Našega moralneža očitno nihče ne mara – na državniški obisk so ga v dveh letih povabili le Srbi

233
Miro Cerar in Karl Erjavec (foto: STA).

Odkar je dr. Miro Cerar predsednik Vlade Republike Slovenije, je bil poleg uradnih obiskov v institucijah, katerih članica je tudi Slovenija, zgolj na enem uradnem obisku v tujini, in sicer v Srbiji, doma pa je na uradnih obiskih gostil pet predsednikov tujih vlad, od tega so kar štirje predsedniki vlad z držav Balkana.

To, da naš predsednik vlade nerad potuje, bi bilo seveda popolnoma v redu, če ne bi bil predsednik vlade. Tako pa lahko po njegovih obiskih vidimo, koliko ga ceni svetovna politična javnost. Ne samo, da smo sami gostili zelo malo voditeljev, temveč je bil tudi Cerar v tujino povabljen le enkrat. Pa še to s strani srbskega kolega.

SDS zanima, zakaj tako malo obiskov
Poslanca SDS mag. Andreja Širclja je v pisnem poslanskem vprašanju, ki ga je sredi letošnjega novembra naslovil na Vlado Republike Slovenije, zanimalo, koliko uradnih obiskov je imel dr. Miro Cerar v funkciji predsednika slovenske vlade in koliko predsednikov tujih vlad je na uradnem obisku v Sloveniji gostil Cerar kot predsednik slovenske vlade.

Odgovorom, ki jih je poslanec dobil iz kabineta predsednika vlade, skoraj ne morete verjeti. Uvodoma so zapisali, da je bil Cerar v funkciji predsednika vlade na uradnem obisku pri predsedniku Evropske komisije, predsedniku Evropskega parlamenta in pri generalnem sekretarju zveze NATO. A to je zgolj mlatenje prazne slame, saj se vsak slovenski premier sestane s to trojico. Slovenija je namreč del Evropske unije in NATA, zato ti obiski niso stvar diplomacije, ampak nuje.

Cerarja očitno evropski voditelji ne jemljejo preveč resno. Do sedaj ga je na obisk povabil le srbski predsednik in nihče drug. Lahko bi rekli, da dajeta Cerarjeva nesposobnost voditi državo in Erjavčeva nesposobnost dobro voditi zunanjo politiko določene rezultate. A žal ne takšnih, kot bi si jih želeli. Za mednarodno skupnost postajamo malodane pozabljena ‘ruska’ enklava. Zgodil se je velik padec od leta 2008, ko smo vodili 500-milijonsko Evropsko unijo.

Gostili pa smo tudi veliko ‘pomembnih’ igralcev
Je pa Cerar nekaj več voditeljev povabil na obisk v Slovenijo. Pričakovali bi, da se bo povezal z evropskimi državami ali pa vsaj sestal z voditelji Avstrije in Višegrajske skupine. No, naš Miro ima drugačen pogled. Na obisk je povabil premierja Srbije, premierja Kosova, premierja Črne Gore in Premierja Albanije. Edini voditelj, ki ga je Cerar povabil na obisk in ki je bil vsaj približno povezan z EU, je bil premier Češke.

Morda pa ima Cerar drugačne načrte in mi tega še ne vemo. Če natančneje pogledamo, mora povabiti samo še premierje Hrvaške, Bosne in Hercegovine in Makedonije, pa bo povabil vse voditelje nekdanjih jugoslovanskih republik. Morda pa sanja o ponovni združitvi nekdanje države, saj je bilo ja včasih vse bolje. No, pri Cerarju smo se že navadili, da nekaj govori, nekaj popolnoma drugega pa počne. Popolnoma možno je, da nihče drug ni hotel priti k nam na obisk.

Domet dr. Mira Cerarja v mednarodnih vodah je torej jasen – odkar je dr. Miro Cerar predsednik slovenske vlade, je bil poleg uradnih obiskov v institucijah, katerih članica je tudi Slovenija, zgolj na enem uradnem obisku v tujini. Vprašanje je, ali bo dr. Miro Cerar kot predsednik Vlade Republike Slovenije sploh kdaj odšel na uradni obisk v katero izmed srednjevropskih ali zahodnoevropskih držav in ali bo prišel kdaj čas za kak njegov uradni obisk izven Evrope. Glede na stanje te vlade in slovenske diplomacije je tak scenarij skoraj nemogoč.

Aleksander Rant

 

233 KOMENTARJEV

 1. Kaj pa Putin? Bil je povabljen,prišel je. No po moje je tudi kmalu pozabil kje je bil, kdo se je prerival,da se z njim rokuje in tudi kdo je na Brdu najhitreje zmazal večerjo.

  • V svojstvu predsednika vlade je Janez Janša obiskal Avstrijo, Bolgarijo, Bosno in Hercegovino, Ciper, Češko, Estonijo, Finsko, Francijo, Grčijo, Hrvaško, Irak, Italijo, Japonsko, Kitajsko, Kuvajt, Latvijo, Litvo, Luksemburg, Madžarsko, Makedonijo, Malto, Nizozemsko, Peru, Poljsko, Portugalsko, Rusko federacijo, Saudsko Arabijo, Slovaško, Turčijo, Ukrajino, Vatikan, Veliko Britanijo in Združene države Amerike.
   ———————————–
   Tovariš Demšar…si mogoče malo površen ali pa zelo potuhnjeno, v stilu in po sistemu rdečih varuhov resnice ,pošiljaš lažne podatke?

   • Naslednje paše zraven. V desetih (10) letih predsedovanja je bil tov. ddr. Milan Kučan samo enkrat povabljen na štrudl v Avstrijo!

   • Prvič, g. “von Rhein” za vas nisem noben tovariš in tudi nisva krave skup pasla, da bi se kar tikala in da bo jasno se vedno pod vse komentarje podpisujem s svojim imenom in priimkom. Drugič, uporabil sem uradni vir in sicer spletno stran vlade iz obdobja 2004 do 2008. Sedaj pa še vas vljudno naprošam, da navedete vir in razkrijete svojo identiteto.
    Janez Demšar

    • Na spletni strani, ki ste jo Vi navedli, sem z malo truda našel tole…

     31.05.2006
     Premier na uradnem obisku v Ruski federaciji
     07.07.2006
     Premier na uradnem obisku v Združenih državah Amerike
     11.11.2006
     Program obiska predsednika Vlade RS Janeza Janše v Saudski Arabiji
     13.11.2006
     Program uradnega obiska predsednika Vlade RS Janeza Janše v Kuvajtu
     22.11.2006
     Premier Janez Janša na delovnem obisku na Finskem
     27.02.2007
     Premier Janez Janša z močno gospodarsko delegacijo na uradnem obisku v Makedoniji
     28.03.2007
     Premier Janez Janša na delovnem obisku na Nizozemskem
     24.04.2007
     Premier Janez Janša z močno gospodarsko delegacijo na uradnem obisku v Grčiji
     —————————–
     Upam, da sem Vam s tem ustregel, čeprav nisem bil izzvan…
     S spoštovanjem: Jovo Jamnica L.R.

    • Spoštovani g. x. x. Janez Demšar, ne zamerite, toda, tale Vaš “krst” na teh straneh pa Vam le ne more biti v ponos….

     Pojavili ste se kot Gaj Julij Cezar in v stilu veni vidi vici, napisali nekaj besed v plebejskem stilu, navedli nek pomanjkljiv vir in se osmešili, pozneje pa še neokusno znesli na so komentatorja..

     Veste, Vi se lahko tu pojavite s kakršnim imenom hočete in naj Vas ne moti, če si drugi izberejo svojega.

     Bilo pa bi veliko bolj primerno, če bi napisali svoje cenjeno mnenje o liku in delu, Vam ljubega predsednika vlade dr. Mira Cerarja.

     S spoštovanjem Viktor Hajsinger

    • V dobri veri sem napisal “tovariš”,ker je bil serviran podatek podoben načinu tovariške obravnave imenovanega JJ.Če nisi tovariš pač nisi,več ali manj časa preživetega na pašnikih s kravami, pa tudi ni osnova za nazive ali izraze spoštovanja.Vir?Ista spletna stran.Identiteta? Lahko je prava,lahko lažniva,lahko samo nick na forumu.Kako je s tem verjetno veš iz medijev v katerih so pisali razni Venoti Karboneti in podobni.

   • Tovariš Demšar…si mogoče malo površen ali pa zelo potuhnjeno, v stilu in po sistemu rdečih varuhov resnice ,pošiljaš lažne podatke?++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 2. Brez pomena je vsako debatiranje o teh ultra antislovenskih barabah, ki so zbrani okrog zločinca Kučana in levaških hord. Od petiinštiridesetega leta dalje je v Sloveniji največja koncentracija levaških zločincev (po zaslugi Kardelja, Mačka, Kidriča in podobne golazni). V vsakem primeru se moramo znebiti vseh, ki so natlačeni okrog rdečega govnača Kučana, sploh pa vseh, ki jih je Kučan in njegova drhal nastavila po vseh institucijah. Prej se Slovenija ne bo izvila iz te jugokomunajzerske okupacije.Po čistki bomo stoprocentno zopet med prvimi v regiji, tako po demokraciji kot standardu.

 3. KNEZ NEMANJA IN MIROJE

  (guslarska iz Saraorcev, Srbija)

  Zgodba guslarska je, tam z Balkana,
  je nihče več ne pripoveduje,
  zgolj zapis pozabljen najden tu je,
  v mestu, ki se pravi mu Ljubljana.

  Nemanja, knez srbske kneževine,
  majhne, na Balkanu prav neznatne,
  v srednjem veku novce je potratne
  metal stran za dobro vladavine.

  Da oblast si utrdi labilno,
  sem in tja si koga je povabil,
  za promocijo ga uporabil,
  takega, ki je ravnal servilno.

  Spomni se nekoč nekdo dvorjanov,
  da pozabljen kakor mokra ptica,
  ves šibak in bledega prav lica
  neki eksistira knez Slovanov.

  Knez Slovanov drugega obreda,
  Miloje ta fant se imenuje,
  obiskal bi rad dežele tuje,
  a nihče ne vabi ga, soseda.

  Ga ne vabi, večnega fantiča,
  pa zato posebnih ni razlogov,
  se iz obveščenih sliši krogov,
  da nikjer ne marajo slabiča.

  Sila ga postavila je tuja,
  je vazalen, torej nenevaren,
  po pojavi je povsem bizaren,
  pri dejanjih vselej vse zamuja.

  Miloje iz majhne kneževine,
  rad postal ugleden bi vladar,
  toda kaj ko zanj nikomur mar
  ni bilo, to vir bil bolečine.

  Milostno obisk mu naklonili
  knezi so balkanski kakšni trije,
  iz Evrope pa, kjer sonce sije,
  Miloja sploh niso povabili.

  Nemanja iz srbske kneževine,
  ki imel podobne je težave,
  končno ga iz čiste je zabave
  k sebi klical: »Daj, no, pridi sine.«

  »Vem, da prav poslušen si fantíč,«
  naj zato po bratsko te objamem,
  kot zaščitenca za tri dni vzamem,
  imenujem: »Miro Nemanič.«

 4. Pa kdo bo povabil tega kljuseta? Kaj mislite, da o njem poročajo veleposlaniki? Da je ena navadna NULA. To njegovo bebavo nakladanje o “vrhunskih uspehih” te vlade ne gre neopaženo mimo. Predstavniki tujih držav so ga že zdavnaj ocenili kot tepca. In zakaj bi tepca vabili domov? Ga ne.

  • Zopet nas je zadolzil za več milijard, to je pa res super dobro, kajne Cmerko. No, če se predsednik parlamenta v drzavi, kjer zivi v revščini ze najmanj pol milijona Slovencev, zavzema samo zato, da bi bil 2. 1. zopet praznik, kot v Srbiji, potem o njem res ne moreš reči drugega, da je butelj, govori o gospodarski rasti, po drugi strani pa gospodarstvo zatirajo in govorijo, da je JU GONILO RAZVOJA V DRZAVI, dokler bo tako, bomo samo še šli lepo v maloro. Vsi kazalniki svetovni in evropski pa nam kazejo samo to, da smo v vsem na zadnjem mestu.Edino po številu samomorov v svetovnem vrhu, verjetno zato, ker nam je tako lepo, kajne, gospod predsednik, fuj, slabo mi je, če vas samo gledam, kaj šele poslušam.

 5. Pa še ti, so ga povabili samo zato, ker so cenili njegovega očeta. Res cenjen in spoštovan “novi obraz”. Mogoče pa ga bo Brglez kdaj vzel s seboj, ko bo odkril kak novi bankomat.

 6. Kako ste kruti s temi povabili. Ne razmišljate pa , kako je gostitelju težko sestavit dobrodošlico; s kupico rujnega ne gre , ker ga ne pije. Skledo solate pa jim je nerodno postavit na mizo, čeprav je lahko raznolika. V ponudbi jim ostane le pašnik, kako pa mu ga naj ponudijo?

 7. Čudno, kaj se dogaja s slovenskimi politiki?! Cmerarja ne vabijo, ćelavega “predavatelja in interpelatorja” tudi ne . Slednji celo plačuje, da se lahko pohvali, da je bil v bližini pomembnežev! No, nekje daleč pod odrom! Ni imel dovolj denarja za fotografiranje? Morda bi oba poskusila v Azerbajdžanu!? Tam imamo dobre zveze!

 8. Najprej kdo bi želel z takim bedakom sploh opravka;kako je prišel do doktorata je povsem vmesno vprašanje:
  Že na daleč se vidi ;da je nesposoben za vse razen filanja žepov na račun drugih:
  Ko sem včeraj preletel izjave njegovih bivših o njem ;je iz njih vidno oz: kar bode v oči da lažejo na debelo(zakaj se ve)
  Ko gledate njegove nastope pa vidite človeka brez karizme;jaza ali osebnosti;kaj šele svoje miselnosti;je kot papagaj;ki govori kar mu napišejo v ozadju in kdo od resnih državnikov in politikov bi želel imeti opravka z karikaturo od pravne in politične obrti:

 9. Rdeče zdruzasti balkanci, tako po kulturi kot morali, se lahk družijo in obiskujejo le s sebi enakimi, zato se lahko druži edino z balkanci in mogoče še s kakšnim putinom ali beloruskim diktatorjem….. Zdruz je zdruz in povzroča bruhanje, samo na dotik, kajšele ob “zaužitju”…..

  • Ja, Gretica. Všeč so ti besede, ki zvenijo bizarno. To ni nič hudega, saj ne veš, da je beseda “zdruz” ali “zdriz”, nemški fremptni ausdruk al pa kuhltajč, keri pride vun ot švapskiga glagola “drücken”. No, zdaj pa se ti nebo več tak dopadlo, ker Štajerci rečemo pire krompiri tut zdručkan krompir. Pire ma pa marsikeri rat in še nisn slišo, da bi kera kuharca kozlala polek, ko je kuhan krompir fkup zdručkala…

 10. Cerar že na videz deluje kot mlečneš in tak vodi našo državo, čeprav on misli, da je moralno etično sposobna osebnost, kar pa je daleč od tega.

 11. Čujte, srbi gor srbi dol…fse je že pripravljeno za dolgoletno vladavino levice…Glejte, naš Borut Pahor je zelo inteligenten. Postavo se je na sredino (zamrznil “partijsko knjižico”) in pobira glasove z leve in desne! Je daleč najbolj popularen politik (vedno na prvem mestu) in bo spet pometel z konkurenco na precedniških volitvah…prafzapraf konkurence sploh ne bo imel… Ko več ne bo mogel kandidirat za precednika bo se vrnil nazaj v stranko (nekdanjo Zvezo komunistof…tudi jas sn bil član partije zaradi mojega poklica učitelja) ali pa bo ustanovil svojo…in spet bo haral po Sloveniji. To, da je lep in karizmatičen (tako pravijo Američani) mu je samo v plus… Tudi mene lepota in karizmatičnost maže vun pri Haložankah…samo Julika tega ne ve…Vaš prijatelj, Foglof Tunek!!!

 12. Čujte, naš Miro Cerar je reko: “Spominjamo se veličastne razglasitve izidov plebiscita 26. 12. 1990, ko smo pokazali največjo enotnost v zgodovini.”… Predsednik Pahor pa je ob tej priložnosti priredil dan odprtih vrat… Ste vidli desnosučni, tak se to dela… ne pa, da si hočete sami deliti usluge… Dr. Jože Pučnik se v grobu obrača..sram ga je !!!

  • Pred 25. leti je Cmerko bil skoraj v zibelki in ne more govoriti, kaj je bilo in kaj se je dogajalo, vprašanje sploh, če je bil v Sloveniji, kajti vemo, da so se petičnezi in tisti, ki so bili proti osamosvojitvi, za kar nekaj časa umaknili in skrivali v tujini.

 13. Cmirko ni nič kriv. Banda so tisti, ki so ga nastavili na oblast, ki so mu, tako kot Šoltesu tik pred volitvami ustanovili stranko in je z njo zmagal na volitvah, kar pa je “velika sramota za desno opozicijo”. Kako si upajo dovoliti, da jih en gušter premaga, pri tem pa vsi vemo, da so ga nastavili skompromitirani lopovi iz neo-komunistično-balkanistične bande !!!!!!!!

 14. Ta vlada in ostale leve po 2008 nas rapidno vlecejo nazaj na Balkan. Z nemocno in skregano desnici jim to prav lepo uspeva. Biti slovenec v Sloveniji je postalo ze prav nevarno. Zavzemanje za slovenske vrednote pa je delozno najvecjih kritik in oznak kot fasist, nacionalist, nacist, kmet … Kot smo to naredilo s plebiscitom bo treba spet pokazati tem neokomunajzerjem in jugovicem, da je tu Slovenija. Za zacetek bo potrebno strnit vrste na volitvah in poslat na smetisce zgodovine Mirkota in njegovo bando.

   • Tudi res, kajti , dokler bo ta pokvarjeni murgeljsi palček migal, bo delal Sloveniji samo škodo, zal pa ima za sabo ze ogromno njemu podobnih.

    • Preveč. Zdaj bodo še direktorja TV Slo zamenjali. Baje ga Zblojeni Lunatiki predlagajo. To naj bi bil Grilc bivši min. iz Negativne Slovenije. Vse bodo zasedli, potem gredo na volitve.
     Na nek način bi bilo potrebno sesuti ta javni kučanov kupleraj, da ne bi bilo linča proti desnici.

  • Podpišem, ampak veš kaj, jaz se nobenega ne bojim in si upam in to tudi vedno povem, da sem DOMOLJUBNA IN VERNA SLOVENKA, no zaradi tega sem tudi verjetno izgubila sluzbo, ampak tega ne bom nikoli, res nikoli zatajila.

 15. slovenija je edina evropska država ki zapre politika teden pred volitvami…

  samo človek brez časti pa se lahko počuti zmagovalca na takih volitvah…

  o cerarju samem pa največ povedo njegove ženske, ki pospešeno zapuščajo to prazno očetovo ime brez vsebine…

 16. Čujte, najlepši dan samostojnosti je, ko teh “osamosvojiteljef” ni zraven… Samo hvalijo se in si hočejo postavit lasten spomenik… Levica to lepše izpelje.

 17. Čujte, kjer prižgeš luč tam vešče plešejo. Podobno kot… tam kjer prižgeš kamero tam naši politiki plešejo…tudi tisti ki volitve izgubijo…kolo…v krogu…z kislim nasmeškom…pa to…

 18. “Našega moralneža očitno nihče ne mara – na državniški obisk so ga v dveh letih povabili le Srbi”

  Kdo ve!?

  Morebiti je pa naš nemoralnež tako izbirčen, da je zanj dobra samo kakšna balkanska Srbija.

 19. Svet je spoznal, kdo si zasluži pozornost. Upam, da bo svet tudi pomagal v anonimnost slovenskim lumpenproletarskim intelektualcem v vsem mavričnem spektru rdečih odtenkov.

 20. Kot starš bi se hudo žrl in sekiral;kje hudiča pri vzgoji sem naredil kks;d sem naredil otroka idiota;da ti domov privleče takega partnerja kot je tale nesposobnež:

 21. Spet se je iskazala Hanzi TV, ki dela reklamo “moralnežu”! On se hvali, da je povezovalen, povezuje levo in desno…!? Ni pa povedal kaj?! Levi in desni žep?!!

 22. Ko će koga, ako neće svoj svoga. Komunistička Yugoslavija, pardoniram se, komunistička velikasrbija deee od Murgalja do Tokija. Rest in pis, ljubaf, bok.

 23. vprašanje za milijon. Cmerkota so nastavili strici, da se ne bo nič premaknilo in bodo lahko v skladu z marksistično doktrino vzeli kolikor potrebujejo. Iz Bruslja se vrača neka ČRNA PTIČKA.Na Kotnikovi je bila ob spremstvu oborožene privatne milice pod taktirko Palčka Smuka druga možna kandidatka. Torej kandidati so samo še VOLElce morajo dobiti, teh pa imajo nekako 10% pri stranki z najdaljšo tradicijo. No ja bivši Lopovski Dečki Slovenije pa se selijo po ukazu od enega do drugega. Torej ne vidim težav in so PRIPRAVLJENI NA VOLITVE, KI bodo po moji oceni v jeseni 2017.Samo še afero za JJ morajo plasirati in USPEH je spet zagotovljen.

 24. Zakaj pa samo ‘cerar? Saj predsednika države Pahorja tudi noben iz evropskih prestolnic ne šmirgla.
  Bližnji vzhod je edina politična destinacija, kjer so pripravljeni potrpeti v družbi s tema dvema politikantskima bleferjema.
  Celo v njima bratski Rusiji verjetno ne bi prišla dlje, kot do kakšnega namestnika v Putinovi vladi.
  Putin namreč ni prišel v Slovenijo zaradi Pahorja, ‘cerarja ali ruske kapelice, prišel je zato, da se je na tleh združene Evrope ponorčeval iz evropskih politikov in njihovimi gospodarskimi sankcijami zoper Rusijo.
  Da bi lahko stehtali politično težo Pahorja, ‘cerarja in Erjavca, bi morali na tehtnico dodati vsaj še tono gospodinjskih odpadkov, da bi bilo kaj stehtati.
  Breztežni Pahor bo pa prihodnje leto tehtal pamet volivcev na volitvah.

 25. Pa menda se ni kdo temu čudil, jaz niti slučajno, kdo pa sploh mara tega loleka-boleka, nihče. Verjemite, da vsi v EU in v svetu še predobro vedo, kaj se dogaja v Sloveniji, še več, kot mi sami verjetno.

 26. Čujte desnosučni, vi se kar tolažite…prazniki so vam malo zameglili um, haa? Težka hrana in alkohol? Saj bote po praznikih morda spregledali, da je pravi odrešenik Cerar, Židan in Luka Mesec…ne pa Jezus Kristus. Aja, in rdeča zvezda!!!…Juhuhu…zaj pa grem fklet na dva deci…pol pa na Juliko…se ji bojo nebesa odprla… Foglof Tunek vas ma rad !!!

  • Praviš, da greš v klet, se vidi, da je tebi alkohol zameglil um in to po celih možganih, zato ne moreš realno razmišljati. Kaj so Cerar, Židan, Luka itd. naredili, da so za tebe odrešeniki. Vsi naši levičarji so vladali tako, da so nas čim bolj zadolžili, to je dokazano, temu ne moreš oporekati.

  • Tale haloška šmarnica poneumlja tvoj um do same norosti! A jo dovažaš tudi levakom
   v skupščino? Vidiš, zato pa tudi Cerarju ne stoji več …in maha okoli samo z gofljo, polno
   praznih floskul! Posodi mu priimek ( Tić), da bo bolj “muško”. Ata ga je že v jajcih celega pomečkal, ko je skakal čez tisto kozo (ups pardon! konja)

   • Kiki, izgleda, potemtakem, da so vsi levaki, “po rodu iz Haloz”, kjer so matere že majhnim (zato, da so bili pridni in so one lahko delale) dajale šmarnico za pit! In sedaj imamo degenerirance na oblasti!

    • Pa tudi parijo in razmnožujejo se v družini med sabo tako kot cigani.
     Oče naredi otroka hčeri,sin materi in hčeri nazadnje še pa oče napolni tazadnjico sinu sin pa njemu.

  • A to spet misliš na sosedovo “JULIKO” ubogo kozo kot sem slišal,da jo natepavaš v rit?
   Dobro,da si me spomnil,da obvestim društvo za zaščito živali.
   Sram te je lahko pohabljenec komunajzerski.Ali ne moreš raje iti k tvojemu tovarišu Cmerarju?
   Vem,da ti je daljša pot ampak kot se govori tovariš Cmera vsakemu vrne potne stroške v kolikor ga dobro obdela.Hehehe

  • Pa si res tepec! Prihod trojke so preprečile rdeče podgane, ker so se zavedale, da je to njihov konec, ko nebo mogle več ropati in do bodo odšle na smetišče zločinske zgodovine. V izogib temu pa so nas zapufale tako, da niti naši potomci nebodo uspeli odplačati njihovega ropa stoletja, in “nadmudrili” so vse, tudi tiste v EU-ju, ker so tako uspele ponovno izropati naše banke, jih “dokapitalizirati” in ponovno izropati itd……..v nedogled! Zato pa večina ljudi, pri nas, životari in otroci so vedno bolj lačni – rdeča golazen pa jih krade ljubečim staršem – starim staršem, ter jih daje neznano komu, morda tudi pedofilom! Tić, to je vaša marxistična “kultura” – dokončno uničenje človeka, odvzem človekovega dostojanstva in popolno zasužnjenje Ljudi, ki bodo služili le za zadovoljevanje potreb in želja necivilizirane opankarsko komunistične drhali!

 27. Je pa šel v ZDA po firmah, ker ga ni hotel sprejeti niti šesti pomožni sekretar od leve na zunanjem ministrstvu ZDA.

  Brez skrbi, da tujci vedo s kako vlado imajo opravka, njihove tajne službe in diplomatsko osebje nadrejenim poročajo tako kot je in ne tako kot pajac Kalimiro laže prebivalcem Slovenije.

 28. Čujte, glih zaj je Darja Zgonc povedala, da nam gre mnogo bolje… Potrošnja folka se je povečala…leta 2017 se nam obetajo nova delovna mesta!!!… Hvala ti Cerar & co…radi vas imamo… Samo tako naprej…Na tak način še boste dolgo vladali, in praf je tako!!!…Juhuhu, na to se pije!!!

 29. Mogoce bo se kdo prebral tole zadevo(malo je pozno), mene je skoraj kap!!!
  Nova, kako vam taksna- zame najvecja svinjarija za konec leta uide???
  SRBI so ustanovili svojo politicno stranko!!! V SLOVENIJI!!!
  Slovenija je v začetku decembra dobila novo politično stranko, Socialno stranko Srbov Slovenije (SSSS). Predsednik Saša Gajić pravi, da bodo nagovarjali pripadnike srbske manjšine, ki jih je po njegovi oceni v Sloveniji okrog 200 tisoč.

  http://siol.net/forum/thread/nova-politiana-stranka-bi-zdrua34evala-srbe-v-sloveniji-7383

 30. Kdo bo pa kje maral take levake za katere vsi vedo kaki so in se jih izogibajo saj se bojijo da kateri ne bi dobil penisa v tazadnjico.
  Levaki se parijo in razmnožujejo v družini kar med sabo,ko se nažerejo alkohola tako kot cigani,čefutarji in musliči.
  Oče naredi otroka hčeri,sin materi in hčeri nazadnje še pa oče napolni tazadnjico sinu sin pa njemu in je njihov tradicijski obred končan do naslednje ponovitve.Hehehe

 31. Tudi Kurta Weldheima, ko je bil predsednik Avstrije – kot bivšjega nacista ni v 5-6 letih povabil nihče od vseh predsednikov na svetu! Morda bo tudi naš predsednik o tem ”še temeljito razmislil”….! Očitno pa v svetu , posebno še v EU že dolgo vedo kdo je naš predsednik in katero politično opcijo predstavlja….!

 32. Replay
  Preveril sem nekaj informacij za levaškega cigana kateri se tukaj nahaja pod nickom “ANTON TIČ” na kokodakarski 24.kurji pa “FOGLOF TUNEK”.In sem objavil resnico o njem,da se ne bo več tako preseraval
  Dobil sem naslednje informacije:
  Haložan sicer sin ciganske družine priseljene v Haloze pred davnimi leti v leseno barako za socialno ogrožene.
  Pijanec prve klase kateri povzroča nemire po celih Halozah z njegovim dretjem po celi vasi v alkoholiziranem nenehnem stanju zaradi katerega je bil že cirka najmanj 25 krat mobiliziran na prisilna zdravljenja katera niso doprinesla k uspešnim rezultatom.
  Večkrat kaznovan zaradi spolnega nadlegovanja sosedove koze po imenu “Julika”.
  Prijavo je podalo “Varstvo za zaščito živali” na pobudo oškodovanega soseda kateri je večkrat bil denarno kaznovan z strani sodnika za prekrške,ker je z njim fizično obračunal vsako krat,ko ga je zalotil zraven.
  Da ne bom pisal še ogromno bom navedel le še:
  Poskus posilstva turista z Hrvaške,nadlegovanje mladih fantov kateri so ga večinoma prebutali zaradi istospolne usmerjenosti,kraje kokoši po celotni vasi ter pridelkov na njivah ITD.
  To sem navedel le nekaj malenkosti čakam še pa na dodatne informacije.

 33. Če bi Slovenija sprejela enako število migrantov na prebivalca, kot Nemčija, bi jih imeli zdaj kakšnih 50-70.000. Imamo jih manj kot 1000. Ni slabo.

 34. Srbi so ga povabili na prijateljski pogovor o arhivih.Cmerar je nesel par miljonov prijateljem srbom da ti nebi odprli arhivov.Drugače ga še srbi nebi povabili.

 35. Pa še Srbi le zato, ker so imeli namen nadmudriti Slovenca, balkanofila.
  Imajo škarje in platno, zaradi vladavine udbokomunističnih predstavnikov sil kontinuitete v Sloveniji, katerih predniki in sodobniki so izdatno popisani v beograjskih arhivih.

 36. V okupirani državi okupatorji in izdajalci svojega naroda ne spoštujejo nobenih etičnih in moralnih norm in tudi v Sloveniji je tako.
  V svobodnih deželah ne vabijo okupatorjev in izdajalcev v svojo družbo. Zato ni nič čudnega, da ni povabila, ker bi tisti, ki bi povabil prevarante k sebi na obisk izgubil vso kredibilnost pri svojih volilcih.
  (Povej mi s kom se družiš pa ti povem kaj si).

 37. po moje ni toliko v tem da ga nihce ne mara ampak je resnica nekje drugje, je popolnoma nepomemben ker je pac iz nepomembne drzavice povrhu vsega pa zastopa tako politiko, ki jo ne mara niti zahodna Evropa niti drzave visegradske skupnosti. In kdo bo potem taksnega “politika” vabil

 38. Kar je huje, ko je videl, da ga nihče ne povabi k sebi, je gotovo on naskrivaj povabil kakšnih 10 državnikov in “državnikov”, od kosovarjev in albancev do burkine faso, pa se povabilu očitno ni nihče odzval, da se ne bi blamiral doma. Mi moramo pa tega bebca gledati vsak dan na TV. Mar si to zaslužimo?

  • Res ne. Skrajni čas je, da se ivan umakne iz politike in javnega življenja. Albanski doktorat in azerbajdžanski prijatelji. Še Trump ga ni povohal!

KOMENTIRAJ