Grozljiv umor v Ljubljani: 20-letnik prerezal vrat svojemu dekletu

Fotografija je simbolična. Foto: STA

Soseska Sostro na obrobju Ljubljane je včeraj obnemela. Tja je namreč pridrvelo več policijskih vozil, ki so lahko le še potrdili smrt 23-letne ženske. Po neuradnih podatkih naj bi jo ubil njen partner, 20-letni Simon V.

20-letni Simon naj bi sicer v preteklosti povzročil več nevšečnosti, med drugim naj bi bil celo nasilen, vendar pa nekateri mediji poročajo, da se je nekoliko umiril, ko je spoznal 23-letno Klavdijo. Tej naj bi včeraj po prepiru vzel življenje z ostrim predmetom. Slovenske novice poročajo, da naj bi ji z nožem prerezal vrat.

Policija: žrtev umrla zaradi hudih poškodb
S Policijske uprave Ljubljana so sicer sporočili le, da je “po prvih znanih podatkih oseba umrla nasilne smrti, policisti pa so na kraju eni osebi odvzeli prostost. Kraj dogodka so zavarovali, v nadaljevanju pa bodo kriminalisti opravili ogled, ki se ga bosta udeležila tudi dežurni preiskovalni sodnik in dežurna državna tožilka,” kasneje pa: “Prve ugotovitve ogleda kraja kaznivega dejanja, ki sta se ga udeležila tudi dežurni preiskovalni sodnik in dežurna državna tožilka, kažejo, da sta se v stanovanjski hiši sprla 20-letni moški in 23-letna ženska (nista v sorodstvenem razmerju), pri čemer jo je moški poškodoval z ostrim predmetom in ji zadal tako hude poškodbe, da je na kraju umrla.”

Zaradi njegovih nasilnih izpadov že posredovala policija
Dnevnik pa poroča, da naj bi imeli doma z domnevnim morilcem že dlje časa težave. Fant naj bi bil sicer zelo inteligenten, bil naj bi tudi nadvse nadarjen šahist in računalnikar, a je imel po njihovih podatkih tudi “svoje trenutke”. Njegova starša sta sicer zaposlena na področju medicine  oče naj bi bil iz farmacevtskih vod, mama pa zdravnica na rentgenu v ljubljanskem kliničnem centru. Nasploh naj bi bili, vključno s hčerko, čudovita družina, le Simon naj bi bil po njihovem poročanju nekoliko problematičen. Menda je zaradi njegovih nasilnih izpadov v preteklosti na domu njegove družine že morala posredovati policija.

M. S.

 • TistoPravo

  Ko otroci ubijajo za zabavo in tudi denar, in ko zdravniki zdravijo zgolj za zabavo in samo za denar! Dobrodošli v svetu kraje in laži!

  • karpelec

   …in nasilja.

   • TistoPravo

    Učitelji pa po nareku in za dober dnar…učijo prve in ta druge teh laži in poti do kraje!

    • karpelec

     Ostaja jim samo tisto, kar so sposobni dati.

 • Olga

  Slovenca! Opisano skoraj do prepoznavnosti!? Bo kmalu tiskovna konferenca policije, za razliko od neke druge teme?!

  • Goran Hvala

   Jah verjetno bi mogl napisat da sta bla muslimana da desnaki ne bi imel pripombe…ce se niste opazil se ravno zaradi takih tako napise…sam eni veste vse in se vec…

   • Olga

    Jaz brez policije ne vem NIČ! Prav pa je, da so vsi državljani obravnavani ENAKO! Brez izjem! To v Sloveniji ni slučaj!

  • slaipowi

   Bolna si. Na psihiatricno zdravljenje bo treba. Cim prej.

   • Lustrator

    Peče, ko ne najdeš protiargumentov, kajne?

    • slaipowi

     Kaksen protiarguument pa je potreben za komentar bolani osebi? Olga je bolna in tudi konzilij psihiatrov ji ne more pomagat. Ti si pa blozu….

     • Nata

      sam da si ti zdrav . Pa da lahko zmerjaš.

     • karpelec

      Zdrav med nezdravimi.

    • Olga

     A danes je pa že slaipowi! A ni Cepec?!

     • Lustrator

      Cepcev je v tej naši deželi vedno na pretek.

 • Artur

  “Dobrodošli” v svetu psihopatov .

 • Rožle

  Hmm…fotka pa center Ljubljane ?

  • sostran

   Sostro do Rotovža!

  • Nata

   Hi. . . . hi. . . . . .so pozabili napisati – slika je simbolična ?
   Ti pa tudi vse opaziš, no !

   • RATATA

    Seveda, saj vsi vemo, da Sostro nima kanalizacije hehe Pa Bizovik je tudi nima, ker Zorangutan ve, da so tam bli bolj tabeli ;-)

    • Nata

     Sicer ne vem, kakšno zvezo ima kanalizacija s tem člankom. . . . . .
     Ali pa , no !Taki ljudje so samo za v WC, pa vodo potegnt.

     • RATATA

      Ja veš, da je potrebno izkoristiti vsako priložnost za kritiziranje pokvarjenca. Tudi izven konteksta.

 • karpelec

  Najlepše mesto na svetu se spreminja v mesto nasilja, maškerad in poneumljanja.

  • salma hayek

   Ene maškare s Hoferjevo zastavo so hotele zmotiti prireditev za rdečo zvezdo. Iz vrst tistih gerontoloških bebcev izpred sodišča,ki se jim zdi, da so Italijani upravičeno postavili žico, da niso partizani maltretirali poštenih kolaborantov, MVAC in predvsem njegove vzvišenosti škofa Rožmana

   • Nata

    ti verjetno ne boš dočakala let teh gerentoloških. . . . . .

 • primsek

  Pa ravno so jih hoteli uporabiti za Primcevo kampanijo : družina sta fant in punca, po poroki pa še otrok.In zakaj se komentarji usmerjajo na Ljubljano, če je bila pred časom družinska tragedija po meri Gibanja za otroke in družino v Kobaridu, tam je sin obglavil mater in očeta? In vrstnika sta dva maltretirala po FB v Brežicah, tam ni župan Janković. In ali bi Damajanovič, tretjerazredni svirač kurcu, županski kandidat SDS,to preprečil? iz njegove polpismene izjave ob nastopu direktorovanja Filharmonije ni jasno, da ima kakšne načrte, jasno je le, da ima težave s slovnico.

  • Nata

   dej, prim se že za neki , no !

 • Valter BraniSlav

  Sigurno je bla lezbika al pa on gej. Kajti heterosi takih stvari ne delajo. Vprasajte Primca.

  • Lustrator

   Ravno nasprotno – Primc ni nikoli kot glavni argument proti LGBT terorizmu navajal nasilje med homoseksualci, medtem ko je to praktično en in edini pnchline, ki ga soroševci stresate v javnost – namreč o nasiulju kot osnovni asociaciji heteroseksualnega para. Na nek način se mi smilite, ker ste po vsej verjetnosti sami odraščali v takšnih disfunkcionalnih družinah, da potem svoje frustracije posplošite na celotno družbo.

   • Aron

    Lazes. Njegov portal 24kul redno objavlja novice o nasilju istospolbih, v istospolnih razmerjih in druzinah:
    http://24kul.si/nasilje

    • Lustrator

     24kul objavlja te novice kot odgovor, protiutež režimskim medijem, ki konstantno poročajo le o nasilju med heterospolnimi partnerji. Razumeš razliko med vzrokom in posledico? Najbrž ne, sicer bi imel tudi do domobrancev ravno nasproten odnos. Še enkrat si poglej program gibanja Za otroke gre in nikjer ne boš videl, da si prizadevajo za obstoj družin zato, ker bi bilo v LGBT skupnostih več nasilja kot v normalnih, medtem ko je to, ponavljam, EDINI argument ki ga slišim od vas, rozic, češ: raje naj otroka posvojita dva homoseksualca (ki sta seveda imuna na nasilje, droge, alkohol in varanje) kot pa dva heteroseksualca (ki sta seveda že privzeto nasilneža, drogeraša, alkoholika in prevaranta). Če so vam rozicam starši res tako zagabili klasično družino, se mi resnično smilite, če pa to pišete zgolj iz objestnega sovraštva do osnovnih civilizacijskih vrednot, bom od vas terjal povračilo za vsako uničeno življenje, ki bo plod vaše izprijene ideologije.

     • Aron

      Protiutez? Daj ne smesi se, dobro ves kaj je gonilo teh novic in to ni nobena protiutez ampak stigmatizacija, ki ima grozljive posledice. Civilizacijske vrednote si pa, ljubitelj ameriskega terorizma, lahko nekam zatlacis, jasno?

     • Lustrator

      Očitno ne razumeš pomena protiuteži; če imaš na eni strani preveč in na drugi premalo, to povzroči porušenje ravnotežja/družbe/organizacije/države. In tako velja tudi v demokraciji – če imaš v vseh prispevkih vedno omenjano družinsko nasilje med heterospolnima partnerjema, bo nekritična javnost domnevala, da je to nekaj normalnega za heteroseksualne pare – nemalokrat ob tem celo pozabijo na lastne prijatelje in družino pri katerih ni niti sledu o temu, ker je zanje televizija pač edini verodostojni medij, bolj verodostojen od življenja samega. Preko tovtrstne manipulacije lahko dosežeš praktično karkoli – prav vsako, še tako sveto skupino ljudi (npr. duhovnike – pedofilija) lahko do obsiti očrniš že zgolj s tem, da neprestano poročaš le o enem ozkem pojavu in pri tem “pozabiš” omenjati vseh ostalih, ki se ne skladajo s tvojo propagandno namero. Dandanes torej vsi sovražniki družin poudarjajo nasilje in alkoholizem v heterospolnih družinah kot vzrok, da morajo na sceno priti anomalične partnerske skupnosti, za katere pa naj to ne bi držalo (ker se o tem pač ne govori).

      Če nisi razumel tega dolgega in jasnega pojasnila, raje ne repliciraj, ker se v tretje ne mislim ponavljati. Dvomim, da si tako plitev kot deluješ.

      Ameriški terorizem? Brez komentarja.

     • Aron

      Očitno ti ne razumeš preprostega dejstva, da ‘uravnoteženje’ ne pomeni, da ima vsak vidik enakovreden položaj in možnost izražanja. Če se večina nasilja dokazano zgodi v heteroseksualnih družinah, je to dejstvo, ki ga ne moreš uravnotežiti tako, da poročaš uravnoteženo- je pač dejstvo. Poleg tega se v resnih medijih ne omenja nerelevantnih dejstev, kot je spolna usmerjenost partnerjev- to je za resno analizo nerelevanten podatek. Zanimivo, ko na isto vago daš še grozljive pedofilske afere med RKC duhovščino- ta grozodejstva je potrebno izpostavljati in nanje vsakič znova opozarjati, saj le na tak način pridemo do rešitve teh zločinov, identificiramo vzroke in poiščemo rešitve. Da se to ekscesno dogaja med RKC duhovščino, kar je še posebej izprijeno in zavržno, saj so jim otroci zaupani v varstvo in vzgojo pod predpostavko moralne avtoritete, pa ni nič nenavadnega, saj se pod okrilje RKCja prav zaradi varnosti zatekajo mnogi posamezniki s pedofilskimi nagnjenji. Upam, da jim bo počasi odklenkalo, saj se ljudje prebujajo iz dolgega in mračnega spanca.

     • Lustrator

      Oprosti, a tebi očitno ni jasno popolnoma NIČ. To, da je nasilja med
      heteroseksualnimi pari več kot med homoseksualnimi je čisti mit, tvoja trditev pa le še dodatno potrjuje propagandno režimsko moč pranja možganov, ko 100x ponovljena laž (ali zamolčana resnica!) postane obča resnica. Nasilja med homoseksualnimi pari je precej več kot o tem poročajo mediji – saj imajo ti direktivo, da o njih ne poročajo prav ničesar negativnega – kot npr. število spolnih partnerjev, ki jih v povprečju zamenja homoseksualec, verjetnost za posedovanje različnih spolno prenosljivih bolezni in podobno – ja, tudi nasilje je ena od teh tabu tem (so pa vse 3 omenjene med sabo močno povezane). Enako laž, kleveto, žalitev si privoščiš v nadaljevanju, ko nonšalantno izvržeš še en popolnoma neresničen mit s katerim komunisti ne glede na vse dokaze že desetletja obstreljujete slovensko javnost, dokler se ta ni uklonila in agitprop vzela za resničen – pedofilija v RKC. Seveda nihče ne trdi, da so duhovniki imuni na greh, če bi bili, bi bili že sami Bogovi, je pa dokazano dejstvo, da je od vseh poklicev povezanih z otroci, med duhovniki daleč NAJMANJ pedofilije. Se zdaj zavedaš kakšno svinjsko krivico s svojim pisanjem delaš vsem poštenim duhovnikom in vernikom, s tem ko po stalinistično spet privijaš Cerkev na zatožno klop? No, pravzaprav bolj na izvensodni sramotilni steber in medijski linč, ker na sodiščih tile vaši primeri ne zdržijo niti presoje obtožnega predloga. S tovrstnim namernim laganjem, manipulacijami in šikaniranjem pa ste sami v največjo potuho pravim pedofilom, torej tistim, ki so v svoji pojavnosti v družbi precej bolj množični (učitelji, vzgojitelji, starši, sorodniki ali družinski prijatelji, raznorazni frajerji na zabavah,…). ne le, da bi vas zaradi takšnih razžalitev dobrega imena morali tožiti, ampak bi bilo potrebno, da vam sodijo tudi zaradi posrednega ščitenja pedofilskih mrež, ki v senci vašega lajanja na RKC nemoteno (brez pritiska javnosti, medijev in preiskovalnih organov) opravljajo svojo temno dejavnost.

    • Nata

     Res je. Veliko pišejo o nasilju v takih zvezah. Vendar se mi zdi prav. Saj nič ne škoduje. In se strinjam z Lustratorjem. Nekje pa protiutež mora biti.
     Pišejo pa tudi o zanimivih zadevah.

     http://24kul.si/ime-mi-je-damjan-ceprav-sem-vesna

     Pa nisem tole pripela, da bi se kdorkoli zgražal, saj sem mnenja, da to so resnični problemi.Ko jih ne bi izrabljali v svoje namene drugi, bi bilo malo lepše na svetu.

  • TistoPravo

   In ti si otrok, vzgojen na laži in kraji. Krivce si lahko prebereš iz prvega posta, samo to ne pomeni da ti je oproščeno…ker do resnice in poštenja si dolžan priti sam v življenju, ne glede na lažno vzgojo!

  • Bozz

   Če se to nananaša na onega igralca…On igralec je bil sodomit. Omamil in sodomiziral je hetera in hetero ga je iz maščevanja umoril.

   Tale grozen primer pa je drugačen.

 • Morala

  Oh, nikoli ne veste kaj vas čaka v življenju. O človeškem umu je še veliko neznank!

 • Jeffrey

  Mislim da je vsakomur jasno da za vsem skupaj stoji heteroseksualni lobi….^^

  • freedomfighter

   motiš se kriv je Milan

   • garfi

    motiš se kriva je pieteta

    • Get2 Business

     pieteta? kva je to? a to je tisto k zliješ v motor da se nena skuri?

     • garfi

      ja, ker ga nisi zlil si skurjen

    • tohuvabohu

     Pieteta iz ozadja?

 • Kosobrin

  Saj človek ne more verjeti, kaj se vse dogaja na slovenski zemlji! Starša zdravnika in nista prepoznala, da je s sinom nekaj zelo narobe, da potrebuje pomoč … Zdaj je prepozno. Droge? Pravzaprav je človek vedno sam – nihče, niti najbližji, tega velikokrat ne morejo ali ne zmorejo videti … dokler se nekaj strašnega ne zgodi.

 • garfi

  ni čudno ko imajo rdeće ćarovnice in zombi zvezdaši orgije v centru Ljubljane
  folku se meša

  • freedomfighter

   pusti ti Ljubljano pa se ukvarjaj s svojim zavoženim krajem

   • garfi

    pusti ti Slovenijo pa se preseli v Murgle

    • Ljubljančan

     Ljubljan je širok pojem, od centra do okolice je velik razpon bolj ko gremo vn bolj so kraji slovenski. rad imam Ljubljano.

     • garfi

      novinec rad imaš koristi in kriminal

     • tohuvabohu

      Pol Ljubljane (po kvadraturi) je še brez kanalizacije. Fuj.

 • garfi

  pedraći so pietetneži

 • Nata

  Le kje za vraga, je to videl ??????

  • montyamp

   Ja v čamcu TITANIC

   • Nata

    + + + + Huh, tole je pa dvoumno ?

 • juditestera

  Ali res povzroča vso to morijo vse večja razširjenost in uživanje droge ?
  Tako velikega števila umorov na slovenskem nismo bili vajeni…… in, kar je najbolj žalostno je to, da v večini primerov so te žrtve mladi ljudje. :(

  • montyamp

   Kar navadite se .
   IZVOLILI STE SI MURGLOSRBIJO .
   Sedaj pa jo imate .

   • juditestera

    Kdo jo je volil ?

 • garfi

  Sloveneca so pretepli drnovškovi cigani in po dveh mesecih se še zdravi

 • EOL

  Vse to so povzročili komunajzerji in levaki nasploh, ki zaradi prekrivanja svoje lastne nesposobnosti biti koristen sebi in družbi med ljudi sejejo anarhijo, nered, vsiljen multikulti… revolucijo, prirejajo koncerte kot jih Janković in Svetlana Makarović…
  Skratka, do sem nas je pripeljalo poveličevanje rdeče zvezde!

  Pridnemu, delovnemu narodu z moralnimi vrednotami se tako vsakdanje to res ne dogaja, saj svojo energijo usmerjajo razvoj, domoljubje, lastno srečo, srečo bližnjih…

 • Burek Burecki

  Kaj so spet komunjare kriveza umor iz strani avtohtonega slovenceljna?

 • Primosio

  Ze kaj veste o intimnem zivljenju pokojnice in storilca ? #sarkazem #gaspertic

  • tohuvabohu

   Verjamem, da si močno radoveden.

 • Valter BraniSlav

  Sigurno je bil gej. Heterosi kaj takega ne pocnejo. Vprasajte Pozara ali Primca. Onadva vesta vse.

  • Andrej

   Po moje je bil nekdanji uslužbenec Udbe, ki ga je naučila uporabljati smrtonosno orožje.

  • traktor

   A s ti peder? Kuga pa ma to veze?Neč hudga, če si.

   • Aresnica

    Ne samo, da je peder bolnik je tudi drekomešalec.
    _____
    Lep pozdrav

    • Zgornji

     AMENNNNNNN !!! ! !!!

 • luckyss

  Po fotografiji sodeč bo treba šolanje policistov podaljšati za dva meseca…(pravilno obračanje opozorilnih trakov – nadaljevalni tečaj)..
  Sicer pa takšni članki in ugibanja nimajo nič skupnega z novinarstvom…Očitno imate na nori tv dovolj denarja za vse upravičene tožbe svojcev…

  • Anthon

   Tvoj drugi odstavek je zanič, prvi je pa dober.

   Da bi poleg štosov obvladal tudi resnejše komentiranje, pa ne bi smel biti levičar. Njihova matematika je pač posebna. Že iz marksizma sem vlečejo izraz “protislovje”. Če jim 2 plus 2 pride 5, ali pa 3, rečejo, da je to protislovje. Kot krvavi Edi.

 • Egon83

  Vedno več je mularije, ki ob prvem razhajanju interesov vzame nož ali pištolo v roke. Permisivna vzgoja? Mulec je letnik 1997. Ga pusti punca – jo zakolje. Pred kratkim je na Hrvaškem odmeval primer, ko je najstnik fental očeta in mater, ki sta ga hotela sterati na zdravljenje od drog. Točno tako vzgojo forsirajo najvišje inštance – leno, zoprno, nadrkano mularijo, oboroženo z vsemi mogočimi pravicami, ko pa so dovolj stari in pride do prvega resnega konflikta, najbolj nastradajo tisti, ki so tako vzgojo podpirali. Zakaj nikoli ne nastradajo kuzle z CSD-ja ali leporečniške vladne mrhe?

 • Krtača 17

  Zdaj mora samo še Nova24 ugotoviti da je bila za smrt kriva žrtev, kot v primeru igralca, pa bo krog debilizma na tem portalu sklenjen.

  • Bozz

   Kako si pristranski in potem boš ti o nekem debilizmu govoril, dej dej. To sta dva popolnoma različna primera.

   Ker se ljudje ne držijo Svetega pisma, je in bo vedno manj ljubezni in vedno več nasilja v svetu.

   Daj mi povej. A je ta punca posilila tega fanta? Pa ta punca ni moški mimogrede. Igralec je zadrogiral moškega in ga sodomiziral, s tem ga je ponižal, mu vzel dostojanstvo in tudi življenje na nek način. In on se je v slepi jezi in maščevanju maščeval. Noben moški ne bi mirno požrl, če bi ga nek drug moški sodomiziral. To je najhujše ponižanje, ne morem si predstavljati kako bi se počutil, verjetno kot dehumanizirana smet, vsi bi se delali norca iz tebe, bil bi izobčen. Reč kar hočeš, peder je dobil kar je iskal oz. žel kar je sejal.

   Včasih v bivši Jugi so pedre miličniki nalamali sred ulice če so jih zalotili, da se je kar kadilo, danes pa se tolerira degeneriranost in posledica tega je, da se ljudje maščujejo na svojo roko, saj jim sodni sistem ne bo dal zadoščenja. Ne zagovarjam umora. Razumem pa jezo tistega fanta, ki se je tako maščeval.Peder nosi velik del krivde za svojo smrt. Če ga ne bi posilil, ne bi umrl.

   Je pa posilstvo v Svetem pismu kaznovano s smrtno kaznijo.Samo to da zadoščenje žrtvi. Ker je posilstvo enako smrti. Nekatere posiljene ženske ne morejo nikoli več imeti spolnih odnosov zaradi te travmatične izkušnje in to je kot nekakšna smrt za njih, postanejo drugi ljudje, otopeli, duševno mrtvi. Ta brazgotina ostane na tvoji duši za vse življenje. Isto in še posebej to velja za sodomijo. Seveda smrtna kazen izvedena s strani sodnega sistema in ne na lastno pest. Če bi pravica vladala na tem svetu, bi tistemu pedru sodni sistem moral soditi še isti dan s smrtno kaznijo. Tako pa mu je sodil moški, ki je bil posiljen in dehumaniziran.

   Čisto nekaj drugega kot pa ta primer.

   • Krtača 17

    Pod prvo – mrtvi ne govorijo, se ne morejo branit. Izmišljotinam ki si jih natrosil verjamejo samo butalci.
    Pod drugo – morilcu greš verjet na besedo? Če ne bi šlo za umor, bi se ti še režal.
    Pod tretje – v obeh primerih ne veš zakaj se gre, kdo je imel v prepiru prav in ne. V vsakem primeru je morilec, morilec. Ni izgovorov.

    • Bozz

     Pod četro – take informacije so prišle v javnost. Da je peder omamil in posilil tistega fanta. In Slovenska policija molči, kar samo še potrjuje zadevo, pa sodba bo za zaprtimi vrati. Kaj le skriva naša degenerirana oblast?

     Ja, morilec je morilec. A posilstvo pa ni posilstvo? In to celo sodomitsko posilstvo. Ne se ven vlečt, da braniš degeneriranost. Verjetno pa je bilo še veliko drugih stvari poleg, ki so se omenjale – droge,…

     Policija pa skriva informacije. Zakaj le se vprašaj? Potem že ni vse čisto kot solza. Tako, da se raje pritoži njim kot meni, pa tistim, ki jih voliš.

  • juditestera

   Aaaa, na Novi24TV so to ugotovili ? A res ? ;)
   Potem pa ne rabiš nobenega drugega cajtnga brat. Tam zveš vse
   iz prve roke, a ne?

  • tohuvabohu

   A drugi so že, kreten?

  • MEFISTO

   In ti si ga zaokrožil.

 • Sredina

  Pomoje je punca zvedla da je gej in ji je mogu vrat prerezat, da bo tiho

  (sarkazem seveda)

  Ampak čudno da se ni Nova24WC tega spomnla

  • juditestera

   Če imajo SredinoWC na portalu, jim je neprimerno lažje. Samo tvoje komentarje preberejo in lahko takoj napišejo nov verodostojen članek,
   a ne ?

  • tohuvabohu

   Še dobro, da si napisal “sarkazem”, ker drugače ne bi vedeli. Haaaaaaahahahahaha, kakšen idiot.

 • šmentanamuha

  Ta družba vzgaja psihopate sistemsko od vrtca do konca šole. Seveda je osnovni vzrok v psihopatski družini (odtujenost, čustveno zanemarjanje otrok…), vendar so tudi ti starši produkt vzg.izob. sistema. To je spirala. In ta spirala korenini v samih začetkih komunizma, ki v svojih nedrih goji kulturo smrti. Poveličevanje splava kot dosežka človekove pravice žensk in celo kot vrednote, za katero se je vredno boriti, je absurd vseh absurdov, prav tako kot pomor dela svojega naroda za boljšo in lepšo prihodnost. Karma je vesoljni zakon.

  Namesto da bi otroci dobili pouk iz etike občečloveških vrednot, dobijo pouk o pravici do splava, menjavanju spola in drugih odklonih in lažeh. Namesto da bi dobili znanje o ravnanju z denarjem, podjetništvu in razvijanju svojih kompetenc, s katerimi si bodo kasneje zgradili svojo poklicno kariero in pripravljeni vstopili v svet odraslih, jih davijo z doseganjem nekih točk in Cankarjevih priznanj ter republiškimi testi…, ki ničemur ne koristijo in niso odraz njihovega dejanskega znanja in usposobljenosti za to ali to. Zgubljene generacije z diplomami, magisteriji in doktorati, vendar brez znanj za življenje, postopajo po Zavodih za zaposlovanje, kjer se svetovalci delajo norca iz njih.

  Kdor ubije drugo osebo zato, ker ga je zapustila ali ga hoče zapustiti, je moral biti v svojem otroštvu in odraščanju čustveno zelo zanemarjen. Vzgoja brez čustev je vzgoja psihopatov.

  • Nata

   + + + + + + + + + + +
   Hotela sem podobno napisati. Vsaka posledica ima svoj vzrok.
   O družbi , ki je res na dnu, pa . . . . . . .

   • Hun

    ti sodis druzbo po ekstremnih primerih

    • tohuvabohu

     Frekvenca ekstremnih primerov je kazalo družbe.

     • Hun

      statistično- odvisno kok je ta razmerje frekvence ekstremnega odmik od normalnosti…

     • tohuvabohu

      A ti kdaj prebereš svoj zmazek, preden oddaš komentar?

    • Nata

     Kdo pa sem jaz, da bi sodila ???
     Moje mnenje ne more biti sodba.Moraš pa priznati, da je v zadnjem času kar veliko podobnih primerov. Zakaj ? Tu se pa verjetno v mnenju razhajava ?
     Nobenih limitov nimajo ljudje . Vse se lahko.

     • Hun

      moja napaka..mislil sm- obsojaš
      vseen se je druzba vsaj tok civilizirala, da si pravico do sodbe ljudje ne vzamemo v svoje roke in ne kamenjamo grešnike v javnosti…kot bi v ekstremno “malem” številu to še danes počeli z veseljem nekateri komentatori na tem portalu

    • Morala

     In ravno v Nato si se piknil?! Vsak lahko ima svoje mnenje in res je, da vsako mnenje še ni sodba!!

  • Zgornji

   Ja, dobro napisano a Vseeno pa se otroško dušo da Zelooo Hitro Uničiti z Ravno Nasprotno vzgojo od zanemarjanja : z Preveliko Ljubeznijo. In, Taka Ljubezen ki je Brez Modrosti , tudi ne obrodi dobrih sadov . Nemalokrat so ravno zaradi te neumnosti otroci takih nespametnih staršev, staršem Odvzeti .

 • Adolf Hitler

  spet esel ficker na delu!

 • Valter BraniSlav

  Morilec je bil sigurno gej… kar vprasajte Primca. Heterosi takih stvari ne pocnejo.

  • juditestera

   Prav gotovo. Tudi Primca ne rabimo nič spraševat, ker si nam že ti povedal.
   Ti presneti geji. Sami problemi so z njimi.
   Zdaj bomo morali pa še zanj plačevati, a ne?

  • tohuvabohu

   A morate pedri vedno pristaviti svoj pisker?

  • cosmosjasnovidec

   Kaj čemo spraševati druge,če si nam že ti pojasnil kateri veš 100%.
   Bil je buzič z katerim sta imela ljubezensko razmerje in,ko je izvedelo to ubogo dekle za vajine sestanke ga je napodila.
   Ta pa ni prenesel poraza in je pobesnel kajti pri pravi tako ali tako ni bil.
   Taka je moja jasnovidna razlaga je pa verjetno bil tudi bosanđerovski muslič kot si ti.

 • Demonkrat

  Grozno.

 • Balkica

  Težko je karkoli komentirati. Ne poznamo ozadja. Morda je bil fant psihični bolnik. Ne vemo. Lahko ni hotel jemati zdravil. Kdo ve zakaj je bil tako nagnjen h nasilništvu. Starši ga sigurno niso slabo učili in vzgajali.
  Vzrokov je lahko veliko. Vse več mladih je brez cilja in brez volje do življenja. Vse, kar hočejo doseči, hočejo na hitro. Ob prvem neuspehu, znorijo. Morda je bil fant tako navajen, da so mu v življenju izpolnili vsako željo, kdo ve? Ne moremo obsojati.
  Škoda je mlade punce, da je umrla na tako grozovit način. Sočustvujem z njeno družino.
  Najbrž tudi družini morilca ni lahko. Sigurno doživljajo strašne trenutke. Tudi morilcu, ki se verjetno sedaj zaveda svojega dejanja, ne bo nikoli več lepo v življenju.

  • MEFISTO

   Boli me debel dolg in trd kurac, kaj ti veš in česa ne veš.

   Je pa škoda triindvajsetketnice, ki se je šele začela uporabljati.

 • MEFISTO

  Očitno milejši ukrepi niso zalegli.

  Tunnekovega namestnika Valterja BraniSlava pa, razumljivo, zanima, če je bil gej.

  Seveda je najbrž bil, kajti normalen moški bi drugače nabodel triindvajsetletnico.

 • MEFISTO

  Tip je najbrž levakar, morda tudi gej, ki ni vedel, kaj početi z žensko, pa jo je “proč spravil”.

 • Valter BraniSlav

  Fant je bil sigurno homo. Heterosi ne pocnejo takih stvari, kar vprasajte Primca, on ve vse.

  • Rožle

   Mal zajebaš ti ..a ne

  • merjud

   Ti si mal za dogodki, kenede ?

 • sale

  hahahaaa zihr je biu kristjan da je drugač bi napisali že v naslovu

  • Bozz

   Da je morilec Kristjan, to je oksimoron. Kristjan je namreč nekdo, ki prakticira Kristusove zapovedi, mad katerimi je tudi zapoved, ne stori umora, ki spada pod zapoved ljubi svojega bližnjega kakor samega sebe.

   • salma hayek

    RKC zgodovina je polna dokazov, da so kleriki res pravi kristjani. Grmade, izsiljena priznanja, inkvizicija : mogoče bi pa morali prepustiti moralno prenovo neoporečnemu Rodetu?

    • Bozz

     Ja no, dal sem ti definicijo Kristjana. Torej, če se RKC ne drži te definicije, če se ne drži Kristusovega nauka in ne uči njegovih doktrin ampak svoje človeške doktrine, potem ni krščanska cerkev. A ni to logično?

     • Zgornji

      DOOOOOOOBRO RAZLOŽENO !!! ! !!! HVALA ( ZA DRUGE NEPOUČENE) Lp :-)

 • dare326

  Računalničar? A to je vsak ki preživi na internetu pol življenja in živi v navidezni resničnosti?

 • Diagnostik

  sigurn kakšen migrant…aja,upsss Simon…

  • dr Janez Sveti

   Simon AlMuhamed?
   DR Janez Sveti Algasira

 • Trofazni Priključek

  ..nekoliko problematičen,…

 • Ryuk

  Dnevnik pa poroča, da naj bi imeli doma z domnevnim morilcem že dlje časa težave….
  Tokrat so na Dnevniku povsem pozabili na “varovanje človekove zasebnosti” tako kot pri Gašperju Tiču. Tudi LGBT lobija nič več ne moti, da se o tem podrobno piše v medijih. Tudi na DNS niso izdali nobenih navodil.
  Hinavščina par exellence

  • FRANC3

   O eliti in LGBT članih se ne sme pisati slabo. Zato so elita.

   • AIRWAYS

    LGBT “elita” niso nič drugega, kot spolni obsedenci, oziroma spolni zasvojenci.

    • Megatron Arrows

     LGBT = Liquer, Guns, Bacon, Tits, to je za prave moške

 • dr Janez Sveti

  Kaj sta pa po poklicu dedek in babica od tega Simona? Te pomembne novice pa niste napisali! Šlamparija!
  DR Janez Sveti ZZZS

 • Zgornji

  Hja, Prestaro bejbo je vzel … no, vsekakor Ni nedolžen, celo dvojno kriv , … ampak, … kako ga zdaj poboljšati ?

  • Franc Popndekl

   Taki mislijo, da so nedotakljivi. Posledica permisivne (beri primitivne!) vzgoje. V zapor z njim, potem pa mu v primernem trenutku v kopalnici nastaviti milo na tla…

   • Zgornji

    Ja, taaaaka današnja “vzgoja” Sploooh dejansko Ni “vzgoja” , Temveč je Uničevanje otrok , oziroma, ja, je vzgoja, Ampak Ne za vzgajanje Ljudi, Temveč za vzgajanje navadnih Huidičev namesto Ljudi !!! ! !!! Žal.

 • Franc Popndekl

  Divjaka v čuzo in njegova družina bo spet mirna in spokojna. Žal ne bo, kot je bilo, v družini nesrečnega dekleta nikoli več. Globoko sožalje svojcem…

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!