Branimir Štrukelj zlorablja sindikat za poneumljanje učiteljev s homoseksualno ideologijo

(Foto: STA/iStock)

Branimir Štrukelj je v javnosti poznan po tem, da je skupaj s Semoličem in nekaterimi drugimi sindikati do sedaj onemogočil praktično vse poskuse resne reforme javnega sektorja, ki so jih prejšnje vlade, vključno s Pahorjevo in Janševo, predlagale zaradi negotovih gospodarskih razmer. 

Štrukelj se je v svoji želji po čim večjem zaslužku na račun delavcev popolnoma izneveril osnovnemu poslanstvu sindikatov, ki bi moralo biti v varovanju delavskih pravic in izboljšanju pogojev dela. Ob mastni plači več kot 5.000 evrov mesečno in celi vrsti honorarnih dodatkov je ob Semoliču eden najbolje plačanih sindikalnih funkcionarjev. Štrukelj s svojim oviranjem pravične ureditve države v resnici ni cehovski funkcionar, ampak politični aktivist stranke TRS, ki spada k ZL in se sklicuje na delavstvo. Zato še bolj čudi, da je brez sočutja do delavcev in v večini primerov ravna v popolnem nasprotju z resničnimi potrebami delavcev.

Branimir Štrukelj (foto: STA).

Sindikati bi morali biti glavni zagovorniki družinskega življenja, Štrukelj pa podpira homoseksualni aktivizem in uvajanje teorije spola v šole in vrtce
Branimir Štrukelj je v javnosti znan tudi kot podpornik homoseksualnega lobija in zagovornik uvajanja teorije spola v šolski prostor, kar smo z družinskim referendumom decembra 2015 z veliko večino zavrnili. Štrukelj se je pri vprašanju družinskega zakonika že leta 2012 obrnil proti Krekovemu razumevanju sindikalnega zavzemanja za človeka, ki mora delavca gledati kot celovito osebo in spoštovati tudi njegovo družinsko vlogo. Štrukelj je to popolnoma prezrl in se postavil na drugo stran, na stran homo-lezbičnega-bi-trans-queer-seksualnega lobija, ki družine ne spoštuje. V javnosti pa je svoje hlapčevsko početje, ki je v nasprotju s spoštovanjem družinske vloge delavcev, opravičeval s tem, da omogočanje homoseksualnih in lezbičnih posvojitev otrok prinaša večje spoštovanje človekovih pravic.

Njegovo pajdašenje z nasprotniki pravice otroka do mame in očeta se je še bolj razkrilo, ko je glavni odbor Sindikata vzgoje, izobraževanja, znanosti in kulture Slovenije (SVIZ), ki ga vodi Štrukelj, januarja 2015 ustanovil “Odbor za enakost SVIZ Slovenije”. Temeljno poslanstvo “Odbora za enakost SVIZ Slovenije” bi naj bilo opozarjanje na pojavljanje neenakosti po spolu, dosledno spoštovanje pravic žensk in politike enakih spolov ter zagovarjanje enakosti kot temeljne vrednote, vendar so strokovno zveneče besede le krinka za vsiljevanje teorije spola in vdor homoseksualnega aktivizma v šolski prostor.

Te dni sem prejel obvestilo, da skrivnostni Odbor za enakost SVIZ Slovenije 19. aprila pripravlja omizje na temo Vprašanja LGBTI v vzgoji in izobraževanju! Po ustaljenem načinu nameravajo prisotne strašiti o predsodkih in stereotipih ter navzočnosti diskriminacije, nasilja na podlagi spolne usmerjenosti, spolne identitete in spolnega izraza posameznic in posameznikov v vzgojno-izobraževalnem sistemu. Iz vabila je razvidno, da bodo publiko nagovorila znana imena.

(Foto: iStock)

Kdo zagovarja posvojitve otrok bogatim homoseksualcem in lezbijkam?
Dr. Mirjana Ule
, socialna psihologinja in redna profesorica na Fakulteti za družbene vede v Ljubljani, Melani Cetrih, ravnateljica Gimnazije Ptuj, dr. Roman Kuhar, redni profesor na Oddelku za sociologijo na Filozofski fakulteti v Ljubljani, in Matjaž Konvalinka, izredni profesor na Fakulteti za matematiko in fiziko v Ljubljani. Našteti so prekaljeni homoseksualni aktivisti, ki so v času družinskega referenduma decembra 2015 javno zagovarjali posvojitve otrok bogatim homoseksualcem in lezbijkam.

Z organizacijo dogodkov, ki propagirajo homoseksualni način življenja in motnje v doživljanju svojega spola prikazujejo kot pridobitev sodobne družbe, se Štrukljev “Odbor za enakost” v resnici odmika od svojega poslanstva. V kolikor bi se zavzemali za delavce, ki jih želijo predstavljati, bi spoštovali različnost brez vsiljevanja ideološkega razumevanja človeka skozi teorijo spola, ki jo papež Frančišek imenuje “napaka človeškega razuma”.

Resen sindikat bi se namesto propagiranja škodljive ideologije lahko zavzel za spoštovanje slovenskega jezika na univerzah, uravnoteženo zastopanost moških in žensk v šolstvu in socialnem varstvu ter dela proste nedelje. Odbor za enakost bi lahko podprl mlade učiteljice za zgodnje odločanje za družinsko življenje in otroke ter namesto spodkopavanja narodovih temeljev pripomogel k splošnemu blagru in omiki.

Franci Donko

 • VERZIFIKATOR

  ŠTRUKLJI V POČIVANJU

  Štruklji znajo biti presoljeni,
  marsikak se prav grdo razkuha,
  kuharjeva kriva je potuha,
  če so takšni gostom ponujéni.

  Štrukelj, ki predolgo se je kuhal,
  ki v slanici mlačni je počival,
  sploh če vodo vanjo si dolival,
  povzroči lahko, da vse boš zbruhal.

  Ta pa ravno prav da je pripravljen,
  šef porekel kuhinje je mirno,
  gledal goste nič manj kot prezirno,
  mislil si, da čas je bil zapravljen.

  Vse predolgo štrukelj je počival,
  delal se, kako se pridno kuha,
  zdaj postana štrukljeva je juha,
  le na koga gost bo krivdo zlival?

  Takšna jed pripravi se instantno,
  treba res zavajati ni gostov,
  itak vajeni so mnogih postov
  pod taktirko skrajno arogantno.

  Gostov naj se pač ne podcenjuje,
  to v gostinstvu je predobro jasno
  in pove se, ko je treba, glasno,
  kuhar sebe s štruklji da rešuje.

  Se končalo bo, tako vse kaže,
  za gostinstvo končno prav boleče,
  bo olajšanje in nič nesreče,
  štrukelj v loku se ob zid razmaže.

  • Nejc Ornik

   Čakamo ta dan, da se tvoja prerokba izpolne :)

  • Nejc Ornik

   Pohvalno in genialno, cenjeni verzifikator! Tudi z umetnostjo je treba razbijati levičarske mite!

  • gušto

   Recept: štruklji z grivo, he, he, …..

   • Franc Šink

    Obstajajo tudi gluhi štruklji. V kulinariki namreč.

 • RATATA

  Štrukelj je tako dober tajnik, da predsednika sploh ne morejo imeti.

  • karpelec

   Važno ,da je plačan za dve osebi, čeprav izgleda kot napaka človeškega razuma.

 • RATATA

  O svojem spolu mora vsak vseskozi razmišljati in tehtati ali mu še ustreza.
  Kar korajžno si ga spreminjajte, tudi dvakrat na teden, boste moderni.

 • MEFISTO

  Dobro si oglejte Branimirja!

  Maar ni videti kot rezervni kurac?

  • gušto

   A si je že nataknu tangice , he, he, …… bo že držalo, ” dolgi lasje, kratka pamet”, he, he……

  • Zgornji

   … no, nooo, … malo lepše povedano : kot lulček iz državnih rezerv …

 • MEFISTO

  Homoseksualna ideologija že daje prve rezultate.

  V drugem največjem slovenskem pogorišču je sodišče obsodilo pedra na eno leto zapora, ker je ubil svojo mater.

  Ker je enako ali še bolj grob do svojega očeta, zaradi časar je morala že večkrat posredovati policija, so ga oblastti strogo opozorile: “Ti, ti, buzerantek ti, če se bo še z atejem končalo enako kot se je z mamo, boš dobil še kakih pet mesecev dodatka!”.

 • Viktorh

  Tega, prepotentnega intriganta bi morali odstraniti iz javnega življenje.
  Malo političnih funkcionarjev je storilo toliko škode kot on.

 • Antonius

  Po vzoru britanske predsednice Thatcherjeve bi Štruklja in njegov sindikat sekasa naučila večinsko izvoljena opozicijska vlada, brez koalicijskega sodelovanja prikritih izsiljevalnih levičarjev.
  Če bi šli učitelji izsiljevalsko na cesto štrajkati, jim vlada tistega dne ne bi smela plačati. Hitro bi se izkazalo s kakšnimi finančnimi rezervami razpolaga Štrukljev sindikat. Racionalizacija šolstva bi lahko marsikomu šolnikov tudi pot na borzo dela pokazala.
  Ker gre učiteljem po glavi istospolni seks jih je treba po teh vatlih tudi poseksati. Med sabo naj se zmenijo, kdo odvečen bi moral oditi na cesto.
  Iz proračuna plačani šolniški cuzarji se obnašajo kot, da imajo sodniški trajni mandat.
  Razmislek o privatnem šolstvu tudi ne bi bil odveč. Učni program je šolam itak predpisan.
  Semolič bi po hitrem postopku odcvirnal v “penzijo”.

  • Fogglof Tunnek

   Vidite moji dragi komentatorji…takšen post dobite ko gnoj odpre svoj gobec…pol pa še pomanjkanje malih sivih celic, pa smo kje smo!!!

 • Fogglof Tunnek

  Glejte kako Frank Donkey – Osel laže ko pravi, da homo-lezbični-bi-trans-queer-seksualni ljudje ne spoštujejo družine… Seveda jo spoštujejo, saj sami prihajajo iz družine. Fsi imajo mame, očete, brate, sestre, stare starše itd….

  • Steiermark

   Tako tele, kot si ti, ki verjetno tudi prihajaš iz “družine” (oslov) ter ne razzumeš, kaj pomeni spoštovati družino in življenje, nima pravice mukati na tem portalu, ker niti mukati ne znaš….. Lahko pa greš v štalo k tvoji kozi in ji tam zmekečeš vse , kar ji imaš za komunicirati….

 • Fogglof Tunnek

  Predno grem v razred še to napišem… V društvu LGBTv sodelovanju s SVIZ-om veliko pozornost posvečajo tudi promociji človekovih pravic, saj je osveščenost javnosti, še posebej mladih v šolah, o človekovih pravicah, človeškem dostojanstvu in spoštovanju ljudi temelj za razumevanje in sprejemanje različnosti v družbi. O človekovih pravicah, še posebej LGBT-oseb, opozarjajo v fseh programih, neposredno pa z delavnicami za širšo javnost in mlade, predfsem tiste, ki delajo z mladimi. Tako gradijo most do razumevanja osebnih okoliščin in izpostavljamo različnost kot nekaj pozitivnega, ki družbo bogati.

 • Normalno in splošno znano dejstvo je, da za spočetje otroka se morata združiti semenčica in jajčece, ali drugače, vrhunec ljubezni med možem in ženo, je spočetje in rojstvo otroka – sad njune ljubezni.

  Kaj pa je sad ljubezni med dvema moškima, ali dvema ženskama ?

  • Fogglof Tunnek

   Čuj marta, živiš v 19. stol…. Kapish?

  • Antonius

   Ja, Štrukljev sindikat, spoštovana Marta.

  • Viktorh

   Draga [email protected]
   Vsi vemo, da je tako.
   Žal, pa homoseksualci – suhovejniki zahtevajo več pravic od drugih.
   Začelo se je z močnim lobiranjem in zahtevo po umetni oploditvi zdravih žensk le zato, ker se neki sprevrženi frači zagravža moški. In to oploditev naj bi plačala tudi midva. Le zakaj?

   Če ženska ni sposobna živeti v zakonski skupnosti s soprogom, očetom njenega otroka, naj bo pač sama in živi v razvratu.

   Smo na poti dekadence.

   • Fogglof Tunnek

    POZOR POZOR… USTAVIMO SOVRAŽNI GOVOR V SPLETNIH KOMENTARJIH!

    Namen projekta pri LGBT ‘Ustavimo sovražni govor’ v spletnih komentarjih… je z moderiranjem sovražnih, žaljivih in neprimernih komentarjef, izobraževati o raznolikosti v družbi in svobodi govora ter osveščati o pomembnosti argumentiranega komentiranja družbenega, političnega in kulturnega dogajanja v javnih sferah, konkretno v spletnih komentarjih… Samo kako naj bojo spletni komentarji na nivoju, če pa so fsi članki Nove24tv izpod nivoja…fsi so sovražno nastrojeni proti levici in drugače spolno usmerjenih!?!?!?

    • Viktorh

     Tele, zahojeno, ne mešaj se v moj dialog.
     Jasno?

   • freedomfighter

    bolan si ti malo če ne razumeš da homseksualnost pomeni to da te spolno privlači isti spol in pri tem si ne moraš pomagati lahko samo lažeš sam sebi….vprašanje zate gospod pametni ali ti izbiraš katera ženska te privlači ali se to sam odločiš ker če se lahko sam odločiš bi te prosil da to naučiš tudi mene bi bilo življenje veliko lažje

    • RATATA

     Ja pa je treba paradirat, če te isti spol privlači?
     Tihbod pa se nekam zapri s svojo privlačnostjo vred.

     • freedomfighter

      to se strinjam da paradirati jim nebi bilo treba ampak to obstaja še veliko drugih skupin ki paradirajo v tri krasne pa se nihče ne pritožuje čez njih…sem pa seveda vedela da na vprašanje o privlačnosti ne bo imel noben odgovora ker ga ni razen takega ki si ga dal ti da moram biti tiho ker se ne strinjaš z mano…na teh forumih vsi govorijo kako so levičarji fašisti totalitaristi in ne vem še kaj ampak samo pri desničarjih vidim da bi prepovedovali vse možno vključno z demokracijo hkrati pa bi seveda še streljali civiliste

     • RATATA

      Da jih je kar nekaj za postrelit vem tudi jaz.
      Pa tudi to vem, da se je demokracija izrodila.
      Izrodile so jih zamisli o kvazi človekovih pravicah, ki jih nobena logika ne more potrditi.
      Definicijo normalnosti je potrebno preveriti!
      Najprej moraš biti Človek, da si človekove pravice pridobiš.
      Dojel sem poanto tvojega sporočila o zaljubljanju/privlačenju istega spola in jo sprejemam.
      Proti gejem nimam nič!
      Proti gejem na paradah pa po potrebi tudi palico, saj izzivajo mene, ki imam druge probleme, pa jih ne obešam na veliki zvon. Npr. kaj pa če sem jaz nesrečno zaljubljen v žensko, ki me ne mara?
      Tolažite se med sabo, ne pa pohabljati družbe – mladih(!!!), ker se kaj takega ne more dobro končati!
      Vsiljivi so/ste.
      Torej si FreedomfighterCA.
      Svobodno se fajtaj samo ne proti meni, ker te bom zjebal u tri pizde materne tud če maš kurca jebemomaterzafukano matkurba.

     • freedomfighter

      torej demokracija se je izrodila zato ker imajo vsi ljudje tudi manjšine glas…če prav razumem geji niso ljudje zato po tvojem mnenju ne zaslužijo pravic kot ljudje…drugače živimo v demokraciji in zaradi mene imaš lahko shod vsak dan zaradi tiste ženske svoboda govora pa to kaj mene vse moti samo če začnemo omejevati vsakega ki nnam ni všeč bomo nakonci vsi tiho…najbolj mi je pa všeč kako sem na koncu jaz vsiljiv ker zagovarjam pravice vseh ne samo večine…svoboda je pravica za vse in ne za tiste ki jih ti zbereš…pa še nekaj glede normalnosti kaj je zate definicija normalnosti glede na to da istospolnost poznamo že celo človeško zgodovino in tudi v živalskem svetu je kar pogosta torej ali je bog nameroma naredil geje ali pa je tako nesposoben da je pri vseh živalskih vrstah naredil napako

     • RATATA

      Narobe si me razumela!

     • RATATA

      Pa najprej si vprašala, na moj odgovor pa sprašuješ kot on.
      Pa kaj ti sploh veš kaj si?
      A se še odločaš?
      Al spreminjaš spol? Parno Ž, neparno M.
      Odloč se, kaj praznuješ.
      Dan žena al mučenike…

     • RATATA

      Za konec,
      najdi Boga v sebi, ker drugje ga našel (našla) ne boš.

     • Ana Job

      Lepo si to povedal! :-)

     • RATATA

      Skor do konca.

     • Ana Job

      Lep dan je, res je tudi polna luna, a imej se lepo in ne jezi se, ker bo vse v redu. :-)

     • RATATA

      Najraj bi jo(ga) vprašal “du ju rili want tu hurt mi?””

     • Ana Job

      Do you really want to make me cry? :-) hahaha

     • RATATA

      Sem šel tale tvoj stavek namenjen meni še enkrat prebrati, ko je pa tako pozitiven, pa sem pomislil: poglej, poglej, saj je tale naša Ana medicinska sestra na psihiatričnem oddelku.
      Dobro ocenjuješ kdo rabi pomoč.

     • Ana Job

      Saj jo bomo kmalu vsi dobili, ko pride nov direktor v to slovensko norišnico.

     • RATATA

      Ta kritični (RATATA in Foglof Tunek ipd.) se srečamo UŽIVO.
      Jojmene, pravi Nata.

     • Ana Job

      To bo pa zanimivo srečanje, ima prav Nata. Zelo lepo. :-) a vsi se srečate?

  • Steiermark

   Kaj je sad “ljubezni” med dvema istospolnima, pa vidiš, pri foglovemu tuneku – spaka, ki se ni rodila, kot spaka ampak je postala spaka, zaradi tega, ker so jo “obdelovali” takšni spački, ki niti ne vedo, za kaj služi anus – ne za spočetje ampak za iztrbljanje…..

   • freedomfighter

    tudi tebe je nekdo fajn obdelal v mladosti…mogoče je bil milan

  • tasilo

   Odgovor je na dlani. Sad ljubezni med pedri je … Štrukelj.

   • karpelec

    …pravi derivat.+++++

  • Zgornji

   SAD SPREVRŽENE POKVARJENE POHOTNE LJUBEZNI MED DVEMA TAKIMA IZTIRJENIMA MOŠKIMA JE SAMO SMRDLJIV DREK KI PRIDE IZ RITI , IN VEČNO NIKOLI NIČ DRUGEGA !!! ! !!!

   • tasilo

    TKO JE PROU MAŠ SAM ŠE MAL BL SE DER KER TE JESHARJA NA TASMANIJI ŠE NE SLIŠJO !!! ! !!!

   • freedomfighter

    zanimivo koliko se ukvarjaš z ritmi drugih moških jaz še nikoli nisem pomislil na to kar ti zgleda pa da posvetiš veliko svojega časa razmišljanju o istospolnih odnosih

    • Zgornji

     SEVEDA DA POSVETIM PRECEJ ENERGIJE TEJ GROZEČI NEVARNOSTI ZA UNIČEVANJE NARODA IN CELOTNEGA ČLOVEŠTVA !!! ! !!! ČE PA ŽIVIŠ TAKO BREZSKRBNO V 3 DNI KOT EN POLIP NA MORSKEM DNU, TE PA SEVEDA NITI POTOKI KRVI NE GANEJO …

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, delavnice na povabilo LGBT organizirajo po slovenskih srednjih šolah in mladinskih centrih.
  Delavnice so namenjene fsem, ki se želijo seznaniti s temo človekovih pravic prek neformalnega in izkušenjskega pristopa. Na delavnicah si želijo predfsem udeležbe mladih, mladinskih vodij ter društvih in mladinskih centrih. Želijo tudi, da politično desno usmerjeni pridejo na delavnice in spoznajo dejansko stanje, da spoznajo kaj so dejansko prave človekove pravice in da drugače spolno usmerjeni niso nikakršen bav bav. So popolnoma normalni ljudje.

  • Nejc Ornik

   Homoseksualci in lezbijke so zlorabljeni s strani takih, ki prirejate delavnice, da bi mladini prali možgane, pa dodaten denarček vam tut ne smrdi, kenede? Tunek, ti po moje delaš na Gimnaziji Ptuj, pri Melani Centrih? Enako bolno govoriš kot ona.

   • Steiermark

    Verjetno sta v sorodu, tako kot s tunekovo kozo…..

   • RATATA

    On je Ona.

   • Fogglof Tunnek

    POZOR POZOR… USTAVIMO SOVRAŽNI GOVOR V SPLETNIH KOMENTARJIH!

    Čuj Ornik, namen projekta pri LGBT ‘Ustavimo sovražni govor’ v spletnih komentarjih… je z moderiranjem sovražnih, žaljivih in neprimernih komentarjef, izobraževati o raznolikosti v družbi in svobodi govora ter osveščati o pomembnosti argumentiranega komentiranja družbenega, političnega in kulturnega dogajanja v javnih sferah, konkretno v spletnih komentarjih… Samo kako naj bojo spletni komentarji na nivoju, če pa so fsi članki Nove24tv izpod nivoja…fsi so sovražno nastrojeni proti levici in drugače spolno usmerjenih!?!?!?

  • Steiermark

   tunek, oni si naj odprejo “delavnice” s sposobnimi psihologi in psihiatri, ki jih bodo lahko povedli na pravo pot, ter jim pomagali. To kar pa oni delajo propagando, je pa isto, kot da bi razbojnikiu in drugi delinkventi odpirali “delavnice” in uvajali normalne in poštene ljudi, v njihov svet ter jih izučili obrti njihove zablode!

 • Silka

  Če je od rdečekljunov kdo pričakoval kaj dobrega se bridko moti. Vedno je šlo samo za ideologijo in želja po podrejanju in izklučevanju. Včasih so to počeli z nasiljem, sedaj pa s pomočjo perdov in Mohamedov. Upam, da se bo to po volitvah spremenilo in da bomo dobro misleči stopili skupaj v čimvečjem številu.

  • Nejc Ornik

   Komentar za čisto 10!

  • freedomfighter

   dobro misleči…pove mi kako si lahko dobro misleč če si mnenja da je treba polovico slovenskega naroda iztrebiti samo zato ker razmišlja drugače kod ti

 • Fogglof Tunnek

  POZOR POZOR… Spletno mesto PREBIJMO MOLK!… je zasnovano tako, da služi kot izhodišče za odpiranje razprave o homoseksualnosti in homofobiji v razredu, in želi prispevati k izboljšanju razumevanja specifičnih potreb in realnosti LGBT učencef, dijakof in dijakinj. Kar obiščite ga in si odprite obzorja.

  • Sedijo sadist, mazohist, serijski morilec, nekrofil, zoofil in piroman na klopci in se dolgočasijo do onemoglosti, ko se zoofil spomni in predlaga:
   “Ulovimo eno mačko!”
   Sadist doda: “Ulovimo eno macko in jo mučimo!”
   Serijski morilec: “Ulovimo eno mačko, jo mučimo in ubijmo!”
   Nekrofil: “Ulovimo eno mačko, jo mučimo, ubijmo in nategnemo!”
   Piroman: “Ulovimo eno mačko, jo mučimo, ubijmo, nategnimo in zažgimo!”
   Vsi pogledajo mazohista in pričakujejo, kaj bo dodal. Ta dvigne pogled in reče:

   “MIJAAAV…”

  • MEFISTO

   Tunneku je žal, da že v njegovi mladosti ni bilo pouka o pprednostih homoseksualne prakse.

   Kar sam se je, revež, moral izpopolniti v anali.

 • karpelec

  Štrukelj je vedno priročna rezerva, uporaben za dosego neizrečenih in tihih ciljev in želja. Vedno ima v rokah škarje in platno s katerimi hiti v pomoč nepravim ljudem.Na glavi samo lasje vzvalovijo, prižge se lučka ali jo prižgejo drugi in že se ga usmeri na pravo stran, ampak žal gori samo lučka, vse ostalo je prazno.

 • MEFISTO

  Poglejte, kako so levakarji gornjo temo na hitro spremenili v prederski kotiček.

  Gottlof Tunnek pogreša še oglasni kotiček.

  • Zgornji

   Ja, ravno gledam … :-/

 • Demokrat

  Moj Bog.Zavzemanje za druge in drugačne je pravi biznis.Sam razmišljam da bi se začel boriti za
  pravice komarjev.Drustvo ljubiteljev komarjev.

 • Fogglof Tunnek

  Glejte jas MEFISTA ne obsojam. Ima pač partnerja in to je njegova svobodna volja če tako pač čuti..samo zakaj tega javno ne pove?… Pa saj je Slovenija demokratična država in desnica je zelo malo na oblasti…tak da se nima nečesa bati. Evo, posnetek MEFISTA in njegovega prijatelja. Sta kar diskretna…ne boste doživeli, da bo njegof partner reko MEFISTO me-fista :)

  https://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=738139818

  • MEFISTO

   A to so tvoji utrinki z javnega stranišča?

   • Zgornji

    TOČNO TKO !!! ! !!!

  • tarantela

   Tunek, bi nehal s takimi posti, lepo prosim!?

   • Fogglof Tunnek

    Če pa je to MEFISTO…resno!!!

   • Fogglof Tunnek

    POZOR POZOR… USTAVIMO SOVRAŽNI GOVOR V SPLETNIH KOMENTARJIH!

    Čuj tarantela, namen projekta pri LGBT ‘Ustavimo sovražni govor’ v spletnih komentarjih… je z moderiranjem sovražnih, žaljivih in neprimernih komentarjef, izobraževati o raznolikosti v družbi in svobodi govora ter osveščati o pomembnosti argumentiranega komentiranja družbenega, političnega in kulturnega dogajanja v javnih sferah, konkretno v spletnih komentarjih… Samo kako naj bojo spletni komentarji na nivoju, če pa so fsi članki Nove24tv izpod nivoja…fsi so sovražno nastrojeni proti levici in drugače spolno usmerjenih!?!?!?

  • Morala

   Tudi demokracija ima neke meje! Čudi me, da se imaš za izobraženega in da si učitelj! Tvoje pisanje ti ne more biti v zgled sploh pa ne otrokom, ki jih poučuješ!

   • Fogglof Tunnek

    O čem pa ti govoriš?

   • Fogglof Tunnek

    POZOR POZOR… USTAVIMO SOVRAŽNI GOVOR V SPLETNIH KOMENTARJIH!

    Namen projekta pri LGBT ‘Ustavimo sovražni govor’ v spletnih komentarjih… je z moderiranjem sovražnih, žaljivih in neprimernih komentarjef, izobraževati o raznolikosti v družbi in svobodi govora ter osveščati o pomembnosti argumentiranega komentiranja družbenega, političnega in kulturnega dogajanja v javnih sferah, konkretno v spletnih komentarjih… Samo kako naj bojo spletni komentarji na nivoju, če pa so fsi članki Nove24tv izpod nivoja…fsi so sovražno nastrojeni proti levici in drugače spolno usmerjenih!?!?!?

 • Olga

  Nikoli nisem bila član nobenega slovenskega sindikata, saj se le ti ne ukvarjajo s pravicami delavcev, ampak so podaljšana roka komunistov! Komunisti pa se niso nikoli zavzemali za delabca in njegovo družino! Dokaz: Slovenija je v riti! Pokojnine in plače so bagatelne! Mladi odhajajo… Kaj delajo sindikati? NIČ!

  • Fogglof Tunnek

   Čuj Olga, praviš da je Slovenija v riti?…A si ga ti kdaj imela v ritki?… Če se to praf naredi, nežno in z občutkom, brez bolečin, je občutek fantastičen… Fprašaj mojo Juliko!!!

   • Prle

    Teta Olga je bila tajnica pri Pepci Kardelj in tam so ji večkrat kaj vtaknili v rit, nazadnje anteno za spremljanje radijskih signalov Udbe, zato pa ima toliko informacij.

    • moon

     Kdaj si pa ti prismrdel v Slovenijo, da toliko ves o Olgi in Pepci?

     • Prle

      Bilo kuda Udba svuda.

     • Olga

      Anteno imate v riti vi, rit pa vglavi, zato se pa oglašate!

     • Prle

      Teta Olga sem vedel, da imaš pomešane pojme kje je kaj in kdo je kdo.

     • moon

      Bolj tezko, za casa Pepca sem bil se otrok…

    • Steiermark

     debilni jugofil, tebi so pa izgleda, napravili operacijo ter ti vsebino tazadnje prenesli v glavo, v tazadnjo si ti vtikali kaj drugega, kot anteno, tako kot je to počel tito s svojimi revolucionarji in sledilci…….

     • Prle

      Sigurno si bil vrtnar pri Pepci, saj imaš tako prazno glavo, kot je ona imela prazen vrt. Verjetno si pa svojo debelo rit moral večkrat nastaviti Edvardu, da si obdržal službo.

   • Steiermark

    tunek, da si bolan v glavi, potrjuješ s svojim vsakokratnim komentiranjem….. da so te pa zlorabili titovi pedofili, je pa samo dodana “vrednost” titovega pedofiliranja….

   • Olga

    Kozo Julko? Slovenija je v riti, pa vaša glava tudi – v Kučanovi! Če bi bili normalni, ne bi mogli biti levak!

 • alojz

  Resno pozivam moderatorja, da Tuneku onemogoči provokativno pisanje bedarij. Ima na razpolago 24ur pa naj se tam izživlja.
  Nova je dobrodošla, da izvemo tudi stvari, ki so bile do sedaj zamolčane. Res je škoda, da intelektualni nivo zaradi enega osebka pada in s tem tudi ugled Nove.

  • Morala

   Nova nima moderatorja!

  • Fogglof Tunnek

   POZOR POZOR… USTAVIMO SOVRAŽNI GOVOR V SPLETNIH KOMENTARJIH!

   Čujte, namen projekta pri LGBT ‘Ustavimo sovražni govor’ v spletnih komentarjih… je z moderiranjem sovražnih, žaljivih in neprimernih komentarjef, izobraževati o raznolikosti v družbi in svobodi govora ter osveščati o pomembnosti argumentiranega komentiranja družbenega, političnega in kulturnega dogajanja v javnih sferah, konkretno v spletnih komentarjih… Samo kako naj bojo spletni komentarji na nivoju, če pa so fsi članki Nove24tv izpod nivoja…fsi so sovražno nastrojeni proti levici in drugače spolno usmerjenih!?!?!?

   • alojz

    Daleč od tega, da bi te imel za sovražnika. Le za bebca. In bebavi komentarji so pač neprebavljivi.

 • Morala

  Sindikate ukiniti!!

  • Zgornji

   Vprašanje če bo mir, in če že bo, za koliko časa bo, in četudi bi, kaj je alternativa sindikatom ?

 • Ryuk

  V SVIZu so včlanjeni le luzerji.

  • Olga

   Točno! Pa še plačajo, da so lahko luzerji!

   • ljubinica

    So zda komunisticne ….

    • Olga

     Glede na vso umazanijo ob predsedniški kampanji, bi rekla, da že v veliki meri!

 • ljubinica

  Strukljeve ideologije si niso izmislili slovenski udbovci.
  To ideologijo vsiljujejo zahodni globalisticni centri moci.
  Sesuti hocejo predvsem krscanstvo in nacionnalizem oziroma narode .
  Ker pa clovek nujno potrebuje identiteto so si izmislili to norijo s spolno identiteto in enakostjo ….

  • Olga

   Haha! Cilj komunistov: uničiti cerkev, nacionalnost in družino! Zato pa je Kučan dal priznanje Sorosu, saj sta se v zločinu ujela!

   • ljubinica

    Ja ujemajo se komunisti in judovski globalisti …

 • Gru

  Nova24tv portal z najvec novicami o pedercinam. Pederski medij ;)

  • sprehajalec

   Nova samo poroča, levičarji so pa v akciji.

   • Nejc Ornik

    To je tragična resnica! Nujno v akcijo, najprej pa govort o tem, ker molk je poraz!!

  • Zgornji

   A BO TEBI RES TREBA FRANCIJA POSLAT NA OBISK DA BOŠ MAL SVINCA POJEDU ??

   • Gru

    Ti bi mene ustrelu? In kaj je pol razlika med tabo in ISISom ? Ni je !

    • Zgornji

     Jaz te nebi, bi te pa moj prijatelj Franci, ker mu manjka tarč in potem išče “tarče” po celi Sloveniji … ravno danes je “urgiral” na Koroškem, v Ravnah , …
     Zatorej med mano in isisovim zlobnim islamom Obstaja Razlika.
     Med tabo in med isisom pa je razlika Ta, da oni človeštvo iztrebljajo direkt z silo, ti pa posredno iztrebljaš z podpiranjem pedrov , ki zavirajo reprodukcijo . Kaj praviš na to ?

 • Duhec

  Baje je tudi Gorenak peder… mogoče zato Janši sam kima.

  • Fogglof Tunnek

   Res? Ne morem verjeti?… No, saj tudi Jorg Haider je bil…navzven pa je bil “pravi desničarski mačo”…družinski človek pa to…

 • Krtača17

  Keri komentarji hahahaha haaaaa haaaaaa haaaaaa hahahaha

 • Fogglof Tunnek

  POZOR POZOR… USTAVIMO SOVRAŽNI GOVOR V SPLETNIH KOMENTARJIH!

  Namen projekta pri LGBT ‘Ustavimo sovražni govor’ v spletnih komentarjih… je z moderiranjem sovražnih, žaljivih in neprimernih komentarjef, izobraževati o raznolikosti v družbi in svobodi govora ter osveščati o pomembnosti argumentiranega komentiranja družbenega, političnega in kulturnega dogajanja v javnih sferah, konkretno v spletnih komentarjih… Samo kako naj bojo spletni komentarji na nivoju, če pa so fsi članki Nove24tv izpod nivoja…fsi so sovražno nastrojeni proti levici in drugače spolno usmerjenih!?!?!?

  • Nejc Ornik

   A nisi kao v razredu? Al kar med poukom širiš homoseksualni sovražni govor na portalu?

 • Nejc Ornik

  Teorija spola je napaka človeškega razuma in deluje kot totalitarizem. Poglejte si Ameriko in Švedsko. Družinske očete zapirajo, če ne pustijo da bi otrokom prali možgane in jih silili v homo spolnost, družinska podjetja pa uničijo, če odklonijo spečt torto. Švedi pa so totalno zmešani- migrantom prirejajo dobrodošlico s knjižicami o homoseksualni in lezbični spolnosti. Potem pa jih še bolj koljejo. Si takega nasilja nad normalnostjo želimo tudi v Sloveniji?

  • Steiermark

   Mi, v Sloveniji, normalni ljudje, ki smo preživeli že totalitarni satanistični socializem z “drugom pedofilom titom”, si nikakor ne želimo ponovnega obvladovanja s strani teh satanovih pošasti ampak bomo napeli vse moči, da se bomo obvarovali pred to drhaljo, ki jih je tito dobro obdelal, tako dobro, da jim je ob pedofiliranju prodrl celo do možganov…..To kar pa oni danes počnejo z nami, je pa samo posledica “poškodovanih možganov”…..

   • Satan

    ” satanisticnimi ” hahaha bruhahaha hahahaha
    Se dobr da ste vrsta ljudi , ki izumirate ;)

    • sprehajalec

     Nikakor ne izumiramo, izumirate vi, ker odnos med istospolnima od zadaj ne prinese ničesar novega na Zemljo.

     • Nejc Ornik

      Sprehajalec, tudi danes(tako kot vedno) imaš odlične komentarje :)!

     • sprehajalec

      Ej, hvala ti, virtualno pivo te častim. Slovenec tradicionalno ni privrženec sarkazma, ker ga ne razume.

 • Steiermark

  To je popolnoma razumljivo, da se titovi pedofilsko homoseksualni zblojenci – aktivisti, zavzemajo za svoje pravice ter neglede na dejstvo, da s tem uničujejo obstoj človeštva in pedofiliranje ubogih otrok, ki se znajdejo podarjeni takim spakam…. Vprašanje je samo, kdaj bodo zahtevali pravico nad nami , večino, normalnimi heteroseksualci, da nas lahko, po “potrebi”, najprej diskreditirajo, nato pa tudi eleiminirajo! Čisto po njihovi satanistično socialistični titoistični ideologiji! Ne vem, kam nas bodo spravljali, glede na dejstvo, da so rudniki in druge naravne jame že zapolnjeni, z njihovimi žrtvami socialističnega pedofilsko satanističnega pedra tita, po 45 letu…..

 • Duhec

  Na sliki pa Donko v mlajših letih… ja, mladost norost.

 • Zgornji

  OOOOOOO TIIII SKRET DREKAST POSRAN TI ŠTRUKELJNOV POKVARJEN SPREVRŽEN SMRDLJIV !!! ! !!!

 • Duhec

  Seveda bi desne cerkvene miške nardile vse za ritko kot je na sliki… zato so jo izbrali in prlepli. Ja, ja… skrite fantazije.

  • sprehajalec

   Morda kakšna na tihem. Priučena morala in občutelk sramu in časti, jim to preprečuje. Za razliko od levičarja in liberalca, ki pa tega nimajo privzgojenega. Zato ga potegnejo ven.

   V tem je razlika.

   • Duhec

    Ja ok… desne se skrivajo. To pa je pogum in ponos.

 • if

  Šefa SVIZ-a pozivam naj skladno s svojo funkcijo v SVIZ-u ukrepa proti šolskim oblastem in samemu SVIZ-u tako, da bo v šolskem sistemu odpravljena seksitična diskrimancija v škodo moškega.

  Ta hip je starejša ženska upravičena do znižane učne obveznosti pet let prej kot starejši moški, oziroma, starejši moški mora v šolstvu delati 30 let, starejša ženska 25 let za enak učinek izražen v znižani učni obveznosti!
  To je pravnikom SVIZ-a znana anomalija!

 • Demokrat

  Ta dežela je od naroda.Mi smo tukaj samo zato da poberemo denar

 • David Lokatos

  JANEZ JANSA! MI SMO TVOJI! SLOVENCI SMO S TABO! CAKAMO TVOJE UKAZE!!!

  • Fogglof Tunnek

   Janez Janša: “Ofce…MIIIIIRNOOOOOOO !!!!

   • Duhec

    Pa sej so že trdi…

   • David Lokatos

    Pekel te caka.

 • šmentanamuha

  Predhodnica legalizacije pedofilije in zoofilije. Navsezadnje, tudi to je samo spolna usmerjenost, a ne. Očitno je Soros krepko odvezal mošnjiček z denarjem.

  • Gru

   Pedofilija in zoofilija nista spolni usmerjenosti ampak spolna motnja. Pa kaj vam to res negre v glavo?

 • Duhec

  Desni ga morte fasat direkt v rito, da bote homoseksualce pustil pr miru.

  • Zgornji

   TI PA DIREKT NA SREDO ČELA, DA BOŠ DESNE PUSTIL PRI MIRU , … A JE TO DOST FER ZDEJ ?

   • Duhec

    Lohk kr sam nardiš…

    • Zgornji

     Ja, seveda, a to na tebi da bo Mir , al si to mislu na sebi ?

  • sprehajalec

   Neizživete in skrite sanje Duhec? Da se pridružiš takšni “akciji”?

 • Nejc Ornik

  Sprejet podoben zakon kot Madžarska, soroševe plačance naterat, “mirovnike” in druge anarhiste z Lobnikom na čelu pa zaposlit v Albaniji. Hitro bo red. NOVA vlada, upam da spremljate voljo ljudstva!

 • Stajerka

  Donko – a misliš, da je tvoja nestrpnost drugačna???
  Spuščaš se na enak nivo, z dejstvom, da si socialni delavec, ki BI NAJ pomagal VSEM ljudem!!!

  • Duhec

   Zanj homoseksualci niso ljudje…

   • Nejc Ornik

    Potem pa si preberi, da je pisal o homoseksualcih kot naših trpečih bratih. Pogled tviter. Lobije pa razkrinkava, kar je edino pravilno

    • Duhec

     Zakaj bi naj trpeli, če živijo življenje, ki jim je všeč?!

     • Nejc Ornik

      Trpijo zato, ker se NE strinjajo, da jih Soroševi plačanci zlorabljajo za svoje umazane rabote posvajanja in kupovanja otrok in najemanja revnih žensk za biokontejnerje da bi jim po rojstvu iztrgali otoka od prsi.

     • Duhec

      Trpijo sam zarad nestrpnežev…

   • Zgornji

    ZAKAJ HOMIČI NISO LJUDJE … KER DELUJEJO PROTIREPRODUKTIVNO , TOREJ NE ZA OHRANJANJE ŽIVLJENJA , TEMVEČ ZA UNIČEVANJE ŽIVLJENJA NA PLANETU !!! ! !!!

    • Stajerka

     uničevanje življenja na planetu????
     pa ne se hecat:
     1. spolna usmerjenost NI izbira, ampak neprijetno dejstvo
     2. župniki delijo nasvete o družini in otrocih, po tvoji teoriji pa uničujejo življenje
     3. spolnost je naravni nagon, takšen ali drugačen – pri VSEM živem na planetu

     • šmentanamuha

      Sej pravim, tudi pedofilija in zoofilija je neprijetno dejstvo. In tudi otroške poroke bodo kmalu neprijetno dejstvo. Me prav zanima, kako boste potem to zagovarjali.

     • Stajerka

      ne vem no…….glede homoseksualnih so nasprotniki na enakem nivoju kot koristniki otroških porok……kaj zaj????……
      ali morebiti prestopate v čevlje ortodoksnega islama, ki je 500 let ZA OPICAMI????

      aja, za odgovor si uporabil napačen nick :)))

     • šmentanamuha

      Sori, tega odgovora pa nisem razumela.

     • Zgornji

      Se Nič Ne hecam tako kot se Ti !!!
      1 : Spolna “usmerjenost” je Neprijetno Dejstvo napačnih Odločitev Pokvarjenih Duš !!! ! !!!
      2 : Župniki so Prav tako Zabluzili , skoraj kot ostali spolni sprevrženci-pokvarjenci !!! ! !!!
      3 : Spolnost je nagon pri živalih. Pri Ljudeh pa je to skonstruirano za Ohranjanje Življenja, tako kot je to Urejeno na Vseh Ostalih Planetih ki So Poseljeni z ljudmi podobnimi nam.
      Če pa si se hotela tako “znižati” na tak živalsko mrtev užitkarski spolni nagon, potem ti pa kar Takoj povem, da v tej Inkarnaciji na tem planetu Žal Neboš kaj dosti daleč prišla oziroma dosegla .
      Amennn !!! ! !!!

   • tramal

    Ja kdaj pa so bili?Nikoli in nikoli ne bodo.

   • Nata

    Takile na eni sliki zgoraj ? So ljudje ?

  • Nata

   No ja ?? Si pa res našla ta pravega , no ??

 • Fogglof Tunnek

  Društvo DIH – Enakopravni pod mavrico… Društvo za integracijo homoseksualnosti je slovensko društvo, ki se trudi za integracijo gejef in lezbijk v fsa področja fsakdanjega življenja. Tudi v O.Š. in S.Š. Mladina mora biti osveščena, že v osnovni šoli !!!

  • KIKI

   Le nastavi svojo rit, prihajajo oni od ISISA in mavrice boš imel dovolj do smrti!

 • ostrovrhar

  Jaz pa pedre podpiram. Več kot jih bo, več bab bo za nas normalne!

  • Zgornji

   JA, TO SEM TUD JAZ NEKOČ MISLIL, AMPAK, ŽAL NI TAKO, KER ČE JIH BOMO PODPIRALI , BO TUDI BAB ČEDALJE MANJ , KER PEDER NE RODI NIČ DRUGEGA KOT LE DREK NA DREK Z DREKOM OD DREKA , KAJ ŠELE KAKO BEJBO . TOREJ TO ŽAL NI REŠITEV ZA PRIDOBITEV BEJB .

   • ostrovrhar

    Popravek: ”podpiram” :)

  • tramal

   Na žalost je tudi lezbač vedno več,normalnih pa vedno manj.

  • Nata

   Težka bo !! Glede na eno tvojo pripombo o ritih ??

 • Fogglof Tunnek

  Out in Slovenija (OIS)… OIS je prva športno-rekreativna skupina za istospolno usmerjene v Sloveniji. Ukvarjajo se s kolesarjenjem, pohodi, plavanjem, badmintonom, bovlingom, taborjenjem, tekom, smučanjem, ter raznimi drugimi športi in dejavnostmi – tako dvoranskimi, kot tudi v naravi. Vabljeni fsi…od najmlajših do starejših. Ljubezen ne pozna meja!!!

 • KIKI

  Srh me spreletava, ko zagledam te sindikalne idiote, sprevržene umazance,
  lovce na pozicije, nesposobne človečuljke, ki rinejo z eno glavo skozi rdečo
  zvezdo, z drugo pa v rit njegove “visosti”…Kakšna je že njihova osnovna dejavnost?
  Ah, že vem, od nekdaj le prerivanje v ospredje s floskulami in parolami, za visoko plačilo,
  seveda. Čudim se ljudem, ki trpijo zaradi njihove nesposobnosti in sprevrženosti, da
  ne nabodejo kakšno sindikalno eminenco na vile ( Semolič je bil v Muri čisto blizu zaslužene
  kazni, , pa so ga dobre ženske samo izžvižgale). Ali tem prascem rok trajanja nikoli ne preteče?
  Naj jih ljudstvo zaposli v Karitasu ali RK za kakšen mesec, naj delijo pakete in obroke hrane revežem,
  ki so jih sami ustvarili in so za vso revščino tudi v največji meri zaslužni!

 • Nejc Ornik

  Poglejte Dolce&Gabbana sta fer geya. Direkt povesta, da posvajanje otrok ne spada k istospolni usmerjenosti.

  • Stajerka

   kar se tiče posvojitev, je narod povedal svoje…….problem je, ker desnica gre v drugo, nedopustno skrajnost……
   očitajo levici, da propagira, istočasno pa sami dosegajo plafon nestrpnosti…….

   ŽIVI IN PUSTI ŽIVETI!!!

   • montyamp

    Komunist-fašisti pravijo :

    ŽIVI IN POMAGAJ UMRETI .

    • Stajerka

     to so pa osebki PODčloveške vrste……za katere je škoda kisika, kaj šele kruha in vode……

     • Prle

      Takle mamo, vidim, da tisti znani rek drži: “Samo Štajerke ne oženi”.

 • montyamp

  Ka je zet od žveplenega tudi peder ???

  • Zgornji

   Kdo je pa to “žvepleni” ? :-/

   • montyamp

    Z očalmi

 • tasilo

  .
  (X) … osnovno poslanstvo sindikatov, ki bi moralo biti v /…/ izboljšanju POGOJEV dela.

  Franci Donko, kaj hudiča pa so “pogoji dela”?
  Slovenski pravopis prepoveduje rabo čifuriziranih “POGOJEV dela” ( = jugoslovanarski “radni uslovi”) in podobnih spačenih in nesmiselnih besednih zvez, kadar pomensko mislimo na:
  1. razmere
  2. okoliščine
  3. možnosti
  POGOJ je namreč nekaj, kar mora biti izpolnjeno, da se lahko uresniči nekaj drugega. Iz tega sledi, da so ti zloglasni “pogoji dela” semantična neumnost.

  LP. Hanibal Lector

 • šmentanamuha

  Včasih so rekli, da se svet vrti okoli pičke, danes pa lahko rečemo, da se vrti okoli ritne luknje.

  • sprehajalec

   Samo v Ljubljani. Na podeželju še vedno okoli pičke.

   • šmentanamuha

    Ohranimo podeželje:))

    • rubec

     hehe

  • Prle

   Ti vidim, da si jo šparala, zdaj te pa moti. Frajerji pri tebi niso dobili, so šli pa raje na fante.

   • šmentanamuha

    Ah, kakšni moški vendar….

 • Nejc Ornik

  Soroš je po celem svetu ukazal in financiral “pohod na institucije”, da bo homo-lezbični-bi-trans-inter-seksualni lobi prevzel polno oblast nad ljudmi. NUJNO USTAVITI!

  • šmentanamuha

   Kučanov nagrajenec je prestavil v peto brzino. Mudi se. Ljudje so se začeli prebujati. Če hoče izpeljati svojo agendo, mora pohiteti.

 • montyamp

  Kombinacija žido-komunist-fašizma je že od nekdaj dekadentno delovala
  PROTI NORMALNOSTI .
  https://www.youtube.com/watch?v=Do5O3lvnw6w

  • šmentanamuha

   Vsi taglavni komunisti so bili Židi, pravzaprav sionisti, mislim, da je je bil tudi naš Titek njihov, pa Kučan tudi. Komunizem je njihova pogruntavščina.

   • montyamp

    To so najbolj zlobni dvonožniki , Adolf jih je spregledal že pred 100 leti .
    Zato seveda dobi spomenik , v kratkem .
    Židje so navrtali že veliko težav , kar poglejte Sorosa , liže se z žveplenim .

    • šmentanamuha

     Napad reptilov je v polnem teku.

 • Stajerka

  Samo ozreti se moramo okoli sebe, in takoj bomo videli, kako zelo je vse postavljeno na glavo. Zdravniki uničujejo zdravje, pravniki uničujejo pravico, psihiatri uničujejo ume, znanstveniki uničujejo resnico, mediji uničujejo informacije, religija uničuje duhovnost in vlade uničujejo svobodo.
  »Tako je: svet je nor – in ko enkrat to dojameš, vse skupaj kar naenkrat postane razumljivo!«

  http://svet24.si/clanek/novice/slovenija/58da679be431b/clovestvo-na-kolenih-vstani

  • šmentanamuha

   Icke je bil odličen, a ne?

  • Nata

   ” Če si odraščal v norišnici, je norost zate pač nekaj najbolj
   normalnega … In velika večina nas je pač odraščala v norišnici po imenu
   civilizacija!«
   kRATKO IN JEDRNATO !!

 • montyamp

  Pasjejebska tortura mi že načenja živce .

  • Prle

   Presedljaj na moško zadnjico.

   • Nata

    A ti sploh zmoreš napisati en stavek brez omenjanja riti ??

    • karpelec

     Vedno se obrača nanjo, ker ji najbolj zaupa.

     • Nata

      Žalostno.

     • Prle

      Ti ji ne?

    • Prle

     Če nisi opazila je rdeča nit – rit. Namig : poglej zgornjo sliko.

     • Nata

      Ja, veš da sem videla. Sem tudi že nekaj pripomnila.
      Ja rdeča nit. . . . ti se je prevečkrat držiš, veš.

 • šmentanamuha

  LGBTQ-jevska agenda postaja vedno bolj nasilna. Preden bodo otroke naučili osnovnih veščin za življenje, jim bodo razložili, zakaj vse lahko uporabijo ritno luknjo. Bolno, tako kot je bolna komunistična agenda. To je tko kot plesen, misliš, da si jo uničil, toda njene spore so še vedno prisotne in čakajo na ugodno temperaturo. Rdečeglavcem res manjka nekaj v glavi.

 • MižekFiga

  Vse LGBTQ-jevske zadeve so sprožene zaradi preusmerjanja pozornosti iz NAŠIH PROBLEMOV (Kleptomanija rdečkarjev, povojni pomori rdečkarjev …) na prisiljeno izmišljene.

 • Dark Lord

  še mal pa se boste preimenoval v NovaXXX24, tolk je kinki fuka na tem portalu…

  • tramal

   Buzarant skrij se ,ker delaš sramoto človeški rasi.

   • Dark Lord

    Človeški rasi?! Fuki se sam, govno.

    • tramal

     Nisem jaz buzarant tako kot ti in komunisti ki vam prav pridejo tudi pasje riti.

 • kamdrvimo

  Levičarji = utrgana, zmedena bitja iz vesolja
  Kakršnakoli komunikacija z njimi je znanstvena fantastika

 • MižekFiga

  “Fake news” in STA (Slovenska tiskovna agencija) sta pod Cerarjem zacvetela. Slovenski TV in Internet operaterji so dobili navodila katere TV novičarske postaje morajo izključitui, npr. CNBC je odletel! Cel kup srbijanskih in slovenskih vaških kmetijsko kulturoloških postaj je aktiviranih. Vsa čast Šetincem in njihovim ožjim družinskim članom. Milan vas ma rad!

 • tramal

  Muslimani te gnusobe skozi ritno luknjo nasadijo na kol in edino prav je tako

  • Prle

   Kako pa zgledaš s kolom v riti, sediš lahko?

   • sprehajalec

    E, da te čukunđeđa čuje Prle. Kako bi te istukao, tebe zaštitnika geja.

    • Prle

     E pa šetać, ti kao pametan dečko tamo oko 75 godina. kaži ti meni, dal je to moguče ; Zabiti kolac u dupe i sjediti?

     • sprehajalec

      Čitaj Ivu Andrića i Na Drini Ćuprija.

     • Prle

      Nisam te to upitao.

 • antimur

  Štrukelj je tipični predstavnik nomenklature, kjer se kot vampir česna, bojijo direktnih volitev. Ta antislovenec in kristjanofob, ki nenehno ruši demokracijo, je enak kot Erjavec s svojo stranko, samo, da ostajajo komunisti z največjim sovražnikom Slovenije in Slovencev Kučanom, na oblasti.

  • Jurij Musar

   Kakršne koli bodo volitve, klerikalci v Sloveniji ne boste prišli na oblast. Večina ljudi v Sloveniji je ateistov, čeprav tega niti sami ne vedo.

   • antimur

    Verjetno si omejeni kučanist, da natančno veš tisto, kar sami ne vemo. Vam levim fašistom se je kratko malo do konca zmešalo, ni dovolj, da podpirate pederaštvo, lezbaštvo, krajo otrok, zagovarjanje kriminala, vabljenje muslimanskih pritepencev, morate res biti pri vsaki zadevi še do konca kristjanofobni, tako kot skrajneži v Egiptu. Norci, niste vredni, da hodite po slovenski zemlji.

    • Jurij Musar

     Saj razumem da resnica zelo boli.

 • Demokrat
 • totex39

  Štrukelj je veliki sindikalni prevarant in “pljuvalec” vsake vlade, ki mu seveda omogočajo, da lahko upravlja tako funkcijo in se nihče ne vpraša kakšno plačo ima za tako hujskaško delo, ki mu prinaša toliko denarja v žep. Enako velja tudi za starega Semuliča, oba treba nagnati in konec

  • Jurij Musar

   Štrukelj opravlja svoje delo in to dobro, ker bi ga sicer že zamenjali. Koliko ima denarja pa ne vem in me pravzaprav ne zanima. Če ga ni ukradel, naj ga ima. Sicer pa bogastvo samo ne prinaša ne vem kakšne sreče. Jaz ga imam malo, pa sem zelo zadovoljen s svojim življenjem.

 • ostrovrhar

  Ženske ga imajo najraje v riti. Samo tega ene še nevedo.

  • rubec

   Si me nasmejal čeprav mi je ena pizda glih kar odrsal traktor.

 • Nata

  Pa naj živijo svoje življenje. Samo otroke naj pustijo pri miru !!
  Hudir no !! Ne razumem, kaj jih tako žuli ??

  Lahko bi bili, ali bile botri . Botrstvo je kar dobra pomoč revčkom, ki nimajo marsičesa.Pa še nekoga bi imeli na starost.

  Poznam veliko gejevskih parov. Večina je – tako, kot mora biti.Ko pa gledaš takele fotke, te pa mine vsa dobronamernost. Pa se kdo od istomislečih kdaj javno upre takimle kozlarijam ? Zakaj ne ?
  O temle sindikalistu pa bi morali več pisati, Nova ???
  Je to doživljenska funkcija ? Potem nas pa še marsikaj čaka !!
  Ima veliko denarja, a izgleda, da ga še več potrebuje. Dobil ga bo od LGBT.

 • indijanka

  Zelo rada pogledam mojega najljubšega prijatelja, ki je gej. Lep je kot slika. Še lepša je njegova notranjost. Svojo pot na kateri se srečuje s predsodki ne želi prenašati na otroška ramena. Zahteva ogromno energije. Nova24, če bo ta problematika stalnica, prosim, da pripnete kakšno lepo slikco. Ne pa teh dolgočasnih sindikalistov in bljek nečesa, kar sploh ne vem, kaj je. Ženske geje rade gledamo tudi če ne čutimo njihove možatosti.

  • Nata

   Pravzaprav je ta fenomen, da so nekateri res lepi moški geji, zelo zanimiv !!
   In, po navadi so v svojih zvezah ONA. Njihov partner pa – kolikor jih jaz poznam – ni prav nič privlačen.
   O, človeška narava je res nedoumljiva.

   • sprehajalec

    Nimajo toliko moških hormonov in imajo verjetno ženski estrogen. Ženska v moški podobi torej. Tudi fizično, to jih dela lepe.

    • Nata

     Ja, dobra razlaga. Je pa indijanka dobro napisala o moški energiji.
     Ta se veliko bolj ” prileže ” . Lepota je postranski plus.

     • sprehajalec

      Ni lepšega za žensko, kot črna poraščena prsa, kosmate roke in brki z ostanki kosila med njimi. To se strinjamo.

     • Nata

      To pa ti praviš, no ?? Tisti brki so pa dodatek h kosilu ??
      Jojmene !!

     • RATATA

      Za povrh pa še kapučino. Pol pa lupčkat.

     • Nata

      No,ker bo tisto od kosila že dol šlo, bi penca od kapučina še bila sprejemljiva. Ker pa sem zelo žgečkljiva brkov ne obrajtam .
      Torej. . .

     • RATATA

      Razirren,
      popullen al pa
      ogullen.

     • Nata

      Razirren, pa eno dobro aquo gor, de lepo diši.

     • RATATA

      Meni moja izbira te aque in after in vodice… in mi vedno reče, da raje izbira zame, kot zase in da ji moške bolj dišijo kot tiste za ženske.
      A ti misliš, da je moja žena peder?

     • Nata

      Ma ne no !!! Ne skrbi! Po moje je kar v redu !
      Če bi imela rada tiste sladkobne vonje. . . ja, pol pa ? ?

     • RATATA

      Nata; Ti nimaš pojma. ; -))

     • Nata

      Priznam. Nimam.Samo sklepam. . . za tvoje dobro, no !

     • RATATA

      Spet si odprta. Ich auch.

     • Nata

      Ooooooooo, zelo me veseli, veš !!
      Tako mi je lažje pisati. Pa takoj najdem, kogar želim.

     • disqus_LPrKgVDNOZ

      lp

     • Prle

      Tvoje mokre sanje, imam te na sumu že nekaj časa.

     • sprehajalec

      Imaš nos za takšne Prle? Pravijo, da se takoj prepoznajo, da je to v njih?

     • Prle

      Točno tako, midva sva se zavohala.

     • sprehajalec

      Ti golobček Prle, ti. Imaš pa prefinjeno metodo iskanja po portalih. Samo bo bolje na kakšnem delo.si ali pa RTV. Tukaj ni zaželjeno, je portal poštenih ljudi.

     • Prle

      Samo, da ti verjetno ne padeš pod poštene, je pa res padeš pa pod nakladače, ki jih tukaj mrgoli.

   • indijanka

    Oo Nata. Tu sta oba luškana. Res pa je, da ne posedujeta moške energije, ki je meni privlačna.

    • Nata

     Ja. . . . . moška energija . Moram pripisati, da lezbijk pa res ne razumem in ne sprejemam.
     Dostikrat sem rekla, da je porast homoseksualcev posledica sex- revolucije. Ubogi možakarji. Govorilo se je samo o orgazmih. . . . . saj te mora prav vse miniti, no !!

     • Jurij Musar

      Jaz pa lezbijke razumem in sprejemam.

     • Nata

      Hm. . . si morda gej ?
      Drži pa, da imajo vsake očke. . .
      Ne razumem jih zaradi nekaterih izjav.
      ” ženske so bolj nežne. . . me bolje razumejo. . . ” ??
      Torej so imele s!abe izkušnje.
      Nežnost. In razumevanje moškega je v veliki meri odvisna od ženske. Saj se vse da pogovoriti. Jaz tebi, ti meni. A ne ?Meni paše tako, tebi drugače. Pa ?
      Seveda pa o nasilju, pijači enega, ali drugega ne bi razpravljala.

     • Jurij Musar

      Seveda nisem gej. Istospolne razumem in sprejemam zato, ker vem, da nihče ni sam kriva za svojo seksualno usmerjenost. Narava se je pač poigrala s hormoni. Ne jemljem pa tega za napako narave, saj se ljudje rodijo z različnimi lastnostmi. Bolj me jezijo posledice človeških napak, ko se ljudje rodijo brez rok, nog in še kaj hujšega, po napadu na Hirošimo in eksplozijo v Černobilu, da ne omenjam vsakodnevnih napadov in bombardiranj po vsem svetu. Bolje bi bilo, da bi se ljudje borili proti temu zlu, kot pa proti istospolno usmerjenim, ki v večini, nikomur ne želijo nič slabega.

     • Nata

      Ja, z različnimi lastnostmi, ki se v določeni priliki pokažejo. Pa morda ni vedno nujno potrebno.
      O posledicah človekovih napak pa smo verjetno vsi na tem portalu enakega mnenja. Pa smo, po moje, čisto nemočni.
      Napisal si – v večini – kar drži. Pa vseeno dopuščajo svoji manjšini, da dela in ravna pravzaprav v lastno škodo.

     • Jurij Musar

      Po moje nismo nemočni, kajti v slogi je moč. Ampak, dokler se bomo borili proti istospolnim, proti ženskam, proti drugim rasam in nacijam, proti drugim veroizpovedim, proti ateistom, toliko časa bomo čisto nemočni.

     • Nata

      Lahko pa recemo tudi drugače! Dokler nas bodo ” kurili ” enega proti drugemu, bomo nemočni.Kajti mnogi ne želijo, da bi se razumeli med seboj.
      Je pa vedno v življenju tako. Močnejsi po številu, ali pa prepricanju prevlada. Ko pa nekomu politično odgovarja, pa tudi manjšina preglasi večino. Zanimivo, a ne ?

     • Jurij Musar

      Enega proti drugemu najuspešneje “kurijo” s pomočjo vere. In to počne tista manjšina, en procent svetovnega prebivalstva, ki ima v rokah vse svetovno bogastvo. Vedno se gre samo za denar. Prepričan sem, da je predpogoj za udejanjanje pravičnejše svetovne ureditve, ateizem, kar pa lahko človeštvo doseže le z vlaganjem v znanost in izobraževanje.

     • Nata

      Ateizem je tudi vera. Prefrigana vera. Vse se lahko ! A vendar ne vsi. Samo izbranci .

     • Jurij Musar

      Zaupaj mi v katero božanstvo verujemo ateisti. Pa mimogrede poguglaj ateizem, morda se kaj naučiš.

     • Nata

      Nikar me ne poducuj . Z Googlom ?

      Oh, kar nekaj božanstev imate. Prvi je Mamon. Drugi je skrb za osebno zavoljstvo – za vsako ceno. Tretji je pa najhujši – sami sebi verjamete kako ste napredni, razsvetljeni. . .
      Drugi pa smo nazadnjaki.
      Kaj tako velikega pa je ateizem po II. sv. vojni naredil ?Izumil, zgradil, uglasbil, naslikal,??Predvsem v komunističnih državah ? Naštej prosim

     • Jurij Musar

      Kaj je narobe z izrazom klerikalci? To je pač oznaka za ljudi, ki so proti vsakršnemu napredku, proti znanosti, proti liberalizmu, proti osebni svobodi, da ne naštevam še naprej. Jaz sem pač ateist.

     • Nata

      Svojo osebno svobodo pa zatakni za klobuk.Menda ne boš trdil, da si bolj svoboden, kot jaz, ki verujem vsaj v tisto osnovno v krščanski veri. In kaj si naredil, ko si tako svoboden. . . neodvisen.
      Ta beseda je sijajen nateg !

   • Ana Job

    Draga Nata, moj je lep in ni gej. Hahaha :-)

    Ga pa druge rade pogledajo, da sem, kar jezna včasih. :-(

    • Nata

     Jojmene? Nasvet. . . naj ga kar gledajo. Ti poskrbi, da boš lepa tudi ti ! A, zakaj ? Ja no, da bo samo tebe videl.
     Jeza pa lepoti škodi.

     • Ana Job

      Natica draga, se že več let držim ,, tvojega,, nasveta. :-)

     • Nata

      Ja, sej no ! Pa sem res tepka. Ce je lep, gotovo ima dober razlog, da tudi ostane lep.
      Ma, jaz moram kar naprej čivkati !

     • Ana Job

      Draga Natica, rada te imam! Vse naše desne komentatorje tukaj! Levi naj se pa zaletijo v r**. :-)

     • Nata

      Hi. . hi. Enako, za vse tri stavke !

    • RATATA

     Tvoj, ki ima tebe ni lep! Zdi se ti fascinanten. Te fascinira in fascinirana strmiš vanj…
     Lepe ste ženske ;)
     in za geje so lepi lepi geji.

     • Ana Job

      Ratata, vsi normalni, moški ste za nas ženske po svoje lepi, ker vas imamo rade in ker nam je všeč vaša energija, izjema so LEZBIJKE, ki decov nimajo preveč rade :-(. Če ima pa moški možgane je pa tudi zelo privlačen.
      Moj ima pa poleg možgan tudi izredno jekleno voljo in moč v sebi, da je lahko zmagoval na tekmovanjih. Ima tudi zlat srček. Sva pa oba temperamentna in trmasta, kot vola včasih. Z mano je težko shajati, ker imam svojo pamet in se me ne, da peljat žejno čez vodo in moj to ve in me ima tako, kot sem rad in se imava, kljub temu, da ogromno časa preživiva v službi, fino, ko sva skupaj.
      Vsak človek je po svoje fascinanten in unikaten in ti nisi izjema. :-)

     • RATATA

      Aja.
      No tej pa fredi.

    • indijanka

     Zelo dobro poznam ta občutek. Čeden, uspešen, bogat, zabaven.. Ženske bi ubijale zanj. Včasih se mi pogled ustavi na sredinčku. Prvi letnik gimnazije. Izbran za najlepšega. Najrajše bi ga zaprla nekam. Vesela sem, da ga zanima košarka.

     • Ana Job

      In je tvoj Indijanka! :-)
      Mojega zanima kup športov, ker je po duši športnik. Babe ga gledajo, ampak jaz sem pa njegova KRALJICA. Zrihtam se in si največkrat mislim
      ,, mene pa moški gledajo,, in kot, opazim mu to kar štima. Je pa sigurno ( saj sama veš) treba delat za dobro zvezo in se potrudit za svojega moškega, da zveza ne postane ,, postana,, in da obdržimo strast, ki je pomebna. Rade imamo te naše moške, ker so pravi srčki.
      Lepo spančkaj! :-)

     • indijanka

      Ne več. Ko sem izgubila sina, me alfa in “naj” zgodbe niso več zanimale. Bila sva izjemno mlada, ko je bivši postal direktor največjega podjetja neke dejavnosti v bivši Yu. Brez vez in poznanstev. Celo desničar. Ob podpori drug drugega in s trdim delom. Svet je danes zanj premajhen. Izstopila sem. Zase in otroka sem želela normalno življenje. Razen tega mi je manjkala tista češnja na vrhu, da bi ga lahko ljubila.

     • Ana Job

      Žal mi je Indijanka, ker si čudovita oseba z veliko modrosti in globino duše. Hudo mi je tudi za tvojega sina in tvojo ljubezen. Vedno se mi zdiš oseba z velikim srcem, polnem ljubezni ki jo deliš tudi tukaj med nas. Trudim se kolikor se da, da služba ne bi prišla med naju z mojim, čeprav je včasih težko. Hvala da deliš svojo zgodbo z mano, lahko tudi pobrišemo potem. :-)

     • indijanka

      Vse bo dobro Ana. Naj te ne skrbi. Skrb veje iz vsakega tvojega komentarja. Vse v življenju se zgodi z namenom. Meni je lepo in v življenju uživam. Ničesar ne bi spremenila na svoji poti.

     • Ana Job

      Draga Indijanka, dosegla si modrost, ki jo jaz lovim za rep. Te moram več brati, da se še kaj naučim. Si razmišljala kdaj, da bi naredila svoj blog?

     • indijanka

      Ne. Pišem pa pravljice za svojo hči. Družinski zgodovino nosijo.Želim, da se ohrani. Mogoče bom lahko nekoč bolj pomagala ljudem. Trenutno sem precej zaposlena in s to indijanko ustvarjam nek paralelni svet. Imajo pa Baldeagle, Samsara in Dr. Sveti, vesoljček veliko. In Antonius :) samo on tega ne zazna. Sama sem začetnica.

     • Ana Job

      Rada jih berem, stvari predstavijo na miren način in odličen vpogled v zgodovino imajo. :-)

   • Jurij Musar

    Lepi so, ker imajo obilico ženskih genov.

  • rubec

   Kaj sem pa jaz potemtakem ki sem proti tvojemu najboljšemu prijatelju Apolon, še večji gej?

   • indijanka

    Hmm…v kotu sem. Danes je mojo naklonjenost tebi obdeloval že Mefisto. Ti nisi Gej. Čutim tvojo moško energijo. Apolon? Hmm…ti si moj sonček, ker mi nasmejiš srce.

    • rubec

     Kdo pa je to Mefisto. Predvidevam da je gej in to the grd one.

     • indijanka

      To pa ne. Dober satirik je :) in zelo hetero. Poglej si pod članek o Pilu.

     • rubec

      Si začela pit?

     • indijanka

      :) zakaj? Mefisto je moj stari kolega z drugega portala.

     • MEFISTO

      Indijanka, moral bom revidirati odnos do tebe.

      Celo pedre nagovarjaš, kot da življenje že sicer ni dovolj buzerantsko.

     • indijanka

      Vau..kdo bi si mislil, da lahko moški zapletejo tako enostavne stvari. Ženska sem in moška energija me privlači kot magnet. Naprej si seštrikaj odgovor sam in večkrat ga revidiraj.

     • MEFISTO

      Pozadinec rubec je name ljubosumen.

      Po neporebnem, ženske, ki so jim všeč pedri, me ne privlačijo.

   • RATATA

    Ti Rubec, parkrat sem te že hotel nekaj vprašat, zdaj je pa res priložnost….. Predvidevam, da veš, da je imel Preshernov France kakor-da nekakšno “muzo” Primicovo Julijo.
    Zdaj pa vrhunec:
    No če si pa ti moja “muza”, kaj sem potem jaz, tako na splošno v smislu teme, pa to? Kaj meniš?

    • rubec

     Če sem jaz ki običajno grem ob sedmih spat tvoja “muza” potem to pomeni da morava ob šestih na špricer.

     • indijanka

      Najboljše. Luna ima zelo nenavaden vpliv na moške.

     • RATATA

      Kar probaj, ti spremenim bioritem prvi dan. No noč.

   • Jurij Musar

    Če si gej ne vem, vem pa, da si primitivec.

    • rubec

     Rajši primitivni gej kot Jurij. Da bi bil pa še Musar zraven, sem pa že raje homoseksualni primitivni gej.

     • Jurij Musar

      Nič ni narobe, če si tudi gej.

     • Zgornji

      Tako govorijo tudi od rojstva slepi ljudje, da ni nič narobe z grdimi slikami …

  • Ana Job

   Večina so vljudni in se lepo obnašajo. Pa tudi znajo žensko pohvaliti. Bolj senzibilni in občutljivi se mi zdijo.

   • indijanka

    Bila sem polna predsodkov. Bala sem se ga. Priboril si je moje prijateljstvo. Ne hvali me :). Pravi prijatelj je.

   • Zgornji

    JA, POZNAM JIH TUDI JAZ , PREDVSEM SO BOLJ HINAVSKOPRILIZNJENI , TAKO DA JIM ŠE STARE MAME NASEDAJO , POLEG BEJBIK . Žal.

  • Zgornji

   Indijanca ne delaj se še bolj slepo kot že govoriš da si , ko ne sprevidiš Pohinavnjeno notranje “lepoto” ki je v bistvu hinavska priliznjenost namesto prijaznosti … !!! ! !!! Res pa je tudi, da to znajo Takooo Spretno zakrivati, da jih tudi prebujena duša težko prepozna, kaj šele povprečno duhovne duše … Temu se pa že reče “Duhovna Zmeda” … in na To Past žal pada čedalje več in več duš … žaaal …

   • indijanka

    A tut ti me kregaš..? smrk smrk

    • Zgornji

     Se opravičujem, bejby, če sem te prizadel , mi je žal. Ampak, ostane pa pri tem, kajti Vsi smo žal padli na to Skrito Past Duhovne Slepote, in iz te v vsesplošno zmedo. Od takrat naprej več nezmoremo razločevati kaj je prav in kaj ne . Samo zato, ker smo se preveč oddaljili od Stvarnika . Tu je z Duhovnim Uvidom mišljena Prava Modrost , ki je Več kakor razumska pamet mrtvega materialnomožganskega razuma.
     Lep dan ti želim, … kolikor bo pač možno, glede na dane razmere .
     Čaw.

 • Fogglof Tunnek

  POZOR POZOR… USTAVIMO SOVRAŽNI GOVOR V SPLETNIH KOMENTARJIH!

  Namen projekta pri LGBT ‘Ustavimo sovražni govor’ v spletnih komentarjih… je z moderiranjem sovražnih, žaljivih in neprimernih komentarjef, izobraževati o raznolikosti v družbi in svobodi govora ter osveščati o pomembnosti argumentiranega komentiranja družbenega, političnega in kulturnega dogajanja v javnih sferah, konkretno v spletnih komentarjih… Samo kako naj bojo spletni komentarji na nivoju, če pa so fsi članki Nove24tv izpod nivoja…fsi so sovražno nastrojeni proti levici in drugače spolno usmerjenih!?!?!?

  • šmentanamuha

   “POZOR POZOR… USTAVIMO SOVRAŽNI GOVOR V SPLETNIH KOMENTARJIH!”

   …pravi tisti, ki vsak dan bruha od sovraštva proti tistim, ki se ne strinjajo z njim.

 • freedomfighter

  nikoli ne bo razumel kaj nekatere tako motijo geji jaz sploh ne vem da obstajajo nekateri pa jih vidite na vsakem koraku…zelo mi je všeč kako vedno ob temi homoseksualnost slišim govor kaj je naravno in kaj ne…kaj ni zanimivo da je narava sama naredila človeka geja tudi v živalskem svetu poznamo homoseksualnost ali mislite da so naprimer nekateri pingvini ki so istospolno usmerjeni levičarji…vprašanje za vse desne ali milan širi homoseksualnost tudi v živalskem svetu

  • xtc

   Temu kar opisuješ še reče kiks narave oz:ponesrečen primerek ali šala narave:

   • Jurij Musar

    Bog se je močno šalil, ko je delal tebe. Morda je želel narediti pingvina, pa se mu je sfižilo.

    • korintos23

     Homoseksualnost je napaka narave, kar ne narava sama uredila z ničelno možnostjo razmnoževanja homoseksualnih oseb. Narava vedno popravlja svoje napake.

     • KIKI

      Narava že ve! Jurček Musarček pa ne!

     • Jurij Musar

      Jaz za svojimi izjavami stojim s svojim imenom in priimkom in se jih ne sramujem, medtem ko sta vidva pritlehna anonimna agitatorja klerikalnih desničarskih idej. Do takšnih ljudi ne čutim nobenega sovraštva, kvečjemu usmiljenje.

     • Jurij Musar

      Napaka narave je, ko ženska ne more roditi zaradi bolezni ali takrat, ko moški ne more zaploditi otroka. Kako v tem primeru narava odpravi napako?

     • Zgornji

      TO PA JE V PRVI VRSTI NAPAKA PARTNERJEV, KER SE VZAMEJO SKUPAJ POVSEM NESORODNE DUŠE, NATO JE TO SPET NAPAKA PARTNERJEV KER SO SE PREVEČ SAMOZADOVOLJEVALI ALI PA SE PREVEČ GONILI IN TAKO IZGUBILI MOČ PLODITVE ZARADI IZGUBE VITALNIH DUŠEVNIH ENERGIJ !!! ! !!!

     • Zgornji

      DOOOBRO RAZLOŽENO !!! ! !!!

    • KIKI

     Ah, nasprotno od tebe se imenujem Vili, ki samo pi..ke pili! To pa ni zate!

  • KIKI

   Hej, ti, ali kaj podrobnega veš o seksualnem življenju malajske mravlje?
   Škoda, res , bi lahko iz te teme delal znanstveni doktorat!
   Vsi ti bodo zavidali doktorat, še predsednik vseh gejev in lezbik lahko
   postaneš, kasneje pa še predsednik države! Kar na delo!

 • freedomfighter

  vedno slišim govor kaj je naravno…kaj ni zanimivo da je narava naredila homoseksualce tudi med živalmi ali mislite da tudi dam sindikati širijo homoseksualnost…sploh nevem kaj vas tako motijo geji jaz jih sploh ne opazim pravijo da tisti ki so najbolj glasni imajo ponavadi sami probleme s tem

  • gušto

   Mislim, da si tudi ti med glasnejšimi sicer se ne bi tule oglasil.
   Mene geji ne motijo dokler niso vsiljivi, ali celo nasilni.
   Svojih “teorij” pa naj ne vsiljujejo nedolžnim otrokom, ker jih tudi njim ni nihče vsiljeval.
   Naj si poiščejo sebi primerno družbo in ne, da celo šolam vsiljujejo in propagirajo svoje deviacije.
   To je pokvarjeno početje !!!

  • Jurij Musar

   Točno tako. Zato se nikakor ne morem znebiti občutka, da je Primc istospolno usmerjen, vendar tega ne prizna niti sam sebi.

   • KIKI

    Yes, pa Kučan , pa Cerar, pa Modendorfer, pa Lukec, pa Kordiš,…
    jezusmarija, saj so skoraj vsi! Že dolgo jih ni bilo v javni hiši pri
    “Rdeči zvezdi”….

  • Janez

   Narava je naredila homoseksualce tudi med živalmi.Rad bi vedel za eno živalsko vrsto

 • xtc

  Razni dizkurzi o sexualnih deviantnih pojavih ne sodijo v osnovno šolo:
  čE SE ŠERAZPRAVA O SPOLNOSTI;LAHKO VRŠI V ZADNJEM LETNIKU IN TO O NORMALNIH PRAKSAH PA DEVIANTNE DEFINITIVNO NE SODIJO V OSNOVNOŠOLSKO SFERO:

  • gušto

   Se popolnoma strinjam. Nobena vsiljena stvar ni dobra, še najmanj pa posiljevati z nekim “svojim” mejnim spoznanjem že male otroke.

   • Jurij Musar

    Pred otroki je treba te stvari v šoli čim dlje skrivati, potem pa jih bodo že župniki vsega naučili pri veronauku.

    • korintos23

     Zanimivo. Učiteljev pedofilov nič ne omenjate ? Pa jih je več kot med župniki pri nas.

     • Jurij Musar

      Koliko je kje pedofilov ne vem, ker je to stvar policije, tožilstva in sodstva. Je pa žalostno, da pri vsej svoji vehementnosti ne veš kaj je kriminal in kaj spolna usmerjenost. Sicer pa se z anonimneži ne bom ukvarjal.

     • Kdo pa te je prosil, da se s kom ukvarjaš ? Sam si prišel na ta portal in žališ ljudi, ki jih ne poznaš.

     • Jurij Musar

      Naj se predstavijo. Sicer pa večinoma zmerjate mene, ker ne mislim tako kot vas učijo v cerkvi.

     • Zgornji

      V CERKVI ITAK PRECEJ NAROBE UČIJO, KER NAPAČNO RAZUMEVAJO SVETO PISMO PA ŠE ZLORABLJAJO VERO/RELIGIJO ZA SVOJE ZLOBNE NAMENE … !!!

     • MEFISTO

      Marta, Jurij je že dolgo na portalu.

      Le nick je menjal, da bi postal nov butast obraz.

      Sicer se pa pri vsaki temi oglaša vsaj s kakimi dvajsetimi nicki.

     • MEFISTO

      Si že slišal za kriminalno spolno usmerjenost?

 • Janez

  Ah !
  Ta Brane !
  Pred propadlim referendumom je letal okrog LGBTJEV pri Prešenovem spomeniku.
  Vprašal sem ga,
  če kaj ve – ali je denarja iz ex tajnih virov ex KP, ZK – ŠE KAJ ?

  Postal je živčen in rekel – da verjeetno ” NE ” ?!
  In je prestrašeno – pobegnil.
  Ne poznam ga.
  Verjetno? Eden glanih ohranjevalcev ex kp, ZK prikritega vpliva?
  PROZOREN MANIPULATOR ? Kdo ve ? Jaz ga osebno ne poznam.. L.r. JANEZ KOMENDA

 • Jurij Musar

  Homoseksualna ideologija. Takšno neumnost si lahko izmislijo le desničarji pod vplivom RKC. Res ne vem od kdaj je spolnost ideologija. Težko bi se odločil kdo je bolj nazadnjaški, muslimani ali kristjani. Pravzaprav ni nobene razlike.

  • korintos23

   Spolnost postane ideologija z raznimi “paradami”. Takrat spolnost ni več človekova intimna perspektiva, ampak vsiljevanje lastne ideologije družbi. Ni težko, kajne? O nazadnjaštvu pa ne bi s častilci rdeče zvezde.

   • Jurij Musar

    To ni nikakršno vsiljevanje, temveč borba za enakopravnost in pravico. Te “parade” izenčačujem s štrajki zatiranih za svoje pravice. Ideologijo se greste v cerkvi.

    • korintos23

     Ko pol gol moški v roza nogavicah skače po ulici, ni to noben boj za pravice, ampak nasilno vsiljevanje lastnih interesov. In mimogrede, se nikoli nisem bil v cerkvi, tako kot tudi nihče iz naše družine. Kar pa zate ni moč trditi.

     • Jurij Musar

      Ne hodim na nobena zborovanja, protestne shode itd., ker me to ne zanima, ampak nihče me ne bo prepričal, da so gejevske parade ideologija.

     • MEFISTO

      Pederske parade so sramota levičarske ideologije, ki v svojo korist skuša izkoristiti tudi napake narave.

     • Zgornji

      Narava pa “napake” dokaj Hitro Eliminira po zakonu “evolucije” , tako da pedri Niso kaka “evolucija” , Temveč ena čista navadna pokvarjena sprevrženost zlobnih mrtvih duš !!! ! !!!

    • KIKI

     A moremo pa vaše tudi mi, ostali, ki nismo geji, špancirati okoli
     z nagimi ritmi, da bomo dohiteli “zgledne” državljane? Ali
     predlagaš kaj bolj kontroverznega ? Reci, naj ti ne bo nerodno!

    • RATATA

     Ti pudumač puvem: DEJGANOMALMEJFUKAT NO

  • Janez

   Ali si že ?
   Kdaj prebral
   Priliko o sejacu iz Evangelijev. ” zrno, ki pade na kamen in ne rodi” L.R. JANEZ KOMENDA

   P.S TAM IMAŠ VSE RAZLOŽENO. LE KAŽEŠ, KAKO SI MALO RAZGLEDAN. A NE?

   • Jurij Musar

    Če sem nerazgledan zato, ker ne berem verskih knjig, naj bo tako. Ko doma kuham, vzamem v roke najnovejšo kuharsko knjigo in ne tiste izpred 2000 let.

    • Janez

     Nič ne de ?
     Ti bo že Matilda povedala pred smrtjo: “zrno, ki pade v rodovitno zemljo – vzkali, obrodi in se bogato razmnoži. Zrno, ki pade na kamen – vzklije, životari do konca življanja in brez razploda – samo umre.”
     Matilda je Božja dekla,
     vsakor vzame, celo nelepi starri LGBTJI – se ji ne gabijo. Zelo ok je. L.r. JANEZ KOMENDA

     • Jurij Musar

      Neumnosti ne repliciram.

  • samotoje

   Tu se pa s tabo strinjam. Homoseksualna ideologija kot dejstvo je definitivno in izrazito sprevržena neumnost. Vendar si je niso izmislili desničarji ampak ideologi homoseksualnosti, ki so morali svoje blodnjave frustracije o razglašanju enakosti različnih prinesti v javnost. Seksualnost je bistvo človekove intime, vse drugo je prazno razkazovanje primitivnosti in laganje samim sebi. Kateri homoseksualec je globoko v sebi prepričan, da je v vseh pogledih enak heteroseksualcem? Komaj kateri. Zato pa toliko jeze in pljuvanja po tistih, ki to vedo in razumejo.

   • Jurij Musar

    Kdo si jo je izmislil res ne vem, ta članek je pač objavila NOVA24TV, torej trobilo stranke SDS, ki je desničarska pod vplivom RKC. Seveda se strinjam da je seksualnost bistvo človekove intime in prav zaradi tega ne razumem zakaj je treba zaradi spolne usmerjenosti ljudi sovražiti, pretepati in jih celo kaznovati z zaporom itd. Jaz preprosto ne morem sovražiti nikogar zaradi tega ker je katolik, musliman, črn, rumen, gej ali lezbika. Različni pač prijokamo na svet.

    • samotoje

     Če smo objektivni, so vsi mediji “trobila” nečesa ali nekoga. Razumen človek zna prepoznati novinarstvo in “novinarstvo” in selektivno izbirati. Jaz osebno prisegam na različnost virov in torej tudi stopnjo objektivnosti. In res je- nikogar ni treba a priori sovražiti ali preganjati zaradi usmerjenosti-kakršnekoli- ali prepričanj-kakršnihkoli. Vsakdo pa ima pravico izraziti odpor do nastopov, kakršen je na zgornji sliki in vsiljevanja teorij in ideologij, ki so skregane z človekovo prvobitno naravo in pridobljeno etiko.

     • Jurij Musar

      Sam preletim vse medije in si ustvarim mišljenje po svoji pameti in etiki. Etika je zelo varljiv pojem, saj je etik toliko, kolikor je ljudi na planetu. Prvobitno naravo pa si prav tako vsak razlaga po svoje. Mnogo ljudi človeka loči od narave, jaz pa mislim, da smo tudi mi del narave, oziroma vesolja. Tista slika tudi meni ni ljuba, pa preprosto pogledam stran, tako kot spremenim kanal na TV, če mi oddaja, film, tekma…ni všeč.

 • MEFISTO

  Je kaj novega na pederski sceni?

  Se je poleg Togglofoveg Tuneka pojavil še kak nov buzerantek?

  • RATATA

   Neki kolebarski ” fajter ” za slobodu.

   • MEFISTO

    Kam uvrščaš pa Jurija Musarja, ki govori tako kot krstitelj njegovega nicka.

    • RATATA

     Med levičarske lenuhe iz Radeč ga uvršam in sem mu to tudi par dni nazaj povedal.
     Če je pa tudi peder pa nisem študiral, saj je že to čisto dovolj.
     Poznam jaz take, sem iz unga kuanca duma.
     Škodljiv total.

 • MEFISTO

  Preimenovanega strokovnjaka za spolne zadebe Jurija Musarja sprašujem, zakaj je na levici vedno bolj v modi analni in oralni seks in zakaj levičarji kot znak popolne osveščenosti opuščajo vaginalni seks?

  • Zgornji

   ZATO KER NEVEDO KAM OZIROMA V KATERO LUKNJO PAŠE KAK (SPOLNI) UD , DA BI DOBILI KAJ KORISTNEGA REZULTATA VEN. IN POTEM SE ČUDIJO, ZAKAJ DOBIVAJO SAMO DREK, KI GA POTEM “ODIŠAVIJO” , DA BI IZGLEDAL KOT ČLOVEK … NO, PA SAJ ZADNJA LETA NITI DREKA NE RAZLOČIJO VEČ OD “ČLOVEKA” … :-P

 • Caesar

  http://www.nytimes.com/2011/06/27/opinion/27douthat.html

  Twenty years later, the number of “missing” women has risen to more than 160 million, and a journalist named Mara Hvistendahl has given us a much more complete picture of what’s happened. Her book is called “Unnatural Selection: Choosing Boys Over Girls, and the Consequences of a World Full of Men.” As the title suggests, Hvistendahl argues that most of the missing females weren’t victims of neglect. They were selected out of existence, by ultrasound technology and second-trimester abortion.
  Treba je gledati gozd in drevo v njem, saj so vse stvari medsebojno povezane. Genocid nad nerojenimi deklicami v zadnjih 25 letih, zaradi česar gre manjko žensk zadnje generacije proti 200 milijonom, preseljevanje viška mlade moške populacije v Evropo z migrantskim valom in LGBT indoktrinacija so medsebojno povezani v logično celoto. Eksodus mladih moških zmanjšuje napetosti v azijskih in drugih deželah, saj ti doma ne morejo ustvariti družin, ker ni žensk zanje. Toda kamorkoli pridejo, so tam višek moške populacije in porušijo ravnovesje med spoloma. Ker so manjkajoče ženske mrtve in se niso niti rodile, jih bojo morali nadomestiti moški in vsaj 100 milijonov moških zadnje generacije bo moralo prevzeti vlogo manjkajočih žensk. LGBT indoktrinacijo fantov v vrtcih in šolah je najlažje izpeljati na Zahodu v Evropi, zato to elite izvajajo tu, viške moške populacije pa pošiljajo v Evropo. Da pa so ta eksodus lahko izpeljali, so morali sprožiti vojne in kaos v ključnih državah na poti v Evropo, to so Libija v Afriki, ter Irak in Sirija na Bližnjem Vzhodu. Rusija se je tega prva začela zavedati in je prepovedala LGBT indoktrinacijo v šolah in posredovala v Siriji, da bi se Sirija in Irak osvobodila teroristov in bi ponovno zaprla vrata za migrantski eksodus v Evropo.
  V Evropi bojo zakoni kmalu napisani tako, da bojo institucije v šolah in vrtcih določale, kateri fantki bojo morali postati punčke in kdor se bo temu upiral, ga bojo zaprli. Deklice bojo namenjene elitam in migrantom, pa tudi za migrante jih ne bo dovolj. Ljudje se tega premalo zavedajo in so premalo aktivni, da bi to preprečili, ko pa bojo ti zakoni potiho sprejeti, pa bo prepozno.

 • MEFISTO

  JUrij Musar, na gornji sliki imaš primerek osvečenega pedra.

  Malo ti je pa le nerodno, da so med tudi taki, ki se takole pačijo.

 • Slovenka

  Znorel je od dobrega življenja. Ali prosto po Tavčarju: ta je vsak dan kruha pijan.

 • Jeffrey

  Že spet Donkova obsedenost s homoseksualci….pa ta tip rabi psihiatra….in on naj bi delal kaj v dejansko korist otrok, ko pa mu gredo po glavi samo še homoseksualci in njihovi lobiji !

  • ljubinica

   Lgbt problematika nima v soli kaj iskati.

   • Jeffrey

    Sem jasno povedal v kakšnem kontekstu bi ga morala imeti…^^

  • Janez

   Začnimo se podpisovati z pravimi imeni in priimki,pa bomo videli,kakšni komentarji bodo še ostali na tem forumu.

   • Jeffrey

    Lahko si prvi, ki daš zgled….^^

   • Jurij Musar

    Sem edini, ki se upa podpisati pod svoj komentar in ga zagovarjati, vse ostalo pa je anonimno gobcanje ljudi brez hrbtenice, ki le malokdaj mislijo s svojimi možgani.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!