[EKSKLUZIVNO] V Ljubljani se je dogajal spektakularen lov na alžirskega in maroškega državljana, eden se je celo upiral aretaciji

Fotografija je simbolična (Foto: iStock)

Tudi Slovenija se sooča s problemom kriminala migrantov. Državljana Maroka in Alžirije sta v petek ob eni uri ponoči oropala vozilo, nato pa se je začel spektakularen lov policije, v katerem so morali policisti uporabiti prisilna sredstva.

Posledice množičnih migracij in nezadostne zaščite meja Evrope ter nacionalnih držav že puščajo posledice tudi v tranzicijskih državah, kot je Slovenija, ki sicer ni ciljna točka nezakonitih migrantov.

V petek je policiste Policijske uprave Ljubljana okoli ene ure ponoči občan obvestil o vlomu v parkirano vozilo znamke Audi na Petkovškovem nabrežju v Ljubljani.

Začel se je spektakularen lov in upiranje policiji
Na policiji so nam dogodek potrdili in nam povedali, da je bilo na kraj in v bližnjo okolico poslanih več policijskih patrulj, osumljenca pa sta ob njihovem prihodu začela bežati čez Hrvatski trg, kjer sta odvrgla odtujene stvari, in nato nadaljevala po Njegoševi cesti na Vrhovčevo, kjer jima je uspelo prvega osumljenca tudi prijeti.

Fotografija je simbolična (Foto: iStock)

Ta ukazov policije ni upošteval in je kljub temu poskušal pobegniti, zato so morali policisti uporabiti prisilno sredstvo za vezanje in vklepanje. Kmalu zatem jim je uspelo prijeti še drugega osumljenca.

Gre za afriška državljana
Kot primer opisujejo na policiji, so osumljencema, državljanoma Alžirije in Maroka, v času zbiranja podatkov odvzeli prostost, prav tako jim je uspelo najti vse odtujene predmete, ki sta jih migranta zasegla med tatvino avtomobila. Najdene predmete so že vrnili lastniku avtomobila, gre za državljana Nemčije, ki sta mu tatova povzročila za tisoč evrov škode. Zoper osumljenca bo na tožilstvo podana kazenska ovadba. Med dogodkom na srečo nihče ni bil poškodovan.

Politika odprtih vrat ima veliko skupnega z naraščajočo stopnjo kriminala
Vse kaže, da je tudi Slovenija postala tarča migrantskega kriminala, čeprav so nam oblastniki zatrjevali, da je Slovenija varna država. Če pogledamo podatke v Evropi, lahko vidimo, da se je stopnja kriminala od začetka migrantske krize samo v Nemčiji povečala za 50 odstotkov, medtem ko je na Švedskem to število še veliko hujše, kar 73-odstotno, zato to nekdaj vzorno državo zdaj primerjajo celo z Mehiko. Podobnim trendom sledijo praktično vse države, ki so sprejele vsiljevanje migrantskih kvot Evropske unije, na srečo pa v Evropi obstajajo tudi države, ki so se odločile upreti tovrstni politiki, kot so države iz Višegrajske skupine. Madžarska, ki je mejo popolnoma zaprla z ograjo, nima težav niti z migranti niti s kriminalom.

Foto: epa

C. Š.

 • rubec

  Da bi v mojega vlomili se ne bojim. Tudi oni že vedo da so z njim sami križi.

  • von Rhein

   Zaradi križev ti ga bodo pa razbili.

   • rubec

    Potem bodo imeli še težave.

 • Franc Šink

  Lov je odprt.

 • AlojzZ

  Začelo se je. Mislim ha uhajanje takih novic v javnost. Zaenkrat samo v opozicijsko javnost.

 • zokispoki

  Bo treba pujska obesit na vzvratno ogledalo !

  • von Rhein

   Na eni strani.Na drugi pa negra.

  • rubec

   Hehehe

 • francelj3

  Hrvaški trg, ne pa hrvatski.

 • centurion

  Za zdaj še ekskluzivno, še leto ali dve
  bo pa normalno.
  Večkrat na dan.

  • samsara

   Ja, tako nam obljubljajo veleizdajalski kolaborantski levičarji.
   Zudi sam predsednik kučanistične partije Slovenije je bil jasen glede tega.

 • jan

  Evropa je žrtvovana za interese globalistične elite, ki hoče ustvariti anacionalne Združene države Evrope, ki bodo bolj vodljive od sedanjih nacionalnih držav. To bo omogočilo privatizacijo evra kot pomembnega strateškega cilja finančne elite, ki vodi Zahod, kar v sedanjih razmerah, ko obstajajo nacionalne države, ni možno. Poleg tega je treba uničiti tudi evropsko kulturo ter Evropo islamizirati, kar bo omogočilo hitro integracijo Evrope, Bližnjega vzhoda, Severne Afrike in nato vedno globlje na Vzhod v Azijo ter južno v Afriko. Končni cilj globalistov je namreč Svetovna država pod vodstvom mednarodnega kartela bankirjev, ki že zdaj prek lastništva nad korporacijo, ki izdaja ameriški dolar, obvladujejo Zahod in v veliki meri tudi ostali svet, saj obvladujejo svetovni finančni sistem z vsemi njegovimi najpomembnejšimi institucijami: WB, IMF, BIS, FED, ECB, BE… Cilj vrha finančne elite je svetovna valuta, globo, ki bo njihova zasebna last, s čimer bo njihova last tudi ves planet, na podoben način kot je to danes Amerika. Nad Evropejci se izvaja načrten kulturocid, etnocid in genocid, kakršnega še ni bilo v zgodovini človeštva. Vsa evropska politična elita, z izjemo višegrajcev, pa je prodana in vključena v uničevanje Evrope in Evropejcev, katerim je namenjena usoda ameriških Indijancev, namreč izginotje.

 • montyamp

  Kućanovo in Soroševo lizanje nam prinaša uspešno razraščanje kriminala .
  PLAVI udbomorilec je Krambergerja ki je zalagal bolnišnice z aparati pospravil , omogoča pa uvoz svoje sorte zločincev .
  Višegrajci so pokazali ničelno toleranco do povečevanja stopnje nasilja v družbah , Fatima Merkel FINANCIRANA OD ŽIDA SOROSA KOT ŽVEPLENI PRITLIKAVEC , bo pa uničila tisto kaj Hitlerju ni uspelo .

  • steiermark

   Upajmo, da bo ona in njeni pribočniki, storila isti konec, kot Hitler, ki pa za razliko od teh, ni izvajal genocida nad svojim narodom!

 • terminalar

  Kar k Cerarju ju peljite. On jih je spustil preko Sotle.
  Naj jima plača lov, sojenje in penzion na Povšetovi.

 • steiermark

  Ko nam “sporočajo”, za koliko procentov je se kje povečal kriminal (v Nemčiji za 50 %, Švedska celo za 75 %) moramo pomisliti, tudi na dejstvo, da v teh deželah , so bili glavni oz. 99 % povzročitelji zločinskih dejanj oz. kriminala, predhodniki teh multikultijev in ne domačini! In če se je kriminal povečal v zadnjih dveh letih za 50 %, ali 75 % ali to pomeni, da je teh divjakov, izvajalcev kriminala, že prej bilo , na milione (5 milionov turkov v Nemčiji, koliko albancev, in drugih nacij, ki imajo takšno “kulturo”, da pač morajo živeti na račun drugih, za zabavo pa še jih ubiti, posiliti, oropati….), zadnji uvoženi multikultiji, pa glede na to, da bi jih naj bilo ca. 900.000 , od 2015, dokazujejo, da so se že v afriki in arabiji izurili za klanje, posiljevanje in ropanje po Evropi! In kaj lahko storimo mi, ki nam tile pokvarjeni in skorumpirani, predvsem rdečuhi – najbolj etični in moralni politiki, vsiljujejo to drhal? Nič, razen, da en dan, ko se bo zbudila še ostala polovica poštenjakov v Sloveniji, spokamo te skorumpirane politike in kozjej…… ter jih deportiramo v afriko¨!

 • luckyss

  Ste malo pozni s tem člankom…

  “luckyss Adolf Hitler • 2 dni nazaj
  V Ljubljani..dr. znanosti in možganski kirurg vlomila v avto ;))
  5
  •Reply•Share ›

 • zokispoki

  Kar se mene tice, lahko za lopovske kamelentreiberje takoj uvedejo siriatsko pravo , tudi tukaj in takoj.
  Pri prvi kraji letijo prsti, pri drugi roka in tako naprej. Pri posilstvu pa tic(pa ne nesrecni Gasper, da se razumemo )!

  • luckyss

   Bi bilo dovolj, če ne bi imeli privilegijev…
   Že z Romi bi imeli dosti manj težav, če bi zakonodaja veljala za vse enako…ne pa da na račun “popestrive” in “specifične kulture” sredi Evrope dovoljujemo pedofilijo (romske poroke), kraje, teroriziranje “civilov” itd…
   Enakost za vse (tudi v kaznovalni politiki)…pa bo v Sloveniji takoj vse O.K….

 • tarantela

  Vse se vrača, vse se plača.
  Včasih so Evropejci hodili na druge celine krast, sedaj pa od tam hodijo pobirat pokradeno bogastvo.

  • Ryuk

   Kdaj smo pa Slovenci hodili na druge celine krast?!

  • Nata

   Meriš na nekdanji kolonializem ?
   No ja, pa izgleda, da je bilo vseeno bolje, ko so kradli ” naši “, kot potem, ko so jih še bolj kradli njihovi.

  • samotoje

   Hm, v mnogih bivših kolonijah je edina infrastruktura, ki obstaja, tista iz kolonialnih časov- ceste, proge, kanalizacija itd. V kakšnem stanju je vse skupaj- o tem pa nima smisla razpravljati. Zadnji čas, da v glavi vklopiš delete in brišeš šolske pravljice o grdih kolonialistih in ubogih domačinih. Realnost je drugačna. Pojdi pa poglej.

  • sprehajalec

   največja napaka europejcev je bila, da so šli od tam in jih pustili. Morali bi jih imeti še naprej pod nadzorom.

  • xtc

   KIso ga pokradli levaki.

  • traktor

   Kakšna idiotska teorija. Na koncu boš ugotovila, da so tudi v prazgodovini ropali, pa pobijali. Da ni zdej kriv oni iz Krapine, da se selijo.

 • karpelec

  No pa ga imamo-incident. A je že ugotovljeno, da imata storilca vse pošlihtano v glavi?

  • samotoje

   Nimata, če sta v Sloveniji.

 • sloustava

  Zdaj naj pa tov. Fajonova nastavi svoj avto, in se kaj, da bodo migranti dobrodosli v Sloveniji! A ne, nora slovenceljka, dobrodosli v nori Sloveniji!

 • Winston Wolf

  Ali v Alžiriji in Maroku mogoče divja vojna?

  • samotoje

   To ne, ampak tam zdravi, mladi, za delo primerni moški niso srečni.

 • xtc

  No tole je realen prikazkako bodo imigranti skrbeli za vaše penzije in družbeno blaginjo in kako bodo delali in ustvarjali nova delovna mesta in kako so produktivni in kako lahko na njih računajo evropski delodajalci.

  • slosin

   …in kako nam bodo popravili demografsko sliko…

 • Lisjak

  Bruseljski junec je v Evropskem parlamentu govoril,da bodo legalizirali in podvojili migracije,vse Evropske države bodo združene pod eno vlado,enoten denar,enotna vojska in enotne meje.Zdaj samo počakajmo,da v Nemčiji zmaga Merklca in vse to se bo začelo dogajat z veliko hitrostjo,da ljudje ne bi slučajno spregledali.

 • Antonius

  Najbrž mladoletna pa še brez spremstva staršev?!
  Do njune polnoletnosti pri petinštiridesetih, naj jima sodno dodelijo varstvo v rejniški družini ZKPZ Dob, na prekrasnem dolenjskem.

  • samotoje

   Nak, nas bodo preselili v njuni matični domovini. Ker nagajamo ranljivim mladoletnikom brez spremstva.

 • centurion

  “…zato so morali policisti uporabiti prisilno sredstvo za vezanje in vklepanje. …”
  Kaj pa človekove pravice? Kje so sedaj NVO da ne ukrepajo še?
  Kaj se pravi sedaj vklepat zdravnike, inženirje, profesorje, znanstvenike…

 • Bastian

  Tukaj ni dileme.Nemški državljan naj vloži odškodninski zahtevek zoper TO VLADO!Ker ni zadovoljivo poskrbela za varnost na ozemlju RS.Par centimetrov ograje, ducat policistov, dva bosa vojaka sta odločno premalo.

  • luckyss

   Ja, kot da se v Nemčiji ne bi dogajalo kaj podobnega..
   Razlika je le v tem, da tam policisti sploh ne upajo več posredovati proti migrantom..

   • KAPIBARA

    Se bojim, da je to bilo eno zadnjih posredovanj policije, napram migrantom !!

    • luckyss

     Hja, možno…če se zamenja oblast se lahko tudi navodila policiji..

   • Bastian

    V Nemčijo jih vabijo, nam jih “turijo”, v tem je razlika.

 • pajot

  To ni nobena novica. Čakam na vest,da je maroška in alžirska policija sredi Ljubljane uprizorila spektakularen lov na slovenskega domačina.

  • samotoje

   Ha ha ha, to bo prime time novica. Samo še malce počakajmo.

 • Olga

  Se je že začelo! Krivca: Miro Cerar in blond notranja ministrica!

  • luckyss

   Krivec je blesava evropska migrantska politika in strinjanje s kvotami..
   Kje je logika ali pravno pogojeno, da moramo sprejeti enega samega ekonomskega migranta ?!
   Begunci pa itak obstajajo le do prve varne države, potem pa so migranti..

   • Olga

    Torej se strinjava: kriva sta Cerar in bjonda! Zakaj pa Orbana ne ganejo?

    • luckyss

     Krivi so vsi naši, ki so hodili lizat roko Merklovi…
     Tudi Cerar bi bil lahko bolj odločno nastopil..Janša pa je bil še bolj potuhnjen..
     Sedaj ne vem ali ne morejo ali nočejo…
     Se pa spomnim, ko ste se zgražali nad bodečo žico in sedaj prav tako nad migranti..Torej poklicni jamrači…

     • Nata

      No, zakaj pa so se zgražali nad bodečo žico. Ker so že veliko prej predlagali nekaj drugega.
      Prvo strožji nadzor, tudi vojake na mejo in ograjo , ne bodečo žico.

     • luckyss

      Tu je imela glavno besedo Evropa in vojska ni prišla v poštev razen kot pomoč policiji..
      Kot drugo..vsak je lahko pameten s kavča ali opozicijskega fotelja..

     • Nata

      Seveda, pametni smo pa vsi. Imamo odprte oči in ušesa. Spomin nam pa tudi še služi., čeprav iz fotelja gledamo in poslušamo kakšno sejajne v parlamentu.
      Drugič pa vse preberi. Pisala sem tudi o ograji

 • Janez Novak

  Globalistična vrhuška hoče na vsak način islamizirati Zahod in v perspektivi ves svet, ker se globalistična agenda prekriva z islamistično. Obe hočeta osvojiti ves svet. Globalisti so spoznali, da bodo prek ekspanzivnega islama hitreje dosegli svoje strateške cilje. Integracija Evrope, Bližnjega vzhoda, Severne Afrike in kasnejša širša integracija afro-azijskih držav je možna samo prek islamizacije Evrope in Zahoda. Zato globalistični papež pere noge islamskim “beguncem” in se ne meni za množične poboje kristjanov na Bližnjem vzhodu in drugod.

 • pupa

  Imam idejo. Fotografije iz Kotnikove nam povedo kdo si je srčno želel teh “temačnih” obiskovalcev. Najti se mora skupina, ki jih bo usmerjala katere avtomobile, stanovanja in hiše naj obiščejo, Izplen bo dober, pa niti pritožili se ne bodo, ker so to njihovi gosti.

 • tasilo

  Ta dva sta bila gvišn iz tiste toliko opevane kvote strokovnjakov inženirjev, anede, ker se spoznata na avtomobilsko tehniko.
  Ko bodo začeli posiljevati, bodo zihr iz kvote strokovnjakov zdravnikov — specialistov ginekologov, anede.
  Ko bo začelo pokati in v zrak leteti, bodo pa iz kvote vrhunskih kemikov in jedrskih fizikov.

  Sami obljubljeni vrhunski strokovnjaki, anede!

 • tarantela

  Zanimiva oddaja o drugem tiru na TV 3.

 • tarantela

  Kaj lahko naredijo naši, če je obema dano nemško državljanstvo, torej se lahko prosto sprehajata po vseh državah EU!?

  • luckyss

   Izgon k Mutti Merkel in prepoved vračanja..

   • tarantela

    Ne moreš prepovedat prostega gibanja po državah EU, edino v arest jih lahko pošlješ, prej pa po sodniji, vse skup je pa drago.

    • luckyss

     Še vedno lahko izženeš državljana Nemčije v njegovo “matično državo” in mu za določen čas prepoveš vstop..Vse to na podlagi kaznivega dejanja…

 • tarantela

  Suzana, dej si no že umit smrdljive noge, pa ne boš mela glivic, ne da kle kr naprej štacah neki u tri krasne!
  Jest nism nikol mela glivic, tud k pedikerju ne hodim, tam se najprej nalezeš te nadloge, sama si nohte striž in noge umivi!

  • Olga

   Zgleda, da vam je na žulje – nohte stopila….

  • sprehajalec

   Potem predlagaj Novi, da umakne Suzano, pa ti daš denar namesto nje?

 • pravapot

  To se je zgodilo začetkom tedna, vsi mediji so bili tiho (cenzura).

 • Valter BraniSlav

  Upam da so ta dva odpeljali na dom nasih filantropov in mirovnega instituta.
  Muslimani nas terorizirajo, tovarisica Kogovsek Salamun pa zmerja davkoplacevalce ki prezivljajo njeno leno rit z fasisti in rasisti.

  • garfi

   nisi ti levak in zaščitnik mavričarjev

   • Valter BraniSlav

    Sem nevtralen in istospolni me ne ogrozajo ker sem siguren v lastno seksualnost.
    Ogroza pa me islam, tako kot vse ostale.
    Ti prevec gledas na svet crno belo. Ne nisem levi, ceprav so bili moji stari starsi komunisti.

    • garfi

     si leviĆar, ker ne razumeš razlike med toplovodarji in radikalno LGTBQZ…ABCČD
     mafijo
     so radikalci in imajo ideologijo s katero vdirajo v šole, zakonodajo
     in za širjenje resnice nas bodo kaznovali

     • Valter BraniSlav

      Garfi, LGBT vdira v tvojo glavo ker si ti prikriti homo. Mene ne ogrozajo, v mojo glavo ne vdirajo. Tebe ogrozajo ker si jih – podzavestno – zelis.

 • Igor Kavalar

  sharia zone in denmark oct 21 2011
  https://youtu.be/dkSw4mf2Apg

  Pierre Cassen Whatever it takes to save our civilization
  https://youtu.be/52Nylt9PY5o

  • Nata

   In, človek se vpraša s kakšno pravico takile ljudje svojo vero lahko širijo na ta način ? Nekdo ga je poslal. . . . .seveda, saj to nam je vsem jasno. Ampak, država pa ima dolžnost take onemogočati. Kaj jih res tako zelo potrebujemo ? Kdo jih potrebuje ?
   A, se ne čudim več. Pripenjam en zanimiv in obenem strašljiv intervju z Radia Ognjišče. Zanimiv s stališča človeka, ki živi med temi ljudmi na vzhodu, strašljiv s pogleda Kristjana, ki tako misli. . . . . ..

   http://radio.ognjisce.si/sl/194/aktualno/25081/

 • garfi

  to so nam zrihtali Butalci in Ignoranti VOLItev s podporo protislovenskim leviĆarjem lds-združeno listje-zares-ps-sd-desus-zl-drnovšku-kućanu…
  imamo že 25% večinoma balkancev in ti na rtv grozijo z islamizacijo, političnimi strankami

 • šmentanamuha

  Ko so me migrantoljubci vprašali, če mislim, da med Slovenci ni tatov, posiljevalcev in drugih lopovov, sem jim rekla, seveda so, kaj nimamo dovolj svojih, da jih moramo zdaj še uvažati?

  • sprehajalec

   Pravzaprav če bi naredil statistiko tega, kar si naštela, bi le ta pokazala, da je večina teh kaznivih dejanja storjena od osebkov migrantskih korenin. V Avstriji je ta procent 91%. Pravzaprav upam trditi, da zadnjih 70 let avtohtoni Janez ni poslili nobene ženske.

  • Commie Disposer

   Kamal, murgel bosanska sodnica,zorići, tabakovići-…….

 • STOP IZDAJALCEM EVR. ŽIVLJENJ

  Angela Merkel in Juncker, ter vsi IZDAJALCI V EVROPI, so direktno odgovorni za sranje, ki se dogaja proti evropskim ljudem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • STOP IZDAJALCEM EVR. ŽIVLJENJ

  Angela Merkel in Juncker, ter vsi IZDAJALCI V EVROPI, so direktno
  odgovorni za sranje, ki se dogaja proti evropskim
  ljudem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Nata

  Takole pa ukrepa Avstrija !! Pa naš Cerar. Pade po svoji opoziciji ??
  http://www.topnews.si/2017/09/11/avstrijska-zausnica-turkom-takoj-ustaviti-pristopna-pogajanja-z-ankaro/

  • sprehajalec

   Nerealno je pričakovati kaj takšnega od naše diplomacije, katere domet je kreganje s sosedom.

   Migracije v zadnjem času je generiral sam Erdogan, Pozna šibkost Europe in da je pripravljena postopati po Hanžkovo. Žal lahko Erdogan pošlje nov val, nihče si ga ne bo drznil ustaviti. Gre za situacijo, ko nekdo strelja nate, ti pa si ne upaš ustreliti nazak.

   • Nata

    Žalostno ! Tako dolgo so mečkali, da bi bilo potrebno takoj prepovedati vse nove prihode.
    Da si nihče nič ne upa ? Pa je res nebogljena tale starka Evropa.

    • sprehajalec

     paralizirana je s t.i. strahom pred fašizmom, vsak poitik se boji, da ga bodo obtožili fašizma. Pa vsi gledajo eden drugega. Še najpogumnejša je Velika britanija. Kar bodo oni naredili, to bo storila ostala Europa, po hierarhičnem zaporedju.

     • Nata

      Se strinjam, pa se vseeno sprašujem, ali ni bila VB vseeno malo pozna. Nič, ali skoraj nič nismo vedeli o težavah s priseljenci, ki so jih imeli že nekaj let.

     • sprehajalec

      Tudi Angleži niso nič vedeli za klientelo, ki je polnila Malo nočno kroniko nekoč pri nas….

 • garfi

  vedno več je videti musliĆ bab-črnih maškar
  in njihova oblačila so simbol tiranije in GROŽNJA in ne izraz vere

  • luckyss

   Tito je imel takšne maškarade prepovedane…
   Tudi mi bi morali podobno ravnati preden vse skupaj prinese nelagodje med ljudi in nam odpihne turizem, ki se ravno zaradi “varnosti” povečuje…
   Koji kurac počnejo tisti v parlamentu razen, da nam škodijo…Rjavc, Mahnjenić ipd )!

   • garfi

    kwa manipuliraš
    sam si del leviĆarjev, ki rihtajo islamizacijo

    • luckyss

     Ne bluzi..sem levičar, pa nimam stranke v Sloveniji, ki bi jo lahko volil..
     In sem strogo proti nasilni islamizaciji Evrope in po moje je kvota migrantov za Slovenijo točno NIČ!!
     Zadovoljen mucek ;) ?

     • garfi

      kdaj si sesuval protislovenske leviĆarje
      očitno si slep
      oni stojijo za vsemi zločini in svinjarijami že 70 let

     • !

      ej mutan, obseden si s črko Ć, ki jo imajo v priimku tudi hrvatje, to je samo črka.

     • garfi

      zate
      zame je simbol jugoslovanske diktature-balkanizacije Slovenije že 25%
      sedaj imajo že stranke za sovražni prevzem države

     • luckyss

      Preveč lazanje ?!..posledično maščoba v možganih…
      Jebe nas ista mafija, pa ni važno kako je obarvana..rdeče belo, črno ali rumeno..
      Le narod je vse bolj butast in razdeljen..

     • garfi

      vsi so pod rdeĆo zastavo že 70 let
      pesjani ste brez možganov

     • luckyss

      Glej, jebe nas vsak, ki je na oblasti…in nič ne kaže na bolje…
      In zakaj oblasti ne prevzamete desni ?!
      Morda zato ker niste sposobni drugega kot jamranja ali pa zato ker vam je Kučan dal za vodjo komunista ?!
      Saj nekoč boste morda celo pogruntali kako to poteka ;))

     • garfi

      vsegliharsko in brez možganov
      oblasti se ne prevzame in nismo desni
      zato, ker je takšnih kot ti preveč
      Janša je komunist podobno kot smo Slovenci narodni izdajalci, nacisti, fašisti in janezi – leviĆarska propaganda

   • tramal

    Kje si pa živel .Zločinec tito je to maškarado odobraval saj je lezel muslimansk arabskemu svetu v rit,da je imel cenejšo nafto.Podarjal jim je tudi prostovoljne odvzeme krvi svojega ljudstva.

  • Commie Disposer

   Zippo bencin in vžigalice ne gejo skupaj

 • Janez

  TAKO JA !
  V
  ORGANIH MNZ, na POLICIJI, NA TOŽILSTVIH IN NA R. SLO SODIŠČIH !
  JE
  ZAGOTOVO VELIKO TUDI ČISO V REDU – SLOVENSKO DOMOLJUBNIH LJUDI.
  DOBRO,
  NORMALNO, V REDU – – NAJ BODO PLAČANI !
  In
  OPRAVLJAJO V REDU SVOJO OSNOVNO NALOGO !
  Ki
  JE : VARNOST, RED, MIR V R. SLO
  Varstvo nas, prebivalcev Slovenije !
  ! Pred vsemi tujimi in domačimi nekorekt koristolovci in ? ZLONAMERNEŽI ! L.r. J. KOMENDA

 • xtc

  Če je kaj moteče,je moteče lažniva propagada,kako so Evropejci nestrpni do nezakonitih pritepencev,ki pa so za povrhu še v večini primerov muslimani.Seveda gre za debelo laž,da so nestrpni pač zato ker so Evropejci rasisti in islamofobi itd,gre za navadne laži,ki so pravzaprav sovražna propaganda.
  Večina Evropejcev nebi proti vsiljivim nezakonitim pritepencem imela popolnoma nič,če bi le ti prišli po legalni poti z urejeno dokumentacijo,se obnašali v skladu z tukajšnjo kulturo,se socializirali si izkali službo,se zaposlili in pričeli delati,ampak počno vse drugo.
  Kdor je že bil v muslimanskih deželah in vAfriki,dobro ve večina muslimanov dela le pod prisilo pa še to kolikor mu je nujno,delovne navade so večinoma katastrofalne razen redkih izjem.
  Vse kar prihaja v EU ne prihaja delat ali zaslužiti,večiina 97% jih prihaja živeti na račun sociale,delali pa nikoli ne bodo,niti nimajo znanj,volje niti navad,želijo živeti na račun sociale,ki jo vzdržujejo delovno aktivni Evropejci,ki jih je vse manj nekaj zaradi staranja nekaj zaradi bega drugam,dejstvo je ,da somuslimani predvsem prepričani,da bodo Evropejci njihovi dsužnji,ki jim bodo komandirali oni pa bodo živeli bogataško,ker so prepričani in vzgojeni ,da oni niso za delo pač pa vladanje.Ko se hitro pokaže,da večinsko niso dorasli zahtevam EU družbe začno svojo nezmožnost predstavlhati kot rasizem,islamofobijo,nestrpnost ipd,kar sploh ni res,saj večinsko niso zmožni,deloma pa nočejo postati kompatibilni in socializirani zato se začnejo nato,ker so prepričani,da jim nekaj pripada,ker so pač nadljudje,zatekati h kriminalu in zločinom,ker mislijo da bodo tako dosegli tisto,kar so si zamislili.
  Kdor pozna sistem Zalivskih držav ve da tam večina muslimanov praktično ne dela nič so le šefi,med tem ,ko iz Azijskih držav množično uvažajo poceni delovno silo,ki dela v gradbeništvu,gostinstvu in še kateri panogi,ki je slabo plačana,pa še to delajo v napol sužnjelastništvu,saj jim delodajalci odvzamejo pasoše in dokumente,tako da so dobesedno sužnji.
  In če ta primer perenesemo v EU,ta sistem čaka Evropejce,če se ne bodo streznili,bodo sužnji.
  Kdor podrobno posluša pričakovanja teh nelegalnih prišlekov in pričakovanji EU voditeljev in gospodarstvenikov vidi brez tega da je nek težak strokovnjak nepremostljiv prepad.Ali realno oni so prišli nič delat,čakati bi jih morala luksuzna hiša in avtomobil in blondinke in ne delo ter komandiranje Eu hlapcem,evropski politiki pa pričakujejo,da bodo te ljudi socializirali in spravili da bodo delali ,da bodo penzije še napreje,kot zdravstvo ,sociala itd.
  Vsakomur je jasno ,da gre za nepremostljiv konflikt pričakovanj ,ki pelje v vojno.
  Vse več nelegalnih prišlekov bo zažrlo finance držav,delali nikoli ne bodo,bodo se začeli upirati v večjem številu,še bolj bo narasel kriminal,stroški za socialo in zdravstvo bodo eksplodirali,kot tudi varovanje,produktivnost bo pešala,Evropejci se bodo začeli upirati,ker nebodo želeli več vzdrževati mase brezdelnežev izbruhnili bodo veliki spopadi,države bodo vse bolj blizu finančnega zloma,spori bodo vse hujši in sledila bo vojna,kajti gospodarstvo bo klecnilo pod težo stroškov,razsuli se bodo zdravstveni,pokojninski in drugi sistemi,multinacionalke bodo proizvodnjo selile v kraje kjer konflikta ni ali v dele Evrope,ki bodo zaprli meje za nelegalne priseljence.
  Tukaj ni nobenega sovraštva in ničesar,le gola dejstva in realnost,ki bo politike udarila zelo kmalu in razbila sanje o neki EU z vedrom v jadrih in jim nastavila zrcalo boleče realnosti-vojne.

 • tramal

  Če bi migranta povedala da podpirata levico ,bi jih miličniki sigurno izpustili.

  • sprehajalec

   Verjetno se že sprehajata zunaj. Nimaš papirjev, nimaš vize, nimaš denarja, nimaš naslova, lahko povzročiš škodo = Europska birokracija in Policija ti ne morejo nič. In ne morejo te spraviti čez mejo.

   Se mi pa smili Nemec, pride se oddahnit sem pred njimi, pa mu še sem sledijo. To samo potrjuje mojo tezo, da če bi se zahodni europejci vsi izselili in odšli drugam, bi jim oni sledili.

   • Zgornji

    JA, KER VSE KAR TI POKVARJENI ARABCI HOČEJO DELATI IN DELAJO, JE SAMO VSEUNIČENJE !!! ! !!! Žal.

  • samsara

   Čakaj, to še pride. Jih bodo nevladniki podučili kako pa kaj…

  • traktor

   Butlna. Če bi se naučila peti Zdravljico v arabščini, bi bla že skor heroja.

 • Commie Disposer

  Kamal je rabil nov avtoradio

  • Zgornji

   heh, ja, da ga bo pod pajsko nosil … ;-)

   • Commie Disposer

    V Džamiji montiral-Džamijska ulica 1

 • fmg9

  Nekoliko me moti naslov članka. Namreč beseda “celo” je (IMO) tu preveč:
  “…eden se je CELO upiral aretaciji…”

  Glejte, ilegalci iz Alžirije ter Maroka, se v EU (99%) vedno upirajo aretacijam. Vprašanje je samo na kakšen način (kako intenzivno).

  • Aron

   99%? Zakaj raje nisi napisal 110%? :D

   • fmg9

    Morda zato, ker redke izjeme (0.001%) se pač ne upirajo aretaciji?

    • Aron

     Velja to samo za migrante?

     • fmg9

      Kot sem zapisal zgoraj velja za ilegalce iz Maroka in Alžirije.
      Staroselci v EU se (zanimivo, ali pa tudi ne) ne upirajo toliko pri aretacijah.

     • Aron

      Se jih samo 95% upira aretaciji :) Sicer pa zanimiva statistika, mi lahko daš kak link na to temo?

     • fmg9

      Ne psihološki, ampak fizični odpor.

     • Aron

      Kaksen link do uradne statistike?

     • fmg9

      V EU je prepovedano javno objavljanje statistik na taki osnovi.

     • Aron

      Sem prepričan, da obstaja splošna statistika, koliko posameznikov se upira aretaciji? Ali pač ne, in so te cifre plod tvoje domišljije :)

     • fmg9

      Imam srečo, da imam dva prijatelja, ki sta policista v IT in DE in verjamem njunemu jamranju glede alžirskih in maroških ilegalcev pri opravljanju aretacij. Statistika – jaz mislim, da se da dobiti, navsezadnje so te info javnega značaja. Ampak linka, ti pa ne morem dati, ker dvomim, da je to kdo javno objavil.

 • samsara

  Ljubljana je tako že oplemenitene in obogatena na nekem začetnem nivoju, kot so si ga zamislili psihopatski globalisti in v izvedbi veleizdajalskih domačih levičarskih kolaboracionistov.
  Gnus!

 • garfi

  https://www.google.si/search?safe=active&dcr=0&source=hp&q=samoobrambni+spreji&oq=samoobrambni+spreji&gs_l=psy-ab.3…2371.13554.0.14202.20.19.0.0.0.0.130.2185.0j19.19.0….0…1.1.64.psy-ab..1.18.2051.0..0j0i131k1j0i13k1j0i30k1j0i22i30k1.UsX8eHQsG-w

  • Zgornji

   Hvala :-)

 • xtc

  Verjetno sta malce preje gledala kak partizanski western , pa jih je prijelo biti partizan.

 • garfi

  v resnici govori leviĆarjem in Butalcem, ki tudi nas Slovence vlečejo v globino na njihov nivo z enakostjo
  A Word To The Criminal Migrant
  https://www.youtube.com/watch?v=j9e_vcSut0A
  https://www.youtube.com/results?search_query=europe+is+killing+itself

  • Zgornji

   Ata je Dooooooobro Razložil !!! ! !!!
   Hvala za video .
   Lp + #

   • garfi

    še so pametni Ljudje

    • Zgornji

     Amennn !!!
     čeprav, jih pa je Čedalje Manj, + Manj, + Manj , …. pa še na slabše kaže z vsako generacijo – iz leta v leto Exponentno Slabše … in zato bodo pokvarjenci Žal morali Pomreti še pred 2027,5 .

 • Razocarana

  Od vlade in policije kot slovenski davkoplačevalka, pričakujem takojšno odstranitev kriminalcev, ki niso državljani Slovenijie, iz države in prepoved vstopa v državo za vedno. Karkoli drugega je izdaja davkoplačevalcev in namerno ogrožanje dobrobita slovenskih državljanov.

 • Najplemenitejši

  Sloveniji je vsekakor bolj koristen en pribežnik, kot pa deset esdeesovcev!

  • Olga

   Upam, da je vdrl v vaš avto!

  • xtc

   Definitivno imaš prav ,da je en SD jevec bolj škodljiv kot deset prebežnikov-vendar so vsi skupaj škodljivi za Slovenijo.

  • traktor

   Je pa tud res, da mora za takšnlega, kot si ti država do konca pomolzt vsaj deset sdeesovcev, da lahko čepiš na sociali.

  • Zgornji

   A TAKŠNO ROPANJE TI SMATRAŠ ZA KORISTNO ??? !!! ??? ZDEJ PA NEVEM, A SI TI PROV ŠOLAN ZA NORCA, A SI SAMO ROJEN NOREC IN ZLOBEN BEDAK HKRATI ??? !!! ???

 • LEVI TELEBAJSEK

  Cerjajevi posvojeni otroci povzročajo težave?

  • T-Rex

   so kar od kučkota in fajonke

   • Zgornji

    Ja, pa delno tudi od Cmerkota, a ne ?

 • LEVI TELEBAJSEK

  Mene zanima ali sta ta dva prišla v Slovenijo preko EU kvot ? Če sta potem je Cerar in njegova stranka + SD enako odgovorni za ta prekršek.

 • sprehajalec

  Levičarji in džihadisti so zavezniki. Imajo skupen cilj, uničiti europsko krščansko civilizacijo. V 70tih so zahodni ultra levičarji skupaj s palestinskimi teroristi ugrabljali letala in ubijali potnike. To zavezništvo je ostalo, sedaj so jih privlekli v Europo in jim naprimer pri nas priredili Wellcome party sredi glavnega mesta z vidnim političnim vrhom.

  Odkod ta povezanost slovenskega levega političnega vrha, državnih sindikatov in levičarskih europskih poslancev z džihadisti? Izhaja iz zgoraj opisanega, ker pri nas levica ni normalna europska levica. Naša levica je namreč europska Ultra levica. Che Guevara in Palestinci so del njihove folklore, kot smo lahko videli v Stožicah pred leti.

  • Zgornji

   Povezava z takelimi Pokvarjenci Obeh Vrst/Zvrsti , je lahko Samo Preko Zlobe ki jo ti Izrodki Pekla Vsebujejo !!! ! !!! Žal. Amennn .

 • sunday

  v delovno taborišče z njima in to za celo leto – namesto večerje pa bič, prekleti podganji iztrebki!!!

 • Brutus

  Glede na to,da v Maroku in Alžiru ni vojne ni nobene dileme. Enosmerna vozovnica za tja od koder sta prišla in to takoj – do takrat pa naj čakata v priporu! A ni enostavno in učinkovito?

  • Maybe Dear

   Upam,da se vam nebo nikoli zgodilo kaj takega,kot se je in se dogaja beguncem.

   • Megatron Arrows

    In kdo od teh dveh je begunec? Razen, če pobegle kriminalce, ki jih v njihovih državah lovi policija, smatrate za begunce. Svoj status sta lepo prikazala na vozilu tujca, ki bo lahko naprej pripovedoval, da je v Sloveniji kriminal na pohodu.

    • Zgornji

     Ma, Očitno da ta “ono” ne loči beguncev od migrantov . In, tako lepo živi v svojem svetu , Daaaaaaaleč od Realnosti-Resničnosti … ko pa bodo potrkali na njegova okna tile migrantiči, bo pa “joj” in “ojoj” , kako pa to , pa ne jaz , pa zakaj pa, pa še in še začudenja … Ampak, Takrat Bo že prepozno …

     • Megatron Arrows

      Ne bo že prepozno, ampak JE ŽE PREPOZNO. Slovenija gosti od leta 1995 najmanj 60.000 ljudi, ki so bili begunci. In kot je videti na neki “narodni skupnosti”, ki živi v Sloveniji že več kot stoletje in se ni integrirala, se tudi ti “begunci” ne integrirajo, ampak preko svojega imama Grabusa sporočajo, da o Slovenija leta 2050 islamska država. Sveda jim Zoki pomaga pri izgradnji džamije, ampak pozablja, da je bila cerkev Svete modrosti v Carigradu spremenjena v mošejo. No ja, saj je v Sloveniji dosti cerkva, ki jih lahko spremijo v mošeje, tudi pravoslavna.

     • Zgornji

      JA, OBUPNO SO ZBLOJENI DANAŠNJI POKVARJENI VODITELJI … PRIBLIŽNO TAKO KOT NARODI , OZIROMA CELOTNO ČLOVEŠTVO … AMPAK KMALU BO PREPOZNO ZANJE …

   • AxCrypt

    Daj ne bluzite o begunstvu ter ne nasedajte pravljicam o “ubožčkih”.
    Al’ morate res na svoji koži spoznati temno plat ilegalcev, da se bo razpočil milni mehurček, v katerem živite?

   • Zgornji

    Počakaj da pridejo k tebi takole ropat, in te še posilit, in še ostale tvoje , pa še kaj zažgejo tako, mimogrede oziroma spotoma, pa da vidimo, kako boš potem komentiral takele Migrante za katere še vedno Zmotno misliš da so “begunci” !!! ! !!!

   • Joža Gabroža

    BOGI SO JA Z 20JURJI V ŽEPU OHHHHHH DAJ NO

 • dr Janez Sveti

  Ubogi begunci, ki se zaradi pomanjkanja, lačna morata lotit tatvin, zaradi preživetja v kruti Sloveniji.
  A je kje TRR za pomoč v stiski?
  DR janez Sveti Dobrodelni

  • Maybe Dear

   Se popolnoma strinjam z vami.

 • mona lisa

  Bravo politika odprtih vrat. In to beunci iz držav kjer sploh ni vojne. Plovemo proti koncu Evrope kot jo poznamo in to zaradi Merklove in njej podobnih.

  • Zgornji

   Ja, pa zaradi Cmerkotov in njemu podobnih Tudi !!! ! !!! Žal.

   • Senta Šetinc

    Pri nas PREDVSEM zaradi Cerarja, Murgle, Möderndorferja, Hana, Terčka, Kustec-Lipicark, Nemca, Škoberneta, Mesca, M. Kordiša in podobnih nesposobnih, neinteligentnih in pokvarjenih ZGUB in izdajalcev!

    • Zgornji

     TOČNO TKO !!! ! !!! AMENNN !!! ! !!! Pa tudi Pohar ni Nič boljši od naštetih in je kar za zraven , za odpis … !!! ! !!!

 • Zgornji

  OOoo, … a jih je šel Cmerko loviti po Ljubljani , … ker, Zokispoki jih sigurno ni šel, ker jim je še raketo postavil tam zadaj pri njihovem “centru” … :-P

 • cosmosjasnovidec

  V času zbiranja podatkov so jima odvzeli prostost kar je normalno samo od sebe.Ko so ju popisali sta pa šla vlomila v tisto prostovoljno živalsko organizacijo in pokradla hrano za mačke in pse,kar je njihova specialiteta.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!