Brigadni general Krkovič poziva, da se razgali akterje uničevanja Slovenske vojske

Društvo Moris Kočevska Reka vodi slovenski osamosvojitelj Tone Krkovič (Foto: STA)

Slovensko vojsko, ki je bila ob svojem nastanku in v vojni za samostojnost zmagovita zmes predanosti in znanja, so konkretni ljudje v miru notranje razbijali in potisnili do roba propada, kar je sramota in nevarnost za obstoj naše domovine. Slovenski vojski želijo dokončno iztrgati slovensko dušo, ko skušajo sedaj na vse kriplje, celo proti zgodovinskim dejstvom, splesti kontinuiteto s Teritorialno obrambo, ki je bila leta 1968 ustanovljena kot še en vzvod JLA za obrambo totalitarnega režima. Tistega režima, ki nas je napadel, s katerim smo se borili in ga premagali.

Predsednik društva MORiS Kočevska Reka BgGen Anton Krkovič poziva rojake in pravi: “Sedaj je povsem razvidno, da je rušenje obrambnega sistema in še zlasti Slovenske vojske zavestno in programirano dejanje tistih, ki si samostojne in demokratične Slovenije v EU in zavezništvu Nato nikoli niso in si tudi v prihodnje ne bodo želeli”.

Ti ljudje, ki so formalno na pozicijah ali neformalno v ozadju slovenske politike in vojske, imajo realno moč, da lahko vztrajno in sistematično uničujejo ta nepogrešljivi atribut, na katerem je nastala in bo v prihodnje obstala ali propadla samostojna Slovenija. Tehnologija sistematičnega uničevanja je temeljito domišljena in v marsičem uprta na preverjene destruktivne vzorce in metode iz bližnje preteklosti v časih režimske Jugoslavije.

Predsednik društva dodaja, da “ponižanje, ki so ga odgovorni v vojski in politiki povzročili Slovenski vojski, nas postavlja pred žalostno dejstvo, da nam je bila Slovenska vojska sovražno prevzeta. Kako sicer drugače razumeti vso to destrukcijo, ki je ni moč prikriti niti z najbolj domišljeno manipulacijo, kot so to skušali početi zadnja leta. Vojsko so tako rekoč uničili, ponižali, praznovali pa bi totalitarno počelo tistega, kar je bilo ustanovljeno za obrambo ideoloških okov, ki smo jih leta 1991 strli”.

Ocena bojne pripravljenosti SV je šokantno negativna
Letos je bila tik pred praznikom, javno, kot že nekaj let, tako mimogrede, skoraj rutinsko predstavljena šokantna negativna ocena bojne pripravljenosti Slovenske vojske. Tokrat z zavajajočim kozmetičnim dopolnilom, nekakšno pozitivno oceno za delovanje v miru, ki nima pri ocenjevanju normalnih vojska v svetu (ne le v Natu) kaj iskati. Kajti, primarno poslanstvo in naloga vsake normalne vojske v demokratičnih državah in s tem kriteriji za njihovo ocenjevanje so vezani na najzahtevnejšo obliko angažiranja – to je vojna. Vse ostalo so zadolžitve sekundarnega pomena in zahtevnosti, za katere so primarno zadolženi namenski podsistemi in načrtovane njihove primarne zadolžitve. V Sloveniji pa si (očitno lahko) najodgovornejši za tako katastrofalno stanje v SV dovolijo predpraznični javni manever, s katerim s potvorjeno oceno resničnega stanja predvsem blamirajo sebe, ker javno kažejo nedopustno stopnjo strokovne nekompetentnosti. 

“Pred nami je čez nekaj tednov dan upora proti okupatorju. Namesto da bi praznovali slovensko uporništvo v pravem pomenu besede, izpostavili tudi Maistra, primorske Tigrovce in padalce …, si je stara ideološka klika brezsramno uzurpirala praznik za čaščenje in rehabilitacijo komunistične revolucije, ki je namesto svobode po drugi svetovni vojni ljudstvu vsilila nov totalitarni režim in pomorila desettisoče pripadnikov lastnega naroda. Ob tem pa vsako leto, z ukazano protokolarno prisotnostjo, brutalno onečaščajo Slovensko vojsko, ki z njihovo »NOB in REVOLUCIJO«, kljub dobrim namenom množice udeležencev – preprostih ljudi (med njimi je bil tudi moj oče), nima in ne sme imeti vrednotno ničesar skupnega. Vrednote NOB in REVOLUCIJE z JNA in TO SRS iz leta 1968, skupaj s pripadajočo ikonografijo in ostalo simboliko, sodijo v avnojsko Jugoslavijo, s katero samostojna in demokratična Slovenija in s tem njena Slovenska vojska nima in tudi ne bi smela imeti nikakršnih vrednotnih povezav. Vse skupaj sodi na smetišče zgodovine,” dodaja Anton Krkovič.

Brigadni general še pravi: “Najmanj pa bi se smelo na račun potreb rehabilitacije revolucije in njenih voditeljev, ki so v času druge svetovne vojne in po njej zakrivili nacionalni genocid, manipulirati s Slovensko vojsko na način, kot smo temu priča vsako leto in še zlasti pred dvema letoma, ko so vojaki SV stali skupaj z nekakšno uniformirano paravojaško maškarado, v počastitev postavitve spomenika zločincu Mačku Matiji v Kočevskem rogu. Kot najavljajo že vnaprej, bodo tudi ob letošnjem ‘jubileju ničesar’ zlorabljali SV pri različnih tovrstnih manifestacijah. Pod taktirko Svetlane Makarovič pa se nam na Kongresnem trgu glavnega mesta samostojne in demokratične Slovenije, kjer mestne oblasti še vedno ne dovolijo na gradu dostojno izobesiti državne zastave, obeta množična manifestacija, katere ime ‘Nosil bom rdečo zvezdo’ pove vse bistveno – v polnem sijaju, skupaj z ostalimi propadlimi YU – komunističnimi simboli, ko bodo zopet sredi Ljubljane množično zasijale rdeče zvezde.”

Le z nekaj več subtilnosti je možno zaznati tudi letošnje, še zlasti intenzivne priprave na obeležitev 50. obletnice TO SRS iz leta 1968, ki je bila v času nastanka in ves čas svojega obstoja sistemizirana kot povsem kompatibilen komplementarni element JNA in se je maja 1990, ko bi morala odigrati svojo zgodovinsko vlogo branitelja življenjskih interesov slovenskega naroda, s samo-razorožitvijo raje samo-razpustila in se s tem, kot institucija, skupaj s svojimi voditelji, zapisala med najsramotnejša in najbolj nečastna dejanja v vsej slovenski vojaški zgodovini.

TO SRS, kot jo želijo praznovati, je v temelju povsem jasno in razumljivo antiteza Teritorialne obrambe, ki je bila zgolj prehodno ime za slovensko oboroženo silo v času obrambne vojne proti Jugoslovanski armadi, katere del je bila, kot rečeno, tudi samo-razorožena TO SRS. Ne le, da gre za zgodovinsko zlagano kontinuiteto – “Kakšen zgled naj bo Slovenski vojski in demokratični Sloveniji ena od sestavin vojske totalitarne države, ki se je povrhu vsega, ko je nastopila demokracija, še samo-razorožila, ker je služila SFRJ in ne samostojni Sloveniji? In ob tem dejstvu bi nekateri radi videli rojstvo Slovenske vojske v letu 1968? Globoko v komunizmu in hladni vojni? Zakaj že? Mar zato, da se bo zadnjemu šefu CK ZKS, ki je sekundiral razorožitvi TO, nekoliko olajšala vest? Njemu, ki se je z zvijačno medijsko in vsesplošno podporo prelevil v prvega predsednika demokratične Slovenije – za katero je sam povedal, da mu nikoli ni bila intimna opcija?” se sprašuje predsednik društva.

To zgodbo kontinuitete, ki je v jedru prevara, je bratovščina slovenske upokojenske generalitete, pod poveljstvom njihovega vrhovnega poveljnika, sporočila predlani na srečanju v Radovljici. Kot vedno je že naročena sprevržena ikonografija, ki naj bi spojila ogenj in vodo – razvodenelo komunistično TO z ognjeno slovensko oboroženo silo, ki je nastala po letu 1990 kot slovenska vojska na povsem novih demokratičnih in slovenskih osnovah. Za to svojo maškarado, ki ne more biti nikakršno praznovanje, so si dovolili izdelati znak, ki je nekakšna simbioza med zločinsko rdečo zvezdo in uradno kokardo SV. 

Foto: Arhiv Nova24tv

“Dan in kraj dogodka, kjer bomo dokončno izvedeli njihovo, komunistično verzijo, kdaj in kje je nastala Slovenska vojska, je za sedaj še skrbno prikrit. Pričakovati je, da se bo ta dogodek odvil pred majskimi dnevi, ko je ob odzivu na razorožitev, kar je bil akt agresije proti Sloveniji, dejansko začela nastajati Slovenska vojska. Ni pa več skrivnost, da snovalci v svoji perverznosti praktično nimajo zavor in načrtujejo (gotovo ne brez vednosti vrhovnega poveljnika SV, ministrice in GŠSV) na tej ‘veličastni’ slovesnosti zajeten vojaški protokol SV. Tu se bo torej Slovenska vojska dokončno poklonila (in s tem uklonila) rdeči zvezdi, simbolu agresorja na našo samostojnost leta 1991. Ko oziroma če se bo to zgodilo, bo Slovenski vojski simbolno zadan smrtni udarec. Vrednotna zmešnjava in proslula, zlagana ideologija bivše države, namesto pristnega domoljubja in enotnosti, ki je bilo vzpostavljeno med domovinsko vojno! Tisti, ki to počnejo, širijo laž in so grobarji Slovenske vojske,” pravi Krkovič in dodaja, da bistvo kolapsa in nakopičenih problemov naše obrambne sile niso raztrgane hlače ali škornji, ampak predvsem raztrgana duša.

A. G.

 • xtc

  Začnejo lahko pri onemu čigar samostojna Slovenija ni intimna opcija nato pa ostali.

  • FORT WORTH

   Hehehe

 • VERRZIFIKATOR

  Kaj bi kogar koli sploh razgaljal,
  saj že zdavnaj bosi so in goli,
  kožo sneti, vreči naokoli,
  da se v duši bo kosmati valjal.

 • jan

  Bodi kakorkoli, je TO bila jugokomunistična ali ne, zgodovinsko dejstvo je, da se je Slovenija osamosvojila s pomočjo TO. Tisti, ki je razpustil TO, ni razpustil neke jugokomunistične strukture, temveč je opustil nek koncept narodne obrambe, ki ga ima na primer tudi Švica. Gre za koncept, v katerem igrajo rezervisti pomembno oziroma ključno vlogo. Koncept majhne profesionalne vojske je za Slovenijo popolnoma neprimeren. Gre za koncept, ki ustreza zgolj misijam Nata v tujini. Majhna in za povrh slabo oborožena vojska nas ne more ubraniti pred nikomer. Nekaj deset tisoč ali celo stotisoč rezervistov pa nas lahko ubrani pred morebitnim napadalcem. Naj se imenuje kakorkoli, Slovenija mora obnoviti rezervni vojaški sestav in se mora oskrbeti s primerno oborožitvijo.
  Zdaj smo prišli v tipičen slovenceljski položaj, ko desnica etiketira TO kot jugokomunistično, levica pa vidi v Narodni gardi, ki jo je predlagal Janša, fašistično pogruntacijo. Naj se levi in desni politiki zmenijo za nekaj vmesnega – Teritorialno gardo ali Narodno obrambo – samo naj naredijo nekaj, kar bo v korist slovenske države in slovenskega naroda. Veliko vprašanje pa je, če so ideološko radikalni politiki levice in desnice sposobni poiskati skupni imenovalec, ki bo v korist države in njenih državljanov.

  • Lustrator

   Nič “kakorkoli” – dejstvo je, da so Slovenijo osamosvojili protikomunisti, saj so bili vse od leta 41 njeni okupatorji komunisti. Vso nadaljnje opletanje z izrazoslovjem, je popolnoma nepotrebno. Kakor tudi imenovanje naših komunistov z “levičarji”, kot da imajo z njimi dejansko kaj. Komunisti so želeli Slovenijo jugoslovansko, domoljubi pa slovensko in tako je še zdaj. Prvi bi morali zaradi te narodne izdaje desetletja gniti po zaporih, osamosvojitelji pa do konca življenja uživati zaslužene privilegije. Konec zgodbe.

   • Jovo Jamnica

    Pa kaj še??? Naši komiji so glih iskoristli protijugo raspoloženje našega folka in ga tudi izdatno podžigali, da so se lahko po emancipaciji z lahkoto zavihteli na oblast. Gdo pa je forsiro problematiko nacjonalnega fprašanja v jugo okviru, če ne slovenski komiji???

 • janez cepec

  tale novinar, kandidat za Pulizerja, A. G, se vid, de je u službi resnice. kajti namreč pojma nima. pa dejte se že enkrat, p. vam m. pozanimat al pa informirat o činih v vojski. čin brigadnega generala v SLO vojski NE OBSTAJA . če je to po klasifikaciji Nata, me boli đoko, pr nas tega čina ni. Amen. Krko se sicer predstavlja s tem činom, kar je seveda kaznjivo, glede na izobrazbo, ki jo ima. dubu je sicer čin brigadirja, Janša mu je to izrihto, pa še tega ne bi smeu dobit, ker za ta čin rabiš fax, Krko ma pa le poklicno elektro izobrazbo, tiste par šnel kurzov, ki jih je, kot navaja u biografiji u Reporterju delau u Beogradu, Banja Luki ( gnila Juga je tokrat dobra), pa neki u ZDA in GB, pač ne odtehtajo fakultete. z izobrazbo, kot jo ima, bi uhka prguru do zastavnika, that’ s all folks.
  drgač ma pa tok rot rdeči zvezdi, pod to zvezdo je vodu četo, ki je korakala na prvomajski paradi u Beogradu, kot zaveden mlad komunajzarski rezervni oficir

 • Prle

  Ha,ha,ha,ha, brigadni general,tako ga naslavlja samo Ivan Janez, ko pijana sedita za mizo in gledata debelo kelnerco.

  • janez cepec

   kot rečen, tega čina u SLO vojsk ni, Krko pa nimanit najmanših pogojev, glede na izobrazbo za tak položaj.

   • Prle

    Če je pa vmes slučajno pridobil izobrazbo, jo je pa na račun Zvera, ki je bil takrat minister za šolstvo. Vemo pa, kako to gre.

    • janez cepec

     sej jo ni, ene par šnel kurzov pač ne odtehta faxa

     • alojz

      Tiste FDV odttehta že kinološki tečaj.

     • janez cepec

      baje ma Janša tud FDV?

   • Janez Posavec

    TAKO JE TO: Tole se da prebrati na Wikipediji:

    “To torej pomeni, da ostaja formalna izobrazba, ki jo ima brigadir Anton Krkovič priznano, srednješolska izobrazba (strojni tehnik), da bo moral zapustiti sedanje delovno mesto svetovalca načelnika generalštaba, za katero je zahtevana univerzitetna izobrazba, ter opravljati naloge na položajih, predvidenih za podčastniške čine (s priznano tovrstno izobrazbo lahko na primer opravlja naloge manipulanta v skladišču). Da je odločba ministrstva za visoko šolstvo zavrnilna, so nam včeraj potrdili tudi na ministrstvu za obrambo, dodali pa so še, da kakršna koli odločitev na osnovi te odločbe še ni sprejeta, a bo verjetno v prihodnjih dneh”.

    SE PRAVI, S K L A D I Š Č N I K, NE PA BRIGADNI GENERAL, KER TAKŠEN Č I N SPLOH NE OBSTAJA. Pa kaj je z vami LJUDJE, A TAKILE MANDELCI, ki so priplavali po KISLI ŽUPI, bi naj nam KROJILI USODO ??? PA KAJ ŠE. Naj se s “zaslužnim” sinekom, ki ga je kot “kamuflažo” MENDA vozil naokoliin prejema nek denar, kot neko RENTO, ker je bil UDELEŽEN V PRIPRAVAH IN ORGANIZIRANJU UPORA PROTI JLA, NEHA NEKAJ RINIT V OSPREDJE, IN SE SKRIJETA V MIŠJO LUKNJO !!!

  • caci

   in se sprašujeta kam je šel denar od Hrvatov

 • janez cepec

  je pa v intervjuju za Reporter Krko povedu tist, kar jest govorim že lep cajt, namreč, de je bla razpustitev naborne vojske in uvedba profesonalne napaka. ne vem kva bo na to reku Janša, kajti namreč on je to naredu in biv prvi Abrambni minister, ki je začeu razjebavat Slo vojsko. res pa je, da so ga ostali ministri presegl.

 • janez cepec

  je pa res, de so Slovenijo osamosvojil samozvani general Krko, njegov mladoletni sin, samozvani disident, ljubljeni vodja, pesnik pisatelj, dosmrtni predsednik ……….Ivan Janša, en star miličar, pa en pjen teritorjalc. za Bavčarja pa nism več tok sigurn

  • Jakob Kovač

   Ja takoj za poveljnika vojske Krkoviča,za ministra pa JJ in bo red .ali pa tudi ne,Vsi so pametni ko pa je treba res kaj narediti potem pa je konec pameti,tako je zmeraj z našimi politiki in pametnjakoviči!

  • Lustrator

   Slovenijo so že osamosvojili ja, jugoslovencev pa vidim da še danes ne. Če bi vas komije takrat postavili na meje, bi živeli danes v popolnoma drugačni državi.

 • Tweety Bird

  Krko? Shut the fuck up :)

 • samsara

  “Ocena bojne pripravljenosti SV je šokantno negativna”

  Enaka ocena velja za operativno sposobnost instaliranke globoke države, drugarice Katić.

  • soc

   Se ne strinjam. Naloženo nalogo omenjenih je opravila odlično. Slovenske vojske praktično ni več. Operativno bo nagrajena z Brusljem in evropsko plačo naslednjih nekaj let. Vilo že ima, le še kapital za stara leta rabi.

   • samsara

    Sem zgoraj nekoliko dopolnil ta moj komentar, ki se zaradi nekakšnega trokiranja sistema deloma podvaja. Najbrž si že sam opazil. Sicer pa sva istih misli.

   • karpelec

    Ha, ha, potem pa ne bo več vojaška Micka, ampak kar bruseljska Micka.

 • samsara

  “Ocena bojne pripravljenosti SV je šokantno negativna”

  Enaka ocena velja za operativno sposobnost instaliranke globoke države, drugarice Katić.
  Da je kot taka bila instalirana, seveda ni nobeno naključje. To se pri nameščencih globoke države šteje kot prednost.
  Ko jo je nedavno Mahnič soočil z dejstvi in jo izzval naj argumentirano ovrže njegove trditve glede njene nesposobnosti in odgovornosti, je kot zmedena prestrašena kura krilila z rokami, opletala z glavo, vreščala, da so vse same laži (seveda tega ni argumentirala), le toliko, da je zapolnila in zapravila plačan delovni čas, trošila kisik, generirala negativnost v prostor in povedala nič.

  • Radolf Mitler

   Sedaj je pa šla na en lep izlet na državne stroške v ZDA – ali ni vlada v odstopu?

 • soc

  Bravo, Krkovič. Brez politične korektnosti, žebljico na glavico. Tako kot nekateri (mastodonti ?) še vedno mislimo, da je treba ob soočenjih zelo različnih pogledov na svet in življenje na njem.

  Rdečkarji z režimskimi novinarji na čelu seveda menijo čisto drugače. Gotovo bodo njihove plačane in ljubiteljske podgane to jasno obelodanile tudi tule. MMC forum na javnem mediju je najboljši dokaz, kako si omenjeni rdečkarji predstavljajo polemiko – somišljeniki Borisa Vaseva, Kaje Sajovic in Luke Meseca, dobrodošli, ostale bomo pač objavljali po temeljitem pregledu in cenzuri napisanega.

 • Osti jarej

  mater!!…a lahko tistemu prascu matiću nekdo reče,naj neha brskat po nosu in okrog….svinjar en

  ja,je ..sovražni govor….če moram preklopit kanal ,ker mi gre na kozlanje zaradi neandertalskega obnašanja….fuj….

  • VERRZIFIKATOR

   To je bratski kanal, da ne bo pomote.

   Vijola Draganović

   KOMIĆ I TATIĆ

   Našli su se, dva su rodna brata,
   prvi Komić, Tatić onaj drugi,
   našli su se jadnici u tugi,
   plaho gledajući stražnja vrata.

   Ako vrata jednom se zatvore,
   bijednog nestajućeg centra mode,
   kuda putovi ih onda vode,
   kako mogli bi da nešto stvore?

   Komić sada Tatića pozíva,
   da se ujedine braća složna,
   da im simbol bude jakna kožna,
   više da se opanak ne skriva.

   To je sada pojam nove mode,
   sa folklorom koža se spašava,
   zajedno sa kožom tupa glava,
   braća posljednje kad kolo vode.

 • Radolf Mitler

  Tako pojavljane slovenske vojske na takih proslavah bi moral prepovedati naš rdeči predsednik države, ker pa zvit kot presta in bi rad ugajal vsem – tega najverjetneje ne bo storil. Volk dlako menja, čudi pa ne.

 • garfi

  šefa uničevanja SV in Slovenije sta
  lokalni mafijec milan kučan-partizansko ime KurČĆan in
  globalni mafijec soros-financer komunajzlov levi naci
  to uničevanje SV je že tretja veleizdaja Slovenije in ne vem kateri že njun državni udar

 • Vera

  Nekoč so ” kurji tatovi ” po nedeljski rani maši morali nositi na rami tablo z napisom : ” Kradem ure, kure in pure ” , da so se vsi smejali , ter tako izvedeli kdo v vasi krade . Zdaj pa bi morali najti človeka ali več oseb , ki načrtno uničujejo ” slovensko vojsko “, ter jih javno obsoditi v Ljubljani v središču mesta, v opomin vsem , ki niso pošteni in zvesti svoji domovini Sloveniji !

 • Krtača 20

  Čestitke krkoviću za samoprijavo. Še jajota prjav, pa kacina pa… .

  • xtc

   Ko vojske ne bo fural več kučanov kader in JNA polpismeni oficirčiči in srbskepoturice,bo vojska hitro kot se šika-le drhal je treba nagnat od nje in iz nje proč.

  • garfi

   leviČĆar

 • if

  Kučan&Njegovi komunisti proti samostojni Sloveniji!

  ”Samostojna Slovenija bi bila najbolj črnogleda varianta … Vendar moramo narediti vse, da Jugoslavija bo,”Milan Kučan, 26. 10. 1988.
  ________________________
  Demosova Majniške deklaracije 1989 javno plasirana 8. maja 1989, je trasirala pot v samostojno Slovenijo.
  ________________________
  Mesec in pol pozneje, 27. junija 1989, so komunisti plasirali Temeljno listino 1989, v kateri so s smernico »Slovenija ostane v okviru Jugoslavije« izpodbijali načelo domoljubne Slovenije in Demosa »Slovenija gre na svoje«.

  Za nikakršen odhod in odcepitev iz Jugoslavije ne gre. Z dopolnili smo ustvarili pomembne pogoje za prihodnost, za socializem po meri ljudi,” Milan Kučan, 2. 10. 1989.

  ”Naša opredelitev je nedvomno Jugoslavija. Mi razumemo in sprejemamo Jugoslavijo za svojo državo in si je ne pustimo vzeti,” Milan Kučan v Beogradu, december 1989.

  ”O odcepitvi Slovenije od Jugoslavije je težko celo misliti, ker to ni nikoli bila moja najintimnejša opcija. Z njo se ne morem sprijazniti,” Milan Kučan, 31. 1. 1990.

  ”O odcepitveni poti nisem nikoli govoril, o njej pa so govorili mnogi politični ljudje v Sloveniji,” Milan Kučan, 20. 4. 1990.

  ”Očitajo mi, da sem bil proti odcepitvi. Še zdaj sem,” Milan Kučan, 23. 12. 2015.

  Kučan&Njegovi komunisti proti samostojni Sloveniji! Tudi danes, sedaj!

 • lado

  Eh ,sam gobec vas je naredize pa niiiiiiiiiič KRETNIČARJI!!!!!!!!!!!!!!DEJMO SE ZBRAT PA VRŽMO FIZIČNO TO PROTISLOVENSKO BANDO ĆEFURSKO V LUKNE!!!!!!!!!!!POLOVICO PARLAMENTA JIH JE PA ŽUPANI;SODNIKI,V VOJSKI ;POLICIJI!!!!!!!!!!!A BO KEJ DRGA PA NEHAJTE GOBEZDAT KAJ BI NAREDILI BEDAKI GOSTILNIŠKI!!!!!!!!!!DA NE BO PREEEEPOOOOZNOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • garfi

   leviČĆar

 • Luka Marchessi

  Ajde SDS-ovci, pojdite si oprat pirhe, da vaše riti ne bodo zgledale kot kastriran maček, pa delat!!!
  Dovolj je bilo zajebancije!

  • garfi

   leviČĆar
   odloži murgelski telefon

  • Asja

   Ti Luka pa prvo operi in pobarvaj svoja gnila jajca z srpom, zvezdo in kladivom ki jih nosiš v svojih smrdečih gatah, potem pa poglej svojo usrano rit ki si jo paseš po mnogih krvavih zločincih tvojih ideološko sprijenih predhodnikih.
   Ti in tvoji levičarji ste toliko primitivni in zagledani sami vase da mislite da to kar počenjate in uzurpirate vsi nasedajo in vam prikimavajo. Te vaše zajebancije sodijo v vaša levičarska trobila ki vas plačujejo da bi se afirmirali na osnovi laži, pljuvanja, blatenja in sprenevedanja.
   In tako je tudi z vašim šefom iz Murgl ki je zatajil lastno družino in svoj rod. Pri vas levičarjih ki ste verni njegovi učenci pa ni nič drugače. Samo da ohranjate svojo lažnivo oblast in privilegije, ne glede na uničenje Slovenije in slovenskega naroda!
   Ja res je dost zajebancije in zamisli se malo ti Luka provokator!!!!!

 • Morala

  Kakršen poveljnik, takšna je vojska…tako si je g. predsednik sam kriv, ker ne udari po mizi, da se izboljša bojna pripravljenost in oprema vojske…ne vem kaj potem delajo vojaki na raznih misijah!?

  • garfi

   precednik

   • sumljivislon

    @ predsednik – president …sklanjaj oboje ..ok?

 • garfi

  lažni osamosvojitelj KurČĆan preganja prave osamosvojitelje
  on in njegovo rdeČĆe krivosodje je oprostilo in
  nagradilo vse prave jna zločinske napadalce z visokimi pokojninami

 • Mirko Sedlar

  Ja se strinjam takoj preverit kdaj koliko komu je tedanji obrambni minister “podaril” za ne vajene sarkazma (prodal) orožje opremo….. potem pa naprej …..

 • rubec

  ŽIVEL TONE.

  • Prle

   Tone Partljič?

   • RATATA

    Dobr si ga sfuku, sploh ne diha več.

    • rubec

     A veš da res. Moj mož Tone me je v zahvalo povabil na večerjo. Tako dobro in toliko že od vojske dalje nisem jedel.

     • RATATA

      To ni nič, kar praviš, ker je moj mož mnogo boljši kot je tvoj in na večerjo vedno prinese mlado čebulo, sol si pa z mize vzame, kot u trpezariji četrte brigade vojne pošte Jastrebarsko.

 • Olga_10

  Podpiram v celoti! Razgaliti je treba akterje – uničevalce slovenske vojske in jih postaviti pred sodišče!
  Kot prvo pa je treba murglskega udbomafioza postaviti pred sodišče in za rešetke do smrti!
  Dan upora proti okupatorju pa ukiniti, saj se enih okupatorjev, zločinskih komunistov, se nismo znebili!
  Brezsramno je tudi nalaganje predsednika države! Mar je pozabil, da se je uničevanje slovenske vojske začelo, ko je bil predsednik vlade?!!! Sramota!

 • samsara

  Bo morda slavnostna govornica tudi glumačica in hujskačica Lara Janković?
  Glumaći so zadnje čase nekako najbolj pri srcu atu sfuku. Znajo vplivati na plebs…

 • Rotar Jakob

  kurćan se je razgalil a še ni zvisel s petami v zrak kot musolini da bi odrešil kz slovenistan!

 • milanček

  G. Krkovič, ustanoviti novo Slovensko vojsko in enkrt za vselej udariti po teh komunistih, kućanova glava mora pasti!

  • ĐĐ Style

   A jo boste sami finanicrali, to paravojsko

 • Tweety Bird

  Krko? Shut the fuck up…capish :)

 • Marjan Srebre

  A. G.Prosim,če zapišete čin g.Krkoviča pravilno!!Namreč čin “Brigadni general” v SV ne obstaja in sedaj se vsi levičarji in srbofili obregajo ob to!!G.Krkovič je brigadir in z napačnim naslavljanjem ste sedaj zgrešili bistvo njegovega poziva k razkrinkanju teh ljudi!!

 • Slovenec 33

  Geneza veleizdaje slovenske države in posledičnega uničenja slovenske vojske sega v čas, ko so verski blazneži izvajali genocid nad slovenskimi rodoljubi, na kar nas opominja nad 600 morišč po slovenski zemlji.
  Preden je prva puška počila v obrambo slovenskega naroda so ti verski blazneži že napolnili Krimsko jamo in še nekaj morišč s slovenskimi rodoljubi.
  Na koncu vojne so tiisti verski blazneži skupaj s partizani izvedli največjo veleizdajo slovenskega naroda, ker so omogočili nadaljevanje okupacije slovenskih dežel.
  (po slovenski zemlji so hodili oboroženi vojaki in govorili tuj jezik in še s pisavo so nas posiljevali).
  Okupacija se je nadaljevala in iz teh verskih blazenžev so nastali heroji s pomočjo in podporo okupatorjev ter izdajalcev slovenskega naroda. Več rodoljubov je kdo pobil, večji heroj je postal.
  Po osamosvojitvi je bila pregnana okupatorska armada, njeni oficirji so pa ostali in zažirajo slovenski pokojninski sklad, v katerega armada nikoli ni vplačevala in zato imajo slovenski upokojenci eno tretjino nižje pokojnine, za kar skrbijo okupatorsko veleizdajalske veje oblasti, od predsednika države preko parlamenta, sodne veje oblasti in vlade.
  Predsednik države je v sodelovanju z vlado uničil slovensko vojsko, da ni več sposobna braniti države, na drugo roko pa se razno raznim paravojskam (beri varnostnikom) omogoča oboroževanje, ki bo omogočalo neomejeno oblast lokalnim šerifom. Ob tem ostaja slovenski narod neoborožen in se ne bo mogel braniti, ko bodo novi verski blazneži prihrumeli med ljudi.

  Njihov način uničevanja Slovencev je enostaven
  Kraja denarja z novimi dajatvami, oproščanje tajkunov, narkokartela in zločincev katerim postopki na sodiščih zastarajo, dokazi so nezadostni in zato izvrženi ali pa nepravilno pridobljeni. Zato pa ta ista sodišča rubijo davkoplačevalcu hišo zaradi nekaj 100 evrov dolga, Mimo pa gredo pri milijonskih utajah, neplačevanju davkov in pobiranju provizij iz terorističnega denarja.

  Za nadaljevanje okupacije slovenskih dežel okrivljam levuhe (SMC, ZL SD, DESUS in ilegalne strice, ki iz ozadja omogočajo te podlosti. Sokrivci pa so volilni abstinenti, ki onemogočajo spremembe, čeprav obstaja verjetnost, da so volilni lističi že napisani in deponirani. Glasovalni lističi pa bodo direktno iz volitev romali v razrez.
  Tako je to v okupirani državi.

 • Tweety Bird

  Krkovič: “Absolutno, saj je z mano prepotoval 12 tisoč kilometrov in uporabljal sem ga zato, da sem z njim dajal videz normalnega potovanja z mojim yugom 45.”

  Torej, sina je uporabljal za živi ščit…da bi prejel metek namesto njega. A ni to kaznivo?

  • Mare Kranjc

   Kaznivo je, da obstajajo smrdljive rdeče gnide, kakršna si ti!

   • Tweety Bird

    Smrt fašizmu, svoboda narodu :)

  • Krtača 20

   Vojna je trajala deset dni. Kje je v desetih dnevih uspel tolk km naklepat?

 • if

  V času aktualnosti DEMOSove Majniške deklaracije 1989 in prostislovenske komunistične Temeljne listine 1989, je bilo rapoloženje 1:4 za prostislovensko komunistično Temeljno listino 1989.
  Majniško deklaracijo 1989 je podpisalo približno 105000 ljudi, protislovensko komunistično Temjeno listino je podpisalo 420000 ljudi.

  Kljub orkestriranemu napadu na slovnestvo, je zgodovina zmago potrdila slovenski vojski, domoljubom, DEMOSovi Majniški deklaraciji 1989, samostojni Sloveniji, zavednemu slovenstvu.
  Dosežek je potrjen tudi v slovenski ustavni himni Zdravici: “Slovencov porodnico, Deželo našo živi Bog. Naprej naj bo Slovencov dom”

  Slovenstvo, samostojno Slovenjo ubranimo pred napadi neslovnstva, da bomo gospodarji v državi Slovenk in Slovencev!

 • Tweety Bird

  Krkovič, Janša… dragi samooklicani osamosvojitelji :)

 • if

  Ustavna himna: “V sovražnike z oblakov Rodu naj na’šga treši grom! Prost, ko je bil očakov Naprej naj bo Slovencov dom!”

 • Tweety Bird

  Krkovič toži državo za 600.000 evrov odškodnine. Pravzaprav je to malenkost v primerjavi z vso ostalo škodo, ki jo je naredil :)

  • Tweety Bird

   To ti je pravi domoljub… treba je izcuzati državo, kolikor se da!

 • Ana Job

  Kapo dol pred Krk*ovičem, če koga spoštujem je to prav Kr*kovič, eden najbolj pogumnih mož. Sledim njegovim novicam in tudi poslušat ga grem, kadar ima predavanje, vsak Slovenec bi ga moral parkrat slišat.

  • Krtača 20

   Moje sožalje.

 • Tweety Bird

  Stanje je ugodno samo za “osvoboditelje” ala Janša in Krkovič, ki so vse naredili brez nas državljanov??? Kje smo pa bili mi?? Ne se zajebavat! Ustavni sodniki pa so po moje politično nastavljeni, da je posamezni politik iz SDS zaščiten kot divji prašiči. Kje smo državljani?? Sramota za vso demokracijo in moralno držo vseh vpletenih…Potrebna je nova vstaja (granitne kocke), da to golazen spet spravimo na kolena. Dovolj je bilo desnega fašizma !!!

  • Prle

   Ivan Janez Janša za naslednje volitve obljublja, da bo dal vse granitne kocke odstraniti iz slovenskih cest in ulic, da jih slučajno ne bo spet dobil v glavo,ha,ha,ha.

   • Tweety Bird

    Ko dam na tehtnico granitno kocko in Janševo glavo…se mi smili granitna kocka..he he :)

  • Krtača 20

   Jaki osamosvojitelji svojega žepa in nič drugega.

   • Tweety Bird

    Ma saj to govorim :) Pozdravljen Krtača :)

    • Krtača 20

     Živjo. Komentiram ker vidim da bi desni spet radi mal pral narod.

 • Tweety Bird

  Janša, Črnkovič in Krkovič od države skupno zahtevajo 15 milijonov evrov !?!? Lepo… državo cuzajo kar naprej…samo škodo delajo. Kar volite jih desnosučni…jaz bom volila LEVICO.

  VSI VOLIMO LEVICO !!!

  • Tweety Bird

   Ti trije ”poštenjaki” so na prostosti zaradi rumenih kravat na ustavnem sodišču. So pa skromni.
   Morali bi zahtevati 150.000.000, ker so tako pomembni za demokracijo :)

  • janez cepec

   usi so si že akontacijo uzel leta 91, ko so orožje Dudekom prodajal, pa dnar u svoj žep pobasal

 • if

  Ustava RS v svojem 6. členu: “V sovražnike z oblakov Rodu naj na’šga treši grom! Prost, ko je bil očakov Naprej naj bo Slovencov dom!

 • Prdo

  Krkovič morilec Slovencev

  • Tweety Bird

   Misliš Mrlak…ali tako na sploh?

   • janez cepec

    Merlak absolutno, čeprav po Janševem naredženju, da se zna, ko je jaći

    • Tweety Bird

     Sestrelitvi s stolpnice je poveljeval Anton Krkovič, katerega enota je bila pod neposrednim poveljstvom Janeza Janše.

     • Krtača 20

      Ne pozabimo tudi na Kacina, Mrlakovega ta huj prjatla. Danes zvestega nato opranoglavca.

     • Tweety Bird

      Kot je o dosežkih specialne brigade Moris v vojnozgodovinskem zborniku zapisal Krkovič sam: “Naši pripadniki so, pod mojim neposrednim poveljstvom, sestrelili prvi helikopter JLA nad Ljubljano.”

  • lojze

   Seveda ni res kar praviš! Sicer pa ne vem zakaj bi te to zanimalo, očigledno (način pisanja, slovnica, zadrtost) nisi Slovenec. Torej!?

   • Tweety Bird

    Ti tudi nisi Slovenec…si SDS-ovec :)

    • lojze

     Ja, in?! SDS je največja opozicijska parlamentarna stranka.

 • Krtača 20

  Če želite prestrašit krkoviča, mu sam pokažite štruco kruha. Baje da takoj strelja….

  • janez cepec

   hehehe, kva pa žemlce?

   • Krtača 20

    Me prav zanima če bi ga kakšn novinar mal intervjujal z žemlco za klobukom…. Reakcije namreč.

   • komar marko

    janez, janez CEPECna četrto dimenzijo,pa še sedaj en ve katera je to!

    • janez cepec

     kv j’ kretenčič, ejga, kva cvileš?

  • komar marko

   Če pomislim na telebane, so streljali samo da so videli DELOVNE roke in ustvarjeno bogastvo v ZNOJU in so jih postreljali. Zato teleban, delal sem to državo,samo očitno smo bili preveč demokrati!

   • Krtača 20

    Aja? Kolkrat so te pa pol ubil v jarku s krampom v roki?

    • komar marko

     LUCKASTI, spravi se v svojo vukohebino in bodi tiho! Taki kot si ti, nimate podnain bo DOVOLJ!

     • Krtača 20

      Sm mislu da si ti tud ko feniks. Sori no.

     • komar marko

      kako lahko misliš z VAKUUMOM?

     • Tweety Bird

      No no komarček…malo tiše :)

     • komar marko

      če bi rad kaj zvede lahko dobiš. Taki kot si ti, so korajžni tolikočasa dokelr jih ne dobijo po uhljih!

 • Osti jarej

  …krknzi kikiriki everi dej….

 • komar marko

  pozanm kar nekaj rdečkotov,ki so se leta 91 lepo poskrili ali pa ucvrli preko Karavank. Ko so po nekaj letih začutili da so varni so pričeli z IZZIVANJEM in maškaradami!

  • Prdo

   Krkovič morilec Slovencev in pika

   • Tweety Bird

    Uradna razlaga, zakaj so streljali na helikopter, je bila, da naj bi bil ogrožal stavbe tedanjih republiških organov. To ni bilo res, na slovenski strani bi morali vedeti, da gazele niso bile oborožene, pa tudi helikopter ni letel proti središču Ljubljane in ni preletaval stavb, v katerih je bilo republiško vodstvo. Nasprotno, od središča se je že oddaljeval, Krkovičeva raketa ga je zadela dobesedno “v rit.”… MORILCI !!!

    • komar marko

     Kako lahko skrivači podajate razlage?????????????

    • janez cepec

     sej so usi vedl, tud Janša je to potrdu, Toni se je dogovarjau s Kacotom, prebeg je pa uspeu sam Kalanu, Tonija so pa pač dol rukn, ker je Janša hotu pokazat, de mamo jajca. Toni je biu, na žalost, kolateralna škoda. jebal se je Janši za vojsko, on je hotu Ablast

    • Prdo

     A to nimaš šanse desni puhli glavi razložit ker če je visoko čelo reklo da ni potem zihr nej

     • Tweety Bird

      General Glanzkopf…he he…

  • Tweety Bird

   Janez Janša se je skrival v kleti Cakarjevega doma :)

   • komar marko

    ha,ha,ha. In KOMANDANTI so v prvi liniji teleban! Palček SMUK je pa z gorjačo letal po VIČ HOLMCU in po MEDVEJKU!

    • Tweety Bird

     Palček Smuk in Drnovšek sta Slovenijo rešila po diplomatski poti…kapish?

     • komar marko

      Nista bila v moji INTIMNI OPCIJI! Kapiš!

     • Tweety Bird

      Nimaš ti kaj govoriti “kapiš”. To lahko samo Tunek in jaz…kapish? :)

     • komar marko

      Glede KAPIŠ lahko samo zapišem da si lopov. Na kURAH je bil nek INTELIGENTEN KAPIŠ ki je bil strah in trepet takih kot si ti, Kapiš!

     • Tweety Bird

      Lažeš…Kapish?

     • komar marko

      jaz ti z ARHIVOM dokažem, da si ti LAŽNIVEC! Prav!

     • Tweety Bird

      Ajd dokaži…

   • Prdo

    Z vrečko na glavi

 • if

  Nekdanji premier Janez Drnovšek v dopisu Rudolfu Mogetu decembra 1999. Dopis je na seji DZ-ja 19. 12. 2003 prebral Zmago Jelinčič.
  Janez Drnovšek: “Domnevne nepravilnosti v zvezi s prodajo orožja v osamosvojitveni vojni sta skušala ugotoviti že vlada Republike Slovenije in državni zbor Republike Slovenije v prejšnjem mandatu. Vendar naše aktivnosti takšnih domnev niso potrdile.”

 • Krtača 20

  Kdaj si bo krko olajšal vest? Bo res do smrti spal ob sveči in v strahu? Pa saj ma jajo veze pr rodetu, bo pa ja kako spoved zrihtu.

  • Tweety Bird

   Pa še v rit lahko dobi. Kler so ritopiki :)

   • komar marko

    lahk kasiraš špičaka 48 ševilko!

    • Tweety Bird

     Tebe pa lahko far…od zadaj…brez vazelina :)

     • Prdo

      Dva krat

     • Krtača 20

      Za take komarje bi tud far ves vazelin znucu.

     • komar marko

      Glede na to, da si ljubitelj KOZ in bulmastifov je bolje da molčiš! Kapiš!

     • Tweety Bird

      …non capito…

     • komar marko

      jap KOZA Julika te pozdravlja, ATOS pa v miru počiva!

     • Tweety Bird

      Far te naj nategne…z mivko…

     • komar marko

      Očitno ste to počeli kar napočez, farji,koze , psi. Zatopa vse iz prve roke.Kdaj boste dosegli DNO?

  • komar marko

   pozam kar nekja slavnih HEROJEV, ki soponoči prišli pred cerkev po odpuščanje. Si na te HRABRE mislil z dvema pričama?

 • komar marko

  spodnji telebani nekaj radi pišejo o kiklah in vazelinu. Očitno vse iz prve rojke, Jap KOZE in bulmastifi!

  • Tweety Bird

   beeeeeeee…. baaaaaaaaaa…. jaaaaanša…

   • komar marko

    vem, da vas je strah. vem, da se ga bojite, vem da imate bolezen JANŠIZEM, vem da imate zaradi te bolezni samo še nekaj mesecev, Samo , saj bo MINILO in bo končnoMIR pred vami!

    • Tweety Bird

     Drži se teme… Draga Potočnjak, svakinja Tonija Mrlaka, je prepričana, da je bil pravi razlog za sestrelitev propaganda. Kapish?

 • črnaovca

  Razgradnja se je začela s kadrovsko politiko po l 91. Kdo jo je vodil naj pove Krkovič in kako so kadrovali, predvsem po sistemu ni važno če je butast, važno da je naš. Pozneje so politiki ki o eni resni vojski pojma nimajo saj je niti služili niso imeli lahko delo in so samo še tu pa tam kaj dodali in imamo kar imamo. Zadnji žebelj v krsto je bila nepremišljena opustitev naborniškega sistema in uvedba profesionalne vojske. Takrat ste bili gospodje lepo tiho in ste pihali v isti rog. Ko bi vsaj ohranili neko osnovno vojaško urjenje po zgledu nekdanje predvojaške bi danes bilo lažje.

 • Prdo

  Krkovič SKOJEVAC ki je cmihal na paradi v Beogradu

  • janez cepec

   in to pod rdečo zvezdo, kot komunajzarski rezervni oficir, seveda

  • Vikica

   Ti Prdo si pa še danes rdeči SKOJEVAC in nobena zdravila ti ne pomagajo iz tvojega gnilega razmišljanja, kot te je postavila partija in gnilo enoumje.
   Ajd nauči se že enkrat slovensko ko si že v Sloveniji!
   Samo prdiš in prdiš in zasmrajuješ z svoji komentarji še tiste ki te cenijo in te imajo radi!

 • Tweety Bird

  POZOR POZOR POZOR… Našla sem zanimiv zapis, sicer neimenovanega pisca v časniku delo, ki v komentarjih, ki se tičejo g. Janše piše tudi tole:

  “Opisal bom tragični dogodek kateri se je pripetil čisto po nepotrebnem in zaradi zarote Janeza Janše in Antona Krkoviča, da čimprej sprovocirata VOJNO! Junija 1991 je slovenska TO sestrelila helikopter Gazela nad Ljubljano. Ostanki gazele in ožgano truplo pilota so padli v Rožno Dolino. Tragedija je še večja ker je bil pilot te gazele Slovenec Tone Merlak! Zakaj se je TO odločila za sestrelitev? Preprosto zato, ker sta JASTREBA Janša in Krkovič hotela sprovocirati totalen spopad z JLA.”

  • Prdo

   Bravo in Krkovič spreobrnjenje včasih biu gej zdaj je smo še peder

   • Tweety Bird

    Čuj Prdo, Janšo in Krkoviča so opozoril, da se slovenski piloti pripravljajo za pobeg… prelet v enote TO, da naj pazijo na nizko leteče helikopterje. Seveda sta bila oba VOJNA HUJSKAČA gluha za informacije o načrtovanih preletih in sta čimprej hotela KRI! Kri za psihološki preboj katerega so potrebovale enote TO, da začnejo totalen spopad z JLA!

    • Prdo

     Dva norca ki sta gledala samo na svoje koristi

     • Tweety Bird

      Skratka smrduha klerofašistična…

     • Prdo

      Jebe se njim za slo že 41 90 ali danes glavno da je žep poln in par primitivcev ki jim sledijo

     • Franc Vidrih

      In ta dva “norca” sta v pičlih desetih dneh, tvojo “najučinkovitejšo” armijo, spravila na kolena. Eno leto po tem pa še ven iz Slovenije. Na žalost ste se pa že množično in ilegalno vrnili, drekat po Sloveniji. Potrebno bo ponovno čiščenje, naše domovine.

   • Asja

    Prdo razlaga za druge da so geji, ko pa sam dobro ve da je Prdo homič. Zdaj bi se pa rad po levičarsko afirmiral in si izmišljuje lažnive pravljice kot jih poznamo za časa zlagane in lažnive diktature v Jugoslaviji, lažnivi partiji in lažnivih njenih komunistih.
    Od 2.svet.vojne se ve da so delovali z lažmi, ropanjem, uničevanjem in zatajevanjem svoje lastne družine in svojega rodu. Pod geslom: vse za privilegije in sprijeno oblast!!!
    Prdo le poglej kako si jim podoben z svojim pljuvanjem in blatenjem. To kaže na to kako skrbiš za svojo gejevsko rit, da je tebi lepo in da si pri levičarjih afirmiran!!!!

  • Anton

   Bird ti pa tvoji komentarji. Jaz sem pa našla da je ta sprijenec psevdonim Bird, speči provokator. Je specialno postavljen da napleta zgodbice in služi lažnivi levičarski propagandi. Zgodbice in pravljice so pač v stilu kot jih poznamo za časa Jugoslovanske lažnive in sprijene propagande. Namesto da je Bird rumen ptič, bi moral biti vijoličasto-rdeč ptič z gnilo in smrdečo vestjo!

 • Tweety Bird

  Najbolj gnusno pa je nenehno prikazovanje Mrlakovega ožganega trupla na televiziji! Nobene pietete do tragično padlega rojaka, zgolj zloraba za propagandne namene vojnih desničarskih hujskačev in dobičkarjev ala Krkovič in Janša! Žalostna je bila tudi kalvarija Tonijeve vdove z otroki pri arogantnih državnih birokratih za mizerno pokojnino. Veliko gorja in žrtev so povzročili desničarski nacionalisti in patološko ambiciozni vojni hujskači po celotni Sloveniji !!!

  • Soave

   A, dej no ?? Veliko gorja ? Napiši kaj, ne samo čivkat,
   Pravzaprav je vse to povzročila samA vdova Mrlaka.

   Ni mogla pustiti pri miru ?

  • Tačka

   Ćiv ćiv ćiv ćiv ćiv… kdaj se boš do konca sščivkala?

  • Asja

   Ti Bird sebe poglej in svojo smrdečo levičarsko propagando, potem pa se oglašaj z svojimi komentarji. Le zamisli se kaj ste takšne hijene kot si ti in tvoji enako misleči naredili s pomočjo lažnive propagande iz Slovenije? Drugega kot lagati, pljuvati, se sprenevedati in delati gonjo proti vsem ki vam levičarjem oslovsko kima tako nikoli ne znate niti ne boste znali!!!

 • Soave

  + + + + + + DOBRO NAPISANO.
  Pa vendar Nova, lahko bi razčistili , kako je s tem nesrečnim činom g. Krkoviča.
  Tole spodaj gre meni na živce.Rekla. . . . kazala. . . . . Na Wikipedijo ne dam dosti, pa vendar. . . . Kaj , torej drži ? Zakaj anonimne ovadbe sovojakov o napačni oznaki na uniformi ?
  Kaj tudi nekaj tako preprostega ne moremo urediti ?
  https://sl.wikipedia.org/wiki/Anton_Krkovi%C4%8D

  • Prdo

   Se strinjam oznake niso prave KKK pa bela kapuca pol bi blo ok

   • Soave

    Kakor se obrneš, si en velik kozel.
    Samo prdiš po tem portalu. Drugega ne veš, ne znaš, ne zmoreš.

    • Prdo

     Saj drugega ni vreden ker tu je ena sama Ornk zajebancija hahaha

     • Soave

      Kakšna pa je Ornk zajebancija ?

  • janez cepec

   ne rabiš Nove. iz prve roke. čina brigadni general Slo vojska nima. za generala rabiš met fax. Krko ma čin brigadirja, kar je stopnja nižje od general majorja. tud za to rabiš met fax. čin je dubu na lepe oči, no ja Janša mu ga je zrihto. Krko ma poklicno triletno šolo, pa ene par šnel kurzov. po potrebi navede tud tiste iz gnile Juge (Beograd, Banja Luka etc). predstavljanje z nazivom ki ti ne pritiče, si ga ne zaslužis je kaznivo. še kej nejasnosti?

   • Soave

    Ah ne , no ? Rabiš faks ? Nadvse zanimivo. Zadnja leta imamo dr, in mag. na tone, le en zaslužen Tone pa ne more nič dobiti, a ne ?
    In kaj je narobe z naslovom brigadir ?

    • janez cepec

     sej se je boriu, za papir, za časa vlade JJ, pa ministra Zvera, pa mu usen ni ratau. ima Boga

     • Soave

      Ima, ima, janez !!
      Pa tudi za vsako rit palica nekje raste !!
      Tudi zate. Težak bo dan plačila !! Upam ! Kajti tako, kot ga ti in tebi podobni sračkate na tem portalu. . . . .. . Od kje neki to neverjetno sovraštvo ?

    • Matija

     Za čin polkovnika, ki je pred činom brigadirja (brigadni general) je potrebno imeti univerzitetno izobrazbo. Z visoko strokovno prideš max do čina podpolkovnik. S triletno poklicno pa si lahko samo kanonfutr in nič več.

     • janez cepec

      ne, bodmo pošteni, s izobrazbo, ki jo ma, bi usen prgurou do zastavnika, mau pred penzijo

     • Matija

      Težka bi bi bila. Z zastavnika, praporaša, rabiš imeti višjo, 6. stopnjo izobrazbe.

     • sprehajalec

      Mislim, da naši prostori poznajo primer, ko je Zugfirer prigural do Maršala…

     • janez cepec

      Maršal ni biu čin, Maršal je naziv

     • sprehajalec

      V nemški in austro ogrski vojski je bil še kako čin…

     • janez cepec

      Rajh in AO vojska sta pase

     • Matija

      Kja pa je to?

     • sprehajalec

      krko je čin brigadirja prislužil z bojnimi izkušnjami…

     • Matija

      Dober štos

     • janez cepec

      ma smisu za humor, sam nubedn ga ne zastop

     • sprehajalec

      Kwaj zej Janez, partijc ste menda na partijskm sestank glasval, a Brozu dat še tretji naziu Maršala al ne, kje biu že dvakrat. pa nben ni upu rečt ne….

     • janez cepec

      ti že veš, si biu kje bliz, mene pa ni blo zravn

     • sprehajalec

      seveda zbiu, ta star partijc dons uničujete slovenijo. S svojm zaslužnm penzijam. pa še dneunce u Dražgošah, pa na osankarc. pa Vstala primorska, pa Dan zmage, pa dan protiimperialistične fronte.

      sej mate dnevnc kt Lubo Jasnič sejnin usak let….

     • sprehajalec

      V vojni za Slovenijo in pripravah na to vojno. Če si je desetnik austro ogrske vojske Broz sam nadel čin Maršala in to trikratnega, potem si tudi krko zasluži čin brigadirja. Je vsaj skromnejši od Broza.

     • janez cepec

      pa povem ti, de maršal ni čin, ti pa si Bunksl

     • sprehajalec

      feldmaršal Rommel ni čin ali kaj?

     • janez cepec

      ma boli me đoko za Rommla, Tito je imeu naziv maršala in ne čin maršala.

     • sprehajalec

      Kwa a poj biu sam tko Maršal Maršal Maršal (3x) Broz? Za štos a kwa? Nbene moči?

     • janez cepec

      ja sej ni treba, de si maršal, pa de maš moč, vaš večni predsednik in zvesti posnemalec del in lika tov. Tita je biu nižji častnik, pa ma tako moč, de mu ne upate nč rečt

     • sprehajalec

      Kwa šopaš Janez, Maršal je biu zmerm vojašk čin. Tko tud praujo po svetu;

      Maršal Jugoslavije je najviše vojno zvanje SFR Jugoslavije koje je uvedeno na Drugom zasjedanju AVNOJ-a u Jajcu 29. studenog 1943., te dodjeljeno Josipu Brozu Titu za genijalno rukovođenje operacijama Narodnooslobodilačke vojske i
      partizanskih odreda Jugoslavije, i za sposobnost i ustrajnost koju je
      pokazao u njenom stvaranju i vojničkom i političkom dizanju. Za
      vrijeme postojanja SFR Jugoslavije zvanje maršala Jugoslavije nosio je
      jedino Tito kao predsjednik SFRJ i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga SFRJ.[1]

     • janez cepec

      no, avideš, “najvišje vojno zvanje”, pomeni najvišji vojni NAZIV, in ne čin

     • sprehajalec

      Kwa šopaš janez sej use napisan;

      Naziv maršal Jugoslavije nije bio čin, a tijekom Narodno-oslobodilačke borbe nisu postojali činovi već nazivi i položaji, najznačajniji zapovjednik i politički komesar. Njih su morale imati sve jedinice.

      NOB sploh ni mela činou, sam nazive. Stem daj biu političn komesar najpomembnejš…

     • janez cepec

      pa si res fuknen, ne da se s tabo. glup si ko točak

     • sprehajalec

      Kwaj jenez sramota useh Gorencev s tlele. NOB ni meu činov, ampak nazive, sej so bli nelegitimna vojska. zato so sjh talal, Maršal je dva prdelou do leta 45.

     • janez cepec

      de ni biu, po tvoje, tud Krko disident, ko je pod rdečo zvezdo koraku na paradi u Beogradu?

     • Soave

      Lepo te prosim, no ??
      Človek je veliko in dobro delal v zelo važnem obdobju osamosvojitve !!
      Menda mu ne oporekaš tudi tega ?
      Sem prebrala vse o nazivih naše vojske.
      In, tudi zato vprašala Novo, čemu tak naslov, saj samo kurijo pljuvalce na tem portalu, ki so seveda z velikim veseljem pograbili popolnoma nevažno, obrobno zadevo. . . . . naziv.

   • Soave

    Veliko nejasnosti !!
    Sploh ne vem , kaj počneš na tem portalu z vsem svojim silnim znanjem.
    Kar si napisal , sem si tudi jaz ogledala na Netu. Ne potrebujem tvoje nesramne razlage.
    In zato sem tudi vprašala Novo, naj malo napiše o tem. Zakaj bi se morali mi boriti za njih ? Proti raznim cepcem, ptičkam. . . . . . .
    O nazivih, ki mnogim ne pritičejo. . . .. ko jim podjetja in Ustanove plačujejo drag študij, ko jim mentorji sploh ne pregledajo magistrskih in doktorskih nalog. . . . . . . pa smo že veliko razpravljali.
    Zato nikar ne piši s takim zaničevanjem o Krkoviču.

 • Caetano

  Slovensko vojsko uničujejo točni isti krogi in ljudje, ki so jo že leta 1990 skušali onesposobiti z razorožitvijo in leta 1991 uničiti v dogovoru z JLA.

 • Prdo

  A lahko napišem sovražni govor ?

  • Tweety Bird

   Na Novatv smeš…kajti več kot polovica njihovih člankov je sovražni govor :)

   • Prdo

    Ok

   • Prdo

    SOVRAŽNI GOVOR

    • Tweety Bird

     To mi deli…he he…

 • Novakec1

  Koga pa poziva? Marsovce. Z osamosvojitvijo ste čefurjem omogočili zasedbo Slovenije, rezultati so vidni.

  • Tweety Bird

   Kaj in kdo pa je prištinski doktor? A on ni čefur?

   • sprehajalec

    Kaj iščeš zopet disput ali kaj hočeš napisati?

    kako je Murgl’c dobil v 90tih častni doktorat ameriškega neobstoječega Faksa, Ljubljanski mu je pa naredil prepis? Častni doktor prištinskega je tudi Erdogan.

 • Striker

  Slovenska vojska bo spet SLOVENSKA, ko bodo ukinili “prisklednike” to je ministrstvo za obrambo s 1171 zaposlenimi ob 6500 vojakih redne vojske. Imeti bi morali samo generalštab, ustrezno število oficirjev in podoficirjev in do 2000 vojakov redne vojske za specialne namene. Ob tem pa je treba PONOVNO uvesti naborništvo z rokom služenja do 14 mesecev (1.7. tekočega leta do 31.8. naslednjega leta) s tem, da bi vse vojaške obveznike po 18 letu vpoklicali, da se priučijo uporabi orožja in vojaških veščin, tako, da bi po petih letih lahko v primeru vojne imeli kakih 200.000 ljudi, ki bi znali uporabljati orožje. General kot je Krkovič, bi moral vedeti, da ozemlje lahko ubrani samo vojaško poučen narod, ne pa nekaj jagrov in pijančkov.

  • ĐĐ Style

   V primeru vojne???? Proti komu majketi????

   • Striker

    Z načinom pisanja si uganil. Še se spomnim, ko je nekdo grozil: “Vratičemo se još mi, da znate Janezi ! ” Tako, da znanje uporabe orožja varira od te grožnje pa do invazije z BV in Afrike, ki jo bo treba zaustaviti na mejah, kar pa bodo morali storiti graničarji, ali pa upravljalci takih sofisticiranih naprav https://www.youtube.com/watch?v=d8hlj4EbdsE

    • ĐĐ Style

     Ne fantazirj , prosim te. Ne razumem zakaj vedno tlačite drek v usta, če so željice tako poceni.

     • Striker

      A male željice po slovenski zemlji ???

    • ĐĐ Style

     Janšeki bi se šli vojne. Še bežati niste znali leta 1945.

     • Striker

      Useri se, čapar, moji predniki so leta 1945 OSVOBAJALI Slovenijo in pregnali kolaorante, ki pa so jih vrnili Angleži in Američani, čeprav so vedeli, da jih bojo Srbi pod vodstvom Sime Dubajiča pobili brez sojenja, saj so ti kolaboranti pobijali srbski živelj po Hrvaški in Bosni. Zato pa so Slovenci izgubili Istro, Trst, Gorico, Koroško, del Štajerske, Porabje in del Medjimurja. Takrat pa se slovenski partizani niso uprli za svoje ozemlje.

     • ĐĐ Style

      Domobransk golazen je direktno pila podrejena SS-u

     • Striker

      Samo v Sloveniji je bila podrejena Wermachtu, na Hrvaškem so bili domobranci in ustaši podrejeni NDH v Srbiji pa Nediću in Draži.

 • Prdo

  Krkovič šlosar iz Kočevja KOSOV ovaduh

 • Tweety Bird

  Pustimo Krkoviča, je nepomemben….Možno je, če slučajno znova pride Janša na vrh (upam da nikoli več), celo izpeljal zapoznelo lustracijo, a tako kot so že nakazali motivirani desničarski protestniki pred sodiščem, ko so vzklikali “lustracija, lustracija, lustracija” in imena Masleša, Fišer in še kakšnega. To bo lustracija, da bodo kakšni trije tovariši odšli v zaslužen pokoj in bo izgledalo, kot da so bili lustrirani…he he… Mater Janša zna:)

 • Prdo

  Politika Ssds-obdolži nasprotnika tisto kar sam počneš

 • Tweety Bird

  Tako, sedaj pa grem v splanico. Tunek me že čaka v postelji…picek mu stoji. Lahko noč :)

  • Nora24wc

   Pa kaj je z tem tunnekom ?! Vse babe (lubice;) na tem portalu ste čisto nore na njega, še janševke se topijo, ko ga berejo ! Ptičica mala, ti rabiš enega ta pravga deca, ki ne bi pustil nobenemu naciju, angležu ali albancu, da zavzame tvojo lepo zlatko kletko, ki se ji reče SLOVENIJA ! Ti sam poklič, pa ne tunneku povedat, ker je baje tudi zelo močan fant… To bo najina skrivnost, semenčeca prinesem jaz :*

 • ĐĐ Style

  generalni tajnik SDS
  član izvršnega odbora SDS
  Res je nepristranski ta Krković

  • janez cepec

   no ja, pa bivši član zveze komunistov, sicer pa zakuga pa ne, sej je biu večni strankarski predsednik tud. no ja, on je še zmeri, po srcu, sam ne okol govort

  • sprehajalec

   To je tako, kot da bi generalni sekretar centralnega Komiteja Zveze komunistov Slovenije postal Predsednik Slovenije.

   • ĐĐ Style

    Tebe itak ignoriram, preveč si neumen. Blokiru te ne bom, ker mi si ne zatiskamo oči, tako kot vi. Standardna golazen, lep pozdrav.

    • janez cepec

     res ne vem, a je tok fuknen, a se deva, de je fuknen?

     • ĐĐ Style

      Ko ga jebe, misli da je pameten.

     • janez cepec

      ma nima on s čem mislt, u glav nima nč, razn špage, de mu ušesa gor drži

     • sprehajalec

      Jst sm Terminator janez, na portalu. takh ksta vidva z džidžijem. tak so uničl Slovenijo.

     • sprehajalec

      Zlata ribica nkol nau zastopla Modreca, čeu šu mim. zato lahk z džidžijm sam usta utpirata….

 • Luka Marchessi

  1. Čin »brigadni general« v Republiki Sloveniji ne obstaja.
  2. Obstaja čin »brigadir«.
  3. Ta čin (OF-6) je imel Anton Krkovič do 17. maja 2014, ko se je upokojil.
  4. Pravilni vojaški naziv je: upokojeni brigadir Anton Krkovič. In absolutno nikakor drugače.

  • ĐĐ Style

   Kaj pa Maršal Janez

   • janez cepec

    sej bi se proglsu tud za maršala, pa se boji, de mu bojo levo nogo odrezal

  • janez cepec

   točn tko.
   u SLO vojski so podoficirski čini, oficirski in generalski čini.
   brigadir je oficirski čin, za ta čin se zahteva faultetna izobrazba
   Krko ima triletno poklicno šolo, ergo, je dubu čin na lepe oči. no ja, pa Janša je mau prpomogu
   predstavljanje z nazivi (čini) za katere nimaš pogojev je kaznivo

   • ĐĐ Style

    Cankarjeva brigada

   • sprehajalec

    kwaj Janez, raun levičarji b moral bit tih. Ksta šlosar pa šolmošter dobila naziu Doktarja Marostarske Univerze.

    kva pa tkrt nis protestiru?

  • sprehajalec

   Marđesić, po Nato klasifikaciji je bil čin krkota ekvivalenten Nato Brigadirju. zato se je tako predstavljal, ko je hodil po misijah izven Slovenije.

   kaj bi pa moral reči, da je zugfirer ali kaj? da bi bili levičarji zadovoljni?

   • janez cepec

    ma jebala te Nato klasifikacija, Krko je biu slovenski vojak in kot rečen, SLO vojska nima čina brigadni general

    • sprehajalec

     Pa a zastopš da če dobiš poveljstvo nad nato enotami, moraš nazivno prilagoditi svoj čin njim? ker Slovenija nima čin brigadirja, mora pa krko prevzeti Vod ali kaj, ko je na vežbah v tujini?

    • sprehajalec

     Pa kwa a res n zastopš tko simpl zadeve? greš s svojmu činom na Nato vežbe, pa te uprašajo, kva si za edn, k pač Slovenija nima brigadirja? Kaj naj ti dajo, vod, oddelek, četo polk, brigado?

     In to kar je Krko počel, ustreza vodenju brigade. brigadir torej.

 • andreas82

  Na Poljskem ( še vedno imajo komunizem ) so sprejeli zakon da vse spomenike rdeči armadi pospravijo, isto bi morali mi ljudi z najnižjimi nagoni pospravit njihova obeležja in bomo lažje živeli.

  • ĐĐ Style

   Rdeča armada je bila Ruska vojska , butec. Ne mešaj Ruskega komunizma z našim socilaizmom. Mislil sem , da imate oprane možgane, sedaj vidim da je še huje.

   • andreas82

    Naš sacjalizm je bil bolj human kajne ;))

   • tramal

    Je pa res vseeno a je rusko partizanski bandit ali pa slovensko pertizanski bandit .Bandit je pač bandit bilo kje da je.

    • ĐĐ Style

     Švabe so jih imenovali banditi in ker so domobranci sodelovali z okupatorjem so izdajalci. Beseda okupacija (okupator) pomeni odvzeti nekomu neko slobodo-ozemlje. Še enkrat razmisli kaj pomeni okupator.

  • Janez

   Kar obdržite ga pri sebi. V Ljubljano mu ni treba nič hoditi bedniku.

 • svoboda sloveniji

  HVALA TONE KRKOVIČ IN POGUMNO NAPREJ
  PREBUDI SE SLOVENIJA
  ČAS JE
  ZMAGA SDS
  SVOBODNA SLOVENIJA

  • ĐĐ Style

   Kaj so švabi spet okupirali Slovenijo, jo bomo mi spet osvobodili, vi pa se lahko pridružite domobrancem. Kmalu bo 20.April, Adolfov rojstni dan in mu lahko podarite domobransko prisego.

   • tramal

    Vi partizanske maškare ste navajeni samo bežati po goši in rit nastavljat kučanu.

    • ĐĐ Style

     And the winner is…………..

    • janez cepec

     čak mau, bežaj, ne bežal letel ste kot snete skire 45.ga vi, izdajaci slovenskega naroda, banda domobranska, gor čez Karavanke, pa so vas k sreč vrnil, de vas je zadela zaslužena kazn.

     • ĐĐ Style

      Angleži so rekli ” NO ARĐENTINA FOR YOU TODAY”

   • Pavel

    ĐĐ le od kod si se vzel??? Verjetno iz kakšne fukujebine in zdaj smradiš po celi Sloveniji. Ti pa Style je kot bi pljuval in bruhal sam po sebi in to imenoval umetnost. Ja levičarji ti bodo še ploskali in te dodatno nagradil za tvoje zasluge in neverjeten prispevek izvirnemu komentarju!

  • janez cepec

   a u Begnah beljo, al si čez ograjo spizdu, ker takle debili pa res ne morjo prosto šetat med ljudmi

   • Danilo

    Saj veš da tvoj komentar vse pove o tebi. Begun in debili so kaj premalo zate, potem ko v vnemi levičarskega enoumja bluziš z svojo kratko pametjo.
    Zato se kar vrni med svoje debilčke da te podučijo da moraš biti priden, da ne boš zašel na kriva pota v svoje blaznosti!

  • Luka Marchessi
 • Luka Marchessi

  @sprehajalec:disqus
  Na, kreten:
  http://www.slovenskavojska.si/o-slovenski-vojski/cini-in-razredi/

  Po NATO klasifikaciji je OF-6. Zdaj pa utihni, ker pojma nimaš.

  • sprehajalec

   Beži Marđesić, nije to JNA. brigadir je najnižji generalski čin. General krko.

   • janez cepec

    kreten, brigadir je oficirski čin, generalski čini so : general major, gen. podpolkovnik in gen. polkovnik. that’s all

   • Luka Marchessi

    @sprehajalec:disqus Fak, kako si ti trd.
    Kako ima lahko nekdo tako pofukano zabit sploh volilno pravico?
    Je pa res, da si Janševček. Ti pa so tesla.

    • ĐĐ Style

     Sizifovo delo je neumnemu človeku razložiti, da je neumen. Njemu brez Janše ni živeti. In če je Janša rekel da ta čin obstaja, ga ne prepričaš. Daj ga na ignor in problem rešen.

     • janez cepec

      mene pa zabavajo takle debilkoti, sej ta sprehajauc tud enač disidenta Solženicina z samozvanin disidentom Janšo. kot bi stoenko z ferarijem prmerju

     • sprehajalec

      Fajn janez, da č kej n kapiraš, tje smešn. Enim namreč če kej n zastopjo, popizdijo. tut take sm srečou u žiulen.

      kej ni zastopu, jpa znoru…

     • janez cepec

      ja precej takeh kot si ti , pa tebe tud mamo spravlene u Begnah, navem, kdaj si spizdu ven?

     • sprehajalec

      Kwa so te iz Taučarja že vn fuknli dons?

     • sprehajalec

      Džidži je lajk pridelal, ha, ha, ha, ha.

      To ga je lahko dal samo nekdo enako glup…

     • tramal

      Ti si še en srbo komunistični drek.

     • ĐĐ Style

      hoho, nov naziv srbo komunistični, vsak dansi bolj originalen

     • tramal

      Ti pa vsak dan bolj smrdeči drek.

     • ĐĐ Style

      Mucek, kok si pa star, jutri vzemi škorenjčke za v vrtec.

    • sprehajalec

     zato je pa Slovenija v pizdi, ko ste takšni kot ti v večini….

    • tramal

     Res si pravi srbo komunistični drekonja.

     • janez cepec

      Mare, spat pejd, ni to za tebe

 • Božobožo

  Krkovič z nedokončano srednjo šolo, ki pada iz ene afere v drugo (tihotapstvo keramičnih ploščic, ponarejanje dokumentov o izobrazbi, podpiranje kriminalcev…) res ni faktor ki bi lahko komurkoli solil pamet. Bil je v partiji in zaposlen v TO zdaj pa pravi da TO ni bila ok. Konvertit bedni.

  • andreas82

   Da si ne boš kej naredil….kot vaš tonček z plagiatom hehe.

  • tramal

   Srbin spet boš bežal vendar tokrat do turčije.

 • Luka Marchessi

  @sprehajalec:disqus še česa ne veš o vojski? Kar vprašaj, naj ti ne bo nerodno, da si nerazgledan SDS-ovec.

  • Sadako

   Kam si skril dokaze, da so zaprli Krkota? Krko ni bil kriv, ker sploh ni vedel… Pa tudi prvič ni bil kriv, ker tudi prvič ni vedel… Je pa vedel en član LDS…

 • Luka Marchessi

  @sprehajalec:disqus : “ker Slovenija nima čin brigadirja”
  Kaj pa na to pravi spletna stran SV? Tole:
  http://www.slovenskavojska.si/o-slovenski-vojski/cini-in-razredi/

 • Luka Marchessi

  https://www.youtube.com/watch?v=TubjPsm2L8I
  Mothafuckin’ flow se začne pri 2:03

  • ĐĐ Style

   Drugs, sex and SDS

   • janez cepec

    drogirajo se, to ja, fukajo pa bel mau

    • ĐĐ Style

     A lahko poveš sprehajalcu, da je kreten. Mam ga na ignore

     • janez cepec

      sej maš mene tud.
      ejga, sprehajauc, prav džidži, de si kreten. bo držau, ja!

   • sprehajalec

    Za drugs morda veš, za seks pa že dolgo ne več, ko imaš doma grdo babo… SDS te pa tudi ne bi vzela. Itak si obljubil, da ne boš volil Ivana janeza. zadnjič….

   • Luka Marchessi

    Pride SDS-ovec domov iz šihta, spije malo radenske in si ga zmeče na pornhub.
    Zadovoljen si reče: “Najprej šampanjec, pol pa še kurbe! To je življenje”.

  • puki

   prebudi se, voli ga,
   smeti pa bomo ločevali
   po smrti…

 • Luka Marchessi

  Kaj je zdaj, @sprehajalec:disqus , znaš čine SV? Si se kaj naučil?

 • tramal

  Bravo Krkovič .Par zavednih Slovencev je premagalo to srbsko golazen ,sedaj pa ne morejo preboleti

  • Krtača 20

   Hmmm a damo to tudi pod sovražni govor? – “srbsko golazen”

   • Steiermark

    Zatakni si tja, kjer ti najbolj odgovarja! Ali misliš, da si še vedno v jugovini pod komunistično golaznijo, ko so nas srbijanci g. , ko jim ni bilo ugodeno v njihovih zahtevah (da bi dobivali plačilo brez dela…) hodili na komite in nas tožili….

  • ĐĐ Style

   edina rešitev je tebi umobolnica

   • janez cepec

    Begne pa Studenc ga ne uzamejo, edina možnost je ZOO

    • ĐĐ Style

     Oni bi še opice okrivili da so komunisti, ker imajo rdeče riti.

     • Steiermark

      Izgleda, da ste vi komunistični rdeči prašiči iz iste ali sorodne vrste opic, ker imate, razen tazadnje, tudi vse ostalo, rdeče!

     • ĐĐ Style

      To naj bi bil poskus humorja in sarkazma

     • Steiermark

      To je realna podoba vas, komunističnih izmečkov!

   • Steiermark

    tebi pa rdeča svinjska štalala….

 • Tweety Bird

  Smo vas in še vas bomo. Vaš diktator JJ ne bo nikoli več vladal. Lahko noč :)

  • ĐĐ Style

   kje so vstajniki ????? hahaha, je bonov zmankal za Mercator

   • sprehajalec

    pst, džidži, daj se pogovarjaj….

   • Tweety Bird

    Bomo vas bomo…z granitnimi kockami če treba :)

    • ĐĐ Style

     Baje bo Urška volila za Šarca

  • sprehajalec

   Čakamo itak Novega Ciprasa. Pa troiko….

   pufov noben več ne da.

  • andreas82

   Janša ta neumorni osvoboditelj, da se mu da toliko vztrajat v dobrem in slabem vse za razvoj in zahodno normalnost. Se mu vidi da je poklicno vojak, vsak drugi bi že zdavnaj bil nekje.

 • samotoje

  Ve se, kdo je vrhovni poveljnik SV, ve se, kdo so bili vrhovni poveljniki od leta 1991 dalje. Ve se, kdo so bili obrambni ministri in kateri med njimi so delali škodo. Ve se, kateri bivši jugo oficirji so in še delajo škodo v SV. Vse se ve. Seznam je treba napisati in ga objaviti. Stokrat, če ne bo prej zaleglo.

  • Krtača 20

   Dedededede….. Jutri bo streljanje rezervnih oficirjev, kdor ne bo prisoten, bo obešen na oglasni deski….. Dededededede

 • Sadako

  Nimaš dokazov proti Erjavcu, ker jih nisi našel…

 • Krtača 20

  Zgodovina Uredi
  Stranka je bila kot Socialdemokratska zveza Slovenije (SDZS) ustanovljena 16. februarja 1989. France Tomšič je bil prvi predsednik te stranke, novembra 1989 pa ga je zamenjal Jože Pučnik. Istega leta se je na prvem kongresu preimenovala iz zveze v stranko: Socialdemokratska stranka Slovenije (SDSS). Na tretjem kongresu maja 1993 je bil za predsednika SDSS izvoljen Janez Janša, ki je bil ponovno izvoljen za predsednika na kongresih stranke leta 1995, 1999, 2001, 2005, 2009 in 2013, 2017. [1]

  Leta 2003 se je stranka preimenovala v Slovensko demokratsko stranko.

  • janez cepec

   ja pa Pučnik se u grobu obrača, ko gleda kva mu je Janša stranko razjebu

   • Sadako

    Pučnik se bo kmalu spet rodil…

   • Krtača 20

    Janši vroče, rab enga za ventilator.

 • Tweety Bird

  Leta 1982 se je JJ zaposlil na Republiškem sekretariatu za ljudsko obrambo, kasneje pa je postal svetovalec na sekretariatu Izvršnega sveta skupščine Socialistične republike Slovenije. Očitno je Ivan Janez Janša ves čas bil zvest in predan član ZSMS, ZKS in drugih partijskih organizacij v SRS. To dokazujejo dokumenti… Enkrat komunist, vedno komunist :)

  • tohuvabohu

   Painkiller, tebe je očitno zelo sram, da si bil član ZK. Janša je pa lahko samo ponosen, da ste ga izgnali.

 • Krtača 20

  Krkovič bi se mogu prepisat v Frkovič.

 • Tweety Bird

  27. JUNIJA 1991, na uradni prvi dan vojne za Slovenijo, je helikopter JLA gazela SA 341 s serijsko številko 664 nad ljubljansko Rožno dolino izginil v črni gobi dima….Bravo Janez Janša in Tone Krkovič…prava “heroja” sta !!!

  • ivan šantl

   Iz tvojega gesla se ne da ugotoviti ali si konj ali pa kobila, ti pa moram povedati,da so nas v jugovojski učili o “uništavanju neprijateljske žive sile”.In v tem helikopterju se je prevažala neprijateljska živa sila.

   • ĐĐ Style

    KRUH se je prevažal gospod strokovnjak za konjske spolne organe

  • garfi

   ja in računam, da nas osvobodita od vas levih fašistov

  • Sadako

   Bila je pomota. Krko ne bi nalašč ubil Mrlaka.

 • ĐĐ Style

  Desni vaša realnost je drugačna, malce glasbe za sprostitev https://youtu.be/v3RwFCtw5xU . Upam da vam video ne bo vrnil stare strahove.

  • Tweety Bird

   To so čudovite partizanske pesmi. Dobim solzne oči :)

   • ĐĐ Style

    Baje so trije domobrančki pobegnili ko so slišali “NA JURIŠ” ker je nek desničar imel preveč naglas računalnik.

    • Tweety Bird

     1. Janez Janša, 2. Tone Krkovič, 3. Gorenak…

 • ĐĐ Style

  Partizanska pesem sredi Trsta https://youtu.be/C1UdkzM6Qb4

 • Krtača 20

  Z veliko gotovostjo lahko rečemo da ima Janša fobijo pred poštarji, Krkovič pa pred peki.

  • ĐĐ Style

   Ostali desničarji pa pred delom

  • janez cepec

   k smo glih pr pekih. a veš kašna je razlika med pekom pa med tepihom? pek more zjutri ob štirih ustat, tepih pa uhka še mau poleži

 • ĐĐ Style

  Vriskal pa vrgel bom Titovko v zrak, ko stopil čez tvojo bom prag.
  Hvala mami, očetu in staremu očetu, da me niso vzgojili v belo svinjo !

  • Steiermark

   ne, tebe so vzgojili, po svoji podobi – v rdečo svinjo!

   • ĐĐ Style

    No Pasaran !!!

    • Steiermark

     “pasaran” vam paše bolj posran….

     • ĐĐ Style

      Še dobro, da se ne preživljaš s humorjem.

 • Krtača 20

  Desni, obstaja samo en in edini način da lahko zmagate…. To je, da ne zmagate.

  • ĐĐ Style

   Če želiš zmagati, ne smeš izgubiti. Desni so malce zamešali.

 • Roman

  Kakšni primitivni komentarji in komentatorji!
  Ne pluvajte čez našo vojsko,če vam kaj ne paše izvolite iz Slovenije!
  Drugače ste navadni strahopetci,ki se skrivate za kraticami!

  • Luka Marchessi

   Kdo se skriva za kraticami?

  • ĐĐ Style

   Tudi sam sem bil del te vojske in me je sram ko vidim kako si nekateri danes pod krinko domoljubja nabirajo politične točke. Vojska je v tem primeru samo propagandno orodje.

 • Stajerka

  Urošu Smiljiću, verjetno najbolj znanemu skladiščniku v državi, glavnemu akterju korupcijske afere s preskakovanjem čakalnih vrst v UKC Ljubljana, uspeva nemogoče. Kljub kriminalističnim preiskavam, hišnemu priporu in suspenzu je obdržal službo. Po novem dela v računovodstvu. In to kljub številnim sumom korupcije, kljub očitkom, da je za posredovanje med bolniki in zdravniki vzel tudi do 20 tisoč evrov podkupnin. Anonimno pismo, ki smo ga dobili v uredništvo, opisuje, kako brezskrbno se Smiljić sprehaja po kliničnem centru. Dokumenti revizijskega poročila o njegovi zaposlitvi pa razkrivajo, da ima njegova pogodba za določen čas znake simuliranega posla.

 • Krtača 20

  Edine primerne zaposlitve ki so še na razpolago za sđsovce:https://faaf.tv/en/video/420

  • Krtača 20

   Krkovič bi bil dober tepih.

   • ĐĐ Style

    Janez bi bil zvočnik

    • Krtača 20

     Gorenak pa za rdečo luč na semaforju.

     • ĐĐ Style

      Bi mu bol pink pasala

     • Krtača 20

      Verjetn res. Študiram če bi bil Grims primeren za obešalnik v omarci. Al bi bil boljš za mizico.. .

 • neny

  Še danes žalujem za avionom JLA, na katerega ste streljali iz peskovnika. :)

  • cosmosjasnovidec

   Zarukani levaški pasjejebci niti ne razločite kaj je AVION in kaj HELIKOPTER psihični zaostali bolniki potem bi pa radi tukaj pametovali posranci brezvezni tumasti.
   Torej žaluješ za mojim kurcem katerega ti nočem dati,da bi ga pofafala ne pa za nekim avionom kateri sploh ni bil sestreljen ampak je bil helikopter.
   To je še en dokaz,da levuharski komunajzerski čefutarji nakladate nekaj o čem se vam niti ne sanja.Kreteni se ste skotili in taki boste tudi pocrkali sluzavci.
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

   • neny

    Poserem se na tvoj avion in helikopter skupaj.
    In seveda se voziš na ladji iz a4 formata, menedžer ljudske milice.

    z gobci na klopci… :)

  • Asja

   Ti nenny si še kar v peskovniku zaprtega oddelka za nalezljive mentalne bolezni ….

 • ĐĐ Style

  Dejte mal migat Peter je željan pozornosti

  • neny

   amerikanci so ga pobral s kapsulo za smetje pucat. :)

  • cosmosjasnovidec

   Bosanđerovska mešana driska med ciganom in turkom zapri svoj čefutarski gobec drugače pridem in ti ga odtrgam in zatlačim v tvojo buzerantsko rit nesnaga pedrovska.
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

   • ĐĐ Style

    Lahko mi ga potegneš drugorazredni

 • cosmosjasnovidec

  Od samega začetka navajam,da v Slo vojsko nikakor ne spadajo čefutarji povrh vsega skupaj še pa za obrambno ministrico čefutarska izdajalka “katić” ter kot za vrhovnega poveljnika izdajalec Slovenije tovariš “pahor”.Ti čefutarji izdajajo vse podatke tujcem (balkancem,rusom.itd) tako,da so ti na tekočem bolj kot pa sami vojaki in njihovi nadrejeni.
  Popolnoma nobene logike ni,da je čefutarka tovarišiča katička nek obrambni vojaški minister saj je kot prvo primerjava,če bi šel en navaden delavec kateri dela v tovarni koles naenkrat popravljat ter sestavljat avionskih motorjev za potnisška letala.
  Rezultat bi bil strmoglavljenje letala in smrt potnikov enak namen pa ima tovarišica čefutarka “katička”do Slovencev ker je in še v naprej uničuje SLO vojsko.
  Ne samo,da ji je potrebno nemudoma odvzeti mandat ampak takoj zapreti ter dobiti nazaj ves denar katerega je pokradla Slo vojski.Za delnega se ve ko je nakupila nove avtomobile za vso družino.
  Najprej je izjavila,da potrebuje novega BMW za opravilo v vojski potem so pa še sledili nakupi vsem čefutarskim izrodkom v njeni familiji.
  Zgodilo se bo kot vedno.Odmeketala bo z položaja,ker je tako ali tako že odpisana kot sama ve odgovarjala pa ne bo za popolnoma nič kot do sedaj še noben levak,komunajzer in čefutar ne.
  Nikjer v nobeni državi po svetu ni možno tujcu četudi je v njej rojen priti na take položaje kot pri nas pridejo čefutarji kateri imajo samo SLO državljanstvo.Taki opravljajo dela za katera so rojeni pometanje cest,čiščenje wc-jev,krampanje,zidarstvo itd. v kolikor se pa ne strinjajo pa trk nazaj na balkan od koder so se privlekli.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • neny

   Ministrica Katič si je kupila deset parov štiklov na račun ministrstva za obrambo. Naknadno si je kupila še šteko marlbora, tudi na ministrski račun.
   Posneto s kamero, znamke Jugofil.

   • Klinc

    Kaj pa hišo in vse ostalo ko si je nagrabila s pomočjo levičarske sprijene oblasti?
    Le kje so računi in potrdila za če ne 15 let, pa vsaj za zadnjih 5 let? Le kje je KPK in pa davčni urad da ugotovi nepravilnosti?
    Seveda ne bo, ko pa zvesto služi partiji in njenim nadrejenim! Še nagrajena bo ker je dodatno omogočila da se uničuje slovenska obrambna moč in njena vojska v kolikor jo še imamo!???

 • Den456

  Ko je leta 1994 prišel za obrambnega ministra Jekleni Kaco, se je začel propad slovenske vojske. Levi smradi so zaposlili prestopnike iz JNA in jih povzdignili na visoke položaje. Skladiščnikki iz JNA so postali poveljniki vodov, čet, bataljonov, pa vse do načelnikov generalštaba. In ta gnoj še danes smrdi po naši vojski. Tisti ki so te ljudi taktično ponižali leta 1991pa sedaj občutijo njihovo maščevanje. Nekateri od teh bivših jnajevcev še danes ne znajo govoriti slovensko. Potrebno bi jih bilo poslati v njihove rodne kraje. Tam jih tretirajo kot izdajalce. Kako se z izdajalci dela, je pa vsem jasno. Potem je potrebno narediti čistko še ddoma.Izdajalce kot je leva struja z Murgelcem na čelu je potrebno pozapret in jim naložit tezaško delo. A je še kdo slišal za Honeckerja po združitvi Nemčije. Tako bi mogli narediti tudi mi. Levo nesnago je potrebno počistiti. Potem bomo lažje zadihali.

  • Novakec1

   Levi prav tako razmišljajo o desnih? Ka pa zdej. Samo brezkompromisni diktator bo pošlihtu stvari v tej vukojebini.

 • Franjo Trojner

  Vsi nelustriranci so uničili SV, pravno državo in demokracijo tudi!
  Borci vojne za Slovenijo 1991 smo zapostavljeni, malo da ne zaničevani, borci NOB pa baje zaslužni za prvo samostojno demokratično državo vsega SLOVENSKEGA RODA.
  Dokler bodo raznorazni nelustriranci delovali iz položaja moči in zastrupljali narod z svojo zlagano zgodovino in vedno uničujočo levičarsko ideologijo ne SV, ne pravni državi, ne demokraciji, ne naši samostojni državi, ne vsemu SLOVENSKEMU RODU ni prihodnosti.
  Samo poglejte vse priznane pravice in privilegije, ki jih je oblast priznala borcem NOB in jih primerjajte z pravicami, ki jih je ta ista oblast namenila veteranom vojne za Slovenijo in boste videli, da smo vojni veterani vojne za Slovenijo izigrani, ponižani.
  Malce me čudi nenaravno dejstvo, da je borcev NOB vedno več, nas vojnih veteranov vojne za Slovenijo pa vsak dan manj, kar tudi nekaj pove, mar ne?
  Vedno bolj čutim, da SLOVENSKI DOMOLJUBNI ROD NA LASTNI ZEMLJI V LASTNI DRŽAVI NI VEČ ZAŽELJEN!
  Da, kmalu nas bo manj, kot 800 000, zato so potrebne korenite spremembe, da ne izumremo, kot so izumrl že mnogi narodi, kulture.

 • Ivan jenko

  Ali nimamo tudi čin maršal?/

  • Sredina

   generalisim samo za janšo in krkoviča

   • Roman

    primitivec!

  • FUCK COMMUNISM

   Imamo tudi sklanjanje, pa tega ti nimas…

 • Get Smart

  POLITIKA je SKRB, je delo za POLIS = POLITEJO = DRŽAVO.
  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  dela ZA SLOVENIJO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  poštenost,
  pravičnost,
  resnicoljubnost,
  prijateljstvo do ljudi,
  domoljubnost,
  rodoljubnost,
  svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih
  SLOVENCI podarili svetu..
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Kaj smo torej rekli? Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

   KULTURA SMRTI = KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo pedrstvo pedofilstvo
   detomorilstvo uničevanje UMOR ropanje LAŽ blatenje ljudi NORČEVANJE
   sviranje kurtzu, prodajanje magle
   skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …

   feminizem kretinizem drkalizem pasjejebizem vegizem socializem itd. = KOMUNIZEM
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM
   globalno pa kaviržido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM,

   SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …

   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«

 • Sredina

  On ni brigadni general, ampak brigadir, ker je to uradni naziv čina v skladu z zakonom, torej niti tega ne poznate, vi “zagovorniki Slovenske vojske”

  Sicer me pa zanima od kdaj je nek takle brigadirček protokolarno na višji funckiji kot predsednik republike? Na proslavi leta 2006 je namreč ravno tale osebek po predsedniku republike, še sam pregledal častno četo? Do je precedens v protokolu, ki ga ne poznajo nikjer drugje v Evropi samo v janšistični diktaturi…

  Častne čete pregleduje najvišji prisotni po činu, to je predsednik republike in nihče drug, v njegovi odsotnosti pa v skladu z ustavo predsednik državnega zbora, thats it

  • Karmen

   Ti pa sredina, ha ha ha. Vsak tvoj komentar še dodatno pokaže vso tvojo zlizanost in usranost z
   ex-levičarji. Zato bluzi kje drugje da ti bodo ploskali tvojim skrajnim nebulozam!

  • herman

   Ne ga žalit! saj ima spričevalo vojaške šole s prilagojenim programom.

   • Roman

    primitivno!

  • Roman

   Primitivno!

 • etrusk

  Naj jo kar uničijo , Slovensko vojsko . Prepričan pa sem , ko bo potrebno jo bo general Krkovič ustanovil pravo Slovensko vojsko in to z zavednimi Slovenci.

  • Novakec1

   Kje jih bo pa nabral, v Argentini, Kanadi, Avstraliji….

 • Wizeman

  pa kaj, ta kriminalec je še vedno v slovenski vojski?

  • miro52

   Tega zagotovo ni napisal Krković (ja mehki ć…..hrvaški priimek preberi na arscroatica) s tako izobrazbo kot jo ima

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!