Bralec ogorčen nad vso bando: V stanovanjski objekt v Ljubljani vpadel zafiksan migrant s hepatitisom, v pretepu in prerivanju je ugriznil soseda!

Fotografija je simbolična. (Foto: epa)

Medtem ko se vedno več evropskih medijev opogumlja in poroča o kriminalu in nasilju migrantov, ki so prispeli v Evropo z namenom lagodnega in brezskrbnega življenja, pa se v Sloveniji mainstream mediji držijo drže cenzorjev, ki skrbijo za dobro ime migrantov, čeprav se ti pogosto vpletajo v nasilna dejanja, kar pa ne čudi, glede na to, da integracija ne predstavlja njihovega najmanjšega interesa. Nič čudnega tako ni, da je v Guncljah pri Vižmarjah prišlo do napada in vpada zafiksanega migranta, posredovati je morala celo policija, o incidentu pa ne duha ne sluha nikjer. Bo to postala nova realnost?

Na nas se je obrnil ogorčen bralec in z nami delil zgodbo svoje tete, ki stanuje v ljubljanskih Guncljah pri Vižmarjah. “V torek je migrant kolovratil po cesti, vpil in razgrajal, nato pa se ustavil pri stanovanjskem objektu ter pozvonil. Snaha je šla odpret vrata, zafiksan migrant pa je kar vpadel. Nato sta sledila prerivanje in pretep, na pomoč je pristopil sosed, saj se nasilneža drugače ni dalo umiriti.” Migrant je nato pričel gristi naokoli in pri tem ugriznil soseda.

Naslednji dan, ko je migranta policija odpeljala, je sosed dobil poziv, da naj se zglasi v bolnišnici, kjer bo dobil injekcije; ugotovili so namreč, da je migrant okužen s hepatitisom. Glede na to, da bo moral sosed šest mesecev hoditi na preglede, se človek vpraša, kako je mogoče, da se o takšnih primerih molči. “Ogorčen sem nad vso bando, ki prihaja, ker se nikjer nič ne piše. Kaj skrivajo?” se sprašuje naš bralec. Glede zadeve smo se obrnili na Generalno policijsko upravo Ljubljano in povprašali o okoliščinah napada. Ko bomo prejeli odgovor, bomo tega nemudoma objavili.

Drama na železniški postaji
Vidimo pa lahko, da nikakor ne gre za osamljen primer, včeraj zgodaj zjutraj se je namreč na glavni ljubljanski železniški postaji odvijala prava drama. Po moškega, ki je razgrajal in razmetaval vse, kar mu je prišlo pod roke, so po navedbah Slovenskih novic prišli policisti. Izkazalo se je, da gre za migranta iz Bangladeša. Njihova bralka  je povedala, da se je “modelu snelo” in je razmetaval hrano, ki so mu jo dajali dobri ljudje. Pri tem naj bi kar pošteno nasmetil okolico. Omenjeni migrant naj bi več dni postopal, razgrajal je tudi že v preteklih dneh. “O tem naj bi bila celo obveščena policija, a je do zdaj vedno zbežal. Tokrat mu ni uspelo, saj sta ga do prihoda policistov zadržala varnostnika,” so še poročali.

Fotografija je simbolična.

Migrant, ki je divjal po ljubljanski železniški postaji, po navedbah policije ni kršil samo javnega reda in miru, ampak tudi zakon o tujcih, saj je v državo preko Italije vstopil nezakonito. Začasno bo nameščen v centru za tujce, nato pa naj bi ga izgnali. Seveda le v primeru, če se ne bo angažirala katera od nevladnih organizacij ali pa celo kdo izmed politikov iz vrst SD ali Levice kot v primeru Ahmada Shamieha.

N. Ž.

 

 • večni srb

  Kdo je pa ta migrant, ki se v Sloveniji počuti kot doma, najbrž kakšen hrvat, bosanec ali albanec, ker arabci še priimkov na vhodnih vratih stanovanja ne znajo prebrati.

  • antimur

   Zanimivo, da si pozabil omeniti Srbe, z veliko začetnico sem napisal zato, ker spoštujem slovenski pravopis, da ne boš zmotno predvideval, da zaradi spoštovanja.

   • večni srb

    Zakaj bi srbi rinili v Slovenijo, ko so iz nje komaj pobegnili, do danes pa sprejemamo hrvate, bosance in albance, ki menda bežijo pred njimi.
    Jaz pišem samo lastna imena držav z veliko, ne ljubi se mi pritiskat dodatno tipko za take birokratske malenkosti. Posamezni ljudje imamo svoja imena, ki jih množina ne zajema, po moji logiki, samo blagovne znamke pišemo z veliko začetnico.

    • francelj3

     Ni slabo. Večni srb ima svoj pravopis. Le kdaj bo izdal komando, da se moramo po njem ravnati tudi Slovenci? Saj srbi vedno raje komandirajo kot delajo.

     • večni srb

      Piši kot govoriš, kadar moraš pa izdelati kakšne strokovne elaborate, takrat se splača najeti lektorja ali se pač zanesi na avtomatski črkovalnik, nameščen v brskalniku, ki pod napačno vpisane besede nariše rdeče vijuge. Klikni z desnim gumbom miške na besedo in na meniju zgoraj izberi enega od pravilno napisanih predlogov.

     • francelj3

      Logično, večni srb uvaja v slovenščino srbsko pravilo “piši kao što govoriš”. Ali pa mogoče misli, da je to pravilo itak slovensko. Pripomba: NI!!

     • večni srb

      Imaš prav, vendar pomisli, tako vsaj vemo kaj drugi mislijo, namesto da od osnovnošolčkov pričakujemo brezhibno rabo Slovarja slovenskega knjižnega jezika. Prej razumem spakedravščino kot napačno napisane termine.
      Brez skrbi, če bi hotel, bi lahko lektoriral lastno pisanje, ampak se mi ne ljubi, raje pišem tako kot razmišljam, deluje bolj človeško in pristno, nenazadnje bolj slovenko, kot če napiše pravi slovenec, itak ne more biti.

      jaz pa nisem bil navdušen nad Toporišičem, še Google ne loči več hrvaščine od slovenščine, odkar nam je izbrisal vsa pristna slovenska narečja in moramo vsi govoriti isto potujčeno slovenščino, ki to sploh ni.

     • kraljica vesolja

      Francelj,m pišeš kot tipični slovenski hlapec. DEj pejt hitr anglešk šprehat.

     • Svele

      Kaj je pedofil ti niso na masi nobenega črta ponudili na Zlorabo.pa si zdaj nadrkan.mladi hlapci opuščajo vectisocletno pedofilno incestno tradicijo postajajo homoseksualci hahhajahha

     • Svele

      Pričaj slovenski da te CEO svet razumije

     • Svele

      Ti bedak tvoje zemljake sem dostikrat zjebal ko so prišli na teren pa so vsi znali, pokazati pa niso mogli nič, naslednji dan sem jim dal brco v rit pakuj kofere pa nazaj v jugo TAKI STE VSI JUGOVIČI SVE ZNATE, ko pa mora kaj pokazati pa megla, da prodajate v vašem jugu idiot, vzemite kot si ti pa tale savič treba deportirati na jug ali pa v Sibirijo, da se naučite ordnunga ti je jasno pezde južnjaško ..!

     • francelj3

      Tegale moram pa kar skenslat. Prvič posta sploh ne razumem, drugič ne vem, od kod mu ideja, da sem južnjak, tretjič se mi pa s to balkansko nekulturo preprosto ne ljubi ukvarjati.

     • Svele

      Hahhahah sram ganje hlapca korenin spreobrnjenci so najhujši hajjaja

   • Svele

    Okužen s hepatitisom bo okužil se svoje pamze zihr je pedofil hahhahhaha.zbiramobzamske za slovenske dojenčke hajhahha hlapcem glih ne gre zbiranje zamaškov hahhahhaha jim pa gre zakrivanje pedofilije

 • Dragan Krstič

  Voice of Europe sporoča da so v GB zaznali širitev črnih koz, izredno nevarne in nalezljive bolezni zanešene iz zahodne Afrike.

  • Morala

   Opičjih koz…V Srbiji so že poostrili nadzor…ni cepiva…je hujša od črnih koz…okužena osebka sta v GB prišla iz Nigerije…če se razširi lahko ljudje umirajo v pravih mukah…

  • Steiermark

   pa ne samo črnih koz ampak tudi opičjih, ki so neozdravljive! To je pač cena, katero moramo plačevati mi, nič dolžni nič krivi, za zločinsko ravnanje uvoznikov te s kugo okužene “populacije”!

 • večni srb

  Kdor je okužen, je odgovoren za svojo bolezen in se je dolžan takoj zdraviti, kar mu mora omogočiti vsaka država, ne glede na status, denar ali karkoli.
  Namerno prenašanje okužbe na druge je enako poskusu umora.

  • Dragan Krstič

   Država je dolžna zaščititi svoje državljane davkoplačevalce pred migranti sploh pa ilegalnimi. Kdo bo temu človeku okuženemu s hepatitisom plačl odškodnino ki ne more biti majhna.Jo bo dobil? Jo bo moral iztožitit? Jo bo sploh dobil? Če jo bo dobil jo bomo plačali vsi. Naj jo plačajo iz svojih žepov politiki desne avantgarde ki nam uvažajo te ljudi.

   • Dragan Krstič

    Leva avantgarda oziroma rdeče politične gnide naj plačajo odškodnino.

   • večni srb

    Ni tako preprosto, če se je takoj javil v bolnico, mu bodo dali antibiotike in zatrli okužbo preden bi zbolel. To je najbolj pomembno, kdor sumi, da so ga okužili ali zastrupili, naj se takoj posvetuje z osebnim zdravnikom.
    Za zdravje gre, oba se morata zdraviti, napadalec in žrtev, ni važno koli bo to bremenilo proračun, ker se tiče vseh ljudi na planetu.

   • Orbit_NG

    Banksterji dajejo samo državam, ki so jim v interesu, drugim ne. Za tiste države, ki jih pa hočejo, želijo le pod svojimi pogoji, a to hočejo le z silo. Zakaj bi morali tako živeti? Butan nima denarja, imajo bruto domačo srečo. A se mora živeti prav z denarjem? Naši predniki niso tega imeli, pa so bili skupaj.

    • Steiermark

     Potem bo pa najbolje, da prav ti, prei

     zkusiš “srečo” brez denarja in s sabo popelješ vse rddeče tepce, da bodo vedeli podpreti svoje trditve, z lastnimi izkušnjami! Samo ne vem, tam, kjer imajo še vedno trgovanje na podlagi “izmenjave produktov”, s čim bodo trgovali, morda s pošvedranimi violetami, ki jih niti pri nas nočejo čobani ali kamelarji?

     • Orbit_NG

      Ne se jezit, so tudi len folk sam kriv, ker bi vse rad zastojn. Delovni pa se maltra. Vem… Kar pa se tiče onih banksterjev, pa majo puno rit vsega.

   • Steiermark

    Ali se ti je “zatipkalo”, da pišeš o “desni avantgardi”?

   • Svele

    Hahhaha zbiram zamaške za slovenske dojenčke hajhahha srceparajoci zapis hlapcev umrle dojenčice hahhahhahha stisnila je prdec in odšla za vedno hahhahhahha hlapcem glih ne gre zbiranje zamaškov hahhahhaha jim pa gre zakrivanje pedofilije hahhahahha

   • MižekFiga

    HINAVEC !!!
    Citiram te: “Naj jo plačajo iz svojih žepov politiki desne avantgarde ki nam uvažajo te ljudi”.
    Vem, da ne uganeš kje je hakelc? Naštej mi prosim, kdo je “desna avantgarda”! IN kdo so “skrite protislovenske riti”?

   • tonite falco

    Kaj govoriš bedarije. Kdo, da jih uvaža desnica? Malo morgen .

    Uvažajo jih nesposobni levičarji oziroma nova vlada nadaljuje uvoz migrantov pod diktirko foruma 21 in Milana Kučana. Takšna je prav zaprav resnica in nič drugačna. Sicer kdo pa

    je sestavljal prejšnjo koalicijo? Same levičarske stranke ali boljše rečeno ljubitelji musličev – komunisti in njihova skorumpirana zalega

   • Svele

    Zamaške bo dobil crkne naj

  • Steiermark

   Žal je veliko okužb in bolezni, nozdravljivih, iz tretjega sveta, ki ste jih v Slovenijo – Evropo, prinesli vi, migranti, tudi z balkana…..

 • BlackOpsSystem

  kolko taki je šlo čez Slovenijo? Koliko takih je v Slovenijo? Koliko takih čaka, da prikoraka v Slovenijo? Pa dobr noooo, kdaj bodo našim politikom zrasla jajca in rekl tem zapitkom v EU, da je zaprta Slovenija za “migrante”???!!! Kako naj jim zrastejo jajca, če pa so vsi metro in v omarah.

  • večni srb

   Za Slovenijo ne vemo, zgleda razen Šamija nihče od arabcev, je pa dejstvo, da je vsaj polovica hrvatov okužena z virusom bradavic, k nam pa se jih preseli kakšnih 40.000 na leto, skupaj z albanci in bosanci.
   VSAKA država je dolžna zdraviti nevarne nalezljive bolezni, zdravila in pomoč lahko dobijo pri Združenih narodih, ki tja napotijo svoje Zdravnike brez meja in zatrejo epidemije, kjer je pač to v naravi mogoče. V džungli se ne da zatreti ničesar, to je menda jasno, edino če vse posekaš in požgeš do tal, pa še takrat…

   • Svele

    Hahhahahah en virus in hlapcev ni več.bog prosim te za eno nevarno bakterijo daj hlapcem in j skrajšuje muke da ne bodo več toliko cvilil amen

 • centurion

  Kot mi je znano se potepuške pse in stekle lisice pokonča.
  Kje so slovenski lovci, da odstrelijo divjad?

  • večni srb

   lahko bi začeli pri prosto spuščenih nevarnih psih, ki se sprehajajo okoli kmetij in celo mestnih hiš, ne da bi bili zavarovani za ograjo ali priklenjeni. Čim vidijo večjega in nevarnega psa prosto spuščenega, bi ga morali na licu mesta milostno usmrtiti. Pomisli, kjer so ceste, gredo mimo tudi šolarčki ali vaški pijančki, ne more pes odločati kdo se lahko tam sprehaja, kako in zakaj. Pes da vse v gobec, a misliš, da živalske bolezni te pa ne morejo okužiti? Če pes ni sam okužen, prenaša bolezni zagotovo.

   • Svele

    Videl sem zapenjenega Janšo .stekle pse streljajo hahjahaha

   • Dragan Krstič

    Ti nisi večni srb ampak večni muslič

    • Svele

     Bolje misli kakor Dragan srbic .jaz sem srb a bi te ubil če bi kakšnemu muslimani težil.groznja hahhajjaja

    • Svele

     Mars govno srbsko ja job tvaju mat

    • Svele

     Niko nema sto Dragan imade

    • Svele

     Na planini na jelici sastali se svi cetnici sastali se pa govore.dragana da obore

  • Svele

   Hahahha čakajo vas domosralce hahhajajsmrt jansevim in njegovim klerofasiste amen Bog pobij Janšo in njegove prosim naj crkne danes od hepatitisa amen

  • Svele

   Kaj bosta retardirana otroka Janeza Janše črt in Jakob ko in če odrasteta hahahhahhaha posiljevalca sadisti ali pedofila z steklino v hozentregerjih hajhahha Bog pobij te hlapce slovenske hahahhahhaha

   • centurion

    Može svele iz bosne ali
    bosna ne može iz sveleta.

    • Svele

     Može pedofil Janez iz črta ali ne može pedofil Janez iz Jakoba hahhahhaha smrt slovenskim dojenčkom hahhaha akcija zamaški hahhaha hlapcem glih ne gre zbiranje zamaškov hahhahhaha jim pa gre zakrivanje pedofilije hahhahahha

 • Boy

  Vprašanje je, ali so vse te institucije vključno z nevladnimi organizacijami, ki rešujejo migrante sploh legitimne in so njihovi predstavniki pri nas legalno. Vsaj za enega vem, ki ni. Njuno je treba počistiti najprej to nesnago, potem tudi migrantov ne bo toliko.

  • Svele

   Smrt slovenskim dojenčkom hahhaha akcija zamaški hahhaha hlapcem glih ne gre zbiranje zamaškov hahhahhaha jim pa gre zakrivanje pedofilije hahhahahha

 • kraljica vesolja

  Groza, kok filate folk s temi članki. Te vaši nespametni bralci pa vsemu verjamejo.

  • večni srb

   Kronične bolezni se lahko pojavijo šele par mesecev po prvi okužbi, bolezen se lahko razvije šele čez leta, zato je prav, če so ljudje ozaveščeni o resni nevarnosti.

   • Svele

    Pri venčkih bolezen rabi malo več časa hauuahhaha

 • kraljica vesolja

  Kdo vam je bil vsega kriv pred migranti, južnjaki, še pred tem geji, pred tem pankrti, pred tem samske ženske itd. Bedno se počutim v svetu obdana s takim folkom.

  • Dragan Krstič

   Izstreli se v vesolje.

   • kraljica vesolja

    jst sem že v vesolju. Vsi smo mi vesoljci, dečko.

    • Dragan Krstič

     Imaš prav. Srbija ni samo do Tokia in Sao Paola ampak tudi v vesolju.

     • Svele

      Mars govno srbsko dabogda ti slovenski pedofilni jebali djecu amen

    • Morala

     Bejži no…haha..

   • Svele

    Bog bi izstrelil tvoje retard otroke

  • ZatonMesecnikov

   Tudi jaz bi se bedno počutil, če bi bil v tvoji koži, Kraljica…

   • Svele

    Bog prosim pobij te zarukani Slovence vzgajane v pedofilni amen daj jim en virus pa naj pocrkajo amen

   • kraljica vesolja

    NO, če se ti dobr počutiš, zakva pol drugim tega ne privoščiš. A ti povem zakva, ker si žleht neveden nespameten hlapec sistema. Sam veš, da nisi srečen, ker drgač ne bi tlele pluvu po revežih.

    • ZatonMesecnikov

     Teh revežev čaka 2-4 milijarde, da bodo vdrli sem….

     • večni srb

      K nam ne, brez skrbi, mi vdiramo na razviti zahod, ja vidiš, da se vsi pametni selijo ven, verjetno ne v Mongolijo in v Bengazi.

    • Svele

     On je pedofili cerkveni

  • macon

   Bedno se počutim obdan s pokvarjenimi komunajzarji, ki bi prodali mamo za par Eurov. Ti ubogo teslo si mi vsega krivo, ker si zabito in pokvarjeno.

  • Svele

   Hlapci so talali komplimenti z sako in kapo smrdljiv bosanc cefur s…….

 • Dragan Krstič

  Kdo bo očetu vrnil umorjenega sina edinca? Bo to Frau Merkel? Poglejte video:Der Fall Marcus H
  Je v nemščini in angleško podnaslovljen

  • večni srb

   Kakšna neumnost je pa to, vsako življenje je izjemen in neponovljiv pojav, od mrtvih ni še nihče vstal, nihče ne more nadomestiti nobene take izgube.

   • Dragan Krstič

    Nisem vedel. Hvala za poduk.

   • Morala

    Sarkazma ne poznaš?!

   • Svele

    Smrt slovenskim dojenčkom hahhaha akcija zamaški hahhaha hlapcem glih ne gre zbiranje zamaškov hahhahhaha jim pa gre zakrivanje pedofilije hahhahahha

    • večni srb

     Pravilno, da se iz tega norca delaš, ker tisti patetični zamaški res ne sodijo nikamor, sploh kadar govorimo o golem življenju.

     • antimur

      Če je zate takšno ostudno in sovražno gobcanje, ki ga trobezlja norec “Svele” samo hec, potem nisi dosti boljši od njega, sicer kdaj pa je bil kakšen čefurski pritepenec normalen, razen izjem, ki so za razliko od kretenov vajinega kalibra lahko zelo OK ljudje in sodržavljani ter vredni vsega spoštovanja.

    • čopkovseved

     Moderatorja prosim za izbris komentarja in osebka,ki grozi s smrtjo , hkrati naj sproži tudi ovadbo, sicer naznanim sam policiji! Več kot sovražni govor!

     • Svele

      Smrt tudi tvoje m otrokom zbiram zamaške za tvoje bolanenotroke .smrt slovenskim dojenčkom hahhaha akcija zamaški hahhaha hlapcem glih ne gre zbiranje zamaškov hahhahhaha jim pa gre zakrivanje pedofilije hahhahahha prijavi govno pedofilsko klerofasisticno

     • čopkovseved

      Ko bodo potrkali na tvoja vrata, boš pa čisto majhen! IP računalnika razkrije lokacijo, ne daj se motiti,
      t

     • Svele

      Si preveril pankrte če ti dihajo smrt tvojim otrokom akcija zamaški hahhaha hlapcem glih ne gre zbiranje zamaškov hahhahhaha jim pa gre zakrivanje pedofilije hahhahahha

     • Svele

      Hajjajajja Janša z peno ugriznil črta in Jakoba sta pozitivna na HIV desni hahhaha

     • Svele

      Bog prosim te za smrt vseh venčkov hlapcev vzgajani v vectisocletni incestni pedofilni folklori hahhahhaha

     • Svele

      Smrt Slovencem Bog prosim daj poplavi to dezede hlapcev pedofilov amen

  • Svele

   Naj crknejo tebi otroci pa pejt se jokat govno srbsko

  • Svele

   Dragance jel ti detici disu a

 • Svele

  Dobro jutro klerofasisti niste nobenega črta ali Jakoba zlorabili na jutranji maši.pa ste zdaj nadrkani na emigrante.hhahahah

 • Morala

  Namesto v karanteno, se sprehajajo po Sloveniji…naj gredo v parlament in tam grizejo in razgrajajo, bi takoj ukrepali…za narod pa vsem dol visi…

  • Svele

   Hahhauauua samo en virus pa vas hlapcev incestno pedofilne ni več amen

  • Svele

   Bog pobij teslovenceljne in naseli en drug normalen narod amen

   • Morala

    Ti boš prvi na vrsti…haha…

    • večni srb

     Saj, če bi samo njega, potem nas ni treba, kdo drug si pa še želi kaj takega.

    • Svele

     Preveri otroku vnuku temperaturo crknu bo

     • Morala

      Ti si itak že zombi…ti ni zameriti…

     • Svele

      Konec je niso več med živimi .sama si ostala

    • Svele

     Zbiram Zamaske za slovenske dojenčke hajhahha srceparajoci zapis hlapcev umrle dojenčice hahhahhahha hlapcem glih ne gre zbiranje zamaškov hahhahhaha jim pa gre zakrivanje pedofilije hahhahahha

     • Morala

      Lepo od tebe, da zbiraš zamaške…se ti pozna, ker si opit…si že veliko flaškonov spraznil…

     • Svele

      Ti pamz se diha

     • Morala

      Zombi :)

     • Svele

      A ganvzgajas otroke svoje v incestno pedofilni folklori hlapcevski

     • Morala

      I dont understand you…

   • čopkovseved

    prle, ha,ha.

    • Svele

     Smrt Slovencem hajjajajjakaj akcija zamaški hahhaha hlapcem umirajo odojki

     • čopkovseved

      Se zavedaš , da sem tvoje komentarje resnično prijavil?

     • kraljica vesolja

      ČOpko, pa kva si ti, mati Tereza, ma sram te bodi, hinavc en. Otroci vam umirajo po bolnicah, vi zbirate zamaške, sram te bodi, še enkrat. TI pa sam šudiraš, kako boš enga popluvu pa zgazil pa uničil. Žalostno, da si tak, resno.

     • Svele

      Odjebi pedofilcina upam da ti crknejo otroci smrt tvojim Pankrtom zbiram zamaške za njih amen

     • Svele

      Smrt hlapcem prijavo me se enenkrat smrt jansevim in njegovim Bog podari Janši črtu in Jakobu kratko življenje in neozdravljivo bolezen amen prijavi drek pedofilni slovensko incestni

     • Svele

      Ti Pankrti se dihajo

     • Svele

      A si poklical v soloe jih ninavto povozil tvoje otroke

     • Svele

      Smrt tvojim otrokom akcija zamaški hahhaha naj ti pocrkajo hahhahahha prijavi ne za dobre želje. Hahhahajjaja

  • Svele

   Bravo zdaj pa se strinjam s teboteboj . mogoče je upanje za vas slovence

 • Antonius

  Slovenija je ništrc od države, ker neodgovorni volivci volijo kleptomanske politikante. Z nedelujočim pravosodjem, tožilstvom, policijo, razbohotenim finančnim kriminalom in še brez prave vojske, zdaj državo uničujejo še z integracijsko popolnoma nezmožnimi šerijatarji.

  • Svele

   Kaj pedofil te še niso zaprli govno.

   • Antonius

    Srbi v Srbiji so častni ljudje, vi ste pa v Sloveniji priseljensko *džubre*.

    • večni srb

     Isto velja tudi za hrvate, bosance in albance, naj bo enkrat jasno, da smo tu slovenci doma. No ja, vsaj tisti, ki jih fašisti še niso deložirali ali izbrisali.

    • ZatonMesecnikov

     Sem so ušli vsi komunisti iz Srbije v 90tih letih. Azil pač….

     • večni srb

      Po moje, se skrivajo v Piranskoj uvali, v nuklearki, Trstu in Celovcu.

     • Svele

      Zaton pedofilov hahjahh

    • Svele

     Pejtbv srbijo idijot tam je še huje starlete silikoni pedofilijahahjahha Oofilija idiot.hocetenda vse to pride sem .

  • VERRZIFIKATOR

   V dobrih starih časih socializma
   takšno stvar en sam je hišnik rešil,
   prav počasi, nič pri tem ni spešil,
   “zrihtal” je zadevo brez cinizma.

   Ko svojat je enkrat v blok naš vdrla,
   se tovariš hišnik je pojavil,
   v luknjo ji podganji strup nastavil,
   vrata pa so sama se zaprla.

 • ZatonMesecnikov

  #Naslednji dan, ko je migranta policija odpeljala, je sosed dobil poziv,
  da naj se zglasi v bolnici, kjer bo ta dobil injekcije, namreč ugotovili
  so, da je migrant okužen s hepatitisom. Glede na to, da bo moral sosed
  šest mesecev hoditi na preglede, se človek vpraša, kako je mogoče, da se
  o takšnih primerih molči.#

  Nihče mu ne bo povrnil ne škode, ne časa, ne stroškov. Če nima kartice ZZZS, mu bodo nabili tudi stroške obiskov. napotili ga bodo zelo verjetno na zasebno tožbo, s katero si bo pa nakopal dodatne stroške. Dobil ne bo nič.

  To imejte pred očmi. ker družbe, ki so tako urejene kot naša in zahodne, so nemočne in povsem sterilne, če nima povzročitelj škode ne bivališča, ne premoženja.

  • Svele

   Naj crkne hlapec .posilil je emigranta zdaj pa hoka

   • ZatonMesecnikov

    Beži svele nesrećo glupa, sramotiš čitav balkan ovđe….

    • kraljica vesolja

     Zaton, kdo je tle glup, bi se dal debatirat.

     • večni srb

      Za Sveleta sem prepričan, ker ne more skriti, lahko pa tudi, da je samo izviren in duhovit. naš je, kaj češ, tudi taki morajo biti zraven, saj smo vsi dobri ljudje.

     • Svele

      Se opravičujem za svoje primitivne izpade .otroci umirajo voda hrana cepiva neumna politika .kaj jim boste zapustili.da se kregamo zaradi vojne dvajset let nazaj ali prve druge .Bog prosim za izbris celega človeštva daj še en vesoljni potop pa naj preživijo res oni pastirji koz to so ljudje nne pa mi levi desni smrt vsem ljudem in otrokom amen pobij to človeštvo Bog amen

     • večni srb

      Jaz te razumem, to je pač tvoj način, mogoče se bo kdo zamislil nad lažnim altruizmom in prikritim državnim nasiljem, čeprav dvomim.

     • Svele

      Smrt tebi in vsem človeštvu to je najboljše zdravilo za zemljo in ljudi amen govno če ne znate v miru Živeti potlej pa crknejo naj vsi amen.smrt človeštvu za amen

     • ZatonMesecnikov

      odvisno na katerem inteligenčnem nivoju si. zato se ti zdijo sveletovi posti višek intelektualnega genija….

     • kraljica vesolja

      Zaton, nimam se za pametno, sam me majo pa zato drugi. A tebe ma folk za pametnega, nekak dvomim, ipak si desnakarski hlapec. Hlapčevstvo pa ni nek znak inteligence.

     • ZatonMesecnikov

      Pola naroda ti hlapćuje u inostranstvu, komunalci, šoferi, čistačice, a ti Slovencima “hlapci”.

     • kraljica vesolja

      MOj fotr je SLOvenc, pa moje to ni lih za hvalt, ampak tud jst nisem popolna.

     • Svele

      Od njega oče je pedofil zaton pedofilov

     • ZatonMesecnikov

      Slovenac kvečjemu Kraljice…

     • Svele

      Debil natepava debilna tvoj župnik tvojega otroka capische

     • večni srb

      Prej bi rekel, da tisti živčni izpadi odražajo stisko človeka, ki je obupal nad družbo, ampak verjetno je samo zaigrano, vendar zame na mestu.
      Ker tudi taki so danes med nami, na neki točki so obupali, zdaj se pa samo še režijo vsemu skupaj in pijejo, to je klic na pomoč, ne pa žaljitev.

     • večni srb

      Debili natepavajo debile, ker v zaprtih ustanovah niso vsi enako debilni.

    • Svele

     Pazi župnik ti natepava debilna otroka

    • Svele

     Hahhahhahahahj geografija ti ne gre. Hajjajajjaamen zdravila pa hahhahahh

  • antimur

   Pomaga in to učinkovito, samo čakija, pa tudi patron ni slaba izbira.

   • kraljica vesolja

    A te južnjaške besede so ti pa všeč. Čakija, hahaha.

   • Svele

    Smrt slovenskim dojenčkom hahhaha akcija zamaški hahhaha hlapcem glih ne gre zbiranje zamaškov hahhahhaha jim pa gre zakrivanje pedofilije hahhahahha

   • Svele

    Desni klerofasisti kinezi Mars nazad u japan hajjajaja

  • kraljica vesolja

   Zaton, a se bojiš virusov, ja, pejt se cepit z amerskimi zdravili, k ti dela avtistične otroke. SEm učer vidla skupino staršev okol tridesetih z otroki starimi okol dve leti. Starci mutavc do mutavca, ta narod bo propadel, k mate zabit folk, tistih sto pametnih ne zadostuje. Pa ta pametni se itak ne plodijo, v kakšen svet pa pride ta otrok. Propadl boste, zakon narave, mutavci pocrkajo.

   • ZatonMesecnikov

    Hepatitisa, ki se ponavadi prenaša s spolnimi okužbami, se nikakor ne bojim. Aids pa hepatitis. Zadeve, ki bodo obogatile in oplemenitile slovensko multikulti družbo.

    ne pljuvaj Kraljice čez američane, Imena kot Fleming in praktično ves medicinski napredek v zadnjih 100 letih, so zelo koristila človeštvu. Ko so tvoji opankarji še razkuževali rane z urinom pa rakijo, so američani že cepili s penicilinom….

    • kraljica vesolja

     JOJ, kok si ti neumen, ej. Prov težko mi je s tabo debatirat. Pa AMeri ene stvari niso sami odkril, no. KOkakolo od INdijancev, natikače od Masajev, hamburger od SRbov itd.

     • ZatonMesecnikov

      Glupadžijo glupa, hamburger od srbov, ha, ha, ha. Srbija do Tokia preko Milvokija.

      Srbi so jih še ozemeljsko ogrožali….

     • kraljica vesolja

      Hehehhe, kva se takoj na trnek ulovite, hehehe. Pa navš reku, da smo mi pleskavico od Amerov pobral, hahaha.

     • RATATA

      Od arapa. sve je od arapa.

     • kraljica vesolja

      Ja, ja, sej bo.

     • RATATA

      o bubamara

     • RATATA

      RRATATA 11 minutes ago

      Od arapa. sve je od arapa.
      kraljica vesolja
      kraljica vesolja 5 minutes ago
      Ja, ja, sej bo.

      Reply View in discussion
      RATATA
      RATATA a few seconds ago
      o bubamara

     • ZatonMesecnikov

      Od Turkov, vse vrste kebabov.

     • kraljica vesolja

      Turki so od nas to pobral, luzer neveden z zgodovino napisano po nareku Osterajharjev.

     • ZatonMesecnikov

      Kraljica gluposti. Kebab šiš su balkanski ćobani lošim izgovorom pretvorili u čevapčič.

     • kraljica vesolja

      Ja, sej, štrukli so pa avstrijski, hahaha. DEJ nehi, no. Vse so to od nas pokradl, mal se izobrazi, učimo se do konca lajfa.

     • ZatonMesecnikov

      kje pa jemlješ vir svoje izobrazbe? projekt rastko pa serbian cafe?

     • Svele

      Otrok ti je umrl jutri pa drugi amen

     • Svele

      Zaton pedofilov si otroke že vzgojil v vašem hlapcevskem duhu pedofilije hahhahahha

    • večni srb

     Ampak pri nas dejansko obstajajo ljudje, ki so se okužili z Hiv, običajno celo zavestno in po svoji volji, ker se niso mogli upreti perverzijam, kdo nam garantira, da ne bodo poskušali širiti svojo okužbo še na druge, če pa nimajo več kaj za izgubiti in bodo sami zagotovo umrli?

     • ZatonMesecnikov

      To ponavadi počnejo prostitutke, ko namerno širijo okužbo, ker so besne na desce….

     • večni srb

      Recimo…
      Večkrat gre tudi za šleve, ki so bili celo otroštvo veliki slabiči in niso navezali zdravih stikov s sošolci, ko se jim popolnoma zmeša, se lahko pa tako maščujejo vsem, ki so jih v življenju kdaj prizadeli.

     • Svele

      Prostitutke so vaši majhni otroci vzgajani v vectisocletni incestni pedofilni folklori hahhahhaha pedofili v hozentregerjih hajhahha

     • Svele

      A Sta te okužila tvoja pamza z sifilisom smrt

     • Svele

      Hahhaha kdo je naredil in kdo hodi prostitutkam uboge pare moške jim žena ne da Mars govna moška .smrt slovenskim moškim dojenčkom amen

    • Simon Novak

     Tu se še enkrat vidi đešnjakarska zahojenost in je kritika šolskega sistema. Če že pišeš o Flemingu, on je bil Škot, ne Američan

    • večni srb

     Penicilin narediš doma tako, da košček kruha pošpricaš z malo vode in ga pustiš gniti nekje v nekem mračnem kotu, čez par dni bo pognala penicinilna plesen, ki jo lahko preprosto zmešaš z vodo in spiješ. Sao zgornji del, tisti pajčevinast puhec, niti slučajno gnilo osnovo.
     Vendar vedi, penicilin pomaga zato, ker razkraja vso živo tkivo, zdravo se lahko zaceli nazaj, bolezen je tujek in umre, zato je koristen. Ampak zgolj kadar je res treba in se imunski sistem ne more braniti več, obvezno po posvetu z zdravnikom, sicer te bo plesen živega razžrla.

    • Svele

     Smrt slovenskim dojenčkom hahhaha akcija zamaški hahhaha hlapcem glih ne gre zbiranje zamaškov hajjajjaja znajo pa pedofilijo

 • Duhec

  Grozljivo, ko majo vsi več jajc od SDSovc.

  • centurion

   Če bi ta divjak tebe ugriznil bi se ziher
   še s čim okužil…

   • Svele

    Zbiramo zamaške za črta in Jakoba Janša jih je ugriznil sta pozitivna na HIV desni hahhaha akcija zamaški hahhaha

   • Svele

    Janša okužil črta in Jakoba z klerofasisticnim HIVOM.

  • večni srb

   SDS so označili za ekstremiste, vmešane v mednarodni kriminal in so zdaj neprestano pod budnim očesom raznih državnih služb, odkar so jih kastrirali, se vpikujejo v vsako pravno malenkost in takoj zatožijo vsak najmanjši prekršek.

  • ZatonMesecnikov

   Si jih šlatala Duhec, da to veš….

   • Svele

    A se ti dize klerofasist

    • ZatonMesecnikov

     A kako ti znaš Svele, šta je “dizati se”? Smotrio neki pornič?

     • Svele

      Mars pedofilcio upam dati otroci crknejo

   • Svele

    Ti imaš raje otroška jajcka a pedofil bled nahuj

 • čopkovseved

  Svele ali Prle ! Prosim za izbris vaših komentarjev!

  • kraljica vesolja

   Kva si ti, a si dec al si jokica. NI hujšga od moške jokice.

   • ZatonMesecnikov

    Slovenci imamo star izraz “srborit”. če je nekdo nasilen in napadalen….

    • kraljica vesolja

     DObra beseda.

     • ZatonMesecnikov

      Ja, vi ste vedno gojili kult “muščine” i “ženščine”.

     • kraljica vesolja

      A rusk tud obvladaš, bolš zate, kva naj ti rečem.

     • Svele

      Zna par besed zaradi mene

     • ZatonMesecnikov

      Srbi i rusi, dva oka u jednoj glavi. Samo da rusi tega ne vedo…

     • Svele

      Ja Job tvaju mat pederast

     • Svele

      Shakli btahat

    • večni srb

     Mislim, da izraz pomeni srbečico na riti, ki naj bi otroke opominjala, da jih lahko starši počohajo s palico in potem ne srbi več, skeli pa kot sto hudičev.

  • večni srb

   Kaj, ko bi poskusili z njim navezat stik, mogoče mu je kdo posiljeval otroka v cerkvi, ki se je tam okužil otroka s hivom, če mu je hotel podaljšati življenje, pa je moral zbirati brezvezne zamaške.

   • čopkovseved

    Tudi vaši komentarji so slabega okusa!

    • večni srb

     V kakšnem smislu, menda me ne osirate zgolj zato, ker vam nasprotujem v intelektualni debati.

     • čopkovseved

      Postavi si zrcalo v realnost!

     • Svele

      Pedofil

     • kraljica vesolja

      ČOPko, teb prov seka ta hlapčevski gen ven pa gen ovce, k rab svojo čredico. Ker drgač nima jajc za življenje.

     • čopkovseved

      Hlapci ste vsi preko Kolpe , ki živite v Sloveniji, žal, vam domača gruda ni ljuba!

     • večni srb

      Dejstvo je, da izgubljamo še zadnje nacionalno ozemlje Vatikanu in Hrvati prav zato,ker se k nam seli čedalje več katolikov in hrvatov, preden smo izganjali srbe, tega ni bilo niti približno toliko.

     • čopkovseved

      In kaj si povedal?

     • večni srb

      Statistično dejstvo, ki očitno močno spreminja slovenski karakter.

     • čopkovseved

      Slovenski karakter je preživel stoletja bičanja, Srbi pa bodo kmalu hlapci vsem, od Albancev, Romov,Hrvatov in nenazadnje postajajo migrantska oaza. Poglej si novi zemljevid tvoje rodne!

     • večni srb

      Moja rodna domovina je Slovenija. Kaj pa tvoja, od kod si se pa ti vzel?
      Za začetek, bi lahko uredili matično knjigo občanov, kjer praviloma piše kraj rojstva v porodnišnici, kamor so šle naše slovenske matere zgolj na preprost medicinski poseg in verjetno za tistih par dni niso zamenjale stalnega bivališča. Ker pa nam je nekdo vsilil to neumnost, danes zgleda kot, da smo vsi cigani, ki ob rojstvu nismo imeli nobenega doma ampak so se cela mesta rodila v sirotišnici in torej tudi nič ne morejo dedovati.

      Vsako leto se k nam preseli 40.000 hrvatov, bosancev in albancev, pa zgolj peščica srbov. Na začetku sem omenil od kod si zato, ker se vas je samo po osamosvojitvi k nam preselilo več sto tisoč, ko so se vseljevali v prazna stanovanja izgnanih strbov.

      Srbov je danes več kot kdajkoli prej, mimogrede, saj tudi Ruskega imperija ni več, obstaja pa Ruska federacija, ki je večja od nekdnajega cesarstva. Časi se spreminjajo…

     • Svele

      Se ena slovenska dojencica je stisnila prdec hahhahahah in odšla za vedno hahhahhahha srceparajoci zapis hlapcev umrle dojenčice hahhahhahha hlapcem glih ne gre zbiranje zamaškov hahhahhaha jim pa gre zakrivanje pedofilije hahhahahha

     • Svele

      Hlapec pedofilni v hozentregerjih hajhahha

     • Svele

      Janša zlorabil črta in Jakoba na jutranji masi

     • Svele

      Pedofili cerkveni v hozentregerjih hajhahha

     • kraljica vesolja

      Jst sem slovenskega naroda hčerka, a ti je kej hudo, k sem tvoja sestra. ITak ste pa SLOvenec SLovencu rabelj. PObijate svoje ženske, fikate svoje otroke, pobijate svoje starce, pobil bi se za centi meje. Sam poglej, kva sami seb delate. DRUgi vam v primerjavi s tem, kar sami seb počnete, ne morjo nič.

     • ZatonMesecnikov

      Ćale ti nije Slovenac bio. Prije bi on umro, neko postao Slovenac. Znam ja njih, kakvi su bili.

     • Svele

      Tebe sta delala stric in fotrkaj bodo tvoji otroci ko in če odrastejo geyi posiljevalca sadisti ali pedofila v hozentregerjih hajhahha

     • čopkovseved

      Ja, pa ti sama sebe negiraš! Zmešana k kura, te je škoda brati! Sicer pa južna!

     • Svele

      Upam da ti je otrok že crknil .smrt slovenskim dojenčkom hahhaha akcija zamaški hahhaha hlapcem glih ne gre zbiranje zamaškov hahhahhaha jim pa gre zakrivanje pedofilije

     • Svele

      So ti otroci že pedofili si jih vzgojil v vašem hlapcevskem duhu te rajcajo hozentregerji hahhajjahA

     • Svele

      So ti otroci pobegnili in nimaš koga zlorabljati

     • Svele

      Brava

     • večni srb

      Joras se je upiral do zadnjega, a kaj, ko ga je izdala slovenska oblast, na čelu z diktatorjem Pahorjem in njegovo nato soldatesko. V ostalih krajih ob Hrvaški meji ni bilo zaznati nobenih protestov, tudi ne razumem zakaj naša nuklearka še vedno zastonj napaja Zagreb, medtem ko državni eletrko izklaplja nujno elektriko domačinom, kot bi šlo za kasarne JNA, mogoče si samo mi vse skupaj narobe predstavljamo.

     • Svele

      Pedofil slovenski

    • Svele

     Pedofil

    • Svele

     Pedofil

   • Svele

    Ne sem pa poznal v Ljubljani otroka 1980 z hivom odjebite .smrt slovenskim dojenčkom hahhaha akcija zamaški

   • Svele

    Pa sej poglej otroke od ta desnih vsi zlorabljeni

  • Simon Novak

   Zakaj pa?

  • Svele

   Ja Job tvaju mat pedofil

  • Svele

   Pedofil copko zlorablja otroke

 • kraljica vesolja

  ČOpko, pejt mal v realen svet, ne sam na kompu viset. Cel dan pred kompom, se bašeš s čipsom pa ti ta maščoba pa sol v glavo sekata.

  • čopkovseved

   Govoriš o sebi. Lepo se podoživljaš!

   • kraljica vesolja

    Nisem jedla čipsam pet let, vsaj. A v Meku nisem bla dvajset let.

   • Svele

    Pedofil je za vzdevkom copkovseved

   • Svele

    Hlapec teje fotr vzgajal v incestno pedofilni folklori hahhahhaha si moral biti oblečen v hozentregerje hahjajjaja

   • Svele

    Pedofil

   • Svele

    Mladi hlapci opuščajo vectisocletno pedofilno incestno folkloro Slovencev hahhahahah postajajo homoseksualci hahhajahha

   • Svele

    Snemajo biografski film o Janši naslov ne joči janez

   • Svele

    Pedofil

  • Citizen of Kekistan

   Tle si tut ti prasica srbjanska. Spizdi nazaj na 24 ur. Da ti jebem mater govno cefursko.

   • kraljica vesolja

    Kva si pa ti za en, še en slovenski kaVALIR. Pa zard takih moških, k si ti, SLOvenija propada. Kaj SLovenija, cel svet. Sam poglejte, kva ste iz žensk nardil, umetne spake z joškami večjimi od glave. INvalidi.

    • Citizen of Kekistan

     Kaj tebe boli kurac za slovenijo krava zafiksana. Nardim ti se umetne ustnice na naraven nacin, da te kje srecam.

     • Svele

      Prid h meni Janez pedofilni crtojebec meni naredi da ne prife

   • Svele

    Ne vi hlapci pedofili vzgajani v incestu ne jebete mam vi fukate majhne otroke seveda morajo biti vasi.vsi slovenceljni ste sorodniki hajjajajjajnJ vectvečtisočl pedofilna incestna folklora hlapcev

   • Svele

    Hajjajja smrt slovenskim dojenčkom hahhaha akcija zamaški hahhaha hlapcem glih ne gre zbiranje zamaškov hahhahhaha jim pa gre zakrivanje pedofilije

   • večni srb

    Kaj se ti ustaš repenčiš, danes niso časi, ko bi bili hrvaški kelnerji pri nas popularni.

   • Svele

    Mladi hlapci opuščajo vectisocletno pedofilno incestno folkloro Slovencev hahhahahah postajajo homoseksualci hahhajahha

   • Svele

    Kaj bosta retardirana otroka Janeza Janše črt in Jakob ko in če odrasteta hahahhahhaha posiljevalca sadista psojebca ali pedofila v hozentregerjih hajhahha

   • Svele

    Črt in Jakob Janša prašiča domosralska sta pozitivna na HIV klerofasisticnih hahhahaha

 • Simon Novak

  Ja, vse v tem članku drži kot vse ostalo preverjeno na NoriTV

 • kraljica vesolja

  ČOpko, Centurion je napisal “Kot mi je znano se potepuške pse in stekle lisice pokonča.
  Kje so slovenski lovci, da odstrelijo divjad?”. KVa je to, dej povej ti, k si ekspert za grožnje, kao. Hahaha.

  • čopkovseved

   Ne, sem ekspert za IP. Jasno, te pozdravim še kje!

   • kraljica vesolja

    TI bi pokleknu pred mano, kokr mora podložnik pred kraljico. Ekspet za IP; vsak k. je ekspert za IP.

   • večni srb

    Aha, sodelavec in ovaduh skratka, ribariš, lepo, verjetno imaš v družini kakšnega skorumpiranega kriminalista, ki bo pomagal narediti red, a ne.
    Mogoče ti bodo potem kaj spregledali.

    • Svele

     Ja pedofil je

   • Svele

    Pridi čakam

    • Biba Majer

     Ti čakaš ob cesti, da te pride iskat tvoj psihiater. Saj nisi sam kriv, zdravnik je kriv, ker te je čez vikend ven spustil. Mogoče si se pa zmuznil in te je zdaj strah, ko se ti Janša prikazuje. Shizofrenija je zahrbtna, kar na enkrat ti paranoja ven useka. Bogi, bogi, bogi….

   • Svele

    Ekspert za pedofilijo smrt tebi in tvojim otrokom naj ti Bog čimprej podari amen sicer cakam

   • Svele

    Hajjajajhahhahahah ip težko najti hhajajjaja mladi hlapci opuščajo vectisocletno pedofilno incestno folkloro Slovencev hahhahahah vsi hlapci so sorodniki hahhahha postajajo homoseksualci hahhajahha

  • Svele

   Videl sem Janšo z peno na gobcu.ugriznil je črta in Jakoba hahhajaj

   • Franc Vidrih

    Janša je tvoja fatamorgana. Migrante si pa vzemi za spolne sprostitve, k njim tudi sam sodiš, glede na tvoje izražanje.

    • Svele

     Ti pa pedofil vzema Jakoba in črta na masi gravz

    • Svele

     Ti pa z Janezom črta in Jakoba hahhajjajaj

     • Franc Vidrih

      Ponavljaš se , ko papiga. Samo toliko ti zmorejo skisani možgani.

   • dolfe54

    bom po tvoje da razumeš…crko da bog da..

    • kraljica vesolja

     Dabogda se skup napiše, če že hočeš po naški.

     • dolfe54

      ja verjetno kje na selu….iz katerega si prilezel-la

    • Svele

     Kaj bosta retardirana otroka Janeza črt in Jakob ko in če odrasteta hahahhahhaha posiljevalca sadista psojebca ali pedofila v hozentregerjih hajhahha

 • kraljica vesolja

  ČOpko misli, da je pameten. Hahaha. Pa tega svcet še ni vidu. KK si ti, a ti jst povem, niko i ništa si. V prvi vrsti si to za kapitaliste pa politike, k delajo za korporacije.

  • večni srb

   Pri nas so največje korporacije nekdanji politični direktorji in udbaši.

   • Svele

    Ajde

    • večni srb

     Ozbiljno, kdo drug je pa še imel denar.

 • УВБ-76

  Ponovno dve “simbolični” fotografiji.
  Fun fact: Ne, to se ni zgodilo. Vsaj v Guncljah ne. Tam poznam precej ljudi, pa noben ne ve nič o tem. Gunclje so precej dobro poznam. Še iz časov Euro Bara (tisti, ki poznate Gunclje, veste o čem govorim).

  Lepo zavajanje! Bravo.

  • KAPIBARA

   Če se ne piše, ne govori, ne slika, NE pomeni, da so to ne dogaja- tega ni

   • Svele

    Janša pedofil zlorabil črta in Jakoba na naši.ne pišete o tem .videli črta in Jakoba z peno na ustih

   • Svele

    Črt in Jakob sta se stegnila amen

   • Tone

    Če se o čem piše, govori, slika, še NE pomeni, da so to res dogaja.

    • KAPIBARA

     Ni se pisalo o udbini turturai+ povojni poboji… itd..

   • KAPIBARA

    Vsa ta zgodovinska turtura udbe.. in pobojev..itd..

 • Svele

  Janez Janša z peno na ustih ugriznil črta in Jakoba sta pozitivna na HIV desni klerofasisticnih.zbiramo zamaške za črta in Jakoba

 • Olga2345

  Levičarske politike, vključno s Fajonko in Kučanom, je treba spraviti pred sodišče in zapreti, saj gre za trgovanje z ljudmi, korupcijo in terorizem, s katerim ogrožajo Slovenijo in njene državljane!
  To niso begunci! To so nezakoniti migranti, ki jih Sorosove organizacije financirajo in opremljajo s pametnimi telefoni in denarjem! Na telefonih imajo celo OPOZORILO PRED MINIRANIMI PODROCJI in načrt varne poti, da se izogibajo mejnim kontrolam, pravi Hrvaška policija!
  Vsak pes rabi dokumentacijo preden vstopi v drzavo! Ti ljudje prinašajo nevarne bolezni (pojavile so se celo opičjega koze, ki jih povzroca virus iniso podobne ČRNIM kozam, Ebola…), pa vstopajo nezakonito, brez vsakega dokumenta, s pomočjo “nevladnih” organizacij in rdeče šlemarce in skorumpirane POLICIJE???

  • večni srb

   A mi lahko kdo pošlje app, ne bi rad nagazil mine med potepanjem po nekoč naši Istri.

   • Stane

    Prej na zdivjane crnuhe kot na mine.

  • kraljica vesolja

   Tipično naci razmišljanje, nisi ti ne prva ne zdnje. TKo so tud pred JUdi filal, a se ti tega zavedaš. JUdom se pa res ni dobr zamert. ONi so bratski narod s SRbi, sami tko pravjo. Vejo, kdo je koga pobijal pa zatiral.

   • Franc Vidrih

    Zakaj Srbi ne branite svoje domovine na Kosovu. Mi Slovenci smo svojo domovini Slovenijo že obranili leta 1991. Zato se raje angažirajte na svojem ozemlju, če vas zemljaki sploh še hočejo sprejeti, kajti konfliktni ljudje niso nikjer dobrodošli. Lahko se vam zgodi, da boste postali brez zdomci.

    • kraljica vesolja

     Tih bod, hinavc en. Prvi ste Kosovo priznal.

     • Franc Vidrih

      Boriti se je treba. Kritiziranje iz tujine ti nič ne pomaga, doma se domovino rešuje.

     • Biba Majer

      Samo komunisti, Tanja Fajon je celo šiptarska princesa.

   • Stane

    Bodi tiho fraca!
    Ne mesaj dreka in slamo.
    Danes je cas za trezno razmisljanje,ne pa za zgodovino,ki jo dobro niti ne poznas

   • Stane

    Zgodovino pusti zgodovinarjem. Poskusaj se posvetiti sedanjosti,ki ni ravno roznata. Zaradi takih majmunov kot si ti(prodanih,izdajalskih dus). Zaradi takih propada drzava in SLOVENSTVO!!
    Se zavedas opica debilna????

  • večni srb

   Preberi si kakšno reportažo od katoliških zdravnikov, ti mladi fantje in dekleta se pogumno podajo po Afriki in tam pomagajo zdravijo vse mogoče in nemogoče bolezni. Seveda se na poti tudi sami okužijo, ampak saj so zdravniki, zdajo pomagati sebi in svojim spolnim partnerjem doma, tudi za od rojstva okužene otroke lepo srbijo, isto kot cela Afrika in pravzaprav cel svet.

  • Franc Vidrih

   Tudi na tem portalu so nekateri dobro plačani iz Sorosovege organizacije, da podpirajo Fajonko in Kučana. Nekje piše, da sta Soros in Kučan celo prijatelja.

   • večni srb

    Piše, da je Kučan podelil Sorosu posebno državno priznanje.

   • Svele

    Orban in Janez zlorabljata crta in Jakoba hahhahha

  • Svele

   Smrt slovenskim dojenčkom hahhaha akcija zamaški hahhaha hlapcem glih ne gre zbiranje zamaškov hahhahhaha jim pa gre zakrivanje pedofilije hahhahahha

   • slosin

    ..halo..112…enmu busancu se spet meša…

    • Stane

     On se je zmesan rodil. Zre slovenski kruh,pa zeli smrt slovenskim dojenckom. Nezaslisano!!!!!!!
     UREDNIK!! Ne dovoli,da se take besede se pojavljajo tu gor. Takoj jih zbrisi. Zakaj psihopatom dovolis,da se tako morilsko obnasajo do nemocnih bitij . Ta,ki se psihopatsko obnasa je za PHP POD NUJNO!!!

 • vsemojebabe

  Tak bo naš vsakdan, če ne bomo zaustavili rdeče golazni. Zdravstvo je itak v razsulu, kar pomeni, da bo umrl vsak, ki ga bo ugriznil z raznimi eksotičnimi boleznimi obdarjen podivjan migrant. Kje imate jajca ljudje, to je nujno zaustaviti že v kali, še malo in bo že prepozno.

  • Biba Majer

   Najprej je treba ustavit prave škodljivce v parlamentu, oni jih sem vlačijo + nevladniki.

 • Artur

  SLOovce pokukajte pod pazduho, če vam že raste volčja dlaka, kar bi vzpodbudno kazalo na rast volčjega nagona do branjenja svojega teritorija , če ne si jo bo treba pod nujno osmisliti, ker po striženju volne pride do bolj drasičnih (halal)posegov .SLO ovce, SDSovce v vrsto ustorj se! Na šišanje !!!

  • večni srb

   Če imaš temne fleke pod pazduho, prosi zdravnika za kremo proti gljivicam.

   • Artur

    Nisem rekel glivične fleke temveč sem rekel volčja dlaka . Na protestih proti migranski invaziji sem imel zdrave pazduhe zdaj tudi nimam problemov z njima morda te težave sodiš po svojih .

    • kraljica vesolja

     ARtur, pol kr odkrito priznaš, da si naci. SI pa upaš.

     • Artur

      Zakaj bi pa priznal, da sem naci od kje ti ta bolna levajzlska ideja ? Zato ker sem domoljub ?

     • kraljica vesolja

      Js sem tud domoljub pa me pluvate na vsakem koraku. Ne morš met svoje domovine in naroda res rad, če druge sovražiš oz. se jih bojiš, kar ti pride eno te isto.

     • Artur

      Ne sovražim nasilne migrantske parazitske drhali preziram jo in se temu primerno tudi odzivam . Ne sovržim levajzlov pomilujem jih tiste vrhovne preziram.

     • kraljica vesolja

      Ti sam sebe sovražiš, priznaj si.

     • Artur

      Be bluzi .

     • Svele

      Slovenska parazitska dojenčica umrla zaradi političnega salabajzerizma hahhahhahha srceparajoci zapis hlapcev umrle dojenčice hahhahhahha stisnila je prdec in odšla za vedno hahhahhahha hlapcem glih ne gre zbiranje zamaškov hahhahhaha jim pa gre zakrivanje pedofilije hahhahahha

     • Biba Majer

      Ti imaš pa danes očitno prost izhod in svje motnje naokrog stresaš.

     • Biba Majer

      Vrstni red si pomešal, temu se pa reče patološki altruizem.

     • Svele

      Nisi načini si pedofil zlorabljas svoje svoje in tuje otroke

     • Artur

      A si ti ves dan prepojen s šmarjakom ali pa je posledica tvoje bebavosti kaj bolj nevarnega .

    • večni srb

     Glivice se širijo, saj ne zrastejo iz človeka, tudi če nimaš znakov, se je dobro vsake toliko malo razkužiti, ker gljivice so povsod.

  • Jožef

   Artur ti deli svojo zemljo, svoj denar, svojo prihodnost, mi bomo svoje branili po volčje, levje in tudi z orožjem če bo treba.

   • Artur

    Ja 91 leta smo branili po “volčje, levje” in tudi z orožjem, ker se je šlo za biti ali ne biti.
    Sedaj ko se gre tudi za to, ko vrag že šalo jemlje vse skupaj deluje še bolj po ovčje če prav bi moralo že v orngi “dišati” po vsem drugem samo ne po “ovčetini” .

    • kraljica vesolja

     KVa si ti branu enaindevetdesetega. Zato pa zdej zbirate zamaške za otroke, bravo, uspeli ste se obraniti, hlapci eni.

     • Svele

      Brava

     • Artur

      Jebi ga če pa so vaše komunjazlske narodno izdajalske krtice po tem uzurpirale ,državo in oblast zaradi tega pa zbiramo zamaške za otroke krivi za to smo pa toliko ker vas že na začetku nismo spregledali in spravili na hladno, verjeli smo pač na besede in to se nam zdaj maščuje tudi s sedanjo komunajzlsko uzurpacijo države in naroda s planiranim uvozom parazitske migrantske drhali njemu na grbo. .

    • Svele

     Morilec pedofilni sibse znašal nad golobradimi
     komaj polnoletnimi vijaki si jih streljal v hrbet a govno pijano teritojajci smrt slovenskim otrokom hahhahahha akcija zamaški hahhaha hlapcem glih ne gre zbiranje zamaškov hahhahhaha jim pa gre zakrivanje pedofilije hahhahahha

     • slosin

      …halo..112…enmu busancu se spet meša…

     • Svele

      Halo 112 enen slovenski pedofil išče pravico hajjajajjajnJ večtisočletna pedofilna incestna folklora hlapcev

     • slosin

      …..
      ..halo..112…enmu busancu se spet meša…

    • Jožef

     Res je, smo 91 branili, samo nismo ubranili so se komiji samo potuhnali in kradli naprej . Manjka še resolucija.

  • Svele

   Zbiramo zamaške za slovenske dojenčke hajhahha srceparajoci zapis hlapcev umrle dojenčice hahhahhahha stisnila je prdec in odšla hahhahha za vedno hlapcem glih ne gre zbiranje zamaškov hahhahhaha jim pa gre zakrivanje pedofilije hahhahahha

  • Maca

   Uvažanje “teroristov miru” se je začelo po letu 1992. Od 2006-2008 jih je Slovenija uvozila (uradno!) več kot 100.000. Kje smo bili mi, dragi Slovenci? Pridružili smo se temu EU cirkusu in bili na to celo ponosni. In kje smo sedaj? Že tri leta natančno vemo, kaj se dogaja. In kaj smo ukrenili? Nič, dragi Slovenci. Pričnite brati tuje normalne novice, pa boste vnaprej obveščeni. Prihaja k nam – nič nam ne bo oproščeno; ne bodo nas pozabili, pa če smo še tako tiho. Zatorej: Le vkup, le vkup uboga gmajna ………..

 • Van Der Waals

  vižmarje bilzu mene. se bo treba oborožit z strelnim orožjem!!! že dlje časa razmišljam da se lahko obranim levičarjev, ilegalcev, itd…

  • večni srb

   Bakterije in virusi so tako majhni, da jih z lahkoto vdihneš in spiješ v kozarcu čiste vode.
   Ampak brez skrbi, največji strup so umetna gnojila in antibiotiki iz evropskih držav druge hitrosti, kot sta recimo Madžarska in Hrvaška, ta drek se širi pa zunaj in znotraj telesa ter povzroča raka. omenjam zato, ker se pri retardiranih zarukancih vse škropi s hlevskim gnojem, nobenega kompostiranja ne poznajo.

  • Terminator
  • Biba Majer

   Ti si vsaj pravilni vrstni red napisal. Mnogim še do danes ni jasno, kdo so pravi krivci za te zdraharje.

   • Orbit_NG

    Kar oni politiki, vrh piramide seveda, kdo pa drug, oni ukažejo napad… folk pa kima, al pa se ne zmeni. Danes smo to ugotovil, torej elita.

 • Morala

  Policisti v ponedeljek znova stavkajo, tako da bo pestro – ilegalni prost vhod v državo…

  • večni srb

   Policija ne sme stavkati, tako preprosto je to. Saj jim ni treba biti policaj za državo, izsiljujejo, kot vedno po vsakih volitvah.
   Vojaško policijska džamaherija, kaj češ.

  • Simon Novak

   Bejži, no

   • Morala

    Zunaj je sonček :)

    • Simon Novak

     Ja, super

  • centurion

   Kdo bo taksiste pol špilal?
   Se bodo tudi migranti za policiste zavzeli, no.

   • Zgornji

    ;-)

  • Tone

   Pa tudi zbrišeš lahko neopaženo.

 • Jože Kovač

  Še dobro, da ni bil okužen s tem https://voiceofeurope.com/2018/09/horrible-nigerian-disease-called-monkeypox-spreads-in-the-uk-for-the-first-time/ Ali pa je bil, če mora 6 mesecev hoditi na kontorlo ???

 • Primorec 81

  Te ilegalce ali migrante ki kršijo zakone je potrebno izgnati iz države, pa bo mir.

  • Terminator

   Imaš prav,ampak če pride en tak k meni na vrata ne bo kaj izgnat,razen po delih.

   • Novakec1

    Ga boš prodal za rezervne dele?

    • Zgornji

     Ne, za kose mrhovine .

   • Zgornji

    Tudi če pridejo do vrat od mojega bratranca, nebo nič več za izganjati, ker porabi vso nesnago , tudi z usranimi črevi in lasmi vred . Vse kar ne prebavi njegov železen želodec, pa gre za futer ribam ki jih goji v svojem ribniku, in ima potem dokaj zdrav obrok za hude dni, ko ni nobene zle smrdljive tarče za pospraviti . Drugače pa mu cunje in lasje z nohti dobro gorijo v kaminu . Še čudno da mrhovine ne začne jesti … ker, potem bi se začel še po grobovih klatiti ponoči …

  • Biba Majer

   In kdo bo to naredil, če jih levičarji vztrajno uvažajo, ker je to bojda najbolj donosen “posel”. Ko bomo imeli predsednika kot je Orban, notranjega ministra kot je Salvini… potem bo do sprememb tudi prišlo.

 • Svele

  Bravo gremo v parlament Janšo Pahorja in vse te emigranye na pravo delo naterat

  • mginko

   Tudi na tvojem psihiatričnem oddelku se povečuje število tebi enakih psihičnih bolnikov.

   • Svele

    Hahhaha iantudi število mrtvih otrok na Žalah na otroškem oddelku

  • slosin

   svele, vidim, da Radan ni dokončal svojega dela……

   • Svele

    Zato pa slovenski dojenčki hodijo rakom žvižgati hahhahahah po gobe

 • bubamara

  V času poplave pametnih telefonov pa nobenih slik ali videa ? Samo rekla kazala. Dokler ni zadeva na socialnih omrežjih, se tudi novinarji ne bodo zganili.

  • Biba Majer

   Ne vem kam ti gledaš, enim je že več kot tri leta jasno, saj je vse objavljeno na neštetih internetnih straneh, fb, twitter, youtube… Fake news mediji pač tega ne objavljajo, še huje, oni to cenzurirajo

   • bubamara

    Konkretno za ta primer, prosim.

  • Novakec1

   Kokoko…te lahko toži če ga brez njegove vednosti ali privolenja slikaš. Te pridejo iskat specialci v polni bojni opremi, v sosednji ulici je pa še vodni top za vsak slučaj.

 • totex39

  Kako je to sploh možno, da bodo policaji stavkali, če tako in tako nič ne delajo, mogoče par izjem.

  • Beličič

   Pišejo,pišejo.Ko stavkajo,v resnici pojačano kazni pišejo.Če je hudo za njih,naj bo hudo za vse.

 • if

  Ogorčenec: “Ogorčen sem nad vso bando, ki prihaja, ker se nikjer nič ne piše. Kaj skrivajo?”

  Ko bo dovolj ogorčenih začelo učinkovati, bo Slovenija začela postajati svobodna država, v kateri je slovenstvo suveren na zemlji svojih staršev!

 • Silos

  Mater vedno bolj se širijo in vedno bolj so napadalni ti šakali naša vlada in policija in ministri in predsednik vlade in države pa kar tiho !Če nebi bilo nove 24 mislim ,da bi za te stvore le malokdo
  vedel. Ali bodo kaj ukrepali in povedali kaj se dogaja ali bodo tiho kot cucki l!!

  • Primorec 81

   Prav imaš nova24 je zakon predlagam da gredo vsi iz nova24 varovat našo južno mejo pa bomo rešeni…

   • McBobo

    Bomo šli, samo najprej bomo lgbtq komunajzersko golazen nabral pa v prvo vrsto postavl za kanon futer. Naj požrejo drek, ki ga kuhajo že od 2sv naprej.

 • cploger

  Hoteli smo biti druga Švica, kjer, mimogrede, z referendumi prepovedujejo burke, postajamo pa druga Švedska. Še malo, pa…

  • Biba Majer

   V državi, kjer nam ves čas vladajo rdeči banditi, napredka pač ne moremo pričakovat. Še levajzi se niso sposobni integrirat v sodobno družbo, kaj šele migranti iz tretjega sveta.

   • Zgornji

    AMENNN !!! ! !!!

   • Goran Hvala

    zakaj pa tisti ki tolk trpite ne dvignete riti in greste tja kjer ni komunjar. . na madzarsko naprimer…tam se vam bo kapitalisticni orban na vase solde fural z letalom pa imuniteto pred kazenskim pregonom tud fura… hardcore demokrat. . kot tito. . :-)

    • Biba Majer

     “Kapitalist” Orban je brezposelnost znižal pod 4 % in ima večinsko podporo madžarskega naroda, varno državo in konstantno gospodarso rast pa še jajca, da se ne pusti EU pijancem omandirat. Nam pa vladajo bedaki, ki s prevaro dobijo po 4% vseh volivcev. Demoracija ???

 • if
 • Artur

  ” Zafiksana, hepatitska…… ,kulturna pridobitev ” za SLOuzurpatorske zblojene komunajzle na pohodu :
  https://www.youtube.com/watch?v=ayjU0-ko1f0
  https://www.youtube.com/watch?v=_MbrBIujMRg

 • Aron

  Torej policija dejansko UKREPA pri razgrajanju in kaznivih dejanjih migrantov? Kako to, če pa slišimo, da ne smejo posredovati :D

  • Biba Majer

   Posredujejo samo, ko je treba migranta rešit iz rok državljanov, da nebi prišlo do “samopravice” in bi ubogega reveža kdo malo bolj na trdo prijel za kravateljc.

   • stane

    Jaz ga nr bi sparal,ker vem po kaj je prisel in,da tudi moj denar zre kot pijavka.

    • Goran Hvala

     glih tolk dnarja ti pozre kot lenuharski slovenci na sociali pa slovenske mamice samohranilke ki ne znajo svoje cespe skupi drzat pa mormo ostali futrat njihove slovenske pankrte..:-)..de bodo lohk na morje sli itd…:-)..ubozcki..:-)

  • stane

   Postopek je taksen,da jih peljejo na kremsnite in cockto.

 • BlackOpsSystem

  Kolko te golazni bi bilo, če bi bila država še vedno Jugoslavija???

  • KP

   Ali pa,če bi bila država še vedno Avstroogrska? Nesmisle trosiš.

   • Goran Hvala

    al pa rimski imperij. :-)

 • mona lisa

  Šus v glavo.

  • Zgornji

   Ne, bejba, nesmeš biti tako nasilna , … saj so še druge oblike “pomoči” takim zverem … :-)

   • Domoljub

    Huda jama?

    • Zgornji

     Kakšna huda jama neki, če pa Ne smemo ubijati !!! ! !!!

 • piko8

  Sama škoda, da ni kuçana!!!

 • ĐĐ Style

  Če je bil zafiksan je zelo možno, da je iz pomladka SDS.

  • xtc

   Jep bil je baje iz podmladka SD.

   • stane

    Take propalice so samo v SD in levjzarsko komunisticnim zgubam in sanjacem,ki zivijo in podozivljajo zgodovinske trenutke. Patoloski osebki z plesnivimi mozgani.

  • domovina mili dom

   V Rogu baje talajo pecilni.

  • stane

   Zafiksani ste levajzerji in vasi crnuharski pomagaci. Opice debilne

   • ĐĐ Style
    • Stane

     Ce vec ljudi skupaj kadi in se pogovarja,se ne pomeni,da se drogirajo z prepovedanim drogam. Kje so dokazi? Jih ni. So sama natolcevanja in nic drugega. Hvala za poucen posnetek.

     • Tone

      Posnetek je bil dovolj nazoren, kdor ga je videl, ni v dvomih, kaj se je dogajalo. Tudi stranka ni niti poskušala kaj demantirati.
      Da se droge bolj pripisujejo levim, ni nič čudnega saj se zavzemajo za legalizacijo določenih drog. To pa ne pomeni, da je na desni strani kaj manj drog, morda jih je celo več, saj je tam več frustracij zaradi hipokrizije in zaigrane čednosti. Še pred nekaj desetletji je bilo težko predstavljivo, da bi bili duhovniki lahko posiljevalci otrok. Cerkev je zaradi imidža svetosti in čednosti to uspešno prikrivala. Razkritja pa so pokazala, da je za pozlato marsikaj gnilega. Pod težo dokazov in finančnih bankrotov sedaj to priznava tudi vrh Cerkve. Podobno je z drogami in še marsičem.

  • Brutus

   Kolikor sem imel priliko videti zafiksane ali pijane modele, je to bil poslanec kordiš iz levice!

 • xtc

  Pri prvem primerku baseball palica in malce igranja z njegovo “žogoco2 dokler miga.

  • Djuro Sumar

   In potem si užaljen, če te kdo označi za klerofašista.

   • slosin

    vau, kaj ne poveš!! A klerofašisti uporabljajo bejzbol palice….hudo, nisem vedel…..

    • xtc

     Ma človek je moten debil.

    • Djuro Sumar

     V svojem svetem sovraštvu do drugače mislečih vzamejo v roke vse, kar jim pride pod roko, tudi palico za bejzbol.

     • xtc

      Ti bebec,kdo je koga napadel kot piše v članku?
      Da si definitivno debil ne dvomim.

     • Djuro Sumar

      Kako veš, da je vse res, kar piše v članku.

   • xtc

    Ti čakam nate kdaj prideš k meni v bajto,kot si obljzubljal in grozil,no ti bo “klerofašist” odbil tvojo “žogico” na cesto.

    • Djuro Sumar

     Pes ki laja, ne grize.

     • xtc

      Poizkusi pa se prepričaj.

     • Djuro Sumar

      Jaz probleme rešujem kulturno, ne z nasiljem.

 • Miha

  Haha pa kje pobirate takšne zgodbe.

 • domovina mili dom

  Zadnji čas je, da jih po fefli dobi kakšen levičar in to orng. Upam, da potem verjame to, kar mu levi mediji zamolčijo.

  • Goran Hvala

   ker migranti napadajo sam jansevike. a ni super….verjetn ne zastonj…:-)

 • Tone

  Čudno, v Guncljah pri Vižmarjah nič ne vemo o tem incidentu. V takem, že vaškem okolju se vse hitro razve.

  No tale na železniški postaji ima dovolj svojih problemov, da vsaj islama ne bo širil ali vojne zanetil.

  Pa simbolna fotografija bi lahko simbolizirala realnost ne pa vloma o katerem članek ne govori.

  • KP

   Tvoja simbolna slika simbolizira realnost? Dvakrat zažgan niger si? No vidiš,nisi. Navaden čefutar si. Zguba.

   • stane

    Ni normalen. Pusti ga! Tako se mi smili,da bi mu skrajsal muke.
    Kako sem dober!

    • Tone

     Ti boš pa smel prispevat govno za njegov spomenik.

     • Stane

      Dovolj velko in smrdece govno si,pa si ga postav. Spomenik namrec.

   • Tone

    Pa vsi ostali Gunceljčani, ki nič ne vedo o tem dogodku tudi.
    Ti, ljubitelj lažnih novic, si pa ponos bele rase in slovenskega naroda. Še za življenja ti bomo postavili spomenik. Iz govna.

   • Goran Hvala

    se zmeri boljs kot jansevik. . pa se slovenc za povrhu. :-)

 • Djuro Sumar

  Neverjetni incidenti. Pišete, da mainstream mediji o tem ne poročajo. Ne vem, ker jih ne berem, prii vas pa še nikdar nisem zasledil kakšne novice o incidentih in celo umorih katere storijo Slovenci, da bi objavili kaj o cerkveni pedofeliji je pa itak znanstvena fantastika. Torej, tudi vi niste uravnoteženi.

  • stane

   Ce nekaj ne ves,ne pomeni,da ne obstaja!

   • Djuro Sumar

    Če nekaj slišiš, še ne pomeni, da se je res zgodilo.

 • Brutus

  Mi ni čisto jasno zakaj kličejo policijo, saj jih je ta osebno sem pripeljala. Čudi me le, da ga ni junaka, ki bi tega zažganega divjaka podučil o lepem vedenju na ”štajersko krajevno običajen način”! Potem pa le naj on kliče policaje…..

  • stane

   Ne bi bil vec sposoben za nic.

 • KP

  Tetka je odprla vrata dvakratžgancu? Zakaj ona še ni v domu,če počne take kozlarije?

  • stane

   Saj ves kako so zenske zaupljive!
   Se smilijo se jim,zato zgubljajo glave.

 • luka globus

  fajonki v bajto, pa bo mir

 • Dragan Krstič

  Voice of Europe: 84% mladih Alžircev, 91% Maročancev in 53% Tunizijcev bi se rado preselilo v EU.Bomo imeli čez nekaj let več prebivalstva kot Kitajska?

  • xtc

   Samo razloži mi kaj bodo počeli tukaj?
   Samo dve varijanti so EU,postane ECO in zelena na obnovljivih naravnih virih,ali pa EU postane Alžirija ali Maroko.

   • Djuro Sumar

    Jaz navijam za Alžirijo. V fuzbalu seveda.

    • xtc

     Torej kar tja s tabo,ni blema,boš med rođaci.

     • Djuro Sumar

      Kaj pomeni beseda ROĐACI?

     • Stane

      Mislil je med sorodstvom,ali pa ni vedel kaj pise. Nikoli se ne ve.

    • garfi

     ti kar špilaj fuzbal a ne s Slovenci

     • Djuro Sumar

      Mal Slovencev špila fuzbal.

 • garfi

  koliko tega islamističnega sranja nam rtv še zamolči za islamizacijo
  potrebno je poskrbeti za samoobrambo

 • Kosobrin

  Upam, da se niste zopet zlagali. To niso fotografije od zdaj, forzicije cvetijo spomladi!

 • ljubinica

  Ko bomo dobili odgovor, ga bomo nemudoma objavili.
  A ste dobili odgovor? Zakaj ga ne objavite?

  • Tone

   So že dosegli namen, zakaj bi se še trudili.

 • Taylor Andrew James

  Napokat in brez policije…imaš vec sranja če jih kličeš. Fantje, vsi ki niste popedrani, branite svoje na smrt.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!