Časopis Delo doživel posmeh, Zoran Janković živi v iluziji: “Če bi bil leta 2012 premier, bi bilo drugače, bolje”

Zoran Janković (Foto: STA).

Župan Ljubljane je prepričan, da bi v primeru, če bi leta 2012 on postal predsednik vlade, “bi bilo drugače, bolje.” To je objavil kar mainstream levičarski medij Delo in si s tem zaslužil posmeh družabnih medijev.

Potem ko je Delo pred leti objavilo “ekskluzivno” fake novico o “očetu” Francetu Rodetu in njegovem “sinu” Petru Stelzerju, kar je imelo za posledico strm padec časnikove prodane naklade, je jasno, da ob takšnih pocukranih člankih, kot ga je objavilo Delo tudi danes, temu tiskanemu mediju ne more iti na boljše. V svoji rubriki Ozadja omenjeni časopis namreč brezsramno promovira župana Ljubljane Zorana Jankovića, češ da če bi bil on leta 2012 predsednik vlade, bi bilo vse drugače  predvsem boljše. To je sicer del intervjuja, ki razkriva, kako Janković živi v preteklosti oziroma, še natančneje,  v iluzijah, saj leta 2012 ni bil sposoben niti sestaviti vlade, kako bi jo bil potemtakem sploh sposoben voditi?

Janković je prepričan tudi, da mu je bila največja krivica storjena, ko ga je KPK dal v isti čoln z Janezom Janšo, češ da on pa že ni tak. In prav ima, Janković res ni kot Janša. Jankoviću je uspelo Mercator zadolžiti iz skromnih 20 milijonov na 626 milijonov evrov, Mestno občino Ljubljana, ki jo vodi od leta 2006, pa je zadolžil za štirikrat. Janša je ves čas iskal rešitve, kako bi Slovenijo popeljal iz krize, medtem ko je Janković “študiral” predvsem to, kje stakniti še kakšen kredit, saj so bili vsi njegovi prevzemi v času vodenja Mercatorja skoraj v celoti financirani s posojili.

Po cerarizmih še jankovićizmi
Da je inteligenca Jankovića na ravni Mira Cerarja in njegovega famoznega stavka: “Ni šlo za izhodišča, razen tam, kjer je šlo dejansko za izhodišča,” pa potrjuje tudi stavek iz promo intervjuja, objavljenega v omenjenem dnevniku, kjer župan Ljubljane pravi: “Čeprav sem zelo razumski človek, se vedno odločam po intuiciji.” Torej mu razum ne koristi kaj dosti …

“Imam milijonske dolgove, ki jih ne bom nikoli odplačal” – jih bodo pa revni davkoplačevalci
Na ta članek se je odzval tudi prvak SDS Janez Janša na Facebooku, kjer je objavil zapis z naslovom “Lažnivi kljukec Zoran”, v njem pa strnil vsebino promocijskega intervjuja, ki ga Delo “prodaja” svojim bralcem: Milan Kučan ne odloča o ničemer pomembnem več. Nikoli ni pripeljal delegacije priviligiranih Ljubljančanov k meni na Magistrat. Da bi me nagovoril k ustanovitvi stranke? Kje pa. In prav nič nima pri tem, da sem pri državnih bankah izsilil na desetine milijonov € kreditov, ki jih danes namesto mene odplačujejo revni Slovenci. Pa da mi Kučan pomaga na policiji, kjer so večino preiskav zašuštrali? Na sodiščih, kjer me tudi po 12 letih od ropa pri najboljšem sosedu niso uspeli obsoditi? Kje pa, Milan Kučan in Murgle so le bajke za tiste, ki bi se radi uprli plačevanju za 18-milijonsko luknjo, ki sem jo pustil na Elekti. Motijo se tisti, ki mislijo, da imam poleg polovice hiše še ne vem kako bogastvo. Imam pa milijonske dolgove, ki jih ne bom nikoli odplačal. To boste namesto mene storili vi. Ljubljana je najlepše mesto na svetu. Nobeno drugo se ne bi pustilo tako skubiti. In Milan Kučan nima nič s tem.”

Foto: Facebook/@Janez Janša

Tudi zaradi takšnih vidno promocijskih intervjujev je jasno, zakaj je slovenski tisk vse manj bran, posledično pa vse manj vpliven. Medtem ko je bilo Delo pred leti eden najbolj branih dnevnikov, ga danes prelista le še okrog 28.500 bralcev.

Prodaja je najbolj padla Delu. Vir: domovina.je

Graf, ki ga je objavila spletna stran Domovina.je 30. marca 2017, razkriva, da se je konec leta 2016 prodalo le še okrog 28.500 tiskanih izvodov Dela, kar je skoraj 40-odstotni padec prodane naklade v primerjavi z letom 2004, ko so prodali kar 76.500 tiskanih izvodov. Uredniki tiskanih medijev se sicer radi tolažijo, da je takšen padec posledica spremenjenih bralnih navad Slovencev ter poplave spletnih medijev, vendar pa to ne drži v celoti. Velik krivec je tudi, da Slovenci zaradi tako imenovanih fake novic mainstream medijem vse manj verjamejo, kar se je odlično pokazalo v primeru, ko je bila Trumpova zmaga že jasna, oni pa so še vedno navijali za Hillary Clinton, češ da morda pa ji le še uspe premagati že znanega predsednika ZDA. To potrjuje tudi MOSS  merjenje obiskanosti spletnih strani, ki je branost spletnega Dela postavil šele na 9. mesto.

Delo pa si je s člankom  intervjujem z ljubljanskim županom prislužilo posmeh družabnih medijev. Objavljamo nekaj zapisov s Twitterja:

https://twitter.com/laurakriznik/status/861502382928257025

https://twitter.com/cesenj/status/861479096953561089

M. S.

 • Osti jarej

  …slabše tako ne more biti

 • tzt

  Srbski cigani in mafija obvladujejo Slovenijo. Tale pritepeni opankar, gangster iz Saraorcev je samo posledica glasov ekonomskih migrantov iz zatohlih balkanskih provinc. Rdeča levaška politika mu omogoča, da nam krade pošteno prislužen denar in se kretensko posmehuje.

  Viva la revolución

  • primsek

   Hvala za fotomontažo, zdaj končno in od blizu vidimo, kaj dobimo, če križamo Murgeljskega Škrata in klerodrajska Žana Mahniča, torej desno zamaščeno vrsto prašiča

   • tzt

    Tebe, majmun, kateri se vrtiš in cvreš na križu.

  • Mantadea

   Res je, srbska mafija in domaci kriminalci vodijo drzavo. Vsi prisleki z juga so njegovi volilci, poleg nasih ovaduhov, ki so za glasove placani z ukradenim denarjem postenim Slovencem. Tisti, ki smo se uprli srbski mafiji smo ostali brez pravic in brez moznosti, diskreditacija nato likvidacija. Po 33 letih delovne dobe in te vrzejo na cesto, potem te dajo na spisek za odstrel, nimas moznosti.

 • althar

  Za njegove (in njegovih sinov) propadle, zavožene firme bi bilo v em primeru zagotovo “drugače, bolje”. Za kaj drugega pa že ne več.

 • antimur

  Kučanistična golazen drži Delo pri življenju še samo zaradi prirejenih anket, pa tudi te so že močno načete, kajti večina Slovencev je spregledala. Lahko bi se pa po njih ravnal in napovedal točni datum volitev.
  P.S.:Kar se Jankovića tiče, menim, da staremu srbinu že močno popušča, pa ne samo pamet, ki je tako nikdar ni imel (imel je samo srbsko ¨nadmudrivanje” in laž), ampak komplet vegetativni sistem. Edina telesna funkcija, ki mu še deluje, je klečeplazenje pred največjim slovenskim pizdunom, to je Kučanom.

  • von Rhein

   Oster si,ampak ni kaj;tako je.

  • primsek

   Največji slovenski pizdun je Šiptar. Iznoriški gonič letečih slonov

   • tramal

    Partizanski pravljičar ,povej še kakšno pravljico bednik.

 • totex39

  Res čudno, da Lublančani še vedno imate tega kretena za župana, če se mu pa že na ksihtu vidi, da se dela norca iz vseh vas in posledično tudi iz nas. Prav vidi se mu , da za njega velja poteza v slogu, kaj mi pa morete.

  • Triple6

   Če pa ne dovolijo, da bi neodvsina komisija štela glasove. Zmaga vedno tisti, ki šteje glasove. In šrišrave na padec SDS se nadaljujejo, poraz lePen je za vse levičarje znak, da mora tudi AdF in Janša zgubiti. Anketa Dela je že skoraj izenačila SDS in SD, novo stranko pa bo povišala na 13,9% oz. 2% več kot SDS

 • Demonkrat

  Če bi imeli avstrijski režim bi delavci imeli večje plače ?

 • tramal

  Če bi srbin vodu državo bi bili danes venezuela ali severna koreja.Treba ga je spakirat in z prvim živinskim vagonom poslati v srbijo od koder je prišel pritepenec.

  • Franc Šink

   Ampak tistega rezerviranega za prašiče.

 • Stajerka

  no, če bi leta 2012 Janković postal premier, potem danes ne bi prodajali samo Stožic ampak državo Slovenijo, za katero se Zokiju gladko-sladko hebe…….naša prelepa država je samo njegov bankomat in sproščanje večvrednostnega kompleksa pred Slovenci in “slovenci”…….lublančani SRAM vas je lahko, v dno duše vas je lahko sram – ste sodobni domobranci, ki so podpisali pakt z ………. in pol tuli, da on v Lublani NE bo dovolil ???
  KDAJ bo na SLOVENSKEM-LJUBLJANSKEM GRADU PLAPOLALA SLOVENSKA ZASTAVA!!!….že ta problematika je dovolj zgovorna, kaj počne in kam pes taco moli……
  samo upamo lahko, da bo preostali Sloveniji ostalo toliko razuma in enotnosti, da se tega pacienta reši na fin način, če se ga že elita, sodišča in politika ne sramuje…….pod od podna, pod podnom!!!

 • Primoz Papez

  Največji fake news medij je nora24…
  Jutri boste verjetno objavli da so domobranci bili zavezniki z americani in anglezi pa da so oni dobil vojno …
  Pišete samo Janša ni kriv ..kdor je v sds ni kriv ..za ostale se vam pa jeb….

  • Aron

   Dejansko napeljujejo na to, da so domobranci samo čakali primeren trenutek in zahodne zaveznike, ter da bi ob nič žrtvah povzročenih okupatorju slavili kot zmagovalci. Pač pravljice.

   • Olga

    Tako je bilo marsikje v Evropi! In kaj je narobe? Slovenci smo imeli dva sovražnika: naciste in komuniste! Oba totalitarizma sta obsojena s strani EU parlamenta! Vam to nič ne pove?

  • Franc Šink

   Nisem pri SDS.To se pravi da sem nedolžen? Ha ha..Ne serji!

   • Primoz Papez

    Mogoče v levi uho…

 • Franc Šink

  Srbska posla. Ne verjamete?

 • Olga

  Delo kupujejo pod mus, da dokažejo svojo pripadnost revoluciji, le še firme z rdečimi direktorji!

 • tasilo

  Zoran Janković živi v iluziji: “Če bi bil leta 2012 premier, bi bilo drugače, bolje”

  Evo Pingvin, bom povedal po tvoje, da boš zastopil: “Da je babi kurac, bila bi ded”

 • centurion

  “Če bi bil leta 2012 premier, bi bilo drugače, bolje”
  Gotovo bi vsaka vas imela svoje Stožice.

 • Triple6

  Seveda bi bilo boljše, ampak samo za njega.

 • tasilo

  Zoran Janković: “Če bi bil leta 2012 premier, bi bilo drugače, bolje”

  Če … če … če…

  Če bi čeprav če ne imelo, bi čeprav imelo prav. (Dobra, anede? :)

 • Antonius

  Ljubljana bo začela plezati iz dolgov, ki ji jih je nakopal Janković, tisti trenutek, ko bodo zanj glasovali samo še tisti, ki jim je na štiri oči zrihtal službo v mestni upravi.
  Celo Ljubljano je poleg vsega ostalega z=bal še z enosmernim prometom, da ji je po ulicah ukradel za parkirni pas, Ljubljančani se pa ubogljivo vozijo okoli po enosmernih ulicah, da se pripeljejo domov.
  Janković ni pameten zato, ker je pokvarjen in neumen, Ljubljančani so pametni in neumni zato, ker Jankovićevo 10 procentno provizijo od vsakega posla volijo.
  Vsiljena gradnja garaž pod tržnico je zadnji 35 milijonski biznis, kjer se skrivajo pričakovani procenti.
  Mercator je na dolžniški kant spravil prav Janković. Ljubljančani so kar pozabili na parkirani denar v zavarovalnici Triglav, da bi z njim odkupil 25 procentni delež podcenjenih delnic.
  Takrat mu je nakano preprečil finančni minister dr.Bajuk, ker je dal ponovno oceniti vrednost Mercatorja.
  V barabskih poslih po srbsko, so takrat ceno delnic umetno znižali na polovico.
  Kdor voli to barabo je enak tej barabi.

  • Domobranc

   Pustimo dejstvo da Lj ze pleza iz dolgov ;)

 • Hribouc

  BLIŠČ IN BEDA KURTIZANOV.

  Propadlo mu je vse, česar se je lotil, ne zna vžgat pralne mašine, računalnika še odpret ne zna in se s tem hvali – če mu je kaj ratalo je zapufano in finančno skurbano v bančno brezno mega razsežnosti – vendar
  njegovo delovno crkovino Udbokučanistični Agitprop 571 še vedno šiba v fikcfijasko zlagana nebesa , kakor, uspeha! Zoki dela. SRAMOTO IN ŠKODO.
  Kaj bi storili z Janšo, če bi na dan prišlo, da mladenka jasno pove, da je za podarjeno službo za protiuslugo nategnil mladenko ? Si kdo drzne opisati, kaj bi storili z njim ?
  In ta človeček se še kaže na delovnem mestu, v javnosti, gobezda na proslavi, daje izjave in serje po političnem prostoru ?
  Sodoma in Gomora Ljubljanska. SRAMOTA MESTU, DRŽAVI; DEŽELI; NARODU; CIVILIZACIJI!

  Poberi se, Satan!

 • Morala

  Haha…za njegov žep ja!

 • kr en

  he he, zoki krade za leve, janez pa za desne, hi hi ja tak mamo.

  • Stajerka

   razmerje sil v dobro Jankoviću je 2.200.000 : 240.000??!!

   • kr en

    A sm jaz kriv če ne zna janez krasti tako dobro kot zoki ?

    • Rožle

     Pol pa ne bluzi …!!!

     • kr en

      zanimivo da te ne moti da je vas siptar lopov. A mas rad Slovenijo, ker če ji privoščiš lopova pol nimaš rad Slovenije ! Kapiš ?!

  • Rožle

   A ti veš kakšna je razlika med MILIJARDAM in PAR TISOČAKOV … ?

   • kr en

    aja ker je vas manjši LOPOV je pa vse v redu ? Res ste moralni, da ni kaj…..

   • kr en

    lopov je lopov, lepo pa da si priznal, da tudi vaš šiptar krade.

 • Franjo Trojner

  Poigravajo se z nami vsi toti rdeči fičfiriči. Zapufali so nas do amena, z miljončki mark, dolarov in evrov so se dobesedno igrali in pri tem pravno državo na vse načine izigrali in nam davkoplačevalcem nesramno že dvakrat na grbo sanacijo bank naložili. Naj govorijo in mislijo kar hočejo počasi a vztrajno prihaja čas obračuna in takrat jim bo sodbo pisal narod sam!

  • Franc Šink

   Samo da se Lubljana kopa v vsem svojem sijaju. Tvoj zadnji stavek se bo uresničil.

 • domovina mili dom

  Tukaj se lahko norčujemo. Resnica pa je bolj realna in boleča za Slovenijo.
  A je kdo pomislil o lahkotnosti volilnih procesov.
  1. Jankovič zmaga na parlamentarnih volitvah. Vendar ne sestavi vlade.
  2. kar bode v oči, brez težav postane nazaj “izvoljeni” župan. Kot, da je samoumevno. Brez svizca in
  čokolade.
  To utemeljuje samo dva pogoja ( or )
  1.1. Ali so Ljubljančani z gosti totalno prfuknjeni.
  1.2.Ali pa so volitve z lahkoto ponarejene.

  • Primoz Papez

   Tudi Janez ce zmaga na volitvah ne more sestavit vlade..spet ste po…
   Zoki je zakon…

   • domovina mili dom

    Pisano, napisano ima na teži samo.
    1.1. Ali so Ljubljančani z gosti totalno prfuknjeni.
    1.2.Ali pa so volitve z lahkoto ponarejene.

    • Primoz Papez

     Kateri župan je pa naredil toliko ga Ljubljano..????
     Desni so pokradli pa naredili nič..
     Zoki je pokradu pa je vsaj nekaj naredil…

     • domovina mili dom

      Če bodo položnice za opankovičeve pufe začele prihajati zgolj samo Ljubljančanom, se javi s svojim navijaškim mnenjem.

     • traktor

      Ti si pravi spomenik za vsegliharja.

    • Primoz Papez

     Ko bo zmagal prerok bomo pa sigurno vedli da so volitve prirejene ker bo dobil 101 odstotek glasov

     • domovina mili dom

      Prerok zmaguje od leta 2008 naprej. Zadnja zmaga je sedanja vlada.

     • Primoz Papez

      Prerok je samo še za v Polje..m

     • domovina mili dom

      Ne more, ker so komunisti namesto Tržiča sedaj predvideli Velenje za dodatno štetje glasovnic.

    • Olga

     Točka 1.2.!

   • barbara rov

    Zoki je zakon? He! Tipični opranoglavi zaslepljeni rdečkar si!

 • tasilo

  Ta saraoska seljatčina zase zase sicer ponosno pravi …

  — “treće: ja tvrdim za sebe, nje, i to je muja poruka svugda gde se nalazim … da sam čistokrvni mJešanac …” @ 1:53
  — “tako da … Ljubljana je moj grad … ja sam čistokrvni mJešanac ” @ 2:29
  https://www.youtube.com/watch?v=t4YoUkQrcrw

  PS: Bodite pozorni, kako je voditelju kar sapo vzelo @ 2:02 , ker “Srbin-made-in-Saraorci” Zoki na srbski televiziji po hrvaško(!) reče, da je “mJešanac”.

  • Franc Šink

   Govori kot pokojni maršal.

 • Gru

  Vprasanje ;) Kdo vse od vas zivi v LJ?

  • Olga

   Pomemno je, kdo plačuje pufe! Zakaj je bil Janković jezen na Janševo vlado? Ker mu je zaprla državno pipico! Slovenija ni samo Ljubljana!

   • Primoz Papez

    Kdo pa plačuje pufe od vaših županov ki niso nič naredili za Ljubljano????

    • domovina mili dom

     Mi sami. Ljubljana ima drug status in pufe plačuje vsa Slovenska butasta raja.

     • Primoz Papez

      Joj kako ste vi butasti…
      A ko so bli desn župani je pa samo Ljubljana plačevala???
      Zokija za predcednika…

     • domovina mili dom

      V boj za svobodno Slovenijo z Janezom Janšo naprej.

     • kr en

      Pa z sestrično, nepojasnjenim premoženjem, ksenofobijo in homofobijo v lepše čase. Kako to da normalni ljedje tega ne razumejo, a ne ?

     • domovina mili dom

      Boljše vse to, kot pa kristjanofobija, slovenofobija, rdeče kleptomanstvo.On sestrično, plavooki 200mio$ na mehiški banki. Bolje alpinini čevlji na nogah, kot opanki. Bolje klarinet, ko frula……

     • Opazovalec

      Čuj ti Primož, jaz se sploh ne spomnim, kdaj je bil župan LJ ta desn. Pogojno rečeno Rupel, toda kandidiral je s podporo neke povsem druge stranke. Sicer pa tako in tako ni naredil nič! No in na začetke demokracije je bil župan en spoštovan vrtnar, bolj po pomoti, kakor kaj drugega. Kasneje je namreč poniknil iz politike.

   • domovina mili dom

    Naj bolj pa mu je zameril, ko je Janša razmejil državo Slovenijo. In ga odrezal od “otadžbine”. Zato pa peče po ljubljanskih ulicah kanibalske izdelke.

   • Gru

    Torej nisi iz LJ?

   • Gru

    Pustmo dejstvo da vse vlade nasvetu dajo vec kesa glavnemu mestu. Ocitno je JJ hotu da smo posebnost na svetu in v EU-ju ;) Itak pa je pol LJ ves kes dobila nazaj ;p

  • Igor Kavalar

   Ne živim v LJ, vsake toliko časa vas pridm žabarje mal pogledat in primerjam stanje z prejšnimi leti. Tako pokracano mesto še nikoli ni bilo. Vsaka druga stavba ali ima usrano fasado ali ima izliv krac in političnih parol anti-umetnikov(mal poglejte ostala mesta izven Slo, kaj je to grafiti art). Folk se valja na pločniku, ko se ljudje sprehajajo, ne zna slovensko in fehta za keš. Gužva nonstop, en kup eno smernih ulic, pa čeprav ste naredili garažne hiše(kar je plus, ampak so predrage in tud ozke, dobro da nimajo vsi ameriških avtomobilov). Redarskih, inkasantov cel kup, ki prežijo na vsako manjšo napako. Štadion, ki je neprofitabilen in ga je bila napaka naresti v LJ. 300.000 prebivalcev pa ne more 5% ljudi biti na vsaki tekmi, kera sramota. Maribor bi se ga bolj zaslužu in bolj bi bila investicija upravičena. V glavnem lep pozdrav(kvak, kvak) iz Gorenjske, bivšega mesta rdečega prahu.

  • baldeagle

   To sploh ni pomembno. Pomembno je, da živimo v Sloveniji. Ta srbska gnida pokvarjena pa krade in zapravlja davkoplačevalski denar vseh Slovencev! To je pomembno!

 • Antonius

  Oh, Delo?! Ko smo bencin kupovali na bone, ni bilo pralnega praška, zobne paste, ………… in sekret papirja. Takrat sem bil prisiljen kupiti Delo, da smo ga za prvo silo uporabili na Wc-ju doma.

  • domovina mili dom

   Od takrat je Delo rdeča legenda. Kajti po brisanju riti, smo se z njim urezali po čmrlu, da je tekla kri.

 • soc

  Predstavljaj si, koleg(ic)a, da ti delodajalec spusti letno bruto plačo s čisto lepih 76.500 efrotov na bolj realnih 28.500 in ne razume, kaj pizdiš, saj ti je plačo znižal le za 40%… Domnevam, da bi ga na gobec.

  Sem mislil, da ste fantje in dekleta resda malce bolj šibki v klenem slovenskem jeziku, kjer vam poskuša stvari bolj ali manj dobrohotno razložiti tasilo, pa zategadelj toliko močnejši drugod. Recimo v matematiki. Ups…

 • rubec

  Baje je nekoč ta čapac vstopil v neko lekarno potem ko je bila le ta uradno že zaprta. Kaj je notri počel verjetno piše v ovadbi, meni je znano le to da v lekarni takrat ni nič kupil.

  • sprehajalec

   Pravica prve noči, ki jo je Zoki zopet uvedel po 800 letih na te prostore.

 • tasilo

  A zakaj je Ljubljana tako zapufana, za več kot 400 milijonov? — Evo, zato, ker Jankovič sebi in prijatelejm plačuje stvari z mestnim denarjem. Stavr ni zrela le za KPK, temveč tudi za policijo, tožilstvo in sodišče.

  PREJEMNIKI, kjer je plačnik MESTNA OBČINA LJUBLJANA: https://erar.si/placnik/75604/

  Bodite predvsem pozorni na zneske med 500 in 10.000 evri! Pa tudi na večje zneske seveda. Dragi prijatelji, malo pobrskajtr med prejemniki transakcij (beri denarja) od MOL. Z drugimi besedami, poglejte, kako Zoki z našim opleta po koprivah. Pri zneskih od par evrov do par jurjev je presenetljivo veliko marginalnih in celo obskurnih klubov, organizacij, zvez … pa odvetnikov, notarjev, Veterinarska ambulanta, fensi šmensi drage gostilne, betule in oštarije, in predvsem zasebnih medicinskih centrov in zasebnih specialističnih ordinacij, modne štacune (Cliche), REDSHOP NADA KRIVOKAPIČ ČREŠNIK S.P., S.K.I.F.U.N. d.o.o., Zlatarna Celje, …

  In ogromno podjetij in espejev — v stečaju ali likvidaciji.
  Kaj mora MOL plačevati 500 evrov Lovski družini Trebelno?!?!?
  KLUB NAVDUŠENCEV PIKADA IN POHODNIŠTVA ZGORNJI KAŠELJ — 1.580,00 EUR ?!?!?
  Skrivnostni prejemnik št. 46032002 — 1.728,00 EUR ?!?!?
  INŠTITUT SOFIJIN IZVIR MARIBOR — 2.899,30 EUR ?!?!?

  Ni konca …

  • soc

   Zoki je dobrodelnež in poslovnež. Za vsak efro, ki ga iz najinih žepov nakaže zanimivim ustanovam on kot gazda, nakaže glavni gazda Soros iz ZDA dva, in to je pod črto čisti neto dobiček za mesto in celo državo.

   No ja, v Redshop konkretno verjetno Soros že dlje časa ne vplačuje več. Zoki je pa še poskočen, kot vemo.

   • tasilo

    Zoki je poskočen samo, če bi mu čik na riti ugasnil. Njemu se niti Mijin dildo ne dvigne več. Ampak o farmacevtkah se mu pa žihr sanja, nje

   • Mantadea

    Soc, kaj mislite od kje pa toliko denarja Sorosu? Meni se zdi, da je nasa vlada zelo aktivna pri razdeljevanju denarja in opran denar lepo krozi od nas do Sorosa in nazaj.

  • Mojca pokraculja

   Skrivnostni prejemniki so najbrž njegova ” žlahta”, sicer ne vem od kod njegovi snahi, da se potika po Kempinski hotelih od Dunaja do..
   https://www.instagram.com/ursulagawish/

  • traktor

   Tudi njegovi zaposlenci, na malo višjih položajih, imajo odprte naročilnice za prehrano, oblačila, obutev, kozmetiko, gorivo. Vse za lastne potrebe. Plača mala, ugodnosti pa cel kup. Zato pa ga imajo tako radi.

 • zaton

  Zakaj mora biti župan glavnega mesta Srb, a nimamo svojih ljudi dovolj?

  • garfi

   vedno manj

 • garfi

  rdeči tovarišijski kapitalist bi še kradel
  uničijo vse sisteme in ponujajo nove
  Kot je izpostavil, je slovenski narod preživel tako komunizem kot samoupravni socializem in prešel v kapitalistični sistem, a tudi slednjemu po njegovih ocenah ne kaže dobro. “Tudi njemu se čas izteka in prepričan sem, da bosta prišla nov čas in ureditev, kjer bomo tudi mi imeli svoj delež,” je dejal Janković.
  http://reporter.si/clanek/slovenija/jankovic-na-rozniku-nastopal-kot-na-predvolilnem-shodu-mercator-pravice-delavcev-drugi-tir-510022

 • tasilo

  Filozofija položaja v Sloveniji:

  Zokija je Rop nastavil.
  Cerar je Kučanu nastavil.
  Baričeviča je Atlas odstavil.

  • rubec

   hehe

  • kr en

   Slovenski narod je pa vašega šiptarja odstavil. hi, hi,hi

 • baldeagle

  “Če bi bil leta 2012 premier, bi bilo drugače, bolje”

  Če bi bil ti gnida srbska pokvarjena komunistična premier Slovenije, bi ta v trenutku crknila, ker bi jo ti in tvoje srbske gnide izropali do zadnjega centa. Saj drugega, balkanske gnide itak ne zmorete, kot samo krasti ljudem. Pojasni, zakaj nisi plačal podizvajalcem, ki so gradili propadle Stožice!? Kje je denar, s katerim bi moral poplačati pošteno delo podizvajalcev, gnida pokvarjena srbska!?

  Sedaj si se pa našel, da boš nam Slovencem na slovenski zemlji še pametoval!? Zgini od kod si se privlekel v našo prečudovito Slovenijo, ne pa da jo smetiš s svojo gnilo in pokvarjeno balkansko mentaliteto!!!!

  • Satan

   Pa pustmo dejstvo da je Janseva vlada, prepovedala dat kredit MOL-u, ze po tem ko so bili zmenjeni da ga dobi ;p

   • Lustrator

    Zmenjeni ane? Tako kot Rop s svojo Sistemsko tehniko in Krpanovimi krši namesto na javnem razpisu izbranimi Patrijami? Super logiko imate komiji, res – jaz se zadolžim, naši zanamci bodo pa plačali (in pri tem objokovali dobre stare čase, ko se je tako fajn živelo). Patetično.

 • Janez

  Ali?
  Kdo ve ?
  Ali MOL župan – še posluje ?
  – KAR NA PARKIRIŠČU PRED LUTKOVNIM GLEDALIŠČEM ?
  Par
  let nazaj
  sva namreč jaz in moja prijateljica T. – po naključju videla – naslednji prizor !
  Na
  Parkirišču pred Lutkovnim gledališčem v LJ
  – je v svojem Mercedes avtu. – sedel – župan MOL Z.J. ! Nekoga je čakal.
  Pristopi k županovemu avtu
  en blizu 70 let, manjši možakarček – neslovenskega videza – z ogromno usnjeno torbo !
  Župan MOL Z. J.
  je zstopil iz avta in ob njem cca 10 minut debatiral – z malim možakarjem.
  Mali možakar je
  iz svoje ogromne usnjene torbe vzel en zavoj
  – kot eno par cm debelo pismo. In ta zavoj izročil – županu MOL.
  Župan MOL
  je debeli zavoj – vrgel v notranjost svojega avta.
  Se poslovil od malega možakarja z veliko torbo. In ? Župan MOL – je odpeljal.
  Čudno ?
  srečanje župana MOL – kar na parkingu pred Lutkovnim gledališčem. Mar ne ?
  Po?
  Logiki?
  Če je bilo srečanje župana MOL z malim možakarjem s torbo? Normal korekt sestanek?
  Zakaj?
  Župan MOL NI SPREJEL MALEGA MOŽAKARJA Z VELIKO TORBO – NA MOL, V PISARNI ?
  Kdo – ve ?
  Čudno ?
  Srečanje. Čuden prizor, vsekakor.
  Če?
  Je potrebno?
  Lahko opisani prizor jaz in kolegica T. – podava na l.r. podpisan uraden zapisnik ! L.t. Janez KOMENDA

  • stajerc5

   Vse pase kot ate na mamo, samo, prvic sem slisal, da se metercvancig tudi maskira pri predaji podkupnine!

 • Rožle

  Zazvoni telefon Zorana Jankovića. Javi se njegova soproga in sliši mili glasek:
  • Dobar dan! Jel’ to Jankovićeva kuća? Treba mi Zoki!
  • A ko ga traži?
  • Ovde njegova školska drugarica.
  • Lažeš kurveštijo, Zoki nikad nije iš’o u školu!…

  Važno je, da je župan Ljubljane družinski človek, ki mu ni para…

  • Ana Job

   Ko zazvoni njegov telefon, verjetno največkrat Kurčan kliče. V Merca*torju se je prve dve ure, ko je prišel na šiht samo z njim zgovarjal, prvo pa seveda noge dal na mizo.

 • albusa aquilae

  ha ha…cirkusant..

 • VERZIFIKATOR

  Iz leta 2014, ko je dolg znašal šele 800 evrov na prebivalca.

  Odon Župan-čič

  VEŠ, LJUBLJANČAN, SVOJ DOLG?

  Veš, Ljubljančan, svoj dolg,
  kaj zagrinjaš se v molk?
  Osemsto evrov je na osebo
  pa davek na mačka in malo potrebo.

  Na novo Ljubljana je zdaj tlakovana,
  v čast svet´ga Jurčka in svet´ga Damjána,
  da res kar najlepše se sveti Ljubljana,
  zasluga je to edino – papana.

  Ti boš porekel, papan da je v redu,
  ko vsi le sledili temu bi zgledu,
  najprej je oče, pótlej sinova,
  končno na vrsti je mesta prenova.

  Dva je ustvaril naslednika vredna,
  družba cvetela bo večno napredna,
  iz mošnje kak jurček v pravi žep kane,
  oče pri tem pa le roke si mane.

  Pa ti porečejo, plačaj svoj dolg,
  dolg je tvoj nos in še daljši molk,
  tiho si, ker pač besed je premalo,
  da bi zadrego se to opisalo.

  Kaj zavijaš, Ljubljančan, se v molk,
  češ, saj bo vnuček poplačal tvoj dolg,
  ti pa v pokoju boš mirnem užival,
  penzijo redno vsak mesec dobival.

  A ne uide, Ljubljančan, tvoj dolg,
  kajti končal se bo upnikov molk,
  prej ko se ura tvoja izteče,
  »Vrni svoj dolg«, ti upnik poreče.

  Na vnuka tedaj se ne boš izgovarjal,
  ne on, ampak ti boš za vse odgovarjal,
  zraven si vnuka na grbo nakoplješ,
  sam ga vzdržuješ, si sam grob izkoplješ.

  Njega prezlate so namreč roké,
  njega pretrudne mladostne nogé,
  da vsaj za žaro bi luknjo ti skôpal,
  komaj za tabo v sprevodu bo stópal.

  Veš, Ljubljančan, svoj dolg,
  kaj zagrinjaš se v molk?
  Osemsto evrov je na meščana,
  v čigavih rokáh je po tvojem Ljubljana?

 • zaton

  “Če bi postal predsednik vlade, bi bilo danes drugače, bolje” pravi Janković. Za njega sigurno, ker bi lahko še več pokradel.

 • Dark Lord

  Vi ste se že tolikokrat osmešili, da nihče več ne šteje. Ne mine dan, da ne objavite kakšnega totalnega idiotizma. Ampak tega smo pri Stari24TV že itak vajeni.

  • baldeagle

   Zakaj pa potem smetiš na tem portalu, če blebečeš, do so tukaj objavljeni sami idiotizmi!? Zgini na svoja levičarska trobila in tam orgazmiraj na članke, ki so zate in tebi podobne idiote, verodostojni.

   • Satan

    Kaj pa ce bi ti zginil iz portala, k se neves obnasat?

    • baldeagle

     Kaj pa, če sem jaz delničar tega portala? Si tudi ti kaj vložil vanj?

     • Gru

      Sem in sm globoko razocaran, ker sm mislu da to nebo trobilo SDS-a in GOD-a. Ter bo medij , ki je neutralen ;)

     • baldeagle

      Tebe nisem nič spraševal! Ali pa se prijavljaš pod večimi nicki, kar je običaj rdečih trollov.

     • Rožle

      Pa tole je ON ..

     • baldeagle

      Sem si mislil, da je tako.

     • Gru

      Pod Satan sm pisu ker mi grete na zivce ;)Obljubljal so eno dobili smo drugo. Ze to da so me 5 dan portala ( ko je bil se moderator) prepovedal objavljat, ker sm opomnu da povzdigujete sefa Pegide, ki je bil na sodiscu obtozen nacisma, zaradi stavka ” KKK will keep refugees away” ;)

     • Dark Lord

      Delničar tega portala si?!
      Predlagam da vložiš tudi v ostale perspektivne panoge, recimo industrijo telefonskih govorilnic ali pa ozkotirne železnice.

   • Rožle

    Pusti tega Šizomira ..!

    • baldeagle

     Že nekaj časa vem, da je strahopetni posranc, ki se boji soočenja v živo z nekaterimi izmed nas, domoljubnih Slovencev. Nikoli ga ni na dogovorjenem mestu.

     • Dark Lord

      Daj ne laži si, kurac smrdljiv. A je vam domobrančkom res vseeno alki se gladko zlažete ali ne?! To ve vaša tipična značilnost, laganje in še malo laganja.
      Gnoj usran.

     • Rožle

      Pa ne moreš male paglavce pretepat …

     • baldeagle

      Drži, kar si napisal. Že tako ima poscane in posrane plenice, če mu samo malo bolj ostro odgovoriš. To so balkanske prestrašene reve z izjemno nizkim čelom.

     • Gru

      Kje se dobimo picka presrana, sam rec ?

     • Dark Lord

      Jaz bi ste tudi rad dobil s tem kurcem malim, pa vedno rit stisne.

     • kr en

      Se name računita, prav zelim si prefukat nacija !

     • Dark Lord

      @disqus_8hbtNuE4Rj:disqus
      Samo KJE in KDAJ. Brez bulšita. Imaš jajca? Da te vidm.

     • baldeagle

      Samo ti utihni, ker te nikoli ni na dogovorjeno mesto. Te bom že našel, ko bo za to čas in kadar bom imel opravke v kraju, kjer živiš.

     • Gru

      Prpa povej kam pridemo. Aja nimas jajc sj res haha

     • Dark Lord

      @disqus_8hbtNuE4Rj:disqus
      Točno to si mi obljubil že 3 mesece nazaj. Pa še kar čakam.

     • Gru

      On se svojga tica nenajde tok je debel ;)

     • Dark Lord

      Bla bla bla… kurac usran.

     • baldeagle

      Rit stisneš ti. Nikoli te ni na dogovorjenem mestu, temveč se skrivaš v svoji plesnivi in zatohli luknji in se držiš mame za krilo. Revež balkanski.

     • Gru

      Kje se dobimo? Dj povej ;)

     • baldeagle

      Te bom jaz poiskal, ko boš najmanj pričakoval. Ne bom zastonj tratil svojega časa, da grem samo na uro gledat na dogovorjeno mesto, ker se poserjete od strahu, kot vaši gošarski predniki.

     • Gru

      Haha a nimas jajc al kj? Haha neupas si ;)

     • Rožle

      Sej je Vrhovni zadnjič na dogovorjenem mestu nekega drugega za ušesa vlekel, ker rukca ni bilo tam … ah

     • baldeagle

      Vem za ta pripetljaj, ja. Reveži balkanski zapečeni so povsem posrani od strahu pred domoljubnimi in čistokrvnimi Slovenci.

     • Gru

      Povej kje se dobimo ;)

     • Rožle

      Kolk si zdej že za benz dolžan …?

     • Gru

      Pol pa ti povej , kje se dobimo baldeagle nima jajc za srecanje ;)

     • kr en

      ti s kurac čistokrvni Slovenc, kle mi za šiptarja navijaš. Samo Slovenski paertizani so ta pravi domoljubi !!! Tiu bi naciju prec rit nastavil, fujjjj !!!!

     • Gru

      On pa domoljub haha , sam poglej ime in sliko ;)

     • soc

      Računalničar, emocionalni in še kak debil, ki je pred dobrim letom dni tule fizično grozil Viktorh-ju, da ga bo izsledil in razbil (odtlej častiti kolega skriva profil), potem pa je za nekaj dni v celoti prevzel njegovo identiteto. V nadaljevanju se je bogve česa rahlo ustrašil in se potuhnil, zdaj pa serje svoje klamfe z neprijavljenih nickov (primsek, gru, kr en, satan in podobno). Ondan, ko se mu je mentalno stanje še poslabšalo, jih je generiral kakih dvajset v enem dnevu, večinoma dvojnike naših, tudi mojega. Frustrirano revše tako onemogoči, da bi ga ostali dali na ignore. In je sam sebi pomemben…

      Kar se mene tiče, vidim večji problem v tem, da lahko tako govno mirno najde način, kako srati po forumu, odgovorni za tehniko portala pa nima treh čistih, kako se ga znebiti. Na Financah, moji nekoč priljubljeni prepiralnici, je Jakhel s takimi opravil čez noč. Pa ne fizično, kljub črnemu pasu.

     • baldeagle

      Po navadi jim tudi jaz ne odgovarjam. Le izjemoma. Z strahopetnimi idioti nima nikakršnega smisla komunicirati, ker prilezejo na ta portal z enim samim namenom, ta pa je provocirati ostale verodostojne komentatorje.

     • Gru

      Oh boldi ti si prpa, povej kje se dobimo za pretep kot si nam obljubil?

     • Gru

      Pa pustimo dejstvo , da se je boldeagle pravkar posral in se noce dobit z nami ;)

   • Dark Lord

    Jaz, za razliko od tebe, berem cel spekter medijev. Od Mladine do Reporterja. Šele tako si lahko ustvarim pravo sliko. A ne?
    Ti pa bereš samo to, kar hočeš slišati. Zdaj pa zapri gobec.

    • Vera

     ” Gobce ” imajo svinje , ne ljudje , ki napišejo dobre in resnične komentarje !

  • Olga

   Poglejte deset pravil komunistov in vam bo jasno, kdo laže! Tistega, ki komunisti hvalijo, je v resnici njihov lopov! Tistega, ki pa ga komunisti demonizirajo, je pošten, nepodkupljiv in zaveden Slovenec in perspektiva za Slovenijo!

   • Gru

    Znacilna laz desnicarjev ;)

   • Dark Lord

    Ja, @disqus_WT4phmLEC6:disqus tisto je bilo izmišljeno. In to leta 1946. Dokazala si moj point. Hvala.

 • baldeagle

  Banditi tipa Zoran Janković so najnevarnejši ljudje na svetu.
  Zakaj?
  To so ljudje, ki nimajo niti kančka morale več v svoji duši (zatajili bi vse in vsakogar, če bi bilo potrebno reševati sebe in svoje najbližje. Pa to, o najbližjih, vzemite z veliko rezervo!), ki nimajo niti kančka nenačrtovano spontanega v svojem srcu (vse je v naprej načrtovano, zelo natanko, vedno v službi posledičnih koristoljubnih učinkov za samega sebe in za svoje najbližje), ki zmorejo gledati človeka v oči in mu lagati in mu v istem hipu krasti iz žepa in mu jemati še tisto malo ponosa in časti, kar ju preprosti človek v Sloveniji sploh še premore, ki so pod krinko jugo bratstva in enotnosti in vsesplošne zaljubljenosti v Slovenijo pripravljeni pod svoje okrilje vzeti vse tisto najbolj gnilo, kar je pribežalo k njim, ki so za dosego cilja pripravljeni zlorabiti vse in vsakogar, predvsem pa s pomočjo velikih botrov tudi javno in zavestno izigravati zakone in te zakone postavljati v luč relativnega in slabega, itd.
  Ljudem tipa Janković utirajo pot med preproste ljudi mediji, ki so v velikanski večini v lasti in pod komando komunistov in udbovcev, pot med preproste ljudi jim utirajo ljudje tipa Stanovnik, Turnšek (ki sta uzurpirala Zvezo borcev in dala Jankoviću na razpolago celotno borčevsko mašinerijo) in Kučan (ki je končno pokazal svoj pravi obraz, obraz podlega oblastiželjneža in koristolovca, oblastnika, ki se ne more in ne more sprijazniti s tem, da je Slovenija samostojna in suverena država in da je njegov čas minil), pa še malo leglo udbe.
  Kdo ne uvidi, da je Slovenija že nekaj časa udbomafijska država, katero bi radi imeli zase Jankovići, Kučani in ostala rdeča falanga, ta je pač slep in mu ni pomoči.

 • Rožle

  Da je Zoran Janković socialen tip je namreč zgolj nadaljevanje prvega lažnega mita (ali “fame”) o Zoranu Jankoviću
  – kako je super uspešen poslovnež. Kar pa spet ne drži -…
  Ko so trgovke na minimalcih jokale, so Zoran Janković in njegovi kompanjoni Mercator zapuščali kot bogataši, težji več deset milijonov evrov !…..

  • Olga

   In uničevali male dobavitelje!

 • Gru

  O kako desni piskate, ker je Jankovic polepsal LJ in povisal obisk turistov za 400% ;)

 • piko8

  zorangutan tudi Seraocih od koder prihajaš te nemarajo,edina lokacija je S Koreja, kejr bi ti mali debelinko pokazav kje ti je mesto….v DELAVNEM GULAGU (DA TUCAŠ KAMENJE)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Dark Lord

  @disqus_8hbtNuE4Rj:disqus Klasičen keyboard warrior. 130 kg, Čizburger, pa Call of Duty 20 ur na dan. A ne?

  • Rožle

   Povej še enkrat tisto vrsto demonov, ki te preganjajo ..

   • baldeagle

    Sam sebe preganja, revše ubogo posrano.

    • Gru

     Boldi si zgubu jajcka, kje se dobimo?

    • kr en

     Sem 100 kilski Slovenski partizan, ki bi te zelo rad spoznal. Da te naučim kaj je ta pravo domoljubje, pa to…..

     • baldeagle

      Torej si sestavljen iz 100 kil masti, zavaljenec rdeči.

     • Gru

      Ti pa si brez jajck ;)

     • kr en

      Mišice moj dragi naci, mišice.

   • Dark Lord

    Kekec, Rožle in Mojca.

 • Rožle

  Zoki je splužu pozimi sam farmacevtko ..
  ceste v LJ …so se morale pač same ODJUŽNIT ..

  • kr en

   Zoki vsaj namaka, ti pa kle za šiptarja jokaš in lažeš. Daj zamisli se malo.

   • Gru

    Šipac ti je med nogam

    • Gru

     O boldi zdj ze moje ime uporablas haha prpa ;)

     • baldeagle

      Jaz uporabljam vedno samo en nick.

     • Gru

      Sorry da sm te obtozu, sm mislu da si zgubu jajcka cist ;) kje se dobimo?

     • kr en

      Dildo se ti je zataknu

     • kr en

      he he , vam je zmanjkalo domisljija, ljubitelji šiptaša.

   • barbara rov

    Tiho rdeči koštrun, tu smo mi glavni. Kapiš?

  • barbara rov

   Zoki je uvedel inteligntni samoočiščevalni mehanizem. Sestavljen iz juge in Ljubljančanov

 • Gru

  Kaj smo danes ugotovili, da nobeden od vas nezivi v LJ in da boldeagl nima jajc da se dobimo in nas pretepe, kakor je obljubil ;)

  • baldeagle

   Če mi nekdo ponudi bianco check, ne grem živet v močvirje med balkanske in komunistične gnide. Toliko slovenskega ponosa pa premorem.

   • Gru

    O cem ti to? Si reku da nas bos pretepu. Smo ti rekli ok , kje se dobimo in pol si stisnu jajcka. Ti nimas Slovenskega ponosa sj pol nebi imel takega nicka in slikce ;)

    • baldeagle

     Saj vas nikoli ni na dogovorjeno mesto. Nisem idiot, da bom zaradi takih strahopetnih posrancev tratil svoj dragocen čas.

     • Gru

      Z mano se tega se nisi menil. Tko da povej v katero vas pridemo pote ;)

     • baldeagle

      Lahko vas pride kolikor hoče, živi nebi odšli od tam. Jaz pa bi si zaradi idiotov prislužil dogoletno zaporno kazen.

     • kr en

      prpa nacistična

     • baldeagle

      Ko bo pravi čas, boste pod rušo.

     • kr en

      naci shit

     • Gru

      Ti bos prej starina ;)

     • Gru

      O neupas si, ker ves da bos tepen haha. Povej kje se dobimo brezjajcnik ;)

     • baldeagle

      Z balkanskimi in zapečenimi gnidami si jaz ne mažem svojih slovenskih čistih rok. Za take gnide imam pripravljene hollow point bullets. Učinkovito sredstvo za čiščenje balkanskih zapečenih gnid.

     • Gru

      O zdj pa k te je strah pretepa, nas bos pa postrelil haha prpa bedna ;) haha No pa se bomo streljal. Povej kam pridemo ;)

     • baldeagle

      Poiskal te bom nepripravljenega in kadar boš sam in se ne boš mogel naslanjati na pomoč ostalim zapečenim čefurjem.
      Samo še malo, da pridobim tvoj IP naslov, da bom vedel točno lokacijo, kjer živiš.

     • Gru

      Zmenjeno, sj vemo da nisi tega sposoben ;) rejs nam povej kje se dobimo. Al moram res poiskat jz tvoj IP ;)

     • baldeagle

      Mojega IP ne boš našel. Če pa že, ti ne bo kaj dosti pomagalo, ker je preko Atlantika.

     • Gru

      Hahahaha izivas na pretep , govoris da nas bos postrelil iz ZDA haha prava prpa haha

     • baldeagle

      Samo moj IP je ameriški, kje se pa jaz dejansko nahajam, je nekaj povsem drugega.

     • Gru

      Skrivas se zato pa imas tm IP ;)

     • baldeagle

      Nebi si želel, da mi nekega dne udba trka na vrata, kar v tej udbomafijski državi ni nekaj nemogočega, če je človek kritičen do režima, ki vlada tej deželici.

     • Gru

      A gtozil pa bi? Prpa ;)

     • baldeagle

      Saj ti govorim, ko bo čas in to bo zelo kmalu, bomo počistili z vsem, kar je balkanskega na slovenskih tleh.

     • Gru

      Komi cakam da zberes pogum in zacnes cistit , prpa jedna ;)

     • baldeagle

      Že leta 91 sem počistil nekaj tvojih zapečenih sorojakov. Prihaja čas, ko bomo vajo iz leta 91 ponovili. Tokrat veliko bolj temeljito.

     • Gru

      Oglas si ko bos zbral jajcka za streljanje po Slovencih ;) drugac pa utihni prpa jedna ;)

     • baldeagle

      Ti nisi in tudi nikoli ne boš Slovenec, si le slovenac.

     • Gru

      Ti si pa prpa , k ima Ameriski nick , slikco in IP. Tok o domoljubu ;)

     • baldeagle

      Svoj nick in sliko v avatarju uporabljam z tehtnim razlogom.
      Če bi bilo v Sloveniji toliko slovenskih domoljubov ,kot jih je med ameriškimi Slovenci, bi bila danes Slovenija razvojno primerljiva vsaj s sosednjo Avstrijo. Ker pa temu ni tako, je šla Slovenija na mesto po poti zahodnih razvitih demokratičnih držav, po poti in nasproti nerazvitemu balkanu.

     • Gru

      Kr zgovarji se sj ti to gre najbolj od rok ;)

     • Mantadea

      Imas prav, tudi sama sem bila kriticna do rezima, pa tudi delala sem dolga leta pri udbaskih firmah in na koncu pristala na Zavodu. Raje ne opisem kaj se mi je in se se vedno dogaja, to so psihopati, ki ti ne dajo dihat, ze veckrat so mi stregli po zivljenju. Ce bi imela moznost, bi takoj odsla zivet drugam in pustila vse, ker sem na spisku za odstrel, pa nimam pojma zakaj, verjetno zato ker prevec vem o njihovih umazanih rabotah. Upam samo to, da bodo nekoc dobili svoje, ker to niso ljudje, samo pretvarjajo se da so, v resnici pa so izredno pokvarjeni.

     • baldeagle

      Poznam nekaj podobnih primerov. Udbomafija na žalost vlada tej državi in v njej obvladuje tudi vse podsisteme. Veliko dela nas čaka, da bomo nekoč počistili s to rdečo golaznijo.
      Danes je več kot očitno, da leta 91 nismo bili dovolj temeljiti. Zato bo potrebno vajo ponovit in biti pri tem veliko bolj temeljit.

     • kr en

      Povej kok jih boš pripeljal, da vem kako globoko jamo rabim.

  • Rožle

   Pa sej nisi edini, ki se ne boš nikol pozdravu …
   Tale vaš se že vrsto let trudi okoli tega ….

   https://www.youtube.com/watch?v=wj3IsmymQ4c

   • Gru

    O se eden, ki ni iz LJ ;)

    • kr en

     očitno so janševci samo iz vasi kjer so se preveč parili med sabo.

     • Gru

      Tvoja se mi zdi kar vredu za parjenje
      no vsaj stoka ne v postelji

     • kr en

      he he

     • Gru

      Haha se en lep poizkus zmede ;) vam je domislije zmanjkalo

 • Vera

  Sami ta pravi iz ZKS so na tretji in četrti sliki . Ti so krivi, da nam ne gre bolje !

 • Novakec1

  ČE bi pes hlače nosu nebi pirhov kazu. Drugače pa levaki in desnaki ste čisto zblojeni.

  • barbara rov

   6000/4/365=?

 • WatsonForus

  pisunki na Delu Mateji Babič Stermecki manjka “koja daska u glavi” da ima prepih. Če bi samo pomižiknila na bilance Mečkatorja in bilance MOL-a bi mogoče opazila – PUFE – ki jih je Zokun naredil, Za LJ iz 50 mio na 350 mio !!! za 300 mio pa smo dobili CENTAR “u pločicama ” , LEPINJO – Štožce brez kajmaka in pleskavice ,pa Spico – ki se je nihče več ne spomni in ne nazadnje “potopljene” smetnjake – čez katere bentijo občani CENTRA – u pločicama. na drugi strani pa imate VSE ceste ki so oddaljene cca 1 km od centra ” U RUPAMA” !! Da o Mečkatorjiu ne izgubljam besed.

  • Gru

   No ce ze pljuvas pol nastej vse projekte Jankovica , ne sam 3. In ni lepo da govoris kaj v centru mislijo, ce si pa iz vasi ;)

   • WatsonForus

    lej to so fakti ! pel se po Topniški, Letališki , Dunajski , Celovški, Dolenki , Viški , Parmovi – da več ne naštevam. Kakšne projekte neki !? ne sanjaj.

    • Gru

     Ocitno jih nepoznas, si sploh upas it brat katere vse projekte je izvedu?

     • WatsonForus

      dej razsvetli me ! a avtobusno postajo ? Đamija ? preorane vrtičkarje ?

     • rabbit

      Počečkane stavbe okoli Metelkove in v okolici Roga.

     • Gru

      Djta se mal poucit o zadevah z rabbitom ;)

     • WatsonForus

      a Barjanka , ki je že valovita in že malo visi !! al pa tole

      Lekarna Ljubljana – Centralna lekarna
      Lekarna Ljubljana – Lekarna Citypark
      Lekarna Ljubljana – Lekarna Fužine
      Lekarna Ljubljana – Lekarna Koseze
      Lekarna Ljubljana – Lekarna Metelkova
      Lekarna Ljubljana – Lekarna Mirje
      Lekarna Ljubljana – Lekarna Polje
      Lekarna Ljubljana – Lekarna pri Polikliniki
      Lekarna Ljubljana – Lekarna Rakovnik
      Lekarna Ljubljana – Lekarna Savska
      Lekarna Ljubljana – Lekarna Supernova
      Lekarna Ljubljana – Lekarna Šiška
      Lekarna Ljubljana – Lekarna Tehnološki park
      Lekarna Ljubljana – Lekarna Trnovo
      Lekarna Ljubljana – Lekarna Vič
      Lekarna Ljubljana – Lekarna Vila Urbana
      Lekarna Ljubljana – Lekarna WTC
      Lekarna Ljubljana – Prostori uprave
      Letališka cesta
      Linhartova cesta
      Litostrojska cesta
      Ljubljana moje mesto – Beethovnova 9
      Ljubljana moje mesto – Ciril-Metodov trg 15
      Ljubljana moje mesto – Erjavčeva 25
      Ljubljana moje mesto – Gornji trg 27
      Ljubljana moje mesto – Gregorčičeva 5 in 7, Slovenska 8
      Ljubljana moje mesto – Miklošičeva 34 – Prežakova 11
      Ljubljana moje mesto – Petkovškovo nabrežje 67
      Ljubljana moje mesto – Prešernova 7
      Ljubljana moje mesto – Rimska 7
      Ljubljana moje mesto – Rimska 7 A
      Ljubljana moje mesto – Rimska 74
      Ljubljana moje mesto – Rimska 9
      Ljubljana moje mesto – Slovenska 12
      Ljubljana moje mesto – Slovenska 28

     • Gru

      No sj ti gre, pa se ostale projekte prosim ;)

     • WatsonForus
     • Gru

      Sj ves da smo leta 2017? Datum clanka , ki si ga podal je čet, 23.02.2012, 09:00

     • WatsonForus

      a je blo takrat kaj drugače kot je danes ? nič od niča !! razen da je puf od takrat narastu na 350 mio ?

     • WatsonForus

      klele maš ene par projektov iz njegovega repertoarja !! in če vlece vodovod po TREH ulicah so to TRIJE prijekti ?? in vsak koš za smeti je svoj projekt !

      Oživitev nabrežij Ljubljanice – Breg
      Oživitev nabrežij Ljubljanice – Cankarjevo nabrežje
      Oživitev nabrežij Ljubljanice – Fabianijev most
      Oživitev nabrežij Ljubljanice – Gasilska ploščad Petkovškovo nabrežje in plavajoča naprava Poljanski nasip
      Oživitev nabrežij Ljubljanice – Grudnovo nabrežje
      Oživitev nabrežij Ljubljanice – Hladnikova brv na Špici
      Oživitev nabrežij Ljubljanice – Hradeckega most pri Gradaščici
      Oživitev nabrežij Ljubljanice – Hribarjevo nabrežje
      Oživitev nabrežij Ljubljanice – Karlovški most
      Oživitev nabrežij Ljubljanice – Krakovski nasip
      Oživitev nabrežij Ljubljanice – Materinski most, nekoč imenovani Mrtvaški most
      Oživitev nabrežij Ljubljanice – Mesarski most
      Oživitev nabrežij Ljubljanice – Most med Roško cesto in Hradeckega ulico
      Oživitev nabrežij Ljubljanice – Most preko Gruberjevega kanala na Hradeckega ulici pri Snagi
      Oživitev nabrežij Ljubljanice – mostovi v centru mesta
      Oživitev nabrežij Ljubljanice – Novi trg
      Oživitev nabrežij Ljubljanice – Petkovškovo nabrežje
      Oživitev nabrežij Ljubljanice – Ribja brv
      Oživitev nabrežij Ljubljanice – stopnice
      Oživitev nabrežij Ljubljanice – Širše območje Špice
      Oživitev nabrežij Ljubljanice – Trnovski pristan
      Oživitev nabrežij Ljubljanice – Vstopno izstopno mesto Poljanski nasip
      Oživitev nabrežij Ljubljanice – Žitni most

     • Gru

      No sj znas, zdj pa se ostale ;)

     • WatsonForus

      a pol je košnja trave v vsakem parku in ob vsaki cesti svoj projekt?

      dej ti pel Zokuna k seb domov pa ti naj dela projekte, boš hitro v avtokampu “vedro nebo” pristal.

     • Gru

      Projekti samo v letu 2016

      Gradnja kanalizacijskega sistema
      Krajinski park Tivoli, Rožnik in Šišenski hrib
      Objekti za predelavo odpadkov
      Obnova Roga
      Slovenska cesta
      Stanovanjski objekti Polje III
      Art Center
      Bike Park Ljubljana
      Bohoričeva ulica
      Cankarjeva cesta
      Center Mladi zmaji
      Cesta Dolomitskega odreda
      Četrtni mladinski center Bežigrad – Mladinc
      Četrtni mladinski center Šiška – ŠiškaHiška
      Četrtni mladinski center Zalog
      Čopova ulica
      Dunajska cesta
      Eipprova ulica
      Gimnastični center Ljubljana
      Gozdna učilnica za slepe in slabovidne v Tivoliju
      Gradnja komunalne infrastrukture na Toško čelo
      Gradnja povezovalnega cevovoda od črpališča Trebeljevo do vodohrana Prežganje
      Grajski vinograd
      Green Surge – urbani učni laboratorij na Livadi
      Hiša Sonček
      Hotel Tivoli – Švicarija
      Hrušica – Litijska
      Izletniška ulica
      Jenkova ulica
      Kajak – kanu center Livada
      Kavčičeva ulica
      Kolesarski števci
      Kolopark
      Kolumbarij Črnuče
      Komunalna infrsatruktura Dolnice – Glince in C. Andreja Bitenca
      Kopališče Kolezija
      Koseški bajer z okolico
      Krakovski most
      Križišče Vilharjeva-Dunajska
      Lekarna Ljubljana – Lekarna Savska
      Lekarna Ljubljana – Lekarna Tehnološki park
      Lekarna Ljubljana – Lekarna Vila Urbana
      Lekarna Ljubljana – Lekarna WTC
      Letališka cesta
      Ljubljanski grad
      Ločevalni koši za odpadke
      Mala ulica
      Materinski dom na Jarški cesti
      Mekinčeva brv – most pri Štepanjskem naselju
      Mestni sadovnjaki
      Mestni vrtički
      Mivka
      Most čez Mali graben
      Moščanska brv
      Muzej in prezentacija lutk
      Nadhod za pešce čez železniško progo v Črnučah
      Nova drevesa
      Območje urejanja VS 6/1 Dolgi most
      Oskrbovana stanovanja Šiška
      OŠ Bežigrad
      OŠ Bičevje
      OŠ Dr. Vita Kraigherja
      OŠ Franca Rozmana Staneta
      OŠ Franceta Bevka
      OŠ Kolezija
      OŠ Koseze
      OŠ Ledina
      OŠ Livada
      OŠ Martina Krpana
      OŠ Miška Kranjca
      OŠ Polje
      OŠ Riharda Jakopiča
      OŠ Sostro
      OŠ Vič
      OŠ Vide Pregarc
      OŠ Zadobrova
      OŠ Zalog
      Otoki športa za vse
      Oživitev nabrežij Ljublajnice – Gruberjev kanal
      P+R Barje
      P+R Dolgi most
      P+R Ježica
      Park Rakova jelša
      Park Tabor
      PH Kozolec II
      Plečnikova hiša
      Podhod Vilharjeva
      Podzemne zbiralnice
      Polnilna mesta za električne avtomobile
      Poslovno upravni center Zalog
      Povezovalna cesta med Tržaško cesto in cesto Dolomitskega odreda – podvoz Vič
      Povezovalna cesta med Tržaško cesto in Cesto na Vrhovce – podvoz Vič
      Prečrpalnica Podutik
      Prenova mostička na PST
      Pridobivanje stanovanj – Ob Ljubljanici 42
      Protipoplavni ukrepi
      Robbov vodnjak
      Samski dom na Ulici Vide Pregarčeve 34
      Sanacija podpornega zidu na Lončarski stezi
      Sistem izposoje koles Bicike(LJ)

     • Aurelius

      Japajade, ko Zoki dela plan projektov za naslednje leto, enostavno prepiše aktualnega, saj dobro ve, da bo vse skupaj realizirano ob Sv. Nikoli …

 • Demonkrat

  Gotof je

  • kr en

   Ma je še vedno župan, vaš je pa samo šiptar, ki ne hodi v službo, čeprav mu Slovenski narod plačuje plačo.

   • Demonkrat

    ??¿??????

    • kr en

     vem da ti ni jasno, to se pa zgodi ča sta ti mama in fotr iz iste vasi.

     • Demonkrat

      ?????????????

     • kr en

      A sta brat in sestra ? Tvoj fotr pa mati ?

     • Demonkrat

      Ne.Kako pa je pri tebi?

     • kr en

      ne fotr je uvožen, mati pa Slovenka.

     • Demonkrat

      Ne ga lomit. Nisem vedel da je MB župan šiptar.Pa da je MB vas.

     • baldeagle

      Sem vedel, da si pravi balkanski mešanec.

 • dob

  Sm kupu aspirin in prebral priloženo navodilo. Tam piše:
  »Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom. Razen Jankoviča: njega ne pustit niti blizu farmacevtki!«

  • Rožle

   Pogoj, da lahko sploh pride farmacevtka k županu na razgovor…se mora še v Murglah ustavt…!

   • PikaPolonica

    Ha ha rožle, si me nasmejal.

  • kr en

   dob, zoki fuka mlade farmacevtke, valjda si mal fouš ? :)

   • Rožle

    Ti maš to srečo, da tvojo noben noče zlikat …

    • kr en

     k bi imel vsaj prav

    • baldeagle

     Pustiva posrance pri miru. Nastaviš jim samo eno malo koščico, pa se takoj množično grizejo zanjo. To so navadni neizobraženi in zapečeni idioti, ki imajo v glavi drek namesto možganov.

     • Gru

      Govori clovek iz ZDA haha

    • kr en

     Ma ja sem prestar, da bi mi ga duhovnik zlikal.

   • dob

    S tvojo pripombo se popolnoma strinjam. Motita me samo dve besedi: mal (ker nisem mal fovš, ampak ornk), in valjda.

    • Rožle

     Mene pa moti zoki …

  • Rožle

   Aspirin je drag kot žafran …
   10 evrov za porcijo …

   • radames

    Na recept kakšen drug analgetik ni drag. Pa še pomaga. Aspirin mi ne.

 • radames

  Nekaj je zagotovo res. Bolje bi bilo izključno zanj in njegovo družino. Nisem pozabil besed njegove žene, ki jih je ta kura izrekla na Kongresnem trgu ob izvedbi cirkuške prireditve za tisto priložnost, ko je dahnil “da” za kandidaturo za predsednika vlade. Takrat je rekla, da upa, da bo postal predsedik vlade in rešil njuna sinova finančnih težav.

 • Olga

  Tistemu, ki ga komunisti hvalijo, se je treba v velikim loku izogniti! Z njimi ne sodeluj niti tedaj, če plačajo procesijo svetega rršnjega telesa!

  • luckyss

   No, končno se strinjava, draga Olga…Janković je kot človek primitivec…JJ je isti..on je celo zamenjal “glavo” ;)

   • Olga

    ???? Vseglihar! Vaš trud je zaman!

 • baldeagle

  Janković, tvoji dnevi pogroma šele prihajajo, le državo in nje pravni sistem in vse podsisteme moramo umestiti tja, kamor naj bi bili pozicionirani v skoraj vsaki normalni, nekomunistični demokraciji, pa naj vsi tisti organi, ki so pristojni za odkrivanje in raziskovanje in obsojanje narazličnejših lumparij začnejo delati, in to tako, da bodo delali po črki dobrih, poštenih zakonov, ne takih, ki jih imamo zdaj, ko se o razlagi enega člena v posameznem zakonu ne moreta vsebinsko in razlagalno poenotiti dva slovenska pravnika, samo to se naj uredi, pa Zorangutana ne bo več na površju Zemlje.
  Še enkrat ponavljam: slovenska komunistična udba si je nedvomno uzurpirala tolikšno zakulisno oblast, da bi nas bilo vse pošteno sram, če bi to vedeli.

 • luckyss

  V bistvu je stvar v tem , da ne bi bilo nič drugače, ker nas Evropa “drži za jajca”…
  Vse te ocene bank in nujne prodaje potem ko smo državljani vanje vložili milijarde, itd..
  Smo hlapci Evropi, to je dejstvo…Slovenski politiki se zgolj prepirajo o tem kdo bo pasel več ovc..
  Se pa tu borite, pravzaprav se tu JJ bori za novo opozicijsko mesto…Najbolje je lajati, ko veš, da ne mreš vplivati na karavano..

  • Aron

   Ne smemo pozabit, kdo je vztrajal na čimprejšnjem in čimvišjem bailoutu pod grožnjo trojke in bankrotom. JJ vlada in sluge bančnikov.

 • Aron

  Hahaha, komedija se pač nikoli ne neha- kot argument za padec naklade Dela objavite graf, iz katerega je razvidno, da je vsem tiskanim medijem padla naklada, v precej podobnih gabaritih. A ne, razlog so fake news v povezavi z ameriškimi volitvami.

  • Rožle

   Zakaj si ne daš kužata u Avatar tako kot tale pod mano …?

   • barbara rov

    Zato ker on ni rdeči pesjan ampak rdeči koštrun

 • luckyss

  Ne vem..verjetno je kdo kdaj to že napisal….ampak v današnjem času politik v vrhu pač ne more biti pozitiven človek..

  • Rožle

   Vpraši Dark Lorda, če vidi kakšno stvar svetlo razen samega sebe …?

   • luckyss

    Priznam da ne ločim vas plačancev in tistih, ki medtem za 500 evričev opravljate neko “varovanje” in imate dostop do interneta…
    Specifično za vse vas je, da iščete konflikt in pogosto ne veste kateri članek sploh komentirate..

    • Rožle

     Le kaj bi ti kuža brez domišljije …

     https://www.youtube.com/watch?v=4j64PFkz6vE

     • luckyss

      Si ti “kurac od ovce” že sploh navkjub nešteto nickom napisal vsaj en komentar, ki ni vseboval žaljenja “sokomentatorja” ?!
      Jaz ti nisem kriv, če si kljub sorazmerni pismenosti pristal na delovnem mestu varnostnika…
      Ampak verjemi..za takšno stanje niso krivi niti “levi” ali”desni”, ampak ti sam…
      Se opravičujem ostalim, ker sem moral na ta nivo, torej lahko noč…;))

     • Rožle

      Umiri se ti kuža ….proti steklini te je treba cepit ..

  • Levicar nikoli!

   A se nisi ti kao skinu s tega portala?!?

   • luckyss

    A niste vi kao Izgubili vojne ?!
    Edini v Evropi lahko zagovarjate kolaboracijo s Hitlerjem brez kazenskega pregona…
    Zakaj nihče ne pove koliko kolaborantov so po vojni pobili npr. Francozi ?!

    • Levicar nikoli! … in hetero

     Ne menjaj teme in odgovori na vprasanje! Zagovarjanje kolaboracije, vase komunajzarske ali nase domoljubne, ni kaznivo! Pa kokr vem je svoboda govora ustavna pravica! Zdej si pa tvoje ovaduske ideje zabas u rit!

    • baldeagle

     Če si že omenil Francijo, najbrž še nisi slišal za več kot 300.000 uradnih sodnih preiskav, s katerimi je Francija obravnavala vichyjske kolaborante (pri nas ni bilo niti ene uradne sodne preiskave, samo metek v zatilje in plitek grob v gozdu). Četudi so v Franciji po vojni izvensodno usmrtili okoli 2000 ljudi (pri nas je številka veliko večja, pa smo VELIKO manjša država), se je država družinam pobitih opravičila, ogromno število kolaborantov pa so pomilostili.

     Ne govori na pamet, če nimaš pojma!

 • radames

  Volitve decembra 2011 so bile zame dobra šola. Takrat se je zgodil “slavni Tržič”, zmagala sta PS (stranka pingvinov) in Janković, ki je malček kasneje v parlamentu dvakrat pogrnil na svoji domišljavi ksiht, kot je dolg in širok. Ni dvoma, da so bile volitve zrežirane, PS ustanovljena zanalašč za volitve in zanalašč za to, da bo Janković “najverjetnejši mandatar”.
  Pisanje Dela se mi je zagabilo. Pisal sem jim mail, da z novim letom 2012 nisem več njihov naročnik. KONČNO! Dolgo je trajalo, da sem storil to dejanje. Še pravočasno!! Poleti 2012 je namreč v Delu zagledala svetlobo zgodba o kardinalu Rodetu. Po mailu sem jim poslal sporočilo, da sem strašansko ponosen, da ob izidu kardinalove “zgodbe” nisem več njihov naročnik!
  In zdaj poglejte, kakšno ogromno bajto (STOLPNICO!!!) je Delu zgradil komunistični režim. Cajtngu, ki je povsem na tleh!
  Podobno je z RTV. Prevelika bajta!!! TV studiev je morda še premalo, ostalega je pa krepko preveč!

 • radames

  So na Delu sposobni zapisati, da je Janković kot neki politik strahotna žalitev za Slovence?? Da smo Slovenci v dno duše žaljeni zaradi njegovega županstva, zaradi njegove bahave “filozofije”.
  Komunisti nas ŽALIJO že tričetrt stoletja!

 • učko

  Udbo režim je čedalje močnejši, ima čedalje več privržencev in čedalje večje količine nakradenega denarja. Politiki, sodniki, tožilci, bančniki, novinarski uredniki, mediji itd. so samo hlapčki UDBO-MAFIJSKEMU REŽIMU. Še vedno je ta glavni Kučan, čeprav seveda ne ve vsega in se mu pri teh letih že tut mal hebe !!! Jankovič izkorišča svojo vlogo “kralja čefurjev in glupavih slovenaca” !!!!! Janković ima v Čefurjani fevdalne pravice !!!!! Lahko jebe slovence in to tut počne !!!!!

  • Gru

   In pol z takim zapisom mislite pridobit volilce v LJ ;)

   • Levicar nikoli!

    Ja!

   • radames

    Volilci v Lj. so pretežno butasti jugovići. Njim ne zaleže nič. Nikaršen zapis. Volijo po balkansko.

 • Levicar nikoli!

  Bolje bi bilo le zanj in njegovo cefursko zalego, ker bi govno vec pokradel!

 • Ana Job

  Kaj bi pa bilo bolje, če bi bil Janko premier? Zapufal bi nas do grla in zjutraj bi dve ure z nogami na mizi prvo Kurćana klical, kaj bi bilo za naredit.

  • barbara rov

   Boljši ddv bi imeli. Iz 22 na 25%

 • luckyss

  Bom povedal par resnic…
  Jankovič je mafijaš….
  JJ mu ni do kolen…pa bi očitno rad bil…
  Tale portal z vsakim dnevom prispeva k porazu SDSa na volitvah.
  Seveda k temu prispeva tudi IQ vaših poslancev…ki se večinoma smešijo in delujejo kot “kmečke neveste”…Najbolje, da naredijo koalicijo z Erjavcem in in se ukvarjajte še naprej le z “belo tehniko”..

  • Rožle

   No ti cucek, povej ..koga boš naslednje volitve volil ..
   spet nobenega ..Itaq

  • barbara rov

   Rdeči pesjan, hotel si povedati nekaj resnic, ampak ti je, kot ponavadi to preprečil rdeči čip v tvoji betici.

  • baldeagle

   Poslušaj sedajle JJ, ki ima govor v parlamentu, pa boš slišal, kaj je vse v tej državi narobe in na kakšen način je potrebno to popravit.

  • Olga

   Deset komunističnih navodil…. Res ste prozorni! Resnica: Janković ne seže Janši do mezinca na mali nogi!

 • Olga

  Komunistom res kuzla v rit skače, če se obešajo za rešilno bilko Jankovića, tovariša 10%! Sorosa jim v Ameriki preiskujejo! Kučana čaka dosmrtni zapor v Nemčiji!
  V Merkatorju nam je “najboljši gospodarstvenik” zapustil 600 MILJONOV dolgov, Ljubljana je zapufuano do vratu in čez, sam ima dolgove skupaj s sinovi, nad glavo mu visijo preiskave, da o neokusnosti s farmacevtsko sploh ne govorim! Podn!
  Slovenci, zaradi parih mocvirniskih družin že 70 let trpi cel slovenski narod! Sedaj bomo pa še nepoštenega Srba volili za predsednika?! Naredimo temu konec!

  • luckyss

   Spet lajaš brezveze..
   Jankoviča in Kučana si lahko domov pelješ, ker očitno ne moreš brez njiju…
   Soros je le fašistični žid, ki kupuje vlade in nevladne organizacije…
   Tudi vas bi kupil za pest drobiža, če bi bili na vladi…tako pa le lajate iz varne opozicije…
   In..Olga ..vaše izjave vam bi v Nemčiji že davno zagotovile brezplačno bivanje za rešetkami..

   • Olga

    Nemci ne zapirajo političnih nasprotnikov, ampak le zločince!

    • luckyss

     Hitlerjevo omenjanje v pozitivnem smislu , ali celo strinjanje z njegovo “politiko” v Nemčiji še vedno prinaša zapor..le pri nas lahko zaenkrat lajate še “brezplačno”..

     • baldeagle

      Kdo pa pri nas hvali Hitlerja in njegovo politiko!? Ne podtikaj nekomu nekaj, kar je čista laž, lažnivec komunistični!
      Pri nas lajate častilci ex totalitarnega režima in čas bi že bil, da se vas vse po vrsti pripelje pred sodišče in obsodi na dolgoletno zaporno kazen. Tega rdečega lajanja je v Sloveniji več kot preveč, pa še vedno se to rdeče lajanje iz dneva v dan stopnjuje.

     • luckyss

      Zgolj navajam dejstva, da je tukaj eno samo jamranje..zaradi povojnih pobojev..
      In hkrati se pozablja na vzrok…
      Francozi so npr. po vojni “potiho” pobili 126 000 svojih kolaborantov in sedaj tam ni nobenega jamranja za Dolfijem..

     • baldeagle

      Sem ti že spodaj napisal tale post. Če si že omenil Francijo, najbrž še nisi slišal za več kot 300.000 uradnih sodnih preiskav, s katerimi je Francija obravnavala vichyjske kolaborante (pri nas ni bilo niti ene uradne sodne preiskave, samo metek v zatilje in plitek grob v gozdu). Četudi so v Franciji po vojni izvensodno usmrtili okoli 2000 ljudi (pri nas je številka veliko večja, pa smo VELIKO manjša država), se je država družinam pobitih opravičila, ogromno število kolaborantov pa so pomilostili.

      Ne govori na pamet in ne laži, če nimaš pojma!

     • luckyss

      O.K.
      V imenu ljudstva si zaradi kolaborantstva z okupatorjem obsojen na smrt, kazen se izvrši takoj… Bum..
      Kakšna razlika je za usmrčenega odsotnost prvega stavka in je zgolj Bum ?!

     • centurion

      Copy-paste
      Posluš, pritepeno pseto!
      Si se že zadnjič poslovil s tega portala, pa ti pasji gobec
      ne da mira in prideš sem bevskat.
      SPIZDI in drži besedo, pardon lajež. Stekli.

     • baldeagle

      Pazi, da ne bom jaz tebe kaznoval na takšen način, na kakršen ti svetuješ meni. Moji sorodniki so plačali dovolj visok davek rdeči pokvarjeni bandi, ker so nasprotovali komunizmu.
      Zato ti pezde pokvarjeno komunistično čefursko, ne boš meni moraliziral! Pokvarjenec pokvarjeni komunajzerski. Se bova že nekoč nekje srečala.

     • Gru

      Povej kje se dobimo prpa ena ;)

     • baldeagle

      Pod koliko nicki se boš še oglasil, troll rdeči komunajzerski.
      Kot kaže imajo resda tisti prav, ki trdijo, da tukaj komentirata le dva ali trije levičarski zblojenci pod tisočerimi nicki.
      Pojdi k zdravniku po pomoč, ker jo res nujno potrebuješ, kreten praznoglavi.

     • Gru

      O bogi nacistek brez jajck haha ;)

     • luckyss

      Če imaš čas pridi čez pol ure na najbolj znano “pumpo” v Celju”…

      Te bom takoj prepoznal po tem, da te ne bo ;)
      )Reva ušiva fašistična..

     • centurion

      Posluš, pritepeno pseto!
      Si se že zadnjič poslovil s tega portala, pa ti pasji gobec
      ne da mira in prideš sem bevskat.
      SPIZDI in drži besedo, pardon lajež. Stekli.

     • luckyss

      Po pravici povedano, mi je JJ nakazal “nekaj drobiža”, da ostanem, ker da je brez mene tukaj eno samo skupinsko onaniranje v rdečo cunjo..

     • centurion

      Bravo!
      BBulš je tle po betici puhoglavi dobivat,
      kot v garaži igre levičarske se igrat.
      Je Ptička zraven….

     • baldeagle

      V pol ure niti pod razno ne morem priti v Celje, kljub temu, da imam izjemno hiter avto.
      Se bova že nekje nekoč srečala.

     • Gru

      Itak da ne k te sploh ni v Sloveniji ;)

     • centurion

      Ured ga k unga junaka pred meseci, ki se je šopiril.
      Bo pol mal mira….

     • Gru

      Neupa ;)

     • luckyss

      Sem ti že povedal enkrat, da sem lahko v eni uri pri tebi PEŠ, ker nimaš pojma kako deluje internet…Enkrat naročiš čevlje, pa si naš, bebo naiven ;))

     • baldeagle

      Ti misliš, da sem s tega PC-ja na tem naslovu kdaj sploh uporabil internetno povezavo za kaj drugega, kot samo za določene zadeve? S tega mesta uporabljam internet izključno preko omrežja Tor ali VPN.
      Za druge stvari imam drug PC na drugi lokaciji pod drugim naslovom.

     • centurion

      Čuj ti, pesi so ušivi in gošarji….

     • Gru

      Ma nima jajc, prej je grozil da nas bo tepu, smo ga prosili naj pove kje se dobimo, pol se je izmikal in rekel da nas bo postrelil. Smo rekli ok kje se dobimo in je spet jajcka zgubu. Pol je reku da bo najdu nase IP-je. Smo rekli ok, mi pa tvojga. In je priznal da je doma v ZDA ;) Prpa brez jajc , kj ces ;)

     • luckyss

      Mogoče nima dovoljenja za nošenje bergle…

     • Gru

      Haha mogoce. To ve samo JJ ;)

     • baldeagle

      Mogoče pa imam dovoljenje za ubijanje.

     • Gru

      Seveda da ga nimas ce si v Slo. Ampak ker zivis v ZDA ga imas ;)

     • baldeagle

      Že kar nekaj časa živim v Sloveniji. Mogoče pa imam take vrste dovoljenje ravno od US. Kdo bi vedel, razen mene in mojih naročnikov.

     • Gru

      Dovolenje za ubijanje iz ZDA ne valja v Sloveniji ;) Kdo pa ima dovolenje za to pri nas? A sploh ves?

     • baldeagle

      Jih poznam kar nekaj, ki delujejo v Sloveniji in so na plačilnih listah tujih organizacij. Seveda, navadnim ljudem se še sanja ne, koliko je takih ljudi v Sloveniji.

     • Gru

      Torej si del mafije, zanimivo ;)

     • baldeagle

      Ti poznaš samo delo mafije? Obstaja še kaj drugega in ne samo mafijski izmečki.

     • Gru

      No pa nastej kdo vse ima dovolenje za ubijanje v Sloveniji. Tko mim grede, to ima zelo malo ljudi tukaj.

     • baldeagle

      O tem ti pač ne bom govoril, že tako sem se preveč razgovoril in od zdaj naprej o tej temi ne bom več spregovoril.

     • centurion

      Pes in gru se zanašata na Tor “The Onion Router”.
      Pa ne biti glih 100%….

     • Gru

      Sploh nism vedu da obstaja, hvala za info ;)

     • baldeagle

      Ti še marsičesa ne veš.

     • Gru

      Vem vec kot ti upokojenc zadrti ;p

     • baldeagle

      To si samo domišljaš v svoji bujni domišljiji, smrkavec smrkavi .

     • Gru

      Torej ti si upokojenec z dovolenjem za ubijanje v Sloveniji hahaha Ker laznjivc ;)

     • baldeagle

      Kdo pravi, da sem upokojenec?

     • Gru

      Ce mi reces smrkavc , pol si ze v pokoju ;)

     • baldeagle

      Smrkavec rečem vsakemu, za katerega predvidevam, da je mlajši od mene.

     • Gru

      In ce sm jz mlajsi od tebe si ti upokojenec ;)

     • baldeagle

      Po tvojem načinu komunikacije, predvidevam, da si še otrok ali pa kak odvisnik od alkohola ali drugih opojnih substanc.

     • Gru

      Haha pa sva ugotovila , zgleda si ti smrkavc mali , ki se napenja ;)

     • baldeagle

      Za danes sem končal z komunajzerskimi trolli, ker z vami ni mogoča plodna debata. Niste sposobni spisati več, kakor dveh stavkov, pa še v njih je ena sama provokacija, kar govori, da ste navadni praznoglavci ,katerim se drek pretaka po notranjosti vaših grdih in zabitih lobanj.

     • Gru

      O priznal je da je mlajsi ;) Kako lepo od tebe smrkavc ;)

     • baldeagle

      Ti dojemaš moj zgornji post, kot kako priznanje? Res si ubogi revček v svoji prazni in indoktrinirani betici.

     • luckyss

      Ne uporabljam nobenih takšnih zadev…vsak, ki ima voljo in osnovno računalniško znanje me lahko najde v pol ure…
      Pa dobro domislite nivo izražanja ob soočenju, da ne bo nepotrebnih stroškov….

     • centurion

      No, še Grujčku razlož.
      Ne rabi hodit na pumpe…

     • baldeagle

      Takih dogovorov je bilo že kar nekaj, pa smo nekateri res prišli na dogovorjena mesta, vendar nikjer nobenega “heroja”, ki je bil na portalu tako glasen. Poskrili ste se v svoje plesnive in zatohle luknje in se od strahu posrani in poscani držali mamine kikle.
      Zato ne nameravam tratit svojega dragocenega časa, da hodim zastonj na neka mesta, gledat izključno samo na uro.
      Se bomo že nekoč srečali, ko bodo stvari dovolj zrele in za vselej poračunali za naprej in za nazaj.

     • Gru

      Bla bla bla nimas poguma in jajck ;) pa se v ZDA zivis ;p

     • luckyss

      128 000 svojih kolaborantov je usmrtila Francija…
      Ampak tega oni niso obešali na veliki zvon..Raje so s prstom kazali na primitivni Balkan in vzhod…
      Ampak tam nihče več ne omenja “nujnosti kolaboracije z Dolfijem”…
      Logično razmišljanje nam da odgovor ;)

     • baldeagle

      Ko bo slovenska polpretekla zgodovina razčiščena in se bodo rdeči klavci in njihovi potomci skesali in opravičili svojcem pobitih žrtev, ter zgodovina napisana takšna, kakršna je dejansko bila, bo teh delitev konec.

     • Dragan Krstič

      Ja, samo razlika je v tem, da v Franciji ni bilo komunističnih klavcev, ki so pobijali lastni narod kot v Sloveniji. Kakšen narodnoosvobodilni boj smo imeli če so gošarji v 4 letih pobili v bojih samo okoli 450 nemških vojakov, Slovencev pa okoli 24.000.

     • slosin

      Spet prodajaš buče! PO VOJNI so kolaborantom sodili in jih cca 700 usmrtili. Pa pri nas?

     • Levicar nikoli! … in hetero

      Ti o Hitlerjevi politiki nimas pojma, mislis, da kaj ves, pa “ves” samo tisto, s cemer so te ze takoj od rojstva fopali – s tendencioznimi lazmi!

     • luckyss

      No, sedaj se spomnim, zakaj sem parkrat že obupal nad tem forumom…
      Preprosto ne moreš verjet koliko butastih ovc uspe zbrati nek pastir, ki je bil še včeraj volk..
      Lahko noč za danes….sedaj se boste morali pljuvati med sabo, ali pa bo spet skupinsko onaniranje, kar je prav tako abotno..

     • centurion

      Posluš, pritepeno pseto!
      Si se že zadnjič poslovil s tega portala, pa ti pasji gobec
      ne da mira in prideš sem bevskat.
      SPIZDI in drži besedo, pardon lajež. Stekli.

 • baldeagle

  Na bruhanje mi gre to vztrajno zorangutanovo ponavljanje, da je LJ najlepše mesto na svetu. Verjamem, da je lahko komu všečno, drugemu pa pač pa ne. Ker so tudi druga, ne le slo. mesta, preprosto lepa. In za nekoga najlepša. Pojdite si (kdor si lahko privošči) ogledat npr. Miami na Floridi, pa boste videli, kaj je to lepo mesto.
  Težko je nekemu gostu poslušati oholo kitenje samega sebe. Le da so uradni tujci vljudni in tega ne pokažejo.
  Nič ni narobe, če je za koga LJ najlepše mesto na svetu. A to zreli ljudje ne kričijo naokrog vsakemu, ki jim pride na pot. To zreli ljudje, katerim je pretirana, z bebavim nasmeškom plemenitena samohvala tuja, nosijo v svojih srcih. Kot del neke intime.

  • Beli Sneg

   Prav tako se kitimo z Bledom. Prav je, da smo ponosni na domovino Slovenijo in njene lepote. Ampak nekaj drugega pa je zaplankanost in nerazgledanost. Samo na Norveškem je nešteto lepih jezer, rek, gora…. seveda pa v slovenski zaplankanosti res misilimo da smo edinstveni. Tako edinstveni kot v slepem verovanju v “od komunistov zlagene zgodovine slovenskega naroda”.

   • baldeagle

    Tudi jaz sem ponosen na domovino Slovenijo. Ne bom pa na primitiven in pretiran način razglašal, da je to najlepša dežela na svetu. Zagotovo je Slovenija čudovita dežela, kar pa ne pomeni, da na svetu ni še ostalih dežel, ki so prav tako čudovite.

    • Ana Job

     Točno, Baldeagle! Včeraj sem pa slišala, da je Boston eno najdražjih in najlepših mest v Ameriki. Od prijatelja sin gre tja hokej igrat.

     • barbara rov

      A je toti sinko tudi doma f domišljijskih Halozah?

     • baldeagle

      Niso na tem portalu vsi taki idioti, kot je haloški tunnek.

     • baldeagle

      Vem, da je Boston eno najbogatejših in najstarejših mest v US. Če pa je tudi najdražje pa ti nebi znal povedat. Miami je tudi npr. zelo drago mesto, pa še jih je kar nekaj.

     • centurion

      Če bi ga gradil Žepanković bi bil Boston še dražji,
      zagotovo pa tudi najgrši….

     • baldeagle

      Hehehe, ta je pa dobra, pa tudi resnična.

   • Ana Job

    Če ne bi bilo tega Fa*jfarja, bi bil Bled res lahko številka ena v Sloveniji in ga ne bi rajdala črnogorska mafija in Šiptarji. Baje o Fajfarju vedo grde stvari in ga držijo za jajca. O Brčonu je pa jasno zakaj ga je Batagelj pognal na marš. Pa tudi ta Eva Podl*ogar, ki se je pririnila na ministrstvo je popolna avša, ki nima pojma o turizmu. Je pa lepo golf igrišče na Bledu, igrišče princese Jelisavljete, samo letna članarina se je podražila na 3000 evrov. Pa Črešnovar Pergar je zelo zanič igralka golfa, bolj ko ne opreza za mladiči in išče mlado meso.

    • RATATA

     Ana Job reče Bobu enostavno BOB!

     • Ana Job

      In jih tudi po glavi dobi zaradi tega včasih, hahaha. Zato zdaj uporabljam čelado.

     • Levicar nikoli! … in hetero

      Tebe ne bo noben po glavi tolkel!!! :-*

     • baldeagle

      Toliko pa nas je še vedno v hlačah, da bomo zaščitili naše domoljubne ženske pred rdečimi čefurskimi gnidami.

     • Ana Job

      Fajn fantje ste tukaj! ;-)

     • baldeagle

      In ženske tudi.

     • Ana Job

      Res je. ;-)

     • Ana Job

      Bom kar tebe poklicala na pomoč. ;-)

     • baldeagle

      Nič hudega, to samo pomeni, da imaš prav v tem, kar rečeš.
      Več, kot jih od rdečih gnid “dobivaš po glavi” bolj si lahko prepričana v svoj prav. Kar tako naprej. Vedno reci bobu bob, brez dlake na jeziku.

     • Ana Job

      Hvala lepa. ;-)

     • RATATA

      Itak ti vse paše. Haha ;-)

    • rubec

     **************

  • Mantadea

   ZJ morate brati med vrsticami, on govori v prispodobi, ces nikjer se mi ne bi tako klanjali, sem nedotakljiv in lahko delam kar hocem brez posledic. Ce ga slucajno kje dobijo, bo pa strica v Murgle klical, ampak se ni za bat, ima vse pod kontrolo. “Lublana je najleps mest na svetu, pa pr ns ni korupcije, de…”

 • Beli Sneg

  Jankovićevi blejski Hotel Jelovica prodali Otmarju Zornu je bilo dva din nazaj objavljeno v Financah. Koliko je odštel za Hotel Jelovica in njegovo dejavnost, Otmar Zorn ni razkril, ker je to poslovna skrivnost, je dejal. Ali nov vodja tožilstva že kaj raziskuje od kje Jankoviću in njegovim sinovom tako veliko premoženje? KPK je odkrilo dva miljona, mislim da bi bilo potrebno vse skupaj prevrednotiti in pomnožiti s par tisoč.

  Seveda če nebi po Masleši ponovno bil določen tožilec, ki bo levo lopovsko kasto pustil pri miru. Za to pa je posebej zaslužen “najbolj pošten” Cmera in njegov za “posebne zasluge” imenovan minister Klemenčič.

 • luckyss

  Nekateri ne razumete ljudi, ki so šli v politiko…
  To so kot praseta v svinjaku…vsi bi radi svoj prostor, kjer bi lahko požrli več kot ostali…
  Dokler tega mesta ne dobijo.-cvilijo, potem pa so tiho ker žrejo..

 • Johan

  Kdor voli jugovino ni blizu Slovenca. Slovenci, ko bodo volitve imate priliko popravit vtis, da niste bakanci !

 • črnaovca

  Škoda da nimamo dveh ali treh Slovenij in v vsaki od njih bi na kupčku gnoja kikirikal drug petelin

  • učko

   Ma, rdečuharski bi hotu bit na vseh treh !!!

 • PikaPolonica

  Verjetno bi bil 2 Tir že zgrajen s pomočjo njegovih sinov. Vrednost projekta 2 miljardi in dobili bi dodatne pike še na merkator karticah.

  • Olga

   Tri miljarde, bi si Jankovićev moški del bratsko “podelio”!

 • Anton

  tak menedžer bi bil tudi jaz. Zoran al sem lahko tvoj prjatu?

  sarkazem ress

 • alojz

  Bolje bi bilo le v primeru, da nas Jankovič proda avstrijcem za 1 €.

 • Dragan Krstič

  Na finacah preberite da Electa zahteva odpis 16,6 mio€ dolgov. Predlog za prisilno poravnavo je že na sodišču. Da te kap.

  • tzt

   Electa je zasebno podjetje. Nas čaka Lex Electa :-)

   A ni nekaj tale balkanski kretenček lajal, da drugi ne znajo brati bilanc? Živelo partizansko računovodstvo.

 • tzt

  Prav smešno je prebiranje ekspozejev levakarskih zaplankavecv. Živijo v iluziji, da jih bo vrhuška pitala do pravljičnjega konca. Ne bo. Je bankrotirana. Pobrala bo samo šer provizije od drugog tira, anga, rajo, jebi se. Za penzije ne bo. Ne bo za Jankovićev odvoz smeti, niti za elektriko. Zakaj? Polupismene horde balkanskih idiotov in debilov poleg čefurske mentalitete zasedajo stanovanja namenjana mladim Slovenskim družinam. Financiranim iz našega denarja. Zelo dobro se spomnim kako je Fata od tamo dobila sindikalno stanovanje pred Slovensko družino. Isto Mujo je došao u Sloveniu, da dobije stan i socialnu. Neizobražena, primitivna in zabita balkanska plemena se bodo vrnila od koder so prišla. V Nemčiji jih ne bo do gledali. Nimajo Sirskega look-upa niti ne znajo Paštunsko. Pocrkali bodo.

 • centurion

  “Če bi bil leta 2012 premier, bi bilo drugače, bolje”
  Dokončal bi džamijo v Ljubljani in še drugod jih zgradil.
  Ustanovil bi še dve NLB.
  Ne bi fehtal seksa od farmacevtke.
  Jurček bi doktoriral.
  Za ostalo bi pa Kućan poskrbel.

 • Fogglof Tunnek

  Mi smo Zokijevi, Zoki je naš… Mi smo Zokijevi, Zoki je naš… Mi smo Zokijevi, Zoki je naš… Mi smo Zokijevi, Zoki je naš… Mi smo Zokijevi, Zoki je naš… Mi smo Zokijevi, Zoki je naš… Mi smo Zokijevi, Zoki je naš… Mi smo Zokijevi, Zoki je naš… pa to…

  • učko

   Pa ti si hujš ko un Reberc !!

  • Janez

   O !
   Lej ga Mihaela ?
   A ti veš ?
   Zakaj Z.J. žal župan LJ ?
   Občasno “posluje” kar na parkingih !?
   Spodaj, par ur nazaj sem opisal primer, ko sva s prijateljico vodela žal župana MOL!
   Kako je prevzemal?
   Neko debelo kuverto od nekega melega starega človeka
   – kar na parkingu pred Lutkovnim gledališčem v Lj, pri Tržnici. Čudno, ne?. L.r. Janez KOMENDA

   • Mate

    Ne prbijaj neumne! Pejd JJ polizat rit! Kako te ni oz vas useh skup ni sram? 100% sds komentira kako si je delo naredil blamažo!

    BOLANI STE IN VAM NOVA 24 TV SE SMEJI CELA SLOVENIJA! KER STE LAŽNIVCI!!! VSAK KI IMA POŠLIHTANO PO GLAVI VIDI DA NAKLADATE! V SLOVENIJI JE VSAK MEDI LEVI KI POKAŽE KAK JANEZEK NAKLADA!!

    BANDA!

    • Stajerka

     si prebral Delo??…in komentarje pod člankom???….očitno nisi, pa bi bilo dobro, da bi……

    • Janez

     Pa ?
     Res sva – cca dve leti nazaj – z mojo zelo pošteno prijateljico T. – videla žal župana MOL !
     Kako
     je od enega cca 70 let malega možakarčka z veliko usnje-torbo, neslovenskega videza !
     Žal župan MOL – Z.J.
     NA PARKINGU PRED LUTKOVNIM GLEDALIŠČEM – PREVZEL VEČ CM DEBELO KUVERTO !
     Čudno ?
     A ne ?
     To čudno videnje žal župana MOL
     – S PRIJATELJICO T.
     RADA DAVA NA URADEN ZAPISNIK. IN L.R. PODPIS. Resno. L.r. Janez KOMENDA

    • barbara rov

     Čas je za rdeči tablet, opranoglavček. Lahko vzameš kar 2, pomagalo itak ne bo. Boš pa vsaj kupil tablete od Jankovićevih lekarn…Tako boš ti ostal opranoglavček, Zoki bo pa dobil nekaj centov. Volk sit, koza cela!

    • slosin

     Ti, a imaš koga, da ta tvoj zmazek prevede v razumljivo slovenščino…?

    • Dragan Krstič

     Mate, smo te že pribil zdej pa marš u kočo pa spat.

  • barbara rov

   Rdeči bebček, zgleda, da ti je ušel rdeči čip v neskončno zanko, kar je precej resen problem. Oglasi se v Murglah, da ti pregledajo čip in te nadgradijo z najbolj opranim Stanovnik&Kučan apdejtom. Za nagrado boš prejel 10 rdečih pik in 15 kosmatih devičnikov s Kotnikove. Sicer, odkar so prišli v Murgle niso več devičniki, ampak zate, komunistično praso popolnoma zadostujejo.

   • Dragan Krstič

    Dr. Slavko Ziherl mu je vstavil ta rdeči čip. Saj bi mu ga odstranil ker zdaj ja ta čip že zastarel in bi mu vgradili novejšega, ki bi mu omogočal večjo kreativnost izražanja kot je razvidno iz zgornjega njegovega bloga. Je pa ena ovira. Njegovi možgani so tako minorni, da je odstranitev skoraj praktično nemogoča.

    • baldeagle

     Problem nastane, ker so njegovi možgani manjši, kot vstavljeni rdeči čip.

  • Rožle

   Naš Von Teka Teka bi rekel …
   samo na ignor ..pa, to ..

 • baldeagle

  Kako je “drugi najboljši manager” v Sloveniji opravil maturo : (magnetogram 29.izredne seje DZ, 9.12.1998)
  “Dijak gimnazije Jožeta Plečnika v Ljubljani, Jure Janković, je imel ob koncu četrtega šolskega letnika na gimnaziji dve negativni oceni, iz slovenskega jezika in književnosti ter iz sociologije, in to tudi po ponovnem opravljanju izpita. Na zahtevo njegovega očeta, tovariša Zorana Jankovića, mu je bila 11. junija 1998 izročena bianco izpisnica, še isti dan pa ga je gimnazija v skladu z veljavnimi predpisi odjavila od mature, ker zaradi neuspešnega zaključka četrtega letnika ni izpolnjeval zahtevanih pogojev za opravljanje mature. Le en dan za tem, to je 12.6.1998, pa je gimnazija na zahtevo gospoda Staneta Jeraja, nekdanjega svetovalca in tedanjega pogodbenega sodelavca ministrstva za šolstvo in šport, predala list s šiframi dijaka ravnateljici centra za dopisno izobraževanje Univerzum, gospe Branki Čižman. Še isti dan mu je Univerzum izdal spričevalo o uspešno zaključenem četrtem letniku. Po intervenciji gospoda Staneta Jeraja, ki naj bi se po njegovih lastnih besedah o vsem tem posvetoval tudi z direktorjem republiškega izpitnega centra, dr. Sergejem Gabrščkom, je ravnateljica Univerzuma, gospa Branka Čižman, omenjenemu dijaku dovolila opravljati maturo, in to v očitnem nasprotju z veljavnim pravilnikom o maturi. Povsem naključno so profesorji Plečnikove gimnazije, ki so poučevali Jureta Jankovića, na Univerzumu izvajali zunanji nadzor mature. Pri tem so z velikim začudenjem opazili, da Jure Janković opravlja maturo kljub temu, da je neuspešno zaključil 4. letnik.”
  .
  Tako nekako bi delovala Jankovičeva “pravna država”…..
  PS : Morda je pa JJ (šeriffov jurček) tista oseba, ki je na Koprski univerzi diplomiral v štirih (4) dneh ?????
  PS2 : Morda je sedaj bolj jasno, zakaj je šeriffov jurček “asocialen” tip, ki ni sposoben sestaviti enega slovenskega stavka brez Čefurina !!!!!!

 • baldeagle

  Janković lahko kandidira samo na listi za Dob skupaj z debilnimi sinovi!

 • cosmosjasnovidec

  Če bi bil tale copatarski čefutarski lopov premier bi sedaj ljubljančani že morali vzeti srbska državljanstva.

  • baldeagle

   Za par generacij je zapufal glavno mesto – sedaj bi pa še rad celo državo.

   • Rožle

    Itaq …
    3 take Ljubljane bi naredu s tem kešom …nekateri ga pa še hvalijo …

    • baldeagle

     Ne razumem, kako je lahko tako velika množica ljudi tako slepa in nora? Bolj ko jih nekdo ropa, večjo javno podporo ima.

     • Borut Stari

      Veš, narod verjame v tisto, kdor zna ta zna. Tito je izjavil: “snađi se”, Že ve zakaj. Tako se je snašao, da je bila cela država njegova, Pa i šire.

     • von Rhein

      Večjo javno podporo ima,več pride novih,ki so nori.

    • slosin

     …za zavedne Slovence pa še eno Stalinovo Lublanko…

  • Rožle

   Srbsko – Đihadistka…
   Ne pozabit, da jim je veliki papučar polagal tudi temeljni kamen ….

   • Dragan Krstič

    A misliš da zastonj? Katarci so radodarni.

    • karpelec

     Tam je pristavil samo eno pest.

   • PikaPolonica

    Pa jst sem dol padla od tega tvojga komentiranja.

 • baldeagle

  Če bi res na nek način postal Jankovič slovenski premier, se bomo lahko pri UN prijavili za sredstva namenjena za obstoj etnične skupnosti slovenskega plemena s poglavarjem.

 • toxico

  kučan mi ni nikol škodoval cerar tudi ne janša pa je moram zarad njega vsakih 15 minut poslušaat zvonenje zvonov

  • baldeagle

   Pravilno! Te vsaj vsakih 15 minut cerkveni zvonovi opominjajo, da živiš v katoliški deželi Sloveniji.

   • toxico

    ne ni pravilno nič nimam proti zvonovom ko grem k maši ampak ko bi pa soboto rad mal zadremal se spočil od službo je pa noro pa zaprta okna ne pomagajo ravno

  • Rožle

   Teb neki druzga zvoni v glavi … ups zveni

   • Dragan Krstič

    Rožle, jasno, če je prazna potem zveni.

  • slosin

   Počak še mal, da Srbijankovič dokonča đamijo…Harmonija zvokov bo popolna…

  • Rožle
  • Dragan Krstič

   Dej na referendum da zvonovi predvajajo Hej brigade na 15 minut, Bandiera rossa na pol ure, Bilečanko na 45 minut, vsako uro pa Druže Tito mi ti se kunemo. A bo v redu?

   • slosin

    …pa tud una ‘druže tito ljubičice bjelo..’ bi bila pravi balzam za njegova rdeča ušesa..

    • Dragan Krstič

     To pa za 25. maj ampak na vsakih 15 minut.

  • Borut Stari

   A to tisto “komu zvoni”? Verjami VAM zvoni

 • baldeagle

  Ljubljanski župan Zoran Janković je, vsaj kar zadeva njegovo dosedanjo politično življenje župana prestolnice, požrl vse svoje besede, ki jih je izrekel na račun lastne politike.
  Prvič. Vseskozi je ponavljal, da ni politik, čeprav je hkrati kar najprej politiziral.
  Drugič. Še donedavnega je prisegal, da ga mesto predsednika vlade ne zanima, potem je priznal, da ga zanima samo to.
  Tretjič. Medijem in javnosti je vehementno nakladal, da ga stranke ne zanimajo in da ne gre v nobeno stranko. Na koncu je šel tako daleč, stranko ustanovil sam, ji dal celo svoje ime in postal njen predsednik.
  Četrtič. Govoril je, da ga mesto poslanca v državnem absolutno ne zanima, toda kandidiral je prav za takšnega poslanca.
  Nenazadnje. Ljubljanski župan po novem neverjetno in nerazumljivo pripoveduje, kako ga prihajajoče parlamentarne volitve menda “ne zanimajo (ni sicer čisto jasno, kaj s tem misli),” saj se zopet pojavljajo vse glasnejše govorice, da naj bi zopet kandidiral. Zelo verodostojna gnida, tale zorangutan, ni kaj.

 • Vrhovni sodnik

  Kako, da šerifa niso postavli v Mercator, lih tolk ma – na TR, 300,000 kolikor bo dobil predstavnik vlade

  • Dragan Krstič

   Tam ne bi naredil tolk profita. Bolš bi bilo za predsednika uprave za izgradnjo 2. tira Divača-Koper.
   Tam bi bil jako koristen.

 • xtc

  Opicavam obljubi raj:
  Pa ji verjamete?e:Ste debil:

 • Borut Stari

  Zokun ne živi v iluziji. Zahvaljujoč pripadnosti KPS živi v izobilju.

 • Janez

  Ampak !
  Mene še vedno radovednost daje !

  Kaj ?

  Za vraga !
  Je bilo v tisti debeli – K U V E R T I ?

  Ki jo je
  – žal župan MOL – a Z. J.
  vzel od malega starega možička z veliko usnjeno torbo ?

  NA PARKINGU PRED LUTKOVNIM GLEDALIŠČEM – PRI LJ-TRŽNICI.
  Res
  čuden prizor je bil.
  Župan MOL kot da – posluje – na parkingu? Res. Dve leti tega. Radoveden sem.L.r.JANEZ KOMENDA

 • Rožle

  Zoki je splužu pozimi sam farmacevtko ..
  ceste v LJ …so se morale pač same ODJUŽNIT ..

 • Janez

  Tek “trojk”
  pod pokroviteljstvom, v organizaciji – MOL ! Je mimo.
  Ne !
  POZABIMO PROSLAVITI !
  – 300 LET ROJSTVA DOBRE VLADARKE – MARIJE TEREZIJE , 1717-2017!

  Marija Terezija je bila rojena 13.5. 1717: vendar jo je možno slaviti – celo letošnje leto 2017 !
  Primer !
  Te za nas pomembne obletnice – kaže ?
  Kako skromno in ne dovolj ustrezno imamo urejeno?
  Proslavljanje za Slovenjo !
  In za nas Slovence – pomembnih obletnic?!
  Mar?
  Res ne bomo z ničimer javno obelležili ?
  Pomembne 300. obletnice rojstva velike MARIJE TEEREZIJE? Razočaran sem ! L.R. JANEZ KOMENDA

  P.S. ŽAL !
  KAKO GLOBOKO SMO ŠE – V TEJ NESREČNI “PARTIZANŠČINI”, V KOMUNIZMU IN V POKOMUNIZMU.
  Kako?
  Zaostali smo – za kulturno zgodovino Evrope – zaradi? Komunizma, socializma ?

 • Fireblade

  Naredimo konec podalpski srbiji in balkanizaciji te države!!! Vse yugobandite nagnat iz javnega sektorja!!

 • Kučko pod pručko

  Nesposobnež

  Takih nesposobnežev, ki rabijo za uresničitev svojih ciljev strice in tete, je na vsakem vogalu zadosti.
  Še vlade ni bil sposoben sestaviti, bi pa vodil Slovenijo!!!

 • Marijan Tončić

  Kako je nastal Merkator? enostavno so zasegli vse možne manjše trgovce po celi državi, vrgli na cesto vsa vodstva in precejšnje število delavcev, npr. Nanos na Primorskem in naredili kot velikana. Podobno se je zgodilo tudi Drogi Portorož, ki se je najprej preselila iz Pirana v Izolo in nato jo je zasegla propadla Kolinska……………

 • Marijan Tončić

  Nič nam ne pomaga, da tukaj nakladamo in trosimo grde besede in kletvice ter pred vrhovnim sodiščem beremo pesmice. Drugi si nadenejo maske, vzamejo kocke v roke in rešijo zadevo. Na koncu pa rečejo svoje tako volivci, ki izvolijo levico, kot volivci ki dajo svoj glas desnici.

 • Marijan Tončić

  Ko sem pred leti bil na volišču v zaledju piranske občine sem v dopoldanskem času bil začuden, da je do desete ure prišlo na volišče manj kot za eno roko volivcev. Domačin iz volilnega odbora me je potolažil, da se bo po maši vsula večina. In res, do malo po poldnevu je na volišče prišlo več kot 90 odstotkov volivcev. Zvečer sem ob štetju pričakoval, da je rezultat jasen, večina naj bi podprla desnico, če ne SDS pa vsaj NSI ali SLS a sem doživel šok. NSI je dobila par glasov, SLS, kot kmečka nič, SDS pa nekaj več a niti za prste obeh rok. Večina glasov je šla takratnemu Zaresu in SD, zelo malo pa LDS. ??? in bodi pameten, najprej k spovedi in potem obkrožiš komuniste??? to pomeni, da niti lastnih vrst nismo še uspeli prepričati v naš prav.

  • Diagnostik

   Ja bo treba več samokritočnosti v glavni desni stranki.

   • Marijan Tončić

    Ali zamenjati državljane, ki so še p…ni od straha pred rezanjem vratov. Če govorimo o samokritičnosti in bebavosti ter strahu pa poglejte v dogajanje: levi kriminalci si nadenejo maske, zaenkrat obešajo lutke na mostove, mečejo kocke in molotovke, nasilno se udeležujejo na slovesnostih kamor niso povabljeni (isto se dogaja v Fr, USA, CA, GB idr.), in kdo je / ni samokritičen? Samo strah, ki traja že 70 let in več je treba uliti ljudem v kosti in je dosežena zmaga. In za konec, kdo pa je Diagnostik? maska za bedaka? ki pride za hrbet in te udari s kolom po glavi ali ustreli?

 • mapu

  Bimbo, on je res največji bimbo, kar jih je kdaj hodilo v Ljubljani.
  Res je največji bim…….

  • traktor

   Motiš se. On še zdaleč ni bimbo. Bimboti smo vsi, ki ga gledamo in ne ukrenemo nič.

 • Diagnostik

  Šerif se petelini, njegove ovce in kure pa blebetajo hvalospeve, kje mi živimo. Mladina pa lahkoverno požira vso to levo propagando.

 • sunday

  ja res je, bilo bi bolje in to vsej rdeči drhali ter njihovim najbližjim ritoliznikom in še bolje bi bilo pritepenim podganjim izrebkom – gnoj se naj pobere od kod se je pritepel!!!

 • mapu

  In ta cepec se hvali, da je Ljubljana najlepše mesto na svetu. Butl na kvadrat.
  Naj gre pogledat avtobusno postajo, naj gre pogledat železniško postajo, naj gre pogledat razvaline v Stožicah… Kaj je sploh pametnega naredil v Ljubljani, pošminkal je malo ceste, naflikal stebričke, postavil parkirne ure, postavil neke brvi, pri vsem tem pa vsakega Ljubljančana zadolžil za dva jurja evrov.
  Se vprašam, če nismo tudi mi v Ljubljani butlni, da se pustimo nategovat temu butlnu.

 • Vladimir Makorič

  Mislil sem da ste Ljubljančani le bolj pametni, ne pa da se pustite nategovati od te male srbske barabice.

 • dr Janez Sveti

  Noben idiot v Sloveniji, nebi bil na oblasti, če ga nebi državljani podpirali. Enostavno.
  DR janez Sveti genij

 • Stane Sedlašek

  Kaj ni g. Janković Zoran polbrat (po očetovi strani)
  od g. Kučan Milana?

 • Borut Vrscaj

  Danes je moderno igrati bebca in to celo takrat, ko je vsa ladja že pod vodo in, ko voda v grlo teče. Tudi takrat letijo iz ust bebavi stavki. “Če bi bil kapetan ladje Zoran Janković, bi bilo pa drugače”. Ti ljudje, ki igrajo bebce, so glasovali, da se naša ladja zaleti direktno v ledeno goro, ker je ta bila pač na levi in kar je na levi, je dobro, pravično in sploh vse naj, naj.
  Zahvala tistim, ki igrajo bebce za uničeno gospodarstvo v naši domovini Sloveniji, da imamo nebroj uničenih podjetij, da imamo nesposobno vlado, bančne luknje vsakih dve leti, politične sodne procese, ki le počasi padajo in za katere nihče ne odgovarja, da imamo uničeno infrastrukturo, da nismo niti culokafrija več ampak nič od nič.
  Hvala tistim, ki igrajo bebce, hvala za njihove glasove, ki jih je seveda preveč, hvalo za njihov posluh in čut, kam veter piha. Hvala in vsa čast. Prišli so v zgodovino kot fenomen, kako uničiti svojo domovino v najkrajšem času.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!