“Bolj kot roka bolijo dejstva. #policija #mafija”

Namesto tedenskega pregleda dogajanja na Twitterju objavljam komentar in vtise fizičnega napada name ob četrtkovem shodu Odbora 2014 pred Vrhovnim sodiščem RS (!). Modrice in oteklina, kot piše tudi v zdravniškem izvidu, so tretji dan še vedno prisotne, kar pomeni, da je imel napadalec zares (!) močan prijem.

A bolj kot roka, bolijo dejstva, ki so se pokazala ob tem. Verjemite mi, da me tako ‘rdeči džihadisti’, kot so se sami poimenovali, kot policisti, ki naj bi varovali dogodek, zelo dobro poznajo in vedo, da sem novinarka (Demokracije). Pa tudi, če me ne bi. Namesto mene bi lahko ‘rdečezvezdnike’ fotografiral kakšen naključni mimoidoči, kar se pogosto dogaja. Večkrat sem jih namreč videla fotografirati tako vztrajnike kot maškare na drugi strani ceste. Njim se ni bilo treba identificirati in umakniti. In na sebi niso imeli napisa ‘press’ ali pa novinarskih izkaznic. Umakniti sem se morala jaz, Petra Janša, novinarka Demokracije. Ker ne, da sem za komunistično mafijski režim drugorazredna, za njih ne obstajam oziroma ne bi smela obstajati.

Zato tudi režimsko Društvo novinarjev Slovenije molči. Za njih obstajam le takrat, ko me je treba obsoditi na nekakšnem režimskem ‘častnem’ razsodišču. Molčijo tudi vsi režimski novinarji. Zgovorno. To je prvo dejstvo, ki boli bolj od modric.

Drugo dejstvo, ki boli, pa je, da so prisotni policisti videli, da se eden izmed ‘rdečih džihadistov’ pripravlja na fizični napad name, kar je razvidno tudi s fotografije. Stali so namreč tik ob njih in so videli, da je napadalec odložil transparent, ki ga je držal še z nekom, a ga pri dejanju niso ustavili. Dopustili so, da me je fizično napadel. Koga policija zares ščiti? Mene v tem primeru zagotovo ni. Še več, po fizičnem napadu (kar je zapisano tudi v uradnem predlogu za pregon), me je eden od policistov popisal kot največjo kriminalko. Kaj pa je poslanstvo novinarja, če ne fotografiranje in poročanje? Sprašujem se, kaj bi bilo, če bi napadalec imel s seboj tudi kakšno hladno orožje (nož, boksar …) in ga uporabil? Bi name spustili še policijskega psa, če bi ga pripeljali s seboj?

In še tretje dejstvo, ki boli bolj kot desna roka, s katero pišem. Policist, ki je podpisan pod predlog za pregon (za zdaj še neznanega napadalca, ker se po zakonu varuje osebne podatke storilcev), me je ob koncu pričanja še opozoril, da sem naredila prekršek. ‘Kakšen’, sem ga vprašala. ‘Šli ste čez cesto, kjer ni prehoda za pešce.’ ‘Bom dobila kazen’, sem ga še v šoku od napada in neposredovanja policije vprašala. ‘Ne. To je za zdaj opozorilo,’ mi sarkastično odgovori. Si lahko predstavljate moj izraz na obrazu?
Mimogrede, dva policista sta po shodu Odbora 2014 pristopila do mene in me spraševala o mojih nadaljnjih postopkih. Zanimivo. Predlog predloga pregona je tako podan na tožilstvo. Ali bo slednje ukrepalo in sprožilo kazenski pregon zaradi kaznivega dejanja lahkih telesnih poškodb? Ali bo predlog zavrnilo in ga kaznovalo le s 250 evri zaradi kršenja javnega reda in miru?

HVALA!

Ob tej priložnosti se res iz srca zahvaljujem VSEM, posebej vsem novinarjem in novinarskim hišam ter novinarskemu Združenju novinarjev in publicistov (ZNP), za vso izraženo podporo, lepe misli ter obsodbo dogodka.

Pozdrav pa tudi raznim kekom, ki na Twitterju opravičujejo modrice na roki in vsa dejstva kot je npr. neposredovanje policije.

In tako, kot sem vprašala policista na Policijski postaji Ljubljana – Center, če ima otroke, sprašujem tudi vas. “Lahko vas je strah za njih, da živimo v takšni državi,” sem odgovorila njemu in tudi vam, ki berete ta zapis.

Petra Janša

 • dr Janez Sveti

  Če se takšen ali manjši incident zgodi novinarki nacionalne TV, bi o temu poročali na začetku vseh novic in kup psihiatrov antropologov, biologov,živinozdravnikov, gozdarskih tehnikov, vse organizacije LGTB, bi imelo o napadu komentarje in podajalo analize družbenega razpada in nemorale, fašizma, rasizma in nacionalizma
  DR Janez Sveti svetovalec Eugenije Carl

 • resnicaboli

  Pri nas nič ne deluje ne policija ne inšpekcije ko jih rabiš jih ni oziroma se sprenevedajo. Sem inšpektorju za varstvo okolja dejal naj ugotovi kam gre blato iz zbiralnika pri avtopralnici in je odgovoril da ne more. Sem tržnemu inšpektorju prijavil da komunalno podjetje zaračunava storitev ki je ne opravlja seveda ni nič naredil. pokličem policijo da nekdo kuri smeti in da je bil celo noč smrad prideta do mene dva mlada policaja in me vprašata kako naj prideta do mesta kjer gori in dekle policajka ješe rekla da to gori listje a se listje lahko kuri? Seveda ni bilo listje ampak odpad plastika in podobno. To je za zelena Slovenija po Cerarju.

 • Anthon

  Zagotovo vsak dan vse izpostave ministrstva resnice producirajo enako prečiščene “novice”. Pač samo tiste, ki so v skladu z mainstreamom, drugega nič. Tudi drugi sodelavci velikega brata ne reagirajo, če dogodek ni mainstreamovski. Zato uradno resničnih nefriziranih dogodkov skoraj ni.

  V Ljubljani se bo morala zgoditi masa ljudi, ki bo tako kot ob razglasitvi plebiscita, počasi in dostojanstveno, zalila ljubljanski center. V spominu imam tedanje smetarje in druge tedanje retencijske ljudi, ki so ob tem dogajanju od strmenja pozabljali zapirati usta. Takšna masa še zmore zbuditi rešpekt in strmenje pred zblojenim človekom, ki ga ministrstvo resnice dan za dnem grobo masira z lažmi in dezinformacijami, da bi ga sčasoma naredilo popolnoma imunega za detekcijo resnice in pravice.

  Parlament v Sloveniji je zlorabljen. Smcjevci v njem so navadna izpostava ministrstva resnice iz ozadja, zato bodo resnično potrebne množice.

  Živela Petra Janša!

 • bolimeđoko

  Jeeej uboga Petra….. pa, a se je tem ljudem čist zasukalu, da se gredo takole spravt nad žensko pa še novinarka je. Ti nimajo čist poštimano pod streho, naaa .
  Sramota !

 • dež

  Če bi jaz napisal ta prispevek, bi objavil tudi ime in priimek policista. Ne glede na to, kaj to potegne za seboj. Gospod in njegov kolega sta očitno spala med delovnim časom, če nista zaščitila novinarke, ki jo je napadel provokator.

  • Steiermark

   “spanje” imajo tudi v opisu svojega delovnega mesta, ko se gre za “sovražnike režima”, ki jih oni, potem dodatno “tepihujejo”, vse v načrtu o uničevanju slovenskega naroda – slovenski narod, po njihovo, nesme poznati njihovih namer in resnice o njih, hlapcih jugokomunajzarske tiranije!

  • stajerc5

   Saj je prav, kar si napisal, samo tisto z gospodi zamenjaj drugic z tovarisi…

 • domovina mili dom

  Petra niste prestituka javnega kupleraja. Tam te javne damice tožijo za duševne bolečine, če jih samo pogledaš. Spomnimo se Popovičeve izjave o Evgeniji.

 • totex39

  Ob tem dogodku se vidi dvoličnost rasističnih institucij v naši državi.

 • Steiermark

  Pri nas je, žal, hudi delkit, če ne pripadaš čefursko jugokomunajzarski fašistični intelektualno obubožani “eliti”, ki nas tepihuje in sfukava na vse mogoče načine tako z oblasti, kakor tudi vseh njenih stebrov, policije, sodstva itd., , ter nam ne priznava človekovih pravic, nam , avtohtonim v Sloveniji, ki se na različne načine trudijo, že od 1918 leta dalje, da bi nas iztrebili (najprej z balkanskimi ćefurji, ki so , posebaj po letu 45, najprej poklali več kot 200.000 poštenih Slovencev, med njimi tisoče otrok, danes pa njihovi potomci in miselni nasledniki zasedli vse pomembne pozicije, tako v sodstvu, gospodarstvu, vladi, danes pa jih želijo “okrepiti” z dovažanjem muslimanske teroristične populacije…..ki ima isto mentaliteto, kot so jo imeli titovi jugosi, po 45 letu, ko so iztrebljali pošteni slovenski narod, , hudi delikt pa je tudi, da se pojavlja neka, prava in resnici zavezana, slovenska novinarka, ki si dovoli, da jih vznemirja z svojim priimkom, ki predstavlja za njih grožnjo, za te gangsterje in njihovo delovanje v Sloveniji, saj vendr samostojna in svobodna Slovenija, nikoli ni bila njihova najintimnejša misel, katere tudi danes ne priznavajo in se z njo nemorejo spoprijazniti….danes pa, ko so nam Slovenijo vkradli, držijo vse v svojih umazanih, jugokomunajzarsko mafijskih krempljih. Torej Petra Janša je KRIVA, ker jih spominja in opozarja na njihovo zločinskost ter jim s tem vzbuja strah pred koncem njihove vladavine, ki je zelo blizu, bolj kot si njihova invalidna miselnost sploh predstavlja! Živela Petra Janša, živel Janez Janša!

 • centurion

  Tipu s prve fotke bo treba na sredincu, ki ga izpostavlja
  členke v nasprotno smer polomit, da bo prst prostobingljajoč.
  Besede ta golazen ne razume, saj nima s čim. Možgane ima samo
  zaradi ravnotežja. Male.
  Razume samo fizično bolečino. Berglo.

  • Steiermark

   Nemoreš zameriti ćefurju z iztegnjenim sredincem, ki ga je malo pred fotografiranjem potegnil iz svoje smrdljive balkanske ri…..ti…. se mu je zaskočil in tako deluje “antirevmatično” , ko ga potisne na toplo sebi ali kakšnemu svojemu “burazeru” – ni kaj: higienskije i toplije, predvsem pa antirevmatično ….

   • stajerc5

    Daj, ne seri, to mu je marenda- meza…, mmmm!

 • antimur

  Prihajajo časi in to z velikimi koraki, ko se bo kučanistična golazen poskrila v mišje luknje in jim ne bo pomagalo niti skrito orožje udbašev ter razpadajočih borcev.

  • Artur

   Upam ,da čimprej vendar ne vidim nobenih niti P od proterstov a la Poljska Mađarska , Makedonija….. rdeči đihadisti so pripravljeni in že posegajo po nasilju državljanov kaj pa naši domoljubi , čakajo, da vrag dokončno vzame šalo potem ,ko bo že prepozno.Torej pri kom bi morali najprej začeti …. lomiti sredince?

   • Steiermark

    dajte si jih kar med sabo – topli južni bratci!

 • Miha

  Petro še klošar ki ga je nadleogovala ni maral in jo je odrinil. Zdaj pa se kuja.

  • RATATA

   A ne bi blo bolj pametno, da bi žgance pihal, kot pa da tu nekaj pišeš.

  • Steiermark

   miha, saj imaš dva sredinca, ki ti zadostujeta, da začepiš usta in tazadnjo, da ti tvoja driska nebo uhajala iz vseh lukenj……

  • stajerc5

   Ja, poglej ga, Miha, ki ga tunekovi kozi v rit piha, mmmmm, je fajn?

 • xtc

  Ko se oblast prične posluževati takih nizkotnosti se ve ;da je na Venezuelski avtocesti v eno smer:Je pa to tudi dokaz;česa vsega se misli še leva oblast posluževati za obstanek na oblasti:Seveda pa velja opomniti nekaj_policaja;ki sta bila tam sta imela že preje jasna navodila in tudi kako morata postopati;žal sta le dva državna čuvaja;ki če pač ne poslušata navodil rdeče druščine preprosto dobita knjige:

 • xtc

  Bolj se bo moć rdečega klana majala nizkotnejši bodo udarci:Ne biti presenečeni;ko se bodo ob takih zborih naenkrat na nasprotni strani pojavili kot nekdaj v Nemčiji slovenska različica rdečih SA oddelkov za obračun z motečimi vztrajniki in še kom in vse to z namenom vzpostavitve diktaturein obdržanje oblasti:

 • Goran Hvala

  So to novinarji ali blogerji?

 • Olga

  Ovaditi je treba tudi policista!

  • Steiermark

   Poglej si , kdo v glavnem opravlja ta hlapčevski poklic – njihovo poreklo, pa ti bo vse jasno!

   • stajerc5

    ….iciciciciciciciiiiiii…..

 • tramal

  Ja,ja še vedno imamo miličnike in ne policaje.Še vedno velja da če hočeš biti policaj oz. miličnik da moraš v kumrovško šolo ,da ti najprej operejo možgane.

  • Levicar nikoli! … in hetero

   Za it med milicarje pomaga tudi, ce si cefur…

   • stajerc5

    Najvec je tistih, ki se FDV niso mogli sklamfat, oz. niso imeli denarja za Dipljom iz beoooogradske stanice!

   • tramal

    Polovica jih je tako čefurjev.Vodi jih srb uroševič

 • Shalalabayzer

  Mimogrede…policija mora po zakonu posneti vsake proteste (in tudi okolico); seveda so tudi vse tole posneli.

  Ampak,najbrž se bo posnetek nekam “skril”, kot je navada pri policiji

  • Steiermark

   V kakšen namen snemajo in za kaj uporabljajo te posnetke? Očitno, z namenom zaščite sfukatorjev in tepihovalcev na oblasti…..

   • primsek

    Največji sfukator so tablete. Iznoriškega so že dobro sfukale

 • Mantadea

  Policija je represivni organ, ki deluje po navodilih vladajoce mafije, zato je pricakovati od njih delovanje v korist drzavljanov velika iluzija. Tudi sama imam zelo slabe izkusnje z njimi, ko sem prijavila kaznivo dejanje bivsega, so se spravili name in dobila kazen skoraj 700 €. Prijava na tozilstvo je bila zavrnjena, ces da se dejanje ne preganja po uradni dolznosti, da moram vloziti zasebno tozbo. Ze dolgo sem brez pravic, pod popolnim nadzorom, onemogocajo mi normalno zivljenje, strezejo po zivljenju. Borila se bom do konca, do smrti, ker vem da si zasluzimo pravicno in posteno drzavo. Prekleti mafijski komunisti in vse prodane ovaduske riti v drzavnih sluzbah.

  • Goran Hvala

   Sam si lepo povedal…represivni organ ki deluje po navodilih vladajoce mafije…in to pod vsako mafijo…ne sanjaj da bi pod desnimi delovali drugace…;-)

   • Spartan

    Dej pejt kej risat!

    • tohuvabohu

     Zmanjkalo mu je barvic, ima le še črno.

     • Steiermark

      ….potem pa si sredinec naj vtakne nekam, tako kot njegovi vzorniki in hitro bo “obogatel” paleto svojih barv, z rjavo…..

   • Mantadea

    Ko bo v zaporu, ne zaradi indicev, ampak na podlagi dejanskih dokazov o dejansko storjenih kaznivih dejanjih, tudi kaksen levi privilegiranec, ki lahko pocnejo prav vse, bom verjela tvojim navedbam. Hvala, vseglihar.

    • Goran Hvala

     Zakaj mi sam desni stalno ocitate vsegliharstvo ko recem nekaj kar velja za oboje…a desni mecejo pa vse v isti kos…so sam desni in vsi ostali(levuharji po vase)…kdo je potem vseglihar…naj omenim da se ne opredeljujem niti med leve…

     • Mantadea

      Tudi sama nisem bila nikoli v nobeni stranki, ne desni ne levi, nikoli v ZK, nikoli nisem ovajala nikogar. Ravno zato so me levi izbrali za zrtev in mi naredili toliko gorja, da bi lahko napisala srhljivko.

     • Goran Hvala

      Men so jo oboji…ko wo bli na oblasti desni nisem zivel nic bolje kot pod levimi…so pa desni stalno tam pa se raje ukvarjajo kateri komunist je katerega domobranca potolkev 70let nazaj..vse strasno skrbi nasa prihodnost baje.

     • Steiermark

      goranče, ti verjetno ne razlikuješ leve od desne, ker pripadaš tistim, ki si zaradi visokega intelekta niso mogli zapolniti, katero je leva in katera je desna roka in so ju nato prevezali , eno z senom, drugo z slamo in tako so si ob korakanju zapomnili: seno, slama, jedan, dva……

     • stajerc5

      Po moje je babnica, ampak tista, ki si prdolo naprej brise…

     • Goran Hvala

      Le kaj bi jaz brez tebe…

 • garfi

  zmešani klatež v sredini je najmanj zmešan

 • Novakec1

  Bo, bo državljanska med levimi , desnimi in multikulti čefursko navlako.

 • bolimeđoko

  A dans pa nima nagobčnika, he, he.

 • Minovak

  Ta levi ima spet podobno marelo z bajonetom, kot na Kotnikovi, samo sedaj se mu ni treba več maskirat, ker so ga uvrstili med “nedotakljive”, a mu ne bo dosti koristilo, ko pridejo dolenjski gozdarji. Njih tudi take marele ne ustavijo… To so plačane kreature s strani rdečih fašistov, brez lastne pameti, kjer jo ima še kura več, kot vsi skupaj na sliki. Kurnik v službi rdeče mafije…za crknit!!!

  • primsek

   Izraz rdeči fašizem si je izmislil obrezanec, ki so mu odstranili tudi pretežni del možganov. Sicer diplomant FSPN in Vjajcehodec se ni uspel soočiti z dejstvom, da so bili bedni gerontološki pleničarji v manjšini kljub avtobusom, ki naj bi kmetavze vozili na demonstracije. Zbralo se jih je pred videozaslonom cca 5k, zraven je bilo 20 k Ljubljančanov, ki slaščičarskemu doktorantu iz Grosupeljske iznoriške republike niso ploskali, zato se je pojavil po videu in klatil bedarije, zaradi katerih bi moral vrniti diplomo

 • moat

  Fizični napad na novinarko je treba obsoditi, tako kot tudi vsak napad na nekoga drugega. To je previdel tudi zakonodajalec, ki je takšno dejanje kot nedopustno uzakonil in sicer kot prekrške ali kaznivo dejanje. Verjetno je novinarka še pod vtisom tega, da jo je nekdo močneje prijel za roko in ima zato modrice, zato tudi razumem čustveno pisanje, kar pa ne pomeni, da bi lahko bilo objektivno. Kako pa bi le lahko bilo, ko pa so jo fizično napadli udbomafijski rdeči džihadisti, udbomafijska policija pa jo pri tem ni branila. Obžalovati je, da ima novinarka toliko težav z udbomafijsko državo in njenimi državljani, res. To razumem. Ne razumem pa nekatere cvetke njenega pisanja. Očitno ima težave z razumevanjem zakonov, saj pravi: “Še več, po fizičnem napadu (kar je zapisano tudi v uradnem predlogu za pregon), me je eden od policistov popisal kot največjo kriminalko.” Kako pa bo policija lahko zaščitila njene pravice kot oškodovanke, če ne bo imela njenih osebnih podatkov in podatkov krpitelja? To so uradni postopki policije, najosnovnejši, in osnovno pooblastilo za vsak postopk, ki se mu reče zbiranje obvestil in ugotavljanje istovetnosti, ki jih imajo vse policije. Pač, vzamejo podatke vpletenih oseb v incident in za to še niso udbomafijski organi.
  In še nekaj bolj za šalo, kot za res, sicer zakaj pa ne? Če si lahko takšne neumnosti privošči novinarka, zakaj se ji ne bi smeli tudi njeni bralci? Res sem se zamislil, ko je napisala zadnje, še tretje dejstvo (sicer pa v tretje udarjeno povsem mimo):”In še tretje dejstvo, ki boli bolj kot desna roka, s katero pišem.” Upam, da se ni treba zdaj državi bati, da bo terjala tudi odškodnino, zato ker svoje prispevke še vedno piše z desno roko – na roko in zdaj jih ne bo mogla. Bi nas moralo skrbeti ali pa se lahko malce oddahnemo?.

 • Levicar nikoli! … in hetero

  Na zgornji sliki na levi strani je un mrtev pizdun Igor Bricelj, ki je na kotnikovi zamaskiran in oborozen grozil zavednim Slovencem. Drekac je ze mrhovina, a se budala tega se ne zaveda!

  • dr Janez Sveti

   Zakaj to nam razlagaš? Pojdi in mu to povej v fris! Sam nakladaš!
   DR Janez Sveti ignorant

   • Levicar nikoli! … in hetero

    Ne skrbi, prihaja cas, ko meni ne bo treba vec samo nakladat, ti pa ne bos mogel vec samo nakladat!

    • dr Janez Sveti

     Ne razumem. Zakaj jaz nebi mogel komentirat? Si lahko konkreten, ker ne vidim nekega razumnega razloga, zaradi katerega bi se nehal delat norca iz tebe? Čakam na tvoj odkrit odgovor.
     DR Janez SVeti genij

     • Levicar nikoli! … in hetero

      Prav inteligenten ocitno nisi. Kako gre ze tista tvoja o kokosjih iztrebkih na vrhu gnoja?! Toliko me prizadene, ce se en tak mevze kot si ti dela norca iz mene. Vec pove o tebi, kot o meni, ker pises namrec same idiotizme…

     • dr Janez Sveti

      Jaz sem genij. Napiši stokrat : ” Dr Janez Sveti genij” Mogoče si boš potem zapomnil. NE! Raje napiši tisočkrat!
      DR Janez Sveti genij

   • stajerc5

    Hvaljen Jezus, da vrzejo taksne na Trojanah nazaj v mocvirje…

 • Sprašujem se, zakaj je bil potreben TA tako močan prijem/ STISK novinarkine roke, da ji je “mož postave” (ali je to napravil kdo drug ???) povzročil celo modrice ?
  Je mogoče koga napadla, ali napadala ?
  Opravljanje novinarskih dolžnosti, kamor spada tudi fotografiranje, jaz mislim, da ni niti za najbolj občutljive, ali bolne osebe BOLEČE .
  Ali kdo misli, da je? .

  • Steiermark

   Tako delujejo hlapci, po navodilih in ukazih udbe!

 • Rožle

  Nč, fotko mamo ….

  • stajerc5

   ..jest pa planko…

   • Rožle

    Si jo bom na telefon shranu ..

 • Rožle

  A tale na levi tasivi je pa zopet uni aktivist s katano in nagobčnikom ..iz Kotnikove ?

  • stajerc5

   Saj ni treba izbirati, ko bomo tam- samo udri….

 • tarantela

  Samo tole:
  Primerjajte mesto rdečine, ki je nastala v četrtek in jo je Petra objavila in dobro poglejte, kje sta dve lisi na roki na današnji sliki. Menim, da sta ti dve lisi že starejšega izvora, saj sta že rumenkasti. Sama se spomnim, ko se včasih butnem kam, da nastane lisa take barve po kakšnem tednu li desetih dneh, torej je omenjena gospa dobila ti dve lisi že prej ob kakšnem stiku s kljuko ali podobnim. Sicer bi pa zdravnik vedel povedati, koliko sta stari ti dve lisi.

  • Rožle

   Ti si pa pravi dohtar specijalist …

   • tarantela

    Skor de res, se večkrat kam butnem in sem prec črna, pa nimam za kmerk, šele ko se umivam, opazim in pol gruntam: kam za vraga sem pa spet butnla? Najprej je črno, pol vijolčasto, pol pa počas rjavkasto rumeno. Ko izgine, mam že od kakšne druge kljuke kaj črno, sem štorasta, kot sama burkla.

  • von Rhein

   Včasih se butneš kam? Vse kaže,da si se enkrat krepko” butnla” nekam.

 • Olga

  Zaradi politikantskega odnosa policije do novinarke, naj odstopi Fank!

 • piko8

  Levaki se dajo podkupit za drobiž,tako so med in po vojni izdajali nasprotnike kOMUNISTIČNIH KVNIKOV, KI SO POMORILI CELE DRUŽINE Z OTROKI VRED!! Daanes pa prisegajo mUGLSKEMU KRVNIKU mILANU kUĆANU!!

 • plamen100

  Menim, da je policaj ravnal popolnoma nezakonito, ker je prepovedal novinarki fotografirati zato se naj pritozi na postopek policije ker bo drugace ta isti policaj jutri zahteval da naj preneha dihati. Nikje ni bil postavljen znak “prepoved fotografiranja” zato gre za izvajanje pooblastil “po domace” oz drugace po katerem clenu Zakona o varstvu javnega reda pa bi lahko ukrepal policaj ce bi nadaljevala s slikanjem?
  Drugic pa mora biti zoper povzrocitelja dana kazenska ovadba saj je bil predlog za pregon s strani oskodovane podan, ceprav pa je marsikdaj vecja kazen da povzrocjtelja oglobijo kar policaji po Zakonu o varstvu javnega reda kot pa da je podana ovadba. V obeh primerih (ali bo slo za prekrsek ali pa za kaznivo dejanje) pa mora novinarka zoper povzrocjtelja vloziti se civilno tozbo, da ji bo dosojena pripadajoca denarna odskodnina od povzrocitelja!!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!