Cerarjeva kandidatka za mesto predstavnika OVSE za svobodo medijev je ultra levičarka Brankica Petković z Mirovnega inštituta

Foto: YouTube.

Danes so v slovensko javnost pricurljale informacije, da je vlada Mira Cerarja pred dvema dnevoma na dopisni seji sprejela sklep, da za mesto predstavnika Organizacije za varnost in sodelovanje Evrope (OVSE) za svobodo medijev predlaga ultra levičarko Brankico Petković. Ministrstvo za zunanje zadeve je zadolženo, da izpelje potreben postopek za najavo kandidature, Petkovićeva, ki je sicer rojena na Hrvaškem in ima magisterij znanosti s področja sociologije kulture, pa bi v primeru uspešne izvolitve na tem položaju zamenjala dosedanjo RFoM Dunjo Mijatović. Da bi morala biti na tako ugleden mednarodni položaj postavljena oseba, ki je politično neopredeljena in nezaznamovana, vlado ne skrbi, saj se na to področje tako ali tako ne spozna dovolj, da bi se raje odpovedala neposrečenemu kadrovanju. To ni presenečenje, saj mnenja Združenja novinarjev in publicistov nikoli ne upošteva.

OVSE je mednarodna ugledna organizacija, položaj predstavnika OVSE za svobodo medijev (OSCE Representative on Freedom of the Media) pa je ena od osrednjih institucij leta 1972 ustanovljenega organa. Dejavnosti predstavnika OVSE za svobodo medijev obsegajo opazovanje položaja medijev v sodelujočih državah OVSE in spoštovanja zavez OVSE na področju svobode izražanja in svobode medijev. To vključuje prizadevanja za zagotovitev varnosti novinarjev, razvoj medijskega pluralizma, spodbujanje dekriminalizacije obrekovanja, boj proti sovražnemu govoru, nudenje strokovnih mnenj glede regulacije medijev in zakonodaje ter spodbujanje svobode interneta.

Delo predstavnik OVSE za svobodo medijev je tudi organiziranje konferenc in drugih dogodkov na temo aktualnih vprašanj medijske svobode, na katerih sodelujejo novinarji, predstavniki civilne družbe in vlad ter akademiki. Na spletni strani Vlade RS lahko preberemo tudi obrazložitev, da so se za Petkovićevo odločili zato, ker je ugledna raziskovalka in zagovornica svobode in pluralizma medijev ter ima številne mednarodne izkušnje in nagrade.

Petkovićeva je sodelavka inštituta, ki za nagrado svoji podpori LGBT skupnostim že leta izčrpava državni proračun
Zaplete pa se  pri tistem delu, ko na vladi navajajo, da je Petkovićeva eden izmed najbolj znanih obrazov levičarskega Mirovnega instituta, na katerem je zaposlena že od leta 2001. Gre za klub levičarskih aktivistov, ki se kljub svoji domnevno visoki usposobljenosti za medijski pluralizem selektivno odzivajo na zlorabe v medijih, v svojem komentarju v Demokraciji kritično izpostavlja Gašper Blažič. Da Mirovni institut reagira samo takrat, ko je to pač v skladu z ideologijo, ki jo zastopa, pa smo se v zadnjih letih že lahko navadili ob njegovi izraziti podpori kampanji ZA na referendumskem vprašanju družinskega zakonika, ko so njegovi člani grobo napadali in ustrahovali vse zagovornike za človekove pravice, pravice otrok, staršev in starih staršev.

Naj spomnimo; Mirovni inštitut ima sedež na Metelkovi ulici v Ljubljani, in čeprav velja za nevladno organizacijo, se vrsto let financira z davkoplačevalskega denarja.  Za svojo ultra levičarsko usmeritev in podporo LGBT skupinam je po podatkih Supervizorja samo od leta 2003 iz slovenskih proračunskih virov prejel že približno dva milijona in pol evrov. Ob tem je vredno izpostaviti, da evropski proračunski viri, v katere ravno tako prispevajo svoj denar slovenski davkoplačevalci, niti niso všteti.

Plačuje je tudi George Soros
Velik vir dohodkov Mirovnemu inštitutu predstavljajo tuji financerji, da pa je za svoje delovanje po nekaterih podatkih od ustanovitve skupaj prejel že slabih 9 milijonov evrov, odkrito kaže na to, da so zaposleni za svojo LGBT propagando zelo dobro plačani s strani Georga Sorosa. Brankica Petković je tako samo ena izmed izbranih ultra levičark, ki vodijo politiko strinjanja s trenutnim slovenskimi oblastniki, družbo v inštitutu pa ji delajo takšna imena, kot so Nataša Pirc Musar, Jernej Rovšek, Metka Mencin Čeplak, Mitja Blažič, Cirila Horjak – dr. Horowitz in celo reper Zlatko.

Združenje novinarjev in publicistov: Vlada je izbrala kandidatko, ki ji daje medijsko podporo
Za mnenje smo povprašali Združenje novinarjev in publicistov, ki mu trenutno predseduje Tino Mamić. Nepresenetljivo so v združenju nad odločitvijo vlade močno razočarani. “Vlada je nagradila strokovnjakinjo, ki se vedno strinja z njenimi potezami. Venomer ji daje medijsko podporo, zato si je zaslužila nagrado, piškotek, če že želite. Vemo, kako to deluje,” nam je povedal Mamić. Zelo ga skrbi, da slovenska vlada s pošiljanjem eksponiranih levičarjev v OVSE pravzaprav kvari mednarodni ugled naše države.

Mamić meni, da bi bila novinarska združenja bolj primerna za imenovanje takšnih pomembnih kandidatov, saj gre za vprašanja, na katera se vlada niti ne spozna. Če se že mora odločiti sama, pa bi lahko kdajpakdaj vsaj poslušala nasvet kompetentnih ljudi. “Na žalost pa smo se že naučili, da Cerarjevi našega združenja nikoli ne povprašajo za mnenje, če pa ga kdaj izrazimo, nas preprosto ignorira,” še dodaja naš sogovornik.

L. S.

 • dež

  Same avtohtone Slovenke, Petković, Mijatović, Katić, Tomić, ….

 • Novakec1

  Izdaja slovenstva se končuje, IĆi prevzemajo slolandijo. Za smetano na torti bo pa zmaga Zokija na volitvah. Adijo Slovenija.

  • antimur

   Ne bo, nas je dosti takšnih domoljubov, ki bomo to pritepensko golazen transportirali nazaj v njihovo balkansko sranje.

   • Novakec1

    Kje pa smo.

 • janez zorman

  A to so tiste, ki bi Primca utopile v žlici vode, ker mu gre za Družino,…in otroke !?

 • Anton

  odkar nam vlada najbolj etični in moralni predsedik se soočamo s pravo inflacijo ić-ev pri kadrovanju NAŠIH. Očitno je statusni simbol sposobnosti, etičnosti in moralnosti v Sloveniji pripona ić

  sarkazem press

 • antimur

  Čeprav je verjetno takšno kadrovanje po ukazu kučanistov, je Cerar in njegova SMC nekaj najbolj umazanega, kar se je dogodilo v Sloveniji. Res pa je, da ima ta Štrajnova mirovnica vse atribute za takšno kandidaturo. Je ultra komunistka, pa še z balkanskimi geni, to je pa za levake višek vseh kvalitet.

 • totex39

  Pa kaj se to dogaja pri nas, a ni več Slovencev vse povsod so sami čifurji, saj taki nas ne morejo zastopati, to pa je že svinjarija.

 • tasilo

  “… Brankica PetkoviĆ, dosedanja RFoM Dunja MijatoviĆ, … Združenje novinarjev in publicistov, ki mu trenutno predseduje Tino MamiĆ …”

  A Slovenci nimamo več niti svojih pedrov, lezbač, vseh sort trans- defektov in cross-dresserjev in po vrhu dežurnih pametovalcev in poklicnih delomrznežev!? Eh, samo vprašam. Mis’im, pitam se ja .. onako … retorički …

  • pajot

   Slovenije ni več. Slovenije ni več. Zdaj gre za Srbijo.

   • tasilo

    Kaj reče zadnji Slovenec na smrtni postelji?
    Eto, odoh i ja …

  • RATATA

   “Zlomljena puščica”!!! Sovražnik nas je preplavil!

  • Dragan Krstič

   Ne vpletaj Tina Mamića med te fukare. Glej VVfaktor pa boš takoj uvidel kam spada gospod Mamić.

   • RATATA

    Zadnjič se je kar malo razburjal Tino, ko je bilo govora o jankovićevi kandidaturi …
    Je pa izrekel tudi, da desnica ne bo mogla na oblast še kakšnih 15 let.

    • Dragan Krstič

     Ampak Mamić je v eni od oddaj dejal da je Janša poleg predvojnega politika Korošca najinteligentnejši politik in mu nihče ne sega niti do kolen. Vidi pa edino in najboljšo mogočo vlado koalicijo SDS+SMC. Verjetno je mislil na rahlo desno usmerjene SMC politike, kamor naj bi se zadnje čase menda nagibal tudi Cerar.

     • RATATA

      Videl, slišal, bral.
      Cerar se nagiba le, če je morda pijan alpa zadrogiran, saj mu možgani ne delujejo niti na 1/3.
      Seveda nisem politik, zato nič kaj ne ovinkarim… Kar direkt rečem, da raj crknem kot grem v španovijo z eLDeeS ovci in drugimi kradljivimi komunajzarskimi zločinci!

     • Dragan Krstič

      Se strinjam, samo moraš vedeti da bi v tem primeru bil Janša predsednik vlade in ne Cerar. Je pa politika vedno tudi skupek gnilih kompromisov. Je pa še vedno veliko bolje, da
      imamo Janšo za predsednika vlade kot Jankovića. Janković bo močan nasprotnik na novih volitvah. Imel bo vse medije, državno birokracijo, javno upravo, Srbe in sedaj še muslimane kot volilno bazo. Muslimanov prej ni imel, sedaj go bodo volili tudi Šiptarji in Bošnjaki.

     • RATATA

      Ugotavljam, da me ponos usmerja v smer zavajanja in laganja samemu sebi.
      Res je, da bo vedno treba sklepat kompromise.
      Jeziček bi pa spet lahko prevagal desus (kar bi bilo res najslabše).

 • xtc

  Najprej je treba vse take “inštitute” odklopiti od proračuna:Nadaljke pa je treba taka ultra levičarska gibanja in združenja z zakonom prepovedati:
  Nadalje pa dobro vemo ;kako izgleda svoboda govora pri levakuih smo jo doživeli;videli in občutili:
  Levaki niuso bili nikoli;nikoli demokrati ampak identični nacional socialistom in fašistom_pravzaprav ista baža:

 • Poštenje velja

  Cerar bo nekoc placal za zlocine proti Slovenakemu narodu.

 • Vlado77

  OVSE očitno nima sita in slepo verjame predlogom držav. Vendar kljub temu mi nismo nikakršna posebnost . Podpornikov LGBT je veliko povsod. Tudi v Nemčiji Švedski in skoraj vseh državah EU. Uničevalci svobode medijev ne pa zaščitniki. Za take je vse fašistično kar se ne sklada s njihovimi pogledi. Uničujejo osnovne celice družbe ( družino) in svobodo medijev . Pravi sarkazem je , da se take postavlja za zaščitnike svobode medijev. V resnici so največji problem svobode medijev. Kot , da bi spustili lisico v kokošnjak

 • Mojca pokraculja

  Ojoj, tale pa ne more skrit svojega čefurskega porekla, oči, barva kože, značilen ksiht bi jo izdajal tud če bi se pisala Marija Kranjc.

 • tarantela

  Mogoče bi tja morali postaviti Evo irgl…

  • MEFISTO

   A te je odfukala?

  • novaknovak

   po tvojem je še sonja bolj primerna, a ne…ima dolgoooletne izkušnje

 • MEFISTO

  Dajte no, Cerar dobro ve, da neresna država ne more pošiljati po svetu resnih ljudi.

 • Antonius

  Hrvati so vsiljeno vojno s Srbi izkoristili, da so z vodilnih položajev na hrvaškem “spucali” vse Srbe do zadnjega, zdaj se pa Sloveniji dogaja srbska okupacija po hrvaškem vzorcu pred zadnjo vojno.
  Ni, da ni, kamor koli se obrneš, naletiš na “mekani Ć”.
  Celo v abecedo so nam ga vsilili.
  Najmanj vidno je dejstvo, da prav izvoljena linija bivše partijske golazni mekani ć potihom razpostavlja po vseh vodilnih mestih slovenske družbe.
  Ni, da ni, kdaj jih bo zmanjkalo?
  Morda pride sprememba po volitvah, če bo Slovence ujela izkušnja na pol praznih denarnic in doletela pamet?
  SDS bom volil, kot že ves čas, ker vse ostalo je še vedno rdeče s Peterletom, Novakovo in Toninom vred.

  • RATATA

   Pa v Bohorichici bi tudi rajshi pisal.

 • zokispoki

  Sami ići. Povsod kamor pogledaš…

 • althar

  Svoje najzvestejše sluge so levuhi vedno nagrajevali s sinekuro v mednarodnih organizacijah. Ampak to je samo dobro, prvič, ker teh zajedavcev potem ne plačujemo več le mi in, drugič, ker tu ne povzročajo več škode.

 • Olga

  Spet ena levičarska Jugovička!

 • PLavi-mil

  Levičarjem gre že v nos internet,(Štefančić) le zakaj se rine naprej jugovićka?

  • sprehajalec

   Tako je, če ne bi bilo svetovnega spleta in EU, pri nas intereneta ne bi bilo, oziroma bi bil prepovedan zaradi sovražnega govora.

 • sprehajalec

  Kako more biti Levičar sploh predstavnik za svobodo medijev? To je isto, kot da bi lačnemu levu dal čuvati ovce. Ne razumem tega.

 • novaknovak

  mijatović, petković,…ko pa je bil minister mate, je bil cel halo, kak je kao neslovenec. pač po potrebi kajne. ok, mate, al pa janković sta bila vsaj izvoljena. kaj pa tile nameščenci? kaj res ni slovenskih strokovnjakov al kandidatov? pol pa “borci” tulijo, kak so se za slovenijo borili. so se oni en k**** borili za slovenijo…pa še z zastavami neke države, ki je ni na zemljevidu mahajo…banda pokvarjena

  • dvanajstzvezdic

   Ha, ha, tista z zastavo je dobra. Še bolje pa bi bilo (vsaj po mojem mnenju) da mahajo z zastavami države, ki je NESLAVNO propadla.

 • Dragan Krstič

  A ne vidite, da trda levica na polno grozi Cerarju in Petkovićeva je predstavnica trde levice.

 • Dragan Krstič

  Ne bi se čudil, če bi bila hčerka kakšnega oficirja JNA ki danes vleče slovensko penzijo pa ni izstopil iz agresorske armade ob osamosvojitveni vojni.

 • Boco

  Ce bi mene vprasali, bi jo izgnal iz Slovenije v njeno domovino Hrvatsko. Pa se drzavljanstvo bi ji vzel. To je peta kolona, narodna izdajalka.

  • dvanajstzvezdic

   No, s tem nisi kaj dosti naredil. Izgnati bi moral najprej tiste, ki so jo predlagali.

   • Nata

    Na, pišuka, pa smo zopet na začetku ! Pri izvoru vseh teh težav !!
    Vsi na volitve !! Pokažite javno, kaj mislite !
    Če je toliko Slovencev-enk levih – prav, no ! Samo, da vemo !

    • dvanajstzvezdic

     Nata, do sedaj sem vestno izpolnjeval svojo državljansko dolžnost. Udeležil sem se vseh volitev in vseh referendumov in se bom še v naprej. Izvor vseh težav je diktatura mainstream medijev. Ko bo enkrat ta diktatura razpadla, šele potem je upanje za boljšo prihodnost. Predno se za nekaj odločiš, potrebuješ informacije na podlagi katerih se boš potem odločil. In uničenje te diktature meinastream medijev je predpogoj za KVALITATIVNO odlločanje ne pa za kvantitativno.

     • Nata

      Ja, drži. Tudi jaz vedno izpolnimsvojo državljansko dolžnost.
      A vendar sem skeptična. Če bodo ljudje čakali na meinstream medije. . . . . . ne bomo nič boljšega dočakali.
      Mene bolj skrbi, da so ljudje resnično postali ” ene velike rite “, ki na ne vem kaj čakajo. In ne bo nič od njih. Še to, čigavi so, ne vedo !

    • RATATA

     Kako se počutiš kot privatno profilirana – nevidna?

     • Nata

      Tako kot prej . . . . . ne čutim nobene razlike. Pa ti ?
      Moram pa napisati, da sem proti zakrivanju. Saj se nič privatnega ne menimo. Imela sem navado- no, jo še imam pri tistih, ki niso zakriti, da kar pogledam profil in velikokrat kar tam odgovorim. Vedno se mi ne ljubi prebirati vseh komentarjev.
      Nekaterih sploh ne berem. Ene, ki preveč packarijo pa imam blokirane.

     • RATATA

      Sva malo sorodna. Mene moti, da sem zakrit, ker me moti, da so drugi zakriti.
      Kar sem rekel sem pač rekel in to ne bom in ne morem zanikati, če sem pač to rekel / napisal no.
      Lahko se opravičim, če sem storil napako, krivico, lahko tudi spremenim mnenje na osnovi novih dejstev in spoznanj ipd.
      Lažje je iti po prispevkih nekoga, če ima odprt profil.

     • Nata

      Se strinjam. Pa tudi pri računalniških sposobnostih današnjih komentatorjev, ne vem, koliko koristi zakrivanje.
      Pa, končno lahko odkrijem – hm, verjetno – kadarkoli ?
      Mislim, da si človek, ki namerno napako, ali celo krivico ne bi naredil.Mnenj pa nikar ne spreminjaj. Nekaj vedeti, ali pa spremeniti, je velika razlika.
      Jaz vedno rečem. . . . . če je pa zameril, bo tudi odmeril. Če pa nekdo tega ni sposoben, pa ni niti dober komentator, kaj šele prijatelj.

     • Nata

      pa še pripis.
      Sva pa morda midva sama malo zakomplicirala. Mislim, da je takrat, ko sem spraševala, kaj se dogaja, fmg napisal, da ni prav nič nujno zakrivati profila.
      Ker pa sva taka, da ne želiva komu, četudi nehote, škoditi. . . . . .

      Ampak Ratata. . . . . burke pa ne bom nosila, da veš !!

     • RATATA

      Zakaj pa bi taka burka kot si, še burko nosila? Hahaha

     • Nata

      Ti bom jaz dala eno po buči !!
      Saj veš. . . . da imamo rade burke, saj se rade me burke – ne, bunke – malo pohecamo, pa odvečni špehek pokrijemo, pa kakšno burko – ah ne, bunko – zakrijemo.
      Si mi kaj nevoščljiv ?

     • RATATA

      Prav nič nisem nevoščljiv.
      Ne tebe in ne komurkoli. In res sem vesel, da sem tak, zato, ker opažam pri drugih, ki te sreče nimajo, kako težko shajajo v življenju tudi zaradi nevoščljivosti. Pa si niti ne morejo pomagati.
      Tudi ti Nata nisi nevoščljiva.

     • Nata

      O, vidim, da se zabavaš ! So dobri, a ne? Veš, tako paše malo heca, ob teh tednih temah. Meni gredo vsi ti umori in posilstva že krepko na jetra!
      Ja, o nevoščljivosti si pisal. Eh, midva sva sploh perle, no. . . .
      Ljudem, ki jih to muči, gotovo ni lepo. Vendar se nevoščljivost velikokrat spremeni v privoščljivost. Ta pa je nevarna.
      Misliš da je res to ena izmed slabosti Slovencev-enk.
      Kaj smo res take sračke ?

     • RATATA

      Stari klišeji so trdovratni. Sistem po vojni je moral ohranjati stare vsiljene forme srbske odrešitve Slovencev ob koncu prve vojske. Problem je, ko so to, da so nas srbi odrešili nemškega jarma govorili tudi srbom. Oni so nas zviška gledali ne glede na vso njihovo revščino in 500 letno turško nadvlado.
      Slovenci smo kmetje! Od nekdaj tu na svoji zemlji. Tudi za časa AO je bil Slovenec na svoji zemlji imel je svojo Deželo in imel je svojega vladarja. Tisto o “ječi narodov” je trik!
      Delanje jugoslovanskega naroda, ki ni nikdar uspelo (in tudi uspeti ni moglo!) je tudi pustilo posledice, saj so tisti bolj ambiciozni odšli v tujino in s tem sprostili prostor, ki so ga zapolnili ćobani iz bosne in srbije, kasneje tudi s kosova.
      Rekla o fovšiji, kar naj bi bila extra značilnost Slovencev so za lase privlečena! Procentualno smo privoščljivi, nevoščljivi … glih toliko kot kdorkoli drug. Pa tudi pridni nismo (več)!
      Slovenec se je polenil! Polenil ga je prejšnji sistem, ki še kar traja.
      V glavo je vcepil izobrazbo – ne pa znanje in sposobnost! Manjka družinska vzgoja v poštenosti, zglednosti in tradiciji t.i. protestantske etike v delu narodovega telesa, ki so nekdaj bili obrtniki, tovarnarji, vodilni…, saj so jih revolucionarji pobili ali pa so morali pobegniti!
      Nadomestili so jih španski borci, podivjani revolucionarji, kvazi heroji in politični komisarji ter udbovci…..zdaj pa njihovi potomci…
      Na gradbiščih ne vidiš že dolgo nobenega Slovenca in v tem je problem, da nismo več večina.
      Veliko krivdo pri tem imajo slovenske ženske, saj so se jim uniformirani južnjaki dopadli, da so jih jar naskočile in omožile (niso brale Presherna!). In te familije so bile in so ostale ter se s potomci še razvejale v levičarske, multikulti levuharske preužitkarje.
      Nesrečen narod smo Slovenci, pa neroden tudi, naiven. Drugi nas dajejo lulat kot majhnega otroka. Ko pa se po obdobjih tega zavemo, je pa to le trenutni preblisk in spet ga nanovo zaserjemo.

     • traktor

      Pa kuga je s tabo.Matr si se razpisu.Dobr ti je tole šlo,glej,da večkrat kej tazga skuhaš.Vse pohvale za zapisano,čista resnica.Boli,veš.

     • RATATA

      Ja ne vem. Nata me je pocukala, jaz sem ji pa povedal.
      Sem pa res bil dolg še posebno, ker sem v telefon pisal.

     • Nata

      + + + + + + + + + + + + + Stari klišeji, vsiljene forme !! Kako prav imaš

      http://www.mirenski-grad.si/nevoscljivost
      Nekaj lepih misli o zgornji temi. Takih, enostavnih, resničnih.
      Le tista misel iz Svetega pisma. . . . . dobro, molim lahko za tiste, ki me ” preganjajo “, ljubiti jih pa ne morem.

     • RATATA

      Lepo definirano.
      Opazim, da se v nedeljo (7.dan) nič slabega ne dogaja(?)
      Spet se je pojavila (otrok) Nata-lija (1.) dan. Sumljivo.
      Ja, odzvanja mi sporočilni nauk: “ljudje, ne bodite takšni, ne razmišljajte tako,
      in ozdravljena bo Vaša duša,
      na zemlji bo lepo!”

     • Nata

      Nedelja hm – Gospodov dan. Dan za družino, pogovor . Zato se nič slabega ne sme dogajati !

      Lahko bi bilo lepo. . . . ja !!
      O, glede imena Natalija.
      Moj pokojni tast, zaveden, kleni Slovenec, me je v hecu kar preimenoval .
      Natale – Božič – Nataša, torej Božena !!

     • RATATA

      Moj ded je bil pa Božidar.
      Brez J seveda.
      Knap, vendar nežna duša. Sploh si ne znam predstavljat, kako je funkcioniral na šihtu v jami med knapovskimi grobijani.
      Po njemu nimam nobene osebnostne lastnosti, saj divji kot sem, po njem res ne morem biti.

     • Nata

      No, če je bil nežna duša, je pa bil Božji dar. Za svojo družino. Pa verjetno tudi za svoje prijatelje tam, v jami.
      Umirjenost, nežnost dobro dene tudi grobijanom.Narava tega dela pa je ” trda “, kruta in potrebuje protiutež !
      Morda pa le imaš več lastnosti svojega deda, kot se jih zavedaš. Družina zelo oblikuje človeka. Dobri vzgledi še vedno veljajo za dobre.
      Zavedanje svojega značaja pa tudi nekaj velja ! Človek je le malo bolj pozoren na svoje ravnanje, če se tega zaveda.
      Hm. . . . . divji ? Le glej, da ne bomo slišali s tvojih koncev kakšno
      je brez miru okol divjal. .. . . . . .

     • Nata

      ” Narodovo telo” !! Včasih je bil obrtnik , učitelj, tovarnar ( pa je prav vseeno kakšen ) spoštovan. Je nekaj veljal. In kaj so naredili, barabe ?? Dobro so vedeli, da take može in žene ne bodo mogli goljufati s svojo ideologijo ! Zato so jih pobili in okradli !!

      ” Delanje jugoslovanskega naroda ” !!!
      Ja, to je eden od glavnih vzrokov. Je pa delno uspelo ! Samo poglejmo, kaj imamo !! Eno strašno mešanico, ki so jo namerno naredili. So že vedeli zakaj ! Navsezadnje bodo postali ti ljudje še manjšina. . . . pa v parlamentu . . . .
      Ženske. . . . ?? Eh, ženske imajo rade lepo besedo, ali ne ? In južnjaki znajo govoriti ! Slovenci-nke pa zlepa ne pokažemo svojih čustev !Tudi moški niso bili ravno cveteki, no ?
      Imaš prav. Predvsem smo naivni. Jaz to imenujem neumna poštenost !! S takimi nasprotniki ne moreš igrati fer igre.

     • traktor

      Ravn ta prav cajt si ,zgleda, še spizdnu iz zasavske vukojebine,da se nisi preveč navzel naše najbolj karakteristične lastnosti.Fovšije.Tud jest ti nism fovšn.No mal že.To,da si ta prav cajt spizdnu.

     • RATATA

      Ponoč sem prekinil spremljanje, saj sem moral po mulca, kje bil na veselici v Komendi. To, kar si tu napisal o sebi vem že kar nekaj časa. Če tega jaz ne bi vedel, ti ziher ne bi že prej kdaj česa napisal.
      To, da si res tak in sem jaz vedel prav, pa potrjuje tvoj zapis na katerega ti zdajle odgovarjam. Lp

 • dvanajstzvezdic

  Vse te organizacije so nebodigatreba in so samo potrošniki. V bistvu je cilj teh organizacij bolj omejevanje svobode govora kot pa odstranjevanje preprek za dejansko svobodo govora. Za vsako tako administrativno-birokratsko potezo, dobimo manj svobode govora. Če podpiraš LGBT, avtomatsko uničuješ tradicionalno družino. Svoboda govora za levičarje je ta, da lahko pljuvaš po desničarjih, to je dovoljeno, obratno pa velja za nestrpnost. Pač dvojna merila levičarjev

  • Dragan Krstič

   Osnovni namen teh silnih institutov, agencij, uradov je zaposlitev nezaposljivih večinoma FDV kadrov, ki pljuvajo po desnici kadarkoli in kjerkoli je možno. Pravzaprav so poleg medijev in kvazikulturnikov poglavitni ustvarjalci negativnega javnega mnenja o Janši in SDS. Za to jih levaki
   odlično plačujejo z našim denarjem, to je denarjem, ki ga ustvarijo delavci v realnem sektorju.

   • dvanajstzvezdic

    Kar se tiče medijev,ti dam čisto prav. Nisem neki veliki uporabnik Facebooka niti twiterja, samo opažam, da je tudi na tej sceni velik manjko konkurenci mainstream medijem. Če pa pogledaš na mainstream medije pa vidiš, da objavljajo samo selektivne novice iz facebook in twiter scene. Glavni problem je (pre)usmeriti ljudi v alternativne vire pridobivanja informacij. Če pa je kaj sploh objavljenega, kar ne diši lobijem v ozadju mainstream medijem, te pa ti isti mediji v javnosti raztrgajo. Zakaj, zaradi prešibkega in preslabotnega vpliva alternativnih medijev.
    Seveda je problem samih alternativnih medijev zaradi financ ker imajo mainstream mediji tu ogromno prednost(reklame…). Boj za svobodo in osvoboditev od medijev bo še dolg, glede na vse opisano bi rekel, da živimo v neki prikriti diktaturi, ki se izvaja preko medijev, živimo v diktaturi medijev.

 • MEFISTO

  Nisem zaman govoril, da nam bodo čez 30 let vladali Srbi in muslimani.

 • Anton

  ja sej Janković, je tud ultra spsooben menedžer, pa še vedno ne vidim razloga zato, vidim pa kar nekaj dokazov proti, na pol, če ne že kar propadli projekt Stožice, nategnjeni podizvajalci, pa do n-krat preplačanega “mesarskega” mostu, pa do Mercatorja, ki ga je oplemenitil z dolgom in nazadnje pod ceno “podaril” NAŠIM tam doli, pa še in še bi lahko naštevali.Ne ampak to je NAŠ, naš dragi Zorko, če bi bil na njegovemu mestu Ivan, bi bil že obešen na pranger , če ne že zaprt na Dob. Zorko pa je pravnomočno oproščen, ker je Kučanov ljubljenec. Pa še nekaj ne ni ga v Mercator postavil Anton Rop, to je laž, postavil ga je Kučan.

  sarkazem press

  • Dragan Krstič

   Se strinjam, vendar tega Rop ni smel povedati.

   • Anton

    Rop ga je nastavil, kot mu je ukazal Kučan, se pa strinjam, mu je pač ušlo iz jezika.

 • Nata

  Razno – raznih ić -ev j pri nas kot listja in trave !!
  Levaki so si seveda nabrali podpornike .

  Brez nadaljnega komentarja. . . . .

 • samotoje

  Saj ni problem B.Petković kot oseba ampak ideologija, ki jo predstavlja skupaj z MI. Če bi se ženšče ukvarjalo s kakšnim krožkom besnih moškinj- ni problem. Bolj gre za to, da so se v MI in podobnih gnezdih (kar dobro poznam to sceno) nakotili urbani fičfiriči z raznimi manj in večvrednostnimi kompleksi, zafrustriranci, ki lahko veljajo za inteligentne samo v zatohlem ljubljanskem zakotju ( in živega požrejo vsakogar, ki si drzne štrleti ven). MI je podaljšek FDV in tudi FF s Sandro Bašić in Svetlano Slapšak vred. Veliko teh osebkov je rezultat mešanja narodov v času bratstva i jedinstva. Zdaj pa imamo posledice. Multikulti.
  P.S. Kako je mogoče, da tako sposobna oseba, z doktoratom (pomembno je vedeti iz česa), toliko časa čepi v nekem nepomembnem inštitutku na obrobju Evrope?

  • RATATA

   Zakaj Svetlano Slapšak je be naglasak?

   • samotoje

    To je verjetno retorično vprašanje, a ne?

    • RATATA

     Ne vem kakšno je vprašanje, pač njen naglas je južnjaški, pa ne vem zakaj.

     • samotoje

      Vprašal si, zakaj Svetlana Slapšak govori z naglasom. Ve se, da je Srbkinja, rojena v Beogradu.

     • RATATA

      Hvala. To je natančen odgovor na vprašanje. Nisem vedel. Kaj pa počne tukaj poleg tega, da dela škodo s svojim govorjenjem pa tud ne vem, niti ne bom tega vprašanja zastavljal.
      Mene mnogo stvari moti, ker v Sloveniji ni tako kot bi moralo biti!

   • macon

    V osnovi ni bila Slapšak.

 • totex39

  Murgelski klan nam je res dobro zagodel z uvozom teh balkancev.

  • dvanajstzvezdic

   metanje gnoja na te balkance je brezpredmetno. Najprej je potrebno počistiti gnoj v lastni hiši.

   • totex39

    Saj ravno zato, ker so se te balkanci naselili v “našo hišo” imamo vse povsod tako sranje.

   • Dragan Krstič

    Prav imaš, najprej je treba počistiti gnoj v lastni hiši. Se pa strinjam, da večina na IĆ voli levake, ker se Janše bojijo enako kot tudi gnoj iz lastne hiše. Pa še nekaj, najmanj izobraženi sloj Slovencev večinoma voli rdeče.

   • novaknovak

    točno, ko se znebiš gnoja, tud muh ni več…

  • karlina

   TOČNOOO

  • samsara

   Naslednje dejanje pa se pravkar odvija tudi v širšem obsegu in v njem imajo glavno vlogo pripadniki invazivnih tujerodnih skupin. Vse skupaj so kamenčki v mozaiku kreacije ‘NWO’, delom največjih psihopatskih umov človeštva zadnjih par stoletij.

 • novaknovak

  pa kaj so v teh krajih južno od kolpe sam pedri, lezbe, levaki? doma si pisnt ne upajo, pol pa ti tu pridejo pa kraval delajo, potem, ko se jim omogoči dostojno, svobodno, ..življenje, pa dobro plačane službe.

 • Vladimir

  Dunja Mijatović Brankica Petrović ,kaj oni nimajo v svojih vrstah Slovenke

  • samsara

   Med levičarji udbofevda so slednji bolj ali mann drugorazredni kader.
   Če pogledaš na poimenski seznam zaposlenih v min. za pravosofje,ki ga občasno objavi sokomentator Janez Pokončni ne boš več spraševal, kar je povsem očitno.
   No, potrudil sem se in ti serviram povezavo, katero je objavil zgoraj omenjeni;
   http://hrastnik.mojforum.si/hrastnik-post-43376.html

   • selma hayek

    Tudi mene skrbi nacionalna sestava nekaterih teles : recimo Grafenauer, Zorn, Kuntner. Grims, Šturm in podobni Neslovenci, ki so se prikrili v stranke, ki se delajo, da so domoljubne

    • Nata

     SRBI TE ?? Aja skrbi !!

  • novaknovak

   imajo, sam ne pridejo do izraza,..blažič, kuhar.. ;-)

 • samsara

  Drugarica Brankica Petković!
  Kako presenetljivo, kako neverjetno s strani levičarskega balkanofila.

 • selma hayek

  Samo klerodrajski naphani z Gorenakovimi piškotki lahko ob vsaki omembi levice pritaknejo pridevnike kot so ultra ali izrojena levica. Ker so od shizo blodenj sami ultra, non plus ultra hujskaški, drugi del Iznoriškega kraljestva je njihovo čtivo. Drugi del obljubljane trilogije je seveda spisan kot tviti do konca čivknjenega Kalimera, ki si domišlja, da je šef medijskega kupleraja

  • novaknovak

   še en star model pod drugim imenom…i zato..selma selma molim te, ne saginji se kroz prozor…

  • Janez

   A ?
   Že spet ena ?
   iz tiste “šole” s kradelljeve ploščadi. ” CKZKS agitprop” – a ni že ? V “outu” l.r. JANEZ KOMENDA

 • VERZIFIKATOR

  Petko Branković

  BRANKO U PETAK

  »Za slobodu i za druga Tita,«
  viče Branko danas, baš u petak,
  lijevom rukom drži crven létak
  i sa njega ove riječi čita:

  »Dosta nam je ove već slobode,
  povratak nam natrag brzo treba,
  jer naš neprijátelj svugdje vreba,
  a za gašenje nam treba vode.

  Baš u petak sjetiše se Branka,
  da podrži vladavinu mira,
  kóračnicu staru da zasvira,
  priča pričice sad bez prestanka.

  Drug će Branko petkom da se javlja,
  u svim medijima svojim hirom,
  čvrsto póvezan dakako s mirom,
  svjestan koga mora da zlostavlja.

  Koga manje, koga srednje, više,
  unaprijed je Branku sasvim jasno,
  a da skratim, reći ću vam glasno:
  svakog koji kao on ne diše.

  • Nata

   + + + + + + +

  • RATATA

   Ćefur?

 • Janez

  Ta – navezanost
  na kraje južno od Sotle in Kolpe ?
  Zna biti še iz časov, ko so predniki sedanjega premierja dr. C.
  še predajali štafete
  KPJ, ZKJ diktatorju. J. Brozu.
  Ampak!
  Saj bo dr. C. upajmo – kmalu popolnoma zapravil svoj mandat. Do jeseni? L.r. JANEZ KOMENDA

  P.S. priimek našega – žžal – premierja izhaja iz nemščine. Beseda Zehrer – zapravljivec, pogubljivec ! Uh.

 • MEFISTO

  Morda pa ima Republika Slovenija s srbsko državo kak dogovor o reciprociteti.

  Če ga ima, bi lahko Srbom odstopili Jankovića, da sesuje Beograd.

 • Iza Demos

  Inštitut za mir, pa inštitut za spravo…………..inštitut za……………… Ene ustanovili ultra levičarji druge ultra desničarji. Torej ni presenečenje da v enih kraljujejo na stolčkih ultra levičarji v drugih ultra desničarji. In vsi se redijo na naš račun. In kje so rezultati? Jih ni, ljudje v Sloveniji se vsak dan bolj oddaljujemo od zastavljenih ciljev posameznih inštitutov.

 • drzavljanslo

  Kdaj bodo hlapčevski slovenceljni nehali podpirati protislovensko komunajzarsko udbaško levico, ki skupaj z enakimi iz Hrvaške (levice) in Srbije kadruje protislovenski (večinoma južnjaški ) kader. Slovenski narod res nima za ščepec soli pameti in narodne zavesti.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!