[Z izjavo policije] Grozljivka v središču Ljubljane: Migranta okradla dijakinji in grozila, da ju bosta posilila in ubila

Foto: epa

V noči iz petka na soboto se je v “najlepšem mestu na tem svetu, ne” dogajala prava drama. Migranta sta v središču mesta okradla dijakinji Gimnazije Jožeta Plečnika, ko sta bili s skupino prijateljic in prijateljev v Parlament Pubu, ki se nahaja na zadnji strani gimnazije. Ko ju je skupina prijateljev izsledila, sta provocirala v polomljeni angleščini, da ju bosta posilila in ubila ter nadaljevala z zmerljivkami: “Ti neumna ženska. Ti si nihče, ti si ženska!”

V noči iz petka na soboto, malo čez polnoč, se je na območju Parlament Puba, ploščadi Maximarket in bližnjega podhoda dogajala prava drama. Ob koncih tedna je to sicer priljubljeno stičišče mladih, a kar se je zgodilo dijakinjama Gimnazije Jožeta Plečnika v Ljubljani, ti dobesedno ne moreta verjeti, prav tako ne njuni starši in starši njunih prijateljic. Ena od mater vpletenih nam je zaupala: “Ko je bila skupina prijateljev skupaj na omenjeni lokaciji, sta prijateljici moje hčerke ugotovili, da eni manjka torbica, druga pa, da je izginila njena denarnica iz zaprtega nahrbtnika.” Dekleti sta šli s prijatelji poizvedovati, če je kdo kaj videl ali zaznal in dobili so informacijo, da “so opazili dve osebi, ki ne spadata v ta kontekst, s kapicama na glavi in belimi supergami. Nato pa so osebi celo našli,” pripoveduje ena izmed mater udeleženih dijakinj.

Ko je skupina dijakov našla migrantska zločinca, ki sta dijakinjama izmaknila osebna predmeta, so ju lepo prosili, naj vrneta ukradeno. “Odzvala sta se v polomljeni angleščini, da ne razumeta. ‘I don’t understand, I don’t understand’, sta ponavljala, obenem pa se obnašala vse bolj agresivno.”

Grožnje s smrtjo in posilstvom
Sprva sta zatrjevala, da ne znata angleško, ker sta iz Italije. A ker so dijaki hitro našli nekoga, ki govori italijansko, sta se začela izgovarjati, da sta iz Francije. Nato sta trdila, da sta iz Turčije in nazadnje, da sta iz Maroka. Ker ju dijaki nikakor niso mogli na miren način prepričati, naj vrneta ukradeno torbico in denarnico, so se odločili, da pokličejo policijo. “Ob tem dejstvu pa je njuno obnašanje postalo še bolj agresivno. Eden od njiju je povlekel ven kartico Urbana in jo prelomil, nato pa pokazal na enega od dijakov in govoril: ‘You did this’, torej, ti si mi jo polomil. Prav tako sta se z grobimi zmerljivkami spravila nad dekleta, od tega, da sta jim v angleščini govorila: “I will kill you do I will f*** you …”, pa tudi: “You stupid woman, you are nothing, you are woman,” razkriva mama ene od dijakinj, ki je bila priča temu grozljivemu incidentu po besedah župana Jankovića najlepšega mesta na svetu, ki pa zagotovo ni najbolj varno.

Potrjeno: tatinska migranta iz azilnega doma na Viču
Malo pred prihodom policije se je v incident vpletla še neka gospa, ki je govorila hrvaško, dijakom pa se je predstavila kot nekakšna njuna skrbnica iz azilnega doma na Viču. S tem je bilo potrjeno, da gre za migranta, za prosilca za azil. Mati ene od dijakinj, ki zaradi hčerkine varnosti ne želi biti imenovana, je razkrila: “Ta gospa je tudi sodelovala v tem postopku, ko je prišla policija, je bila tudi evidentirana, ona je bila tista oseba, ki je zločinca prepoznala.” Čeprav sta še ne tako dolgo nazaj trdila, da ne razumeta angleščine, pa – dodaja naš vir – sta v celoti razumela gospo, ki je govorila v hrvaščini, prav tako tudi policiste, ki so z njima komunicirali v slovenščini.

Da gre dejansko za migranta brez vesti, priča tudi dejstvo, da je eden izmed njiju, čeprav je bilo okoli polno prič, enemu od dijakov iz žepa izmaknil denarnico. Kasneje jo je na prigovarjanje vrnil.

Posredovala je policija
Na prizorišče zločina se je čez nekaj minut pripeljalo več policistov, po pričevanju zgoraj navedene matere vsaj s tremi policijskimi avtomobili in s policijskim kombijem. “Prihod policije in njihovo ukrepanje je bilo izjemno korektno. Potem, ko so zaslišali vse vpletene, so pri enem od migrantov našli dijaško izkaznico ene od oškodovanih punc. Policija je vse korektno popisala in nato osumljenca odpeljala.” Dodala je še, da sta migranta z istimi zmerljivkami kot pred tem dijakinje obkladala tudi policistke.

Gospa pa je še pripomnila, da bi bil razplet lahko mnogo hujši, če ne bi “naši dijaki odreagirali zelo premišljeno. Čeprav sta jih migranta ves čas provocirala, so odreagirali neverjetno pametno in ni prišlo do nobenega fizičnega obračuna. Lahko smo zelo ponosni na to generacijo, vključno s tem, da so fantje začeli braniti punce.”

Prebivalci v okolici Kotnikove ulice v Ljubljani ustrahovani in okradeni
Vsekakor je sporno že dejstvo, da so prosilci za azil v Ljubljani prosto sprehajajoči tako podnevi kot ponoči. Prav tako se nad krajami pritožujejo prebivalci Kotnikove ulice in okoliških ulic v Ljubljani, kjer se nahaja t. i. samski dom za migrante, nekateri celo trdijo, da so ustrahovani od migrantov.

Vprašanja v povezavi z incidentom, ko sta migranta okradla dijakinji ljubljanske gimnazije, smo poslali tudi Policiji. IZ PU Ljubljana so nam incident potrdili in razkrili, da sta kaznivo dejanje storila državljana Alžirije, ki sta v Sloveniji prijavljena kot prosilca za azil: “Operativno komunikacijski center PU Ljubljana je bil 18. 2. 2017 nekaj minut po polnoči obveščen o tatvini denarnice pri gostinskem lokalu ob Slovenski cesti v Ljubljani. Na kraj so bili napoteni policisti. Po do sedaj zbranih obvestilih je ugotovljeno, da je(so) 18-letni oškodovanki za zdaj še neznani storilec(-ci) v Plečnikovem podhodu, kjer je bila v družbi več oseb, izvršil(i) tatvino denarnice. Omenjena denarnica je bila oškodovanki  vrnjena, saj jo je najditelj našel v grmovju ob že omenjenem gostinskem lokalu, iz nje pa je bilo odtujeno 20 evrov gotovine. Policisti so na kraju zbrali obvestila tako od oškodovanke kot tudi morebitnih prič, vendar samega dogodka ni videl nihče. Opravljeni so bili identifikacijski postopki, in sicer tudi z dvema na kraju osumljenima osebama (državljana  Alžirije, sicer prosilca za azil). Pridržan ni bil nihče. O kakršnihkoli grožnjah na kraju policisti niso bili obveščeni, niti jih niso zaznali.”

Marjanca Scheicher

 • pajot

  Kartico Urbana je prelomil? Nič hudega,mu bo janković novo zrihtou.

  • karlina

   No, tukaj se pa poraja vpašanje, zakaj so jim dali kartico , da se lahko svobodno gibljejo, pardon vozijo po celi Ljubljani in ustrahujejo prebivalce, super, mar ne-zahvalite se Jankoviću, dragi ljubljančani, če si upate.

 • RATATA

  O spet disqutable način tu?
  Migranta kradla in grozila?
  A pri nas policisti nimajo teleskopskih palic za v rtno tehniko?

 • Kat Wilson

  Me ne skrbi za te dijake. Očitno 15-18 letniki danes vseeno imajo nekaj v glavi, kar je dober znak, pa tudi znajo poskrbeti en za drugega. Pa tudi policija je posredovala, kar se v drugih političnokorektnih državah le redko zgodi, no, tam ponavadi policija pobere vsem vpletenim denar in jih razdeli med migrante, aretirajo pa dijakinje in mladoletne. Današnji mladi se zbujajo, kako pa naj se nebi, raje kot da gledajo pralnice možganov na TV, raje prižgejo youtube in pogledajo Moleynuxa, Yinapolusa, Rebel Media, InfoWars, RTuptly…

  • Marija

   Kaj bo imela ena dijakinja v glavi,če bo šla sama po cesti in jo bo napadlo 5 migrantov.A bomo začeli tudi pri nas brati o posiljenih ih ubitih naših dekletih. Ali se še lahko gre varno ponoči po Ljubljani,Mariboru? Vprašajte se ko boste naslednjič volili Jankoviča plačanca iz katarja,kateri jim je omogočil gradnjo đamije. Strah me je Aprila ko bi naj začela uradno delovati. In tudi muslimansko šolo boste dobili že z naslednjo šolsko sezono. O tem se nič ne piše.Kaj bo potem ali ne vidite kako so se zalegli v središče Slovenije. Imamo jih povsod na vladi,v DZ med sodniki. Samo za enkrat so še prikriti ampak ne več dolgo.

   • Kat Wilson

    Ja, ker dijakinje same hodijo ponoči po ulicah… Mislim pa da bomo o čem takem brali samo 1x, največ 2x. Potem bomo pa začeli brati o tem, kako so bili migranti napadeni in oškodovani. Sicer pa nevem komu ti to da naj se “vpraša, ko bo naslednjič volil župana”, jaz nisem iz LJ, tam ne morem voliti. Sicer pa itak ne volim, ker vidim da so vsi ista banda. Če bo kdo kaj naredil, bodo to organizirane skupnosti, ne pa politiki, politiki itak delajo sam galamo, to je jasno že odkar imamo politični sistem…

 • indijanka

  Kradla sta? Čemu? Ali nimajo več vsega zastojn? Verjetno iz hvaležnosti. Mogoče iz spoštovanja? Ko sem ravno pri spoštovanju. Razmišljam o tem, da je tole moj poslovilni komentar. Nova24 tv, če že ne premorete spoštovanja, bi lahko pa glede na vrsto posla, premogli vsaj komunikacijske veščine, kajne.

  • Marija

   Kdaj pa ima človek dovolj,če se lahko še naprej okorišča na račun drugih.Poglej vse naše pogoltneže. In iz zgodovine vse kralje.Mislim da več ni treba povedati.

 • Marija

  Ja začelo se bo v lepi Ljubljani in se potem širilo kot požar.

 • SALZ

  Bomo videli koliko ostalih medijev bo o tem poročalo

 • althar

  Ne bodo dolgo. Naši fantje znajo reagirati na take provokacije in stopiti puncam v bran. So imeli zadnjih 30 let primerno izobraževanje.

  Mimogrede, Nova, hvala, da ste pripeli Disqus nazaj.

  • rrrrr

   Pogrešal sem Disqus, pa tudi tvoje odlične komentarje, Athar

   • althar

    Hvala. Upam, da bodo zdaj ostali pri tem. Komentarji so sol novinarskih prispevkov.

 • Marija

  In kje so tu mediji. O tem dogodku se ni nič poročalo.Ali ni to zanimivo?

  • Kat Wilson

   Nova24 je medij…

 • učko

  Od Zokijevih chephurjev do Milanovih migrantov! Kam gre ta Slovenija !!! Sej sploh ni več nobena Slovenija !!!!

  • kokobily

   Ma, pomisli, še neki Štajerci po “Lublan, a ne?” , pa Prekmurc, na zadnje pa se še kalšen Primorc najde, da o Kraševceh sploh ne hovorimo..

   “Kam gre ta Slovenija !!! Sej sploh ni več nobena Slovenija !!!! ” , a ne ??

 • Silka

  Kaj pa pubeci, ki so bili tam zraven. kaj ni imel nišče toliko jajc, da bi vsiljenalcem dal malo na gobec, talo lepo po Slovensko. Dokler si za svoje ne bomo poskrbeli sami nam tudi 113 nič ne pmaga.

  • Razocarana

   So bili verjetno dovolj številčni, da jim ni bilo treba, ter da se azilanta nista upala uporabiti fizičnega nasilja. Če bi dobila kakšno po riti bi ‘uboga’ azilanta hitro pričela jokcati in se predstavljati za žrtvi in kriviti Slovence kako rasistični so da jih mlatijo ‘uboge reveže’ ki se samo nedolžno sprehajajo naokoli, pri tem pa bi lepo pozabila omeniti svoje tatinske prste. Pa kakšni bombastični naslovi bi bili v osrednjih medijih.

 • Unikatna

  O komentiranje je nazaj. Jej, super!

  Sedaj pa ju naj še nagradijo!

 • Poštenje velja

  Pozdravljena NOVA TV! Všasih ni vse novjboljše kajne?

  Glede napadpv agresivnih migrantov pa takole.
  Kij, žakel od krompirja pa iz njega narediti pire! Potem pa v Ljubljanico!
  Poblem rešen!

 • Hun

  ce je kera sestra, sestricna, necakinja, punca od nadlegovanih zensk od juznih “trenirkarjev” …bodo azilantje dobil svoje…slovencl tega neb upal postimat …razn ksn stajerc…

 • Pjotr

  Oho, zdaj dela?

 • Pjotr

  Ste mislili, da bo pri nas kaj drugače, kot drugje po Evropi, no?

 • WatsonForus

  No pa se je začelo , bilo je samo vprašanje časa ! Kje je sadaj Kogovškova Nežica ?

 • Artur

  Ali ni to že znak za alarm , kaj se mora še zgoditi, da se bodo slovenceljni prelevili v prave puntarske Slovence in naredili red v svoji “hiši” izvedli “deratizacijo in napolnili smetnjake”

 • tarantela

  Že pred časom sem prav na tem portalu zapisala, da je potrebno ustanovit komisijo, ki bo nadzorovala, kaj se dogaja po azilnih domovih in v okoliških trgovinah, pa me nekako niste resno jemali.

  • rrrrr

   Saj bi te resno jemali, če bi bi te komisije nadzirale azilne domove v Siriji, Iraku, Afganistanu ali somaliji. Ampak azilne domove za posiljene, preganjane in pohabljene ženske v teh muslimanskih državah. Pa brez moje ga običajnega posmeha!

  • karlina

   Jaz te takoj podprem, verjemi.

 • Botoks

  oni razumeji samo en zakon.šaria.to je to.od koder so bi jim brez veliko pompa sledilo tole

  https://www.youtube.com/watch?v=lldKteI2FQY

 • Hribouc

  Vse se plača, vse se vrača!

  Kučan, Fajonova, Janković, Štrukelj – Junaki borci s Kotnikove 2015 z vso črno oblečeno in tudi oboroženo sodrgo, spravite se ponovno na zborovanje na Kotnikovo ulico in spremenite vsebino,
  sicer azilni dom preselite v Murgeldorf !

 • Fogglof Tunnek

  Spet zavajanje Janševe Nove24TV !!! Grozljifka???? A je kdo umrl ali bil ranjen? NE!!!… Zakaj o tem dogodku ne poroča ne POPTV, ne RTVSLO, ne Planet TV???… Zakaj samo Fake news o tem poroča?… Samo fprašam!!!

  • učko

   Zakaj pol ti sam tukaj gor visiš? Sam ‘prašam!

   • Fogglof Tunnek

    Drži se teme…Kapish?

    • Steiermark

     Ti tunek se je očitno držiš, “teme”, ker bi te luč v tvojem življenju preveč zmedla in ko bi spoznal , zaradi luči, v kakšni temi živiš, bi bila to preveč kruta ugotovitev zate….

  • učko

   Ker je to edini NE REŽIMSKI MEDIJ, ti bizgec !!!!

   • Fogglof Tunnek

    POP TV in Planet TV nista režimska…sta privat… Kapish???

    • učko

     Tut če je privat, je režimsko, ker jim režim daje ugodnosti, ki jih drugače ne bi imeli. Ne spoznaš se ti na medije!

    • Steiermark

     bedak!

   • tomaž muhič

    ne ražimski medij je neodvisen medij, ki ni odvisen od oblasti. ni ne levi, ne desni. ti ni všeč? jasno, da ne, mogoče si zato nestrpen

  • tarantela

   Sedaj Ti pa jaz povem; sem nevtralna, ampak tole je resnično, kar je zapisano zgoraj. Je še veliko več, ampak o tem molčijo!!! V enem od azilnih domov, kjer imajo vse ugodnosti, je nek Pakistanec zahteval še več, ker mu niso ustregli, se je dobesedno usral pred vrata sobe na hodniku!!!
   In zakaj molčijo? Ker tako nalaga Bruselj, bojijo se tudi nemirov s strani domorodnega ljudstva.

   • tomaž muhič

    od kdaj so snežilke “naše”? a so se asimilirale v 20ih letih? al ste jih sprejel za “naše”, ker ste ugotovili, da vam druzga ne preostane, zavoljo vašega duševnega zdravja? leta 90` ste tulili isto parolo kot sedaj. tujega nočemo, svojega ne damo

    • tarantela

     Nikoli nisem imela problema s tem, me ne poznaš. Med najboljšimi in najbolj prijaznimi negovalkami je bila muslimanka.

     • tomaž muhič

      to trenutno niti ni glavni faktor tule. tule so bolj pomembna tvoja prepričanja in spoštovanje sočloveka ne glede od kod prihaja….

     • tarantela

      Poslušaj, s tem nimam problema, pač pa s tem, kako se tak “sočlovek” obnaša. Če mu ponudiš možnosti za življenje, potem pričakuješ, da se bo primerno obnašal.
      Še majhna zgodba: prišla je z juga z otrokom, se na črno vselila v stanovanje, polno vlage, hoteli so jo vreči ven. Nahrulila sem lastnika stanovanja, ker je metal ven žensko z otrokom, stanovanje je bilo pa itak že več let prazno. No, čez čas je dobila stanovanje v novejšem bloku, pa ji nič ni bilo všeč. Ob razpadu Jugoslavije je odšla v Beograd in tam na Markovičevi televiziji Yutel javno govorila, “kako tamo slovenački teritorialci siluju srpske žene”. To so predvajali, je lahko gledala širna Jugoslavija.
      To na videz nima nič opraviti z migranti, je pa enako, v azilnih domovih jim nudimo, kolikor pač moremo, nismo bogati, oni pa to izkoriščajo in nekateri se dobesedno norčujejo iz nas. Take je treba izgnati, delajo škodo tudi tistim beguncem, ki vedo, da nimamo bogatije, še sami smo reveži.

     • karlina

      MOJ VELIK PODPIS

   • karlina

    Pa napad na mladega SLOVENCA v Mariboru, ki so ga menda tudi zaklali in porezali, samo enkrat je bilo objavljeno, potem pa nič več, zakaj-sem 100% prepričana, da so bili tudi migranti.

  • Slovenec 33

   Spet se je oglasil en topoumni produkt usmerjenega izobraževanja pod vodstvom fdvizma, ki je enako kot njegovi predniki, ki so slovenske domoljube metali v brezna in zazidavali v rudniške rove, željan krvi.
   Neverjetno kako se je ta okupatorsko izdajalska zalega razmnožila in še nove okupatorje vlačijo v slovenske dežele in ta dogodek je dokaz tega.
   Kar ne objavijo njegovi levaški mediji zanj ne obstaja, kar pa ni čudno, ker ima pike na nivoju številke čevljev.

  • janban

   Kakšno zavajanje? Dogodek se je zgodil? Vprašaj ti koga zakaj o tem ne poročajo, tvoji, po tvoje, verodostojni mediji. Mogoče obožujej kozjejebce!

 • Borut Stari
 • učko

  Kučanova in Zokićeva vojska dvakrat žganih emigrantov in chephurjev je že začela z vojno na teh tleh, tako kot v Franciji in na Švedskem, pa tudi drugod !!! Njihov cilj je uničit zahodno civilizacijo !!!!

 • Lord H.

  Boj se ljudi, ki rabijo veliko časa, da se razjezijo in začnejo sovražiti.

  To kozjejebceem ne bo jasno, dokler ne bo prepozno (kar je že).

  • Franc Šink

   Mnogo prepozno!

   • Kekec.Mali

    Če skupi stopimo bo po mojem še vedno šlo.

    Golum praviš pa sneaky little hobitis ha ha. :D

   • karlina

    TOČNO

  • razerznak

   ma ko bo pa res posilstvo z strani miroljublcev bo pa pred parlamentom par 100k ljudi, sam pol vlada res pade

  • samsara

   “Nikoli ne veš kaj, je dovolj, dokler ne spoznaš, kaj je preveč.”
   William Blake

 • južnificirana_si

  ljudje , ki so izvolili Jankoviča za župana si kulturno obogatitev zaslužijo

  • Steiermark

   Se strinjam s tvojo ugotovitvijo, vendar ne velja za vse – ker vsi, predvsem pametni in pošteni Slovenci, nikoli niso glasovali za tega prodajalca solate…… To je isto, kot bi nekdo rekel, nam Slovencem, glede vlade: sedaj pa imate to kar ste izvolili. Vsi pa vemo, kako, oz. da je bila “izvoljena” na isti način, kot tale , slovenskega naroda sovražni element…… malo po tržiško, malo pa od njihove “brače”, ki ponovno obvladuje celo Slovenijo ter manipulira z njo

   • Opazovalec

    @Se strinjam s tvojo ugotovitvijo, vendar ne velja za vse – ker vsi,
    predvsem pametni in pošteni Slovenci, nikoli niso glasovali za tega
    prodajalca solate…..

    Izgleda, da je Ljubljana po tvoje ena koncentracija butcev in nepoštenih ljudi, ker je župan na volitvah stalbno zmagal z veliko večino. le kaj je pametnim in poštenim Slovencem, da se izogibajo prestolnice. Aja, bolje prvi v vasi kot drugi v mestu.

    • boogin1

     Opazovalec

     Ne trosi izmišljotin, da je župan v LJ zmagal z veliko večino. Res je kakor je nekdo zgoraj napisal, v LJ je dobil vsega 28% volilnih upravičencev. Evo tole so uradni podatki:
     http://www.ljubljana.si/si/mol/podporni-organi/volilna-komisija/zgodovina-volitev/2010/
     1.Na volitvah dne 10. 10. 20 I0 je imelo pravico voliti zupana, ki se voli na podlagi splosne volilne pravice 224.328 voJivcev, pri cemer je bilo 224.327 voJivcev, ki so vpisani v volilne imenike ter 1 volivec, ki je glasoval s potrdilom pristojnega organa, ker ni bil vpisan v volilni imenik.

     2. Na volitvah zupana dne 10. 10. 2010, ki se ga voli na podlagi splosne volilne pravice je bilo oddanih 100.429 glasovnic.

     Število volilnih upravičencev v MOL: 224.328
     Skupaj glasovalo po imeniku: 100.479
     Glasovalo s potrdilom: 1
     Skupaj glasovalo: 100.480
     Volilna udeležba (skupaj): 44,79 %

     Polovica od 224.328 volilnih upravičencev bi bila 112164
     za jankoviča je glasovalo 64.178 volilnih upravičencev kar v odstotkih od 224.328 volilnih upravičencev pomeni 28% volilnih upravičencev
     To pomeni, da je bilo kar 72 % volilnih upravičencev proti imenovanju Jankoviča za župana

     • Opazovalec

      pa mi še pokaži, kje v Sloveniji je bila bistveno večja volilna udeležba. Po tvoji računici je tvoj IJJ dobil sila majhe+n procent glasov vseh volilcev. 25% glasov pri 50% udeležbi d anamreč komaj 12,5% vseh volilcev. Ampak štejejo samo oddani glasovi, kvoruma pa za enkrat še ni. Da se ne boš še hvalil, kako ste dobili referendum ob recimo 11% udeležbi!

   • karlina

    TOČNO, volitve so nam UKRADLI !!!!!

 • alojz

  Tistim 2000 € za enega migranta mesečno bo treba prišteti še stroške policije.
  Plačamo hrano, ogrevanje, zdravstveno oskrbo, oskrbnike, ki očitno tudi niso Slovenci . Le denar je naš in objekti. Ampak vanje bi lahko naselili naše, ki jim zaradi revščine grozi, da ostanejo brez strehe nad glavo. Sinoči v tedniku smo lahko videli, da so takim že otroke vzeli sedaj jim grozi pa še odvzem hiše. Kaj bi tak dal za 2000€/mesec. Za celo družino in ne na posameznika.

  • karlina

   Pozabil si še na zdravstvo, no , ko se bodo začele v Evropi tudi bolezni, ki smo jih mi ze pred 100. leti izkoreninili, potem bo tudi hudič.

 • dež

  Bo treba enkrat reči bobu bob in nalomiti tako migrante kot njihove spremljevalce. Pa bo mir za nekaj časa. Kaj pa prijatelji, ki so bili zraven, so gledali stran ?

  • Lord H.
   • dež

    O tem sem že enkrat pisal, če lokalnemu nasilnežu kar naprej popuščaš, je čedalje bolj nasilen in predrzen, ljudje pa se ga čedalje bolj bojijo. Enako je pri migrantih, vidimo kako je v Franciji in na Švedskem (pa še kje), ker so jih predolgo tolerirali.
    Nisem zagovornik nasilja, ker nasilje rodi le nasilje, ampak v takšnih primerih se mi zdi takojšnje ukrepanje najprimernejše, ker je tudi kolateralna škoda najmanjša.

  • novaknovak

   na hrvatskem so bili bolj odločni. tist ziher ne bo več upal nadlegovat al krast…

 • tomaž muhič

  Buče, sam da se vzdržuje nivo sovražnega govora pa ste vsi veseli….in članek napiše gospa, ki ima očitno problem ločiti realno od fikcije. Za bruhat…http://govori.se/traci/domaci-traci/marjanca-scheicher-zlatopicka-med-ritkama/

  • sprehajalec

   Kaj ima Marokanec za delati v azilnem domu v Ljubljani? Pa kaj ima Marokanec za krasti torbice pa groziti dekletom?

   • tomaž muhič

    a maš dokaze, al je tale člančič tvoj edini dokaz ki ga imaš?

    • Lord H.
     • sprehajalec

      Lord, njim ni mar za Islamiste pa begunce pa migrante. Njihov namen in namen njihovega islamoljubja je eden in edini: Da razkrinkavajo fašiste. Migranti so jim samo orodje v rokah za razkrinkavanje fašistov, to je njihova resnična borba.

     • Lord H.

      Za socialiste so zgodovinsko fašisti vsi, ki ne mislijo tako kot oni, to je že tako zlajnano, da je postalo irelevantno.
      http://www.orwell.ru/library/articles/As_I_Please/english/efasc

     • sprehajalec

      Tako je, pa vsi so desni, tudi če so sami nosili v svojem imenu socialisti. Gre za konfuzijo, ki jo dosežeš z nenehnim ponavljanjem nečesa pa kričanjem, na koncu tudi s silo, kot je zgodovina pokazala. Končni cilj, to pa je prevzem oblasti in nov in dozdevno boljši svet, pa opraviči vsa uporabljena sredstva in laži. Prav da omenjaš Orwella, mislil sem, da bo Orwellowega scenarija 1984 konec z propadom komunizma, sedaj šele vidim, na kaj je Orwell mislil. Samo končni cilj se spreminja, prej brezrazredna družba z enakimi in enakimi potrebami, danes humana družba polna ljubezni in razumevanja.

      Sredstva za dosego končnega cilja, pa ostajajo enaka. Laž, prikrivanje, Sovraštvo, represija, cenzura, vse kar smo poznali tudi ob prejšnjem etapnem cilju.

     • puljano

      vauu,folk celo brani te migrante,ljudje povejte mi o cem se tukaj sploh gre kr meni ni jasno???napadajo nam zenske,otroke,posiljujejo,kradejo,.,.in eni imajo obraz branit te migrante(sami moski).a se kdaj vprasate zakaj nam posiljajo izkljucno sam moske,zakaj ni zensk,druzin,otrok.,.,.a ste pozabli kako so izgledale izbjeglice iz bosne,kosova,.,.izbjeglice so zenske,otroki,druzine,,.,tle pa se gre izkljucno sam za mlade moske

      .ljudje pamet v glavo

     • sprehajalec

      Puljano, žensk ni, ker gre za klasične migracije od revnih k bogatim. Takšne migracije so bile tudi pred tisočletji, ko so horde konjenikov brez žensk osvajale nove prostore in si prilaščale ženske. Danes je isto, v družinah s po 10 otroki, gredo od doma, da najdejo kruh zase in za svoje doma. Zato se tudi brazilski reveži selijo v slume ob velemestih.

      Otroke pa kupijo za 100 eur na poti, da jim odprejo vrata, potem jih pa zavržejo. Potem jih pa naši humanitarci razseljujejo po Sloveniji.

     • novaknovak

      pa kaki fašisti? pa saj so sami taki. pogledaš mal po netu in vidiš vsi zamaskirani, vsi v črnem, s črnimi zastavami, in razbijajo izložbe, avtomobile, nadlegujejo in zmerjajo drugače misleče. kaj te to ne spominja na leta 20-35 prejšnjega stoletja? in tisti so bili tud vsi po vrsti socialisti…

     • tomaž muhič
    • sprehajalec

     Članek je napisan na način, da mi ne vzbudi nobenega dvoma. Z dialogi, ki so povsem življenski in brez pretiravanja. Takšne domišljije ga. Marjanca nima.

     Pa drugje v režimskih medijih s strogo cenzuro svobode govora takšen članek nikoli ne bo objavljen. Tudi umor bodo le inicijalke, kot v primeru tistega migranta, ki je umoril policista lani.

     • tomaž muhič

      haha, očitno imaš tudi ti isti problem kot gospa, ki je napisala članek. lep dan želim

     • sprehajalec

      Na koncu se vedno debata takole zaključi…..

     • tomaž muhič

      pol si že navajen. dej dokaze pol pa deli zaključke!
      ne pa kr neki posplošvat. srečno!

     • sprehajalec

      Nova je dobro obveščena, postala je nekaj takšnega, kot Mladina v časih socializma. Če boš kje izvedel novico jo boš na Novi. Zaupniki se sami pojavljajo, od policajev na postajah, do očevidcev.

      To je logično, ljudje se začnejo obračati na tistega, ki lahko novico objavi, ostali je ne smejo. Ni najmanjšega dvoma, od logičnih dialogov, do poteka dogodkov. Policija je ob prijavi poklicala njihovo skrbnico, govorila je srbohrvaško, ker izgleda obvlada arabsko in so jo najeli. Pri nas jih je takšnih malo do nadaljevanja, od zmerjanja policajev, ker so se do sedaj naučili, da jim nič ne morejo, itd. Izredno logičen članek.

      Članek je trden dokaz.

     • tomaž muhič

      bi dal roko v ogenj?

     • sprehajalec

      Seveda. princip je povsem enak, kot je bil v socializmu z režimskimi časopisi, bili pa sta Mladina pa Tribuna, na katere so se ljudje obračali z novicami, za katere so vedeli, da drugje ne bodo objavljane. In se o tem ni spodobno niti zaželjeno pogovarjati. Tako da sčasoma nastane zopet situacija v družbi; Govori se eno na tihem, piše pa javno govori pa nekaj čisto drugega. Že videno…

     • tomaž muhič

      očitno imaš zelo nizke standarde glede tega kaj in komu boš verjel

     • sprehajalec

      Do sedaj me v življenju še niso razočarali. Res pa je, da sem kritično preletel vse, da sem potem verjel.

      Življenje me je naučilo, da domišljija takšnih dialogov, kot zgoraj v sestavku ne spravi skupaj. Sploh slovenska ne. Situacija in dialogi zelo podobni realnemu življenju in reakcije, kot so pričakovane za realno življenje. Nič pretiravanja, nič olepševanja. Tako je bilo in anonimni klic/mail v uredništvo. Ali pa celo iz policijske postaje, ne bi bil presenečen. Tudi policisti, ki so pod presijo neuhajanja informacij takšne sorte, reagirajo na svoj način, z odporom na to. Danes poslati mail je pis of kejk. Včasih si pa fasal kontraobveščevalno na vrat….

    • novaknovak

     a ti muhar, ti veš da je drugače? daj, razkrij nam…

    • tarantela

     Predlagam, da si zadeve ogledaš na licu mesta, mogoče tako, da se priključiš snažilkam, sicer ne boš mogel zraven. Pa malo po okoliških trgovinah povprašaj…

  • tarantela

   Sem predej strpna, kar se tiče barve kože, narodnosti, vere itd., vendar to, kar je zapisano v članku zgoraj, se res dogaja. Še več je tega, samo nekdo diktira, da je treba biti o tem tiho! Pa da ne boš naložil, da sem zadrta desničarka, naj Ti drugi s tega portala povejo, da sem precej kritična do desnice. Menim, da je skrajni čas, da si glede migrantov nalijemo čistega vina, Bruselj naj se gre pa solit z Merklovo vred. Ona je želela delovno silo, potem, ko je zvlekla industrijo v Nemčijo in je zmanjkalo tam delovne sile, ampak pustila nam je pa brezposelne in sedaj uvaža preko naših hrbtov migrante, naj jih uvaža z letali direktno v Nemčijo!
   Sem za samostojno Slovenijo, sem se o tem odločila pred več kot 25 leti, zdaj smo pa spet sužnji drugim!

   • karlina

    No, draga Tarantela, s tem svojim zapisom si me pa res POZITIVNO PRESENETILA, moj poklon in hvala.

 • tomobajec

  Migranta zaslužita partijski opomin. Danke Cerar!

 • učko

  Kje so zdej slavni ljubljanski skin-headovci, ki so pred časom bli tolk važni?!!! Odgovor je v tem: vsa združenja skih-headovcev so organizirana s strani režimskih levakarjev !!!! Rabijo jih za propagando proti njihovim sovražnikom, “desničarjem” kot jim pravijo. Dejansko pa skin-headovce vodi UDBA!!! Zato pa sedaj ni nič z njimi, ker jih uporabljajo samo za “medijsko paradiranje” !!!!

  • FreedomAndDemocracyNOT

   bravo, skinheadi so v osnovi skrajni levicarji, vse kar se oblac v maskare je skrajno levo, to velja za LGBT, anarhite, feministke in skine. Njihova ideologija je skrajno levo, mediji so jih oznacl za skrajne desne, in potem je to postala sveta resnica

  • althar

   Skinheadov že leta ni več. V ’90 so umirili južnake in razbili punkerje/antifa, potem pa se postarali, umirili in razpadli. Zdaj so na sceni druge skupine.

  • karlina

   Plačani so zato, da nič ne vidijo.

 • učko

  Tako kot risanje kljukastih križev po zidovih in pokopališčih ni delo nekih “skrajnih desničarjev”, ampak podmladka SD in ostalih režimskih neo-pro-komunističnih udov !!!!

  • puljano

   vauu,napadjo nam zenske,otroke,posiljujejo,.,.ti pa se ukvarjas z desnicari???svaka cast stari

   • sprehajalec

    Ukvarja se z levičarji, če pozorno prebereš.

 • učko

  Sprašujem se, kako lahko normalne ženske na volitvah sploh še volijo te zdegenerirane režimske levakarje, ki uvažajo muslote in kamel-trajbarje!??! Pa ka ste vsi znoreli !!!!!!!!!!!

 • Michel Brumec Bruma

  V naši državi se ne obnašata primerno, se ne ravnata v skladu po pravilih. Izgon. Ni druge. Kaj bomo posiljevalce, morilce res obdržali v naši mali državi?!?! Se res ne bomo zbunili?? Kako dolgo bomo prenašali to? Dokler ne bodo dejansko eno punco posilili in ubili? Bomo takrat rekli zdaj pa dovolj? Zakaj se že ob najmanjšem prekšku ne izreče izgon in prepoved vstopa v slovenijo? Zakaj?!?! Kaj čakate? Na najhujše? Hvala slovenija!!! Ne samo da živimo v revščini, zdaj še moramo živeti v strahu!

  • Lord H.

   Kaj imata Maročana sploh početi v Sloveniji kot “begunca”, je v Maroku vojna?

   • Michel Brumec Bruma

    Ne, tam samo odgovarjajo za svoja dejanja.

   • puljano

    VPRASANJE ZA NASO POLITIKO:KAJ MAROKANCI(ZE 200 LET NI VOJNE TAM) POCNEJO V SLOVENIJI?????IN ZAKAJ SE JIH OBRAVNAVA KOT AZILANTE?????????????????????????????????

  • sprehajalec

   Tudi ob posilstvu ne bo konec Michel niti ne ob uboju. Niti ne ob terorističnem dejanju. Kot kažejo primeri iz Zahodne europe. Šele sprememba vlad v zahodni europi bo prinesla spremembo tudi pri nas. Sedaj pa ne upajo izgnati nikogar. Imamo pa same turiste, kot se da opaziti, tiste, ki nimajo nikakršne možnosti za azil severno od nas. Marokance, Afganistance, pakistance, Alžirce….

   • Michel Brumec Bruma

    Pa ko bi vsaj uvedli izgon pa prepoved vstopa v državo ob najmajnšem prekršku. Več kot to ne prosim. Prosim pa kot državljan ki so mu ble odveze pravice do svobode. Kak se naj počutim svobodno pa varno ob vsem tem? Spet bo prišlo tak daleč da bo pokniloo in se bojo začeli protesti in razni shodi, in kdo bo naje*o? Mi ki bomo meli pun k*rac vsega in na koncu naši policaji ki nas bojo morali nazaj držat.. sami sebe bomo spet fockali..

    • sprehajalec

     Ne bodo Michel, kaj se bo dogajalo imaš priliko videti v Avstriji. Imajo odrejen izgon, pa se nič ne zgodi. Tudi če mu sodišče odredi izgon, ga pravosodje ne more spraviti v Maroko. Hrvatje ga pa ne bodo hoteli, ker nima nikakršnega statusa. Do azila ni upravičen, pot čez Hrvaško mu ne morejo dokazati. Tukaj se bo naprej potikal.

     • pajot

      Ja,imaš prav ,potikal se bo. Dokler ga ne bo eden na samem dobil.

    • Jožef

     Ne vem kdaj se je zakonodaja spremenila. Leta 95 sem delal v Nemčiji, takrat če si storil prekršek si plačal kazen in so te postavli na mejni prehod in prepovedli vstop za par let. Danes pri istih zakonih pa gledamo kako se delajo norca iz evropejcev in to še neevropejci.

    • karlina

     Cmerko je kupil lani vodni top za več, kot milijon evrov, vprašaj se za koga, za te migrante sigurno ne, verjemi, da ne.

   • karlina

    TOČNO

  • novaknovak

   ma kaj bo konec, še ko so policaja fental, ni bilo konec. levaki bodo pa vpil, ko bo po dolgem času prišlo na dan, kak so slovenci neuspešni in nesposobni se integrirat tem “siromakom”, ops, otrokom brez spremstva. sam vseen ne razumem, kaj delajo otroc brez staršev, spremstva, zunaj po ulicah?

  • Kekec.Mali

   Jest sem tud za to, da se zbunimo.

  • karlina

   podpišem

 • Olga

  Bravo fantje! Bravo punce! Tako se dela! Sedaj je treba odsloviti vse, ki ne sprejemajo naše kulture, kradejo, nam grozijo in nas izkoriscajo pokazati vrata! Prav tako tudi vsem pokvarjenim politikom, ki sprejemajo nezakonite migrante in nas ogrožajo, čeprav vidijo, kaj se dogaja po Evropi!

  • karlina

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • neny

  o Nova….. polepšali ste mi dan s forumom. :))))))))))) ne glede na incident. Vseskoz se mi je zdelo, da bo Disqus oživel.

  • Fogglof Tunnek

   o neny, si postala mokra?

   • neny

    kaj ti robutalo ne misliš prenehat provocirat.

    • novaknovak

     zgleda da je za to plačan..pa saj v prosveti to lahk počne med delovnim..ups..saj on ne ve kaj to je..

   • novaknovak

    tud če je, ti ob silnih količinah zaužite šmarnce ne bi nič mogel, in bi bila ženska razočaarana. aja, ti imaš baje raj une rogate na štirih nogah… beee beee

 • Vera

  Čestitke našim fantom in puncam za pogum , da se je izšlo, kot je treba .

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, Marjanca Scheicher je na sejmu Erotike 69 v Celju prejela nagrado Zlati stojan (zlatega dildota). Novinarka se je ob prihodu na oder od fsega vznemirjenja med nogami spotaknila in padla po stopnicah… svoji bifši prijateljici in sodelafki La Toyi, ki ji je nominacijo za nagrado javno zamerila, pa zabrusila, naj se požre od zavisti !!!…ha ha ha ha ha ha ha ha … In tota baba bi naj pisala verodostojne članke kot npr. ta članek? Prosim vas lepo !!!

  • janez zorman

   Skratka povsod sami presstituti in presstitutke, Na RTV, na DELU, Mladini,…sedaj pa še na NOVI. No krasno. Ampak še včeraj si trdil, da je portal propadel, kako naj ti verjamem, da sploh kaj resničnega napišeš; če te imajo vsi za lažnivca.

  • slosin

   …pa saj tudi ti ne pišeš verodostojnih komentarjev…

 • quetal

  Se opravicujem, da bom dolg.

  Lepo nova, spet je mogoce komentirat! Imel bi zeljo oz. predlog vmestitve tudi kaksnih pozitivnih zgodb slovenskega gospodarstva?! Negativnih novic je enostavno prevec in bralce lahko pridobite tudi s pozitivnimi oz. za nas bralce uporabnimi novicami! Recimo sportni uspehi so sicer dobrodosli, ampak nas na zalost ne bodo potegnili iz gospodarske mizerje. Primer dobrega in uporabnega intervjuja je zame: http://nova24tv.si/slovenija/ljudje/snezic-doktor-davcnih-utaj-to-so-brezplacni-nasveti-kako-v-sloveniji-ne-placati-davka/ Ob vsem tem fasisticnem navijanju davkov je pac potrebno najti poti za optimizacijo stroskov.
  Slovenci se bomo pocasi morali precet zavedat, ce ne bomo sodelovali med sabo, nas bodo pojedli iz vseh strani. Ko pride do pogajanj v gospodarstvu, takrat zelo hitro vidis, kako Avstrijci, Nemci, Francozi, Italijani etc. stopijo skupaj, Slovenc pa nato kot poslednji mohikanec izvisi v stilu marijonete. Temu je potrebno narditi konec in se naucit pogajat z nacijami, ki imajo za sabo 100 in vec letne industrijske izkusnje! Zgledovanje po Slovakih in Cehih nas pac ne bo pripeljalo dalec. Moramo najti svojo pot. Zato imamo super pogrutavscino – internet in JJ ze ve, zakaj je pred nekaj leti dejal, da je otroke v OS potrebno nauciti iskanja uporabnih informacij!
  Drzi, kar se tice gospodarsko ekonomskih novic imamo v SLO ze Finance.si. Kljub temu ter za moj okus (imam vec somisljenikov) so Finance na zalost prevec politicno zmalicene, brez idej in za pridobivanje informacij neuporabne. Mislim, da je nujno potrebno, da se o SLO gospodarstvu pricne pisati vec (mogoce priloznost za vas, posredna reklama?!). Namrec je veliko Slovencev v tujini, ki so zelo dobri na svojih podrocjih in bi se zeleli vrniti nazaj v SLO, ali pa vsaj sodelovati s slovenskimi podjetji, pa na zalost ne vidijo prave prespektive. Ce bi malo priceli poizvedovati, kaj se dogaja novega oz. da bi se poleg Akrapovica in Pipistrela zacelo pisati tudi o drugih uspesnih slovenskih podjetnikih in sp-jih (mislim, da jih je zelo veliko), bi vso stvar pospesili. Vi bi dobili bralce, bralci pa potrebne informacije. Tako pa si po nepotrebnem nabirate bralce in komentatorje ekstremnih politicnih pogledov, ki nato smetijo forum z gnevom in lastnimi fustracijami.
  V SLO imamo recimo dobra podjetja, veliko pa je tudi zelo slabih (predvsem v drzavni lasti) in so coklja razvoja Slovenije. Zakaj recimo v SLO ne naredimo svojega portal v stilu https://www.kununu.com ali https://www.glassdoor.com. Vsi se pritozujete o slabih vodjih in direktorjih, ki so domnevno koruptivni in preko vez in poznanstev dobivajo svoje pozicije, katere v delujocem sistemu ne bi videli niti od dalec. Preko taksnih podjetji se napajajo tudi maligni politicni subjekti, ki nato vse skupaj zavijejo v spiralo nemogocega – cokljo razvoja.
  S taksno oz. podobno platformo (lahko kaj povsem inovativnega, zakaj pa ne?!) bi dali ljudem moznost, da bi anonimno ocenjevali podjetja, v katerih ljudje delajo. Podjetja namrec obstajajo samo zato, ker v njih delajo ljudje. Ce gredo ljudje proc, potem podjetja propadejo! To je dejstvo in tisti, ki znate anglesko in nemsko vam priporocam, da si malo preberete ocene in komentarje posameznih podjetji. Tista podjetja, ki so na slabem glasu imajo zelo veliko tezav s pridobivanjem kadra – pocasi propadajo, ali so se primorana na hitro spremeniti. Namrec sedaj tudi ljudje gledajo, kam se bodo prijavili na delovno mesto in ne samo kje bodo dobili denar za placevanje cekov!
  Torej ideja za vas NOVA, da mogoce pricnete poleg na trenutek zelo negativnega novicarstva tudi s kaksnimi bolj dodelanimi in sufisticiranimi orodji, ki bodo na dolgi rok bolje delovala. Neumrno pljuvanje po skorupiranih levicarjih slo politike ter migrantih in muslimanih pac ne deluje. Te bodo ob dobrem gospodarskem razvoju, ljudje tako sami izlocili!
  Upam, da se NOVA razvije v kaj vec in bolj inteligentnega, kot pa se enega bolanega medijskega otroka, ki skozi kaslja bacile …

  • Vera

   Kaj , ko bi se vsi mediji
   prvo spravili nad ministra za gospdarstvo ” Počivalška “, ki je zafural Cimos in več 1000 delovnih mest .

   • quetal

    Pocivalsek ne more in ni zafural Cimosa. Cimos se je zafural sam in sicer z neuporabnimi produkti brez dodane vrednosti. Sam se spominjam strokovnih clankov cimosovih, sicer izredno dobrih inzenirjev, ki pa so se ukvarjali z neumnostmi, ter trajabali bikovsko mehaniko in matematiko na e.g. zavornih boudnih nekega francoskega proizvajalca avtomobilov. Z neumnostmi pa so se ukvarjali zato, ker je to podjetje v preteklosti vodilo en kup direktorjev brez potrebnih znanj, idej in posledicno izdelane strategije razvoja podjetja. To je resnica vse ostalo je politicno nabijanje glave v steno. Zakaj pa so se ti direktorji zansli tam, kjer so se, je pa drugo vprasanje?!

    • Vera

     Vem samo to kar nam zvečer povedo naši plačani mediji, pri katerih je bilo rečeno, da vlada oziroma minister nista opravila naloge, kot je treba. Ja kaj pa sploh delajo ?

     • quetal

      Zato sem pa pisal, da bi morala NOVA priceti z nekaksno inovativno strategijo porocanja, ki ni nujno v dirki z etabliranimi mediji. Tukaj ni dodane vrednosti, ljudje pa bodo se bolj jezni, ker ni ponujene resitve za to pat pozicijo

   • KIKI

    Počivavšek počiva na lovorikah “bade maistra” in je specialist
    za kopalni turizem, ne pa za neki “posrani” Cimos…
    Tudi jeziki mu ne ležijo ( Italijani so ga narobe razumeli),
    pismenost je osnovnošolska ima pa: rdečo kravato okoli “vrata”, je
    strankarska copata z rdečo zvezdo na riti in bo še malo vztrajal. ,,
    vse do gospodarskega pogreba uboge Slovenije!

    • Vera

     Ta tov.ne zna nobenega tujega jezika , razen hrvaščino mogoče .

 • cploger

  Z glavo na zabavo. In teleskopko v žepu.

 • Duhec

  Nova je oživela…

  • Fogglof Tunnek

   Je fstala od mrtvih…je pa še vedno zombie..ha ha ha ha ha ha …

   • Duhec

    Pač to je njihovo spoštovanje do bralcev in komentatorjev.

   • novaknovak

    zako rano, pa že poln šmarnce..majke mi, , a tole ti med urami prosvete?

 • Fogglof Tunnek

  Spet zavajanje Janševe Nove24TV !!! Grozljifka???? A je kdo umrl ali bil ranjen? NE!!!… Zakaj o tem dogodku ne poroča ne POPTV, ne RTVSLO, ne Planet TV???… Zakaj samo Fake news o tem poroča?… Samo fprašam!!!

  • FORT WORTH

   A nisi pisal,da ste levaki naredili stalo in prevzeli Novo ?! (:-))))

  • boogin1

   Ti meni razloži, zakaj tvoja leva lažniva trobila ne poročajo o resnici ?

   • tomaž muhič

    haha, pa ti meni dokaži, da je tvoja resnica prava

    • boogin1

     To ni moja resnica, zato ne potrebujem nič dokazovati lažnivim komunajzarjem. Poznam pa očeta ene izmed oškodovank in celo zgodbo, kako so se stvari odvijale. Bil sem zraven in ja bili so iz azilnega doma. Sami policisti so pri posredovanju omenili, da najraje s tem ne bi imeli nič (pač navodila od zgoraj). Ukraden pa je bil tudi GSM dražje znamke. Na GSM smo poslalo SMS, tako da se je gnoj iz azilnega doma prestrašil, najprej lagal, nato pa le predal tudi GSM.

     • karlina

      TO JE POTREBNO POSLATI NA POP TV !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • slosin

   POP in ostale tv takih novic ne objavljajo…politična korektnost., pa to…

  • puljano

   vceraj sta 2 migranta v Zagrebu posilila eno mlado punco,pred vcerajsnjim je maloletni migrant iz Afgannistana v Gracu posilil eno mlado uciteljico nemskega jezika ki je v azilnem domu delala kot volonterka,.,,.,.,.

  • Nada

   Ha, Ha, rtv slo, da bo kdaj kaj objavila o kriminalnih dejanjih migrantov pri nas? Rtv slo, kjer vse v zvezi migranti moderirajo in ne pustijo objavljati. Celo včerajšnji sestavek o odločitvi našega US glede mohamedanskih praznikov pri nas, so dali pod strogo moderacijo.

  • karlina

   Zate je pa res škoda vsake besede, veš.

 • FORT WORTH

  Koncno.
  Hvala bogu,pa imamo spet naso Novo24,spet v polni formi,komentatorje pa v polni formaciji,kot prej.

 • Adolf Hitler

  to se ne pogaia to se krepko nalomi prokleti kamelo fukarii!

 • kresnik

  ”Lahko smo zelo ponosni na to generacijo, vključno s tem, da so fantje začeli braniti punce.”
  Ponosni ja. To je pussy generacija. Če bi se v naših časih kaj takega zgodilo, bi jih prišla iskat ambulanta, ne policisti.

  • FORT WORTH

   To je pa se kako res ++++

  • Adolf Hitler

   tocno tako main genosse!

  • simplya

   Ta- črni bi prišel…..

  • rubec

   *****

  • pajot

   Zgodilo se je tam,v daljnih šestdesetih letih prejšnjega stoletja. Med Slovenci in Bosanci se je vnel pretep. V Mostecu.V šišenskem hribu,zraven Šiške. prišla policija in strpala v marice samo bosance. Slovence je pustila pri miru. Vprašanje: koga bi strpala v marice zdaj?

  • Anonimni_Profesor

   Končno spet normalni komentarji. Jaz bi svojim dijakom, če bi jih učil gotovo rekel, da je treba takšne, kot dober državljan in še moški povrhu zadržat do prihoda policije, če se pa nasilno upirajo pa pregarbat, da si zapomnijo!

   • Kekec.Mali

    Zdi se, da ste kul profesor. :D

    • Anonimni_Profesor

     Včasih moraš znati reči učiteljem NE. Jaz, ko sem bil star 13 let sem se izmuznil članstvu v ZSMS, ki se je podeljevalo takrat avtomatično, tako, da sem se naredil bolnega in nisem šel na izlet kjer so vpisovali v članstvo. Potem mi je rekla razredničarka naj grem naknadno v pisarno ZSMS pa sem rekel, da grem, ampak nisem nikoli šel. Tako tudi danes morate učenci ali dijaki znati reči kdaj NE, npr. na kakšne multikulturne neumnosti. In pa pazite se kulturnih marksistov, ki se skrivajo v učiteljskem zboru! Tudi, če ostali ravnajo po nekem vzorcu ti bodo pametnejši!

     • Kekec.Mali

      Ja sej, se je treba mal bunit pa to.

    • karlina

     TOČNO

   • karlina

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Adolf Hitler

  bravo nova ich bin sehr stolz dass eine ehrliche volks media, gibt di nicht imer juden lügen scheiß haus propaganda heraus posaunt! weiter so!

 • simplya

  Najbolj pomembno od vsega je to, da se te svinjarije začnejo dogajati tudi v najlepšem mestu na svetu ! Samo v tem primeru se bodo stvari postavile spet nazaj na svoje mesto….razen če prebivalcev to ne bo motilo….

  • domovina mili dom

   Ne bo motilo, saj so izvolili za župana tujca, ki se mu je** za slovensko mesto. Iz katerega je naredil navadno palanko, smrdečo po čevapih in trubačih.

   • karlina

    TOČNO

 • Razocarana

  Vsi azlanti ki delajo incidente, bi morali biti ob prvem prekršku opozoreni da je to kar delajo protizakonito in v nasprotju z zakoni in vrednotami Slovenije, ter da bodo ob ponovnem incidentu deportirani. Ter da so naslednjič ko so zaloteni pri zločinu; kraji, nasilju, ipd. brez pardona pošibani v njihovo matično državo. Noben tujec nima pravice krštiti temeljne človekove pravice domačinov, še posebno pa ne tak ki pride sem z namem da bo živel na naš račun.

  • tomaž muhič

   noben tujec, niti domačin!

   • karlina

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • piko8

  Pogrešam levaške multi kulti priceske (violetke), da bi priskočila na pomoč s spuščenimi spodnicami ubogim kriminalcem!!!!!!!!!!!!

 • sončnica

  …a,yebi ga…resnice se izogibajo,kot klemenko alkota,pravljice si pa z riti potegnejo…vse za ljubi kruhek..khm…

 • Slovenka

  Kot prvo, veseli me, da si je Nova24TV dala dopovedati glede oblike komentarjev. Dobri, stari časi so se vrnili, človek se spet počuti kot doma. Kot drugo, pohvala, da smo za ta dogodek izvedeli. Na režimske medije kar lepo pozabimo, prej bo Kučan postal zaveden Slovenec in se pokesal svojih grehov, preden bodo gnide na RTV sposobne resnicoljubnega poročanja, in kot tretje, upajmo, da bo Ljubljančane končno izučilo in da bodo na prvih volitvah dali nogo barabam, ki vlačijo migrantsko sodrgo v Ljubljano. Kdo ve, koliko takih in drugačnih dogodkov so že izkusili, ampak mi o tem nič ne vemo zaradi medijske blokade. Na RTV se še vedno cmerijo glede ubogih beguncev, ne vem, ali so tako nori ali tako pokvarjeni. Koliko časa bomo Slovenci še prenašali to greznico? Mislim, da je čas, da zavedni Slovenci te barabe odnesemo iz RTV in sami prevzamemo nadzor. Saj plačujemo in kot taki imamo pravico do deleža.

  • quetal

   Lepo slovenka, in kaksno dodano vrednost ima ta clanek? Razen tega da spet polarizira ljudi? Nudi kasno resitev? Mogoce to, da bodo ljudje v SLO na umeten nacin stopili skupaj in se resili te “sodrge”. Kaj pa potem? Nato se bomo pa spet grizli med sabo … ??

   • domovina mili dom

    Torej si mnenja, da se vse zamolči in Slovenci bomo živeli srečni neuki, enoumni do konca svojih dni?

    • quetal

     In kaj bos sedaj nardil, ko si informiran? Ti gre zato financno bolje? Al se vedno gledas v sosedovo garazo, kjer stoji do spegla zglancan 10 let star Audi. PS Namesto, da so zaprti po azilnih domovih, bi jih lako spravili na sihte, da bi opravljali nizje kvalificirana dela, ki jih drugi ne zelijo. Pa bi jih hitro minila kraja. Kaj pa mislis, da Nemci delajo z njimi? Tisti 1%, ki dela kazin se bo tako kmalu spucal, brez skrbi ….

     • domovina mili dom

      Ta tvoj žargon me spominja na amere. Kar koli jih vprašaš na ulici, te vprašajo o bodo s tem kaj zaslužili. V zgodovino nazaj poglejva, to kar stoletja nazaj. Zakaj misliš, da je gospoda rajo držala v neuki preproščini. Ja zato, da je lažje vladala tem ubogim nerazgledancem. Sedaj pa to prakticirajo sodobne elite, ker se bojijo raje. Narodu je potrebno naliti čistega vina.

     • quetal

      Ti ljudje prihajo iz nekega okolja, ki je povsem drugacno od nasega. Nato pa jih z bozanjem poizkusamo spreobrnit v slovenca etc. Verjemi, ne bo delovalo. Na ljudi imas samo taksen vpliv, da jih zaposlis in jim pokazes pravilno pot. Ce poizkusa stran zakona, potem je tam policaj, ki mu pokaze nazaj na dirkalno stezo … ne pa udrene mamice iz tribun. Tezava pa je, da Slovenci niti zase ne znamo najti dela, kaj sele, da bi te, na nak nacin reveze, potegnili iz njohovih sanj o mohamedu in 100 devicah. Po drugi strani pa dovolimo, da se gradi na parmovi cela politicna ustanova – financirana s strani vprasljivih virov – imenovana islamski center. Tle gor ste vsi pametni, nihce pa ne naredi nic, da bi nardil v lastni hisi mir! Najverjetneje zaradi pozenscenih moskih, ki jim mama predstavlja vrh zadovljastva – le kako naj danes mamico zadovoljim ….??

     • domovina mili dom

      Točno tako. Ti ljudje ne pašejo v naše okolje. Posebno ekonomski migranti.
      Žal nas leva politika pelje v smeri uvoza teh ljudi. In dopustitev gradnje muslimanskega centra v Ljubljani je neodpustljivi greh leve politike, ki je dokazala, da seji je** za Slovence in Slovenijo.
      Tudi res je, da smo tle gor pametni in dobro je, da smo tle gor pametni. Kajti bero nas mnogi in mnogim lahko v svobodnem diskurzu razložimo zakaj tako.
      Že to je velik uspeh.

     • quetal

      Spet se ne strinjam s tabo. Ti bom poizkusal razlozit drugace. Slovenija se je uspela (nekako) pririnit med narode zahoda, ki so v primerjavi z ostalim svetom, zelo bogati. Torej med narode, ki imajo bogato zgodovino liderstva in razumejo, kaj pomeni bit vodja. Slovenci smo nazalost bili vedno samo puntarji in bolj malo vodje. Trenutno prihaja do problema, ko smo naenkrat tudi Slovenci izpostavljeni prilivu neotesanih tujcev, zeljnih lepega zivljenja (da to za sabo prinasa obveznosti in garanje, je njim nedojemljivo) in se moramo zelo na hitro naucit biti liderji. Na zalost se obnasamo pa kot najstniki, ki zelijo imet dobre avtomobile in bajte. Da pa to za sabo privlece tudi obveznosti pa ne razumemo. Zato bi jih polovica najraje spet zbezala v socializem, kjer so jim fujtrali mozgane z lepimi slikami ter trebuhe z drobtinami kruha (torej lazje ziveti v iluziji), ter druga polovica, ki bi se se kar puntala in dokazovala svoj prav kot mali otrok. To na zalost ne gre. Ce zelis biti bogat, potem moras biti pripravljen tudi druge vodit in si jih podredit. Bo slo sedaj?

      PS
      Banalen primer; ce pride k nam Hrvat, Srb, Avstric ali Anglez … kdo se trudi z njimi govorit slovensko. Vsi presaltate v njihove jezike, ker mi smo baje izobrazeni :)) … nihce ne zna na dostojen in stojicen nacin pokazat, kdo smo in da pri nas govorimo slovensko in jim tako pokazat, da drugacna komunikacija kot v slovenscini, ne bo mogoca.

     • domovina mili dom

      Komunizem je degeneriral Slovence za nekaj generacij v naprej. Opranoglavi starši vzgajajo Slovenčke v levosučne anarhiste z balkannostalgijo. filovaksi so polni Repetovih zgodovinarjev. Srednješolce vzgajajo balkanski intelektualci. po vrtcih strašijo LGTB.jevci. Kaj še nas čaka.
      Ko bodo v vladah samo ljudje iz realnega sektorja. In bodo razni dr mr. FDV-jevci poskriti v luknjah. Ko se ne bo več opletalo kdo je bogat. Kajti bogat, ki si je pošteno prislužil bogastvo, ta je sposoben tudi državo popeljati v blaginjo.
      A bo šlo?

     • karlina

      +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

     • RATATA

      Slovenščina nima q.

     • karlina

      TOČNOOOOO !!!!!!!!!

     • karlina

      podpišem

     • von Rhein

      Izmed miljon in več v letu 2016 prispelih arabcev in negrov v Nemčijo,je samo njih okrog 30 tisoč pokazalo voljo do učenja in dela.Večina zahteva socialo najvišjega ranga.

     • puljano

      v nemskem Stutgartu je obcina zelela zaposlit 200 migrantov.prejemali bi socialno podporo 400 eur + 700 eur za 100 ur dela na mesec(25 na tedn),ampak migranti so jih odbili z besedami,da so oni v nemciji gosti,gosti pa ne rabjo delat.tisti ki misli,da so migranti prsli kot poceni delovna sila v EU zivijo v iluziji

     • von Rhein

      Sedaj vidiš kako so dobesedno vzeli vabilo Merkle in predvsem tistih z napisi willkommen na raznih kartonih.

   • karlina

    Mimogrede, če še ne veš, ker si tudi sam verjetno priseljenec, se SLOVENKA piše z VELIKO ZAČETNICO !!!!!!!

  • karlina

   Moj VELIK PODPIS

 • domovina mili dom

  To bo v poduk pošteni mladini, da ne bo nasedala parolam multikulti titovim omladincem.

 • totex39

  Sedaj bomo kmalu izvedeli, da nam je naša skrompirana vlada v azilne domove napolnila migrante iz različnih držav, kjer sploh ni vojne. Dobro bi bilo slišati kaj na to porečejo v zagovor.

  • tomaž muhič

   fikcija vs. realnost?

   • puljano

    tomaž ti se sprasujes???evo npr predvcerajsnjim je italjanska mornarica na morju resla 1146 migrantov.od teh 1146 je bilo 11 zensk,163 otrok(27 punck,136 fantok),vsi ostali so bili moskega spola.in vi podpirate taksno migracijo?????????

    • tomaž muhič

     kva je narobe z mladimi moškimi? pol slovenije so nardil moški iz bivše Juge. torej so koristni. česa vas je strah?

     • pajot

      A tebe tud?

     • karlina

      TEBE IN TEBI ENAKE !!!!!

  • puljano

   to se je itak vedlo.vecina jih je iz pakistana,afganistana,maroka,.,. in so vojno videli sam na teveju.na 1 zensko pride 400 moskih,tud med otroki ” maloletniki” je razmerje zenska,moski,1 proti 400.

 • Unikatna

  Kaj bi bilo? Nič! :) Če so zaščiteni in lahko delajo kar želijo!

 • sončnica

  …poglej,poglej….moderatorja strani imajo….ki briše tisto,kar bi lahko povzročilo odpad plohov z očk

  • Artur

   NWO Romano Tomc in NWO Trudoja sem omenil prej v svojem zajetnem komentarju z ne preveliko nalkonjenostjo do njijiu kot odgovor na tvoj komentar in cenzura se je aktivirala. “Prostih strelcev” ne obrajtajo preveč , če niso voda na desni mlin , v obratnem primeru pipico odprejo izdatno .

  • puljano

   soncica najdi si neko zanimacijo v zivljenju,zacni sportat,najdi si fanta,idi mal na sprehod,na svez zrak.,..pa ti ja od jutra do vecera sam komentiras po portalih in promoviras migrante,sram te bodi

   • karlina

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Olga

  Bodo dobili takšno ročno obdelavo, da jim ne bo prišla na um nobena neumnost več!

  • karlina

   Ampak se močno, močno bojim, draga Olga, da bodo kaznovani tisti, ki jim bodo dali ročno obdelavo, ne obratno, ze videno in slišano po celi Evropi.

 • puljano

  LJUDJE NA ULICE!!!DO KDAJ BOMO OVCE V LASTNI DRZAVI???ZAKAJ NAM NIHCE NE POVE RESNICE IN SICER DA SO MIGRANTI IZKLJUCNO MOSKEGA SPOLA,BREZ ZENSK IN OTROK

  • sončnica

   ..zaradi kao resnične zgodbe??…zaradi dveh kao migrantov??…najboljš,da nato pokličejo,pa azilca zbombajo

   • rubec

    Ti si edina ki nisi kao. Budala mislim.

   • puljano

    soncica jaz,moj sosed marko,soseda jasna,.,.NE ZELIMO DA NAM VLADA V NASO ULICO NASELI 400 MIGRANTOV MOSKEGA SPOLA.nimamo nc proti zenskam,otrokom,druzinam,ampak vsi vidimo da se tu gre izkljucno za moske.kok bi se pa Afganistanski,Sirijski,.,.narod pocutil,ce bi iz EU k njim navalilo na miljone mladih moskih??sigurn nas bi pricakali z transparenti WELCOME

 • if

  Odgovornost za ta dogodek, ni prvi in ne zadnji, nosijo oblast in njeni podporniki.
  Slovenija lahko preživi le v okviru uveljvaljanja vsebin Zdravice avtorja Franceta Prešerna.
  Zdravica je že kriterij za določitev veleizdajalcev slovenstva in slovenskega naroda!

  • karlina

   TOČNO

 • sončnica

  …kaj je najlepše in najboljše v yugobutaliji?

  biti politik z mutiranimi priseski na državno korito in nabijat v prazno

  • moon

   Se lepse je biti opranoglavec, kateri unicuje dom svojih otrok.
   Samo ni mi jasno zakaj?

   • puljano

    ma soncica je ena mal bol obilna,zdolgocasena,osamljena zenska,ki misli da bo med migranti nasla ljubezen svojga zivljenja.kera normalna punca bi vsak dan namenla 5 urc svojga casa,za komentiranje-promocijo arabskih moskih?????na vsakem portalu to pocne,pod razlicnimi nicki

 • sončnica

  …noben migrant ni toliko nevaren kot politikant

  • Artur

   Slovenceljni so nevarni sami sebi še hujše je, da se tega ne zavedajo drugače nebi volili en in isti raznobarvni predvsem pa dejansko nevarni politikantski šmorn .

   • puljano

    govorimo o migrantih ne o politikih,drzte se teme

    • Ruggedplant

     To si povedal kot da gre za 2 različni temi. Pri nas imamo wilkomersko politiko prikritega genocida nad slovenstvom izključno po zaslugi rdeče vlade (vključno z “opozicijsko “ZL”) oziroma neinformirane, mentalno osiromašene raje, ki jo je izvolila. Politika (točno določena, da se razumemo) je VZROK, za asimilacijo nepripravljeni nasilni migranti v Sloveniji pa POSLEDICA. V nekomunističnih državah, kjer ni vzroka, ni tudi posledice, simple as that.

     • puljano

      se strinjam,ampak iz tega vedn nastane sam kregarija med ta levimi in desnimi.zdaj ni cas za to.zdaj je cas da vsi skupaj stopimo skupaj in pokazemo svojo voljo in ta se glasi:mi SLOVENCI ne zelimo na tisoce mladih arabskih moskih v nasi drzavi.ne zelimo arabskih getov v Ljubljani,Mariboru,Celju,.,.

     • Ruggedplant

      Drži, ampak jaz v tem ne vidim problema, pač pa rešitev – ne ravno v kregariji, pač pa v spodbujanju soočanja argumentov tako na javnem kot intimnem nivoju posameznika. Dejstvo je, da je islam v svojem bistvu bolj ali manj enak že od same ustanovitve v 6. stoletju dalje, spreminja se le naš nivo znanja o njem in posledično tudi odnos. Dejstvo je tudi, da se nam razslovenjanje že pred bližnjevzhodnimi migranti ni zgodilo kar tako “spontano”, pač pa je plod zelo konkretnih političnih programov, zelo konkretnih strank, zelo konkretnih politikov, predvsem pa zelo konkretnih (a žal anonimnih) državljanov, ki so te zločince izvolili. In dejstvo je, da kljub Nemški, belgijski, Nizozemski, Švedski, Francoski wilkomerski politiki, Slovenija ni bila pod nobenim ultimatom, pač pa se je je naša vlada sama odločila, da nekontrolirano skozi naše že tako razslovenjeno, nizkonatalitetno državo spusti nepreverjano množico tujcev s katerimi nima pozitivnih izkušenj niti ena sama evropska država.

      Temeljno vprašanje tu je torej naslednje: Je za socialno, identitetno, varnostno krizo zahoda na prvem mestu kriva islamska invazija ali pa smo zanjo odgovorni sami, saj smo sami (govorim seveda splošno gledano) izvolili liberalistične (pri nas komunistične) politične predstavnike, ki so zločinu ZAVESTNO odprli vrata na stežaj in nič ne kaže, da jih bodo kmalu zaprli. Kako boš torej v borbi za ohranitev Slovenije stopil skupaj z nekom, ki je tem hordam s svojim volilnim glasom sploh odprl vrata?

     • puljano

      men je islam simpaticna vera,nimam nc proti islamu.mene sam moti prihod na miljonov arabskih moskih,ki so v europo prsli da bi ziveli lahko zivljenje na plecih delovnega europskega naroda.

      ce bi bla ta populacija(migranti) mesana,bi se to nekak slo,saj bi jih bilo velik lazje vljucit v novo okolje,ampak prihod na miljone mladih moskih,nam ne more prnest nc dobrega

     • Ruggedplant

      Tudi meni je bil, priznam, dokler ga nisem temeljito proučil in ugotovil njegovega zahodnjakom namenoma prikrivanega ozadja. Od kod pa misliš, da vsi ti arabski moški (in seveda tudi ženske, a one zate očitno niso problem) prihajajo, kdo jih je vzgojil v teh “vrednotah”, od kje črpajo navdih za svoje svetovne nazore? V svetem pismu morda? Ustavi EU?

      “ce bi bla ta populacija(migranti) mesana,bi se to nekak slo,saj bi jih
      bilo velik lazje vljucit v novo okolje,ampak prihod na miljone mladih
      moskih,nam ne more prnest nc dobrega”

      Res? Mi znaš našteti eno samo evropsko državo, kjer je “to še nekak šlo”? Bližnjevzhodni priseljenci že desetletja prihajajo v Evropo ne z namenom asimilacije (razen seveda redkih posameznikov), pač pa z namenom osvojitve. O tem pričajo dobesedna geta sredi nekoč najbolj urejenih evropskih prestolnic, kriminaliteta, ki je nekajkrat višja kot pri domorodnem prebivalstvu in navsezadnje tudi dejstvo, da je za večino terorističnih napadov odgovorna generacija tistih, ki so v Evropo migrirali že desetletja nazaj. Toliko o asimilaciji.

  • pajot

   Imaš prav. Migranti samo posiljujejo in ubijajo. To niti ni tako nevarno,kenede? Bumbarevski.

   • karlina

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • Ruggedplant

   No ja, težko je takole pavšalno oceniti, a tudi sam sem mnenja, da je edini ideološki sistem za demokracijo pogubnejši od islama komunizem. Torej ne “politikantizem”, ampak zelo jasno določena politična opcija z zelo jasno politično agendo.

 • puljano

  zavajaju nas da je v sloveniji trenutno sam 600 migrantov,ampak jaz jih po Ljubljani videvam na vsakem koraku in sigurn sem da jih je sam v Ljubljani vec kot 2 tisoc.ti migranti(moski) zelijo zivet na nasi grbaci,v brezplacnih stanovanjih,z socialnimi podporami,brezplacno hrano,.,.na koncu pa se cistit mormo za njimi,kr so oni kao sam gosti tle.do kdaj???ljudje cim prej treba ukrepat drgace nas bodo za sopali z arabskimi moskimi iz Pakistana,Afganistana,Maroka,.,.,vceraj sta 2 migranta v Zagrebu posilila eno mlado punco

  • sončnica

   …dej,ne glumi,bolnik……še pisat gre,kao po domaće

   • sprehajalec

    Ma tudi jaz vidim kapucarje ki se potikajo ponavadi z rukzaki po krajih. Tako, da poteka na skrivaj trpanje v Slovenijo. Liberalne vlade so ugotovile, da je njihovo ljudstvo preveč “primitivno” za dialog, zato so se začele sedaj stvari odvijati na skrivaj.

    • puljano

     sprehajalec,govorimo o nekaksnih kvotah(760 migrantov),a mi smo te kvote ze zdavnaj presegli.

     pa k nam vsaki mesec vleti 200 ta novih.nimam nc proti migrantom,ce bi tle ble tud zenske,druzine,otroki,mesana populacija.,.ampak tle se gre izkljucno sam za moske.jaz nocem da mi vlada v mojo ulico naseli 200 fantov,pa ni vazno za koga se gre.to je zlo nevarna igra

     • sprehajalec

      Te kvote so dogovorjene za Italijanske za stanje 2014. Sedaj vidiš, kako toga je europa, lahko bi opisal stnaje, kot da se z nekom pogajaš, na kakšen način bosta razdelila vodo iz flaše, oba sta pa že do pasu v vodi. Seeveda se flaša polni, naprej od nas jih lovijo pa vračajo, mi ne moremo vrniti nikomur. To je tista situacija, ki je enaka kot v Srbiji, pa Hrvaškem. Postaneš nek žep na obrobju europe, vsi te hvalijo, dajo ti nek denar sicer, hkrati se pa filaš z njimi.

     • sprehajalec

      Bodi vesel, da ni žensk in otrok. ker to so demografske bombe. Tukaj je pa idealno okolje za takšne bombe, razmnožuješ se na socialno domorodcev. narava pozna takše vrste.

      Tipi žensk tukaj ne bodo dobili, pa prej ali slej bodo končali po čuzah, ali pa izginili proti severu ali pa nazaj domov.

    • Steiermark

     Do prihoda “kapucarjev” v Slovenijo, je bila Lublana poznana, predvsem po njihovih predhodnikih, trenerkarjih…..

     • puljano

      zdaj ze enacimo europejce iz balkana(nisem se slisal,da bi ksni juznjaki skupinsko posiljevali) z temi arabci iz par tisoc km odaljenih puscav??

     • Ruggedplant

      Če bi malo poznal policijske kartoteke oziroma bi se v črnih kronikah objavljala tudi polna imena storilcev, sem prepričan, da bi temeljito spremenil tole izjavo. Da se razumemo – kriminaliteta ni vezana na barvo kože ali geografsko poreklo, ampak na družbo v kateri je posameznik vzgajan. In glede na to, pričakujem, da bodo tudi na nas Slovence v tujini kmalu gledali podobno – popolna odsotnost vseh višjih moralnih vrednot v ključnih izobraževalnih ustanovah in družbi.

     • puljano

      kriminaliteta je se kok vezana za poreklo,genetiko,mentaliteto.europski narodi so delovni narodi,velik europejcev tud se po shihtu neki dela,miga,.,arabci tega niso navajeni.oni razn trgovinic,fast foodov,smugljanja nc druzga ne znajo.pr arabcu se ne more zgodit da bi zadel na lotu in obdrzal svojo nisko placilno sluzbo,tko kot je to nardil un Nemec,ki je lani zadel na lotu.europejcem bi bilo dolg cas po cele dneve posedat in gledat v luft,arabcem pa je to najmanjsi problem.zato se ti velik vec odlocajo za kriminal,kot pa za fizicno delo

   • puljano

    soncica v cem je problem??zakaj branis te migrante(sami moski)’??a te palijo??jih imas rada??jaz zivim v nemciji v mestu ki je poln migrantov in ti lahk povem,da je tle situacija neobvljadljiva.na ulici razn arabskih moskih ne vidis nobenga,parki ki so nekoc bili polni otrok,druzin,.dans samevajo,oz so polni arabskih moskih.nemski kvarti so se zaceli ograjevat od migrantskih,zato kr je zivljenje z njimi ne mogoce.v nemciji se vsak dan zgodi 20 napadov na zenske in v vecina jih zagresijo migranti.poglej si posnetke na youtubu,kok zgleda v nemciji ko migranti pridejo na bazene,ko njih 30 obkrozi 1 zensko in jo zacne,.,.,zakaj mislis da je Muhamed zapovedal da se zenske v arabskem svetu morjo pokrivat???zato kr imajo posilstva v arabskemu svetu dooolgo tradicijo

  • karlina

   Najprej se nauči pisati pravilno , knjizno slovenščino, da te bomo razumeli, velja. Drugače je pa vse okoli migrantov, v Sloveniji in celi Evropi KATASTROFA IN GROZLJIVO !!!!!

 • rubec

  Če je čifur vpil You stupid woman potem je vse jasno. V Ljubljani snemajo črno verzijo Allo Allo.

  • RATATA

   Ooooooooooo
   fantje, dejmo, za piknik zaigrejmo…
   “Vratio se(barba) rubec iz ….. Amerike(?)”

   • tarantela

    Tuki maš muzko, ampak glej in poslušaj do konca, ko zašpila Avsenik!!!

    • RATATA

     prlož prosm

 • tomaž muhič
 • zokispoki

  Zakaj ju ne zaklenejo za dva dni
  v sobo, skupaj z Jasno sa Murgulja in Kopačevo ?!

 • arbenowskee

  Wow, kdo je to pisal? Ivan osebno?

  • rubec

   Misliš Tavčar?

   • arbenowskee

    Ko bi vsaj…. Tale sestavek je precej “bogi” in odraža spletno stran na kateri je objavljen….

    • Steiermark

     Zgražaš se nad “bogim” sestavkom, nad zločinskim dejanjem tehle “ubogih azilantov” (katerim pa izgleda, da je pri njih doma že zmanjkalo primernih žrtev, na katerih bi izvajali ropanje , klanje in posiljevnje, ter zato vsi rinejo v Evropo, kjer je žrtev na pretek…) pa ne? Ali si tudi ti del njih?

     • Ruggedplant

      Vsak, ampak res čisto VSAK, ki je na minulih volitvah volil levo, je del njih.

     • karlina

      TOČNO !!!!!!!

  • Ruggedplant

   Je bolj pomembno KDO je pisal ali KAJ je pisal? Vprašanje je retorično – po tovrstnih preusmerjanjih pozornosti se komunisti samoidentificirate še predno konkretneje odprete usta. Hvala ker si se predstavil.

   • arbenowskee

    Tudi bogi na duši se samoidentificirate v eni povedi. Če se ne strinjaš z mano si grdi grdi komunist/belogardist/nacist/fašist/socialist/feminist itd….

    • Ruggedplant

     Nisem te “obsodil” komunizma na podlagi najinega nestrinjanja, ampak na podlagi tvojih besed. Zdaj mi pa še iskreno povej ali sem zgrešil? Doslej namreč nisem srečal niti enega samega nekomunista, ki bi hkrati Janšo imenoval z Ivanom in hkrati ščitil zločine islamistični drhali. Si morda prvi?

 • Bastian

  Ženska iz azila Vič se je pojavila malo pred prihodom policistov.Pojavlja se vprašanje ali je bila vse skozi v njihovi bližini?Tudi pri krajah,grožnjah z umori,posilstvih.

  • puljano

   ona je tu,da brani te migrante v vsaki situaciji,tud ce posiljujejo,kradejo,napadejo,.,jih bo ona branla,nenazadnje so si oni zlo bogi,celo vojno so videli na televiziji(maroko,pakistan,iran,.,.)

  • karlina

   Točno, to se tudi jaz sprašujem, pa tudi, ker je govorila hrvaško-lahko tudi bosansko, pomeni, da je tudi sama bila nekoč begunka in se tudi do danes ni naučila slovenskega jezika, verjetno.

 • puljano

  dragi slovenci,pamet v glavo.ni problem v Pariz,Berlin,London,Hamburg,.,. pretopit par sto tisoc mladih moskih(migrantov) iz patriarhalnih drzav,ampak v nasa mala mesta bo to velik problem.

  se dans mi ni jasno od kje Seficu ideja da v eno Kidricevo(2 tisoc prebivalcev) naseli 500 migrantov(moskih),pa to bi poruslo cel ekosistem v tem malem kraju.poglejte sam ksne probleme imajo v metropoli kot je Beograd,z 7 tisoc migranti(moskih).vsak dan se zgodi nek napad,kraja,posilstvo,.,.

  • karlina

   GROZLJIVO

 • južnificirana_si

  najprej volijo za levico, potem pa se ne bi kulturno obogatili

 • Boco

  Nova24TV, prosim ce nas obvescate kako se bo to razpletlo. Ce je bila vpletena policija mora biti neki epilog. Kraja je kaznivo dejanje. Imigranta morata biti deportirana.

  • tomaž muhič

   sieg hail!

   • Ruggedplant

    Kaznovanje zločincev je domena nacizma ali kaj si hotel s tem povedati? Ali si le tako v tri krasne pozdravil svoje nacional-socialistične brate?

 • xtc

  Hvala bogu,da bi bilo tega še več.
  Le tako se bodo naivni Slovenci streznili ,da je treba to drhal izgnai ,če je pa potrebno za njimi pa še njihove prijatelje levake,kateri podpirajo jemanje tega sem.
  Je pa jasno ,da je treba oblast pod nujno menjati in zapreti meje in sprejemati v azil le krščanske imigrante ostalo pa zavrniti takoj,saj imajo po svetu še kup držav kamor se lahko zatečejo ne da bi bili v nevarnosti.

  • puljano

   ma ni problem v krcanskih,muslimanskih migrantih.problem je v tem,kr nam posiljajo izkljucno moske.jaz nebi imel nobenga problema,z tem da imam muslimansko druzino za sosede,tud 10 druzin me neb motlo,ampak bi me pa zlo motlo,ce bi mi v sosednjo hiso,zgradbo naselili npr 80 arabskih moskih.ti fantje,brez dela,zensk,zanimacij,.,so kot eksplozivno sredstvo v mirovanju,ki sam caka kdaj jo bo razneslo.

   • Ruggedplant

    Torej si mnenja, da se ob ženah in otrocih kar naenkrat spreobrnejo in postanejo zgledni sodržavljani? Tako kot v Franciji, VB, Nemčiji, Belgiji, Nizozemski,…? Zanimivo, da imajo probleme takorekoč izključno s priseljenci muslimanske veroizpovedi, ti pa tule izpostavljaš problem stanu in spola?

    • puljano

     normalno.velik bol nevarno je imat za sosede 30 migrantish moskih,kot pa 5 migrantskih druzin.sploh ce imas sestro,soprogo,hcerko,.,verjem domilanje mladih moskih brez zensk,druzin,..,je zlo nevarna igra.sploh ce se gre za moske iz patriarhalnih drzav

     • Ruggedplant

      Pa ti sploh veš kaj se dogaja v Franciji, VB, Nemčiji, Belgiji, Nizozemski,… ki sem jih omenjal? Tam živijo cele družine, kaj cele družine, celi predeli mest od koder so se bili prisiljeni izseliti vsi domačini in vanje ne vstopa niti več policija, kaj šele inšpekcije ali turisti. Logično je, da je 30 moških bolj nevarnih kot 10 moških, 10 žensk in 10 otrok, ampak od kod misliš, da ti moški prihajajo? Rojevajo jih prav te iste družinske matere, ki si jih tako zelo želiš za sosede. Se šališ ali dejansko nočeš razumeti srža problema?

     • karlina

      V druzinah imajo najmanj osem otrok in ti otroci zrastejo v vzgoji, ki uči sovraštvo do vseh, ki niso muslimani in potem se dogaja, kar se, verjemi.

  • južnificirana_si

   naivnost slovencev ne pozna meja

   • karlina

    TOČNO, ampak ne vseh, ne vseh, domoljubnih in vernih sigurno ne, verjemi.

 • puljano

  nevem zakaj ste vi v MB tok glasni,ce pa imaste sami velik problemov z njimi.

 • Keč33

  Najnovejše!!! Po Ljubljani kroži med mladino novica, da sta azilanta člana komunistične partije Maroko. Tam jih načrtno učijo, kako se krade na zahodu, da jim lažje preživijo. Učijo jih tudi, da z incidenti naj nadaljujejo,magari jih dobi policija, ker na ta način najbolj prestrašijo starejše domače prebivalce, ki so manj izobraženi in zaostali. To je tudi nova strategija demokratov v Ameriki. zato jih Soros, takšne partije pri Arabcih plačuje. Večja je panika med zaostalimi, lažje se vlada in skriva zaresne motive. Stari pa najbolj znajo paniko širiti med prebivalstvo.

  • Ruggedplant

   Saj je res, da Maroko ni ravno najbolj ugledna država, a za razliko od nas vseeno ni v takem podnu, da bi v 21. stoletju še vedno imela komuniste – za onemogočanje demokratičnih procesov, gospodarskega napredka in kršenje človekovih pravic so jim že islamisti povsem dovolj.

   In ne, tvoj sestavek ni smešen, če si to mislil. Vdora muslimanov v Evropo ne podpira niti ena sama domoljubna, desna konservativna vlada, vrata jim odpira le ena sama politična opcija in je s tem seveda sokriva za vse zločine, ki jih njihovi gostje zakrivijo. A komunistu razlagati o pojmu odgovornosti je kot razlagati ptiču o java programiranju.

   • Keč33

    Komunisti so zelo nevarni in so vedno skupaj z Židi.Najrajši pa imajo paniko med tisti, ki so zmedeni in brez razmisleka verjemejo vse, kar se prebere. Najbolj v rumenih medijih. Rumene medije mimajo Židi pod kontrolo in dosti se piše o nacistih, pred katerimi je stare Evropejce strah. Zato je v Nemčiji zdaj boljša SPD od združenih krščanskih strank. To so hoteli v svetu Židi in komunisti.

  • sprehajalec

   Iskrivec? Ha, ha, ha. Maroko nikoli ni imel komunistične partije. Oni so iz fevdalizma skočili v fevdalizem, s pomočjo medicine in tehnike belega človeka pa namnožili preko vseh meja…

   • Keč33

    Party for Progress and Socialism (PPS)

    Founding: 1974

    Secretary-General: Ismaïl ALAOUI

    Website:

    The PPS defines itself as an independent, social democratic, progressive national party, which respects the socialist principles, the militant traditions of the Moroccan people, the Arab-Amazigh culture and the values of Islam. The Party counts intellectuals as well as manual workers among its supporters.
    http://www.riadreviews.com/resources/moroccan-politics-and-government/moroccan-political-parties.html

    • sprehajalec

     Ok, tudi Butan ima komunistično partijo, pa Slovenija tudi.

     Vendar pa ne razumem tvojega zapisa, če bi namreč tadva bila člana komunistične partije maroka pa če bi bilo res, kar pišeš, bi velik del starejšega slovenskega prebivalstva njiju pozdravil. Skupaj z naprednimi mladinci iz FF in FDV. Zakaj potem pišeš, kar ni res in je nesmisel?

     • Keč33

      To sploh ni res o starejših, da bi pozdravljali komuniste. Sploh ni važno, kaj so politično opredeljeni neki Arabci ali Turki. Važna je panika, ki jo delajo prestrašeni starci in to paniko svetovna levice izkoristi za svoje dobro.

     • sprehajalec

      Dajva pri abecedi začniva in statističnih podatkih;

      Leta 1950 Afrika = 220 milijonov prebivalcev
      Leta 1950 Europa = 550 milijonov prebivalcev
      Leta 2017 Europa = 750 milijonov prebivalcev
      leta 2017 Afrika 1200 milijonov prebivalcev.

      Če bi namesto europejcev v Europi živeli Afričani

      Leta 1950 Europa = 550 milijonov prebivalcev
      Leta 2017 afriška Europa = 3000 milijonov prebivalcev, od tega 9 milijonov Slovencev.

      Si Slovenci želimo takšno Europo? Ne.

      90% kriminala v Avstriji je povezanega z migranti in njihovimi potomci. Tudi v Sloveniji to poznamo, iz Malih nočnih kronik nekoč. Si želimo še več tega? Ne.

      Kratko in jasno….

     • von Rhein

      Svoje še enkrat (ali stokrat) preberi in ugotovil boš kaj je nesmisel.Napredni mladci iz FF in FDV so pozdravili ta dva in na stotine,če ne že nekaj tisoč.Tudi del starejšega,po kumrovških tezah,izobraženih starejših je zraven. To,to pozdravljanje je sporočilo kompartije.

     • von Rhein

      Kot kaže sem uporabil napačen naslov.

 • Slovenija moja dežela

  dajmo stavit,kdaj bodo ta dogodek opisali na kurah ali pa rtv?

  • karlina

   OB SVETEM NIKOLI

 • RATATA

  http://www.stat.si/StatWeb/News/Index/6289
  V Slovenijo mora prit mnogo črncev, saj so take zaveze in so tako pripravljene tudi publikacije.
  Če ne bo črncev, bo treba publikacije na novo tiskat! To je pa drago!

  • puljano

   o cem ti sanjas?

   • RATATA

    Sanjam o svobodi Slovenije in Slovencev.

   • RATATA

    Aja.
    Sem porajtal, da me ne poznaš, ker si bolj nov tu.
    Lahko pogledaš moje objave, da se seznaniš z mojim stališčem, jez sem tvoje že preletel.

  • Ogard Novkar

   V EU prihajajo izpuščeni afriški in drugi zaporniki.

   • RATATA

    Lej Ogard:
    Tud če bi prhajal najbolj pošten, najbolj izobražen, pridn …. črnuharji jih nočem.
    A me zastopš?
    NOČEM, NE MARAM, ODKLANJAM!!

    • karlina

     hvala enako

 • Duhec

  Zarad dveh cela štala…. prestrašenost pa taka.

  • puljano

   dveh??pa kje ti zivis??pa sam v Ljubljani jih je vec kot 1500 in to izkljucno moski.vceraj v Zagrebu napadli in posili zensko,pred vcerajsnjim v Gracu maloletnik iz afgana posilil volonterko,v Beogradu vsak dan incidenti,.,.pa ne mine niti dan brez ksnga posilstva,napada,kraje,.,in to ne v odaljenih mestih ala berlin,hamburh,pariz,.,.ampak pred nasimi vrati Bg,Zg,Trst,.,.

   • Duhec

    Pazi… verjetn so tud pedri.

    • Peter

     Duhec še kar tečnar kle okol? OK, block…

     • samotoje

      Tako ja, vse take zablokirati, potem pa naj sami sebe …

   • karlina

    Škoda besed za takšnega , kot je Duhec

  • Ruggedplant

   Zadeva bi bila precej drugačna, če bi bila sama ena od njiju, kajne? Nekaterim vizija res seže le do konca lastnega nosa, pa še to komaj…

   • Peter

    Ta duhec zmeri sam tečnar. Od nje(ga) še nisem prebral ene pozitivne misli, eno samo nerganje in drežnjanje, zato je pri meni blokiran, prvi v novi postavitvi portala, no.

    • Duhec

     Star in otročji…

    • rubec

     Si ti na vodko prešaltal zdaj ko si rus? Dobro, bo meni več šnopca ostalo.

     • marta

      Šnopec ja, je v zmernih količinah celo zdravilen, šmarnice pa nikar. Po njej ljudje znorijo.
      Imamo en tak primer na forumu – Bog se ga usmili !

     • Franc Šink

      Tudi vid se lahko uniči.Metilni alkohol pač

     • karlina

      TOČNO

     • Peter

      Ja, ruski standard (se ne sliš glih najbolj, kaj) je dobra.

     • pajot

      Vidva ker dejta vodko pa šnopc,sam da mi pir pr mir pustita.

    • Ruggedplant

     Jaz se (zaenkrat) blokov še ne poslužujem, med drugim tudi zato, da ohranjam stik z “nivojem” rdečih “intelektualcev” – pri njih so namreč “intelektualci” vsi, ki na spletu komentirajo politiko, zgodovino in gospodarstvo, ne glede na njihovo globino, širino ali kulturni nivo. Veliko večino komunajzlov namreč naštete teme zanimajo še manj kot lanski sneg, vedo edino koga NE smejo obkrožit na volitvah in to je to. Zatorej so več ali manj vsi njihovi heroji, ki se lotevajo teh tem za njihove standarde že intelektualna srenja, ki slej ko prej zasede svoj piškotkarsko zasluženo pozicijo v kakšnem državnem gnezdu. Tudi osebno torej tovrstne intelektualne presežnike cenim višje od armade milijona in pol tihih “neopredeljenih, apolitičnih, ne levo, ne desno” komunajzlov, ki nas iz volitev v volitve potiskajo v vse globlji drek.

   • karlina

    Točno, si ne upam niti pomisliti, kaj se bi ji lahko zgodilo, ne bom pisala, beremo, kaj se dogaja z zenskami po celi Evropi.

  • janez zorman

   Samo spomni se, kako ste bili leta 90 prestrašeni. Knjižice ste tako poskrili, da ste jih kasneje komaj našli.

   • pajot

    Dobr….!!!!

  • Boco

   To ni se nic. Cela leva Slovenija popizdi od prestrasenosti, ko se oglasi Janez Ivan Jansa. Da histerije, ki zavlada ko spusti kaksno zalostno resnico Rode raje ne omenim.

   • Keč33

    To je taktika svetovnih levičarjeov. Več Janezov, bolj bo večina prebivalcev v paniki in levičarji bodo lažje vladali. Janša levičarjem pomaga.

  • Unikatna

   Iz malega zraste veliko!

   • karlina

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Jožef

  Kako sta imigranta lahko razumela hrvaško delavko in kaj ona sploh počne na Kotnikovi, razumela sta naše policiste. Res se sprašujem kdo sta tale dva migranta ali sta nastavljena da zanetita nemire kot videvamo v večini evropskih mestih. Zlomil je kartico urbano in jih takoj obtožil da so jo zlomili študentje,očitno sta načrtno iskala probleme. Levi mediji bi to pograbili in ju podprli zadevo napihnili do neba. V Parizu ko bi policaj na enega zlorabil, so migranti nekaj tednov razbijali mesto vsakega ki se jim je postavil po robu pa zaprli.Na koncu se pa izve da je migrant gej in da sploh ni bil zlorabljen od policaja ampak posiljen od drugega migranta.

 • janez zorman

  Komunistični zločinci in arabski teroristični migrantje; ne pozabite, kako smo zavedni Slovenci že 2X stopili skupaj in izgnali hudiča v pekel; leta 88 na Roški in kasneje v vojni za SAMOSTOJNO SLOVENIJO. Tokrat bojo posledice za antiSlovence precej hujše. Če bojo pijančki, mevže, kleptomani, oderuhi in podobna udbopartijska “elita”, še naprej ustrahovali in izkoriščali Slovence.

  • slaipowi

   3/4 nas, ki smo leta 88 stali na Roški danes obžalujemo to. Predvsem to za koga smo stali in ga podpirali. Zato danes volimo proti. Vseeno koga, le njega ne.

  • karlina

   podpišem

 • Ogard Novkar

  In zakaj niso zaprti v domovih brez izhodov?

  • Bastian

   Aktivistke po domovih je treba malo razbremeniti.Ene ko imajo mesečno perilo nočejo dati.Migrič pa to rabi vsak dan,tako kot hrano,pijačo,cigarete…

   • Duhec

    Ti pa enkrat na leto…

  • karlina

   Veš zakaj, zato, ker je Cmerko pred dnevi razlagal, da imajo migranti iste pravice, kot mi , drzavljani Slovenije, razumi, če lahko, da se lahko oni svobodno sprehajajo in ustrahujejo ljudi, po celi Sloveniji, GROZLJIVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • marta

  Ne le, da “so muslimani tudi v Sloveniji dobili krila?” – oni jih imajo povsod, kjer jim domače oblasti to dovolijo – predvsem pa je treba znatno znižat nivo naših uslug, ki trenutno daleč presegajo standard, ki ga ima povprečen slovenski delaven človek.

  Slovenska vlada mora na to človeka nevredno dejanje TAKOJ in OSTRO odreagirat ter “gostom” dati jasno vedet in spoznat, da so oni naši gostje in, če jim naša “klima” ne odgovarja, naj iščejo srečo drugod.

  Na naši zemlji, ki smo si jo z velikim odpovedovanjem in tudi prelito krvjo pridobili,
  smo MI GOSPODAR !

  O, Bog – blagoslovi Slovenijo in vsakega posebej, ki v srcu dobro misli !

  • karlina

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Moj VELIK PODPIS

 • SALZ

  Ruski predsednik Brežnjev je nekoč dejal da bodo na račun islama komunisti prevzeli oblast v Europi.Ker levičarji za revolucijo potrebujejo sovražnika bo to kmalu mogoče.Tudi Hitler je izkoristil Žide in je bil prav tako levičar.Zdaj veste zakaj se levaki tako zavzemajo za migrante.Zato ker rabijo krivca da bodo zopet na oblasti

  • rubec

   Še kako res.

  • Keč33

   to se pravi, da nisem osamljen. Panika je zakon. Paniko širijo rumeni mediji v rokah levičarjev in Židov

   • sprehajalec

    Panika je potrebna, če ti čaka na vstop v Europo oziroma za njih boljši in bogatejši svet, na mejah 2-4 milijarde migrantov.

  • radames

   Kako se išče zunanjega sovražnika je bilo sinoči dobro prikazano v Odmevih. Avstrijski Slovenec Šturm (če se ne motim) je jasno predočil, da gre v Avstriji glede pravic Slovencev vse po dobri poti. Voditelj pa , da hočejo Avsrijci Slovence uničiti. Na sporedu je bila dobra predstavitev iskanja zunanjega sovražnika.

 • Ruggedplant

  Kot dobronameren državljan pozivam vse volivce naslednjih strank, da se zglasijo na najbližji policijski postaji in kot odgovorni državljani prevzamejo soodgovornost nad storjenim dejanjem;
  SMC
  DeSUS
  SD
  ZL
  ZaAB

  Če pa po naših pravnih normah sodelovanje z zločincem NI smatrano kot kriminal, potem se bom na to skliceval tudi takrat, ko bo to meni v interesu, dogovorjeno tovariš minister?

 • marta

  Že neštetokrat so ti ljudje že po vsem svetu dokazali, da so nevarni ljudje – premnogokrat hujši, kot zveri.
  Zveri imamo zato izolirane v rezervatih, zoo vrtovih, …..ti pa, ki so prevečkrat nevarnejši od zveri in brez vsake skrbi in zaposlitve, se mirno sprehajajo med mirno živečimi ljudmi – prežijo na žrtve, jih napadajo in morijo – nekatere VLADE pa NIČ.

  Take vlade, ki noče, ali ne želi opravljati svojega dela tako, kot ga mora,
  da bodo državljani živeli v miru in blagostanju, naj ODSTOPI !

  Takšne VLADE NE rabimo !

  G. Cerar od tebe pričakujemo odločno potezo.
  To si nam prvo obljubil, ko si prevzel oblast.

  Naj bo v tem oziru Slovenija za zgled tudi nekaterim ostalim voditeljem,
  ki jim varnost lastne države premalo pomeni !

  • radames

   Vlada NE SME odstopiti. Vlado moramo ZABRISAT v kot. V koncentracijsko taborišče, kamor bomo namestili vse levakarje.

  • karlina

   PODPIS

 • von Rhein

  Glas,da se v Slovenijo splača vdreti, je dosegel ilegalce v Italiji.Večina so negri,lenuhi ali celo kriminalci.Glede na to,da je meja prosto prehodna, pričakujmo še kaj več

  • Unikatna

   Ja, prek Italije jih kar šlepajo ilegalno tudi v Slovenijo.

 • karlina

  Bravoooo, Cmerko, bravooo, naša levičarska vlada in vsi ki zagovarjajo in so bili veseli migrantov. Pa se je začelo tudi v Sloveniji, vsaka čast. To zadevo bi MORALE OBJAVITI VSE TELEVIZIJE, PIKA. Mimogrede, pred tedni se je nekaj na hitro pisalo o napadu v Mariboru, kjer do mladeniča celo porezali treje neznanci, pa je potem vse hitro utihnilo. Bog si vedi, koliko se je ze zgodilo podobnih napadov , pa ljudje, oz. policija molči. Kdor je mislil, oz. Cmerko razlagal, da smo najbolj varna drzava na svetu-laze, da kar smrdi.

  • Unikatna

   Marsikaj nam prikrivajo! Ja tisti dogodek v Mariboru-vse je potihnilo.

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, Marjanca Scheicher je na sejmu Erotike 69 v Celju prejela nagrado Zlati stojan (zlatega dildota). Novinarka se je ob prihodu na oder od fsega vznemirjenja med nogami spotaknila in padla po stopnicah… svoji bifši prijateljici in sodelafki La Toyi, ki ji je nominacijo za nagrado javno zamerila, pa zabrusila, naj se požre od zavisti !!!…ha ha ha ha ha ha ha ha … In tota baba bi naj pisala verodostojne članke kot npr. ta članek? Prosim vas lepo !!!

  • sprehajalec

   Marjanca te rajca, kar naj te. Ona pošteno služi svoj denar, ne da visi na nekem javnem proračunu, kjer večino delovnega časa porabi za provociranje po internetu….

   • Peter

    Oh, njega rajca vse, samo vsebina člankov ne, hihihi, no.

    • FORT WORTH

     Pjotr ?! (:-))))) pa tako lepo Spovensko ime si imel.

   • Keč33

    Marjance politika ne zanima in piše po diktatu.

    • sprehajalec

     Tudi Ljerke Sukić Bizilj v osnovi politika ne zanima, pišejo pa njeni po diktatu.

     • radames

      Sukič. Muska Sobota.

     • sprehajalec

      Kolonisti. Ko so pregnali nemčurje in madžarone.

   • Fogglof Tunnek

    Ka bi rad?…Jas mam počitnice!!!… Kapish voluhar smrdljivi !!!

    • sprehajalec

     Ti imaš skoz počitnice. Smrdi pa tvoja tastatura, ko sanjaš Marjanco na ekranu…

  • Duhec

   Hoče zlatega… se zgodi.

  • Franc Šink

   Nekaj ti pa moram priznati. Gobec imaš pa dober Si sposoben za naslednega Predsednika vlade Čestitam!

   • karlina

    TOČNO

  • hermannn

   Uf, tale falot od Fagglofa je pa aboniran na trolanje na Novi. Svoboda govora gor ali dol, pričakujem & predlagam, da se ga blokira. Na njemu ljubih medijih (M, Delo, Dnevnik) to že dolgo počnejo brez pardona, avtorju komentarja pa na Delu celo po telefonu zagrozijo, da bodo v njihovem tiskanem mediju razkrili njegovo identiteto. Rdeči fašizem utegne biti hujši od rjavega ali črnega. You can never tell.

   • Keč33

    To pa je res. Nekateri so tako neumni, da na portale pišejo gesla svojih plačilnnih karti zraven telefonske. Ni čudno, da so potem panični.

   • sprehajalec

    deči fašizem utegne biti hujši od rjavega ali črnega.

    Ni nobene razlike, Vsi trije so se imenovali socializem…

 • južnificirana_si

  zanima me, za koga so starši teh dveh dijakinj volili

 • radames

  O, poglej! Disqus se je vrnil!
  Zdaj pa k stvari. Treba je še več azilnih centrov, treba je vse zmešane aktivistke in aktiviste spraviti v obrambo migrantov! Treba je še več takih incidentov! Ko bo narodu dovolj, ne bo obračunal z migranti, marveč z vlado in s temi zmešanimi aktivisti.
  Izvedli bomo državni udar in vlado ter aktiviste zmetali v pravcata koncentracijska taborišča, kjer bodo lahko razmišljali o svojem početju uničevanja slovenskega naroda.
  Gremo na ulice! Tega je dovolj!

  • Duhec

   Kdaj grete???

   • radames

    Dej, ne izzivaj! Bi rada primešljevala v konclagerju?
    Uničevalcev naroda imamo čez glavo! Že od leta 1941.

    • Duhec

     Dihaj… stres ubija.

     • radames

      Ubijajo uničevalci slovenskega naroda. In nikakršen stres! Kdo je ubijal v letih 1942-1951?

     • Duhec

      Dokler ne rešiš sedanjosti, se s preteklostjo ne ukvarjaj…. oboje naenkrat praviloma ne gre.

     • radames

      Jest sm pa mislu, d znaš mislt. Pravkar si pokazala, da si umski maloposestnik.

     • Duhec

      Mislit pomeni nič vedet.

     • sprehajalec

      Povsem narobe. vsa naša sedanjost izhaja iz nesporazumov preteklosti.

     • Nata

      + + + + + + + + + +

     • karlina

      TOČNO !!!!!!!

     • Rogerg

      Duhec….poizkušaš biti poduhovljen…Ampak duhec je lahko tudi smrdljiv….Če bi se pa zavedal, da : KDOR NE POZNA PRETEKLOSTI, NE RAZUME SEDANJOSTI IN TA NE MORE NAČRTOVATI PRIHODNOSTI….In ta maksima je v celoti potrjena na slovenskem primeru…Preteklosti nismo razčistili, prihodnosti za nas ni….Da pa ne razumeš sedanjosti, je pa sploh tragično….

     • karlina

      ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

     • karlina

      Dokler ne bomo počistili s pravo zgodovino, se tudi s sedanjostjo ne moremo prav posebej dobro ukvarjati-ziv dokaz-levaška politika

  • dr Janez Sveti

   A si vzel prave tablete? Bojim se za tvoje zdravje!
   Dr Janez Sveti svetovalec

   • radames

    Ti jemlješ samouničevalne tablete. Po tvojem pisanju se to že dolgo vidi.

    • dr Janez Sveti

     Ne jemljem ničesar.
     DR janez Sveti genij

     • radames

      Jemlješ, jemlješ! Ne laži. Jemlješ LAŽ!

     • dr Janez Sveti

      Ja pa ne jemljem. Zakaj bi lagal. Saj se takoj vidi, da sem 100X bolj pameten, kakor ti. Torej bi bil tudi če bi jemal karkoli bi še vedno bil vsaj 50X bolj pameten od tebe. Ne sekiraj se, saj te ne boli tvoja neumnost. Boli druge, okoli tebe.
      DR Janez SVeti genij

    • dr Janez Sveti

     Imaš kakšno utemeljitev ali je to samo privid tvoje poškodovane možganske celice?
     DR Janez Sveti IQ165

   • Franc Šink

    Dr. predpiše vse.

    • dr Janez Sveti

     Samo pazi, da ni dr iz FDV.
     DR Janez Sveti OKSFORD

  • Keč33

   To se ne bo zgodilo. Vlada ima v svojih rokah vse. Če ne ta vlada, pa katera druga. Nobeni ne bo hudega.

   • radames

    Zbrat moramo pogum, kakor so ga zbrali leta 1942 Slovenci in se komunistom uprli z orožjem. Nas to še čaka. Pogumno se jim bomo uprli. Levičarstvo vodi v propad.

    • Keč33

     Tukaj se samo panika zbira.

     • Duhec

      Ja no…. dolgčas ne sme bit.

     • sprehajalec

      Zate je očitno edina konstruktivna debata udrihanja po Sorošu in Judih. Samo te imajo levičarji v želodcih…

     • Keč33

      Zakaj Judi. Zakaj ne Hebrejci? Mi smo v Sloveniji in Slovenec od pamtiveka imenuje to čudake Židi.

     • sprehajalec

      Slovar knjižnega jezika pozna oba izraza, Žid in Jud. Naš žid je nastal iz njihovega jidisch, s popačeno izgovorjavo j v ž. Sedaj kaj je bolj prav?

      Oba izraza sta torej pravilna, to pa zato, ker se je nekoč židovski svet pritožil na poimenovanje žid, kot popačenko in so tudi jud zapisali v slovar. Zato Judi.

      Mi smo za osnovo torej vzeli Jud/jid in iz nemščine/jidiš, južni narodi pa so za osnovo poimenovanja vzeli Hebrejci, Hebreji, Jevreji. Zato ta izraz pri nas ni v uporabi. Razen v določenih delih večjih mest. Zato ne Hebrejci.

  • karlina

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • dr Janez Sveti

  V času mojega odraščanja, bi obadva končala v kliničnem centru-travma
  DR Janez Sveti kostolomac

  • radames

   Takrat nismo imeli “centrov”. Takrat smo imeli lepo po slovensko – bolnišnice! Bolnišnica na Zaloški
   Pa smučišče na Krvavcu, ne pa smučarski “CENTER”. Poleg vsega boš moral tudi pogruntati, kako nam uničujejo in spreminjajo jezik.

   • dr Janez Sveti

    Odkar pomnim je UKC. Ljubljano sem okupiral, daljnega leta 1977.
    DR Janez Sveti veleposestnik

 • tanja

  nova 24tv! Pojdite prosim še k ravnatelju gimnazije po komentar! Saj ne, da bi blila gimnazija kakorkoli kriva za dogajanje v lokalu, a vendar, ker gre za njihove dijakinje in ker jih pravkar silijo gledat določene filme, pospremljene s povsem neprimernimi komentarji:

  Vprašajte ga, ali bodo ta dogodek obravnavali v “obveznih izbirnih vsebinah”, ki prav zdaj potekajo na Gimnaziji Jožeta Plečnika (tema: “vzgoja za družino, mir in nenasilje, državljanska kultura..” in ki, btw, niso prav nič izbirne!…),v okviru katerih so dijake gnali gledat filma Mustang in Persepolis. Oboje pospremeljeno s “strokovnimi” komentarji, ki niso niti z besedo omenili IZVORA zla obravnavanja žensk v Turčiji (Mustang) in Iranu (Persepolis) – islam!!! Za Mustang so jim nabijali, da gre pač za patriarhalno družbo, ki da je enako tiranska v krščanstvu — mar res? Mar kristjani prisilno poročamo svoje 12-letne hčere s 50-letnimi dedci? Ker so ti “strokovni komentatorji” učitelji gimnazije, seveda lahko trikrat ugibate, ali si upajo dijaki zadevo problematizirati in povedati svoje mnenje…

  • koza

   kak pa sva midve trofle se, ha ha, je nekaj v zraku, je

  • Nata

   + + + + + + + + + +
   Čimveč drezati in spraševati !!In odgovorne vleči za jezik.

  • karlina

   GROZLJIVOOOO

 • Duhec

  100 posilstev ne bo dovolj, da bi se aktualni politiki spremenili…

  • radames

   Bo potrebno posilstvo politikov!

   • Duhec

    Majo čudne fetiše, ni nujno, da bi bla to kazen.

    • radames

     Ja, samo pse naj jim dajo v uporabo.

 • koza

  ravno gledam, da obstajajo turistični vodniki in turistični spremljevalci, evo dela za vse, da jih malo popeljejo okoli tudi podnevi, ne jih pustit samo ponoči ven, to so že doma delali, ali pa na poti do EU; sicer pa dobro, da mladina naša ni bila preveč agresivna, ker te bi šele bil halo od tega kako jih doma učijo, do tega da šola tu ne more kaj dosti; se spomnite pretepenega v Karlovcu, je bil v domu za nespremljano blago, od koga pa jih je dobil pa nič, med komentarji so povedali da Romi, zato tudi nič dalje, kao korektnost; pa za vse, ki ne verjamete, da je to tudi tu mogoče, si poglejte spletno stran BarNakedIslam, pa se sami prepričajte, kako zgleda 12 letna nosečnica, pes brez nosa in uh, fant brez ušesa, …

 • Duhec

  Večina dela tisto in toliko kokr se dovoli…. človeška narava.

  • sprehajalec

   Ne, oni delajo več. Ker niso šli skozi to, kar smo šli mi, proces socializacije.

   • Duhec

    Sploh niso tko primitivni kokr se jih predstavlja… oni sam vzamejo, izkoristijo ponujeno. Problem niso samo oni…. je večji drugje.

    • sprehajalec

     Kje je problem? V načinu, ki ga vsiljujejo europske vlade in načela francoske revolucije in determinirajo naš odnos do njih, da jim to dopuščamo?

    • baldeagle

     Potem si jih vzemi domov in uživajte v odnosih in naj vam bo lepo.
     Tudi tebi bodo morale določene izkušnje z njimi odpirati zaprto betico.

     • karlina

      ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • seniorka

  Tudi pri nas se je začelo. Ubogi migranti, ven z njimi, upam da ne bodo dobili azila. To so divjaki, zveri. polni sami sebe, ne spoštujejo niti svojih mater, kaj šele žensk, skratka primitivci. Vse moške izgnat iz države za vedno!!

  • radames

   Imel sem sodelavca, ki se je že pred desetletji izselil v Švico. Malo problematičen pob. Ko je bil na obisku doma, je pravil, da se mora strašno držati nazaj, da bo nekaj let “priden”, da bo lahko dobil švicarsko državljanstvo.
   Pri nas pa dobi državljanstvo vsak kriminalec.

   • Keč33

    Slišal sem nekje, da je tudi poslovnež Walter Wolf pobegnil pred roko pravice v Jugoslaviji in postal velik in pošteni podjetnik v tujini.

    • radames

     “Roka pravice” v Jugoslaviji je bila strašno “pravična” do herojev – množičnih morilcev.
     Ne klobasaj o Jugoslaviji!!!!!!

  • karlina

   TOČNO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • radames

  Aha! Test, če je kaj narobe s forumom.

 • Nata

  Pa, Nova , bravo za vrnite Disqusa + + + + + + + +
  Pa bravo za take naše pobe !!
  No, res je pohvalno, da so se naši fantje postavili za dekleta.
  Edino tako bo šlo!
  Brez nasilja. Saj, če je skupina tistih, ki branijo večja, si ne bodo nič upali .

 • Duhec

  Pridržan ni bil nihče. O kakršnihkoli grožnjah na kraju policisti niso bili obveščeni, niti jih niso zaznali…. groženj sploh ni blo.

  • Fogglof Tunnek

   NovaTV in klerofašistični komentatorji lažejo…kot pes teče…

   • Duhec

    Škoda besed….

  • sprehajalec

   Vidva bi bila vzorna državljana Orwellowega 1984 sveta….

   • karlina

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Ana Job

  Verjetno se jima ne bo prav nič zgodilo, policisti znajo samo ženske maltretirat, pri migrantih se pa userjejo v hlače.

 • ŠĆČĐŽŠČĆŠ

  Stranka migrantskega centra jih misli pa več priprljat v slovenijo.

 • Duhec

  Glede na izjavo policije je celoten članek laž.

  • radames

   Videl sem policaja, ki je noro prehiteval v škarje, samo zato, da bi malo kasneje na neki avtobusni postaji ob robu ceste ustavil neki kamion in mene. Rekel mi je, da ni res, da bi prehiteval.

  • Nata

   No ? Zakaj pa so policisi na kraju dogodka ………..
   In, kje imaš to izjavo policije o laži ?

  • baldeagle

   @Ana, pojdi raje nazaj prodajat sesalce, da ti družina ne bo stradala, namesto da stresaš neumnosti na tem portalu. Naredi vsaj nekaj koristnega v svojem življenju.

   • karlina

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • južnificirana_si

  takšnih dogodkov, kjer ni nihče nič videl, bo vedno več

  • karlina

   TOČNO

 • Franc Novak 1979

  Vsi migrantski centri morajo biti zaprtega tipa, brez izhoda, dokler ne pridobi statusa. Kriminalca iz Alžirije pa vrniti nazaj saj kdor naredi kazniv dejanje, azila NE SME dobiti.

  • sprehajalec

   A sedaj se bomo pa otrok bali, je stresal Cmeravi žveplo. Ta dva sta iz tega naslova, če si manj kot 18 ali če rečeš, da si manj kot 18, ne velja nobena omejitev pri državah, lahko je Japonček pa bo dobil tuklaj oskrbo pa bivanje pa status pa državljanstvo. Pa če je Japonček nimam nič proti, gre za dobre in pridne gene.

   • karlina

    Ja, če verjameš, da so bili mladoletni, itak , da niso.

   • Franc Novak 1979

    In ko se bojo spet razpisali o otrocih, ki na vojnem območju ne morejo obiskovati šol, si oglejte tole: https://www.almasdarnews.com/article/video-kurdish-led-forces-capture-isis-child-soldiers-near-raqqa/ In od teh noben ni polnoleten. Zakaj jih je treba vrniti pa pove 33. člen v 2. odstavku:
    33. člen Prepoved izgona in zavračanja (“refoulement”).
    1. Nobena država pogodbenica na nikakršen način begunca ne bo izgnala ali prisilno vrnila na meje ozemlja, kjer bi bila njegovo življenje ali svoboda ogrožena zaradi njegove rase, vere, državljanstva, pripadnosti neki določeni družbeni skupini ali določenega političnega prepričanja.
    2. Na pravico iz to določbe pa se ne more sklicevati begunec, ki zaradi resnih razlogov velja za nevarnega za varnost države, v kateri je, ali ki, glede na to da je bil pravnomočno obsojen za kaznivo dejanje, predstavlja nevarnost za skupnost te države.

  • karlina

   TOČNO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Artur
 • pjerebi1

  lahko samo lajamo v luno–itaq nas nihče ne jeb.–oni so pa carji

 • Rogerg

  Degenerirani Zahodni družbi se vračajo “investicije”, ki jih je bogato podprla z popolnoma napačno vzgojo otrok, kot enako popolnoma deplasirano urejanje medsebojnih odnosov pri odraslih…Razni nosilci “napredne družbe” so le idiotski študirani trotli, ki , povezani v , od države finansirane združbe uničujejo narode, spoštovanje vrednot, ki so se skozi več deset tisoč let ustvarjali…In zato se ne čuditi, dekadentna družba Zahoda je prišla do krajne točke…Tako, kot ljudje na Švedskem in Nemčiji več ne upajo niti podnevi na cesto, kaj šele ponoči…. tako tudi pri nas ni več daleč čas, ko bodo tudi sicer “omejeni” Slovenci, le ždeli v svoji “zlati graščini”….Pa se bil dogodek, ki je tukaj opisan , je zgodil, ali pa se ni….Emigranti, ki nam prihajajo v zadnjem času, so le zgolj posledica vsega zgoraj navedenega…

 • baldeagle

  Omenjeni dijakinji bi sam najprej vprašal, kakšen je njun odnos do migrantov in ali podpirata uvoz le teh v našo deželo, kakor tudi v ostale države EU.
  Če je njun odgovor pritrdilen, je prav, da na osnovi lastnih izkušenj spoznata svojo zablodo.

 • SALZ

  Objektivni mediji še kar molčijo

  • Keč33

   V Zavrču so ljudje na cestah. Zahtevajo zamenjavo vlade, ker je 20 ukradenih evrov navadna laž. Evrov je bilo z drobižem vred 23.

   • Peter

    Se malo pametnega delaš?
    Če hočeš na tem portali izpasti duhovit in pameten, je potrebno spraviti skupaj precej več, kot pa je tale tvoja revščina.
    Uči se uči se uči se in ko boš znal, se pa spet oglasi, no.

    • baldeagle

     Nisem prepričan, če je dojel tvoje sporočilo.

     • karlina

      +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

     • Keč33

      Kaj pa ta komentar pomeni? Kaj so tukaj tudi kakšni z posebnimi potrebami?

     • baldeagle

      Če nečesa ne razumeš, raje tega ne komentiraj. Bo šlo?

     • stajerc5

      Vprasaj se raje, ce sploh kaj razume…

     • baldeagle

      Nekako mi deluje zelo zgubljena duša.

     • Keč33

      Zdaj nisem nič manj zgubljen, če ti to pomeni zadovoljstvo.

     • baldeagle

      Jaz sem zaskrbljen in ne zadovoljen, ko vidim, koliko zgubljenih duš tava po Sloveniji.

     • Peter

      Ja, zato smo se pa spravl nate, k takih s posebnimi potrebami ne maramo najbl, hihihi, no.

    • Keč33

     Ta portal je v službi Sorosa in podobnih levičarjev. Nekateri kao prosilci za azil so pri nas proti svoji volji. Nalogo imajo v provociranju in so zato tudi plačani. Dvajset ukradenih evrov jim ne pomeni nič.

     • baldeagle

      Oglaševanje tobačnih izdelkov je v Sloveniji prepovedano. Tudi v avatarju.
      Kar se pa Sorosa tiče, njegov kapital finansira levičarske zblojence.

     • Keč33

      Kakšni tobačni izdelki? Nisem kadilec in ne vem, kje sem kaj reklamiral. Danes sem že napisal da je to levičarsko maslo z podporo Židov, da bi se med prebivalci širila panika tudi proti nacizmu, ker preprosti ljudje se bojijo tistih, ki jim je všeč Breivik. Breivika pa pdpirajo desni in Cerkev tudi, ki gre levičarjem v nos, zato pa so nastavili multikulti papeža.

     • baldeagle

      Lucky Strike je znamka tobačnih izdelkov. Torej v svojem avatarju reklamiraš tobačne izdelke, kar je v Sloveniji prepovedano.

     • stajerc5

      Sploh nima pojma kaj je to!! On samo pada na rdeco barvo, pa vseeno kaj je, heheehe..!

     • baldeagle

      Zraven je pa še pozabil ali pa sploh ni vedel, da reklamira ameriško znamko tobačnih izdelkov. Zamisli, reklamira ameriško firmo. US pa so smrtni sovražnik vsega, kar ima smrad po komunizmu.

     • Keč33

      Kakšnega pojma imaš pa ti? Sigurno si neki starček brezdela.

     • Peter

      Ne, za soroša dela, tko k vsi, tud ti, no…

     • Keč33

      Tebe nisem nič vprašal.

     • Peter

      No, to imaš pa prav.
      Prvič, od kar se javljaš sem, hihihi, no.

     • Keč33

      Ti sploh nisi resen komentator. Če misliš da si dasa, ker se na portalu kao hihitaš, pol ti moram povedati, da to delajo maloumni in otrci.

     • Peter

      Seveda, resen komentator si ti. ker si dasa, no, hihihi…

     • Keč33

      Bedak!

     • Peter

      Hihihi, živčkov pa nimaš najboljših, vidim….
      Važno, da si dasa, no.

     • stajerc5

      Cuj, Peter, nisem si mislil, da si taksna “izdajica”, MTJ, hihihi…

     • Keč33

      Kaj mene briga kaj je v avatarju. To sem kar tako izbral zaradi vidnosti na portalu. Če je to neka reklama pač je reklama. kdo me bo kaznoval?

     • baldeagle

      Raje priznaj, da si to izbral zaradi tega, ker si mislil, da je to nek komunistični simbol. Pa si se ustrelil v koleno. To je simbol ameriške firme, ki proizvaja tobačne izdelke in nima nič skupnega s komunizmom, razen rdeče barve.

     • Keč33

      Jaz sem proti komunistom. Rdeča barva ni privat od komunistov.

     • baldeagle

      Če si antikomunist, se ti pa opravičujem!

      P.S.
      Po prebranih več tvojih komentarjev, opravičilo umikam, ker sem ugotovil, da si močno indoktriniran osebek s strani levičarskih skrajnežev.

     • Keč33

      To je že bolše. Moj avatar nima nič skupaj z mojimi komentarji in jaz tudi tebi nisem nič proti avatarju godrnjal, ker me sploh ne zanima, kaj imaš v njem. Šele zdaj sem se zavzel, da je orel na ameriški zastavi.

     • valentin

      Verona red na Ferrari – jih je čudovita barva.

     • Peter

      Tud prot hajnekenovi zvezdi nimam nč proti, no…

     • valentin

      Tudi jaz ne. Lepo steče po grlu.

     • Peter

      Pa Stella Artois tud…

     • valentin

      Pa Laško brez Šrota, ha..

     • karlina

      ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

     • sprehajalec

      Svašta majka rodi….

     • Keč33

      Tudi tebe je rodila.

     • Peter

      Moja stara mama zadnje čase nekam velik pije, k sm jo pa uprašu ud ke ji dnar, je pa rekla, d dela za enga iz štor, štoroša al kva že. Tko k usi, je še rekla, no.

  • karlina

   In tudi bodo, verjemi, niti besede ne bo o tem, saj jim je vendar prepovedano.

   • Primoz Papez

    Ni prepovedano …ni dokazano.
    Fake news
    Tako kot večina od Marjance

 • Diagnostik

  hAHAHA, to se bo stopnjevalo, dokler jih ne bo toiko da se bomo morali mi domačini izseliti iz Ljubljane. Mater smo slovenčki butalci.

  • baldeagle

   Očitno boste morali pravilno ukrepati, da boste domačini ostali, priseljence pa odgnali. V nasprotnem se vam v LJ ne piše nič dobrega.

   • karlina

    TOČNO

 • Caetano

  Poglejmo si spisek jihadističnih napadov v samo zadnjih treh tednih pa bo upam vsakemu jasno v kakšno nevarnost nam filoislamistični politiki spravljajo Evropo in Slovenijo.

  2017.02.21 Pakistan Charsadda 7 21 Fedayeen suicide bombers storm a sessions court, killing at least seven.
  2017.02.19 Somalia Mogadishu 34 50 A Fedayeen suicide bomber detonates himself at a packed market, taking over thirty souls with him.
  2017.02.18 Afghanistan Paktika 12 4 Eight children are blown to bits along with four others when the Taliban detonate a bomb under their vehicle.
  2017.02.16 Egypt al-Arish 1 0 A Coptic teacher is gunned down by Ansar Beit al-Maqdis on his way to school.
  2017.02.16 Pakistan Sehwan 88 250 A massive suicide blast at a Sufi shrine leaves over eighty worshippers in pieces, including thirty children.
  2017.02.16 Iraq Baghdad 59 66 A devastating car bomb attack claims sixty lives near a row of car dealerships.
  2017.02.15 Pakistan Hyatabad 2 18 A suicide bomber targeting judges takes out their driver and a passerby.
  2017.02.14 Iraq Baghdad 3 10 Jihadi car bombers pick off three passersby in an industrial area.
  2017.02.14 India Bandipora 4 8 Lashkar-e-Toiba gunmen open fire on a security patrol, killing four members.
  2017.02.14 Yemen Radaa 3 8 A child is among three killed when a Shahid suicide bomber detonates outside a Shia school.
  2017.02.14 China Pishan 5 5 Muslim separatists stab ten people in a melee attack.
  2017.02.13 Nigeria Mifa 1 1 Boko Haram militants kill a scholar and break a young boy’s hand.
  2017.02.13 Syria Sere Kaniye 1 2 An older man is killed by an ISIS landmine that badly injures his son and grandson.
  2017.02.13 Iraq Mosul 4 24 An ISIS mortar sent into a school claims the live of three students and a teacher.
  2017.02.13 Afghanistan Baba Pul 1 1 Islamic militants fire on two brothers, killing one.
  2017.02.13 Pakistan Orangi Town 2 1 Suspected Lashkar-e-Jhangvi open fire outside a hotel, killing two people.
  2017.02.13 Pakistan Zar Melan 3 3 The Taliban murder three security personnel with a nail-bomb.
  2017.02.13 Pakistan Lahore 16 90 At least sixteen participants are exterminated by a Jamaat-ul-Ahrar suicide bomber at a demonstration.
  2017.02.13 Iraq Mosul 2 0 A young man is thrown from a rooftop for homosexuality hours after his father is executed.
  2017.02.12 Somalia Tihsile 2 0 An al-Shabaab attack claims the lives of two security personnel.
  2017.02.12 India Kashmir 4 3 Islamic extremists open fire on police officers, killing two, along with two bystanders.
  2017.02.12 Afghanistan Wama 2 0 A young couple is beaten and lynched by a mob over an adulterous relationship.
  2017.02.12 Pakistan Karachi 1 0 The Taliban set up an ambush on a news crew, killing an assistant cameraman.
  2017.02.11 Iraq Mosul 8 0 Four women are among eight people murdered by ISIS bombers at two funerals.
  2017.02.11 Iraq Mosul 2 0 Two girls are murdered with silencer-equipped pistols for not wearing the niqab.
  2017.02.11 Afghanistan Lashkar Gah 12 22 A Fedayeen suicide bomber sends a dozen souls to Allah.
  2017.02.11 Iraq Tawakol 1 3 Islamists plant a bomb in a field that kills a farmer.
  2017.02.11 Iraq Shajarah 15 0 Children are among fifteen family members burned alive for attempting to flee the caliphate.
  2017.02.11 Kenya Embu 1 0 A cleric is murdered by followers of a rival cleric.
  2017.02.10 India Pandavapura 1 0 A young man is stabbed by ‘friends’ for not joining a radical Islamic group.
  2017.02.10 Iraq Rutba 25 0 Twenty-five victims of ISIS execution are found in a two mass graves.
  2017.02.10 Nigeria Borno 7 23 Seven Nigerian security personnel are massacred by Boko Haram.
  2017.02.10 Iraq Mosul 4 15 A suicide bomber at a restaurant claims four patrons in mid-bite.
  2017.02.10 Iraq Baghdad 9 32 ISIS car bombs take out nine Iraqis in a commercial district.
  2017.02.10 Iraq Mosul 1 4 A Shahid suicide bomber detonates at a checkpoint, killing a police officer.
  2017.02.10 Pakistan Arang Tehsil 1 4 A child bleeds to death after Jihadis detonate an IED under a family vehicle.
  2017.02.10 Egypt Sinai 5 0 Five Egyptians are forced to lie face down and then shot in the back of the head by hardcore fundamentalists.
  2017.02.10 Iraq Kirkuk 1 2 Three children are caught by a roadside bomb blast – only two survive.
  2017.02.09 Iraq Fallujah 2 2 Two Iraqis are terminated by a Shahid suicide bomber.
  2017.02.09 Iraq Mosul 1 0 An ISIS rocket scatters a child’s body into parts.
  2017.02.09 Israel Petah Tikva 0 4 A terrorist opens fire on a market and stabs a patron with a screwdriver.
  2017.02.09 Syria Homs 3 3 Three civlians are blasted into the hereafter by Jihadi car bombers.
  2017.02.09 Somalia Beledweyne 4 4 Four people are blown to bits by al-Shabaab bombers.
  2017.02.09 Syria Aleppo 3 7 Three die when a Sunni terror group sends a mortar round into a humanitarian relief center.
  2017.02.08 CAR Bangui 3 26 A church burning spree by Muslim milita leaves three dead.
  2017.02.08 Afghanistan Paktia 2 1 Two civilians are exterminated by a Fedayeen suicide bomber.
  2017.02.08 Iraq Wadi Hajar 20 7 ISIS reportedly burns twenty civilians alive and flogs another seven.
  2017.02.08 Iraq Jazair 1 19 Terrorists use a drone to drop a bomb on a neighborhood, killing one resident.
  2017.02.08 Somalia Bosasso 4 0 Four guards lose their lives preventing the massacre of hotel guests by Islamic gunmen.
  2017.02.08 Afghanistan Jowzjan 6 2 At least six Red Cross workers are murdered by suspected Islamic State enthusiasts.
  2017.02.08 Syria Daraa 4 3 Four civilians are crushed by a Sunni rocket shell.
  2017.02.08 Syria Sweida 2 0 Terrorists shoot two passing civilians to death.
  2017.02.07 Syria Aleppo 5 0 Five children die from splinter injuries suffered during the detonation of an explosive device planted by Islamists.
  2017.02.07 Syria Hamdaniyeh 2 14 Terrorists deliberately target a neighborhood with rockets, killing two residents.
  2017.02.07 Iraq Mosul 15 0 Fifteen civilians are summarily executed by the Islamic State.
  2017.02.07 Afghanistan Kabul 21 48 Women and children are among the victims, as a suicide bomber detonates outside a courtroom.
  2017.02.07 Afghanistan Farah 1 0 A government official is assassinated by Taliban bombers.
  2017.02.07 CAR Bangui 2 0 A man and woman are killed by Muslim militia automatic weapons fire.
  2017.02.07 CAR Bangui 1 0 A pastor is stabbed to death in his church by Muslim radicals.
  2017.02.06 Pakistan Sahiwal 1 0 A Shiite doctor is shot to death at his clinic by Ahle Sunnat Wal Jamaat radicals.
  2017.02.06 Afghanistan Maidani 3 4 Two women and a child are torn open by a Taliban rocket fired into their home.
  2017.02.06 Somalia Jamame 4 0 Four men are beheaded by Islamists.
  2017.02.06 Iraq Baghdad 1 4 One person is killed by a Jihadi bomb placed at a popular market.
  2017.02.06 Iraq Tal Afar 1 0 A civilian is shot for refusing to pay the caliphate tax.
  2017.02.05 Iraq Mosul 2 0 Two men are crucified for smoking in the Islamic State.
  2017.02.05 Iraq Rashidiya 4 5 Four civilians are killed by an ISIS drone attack on a humanitarian food line.
  2017.02.05 Iraq Majisa 3 10 Three Iraqis are blown to bits by two Shahid car bombers.
  2017.02.05 Nigeria Sasawa 2 0 At least two people are killed during a Boko Haram attack.
  2017.02.05 Iraq Sumer 12 12 Five women and three children are among a dozen people aerated by ISIS shrapnel.
  2017.02.04 Mali Ménaka 4 8 Four security personnel are murdered by Ansar Dine.
  2017.02.04 Somalia Kismayo 3 3 An al-Shabaab ambush leaves three dead.
  2017.02.04 Iraq Nergal 13 0 Children are among thirteen bodies found in a mass grave near an ISIS prison.
  2017.02.04 Iraq Mosul 5 0 Five civilians are executed for trying to flee the Islamic State.
  2017.02.03 Kenya Mandera 1 0 A 15-year-old boy succumbs to al-Shabaab gunshot wounds.
  2017.02.03 France Paris 0 0 A man wielding a machete charges guests at the Louvre while shouting ‘Allah Akbar!’
  2017.02.03 Iraq Madean 1 5 Jihadis set of a bomb at a fish market, killing a bystander.
  2017.02.03 Syria Aleppo 3 4 Three children are disassembled by a Sunni bomb blast.
  2017.02.03 Iraq Mosul 7 24 The Islamic State sends rockets into a residential neighborhood, killing seven civilians.
  2017.02.03 Pakistan Astarzai 1 0 A woman is gunned down by a conservative relative for working outside the home.
  2017.02.02 Iraq Qa’emshahr 1 0 A girl is stabbed to death by her conservative father for sneaking out to a party.
  2017.02.02 Pakistan Lower Mall 1 2 A mother of three is gunned down by her conservative brother for having an affair.
  2017.02.02 Afghanistan Almar 8 0 Eight police officers from one family are drugged and shot to death in their sleep by a terrorist in uniform.
  2017.02.02 Aghanistan Yusof Khail 2 0 A cleric and his wife are gunned down in their own home by Religion of Peace rivals.
  2017.02.02 Somalia Mogadishu 1 0 al-Shabaab is suspected of a car bomb blast that leaves one dead.
  2017.02.02 Yemen Amsurrah 6 0 Six people are laid out by al-Qaeda shrapnel.
  2017.02.01 Somalia Bosaso 2 6 An al-Shabaab attack on a remote checkpoint leaves two dead.
  2017.02.01 Afghanistan Lashkar Gah 1 2 A child is disintegrated by a Taliban rocket.
  2017.02.01 Iraq Hawija 5 0 Five Iraqis are forced to their knees and shot as an ISIS video camera rolls.
  2017.02.01 Iraq Baghdad 2 11 A pair of Mujahideen bomb blasts claim two lives.

 • Primoz Papez

  O tem pa nič ne pišete..
  Med kaznivimi dejanji je bilo 52 tatvin, 31 vlomov, 16 poškodovanj tuje stvari, 10 ponarejanj denarja, 4 nasilja v družini, 3 grožnje, 2 povzročitvi telesnih poškodb in 1 kaznivo dejanje v zvezi s prepovedanimi drogami. Zaradi zaščite žrtev nasilja v družini smo 3 osebam na območju policijskih uprav Ljubljana, Novo mesto in Nova Gorica izrekli ukrep prepovedi približevanja.
  To se je zgodilo v zadnjih 24h urah.
  Predvsem me skrbi nasilje v družinah.to verjetno niso bili migranti…mogoče iz oštarije…

  • sprehajalec

   Moraš vzeti statistično povprečje in lokalne razmere. Nasilja v družini migranti ne poznajo in zatorej ne obstaja, tako kot groženj ne. Pri nas ga statistika vodi in pravosodje obravnava.

   Če od reciva 1000 migrantov 2 naredita kaznivo dejanje (2 promila), je to tako, kot da bi včeraj 4000 Slovencev zagrešilo kaznivo dejanje. Pa si zgoraj prešetj, koliko jih je bilo.

   • Peter

    S trolom se ne moreš pogovarjat z argumenti, jih ne štekajo, no…

  • stajerc5

   Ce odstranis vse zlovence z icicic, ti bo ostal prazen list za Slovence!

   • karlina

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • rubec

   Ni rečeno da je nasilje zaradi oštarije slaba stvar. Od takrat mene na mizi vedno čaka poln kozarec.

 • ostrovrhar

  V Sloveniji imamo že tako dovolj domačih in še več ”domaćih” kriminalcev. Zagotovo ne rabimo še arabskih in zamorskih. Bando ”prefukat” in izgnat!

 • joze.sukiv

  MORAMO ISKAT NOVO ,,GLAVNO MESTO SLOVENCEV SLOVENIJE,,LJUBLJANA TO NI.

  • karlina

   TOČNOOOOO !!!!!!!

  • RATATA

   Ajdušna menda ne?

 • von Rhein

  Švedska policija je v predelu Stockholma Rinkeby morala sprožiti opozorilne strele, potem ko so v nemirih izgredniki zažigali avtomobile in ropali trgovine.
  …………………………………………..
  Povzeto iz MMC.
  In kakšen cirkus so nekateri počeli,ko je Trump nekaj izjavil o dogodkih na Švedskem.

  • stajerc5

   Bodi tiho…, sedaj Bodo rekli, da jih je Trump placal, hehehee!!!

   • von Rhein

    Skoraj bi rekel,da so tega zmožni.

 • baldeagle

  Laž! Poznam kar nekaj policistov in vsi od njih so vredni spoštovanja. Za ta poklic so se odločili iz razloga, ker čutijo potrebo, da sami nekaj pripomorejo k uvajanju javnega reda in discipline. Za to so pripravljeni tvegati lastna življenja.
  Zato ne nakladaj o policistih, kot frustrirancih. Gotovo obstajajo tudi taki, kot v vseh porah naše družbe.

  • Ana Job

   Prav imaš, oprosti. Se pa najde povsod kak gnoj, tudi med policaji. Se pa strinjam da imajo zanič plačo.

   • baldeagle

    Tukaj se pa strinjava. Policisti imajo res veliko premajhno plačo glede na tveganost njihovega poklica. To je velika sramota državnih oblastnikov, da ne zagotovijo policistom dostojnih plač, glede na to, da je tudi njihova varnost odvisna ravno od policistov.
    Zagovedanost pa je prisotna v vseh porah naše družbe, žal.

 • Nada

  Režiserji muslimanske invazije na Evropo ves čas načrtno pošiljajo k nam same delinkventne mladce in druge storilce kriminalnih dejanj, da se jih sami znebijo in jim hkrati služijo za destabilizacijo Evrope. V SA, Katarju in drugih muslimanskih državah niti približno ne spustijo preko svoje meje nikogar brez dokumentov, Evropski politiki, ob pomoči nevladnikov in z vključitvijo vseh mainstrem medijev, pa to namerno počno, kar ne more biti drugo, kot da so Evropo prodali Arabcem, ker si je na kakršenkoli drug način težko razložiti njihovo pogubno in z vso pametjo skregano ravnanje.

  Me je pa danes presenetilo, da je Nova24TV spet uvedla prejšnjo možnost komentiranja, zelo prijazno do uporabnikov (način nekaj dni nazaj to ni bil) in da danes komentarji pod vsemi temami kar rastejo kot gobe po dežju, kar je vzpodbudno, čeprav so se aktivno spet vključili tudi provokatorji, kot na vrtu poleg vrtnin, vedno poganja tudi plevel.

  • karlina

   Me je pa danes presenetilo, da je Nova24TV spet uvedla prejšnjo možnost komentiranja, zelo prijazno do uporabnikov (način nekaj dni nazaj to ni bil) in da danes komentarji pod vsemi temami kar rastejo kot gobe po dežju, kar je vzpodbudno, čeprav so se aktivno spet vključili tudi provokatorji, kot na vrtu poleg vrtnin, vedno poganja tudi plevel.++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • samsara

   Creme de la creme, tile invazivci.

 • valentin

  Ena sama žalost, zaskrbljenost, srd me prebada, ko prebiram medije….
  razmišljam in razmišljam, ocenjujem in prihajam do zaključka, da prišel sem daleč.

  • Peter

   Beri osrednje medije, tam se take stvari ne dogajajo, no…

   • baldeagle

    Tudi tale kaliber dvomim, da je dojel sporočilo

    • valentin

     Ciljaš name ?

   • valentin

    Pod medije mislim širokopasovno, no…

   • stajerc5

    Pa kje je to, osrednje? Mene takoj v levi graben zazene, ko zavijem proti sredini…

    • Peter

     Moraš dat koloteke pregledat pa gume scentrerat, pol bo pa bolš, no…

     • stajerc5

      Se volan mi gre na zivce, ker je na levi strani, samo JG, tako so nas naucili…

     • Peter

      Angleži že vedo, katera stran je prava, no…

     • stajerc5

      Yes, thats true!

 • Artur

  Politična vodstva EU izdala lastne državljane
  https://www.youtube.com/watch?v=5_b8Ltpn3Xc

  Takojšni izstop iz zločinskih organizacij – EU in NATO
  https://www.youtube.com/watch?v=3jTVp5c9VY4

  Fašistični komplot Cerarjeve SMC in režimskih trobil
  https://www.youtube.com/watch?v=P5HQv5e5eTo

  • Keč33

   Nas so v Nato spravili z prevaro. Bila sta dva referenduma naenkrat.

   • Peter

    Ponavadi tisti, ki imajo 18 let in so pripuščeni k referendumom znajo prebrati, kaj piše na listku, kaj praviš, dasa, no?

   • baldeagle

    Si nasprotnik NATO?
    Imel si dva lista na voljo in možnost odločitve, kaj boš obkrožil. Povsem demokratično izpeljan referendum, ki ima vso legitimiteto.
    Tisti, ki pa so proti NATO, so v večini indoktrinirani s komunistično ideologijo.

    • Keč33

     Sem pacifist in proti nasilju. Nato je nasilje.

     • baldeagle

      NATO je obrambna zveza zoper tiste, ki nas hočejo nasilno pokončati.

     • Keč33

      Ne bom te prepričeva, da je to pač dimna zavesa. Jaz mislim drugače kakor ti.

     • baldeagle

      Torej si le nekdo, ki je indoktriniran s komunistično ideologijo, le da tega še sam ne ve. NATO je bil ustanovljen kot obrambna zveza, ki je zavarovala svobodo Evrope proti komunističnemu nasilju in okupaciji, ki so ga izvajali ruski komunistični banditi.

     • Keč33

      Arabci niso komunisti in Nato jim kupuje orožje, da se pobijajo med sabo.

     • baldeagle

      Zdaj je pa dovolj. Z duševnimi maloposestniki se ne mislim več ubadati.
      Če si padel na levičarske manipulacije, ti ne more nihče več pomagati.
      Uživaj še naprej v svojem utopičnem svetu, ki nima nič skupnega z realnostjo.
      Verjetno si res simpatizer ali celo član ZL, kajti samo taki trosijo take zablode okoli sebe.

     • Keč33

      Moja duša je velika in sem z njo zelo zadovoljen. ZL imajo veliko srečo, da je ljudi strah desnih nasilnikov. Če ne bi bilo tako, bi ZL imela samo nekaj malega podpore, ker so danes njihove ideje utopija.

     • baldeagle

      Po tvojih komentarjih sodeč, je tvoja duša izgubljena in se še išče. Epilog tega tvojega iskanja, pa se bojim, ne bo rezultat, ki bi doprinesel nekaj dobrega.
      Bojim se, da boš ostal izgubljen v večnosti, če boš nadaljeval na način, kakršnega sedaj prakticiraš.

     • Keč33

      Kakšnega pa prakticiram? Povem, kaj mislim in to je to.

     • sodnikisozločinci

      Ne samo danes, na splošno, tako kot je socializem utopija. Pametna politika izhaja iz človekove narave, socializem pa človeka idealizira, zato pa je propadel.

     • stajerc5

      Mislim, da si prvic zadel… Na zalost jim se vedno premalo prodajo…

     • valentin

      Komunistični banditi kot jih imenuješ so že zdavnaj premagani, Varšavska zveza v pokoju, zveza NATO pa vztrajno išče sovražnike jih ustvarja in potem ponosno uničuje z vso vojno
      industrijo na čelu. Straši in novači nove in nove članice. Business
      bajnih razsežnosti, morje gorja, solz, žalosti ! Never Ending Story.

     • baldeagle

      Napaka! Komunistična ideologija je še kako globoko zasidrana v ogromnem številu ljudi v naši deželi in deželah, ki so izšle iz komunističnih režimov.
      To, kar ti pripoveduješ, so pravljice za naivne in nima nič skupnega z realnim stanjem današnjega časa.

     • valentin

      Drži, da ima vsak svoj spomin, a svetovni ideologiji sta dandanes tako prepleteni, da ju je težko povsem ločiti. Hočem povedati, da se bivši komunisti gredo kapitaliste in tudi obratno, vse več oseb je brez morale, prežetih s sovraštvom, zamegljenim umom, nenasitnim pohlepom, cinizmom itd. Jaz praktično ne vidim več
      pristne polarizacije v levo ali desno. Tako sedaj ločim le dobro od zlega, iskrenost od hinavščine, dobrohotnost od hudobije ali, če
      hočeš oseba vrednot ali izrodek, pa naj zavije v levo ali desno. Se opravičujem, meni se zdi delitev na leve in desne že primitivna, dopuščam pa, da že zapusčam ta sončni sistem.

     • sodnikisozločinci

      Komunistična ideologija je trenutno najbolj nevarna ravno v članicah NATO, preoblečena v ideologijo kulturnega marksizma, v imenu zaščite “človekovih pravic” forsira kolonizacijo Evrope s prebivalci držav tretjega sveta, kar se bo neizogibno končalo s krvavo državljansko vojno. Če je USA resničen prijatelj Evrope, bi morala zahtevati takojšen izgon muslimanov, prepoved islama in rušenje mošej.

     • sodnikisozločinci

      Pacifizem je bedarije, ki človeka hitro stane glave. Življenje je stalna borba za obstanek, med posamezniki, lokalnimi skupnostmi, narodi, tako na ekonomskem kot nacionalnem področju. Vsakdo se bori za to, da bi dobil čim boljšo žensko, imetje in ozemlje. Ne živi v utvarah. Zato se ljudje združujemo v rodove, plemena, narode in tudi vojaške zveze.

    • Peter

     Smo že spet dobil enga idealistka, ki bo rešu svet pr svojih 18tih, no.

     • stajerc5

      Po moje je se cisto frisn pri Zvezi lenih, ZL!

    • valentin

     NATO je vojaška organizacija s krvjo prepojena, njen glavni cilj ni varovanje državljanov ampak produciranje vojnih območij omogočanje bajnih zasluškov vojni industriji, osvajanje ozemelj bogatih z nafto, rudami, vodo, stratežkimi pozicijami za prevlado svetu imperija mogočnežev, ki obvladujejo svet po svoji volji in načelu, če nisi z nami bomo poskrbeli zate z mogočno silo, ki razbije vse kar se ji zoperstavi. Takšna vojaška zveza bi zlahka
     razbila islamske skrajneže, njihovo državo, preprečila nasilje, migracije v EU, ampak kako, ko je producent, avtor, kreator teh težav. Tudi RF še zdaleč ni nedolžna, vemo pa, da si segata v “roke” drugič v “lase”. Tvoj zadnji stavek ne drži povsem. Na moj zapis komentar ni potreben ! Hvala.

 • joze.sukiv

  FILM ,,PRINC IZ PODZEMLJA,,,LEPO PRIKAZUJE, KAKO REGRUTIRAJO in pošiljajo mlade,nedolžne v kriminal, ISIS.

 • Oregon

  počas se je začelo…

  • Keč33

   Začelo se je zares šele z arabsko pomladji. Prej je bilo še znosno. Napako so naredili republikanci, ki so napadli Irak. To je potem bil za levičarje alibi.

   • baldeagle

    Laž! Napako so naredili Iračani, ko so okupirali Kuwait.

    • Keč33

     Mene ne zanima, če Butan okupira Mongolijo.

     • baldeagle

      Potem ne piši neumnosti, če pojma nimaš, zakaj je takrat šlo in zakaj gre še danes.

     • Keč33

      Kje je moja neumnost? Neumnost je bilo umoriti Sadama in Tudi Gadafija.

     • baldeagle

      Kaj sta se pa spuščala v avanture, katerim nista bila dorasla!?

     • Keč33

      Bila sta suverena v svojih državah. Tudi Indijance so beli prišleki iztrebili in aboridžine v Avstraliji, ker niso bili dorasli.

     • baldeagle

      Nič se ni zgodilo s Sadamom, dokler njegova vojska ni prestopila iraških meja in okupirala samostojno in suvereno državo Kuwait. Takrat in zaradi tega se je začelo.

     • Keč33

      Bral sem izjave novega ameriškega predsednika Trumpa in on je napad na Irak ocenil kot napako. Trump je predstavnik opcije, ki je Irak napadla.

     • stajerc5

      Joooj, ti nisi diht! Daj prenehaj, ker ti ze res vsi smejijo, da o kravah ne govorim!

     • karlina

      +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

     • baldeagle

      Trump bo svoje izjave glede Iraka radikalno spremenil, ko bo bolj podrobno preučil dokumentacijo iz takratnega časa. Marsikatera izjava, ki jo je dajal Trump v predvolilnem času, je bolj površne narave. Zadeve je potrebno preučiti bolj podrobno in na tak način sestaviti delčke mozaika, da je celotna slika bolj jasna.

     • Keč33

      Pogovarjali se bomo šele čez čas. Sploh ni važno, kdo od nas bo imel prav. Nič ni odvisno od nas.

     • baldeagle

      Dobro pa je, da človek vidi stvari na način, na kakršen so se dejansko zgodile. Beg od resnice lahko vodi v hudo katastrofo.

     • Keč33

      Kdo pa si ti, da veš, kaj se je dejansko zgodilo? Še tisti ki so bili zraven, povedo samo tisto, kar jim je dovoljeno.

     • baldeagle

      Nekdo, ki ve veliko več, kot tebi dopuščajo sanje.

     • Keč33

      Lastna hvala se pod mizo vala. To je povedal nekoč en slovenski vrač.

     • Peter

      Boldi, pametnejši odneha…tale kećup ne bo, hihihi, no.

 • Peter

  Zadevo je treba gledat v širšem konsektu. Kot vidimo, je zadeva potekala pred Parlamentom. Dva člana maroškega parlamenta sta hotela malo parlamentirati, kot sta to navajena doma, v domačem parlamentu, vi nehvaležni gostitelji pa s polcijo nad njih.
  Ja ne gre to tko, ldje, no…

  • Daw Alquamar

   a ne pise da sta alzirca???

   • Peter

    Ja, sori…Ampak se mi ne ljubi popravljat. Velike razlike ni, no.

 • Fogglof Tunnek

  A poznate zadruga Breja preja? Ne združuje zgolj rokodelske skupnosti, temveč ustvarjanje povezuje z družbenim aktivizmom. S Štrikeraji, pletilskimi srečanji in dogodki, fspostavlja prostore dialoga med različnimi kulturami in generacijami… v zadnjem času predfsem s prosilkami za azil iz Azilnega doma na Viču… Nismo fsi več samo “Mojce” in “Janezi”… Kmalu bojo Azizi, Mohamedi, Aamirji, Abduli, Rahmani, Ahmedi… Navadite se desnosučni…in ob pozdravu “Hvaljen Jezus” se navadite na “Alahu Akbar” !!!

  • Fogglof Tunnek

   Nina Arnuš iz pletilske zadruge pravi, da se medkulturno sodelovanje nič ne razlikuje od siceršnjega:

   “Vseeno je, ali na drugi strani sedi kdo, ki je iz Slovenije, Nemčije, Sirije ali Afganistana. Morda se sliši patetično, ampak vsi smo samo ljudje in pri sobivanju zadaj ni velikih filozofij, knjig ali navodil, ki bi nam povedala, kako naj ravnamo, če pridemo v stik s katoličanom, Pakistancem, muslimanom ali Mariborčanom.”

   • Keč33

    Kaj si pa ti nek patron? Lekarna je preko ceste.

    • Fogglof Tunnek

     Peace brother !!!…Are you a muslim? I’m catholic!… Peace brother !!!

     • traktor

      Ni šans, da si ti katolik. Brezbožnik z dvema levima rokama, že mogoče. Tudi levičar nisi. Daleč od tega.

     • Keč33

      Saj ti nič nočem. Samo čude stvari pišeš.

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, mora biti le iskrena želja po sobivanju, sodelovanju, osvobojena strahof, ki jih trosijo nekateri mediji (Nova24TV) in politiki (člani SDS-a)… Bobu bob !!!

 • Peter

  Tumpek spet prevzema portal.
  Pol ga pa spet ne bo noben brau, hihihi, no.

  • baldeagle

   To levičarsko spako je res najbolje ignorirat.

   • stajerc5

    Decko je tuzan i sam…heheeehe…

    • Peter

     Kićo Slabinac, hihihi, no.

     • komar marko

      sedi 5. A so spomini ali želje?

     • Peter

      Dober glasbeni spomin, no.

     • komar marko

      jaz sem pa mislil da OBOJE. Čudno! Privoščil bi ti, pa še poletje ob obali, ples na terasi, potem pa sprehod ob morju, potem pa …..Ja, tak je blo!

    • komar marko

     ja ta je tudi meni všeč. ja še pomnite!

   • Peter

    Je blokiran, vendar vidim komu kećup32 odgovarja, torej je tisto kar se širi okoli njegov vonj, ki je še kako prisoten, no.

   • tomo

    A veš, kakšna je razlika med foglom in kupom gnoja?

    • baldeagle

     Je ni.

     • tomo

      Sedi 5 !!! ha,ha,ha

    • Al Bundy

     Od gnoja imaš vsaj neko korist…od zapitega Fogla pa samo škodo..pravi rdeči voluhar!

     • karlina

      moj podpis

     • tomo

      Imaš prav, ampak smrdita pa oba.

   • karlina

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, tak mimogrede…a ste gledali Melanijevo molitef Oče naš v angleščini???

  … ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ….

  • Keč33

   Ti si isti kot en Pjoter. Moral sem ga blokirati, ker me je nadlegoval. Podobno se brez veze smejiš in pišeš stvari ki niso v članku.

   • Fogglof Tunnek

    Ti me kar blokiraj… Jebbe se meni…Kapish???

    • Keč33

     Dobro. Itak si prismojen.

 • Fogglof Tunnek

  POZOR POZOR… Jas…Foglof Tunek..sn se spreobrno…postal sn pravi katolik ki spoštuje tudi muslimane… Fsi smo enaki…fsi smo ljudje… Hvaljen Jezus in Allahu Akbar… Pozivam fse člane SDS, naj nehajo snifat kokain in naj začnejo spoštovati drugačne !!!

 • komar marko

  kaj se je pa naredilo, da se spet komentira in NORČEK je spet pri belih miškah?

 • komar marko

  spodaj je norček zapisal da se mu hebla. A ni bilo zadnjič iskanje neke koze?

 • južnificirana_si

  takšnih dogodkov, kjer ni nihče nič videl, bo vedno več

 • Fogglof Tunnek

  Čujte desnosučni… nemški tednik Der Spiegel je na naslovnici objavil podobo ameriškega predsednika Donalda Trumpa, ki ima v eni roki krvav nož, v drugi pa glavo Kipa svobode… Naj vam to bo v poduk in svarilo… Tako hoče naša klero-desnica in klero-fašisti obglavit Slovenijo !!!

  • baldeagle

   In prav to je v današnjih turbolentnih časih ključ do uspeha, da se stvari zopet postavijo na svoje mesto.
   Kasneje se bomo zopet lahko šli v polni meri demokracijo. Najprej pa je potrebno premagati sovražnike demokracije in to na njihov način.

   • Prle

    Ha, ha , sanja svinja o koruzi, a koruze……….

    • baldeagle

     Ti in tvoje sorte zblojenci boste frčali, kot leteče svinje, ko se zares začne. To se bo pa zgodilo veliko prej, kot si mislite.

     • Prle

      Ščinkavec, pa ja nisi pri Udbi, da veš že vnaprej, kaj se ima za pripetiti? Leteče svinje, ha,ha,ha.

     • baldeagle

      Udbovci so navadni amaterčki za tiste od katerih jaz dobivam informacije in jim posredujem svoje.

     • Prle

      Lej ščinkovec, nazadnje si trdil, da so cigoti fentali onega fanta v Krškem, nazadnje se pa ugotovi, da sta bila domačina. Kako naj se še zanesem na tvoje informacije, si pač samo še en nakladač.

     • komar marko

      a si ti PRLE iz nanizanke VRNITEV ODPISANIH! Puf je vedno večji in večji! Slučaj?

     • Prle

      Točno tako, tvoj junak se je vrnil.

     • komar marko

      ja sem te kuj spoznal po dolgih ušesih za katere sem te ves čas vlekel, pa tovarišica mi tui potrjuje dejstva. A zaradi tega nosiš ves ćas kapo?

     • Prle

      Vesel sem, da si me vlekel samo za ušesa, nisem pa ti dovolil, da bi me vlekel za mojega korenjaka, kar je bila tvoja želja.

     • komar marko

      ni čudno da so se punce hihitale in ti vedno kazale pikavce.Mi se pa za pikavce ne zanimamo!

     • Prle

      Aha, zato si osemletko delal devet let.

     • komar marko

      le kako si vedel, da sem moral zaradi matematike TRIKRAT v prvi razred!

     • Prle

      Lažeš, kajti slovenščina ti še danes dela preglavice.

     • komar marko

      se ne sekiram, ker živim od procentov. Kupim za 10, prodam za 20, z 10% pa živim!

     • Prle

      Bravo komarček, ti boš naslednji finančni minister v Janševi vladi. Ampak, takrat se bodo procenti drugače delili.

     • komar marko

      Obljubim, da vam bom vzel 100%, vam kupil lopate in krampe in vsem zagotovil delo v peskokopih. Namreč delo naredi človeka! A vidiš kaj je iz tebe naredilo nedelo in gobcanje!

     • Prle

      Čakaj, čakaj, od obljub ni nič, saj veš, kako je s tem, ko prideš do položaja. Dragi moj, boš moral kar dat svečano zaprisego, da boš obljubo tudi izpolnil. Ne ti meni, obljubim. Bo šlo?

     • komar marko

      Ne da se mi več s tabo. Na vsakem koraku ti dokažem, da mi nisi do gležnjev. Preveč puheca še imaš- Mamico zaprosi za žgance. Dokazano pomagajo. Prav.

     • Prle

      Žganci, nisi predpisal kakšne,če si jih ti jedel veliko, da si postal tako pameten jaz nočem po tvoji poti. Zato še napiši,kakšne si jedel, da ne bova oba enako pametna. Po možnosti napiši še recept, da bom vedel ali jih je treba pojest eno ali dve porciji. Hvala ti že vnaprej.

     • baldeagle

      Tisto v Krškem je zame postranska stvar in sem tudi jasno povedal, da samo predvidevam, kdo naj bi to storil. Že takoj me je nekdo popravil, ki je bil o zadevi bolje obveščen.
      Saj moj komentar ni zbrisan in si ga lahko kadarkoli podrobneje prebereš. Ni pa potrebno lagati in pisati, da sem jaz nekaj trdil, kar je čista laž. Seveda vam levičarskim zblojencem laži niso tuje. To je celo domena vaše komunikacije in sredstvo, ki vam zagotavlja obstoj, ker vam naivno ljudstvo zaenkrat še verjame, vendar ne več dolgo.

     • Prle

      Ja, ampak kredibilnost ti je pa padla. A si danes že kaj posnifal, le daj, da ne boš slabe volje in tako negativno gledal na svet.

     • baldeagle

      Jaz za razliko od vaših metelkovskih zadetkov, ki jim taki kot si ti, pojete prave slavospeve, ne konzumiram nobenih opojnih substanc. Le kakšno kavico zaužijem čez dan.

     • Prle

      Nekje sem prebral, da je tudi kava droga. Ampak, nič ne de, ker jo piješ brez sladkorja naj ti bo.

     • baldeagle

      Si mogoče ti udbovc, da si ugotovil, da jaz pijem kavo brez sladkorja, pa čeprav ne boleham za diabetesom?

     • Prle

      Pač znam uporabljati daljnogled.

     • baldeagle

      Dvomim, da veš kaj to sploh je in zakaj se uporablja.

     • Prle

      Že samo ime ti pove, da pač vidiš v daljavo, kaj neki zagnani desničar dela.

     • karlina

      Hvala Bogu za takšne, kot si ti, dragi domoljubni SLOVENEC !!!!!

     • karlina

      ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • karlina

   Ampak tebi se je pa res totalno odpeljalo, si zmešal vse.

 • komar marko

  No norček noče dojeti, da so rdeči bratje zahebali SLO in jo spravili v stanje, kjer ni morale in je dovoljeno vse. Nujno rabijo glasove, zato so pa začeli uvažati sebi enake, po dejanjih in še čemu. Čudi me, da ljudi, ki so bežali 45 pljubvajo, te iste iz tujih dežel pa SLAVIJO!

  • karlina

   TOČNO

 • Prle

  Jaz iz tega dogodka nebi delal neke panike. migranta sta si pač zaželela malo komunikacije z lokalci. So what,

  • Fogglof Tunnek

   Vem, mladi dečki…pa piceki jim stojijo…pa adrenalin… a Nova24TV pa širi paniko v stilu

   “Migranta okradla dijakinji in grozila, da ju bosta posilila in ubila.”… Samo sajenje sovraštva.

  • tomo

   Komentar, kot da bereš zapis vinjenega klemenkota.

   • Prle

    Tvoj pa, kot bi bral zapis snifajočega grimseka,hi,hi.

  • komar marko

   in zakaj se jim ti ne ponudiš za komunikacijo. Očitno si zelo komunikativna in imaš VELIKO časa! Se motim?

   • Prle

    Hodim gor in dol po mestu, pa nisem srečal še nobenega migranta, kaj šele, da bi me oropal. Nasvet; boj se svojega bližnjega. Bo šlo?

    • komar marko

     enkrat si punčka enkrat si dec. A si ti tud Conchita Wurst

     • Peter

      Konćita Klobasa, hihihi, no.

     • Prle

      Opa, vidim, da te transeksualci rajcajo, ti si pravi predstavnik ultra desničarjev. Rad nosiš ženska oblačila?

     • komar marko

      čaki čaki. Da se zmeniva. če imaš kaka nagnjenja od KONČITE, prosim rajdni krog 1 km okoli mene, zaradi varnosti! Veš kamenje pada okoli in okoli!

     • Prle

      Zakaj 1 km, že na 500m se ne bova srečala. Če se pa že srečava, a te prepoznam po ženskih oblačilih?

     • komar marko

      ni si dojel bistva. Rad ponudim gorenjski šnopc.

     • stajerc5

      …ampak sosedova voda je bolj hladna…?

     • komar marko

      moj ŠNOPC pa zaleže. ha, ha, ha

     • stajerc5

      …hahahahaa…

     • Prle

      Ha, ha, ha, pol sva pa blizu, mogoče je pa zračna oddaljenost manj kot 1 km.

     • komar marko

      ne, ker take pravočasno pospremim. Ne gre. Prav!

     • Prle

      Jokam, kot mali otrok.

  • karlina

   A bejz no, a res, ti si to tako razlagaš, bedno do konca

   • Prle

    Dejsvto je, da pač nihče noče komunicirati s starimi babami, kaj češ.

 • Primoz Papez

  Po do sedaj zbranih obvestilih je ugotovljeno, da je(so) 18-letni oškodovanki za zdaj še neznani storilec(-ci) v Plečnikovem podhodu, kjer je bila v družbi več oseb, izvršil(i) tatvino denarnice. Omenjena denarnica je bila oškodovanki vrnjena, saj jo je najditelj našel v grmovju ob že omenjenem gostinskem lokalu, iz nje pa je bilo odtujeno 20 evrov gotovine. Policisti so na kraju zbrali obvestila tako od oškodovanke kot tudi morebitnih prič, vendar samega dogodka ni videl nihče. Opravljeni so bili identifikacijski postopki, in sicer tudi z dvema na kraju osumljenima osebama (državljana Alžirije, sicer prosilca za azil). Pridržan ni bil nihče.
  Ne razumem.
  Dogodka ni videl nihče????
  Zdej se vidi koliko je nova verodostojna…
  Opravili so samo razgovor z osumljenimi..
  Že včeraj se je videlo koliko ste verodostojni ko ste Krkoviča imenovali brigadni general ta čin v SLOVENSKI vojski ne obstaja…

  • Fogglof Tunnek

   Pa fseskozi že govorim, da NovaTV laže kot pes teče… Pa njeni smrdljivi desnosučni komentatorji tudi !!!

   • baldeagle

    Kaj pa potem počneš na tem portalu, kreatura zabita?

    • karlina

     +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

     • Prle

      ————————————————————————————————————-

  • Keč33

   Ta članek je samo propaganda levičarjev, da bi se naredila panika in bi se z ljudmi na lažji način lahko manipuliralo. Ko je ljudi strah, so mehki kot plastelin.

   • valentin

    Ni mi jasno zakaj je ta članek propaganda levičarjev, če nova24 to resno objavlja, levi mediji kot jih imenujemo pa o tem molčijo. Ni variante…..

 • Taki so ti ljudje iz druge strani Sredozemskega morja. V povrečju veliko bolj hudobni in pokvarjeni kot mi. Navidez se sicer znajo delati prijazne, ampak…

  • Keč33

   Ni logično, če se nekdo predstavlja kot prijazen, da potem krade in si z tem prijazni vtis pokvari.

   • Temu obnašanju se reče hinavščina. Kaj vse še ni logično za neizkušene, pa se stvari vseeno dogajajo. Poznal sem Alžirca, ki je že dolgo nazaj prišel štidirat, tako da je bil še izobraženec, samo po dejanjih pa žalost…

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, jas želim le pokazati, da gre za demokracijo, svobodo, svobodo govora, svobodo medijef, pravico, saj je fse našteto resno ogroženo. Jas branim demokracijo. So časi resni? Seveda so! Samo poglejte ka dela naša klero-desnica !!!

 • Peter

  Pa dobr no, spet sami blokirani luzerji, jest bi tud kej brau, no.

  • komar marko

   a si mene tudi skenslal?

   • Peter

    Zakaj bi pa tebe, no?

    • komar marko

     a si ti Peter? pa so ti BABUŠKE všeč?

     • Peter

      Ja, peter, ja…babuške…hm.povej mere pol ti pa odgovorim, no.

     • komar marko

      ja take bolj hruškaste izvedbe. saj veš kaj je SERPENTINŠEK reku. Baba mora biti mejhna pa nabita, da je za k šporhetu pa da skozi okno ne pade.

 • tomo

  Komunistična levaška drhal pa na vsak način skuša takšne dogodke prikriti javnosti, oz. jih vsaj omiliti. vse nezakonite MIGRANTE nagnat nazaj v tri pi..ke materine z svincem v riti, pa vso levaško gamad naj si vzamejo zraven.

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, a poznate izraz neorasizem? To je nova, milejša, bolj prefinjena, na prvi pogled manj prepoznavna oblika rasizma ki ga izvaja desnica. Ne gre za odkrito in neposredno nasprotovanje drugim rasam, pač pa za opozarjanje na nepremostljive kulturne razlike med njimi. Ali pa za sprejemanje prosilcev za azil oziroma beguncev, a pod pogojem, da niso deležni več pravic in sredstef kot slovenski državljani. Žalostno, haa?

  • Fogglof Tunnek

   Ne dolgo tega je poslanec in miličnik SDS-a Vinko Gorenak v oddaji Odkrito lapal, da je treba poskrbeti za ljudi, ki smo jim priznali mednarodno zaščito, vendar na najnižji možni stopnji, zato da bo fsak slovenski državljan, ki je 40 let hodil v službo, mel več od njih… In pri tem Gorenak med politiki še zdaleč ni osamljen, manipulacija pa se prijemlje tudi med volifci, med ljudmi.

 • stajerc5

  Prava skoda, da ni slike teh dveh pomoci potrebnih osebkov. Ne vem ali sta enkrat ali dvakrat zgana. Obstaja namrec moznost, da sta (glede na znanje hrvascine) doma iz okolice Novega mesta in sta se preprosto navelicala demontaze zlebov in nosenja raznih tezkih kipcev iz pokopalisc.
  Za delux opremljeno stanovanje in se dnevni baksis, sta potencialna kandidata za lezanje na kavcu, pa se cas jima ostane za staro obrt…

 • Peter

  OK, bom pa spet Peter, no…

  • baldeagle

   Saj tudi Pjoter je bilo zabavno.

   • Peter

    Ah, sploh nisem pomislil, da se sliši zelo rusko…

    • baldeagle

     Za tiste, ki te malo bolje “poznamo”, to ni moteče.

    • RATATA

     Sploh nis opazu, da sem ti video Poljaka Pjotra Fijasa nalimu na novi Novi…PII PlI

     • Peter

      Nisem, priznam…

     • RATATA

      RATATA

      Peter

      2 days ago

      https://www.google.si/search?q
      Sem gledal v živo ob doskočišču.
      Poljakov bi blo verjetno največ, če jih nebi Rusi in Švaboti tisočletja tolkl.

  • stajerc5

   Putin bo jezen, ahti se!

 • Fogglof Tunnek

  Pri desnici gre za prikrito nasprotovanje drugačnosti, ki temelji na predpostavki, da majo begunci ali celo prosilci za azil več pravic kot slovenski državljani oziroma da država zanje namenja več sredstef kot za državljane. To pa seveda ne drži.

 • Fogglof Tunnek

  POZOR POZOR… Jas…Foglof Tunek..sn se spreobrno…postal sn pravi katolik ki spoštuje tudi muslimane… Fsi smo enaki…fsi smo ljudje… Hvaljen Jezus in Allahu Akbar… Pozivam fse člane SDS, naj nehajo snifat kokain in naj začnejo spoštovati drugačne !!!

  • baldeagle

   Ti Fogglof Tunnek, se raje spreobrni na način, da boš prenehal hoditi v sosedov hlev v rit pikat kozo Juliko.
   Ritopik živalski sprevržen.

   • Fogglof Tunnek

    Lahko pa nategnem gologlavega tiča…kar v kljun…ha ha ha ha ha ha ha …

    • baldeagle

     Le pridi, ti bo ta ptič takoj izkljuval psihopatske oči in ti odtrgal sprevrženi organ s katerim v rit posiljuješ ubogo žival.

     • Fogglof Tunnek

      Ko ga boš dobo v kljun… a špricnem, ali te prej opozorim? Samo fprašam.

     • baldeagle

      Tvoj ni sposoben nikakršnega špricanja, kvečjemu se še samo pokadi iz njega.

     • Fogglof Tunnek

      Torej maš ali nimaš rad okus šprica?… Jas mam, recimo, zelo rad špricer.

     • baldeagle

      Saj ti ni potrebno to posebej razlagati. Vsi že vemo, da si navaden sprevržen pijanec, ki smeti slovensko zemljico.

     • Fogglof Tunnek

      Po Halozah rad streljam gologlave tiče… s fračo…

     • baldeagle

      Če bi se vsaj malo spoznal na ptice, bi ti bilo jasno, za kakšne vrste ptico gre, katero imam jaz v svojem avatarju. Američani ji rečejo plešasti orel, v resnici pa gre za beloglavega orla, ki ima glavo poraščeno z belim perjem.
      Bodi srečen, da teh ptic ni v Sloveniji, ker bi bil lahko kmalu žrtev napada beloglavega orla. Take vrste kreature, kot si ti, so lahek plen za beloglavega orla.

     • Fogglof Tunnek
 • Fogglof Tunnek

  Čujte, kanadski terorist na razočaranje nekaterih desnosučnih ni bil islamski skrajnež !!!

  • Fogglof Tunnek

   Po spletu so kljub temu zakrožile lažne novice ala NovaTV, da sta za napad kriva sirijska begunca, ki sta dobila celo imeni in “zgodbo”… v Kanado naj bi fstopila slab teden pred strelskim napadom. Pred širjenjem te t. i. “fake” novice nismo varni niti fSloveniji…lep primer je Nova24TV!!!

   • Fogglof Tunnek

    Metod Berlec, ki urednikuje na Demokraciji, je na Twitterju namreč zapisal, da gre pri napadu na mošejo v Quebecu za obračun med muslimani in da bo kanadski premier uničil Kanado. Šel je celo dlje in okrcal nacionalni radio, da je “ravnokar v poročilih zamolčal ključni podatek, da sta mošejo v kanadskem Quebecu napadla muslimana”.

    A zaj vidite kake stvari pišejo tudi slovenske fake novice… Pa da jih ni sam !!!

    • Fogglof Tunnek

     Portal Nova24TV je imel naslof… “Za masaker v Quebecu sta odgovorna muslimanska napadalca maročanskega rodu”. Na Twitterju ga je delil tudi precednik SDS-a Janez Janša. Delil je tudi zapis Metoda Berleca o nacionalnem radiu, ki je zamolčal, da sta mošejo v Quebecu napadla muslimana, ter ga opremil s komentarjem »#[email protected]_Slovenija«.

     • Fogglof Tunnek

      Čujte, celo ameriška desničarska televizija Fox News, ki odkrito podpira Donalda Trumpa, se je za isto lažno novico kasneje javno opravičila. Pri nas pa to očitno ni v navadi… Janezove rabote pač !!!

     • falijaja

      za dva mio se pa res ne splača opravičevat…. jajo forever

 • Peter
  • RATATA

   Spet Slovenec.
   Nič več Poljak.

 • komar marko

  No norček je pozabil, kdo je nastavljal BOMBE po Koroškem in kaj je bilo v vELIKOVCU. In sedaj se ista stvar PONAVLJA samo v drugačni obliki in na prefinjen nači, malo dlej od nas, akterji so pa ISTI. Spet pa se doma išče notranjega sovražnika in pljuva po delvčkih. Škoda, ker ne vzamejo v roke rezervni štil od lopate. DOKAZANO zdravi bolezen!

 • Peter

  Ampak v bistvu res vsak portal rabi dvornega norčka, drži zabavo pokonc, no…

 • Aron

  Storilce v prekrskovni postopek, laznive ‘price’ isto!

 • Shalalabayzer

  “Dodala je še, da sta migranta z istimi zmerljivkami kot pred tem dijakinje obkladala tudi policistke.”
  “…Pridržan ni bil nihče. O kakršnihkoli grožnjah na kraju policisti niso bili obveščeni, niti jih niso zaznali.”

  Švedska, majkemi

  • Fogglof Tunnek

   Ma Marjanca Scheicher laže… Ona se naj rajši drži zlatih dildotof !!!

 • Novakec1

  Ua, očitno čiščenje foruma ni uspelo in smo se odpisani na čudežni način spet pojavili in lahko komentiramo nebuloze na Nori. So pa na Kurah bolj prijazni do nevtralnih drekačov.

  • stajerc5

   Odpisani, izbrisani, ubrisani, vsi spadate v kahrlovo kanto!
   In pofoglan tunek se pravi, da je “z a p u s t i l ” kure!??? Haha, se pipike so bile tako pametne, da so ga brcnile v rit!!

   • Peter

    A ja, on jih je zapustil, hihihi, no.
    Še zdej se jokajo, boge kure, se nimajo komu več režat, no.

    • stajerc5

     Ja-ja, malega caceka so kure kar nagnale, pa tako dolgo jih je naskakoval…
     Upam, da ves, kaj je cacek, JG- stajerc…

     • Peter

      U Lublan cacekov nismo mel, no…

     • stajerc5

      Kolikor vem, imate enega v Murglah, nje-de!?

   • Novakec1

    Ščuke pa ni, desnaki mi delujete kot tisti krapi v socialistični nadaljevanki.

  • komar marko

   pojdi na KURE, tam je mačkon , neki medvedek in še nek norček.Primete se za rokice in na poskok v kolo. Prav! Pa, pa

  • Fogglof Tunnek

   Čuj Novakec, zato sn jas zapusto Kure…tu sn bolj potreben, da jim nalijem čistega vina. Kure so še kar uravnotežene… tu pa prevladujejo zabiti klero-desničarji !!!

  • Peter

   Pomagala bi edino deratizacija, s čiščenjem se zalege ne odkrižaš kar tako, no.

   • baldeagle

    Drži, kot pribito. Tovrstna zalega je trdovratna in potrebuješ res specialna sredstva, da se jo nekako znebiš.

 • tomven

  A kdo ve, je slika zapečenih postopačev zgoraj narejena pri nas… pa kje je to, da grem malo tja pogledat. Ona buška desno, ki se ji vidi samo špičas nos, je pa verjetno ljubiteljica rjave skorje…

  • Peter

   epa je european photo agency, tako, da dvomim…

   • tomven

    Od silnega se gnusa ,ob pogledu na to drhal, sem spregledal vir. Hvala za opozorilo.

    • Peter

     Ni problem boš našel kaj podobnega na kotnikovi ali na viću, no…

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, čuvajte se @baldeagla… Pravi da je nevaren…pravi, da je čuvaj NovaTV !!!… Čuvaj Slovenije proti migrantom !!!

  https://www.shutterstock.com/image-illustration/illustration-american-bald-eagle-policeman-holding-402463984?src=wrDYNmv91qLnAN_-0bJgHg-5-85

 • Artur
  • stajerc5

   Tako se to dela, ce si Patriot, tocno tako! Srcno upam, da ji bo uspelo!
   Potem bo pa pocilo, o-ja, pocilo bo, koncno!!!

 • centurion

  Pa je šla priložnost, da bi arabca nalomili za dobrodošlico in v
  opomin ostalim, katere levaki vzhičeno vabijo v Slovenijo.
  Gnoj zapečeni bo sedaj napravil korak dalje, ko vidi, da se da
  v Sloveniji priti s krajo študentk iz kluba z vsemi zobmi in celimi kostmi.
  Nauk zgodbe?

  • Prle

   Pa ne, da sklepaš, da se bo sedaj lotil moškega, ga morda celo posilil, kar sredi ulice?

   • centurion

    Ne, koze bodo najebale.
    Tko kot psi, katere si jih izposojajo in zlorabijo slovenski levičarji.

    • Prle

     Slišim, da je dosti desničarjev pedofilov in da ga radi snifajo. A ti kaj veš okoli tega?

     • centurion

      No ja, ti sicer slabo slišiš. Ter da bi naj bilo….etc….
      Vsi pa vidimo in slišimo pijane klemote,neumne smolnikarje (video) in
      hebace bulmastifov.
      Seveda vsi levičarji. Tako al drugače….
      Tudi z dvema levima…

     • Prle

      Če je že vaš podmladek tak, kakšni so šele starejši člani, itak se mladi učijo od ta starih.

     • Novakec1

      Eni so buziji, drugi pa pedri, razlika je samo v tem da eni nastavljajo drugi pa vtikajo.

  • stajerc5

   Na zalost so tisti casi mimo, ko smo zadeve z jugovici uredili z plankami in ne z policijo!!!

  • Artur

   Če bi se to zgodilo pred recimo 35 leti bi to zapečeno drhal vso razbito pripeljali v bolnico . Takrat so bili fantje dedci s katerimi ni bilo šale še posebej, ko se je bilo treba postaviti v bran puncam , takrat nebi nič vpraševali in se šli diplomacije in moledovanje ampak bi takoj padalo po grbi in po “orglcah” .

 • Artur

  Takšne psihopatske kretene nam hočejo izdajalske leve podgane podturiti , sicer pa jih je že nekaj podobnih pri nas, ki nam napovedujejo čez dvajset let šerijatsko Slovenijo : http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/uzas-svi-dijele-imamov-blagoslov-djevojcice-ovo-je-blagoslov-koji-boli-1001559/

 • cploger

  Čudimo se Švedom, Nemcem, Francozom, Belgijcem, Italijanom, sami pa prav tako ne naredimo NIČESAR, da bi se ta svojat vsaj spoštljivo obnašala. Še moj pes ve, da se roke, ki ga hrani, ne grize!

 • Peter

  Tumpeka ni?

 • Maja Novak

  kje ste kleni slovenci!? da bi men arabc težil ga s torbico usekam bo dal takoj mir! slovenski desci pa rep med noge. če je pa litr cvička se pa med sabo zgarbajo. desankarji in katolibanski ministranti so pa pregovorno največje reve. če bi desci mel kej jajc bi arabce zmetal k kante, so pa desankarske revice ki se župnikove hajle držijo pa za lulčke šlatajo.

  • RATATA

   Dober večer.
   Zakaj tako grdo lažeš, ko pa vsi vemo, da vabiš in iščeš obarvane obrezance, prihajače, migrantojahače da te pojahajo.

   • Peter

    Ah, maj nas je spet počastil s svojim obiskom. Velkam, maj, hau du ju du tudej?

   • Maja Novak

    projeciraš svoje mokre sanje!? si rad na kolenih? to mate desnakarji izkušnje. arabci vas pa že stoletja garbajo.

    • RATATA

     O novinarka, komentatorka vseh slovenskih trobil.

    • RATATA

     Oprosti mi, ker zamujam z odgovorom.
     Resnično sanjam o svobodi za mojo Deželo Slovenijo in moj Slovenski narod.
     Sanjam pa tudi, da te primem za gležnja in s tvojim telesom garbam obarvane pritepence ter jih steram v maternične vratove njihovih mater!

     • Peter

      Maj ni tukaj zato, da bi spodbujal debato, on je tukaj samo in izključno zato, da provocira.
      Rp: pacienta je potrebno blokirati…

 • Peter

  Tumpek, si to ti spodaj? Hihi, vedno si spodaj, no…

  • RATATA

   Smrdljiva Maja lažnjiva Novak s fakultete drEK-a alias mihec sKumarc

   • Peter

    Isti DNA kot tumpek, no.

    • RATATA

     Iz istega gena praslovana katerega opeva Predinovič Zokislav v pesmi o plavalcu očetu vseh boljševikov.
     Jebena uglaupuhablena žlahta.

 • Jožef

  Kaj tale Vogelscheuche res ne more nehati z odmetavanje svojih iztrebkov po redkih portalih, katerim še lahko verjamemo. O vsaki resni temi, ki bi nas moralo začeti vse skrbeti, se vedno najdejo saboterji in kolaboraterji zla. Naj jih kordeš vzame seboj v pekel.

  • Peter

   U Venuzelo, misliš, skupaj s Tomićko oz kurbo, no.

   • Maja Novak

    kaj pa znana prva guza nsi? mojca kucler dolinar. ta se je na vseh shodih sam po tleh plazila. da ne govorimo o evi irgl-effi. se je naveličala srbskih batin pa je rajš prešla na ministrantske fižolčke. sej jo še vedno kakšn južnak spedena.

    • kengiroo12

     A ti si pa imuna na obdarjene južnjake?

  • Peter

   V bistvu je smešno, da se ne zaveda dejstva, da bi bil ta portal precej bolj zapuščen, če ne bi on kle sral.
   Ampak očitno želi, da desnosučni portal živi in da je dobro obiskan, hihihi, no.

 • Igor Kavalar

  Kakšni begunci aka azilanti so to iz Alžirije. Halo?
  Mi plačujemo, oni grozijo, oblast in main stream mediji pa pometajo neljube dogodke pod preprogo.

  Kaj je z ljubljančani? So že vsi islamiziran al feminiziran?

  • Novakec1

   Že tadrugo đamijo postavlajo.

   • RATATA

    Đamijo imajo u Trboulah. Najvišji raufnk s podpih ventilatorji. Dim in prah raztrosi do Austrije.

    • Novakec1

     Sam morjo zakurt in začet nesnago sežigat.

     • RATATA

      tamal problem

 • Fogglof Tunnek

  Kdo je reko, da je Tomićka kurba?… Če je, jo lahko jas rešim, tak po haloško…brez kondoma… Tudi Irglca lahko pride na vrsto… pa Maja Novak…pa to…

  • baldeagle

   Ti še sebe nisi zmožen rešiti, kaj šele koga drugega, schmuck.

  • novaknovak

   filomena…beee beee

 • Peter

  Sem pravilno opazil, da je admin zbrisal nek novo prijavljen tumpkov klon?
  Le tako naprej, no.

 • Peter

  Tumpek, si to spodaj ti ali maj?
  Sicer pa, hvala ker spodbujaš debato in dvigaš število klikov na desnosučnem mediju, hihihi, no.

 • Jožef

  Kaj se dogaja neverjetno veliko levih se je prišlo prepirat in žalit na ta portal, kot da so plačani za to.

  • Peter

   Povsem možno.
   Je pa tudi res, da si oni predstavljajo demokracijo malo po svoje. Dokler je vse po njihovo je demokracija, Ko pa je kaj malo drugače, pa vpijejo o fašizmu in grejo “spontano” na ceste.
   Taki so, butalci, no…

  • Rožle

   Kako kot da so ? Seveda so …
   Forum21 ima črni found …tudi za take bedarija…

 • tomobajec
  • Peter

   govori se traci…hehe, nein, danke…

  • RATATA

   Če neb tega linka prlimu, mi kmetavzarji neb vidl slikce.

   • Peter

    Ej ti, ne zajebavi ns kmetavzarjev.
    Mi sploh ne znamo kliknt tko, d kej vidmo, no.

    • RATATA

     Za na bliz mam špegle za na bliz. Pri branju tekstov ingledanju slik mi koristijo.
     Za na daleč mam pa špegle za na daleč, vendar jih šparam, ko se bom aktiviral kot usposobljen “nišanđija beztrzajnega topa” (topće ni da mrdne).
     Samo na ukaz čakam.

     • Peter

      Bestrzajac, hihihi, no.

     • RATATA

      Kaj se pa režiš? Sm dva dni nagradnega dobil, ko sem zadel tarčo na 2,2 km!
      Sam ga nisem megu pokoristit, ker me poručnik šiptarski agim ni maral.
      Klical me je Kurbaprasica, ker sem stalno klel.

     • Peter

      Tačivšanona, no.

     • RATATA

      Ta, ja. Maljoku se je pisal. Je mel u pisarn na sten obešeno ćobansko palco in šiptarsko kapo.
      Pa sem enkrat prišel k njemu na raport, pa ga vprašam: “druže poručniće. Dozvolite, da se obratim.”
      “Šta je Kurbaprasica” reče.
      Pa ga vprašam, če je to v vseh oficirskih kancelarijah u kasarni??
      Pa zavpije: “Marš Kurbaprasica! Redar si 7 dana!”
      In sem moral pucat skrete. Prasica nagravžna šiptarska čobanska zaražena komunajzarska…itd da ne kažem šta…

     • Peter

      Mi smo mel pa soborce…pa je reku “drjug porjučnik, ja nemam kondukcija”…k smo mogl laufat on je bil pa poleđina, no.

     • RATATA

      Ja, sej v bistvu so bli bogi v mojem času, ko so nas postrojaval vsako jutro in izbiral za na Kosovo, ko so tam rudarji štrajkal (Stari trg začetek 89.)
      Jaz sem se rešil tako, da sem takoj svoje povedal: da so bli moji vsi rudarji u Trboulah in da jaz vojak ne bom rudarje touku.

 • Peter

  Ampak pogrešam tumpeka.
  Je kašna partizanska veselica ke pa morjo negov utroc spet hej mašinca zagodi nabijat ves večer, al kva, no?

  • RATATA

   Mrbit se pa z maternim jezikom igra, ko je danes praznik?
   Buh vej. Mam občutk, da ga liže po njegovi stari navadi.

  • novaknovak

   pa kaj ti je? če od jutra šmarnco nažigaš, bi te rad videl, če si ob 2eh popoldan še sposoben kaj komunicirat.. ;-)

 • Rožle

  Z bencinom vse polit pa zažgat …!!!

 • RATATA

  Rubec lenuh!

 • južnificirana_si

  levičarji bi tudi francozom dodelili azil v slo glede na to, da imajo že več kot leto razglašene izredne razmere

  • RATATA

   Pa kakšno ime si si izbrala? Me mot ko hudič. Ne morem pomagat.

   • južnificirana_si

    ime, ki odraža realnost

    • RATATA

     Ma ja, sicer ne morem pogledat tvojega prepričanja, ker imaš objave prikrite, ampak kaj se ti je zgodilo? Tako mislim, da ti neb krivice delal… pa to.
     Iz imena, ki si si ga nadela v svoji primitivnosti sklepam, da si za moža vzela južnjaka.

     • Peter

      Ti pa tkole, na prvo žogo, no.
      A si mislu, d sem se poroču s Poljakinjo, k sm biu Pjotr, no?

     • RATATA

      O to pa že ne. Sem pa pomislu, da si v osemsetih za Pjotra Fijasa v skoh naviju.
      Zato sem ti tudi prilepil link posnetka njegovega takrat rekordnega skoka v Planici, ki sem ga jaz v živo videl, ti pa kljub temu, da sem ti posnetek po moji dodatni intervenciji dvakrat lepil, še nisi niti enkrat pogledal.

     • Peter

      Ponavadi ravno zato ne gledam posnetkov…ping…

     • RATATA

      Sm se oddahnil, ko vidim, da mi je rubec apvoutal po tem, ko sem napisal, da je on lenuh. Torej mi ni zameril tega.
      No napade me še vedno lahko. Pol sem pa gotof ko Kangla.

     • Peter

      Še nežn si biu z njim, zato te je pa apvoutou, no.

     • RATATA

      Se ga bojim zarad njegove pameti.
      Je pa tud možno, da se jaz delam šibkega, ker sem močan, vsaj tko sem videl v enem kung fu filmu v Delavskem domu v Trbovljah leta 1984, ko je trener dajal taka navodila svojemu varovancu.
      Buhvej?

     • južnificirana_si

      ne nisem vzel južnakinjo za ženo, kar ne bi bilo nič narobe, ampak besedo SI ,narobe razumeš. bom pa odpru vse moje kometarje, ker sem mislil da so že odprti

     • RATATA

      A dedec si? Fak.

     • RATATA

      Kakšno krivico sem ti storil!
      Žal mi je in škoda se mi zdi, da nisem imel (še vedno nimam) intelekta, da bi tvoje kratke, pa vendar zelo povedne komentarje prebral kljub temu, da mi tvoj nick ni pasal.
      Dobro opažaš, pa tudi pravilno sklepaš in povezuješ.
      Morda se ti bo kdaj dalo razložiti izbrani nick. Morda?
      Oprosti za krivico!
      Lp.

     • južnificirana_si

      ne si belit glave zaradi mojega nika

     • RATATA

      Zaradi nika si ne belim glave. Belim si jo zaradi moje omejenosti in trdosti, da sem tvoje objave zaradi nicka, ki mi po krivem ni pasal preskakoval.
      Rajtam, da sta me zavedli mali črki (si). Če bi bili veliki (SI) bi jih bral kot Slovenija. Pa še za možakarja bi te imel od štarta.

    • Peter

     Pa je res zanimiv nick. Šele zdaj sem se zamislil…

 • Peter

  Rubec pa očitno pr kelnarci na tablci visi pa jo mal za rt šlata pa mal pluse prtiska…al pa mal kelnarco prtiska pa pluse šlata, hihihi, no.

  • RATATA

   Veš kaj. Važn da rubec ni ušlatan.

 • novaknovak

  pričakovano. groženj niso zaznali. denarnico so našl v grmovju. odtujenih?! je bilo 20 evrov. “varuška” teh otrok brez spremstva bo potrdila, da sta čist fajn pa prijazna otroka, katera sta ubežala vojnim grozotam, in kaj vse sta preživela se nam ne sanja…..in primer je končan. aja, storilca sta neznana. torej…tile dijaki so si vse skupej izmislili, nihče ni nič videl, torbica ni bila zabeležena, za 20 evrov se nima smisla vlagat obdolžitve po uradni dolžnosti..in če jim ni prav, naj sami vložijo obtožilni predlog. a ne tov. muhić.

 • novaknovak

  fantje in punce, se bo še treba učit..na začetku bi moral vsi ven potegnt mobilce, snemat, “varuško odstranit, jih izolirat in prebit ko mangupe al vole v zelju. potem pa nihče nič videl nič slišal..sploh ju ni bilo tam. verjetn je bilo kaj podobnega v hrvatski. mal so se drli, kak so ubogega otroka brez spremstva spravl v klinični v zg, in to je to..tist ziher ne bo več nadlegoval hrvatskih punc…

 • all the same

  pride fogglof tunekk v gostilno in naroči deci šmarnice. Natakar ga postreže, tunek pa namoči svojga malega v vino v kozarcu. Natakar ga začudeno gleda ter ga vpraša, tunnek, zakaj si pa to storil? Pa reče tunnek…Moja baba ima aids že leta, pa mi ga je povlekla medtem ko sem spal, prasica hudičeva !!!…

  • RATATA

   to je od rubeca

 • južnificirana_si

  saj tudi na švedskem je vse v najlepšem redu

 • južnificirana_si

  saj tudi na švedskem je vse v najlepšem redu

 • Darth Vader

  multikulturna obogatitev Slovenije……

 • realnost

  Ja včeraj so bili na 24ur tiho kot rit o dogajanju na Švedskem in grožnjah in krajah dveh punc v Ljubljani s strani migrantov. Še Trampa niso mogli obtoževati o njegovih navedbah… Mogoče pa pripravljajo prispevek o opravičilu Trampu in ogroženim prebivalcem s strani nasilnih roparskih migrantov ..

 • Maja Novak

  a bo kakšna nova novica al ste vsi desankarski pisunčki še pr maš? bo treba po nove zaloge belga snegeca. ahhahahahahahahaha

  • tarantela

   Ne se smejat, lepo prosim! A ne vidiš, da so hekerji napadli NOVO, Ti pa kle neki zafrkavaš?

  • antimur

   Uboga kretenka, najprej razčisti pojme levo-desno, potem nehaj s svojo kristjanofobijo, nato pa lajaj.

  • novaknovak

   pejd lepo h kuram, pa tam čitaj hvalo in čast tvojim alkosom..pa ohranjaj lik in delo maršala, katerega materin jezik slovenščina, pa ni spregovoril ( ni znal? ) ene besede slovensko v vsem svojem mandatu…

 • Fogglof Tunnek

  Ka je zaj Nova…ka vas jebbe? A še niste meli časa prekopirat FAKE NEWS člankof iz domačih logof in tujine? A še klero-desničarski pisuni onanirajo v postelji?… Daj Ivan Janez…daj jim po grbi, uničili bojo tvoj portal !!!

  • tarantela

   Poišči po portalu, čist frišn je, da jih je ogromno hekerjev napadlo, kr gomazijo po portalu. Boš mal težko najdu, men se je odprlo prec zjutri, zdej so pa nekam zamešal. Menda napadajo hekerji z vseh držav sveta tud iz azijskih držav!!! He-he… Razn če niso prispevka tojk skril, de jih ne najdejo ne hekerji ne komentatorji…

   • Fogglof Tunnek

    Pa ka si nor… Novo24TV je napadel celo sam ISIS !!!… ha ha ha ha ha ha …

    Hvala za link !!!

    • tarantela

     Ja, 75 napadov v 7 dneh, tega še Putin ne doživi, ha-ha! In to iz vsega sveta, Še Brazilija je zraven.

     • Fogglof Tunnek

      Ja, ni več dvoma, ISIS je krif !!!… Jas bi bil zaskrbljen…kajti če ISIS-ova celica, ki deluje fSloveniji, dobi v roke novinarje NoveTV ali njene desnosučne komentatorje…jim glava gre !!!…POP TV bo sigurno imela direkten prenos :))

     • Peter

      Akhm, države v katerih so serverji, preko katerih so napadli…bo šlo ali ti narišem, no?

  • tarantela
 • Peter

  Blokirani luzerji spet v navalu…lepo, da dvigujete število klikov, desnosučni so vam zelo hvaležni, no.

 • južnificirana_si

  bravo nova24tv, leftardi so postali obsedeni z vami, ne morejo brez vas

 • Fogglof Tunnek

  POZOR POZOR POZOR

  Ta članek o “grozljifki v Lublani” je že pasé… Komentirajte tu… http://nova24tv.si/aktualno/napad-hekerjev-na-svobodo-govora-zdaj-zelijo-zrusiti-spletno-stran-nova24tv/ … To je najnovejša in sveža novica. Odkrila jo je @tarantela!!!

 • Peter

  Glede na to, da v “osrednjih” medijih o dogodku še vedno ne poročajo, se ta očitno ni zgodil, no.

 • Fogglof Tunnek

  Aha, Peter že priznava, da NOva24TV laže !?!?… A je to kaj novega?

 • Peter

  Dis luzer iz blokd….
  Tumpek si to ti spodaj, no? Še vedno spodaj, hihi, taka je tvoja usoda vaškega posebneža in dvornega norčka Nove24, no.

 • Fogglof Tunnek

  No, dis luzer iz not blokd… Peter rids ol hiz koments, end džast lavz dem !!!… Peter vud lajk tu bi Tuneks frend !!!

 • Peter

  Če se še tako matraš, boš vedno spodaj, hihihi, no, tumpek.

 • goldhorn

  Lepo da ste spet prešli na star način komentarjev. Sedaj je treba samo še počistit to nesnago, ki smeti po komentarjih.

  • Fogglof Tunnek

   Aha, misliš na klero-desničarsko in klero-fašistično nesnago. Tudi jas se strinjam.

   • novaknovak

    na “protestih” proti trumpu, pa v ljubljan vidimo levake. zamaskirani, z “zastavicami” v rokah, vsi v črnem, razbijajo tujo lastnino, za katero še niso dal centa, mahajo s črnimi zastavami…tipično fašistično. kao prosvetni delavec bi moral to vedet..pa kaj če človek od opranoglavcev sploh pričakovat..

  • Peter

   Ta nesnaga spodaj je zdrava, vsaj vidiš nivo levosučnih intelektualcev in njihovega jurišnika tumpeka, ki je po slavnem zavzetju tega portala izjavil: In zdaj ves svet, no…

 • MartinKrpan

  Tipajo teren.

 • mona lisa

  Kako ni bil nihče pridržan. Ta migranta prosilca za azil pa se spet veselo svobodno sprehajata po naši zemlji. In verjetno bosta dobila azil. Ne moreš verjet kakšna nesnago so spuščali v našo domovino in za take mi delamo.

 • 13 shades

  Pride Fogglof Tunnek v sosedovo štalo in tam sreča kmeta pa ga Tunnek vpraša. Svojo ženo iščem si jo morda videl? Nisem odvrne kmet in doda. Zakaj jo pa iščeš v moji štali? Pa reče Tunnek…Skregal sem se z mojo kravo pa sem šel pogledat, če je spizdla k ta starim !!!

 • samsara

  Bogatitev in plemenitenje Evrope po levakarsko. Takšne namerava slamnata jugonostalgična vlada cmeroslava cincarja, nameščati v novoopremljena državna stanovanja, o kakršnih lahko stotine tisočev Slovencev lahko le sanja. Vlada pa nas zdaj sili, da te trojance plačujemo.
  Spelte se levakarji UTPM!

 • Stajerka

  ziher bo spet kakšen neuravnovešen Nemec…..takšen, ki je vzel življenje policijskemu kolegu……še danes mi ni jasno, komu služi policija????…..narodu, ki jih plačuje…..al mogoče politiki, ki jih nateguje……kr po ustavi in zakonih RS, so tako politiki kot policija v SLUŽBI NARODA!!!!

  • karlina

   Pri nas so v sluzbi politike, kot v S. Koreji.

 • xtc

  Pozor ,pozor!
  Eden od aretiranih naj bi bil indentificiran kot Fogglov Tunnek znani sexualni perverznež iz Haloz ,ki ga mikajo precej čudne stvari-no tudi besednjak ,ki ga je uprabljal nad dijaki je precej podoben,mislil je ,da je v štali pri Juliki.No to pa ,da je bil črn pa je posledica bega čez dimnik,ko ga je sosed zopet zasačil pri njegovih aktivnostih.No tudi njegovidoprinosi ,tejle strani nakazujejo da gre za pravega.

  • von Rhein

   Ne razumem v kakšno zadovoljstvo vam je ukvarjanje s tem nula coma zero tipom.Razen tega,da ravno on doživlja veselje,ker vidi,da je opažen.

   • Peter

    Vaški posebneži in dvorni norčki so vedno deležni pozornosti, no.

 • ney

  V pragi so pred nekaj minutami zažgali par knjig-Koran
  https://twitter.com/OnlineMagazin/status/834397985391919104

  Upam, da se je začela čistka proti “mrčesu” in da se bo razširila po EU…

 • goldhorn

  Pa ne da so Tuneka blokirali? Ubožec. Najprej so ukinili komentiranje na njegovih najbolj priljubljenih portalih Mladini in Dnevniku. Počasi ga povsod kenslajo…..

 • Olga

  Trobila so že dobila navodilo za objavo! Ali mislijo, da smo nori? Računajo s tem, da mladi ne bodo upali v javnost? Nezakonite migrante je treba zaščititi?

  • karlina

   Ja, draga Olga, sem tudi jaz poslušala in mi je šlo na bruhanje ob njihovih lazeh, resnično.

   • Olga

    Gremo po Švedski poti? Še vedno ne vemo, kdo je ubil policista!

   • Primoz Papez

    Meni gre vsak dan na bruhanje pk vaših lažeh..
    10%novic je resničnih ostalo samo fake news☆☆☆☆☆

    • karlina

     O, Primoz Papez in Maja Novak, vidva sta še kako zelo povezana , kajne, ampak se skrivata za priimki svojih staršev.

  • slaipowi

   Bilo kuda Olga svuda.

 • karlina

  No, kot sem pričakovala in ste verjetno vsi. Ravnokar je levi medij-24 ur, razlozil in objavil izjavo policajev, češ, da se ni zgodilo absolutno nič hudega, nobenega nasilja, skratka ničesar. Na koncu je voditelj poudaril, češ, da desni medij-mislil je seveda na Novo 24, zavaja, zaradi blizajočih volitev in da se ni nič zgodilo, to je resnica, pa če nam je všeč ali ne. Kot po vsej Evropi, tudi v Sloveniji ne bodo nikoli povedali resnico o migrantih, pa četudi se bo lahko zgodilo najhujše. To je zalostno in resnično,da mi, drzavljani Slovenije, nismo vredni absolutno nič.

  • Jana Novak

   od kod jim pa potem podatek, da je šlo za Alžirca? A je v Alžiriji vojna, da sta pristala na naših stroških?

 • Fogglof Tunnek

  Tak gnide smrdljive in lažnive desničarske… glih zdaj sn poslušal Svet na kanalu A ko je Gregor Trebušak povedal, kako so bile novice na Nova24TV… “[Z izjavo policije] Grozljivka v središču Ljubljane: Migranta okradla dijakinji in grozila, da ju bosta posilila in ubila”… popolnoma izmišljene… Policija nič ne ve o tem…ljudje nič ne vejo… torej čista laž !?!?!?… Gregor Trebušak je dal jasno vedet, da gre za “fake news” pod okriljem ene stranke… SRAM VAS BODI BANDA LAŽNIVA !!!

  • renee

   ti mali možek ,a nisi na Kubi?

   • Fogglof Tunnek

    Dobli smo vas…na laži… Laž ma kratke noge… gamad lažniva…

    • renee

     Ti George .a si ti mislil da bodo levaki potrdili novico?

    • xtc

     Kot Tunnek

    • Rožle

     To mate vi lažnjivci po Kućkotu…kratke noge
     Kwa zdej gluposti nabijaš …

   • Rožle

    Na Kurbi …?
    .. nima on za to on kar na silo od ovčke Julike uzame..

  • učko

   ti si feik Haložan in feik slovenc in feik učitelj in feik od feika, fekalia !!!!!

  • xtc

   Policija ne ve nić o tem’
   Bili pa so tam’
   He,he,he Tunnek idiot,kako pa so vedeli za neznani dan,datum,kraj in neznano obljubo in neznano nagrado’Res izpadaš vse većji blesan.

  • Make SLO great again

   Please ban this asshole admins. Tkanks

 • primoz

  Na Svetu kanalu A so to novico označili za lažno novico???? Upam,da boste na Novi24 sedaj z kamerami obiskali napadeno dekle in očividce tega dogodka in naj v kamere podajo izjave o tem kaj se je natančno zgodilo in potem bomo lahko sami presodili,kdo v javnost lansira laži! Novinarji in novinarke na Novi24 sedaj se pa izkažite,če NE potem niste nič bolj verodostojni kot Hanzi tv ali 24ur !!! TOREJ!!

  • Fogglof Tunnek

   Nova24TV so FAKE NEWS… Dokazano !!!

   • macon

    Dokazano je, da si en zahojen lažniv komunajzarski primitivec. To je vse, kar je dokazano.

  • slaipowi

   Na novi ni novinarjev. So politični funkcionarji ene stranke in njihovi politični aktivisti. Novodobna OF, samo tega ne priznajo

 • Fogglof Tunnek

  Hitro širjenje lažnih novic je presenetilo fse. Strokovnjaki celo opozarjajo na prihajajoče oblike medijskih zavajanj, ki lahko pofzročijo hude družbene posledice. Gre za tehnologijo, ki je bila nekoč zelo draga in nedostopna pofprečnim uporabnikom. Zdaj pa bo kmalu že fsak doma ustvaril vizualni posnetek, ki bo tako dober, da laži ne bomo več znali prepoznati…Pionir lažnih novic pri nas je Nova24TV.

  • Unikatna

   Potem pa ne smeš nikomur verjeti! Tako, ne pljuvaj samo po NOVI!

  • Make SLO great again

   Pa kaj ta kreten tu nabija. Ej, se še nisi speljal? Tole je desničarski portal btw.

 • toxico

  čudno na rtv je pa bilo da policija ni nič prejela

 • toxico

  hočem dokaz da je bilo to res

  • Rožle

   Pridite na recepcijo …

 • Unikatna

  Če so na policiji incident NOVI 24tv potrdili pismeno, je dolžnost novinarja, da se osebo, ki je to potrdila, razkrije javnosti.

 • Rožle

  Se še spomnite nemško brežiškega turista ter iskalca zaposlitve pri nas ? …so mu že našli ime in priimek ..? sam vprašam

 • Rožle

  Še malo pa bo delodajalec pri nas azilantom hodili na razgovor
  , če je njihov delodajalec dosti sposoben za delo …

 • učko

  Rajš glejte na TV. Super zadeva !!!!

 • sunday

  dejstvo je, da ne smejo dajati izjav in ne smejo ničesar priznati oz. povedati v zvezi z incidentom, ki pa se je zgodil in policija ve o njem – no saj se bo tudi pri nas pojavil kakšen policaj kot na švedskem in bo povedal resnico – sedaj jim je namreč zabičano, da ne smejo v zvezi z migranti niti ukrepati, kaj šele podajati izjave – ne smemo se zameriti fati merkel niti oz. še manj podganjim iztrebkom!!!

 • Shadow

  Sporočilo za avtorico članka in uredništvo:
  Svet na kanalu A je nocoj totalno demantiral vaš članek, kar je za vaše uredništvo kar neugodno. Verjetno ne bi bilo slabo, če se malo organizirate in podate kakšno dodatno uradno stališče glede verodostojnosti informacij, ki ste jih navedli. Imel sem občutek, da si je voditelj na Svetu zelo prizadeval, da vas deplasira do podna. Pojdite z dejstvi naprej.

  • Nada

   Je že kanal A dobil ukaz, da morajo demantirati. Prav tako policija, da mora pred javnostjo zadevo prikriti. Ja vemo, da se vodi povsod politiko zamolčevanja vsega, kar storijo migranti. Kakšno mašinerijo so samo danes zagnali na rtv s sovražnimi izjavami predstavnikov AI, ki ne dopuščajo nobene besede, glasu proti strahotam, ki jih povzročajo migranti po Evropi. Spet so se spravili tudi nad Slovenijo zaradi zakona o tujcih in rtv slo jim vneto streže, da javno blatijo vse, kar se upira migracijam. To vedno napravijo. Spomnimo se primera, ko so tistemu ravnatelju v Mariboru prerezari gume in še isti dan zagnali medijsko mašinerijo z objavljanjem fotografij Andreja Šiška kot storilca, brez enega samega dokaza. Tudi Nusdorferjeva je takoj dobila nalog, da je še isti dan javno govorila in obsojala prerezanje gum “zaradi nasprotovanja migrantom”, brez vsakih dokazov, brez, da bi sploh bili ugotovili storilca in motiv.

 • sunday

  no, to so sedaj ti raketni znanstveniki – povsod kamorkoli pridejo zgradijo raketo ali več in te rakete gradijo iz betona in cigla ne kot ostali svet, iz kovine – to pa je znanost in predvsem napredek – nekaterim še sedaj ni jasno kaj dobivamo s to znanstveno iztrebkarsko golaznijo – je pa res, da za njihove rakete niti ni potrebno raketno gorivo, dovolj je že samo dinamit, da jih dvigne v zrak!!!

 • xtc

  V tej državi od policije in sodstva napreje lažejo kot s****** ,če gre za ne naše,nič ne vidijo,nič ne slišijo in nič se ni zgodilo.zANIMIVO PA JE,DA TA POLICIJA,TOŽILSTVO IN SODSTVO ODREAGIRAJO BILISKOVITO ZA DEJANJE STORJENO NEZNANREGA DNE,NEZNNE URE,NEZNANEGA KRAJA ,NEZNANE OBLJUBE NAGRADE in NEZNANE NAGRADE.
  Pa razumi .če moreš-preganjajo te za nekaj kar ni nikoli obstajalo-tukaj pa je kup prič.

 • xtc

  Vsak trezen ve ,da bodo levaki priutisnili na vso silo in lagali,kajti težav je vse več ne samo ,da se sesedata država in gospodarstvo upokojenci zažirajo proračun,afera Falcon je v pogonu,notranje razprtije zaradi kraje vse hujše in zadnje je kar rabijo to ,da njihova čudovita imigrantska drhal terorizira narod,ki mu vse bolj kuha,potem ko so levake v Moskvi z PAHORJEM VRED PD J**** KOT POS+++ golobe z njihovimi sanjami o sestanku TRUMP -PUTIN..
  oBETA PA SE NOVA SOCILNA BOMBA Cimos.

  • Stanka Krajnčič

   In ti si napisal, da upokojenci zažirajo proračun.–smrkavec prepotentni–mi smo za svoje pokojnine prekleto garali in si jih pošteno zaslužili. To kar pa se dogaja, pa nismo krivi upokojenci, ampak politika in mislim, da si z njimi, saj pojma nimaš kaj pišeš. Poskrbeli smo, da je vam vse položeno v roke kar tako in ne znate ceniti in spoštovati drugih–nimate pa niti osnovne človeške kulture. Le kaj imamo upokojenci opraviti z migranti???? Kaj smo jih mi povabili k nam??? ali jih ne vabi in vzdržuje –tudi na račun upokojencev—naša pokvarjena, skorumpirana politika, ki nas bo vse skupaj–s teboj vred—spravila v ——maloro*** KRETEN ZMEŠANI premisli malo, preden napišeš kaj takega.. Mogoče pa ravno ti živiš na računa babičine penzije????

   • mojadezela

    Ne jezite se zaradi tega debila. To je govedo prve vrste!

 • Rožle

  1 migrant na dan…vam odžene denarnico stran …

 • if
 • Rožle

  Svoje čase se ni kar tako govorilo, da probleme delajo samo uni od dol ….in je to držalo kot pribito….
  Sedaj nas čakajo taki problemi v mnogo hujši obliki…

 • Rožle

  Neverjetno koliko postov je kar naenkrat izginilo na to temo …
  Skratka sprenevedanje Kur ni videti konca …
  http://www.24ur.com/novice/crna-kronika/lazna-novica-o-kraji-in-groznjah.html

 • Brutus

  Nisem vedel da je Alžirija v vojni. In izjava policije je fenomenalna: …18 letnici je dosedaj neznani storilec izmaknil… Kako za hudiča pa je neznani storilec? Saj so ga ja prijeli in identificirali! Imajo tudi naši novinarji in policaji v zvezi z migranti takšna idiotska navodila kot Švedi?

  • sunday

   imajo, imajo, mogoče še slabša!!!

 • cosmosjasnovidec

  Niti dijaki niti nihče več v tej Sloveniji ni priseben.
  Prebutati bi ju morali takoj ter odvzeti pokradene predmete za žaljivke in grožnje pa ju na koncu nalomiti na majhne kose ter oditi stran brez klicanja policije,ker tako ni smisla.
  Molim boga,da pride čas,da jih jaz dobim v roke potem bodo videli svojega alaha in cvrli ven iz Slovenije z navdušenjem.

  • Make SLO great again

   Amapk zanimivo je to, da so mediji o tem dogodku tiho. Zakaj?

 • “”Policisti so na kraju zbrali obvestila tako od oškodovanke kot tudi morebitnih prič, vendar samega dogodka ni videl nihče. Pridržan ni bil nihče. O kakršnihkoli grožnjah na kraju policisti niso bili obveščeni, niti jih niso zaznali.””

  “Nek” medij si izmišljuje zadeve.. ..preveč snifanja?

 • karlina
 • plamen100

  haha….migrant je nasel denarnico v grmovju?? Valjda ne bo priznal da jo je ukradel in jo ni imel casa odvreci kar pocno vsi zeparji tega sveta. In kaksen migrant iz Alzirije??? Me ne me j…t, takoj na avion pa nazaj v Alzirijo, ker ju itak ziv bog v EU noce in bog ve pod kaksnimi okoliscinami sta na koncu pristala pri nss. Takoj nazaj, tu ni kaj razmisljati, razglabljati ker sta pokazala kaksna sta in sedaj bosta samo se hujsa in ce jih ne bodo prav cas odstranili bo nekdo za njihova dejanja v Sloveniji moral odgovarjati ker ju ni pravocasno odstranil!

 • garfi

  miloševičev napad na Slovenijo je pripeljal do osamosvojitve
  do osvoboditve pa bodo napadi lažnih beguncev

 • Adolf Hitler

  tu imaste malo ali nai raie reöem veliko sranie negerev in kamelo fukariev če neboste hitro ukrepal proti komunaiserski židovski bandi boste zgubili svoio deželo slovendio!

  • Novakec1

   Slovenije že ene deset let ni več so jo čefurji prevzel.

 • Zgornji

  Jaaajjj, kakooo so pridni tile naši Uvoženciii, … a neee ??? !!! ??? Saaami “Dobrotljivi, ljubeznivi, izobraženi in lepi ” “ljudje” ( beri živalce ) … !!! ! !!! Samooo poglejte, … še celooo tako so “dobrotljivi” , da celo “zastonj” “podarjajo” svoje lulčke z semenom vred v luknje naših punc !!! ! !!! Z pokvarjenim semenom seveda , ampak, menda nesmemo biti “malenkostni” !!! ! !!!
  GOOOOOOOOOOLAAAAAAAAAAZEEEEEEEEEENNNNNNNNNN POKVAAAAAAARJENAAAAAAA ZLOOOOOOOBNAAA MUSLIMANSKOARAAABSKAAA !!! ! !!!

 • Zgornji

  Torej, bejbe : ne več hodit ven ponoči, pa bo Goood !!! ! !!! Vsaj po Polnoči ne . Brez spremstva fantov pa še Sploh ne !!! ! !!!

 • Jebem jim mater vse po spisku

  Vse azilne dome je treba zakurt da bojo se pobral

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!