Bo medijski imperij družine Odlazek propadel? Kralj medijev se utaplja v dolgovih

Martin Odlazek z odvetnikom Gorazdom Fišerjem, foto: STA

Družina Odlazek je v Sloveniji znana kot družina medijskih gurujev. Gre pa malodane za klan, ki ga vodi in obvladuje Martin Odlazek. Hobotnica Odlazkovega medijskega, papirnopredelovalnega in tiskarskega imperija je tako velika, da bi težko odkrili, katero podjetje v resnici obvladuje vse ostale. A dejstvo je, da na koncu vedno pridemo do Martina Odlazka in njegove družine.

Sedaj je jasno, da je imperij v hudih finančnih škripcih, saj je bilo na Družbo za upravljanje terjatev bank preneseno skupaj kar dobrih 19 milijonov evrov slabih terjatev. Družbe, ki so pristale na DUTB, so: Set d. o. o., Papir servis d. o. o., Salomon d. o. o. in Delo TČR d. d. Kaj jim je skupnega? Tako ali drugače jih lastniško obvladuje družina Odlazek.

Je Odlazek pošteno prišel do bogastva?
Seveda je treba poudariti, da ne gre za neke benevolentne poslovneže, ki so začeli v ‘garaži’ in ustvarili imperij. Martin Odlazek obvladuje preko 20 podjetij in povezanih družb, ki imajo v lasti ena drugo. Zgodba je šla tako daleč, da družba Krater, ki je bila včasih krovna družba Odlazkovega imperija, nima več fizičnega lastnika oziroma je lastnica same sebe oziroma podrejenih družb, ki pa so v lasti družbe Krater. Zakaj takšna hobotnica, če bi bil Odlazek pošten podjetnik? Gre za podjetništvo ali gre za skrivanje premoženja preko hobotnic podjetij, da bi oškodovali upnike?

Lastniška hobotnica družine Odlazek, Foto: Gvin

Lastniška hobotnica družine Odlazek, foto: Gvin

No, sama kompleksnost povezanih, podrejenih in nadrejenih družb še ne more biti pokazatelj pokvarjenosti. A Martin Odlazek je bil že pravnomočno obsojen na šest mesecev zapora zaradi zlorabe položaja. Kazen je prestal v hišnem priporu.

Tretja stvar, ki najbolj bode v oči, pa so spet slabi krediti, ki so jih slovenske banke podeljevale znancem in prijateljem brez kritja. Tudi družina Odlazek, ki očitno pozna prave ljudi, je bila deležna takšnih kreditov. Slabih 20 milijonov, ki so trenutno na Slabi banki, sta Odlazku ‘podarili’ Nova Ljubljanska banka in Abanka. O NLB-ju smo že večkrat pisali, da je napajalnik omrežij iz ozadja, podeljevanje nekritih kreditov pa preiskuje tudi komisija poslanca Logarja, ki se sooča s hudimi pritiski in z oviranjem.

Kdo bo kupil slabe terjatve?
Sedaj, ko slabih 20 milijonov leži na DUTB, pa je vprašanje, kdo bo kupil dolgove, ki jih imajo Odlazkove družbe. Slaba banka jih bo dala na dražbo in ‘podarila’ tistemu, ki bo ponudil najvišjo ceno. Kupec pa lahko potem izterja denar od podjetij ali pa vstopi v njihov lastniški delež. Ta opcija je najslabša za Odlazka, saj bi lahko dobil v svoja podjetja nekoga, ki bi ‘vozil’ po svoje.

Lahko pa Odlazek, preko raznih podjetij, ki jih tako ali drugače obvladuje, odkupi lastne dolgove. Zakaj pa bi kupil lastne dolgove, boste vprašali? Preprosto. Ker lahko za 2 milijona evrov dolga ponudi DUTB-ju 500.000 evrov. Če je najvišji ponudnik, kupi dolgove, razliko pa pokrije država. Tako bi lahko Odlazek namesto polnih dolgov poravnal le del. Ostalo pa bi spet padlo na ramena davkoplačevalcev, ki smo očitno tako ali tako poklicani, da plačujemo zapitke slovenskih tajkunov in levičarskih vlad.

Zakaj bi zapitke medijskih mogotcev krili državljani?
In če pride do scenarija, kjer bomo dolgove družine Odlazek krili davkoplačevalci, je mogoče čas, da nehamo spremljati medije, katerih lastniki so nam izstavili tak račun. Morda se ne zavedate, a vedno ko poslušate Radio Aktual, Radio Veseljak ali pa Radio Salomon, financirate Odlazkov imperij. Vedno ko berete Zarjo, Zvezde, Majo, Svet24, Da!, Jej zdravo, AutoBild, Zeleni raj ali Reporter, financirate to hobotnico.

Mediji, ki jih obvladuje družina Odlazek, Foto: Facebook

Mediji, ki jih obvladuje družina Odlazek, foto: Facebook

Drugo dejstvo, ki pa je najbolj moteče, je poročanje medijev, ki so v lasti družine Odlazek. Pišejo o škandalih, krajah, gospodarskih hobotnicah, kriminalu. A svojih šefov nikoli ne omenjajo. Gre za pritisk lastnika na svobodo medijev, ki ne smejo raziskovati spornih dejanj imperija Odlazkovih. Tudi revija Reporter je večkrat pisala o Martinu Odlazku. Zanimivo bo spremljati, ali se bo ta zgodba še kdaj pojavila v tej reviji.

Aleksander Rant

 • AlojzZ

  Če sem pravilno razumel … namesto pred sodnika je gospod Odlazek dolgove dal “slabi banki”? In bo dobil kredit, da jih nazaj odkupi za drobiž? In bo rešen dolgov?

  • Nata

   Saj jih ni sam dal !! Dali so jih !! Velika razlika.

 • Mihilus

  Klasični tiskani mediji so na smrtni postelji. Zaradi interneta mladi nimajo potrebe po konzumiranju tega sranja, stari naročniki pa jim dobesedno crkujejo. Internet je naredil svoje, še sploh socialna omrežja. Zaradi sodelovanja v pokvarjeni globalistični zaroti pa so si usodo zapečatile tudi TV postaje. Pri nas za zdaj to še ni tako izrazito, trend cord-cuttinga v razvitejših in bolj multikulturnih državah pa je v izjemnem porastu.

  • AlojzZ

   Poskusimo z besedo “umirajo”. Več ljudi vas bo upoštevalo, gospod Mihilus!

   • tohuvabohu

    Umiranje je hipno, crkovanje pa je dolg proces.

 • Alan Sirotinja Ford

  To je seveda tudi nepreklicni konec Reporterja.
  Pa naj g. Šurla govori kaj hoče…
  Meni je sicer žal, ampak na Reporterjevo stran tudi kliknem ne več…

  • Nata

   Aja ? In kakšna korist bo od tega ?

   • AlojzZ

    Daljša življenjska doba miške.

 • Nata

  Joj, g. Rant, no ? Pa vi pač pišite o Odlazku !
  Pri nas Reporteja kupujemo in ga bomo še naprej !! Prav ?
  Zaenkrat kar v redu pišejo . In se mi prav neumno zdi ” v nič dajanje “…..
  Veliko pametnega in dobrega tam preberem .Tudi Sunčičevo prečitam. Zanimivo……..do sedaj je bila dobra. Odkar pa se je zamenjal lastnik ( ali naj raje revija ” crkne ” ? ), je prav vse narobe.Ženska je res ostrega jezika in malo posebnih pogledov…….pa ? Je kaj narobe s tem ?Sedaj se boste obesili na njen komentar o Janševih besedah o Kučanu ? Dajte no ! Saj se ve, da se politika lahko potegne za jezik. In ta lahko pač razloži situacijo, kateri je določeno izjavo dal, a ne ?? Jo pa je dal !! Pa tvitati tako nepremišleno tudi ni prav pametno ! Človek na takem položaju, kot je Janša, pa pri svojih dolgoletnih slabih izkušnjah, bi pa to že lahko vedel .

  Naročena sem tudi na Demokracijo in tako naprej .
  Toliko govoričimo o enoumju, pa ? Tudi sami tako ravnamo !Če bo takole šlo naprej, se nam slabo piše.SDS bo res ostala sama ( z menoj vred ) in se lahko vprašamo…….kaj pa potem ?
  Ali moramo res misliti samo levo, ali pa samo desno ?
  Od kimanja se nam bo še glava snela !

  • tarantela

   Odličen komentar!

  • Jana Novak

   Lažeš, da se kar kadi. Sunčička je obrnila ploščo, tako kot že marsikateri pisun, ki mu je Mar-keš… Slofurija je ena redkih držav na svetu, kjer presstitutke po navodilih udbomafije preliljejo največ črnila o pisanju in blatenju opozicije, pa četudi s tem podpirajo tiste, ki so državo pokradli in obubožali. Trije mediji so dosedaj razkrivali murgelske packarije, Reporterja bodo žal utišali, ti pa Butalka imaš to za uravnoteženje medijskega prostora. Lahko se pa naročiš na provladne uDBDelo, UdboDnevnik, UdboVečer, OMladina, vsa Poopkanalizacija, HanzastiRTV, in še cel kup lokalnih udbovaških časopisov. Ti vsekakor nisi SDS, če pa že si pašeš v tisto pokvarjeno peto kolono, ki jo je treba ven iz SDS nabrcat.

   • Nata

    Napisala sem svoje mnenje. Samo to. Kje je laž?
    Reporter zaenkrat še niso utišali. Bodo pa – žal – tebi podobni pripomogli k temu !!
    Zaenkrat sem v SDS……nisem pa SDS. Sem samo pristaš, in dolgoletni član.
    Ko me bodo ven brcnili – oz., če me bodo, bo pa to dokaz, da res ne prenesejo prav nobene kritike. In, da je nekaj res narobe !
    Te bom pa čez pribl. dobro leto potegnila za jezik.
    Boš povedala, kako uspešna boš – bomo – na volitvah. Na ta tvoj način jih že ne bomo dobili .
    Si knjigo Butalci prebrala ? Daj jo še enkrat .

  • soc

   Oprosti, ampak Sunčička ni le malo posebnih pogledov. Zanjo so prav vsi slovenski desni politiki Butalci, nesposobneži, lažnivci, kameleoni. Prav vsi! Zadnje čase se tako ali tako spravlja le še nad njih. V svojih očeh je zgolj ona svetla, prava desničarka. To je pa vendarle krepko čez rob dobrega okusa.

   Z veseljem berem Brščiča kljub občasnim putinovskim in kazarskim izpadom, z veseljem berem Turka kljub njegovemu rahlo patološkemu sovraštvu do Peterleta in nekritični ljubezni do Janše. A Sunčička…

   • Nata

    No, prav . Pa recej posebnih pogledov. Pa jo vseeno preberem .
    Smo pa tako majhni, da se vsi poznajo…..in eden o drugem vse vedo ……..naprej pa vemo, kako gre. Ko nam nekdo stopi na rep, cvilimo .
    Velikokrat po nepotrebnem.Pa škodo delamo sami sebi.
    Eni se pa sladko režijo, ker jim je zopet uspelo ?

   • Jovo Jamnica

    A si s Turkom mislil na Boštjana M.? No, kaj si o njem misli Sebastjan Erlah na Politikis…
    ____________________

    ..Če sem iskren, si poleg Josefa Fritzla ali Armina Meiwesa, bolj znanega
    kot Rotenburškega kanibala, skorajda ne morem predstavljati bolj odurne
    osebe na zemeljski obli, kot je sin znanega kardiologa Josipa Turka, ki
    je nekaj dni po prodaji Reporterja Martinu Odlazku, medijskemu mogotcu,
    ki je blizu Kučanovemu Forumu 21, na Twitterju priznal, da Reporter
    obvladuje udbomafija, a kasneje svoj tvit umaknil in se delal, kot da ni
    nič, ker so ga po tem, ko so ga kot sodelavca nogirali, vzeli nazaj med
    redne pisce…

    ____________________

    http://www.politikis.si/?p=177756

    • soc

     Predvsem vem, kaj sam mislim o Sebastjanu Erlahu in Politikisu.

   • fmg9

    Sunčička je rejverka (elektronska glasba, rave partyi). Vsaj bila je.
    Ne bom pa tebi razlagal (ker sam dobro veš) kam pripelje redno jemanje MDMA (XTC).

 • dež

  Če Odlazek danes bankrotira, mu ne bo hudega. Zagotovo ima v davčnih oazah dovolj denarja, da bo lahko milijonar do konca življenja. In njegova žlahta tudi.

 • tarantela

  Ajaj! A zdej ste se pa še na Reporter spravili? Ja za ortodoksno desnico so vse drugi krivi…

  • WatsonForus

   nekdo ki je bral Reporter par let lahko sedaj opazi veliko razliko po prenosu lastništva na Odlazka – tipična je Majčika , ki piše kolumne izključno o Janši ! ostalo ne obstaja , NLB , DUTB, MOL, sodstvo , CSD-ji, itd… še dobro da imamo SDS in Janšo , da imajo novinarčki kaj pisat.

 • AlojzZ

  Berem: “Morda se ne zavedate, a vedno ko poslušate Radio Aktual, Radio Veseljak ali pa Radio Salomon, financirate Odlazkov imperij. Vedno ko berete Zarjo, Zvezde, Majo, Svet24, Da!, Jej zdravo, AutoBild, Zeleni raj ali Reporter, financirate to hobotnico.”

  Reporter tudi? Janez! To pa že ne more biti res! Da je časopis, ki je Janezova reklama, lastništvo novodobnih rdečih? Janez, da te rdeči držijo v finančnem objemu? NEEEEEEEEE!

  • WatsonForus

   spet si malo prespal , Odlazek je kupil tudi Reporter!! , bolj kot janeza držijo “rdeči” tebe in mene v finančnem objemu – samo da jaz to vem , ti pa na žalost še ne !

 • Viktorh

  Za vsako rit se najde šiba.

 • tarantela

  Men se zdi, da mogoče kdo oboleva za paranojo.

  • tohuvabohu

   Ti imaš bogate izkušnje z njo, lahko postaneš terapevtka …

   • tarantela

    Je neozdravljivo, še več, čedalje huje je. Samo gledam in se čudim, česa takega pa še “udbovci” ne stlačijo skup!

    • tohuvabohu

     Kaj potem, tudi Rugelj je zdravil neozdravljive. In številni njegovi pacienti so postali kao terapevti. S teboj je pa tudi nekaj podobnega.

     • tarantela

      Mate na vrhu enega takega.

     • tohuvabohu

      Jaz sem na vrhu. Nad mano je le modro nebo. Kaj je nad tabo, je pa “skrivnost”.
      Sicer pa, ali ni včeraj eden od tvojih sotrudnikov jamral, da se SDS ukvarja le sama s sabo?

 • totex39

  To je res nazaslišano kako so lahko Odlazek in njegova družina sploh prišli do takega imperija, tega pa noben ne ugotavlja. Seveda ne, ker je banda med sabo dobro povazana. Za njega bankrot pride le prav, kajti za sebe imajo dovolj pokradenega denarja, da so si lahko za sebe ustvarili lep življenski imperij.
  Banda hudičeva namesto, da bi mu vse vzeli bodo prelagali del dolgov na davkoplačevalce.
  Res ni več normalno, da se na tak način rešujejo tajkuni.

 • Duhec

  SDS ima Novo, Nova ima pa Ranta. Baje bo izolacija ključ do uspeha…

 • FerdoPiš

  Ahahaha! Rantek, a ti in NOVA24 pa v svojih juriših po vsem naokoli, kar ni skonvertirano iz komunajzarstva v kvazi domobranclstvo, omenjate mogoče packarije svojega največjega tajkuna in pobudnika tega medija, ter njegove idealne vlade med 2004-2008?!!! Ja, takrat pa ni bilo tajkunov, ane. Takrat se je pa med in mleko cedilo. Saj se je, ampak ceno tega plačujemo pa dans, ne le ceno levakarskih vlad in tajkunov! Takrat so ravno nastali glavni tajkuni, tud njegov soborec in bojda srčni bolnik iz istrabenza. TOLK O VAŠI NEPRISTRANSKOSTI! Kater medij na celem svetu pa piše o svojih lastnikih, halo?!

  • WatsonForus

   še en ki se ne spozna na matematiko ! http://www.stat.si/StatWeb/pregled-podrocja?idp=86&headerbar=0
   beri in se čudi. Saj res : Kdo je bil glavni v NLB leta 2004 ? Ah saj res Kramar ! in kam ta paše ?

   • Jovo Jamnica

    A tega v štirih letih, vladajoči “ta desni”, niso pogruntali???

   • FerdoPiš

    Koga briga kam paše. So bli na oblasti in bi lahk vse zamenjali po svojem poštenjaškem principu! Pa se je Ivan hotel še z Jankovićem skompat okol Mercatorja. Tskrat ni mislil na to h komu Zoki spada, samo a mu bo dal kej keša al ne. Ko mu ni, pol pa usekat z udbomafijo. Ni udbomafije, so samo tisti k majo in tisti ki nimajo. In potem se predrkavajo med sabo, so pa vsi glih. Samo kolko bo padlo na račune.

    • tohuvabohu

     Ah nehaj no s temi oslarijami. Vsakič, ko je Janša koga zamenjal, je bil cel hudič. A zdaj je pa (kot itak vedno) kriv Janša, ker ni bil prasec in je počakal, da je Kramarju, Gaspariju, Karbonetu in še komu potekel mandat?

    • tohuvabohu

     Drži, udbomafije ni. Tako se pač reče. Dejansko je samo rdeča mafija, udba je pa njeno orodje.

  • slosin

   Zanimivo, največ so pa v teh letih pobasal levosučneži. Naj naštejem nekaj imen. A so ti kaj znana…?

   tranzicijska levica okrog foruma 21 : Zidar, Mermal, Pavček ,Kordež, Rigelnik, Škrabec , Šrot , Bavčar , Černigoj , Dolamič ,Jankovič , Ogrin, Valant, Bohorič , Petan, Raščan, Petrovič …..itd…….. Desni jin do kolen ne sežejo.

   Pa zanimivo! Po vseh finančnih institucijah so sedeli in še vedno sedijo (beri lomastijo) sami predstavniki zdravih sil. Pa se ti kaj svita, zakaj je Forum21 pod Milanovim vodstvom nastal tik preden je JJ prevzel vlado……
   Moram reči, da so levi ropanje izpeljali dokaj zvito. Državo so najbolj pokradli pod desno vlado….in seveda, kdo drug je kriv za to kot vlada JJ. Seveda so tudi temeljito izkoristili vstop SLO l. 2004 v EU…. No, in kradejo še vedno ampak
   danes to ni tak problem, ker nimamo desne vlade…..

   • FerdoPiš

    Ja, sej to je največja bolečina, da so levosučneži pobral vse, nam pa niso pustil, da bi kej pobral. Še orožja nism mogu prodat do konca, šmrc. In zdej jih bom jebal do konca življenja, ker mi niso pustil h koritu, najprej komunisti in potem še postkomunisti. Kriviiicaaa kalimerovska!

    • Vztrajnik

     Ne razburjaj se z kalimerotovim možgani!

    • Jana Novak

     kdaj so pa rdečuhi sploh odstopili od korit. Rdeči direktorji so podjetja samo prihvatizirali, leta 1992 je bilo proti njim 600 ovadb je pisalo v UdboGnevniku, pa obenega epiloga. Najbrž si pri koritu, pa se lahko norca delaš. Kdor se z udbo spopade , konča v zaporu (če ima srečo= nekateri tudi na britofu.

 • Krtača17

  Miro petek se pa rad pritožuje na novinarsko razsodišče kako in oh in sploh je vse nefer. Sam pa na tem portalu dobesedno driska skozi usta. A to je pa zveličavno. Keri kreteni v SDS:http://razsodisce.org/2016/04/miro-petek-sds-proti-novinarki-rtv-slovenija-jeleni-ascic/

 • rrrrr

  Novinarji Reporterja, Odlazek ma vas rad!

  • radames

   Do zdaj še nisem napisal, ampak sem nosil v sebi. Zdaj bom. Pred kakima dvema ali tremi leti je Boštjan M. Turk v Reporterju napisal kolumno o Janezu Janši. Mi, ki pomnimo, kako se je za časa Juge pisalo o titu, smo se zgrozili. Kot da bi v hvalospevu titu, njegovo ime zamenjali z Janezom Janšo.
   Ogabno. Napisano v pravcatem stilu kulta osebnosti. Še eden mojih sinov
   (vsi so desno usmerjeni, z mano vred), se je zgražal nad takim pisanjem.

   In kaj bo napisal Boštjan M. Turk, ko bo Reporter zamenjal stran?

   • rrrrr

    In kaj boste storili vi, spoštovani ,Radames, ne ko bo, ampak ker je Repotrer že zamenjal politično stran? Za B.M. Turka me pa prav nič ne skrbi!

 • tzt

  Odlazek je že drugič vstopil v isto gnezdo. Prvič je njegov Salomon kupil Mag. Kaj je naredil iz njega? Propadel je. Kaj bo naredil iz Reporterja? Propadel bo.

 • RATATA

  Zlorabo lastništva omogočajo pokvarjeni in pogoltni narcisi pravniki, ki se pustijo usmerjat pokvarjenim in pogoltnim politikom pri
  – pisanju zakonodaje,
  – ustanavljanju in prikrajanju prepletov firm in
  – sojenju

 • FerdoPiš

  V bistvu ste kvazi desni eni hudi nesposobneži, da vas, kot reporterja, lahk kupi udbomafija, hehe. To pa mora Surlo bolet. Pa prištinskega častnega doktorja očitno tud. Kriviiicaaa, kalimerovska. Evo vam kapitalizma. Še komunajzarji ga bolš obvladajo. Kaka ironija. In ob tem se zdi, da ste kvazi desnosučniki bolj socialistični od komunajzarjev. Uravnoteženost medijev in kapitala sta že dve taki ideji. Ne morš verjet.

  • tohuvabohu

   Kriva vera. Komunajzarji niso nikoli bili socialistični, da ne omenjam, da jim socialna država ni intimna opcija. Med komunisti in fašisti ni nobene razlike. Ni hujših sovražnikov, kot so komunisti in socialisti (s socialdemokrati vred).

   • svg

    Seveda so razlike. Hitler ni maral zidov, ker so bili zidje komunisti.

    • tohuvabohu

     Napaka. Hitler ni maral Židov, ker so bili močna skupnost in so gospodarsko cveteli. Povsod, kamor so se naselili, so delovali kartelno in izrinjali s trga domorodce. Recimo, v Rusiji Židje prevladujejo v zdravstvu, zato jih Rusi sovražijo, vendar ne morejo brez njih.

     • svg

      Kakšna napaka?

      Verjetno je Hitler bolje vedel od tebe, zakaj ne mara židov. Verjetno ni v knjigo napisal tega, zato, ker bi imel preveč časa. Jasno, nekdo v 21. stoletju bo bolje vedel. Čestitam.

     • tohuvabohu

      Hitler je že vedel, ti pa očitno ne. Sicer pa, če si hotel ugovarjati na mojo trditev, da med komunisti in fašisti ni nobene razlike, si ga z omenjanjem Židov pošteno usral. Židje pri tem nimajo nič.

     • svg

      Nisem zasledil te tvoje trditve, niti se ne strinjam z njo, niti ji ne ugovarjam, niti se mi ne da.

      Jaz sem samo napisal, da je Hitler sovražil žide, ker so bili komunisti, in da je to napisal tudi v svojo knjigo.

     • tohuvabohu

      Še sam ne veš, kaj si rekel, ubožec. In zakaj mi repliciraš, če tega nočeš?

  • Jana Novak

   kaj kvazi desnico napadaš, saj vemo, kdo je pokradel ves denar in čigav bankomat je NLB. Kdor ima denar ima moč, pa še razvejena mreža udbovcev ni bila nikoli ukinjena. Ti pa mešaš to murgl mafijo s kapitalizmom. Mi še črke K od kapitalizma nismo vzeli.

 • von Rhein

  Naj propade.Čimprej.

 • KIKI

  Ogabno! Kakšno potrpljenje imamo Slovenci, da prenašamo takšen kriminal? Dobro nas je umsko zatrla Yugovina Titova, tako, da še dolgo ne bomo znali razmišljat s svojo glavo, ampak kar z ono
  murgeljsko, zeljno. Novinarji se pa prodajajajo za golo eksistenco, kar je razvidno iz najnovejših kolumen Sunčice. Škoda!

 • Vztrajnik

  Kdor drugim jamo koplje, sam vanjo pade.Danes imajo lahko ogoljufani delavci zadoščenje, da ga skupaj z njegovo mularijo pobira hudič. Ja, tudi to je plačilo – pravično!

 • Olga

  Vesela sem, da nikoli nisem kupovala niti spremljala njihove packarije!

 • tarantela

  Ko prebiram vse tole, ne vam, kaj naj si mislim, samo na tak način ne bo pri nas nikoli pametne desnice, drug po drugem gnojnico…Sicer pa kdo komu brani, da si ne osnuje svojega medija? Prosim, na voljo imate čas in prostor!

  • Vztrajnik

   No tarantela, tu ti si zgodovinsko dresirana, zato ne moreš iz svoje kože. Imaš vso pravico razmišljati z dresiranim umom, zato ti ne zamerim. Pa da ne bo pritiska na možgane, ti kar piši.

   • tarantela

    Počak, bojo kmal volitve!

  • Olga

   S poštenim delom ne moreš toliko zaslužiti, zato!

   • Krtača17

    Eh pol pa NA, še en kifeljc dreka na glavo. A je zdaj boljš?!

    • Olga

     Sovražite resnico?! Se je bojite kot hudič križa?!

     • tramal

      Mislim da se komunisti še bolj bojijo križa kot hudič.

  • slosin

   Kako to misliš! Saj vsi levakarji tulite, da je Reporter pa Demokracija Janšev cajtng…

  • lukamiha

   Ja seveda nakladaš, pa ti sploh veš o čem govoriš? Neki Kumrovci in podobno? Ljudi ocenjuješ v najstniških letih, bolano? Pa ti veš, kdo je bil zaprt s strani KPS, ker jim je od leta 1983 kazal ogledalo in bil celo v zaporu pred padcem komunizma v Sloveniji! Res si revica, no opranoglavci ste huda težava samim sebi in okolici! Prečitaj si življenjepis, mogoče spregledaš:

   https://www.facebook.com/janezjansaSDS/about/?entry_point=about_section_header .

 • AboutTown

  Samo en profesionalni namig. Vem, da je dolgo, ampak se vam splača prebrati.
  Slovenija potrebuje razumno desnico. Desnico, ki bo predstavljala tudi mlade, razumnike, ljudi z visoko izobrazbo. Trenutna desnica je vedno v vlogi zoprne čivave, ki bevska in grize v gležnje. Zato je tudi nihče ne jemlje resno.
  Če bi imeli desno pot (lahko tudi rahlo desno), ki bi prepričala mesta in ne le ruralne dele Slo, bi bila to čista zmaga. Verjemite mi, levičarji so siti »levice«. To kar je pri nas levica, je normalno buržoazija. Če se bo desnica približala delavcem, intelektualcem in mladim, je lahko to čista zmaga. To je storil Trump…
  Cilj desnice ne more biti obračunavanje z levico in povojnimi poboji. Cilj mora biti v prihodnosti, v povezovanju in ustvarjano zaveznikov, ne sovražnikov. Res pa je, da to pomeni zelo verjetno zmago in s tem ogromno gospodarsko in politično odgovornost. Te pa trenutna desnica ni sposobna prevzeti.
  You are free to downvote!

  • tohuvabohu

   Mi Slovenci treba da držimo zajedno.

   • svg

    Fanaticni desnicarji so vsegliharji. Za njih obstajata samo sds in kucan.

    • soc

     Še eden ducata nickov rdečih aktivistov, ustvarjenih v mesecu dni s strani Mladina & FDV ekipe. Očitno gre ta portal Murglam počasi že v nos, kar je dobro. Slej ko prej bo tudi profesionalna drhal aktivnost zožila na normalo.

     • svg

      Bolnik si in to ze dolgo vem.

     • soc

      Enak veličasten sklep si uporabil, ko sem se prejšnjič obregnil ob tvoj aktivizem, le drug nick si imel, kajne, “plemeniti desničar”?

     • svg

      Kakšen sklep, o čem govoriš?

      Si pač bolnik in to že dolgo vem. Sem ti pa zdaj prvič povedal, pred pol leta sva nekaj debatirala, pa si žačel žalit, od takrat se pa nisi več vtikal v moje komentarje. Ker si se pa včeraj vtaknil, na grd način, sem ti pa tudi hitro povedal, kaj si mislim.

     • soc

      Glej, če nisi dovolj inteligenten, da bi dojel, da nisem mogel pred pol leta komunicirati z nickom, ki se je pojavil tule pred 13 (trinajstimi) dnevi, mi je jasno, da nisi plačani aktivist. Si torej “plemeniti desničar” po Kučanovi meri kar iz prepričanja. Toliko bolje; ali bolj žalostno, kaj vem.

      Da pa nekoga žalim, če mu ogledalo pred nos pomolim, doslej nisem vedel, hvala za ta čustveni izpad. Ki ne bo ničesar spremenil v moji obravnavi posameznikov, ki se trudijo širiti murgelski islam po desnem portalu. Sam niti pod razno ne bi napisal česarkoli na Mladino, kaj šele pod nekaj nicki. Za to, vidiš dragi aktivist, moraš biti pa bolnik. Pravi, ne tisti iz žaljivk.

     • svg

      Ja, dovolj sem inteligenten, da vem, da sva pred pol leta komunicirala, ko sem imel drug nick. Ti pa nisi dovolj inteligenten, da bi razumel, da si lahko debatiral z mano, kljub temu, da sem imel takrat drugi nick.

      Da sem plačan aktivist, je tvoja predpostavka, saj na tak način fanatiki, katere sem omenil v originalnem komentarju, označujete vse, ki se ne strinjajo z vami. Morda sem pa “plemeniti desničar”, nikakor pa nisem po Kučanovi meri.

      Ti si mi predstavil sliko svojih navideznih sovražnikov, ki so zrastli v tvoji domišliji, ne pa moje ogledalo. Saj na to te opozarjam. O meni ne veš (skoraj) ničesar, pa po tvoje že kar veš, komu pripadam (“Kučanu”).

      To, ali bi pisal za Mladino ali ne, res nima nobene veze z mano, ima samo s tvojimi blodnjami, da naj bi jaz pisal za Mladino. Ne, nisem. Ko sem bil star 17 let, sem Mladino celo 2x kupil, ampak nikoli vzljubil. Takrat je bilo “in” biti “alternativen”. Pa upam, da ta moja “napaka” opravičena na podoben način, kot opravičujete pripadnost Janeza Janše komunistični partiji, ki jo je izrazil ob vstopu v zvezo mladih komunistov, oz karkoli se je že takrat imenoval podmladek KPS/KPJ.

     • svg

      In ne, nisem profesionalec, niti nisem aktivist, sem pač računalničar, ki poleg dela na računalniku včasih prebere še kakšen komentar na različnih slovenskih portalih. Bolniki se najdete povsod, od ekstremnih protislovenskih levičarjev do zblojenih desničarjev, ki v vsem vidijo slabo in Kučanovo zaroto, tisti, ki pa ne delijo mnenja z njimi, dobijo tako etiketo, kakršno si mi ti pripopal.

      Take ljudi se potem opiše kot bolnike, pa se morda oseba na drugi strani malo zamisli. Zate pa mislim, da ni pomoči, ker že dolgo časa lajnaš eno in isto.

     • soc

      Računalničar… vse jasno, oni, ki je grozil viktorh-ju, da ga bo izsledil, osebno in doma? In ki je nato prevzel njegovo identiteto na forumu za kak teden, dva? Bravo, klap, klap. Lep značaj.

      Ja, proti takim se na forumu borim. Če se le da.

     • svg

      Nope, viktorhju pa nisem nikoli grozil, niti nisem imel z njim kakšnih debat. Ti se kar bori proti navideznim sovražnikom.

     • soc

      Never mind, vse mi je jasno. Če bi imel kaj povedati, ne bi menjal nickov kot srajc.

      Lepo je napisal pred časom mislim da Janez Pokončni, ki je dejal, da vas vrže na ignore takoj, ko vas zavoha v vsakem vašem novem nick… in da je postov, ki se mu prikažejo kot posti ignoriranih avtorjev, vedno približno enako. Množica forumašev ostaja približno enaka, le nekateri se poskušate vedno znova vsiliti kot, reciva, drugače misleči. Vale, torej, do naslednjega!

     • svg

      Brez menjavanja nickov ne bi bilo toliko zabavnega podtikanja in popredalčkanja, da sem Kučanov. Sem se pa naučil, da resnih in strpnih debat tu ne moremo imet. Nekateri ste preveč nestrpni in delujete na podlagi neresničnih stereotipov, ki vam jih je vcepil bogve kdo.

      Veš, meni se paše kregati proti nizkim udarcem brez vsebine, ker enostavno niso resnični. Če mi nekdo reče, da sem neumen, mi je smešno, ker vem, da ni res. Če mi nekdo reče, da sem Kučanov, mi je prav tako smešno, ker vem, da ni res. Tebi podobni pa recimo niso mogli razumeti, da nisem ne kučanov in da nisem neumen, kljub temu, da sem imel na začetku dolgo časa samo 1 nick. Pa so me oz . ste me potem napadli z vsemi topovi in ni imelo več smisla. Je toliko bolj zabavno prebirati vaše bedarije, ko vas pogreje kakšna moja izjava.

     • svg

      Mimogrede, si že kaj zaslužil ali imel kaj zares pozitivnega od tega, da pišeš komentarje po spletu pod enim nickom?

      Meni se zdi pisanje komentarjev izguba časa, v kolikor se pri tem vsaj malo ne zabavaš. Ker pa sem računalničar, lahko to počnem kar med delovnim časom. Paše malo, za sprostitev.

     • svg

      Sam za info, sem desnicar, privatnik in podpornik bodocega am. predsednika. prav tako sem antikomunist. Ce tebe zadovolji trtjerazredna desnica, pa naj te.

  • Vztrajnik

   “Cilj desnice ne more biti obračunavanje z levico in povojnimi poboji.”
   Brez nejasne ali prirejene zgodovine naroda, država ne obstaja. Tako kot danes, ko je še vse “prirejeno”. Dokler bo narod spal, življenje državljanov (razen zgodovinskih privilegirancev)
   je vsaki dan slabše in drsi proti podnu. Tudi to je samo en profesionalni namig.

   • Krtača17

    Spet en ki bi malo popravljal zgodovino…

    • macon

     Kwa je, krtača, a so danes s tabo že spucali wc?

     • Krtača17

      Tudi ti vidim si bolj pri ta plitkih….uživaj…..

     • rubec

      hahahahahahaha

    • Vztrajnik

     Ja ko dregneš v resnično zgodovino naroda, začnejo privilegirancem izpadati kocine, tako kot tebi.

   • Za Slovenijo

    Vstajnik, ki so mu na čelo dali peterokrako, bi rad spreminjal zgodovino! hahaha, kar pa vseeno nima nobene veze s člankom!

    • Vztrajnik

     Lepo bi bilo, če bi si sedaj našel inštruktorja za slovenski jezik, ker ga v partijski šoli nisi potreboval.

    • Olga

     Legastenik?

  • tarantela

   Poskusil(a) si, Tvoja vest je čista. Uspelo pa ne bo, žal!

  • macon

   Pa pustimo povojne poboje, ampak kaj je z milijardno krajo skozi banke? A to tudi pustimo stat in gledamo v prihodnost, medtem, ko organizirani levi kriminalci kradejo naprej? A so dali častno Titovo in pionirsko besedo, da bodo odslej malo manj kradli?

   Potem lahko desnica pride na izvršilno oblast z dodatkom Karla in Desusa, da ji bo gledal pod prste? Medtem pa bodo sodstvo, mediji, sindikati, akademska in kulturna sfera čuječni in pozorni in gledali desnim pod prste? Po (veliki) potrebi začeli kako kampanjo bevskanja o fašizmu, ves čas bodo vreščali na vsako zamenjavo in izjavo, medtem ko sami zamenjajo vse kar leze in gre, ves čas lažejo in ni nobene javne kritike? Mogoče izpostavljene desne vrgli v zapor z novim sodnim zmazkom? Kje so procesi za leve bančnike in gospodarstvenike, kje so procesi za leve sodne kriminalce?

   Janša vam vsem levičarjem in vsegliharjem (kar je eno in isto, ker le utrjujete levo oblast, ker pravite, da je vseeno, če kar levi vladajo pa je vseeno kaj počnejo) sporoča z golfa na Mauritiusu en velik, gromozanski F..K YOU.

   Kar ste zakuhali, še požrite. Glasali ste, gladujte. Mahajte z rdečo zvezdo, razvoja in standarda za vas NE BO.

   • rubec

    Tvoje besede bo prej golf razumel kot tole teslo. Tudi tisti ki sploh ne vžge več.

  • domovina mili dom

   Na svetu, če hočeš brglezove naravne zakone, obstajata samo dva pola + in -. Vmes ni nič.
   Vsegliharstvo ni nič. Naj bolj smešno pa je, da se imajo levičarji za razumnike. Da dol padeš.
   Komunisti so največji nasprotniki intelektualnega napredka, seveda če ni kumrovški.
   Kar poglej kako zavračajo kandidature mladim dvojnim dr…..Pa še kako ima desnica sposobnost prevzeti in popraviti to komunistično ekonomsko in politično zavoženo Slovenijo.
   To pa se bo zgodilo takrat, ko bodo mladi stali v vrstah za kruh, gorivo in ostale potrebščine, tako kot smo mi v eks jugi. Takrat bo prepozno, ko bo narod spregledal. “Posle jebanja, nema kajanja”. Se originalno sliši, da razumejo tudi oni, ki Slovencem spreminjajo zakone.

   • svg

    Sam fanaticna desnica prav tako ni razumna.

    • domovina mili dom

     Kakršna je levica, takšna mora biti desnica.

     • svg

      Ce hoces biti banana republika

     • domovina mili dom

      Po tvoje, brez desnice je vse v redu?

     • svg

      Jaz bi rad, da je desnica močnejša, kvalitetnejša in privlačnejša za ljudi. Želim si zmage desnice na volitvah. Ampak ne take desnice, ki bi nam naselila 5000 migrantov, pa tudi take ne, ki je vazal tujim interesom.

     • domovina mili dom

      To kar pišeš so neumnosti. Balkanezarji imajo za to fini izraz:” bi jebala, samo, da ne udže”. Zadnje čase je začel kučan, preko svojih satelitov, širiti idejo ,desnica da, samo brez g. Janše. Mokre sanje murgl.

     • svg

      To, kar si napisal, so neumnosti.

      Kaj počne Kučan preko svojih satelitov, ne vem, oz z mojim komentarjem nima veze.

      Jaz pač mislim, da je na slovenski desnici premalo kvalitete. Če bi bili kvalitetnejši, bi dobili volitve. Tako pa počnejo neumnosti in so sami odgovorni za neuspeh.

     • domovina mili dom

      Naštej neumnosti desnice.

     • svg

      Posiljevanje v enoumje je največja neumnost desnice na čelu z SDS. Rusofobija je pa druga neumnost. Tretja neumnost ne prihaja iz SDS, ampak NSi, in sicer predlog naselitve 5000 migrantov. In podobno…

     • domovina mili dom

      “posiljevanje v enoumje”. No, ta je pa ta prava. Prosim da razložiš to tvojo tezo.

     • svg

      Je ja. Sicer ne vem točno, na kakšen način to počnejo, se pa opazi na zavednih sledilcih komentatorjih, da zadeva deluje.

     • domovina mili dom

      Kaj ne veš točno. Kaj potem govoriš, če ne veš točno. Daj že dejstva na plan.

     • svg

      Dejstvo je, da me določen glasen procent desničarjev obtožuje Kučanizma, da sem Kučanov, in so v tem zelo glasni. Pa še marsikoga drugega tudi obsojajo.

      Pač na splošno ima določen procent volivcev desnice zelo “omejen” pogled, na vsako drugačno mnenje pa odreagirajo agresivno in me zmerjajo s stvarmi, ki ne držijo zame oz niso moje lastnosti, ampak temeljijo na nekih predpostavkah, ki pa so si pri vseh tej dovolj široki skupini vedno zelo podobne “kučanist, komunist, levakar, …”.

      No in pač iz izkušenj in teorije me pač to spominja na neke vrste enoumni fanatizem.

      Zdaj kako točno delujejo stranke desnice, pa ne vem, ker nisem v nobeno včlanjen, niti nisem včlanjen v katero koli drugo stranko. Ampak v mislih imam predvsem najmočnejšo stranko desnice.

      Sicer pa nimam nič proti. Vsi volilni glasovi štejejo in pač sprejemam jaz to kot neko dejstvo. Sem pa tudi mnenja, da če desnica predstavila več kvalitete, da bi v trenuthin razmerah pometla s tekmeci na levici. To bi bilo tudi super.

      V zvezi z napisanim sem bil zelo entuziastičen, ko je portal Nova zaživel. Sčasoma pa so me takšni komentatorji/volivci desnice odganjali.

      Da pa bi dokazal svojo tezo, da gre dejansko za neko enoumje, bi moral to statistično dokazati in dokazovati s primeri iz življenja, kar je pa težje. Recimo na podoben način je težko dokazati, da je voda mokra, ampak se da. Če si človek vzame čas.

      Upam, da boš zdaj lahko razumel, zakaj je moj prejšni odgovor tak, kot je.

     • domovina mili dom

      Vidim, da imaš težave.
      Torej želim ti v novem letu brez težav.

     • svg

      Mislim, da imaš ti težave. Zato pa pač izgubljate volitve, ker za težave krivite druge. Imaš težave z razumevanjem.

     • svg

      Neumnosti je seveda še mnogo več, in niso odvisne od tega, koliko jih jaz poznam. Da so neumnosti, se pa izkaže na volitvah, na katerih je desnica ponavadi poražena.

     • domovina mili dom

      Ko rečeš neumnosti je več: naštej, tu ni megle. Torej če jih ne poznaš kaj govoriš o neumnostih.

     • svg

      Ravno to je poanta tega komentarja – da obstajajo tudi take neumnosti desnice, katerih ne poznam, zato jih ne morem omeniti. Saj tudi levica počne vse sorte neumnosti, s katerimi nisem seznanjen. To je pač dejstvo življenja. Nihče ne more poznati vsega.

      Končni rezultat je pa, da nam trenutno vlada Miro Cerar, ne pa kdo iz desnice. Tudi predsednik je Borut Pahor, ki prihaja iz levice. Na srečo je Borut Pahor sredinski kandidat in spoštuje tako komuniste, kot tudi cerkev in ostalo desnico, zato je za moje pojme zelo uredu predsednik. Res ne rabim poznat vseh podrobnosti, da vem, kdo vlada in kdo je v opoziciji ter da morajo obstajat objektivni razlogi, zakaj je temu tako. Ni pa nujno, da te objektivne razloge poznam, konec koncev samo komentiram stvari.

     • domovina mili dom

      Torej si potrdil mojo diagnozo. Obstajajo neumnosti, ki jih ne poznaš.
      Torej srečno v novem letu in veliko spoznanja.

     • svg

      Kakšno diagnozo?

      Jaz sem porabil odstavek, da sem ti razložil, da obstajajo neumnosti desnice, za katere ne vem. Ne vem, o kakšni diagnozi nakladaš.

      Tvoje voščilo je pa zelo nevljudno, in to dvakrat.

  • soc

   We are free to downvote. Za koji k…? En modernizirani pamflet ZSMS/LDS izpred tajkunskega obdobja. In povsem levo interpretacijo Žige Turka.

   Le Novi razred lahko zahteva pozabo obdobja 1941-1992. In še 1992-2016 in aktualne kraje iz mojega žepa. Iz preprostega razloga, da je prav to obdobje ustvarilo njihovo (tvojo?) materialno podstat. Na moj/naš račun preko trupel in tragedij naših dedov.

   Ne uči desnice z levega pola, kako naj razmišlja, da bo vam laže in udobneje, cenjeni kolega.

   • AboutTown

    Bravo! Dajmo pogrevati zgodovino. To nam bo pomagalo! To bo dalo nove službe. Za vsak odkopan grob 100 novih služb, a ne? Za vsak Ivanov govor o letu 45, 1000 novih služb. Ne?
    Desnica ne zna drugega kot biti v opoziciji. To je njeno idealno mesto, ni treba narediti nič, lahko pa kritiziraš in se delaš norca iz ljudi. Od tam je lahko psovati in žugati. Ko pa pride na pozicijo, se zadeve začnejo lomiti. Ko je desnica pri koritu začne krasti, tako kot vsi ostali. A ne, profesionalec.

    • soc

     Nakladač znanih pozicij in kratkega spomina, za profesionalca si se proglasil sam. Vide supra. In zgolj še eno bedno žlobudranje zgolj potrdi moje grde insinuacije. Pozabimo včeraj, pokopljimo kosti in glejmo v jutri, parole ZSMS 1990. Vmes so se omastili, verjetno s tabo vred. Dajmo o službah, mi smo vmes prišli do kapitala…

     Historia magister.

     • AboutTown

      Klasično samopritrjevanje z “verjetno s tabo vred”… Verjetno ti pojma nimaš, kaj govoriš, a ne? Ta “verjetno” je zgolj za to, da se tvoje natolcevanje in laganje sliši bolj legitimno. Utihni in se nehaj smešiti. Verjetno.

    • lukamiha

     Trapasto razmišljanje, za etične in moralne ljudi bi bila prava rešitev : priznana dejanska zgodovina in ne neka zlagana , pokop vseh , ki še niso bili na obeh straneh ter s tem prava sprava. Potem bi Slovenija zaživela in tudi služb ter BDPja bi bilo več!

  • slosin

   Kaj , ko bi bil cilj LEVICE povezovanje in ustvarjanje zaveznikov..? Zgodovina je že pokazala, da za svoje funkcioniranje levi potrebujejo sovražnike, ne zaveznikov. Svoje ‘zaveznike’ so vedno izkoristili, kot koristne idiote…In seveda, ne govorimo o komunističnih svinjarijah, to naj bo tabu tema…Gremo naprej v svetlo prohodnost z vsemi privilegiji, ki so si jih izborile zdrave sile. Desni pa naj se malo spreobrnejo in prepričajo neruralne volivce tako, da si nataknejo na kape peterokrake, naj začnejo mahati z yugo zastavami, pa kakšno kolo naj zaplešejo sredi Ljubljane…in uspeh bo tu…

   • AboutTown

    Kaj opletaš?! A ti prebereš za seboj, kaj napišeš, ali vržeš tipkovnico ob steno in klikneš post?

    • slosin

     Nisem tako nagle jeze, da bi tipkovnico vrgel ob zid ob vsakem ‘profesionalnem’ namigu. Ob velikem številu le teh, bi bilo to predrago…Sicer pa ne vem, kaj te je tako vrglo iz tira… Napiši še kaj, da vidim, če še funkcioniraš…,

     • AboutTown

      “še kaj”. Bo?

  • svg

   Tocno tako je, kot si napisal. Nova je razocarala na celi crti. Clanki slabi, komentatorji pa v velikem delezu nestrpni fanatiki. Pa precej ljudi bi volilo sds, ce ne bi imeli bolne zunanje politike.

   • stajerc5

    Kaksna zunanja Politika, in to od SDS!?
    To kar si danes zvecer v rit vrgel, je najbolje cisto hitro tudi na usta ven spraviti!
    Prokleta smarnica…

    • svg

     Ja nehaj ga pit, od alkohola ni veliko koristi. Drugace pa pac njihova rusofobija in slepo podpiranje vojn v iraku in afganistanu. So podpisali vilnevsko izjavo kot ponizni vazali. Sej mene ne moti, ce zeli Sds se naprej delovati samo iz opozicije. Ce bi imeli malo vec v glavi, bi komot sestavili vlado, ampak se raje zapenjajo na brezveznostih in montirajo klime po islamskih centrih.

 • radames

  Priimek je kar taprav!

  • Vztrajnik

   Samo smer še ni definirana dokončno.

 • samsara

  Kar gre gor, gre tudi dol.

 • Za Slovenijo

  Mogoče res drži, vse našteto, ampak čeprav je to “Odlazkov imperij” v katerega spada tudi radio VESELJAK, pa tamu radiu vsa čast in spoštovanje, ker vrti le SLOVENSKO GLASBO! Kak pa to vašemu radiu ne bo NIKOLI uspelo. Ravno zato 24 ur na dan poslušam radio VESELJAK, ne zato, da bi Odlazka podpiral, ampak zato, ker je edini, ki s tem radijem podpira slovensko glasbo in njihovo zavest k domači glasbi!!!

 • domovina mili dom

  Ne bo propadel. Se bo čudežno pojavil “kupec”, anonimni donator, verjetnost 99% nakradenega slovenskega denarja. In odlazek bo vzniknil kot feniks.

 • Hribouc

  Bodo pa prodali Rusom za katerimi bodo stali Srbijanci in za njimi Hrvatarji in še Italijančki, ni problema, Agitprop je žilav kot Rus prepoln strupene vodke!

 • Anton Tič

  Čujte, nova24tv pravi…”Morda se ne zavedate, a vedno ko poslušate Radio Aktual, Radio Veseljak ali pa Radio Salomon, financirate Odlazkov imperij. Vedno ko berete Zarjo, Zvezde, Majo, Svet24, Da!, Jej zdravo, AutoBild, Zeleni raj ali Reporter, financirate to hobotnico.”… Tunek pa pravi…”Zato poslušajte in berite Mladino, Dnevnik, Delo, rtvslo, POP TV, Kanal A. Tu dobite verodostojne informacije.”

  • domovina mili dom

   Glih teh ne bomo gledali, brali, ker so tebi, kučan nič krif, všeč. Torej priznaš, da so to kučanovi mediji.

   • Primoz Papez

    Martin je bil vedno za desnico…..
    Se poznava že 42 let…

    • domovina mili dom

     Z levo si je brisal rito.

     • JJ

      ti si jo pa z jezikom….pač tko je na neslo

     • domovina mili dom

      Dober si, ni kaj. Pa ta mauga pozdrav.

    • Anton Tič

     Čuj, kerega Martina te ti poznaš?…Krpana?…Jas sn Foglof Tunek sHaloz…uradno Anton Tič (mam pa res vejkega luleka…Julika je presrečna). Sn čisti levičar…vedno bil in vedno bom!!!

     • cosmosjasnovidec

      Res se z lepim hvališ.
      Sem se nekaj malo pozanimal glede tebe in dobil naslednje informacije:
      Haložan sicer sin ciganske družine priseljene v Haloze pred davnimi leti v leseno barako za socialno ogrožene.
      Pijanec prve klase kateri povzroča nemire po celih Halozah z njegovim dretjem po celi vasi v alkoholiziranem nenehnem stanju zaradi katerega je bil že cirka najmanj 25 krat mobiliziran na prisilna zdravljenja katera niso doprinesla k uspešnim rezultatom.
      Večkrat kaznovan zaradi spolnega nadlegovanja sosedove koze po imenu “Julika”.
      Prijavo je podalo “Varstvo za zaščito živali” na pobudo oškodovanega soseda kateri je večkrat bil denarno kaznovan z strani sodnika za prekrške,ker je z njim fizično obračunal vsako krat,ko ga je zalotil zraven.
      Da ne bom pisal še ogromno bom navedel le še:
      Poskus posilstva turista z Hrvaške,nadlegovanje mladih fantov kateri so ga večinoma prebutali zaradi istospolne usmerjenosti,kraje kokoši po celotni vasi ter pridelkov na njivah ITD.
      To sem navedel le nekaj malenkosti čakam še pa na dodatne informacije.

     • Novakec1

      Strela, skup plavata.

     • orsa

      Pa tudi pijanec, ki so se mu možgani scvrli.

   • JJ

    Tudi tvoji nič ne pišejo o vašem liderju…orožju…..itd

 • mapu

  V Sloveniji je to čisto normalna stvar….

 • Franc Šink

  kar hudič da, trikrat odnese.

 • Slovenka

  Reporter bo očitno vzel slovo. Že nekaj časa se tako čudno obnaša, da razmišljam o slovesu od revije, ki jo imam naročeno že od 2008. Škoda, ampak v nedogled ne mislim podpirati revije, ki ji je glavno geslo,da mora Janša oditi in ki v skoraj vsaki številki opravlja pogovore z osebami, ki gonijo isto lajno. Reporter očitno igra grdo igro.

  • lukamiha

   Sam sem jo že odjavil, njihovi novinarji gredo po poti Markeša, vendar ne bodo niti slučajno dobili tako visokih nagrad kot Markeš!

   • tohuvabohu

    Marakeš je mislil, da mu pripada še več, saj se ceni zelo visoko. A njegovi komentarji v Delu niso vredni pol vedra postane vode.

    • lukamiha

     Ne kupujem Dela ravno zaradi Markeša, Ježa, Vidmajerjeve in …! Kar pišejo je neužitno, naročene laži, kruhoborstvo na najvišji ravni!

    • Primoz Papez

     Tako kot prepisani članki Renta….niso vredni četrt vedra postane vode…

     • tohuvabohu

      Kdo pa jih prepisuje?

     • Primoz Papez

      To so vse stare novice malo spremenjen tekst….

  • Primoz Papez

   Kaj pa delajo na novi24…
   Vsakk dan gonijo isto….
   Samo desni niso nič krivi……

   • stajerc5

    Izgleda, da dobro funkcionira, ker je tudi tebi ze postala droga, hehehheeee…

   • Slovenka

    Preprosta rešitev: ne beri nove24.

  • AlojzZ

   ???
   Reporter ni več glasilo JJ&SDS?

   • Slovenka

    Reporter je bil bolj pri pameti, ko je še bil glasilo jj&sds, tako da je zanj menjava smeri korak nazaj.

   • Marjan Smrekar

    Odkar je Odlazek prišel na krmilo

  • Hribouc

   Ja, piši Šurli, da se je sfižil v celoti, Mar-keš je zasral solo!

  • orsa

   Če bi se včeraj odjavila, bi bilo pozno, zato pa to stori čim prej – pa Srečno novo.

 • Rožle

  PrihajamSlovenija:
  Dokler dr. Stare ne bo komentiral, bo bolj šwoh, drugače bravo fantje.
  http://images.24ur.com/media/forum/avatar/CRM_Avatar_5831d08f7726c5.69466736.jpg

  • slosin

   Sadist, s to sliko levičarjem namenoma povzročaš neizmerne bolečine….

 • cosmosjasnovidec

  Preveril sem nekaj informacij za levaškega cigana kateri se tukaj nahaja pod nickom “ANTON TIČ” na kokodakarski 24.kurji pa “FOGLOF TUNEK”.
  Dobil sem naslednje informacije:
  Haložan sicer sin ciganske družine priseljene v Haloze pred davnimi leti v leseno barako za socialno ogrožene.
  Pijanec prve klase kateri povzroča nemire po celih Halozah z njegovim dretjem po celi vasi v alkoholiziranem nenehnem stanju zaradi katerega je bil že cirka najmanj 25 krat mobiliziran na prisilna zdravljenja katera niso doprinesla k uspešnim rezultatom.
  Večkrat kaznovan zaradi spolnega nadlegovanja sosedove koze po imenu “Julika”.
  Prijavo je podalo “Varstvo za zaščito živali” na pobudo oškodovanega soseda kateri je večkrat bil denarno kaznovan z strani sodnika za prekrške,ker je z njim fizično obračunal vsako krat,ko ga je zalotil zraven.
  Da ne bom pisal še ogromno bom navedel le še:
  Poskus posilstva turista z Hrvaške,nadlegovanje mladih fantov kateri so ga večinoma prebutali zaradi istospolne usmerjenosti,kraje kokoši po celotni vasi ter pridelkov na njivah ITD.
  To sem navedel le nekaj malenkosti čakam še pa na dodatne informacije.

  • Rožle

   Nekaj se je na Kurah šušljalo, da je učitelj…
   in skos pod gasom…

 • Iza Demos

  Kako je že rekel g.Lovše, ki je čudežno obogatel: A dijo in srečno Slovenija.

  MI butli pa plačujemo za njihove napake t.j. dolgove.

 • pjerebi1

  bo pa prodal kako od svojih posesti–saj jih ima dovolj

 • Novakec1

  Še en pralec nakradenega denarje ki ga bo rešila DUTB, ve se kdo za njimi stoji. Zoki nima problemov z žehto, ma dober pralni stroj, Obodin Smart.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!