Bo Milan Brglez zahteval opravičilo Tita Turnška za vulgarne in zaničevalne napade v hramu demokracije?

“V kolikor se predsednik ZZB NOB Tit Turnšek ne namerava opravičiti, pričakujemo, da se mu do opravičila prepove vstop na seje delovnih teles in plenarne seje Državnega zbora Republike Slovenije,” je zapisano v pozivu vodje poslanske skupine SDS Jožeta Tanka, ki ga je poslal predsedniku Državnega zbora Milanu Brglezu. Poziva ga tudi k zaščiti integritete Državnega zbora RS in neposredno voljenih predstavnikov ljudstva. Po Tankovem mnenju v hramu demokracije ne sme biti prostora za vulgarne in zaničevalne izpade proti komerkoli samo zato, ker je njegovo mnenje drugačno. 

Kot v dopisu uvodno pojasnjuje vodja poslank in poslancev SDS se je na 48. nujni seji Odbora za obrambo, 3. maja 2017, zgodil incident, kot ga v Državnem zboru RS ne pomnimo. Iz magnetograma seje je namreč razvidno, da je predsednik ZZB NOB Tit Turnšek prestopil mejo kulturnega in dostojnega vedenja ter v jeziku, ki je nedostojen, vulgaren in zato nesprejemljiv za sporazumevanje v državnem zboru, žalil poslanke in poslance. Posnetek njegovega nastopa je zakrožil po medmrežju, odzivi slovenske javnosti pa so jasno pokazali, da javnost takšnega vedenja ne odobrava. Še več, kažejo tudi na to, da Slovenke in Slovenci menijo, da za takšno vedenje v hramu demokracije ni mesta.

Predsednik Odbora za obrambo je predsednika ZZB NOB opozoril že pred njegovim verbalnim izpadom, s katerim je vulgarno žalil neposredno izvoljene predstavnike ljudstva zaradi izrečenih dejstev in njihovih mnenj na seji. Namesto, da bi počakal na morebitni drugi krog razprave, je predsednik ZZB NOB Turnšek mimo poslovniških določil posegal v besedo razpravljavcem in zahteval repliko, ki po poslovniku državnega zbora vabljenim na sejo ne pripada. Predsedniku odbora Žanu Mahniču ob ponavljajočih in nestrpnih izpadih ni preostalo drugega, kot da je predsednika ZZB NOB pozval, naj zapusti sejo. To je bil glede na vse okoliščine tudi edini način, da je lahko v skladu s poslovniškimi določili sploh nadaljeval sejo in omogočil vsem poslankam in poslancem, da so prišli do besede. Navkljub vulgarnemu, zaničevalnemu in gostilniškemu obnašanju do neposredno izvoljenih predstavnikov ljudstva se predsednik ZZB NOB Tit Turnšek do danes za svoje izpade ni opravičil. Celo več, pri svojih žalitvah vztraja in se ne namerava opravičiti, kar je povedal po seji odbora.

Turnškov izpad je napad na Državni zbor RS in temelje demokracije
Vodja poslank in poslancev SDS Jože Tanko opozarja, da omenjeno ne predstavlja samo žalitve poslancev Državnega zbora RS, ampak tudi žalitev institucije državnega zbora kot takšne. Predstavlja neposreden napad na temelje delovanja parlamentarne demokracije. Kot ugotavlja Tanko, lahko napad in izrečene žalitve poslank in poslancev, ki si jih je privoščil predsednik ZZB NOB, razumemo kot neposreden napad na svobodo izražanja in soočenje različnih mnenj na demokratičen in civiliziran način. Nastop predsednika ZZB NOB izraža nestrpnost do drugače mislečih in zaradi motiva, zaradi katerega so bile izrečene žalitve, tudi zaničevanje slovenske parlamentarne demokracije, ki – v okviru poslovniških določil – temelji na možnosti izmenjave različnih stališč ter spoštovanju vseh, tudi in predvsem tistih, ki imajo drugačna mnenja in stališča.

“V kolikor dopustimo, da se v Državnem zboru Republike Slovenije z neprimernim in vulgarnim obnašanjem oži prostor za odprto razpravo, se napada in žali neposredno izvoljene predstavnike ljudstva ali kogarkoli drugega, hkrati dopustimo, da se parlamentarna demokracija vrača v čase prvorazrednih in drugorazrednih državljanov in v čase totalitarnega enoumja,” v dopisu predsedniku državnega zbora opozarja Tanko in obenem izraža pričakovanje, da bo predsednik državnega zbora s svojo avtoriteto in ugledom zagotovil integriteto in ugled tega organa ter neposredno voljenih predstavnikov.

Državni zbor ni mesto za zaničevalne in vulgarne izpade proti komurkoli
Vodja poslank in poslancev SDS Jože Tanko je v povezavi z navedenim incidentom še zapisal, da od Milana Brgleza pričakuje, da bo v imenu Državnega zbora RS  pozval predsednika ZZB NOB Tita Turnška, naj se za svoje izjave in ravnanja na 48. nujni seji Odbora za obrambo, dne 3. maja 2017, opraviči. “V kolikor se predsednik ZZB NOB Tit Turnšek ne namerava opravičiti, pa pričakujemo, da mu do opravičila prepoveste vstop na seje delovnih teles in plenarne seje Državnega zbora Republike Slovenije,” je še zapisal Tanko ter dodal, da naj predsednik državnega zbora javno obsodi takšno vedenje in kot prvi med enakimi stori vse, da Državni zbor Republike Slovenije postane mesto, v katerem ne bo prostora za vulgarne in zaničevalne izpade proti komerkoli samo zato, ker je njegovo mnenje drugačno.

C. Š.

 • rubec

  Faca od buldoga. Tega kurca takoj na fleksi.

  • if

   Sta oba enakega tipa, nedemokrata. Brglez je to dokazal v funkciji predsednika parlamenta.

  • Franc Šink

   Res spominja na to pasmo.

  • pajot

   Ampak na polmetrski.

  • janez.pokoncni

   Preden sem prebral tvoj komentar sem Tasilotu prilepil sliko iz Turnškovih borčevskih dni. http://www.ilfusion.com/wp-content/uploads/2014/09/ugly-baby.jpg

   • rubec

    Hahahaha. Ime fotografije? Končno eko briketi.

   • samsara

    Kakor zunaj, tako znotraj.

 • Vera

  Turnšek se bo opravičil takrat, ko bodo vse reke v Sl.oveniji začele teči nazaj . Brglez ga k opravičilu niti pozval ne bo, ker je isti , vsaj za ” partizana ” se nima kot Turnšek, ki je bil za časa vojne star komaj 3 leta .

  • Franc Šink

   Saj že tečejo.V Bruselj namreč.

 • Johan

  Vrana vrane NE izkljuje očesa, radikalni levičarji so večni prijatelji, za mene ničvredni ljudje, ki jih plačujemo davkoplačevalci. Tale tip Turnšek se lahko šopiri z 3000€ in več pokojnine in honorar za predsedniško mesto v zločinski organizaciji 1200 € in VEČ !

 • tasilo

  Rit Tutnšek.

  S takim partizanskim imenom pa res ne moreš imeti manir in šlifa.

 • montyamp

  Naravno pravo koti mladiče kot sta Brglez in Turnšek .

  • tasilo

   Naravna selekcija jih bo pa iztrebila.

 • črnaovca

  Pošteno bi bilo da se Turnšek opraviči tako kot se je tisti poslanec SDS ki je zahteval vzrejne preglede za ženske

  • pajot

   No,tisti poslanec od SDS je zahteval preglede mednožja. Vzrejnih nikakor ne.

  • Steiermark

   misliš, za feministične lezbijke?

 • Franc Šink

  Zakaj ga sploh vabijo v ta “hram demokracije”? vsi poslanci so samo eksponent neumnosti volivcev !! Vsaka čast izjemam.

 • Fogglof Tunnek

  Zakaj bi se človek moral opravičiti zato ker je povedal debelemu in ogabnemu Mahniču resnico?… ZAKAJ???

  • Rožle

   Ti se moraš tudi opravičit …!
   Kar v naprej …pa to

  • Minovak

   Samo dokaz več, da je primitivizem doma na levi in ti F.T. tam tudi domuješ. Vsako tvoje javljanje to dokazuje, kar bi vsak normalen človek že zdavnaj prenehal, ti pa…

 • KAPIBARA

  Nč bat- sam mal počakat- pa so bo pred Matildo opravičeval, pa ne bo zaleglo

 • Fogglof Tunnek

  Glejte ka je debeli pujček Mahnič reko okrog 7. decembra 2016: “Lepo je zopet imeti sejo brez petokolonašev in tistih, ki so bili proti slovenski osamosvojitvi, tako da smo tukaj tisti, ki se nam gre za Slovenijo, tisti, ki se nam gre za vojsko in to je Slovenska demokratska stranka.” ????????

  A ste vidli gnoj SDS-of?… Se je on opravičil?… A ni se !!!… Zato pa fsi zaprite gobce desničarske in si porinite glave v gnojšinco !!!

  • Steiermark

   Izgleda, da tebi ni več potrebno porivati glave v gnojšnico, ker jo že imaš, od rojstva namreč, kar v glavi, kamor so odlagali skidan gnoj!

 • Fogglof Tunnek

  Očka JJ je kar dober zgled za svoj pod-mladek… sveže ofce, eni pa so pač odojki (Mahnič)…

 • Opazovalec

  Najprej se naj opraviči oni blesavi poslanec SD SS, ki je trdil, da so partizani bili sodelavci Nemcev, sam pa o medvojnih dogajanjih vem samo to, da sem nekoč žlahti pisal pisma na nemški urad za pokojnino po padlem domobrancu, borcu za združeno Evropo….. Očevidno so belčki bili sodelavci Nemcev, če so si lahko zaslužili pokojnino kot borci nemških oboroženih sil. kaj hočemo, traktor je pa le bil nov.
  Sicer si pa naj vsi poveličevalci nacizma preberejo alter zgodovinski roman Veliki Rajh 1964 (Fatherland), https://sl.wikipedia.org/wiki/Veliki_rajh_1964, ali bolje https://sl.wikipedia.org/wiki/Veliki_rajh_1964

  • Olga

   Partizani so bili kolaboranti! Obstajajo dejstva! Lahko se postavljati na glavo, vam ne bo pomagalo!

   • Opazovalec

    Olga alias ovca, kakor te je en danes že poimenoval, daj mi povej kateri “veteran” NOB, dve ali šestletnik, vleče nezaslužene privilegije. Ali povej z imenom in priimkom in podatki kakšni so ti privilegiji, ali pa za vselej prekini z lažmi.

  • pajot

   Jebi ga,dokumenti govorijo drugače,kot pa se tebi dozdeva.

 • Olga

  Nam je vse dovoljeno, je moto pleničarskega “veterana” NOB!!! Ukiniti sredstva davkoplačevalcev za poveličevalce totalitarnega komunističnega sistema in revolucije, ki sta zahtevala nešteto nedolžnih žrtev!
  Pa berem v rumenem tisku, da naj Mahnič in Breznih vlagata energijo kam drugam….?!!! V stilu Kučana in Ljudmile, da je treba gledati naprej!?? Da ne vidimo zločinov in zločincev, katerih potomci še danes ropajo Slovenijo in Rusijo demokracijo z blatenje opozicije in njenega vodje?!! Sramota!
  Komunizem je zlo, ki ga je treba izkoreniniti z obličja zemlje!

  • rabbit

   Bi bilo zanimivo pogledati po domovih teh zaslužnih od Kardeljev do Mačkov, Kaj jim vse visi in krasi njihova domovanja.

 • resnicaboli

  Isti isti isti komunisti ni kaj za pričakovat.

 • PLavi-mil

  Ste pa naivni, saj je bil včeraj na popolnem partijskem (CKZKS) sestanku z njim na gradu, katerega je organiziral Janković, pleničarji nam spet hočejo krojiti usodo, Matilda kje si.

 • Aron

  Kot sem že rekel, še premalo jim je odkazal Turnšek. Da pa šampioni sovražnega govora sedaj jokcajo Brglezu, ker jim je ta le povedal kar jim gre, je pa višek dvoličnosti. Snežinkice desničarske:)

 • Olga

  Resnica boli in moti levičarje! Napadajo vodjo opozicije in ga blatijo! 160 političnih konstruktov v 25-ih letih!
  Pojavila se je Nova, ki jo levičarji poimenujejo kar Janševa TV, čeprav je Janša sam povedal, da je vložil 3000 evrov SVOJEGA denarja!
  Pojavil se je gospod Primc s stranko za družino! Seveda, takoj so se začeli napadi, seveda izmišljeni, tudi afere marela, berglja…. Ni da ni!
  Vsak, ki je politično na drugi liniji kot komunisti, proti njemu uporabijo deset komunističnih zapovedi! Vsi, ki smo jih prebrali, vemo, kaj pomenijo! Tisti, ki jih komunisti blatijo na vse pretege, so pošteni in vredni VSEGA SPOŠTOVANJA!
  Tistim, ki jih komunistih hvalijo, se jim je treba izogniti na daleč, saj so nesposobni, koruptivno in lažnivi!
  Zato čestitke vsem ustvarjalcem programa na Novi 24 in hvala za vse! Hvala tudi SDS in našemu gospodu Janezu Janši, domoljubu in osamosvojitelju, hvala tudi gospodu Primcu, ki se z gospo Zevnikovo na vse pretege drugi za otroke, družino in njene vrednote!

  • Primoz Papez

   Ovca..

   • Janez

    TELE

 • Fogglof Tunnek

  Sram je lahko Mahniča in JJ!… Netita razdor v narodu, ga delita na dva dela in postavljata nastavfke za bratomorno vojno… Bo potrebno spet jame aktivirat !!!

  • Janez

   Oh Tunnek !
   S teboj ne bo težko !
   Saj ti. ? – nisi – domobranec ?
   Ni ne braniš svojega doma. Vsak ti lahko karkoli odpelje, a ne ?
   Rabim tvoj kavč, pa TV in PC – če sta ok.
   Imam večji nobel polkombi a vto – tvoj kavč bo šel vanj, ne skrbi.
   Kam naj pa pridem?
   Saj ti svojega doma in tvojega imetja nič ne braniš. Nisi – domobranec ! A ne? L. R. JANEZ KOMENDA P.S TE ČASTIM SOK, ČE JE TVOJ KAVČ PREVEČ UMAZAN – GA NE VZAMEM.

  • Karmen

   Tunnek, preberi, kar sem ti spodaj prilepila.

   NARODNA POMIRITEV
   Izjava predsedstva o »narodni pomiritvi« kaže, da
   predsedstvo še vedno ni dojelo, kakšno je razpoloženje
   prebivalcev Slovenije do tega vprašanja.
   Predsedstvo še vedno ne vidi, da bije komunizmu
   na slovenskih tleh zadnja ura. Komunisti bodo morali
   kot posamezniki in kot stranka ne samo moralno
   ampak tudi pred sodiščem odgovarjati za storjene
   zločine. O krivdi Republike Slovenije pa je v zvezi z
   zločini težko govoriti, saj so bili vsi vzvodi oblasti od
   leta 1945 do danes v rokah komunistov. Poboj
   domobrancev in njihovih spremstev (nedolžnih otrok
   in njihovih mater) kot tudi številnih zavednih Slovencev,
   ki sploh niso bili aktivno udeleženi v vojni, pa je
   bil izvršen v imenu neke ideje – komunizma. Ne gre
   tudi pozabiti, da so se tovariši komunisti trudili klati
   na najbolj nečloveški način, če se sploh lahko tako
   izrazimo. Ti »tovariši« so danes nosilci visokih
   državnih odlikovanj in v večini člani ZKS – Stranke
   demokratične prenove!
   Predsedstvo bi zato moralo dati pobudo za preiskavo,
   objaviti imena žrtev in ugotoviti, kje so žrtve
   pokopane. Treba bo tudi začeti razmišljati o izplačilu
   odškodnin svojcem.
   Če smo za pregon vojnih zločincev, moramo biti
   načelni. Vojni zločini ne zastarajo, ne beli in ne rdeči.
   Krivce je treba imenovati in obsoditi zaradi tistih, ki
   so živi, ki so delali v varnostnoobveščevalni službi,
   pa niso klali, tistih partizanov, ki se danes čutijo
   ogoljufane in tistih izseljencev v Argentini, ki so vsaj
   toliko Slovenci kot mi, pa si kljub temu, da niso nič
   krivi, ne upajo v domovino. Zaradi živih in poštenih
   Ijudi, torej!
   Pepca Maček
   Tacen
   To pismo je leta 1990 v časopisu objavila Pepca Kardelj, rojena Maček. Zaradi tega pisma jo je njen bratec dal umoriti.

   • Fogglof Tunnek

    Res je… samo da SDS postavljajo spomenike domobrancem pa je višek sramote in oholosti… Kapish?

    • Karmen

     Nič ni višek sramote in oholosti. Domobranci so branili dom pred domačimi klavci in tatovi.

  • barbara rov

   Tunnek, ne bi tako govoril na tvojem mestu, ker se ti bo še Mahnič poscal v šmarnični sod. Piti desničarsko scane pa lahko škodi tvojemu rdečemu čipu

  • Steiermark

   No vidiš, tunek, s tem zadnjim stavkom si povedal vse o sebi in svojih titoističnih podganah, ki še danes nimate miru in kar naprej hočete “delati prostor v jamah”, kamor bi pometali poštene in svobodoljubne Slovence, , tako kot ste to delali med in po 2. sv. vojni, Mislim, da te bo potrebno prijaviti zaradi groženj in ugotoviti čigav podrepnik, poleg tamalega, si in koliko vas je takšnih, željnih slovenske krvi – vas, rdečih teroristov!

 • Fogglof Tunnek

  Mahnič he he..primitivnost..zaljubljenost v liderja…antipatičnost 200%… Tak klasični mladi drek…debeli in zalit… nima drugega kot FDV.. maturo in objem JJ !!!… V življenju se ni uspel fkup spraviti…hahahahahahahahahahaha …. Ne v parlament.. ta klero-fašist posrani bi moral najprej nazaj v malo solo… hahahahahahahahahahahahahaha …

 • Fogglof Tunnek

  Čujte Mahnič, tako on kot njegov šef Ivan Janez, sta bila velika borca med osamosvojitveno vojno!?!? Ne vem kateri je bil večji heroj….ali Mahnič ki je branil Slovenijo fplenicah, ali Janša ki je branil ljubljanske kleti in klet Cankarjevega doma…kamor se je zatekel pred agresorjem !!!…Največji uspeh Janše pa je bilo izdano povelje, da se sestreli helikopter, ki je hotel prebegniti na našo stran. Bobu bob !!!

 • Demonkrat

  Tit ni TITO.

  • Fogglof Tunnek

   TITO pa ni Tit… hahahahahahahahahahahaha…

   • Janez

    TUNNEK !
    Svet je večna sprememba : zdaj ste vi ex KP, ZK “sistemčki” na vrsti – za razlaščanje .
    Dosti ste grabili in politično
    ” kradli ” !
    Kaj imaš ti kaj takega – vrednega, še neuničenega, nič zamazanega ?
    Da je kaj vredno: kavč, PC, TV – če dela itd.
    Ok, velik avto imam, polkombi.
    Kam naj pridem, da ti odpeljem – saj ti nisi branitelj doma. Nisi domobranec.
    Nič mi ne boš branil – če ti kaj odpeljem.
    Brez računov seveda, kar tako – gratis. Saj? Kapitalist – tudi nisi? A ne ?l.r. Janez KOMENDA

   • Janez

    Seveda !
    Tit ni – Tito.
    Tito je v onostranstvu in igra CHOPINA SVOJI MAMI – GROFICI. Ane !L.R. JANEZ KOMENDA
    Evo !
    Sliko Broza, ko igra Chopina. Slike njegove mame – grofice? PA NE SMEM OBJAVITI
    https://www.google.si/search?q=josip+broz+klavir&oq=josip+broz+klavir+&aqs=chrome..69i57j0.15895j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=oB2V0Vb1TJ4upM:

  • Fogglof Tunnek

   Tit pomeni jošek v angleščini…jas pa mam joške rad…pa to…

   • Demonkrat
    • Fogglof Tunnek

     Točno tako:

     tit: vulgar slang A woman’s breast… kapish?

     • Demonkrat

      Torej ima vulgarno ime?

     • Fogglof Tunnek

      Ne, jošek ni vulgarno ime… Jošek je za šlatat in cuzat… Ene ženske celo doživijo orgazem preko niple oz. bradavičke… jam jam…mljask mljask…

     • Demonkrat

      Omen est nomen?

     • Fogglof Tunnek

      Nič ne govori ime samo po sebi… ime ima več pomenof…kapish?

   • barbara rov

    In kaj nam želiš povedati, da bi mu joške polizal.

 • Fogglof Tunnek

  Nevzgojen smrkavec Mahnič….glede na to, da je polnoleten dve vzgojni nista protizakoniti, čepraf sodi nazaj v jasli. Dokler bojo v parlamentu dopuščali take moralne posrane oprode, zdrse in poniglavost ter s tem žalitve poslancef posredno seveda njihovih volilcef…in seveda borcef (partizanof)… bo parlament institucija z najnižjo stopnjo zaupanja javnosti. Posredovanje predsednika parlamenta bi moralo biti v skladu z poslovnikom in neusmiljeno…ampak proti Mahniču… Tak bedni osebek je sramota za fse ostale parlamentarce… No, saj JJ tudi.

 • Fogglof Tunnek

  Večkrat ko ga vidim Mahniča, zmeraj bolj je podoben Severno Korejskemu voditelju… Tiste dve male oči v debeli glavi…pa to…

 • Fogglof Tunnek

  Žan Mahnič: “Lepo je zopet imeti sejo brez petokolonašev in tistih, ki so bili proti slovenski osamosvojitvi, tako da smo tukaj tisti, ki se nam gre za Slovenijo, tisti, ki se nam gre za vojsko in to je Slovenska demokratska stranka.”

  Zaradi teh besed bi jas voluharja obeso pod mariborski most… pa ne njegove lutke…

  • barbara rov

   koga pa?

   • Fogglof Tunnek

    Ja njega !!!… Zarolanega odojka !!!

    • barbara rov

     Kar napiši ime in priimek njega

     • Fogglof Tunnek

      khm, saj veš koga mislim :)

     • barbara rov

      spij kozarček šmarnice za pogum, pa napiši ime in priimek tistega katerega bi ti obesil

  • Janez

   Ja?
   TUNNEK !
   – TI SI ? TAKO RAZGLEDAN, ANGLEŠKO ZNAŠ ITD.
   Kaj?
   PA JE TO – PRAVZAPRAV : ” P E T O K O L O N A Š ” ?
   Res
   Ne vem, ne vemo. Daj nas pouči ! T si tako pameten, vse veš. Daj ! L.r. JANEZ KOMENDA

   • Fogglof Tunnek

    Čuj Janez, Queipo de Llano je novembra 1936, ko je vodil napad štirih bojnih skupin oz. kolon, ki so prodirale iz juga, zahoda in severozahoda proti Madridu, ki je bil pod nadzorom španske republikanske armade. Takrat je Llano izjavil, da ima peto kolono že v mestu… ta peta kolona je bila sestavljena iz fašistof, falangistof in drugih protirepublikanskih elementof…. Danes fSloveniji za peto kolonaše označujemo janšiste !!!

 • antimur

  Ne vem, kaj pričakuje desna opozicija, da bo pokvarjenec kakršen je Brglez, ki mu ni noben problem kršiti Ustavo RS, da bo od kretena kakršen je Turnšek, ki je iz iste greznice, zahteval opravičilo, če ta banda deluje usklajeno

  • Fogglof Tunnek

   Opravičiti se mora zarolani Žan Mahnič… Kapish?

   • barbara rov

    Tvoj sod šmarnice je treba izpraznit, sod pa navrtati

   • Janez

    Žan Mahnič naj se opraviči Govedu Titu Turnšku,ki je žalil od ljudstva izvoljene poslance v parlamentu?Kje ste še to videli?Za ta in spodnji komentar je nujno tega psihopata Tuneka onemogočit pri komentiranju na tem forumu.Kar obešal bi gospoda Mahniča pod Mariborski most.Kje ste to videli?

    • Janez

     Tega!
     Nisem napisal jaz – Janez KOMENDA

 • bednick

  Matilda,
  she take me money and run Venezuela.

 • soc

  Tit Turnšek. Obrambni minister iz vrst stranke, ki je bila v drugi fazi najbolj prestreljena s krti (v prvi SDZ). Ta primitivna rdeča baraba se je šel “demokracijo” in “diplomacijo”, podprt z glasovi naivnih Slovencljev, ki so verjeli verjetno prav tako naivnemu Ivan Omanu in predvojni poštenjaški tradiciji stranke istega imena…

  Bljak. Res bljak temu poopičjenemu človeku. Brglezovemu somišljeniku! Saj še pomnimo njegovo uporabo termina “naravno pravo” za utemeljitev ustreznosti pokolov 1945, kajne?

 • Janez

  TUNNEK !
  Je pa – ” DOMOBRANEC” !
  Noče mi povedati – kje je doma.
  Se boji, da bi mu z mojim !
  velikim, nobl polkombijem – kaj odpeljal. TUNNEK JE – “DOMOBRANEC” Ane ? L.r. Janez KOMENDA

  • Fogglof Tunnek

   Jas sn doma fHalozah…v Zavrču… Ka bi zaj rad?

   • barbara rov

    Tisto kar vsak..poscati se ti v tvoj šmarnični sod

    • Osti jarej

     reče se pohcati…hajzl eni

     • Fogglof Tunnek

      Po haloško se reče pofcati…ali pa “grem fhajzlc srat”… hahahahahahahaha …
      Haložani smo zakon !!!

     • Osti jarej

      :-)

     • barbara rov

      Nas veseli, da ti je všač Haloška rumena penina.

     • barbara rov

      Pardon, Haloška zlata penina

     • Demonkrat

      Šmarnica se peni?

     • barbara rov

      Odvisno kdo je na vrsti za obdelavo šamrnice

   • Osti jarej

    haloški šnops…štamperle vode in z lato čez pukl,da fejst zapeče

   • Janez

    Ja?
    Kaj imaš uporabnega v Halozah?
    Oz v Mojstrani.
    Bi ti odpeljal – kar imaš vrednega ! Saj ti nisi – “domobranec”
    Velik
    Nobel polkombi avto imam. Nič mi ne boš branil odpeljati tvoje vredne stvari
    Mi
    Boš pomagal naložiti – šare ne maram –
    – tvoje vredne stvari. Ti – ne braniš doma – nisi ” domobranec ” A ne ? L.r. Janez KOMENDA

    P.S.
    MOJSTRANO POZNAM. A SI V TISTEM NASELJU KOT DRUŽINA “DELAVEC”

 • Janez

  TUNNEK !

  PA NE VE KAJ JE TO – “PETA KOLONA” Evo – par info o Španiji !
  Vsi poglejte – zanimivo. Fred Copeman se je iz komunista spreobrnil – v katolika ! L.R. Janez KOMENDA

  P.s. od razočaranja nad komunisti, VKP B STALINI, KI SO POMORILI 500.000 VERNIH ŠPANCEV.
  https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Peta_kolona
  https://www.google.si/search?q=fred+copeman+reason+in+revolt&client=tablet-android-samsung&prmd=inv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjMwr6SuOXTAhUKOxoKHbiyDtgQ_AUICSgB&biw=1280&bih=800#imgrc=uGRqZjs_ksx68M:

  • Fogglof Tunnek

   Čuj Janez, Queipo de Llano je novembra 1936, ko je vodil napad štirih bojnih skupin oz. kolon, ki so prodirale iz juga, zahoda in severozahoda proti Madridu, ki je bil pod nadzorom španske republikanske armade. Takrat je Llano izjavil, da ima peto kolono že v mestu… ta peta kolona je bila sestavljena iz fašistof, falangistof in drugih protirepublikanskih elementof…. Danes fSloveniji za peto kolonaše označujemo janšiste !!!

   • Janez

    Ja !
    Zadjič so bili v Parlamentu za “peto kolono” označeni ex KP, ZK ? A ne? L.r. Janez KOMENDA
    P.S.
    DAJ PREVERI TISTO SLIKO IZ ŠPANIJE. MORDA JE PA BROZ-TITO NA NJEJ.

 • centurion

  Tit Turnšek rabi povabilo v Ljubljana Polje, zaprti oddelek.
  Brez sarkazma.
  Si bo še kaj hudega naredil.
  Sledi napad z jurišnim oddelkom šem iz Lažgoš na
  parlament in izvedba puča…..

  • Primoz Papez

   Pa da se potem z JJ vsak dan gledata…
   Se bosta še pobila…

 • totex39

  Turnšek je vulgarni človek in je za svoja početja prav ponosen. Za njega obstaja samo odbor NOB, kar on povišuje in spoštuje in takega človeka je država imela zaposlenega na različnih mestih. Zato pa lahko imamo tako svinjarijo vsepovsod, ker se podpirajo taki slaboumneži.

 • Fogglof Tunnek

  A to ni vulgarno?:

  Janez Janša‏Verified account
  @JJansaSDS

  “Na neki FB strani javne hiše ponujajo poceni usluge odsluženih prostitutk Evgenije C im Mojce PŠ. Eno za 30€, drugo za 35€. #ZvodnikMilan.”

  • Demonkrat

   Kje je to?

   • Fogglof Tunnek

    Kar malo poguglaj…

    • Demonkrat

     Kaj naj vtipkam?

     • Fogglof Tunnek

      Malo se potrudi.

     • Demonkrat

      Ne najdem

     • Fogglof Tunnek

      Te se pa fpiši na tečaj računalništva…

     • Demonkrat

      Kam to?

     • Fogglof Tunnek

      Na Ljudsko univerzo na Ptuju.

     • Demonkrat

      Ljudsko?Zasebne ni?

     • Fogglof Tunnek

      Lahko tudi prideš fHaloze, bo te moja Julika naučila…ona dela z računalnikom fsaki dan fslužbi… Samo ne smeš je šlatat med učenjem…dobra baba je !!!

     • Demonkrat

      Kdaj pa lahko?

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, Janez Janša sicer ne slovi ravno po uglajenosti in empatiji, a tvit o prostituktah je ekstremen celo za njegove standarde. Besede, ki ne bi bile dopustne niti v s šmarnico podprtem umovanju za šankom vaškega bifeja, so se znašle na twitterju vodilnega moža velike stranke. Politični boj gor ali dol, presenetilo me je odkrito in globoko sovraštvo do žensk, ki veje iz tvita… označevanje tistih, ki se izmikajo moči moškega, za kurbe, je primitivna seksistična reakcija, ki izraža predfsem nemoč Ivana Janeza.

 • totex39

  Sramota je še to, da se za to nesramno izražanje Turnška mora pismeno opozarjati predsednika DZ, namesto , da bi že sam sprožil postopek proti njemu.

 • Franjo Trojner

  Prazni upi, Tit Turnšek se za izpad na 48. seji opravičil ne bo nikoli, kakor tudi Brglez njegovega izpada ne bo obsodil in od Tita Turnška zahteval opravičilo ne danes in ne v času svojega političnega in sicerjšnega živlenja, torej nikoli. Tako pač je, če živiš v državi kjer še kr naprej vlada rdeča politična opcija. Jezi me to sprenevedanje vseh treh vej oblasti, ki so jih polna usta demokracije in pravne države v resnici pa vsi delajo naprej, kot da se leto 1991 ne bi nikoli dogodilo.

  • Fogglof Tunnek

   Kdaj se je Janša za kaj opravičil… KDAJ ??????

   • Franjo Trojner

    Ma, a si ti šizofrenik??? A te preganjavica muči??? Ma kaj ima zdaj g. Janša z izpadom tovariša Tita Turnška. Na način, kako ti razmišljaš bi ti vsak psihoanalitik prvo takoj povedal, da si totalno nezrel in šele nato v uri ali dveh razložil zakaj je temu tako.

 • Fogglof Tunnek

  Janez Janša se svojimi seksističnimi in homofobnimi izjavami, s katerimi gobca v javnem prostoru, pofzroča veliko škodo, saj kot mnenjski voditelj svojih ofc utrjuje patriarhalne predpostafke, ki fse, ki niso moški, potiskajo v podrejen položaj… Problem je tudi ftem, da za svoj sovražni govor nikoli ne odgovarja, saj v toti državi očitno ni mehanizmof, ki bi mu gobec zaprli za vekomaj… Amen!!!

 • Janez

  No?

  TUNNEK !
  KAM NAJ POTEM PRIDEM PO TVOJO – BOLJ VREDNO ROBO .. TI NISI “DOMOBRANEC”
  TVOJO BOLJ VREDNO ROBO – MI BOŠ KAR DAL?
  A?
  Kam naj pridem ?
  V Haloze – ne. Tam te ni.
  V MOJSTRANO? Tam si ti, a v delavskem naselju – smer KR. GORA? Pridem ! L.r. Janez KOMENDA
  P.S.
  ŠE NEKAJ O BROZ-TITU IZ ŠPANIJE. POUČNO, ZELO.
  https://www.google.si/search?q=fred+copeman+reason+in+revolt&client=tablet-android-samsung&prmd=inv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjMwr6SuOXTAhUKOxoKHbiyDtgQ_AUICSgB&biw=1280&bih=800#imgrc=uGRqZjs_ksx68M:
  http://primorske.si/Priloge/Sobota/Najbolj–varovana-skrivnost-Josipa-Broza-Tita.aspx

  • joza joza13

   Tunek je res Haložan – skoraj Haložan. Haložani imajo namreč kar kvalitetna vina in šmarnica to ziher ni. Torej geografsko on skoraj sodi v Haloze.
   Ime mu je res Tona. Ni rojen v Zavrču. Deluje na Primorskem, v enem od hotelov.
   Po vsem, kar sem do slej prebral od njega zapisanega, sem precej prepričan za koga gre. Orožje mu je precej blizu…

   • Fogglof Tunnek

    Tak gledaj ka te nem fstrelo…točno med roge… Kapish?… In drži gobec, resno mislim !!!

    • joza joza13

     Aaa, grožnje?
     Zadetek torej. Moj zadetek!!!

     • Fogglof Tunnek

      Če ti mene poznaš, še jas tebe bolj poznam… Ne špilaj se…intenzivna nega še ma fraj postelje… Kapish?

     • joza joza13

      Nizko si padel Tona. Nizko.
      Pa kaj res ne moreš kaj bolj pametnega početi?
      Aja, veš…, ne bojim se te.
      Pripomočke sem prej mislil v drugem kontekstu, ne pa zato, ker bi ti bil tak strašen šic.
      Bova v prihodnje še kako rekla.
      Pa pazi na zdravje, ker intenzivna je velika jeba. Ti to veš…

   • Janez

    Saj!
    Me ta tip – od Tunneka – niti najmanj ne zanima !
    Samo?
    Hecam se – smešen mi je, ko tako prizadevno trosi dezinformacije tu –
    Po tem ok domoljubnem portalu !
    Bojo ?
    Že ? INŠPEKTORJI ZA DELO NA ČRNO – IMELI DEBATO Z NJIM. A ne ! L.r.
    P.s.
    Če tu “dela-smeti” na
    “ČRNO”, če plača?
    “KAJ DAJATEV – OD TEGA KAR “ZASLUŽI” ZA SMETENJE TU itd.
    Jaz?
    Sem fin, situiran gospod – s takimi “nelepimi” primerki kot je ta F. Tunnek ?
    Nočem stika. Ljubše so mi ok dae – za tango, flamenko itd.

    • Janez

     Dame – popravek zadnje vrstice !
     Ljubše so mi ok dame – za ples. Kaj bi jaz s “tem čudakom od Tunneka” Janez KOMENDA

     • Fogglof Tunnek

      Brez Tunek si ti nula…kapish?

     • Janez

      Ah!
      Daj no Tunnek !
      Saj – hec – mora – tudi biti ? A ne ?
      Saj vemo, da si hujši – kot vsak – ” d o m o b r a n e c ”
      Sebe in svoje imetje – bi že branil: le nesrečnim pravim domobrancem – ne priznaš !
      Jim ne priznaš – njih naravne pravice, do – njih samoobrambe – pred KPS
      naravne pravice – do samoobrambe – PRED KPS STALINSKIMI POLIT MORILCI !?
      A?
      Nisi bil v ZDA ?
      Tam lahko vsakdo, po Zakonu dovoljeno – lahko kupi strelno orožje – za SAMOOBRAMBO.
      Dobro
      “biznis”
      idejo imam zate :
      – količinsko si v pisanju tu – zelo ” priden ” – javi se GUINNESS KNJIGI REKORDOV !

      – “KNJIGA – TUNNEK E-MEDIJSKI ŠTOSI” – pa bi bila tudi? Prodajni hit? Verjetno.
      Morda bi koga ob branju tvojih “štosov” fršlok od jeze ali smeha !
      Jaz
      Sem humanist: priznaj, da si “domobranec”. Pa kot doslej – voli SDS ! L.r. JANEZ KOMENDA

 • ostrovrhar

  Brglez zdaj nima časa. V povprečenem spomladanskem dnevu svoj čas večinoma porabi za iskanje hrane, počitek in petje. Petje je podobno drozgovemu, ponavljajoči chit-chit-chit-chit ali vivivi, klici so pa žvižgajoči tui-tui-tui.

  Zato pred prihodnjo sejo. V Semenarno po patrone proti voluharjem in (rdečim) krtom. Boooom!

 • montyamp

  Ob propadu vsakega totalitarizma , pitanci nagačeni z megalomanijo svojih morilskih prednikov , skačejo kot veliki kruhoborec Tit Turnšek .
  Se pravi da smo na dobri poti .
  Fogglttunč se tudi že skriva po hotelih v Bolgariji .
  Podgane brezglavo bežijo , NA JURIŠ ……………………………….

 • Antonius

  Ne vidim potrebe, da se moralizira okoli pritlehnih zmerljivk, ki jih je izrekel predsednik zveze odsluženih borcev na račun prisotnih poslancev na seji Odbora za obrambo v slovenskem parlamentu.
  Njihove pravljice o junaških bitkah zoper okupatorja je pojedla miška Resnica, zdaj jim pa kaj drugega ne preostane kot, da z edinim argumentom postaranega kurca, branijo svoj nikoli zasluženi privilegij.
  Kaj se sploh skriva za fantomsko kratico ZZB? Zveza “združenj” borcev??!! Koliko združenj različnih borčevskih gibanj je pa sodelovalo v eNOBe, če pa revolucionarni komunisti niso dovolili nobenega druga odpora zoper okupatorja, kot samo pod njihovo enopartijsko komando?
  Mahnič naj ZZB vpraša, kakšna združenja različnih borčevskih gibanj združujejo, potem naj pa Turnšku amputirajo postaranega kurca, denar iz proračuna za izmišljeno ZZB pa ukinejo.
  Tako, brez nepotrebnega moraliziranja, preprosto in konkretno.

 • garfi

  oba sta ćloveška izrodka
  takšne imajo butalci radi
  namesto opravičila bi bila lustracija boljša
  lahko samo sanjamo kot pravi murgelski palćek

 • tohuvabohu

  Bravo Nova! Vedno je treba imeti pri roki temo za vabo rdečkarjem, da je potem drugje blažen mir.

  • Jovo Jamnica

   ??? Blažen mir je, ker je fse fkup kao bez veze

   • barbara rov

    Scanje f Tunnekoff sod ni nikoli brezveze. Bolj paše kot pa če se uščijem v sekret

    • barbara rov

     To so poskusili tudi vsi partizani, Stanovnik in Kučan, in , vsi se enotno strinjamo okoli tega

 • Rožle

  Jast, ko zagledam Tunneka se mi takoj prikaže tale ….
  https://www.smesnemajice.si/media/catalog/product/cache/3/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/8/1856_bajum_barum_1.jpg

  Po vsej verjetnosti tudi tako klepeta …

 • janez.pokoncni

  Ta pošast se lahko opraviči samo tako, da gre viseti iz dravskega mostu, od tam pa tja, kamor sodi – na oziroma v kup gnoja.

 • Argentinec

  Slovenci in Slovenke smo tudi jasno pokazali, da za zapornike tipa Ivan Janez Janša ni mesta v slovenskem parlamentu!

  • barbara rov

   Njemu je bolj mesto v evropskem parlamentu, tebi pa na Kotnikovi dresuri

  • totex39

   Pravi Slovenci vemo kdo je Janša, ti čifurski bumbar pa bolje, da utihneš.

  • Demonkrat

   Kdaj to?

  • Janez

   Samo !
   Ex KP, ZK “stalinčki” in ?
   – nezavedni Slovenci iz SD, SMC, DESUSA, ZL – so pozazali. Da so “stalini”L.r. Janez KOMENDA

 • Janez

  Ja?
  TUNNEK !
  Dobro si oglej tista dva LINKA !
  pod mojim zapisom o nesrečni Španiji 1936-1939.
  Kaj pa je BROZ ZA VRAGA POČEL TAM ?
  Baje ?
  Je izvajal, nadziral – ČISTKE, LIKVIDACIJE – trockistov – v Španiji – po naročilu NKVD in STALINA ?!
  Res?
  Neverjeten tip je bil – ta “naš” Tito ?! A ne ?
  Tunnek?
  A ti sliko od prave mame – GROFICE M, VELEPOSESTNICE – GROFICE -prave mame “našega” Tita ?
  A?
  Ti?
  Sliko grofice M. imaš ? Jaz jo imam.
  A?
  Misliš, da je sliko grofice M. DOVOLJENO OBJAVITI ? Ne vem. Tebe vprašam. L.r. JANEZ KOMENDA
  P.S.
  PAZI SE “ČISTKA” TIPOV KOT JE BIL “NEŠ” BAJE ČLOVEKOLJUBNI – TITO !

 • Fogglof Tunnek

  Fkateri stranki je največ bifših komunistof?… Bom dal en namig… ni leva ampak skrajno desna. Njihof vodja pa nima dosti las na glavi…pa bifši zapornik je!!!… A že veste?

  • Demonkrat

   HDZ?

   • Fogglof Tunnek

    eeeeeeeeeeeeeeeeeeee…napačen odgovor…

  • barbara rov

   Tunnek, SDS ne debatira veliko v DZ okoli rdečih belih. To je tvoj konstrukt, oziroma posledica Kotniških spolnih vaj in Murgelske dresure. Je pa skrajni čas da začneš ceniti Janeza Janšo saj ti je omogočil tvoj najljubši forum.

 • Duhec

  Zakaj bi se naj opravičil??? Za izjavo, da so poslanci lažnivi lulčki?! Ni potrebe…. to je resnica. Bravo stari… maš jajca.

  • Demonkrat

   Kakšna jajca?

   • Duhec

    Sorči, desni jih nimate…. ne morte razumet.

    • Demonkrat

     Kakšni desni?

     • Duhec

      Ej…. butli me ne rajcajo.

     • Demonkrat

      To je dobro

     • Duhec

      Kokr kdaj in kje…. pametni so v manjšini.

     • Demonkrat

      Kakšni manjšini?

 • Argentinec

  Ovce se počutijo prizadete ….. to je dokaz, da tudi živali čutijo. LOL

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, zadnja javnomnenjska anketa časnika Delo je pokazala, da se je SD po priljubljenosti zelo približala še vedno vodilni SDS????… Ka zaj, začelo se je, haa?… Še malo pa bo Ivan Janez spet plesal kolo žalosti !!!

  • barbara rov

   To so samo levičarske domneve…

  • Duhec

   SDS v taki obliki, stanju itd…. je najbolš, da sploh ni več v politiki, ker daje levim še večjo moč.

   • Demonkrat

    Kakšno moč?

    • Duhec

     Pa sej to je… še vedno so preveč humani.

     • Demonkrat

      Kdo to?

     • komar marko

      a rdečuhi? Ali je potrebna 14 pregradna stena?

   • Olga

    To bi vam bilo v veselje? Malo morgen! V državnem zboru dela samo SDS! Vsi ostali kimajo Plavemu!

  • Demonkrat

   Kaj je to Delo?

  • Dragan Krstič

   Ne povedo pa da so anketo sprovedli med svojimi naročniki, hahaha.

  • Olga

   Haha! Deset komunističnih zapovedi? Že videno!

 • barbara rov

  Nekdo v DZ bi se moral opravičiti za tiste nesramne besede. Tisto pač ne spada v DZ

  • Duhec

   Politična korektnost je navadn nateg…

  • Olga

   Nekdo iz DZ? Žalil je samo pleničarski “veteran” in lažnivec Tit!

 • komar marko

  svinjarija je to, da se zlorablja ime VETERANSJKA organizacija. In lajajojči pes dobiva KOTACIJO od države oziroma od nas davkoplačevalcev. In on nam tolmači zgodovino na SVOJ način, ker iam od tega KORIST! Ja rdečuhi so res zaplankani! A rabijo še kak dokaz o neizobraženosti?

 • Demonkrat
 • Jožef

  Ko zagledam komentar nekega FT, mi postane slabo. Že tako z obupom prebiram novice in komentarje po medijih, kajti že dolgo ni bilo ničesar lepega napisanega. Prvomajsko deževje je do dobra zalilo močvirje podalpskega rezervata živečih WW2 dinozavrov. Tidi zombijev, ki stegujejo kremplje iz močvirja je vsak dan več. Ljubo bog, kdaj bo prenalo deževati in se nebo razjasnilo, da bo lahko sonce posijalo in začelo sušiti močvirje.

  • Olga

   Ko bomo šli vsi odgovorno na volitve in se ne bomo izgovarjali na druge in se šli vsegliharstva! Torej je vse v naših rokah!

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, ka pa The Daily Stormer? A to poznate?… To je neonacistična spletna stran “The Daily Stormer” ki je hitro po fspostavitvi leta 2013 postala priljubljeno spletno mesto za rasiste. Ženske so tam cipe, temnopolti manjvredni, sumljiv judovski kabalist pa organizira genocid nad belopoltimi ljudmi !?!?

  A se vam zdi kaj znano?… Recimo z nekim našim portalom?… Retorika je skoraj popolnoma identična.

 • komar marko

  ha, ha, ha. Lokalni ŠERIF po pisanju NEDELJCA (ga ne berem, samo dobil sem informacijo) že sestavlja ministrsko ekipo. Stavit grem, da ne bo dobil več kot 6 poslancev in to na račun rdečuhov. Torej KOZA JULIKA VESELO MEKETA!

  • Olga

   Mogoče ga bojo pa prej zaprli!

   • Duhec

    Ja…. ker ga je Olga prijavla?!

    • Olga

     Kolikor vem imamo inštitucije, ki bi to morale delati po uradni dolžnosti!
     Moje orodje so volitve!

     • Krtača17

      Tvoje orodje je motika in okopavanje krompirja z zaprto fafulo.

   • komar marko

    ne bodo, ker so pOVEZANI. Preveč stvari se mu je že oprostilo, zato se tako veselo smeji!

 • Janez

  “Argentinec” !

  Daj – prevedi !
  – supet pomembni politično filozofski tango Discepola: CAMBALACHE, 1934 !
  Sicer !
  Te imam za blef Argentinca. Vsi iz Argentine – znajo – špansko !
  Torej!
  CABALACHE – STARINARNICA VSAKRŠNE POLITIČNE IN ETIČNE UMAZANIJE !
  Tudi
  Sebe boš našel – v tej pesmi : o “svinjariji” sveta. Prevedi. Sicer si zame? L.r.Janez KOMENDA
  P.S.
  ČE PESMI “CAMBALACHE” NE PREVEDEŠ, SI ZAME – PAČ? Plačan, slab pisun – tu.
  https://www.letras.com/enrique-santos-discepolo/345435/

 • Argentinec

  POSLANCI SO ZAME ENI NAVADNI LAŽNIVI KURCI! PIKA! ….. pardon …. KLICAJ!

  • Demonkrat

   Kakšni poslanci?

 • Argentinec

  Črna roka je bila pro-katoliška organizacija, ki je med 2. svetovno vojno izvrševala atentate oz. umore političnih nasprotnikov. Velja za eno najbolj kontroverznih organizacij, ki so bile prisotne na ozemlju današnje Slovenije med drugo svetovno vojno.

  Organizacija je ime dobila po znaku, odtisu črne roke, ki ga je puščala na mestu umorov, grozilnih pismih, letakih.

  Na letaku je bila roka z mrtvaško glavo in napisom: “SMRT OF” ali “ENKRAT SI UŠEL DRUGIČ NE BOŠ, SMRT KOMUNIZMU”.

  Po do zdaj znanih podatkih so začeli z delovanjem Črne roke protikomunistični borci, ki so se tako znebili predvsem terencev.

  Kazniva dejanja, ki jih je zagrešila Črna roka:

  Črna roka je ugrabila, mučila in ubila okoli 1.000 gverilcev OF-a in njihovih civilnih podpornikov. Navedenih je le nekaj izmed kaznivih dejanj:

  – 21. februar 1945: pet članov družine Hotkovič mučenih in ubitih v Žužemberku – oče, mati in tri hčere, Črna roka umorila 56 civilistov v Žužemberku

  – Noč 1. aprila 1944: šest ljudi – M. Franc, Gusti in Leopold P., K. Mara, Adolf O. in Ivanka O. – brutalno umorjeni na Jesenicah

  – 4. november 1944: Amalija Rob Z., umorjena s svojim otrokom

  – 22. junij 1944: oče Edward Z. s sinovoma in Dušan Edvard iz vasi Ponikve, ugrabljeni, nato pa brutalno umorjeni.

  – 2. aprila 1944 so bili umorjeni : Stefan in Helena O. iz Mirne Peči njun sin je bil partizan

  – ponoči 16./17.5.1944 trije moški – Martin R., Josip A. in Anton K.- umorjenih v njihovih domovih

  • Argentinec

   Lažnivi kurci pa poizkušajo spremeniti zgodovino.

   • Duhec

    Cerkvene miške bi naj ble etične, moralne in bi naj govorile sam resnico…. nelogično a ne?!

    • Argentinec

     Vsekakor!

   • komar marko

    si mislil lažnjivi kurčevi pravljičarji. Zapisi o krvoločnosti črne roke nihče ne negira in so dejstva že dolgo znana. Bili so iztirjenci, katerih se jaz sramujem. Kja pa druga stran, ki se prikazujejo kot ANGELČKI, pa nas cuzajo že 72 let, pa še vedno se množijo! Ja majski HROŠČI!

 • komar marko

  Poslušal sem BREZNIKA. Vse kar je povedal je resnica in lahko dokazljiva stvar. Ravno tako se zakriva, da je v LJUBLJANO prva vkorakal srbska brigada ob 5 uri zjutraj!

  • Duhec

   A to je ta, ki namest otrokom poje psom?!

   • komar marko

    a si mislila Seničko ali Katarco?

   • komar marko

    ali je ljubi na hiški ali še dela ali je na poslovni večerji?????????????????

    • Duhec

     Nič od tega. Doma je. Hvala za skrb…. a ti je všeč???

   • Krtača17

    Ta lahko po domače povedan samo svira kurcu hehehe

  • sodnikisozločinci

   To so nas v Ljubljani še v OŠ učili!

 • komar marko

  baje je odkrita VARNA ŠTALA KOZE JULIKE. Namreč dvorni norček je izginil!

 • Krtača17

  Kolikor je meni znano, je prvi zmerjal Breznik, Turnšek mu je pa vrnil in ni se zmotil glede lažnivih poslancev. Tudi s tem člankom spet zavajate in lažete. Uni k se mu pa še mlek suši okol ust je pa demokratično vzel besedo Turnšku, medtem ko je fašistu Brezniku brez opozoril dovolil govoričenje dalje. Zame samo še en dokaz kako sds stranka laže in zavaja. Skratka nič novega. Naslednje volitve bo sds videl samo s pločnika pred parlamentom. Pa še posnetek ki ga ta portal ne želi objavit in ga skriva ter spet zavaja:https://youtu.be/-_rcsR5vyzg

  • Olga

   Laž je nesmrtna duša komunizma!

   • Krtača17

    Od sdsa ne pričakujem drugačnega odgovora. Kljub posnetku in dokazom kdo je prvi začel pljuvat, boste sdsovci pardon domobrančki do smrti tajil resnico. Nič novga. Taki kot ste, v parlament definitivno ne sodite. Ste prevečkrat ujeti na laži.

 • Demonkrat

  Kaj je to kurci?

 • Fogglof Tunnek

  Janez Janša: “Na neki FB strani javne hiše ponujajo poceni usluge odsluženih prostitutk Evgenije C in Mojce PŠ. Eno za 30 evrov, drugo za 35 evrov.”

  Se mar JJ ne zaveda da je vojna z mediji strel v lastno koleno?…Ali si politični lider lahko dovoli tako nizkotno in vulgarno žalitef novinark?… Mar se ne zaveda da javnosti in volilcem stem prezentira svojo oliko in kulturo ki je totalno na podnu?… Mu ne kapne da zato izgublja politične točke? …na listi popularnosti je na repu! Očitno mu ne kapne! A to je njegof problem! Izbruhi njegovega nekontroliranega besnila in neinteligence pa lahko postanejo širši problem če pride na oblast.

  O TEM BI MORALI RAZMISLITI VOLILCI!… SLOVENSKI DRŽAVLJANI BODIMO PAMETNI !!!

  • Demonkrat

   Trump je zmagal

  • WatsonForus

   to si strel v prazno

  • Krtača17

   Ti tale Janša je pa dobesedno en velik tele. Prostitutko bo zdaj fajn drago plačal (čist nerentabilen), pa še pošte ni uspel prevzet. Tolko o njegovi nezmotljivosti….

   • Fogglof Tunnek

    Poštni nabiralnik ga jebe…

  • Triple6

   Saj je res žalitev, ker kasirata dosti več.

  • KIKI

   To pa ni bila žalitev, ker jim je dal dobro ceno, Janković bi jih
   jebal zatonj, če bi se mu “koja sviđala” – za Evgenijo in Mojco pa
   bi bil sex z opankarjem največja čast!

 • WatsonForus

  Bo Milan Brglez zahteval opravičilo Tita Turnška za vulgarne in zaničevalne napade v hramu demokracije?
  ———-
  kje pa upa !! ga v Murglah kastrirajo.

  • sodnikisozločinci

   Milči je itak robot, programiran s komunizmom, če program zašteka pa dobi flaško.

 • Krtača17

  Prav zabava me ta desna propaganda. Če bi poslušal samo janševo trobilo, bi človek mislil da je Turnšek v luft skočil kar tako iznenada, za brez veze. V bistvu je pa odgovoril na žaljivke fašista breznika. Ampak to je pac nova24

  • Fogglof Tunnek

   Desničarske oprode so ga sprovocirale…starega borca…

 • Demonkrat

  Kaj imajo delavci od te opcije katera vlada in ki so šli z trebuhom za kruhom ?

  • Fogglof Tunnek

   Kdo so to delafci?

   • Demonkrat

    Zanimivo.Levicar ne ve kaj so to delavci

    • Fogglof Tunnek

     Kdo pa so levičarji?

     • Anton

      Slabi ljudje, slabi…

     • Demonkrat

      Ti nisi?

     • Fogglof Tunnek

      Kdo si pa ti?

     • Demonkrat

      Altruist

     • Fogglof Tunnek

      Si prepričan? Ka pa če si egoist.

     • Demonkrat

      Samega sebe ne prepricujem.

     • marker

      To so tisti, ki imajo dve levi roki. Niso za nobeno pametno delo.

  • Franjo Trojner

   Tisti, ki so odšli so se vsaj rešili in si zagotovili napredek in blagostanje. In če bodo s takšnim tempom, kot odhajajo nadeljevali bo kmalu Slovenija en velik dom upokojencev. Sicer mi ni jasno od kod se bodo takrat penzije talale, a mi je kristalno jasna napoved Lahovnika, ki pravi, da bomo vsi tisti, ki danes delamo v Sloveniji na starost veliki reveži. Nelustriranci so nekoč zajebali našo mladost, zajebali so tranzicijo in s tem zajebali še našo sedanjost in bodočnost/starost. Mater bo v kratkem še zelo vroče, vrag je šalo vzel, zdaj gre za nas in naše talere, tu se pa tudi vsa milost konča, mar ne? Upam, da razumete kaj in zakaj se danes dogaja v Venezueli in kaj gotovo čaka še nas.

   • Demonkrat

    Plus pufe bo treba odplacati

   • neny

    daj nazaj kaj so ti dali NELUSTRIRANCI? TO PA NE, NOBEN.

 • Fogglof Tunnek

  Janša je bil…je… in bo najtežja cokla normalnega življenja. Dokler bo po zemljici gazil bo razdvajal in manipuliral in lagal… Tipično za ortodoksnega komunista ki se je prebarval iz rdečega v črnega…ali belega (gardista)… po nuji za obstanek.

 • Fogglof Tunnek

  DRAGI VOLILCI… Vera Ban je bila z fso svojo dušo in srcem pobudnica idej o demokratizaciji Slovenije in slovenske osamosvojitve… torej dveh idej pokojnega frontmena slovenske osamosvojitve Pučnika!… Bila je njegova najbolj zvesta spremljevalka! Po odhodu Pučnika pa je postala ena najbolj zvestih spremljevalk Janeza Janše in kar dolgo je verjela v njega, mu zvesto sledila, in ga zagovarjala!… In glejte, spregledala je! In njen odhod brez dvoma ima svoje sporočilo!!!

  • barbara rov

   nehej nakladat

   • Fogglof Tunnek

    Napisal sn samo in zgolj resnico…kapish?

    • barbara rov

     V tvoji pravljici manjkajo le še škrati palčki in leteči sloni

     • Fogglof Tunnek

      Žal Janševi volilci vendar ne mislijo, ne znajo in ne smejo! Ti si med njimi!!!

     • barbara rov

      Kako si pa to ugotovil

  • Janez

   Tunnek !
   Gospa Ban – je gospa – v letih. In si zasluži svoj – mir !
   Boš moral g. Janši in SDS začeti davek plačevat – “obrabnino imena Janša in SDS”
   Saj vem !
   Da te leta dajejo – pa da bi šel zdajle – rad – spat !
   Ena original ! ,
   HALOŠKA PESEM – TEBI TUNNEK – ZA. – U S P A V A N K O !
   “Jaz
   se ne bom nikdar ženil – ledik bom ostal !
   Mene bodo pokopali – dali – v črno zemljico ” Oooo ! Je haloška ? L.r. Janez KOMENDA

   • janez cepec

    Ti si tud že u leteh, pa bi si tud zaslužu svoj mir. Zato ti vsi, ki ti želimo dobro predlagamo, da greš na oddih na prelepo Gorenjsko, v lepo vasico, Begne imenovano, kjer bodo poskrbeli za tvoje telesno, predvsem pa duhovno ugodje. Prvoš si, ne bo ti žou.

   • Fogglof Tunnek

    Pa s kakimi prsti ti tipkaš po tipkovnici?… Ka maš debele in spokane od morda in apna? Ali te že jebejo male sive celice?… Nekam zmedeno nonstop pišeš !!!

    • janez cepec

     sive celice ga ne jebejo, ker jih nima

   • KIKI

    Gospa Ban je častitljivo odkorakala v svoj mir in se ne gre več
    politike! Prav ima! Kučan pa še kar plazi okoli, čeprav je že v
    penziji in se dela velikega politika, čeprav je že pošteno
    bebav!

 • Fogglof Tunnek

  Janšo so že in še ga zapuščajo vidni in pomebni člani SDS! Ne v parlamentu ne zunaj njega ni videti, da bi kdo hotel sodelovati s SDS, dokler jo vodi Janša. Čim dlje bo stranka fstrajala pri svojem precedniku, tem bolj se bo bližal njen konec! A odhajajoči so to že spregledali! In verjamem da to ni konec!

  Ban…Brejc…Celec…Čuš…Hvalica…Jambrek…Jordan…Likovič…Mate…Pepelnak + 20…Pukšič…Pojbič
  Ramšak…Rupel…Rupar…Turk,…Virant…Zamernik…Lah…Gregorič

  Zapuščajo ga njegove dosedanje stranke-sateliti Nsi na čelu z Novakovo in SLS na čelu z Zidanškom!!!

  Mislim, da z mojim prihodom na ta portal bo mu obrnilo hrbet še več ljudi…tudi na tem portalu!!!

  • KIKI

   Najbolj zaželjeno bi bilo, če bi iz portala izginil ti, rdeča gnida!
   Za člane SDS naj te ne skrbi! Oglej si vaše, ki skačejo iz stranke
   v stranko kot kobilice ! To pa je kader in pol!

   • Fogglof Tunnek

    Ka je to rdeča gnida?

    • KIKI

     Ti, s pametjo ene uši tvoje kozeee!

  • barbara rov

   Tunnek,veš kaj, po moješe Janševa žena ne pomisli na svojoga moža kot pomisliš ti. Spat pejt. Deci,plenice pa spat.

   • Janez

    Ja ja !
    Se strinjam.
    Tunnek več miisli na g. Janšo – kot nanj mislijo – njegovi domači !
    Že?
    Prav obseden je Tunnek – z J. Janšo. Nenormalno – o b s e d e n ?
    A?
    Je Tunnek – “psihič”?
    Janša Tunnka sploh ne pozna. Tunnek pa nonstop o J. Janši. Nro. L.r. JANEZ KOMENDA

    • Fogglof Tunnek

     Janša zelo dobro ve kdo sn jas…zato me ne upa brisati !!!

     • barbara rov

      Tunnek, ti greš še njegove spodnjice ovohavat in analizirat, tako si obseden z njim. Pregrevaš si rdeči čip. Ohladi ga. S šmarnico. To, da se ha sedaj Stanovnik hihita, pa nima nobene veze s šmarnico…

  • marker

   SLS in NSi so bela garda na desnici.

  • Kr En Boštjan

   važno, da ga pamet ne zapusti, tako kot nekatere……

   • Fogglof Tunnek

    Likovič je zapustla pamet… fčlanila se je v Primčevo klero-desničarsko stranko GOD… Baba na stara leta moli in je postala Primčeva priležnica !!!

  • Janez

   Tunnek ?
   A to si naštel priimke vseh žensk, ki te niso marale ?
   Za
   žive polt stranke je pa čisto normal,, da ljudje prihajajo in odhajajo ! L..r. JANEZ KOMENDA

 • marker

  Brglez bo zaščitil Turnška. Kot pribito!

  • Fogglof Tunnek

   Pravilno!!!

   • Kr En Boštjan

    V bistvu je treba slaboumne, ki si sami ne zanjo pomagati, vedno zaščitit. Tko, kot naprimer v Polju za mrežo….

  • KIKI

   Tu nastopi znana sodno ugotovljena “neprištevnost”
   za starega fosila, ki ropa državo že pol stoletja!!!
   Zgodba, nam vsem znana!

 • Novakec1

  Turki(sh Airlines) napadajo Noro 24TV. Po 200 ali več musličev na dan preko Airporta v MB

  • Olga

   A imate vse točke?

  • KIKI

   Vidiš, vidiš, pa je >Fištra uspel! ….In še nov hotel jim
   je postavil v centru mesta, ki bi brez musličev ostal
   čisto prazen! Arsenović look.za EU denar!

 • VERZIFIKATOR

  Šankovska

  MILE IN VIKI

  S turna pesem ko zvonov je pela,
  dva bojevnika, dva veterana,
  skupni stvari na vso moč predana,
  tak pogovor danes sta imela.

  »Viki, a se boš kaj opravičil?«
  Mile z motnimi očmi sprašuje,
  Viki komajda še pogleduje,
  kot da kdo bi ga z odmerkom pičil.

  »Kdo, a jaz, a opravičil tebi?«
  Viki vpraša, enega spet srkne,
  preden zopet v letargijo mrkne,
  nekaj zamrmra še sam pri sebi.

  »No, za vsak primer, saj veš zakaj,«
  Mile zdaj pogovor nadaljuje,
  sogovornik pa ga le opsuje,
  naj potegne, butec, se nazaj.

  »Sam si, Viki, si nastavil zanko,«
  Mile zmore komajda zjecljati,
  pa potem za silo še dodati:
  »in morda precej boš piskal tanko.

  Tanko, če te doleti zapoved,
  ki jo zdajšnji hišni red zahteva,
  ta pa, kakor veš, tako veleva:
  alkohola točenja prepoved.«

 • KIKI

  Brglezov Milan bi si dal raje kaj odrezat, kot pa malo
  zaropotat nad starim ogabnim fosilom; strah ga je kot
  psa, da ga bo kakšen borec “smaknil” s prestola, da o
  Kučanu ne govorim….on bi bruhal ogenj!!!

 • Olga

  Bravo Nova 24! Levakom se meša od komunističnih zapovedi! Imajo že privide!

  • barbara rov

   Ja Tunnek vidi Janeza že okoli 25x na sekundo…noro, noro…

   • Fogglof Tunnek

    Tudi Urško vidim…golo…brez hlačk in moderca… Ka si nor…mi že stoji…tak da mi koža na hrbtu poka !!!

    • Anton

     Mekete mekete julika zate je…..

    • Anton

     Neč ti ne stoji sm scat te tiši.

    • Demonkrat

     Delirium tremens?

  • janez cepec

   ma zmešana si ti, sam še niso pogruntal od kuga

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, bo kdo tresno dva deci šmarnice?

  • Demonkrat

   Dva deci?

  • joza joza13

   A ti trezen sploh funkcioniraš?
   Samo vprašam…

   • barbara rov

    Sej je očitno, da je nenehno na obratih, ves se že trese…

  • joza joza13

   Tone, pazi na holesterol. Nekam “puno krupniji” si mi postal.

  • barbara rov

   rdeči pesjan, scanja od tvojega gospodarja Stanovnika ne deli z drugimi. spoštuj 3 komunajzarsko zapoved ki pravi, da morajo rdeči prifunkjenci kot si piti scanje. Pa ne pozabi drkat tičev naKotnikovi. Spizdi.

 • Anton

  Kje ste pa še vidl da se je kakšen rdeč penis opravičil?

 • Janez

  Ti!
  Jo kar spij – pa tole pesmico !
  Si zapoj !

  “KJE STE MOJE HALOZE ZELENE ?
  TU, KJER BIVAM – TU – ŠE KOZE NI NOBENE !
  PIŠEM
  PIŠEM – DAN NA DAN !
  VSI ME PLJUVAJO
  SEM – VES ŽE OPLJUVAN !
  JAZ SE BOM KAR NA ŠTRIK OBESU
  TUD, ČE ME – HUDIČ – BO ODNESU !
  PIŠEM, PIŠEM VSAKI DAN, OD POLITIKE SEM – ŽE ČIST BOLAN ,, ZASPAN. L.R. Janez KOMENDA

  • janez cepec

   če ti bojo u Begnah slučajn štrik uzel, uhka pas za hlače ponucaš

  • Janez

   To !
   Je Tunnekova večerna pesem, serenada. A ne veš? Saj sta ja kolega ? L.r. Janez KOMENDA

 • samsara

  Tovariš turnšek je vendar ‘naš’ in kot tak si zasluži drugo priložnost….
  Saj drugič bo pa priden, no. Saj ni tako mislil.
  A ne tit, da bo poslej priden.

 • piko8

  Zgoraj na sliki dva “PRIMATA” ki sodita v ŽIVALSKI VRT ne pa v “HRAM” demokracije!!!!!!!

 • janez cepec

  Mahnič, pig face, A JE TO – 4 president

  • Janez

   Jaz
   Sem human, smilijo se mi ljudje,, ki se brez haska – nekaj trudijo !
   Presmica
   Tebi za lahko noč !

   “PIKA – POKA
   JANEZ CEPEC TOLČE SLAMO
   TOLČE SLAMO – PRAV VSAK DAN.
   GLEDA SLAMO – NIČ NI ZRNJA !
   SAMA PRAZNA SLAMA DAN NA DAN
   STOKA – JANEZ – JOKA !
   VES MOJ TRUD JE ČIST – ZAMAN !
   Bo ves trud poplačan – čez in čez – ni se trudil upa brez. Volil bo za SDS. L.R. Janez KOMENDA

   • Taisia

    branjevka jansisticna, za svojega firerja bevskas tu noč in dan, get a Life!A si ne bi kakšno žensko poiskal pri teh letih, aja da te nobena ne mara, ja saj to maš pa prav.

  • barbara rov

   rdeči prašič, spel se nazaj na Kotnikovo, da boš zadovoljil svoje prijatelje. Spizdi rdeča gnida se ne vračaj.

 • Steiermark

  Ali je pozabil, da se ima tudi on za opravičiti, Slovnecem in prositi za odpuščanje, ob izrečenih besedah, ki niso vredne človeka ampak zločinca, ob svojem “naravnem pravu”?

  • Janez

   Po!
   Naravnem pravu !
   So se slovenski fantje in očetje – domobranci – imeli naravno pravico braniti se. JANEZ KOMENDA

 • Janez

  Proslavimo !
  13.5. 1717
  je bila rojena – 300 ler – M A R I J A T E R E Z I J A – NAJBOLJŠA VLADARKA DOSLEJ !

  Naši ex KP, ZK – SD, SMC, DESUS, ZL – ji ne sežejo niti do gležnjev ! MARIJA TEREZIJA – 300 LET !
  Priredimo
  Lep koncert z glasbo W.A. MOZARTA

  IN Z
  NEKAJ GOVORI DOBRI, NAJBOLJŠI VLADARICI – MARIJI TEREZIJI – V ČAST ! L.r. Janez KOMENDA

  • Novakec1

   Bo Violeta prevzela žezlo.

 • Fogglof Tunnek

  Fsi spat !!!… Dovolj je blo!!!… Lahko noč !!!

  • barbara rov

   Tunnek, tvojega gobcanja je dovolj 5 minut po vstopu na ta portal. Deci, pokrižat, zmolit 10 rdečih zapovedi plenice pa horizontala. Si zastopu.

   • Fogglof Tunnek

    Za tebe isto velja… SPAT !!!

    • barbara rov

     tišina.

     • Fogglof Tunnek

      pssst

     • barbara rov

      Tunnek izgubi se že v horizontalo, kučan čaka da ti pove pravljico. Črta

  • cosmosjasnovidec

   Nisem nikjer videl,da je tebe kozojebec kdo kaj vprašal.

  • Janez

   Ja !
   Vsi spat !
   Ampak !
   Pozabil si mi povedat :
   ali je dovoljeno objaviti sliko tudi – mame- grofice ?
   – od tega krvavega CHOPIN- pianista J. BROZA ?
   Kaj misliš?
   Koliko trockistov – je “očistil” v njegovih čistkah v Španiji ? Pazi se “čistk” JANEZ KOMENDA
   https://www.google.si/search?q=josip+broz+klavir&oq=josip+broz+klavir+&aqs=chrome..69i57j0.15895j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=oB2V0Vb1TJ4upM:

  • Janez

   Ampak – Tunnek !
   Odkod
   Mariji JAVERŠEK – NAZIV – G R O F I C A , pa veleposesti pri Szegedu itd. L.r.JANEZ KOMENDA
   P.S.
   TO JE VSE TAKO ČUDNO: mama grofica, pa Kumrovec, pa klavir, pa čistke trockistov ? Zmeda

 • cosmosjasnovidec

  Tej komunajzerski gnidi se že po faci vidi,da je rojen morilski izmeček.
  Me samo zanima koliko jih je gnusoba lažno odcinkaril za časa komunajzarske “titove” diktature,da so končali na golem otoku ali pa pod rušo.

  • Fogglof Tunnek

   Oproda pasja… SPAT !!!… Brez drkanja prosim, babe itak nimaš !!!

   • barbara rov

    Ni večje rdeče pederčine odtebe. Spizdi od koder si se privlekel tdeča napumpana gnida

 • sprehajalec

  Vrana vrani ne izkljuje oči, pravi ljudska modrost. Nič ne bo, dobil jo bo pa Mahnič, če mene vprašate.

 • Janez

  Bravo gospoda Mahnič in Breznik !
  Ta
  Dva? Baje dostikrat “nabrglani” in “titov turnček” ? Bosta pa verjetno šla na eno “šank debato” –
  ” ti kva je ungau une tuko ungavu kva je pa sploh hotu?” Nekaj takega bo ? L.r. Janez KOMENDA

 • Iza Demos

  “…………..Državni zbor ni mesto za zaničevalne in vulgarne izpade proti komurkoli…..”

  A to velja za naš parlament? Zanimivo…………..po .magnetogramih sodeč bi rekla, da je.

 • Janez

  Sestavimo – P E T I C I J O !
  Za
  PODPISOVANJE ZAHTEVE ZA
  URADNO PEISKAVO IN
  SODNO
  OBRAVNAVO IN OBSODBO KPS, KPJ, ZKS, ZKJ STALINIZMA KOMUNIZMA 1936- 1941- 1945 -1990.
  TER
  POLITIČNO IN SODNO OBSODBO !
  KPJ, KPS KIDRIČ R. SLOVENIJA – POLIT UKAZOVALCEV, KOORDINATORJEV IN GLAVNIH POVELJUJOČIH !
  Maj-avgust 1945 !
  NESODNI KPS, KPJ STALINISTIČN KOMUNISTTIČNI MNOŽIČNI POMORI NA NAD 600 MORIŠČIH !

  KPJ, KPS STALINSKO POLIT NESODNO POMORJE CCA 20.000 UJETNIKOV, CIVILISTOV. –

  NASPROTNIKOV KOMUNIZMA, STALINIZMA !
  Uredimo to po 72 letih, uradno, sodno in državno na nivoju R. SLOVENIJE ! L.r. JANEZ KOMENDA

 • samotoje

  Takoj podpišem. Zdaj ima Brglez enkratno in težko ponovljivo priložnost, da pokaže, kako on razume moralo in etiko. Dejanja štejejo, a ne?

 • domovina mili dom

  Pozabite na opravičila te klike in njihovih podpornikov.

 • MižekFiga

  Nazaj v gmajno bi nagnal oba (Brglota in Titota) torej tja kjer sta izgubila človeško dostojnost in demokratična merila. Gre za “naravno zakonitost”.

 • freedomfighter

  kdaj se boste pri nas nehali kregat o preteklosti…edina država na svetu smo kjer se še vedno ukvarjamo s temi 80 letnimi spranimi komunisti…koga briga za njih še 10let in bodo vsi pokojni mene pa zanima kaksno bo čez deset let stanje v naši državi in če se bomo ukvarjali s temi neumnostmi ne bo šlo nikoli na bolje

  • domovina mili dom

   Bilo jih je 10.000, sedaj jih je 25.000. Tebe pa zanima kakšno bo stanje čez 10 let. Dokler se bo teh 25 K vtikalo v državne posle, imaš na tnalu kje smo. Oni strašijo s preteklostjo in grozijo. Torej kaj narediti? Imaš predlog? 600 mio so že izcuzali ti, za katere praviš, da jih pustiti na miru. To niso neumnosti, to je de fakt, ki bremeni Slovenijo. Vse bi bilo prav, če bi ti svetovni osvoboditelji bili tiho na balinanju ob dva deci in obujali spomine, ne pa da se vtikajo v politiko in celo asistirajo in se gredo maškarado pri vseh državnih proslavah.

  • Olga

   Glejmo naprej…! Že poznan slogan Ljudmile in Kućana! Narod mora poznati svojo zgodovino!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!