Našega moralneža očitno nihče ne mara – na državniški obisk so ga v dveh letih povabili le Srbi

Miro Cerar in Karl Erjavec (foto: STA).

Odkar je dr. Miro Cerar predsednik Vlade Republike Slovenije, je bil poleg uradnih obiskov v institucijah, katerih članica je tudi Slovenija, zgolj na enem uradnem obisku v tujini, in sicer v Srbiji, doma pa je na uradnih obiskih gostil pet predsednikov tujih vlad, od tega so kar štirje predsedniki vlad z držav Balkana.

To, da naš predsednik vlade nerad potuje, bi bilo seveda popolnoma v redu, če ne bi bil predsednik vlade. Tako pa lahko po njegovih obiskih vidimo, koliko ga ceni svetovna politična javnost. Ne samo, da smo sami gostili zelo malo voditeljev, temveč je bil tudi Cerar v tujino povabljen le enkrat. Pa še to s strani srbskega kolega.

SDS zanima, zakaj tako malo obiskov
Poslanca SDS mag. Andreja Širclja je v pisnem poslanskem vprašanju, ki ga je sredi letošnjega novembra naslovil na Vlado Republike Slovenije, zanimalo, koliko uradnih obiskov je imel dr. Miro Cerar v funkciji predsednika slovenske vlade in koliko predsednikov tujih vlad je na uradnem obisku v Sloveniji gostil Cerar kot predsednik slovenske vlade.

Odgovorom, ki jih je poslanec dobil iz kabineta predsednika vlade, skoraj ne morete verjeti. Uvodoma so zapisali, da je bil Cerar v funkciji predsednika vlade na uradnem obisku pri predsedniku Evropske komisije, predsedniku Evropskega parlamenta in pri generalnem sekretarju zveze NATO. A to je zgolj mlatenje prazne slame, saj se vsak slovenski premier sestane s to trojico. Slovenija je namreč del Evropske unije in NATA, zato ti obiski niso stvar diplomacije, ampak nuje.

Cerarja očitno evropski voditelji ne jemljejo preveč resno. Do sedaj ga je na obisk povabil le srbski predsednik in nihče drug. Lahko bi rekli, da dajeta Cerarjeva nesposobnost voditi državo in Erjavčeva nesposobnost dobro voditi zunanjo politiko določene rezultate. A žal ne takšnih, kot bi si jih želeli. Za mednarodno skupnost postajamo malodane pozabljena ‘ruska’ enklava. Zgodil se je velik padec od leta 2008, ko smo vodili 500-milijonsko Evropsko unijo.

Gostili pa smo tudi veliko ‘pomembnih’ igralcev
Je pa Cerar nekaj več voditeljev povabil na obisk v Slovenijo. Pričakovali bi, da se bo povezal z evropskimi državami ali pa vsaj sestal z voditelji Avstrije in Višegrajske skupine. No, naš Miro ima drugačen pogled. Na obisk je povabil premierja Srbije, premierja Kosova, premierja Črne Gore in Premierja Albanije. Edini voditelj, ki ga je Cerar povabil na obisk in ki je bil vsaj približno povezan z EU, je bil premier Češke.

Morda pa ima Cerar drugačne načrte in mi tega še ne vemo. Če natančneje pogledamo, mora povabiti samo še premierje Hrvaške, Bosne in Hercegovine in Makedonije, pa bo povabil vse voditelje nekdanjih jugoslovanskih republik. Morda pa sanja o ponovni združitvi nekdanje države, saj je bilo ja včasih vse bolje. No, pri Cerarju smo se že navadili, da nekaj govori, nekaj popolnoma drugega pa počne. Popolnoma možno je, da nihče drug ni hotel priti k nam na obisk.

Domet dr. Mira Cerarja v mednarodnih vodah je torej jasen – odkar je dr. Miro Cerar predsednik slovenske vlade, je bil poleg uradnih obiskov v institucijah, katerih članica je tudi Slovenija, zgolj na enem uradnem obisku v tujini. Vprašanje je, ali bo dr. Miro Cerar kot predsednik Vlade Republike Slovenije sploh kdaj odšel na uradni obisk v katero izmed srednjevropskih ali zahodnoevropskih držav in ali bo prišel kdaj čas za kak njegov uradni obisk izven Evrope. Glede na stanje te vlade in slovenske diplomacije je tak scenarij skoraj nemogoč.

Aleksander Rant

 

 • von Rhein

  Kaj pa Putin? Bil je povabljen,prišel je. No po moje je tudi kmalu pozabil kje je bil, kdo se je prerival,da se z njim rokuje in tudi kdo je na Brdu najhitreje zmazal večerjo.

  • althar

   Tisto ni bil državniški, pač pa formalno zasebni obisk.

 • Janez Demšar

  Bi blo fajn, da tile fantje pogledajo kako je potoval Janez Janša v času od 204-2008. Če prav vidim je bil izven EU samo enkrat v Savdski arabiji in na Kosovu. http://www.nekdanji-pv.gov.si/2004-2008/si/novinarsko_sredisce/napovednik_dogodkov/index.html

  • von Rhein

   V svojstvu predsednika vlade je Janez Janša obiskal Avstrijo, Bolgarijo, Bosno in Hercegovino, Ciper, Češko, Estonijo, Finsko, Francijo, Grčijo, Hrvaško, Irak, Italijo, Japonsko, Kitajsko, Kuvajt, Latvijo, Litvo, Luksemburg, Madžarsko, Makedonijo, Malto, Nizozemsko, Peru, Poljsko, Portugalsko, Rusko federacijo, Saudsko Arabijo, Slovaško, Turčijo, Ukrajino, Vatikan, Veliko Britanijo in Združene države Amerike.
   ———————————–
   Tovariš Demšar…si mogoče malo površen ali pa zelo potuhnjeno, v stilu in po sistemu rdečih varuhov resnice ,pošiljaš lažne podatke?

   • MižekFiga

    Naslednje paše zraven. V desetih (10) letih predsedovanja je bil tov. ddr. Milan Kučan samo enkrat povabljen na štrudl v Avstrijo!

    • karpelec

     …pa tudi sacher torto so mu ponudili.

   • goldhorn

    Tovariš Demšar se trudi zaslužiti piškotek.

    • karpelec

     Še ne vemo, če je med izbranimi posvečenci, ki nastopajo.

   • Janez Demšar

    Prvič, g. “von Rhein” za vas nisem noben tovariš in tudi nisva krave skup pasla, da bi se kar tikala in da bo jasno se vedno pod vse komentarje podpisujem s svojim imenom in priimkom. Drugič, uporabil sem uradni vir in sicer spletno stran vlade iz obdobja 2004 do 2008. Sedaj pa še vas vljudno naprošam, da navedete vir in razkrijete svojo identiteto.
    Janez Demšar

    • rubec

     In ti se greš še podpisovat pod take bedarije. Ke bebo.

     • althar

      OMG, rubec :))

    • Jovo Jamnica

     Na spletni strani, ki ste jo Vi navedli, sem z malo truda našel tole…

     31.05.2006
     Premier na uradnem obisku v Ruski federaciji
     07.07.2006
     Premier na uradnem obisku v Združenih državah Amerike
     11.11.2006
     Program obiska predsednika Vlade RS Janeza Janše v Saudski Arabiji
     13.11.2006
     Program uradnega obiska predsednika Vlade RS Janeza Janše v Kuvajtu
     22.11.2006
     Premier Janez Janša na delovnem obisku na Finskem
     27.02.2007
     Premier Janez Janša z močno gospodarsko delegacijo na uradnem obisku v Makedoniji
     28.03.2007
     Premier Janez Janša na delovnem obisku na Nizozemskem
     24.04.2007
     Premier Janez Janša z močno gospodarsko delegacijo na uradnem obisku v Grčiji
     —————————–
     Upam, da sem Vam s tem ustregel, čeprav nisem bil izzvan…
     S spoštovanjem: Jovo Jamnica L.R.

    • Viktorh

     Spoštovani g. x. x. Janez Demšar, ne zamerite, toda, tale Vaš “krst” na teh straneh pa Vam le ne more biti v ponos….

     Pojavili ste se kot Gaj Julij Cezar in v stilu veni vidi vici, napisali nekaj besed v plebejskem stilu, navedli nek pomanjkljiv vir in se osmešili, pozneje pa še neokusno znesli na so komentatorja..

     Veste, Vi se lahko tu pojavite s kakršnim imenom hočete in naj Vas ne moti, če si drugi izberejo svojega.

     Bilo pa bi veliko bolj primerno, če bi napisali svoje cenjeno mnenje o liku in delu, Vam ljubega predsednika vlade dr. Mira Cerarja.

     S spoštovanjem Viktor Hajsinger

     • karlina

      ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    • von Rhein

     V dobri veri sem napisal “tovariš”,ker je bil serviran podatek podoben načinu tovariške obravnave imenovanega JJ.Če nisi tovariš pač nisi,več ali manj časa preživetega na pašnikih s kravami, pa tudi ni osnova za nazive ali izraze spoštovanja.Vir?Ista spletna stran.Identiteta? Lahko je prava,lahko lažniva,lahko samo nick na forumu.Kako je s tem verjetno veš iz medijev v katerih so pisali razni Venoti Karboneti in podobni.

     • Jovo Jamnica

      To si trofo. Če mene etiketiraš s tovarišem, se ne zmrdujem. :-)

     • von Rhein

      Kaj praviš na druže?

     • Jovo Jamnica

      Ne pali. Sem se pr enemi Srbu spozabo, pa sn ga rufno – “hej tovariš”. Me je pogledo ko zabodeni vol in reko: “Ja niš ne tovarim. Nisam mazga!”…

     • karlina

      ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    • Viktorh

     Moraš pa priznati, da smo te danes takoj prepoznali in te zatrli v kali.
     Pa zdrav ostani, Bildi.

   • karlina

    Tovariš Demšar…si mogoče malo površen ali pa zelo potuhnjeno, v stilu in po sistemu rdečih varuhov resnice ,pošiljaš lažne podatke?++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • dež

  Da je cesar gol se vidi iz aviona. Temu primeren je tudi njegov mednarodni domet – Nudistični kamp Koversada.

  • goldhorn

   Ne blati ugleda Koversade!

 • tarantela

  Ni zapravljiv.

  • von Rhein

   Mnenje dneva:)

 • tarantela

  Tale tud ne dobi diplomatskega vabila:

  http://siol.net/novice/svet/dodik-ne-sme-na-trumpovo-inavguracijo-432478

  Se vid, da ni Janša!

 • antimur

  Brez pomena je vsako debatiranje o teh ultra antislovenskih barabah, ki so zbrani okrog zločinca Kučana in levaških hord. Od petiinštiridesetega leta dalje je v Sloveniji največja koncentracija levaških zločincev (po zaslugi Kardelja, Mačka, Kidriča in podobne golazni). V vsakem primeru se moramo znebiti vseh, ki so natlačeni okrog rdečega govnača Kučana, sploh pa vseh, ki jih je Kučan in njegova drhal nastavila po vseh institucijah. Prej se Slovenija ne bo izvila iz te jugokomunajzerske okupacije.Po čistki bomo stoprocentno zopet med prvimi v regiji, tako po demokraciji kot standardu.

  • karlina

   Samo podpišem+++++++++++ 10

 • RATATA

  Zakaj mu delate krivico? V Beli krajini je tudi bil.

  • pajot

   Če bi telovadil,ne pa zapravljal čas po pravnih predavalnicah,bi videl cel svet.

   • RATATA

    Bolj kot telovadbi se je posvetil el. so(cia)listični guitari.

  • karlina

   ha ha ha ah ah ha ha ha ha

 • pajot

  Tud v severno Korejo ga nočejo povabit? ccccc….

  • karlina

   No, saj S. Korejo imamo ze v Sloveniji, skoraj.

 • Viktorh

  Res smo lahko ponosni nanj.

  • karlina

   Ja, res, viktorh, samo zato, ker je naredil v dveh letih škode za naprej in nazaj, pa še zapufal nas je za več milijard.

 • VERZIFIKATOR

  KNEZ NEMANJA IN MIROJE

  (guslarska iz Saraorcev, Srbija)

  Zgodba guslarska je, tam z Balkana,
  je nihče več ne pripoveduje,
  zgolj zapis pozabljen najden tu je,
  v mestu, ki se pravi mu Ljubljana.

  Nemanja, knez srbske kneževine,
  majhne, na Balkanu prav neznatne,
  v srednjem veku novce je potratne
  metal stran za dobro vladavine.

  Da oblast si utrdi labilno,
  sem in tja si koga je povabil,
  za promocijo ga uporabil,
  takega, ki je ravnal servilno.

  Spomni se nekoč nekdo dvorjanov,
  da pozabljen kakor mokra ptica,
  ves šibak in bledega prav lica
  neki eksistira knez Slovanov.

  Knez Slovanov drugega obreda,
  Miloje ta fant se imenuje,
  obiskal bi rad dežele tuje,
  a nihče ne vabi ga, soseda.

  Ga ne vabi, večnega fantiča,
  pa zato posebnih ni razlogov,
  se iz obveščenih sliši krogov,
  da nikjer ne marajo slabiča.

  Sila ga postavila je tuja,
  je vazalen, torej nenevaren,
  po pojavi je povsem bizaren,
  pri dejanjih vselej vse zamuja.

  Miloje iz majhne kneževine,
  rad postal ugleden bi vladar,
  toda kaj ko zanj nikomur mar
  ni bilo, to vir bil bolečine.

  Milostno obisk mu naklonili
  knezi so balkanski kakšni trije,
  iz Evrope pa, kjer sonce sije,
  Miloja sploh niso povabili.

  Nemanja iz srbske kneževine,
  ki imel podobne je težave,
  končno ga iz čiste je zabave
  k sebi klical: »Daj, no, pridi sine.«

  »Vem, da prav poslušen si fantíč,«
  naj zato po bratsko te objamem,
  kot zaščitenca za tri dni vzamem,
  imenujem: »Miro Nemanič.«

 • tzt

  Pa kdo bo povabil tega kljuseta? Kaj mislite, da o njem poročajo veleposlaniki? Da je ena navadna NULA. To njegovo bebavo nakladanje o “vrhunskih uspehih” te vlade ne gre neopaženo mimo. Predstavniki tujih držav so ga že zdavnaj ocenili kot tepca. In zakaj bi tepca vabili domov? Ga ne.

  • ogledalo

   Krasen opis “vladarja”, ki nam je omogočil današnje blagostanje. Iz leta 2004…..

  • karlina

   Zopet nas je zadolzil za več milijard, to je pa res super dobro, kajne Cmerko. No, če se predsednik parlamenta v drzavi, kjer zivi v revščini ze najmanj pol milijona Slovencev, zavzema samo zato, da bi bil 2. 1. zopet praznik, kot v Srbiji, potem o njem res ne moreš reči drugega, da je butelj, govori o gospodarski rasti, po drugi strani pa gospodarstvo zatirajo in govorijo, da je JU GONILO RAZVOJA V DRZAVI, dokler bo tako, bomo samo še šli lepo v maloro. Vsi kazalniki svetovni in evropski pa nam kazejo samo to, da smo v vsem na zadnjem mestu.Edino po številu samomorov v svetovnem vrhu, verjetno zato, ker nam je tako lepo, kajne, gospod predsednik, fuj, slabo mi je, če vas samo gledam, kaj šele poslušam.

 • Borut Stari

  Prav vseeno mi je kje je bil ali ni bil. Njegov problem,Osebno bi bil zadovoljen če bi šel tam kjer je bil pred 53 leti.

  • pajot

   Ha,ha,ha…post leta!

  • RATATA

   Ja u rikverc, pa dab se zataknu u materničnem vratu.

 • Silka

  Pa še ti, so ga povabili samo zato, ker so cenili njegovega očeta. Res cenjen in spoštovan “novi obraz”. Mogoče pa ga bo Brglez kdaj vzel s seboj, ko bo odkril kak novi bankomat.

 • althar

  V dobro obveščenih krogih sem izvedel, da bosta modela na sliki v kratkem dobila tudi uradno vabilo iz Cirque du Soleil.

  • rubec

   Haha, verjetno je tudi zadnji konj ki je pri njih še nastopal crknu. Od smeha ofkors.

   • althar

    Menda je moral gledat Cerarjevo tiskovno konferenco.

 • Osti jarej

  …dejte no,mir…on je enako sranje v drugačnem pakiranju

  • tohuvabohu

   V drugačnem agregatnem stanju.

   • karpelec

    Glede na agregatno stanje v katerem nastopa, mu njegov frizer Mič, spreminja tudi frizuro.

 • Osti jarej

  boli politiko kurac za narod…..oni klovn kahel,ki vedhi in oblači v vsaki vladi,bi hekel:boli me džoko

  • karlina

   TOČNO

 • MEFISTO

  Če si preveč moralen, etičen in čist, si najbolj sumljiv.

  • Osti jarej

   ……zato pri nas ,sumljivih v politiki,NI

 • karpelec

  Kako ste kruti s temi povabili. Ne razmišljate pa , kako je gostitelju težko sestavit dobrodošlico; s kupico rujnega ne gre , ker ga ne pije. Skledo solate pa jim je nerodno postavit na mizo, čeprav je lahko raznolika. V ponudbi jim ostane le pašnik, kako pa mu ga naj ponudijo?

  • tohuvabohu

   Recimo pašnik z govejimi ali konjskimi figami.

   • karpelec

    Je že malo rizično, kaj če je v kaki figi kakšna glista?

    • tohuvabohu

     A je tudi vegetarijanec?

     • karpelec

      Seveda! Kaj pa misliš, da sem izbrala tak komentar.

 • Olga

  S Kučanom ne znata angleško!

  • ogledalo

   “Tibet is probably not in the European continent.”-đej đej….https://www.youtube.com/watch?v=wlDkks4JhWU…. ha ha ha ha -“grasupeljska engleščina”¨!

   • Olga

    Sklepam, da ste vi native speaker!

    • ogledalo

     Ko bom moral zastopati državo kot govornik in predsednik vlade, bom govoril v materinem jeziku! Glede na to, da sem kar nekaj časa preživel na zahodu, je moje znanje angleškega jezika brezhibno, v primerjavi z znanjem zgoraj omenjenega osebka!

  • Steiermark

   Znajo pa dobro srbsko, saj je vendar to njihov “materin jezik”!

 • ogledalo

  Čudno, kaj se dogaja s slovenskimi politiki?! Cmerarja ne vabijo, ćelavega “predavatelja in interpelatorja” tudi ne . Slednji celo plačuje, da se lahko pohvali, da je bil v bližini pomembnežev! No, nekje daleč pod odrom! Ni imel dovolj denarja za fotografiranje? Morda bi oba poskusila v Azerbajdžanu!? Tam imamo dobre zveze!

  • Steiermark

   saj tam ste , v Azerbejdžanu, ste se potikali in bratili s svojim “šupkom”, ki so ga zamenjali za potepuha……. Vaša rdeča bebasta jugobalkanska karizma, katero ima tudi ta , sluzavec”

  • tohuvabohu

   No, in zakaj je Brajduškova za svoj edini obisk tujine izbrala Františka v Vatikanu? Doma pa ne zamudi nobene priložnosti pljuniti po Cerkvi. Pika Nogavička je res biser svetovne diplomacije, bolj natančno rečeno hinavščine. Btw, pri papežu se je obnašala, kot da je v hlevu.

   • fmg9

    Kljub vsemu pa jo je bil Bergoglio zelo vesel sprejel, saj je tudi njegov pontifikat iz Cerkve naredil hlev. (Pa ne tisti iz Betlehema.) ;)

    • karlina

     No, lani mi je nek star komunist rekel samo-človek, kot je Cerar, ne bi smel biti nikoli predsednik in tudi ni politik z drzo in to samo zato, ker se ima kar naenkrat za vernega, ko pa vsi še predobro vemo, da je odraščal in bil vzgojen čisto nasprotno-v komunističnem duhu. Ze po tem se vidi, da je človek brez hrbtenice, oz. brez morale in etike, škoda besed.

   • karlina

    Ona itak dokazuje, kako je kulturna in kaj je kulturno obnašanje, škoda besed, če samo pomislim, kakšne je zganjala v EU parlamentu s svojo angleščino, mi gre na bruhanje.

  • francelj3

   Mogoče bi ogledalo poskusilo na kakšnem tečaju slovenščine? Čeprav nisem prepričan, da bi se ga sploh kaj prijelo…

 • tohuvabohu

  Prvi slovenski etik je najboljši diuretik.

  • karpelec

   …za tiste, ki nimajo s prostato težave.

   • tohuvabohu

    Ko zagledam tega trola,
    rabim dozo lekadola.

    • karpelec

     Zvišano ali znižano ali ravno pravšnjo?

     • tohuvabohu

      Ne, oprosti. Saj drugače nisem neroden, ampak ne vem, kaj mi je danes.

     • karpelec

      Saj si lahko tudi neroden, da le v srcu dobro misliš.

    • karlina

     A samo lekadol, jaz še kaj več.

 • xtc

  Najprej kdo bi želel z takim bedakom sploh opravka;kako je prišel do doktorata je povsem vmesno vprašanje:
  Že na daleč se vidi ;da je nesposoben za vse razen filanja žepov na račun drugih:
  Ko sem včeraj preletel izjave njegovih bivših o njem ;je iz njih vidno oz: kar bode v oči da lažejo na debelo(zakaj se ve)
  Ko gledate njegove nastope pa vidite človeka brez karizme;jaza ali osebnosti;kaj šele svoje miselnosti;je kot papagaj;ki govori kar mu napišejo v ozadju in kdo od resnih državnikov in politikov bi želel imeti opravka z karikaturo od pravne in politične obrti:

 • Steiermark

  Rdeče zdruzasti balkanci, tako po kulturi kot morali, se lahk družijo in obiskujejo le s sebi enakimi, zato se lahko druži edino z balkanci in mogoče še s kakšnim putinom ali beloruskim diktatorjem….. Zdruz je zdruz in povzroča bruhanje, samo na dotik, kajšele ob “zaužitju”…..

  • Jovo Jamnica

   Ja, Gretica. Všeč so ti besede, ki zvenijo bizarno. To ni nič hudega, saj ne veš, da je beseda “zdruz” ali “zdriz”, nemški fremptni ausdruk al pa kuhltajč, keri pride vun ot švapskiga glagola “drücken”. No, zdaj pa se ti nebo več tak dopadlo, ker Štajerci rečemo pire krompiri tut zdručkan krompir. Pire ma pa marsikeri rat in še nisn slišo, da bi kera kuharca kozlala polek, ko je kuhan krompir fkup zdručkala…

   • učko

    Neslani Jovo, lahko bi tut kak recept napisal, hahaha

    • Jovo Jamnica

     Če bi bil slan, bi me krave lizale…

     • karpelec

      …tako pa ga ližejo ljubice kot liziko.

 • Shalalabayzer

  To bi lahko tretirali kot Slo(w)Exit…gremo mi po naše in podobne variante

 • totex39

  Cerar že na videz deluje kot mlečneš in tak vodi našo državo, čeprav on misli, da je moralno etično sposobna osebnost, kar pa je daleč od tega.

 • južnificirana_si

  sestanek z Cerarjem je zguba časa. to je že jasno vsem. razen če si sindikalist javnega sektorja in hočeš bonbonček

 • Anton Tič

  Čujte, srbi gor srbi dol…fse je že pripravljeno za dolgoletno vladavino levice…Glejte, naš Borut Pahor je zelo inteligenten. Postavo se je na sredino (zamrznil “partijsko knjižico”) in pobira glasove z leve in desne! Je daleč najbolj popularen politik (vedno na prvem mestu) in bo spet pometel z konkurenco na precedniških volitvah…prafzapraf konkurence sploh ne bo imel… Ko več ne bo mogel kandidirat za precednika bo se vrnil nazaj v stranko (nekdanjo Zvezo komunistof…tudi jas sn bil član partije zaradi mojega poklica učitelja) ali pa bo ustanovil svojo…in spet bo haral po Sloveniji. To, da je lep in karizmatičen (tako pravijo Američani) mu je samo v plus… Tudi mene lepota in karizmatičnost maže vun pri Haložankah…samo Julika tega ne ve…Vaš prijatelj, Foglof Tunek!!!

 • Anton Tič

  Čujte, naš Miro Cerar je reko: “Spominjamo se veličastne razglasitve izidov plebiscita 26. 12. 1990, ko smo pokazali največjo enotnost v zgodovini.”… Predsednik Pahor pa je ob tej priložnosti priredil dan odprtih vrat… Ste vidli desnosučni, tak se to dela… ne pa, da si hočete sami deliti usluge… Dr. Jože Pučnik se v grobu obrača..sram ga je !!!

  • tohuvabohu

   Tudi mene je sram, da imamo v Sloveniji take totengrobarje, kot si ti.

  • učko

   E ti svinja, komunistično-fašistična!! Ta rdeči fašisti ste najbolj nagravžni fašisti !!!!!!!!!

  • karlina

   Pred 25. leti je Cmerko bil skoraj v zibelki in ne more govoriti, kaj je bilo in kaj se je dogajalo, vprašanje sploh, če je bil v Sloveniji, kajti vemo, da so se petičnezi in tisti, ki so bili proti osamosvojitvi, za kar nekaj časa umaknili in skrivali v tujini.

 • učko

  Cmirko ni nič kriv. Banda so tisti, ki so ga nastavili na oblast, ki so mu, tako kot Šoltesu tik pred volitvami ustanovili stranko in je z njo zmagal na volitvah, kar pa je “velika sramota za desno opozicijo”. Kako si upajo dovoliti, da jih en gušter premaga, pri tem pa vsi vemo, da so ga nastavili skompromitirani lopovi iz neo-komunistično-balkanistične bande !!!!!!!!

  • stajerc5

   Slinasti ni guster, on je samo murgludbovska lutka!
   Kot gusterji(zelenci) se pa obnasajo volilci, ki ze prav fanaticno cakajo na volitve, da si ga bodo lahko spet zagnali v rit!

  • karlina

   O, pa še kako zelo, zelo je kriv, kriv je samo zato, ker nima svoje hrbtenice in seveda jajc.

 • Boco

  Ta vlada in ostale leve po 2008 nas rapidno vlecejo nazaj na Balkan. Z nemocno in skregano desnici jim to prav lepo uspeva. Biti slovenec v Sloveniji je postalo ze prav nevarno. Zavzemanje za slovenske vrednote pa je delozno najvecjih kritik in oznak kot fasist, nacionalist, nacist, kmet … Kot smo to naredilo s plebiscitom bo treba spet pokazati tem neokomunajzerjem in jugovicem, da je tu Slovenija. Za zacetek bo potrebno strnit vrste na volitvah in poslat na smetisce zgodovine Mirkota in njegovo bando.

  • francelj3

   Kakšnega cmerarja neki. Kurčana!!!!!!!!!!

   • karlina

    Tudi res, kajti , dokler bo ta pokvarjeni murgeljsi palček migal, bo delal Sloveniji samo škodo, zal pa ima za sabo ze ogromno njemu podobnih.

    • domovina mili dom

     Preveč. Zdaj bodo še direktorja TV Slo zamenjali. Baje ga Zblojeni Lunatiki predlagajo. To naj bi bil Grilc bivši min. iz Negativne Slovenije. Vse bodo zasedli, potem gredo na volitve.
     Na nek način bi bilo potrebno sesuti ta javni kučanov kupleraj, da ne bi bilo linča proti desnici.

  • karlina

   Podpišem, ampak veš kaj, jaz se nobenega ne bojim in si upam in to tudi vedno povem, da sem DOMOLJUBNA IN VERNA SLOVENKA, no zaradi tega sem tudi verjetno izgubila sluzbo, ampak tega ne bom nikoli, res nikoli zatajila.

 • montyamp

  Murglofašiste na kandelabre , pa ne žarnice menjavat .

 • montyamp

  To bo zaradi vzgoje v svinjarijah ki niso kaznive .
  Mati tega Mirkota je bila najbolj dvolična ženska , je rekla VERA MEJAK : : :
  https://www.youtube.com/watch?v=HCCyue_G4F8&t=36m7s

  • karlina

   Vsaka svinjarija še ni kaznivo dejanje, je dejala Cmerkotova mamica in tega se on zelo drzi, vidimo čisto vsak dan.

   • domovina mili dom

    Pa to bi še držalo vodo, če bi veljalo za vse. Ne samo za njihove.

 • montyamp

  Dekla žveplenega halbmadžara , je vzgojila pravega cepca .

 • ferdo

  Kako, da ne ? Pis ljubav bok

  • karlina

   S tem je pokazal vse, bedak , da ni večjega, da je nasedel nategu.

 • Osti jarej

  ..klinc ne jamra,drugega pa tudi ne dela….aja,kadar ni politik kasira trojne potne stroške in dvojno predavanje….vse na enem mestu

 • željudin

  slovenija je edina evropska država ki zapre politika teden pred volitvami…

  samo človek brez časti pa se lahko počuti zmagovalca na takih volitvah…

  o cerarju samem pa največ povedo njegove ženske, ki pospešeno zapuščajo to prazno očetovo ime brez vsebine…

  • Anton Tič

   Čuj ti koala, če je politik krif in koruptiven mora v zapor…kapish???… Pa kdo na svetu je vido, da zapornik hodi v parlament, direktno iz zaporniške celice… Samo v Slovenijastanu… “hvala ti” ustavno sodišče!!!

   • totex39

    To nimaš prav, človek je bil politično obsojen za nekaj, kar ni bil nikoli kriv, ampak so mu vse skupaj podtaknili. Drugače bi bil že dve leti predsednik vlade.

   • domovina mili dom

    Povej mi zakaj še ni kučan obtožen?

    • Anton Tič

     Zato ker ni nič krif. Je on kradel in preprodajal orožje? Je on prejemal podkupnino za Patrio? Je on hodil naokrog z 200 tisoč ojri gotovine neznanega izvora? Samo fprašam.

     • domovina mili dom

      Ti kar sprašuj, boš veliko zvedel. Orožje sta preprodajala kučan in drnovšek. Patrija ni podkupovala, sodišče na Finskem je to dokazalo.
      200 tisoč € je pa denar, ki si ga je izmisli klemenčič. Samo povem.
      To je vse bilo z odločbami sodišč dokazano, samo kučanovi mediji to niso objavili.
      Slučajno veš, ni bilo na nobeni kučanovi tv, da je sodišče razsodilo, da je tožilka hrastarjeva, ponaredila dokaze za Patrijo. Zato je odstopila takrat, ker je vedela kaj se bo zgodilo. Primer so potem dali onemu gumpecu, da ga je vlekel do volitev.

     • karlina

      Domovina, škoda besed za takšne trotle.

     • domovina mili dom

      Troti so vsaj koristni za eno stvar. Trotov konec pa bi bil lahko vzorec, kako odstraniti odvečno navlako iz države.

     • domovina mili dom
     • orsa

      Ti rdečkar boš že enkrat tiho s takimi izjavami, za katere nimaš niti enega dokaza, če ga imaš, pa ga povej in dokaži. Sodišča pri nas in drugje do zdaj niso dokazala niti enega in po vsem tem se jasno vidi, kako je bilo vse to do sedaj prirejanje laži vaših levih in blatenje domoljuba, ki je največ naredil za samostojno slovenijo, medtem ,ko jo je vaš rdeči lider izdal.

     • karlina

      MOJ VELIK PODPIS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

     • domovina mili dom

      Misli, da je za šankom in flanca z OF trači, ki jih sproža murglčan&udba. Pa se je krepko za=bal, ker ne padamo na finte, da bi potem naprej širili murgelske idiotizme.
      Misliš, da bo ta OF kurirček naprej širil novico, da ima kučan v mehiški banki 200 mio dolarjev. Pozabimo.

     • garfi

      ja, ja, ja, ja

     • karlina

      Ne ni hodil, ampak je nalozil milijone v Švico, če tega slučajno ne veš, sploh pa je izdajalec slovenskega naroda, ker ni dovolil , oz. njegova opcija ni bila nikoli osamosvojitev Slovenije, veš

   • željudin

    jj je oproščen vseh obtožb in bi te lahko tožil za tole tvoje kokodakanje.

    • karpelec

     On le kikirika.

     • željudin

      na kupu gnoja

    • ogledalo

     In kdaj je bil oproščen? Pred katerim sodiščem?

     • željudin

      preberi si odločbo ustavnega sodišča. tam piše v obrazložitvi, da je treba sodit po zakonu in da je treba krivdo dokazat.

      za prvošolčke, kamor spadaš tudi ti :

      jj je bil obsojen in zaprt brez dokazov in protizakonito, kar je ves čas trdil tudi krivic, pa čeferin, pa še kdo…

      ti še kaj ni jasno ?

   • karlina

    bedak, kakor se spoznaš, tako pa tudi govoriš, mimogrede, Janša ni bil niti koruptiven, še najmanj pa kriv, halooooo

  • domovina mili dom

   Popravek. “slovenija je edina evropska država ki zapre domoljuba, osvoboditelja države, teden pred volitvami…

   • karlina

    TOČNO

 • Vrhovni sodnik

  Pohvalno vsaj denarja ni zapravil za mlatenje prazne slame, kwa pa obiski pri don murgelonu ne štejejo al kwa.

 • Anton Tič

  Čujte, najlepši dan samostojnosti je, ko teh “osamosvojiteljef” ni zraven… Samo hvalijo se in si hočejo postavit lasten spomenik… Levica to lepše izpelje.

  • Vrhovni sodnik

   Fogel onemogel, ne bluzi.

  • garfi

   Anton Bedak

 • Anton Tič

  Čujte, kjer prižgeš luč tam vešče plešejo. Podobno kot… tam kjer prižgeš kamero tam naši politiki plešejo…tudi tisti ki volitve izgubijo…kolo…v krogu…z kislim nasmeškom…pa to…

 • Johan

  Gliha skup štriha !

 • MEFISTO

  “Našega moralneža očitno nihče ne mara – na državniški obisk so ga v dveh letih povabili le Srbi”

  Kdo ve!?

  Morebiti je pa naš nemoralnež tako izbirčen, da je zanj dobra samo kakšna balkanska Srbija.

  • Novakec1

   Pa še to mu je Zoki zrihtu

 • domovina mili dom

  Svet je spoznal, kdo si zasluži pozornost. Upam, da bo svet tudi pomagal v anonimnost slovenskim lumpenproletarskim intelektualcem v vsem mavričnem spektru rdečih odtenkov.

 • xtc

  Kot starš bi se hudo žrl in sekiral;kje hudiča pri vzgoji sem naredil kks;d sem naredil otroka idiota;da ti domov privleče takega partnerja kot je tale nesposobnež:

 • MEFISTO

  Anton Tič, nov nick, stare fore.

  • tohuvabohu

   Človek ima probleme, a ne vidiš. Totengrobarjev več ne rabijo, odkar imajo stroje.

   • MEFISTO

    On že ne bi kopal jam.

    Še ne dolgo tega je grozil, da je Huda jama spet prazna.

 • francelj3

  Na sliki: bebčka. Ja kdo ju bo pa vabil k sebi na obisk?!

 • Olga

  Spet se je iskazala Hanzi TV, ki dela reklamo “moralnežu”! On se hvali, da je povezovalen, povezuje levo in desno…!? Ni pa povedal kaj?! Levi in desni žep?!!

 • Trumpp

  Ko će koga, ako neće svoj svoga. Komunistička Yugoslavija, pardoniram se, komunistička velikasrbija deee od Murgalja do Tokija. Rest in pis, ljubaf, bok.

 • MEFISTO

  Pravijo, da je Cerar še v Srbijo šel le kot odposlanec Zorana Jankovića.

 • komar marko

  vprašanje za milijon. Cmerkota so nastavili strici, da se ne bo nič premaknilo in bodo lahko v skladu z marksistično doktrino vzeli kolikor potrebujejo. Iz Bruslja se vrača neka ČRNA PTIČKA.Na Kotnikovi je bila ob spremstvu oborožene privatne milice pod taktirko Palčka Smuka druga možna kandidatka. Torej kandidati so samo še VOLElce morajo dobiti, teh pa imajo nekako 10% pri stranki z najdaljšo tradicijo. No ja bivši Lopovski Dečki Slovenije pa se selijo po ukazu od enega do drugega. Torej ne vidim težav in so PRIPRAVLJENI NA VOLITVE, KI bodo po moji oceni v jeseni 2017.Samo še afero za JJ morajo plasirati in USPEH je spet zagotovljen.

 • komar marko

  Pravkar sem srečal JULIKO. baje je TUNEK danes že drugič zaspal za sodom.

  • montyamp

   Tunek vžge samo na turbo šmarnico .
   Baje da ga rukne haloškega ovaduha v UDBO-murglo-nebesa .

  • montyamp

   Tunek vžge samo na turbo šmarnico .
   Baje da ga rukne haloškega ovaduha v UDBO-murglo-nebesa .

 • garfi

  cmerko ima visoke potrebe
  menda nateguje že četrto butalko in celotno Slovenijo
  ravnokar orgličar na radiju ognjišče

 • Antonius

  Zakaj pa samo ‘cerar? Saj predsednika države Pahorja tudi noben iz evropskih prestolnic ne šmirgla.
  Bližnji vzhod je edina politična destinacija, kjer so pripravljeni potrpeti v družbi s tema dvema politikantskima bleferjema.
  Celo v njima bratski Rusiji verjetno ne bi prišla dlje, kot do kakšnega namestnika v Putinovi vladi.
  Putin namreč ni prišel v Slovenijo zaradi Pahorja, ‘cerarja ali ruske kapelice, prišel je zato, da se je na tleh združene Evrope ponorčeval iz evropskih politikov in njihovimi gospodarskimi sankcijami zoper Rusijo.
  Da bi lahko stehtali politično težo Pahorja, ‘cerarja in Erjavca, bi morali na tehtnico dodati vsaj še tono gospodinjskih odpadkov, da bi bilo kaj stehtati.
  Breztežni Pahor bo pa prihodnje leto tehtal pamet volivcev na volitvah.

 • karlina

  Pa menda se ni kdo temu čudil, jaz niti slučajno, kdo pa sploh mara tega loleka-boleka, nihče. Verjemite, da vsi v EU in v svetu še predobro vedo, kaj se dogaja v Sloveniji, še več, kot mi sami verjetno.

 • Anton Tič

  Čujte desnosučni, vi se kar tolažite…prazniki so vam malo zameglili um, haa? Težka hrana in alkohol? Saj bote po praznikih morda spregledali, da je pravi odrešenik Cerar, Židan in Luka Mesec…ne pa Jezus Kristus. Aja, in rdeča zvezda!!!…Juhuhu…zaj pa grem fklet na dva deci…pol pa na Juliko…se ji bojo nebesa odprla… Foglof Tunek vas ma rad !!!

  • orsa

   Praviš, da greš v klet, se vidi, da je tebi alkohol zameglil um in to po celih možganih, zato ne moreš realno razmišljati. Kaj so Cerar, Židan, Luka itd. naredili, da so za tebe odrešeniki. Vsi naši levičarji so vladali tako, da so nas čim bolj zadolžili, to je dokazano, temu ne moreš oporekati.

   • garfi

    in okradli v milijardah

   • Anton Tič

    Čujte, zakaj ste fsi tako nasilno nastrojeni? Res je, da so fse vojne po svetu pofzročili pretežno desno sučni usmerjeni voluharji…ampak smo leta 2016, kmalu 2017… Dajte skulirajte se!!! Foglof Tunek vas ma rad !!!

    • garfi

     vrnite ukradeno namesto ljubezni

    • orsa

     Ta tvoja ljubezen je bolna.

  • garfi

   še bolje da spokaš kufre
   in svojo murgelsko propagando si vtakni v rit

  • antimur

   Nisi vreden pljunka, ne pa da bi pošten človek s teboj razspravljal.

  • KIKI

   Tale haloška šmarnica poneumlja tvoj um do same norosti! A jo dovažaš tudi levakom
   v skupščino? Vidiš, zato pa tudi Cerarju ne stoji več …in maha okoli samo z gofljo, polno
   praznih floskul! Posodi mu priimek ( Tić), da bo bolj “muško”. Ata ga je že v jajcih celega pomečkal, ko je skakal čez tisto kozo (ups pardon! konja)

   • Steiermark

    Kiki, izgleda, potemtakem, da so vsi levaki, “po rodu iz Haloz”, kjer so matere že majhnim (zato, da so bili pridni in so one lahko delale) dajale šmarnico za pit! In sedaj imamo degenerirance na oblasti!

    • cosmosjasnovidec

     Pa tudi parijo in razmnožujejo se v družini med sabo tako kot cigani.
     Oče naredi otroka hčeri,sin materi in hčeri nazadnje še pa oče napolni tazadnjico sinu sin pa njemu.

  • cosmosjasnovidec

   A to spet misliš na sosedovo “JULIKO” ubogo kozo kot sem slišal,da jo natepavaš v rit?
   Dobro,da si me spomnil,da obvestim društvo za zaščito živali.
   Sram te je lahko pohabljenec komunajzerski.Ali ne moreš raje iti k tvojemu tovarišu Cmerarju?
   Vem,da ti je daljša pot ampak kot se govori tovariš Cmera vsakemu vrne potne stroške v kolikor ga dobro obdela.Hehehe

 • Ogard Novkar

  Če se ne motim je bil tudi v Vatikanu.

 • Anton Tič

  Kdo je že preprečil prihod TROJKE?… Naj vam dam en namig…nihče z desne!!!

  • komar marko

   Na račun novih pufov 6% obrestno mero ki jo bomo plačali mi in še tebe da lahko guncaš afne. in poneumlaš najmlajše!

   • cosmosjasnovidec

    Zraven jih pa še pedofil posiljuje,ko se nažere tiste njegove šmarnice.

  • Steiermark

   Pa si res tepec! Prihod trojke so preprečile rdeče podgane, ker so se zavedale, da je to njihov konec, ko nebo mogle več ropati in do bodo odšle na smetišče zločinske zgodovine. V izogib temu pa so nas zapufale tako, da niti naši potomci nebodo uspeli odplačati njihovega ropa stoletja, in “nadmudrili” so vse, tudi tiste v EU-ju, ker so tako uspele ponovno izropati naše banke, jih “dokapitalizirati” in ponovno izropati itd……..v nedogled! Zato pa večina ljudi, pri nas, životari in otroci so vedno bolj lačni – rdeča golazen pa jih krade ljubečim staršem – starim staršem, ter jih daje neznano komu, morda tudi pedofilom! Tić, to je vaša marxistična “kultura” – dokončno uničenje človeka, odvzem človekovega dostojanstva in popolno zasužnjenje Ljudi, ki bodo služili le za zadovoljevanje potreb in želja necivilizirane opankarsko komunistične drhali!

 • garfi

  kurćan, don murgleone…..

 • tohuvabohu

  Pa kdo je temu norcu cmerastemu dal pilotsko palico v roke?

  • garfi

   kurćan

   • tohuvabohu

    Saj sem vedel.

   • Anton Tič

    Vas boli…da je levica rešila Slovenijo?

    • komar marko

     ha, ha, ha. Če vas ne bi bilo bi bili DRUGA ŠVICA. Kjer se pojavite povsod katastrofa. Živite v skladu z doktrino marksa vzam kolikor rabiš! Zato so pa banke prazne in FIRME prodane ali pa izropane. Samo ENO firmo navedi, ki ste jo zagnali rdečuhi. Samo eno!

    • tohuvabohu

     Levica je rešila samo sebe. S potapljanjem drugih.

    • garfi

     levakarji ste kot vedno rešili svoje riti
     in ustvarili zlovenijo
     kjer lomastite trava ne raste

     • cosmosjasnovidec

      Pozabil si še na žrtve katere so pobili po vojnem času,da ne bi izdale kdo v resnici je bila ta komunajzerska gnila drhal.

    • cosmosjasnovidec

     A ti je take blesarije pripovedoval tvoj stari zraven takrat ko te je spolno zlorabljal že v otroštvu?
     Potem bo pa že držalo,da so levaški komunajzerji vsi istospolno usmerjeni kar ni čudež,ko sledijo svojim komunajzerskim poglavarjem od tovariša Kurčana,Cmere,slinastega kehlavega Erjavca,Pahorja skratka pri levakih ni enega normalnega.

   • cosmosjasnovidec

    Hahaha.
    Dobro si je za tovariša Kurčana oziroma Kučana zapomniti to ime.

 • macon

  Je pa šel v ZDA po firmah, ker ga ni hotel sprejeti niti šesti pomožni sekretar od leve na zunanjem ministrstvu ZDA.

  Brez skrbi, da tujci vedo s kako vlado imajo opravka, njihove tajne službe in diplomatsko osebje nadrejenim poročajo tako kot je in ne tako kot pajac Kalimiro laže prebivalcem Slovenije.

 • Anton Tič

  Čujte, glih zaj je Darja Zgonc povedala, da nam gre mnogo bolje… Potrošnja folka se je povečala…leta 2017 se nam obetajo nova delovna mesta!!!… Hvala ti Cerar & co…radi vas imamo… Samo tako naprej…Na tak način še boste dolgo vladali, in praf je tako!!!…Juhuhu, na to se pije!!!

  • orsa

   Kako nam gre mnogo boljše, ko pa mladi odhajajo, večina upokojence živi s pokojnino pod 500 evrov ( razen tvojih priviligirancih s Kučanom in Stanovnikom na čelu, delavci z zajamčeno plačo ali pa je ne dobijo po več mesecev in to je za tebe blaginja. Ti si umsko prizadeti.

   • Anton Tič

    A resnica boli?

    • garfi

     vaši rdečuhi obljubijo povišanje pokojnin v višini pol kilograma
     banan in jugobutalcem žarijo oči od sreče

   • Steiermark

    Šmarnica pač naredi svoje…..

    • RATATA

     Na bliz bi bil tih ko piUSA.

  • totex39

   Ta pravo TV skropucalo poslušaš in gledaš ko hujskajo ljudi z samimi lažmi.

  • garfi

   ko bo povedala resnico bo pa Janša krif
   darja zgonc bo šla pa v “politiko”

  • garfi

   povej kje je 34 milijard

  • garfi

   kdo je dong

   • cosmosjasnovidec

    Don g je enako teslo kot tale ftič kateri ima na zahojeni kokodakarski 24 kurji nick foglof tunek.

    • garfi

     resnica je pa socialne kuhinje in karitas in….
     kaj hočejo povedati takšni tepci

     • stajerc5

      Sem slisal, da tudi smarnice nima vec, ker je bil meterzwanzig z svojo cajkuhalko na obisku…

    • stajerc5

     Po svoje prav uzivam kako krademo pipikam(sej se kure niso vec!) klike! Murglim se jajca, kurja- saj drugih nimajo, ze tresejo in posiljajo svoje hostarske bandite malo iz hoste na teren!

  • garfi

   hvala ker ste nam zrihtali švic

  • cosmosjasnovidec

   Tole Darjo si ti in tvoji komunajzerji lahko zataknete v riti potem pa greste k vašemu kolegu istospolnemu buzerantu tovarišu Cmerarju,da vas zbuzerira pa vam bo morda še celo dal za kako pijačo.

  • radames

   Infantilno!

 • stajerc5

  Mogoce bo se kdo prebral tole zadevo(malo je pozno), mene je skoraj kap!!!
  Nova, kako vam taksna- zame najvecja svinjarija za konec leta uide???
  SRBI so ustanovili svojo politicno stranko!!! V SLOVENIJI!!!
  Slovenija je v začetku decembra dobila novo politično stranko, Socialno stranko Srbov Slovenije (SSSS). Predsednik Saša Gajić pravi, da bodo nagovarjali pripadnike srbske manjšine, ki jih je po njegovi oceni v Sloveniji okrog 200 tisoč.

  http://siol.net/forum/thread/nova-politiana-stranka-bi-zdrua34evala-srbe-v-sloveniji-7383

  • cosmosjasnovidec

   Tole je bilo kolikor se spomnim že davno objavljeno tukaj.

  • garfi

   teško nama

   • stajerc5

    Skoda, da sem se naucil racunati.
    200 000 cetnikov
    600 000 srecnih penzijonistov
    250 000 se bolj srecnih v JS in JU
    koliko je pa se drugih balkanskih ubrisanih turistov pa sam Bog ve…
    Potem se pa naj gremo volitve, JJM!!!

    • garfi

     že 25% verjetno balkanskih petokolonašev
     lahko, da Slovenije ne bo nikoli več

 • radames

  Pučakte mal! Ko bo imel še teden dni do izteka mandata, bo dobil na desetine povabil za obisk. Prvi ga bo povabil Trump.

  • stajerc5

   Tocno, baje ima cela nasa delegacija rezervirano prvo vrsto v Area 51 pri poiskusu nove A-bombe!

 • garfi

  desni je klovn, levi pa cirkusant

 • cosmosjasnovidec

  Kdo bo pa kje maral take levake za katere vsi vedo kaki so in se jih izogibajo saj se bojijo da kateri ne bi dobil penisa v tazadnjico.
  Levaki se parijo in razmnožujejo v družini kar med sabo,ko se nažerejo alkohola tako kot cigani,čefutarji in musliči.
  Oče naredi otroka hčeri,sin materi in hčeri nazadnje še pa oče napolni tazadnjico sinu sin pa njemu in je njihov tradicijski obred končan do naslednje ponovitve.Hehehe

  • RATATA

   Sem mal še sam premetal in maš čist prav.

  • rubec

   ********

 • Brutus

  Tudi Kurta Weldheima, ko je bil predsednik Avstrije – kot bivšjega nacista ni v 5-6 letih povabil nihče od vseh predsednikov na svetu! Morda bo tudi naš predsednik o tem ”še temeljito razmislil”….! Očitno pa v svetu , posebno še v EU že dolgo vedo kdo je naš predsednik in katero politično opcijo predstavlja….!

 • radames

  Kako Rupel imenuje tovariša drugorazrednega Türka, je prav humorno branje.
  Evo: https://www.portalplus.si/1940/proslava/

  • macon

   NGSOZNDT?

   Hahahaha. :)

 • MEFISTO

  Ne spotikajte se ob Mira Cerarja.

  Takega premierja še nismo imeli in upamo, upamo, da ga tudi nikoli več ne bomo imeli.

 • Jana Novak

  Le kam so potovali. Nakladali so, da bodo s falconom vozili bolnike, raziščite, kam so dejansko potovali. Najbrž samo na dopuste. http://www.rtvslo.si/slovenija/vlada-mira-cerarja-s-falconom-poletela-102-krat/411181

 • cosmosjasnovidec

  Replay
  Preveril sem nekaj informacij za levaškega cigana kateri se tukaj nahaja pod nickom “ANTON TIČ” na kokodakarski 24.kurji pa “FOGLOF TUNEK”.In sem objavil resnico o njem,da se ne bo več tako preseraval
  Dobil sem naslednje informacije:
  Haložan sicer sin ciganske družine priseljene v Haloze pred davnimi leti v leseno barako za socialno ogrožene.
  Pijanec prve klase kateri povzroča nemire po celih Halozah z njegovim dretjem po celi vasi v alkoholiziranem nenehnem stanju zaradi katerega je bil že cirka najmanj 25 krat mobiliziran na prisilna zdravljenja katera niso doprinesla k uspešnim rezultatom.
  Večkrat kaznovan zaradi spolnega nadlegovanja sosedove koze po imenu “Julika”.
  Prijavo je podalo “Varstvo za zaščito živali” na pobudo oškodovanega soseda kateri je večkrat bil denarno kaznovan z strani sodnika za prekrške,ker je z njim fizično obračunal vsako krat,ko ga je zalotil zraven.
  Da ne bom pisal še ogromno bom navedel le še:
  Poskus posilstva turista z Hrvaške,nadlegovanje mladih fantov kateri so ga večinoma prebutali zaradi istospolne usmerjenosti,kraje kokoši po celotni vasi ter pridelkov na njivah ITD.
  To sem navedel le nekaj malenkosti čakam še pa na dodatne informacije.

  • Ažurnost velja

  • tramal

   Pa saj so vsi komunisti taki kot si opisal tega antona tiča.

 • svg

  Če bi Slovenija sprejela enako število migrantov na prebivalca, kot Nemčija, bi jih imeli zdaj kakšnih 50-70.000. Imamo jih manj kot 1000. Ni slabo.

 • tramal

  Srbi so ga povabili na prijateljski pogovor o arhivih.Cmerar je nesel par miljonov prijateljem srbom da ti nebi odprli arhivov.Drugače ga še srbi nebi povabili.

 • samsara

  Pa še Srbi le zato, ker so imeli namen nadmudriti Slovenca, balkanofila.
  Imajo škarje in platno, zaradi vladavine udbokomunističnih predstavnikov sil kontinuitete v Sloveniji, katerih predniki in sodobniki so izdatno popisani v beograjskih arhivih.

 • Iza Demos

  Še to bi se manjkalo, da zapravlja denar na potovanjih.

 • Slovenec 33

  V okupirani državi okupatorji in izdajalci svojega naroda ne spoštujejo nobenih etičnih in moralnih norm in tudi v Sloveniji je tako.
  V svobodnih deželah ne vabijo okupatorjev in izdajalcev v svojo družbo. Zato ni nič čudnega, da ni povabila, ker bi tisti, ki bi povabil prevarante k sebi na obisk izgubil vso kredibilnost pri svojih volilcih.
  (Povej mi s kom se družiš pa ti povem kaj si).

 • plamen100

  po moje ni toliko v tem da ga nihce ne mara ampak je resnica nekje drugje, je popolnoma nepomemben ker je pac iz nepomembne drzavice povrhu vsega pa zastopa tako politiko, ki jo ne mara niti zahodna Evropa niti drzave visegradske skupnosti. In kdo bo potem taksnega “politika” vabil

 • francelj3

  Kar je huje, ko je videl, da ga nihče ne povabi k sebi, je gotovo on naskrivaj povabil kakšnih 10 državnikov in “državnikov”, od kosovarjev in albancev do burkine faso, pa se povabilu očitno ni nihče odzval, da se ne bi blamiral doma. Mi moramo pa tega bebca gledati vsak dan na TV. Mar si to zaslužimo?

  • ogledalo

   Res ne. Skrajni čas je, da se ivan umakne iz politike in javnega življenja. Albanski doktorat in azerbajdžanski prijatelji. Še Trump ga ni povohal!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!