašo

   Enako arogantno nastopaš kot nastopa levica zoper vse desne stranke.

   • soc

    Sem pač v spektru desnice nekje pri Trumpu in Štihu, ne pa pri rusofilnih ali v socialno državo verujočih. Le jasna artikulacija strank na desnice utegne privesti nekoč nekje do normalnega stanja zahodne demokracije. Razmišljanje v stilu “vsi proti, vsi glih” se je izkazalo za usodno. Na ta rovaš se recimo za mesto predsednika države borita v finalu dva klovna.

    Ljudje, pamet v roke! Brez bebavega navijaštva.

    • Sašo

     No, Trump je podobno kot Soros, ultrakapitalist..tu ni nobenih ideologij, ampak denar .
     Ultrakapitalizem pa je v večini domena levičarjev, tako da denimo kot desničar ne morem simpatizirati z ameriškimi politiki .
     Sklepam da podpiraš tudi NATO in naše životarjenje v EU ? Da slepo slediš politiki Angele Merkel ? Ne moreš biti domoljub in zagovarjat politiko EU – ja in NATA .
     Bistveno bolj bi se mogel “bratiti ” s politiko Putina, ki dejansko deluje v smeri desne politike ( zanimivo pa je spet da ga bolj malikujejo levičarji, zaradi tega tudi pravim narobe Svet levih in desnih ) . Putin se ne prodaja židovsko homoseksualnemu lobiju, Putin se ne prodaja Natu, Putin ne naseda raznim ” begunskim valom ” in Putin najprej poskrbi za svoje ljudi..komot bi mu rekli da je nacional socialist .

     • soc

      Vse si povedal, čisti Šiško. Kakšno zvezo ima tvoj svet nacionalsocializma z mojim tradicionalnega liberalizma na temeljih zahodnega krščanstva in tradicije mojih slovenskih dedov? Nikakršne. Proletarska desnica je dejansko zrcalna slika Levice. In nič boljša od nje. Utegne pa postati vplivna, ko bodo Murgle do konca zavozile ekonomijo v splošno revščino enakih želodcev, Venezuela stil.

      Aja, moja želja? Višegrad. Od Baltika do Jadrana. Kar je očitno v vseh mojih dosedanjih pisarijah…

     • Sašo

      Žal tudi tvoja elitna desna liberalna politika nima nobene perspektiv, ne repa in ne glave . Ravno ti si podoben sliki levice, le da se ti skrivaš za križem, levičarji pa za rdečo zvezdo, skupni imenovalec pa vam je…denar.

     • soc

      Nima smisla, Šiško No 2, očitno brez kakršnegakoli osnovnih znanja o politologiji ne razlikuješ med jabolki in hruškami. Šank debater plitkega žepa, besen na državo, ki mu ni omogočila bogastva. Se ti sliši znano? Šiško ali Kordiš?

      Mimogrede, z neprijavljenimi nickom itak poveš vse o sebi. Zbogom.

     • Sašo

      soc..ne, ti si šank debater, edini argumenti so ti gostilniška diskreditacija tistih s katerimi se ne strinjaš ” pljunuti slovenski levičar ” . Vsi ki ne razmišljajo kot ti, so debili, nerazgledani in zabiti, ti se pa ob tem žaljenju počutiš sam pred seboj bolj pametnega, inteligentnega, tebi še Bog ne more pomagat .
      Nič nisem besen, imam družino, nadpovprečno slovensko plačo, sorodnike in prijatelje s katerimi se imamo radi. Ni vse vedno idealno, je pa dobro, živimo na svojem. Neprijavljen nick ne igra nobene vloge, kdor me želi najti, me najde, IP naslov…imaš pa prav glede nečesa, nisem politik, to pa ne..morda si ti, ampak potem je žalostno da pisariš po spletu , namesto da bi se politično aktiviral v parlamentu ali na občini kjer pač deluješ.
      Pa lep pozdrav, tudi tebi ;) .

  • RATATA

   Soc, malo še prediskutiraj sam s sabo. Saj ni Šiško pomemben, temveč njegov primer.
   Da je pa definicija desnice (kot tudi levice) popolnoma mimo je pa res in ravno to “gvira” da je na oblasti t.i.levica, ki to ni.

   • Sašo

    Pri nas je vse na glavo obrnjeno, levica ne ravna kot levica in desnica ne ravna kot desnica.

    • RATATA

     Jaz že trezen z desnico lepše ravnam kot z levico.

  • domovina mili dom

   Kratko in glasno. Kučanu je bil nevaren Kramberger, Kajti le ta je edini in edino pravilno vodil, takrat, predvolilno kampanjo. Za svoj denar, sam na terenu, s preprosto besedo naravnost povedal kaj je in kaj ni prav. Tako se mora kampanja odvijati, da jo razume FDVrogovec do preproste kmečke duše. Navduševal je množice. Dokaz, da je imel prav, ga je levica likvidirala.
   Da se to ne bi slučajno ponovili, za kar so bili indici, je moral kučan v kali zatreti. Zato je bila ta kampanja ena velika razredčena župa.
   Prava kampanja je boj mož na moža, pa magari pljunek v ksiht nasprotniku.
   Ko bodo v predsedniški palači in parlamentu, slovenske korenine, kmet, gospodarstvenik, takrat bomo govorili o zdravi logični poti Slovenije, ne pa o FDV znanstvenikih, ki še domačega gospodinjstva ne znajo voditi.

 • montyamp

  Sorosevi tv bordeli , akanalizacija pop izločevalci dobrih kandidatov , to so prijatelji žveplenega murglosrbsko halbmadžarskega razoroževalca slovenske TO med osamosvojitveno vojno .
  Zato ne presenečajo ostudna dejanja mladičev tistih ki so žive zazidavali , saj se vzgojeni od morilcev s svojo nedemokratično držo kažejo kot kloni svojih ovaduških prednikov .
  Dialog z nekom lahko vodijo samo če je sogovornik ki pač ni zločinec , zazidan , ali pa pred zaprtimi vrati .
  GORJE NARODU , KO PRIDEJO MORILCEV SINOVI , NA OBLAST

 • tarantela

  Ljubi moji, Pro Plus je privatna zadeva, oni lahko povabijo, kogar hočejo.

  • Sašo

   Točno tako, oni so privat zadeva, ki širi politiko strpnosti in enakosti..;) . Oni ne izločajo drugače mislečih, če so ti seveda na svoji strani ;) . Samo svojo kulturo in nestrokovnost so pokazali s tem da dveh kandidatov niso povabili na soočenje. Pomilovanja vredno.

   • Sašo

    Oni ne izločajo drugače mislečih, če so ti seveda na svoji NJIHOVI ;) ….popravek.

    • tarantela

     Privat firma, privat posli, saj smo hoteli vse imet privatno?

 • domovina mili dom

  Glavni urednik POPTV je poskrbel, da je zaščitil svojega kandidata. Preden ga je kandidiral, mu je že nastavil visoko mesto na anketnem semaforju.

 • Duhec

  Ja…. SDS Romana je bla povabljena na vsako soočenje, na vseh je baje blestela… na volitvah pa pogrnila. Eh… dajte se malo bolj potrudit.

  • Sašo

   Težko je pri nas zares navdušiti ljudi, imate še preveč oprane možgane s Titom, z Jugoslavijo in z ovcami s preteklega sistema . Vi bi za mentalno rehabilitacijo porabili 100 let, ampak takrat boste že v manjšini, ker vas bodo zamenjali vaši potomci, ki bodo v večini po vaši vzgoji, homoseksualci, tako se ne boste več razmnoževali in če kakšnih 150 let vas komunajzarjev več ne bo..takrat bo Slovenija, če bo še obstajala, lahko zadihala.

   • Duhec

    Ja in zato ste izbrali medlo Romano. Bravo no…

    • Sašo

     Jaz je nisem izbral, niti je nisem volil.

  • von Rhein

   Potuhnjeno podtikanje. Pogrnila je ker so jo že prej pogrnili.In ti dobro veš kako strupeno orožje uporablja rdeča sodega.

   • Duhec

    Spet izgovori… jutro je, zaženi sive celice.

    • To si upaš ti reči, ki ne vidiš en pedenj pred seboj. Raje utihni, da se me smešiš.

   • Steiermark

    Pa saj je škoda vsake besede, namenjene raznim smrduhecom in tarantelićem, ki so derivat pritlehne murgelske podgane….

    • Ne sledita trenutnim novitetam, potem pa kar nekaj nabijati, brez repa in glave.

  • tarantela

   Blestela ravno ni, je bila videti nekako medlo, kot da ji je odveč vse skupaj.

   • Duhec

    Ja sej… zato pa ta baje, ker na Novi so bli vsi prepričani, da blesti.

   • Si pa res že stara, naglušna in slabovidna, da napišeš nekaj takšnega.

    • tarantela

     Če se nočeš postarati, pa mlada crkni! So učas rekl…

  • Rožle

   3 mesto je odlično …
   če je pa zate pogorišče pa naj bo …

 • matjazr7

  Odkar moramo vsi, ki imamo kakršenkoli paket TV programov plačevati POP TV (saj nima nihče v ponudbi paketa brez POP TV – če se kdo pojavi, takoj presedlam tja, že iz principa) težko rečem, da je POP TV še čisto komercialni medij (bolj v stilu, dobički nam, ko pa bo kaj škripnilo, bo pa država pomagala). Sedaj je Telemachov lastnik prevzel grupo PRO PLUS in imamo takorekoč monopolno stanje (Telemach ne bo pod nobenim pogojem dal iz paketov POP TV-ja), so pa vse inštitucije lepo tiho, zakaj bi se prepirali z “močnejšim”. Zato je jasno, da POP TV podpira obstoječe stanje in bodo naredili vse, da se ne pojavi kdo, ki bi malce zmešal gnojnico v SLO. Priznam, da na volitvah nisem volil Šiškota (sem le mislil, da mogoče Romani uspe priti v drugi krog, demokracija je na koncu tudi malo matematike), se mi je zdel edini od kandidatov pošten (za Romano smatram, da je že predolgo v Bruslju in glasovala je za migrantske kvote in TTIP, tako da …). Da, poleg njega smo še takšni, ki mislimo, da nam sedaj vladajo kriminalci in narodni izdajalci in je čas da se ta krog prekine.
  Tako da Šiško, malce skenslaj tole navijaški imidž, pa se zrihtaj bolj v skladu z modo (rdeče kapice ne rabiš, raje se ostriži :), pa da te vidimo na volitvah. Bom glasoval zate.

  • domovina mili dom

   Dokler bo glavni urednik kučan v teh TV hišah ,bodo imele tak privilegiran status.

  • Johan

   Pravo razmišljanje, samo še dopolnilo: Pro PLUS je ustanovila mafija za pranje denarja. Člani te mafije so tudi državljani Slovenije, ker so pokraden denar tja prenesli in se skrili !
   Zakaj pa prenašajo nogomet ? Gospodarstvo jih bogato nagrajuje ! ZANIMIVO JE TO , DA SE ZAPOSLENI ŽENIJO, KAR MED SEBOJ, da se mafiska rasa ne pomeša !

 • Jure kavčičeu

  Ta človek je maškara in povsem neprimeren za predsednika. Pop tv je komercialna televizija in lahko izbere kandidate, ki jih želi gostiti v oddaji, ni ji treba gostiti vseh. In seveda se jim je odveč ukvarjati s tem idiotom. Enkrat sem ga poslušal in sploh ne vem a sem se bolj smejal al jokal… vse je protiustavno, vse je genocid, vse je nastavljeno, vsi nas zavajajo… dajte no, še otroci ne bi nasedli takim glupim foram. Tip živi v enem drugem svetu in res ne vem kdo mu je dal tistih 5000 podpisov. Vi ga pa sedaj še prikazujete kot neko žrtev hudobnega komunističnega režima, ki cenzurira vse kar mu ni po godu. Svoboda izražanja velja in je pravica vsakogar… ampak ne moramo pa posvečati pozornosti vsakemu butlu in njegovim teorijam zarote in sploh ne, če gre za soočanja za predsednika države! Tomčevo so povsod vedno obravnavali enakovredno in isto je z Ljudmilo, desnice niso nikjer potiskali v ozadje. Šiško je pa pač butl, get over it

  • RATATA

   Vsem butlom od kar se ti pojavljaš tu rečem jure kavčičeu!

   • Jure kavčičeu

    To sem pa prav malce počaščen, hvala

    • Sašo

     ni se za čudit. V avatarju imaš prečrtan križ, k nam pa vabiš one z luno in zvezdami v zastavah..kaj več kot butl ne moreš biti..

    • Rožle

     Itaq..
     čes pa butl ..

   • rubec

    Hehe

  • Si pa res butl, če ga ne razumeš. Pa sploh koga razumeš ?

  • Sašo

   Vidiš, to ste ljudje ki sprejemate drugače misleče..tiste ki vam ugajajo…vsi ostali so ničvredni, butli, niso vredni pozornosti itd…zaradi tega niste vredni počenega groša, govorite eno, delate drugo, vse drugače misleče od vas bi najraje pobili . Radi se postavljate nad male ljudi, zaradi tega tudi bazira vaša politika na sprejemanju marginalnih asocialnih skupin na robu družbe . Cerkev in komunizem sta nekoč potrebovala neuke za lažjo manipulacijo, v liberralci pa danes izkoriščate ljudi v duševnih stiskah, ljudi ki jim vržete kost da jih dobite na svojo stran . Vi levi liberalci, ste dejansko ultrakapitalisti ki služite na dušah izgubljenih ljudi, ste poden od podna .
   Ja POP tv – ju ni treba klicati vseh kandidatov in jih tudi ni, homofobija je bila močnejša.

   • Jure kavčičeu

    Sprejemam drugače misleče, rad se pogovarjam z njimi in tudi vas sprejemam, drugače nebi komentiral objav tega portala že toliko časa… Ampak nujno je imeti neko kritičnost do tega, kar slišiš in prebereš… Tudi desna stran lahko ponudi dobre in trdne argumente, ki mi dajo misliti in naredijo pogovor zanimiv. Šiška žal nisem spoznal kot človeka, ki bi ga poslušal in verjetno se je tudi pop tvju zdelo, da je pač brezveze da je ta tip na soočenjih. Sam neki blefira in razkrija krivičnost družbe in vseeeee je protiustavno… lepo vas prosim

    • Sašo

     Daleč od tega, sprejemate zgolj tiste, ki pašejo na vaš pašnik , kar kaže na to da dejansko vaša ideologija, niti slučajno ni ideologija, ampak je zgolj predmet manipuliranja . Ni naključje da se pod liberalnim objemom skrivajo migranti, homoseksualci, narkomani, falirani umetniki itd.kot sem omenil, skupine bolj ali manj ranljivih skupin ki jih je najlažje manipulirat .
     Človek takim kot si ti in kot so tvoji volivni liderje, mirne duše reče, nenačelni hinavci . Misliš da če nastopiš žaljivo in arogantno, da si takoj nad nekom, da si pametnejši in boljši od njega .
     Kar se Šiška tiče, Šiško bolj po domače, brez ovinkarjenja, česar pač nismo vajeni, pove v obraz in to ve biti boleče, res je, morda je preveč zaletav, a s svojim diskreditiranjem Šiška nastopaš ravno tako kot bi po tvojem opisu naj nastopal Šiško . Brez rdeče niti ga žališ in daješ v nič, ker ti pač njegovo razmišljanje ni blizu .
     Še enkrat, POP tv je komercialna televizija, ki nima dolžnosti klicati vseh kandidatov na soočenje, bi se pa to spodobilo, celo NOva tv je povabila vse kandidate . Vse je samo stvar kulture, ne pa političnega prepričanja in žal s e e POP tv pokazal kot sila omejen medij ( no to lahko vsak dan tudi sicer vidiš na njihovih 24 kur ), pa ni problem da so takšni, omejeni, problem je da se prikazujejo drugačne ;).

     • Jure kavčičeu

      Kar se ideologije tiče, to me je najbolj zmotilo…. Naša ideologija, socialistična namreč, se zavzema za enakost vseh ljudi, vseh državljanov oziroma vseh prebivalcev sveta. To, da se največkrat oziramo po marginaliziranih skupinah in manjšinah ni pridobivanje političnih točk ali karkoli, to je enostavno zato, ker nam naša ideologija to narekuje. Ker ti ljudje zaradi raznih dejavnikov niso enakopravni ostalim državljanom in čutimo dolžnost, da zanje poskrbimo, ne pa manipuliramo z njimi. To, da bi dvignili minimalca na 700€ neto ni populizem in strah pred volitvami in ne vem kaj… to je imperativ za levo politiko, to je pač naša ideologija že od vedno in vedno bo.

     • Sašo

      Ti ljudje z vašim botrstvom postanejo priviligirani . Primer Cigani, že stoletje so na naših tleh pa se nikamor ne premaknejo, vaša politika sociale jih spravlja v get-e, če bi želeli da so Cigani enaki vsem ostalim bi jih mogli vključiti v družbo, kaj pa vi počnete ? Jih izolirate, dajete jim nepovratna sredstva, legalizirate črne gradnje, jim dajete zastonj vodovode, kanalizacije, ustanavljate romska društva, ki jih spet financira država…vse to jim dajete ker so kot na robu družbe, nekdo s 600 € plače pa si more vse to plačat, zakaj ? Samo zaradi tega ker ne prihaja iz samooklicane manjšinske ogrožene skupine ljudi ? Ko nekoga rediskriminirate, hkrati druge diskriminirate in tu pade vaša ideologije .
      Homoseksualci ..kdo jim kar koli brani ? Razen posvojitve otrok, če sta se dva odločila da bosta živela v neplodnem odnosu, potem po difultu po njunem spolnem prepričanju nimata želje po otroku. Zakaj torej takim dati otroka v posvojitev, nekomu ki zavrača spolni odnos, ki po naravni poti da otroka . SPet se tu postavljate nad ljudi, nad naravne zakone in nad zdravo pamet, vse zato da bi sami pred seboj izgledali bolj normalne in spet je žrtev nekdo drug, za ” normalizacijo ” homoseksualnosti, ki jo želite na vso silo približati heteroseksualnosti ( to je vaš problem, ker se ne sprejemate takšne kot ste ) in žrtve bodo tukaj otroci . Da bi dva fanta izgledala za družbo, pred družbo čim bolj ” normalna ” si bosta omislila otroka, torej zaradi svojega statusa, ne pa zaradi iskrene želje imeti otroka, kot sem že razložil, zakaj te iskrene želje ni.
      Janković vaš predstavnik..hm, skrbi za muslimansko skupnost..ja pajade..bruga njega za muslimane, pokasiral je on od njih milijonček za džamijo v žep, hkrati pa še pridobil 100.000 volivcev..tako to gre.
      Združena levica je pred parlamentarnimi volitvami govorila o razmerju plač direktor – delavec..1:5, ko so prišli v parlament, so pa začeli z gay paradami in z marihuana marši. To je iskrenost te liberalne politike . Metanje peska v oči . Za vašimi ideologijami se skrivajo, sicer bolj slabo, največji kapitalisti v Sloveniji, na Svetu, kar pa s socialno politiko ne bi smelo it skupaj z roko v roki.

     • Jure kavčičeu

      Če ti tako dojemaš, potem te tudi tukaj ne bom prepričal v kaj drugega.

     • Sašo

      Ne gre se za to kako dojemam, gre se za dejstva, ki sem ti jih navedel . V tej državi ljudje nismo enakopravno obravnavani pred zakonom , marginalne skupine v tej obravnavi prednjačijo, najlslabše je v Sloveniji biti Slovenec, vsi imajo pravice kot jih imamo Slovenci, marginalne skupine pa še bonus pravice in bonus denar . Migrantom so se postavila ogrevana šotorišča, čez noč, naši ljudje, brezdomci pa spijo pod mostovi na kartonskih škatlah, to bi te moglo skrbeti če bi bil iskren.

     • montyamp

      Samozapravno usmerjeni FDV kominternovski produkti ste tako hudo pohabljeni , da še danes ne vidite kako ste s svojimi blodnjami naredili iz nekoč normalne Slovenije , vukojebino iz katere beži vse kar ni balkansko ali privezano .
      Ultraidiotizem par excellence .

     • primsek

      Janšari Šipec je diplomiral na FSPN na obramboslovju iz Kardelja, Marxa in Luke Leskoška in njihove doktrine oboroženega naroda. On ne beži, ne ker ni privezan, ampak ker je balkanec v najbolj žlahtnem smislu, genetsko in po načinu kriminalnega poslovanja

     • Sašo

      Torej na eni strani šipci, na drugi ste pa srbi ?

     • Dokaži tole, kar pišeš !

  • von Rhein

   Napisal si nekaj stvari,ki jinm ne gre oporekati. Nečesa pa ne razumeš ali ne priznaš.Recimo maškara…ni bil edina maškara,meni je enako delovala Brenčičeva,čeprav brez kape. Njegova retorika res ni izbrana,tudi mene nervira stalno ponavljanje nekaterih besed,predvsem,vse je neustavno.Ta pojem je le treba razumeti drugače kot ga razume on. Je pa poanta v nečem drugem…brez olepševanja pove,da je vsa ta politika,ki vodi Slovenijo ena navadna skorumpirana banda. Tega mu ne gre oporekati,tako je in na tem dobiva glasove.Predvsem tistih,ki na TV nikoli ne bodo imeli možnosti.

   • Jure kavčičeu

    Edina maškara pa res ni bil… Popovič je približno na nivoju Šiška. In ja, korupcija se dogaja, to ve vsak, ki večere preživlja v vaškem baru in pridiga vsem navzočim vaščanom. Ampak to je manjši del k odpravi korupcije… Problem je kaj narediti za to, da ta izgine in dober predsednik ima dovolj vpliva, da se na tem področju kaj spremeni, seveda če ve kaj dela. Šiško se lahko dere, da je povsod korupcija ampak to je čist brezveze in daleč od tega, da ga naredi za resnega kandidata….

    • von Rhein

     O madona,res je ,pozabil sem Popovića.Ostalo,o.k.

    • Johan

     To sta potomca jugovičev !

  • Srečko Starič

   Ti si enostavno pokvarjen debil, človek je kakršenkoli je , zadostil vsem pravilom kandidature za predsednika in pika. Na volilcih pa je kdo ga bo volil.

   • von Rhein

    No,no.Malo pa res moramo biti zahtevni kdo bo reprezentant države doma in v tujini. Še dosedanji prezidenti niso sami pisali govorov. Šiško mora najprej v tisti mlin v katerega so nekoč metali stare babe (po šarcu) ,da pride iz njega malo spoliran.

    • Srečko Starič

     Ali ti je všeč ali ti ni, to ni vprašanje, človek je zakonito in skladu z ustavo postal predsedniški kandidat. To je dejstvo in to je demokracija. Vse ostalo, diskreditacije, medijske likvidacije in itd… vemo ker režim je doktoriral…

  • šmentanamuha

   Tako si opranoglava rdeča ovca brez pameti predstavlja demokracijo, a ne Jure kavčičeu. Včasih je dobro, da to tudi zapišete, da imamo črno na belem.

 • MEFISTO

  “Njihov izvršni producent se je norčeval iz mene in me ni želel spustiti v dvorano!”

  Znova imamo opraviti z neustrezno rabo glagola “želeti” namesto “hoteti”.

  Naprimer: ne želim te spustiti v politično kurbišče POP TV, pa te moram in nočem te spustiti v to hišo veselja in te ne bom spustil.

  • karpelec

   Vsak tič ne paše v POPtevejevo gnezdo, njihovi tiči morajo ustrezati določenim meram.

   • Prle

    Tebi verjetno ne paše noben tič.

    • karpelec

     O , že , že , samo ta prav mora bit.

 • Zima prihaja

  Murko bi bil ta pravi

  • tarantela

   He-he…

 • Krtača 20

  Važn da se zdaj Tomčeva lahko v eu parlamentu spet v miru pogovarja o premikanju ure, posilstvih in krivljenju banan in kumar….kakšna farsa evrope…..

 • neny

  Junckerjeva Romana ne more biti konkurenčna. Zmagal bo Pahor, ker je nastavljen hm…ali zato, ker ljudje nočejo več hoditi na volitve. Volitve bi morale biti elektronsko urejene, da bi lahko govorili o zmagovalcu. Predsedniškega zmagovalca ne bo, ostala bo pa ista figura, ker ima več privržencev v okviru omejene – 30 odst. volilne udeležbe…Budale so vsi….

 • toxico

  toži naj komunajzarsk pop tv ker je šlo za očitno diskriminacijo

 • Prle

  He,he, he, Šiško ‘ma pa rdečo kapo,rdečo kapo Šiško ‘ma.

 • tarantela

  Takole čisto resno mi povejte tole: če dobi Šiško dovolj glasov za vstop v parlament, s kom bi se potem najbolje ujel za koalicijo? Z Janšo? Kdo bi imel glavno besedo? Kaj pa, če možakar res nabere dovolj glasov in bo opozicija vsem kar tako u tri krasne?

  • Duhec

   Z Janšo se noben ne more ujet… konc je z njegovim povezovanjem in sodelovanjem.

   • tarantela

    Največja škoda je za slovensko desnico, ki se noče izvit iz Janševe diktature! Četrt stoletja maršal, vedno maršal, čisto trda partijska šola! Spominjam se, kako je bilo v preteklosti in omenjeni gospod počne enako.

    • Sašo

     Res je, kot Kučan na levi, le da je Kučan bistveno bolj prebrisan.

  • Johan

   On je desno usmerjen levičar, da pride v parlament z njegovim izrazoslovjem NI mogoče !

  • a še zdaj ne veš, da bo drugi krog ”

 • montyamp

  Ko državo dobijo v roke morilski hlapci in židje , konec ni več daleč .

  • tarantela

   A ne navijaš za Trumpa? On ima Žida za zeta in Trumpova hči se je zapisala židovstvu, se pravi, da je spremenila vero.

   • montyamp

    Boli mene za Trumpa . Slovenija ne rabi ruske in ameriške gamadi .
    Mi rabimo oblast ki ni kontaminirana z zazidarji in morilskimi ovaduhi , ki se z montiranimi procesi in atentati držijo na oblasti .

    • tarantela

     A zato navijaš za Janšo, ki leze Trumpu v rit?

     • montyamp

      Ti pa morilcu žveplenemu .

     • Adolf Hitler

      ni ga čes Šiškota ce si tud zato se pripravi in vsi ostali tud na KRAMOLO!
      ker mi tudi nerabmo neko kurčevo vladevino kod prvo se fain poserem na demokratijo ki ljuctvo zasužnuje in kod drugo skupimo SE skupaj lev kod desn in bodimo en trdi stber LJUDOVLADE KER MI SMO SESTAVL DEŽELE NISO SE DEŽELE NAREDILE SAME KER BREZ LJUCTVA NEBI NIKDAR OBSTAJALA DEŽELA NE DRŽAVA TO JE SAMO OD ŽIDEV IZMISLENA FIKCIJA KATERA NAS DRŽI AMPAK TO JE FALSCH MI SMO PROSTI LJUDI IN NOBEN NAS NEBO KJE DRŽAL ZATO SE TUDI IMENUJE DŽAVA KER TE DRŽI ALI PA MESTO KI SI NA MESTU DA TE MA POD KONTROLO IN TE ORENK ISCUZA KAKOR DOŠEVNO TAKO TUDI FIZIČNO ČLOVEŠTVO ZBUDITE SE IN SE UPRITE ZA ČLOVEŠKE PRAVICE KOKER SO SE NAŠ PRED NAMI RAJE MRTEV KOKER SUŽENJ ZAPOMNITE SI TO ŠE ENKRAT ČAS JE ZA K R A M O L O !

 • Sašo

  Romana Tomce je imel v predvolilni paroli omenjeno tudi besedo sodelujmo..tega žal pri SDS ni, arogantno nastopa do manjših strank desnice, kot tudi do mogoče bolj odprtih strank levice..vse zaveznike ste izgubili, zaradi arogance, ki jo lahko gledamo pri levičarjih pri odnosu do drugače mislečih. SDS dejansko slabi desnico, kot da bi bila nastavljena za to da odganja desne volivce na levo stran ali pa da jih motivira za to da ne hodijo na volitve in s tem krepijo levico .

  • Sašo

   Roamana Tomc…popravek…lahko bi ta portal dvignili na višji nivo in da bi si človek lahko popravljal komentarje, oziroma slovnične napake.

   • RATATA

    A si ne moreš popravljat komentarjev? Verjetno imaš cenejšo različico zakupljeno.

   • Johan

    Pameten jugovič, da ti škoduje od norih idej

    • Sašo

     Daleč daleč od tega da bi bil simpatizer jugoslovanstva.

   • tarantela

    To lahko narediš. Pod svojim objavljenim komentarjem imaš zapisano:
    Uredi….. Odgovori….Deli… Klikni na Uredi in se Ti bo odprl Tvoj komentar, da boš lahko popravil ali dodal.

    • Sašo

     hvala . Očitno bi mogel biti registriran da bi to lahko počel.

  • Duhec

   Bravoooo… zdej bojo šele znoreli SDS fosili.

  • Johan

   To so tvoje mokre sanje ko se polulaš !

   • Sašo

    To je realnost, JJ škoduje desnici in svoji stranki.

    • Johan

     Brez Janeza Janše ni SDS, zato ga mafija torpedira !

 • Anton

  no evo pa sem spet priča enega od številnih včečnih (beri: populističnih) ukrepov akttualne vlade, ministrstva za delo

  http://www.rtvslo.si/gospodarstvo/25-milijonov-za-izvedbo-javnih-del-v-katera-bo-vkljucenih-4-500-brezposelnih/436313

  namesto da bi šli v korenite reforme, v zmanjšanje stopnje ddv-ja (beri: konec koncev je tu gospodasrka rast), k premisleku, da se start up podjetjem, za 1-2 leti ukine obdavčitev, da se pohitri postopek, pridobitve dokumentacij za gradnjo itd, in še in še, se je minstrica odločila za ta populistični ukrep, tik ob zdajci ko se aktualni vladi izteka rok, da bodo mediji, vladni vazali (beri režimski) imeli razlog na dolgo in široko pripisovati zasluge današnje valde k zmanjšanju brezposelnih.

  sarkazem press

  • Sašo

   očitno morejo pod nujno zaposlit migrante ki jih vlačijo sem.

 • tasilo

  “Pa čeprav bi bilo, glede na izbiro, ki je na voljo, tako meni šef opozicije Janez Janša, bolje, da ga sploh ne bi bilo.”

  Tisti, ki tistega, ki je tablo, ki proti zaselku, ki se Gornje Rovte imenuje, kaže, vzel, naznani, dobi lepo nagrado.

  Hanibal Lector

  • Ana Job

   Dobrodošel nazaj, Tasilo. :-))

   • tasilo

    Ti tudi :) Sicer pa sem bil bolj mimogrede in … Veni, vidi, scripsi … :)

 • Matjaž Hribar

  HVALA BOGU ZA ŠARCA !!! ;)

  • Adolf Hitler

   ta tvoij šarac nej se ka lepo odšara z tabo vred v srbijo!

 • Ana Job

  Hvala lepa za ta odličen prispevek o pravem slovenskem domoljubu, Andreju Šišku.

  • bednick

   Tudi jaz sem domoljub ampak tolk tolk fuknjen pa nisem , da bi kandidiral .

   • Mannuro

    Tvoji komentarji so itak na nivoju… Vsak odgovor je enak prejšnjemu. Kdo je že bil to? Jurček. :)

    • bednick

     A je ta komentar dober:
     Mannuro ima kratko curo.

     • Mannuro

      Seveda je! Pokaže na tvojo kulturo in nemoč in ne na mojo dolžino :)

     • bednick

      Ampak ti nisi resen, če misliš, da bi lahko imeli predsednika s klošarsko čepico.

     • Mannuro

      Človeka ne naredijo njegova oblačila, pokrivala,.. ampak dejanja. Če gledaš tako, je tudi taki dobri predsednik. Šiškota sem na volitvah kot PREDSEDNIŠKEGA kandidata podprl, predvsem in samo zato, ker je ostatalim kandidatom in politikom pokazal kot človek, kar so si zaslužili – da je celotna slovenska politika do kolen v greznici nesposobnosti. Ljudstvu, da je čas, da začnejo razmišljat, kako so jih ta politika obravnava. In razkrinkal bedo in neprofesionalnost Slovenskih medijev in njihovo vletenost v nečedne posle. Nisem pa prepričan, da je g. Šiško tudi sam dojel vse to. Stranko Zedinjena Slovenije, pa sedaj, ko so se odločili, da pot nadeljujejo v parlament, ne podpiram, ker je v programu več nesmislov, kot neka resna zaveza za prihodnost.

     • Adolf Hitler

      ich auch!

     • Mannuro

      Ja, aber natürlich, mein treuer Geist :)

     • bednick

      “…, ker je ostatalim kandidatom in politikom pokazal kot človek, kar so si zaslužili – da je celotna slovenska politika do kolen v greznici nesposobnosti.”
      _____________

      Takih je samo na tem portalu cca ene 50.
      Če nisi njihov, lahko poveš 1000 X ultra resnico , pa ne nuca nič.
      P.s.:
      a ti razumeš politiko, a samo sanjaš?

     • Mannuro

      Ker nisem obremenjen s slovensko politično godlo, dobro razumem evropsko profesionalno politiko, kar pa slovenska ni. :)

   • šmentanamuha

    Včlani se v Murkotov klub oboževalcev, boš vsaj med sebi enakimi.

    • bednick

     Takoj, samo pošlji mi obrazec.

  • Adolf Hitler

   ni ga čes Šiškota ce si tud zato se pripravi in vsi ostali tud na KRAMOLO!
   ker mi tudi nerabmo neko kurčevo vladevino kod prvo se fain poserem na demokratijo ki ljuctvo zasužnuje in kod drugo skupimo SE skupaj lev kod desn in bodimo en trdi stber LJUDOVLADE KER MI SMO SESTAVL DEŽELE NISO SE DEŽELE NAREDILE SAME KER BREZ LJUCTVA NEBI NIKDAR OBSTAJALA DEŽELA NE DRŽAVA TO JE SAMO OD ŽIDEV IZMISLENA FIKCIJA KATERA NAS DRŽI AMPAK TO JE FALSCH MI SMO PROSTI LJUDI IN NOBEN NAS NEBO KJE DRŽAL ZATO SE TUDI IMENUJE DŽAVA KER TE DRŽI ALI PA MESTO KI SI NA MESTU DA TE MA POD KONTROLO IN TE ORENK ISCUZA KAKOR DOŠEVNO TAKO TUDI FIZIČNO ČLOVEŠTVO ZBUDITE SE IN SE UPRITE ZA ČLOVEŠKE PRAVICE KOKER SO SE NAŠ PRED NAMI RAJE MRTEV KOKER SUŽENJ ZAPOMNITE SI TO ŠE ENKRAT ČAS JE ZA K R A M O L O !

   • Ana Job

    Absolutno sem za KRAMOLO. Upor ljudstva proti proti-ljudski oblasti, ki nas ustrahuje in uničuje slovenski narod.

    Za vse tiste, ki ne vejo, kaj je KRAMOLA:
    Kramola je naravna in s tem starodavna ter neodtujljiva pravica ljudstva do upora zoper vladarja in oblast, ki bi zlorabila svoj položaj ter od ljudstva podeljene pravice in dolžnosti ter postala tiranska oziroma, kot bi rekli dandanes – totalitarna. Enako velja tudi za oblast, ki navzven na prvi pogled ne zgleda tiranska, kljub temu pa deluje proti interesom ljudstva, ki je izvirni suveren in nosilec oblasti. V skladu s starodavno Slovensko ljudovlado je imelo slovensko ljudstvo neodtujljivo pravico, da se je takšnemu vladarju ter oblasti in takšnemu nedopustnemu početju uprlo, tovrsten upor ali punt pa se imenuje kramola. Slovensko ljudstvo in slovenski narod seveda to pravico tudi dandanes še zmeraj imata, saj sicer ne bi bila neodtujljiva.

 • Osti jarej

  …no,šiško,da se ne boš kaj preveč kle gor “valjal”……bodo šli volilni glasovi bek

  • bednick

   ups

  • šmentanamuha

   Aja? Zakaj pa?

 • bednick

  Reku eden:
  med Pahorjem, Šarcem , Murkotom in Šiškotom, ne vidim bistvene razlike.
  Naj mi Murko oprosti.

 • Osti jarej
 • Janko Gedlička

  V parlamentu manjka skrajna desnica, kot protiutež iztirjenim mesečnikom. Gospod Šiško bi bil s svojo Zedinjeno Slovenijo primeren.

 • kresnik

  Šiško. Zakon. Slovenci smo s tabo. Edini kandidat, ki ni politik ampak ljudski človek.

 • Boco

  Zgodovinski govor Andreja Siskota v Cankarjevem domu po prvem krogu volitev. Govor, ki si ga RTV SLO ni upala objavit, govor ki je bil cenzuriran:

  https://www.facebook.com/slovenkatv/videos/149278039148262/

  • Mannuro

   Vsekakor je dobro in direktno povedal, ko si ostale mevže niso upale. Žal mi je, da ni bil tako odločen na prejšnjih “soočenjih”. Kakor koli že. Ja opravil svojo nalogo.

  • šmentanamuha

   Hudo. Najprej hvala Novi24TV, ki je dala priložnost Andreju Šišku in tebi Boco za tale posnetek. Oglejte si ga. Gremo naprej, Zedinjena Slovenija!

   • Mannuro

    Ja žal mu je dala to možnost sedaj, ko so ugotovili, da njihova prejšna politika izklučevanja ni dosegla željenih rezultatov. Res pa je, da so hitro ugotovili. Že to je napredek.

    • šmentanamuha

     Okej, bodimo dobro namerni. Popravili so, kar se je dalo, naredili intervju v oddaji Drugorazredni, objavili članek in dovolijo komentiranje. Kar se mene tiče imajo največ plusov od vseh medijskih portalov.

  • Janez

   HVALA ZA OBJAVO !
   Zelo
   POMEMBEN, TEHTEN NASTOP CENJENEGA G. ANDREJA ŠIŠKA !
   Vsekakor
   SKRBNO ARHIVIRAJTE
   TA SUPER NASTOP VRLEGA SLOVENCA, OK ŠTAJERCA G. ŠIŠKA ! L.r. J. KOMENDA

   • Ana Job

    Hvala, Janez.

  • Ana Job

   Vrhunski govor slovenskim sužnjem! Takega že dolgo ni bilo

  • Artur

   Hvala za ta link sem ga downloadal , bo prav prišel pri debati drugo leto na predvolilnih soočenjih za izvolitev v državni zbor.

 • Morala

  Pokvarjeno in podlo, kar so si privoščili ostali mediji ob primeru Andreja Šiška !! Kradljivci, lopovi od A do Ž kdaj boste nehali krasti Slovencem, in kdaj boste odgovarjali, da bivšim lastnikom nazaj poceni prodajate podjetja, ki so jih sami uničili!!!??

 • Artur

  Antifafavci v Ameriki nameravajo 4 . novembra sprožiti državljansko vojno . Predvidevam ,da se bo ta banditizem razširil tudi v Evropo kajti Atifa psihopati so med seboj povezani vsi imajo isti cilj .
  kajti https://www.youtube.com/watch?v=DnFMcLWDyN8

  • Ana Job

   Tudi pri nas ni daleč od tega.

   • Artur

    Domoljubi in domoljubinja Ana Job, Antifa vrag jemlje šalo , smo pripravljeni na to tudi pri nas ?

    • Ana Job

     JASNO!!! Baldeagle že dolgo pravi, da jih drugače ne moremo spraviti dol!

     • DJURO SUMAR

      Bo revolucija, ko bomo uničili klero kapitalizem.

     • Artur

      V vaši komunistični narodno izdajalski revoluciji bodo padali tudi DJUROTI SUMARJI , po koncu kolikor jih bo še ostalo pa sledi samo še narodna sodba proti njim ki pa ne bo prizanesljiva.

     • DJURO SUMAR

      Sodil nam bo sam gospod Bog. Že danes me je strah.

  • Mannuro

   Mja.. to šalo bi rad videl.

   • Artur

    Upam da je to samo šala , živi bili pa videli.
    Ampak to se mi ne zdi kot šala :
    https://www.youtube.com/watch?v=Upd7Lo5pcyI

    • Mannuro

     Veš kaj.. Tile komiji v USA se hočejo it vojno. Ko bo prvi strel padel, bodo degradirani Anti-fa debeluhi leteli, ko pobegle svinje pred zakolom, do prve kleti. Šele zvečer jih bodo uspeli zbezat ven, ko jim bodo ponudili piškotke, da se reveži opomorjejo od silnega 4 urnega posta.

     Če pa verjameš, pa si na četrtega popoldne, zicni pred TV, pa si v mirtu poglej, kako se naredi s parimi razgretimi glavami. Dobesedno. ;))

     Taki prepotentnež naj bi se boril?
     https://www.youtube.com/watch?v=EHIKEHCXfjU

     • Artur

      Ja res, najlažje se je kurčit zamaskiran po ulicah in objestno uničevat tujo lastnino ko bodo naleteli na oborožene izvežbane domoljube in vojne veterane, ko se bo, če se bo začelo ratata zares in borba prsa ob prsa jih bo hitro minila njihova hudokurčnost , zanima pa me kako bo , če bo posredovala regularna vojska in policija ali bodo pristranski ali ne..

     • RATATA

      Klical si me ;)

     • Artur

      Uporaben nick imaš lepo se sliši kadar zarošta po “podganah” pa evo sem ga kar priklical fajn , da si se odzval na klic ;)

     • RATATA

      Lepa melodija ;)

     • Mannuro

      Vse kar bodo srečali je regularno policijo. Niso tako pogumni kot si misliš. V ameriki, vsakega, ki grozi z orožjem fentajo. Že tako raj strelajo, kot sprašujejo. Taga se zavedajo. Mal bodo zombiji komični, zadekani in s kapucami, bluzili, se napihoval.. pred solzilcem pa črta. Če bi začeli z silo, bi bila Anti-Fa takoj razglašena za teroristično organizacijo. S tako in papodporniki, pa se naredi na kratko. :)

     • Artur

      Se strinjam .

     • Hun

      hehehe

 • Janez

  ABSOLUTNO
  NI OK, DA SI
  KOMERCIALNE TV !
  JEMLJEJO PRAVICO DO SELEKCIONIRANJA
  NORMALNO PRIJAVLJENIH KANDIDATOV.
  TO!
  SELEKCIONIRANJE
  BI MORALI KOMERCIALNIM TELEVIZIJAM – URADNO PREPOVEDATI ! L.r. J. KOMENDA
  S uradnimi predpisi !

 • Rožle

  Ćefurčkov je čedalje več …
  Itaq , ..če se pa med sabo nabijajo k podgane …

 • Osti jarej
  • MEFISTO

   Koliko se ti bo zaradi tega povečalo tisto, čemur ti praviš pokojnina?

 • Osti jarej

  …andrej na parlamentarne volitve….z listo andrej šiško in zedinjena slovenija…..zdaj ga ljudje poznamo,stranke pač ne

 • zaton

  Gospod Šiško, kandidirajte prosim na parlamentarnih volitvah. Slovenija rabi spremembe pod nujno.

 • Artur

  ANONYMOUS: Vegas is just the beginning: ANTIFA EXPOSED
  https://www.youtube.com/watch?v=PXHXpTDzDh4

  • sevenx

   Preveri “ilumminati card game” Las Vegas.

   • Artur

    Ja si mislijo (kakšne budale) : Mi vam napovedujemo kaj bomo počeli z vami in to tudi počnemo, ker nam to dovolite in, ker ste za nas goyimi bomo to še naprej počeli , ker nam niste dorasli in nam nikdar ne boste, zato pa boste ostali za nas samo “hrana” in potrošni, material .

 • Božobožo

  Z SDS ne bo nič. Mogoče bo Šiško uspel.

 • zaton

  Spoštujem ljudi, ki si upajo povedati resnico in Šiško si jo upa. Bravo Šiško, še več takšnih v Sloveniji.

 • Veritas

  https://www.youtube.com/watch?v=KFHmHNMWWIQ

  Borut Pahor (eks premier) javno prizna kdo vlada Sloveniji iz ozadja – komunist Milan Kučan!!!

  RECIMO NE MILANU KUČANU!!! Od kje Milanu Kučanu (kvazi upokojencu)
  pravica, da odstavlja legalno in legitimno izvoljenega predsednika vlade
  Slovenije?!?!?! To je diktatura!!! Lažna demokracija!!!

  V normalni demokratični državi z delujočimi institucijami bi zvonili vsi
  alarmi. Normalni državljani pa bi Milana Kučana lastnoročno izgnali iz
  države in to preko Drine v srbski pašaluk. Tja od koder izvira.

  Do kdaj bo še ta murgelska podgana (kot ga je poimenoval Borut Pahor)
  krojila življenje Slovencem in onemogočala demokracijo ter branila
  vsevrste monopolov (medijskega, sodnega, šolskega,
  državnofašističnega…)???

  Recimo GLASEN NE Milanu Kučanu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • soc

  Sorry, nečesa pri tej današnji debati ne razumem.Govorimo o konkretnem človeku, ki smo ga lahko videli in poslušali na TV. O nekdanjem zaporniku (nikakor ne tipa Nelsona Mandele, Adema Demaҫija ali Jožeta Pučnika in Franca Miklavčiča) in vodji razbijaških mariborskih nogometnih navijačev, ki misli in govori na ravni poprečnega besnega srednješolca, tule nekateri pišete kot o potencialno velikem slovenskem narodnem vodji? Ali se vam je malo sfuzlalo ali kaj, dragi forumski kolegi? Samo zato, ker ima enega istega sovraga kot večina nas, verjetno še ni odrešenik, mar ne? Sovražnik mojega sovražnika ni po defaultu moj prijatelj…

  S spoštovanjem drugačne misli, soc.

  • Sašo

   Kaj ti je zdaj Janša twitnil, koga ne smeš ali koga smeš volit ?

   • soc

    Naj te spomnim, da sva midva zaključila. Mirno skrivaj za neprijavljenim nickom frustracije neopaženega poprečneža tretje lige, ki se panično boji drek liste. Naj ti tekne!

  • šmentanamuha

   Ne govori grdo o osamosvojitelju in človeku, ki ga ne poznaš. Za Slovenijo je naredil več kot ti in še bo. Tvoje razpredanje o njem je na ravni šankarskega kvantanja.

  • DJURO SUMAR

   Končno se enkrat popolnoma strinjam s tvojim komentarjem. To so vendar volitve za predsednika Republike Slovenije in ne za člana kakšne vaške skupnosti. Lepo je, da je zaveden, ampak to ni dovolj za državniško funkcijo.

  • sodnikisozločinci

   Če bi bil Šiško na intelektualnem nivoju Janeza Janše, bi se že zdavnaj srečal s kakšnim “pijanim lovcem”.

   • RATATA

    To bi pa lahko bil povod za globoko temo.
    Včasih so me zanimale Unije množic (tisto kar se poklaplja), vendar takrat se ni nič politiziralo, ker je to spadala k ekzaktni vedi matematiki.

   • Artur

    Tudi na takšnem intelektualnem nivoju je presneto “zaželjena” tarča za kakšnega naročenega “pijanega lovca”. Murgleski štab je že v pripravljenosti s politično miselnostjo, ki v ljudeh vidi sovražnike, za premagovanje katerih naj bi bila dovoljena vsa sredstva, najprej diskvalifikacija in potem likvidacija, če je potrebno, tudi fizična.
    https://www.youtube.com/watch?v=IMUJWRSP8O0
    https://www.youtube.com/watch?v=u8B-_0EG0B4

 • Erik Nebenhaver

  Pop TV je zasebno podjetje, ki lahko dela karkoli hoče. Jasno?!
  Super.

  • Artur

   Kako jim je že rekel javno v obraz? Banda kravatarska !Lakajski ” pudlji” se ne upajo to kar se on upa “žebljico na glavico” Bravo Šiško čim več Kramole in čim manj bande kravatarske.

  • Sašo

   Absolutno in na ta način tudi kaže svojo javno podobo, svojo kulturo in politično ne – korektnost . Toliko radi govorijo o politiki izključevanja, potem se jo pa gredo sami..nič novega 24 kur pač.

  • RATATA

   Ti si Super Zvečevo z lešniki in rižem

  • cosmosjasnovidec

   Je zasebno podjetje v lasti židovske gnile zahrbtne podgane “sorosa”.
   Če nisi vedel je on lastnik in to hišo financira on iz amerike ali pa preko njegovega kolega komunajzarskega parazita tovariša “milana kurćana”.
   Zato je tudi poptv oziroma vsa 24.kurja komunajzarska tv manipulacijska ter zavajujoča predvsem pa lažnjiva navadna greznica.Le levuharji in ćefutarji z ostalo šiptarsko ter cigansko sodrgo jo obiskujejo ker so pahnjeni v betice tako,da ne vidijo za kake bedake jih imajo tam.
   Seveda tudi opravičeno,ker to tudi so z tabo na čelu.

 • Erik Nebenhaver

  Sicer pa je Šiško naci prevarant, ki ne zna sestaviti enega koherentnega stavka. Hvala za takšnega predsednika.

  • šmentanamuha

   No, takole kot Erik Nebenhaver govorijo hlapčiči, tisti lakajski pudlji, o katerih govori Andrej.

   • cosmosjasnovidec

    Res je.To so “kurčanovi”hlapci.

  • cosmosjasnovidec

   Naci prevarant si ti driska levaška.Ko je Šiško deloval proti komunajzerskim izrodkom v dobro Slovenije si ti kot komunajzerski izrodek deloval proti slovencem kot cinkaroš za udbaše.

  • Rožle

   Ti glej rajš kako boš svoje stavke brez napak sestavljal …

  • janko

   Je kot Kramberger, žal; pacienti!

   • Artur

    No povej mi prosim kako bi on po tvojem prepričanju naredil kaos, da slišim ?

 • Ana Job

  Na novi novinarji, kar tekmujejo, kdo bo Hrvatarje lepše prikazal. “Živeli ustaši! In živel kurčev, razbijaški Thompson, katerega podpira najslabša hrvaška banda!”

  • janko

   Are you back, Ana? Super! Pogrešam še Nato!

   • Rožle

    Saj je tudi ona tukaj med nami :) …

    • janko

     Upam, relka je, da samo brala še bo. Tu pa tam bi ja lahko še kakšno razdrla!

 • cosmosjasnovidec

  “Pahorju ni želel seči v roko, saj je narodni izdajalec in bi moral biti v zaporu”
  To tudi jaz vedno navajam in se narod ne zgane temveč izdajalca Slovenije celo spusti,da še naprej kandidira ter ga levuharji seveda celo volijo.

 • Rožle

  Šiško …
  Prebivalec Šiške … ali Schischke

  • von Rhein

   Katere шишке ? Zgornje ali spodnje?

 • sodnikisozločinci

  Moje mnenje je, da je SDS v zadnjem hipu kandidirala Romano Tomc le zato, ker so ocenili, da bi drugače velik del njihove volilne baze volil Šiška. Šiško bi v takih pogojih lahko dobil več kot 10 %, to pa bi bila slaba popotnica za prihajajoče parlamentarne volitve. Tega seveda ne bodo priznali.

  • RATATA

   Ne bodo.

 • Joža Gabroža

  JAZ NE VOLIM NEKOGA DA BO V IMENU MOJEGA GLASU NA DEEBELO KRADEL IN ŽE DOLGO VEĆ NE HODIM NA VOLITVE

  • janko

   Napaka, moj Joža! VSAK glas šteje! Kamen na kamen, zrno na zrno… pa še druge osveščati… vedno… kajti smo globoko v močvirju, tako zelo, da se mnogi ne zavedajo.

  • Olga_10

   Sam da kradejo”naši” ali ne?

 • janko

  “…Psi lajajo, karavana gre dalje. V drugem krogu za predsednika se bosta pomerila Borut Pahor in Marjan Šarec. Pa čeprav bi bilo, glede na izbiro, ki je na voljo, tako meni šef opozicije Janez Janša, bolje, da ga sploh ne bi bilo…”
  Ja! Kot vedno, levičarji delajo z denarjem (z milijoni in milijardami) kot svinja z mehom! Dobesedno! Vsako požerejo nekaj milijard – za preživljanje ogromnega javnega sektorja, zadolžujejo otroke, v gospodarstvu packarijo (udbovsko, Zemljaričevo Gorenje bo postaja druga Mura), referendume imajo za vsak problemček posebej…. Ljudje se pa uničujemo fizično in psihično za golo preživetje, vse življenje, za socialistične plače in mizerne penzije in dolgoročno čakanje na zdravniški pregled ter terapijo, za kar smo znatno vplačevali vso delovno dobo! MARŠ, LOPOVI POSTKOMUNISTIČNI, IZ VLADE, IZ VSAKEGA POLOŽAJA V VSAKI INSTITUCIJI!!

  In ponovno ter zelo resno:
  SDS, NSi, Primc in SLS TER MORDA ŠE KDO – ZDRUŽITE SE V ENO DESNO STRANKO!

  ZDRUŽITE SE V ENO STRANKO!
  ZDRUŽITE SE V ENO STRANKO!!
  ZDRUŽITE SE V ENO STRANKO!!!

 • ogledalo

  Podpora arestantom s strani sekte in supozitorijev je ogromna. Zakaj le? Ne premorete poštenih in klenih Slovencev?!

 • Hajdin REAL MWDRID RMCF Sejdov

  Ta pop je prov komnisticki

 • Zgornji

  Tudi moji prijatelji so rekli, da bi volili Andreja, če bi ga le vsaj malo poznali !!! ! !!! Zdaj je kar je, … upam samo, da nebomo še bolj Zabluzili , ker če se nebomo znebili Borčeta , se Nebomo Nikoli premaknili iz Časa + Prostora v katerem trenitno umiramo . Zadnje upanje je Marjan Šarec. Žal !!! ! !!!

 • dr Janez Sveti

  A zdaj je že vsak umsko zaostal kriminalec, lahko predsednik države?
  DR janez Sveti šiško

  • Rožle

   Itaq …
   in še naprej bo tako ostalo …

 • Erik Nebenhaver

  Šiško je kriminalec s precejšno “mapo” iz vseh vlad. Tudi Janševe.
  Je pač psihopatski hujskač, ki misli, da je 17 v napisu VOL17VE pomenila zmago Pahorja in njegova 2%.
  Navadno so robni kandidati (torej tisti s manj kot 4%) navadno zabavni. Tale kljukec pa ni.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!